Salg af bolig i Andelssamfundet i Hjortshøj

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Salg af bolig i Andelssamfundet i Hjortshøj"

Transkript

1 Salg af bolig i Andelssamfundet i Hjortshøj Jeg sælger mit endnu ikke færdigbyggede hus på Gammel Kirkevej 160, 8530 Hjortshøj. Huset er næsten færdigt og jeg vil derfor gerne sælge det til en familie eller en person, der har lyst til at bygge det færdigt og som har lyst til at bo og leve i Andelssamfundet i Hjortshøj og som deler de værdier som AiH står for. Ideen med huset har været at bygge et billigt og bæredygtigt hus, så vidt muligt af genbrugsmaterialer. Derfor er kernen af huset to beboelsespavilloner, der er placeret på et let betonfundament og derefter isoleret med træfibre. Hele den udvendige del af huset er færdigt (på nær montage af et stort, sydvendt vindue) og den indvendige istandsættelse er påbegyndt. Før vi gik i gang med at bygge huset, fik vi foretaget boringer for blød bund på grunden. Der blev ikke fundet blød bund. Dernæst fik vi lavet detailtegninger, energirammeberegninger og statiske beregninger af ingeniørfirmaet Triconsult A/S. På grundlag af disse tegninger og dokumenter fik vi en byggetilladelse, der kræver at huset skal bygges som min. Energiklasse 2 hus. Da der ikke er nogen byggepligt på grunden, er der ingen deadline for hvornår huset skal være bygget færdigt. Tegningerne giver os tilladelse til at bygge 40 m² ovenpå det nuværende hus, så huset i alt bliver ca. 140 m². Tagkonstruktionen er blevet understøttet for at forberede denne del af byggeriet. Læs mere om dette i næste afsnit. Opbygning af huset fra bunden Fundament: fire striber, der går på tværs af huset, insitustøbte i 90 cm dybde med 3 x Y6 armeringsstænger i top og bund. I toppen fundablokke med indstøbte gevindstænger, hvorpå der er fastspændt 150x300 mm træbjælker. Disse er behandlet med trætjære. Kloakering: Afløb fra toilet, bad, håndvaske og tag foretaget af entreprenør før pavillonerne blev stillet på fundamentet. Pavilloner: 2 stk. beboelsespavilloner på i alt ca. 100 m², har oprindeligt været en del af en midlertidig SFO i Hornslet. Pavillonerne har mm mineraluldsisolering i gulve, vægge og lofter. Den ene pavillon havde som udgangspunkt 100 mm isolering i gulvet, den anden havde 200 mm, derfor de forskellige tal. Inden pavillonerne blev sat over på fundamentet, blev de isoleret med flamingokassetter og 200 mm Knauf mineraluldsisolering under bunden, så der nu er mm isolering i bunden. Resten af den udvendige isolering af huset er foretaget af et tømrerfirma, der har foretaget følgende: Opbygning af rem rundt om huset. Montage af reglar og klimaskærm. Indblæsning af træfibergranulat i vægge og tag. Lægning af nyt tag med tagpap. Efter den udvendige isolering, er huset nu isoleret med mm i gulvet 415 mm i væggene

2 500 mm i loftet Husets udvendige areal er nu på 109 m². Hele vejen rundt om huset er der gravet en 30 cm bred og 60 cm dyb rende, som er fyldt op med strandsten. Denne rende fungerer dels som dræn, da jorden på grunden er meget leret og dels som skadedyrssikring, da mus og rotter ikke kan grave gennem stenene. Indvendigt har vi sat fire store lærketræssøjler, der understøtter tagkonstruktionen. Disse hviler på nogle stålprofiler, der er nedfældet i gulvet og som igen hviler direkte på pavillonernes meder. I toppen af søjlerne er der lagt to C-stålprofiler. Over og under søjlerne er der lagt dampspærremembran som forberedelse til den indvendige isolering. Ca. 7 meter af de parallelle indvendige vægge er blevet fjernet i forbindelse med understøtningen af taget, så størstedelen af den sydlige og en stor del af den nordlige pavillon nu til sammen udgør ét rum. Under vejs i byggeriet har vi hele tiden opdateret et CAD-dokument med præcise opmålinger, så der er et overblik over hvor i huset alle installationer, afløb, døre, vinduer etc. befinder sig. Ifølge disse tegninger ser huset lige nu sådan ud:

3 Indvendigt arbejde, der skal udføres Da vi indtil videre mest har brugt energien på at få gjort den udvendige del af huset færdigt, mangler der stadig en del indvendigt, før huset er bygget færdigt. Der er ført varmerør fra Andelssamfundets eget varmeværk ind i huset. Det er endnu ikke tilsluttet, da dette kræver en særlig installation, så huset er lige nu opvarmet ved hjælp af brændeovnen og vandet varmes med en elektrisk vandvarmer. Vand er tilsluttet og ført til køkken, bad og toilet, ligesom al kloakering også er på plads. For at huset skal kunne færdigmeldes og godkendes som et energiklasse 2-hus, skal det trykprøves når det er bygget færdigt. Derfor skal der i hele huset monteres dampspærre eller -bremse. Det eneste sted, der på nuværende tidspunkt er lagt dampspærre, er under trægulvet i stuen. Der skal nye gipsvægge, lofter og eventuelt gulve i huset. Disse kan uden videre monteres uden på de eksisterende; dog vil det være en god idé at bore huller i de eksisterende vægge og lofter først for at perforere de nuværende flader, så man ikke risikerer at montere to dampspærrer uden på hinanden. Det nuværende elsystem fungerer, men min egen plan har været at installere et helt nyt elsystem i huset og så bare frakoble det nuværende. Dette vil af flere årsager være en fordel, først og fremmest fordi man så får et helt nyt elsystem og også fordi man så selv kan designe det efter hvordan man ønsker at indrette sig. Badeværelset fungerer som det skal, men planen har været at rydde det og etablere et nyt, blandt andet for at få det indrettet som et lovpligtigt vådrum, for at få lavet et godt bad og for at få etableret et decideret teknikrum derude. Lige nu står vaskemaskinen og tørretumbleren i badeværelset, men der er etableret afløb til venstre for husets fordør med det formål at lave et bryggers med vaskemaskinen dér. Have og omgivelser Grunden er på 370 m² (lidt over 17 x 21 m)og er den nordøstligste grund i Andelssamfundet i Hjortshøj. Da grunden også er den højest beliggende i Bogruppe 8, er udsigten virkelig smuk. Mod øst ligger Andelssamfundets marker og man kan se ud over Århusbugten og ud på Mols og når man står på taget, hvor der er projekteret med 1. sal og tagterrasse, kan man faktisk se nordenden af Samsø. Mod syd og vest er der bebyggelse og mod nord ligger vores fælles P-plads. I haven ligger der en 20 fods container, der er gravet halvvejs ned. Den fungerer lige nu som (uvurdérlig) opbevaringsplads og planen har været at den skulle ombygges til et værksted. Den lille have har forskellige niveauforskelle, hvilket gør den spændende og især meget populær blandt nabobørnene, der alle har mere almindelige haver med græsplæner. I min have er der i stedet bygget en masse højbede og der er plantet masser af stauder, stokroser, krydderurter, bærbuske og frugttræer. Hver sommer og efterår har haven givet et stort udbytte af frugt og grøntsager og man kan i vidt omfang være selvforsynende med havens nuværende indretning.

