EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD"

Transkript

1 EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD Resultatmæssigt har vi løftet os for alle vores ungdomshold fra en plads omkring top 60 i Danmark, til at være top 20 for alle vores årgange (U14-U19). Dette på blot 4 år, så vi har fået et voldsomt løft på dette område. På seniorsiden ligger vi i 1.division, vi har fået tilknyttet Carsten Broe som er tidligere superligatræner med succes og som tidligere med stor succes har ført hold op gennem rækkerne. På seniorfronten har vi løftet os 2008 vandt 2.div (top 34 i Danmark) div nr.10 (nr.22 i Danmark) div nr.11 (nr.23 i Danmark) div nr.8 (nr.20 i Danmark) Da FC Roskilde startede i 2004/05 var vi placeret som nummer 52 i Danmark Vores økonomi er sammenlignet med de fleste af vores konkurrenter ganske smalt, nogen af klubberne har haft et underskud, der matcher vores omsætning. Det at have kommunen med som medspiller, er utrolig vigtigt, for det sender et meget seriøst signal til de samarbejdspartnere vi har. Vores tilskuertal er for de sidste tre sæsoner nr.14 (16 hold) nr.12 (14 hold) i alt var inde og se os spille nr.11 (16 hold) Dette tal er halvvejs gennem sæson Tallet for indeværende sæson er en fremgang på 18 % i forhold til sæson. Vi er stille og rolig ved at få brandet os blandt de unge, og der kommer flere til vores kampe. Ligeså har vi mange kampe mod jyske hold i denne sæson som Hjørring, Blokhus mfl, som ikke kommer med tilskuere. Mødte vi flere lokale hold som vi har gjort i 2.div, så er der flere tilskuere på stadion, da de trækker deres tilskuere med. Ligeså er vores setup med mulighed for talentklasser på Himmelev skole unik for at kunne udvikle vores talenter og ikke mindst fastholde dem. En lille solstrålehistorie er at vi vandt pokalturneringen for U15, hvor vi vandt over Brøndby. 7 af de 11 der var på banen i finalen går i talentklassen For os er det vigtigt at vi netop er attraktive for de lokale spillere, det er vi lykkedes med, vi mister ikke nær så mange spillere til de store københavnske klubber som tidligere. Vi ønsker klart at have et hold der er bygget op om spillere som vi selv har talentudviklet Rent organisatorisk er vi som klub blevet flere ansatte, og det har løftet os endnu en tand, så vi langt bedre kan håndtere de daglige udfordringer.

2 Ligeså er samarbejdet med kommunen rigtig godt, vi mødet kun velvilje og forståelse når vi henvender os, og en ambition om at finde bedste mulige løsninger Vi opgraderer løbende vores trænere. Det skyldes både ønsket om højt uddannede trænere men også kravet der ligger i, at være licens klub. For, at være licens klub skal vi have mindst 2 trænere med A licens. Vi har i øjeblikket 4 og yderligere en under uddannelse. Vi er meget bevidste om at uddanne trænere, det er vejen til succes, så vi ligger mange penge hos Dansk Bold Spils Union for at få uddannet licenstrænere For os som klub handler det om at vi skal være med til at gøre Roskilde Kommune til et attraktivt sted. Næste skridt i den retning ville være at få ungdomsuddannelserne med. Det ville være en stor gevinst for kommune og klub. HÅNDBOLD # Stor betydning at Roskilde Kommune bakker op. Det er en blåstempling af elitesport og af os # den økonomiske støtte betyder utrolig meget for foreningen # Den opbakning hjælper os når vi snakker med sponsorer samt at den giver os ro at vi ved der er de midler # Har været rigtig godt med ½ års evalueringer med kommunen hvor vi er blevet holdt op på det vi er forpligtet til # Vi er blevet mere professionelle omkring holdet og i vores administration # Vi har arbejdet for at have primært lokale spillere, vi har arbejdet hårdt for at bevare vores egne talenter i Roskilde og så supplere med et par markante spillere udefra, der kan gøre en forskel. Da holdet rykkede ned fra ligaen med deraf følgende afgang af markante spillere, lykkedes det alligevel at samle et hold, som lige nu ligger midt i rækken # Vi har øget samarbejdet mellem skoler og institutioner, og har som følge heraf øget vores medlemstal (640 i dag) # Aftalen smitter af ned i ungdomsrækkerne på den måde at det giver mere overskud til denne vigtige del af talentudviklingen # For os som klub har det betydet stor opbakning til vores ledere både internt og eksternt at vi har valgt en klar profil, at vi vil denne hele klub med både elite og bredde. På bevidsthedsplanet har det betydet meget blandt vores medlemmer, Roskilde Håndbold er både internt og eksternt kendt for at ville eliten og er med i toppen af alle rækker, samtidig med at vi også har bredden med 3 hold i mange rækker. 90% af vores trænere er internt rekrutteret. # Resultmæssigt er vi rykket op og ned igen fra den bedste række. Men var meget tætte på at blive! Men vi har et ungt hold der stort set er af lokale spillere # Vi er på damesiden stadig top 5 på Sjælland, og har en meget spændende talentmasse der kommer op nedefra, som i løbet af få år vil kunne løfte holdet væsentligt og gøre, at dameholdet kan være med i toppen af 1. div. og også rykke op.

3 #- stor opbakning fra de lokale medier, vi har haft større bevågenhed fra den lokale presse # På minussiden har vi ikke følt opbakning nok til faciliteter. Det er uheldigt at hallen ikke altid er tilgængelig. Vi er gode til at få erstatningstimer andre steder, men vi føler vi har været noget ramt og det gør vi ikke kan træne. Eks. er der perioder, hvor vi slet ikke kan træne eks. ferier, længere perioder med aflysninger, samt vi ikke altid kan komme i styrketræningslokalet Resultatmæssigt : # 1.hold damer spiller næstbedste række, men er TOP 5 på Sjælland # 2. hold damer ligger i toppen af 3. div., hvor der også er kommende talenter # ungdomsafdelingen er i øjeblikket en af Danmarks bedste og største, i 2011 blev klubben til 2 stævner kåret som stævnets bedste klub bl.a. ved Skandinaviens største stævne ( ved julecuppen havde vi 11 hold i semifinaler og fik 5 finalesejre ) # i øjeblikket har vi 2 spillere i ungdomslandsholdstruppen, 2 spillere i ynglingelandsholdstruppen, 3 spillere i talenttruppen, 2 spillere i pigeprojektet. 2 spillere har deltaget ved ungdoms-ol (OG vundet guld ), EM og VM Derudover har vi i forbundsregi 28 spillere til de forskellige forbundstræninger, hvilket er det højeste antal spillere nogensinde # så godt som samtlige ungdomshold er med helt fremme i toppen af de øverste rækker, hvor vi før har haft enkelte hold med helt fremme, så er det nu næste alle # Roskilde Håndbold er den forening, som har flest medlemmer i talentklassen # herreholdet er også bestående af unge talenter og ligger i toppen af 3. div., vil i løbet af de kommende år rykke op i rækkerne # Skal vi have med, at lige nu er 9 tidligere Roskilde-spillere i ligaen ( eller udlandet ), 4 spillere i landsholdstrupperne ( 3 damespillere og 1 herre-spiller ) # vi mister mange talenter, når de skal videre fra folkeskolen, da der andre steder er idrætsklasser m. morgentræning eks. Falkoner Gymnasium, Marselisborg, Oure osv. For os helt afgørende, at der kommer gymnasieidrætsklasser + andre videregående uddannelser... Det kunne også være et trækplaster til andre idrætsgrene og fra hele Sjælland BORDTENNIS Resultatmæssigt har elitesportaftalen gjort det muligt fro os at lave en satsning som ikke ville have været mulig. Vi har vundet DM for herresenior de sidste 4 år i træk, og har været i en semifinale i Champions league som det fornemmeste resultat et dansk hold har opnået. Rent organisatorisk har vi fået mulighed for at hente kapaciteter til klubben, som har været med til at udvikle os meget positivt.

4 Vi har4 spillere blandt de 17 bedste spillere, og har en række unge spillere på vej nedefra. Vi har på medlemssiden gået fra cirka 100 medlemmer til næsten 200, og er dermed en af Danmarks 4 største klubber målt på antal medlemmer -Det er vores klare indtryk, at vi ved at være satsidræt har fået mere opmærksomhed og har haft et konstruktivt samarbejde med kommunen. Der er ingen tvivl om, at det i dag er en omfattende opgave at drive en ambitiøs klub/forening, hvor man satser både på talent og elite samt også gerne vil have bredden med, for at sikre det sociale liv i klubben samt den langsigtede overlevelse. Den langsigtede overlevelse, talentudvikling og resultatskabelse handler om socialt sammmenhold mellem elite og bredde, branding og renommé som en god og seriøs klub. - Omvendt stiller det også krav til klubben og klubbens organisation, hvilket vi forsøger at honorere på bedste vis. Rent resultatmæssigt, har I som klub rykket Jer på talentudviklingsdelen, hvis ja hvorfor? - Indledningsvis tror vi det er vigtigt at erkende, at udvikle af nye talenter er en langstrakt proces, og derfor har vi fokus på både at styrke vores ungdomstræning, især Ungdom elite, som vi også har gjort over de senere år. I dag har vi bla. i godt samråd med forældrene til vores ungdomselite spillere arbejdet både med en struktureret træning, med flere trænere og højere intensitet på træningen. Samtidig har vi gang i en glidende overgang for vores ungdomselite over til senior elite træningen, hvilket indtil nu er succesfuld proces. Vi har i dag indledt arbejde omkring kompetence/krav analyse af de enkelte ungdomsspillere, for at få en mere struktureret plan og proces for den enkelte spilleres udvikling, såvel fysisk som mentalt. - Så ja, vi har rykket os, særligt på strukturen og organiseringen omkring vores ungdomstræning. Vi har en stærk portefølje af trænere, træning alle ugens dage for ungdom, og ser på mulighederne for at udvide træningsmulighederne for vores Ungdomselitespillere. Vi ser nu en lovende stærk udvikling blandt flere spillere, og får som klub en del forespørgseler på at spille bordtennis, herunder også fra talenter fra andre mindre klubber. Vi har i dag en drengedivisions og juniordivisionshold, samtidig med at vi gør os gældende i de bedste senior rækker. - Men det er samtidig også vigtigt, at understrege, at det som nævnt er en langstrakt proces, som kræver meget af klub og trænerstaben, særligt med de klare forventninger som både spillere og forældre har. Hvor mange ungdomsudøvere har I, som er enten U-landsholdsaktuelle eller udtaget til forbundstræning?