4 Husets 1. sal I det oprindelige projekt er der indtegnet og givet tilladelse til bygning af en 1. sal på 40 m². Denne del af byggeriet er tænkt som et hus på 8 x 5 m, placeret centreret i øst/vestlig retning og rykket 1 m ind fra den nordlige kant. Resten af tagfladen er tænkt som (og godkendt til) 60 m² tagterrasse. At man kan udnytte disse arealer ovenpå det nuværende hus, giver mange muligheder for at udfolde sig på en ellers forholdsvis lille grund. Salg af hus og grund Huset sælges som det står lige nu, som et ikke færdigmeldt byggeprojekt. Der er ikke byggepligt på grunden, så der er i princippet ingen deadline for hvornår huset skal færdigmeldes. Al dokumentation, egne tegninger, fakturaer, kvitteringer osv. medfølger, så huset kan bygges færdigt som det hele tiden har været planlagt. Hvis der efter salget er tvivl om hvordan noget arbejde er udført eller hvad intentionerne med dette eller hint har været, står jeg gerne til rådighed som vejleder i det omfang det er relevant. Jeg kender huset fra yderst til inderst og er kun interesseret i at det bliver bygget færdigt. En smule fortegnet, men med de rigtige forhold, ser det hele sådan her ud:

5 Den yderste ramme er grundens skellinjer, boksen øverst er containeren og der skraverede område ovenpå huset er der hvor 1. salen er tænkt placeret. Muligheder for huset/grunden Selvom jeg selvfølgelig helst ser huset bygget færdigt, er det frit for køberen at gøre med huset og grunden som vedkommende vil. Der ER en del arbejde i at få huset bygget færdigt og da hele molevitten sælges som beset, som et ufærdigt byggeprojekt og ikke som et hus, har jeg forståelse for hvis køberen ikke har lyst til at bygge huset færdigt eller ikke kan gennemskue det nuværende projekt. Jeg ser derfor følgende tre muligheder for køberen: 1. Husprojektet bygges færdigt som planlagt. Alle tegninger og tilladelser følger med og jeg stiller mig gerne i rimeligt omfang til rådighed for eventuelle spørgsmål, der er til huset.

6 2. Huset udhules ved at pavillonerne fjernes indeni den yderste konstruktion, som bevares. På den måde får man et skalhus og kan indrette huset som man vil. Det har den fordel, at man har stor indflydelse på hvordan huset indrettes og man kender alt, der er lavet i huset. 3. Huset fjernes og der er en grund, som man kan begynde et helt nyt byggeprojekt på. Uanset hvilken løsning køberen vil vælge, så er prisen den samme; den er bevidst sat meget lavt, da der er en del arbejde at udføre. Pris Den offentlige vurdering af hus og grund ser ifølge for øjeblikket sådan ud: Detaljerede vurderingsoplysninger for 2014 Adresse: Vurderingsår: GAMMEL KIRKEVEJ 160, 8530 HJORTSHØJ 2013 Kopi Kommune: AARHUS Ejendomsnr.: Vurderingskreds: AARHUS/NORDRE Benyttelse: Beboelse Lejligheds antal: 1 Matrikel: 7 DE, HJORTSHØJ,HJORTS Grundareal: 370 Ejendomsværdi: Grundværdi: Jeg sælger hus og grund samlet for kr. med det håb at køberen vil have lyst til at bygge huset færdigt. Diverse kommentarer Som ejer af grunden er man også medejer af fællesgrunden for Bogruppe 7 og 8, som ligger et par grunde væk. Grunden har Bogruppe 8 for kr. købt og Brogruppe 7 har lagt et tilsvarende beløb til etablering af et fælleshus. Fælleshusprojektet har dog ligget stille et stykke tid, men er netop blevet genoptaget. Der er midlertidigt blevet etableret legeplads på fælleshusgrunden. Desuden skal man som ejer være medlem af Andelssamfundet i Hjortshøj og betale et årligt beløb til fællesforeningen i Brogruppe 8. I huset er der indlagt kabler fra TDC (internet og YouSee) og fibernet fra NRGi. Sidstnævnte er aktivt nu og er meget stabilt og hurtigt.

7 Byggeriet er færdigmeldt til Aarhus Kommune, da det ellers ikke er tilladt at bruge det som beboelse. Da det ikke er bygget færdigt, er det ikke færdigmeldt hos Bygningsinspektoratet. Skal laves ved huset, Gammel Kirkevej 160 (tilfældig rækkefølge) Omfangsgrad Udvendigt Isætning af stort vindue på sydsiden ** Nedlægning af elkabel (udføres og betales af elselskab) * Indvendigt Udskæring til vinduer i soveværelse og stue * Afdækning af gl. vindue i soveværelse * Etablering af varmesystem med tilslutning fra Energiselskabet *** Vandrør og radiatorer opsættes (VVS) *** Montering af dampspærre i hele huset *** Montage af skillerumslægter og gipsplader på vægge med nyt elsystem *** Opsætning af loftsplader ** Lægning af gulve ** Opsætning af køkken ** Badeværelse Vådrum etableres *** Opsætning af teknikrum *** Bad ** Toilet ** Håndvask ** Eventuelt Forberedelse til/opsætning af trappe til 1. sal ** Dør til børneværelse * Brændeovn? * Bryggers/entré laves om til vaskerum ** Kontakt mig for yderligere dokumentation og info Jørgen Holm Mail: jxrgen@gmail.com Telefon:

Licitationsmateriale til Assyl vej 22, 9000 Aalborg. Indholdsfortegnelse

Licitationsmateriale til Assyl vej 22, 9000 Aalborg. Indholdsfortegnelse Licitationsmateriale til Assyl vej 22, 9000 Aalborg Indholdsfortegnelse Generelt... 2 Trappeopgang.... 2 Indgang 3m2 + trappe:... 2 Lejlghed 1-89m2:... 3 Stueetage.... 3 Indgang:... 3 Entre 5m2:... 3 Wc

Læs mere

Udbud vedrørende ombygning af Siriusvej 19, 8370 Hadsten

Udbud vedrørende ombygning af Siriusvej 19, 8370 Hadsten Udbud vedrørende ombygning af Siriusvej 19, 8370 Hadsten Medsendt dette dokument; Tegninger af færdigt resultat Tegninger af eksisterende hus Byggetilladelse Illustrationer Jeg er tilgængelig ved spørgsmål;

Læs mere

Jeg påtænker mig som sagt at købe et bindingsværkshus fra 1862 med nyere eternittag, som trænger til gennemgribende renovering. "

Jeg påtænker mig som sagt at købe et bindingsværkshus fra 1862 med nyere eternittag, som trænger til gennemgribende renovering. Hej Claus Jeg påtænker mig som sagt at købe et bindingsværkshus fra 1862 med nyere eternittag, som trænger til gennemgribende renovering. Jeg beskriver her projektet, oppefra og ned (ca.): Huset er på

Læs mere

Ørbækgårds allé område 6. Udgave af 23-05-2005 Oplæg til tjekliste omkring mulige fejl i boligen

Ørbækgårds allé område 6. Udgave af 23-05-2005 Oplæg til tjekliste omkring mulige fejl i boligen Nærværende liste er alene at betragte som vejledning omkring punkter til kontrol af hver enkelt bolig. Der vil selvfølgelig være variationer grundet det individuelle tilvalg til hver bolig, som gør at

Læs mere

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning Klosteret i Næstved 33 Moderne boliger i historisk bygning OM Klosteret I Næstved ombygger vi det tidligere nonnekloster og vandrehjem til 33 attraktive boliger. Det bliver vores første boliger i Næstved

Læs mere

Træhuset Amager. Priser,Incl. Moms, som selvbyg, medbyg og nøglefærdigt.

Træhuset Amager. Priser,Incl. Moms, som selvbyg, medbyg og nøglefærdigt. Kære Træhus interesseret På de næste sider finder du de priser vi har beregnet ud fra jeres oplæg / skitse/ tegning. Vi gør os meget umage med at opstille priserne så de er overskuelige, og gøre klart

Læs mere

TERMOGRAFI AF BOLIG Kundeadresse

TERMOGRAFI AF BOLIG Kundeadresse TERMOGRAFI AF BOLIG Kundeadresse Dato-2013 Termo-service.dk I/S, Termofoto@termo-service.dk, Afd. Fyn/Jylland: 29821362, Afd. Sjælland: 29821361 Termografisk inspektion af bygning Kundeadresse Bygnings

Læs mere

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning Klosteret i Næstved 33 Moderne boliger i historisk bygning KLOSTERET I Næstved ombygger vi det tidligere nonnekloster og vandrehjem til 33 attraktive boliger. Det bliver vores første boliger i Næstved

Læs mere

Tønder Andelsboligforening

Tønder Andelsboligforening Tønder Andelsboligforening Råderetskatalog Afdeling 27 Hvad er råderet? Råderet er en ret for lejerne i alle almene boliger. Det gælder både for familieboliger, ungdomsboliger og ældreboliger. Råderetten

Læs mere

Informationsmøde afdeling 214. Genhusning under renovering

Informationsmøde afdeling 214. Genhusning under renovering Informationsmøde afdeling 214 Genhusning under renovering Medborgerhuset d. 29. januar 2015 Velkomst ved Per Hermansen Beslutning om informationsmøde Anbefaling af 100 % genhusning Enig bestyrelse Dagsorden

Læs mere

.,, ) 25,.,,, 2 2 ) -, ).,,,!11%)6,!$$, 5,78, 5, )459,,)6!11", 5. 5 #,,)9 )8 2, 5, 2 ' ) 8 2 5.,, 5,5

.,, ) 25,.,,, 2 2 ) -, ).,,,!11%)6,!$$, 5,78, 5, )459,,)6!11, 5. 5 #,,)9 )8 2, 5, 2 ' ) 8 2 5.,, 5,5 =1'0>9 4 2?? )??#%!'??1'0.!# $(&$0&#$!%!"#$!%&!'$(!#()$)$)! * +,-.,,/!0$'"(1( ##!'(#0# 2,3 ) 42 2.,, ) 25,.,,, 2 2 ) -, ).,,,!11%)6,!$$, 5,78, 5, )459,,)6!11", 5. 5 #,,)9 )8 2, 5, 2 ' ) 8 2 5.,, 5,5 ):2,

Læs mere

FLADSTRANDSPARKEN. - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse

FLADSTRANDSPARKEN. - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse FLADSTRANDSPARKEN - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse Fladstrandsparken De 84 miljø- og energirigtige familieboliger er opført i en arkitektur, der i sin stilrene enkelthed spiller flot sammen med

Læs mere

Indhold... Info... 4-5. Lille håbløs entré 6-7. Badeværelse m. handicap. Den meget lille stue 9-10. Wellness i kælderen 11-12. Hyggekrog i køkkenet

Indhold... Info... 4-5. Lille håbløs entré 6-7. Badeværelse m. handicap. Den meget lille stue 9-10. Wellness i kælderen 11-12. Hyggekrog i køkkenet Info... Indhold... Tak fordi du købte min E-bog! Efter download, har du bogen til evigt eje! Men husk at det ikke er tilladt at videregive bogen, lægge den op på sociale medier på nettet, låne ud til andre

Læs mere

Regler for byggesager

Regler for byggesager Regler for byggesager Skal der ske byggeændringer og modernisering i lejligheden, ud over alm. maling og tapetsering, skal følgende regler følges 1. Skriftlig ansøgning til bestyrelsen og evt. relevante

Læs mere

Uafsluttede sager for Andelshaverne.

Uafsluttede sager for Andelshaverne. Roskilde d.: 17/2/2013 Uafsluttede sager for Andelshaverne. Hus nr 2 Vinyl i vådrum. Behandling: Svejsninger og rørgennemføring efterses for skader. Vinylen kontrolleres for buler. Få buler i gulvet Hus

Læs mere

BBR-nr.: 259-023246 Energimærkning nr.: 100059973 Gyldigt 5 år fra: 18-12-2007 Energikonsulent: Frank Scholkman Firma: Energi- & Ingeniørgruppen A/S

BBR-nr.: 259-023246 Energimærkning nr.: 100059973 Gyldigt 5 år fra: 18-12-2007 Energikonsulent: Frank Scholkman Firma: Energi- & Ingeniørgruppen A/S SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Fyrvej 10 Postnr./by: 4600 Køge BBR-nr.: 259-023246 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser.