5 -Vi har aktuelt 2 spillere, som deltager på Ungdomslandshold og dermed er en del af forbundstræningen (Andreas Dilling og Claus Skov Nielsen). Herudover er det vores vurdering, at vi potentielt kan have et pr spillere godt på vej, særlligt hvis vi vurderer deres aktuelle udvikling. Hertil skal selvfølgelig tillægfes de spillere, som deltager fra Senior elite truppen. Hvis I fremadrettet skulle pege på nogle områder, der ville gøre Jer dygtigere til at talentudvikle, hvad ville det så være? - Vi kunne vel reelt pege på et par områder, som kunne drøftes. Særligt support omkring administrative og koordinerende opgaver kunne være relevant at drøfte, dvs. om det er muligt, at få etableret en eller anden model, som alt andet lige også vil være en form indirekte økonomisk støtte. Herudover kunne en mere struktureret proces mellem Eliteidrætskonsulent, Forbund (DBTU) og klub kunne være hensigtsmæssig, særligt fordi vi ikke oplever vores eget forbund som særligt kompetente eller støttende ift de gode tiltag der foretages i mange kommuner eller klubber. - Endelig er vi naturligvis nødsaget til at nævne vores fysiske rammer, som aktuelt er en stor udfordring for at finde nok træningstid til vores ungdomselitespillere samt fastholde spillerne på træningen i klubben, simpelthen fordi rammerne er utilfredse for elitespillerne

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

- - - - - - Roskilde Roklub 2013-16 Hvad har det betydet I har arbejdet med intern trænerudvikling Arbejder I efter principperne i ATK, hvis ja hvordan I hvor mange af årene har I taget medaljer ved DM

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 140.000 kr. Ajax København Håndbold 140.000

Læs mere

Roskilde Elite- og Talentråd NOTAT: Halvårlig evaluering af elitesportsaftalerne

Roskilde Elite- og Talentråd NOTAT: Halvårlig evaluering af elitesportsaftalerne Roskilde Elite- og Talentråd 2018 - Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 3093870 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Halvårlig evaluering af elitesportsaftalerne 6. maj 2019 indgået

Læs mere

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010 Fritids- og idrætsafdelingen Dr. Margrethes Vej 28 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler

Læs mere

Evaluering af elitesportsaftaler Roskilde Håndbold

Evaluering af elitesportsaftaler Roskilde Håndbold Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 2991139 Ref. HAO Dir. tlf. 46 31 40 66 hanneo@roskilde.dk 9. november 2018 Evaluering af elitesportsaftaler Roskilde Håndbold indgået elitesportsaftaler med Roskilde

Læs mere

Nedenstående skema anvendes i forbindelse med de halvårlige evalueringer af elitesportsaftalen, og evalueringen er delt op i to dele:

Nedenstående skema anvendes i forbindelse med de halvårlige evalueringer af elitesportsaftalen, og evalueringen er delt op i to dele: Roskilde Elite- og Talentråd - Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 2930349 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Evaluering af elitesportsaftaler Roskilde Håndbold 30. oktober indgået

Læs mere

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020 Virum, September 2014 Vision 2020 Forord I VSH er vi fokuserede på vores mål. Vi vil levere tophåndbold og talentudvikling på højt plan. Målet er topplaceringer og hold i de bedste rækker for såvel vores

Læs mere

Processen. Efterår 2014. Dialogmøder om talentarbejdet med LU. Efterår 2014. Åbent dialogmøde om talentarbejdet