Læs mere

Udnyttelse af tagetagen på Birkeparken i Åbyhøj

Udnyttelse af tagetagen på Birkeparken i Åbyhøj Udnyttelse af tagetagen på Birkeparken i Åbyhøj Rapport projekt uge 40-41 Mette Vriborg Nielsen Mette Vriborg Nielsen, TD uddannelsen, Århus Tekniske Skole, 2009 Side 1 INDHOLD Opgavedefinition... 3 Udnyttelse

Læs mere

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310 Fasanparken Lækre familieboliger i Ishøj 62 boliger med gode udearealer, parkeringsmuligheder og fælleshus Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon

Læs mere

BBR-nr.: 190-002079 Energimærkning nr.: 100074514 Gyldigt 5 år fra: 10-04-2008 Energikonsulent: Henrik Fried Firma: A1 Byggerådgivning ApS

BBR-nr.: 190-002079 Energimærkning nr.: 100074514 Gyldigt 5 år fra: 10-04-2008 Energikonsulent: Henrik Fried Firma: A1 Byggerådgivning ApS SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Mosegård Park 66 Postnr./by: 3500 Værløse BBR-nr.: 190-002079 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser.

Læs mere

Funktionsanalyser Bygningsdele ETAGEBOLIGER BORGERGADE

Funktionsanalyser Bygningsdele ETAGEBOLIGER BORGERGADE sanalyser Bygningsdele Indhold YDER FUNDAMENTER... 8 SKITSER... 8 UDSEENDE... 8 FUNKTION... 8 STYRKE / STIVHED... 8 BRAND... 8 ISOLERING... 8 LYD... 8 FUGT... 8 ØVRIGE KRAV... 9 INDER FUNDAMENTER... 10

Læs mere

REFERAT 22. oktober 2009 Projekt nr. 805016 TWFI

REFERAT 22. oktober 2009 Projekt nr. 805016 TWFI REFERAT 22. oktober 2009 Projekt nr. 805016 TWFI PROJEKT : A/B Lindstrand MØDE : Byggemøde nr. 7 EMNE STED : Byggemøde : A/B Lindstrand MØDEDATO : 21.10.2009 DELTAGERE : Jan Andersen Jagtvejens VVS JA

Læs mere

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen Haraldsvej Boliger i helt ny bydel i Vejen Afdeling 1229-0 Lejerbo Kolding Regionskontor Kolding 71 boliger - både etageboliger og rækkehuse - med altaner og/eller privat have. Pakhustorvet 4 6000 Kolding

Læs mere

SALGSPRÆSENTATION Den Gamle Købmandsgård VESTERGADE 78 STRIB

SALGSPRÆSENTATION Den Gamle Købmandsgård VESTERGADE 78 STRIB SALGSPRÆSENTATION Den Gamle Købmandsgård VESTERGADE 78 STRIB BYGNINGERNE Charmerende stor gammel Købmandsgård i Strib, med stort renoveret træ-udhus med virkelig mange anvendelsesmuligheder. Samt muret

Læs mere

Tønder Andelsboligforening

Tønder Andelsboligforening Tønder Andelsboligforening Råderetskatalog Afdeling 6 Hvad er råderet? Råderet er en ret for lejerne i alle almene boliger. Det gælder både for familieboliger, ungdomsboliger og ældreboliger. Råderetten

Læs mere

Montagevejledning Tripplex - Fantoni vægsystem

Montagevejledning Tripplex - Fantoni vægsystem 1 Montagevejledning Tripplex - Fantoni vægsystem Marts 2016 2 Symmetri Inden montage påbegyndes skal man vurdere rummets bredde og længde, således den bedste symmetri opnås i rummet samt at der tages hensyn

Læs mere

Projektforslag. Tilbygning. Svalevej 33. Linda og Bjarne Lagoni

Projektforslag. Tilbygning. Svalevej 33. Linda og Bjarne Lagoni Projektforslag til Tilbygning af Svalevej 33 for Linda og Bjarne Lagoni Eksisterende hus Emne > Eksisterende bebyggelse Huset set fra vejen Eksisterende hus Emne > Eksisterende bebyggelse Huset set fra

Læs mere

Så har jeg boret huller i aluminiumsprofilen, og boret den fast i den nederste MDF-plade.

Så har jeg boret huller i aluminiumsprofilen, og boret den fast i den nederste MDF-plade. Jeg har altid bøjet en del i akryl, og altid brugt en varmluftblæser til formålet. Det var hvad jeg havde til rådighed og fungerede fint når man først har fået lidt erfaring med det. Man kan så købe en

Læs mere

Termo-Service.dk - Alt Inden For Termografi, Trykprøvning og Energirådgivning

Termo-Service.dk - Alt Inden For Termografi, Trykprøvning og Energirådgivning Stue 1. sal mod Nord IR000699.IS2 Skråvæg en angiver temperatursvingninger Ses med punktligt kuldeindtræk i kip, og varierende isoleringsværdi imellem spærkonstruktion. Stue 1. sal mod Syd IR000707.IS2

Læs mere

Ydervægge Status: Ydervægge består af porebeton som H+H Væg Element Massiv 375.

Ydervægge Status: Ydervægge består af porebeton som H+H Væg Element Massiv 375. SIDE 1 AF 5 Adresse: Liseborg Have 17 Postnr./by: 8800 Viborg BBR-nr.: 791-231603-001 Energikonsulent: Niels Riis Energimærkning oplyser om bygningens energiforbrug. Mærkningen er lovpligtig og skal udføres

Læs mere

Virup Skovvej 51A-63 og 97-187 65 lavenergiboliger i Hjortshøj

Virup Skovvej 51A-63 og 97-187 65 lavenergiboliger i Hjortshøj Virup Skovvej 51A-63 og 97-187 65 lavenergiboliger i Hjortshøj 1 FLOTTE LAVENERGIBOLIGER I HJORTSHØJ Boligkontoret Århus opfører 65 nye og energirigtige boliger i et skønt naturområde, som samtidig ligger

Læs mere

Tilstandsregistrering, af B Sisimiut

Tilstandsregistrering, af B Sisimiut Kâlêraq Bech Tattoqeqarfik 4, 3911 Sisimiut Side 1 Tilstandsregistrering, af B-608 3911 Sisimiut Suliakkiisoq / Arbejdsgiver: Birte Haugaard Jørgensen Adammip aqq. 10.0.1. Postboks 1001 3911 Sisimiut Nalunaarusiortut

Læs mere

FUNKIS 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering

FUNKIS 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Spændende materialer med lang levetid Minimal vedligehold Kort montagetid

Læs mere

Generel montagevejledning for opsætning af balkon.

Generel montagevejledning for opsætning af balkon. Generel montagevejledning for opsætning af balkon. Moduler, bolte og alle samledele tælles op før montage. Værktøj du skal bruge: Hammer Momentnøgler Skruetvinger Træbjælker (bruges som ben ) Beton- eller

Læs mere

KAMPAGNE: ARK 2020 VILLA

KAMPAGNE: ARK 2020 VILLA KAMPAGNE: ARK 2020 VILLA PROJEKT PORTFOLIO // 2015 HD BOLIG SMEDEBAKKEN 8 8600 SILKEBORG WWW.HDBOLIG.DK 180 m 2 fremtidsikret super lavenergi bolig Følgende er indholdt i prisen: 180m² velindrettet og

Læs mere

Fyns almennyttige Boligselskab

Fyns almennyttige Boligselskab Trinekær har boliger på hele Fyn. Vi udlejer mere end 8.500 boliger, der huser ca. 20.000 lejere, i mere end 90 afdelinger. www.fabbo.dk Fyns almennyttige Boligselskab Vestre Stationsvej 5 5000 Odense

Læs mere

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 1

Læs mere

Hyggehuset. Amanda Bjerregaard Jørgensen Stavnsholtskolen 9.B, Farum Fra 19/10-2012 til 23/10-2012

Hyggehuset. Amanda Bjerregaard Jørgensen Stavnsholtskolen 9.B, Farum Fra 19/10-2012 til 23/10-2012 Hyggehuset Amanda Bjerregaard Jørgensen Stavnsholtskolen 9.B, Farum Fra 19/10-2012 til 23/10-2012 Indhold Idéen bag sommerhuset...3 Placering på grunden...4 Husets udformning...5 Materialer/Inspiration...6

Læs mere

Reimarparken Silkeborg

Reimarparken Silkeborg Reimarparken Silkeborg Skov, sø og by e4 H. REIMAR NIELSEN PARKBEBYGGELSE A/S Østergade 9-8600 Silkeborg - Telefon 87 22 47 00 - CVR-nr. 27 69 85 81 Lejligheder i Reimarparken Tak for Deres interesse vedrørende

Læs mere

Velkommen. til infomøde. Rydevænget. Onsdag den 6. februar 2019

Velkommen. til infomøde. Rydevænget. Onsdag den 6. februar 2019 Velkommen til infomøde Rydevænget Onsdag den 6. februar 2019 Dagsorden Præsentation af vinderprojektet (Rolf/Robin) Tidsplan (Morten & Holger) Du skal bo i boligen, mens den renoveres (Morten & Holger)

Læs mere

MINIMAL 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid

MINIMAL 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Spændende materialer med lang levetid Minimal vedligehold Kort montagetid

Læs mere

FLOT BELIGGENDE LYST- OG JAGTEJENDOM TÆT PÅ KOLDING AALRYVEJ 10, 6091 BJERT. Interesserede opfordres til at afgive købstilbud

FLOT BELIGGENDE LYST- OG JAGTEJENDOM TÆT PÅ KOLDING AALRYVEJ 10, 6091 BJERT. Interesserede opfordres til at afgive købstilbud FLOT BELIGGENDE LYST- OG JAGTEJENDOM TÆT PÅ KOLDING AALRYVEJ 10, 6091 BJERT Ejendom og Jura Niels Bohrs Vej 2 6000 Kolding T: +45 7634 1700 www.khl.dk CVR-nr. 21111511 J. nr: 60-42511 D: 7634 1700 M: lar@khl.dk

Læs mere

Egevænge Ølstykke almennyttige Boligselskab

Egevænge Ølstykke almennyttige Boligselskab Ølstykke almennyttige Boligselskab Bebyggelsen er beliggende i den nye bæredygtige bydel Egedal By ved Egedal Station og det nye rådhus. Afdelingens 60 boliger ligger i en fireetagers moderne karrébebyggelse,

Læs mere

Slotsgade Tranekær. Ansøgning om tilskud til renovering med midler fra Landsbypulje.

Slotsgade Tranekær. Ansøgning om tilskud til renovering med midler fra Landsbypulje. Slotsgade 18 5953 Tranekær Ansøgning om tilskud til renovering med midler fra Landsbypulje. 2015-07-29 Ansøgning om midler fra Landsbypulje til renovering af Slotsgade 18, Tranekær. Vi ansøger hermed om

Læs mere

MINIMAL 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering

MINIMAL 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Spændende materialer med lang levetid Minimal vedligehold Kort montagetid

Læs mere

E/F SLOTSENGEN S HISTORIE

E/F SLOTSENGEN S HISTORIE E/F SLOTSENGEN S HISTORIE I april 2010 satte DanBolig et projekt byggeri til salg på Slotsherrensvej 203. Det havde været til salg for ca. 10 år siden med blev opgivet på grund af forurening. Men nu skulle

Læs mere

Om Danbox Klimapavilloner & containere

Om Danbox Klimapavilloner & containere Om Danbox Klimapavilloner & containere Det bedste alternativ Vi oplever ofte, at vore kunder kommer til os, fordi de ønsker et billigt og nemt alternativ til nybyggeri, når de ønsker at udvide produktionen.

Læs mere

Energimærkning Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: BBR-nr.: Energimærkning nr.: Gyldigt 5 år fra: Energikonsulent: Firma:

Energimærkning Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: BBR-nr.: Energimærkning nr.: Gyldigt 5 år fra: Energikonsulent: Firma: SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Ribstonvænget 10 Postnr./by: 5270 Odense N BBR-nr.: 461-315194 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå

Læs mere

KAMPAGNE: ECO 2020 VILLA

KAMPAGNE: ECO 2020 VILLA KAMPAGNE: ECO 2020 VILLA PROJEKT PORTFOLIO // 2015 HD BOLIG SMEDEBAKKEN 8 8600 SILKEBORG WWW.HDBOLIG.DK KAMPAGNEMODEL: ECO 2020 VILLA 150 m 2 fremtidsikret super lavenergi bolig Følgende er indholdt i

Læs mere

Skovshoved Skole SKUB-projektet

Skovshoved Skole SKUB-projektet Skovshoved Skole SKUB-projektet Nyhedsbrev om ombygningen af Skovshoved Skole April 2008 SKUB: Peter Boris Damsgaard Projektleder byggeri, SKUB Telefon 3998 0924 pbd@gentofte.dk GENTOFTE KOMMUNE Lene Jensby

Læs mere

Sådan gør du, når du skal færdigmelde byggearbejdet...

Sådan gør du, når du skal færdigmelde byggearbejdet... Vejledning 5 Sådan gør du, når du skal færdigmelde byggearbejdet... Byggeri hvor der er søgt byggetilladelse. Enfamiliehus/parcelhus/dobbelthus/sommerhus Rækkehus Udestue Tilbygning til ovenstående Ændre

Læs mere

Campus Living Kolding

Campus Living Kolding Campus Living Kolding Attraktive studieboliger i Kolding 83 1- og 2-værelses ungdomsboliger klar til indflytning i november 2015 Afdeling 958-0 Lejerbo Kolding Pakhustovet 4 6000 Kolding Telefon 7012 1310

Læs mere

10. maj 2017 kl , Ryparken 204

10. maj 2017 kl , Ryparken 204 April 2017 Café Helhedsplan Åbent hus Kom og se de 6 renoverede boliger i prøveopgangen. Du kan også besøge HHP kontoret, en genhusningspavillon som bliver kontor for den fysiske helhedsplan. Du kan også

Læs mere

Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen

Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen JN ARKITEKTUR ApS, Rosengade 1, 6600 Vejen, Tlf. 22996703, Mail: lp@jnarkitektur.dk Indholdsfortegnelse OPLYSNINGER OM RAPPORTENS UDFORMNING... 3 KARAKTERSKALA...