Processen. Efterår 2014. Dialogmøder om talentarbejdet med LU. Efterår 2014. Åbent dialogmøde om talentarbejdet Processen Efterår 2014 Dialogmøder om talentarbejdet med LU Efterår 2014 Åbent dialogmøde om talentarbejdet Januar/februar 2015 2 workshops (kl. 10-16) udarbejdelse af talentpolitik og strategi Høringsproces

Læs mere

Roskilde visioner

Roskilde visioner Roskilde 2013-16 visioner Status 2012 Målsætning 2013-16 Handlinger Succeskriterier Evaluering forhold til at nå målet? Vision Vi interesserer os for mennesket i eliteudøveren. Vi vil skabe de bedste muligheder

Læs mere

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning Ringkøbing Idrætsforening Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Frivillige Frivillige Stadion Stadion Elite Elite Klub1900 Klub1900 Sponsorer Sponsorer profil Historie Historie Vision

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers HH A/S mail: as@randershh.dk HVEM ER RANDERS HERRE HÅNDBOLD? Randers Herre Håndbold er en overbygning på 4 af byens gamle håndboldklub ber; Randers Freja,

Læs mere

Middelfart Badminton Klub

Middelfart Badminton Klub Middelfart Badminton Klub En vision om fremtiden Vedtaget på bestyrelsesmøde i MBK d. 22/8-2006 Baggrund for ny vision Middelfart Badminton Klub har igennem de seneste mange år arbejdet ud fra 3 5 årige

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2018 2020 På vej videre Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre godt,

Læs mere

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Hvidovre IF Håndbold ønsker at få del i den kommunale sponsorpulje og ansøger hermed om 50.000,- kr. Hvad skal pengene bruges til? Beløbet skal anvendes

Læs mere

SLAGELSE HÅNDBOLDKLUB SPONSOR KONCEPT

SLAGELSE HÅNDBOLDKLUB SPONSOR KONCEPT Vision Det er Slagelse Håndboldklubs vision at være den mest attraktive håndboldklub i lokalområdet for såvel ledere, spillere og forældre. Sportslig målsætning Damer: Avancement til 2. division i 19/20

Læs mere

Fra talent til Champions League

Fra talent til Champions League Fra talent til Champions League Fra talent til Champions League Udvikle talenter til F.C. København De næste 30 min.: Intro til vores koncept og tankegang Hvilke parametre er afgørende for at opnå succes?

Læs mere

OBK Strategi

OBK Strategi OBK Strategi 2014-2018 OBK's mission: Odense Badminton Klub skal skabe interesse for badminton for alle aldre og niveauer med fastholdelse i sociale og kammeratlige samvær OBK's vision: OBK skal være blandt

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole

KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole Talentklassen giver dig optimale muligheder for at kombinere din skolegang med din sportslige udvikling!

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Bilag 5.2: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.2: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.2: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. Ajax København Håndbold 150.000

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej mod 1 klub

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej mod 1 klub Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2015 2017 På vej mod 1 klub Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre

Læs mere

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion.

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl. 11.00 på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Da interviewet er delt op i to dele grundet en kort afbrydelse af Bakken

Læs mere

TALENTARBEJDET i ROSKILDE HÅNDBOLD 2009 - Revideret april 2013

TALENTARBEJDET i ROSKILDE HÅNDBOLD 2009 - Revideret april 2013 TALENTARBEJDET i ROSKILDE HÅNDBOLD 2009 - Revideret april 2013 For Roskilde Håndbold begynder talentarbejdet allerede i de yngste årgange, ja, principielt begynder det allerede fra babyhåndbolden ved Voksne

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Bliv sponsor for Basketballklubben BMS

Bliv sponsor for Basketballklubben BMS BMS ELITEBASKET Bliv sponsor for Basketballklubben BMS Velkommen i BMS Basketballklubben BMS er en af de mest vindende klubber i dansk basketball med mange mesterskaber i de 40 år, klubben har eksisteret.

Læs mere

KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole

KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole Talentklassen giver dig optimale muligheder for at kombinere din skolegang med din sportslige udvikling!