Læs mere

Når du skal fjerne en væg

Når du skal fjerne en væg Når du skal fjerne en væg Der skal både undersøgelser og ofte beregninger til, før du må fjerne en væg Før du fjerner en væg er det altid en god idé at rådføre dig med en bygningskyndig. Mange af væggene

Læs mere

Ærenprisbakken. 36 lækre rækkehuse i Randers

Ærenprisbakken. 36 lækre rækkehuse i Randers 36 lækre rækkehuse i Randers Afdeling 1230-0 Lejerbo Randers Regionskontor Aalborg Østre Havnepromenade 10 9000 Aalborg Telefon 70 12 13 10 Lejerbo Randers bygger nye, moderne, lyse rækkehuse med god beliggenhed

Læs mere

MÅLØV - SØHOLMEN. 1 Søholmen. Eksisterende bygninger. Søndergårds Allé P-pladser. www.lr-hus.dk. P-pladserP-pladser. P-pladser P-pladser.

MÅLØV - SØHOLMEN. 1 Søholmen. Eksisterende bygninger. Søndergårds Allé P-pladser. www.lr-hus.dk. P-pladserP-pladser. P-pladser P-pladser. P-pladserP-pladser 15 13 17 19 P-pladser 11 9 21 23 7 5 25 27 29 P-pladser P-pladser P-pladser 3 1 Søholmen 22 24 22 24 Eksisterende bygninger Søndergårds Allé P-pladser 6 4 2 8 10 12 P-pladser P-pladser

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende El-gulvvarme

Spørgsmål og svar vedrørende El-gulvvarme Spørgsmål og svar vedrørende El-gulvvarme Hvorfor er der forskellige typer varmesystemer - til trægulve og betongulve? Vores systemer er testede til den europæiske standard IEC335/EN60335, hvor det anbefales,

Læs mere

Ansøgning om byggetilladelse i forbindelse med projekt om renovering /nedrivning samt tilbygning til - hus på Nyvej 13 - M.nr.9ab

Ansøgning om byggetilladelse i forbindelse med projekt om renovering /nedrivning samt tilbygning til - hus på Nyvej 13 - M.nr.9ab Strandholms Alle 2A 2650 Hvidovre Tlf: +45 27 28 90 05 Ansøgning om byggetilladelse i forbindelse med projekt om renovering /nedrivning samt tilbygning til - hus på Nyvej 13 - M.nr.9ab Projektet omhandler

Læs mere

Matematik på VUC Modul 2 Opgaver. Længdemål...83 Tegninger...84 Areal og omkreds...85 Målestoksforhold...89 Mønstre med mere...92

Matematik på VUC Modul 2 Opgaver. Længdemål...83 Tegninger...84 Areal og omkreds...85 Målestoksforhold...89 Mønstre med mere...92 Geometri Længdemål...83 Tegninger...84 Areal og omkreds...85 Målestoksforhold...89 Mønstre med mere...92 Udarbejdet af: Niels Jørgen Andreasen, VUC Århus nja@vucaarhus.dk Modul 2,8 - geometri Side 82 Længdemål

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: Højen 9B 4700 Næstved BBR-nr.: 370-006003 Energikonsulent: Jesper Elin Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Botjek Næstved

Læs mere

Lavt forbrug. Højt forbrug

Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Lupinmarken 188 Postnr./by: 8800 Viborg BBR-nr.: 791-230137 Energikonsulent: Erling Andersen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Erling

Læs mere

Træningshuset Etape 2

Træningshuset Etape 2 Træningshuset Etape 2 1. Sagens parter Bygherre: Purhus Idrætsforening Søndergade - Asferg ved: Henrik Vangsted Entreprenør: Myhlenberg v. Søren Vangsted Vest A/S Myhlenbergvej 56 9510 Arden Telefon 9856

Læs mere

Tønder Andelsboligforening

Tønder Andelsboligforening Tønder Andelsboligforening Råderetskatalog Afdeling 36 Hvad er råderet? Råderet er en ret for lejerne i alle almene boliger. Det gælder både for familieboliger, ungdomsboliger og ældreboliger. Råderetten

Læs mere

INDFLYTNINGSKLART HUS UDEN BESVÆR OG BYGGEROD HELÅRSHUS SOMMERHUS FRITIDSHUS HAVEHUS ANNEKS MULIGHEDERNE ER UENDELIGE...

INDFLYTNINGSKLART HUS UDEN BESVÆR OG BYGGEROD HELÅRSHUS SOMMERHUS FRITIDSHUS HAVEHUS ANNEKS MULIGHEDERNE ER UENDELIGE... INDFLYTNINGSKLART HUS UDEN BESVÆR OG BYGGEROD HELÅRSHUS SOMMERHUS FRITIDSHUS HAVEHUS ANNEKS MULIGHEDERNE ER UENDELIGE... Danboxhuset - nemt og sikkert Undgå byggerod og besvær Danboxhuset leveres færdigt

Læs mere

Lavt forbrug. Højt forbrug. På tidspunktet for energimærkets udførelse var "Håndbog for energikonsulenter 2008 version 3" gældende.

Lavt forbrug. Højt forbrug. På tidspunktet for energimærkets udførelse var Håndbog for energikonsulenter 2008 version 3 gældende. SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Diget 10 Postnr./by: 4100 Ringsted BBR-nr.: 329-000000 Energikonsulent: Martin Dahl Thomsen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: TopDahl

Læs mere

Tegning: Mål: Sag: Bygherre: Dato: Facader vest og syd 1:50. Facade mod vest. Ombygning sommerhus, Grævlingevej 2, 7860 Spøttrup

Tegning: Mål: Sag: Bygherre: Dato: Facader vest og syd 1:50. Facade mod vest. Ombygning sommerhus, Grævlingevej 2, 7860 Spøttrup 1870 724 2427 246 2427 40 837 60 60 1632 1632 60 837 40 1968 1632 3000 5500 17500 5200 3800 2100 1870 2970 200 1100 960 1525 500 670 610 400 975 600 1970 3000 2030 7000 Facader vest og syd Facade mod vest

Læs mere

mobcab 30m2 Leasingydelse Fra kr ,- pr. md mobcab KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid

mobcab 30m2 Leasingydelse Fra kr ,- pr. md mobcab KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid mobcab KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Udført i robuste trækonstruktioner Opfylder isoleringskrav til

Læs mere

AGENDA Hvorfor renovere? Hvad renoveres? Skærmvæg i værelse og fælleskøkken Opbevaring af indbo Tidsplan for renoveringen Adgang til værelser

AGENDA Hvorfor renovere? Hvad renoveres? Skærmvæg i værelse og fælleskøkken Opbevaring af indbo Tidsplan for renoveringen Adgang til værelser AGENDA Hvorfor renovere? Hvad renoveres? Skærmvæg i værelse og fælleskøkken Opbevaring af indbo Tidsplan for renoveringen Adgang til værelser Studierum Husleje Forsikring Information Hvorfor renovere Utætte

Læs mere

Cimbria Parken. Boligselskabet Domea Rødekro

Cimbria Parken. Boligselskabet Domea Rødekro Boligselskabet Domea Rødekro Byggeriet udføres i 2 etaper: 1. etape består af 66 boliger med 2- og 3-rums boliger (udlejet) 2. etape består af 40 boliger med 2, 3- og 4-rums boliger 1. UDGAVE JUI 2019

Læs mere

Aduro Stålskorsten. Monteringsanvisning. www.aduro.dk / www.skorstensberegning.dk

Aduro Stålskorsten. Monteringsanvisning. www.aduro.dk / www.skorstensberegning.dk Aduro Stålskorsten Monteringsanvisning www.aduro.dk / www.skorstensberegning.dk Indhold 1. Produktinformation Side 2 2. Klassificering Side 2 3. Lovkrav Side 2 4. Anmeldelse af skorsten Side 3 5. Hvor

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Skovvej 14 Postnr./by: 2635 Ishøj BBR-nr.: 183-015834 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere forbruget.

Læs mere

Ny præstebolig i Tistrup Indbudt arkitektkonkurrence

Ny præstebolig i Tistrup Indbudt arkitektkonkurrence kirke parkeringsområde Tistrup kirkevej Beliggenhed Der er med planen søgt at skabe en helhed i mellem kirke og præstegården samtidig med har det med den overordnede planlægning været vigtigt at præstegården

Læs mere

CONTAINER TRADING CONTAINERKATALOG

CONTAINER TRADING CONTAINERKATALOG CONTAINERKATALOG Standardcontainere til indretning af værksted, kontor og beboelse Sanitetscontainere Opbevaringscontainere Septik tanke Specialcontainere og pavilloner Tilbehør og ekstraudstyr AGJ Containerkatalog

Læs mere

Tønder Andelsboligforening

Tønder Andelsboligforening Tønder Andelsboligforening Råderetskatalog Afdeling 2 Hvad er råderet? Råderet er en ret for lejerne i alle almene boliger. Det gælder både for familieboliger, ungdomsboliger og ældreboliger. Råderetten

Læs mere

Den skitserede løsning opfylder efter vor mening lokalplanen, og overstiger hverken byggefelter eller bebyggelsesprocenter.

Den skitserede løsning opfylder efter vor mening lokalplanen, og overstiger hverken byggefelter eller bebyggelsesprocenter. Renoveringsplan - for maskinhus, containere, mv. Odder golfklub, 5. januar 2015 Indledning: Denne projektplan indeholder en overordnet beskrivelse af en lovliggørelse/renovering/tilbygning af Odder Golfklubs

Læs mere

INFORMATIONSMØDE TIRSDAG 8. APRIL, KL. 19 I BEBOERLOKALET BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFDELING 4

INFORMATIONSMØDE TIRSDAG 8. APRIL, KL. 19 I BEBOERLOKALET BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFDELING 4 INFORMATIONSMØDE TIRSDAG 8. APRIL, KL. 19 I BEBOERLOKALET BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFDELING 4 Marts 2014 Afdelingen har besluttet, at der skal foretages en udskiftning af varmerør og

Læs mere

ETABLERING AF BADEVÆRELSER I AB-SYVEN

ETABLERING AF BADEVÆRELSER I AB-SYVEN Bestyrelsen AB-Syven www.absyven.dk ETABLERING AF En vejledning I etablering af toilet og badeværelse udarbejdet af Bestyrelsen. I samarbejde med Byggerådgivning Danmark BADEVÆRELSER I AB-SYVEN August

Læs mere

Termografisk inspektion af bygning.

Termografisk inspektion af bygning. Termografisk inspektion af bygning. Bygnings data: Boligareal i undersøgt bygning: 158 m² Inde temperatur målt i bygning: Ca. 23 C Ude temperatur: Målt til ca. -6 C Temperatur differences inde - ude Δt:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16091 Besigtigelse den: 12. oktober 2016 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Andelsboligforeningen LUNDEGÅRD. Afdeling 2. Råderetskatalog

Andelsboligforeningen LUNDEGÅRD. Afdeling 2. Råderetskatalog Andelsboligforeningen LUNDEGÅRD Afdeling 2 Råderetskatalog 1 RÅDERETSKATALOG Ll. Blovstrødvej 21-45, afd. 2 INDHOLDSFORTEGNELSE A. Maling og anden overfladebehandling Side 4 B. Bygningsændringer og tekniske

Læs mere

Klithuse Etape I Slettestrand

Klithuse Etape I Slettestrand Klithuse Etape I Slettestrand D. 25.05.2015 6 boliger www.klithuseslettestrand.dk Projektselskabet ApS Projektudvikler: Projektselskabet ApS Holmsøvej 34 9690 Fjerritslev Tlf.: 88 70 57 60 Mail: info@projektselskab.dk

Læs mere

Hvad må du bruge kælderen til? Må du bo i din kælder? Hvornår skal du søge tilladelse hos kommunen, og hvilke regler gælder ellers for kældre?

Hvad må du bruge kælderen til? Må du bo i din kælder? Hvornår skal du søge tilladelse hos kommunen, og hvilke regler gælder ellers for kældre? 1 of 5 10/08/2017, 11:34 Hvad må du bruge kælderen til? Må du bo i din kælder? Hvornår skal du søge tilladelse hos kommunen, og hvilke regler gælder ellers for kældre? FAKTA Ajourført: torsdag d. 29 oktober

Læs mere

BILSBY A/S Kubus II stabelbare moduler Konstruktionsbeskrivelse. Side 1 af 5 Dato: 07/11 2014 01 BESKRIVELSE 02 KONSTRUKTION

BILSBY A/S Kubus II stabelbare moduler Konstruktionsbeskrivelse. Side 1 af 5 Dato: 07/11 2014 01 BESKRIVELSE 02 KONSTRUKTION Side 1 af 5 Dato: 07/11 2014 01 BESKRIVELSE 01.01 Dimension: BxLxH. 3,95x10,00x3,40 m, 39,5 m2 Loft højde 2,50 m 01.02 Farver: Facade, grå ubehandlet cementspånplade Lofter, hvide akustikplade Vægge, hvide

Læs mere

BESKRIVELSE BYGNING 2 København d. 12. marts 2014 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af byggearbejder i Bygning 2 Tag/Tagetage: Tagbelægningen er eksisterende vingeteglsten som eftergås

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 10132 Besigtigelse d. 27. januar 2011 kl. 10.00 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Der er et hul på 15 x 15 cm på det flade tag

Læs mere

Ejerforeningen Louisegaarden Ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 23. november, 2010

Ejerforeningen Louisegaarden Ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 23. november, 2010 Ejerforeningen Louisegaarden Ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 23. november, 2010 23. november 2010 Ejerforeningen Louisegaarden, Ekstraordinær generalforsamling Side 1 Loftprojekt Alternativ

Læs mere

VIBEN 8C Viben 8C indrettes til ældre ægtepar der altid har boet i bebyggelsen og som ønsker samme planløsning som idag.