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF Værdi-og styringsgrundlag Varde IF BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL NY MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT

Læs mere

ungdomsfolder 2018/2019

ungdomsfolder 2018/2019 ungdomsfolder 2018/2019 Velkommen som ungdomsmedlem i Århus Floorball Klub TST. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt idrætstilbud for børn og unge i Tilst vigtig information Historie: Stiftet i slutningen

Læs mere

Skjern Håndbolds Talentstrategi

Skjern Håndbolds Talentstrategi Skjern Håndbolds Talentstrategi Skjern Håndbold VIL TALENTUDVIKLING Skjern Håndbold vil udvikle talenter i egen ungdomsafdeling både på drenge- og pigesiden. Vi vil være en hel klub, der kæmper for hold

Læs mere

Ringsted som Danmarks floorball-mekka

Ringsted som Danmarks floorball-mekka Ringsted som Danmarks floorball-mekka Ansøgning til Ringsted Kommune Floorball sætter Ringsted på Danmarkskortet 1 Til Ringsted Kommune Sct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted August 2018 Ringsted og Benløse som

Læs mere

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling:

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Brøndbyernes IF-beretning 2013 Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Jørn Sørensen Bente Fryland John Pedersen Arne Nielsen Rudolf Larsen Æret være deres minde.. Året 2013

Læs mere

Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011. Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer.

Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011. Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer. Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011 Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer. Dagsorden: Valg af dirigent Aflæggelse af beretning Aflæggelse af regnskab

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

DANSK GOLF UNION. Vejen til landsholdet

DANSK GOLF UNION. Vejen til landsholdet DANSK GOLF UNION Vejen til landsholdet H O V E D S P O N S O R DGUs eliteudvikling juli 2008 1 Fra drøm til virkelighed Langt og kort spil Dansk Golf Union (DGU) har som vision at skabe golfspillere amatører

Læs mere

Fodbold Samarbejde Nordsjælland

Fodbold Samarbejde Nordsjælland Fodbold Samarbejde Nordsjælland FSN netværket Fodbold Samarbejde Nordsjælland (FSN) er et netværk bestående af 61 samarbejdsklubber med mere end 15.000 ungdomsmedlemmer. FC Nordsjælland koordinerer samarbejdet,

Læs mere

KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole

KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole Talentklassen giver dig optimale muligheder for at kombinere din skolegang med din sportslige udvikling!

Læs mere

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. ABC Cykling 150.000 kr. Projekt: Udvidet elitesatsning

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Status 2016 Målsætning Handlinger Succeskriterier Evaluering Hvilke handlinger vil I sætte i gang i forhold til at nå målet?

Status 2016 Målsætning Handlinger Succeskriterier Evaluering Hvilke handlinger vil I sætte i gang i forhold til at nå målet? Roskilde Elite- og Talentråd 2018-2021 Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 3043897 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Orientering om årlig evaluering af samarbejdsaftalen med Team

Læs mere

TALENTARBEJDET i ROSKILDE HÅNDBOLD 2014

TALENTARBEJDET i ROSKILDE HÅNDBOLD 2014 TALENTARBEJDET i ROSKILDE HÅNDBOLD 2014 For Roskilde Håndbold begynder talentarbejdet allerede i de yngste årgange, ja, principielt begynder det allerede fra babyhåndbolden ved Voksne dygtige trænere ned

Læs mere

Elitestrategi for TTC 2014-2015

Elitestrategi for TTC 2014-2015 Elitestrategi for TTC 2014-2015 Vision TTC ønsker at være det foretrukne træningsfællesskab for københavnske elitetriatleter baseret på et stærkt fællesskab, der løfter det enkelte individs niveau og sikrer

Læs mere

I AGF Håndbold skal vi satse på seniorafdelingen i fremtiden...

I AGF Håndbold skal vi satse på seniorafdelingen i fremtiden... seniorafdelingen i fremtiden... Hvad skal der til? at vi har en fælles forståelse, fælles målsætninger og en fælles vision. at vi tænker, prioriterer og agere langsigtet. at vi har en stærk økonomi og

Læs mere

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2015 har været

Læs mere

Præsenterer sponsorprospekt. Svebølle Boldklub & Idrætsforening 2. division

Præsenterer sponsorprospekt. Svebølle Boldklub & Idrætsforening 2. division Præsenterer sponsorprospekt Velkommen til Svebølle B&I Svebølle Boldklub og Idrætsforening blev stiftet i 1924 og holder til huse på Højvangen 10B i Svebølle. Her danner klubben ramme om et lille intimt

Læs mere

TALENT- OG ELITESTRATEGI FOR HOLBÆK BADMINTON

TALENT- OG ELITESTRATEGI FOR HOLBÆK BADMINTON 1. Erfaringer med talent- og elitearbejde i klubben Hvad har klubben gjort indenfor talent- og eliteområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? (fokusér på fakta) List tingene i punktform. Hvad har

Læs mere

Mål for sæsonen

Mål for sæsonen Mål for sæsonen 2013-2014 SSB ønsker at være en hel klub, der både favner elite og bredde. De 4 afdelinger motionist, ungdom, senior og veteran danner rammen om en stor og aktiv klub, der er i kraftig

Læs mere

Benløse Floorball Club sætter Ringsted og Benløse på Danmarkskortet. Ansøgning til Ringsted Kommune. Maj 2014