VIBEN 8C Viben 8C indrettes til ældre ægtepar der altid har boet i bebyggelsen og som ønsker samme planløsning som idag. VIBEN 8C Viben 8C indrettes til ældre ægtepar der altid har boet i bebyggelsen og som ønsker samme planløsning som idag. køkken eksisterende bade Eksisterende indretning, med lang gang bevares. Nye lofter

Læs mere

Ansøgning-kontrakt om tilskud

Ansøgning-kontrakt om tilskud Ansøgning-kontrakt om tilskud Ansøger Navn: El-varme Adresse: Postnr. og by: Olie Tlf. /mobil: E-mail: Naturgas Kontonr.: Reg.nr. (4 Kontonummer cifre) (10 cifre starter evt. med 0'er) Boligtype: helårsbolig:

Læs mere

Eksklusive ejerlejligheder. Den gamle brødfabrik. Oehlenschlægersgade 15 B-L 4200 Slagelse. Nybolig Jan Milvertz A/S

Eksklusive ejerlejligheder. Den gamle brødfabrik. Oehlenschlægersgade 15 B-L 4200 Slagelse. Nybolig Jan Milvertz A/S Den gamle brødfabrik Eksklusive ejerlejligheder Oehlenschlægersgade 15 B-L 4200 Slagelse Nybolig Jan Milvertz A/S Rosengade 11 4200 Slagelse Tlf. 5853 3030 Fra Skrot til Slot 02 Eksklusive lejligheder

Læs mere

Boliger i Kongens Punkt Afd. 604 Boligkontoret Fredericia

Boliger i Kongens Punkt Afd. 604 Boligkontoret Fredericia Boliger i Kongens Punkt Afd. 604 Boligkontoret Fredericia Afd. 604 Kongens Punkt. Materialebeskrivelse af boligerne: Køkken: Indretning af køkken fremgår af plantegning. (Ændring kan forekomme) Inventar

Læs mere

Råderetten og andre muligheder for forbedring af boligen.

Råderetten og andre muligheder for forbedring af boligen. Råderetten og andre muligheder for forbedring af boligen. Princippet i råderetten er, at den enkelte lejer selv bestemmer, hvad der skal ændres, og selv sørger for, at arbejdet/installationer bliver udført

Læs mere

Lærevejledning Tagfod og energioptimering

Lærevejledning Tagfod og energioptimering Lærevejledning Tagfod og energioptimering På vores skole har vi en model i naturlig størrelse som vi kan bruge til flere efteruddannelseskurser. Denne model kan udmærket også anvendes i grunduddannelsen.

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Hovedgaden 7, 6534 Agerskov Sag ERHVER74

SALGSPROSPEKT. Hovedgaden 7, 6534 Agerskov Sag ERHVER74 Toldbodgade 13, 6520 Toftlund Tlf.: 74831280, Fax.: 73831290 mikkelsen@mikkelsentoftlund.dk - www.mikkelsentoftlund.dk SALGSPROSPEKT Yderst velholdt og rummelig bolig/erhvervsejendom Erhversareal på 677

Læs mere

Unikaplan. - 2 plan serien

Unikaplan. - 2 plan serien Unikaplan - 2 plan serien 84 Skråner jeres byggegrund? - Så er løsningen her: UnikaPlan serien 2 plan for indbygning til skrånende grunde er et spændende bekendtskab. Den moderne arkitektur står i stærk

Læs mere

RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED FRI. Sag: 5190 UDBUDSBREV Dato: 15.12.10 Ref.: SN/BKR Side: 1 af 5

RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED FRI. Sag: 5190 UDBUDSBREV Dato: 15.12.10 Ref.: SN/BKR Side: 1 af 5 BRIX & KAMP A/S RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED FRI BADEHUSVEJ 18, 9000 AALBORG Tlf.: 98 12 78 66 Fax: 98 12 74 15 E-mail: aalb@brixkamp.dk NØRREGADE 27, 9800 HJØRRING Tlf.: 98 92 28 88 Fax: 98 92 40 47

Læs mere

Energikonsulentens kommentarer Ejendommen er et fritliggende sommerhus opført i 1969. Ejendommen benyttes til privat beboelse.

Energikonsulentens kommentarer Ejendommen er et fritliggende sommerhus opført i 1969. Ejendommen benyttes til privat beboelse. SIDE 1 AF 5 Adresse: Møllevænget 5 Postnr./by: Resultat 9560 Hadsund BBR-nr.: 846-006934-001 Energikonsulent: Leif Hedensted Energimærkning oplyser om bygningens energiforbrug. Mærkningen er lovpligtig

Læs mere

Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møl evangen 7. & 8. November 2015

Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møl evangen 7. & 8. November 2015 Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møllevangen 7. & 8. November 2015 Invitation Kære beboer i Møllevangen, Som tidligere oplyst, er du inviteret til Åbent hus og informationsmøde

Læs mere

Præfabrikerede installationsskakte

Præfabrikerede installationsskakte Præfabrikerede installationsskakte til udskiftning af faldstammer og stigrør i etageejendomme Hurtig montering Høj kvalitet Servicevenlig udformning Projekttilpasset Produkter Modul K100 En vandskade sikker

Læs mere

Energimærkning. Adresse: Illeborgvej 39 Postnr./by:

Energimærkning. Adresse: Illeborgvej 39 Postnr./by: SIDE 1 AF 6 Adresse: Illeborgvej 39 Postnr./by: Resultat 6990 Ulfborg BBR-nr.: 661-183477-001 Energikonsulent: Ole Dammark Knudsen Energimærkning oplyser om bygningens energiforbrug. Mærkningen er lovpligtig

Læs mere

Dette dokument skal synliggøre og dokumentere vores valg, hvad har vi valgt og hvorfor.

Dette dokument skal synliggøre og dokumentere vores valg, hvad har vi valgt og hvorfor. Hanna Pedersen Morten Hede Kasper Schou UCN Business og Teknologi Bygningskontruktør 2. semester Projektjournal Oprettet 11/2-13 Senest redigeret 30/3-13 Dette dokument skal synliggøre og dokumentere vores

Læs mere