Benløse Floorball Club sætter Ringsted og Benløse på Danmarkskortet. Ansøgning til Ringsted Kommune. Maj 2014 Maj 2014 Benløse Floorball Club sætter Ringsted og Benløse på Danmarkskortet Ansøgning til Ringsted Kommune Benløse Floorball Club sætter Ringsted på Danmarkskortet 1 Til Ringsted Kommune Sct. Bendtsgade

Læs mere

UV-RUGBY TEMPERATUR MÅLING

UV-RUGBY TEMPERATUR MÅLING UV-RUGBY TEMPERATUR MÅLING Hvordan tager man temperaturen på UV-rugby sporten i Danmark? Er UV-rugby sporten i fremgang, stilstand eller tilbagegang? Hvordan måler man effekt af nye tiltag indenfor UV-rugby

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Velkommen til årets generalforsamling i Ajax København.

Velkommen til årets generalforsamling i Ajax København. Velkommen til årets generalforsamling i Ajax København. 2015 bød på nye medlemmer i bestyrelsen og nye poster til tidligere medlemmer. Vi har fået ny formand, ny næstformand og ny økonomisk ansvarlig.

Læs mere

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Otte år med SønderjyskE Baggrund Det er visionen at profilere Sønderjylland og at

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Markedsføring af en attraktiv idrætskommune gennem attraktiv fodbold!

Markedsføring af en attraktiv idrætskommune gennem attraktiv fodbold! Markedsføring af en attraktiv idrætskommune gennem attraktiv fodbold! Tilbud på markedsføring af Køge Kommune Hermed fremsender HB Køge Pigefodbold et tilbud mhp. at markedsføre og synliggøre Køge Kommune

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk!

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk! RANDERS HERRE HÅNDBOLD SOCIALT ANSVAR OG UDVIKLING GENNEM HÅNDBOLD Randers HH Business & EventClub - et anderledes erhvervsnetværk! Randers HH er byens elitesatsning på herresiden som alle håndboldklubberne

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision, og der kommer meget mere TV dækning.

I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision, og der kommer meget mere TV dækning. Bliv en del af succesen Støt Hillerød G.I. Bordtennis koncept www.hgibordtennis.dk Velkommen til Hillerød G.I. Bordtennis I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision,

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/2016

SPONSORKONCEPT 2015/2016 SPONSORKONCEPT 2015/2016 At skabe et lokalt samlingspunkt for erhvervslivet med udgangspunkt i herreelitefodbold. Rishøj Boldklub vil brande Køge by og Køge kommune nationalt gennem sportslige resultater.

Læs mere

Bilag 7.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 7.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 7.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 125.000 kr. ABC Cykling 125.000 kr. Projekt: Sammenhængende talentudvikling

Læs mere

KLUBPROFIL ESG. Esbjerg-Sædding Guldager Badmintonklub (ESG) blev dannet ved en fusion af SGI-Badminton og Esbjerg Badminton Klub i 1991.

KLUBPROFIL ESG. Esbjerg-Sædding Guldager Badmintonklub (ESG) blev dannet ved en fusion af SGI-Badminton og Esbjerg Badminton Klub i 1991. KLUBPROFIL ESG Esbjerg-Sædding Guldager Badmintonklub (ESG) blev dannet ved en fusion af SGI-Badminton og Esbjerg Badminton Klub i 1991. Mission: ESG skal være Danmarks bedste badmintonklub. ESG skal udbrede

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2013

BESTYRELSENS BERETNING 2013 HF Mors HC Ørstedsvej 15 DK-7900 Nykøbing M. www.hfmors.dk BESTYRELSENS BERETNING 2013 Først og fremmest vil vi gerne sig tak til alle fremmødte, dejligt at i har interesse i, hvordan det går i vores forening.

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Lidt baggrund om Sundby

Lidt baggrund om Sundby Beretning 2018 Lidt baggrund om Sundby På 15 år er vi gået fra 30 ungdomsmedlemmer til 800 spillere under 25, heraf 709 under 18 år. Det er lykkedes at fastholde de unge mellem 13-18 år. Vi er kommet over

Læs mere

Dette oplæg skitserer de krav og muligheder, der er i at blive udviklingscenter. Det er både sportsligt, organisatorisk og økonomisk.

Dette oplæg skitserer de krav og muligheder, der er i at blive udviklingscenter. Det er både sportsligt, organisatorisk og økonomisk. KONCEPT FOR UDVIKLINGSCENTRE I DANSK TAEKWONDO FORBUND INDLEDNING Etablering af udviklingscentre er et af de første skridt i implementering af DTaFs talent- og elitestrategi, som blev færdiggjort i juni

Læs mere

Beretning Brøndbyernes IF 2014

Beretning Brøndbyernes IF 2014 Beretning Brøndbyernes IF 2014 2014 var året hvor Brøndbyernes IF havde 50 års jubilæum - det var et flot og festligt år med en masse aktiviteter. Der blev lagt ud d. 5 januar med et indefodboldstævne

Læs mere

En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner

En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner Stevnsgade blev stiftet den 5. maj 1958 af lærere og elever på Stevnsgade Skole i hjertet af Nørrebro. Klubben holdt indtil 1972 til på Stevnsgade

Læs mere

Brøndby IF Vision 2013-2018

Brøndby IF Vision 2013-2018 Brøndby IF Vision 2013-2018 Strategi Knowhow Ressourcer Ledelse Agenda Ledelse Præstationskultur Talentudvikling Kommunikation Ledelse Min filosofi arbejdsgang Staben Topspillerne Krav Konsekvens - Kærlighed

Læs mere

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Beretning 2018 Status fra Afdelinger Herre senior HS/1 Siden sidste Generalforsamling er der sket en del ændringer i og omkring holdet. I foråret 2018 klarede

Læs mere

VK Det bedste fundament for uddannelse

VK Det bedste fundament for uddannelse 2014 VK Det bedste fundament for uddannelse 1 Stephanie, 2.g og rytter Dét at være Team Danmark elev på VK, gør at jeg ikke er nødsaget til at gå på kompromis med min sport pga. min uddannelse, eller omvendt.

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

Basisinformation. Hvor mange medlemmer har foreningen? Hvad er foreningens primære aktivitet? (sæt evt. flere krydser) % 23%

Basisinformation. Hvor mange medlemmer har foreningen? Hvad er foreningens primære aktivitet? (sæt evt. flere krydser) % 23% Basisinformation Hvilken forening repræsenterer du? Roskilde Pigefodbold Roskilde Tennis Klub Roskilde Roklub Roskilde Svømning Badminton Roskilde KFUMs Boldblub Roskilde BMX Roskilde Håndbold Roskilde

Læs mere

Vend bøtten på hovedet!

Vend bøtten på hovedet! BØRNEKULTUR En af de store udfordringer for klubbernes trænere og ledere er, at de i højere grad skal opbygge det fællesskab, en holdsport nu en gang er, omkring det enkelte individ og ikke omvendt. Sådan

Læs mere

NOTAT: Roskilde model for morgentræning af talenter på ungdomsuddannelserne

NOTAT: Roskilde model for morgentræning af talenter på ungdomsuddannelserne Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 2930342 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Roskilde model for morgentræning af talenter på ungdomsuddannelserne 30. oktober 2018 Som Team Danmark

Læs mere

Stemningsbillede fra årets kom-sammen for såvel frivillige som eksterne interessenter

Stemningsbillede fra årets kom-sammen for såvel frivillige som eksterne interessenter I Køge Nord FC, har vi i det kommende år, fokus på at få ungdommen/bredden og eliten til at gå hånd i hånd. Vi har brug for at styrke vores ungdomsarbejde, for at få eliten til at vokse, og omvendt. I

Læs mere

Basisinformation. Hvor mange medlemmer har foreningen? % % % % 16% Flere end %

Basisinformation. Hvor mange medlemmer har foreningen? % % % % 16% Flere end % Basisinformation Hvilken forening repræsenterer du? Roskilde Boldklub Viby Badminton KLub Viby Idrætsforening Roskilde Pigefodbold Himmelev-Veddelev BK Roskilde Tennis Klub Roskilde Karate Center Himmelev

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNES ELITEIDRÆTSPOLITIK 2017

HVIDOVRE KOMMUNES ELITEIDRÆTSPOLITIK 2017 HVIDOVRE KOMMUNES ELITEIDRÆTSPOLITIK 2017 FORORD Hvidovre Kommune har stolte idrætstraditioner. Sådan skal det også være i fremtiden, fordi eliteidræt skaber sammenhængskraft, fællesskab og gode oplevelser.

Læs mere

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang:

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang: Formandens beretning 2009 Det er efterhånden 9. gang jeg står foran forsamlingen som formand, og aflægger min beretning for det forløbne år, og stort set hver gang har jeg startet beretningen med "det

Læs mere

Vision at stå stærkere sammen

Vision at stå stærkere sammen AaB Talentcenter udvikling via samarbejde Gældende fra og med maj 2015 Vision at stå stærkere sammen Vi vil styrke elitepigefodbolden i Nordjylland ved at samle og give de mest ambitiøse og talentfulde

Læs mere

Dyrk dit talent. - mens du passer skolen IDRÆTSKLASSER. Skive Kommunes. skive.dk/elite

Dyrk dit talent. - mens du passer skolen IDRÆTSKLASSER. Skive Kommunes. skive.dk/elite Dyrk dit talent - mens du passer skolen Skive Kommunes IDRÆTSKLASSER skive.dk/elite skive.dk/elite fb.com/skiveelite Skive Kommunes Idrætsklasser v. Aakjærskolen Frederiksgade 21K, 7800 Skive aakjærskolen@skivekommune.dk

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Partnerskabsaftale. Næstved Herlufsholm Håndbold: En verden af oplevelser sammen

Partnerskabsaftale. Næstved Herlufsholm Håndbold: En verden af oplevelser sammen Partnerskabsaftale Ansøgning Hvordan markedsfører håndbolden Næstved? Sket siden sidst (december 2017) Vision Sportslig målsætning 2022 Organisation/Økonomi Ansøgning Aftaleperiode 4 år fra 1. juli 2018

Læs mere

Vores medlemstal er for opadgående over hele linien, både for ungdom, senior og 60+.

Vores medlemstal er for opadgående over hele linien, både for ungdom, senior og 60+. Formandens beretning Sæsonen: 2017/18 Af: Torben Lang Tak for den sæson, der nu er ved at lakke mod enden. Året der gik Det har været et godt år - endnu engang. Efter en medlemsnedgang blandt ungdomsmedlemmerne

Læs mere

BRABRAND IF HÅNDBOLD 2016 - JYLLANDS BEDSTE TALENTUDVIKLERE

BRABRAND IF HÅNDBOLD 2016 - JYLLANDS BEDSTE TALENTUDVIKLERE BRABRAND IF HÅNDBOLD BRABRAND IF HÅNDBOLD 2016 - JYLLANDS BEDSTE TALENTUDVIKLERE UDARBEJDET AF BESTYRELSEN I SAMARBEJDE MED MARTIN LOFT, NIKOLAJ CLAUSEN, PETER GRUNDTVIG SØRENSEN OG MIKKEL STAFFENSEN INDHOLD

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. Ajax København Håndbold 150.000

Læs mere

Vi står med et super stærkt trænerhold også i næste sæson. Så forventningerne til udviklingen af vores spillere er stor.

Vi står med et super stærkt trænerhold også i næste sæson. Så forventningerne til udviklingen af vores spillere er stor. BK YDUN: TRÆNEROVERSIGT SÆSON 2018 / 2019 26. februar 2018 Ydun trænere i næste sæson Det går godt i BK Ydun endda rigtig godt. Vores medlemstal vokser og vokser. Både på ungdoms- og seniorsiden. Det er

Læs mere

Op og ned på eliteaftale????

Op og ned på eliteaftale???? Op og ned på eliteaftale???? Nej, vi kaster ikke med mudder, kun med BOLDE og saglige argumenter! Der er skrevet mangt og meget om eliteaftalen, og der skal ikke herske tvivl om, at Roskilde Håndbold er

Læs mere

TALENTARBEJDET og DET SPORTSLIGE KONCEPT i ROSKILDE HÅNDBOLD Version 1 udarbejdet 4/

TALENTARBEJDET og DET SPORTSLIGE KONCEPT i ROSKILDE HÅNDBOLD Version 1 udarbejdet 4/ TALENTARBEJDET og DET SPORTSLIGE KONCEPT i ROSKILDE HÅNDBOLD. 2018-2020. Version 1 udarbejdet 4/9-2018. For Roskilde Håndbold begynder talentarbejdet allerede i de yngste årgange, ja, principielt begynder

Læs mere

BREDDESTRATEGI FOR TFC

BREDDESTRATEGI FOR TFC 1. ERFARINGER Hvad har klubben gjort indenfor breddeområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? (fokusé at klubben har arbejdet med bredden? List i punktform. r på fakta) Hvad har betinget, Træningstid

Læs mere

Kære Sponsor. Med venlig hilsen. Ikast Svømme Klub

Kære Sponsor. Med venlig hilsen. Ikast Svømme Klub Kære Sponsor Efter at vi i 2011 var i knæ rent økonomisk er der nu godt styr på fundamentet for klubben. Der er i 2012 realiseret et pænt overskud på baggrund af en ekstraordinær indsats fra hele lokalområdet.

Læs mere

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold Stor eksponering gennem herning kfum fodbold Få maksimalt udbytte af dit sponsorat med over 1.000 besøgende hver uge - bliv erhvervssponsor i Herning KFUM Fodbold Herning kfum fodbold SponsoraftalER s

Læs mere

AIF Royal Fonden Uddeling november 2016.

AIF Royal Fonden Uddeling november 2016. # Klub/foreni ng Formål Ansøgt tilskud Idrætssamvirkets indstilling. Beslutning 1 Tailgate Talentudvikling er en væsentlig faktor i klubbernes daglige virke, hvorfor talentudvikling vil have et særligt

Læs mere

TEAM Haderslev KFUM Vision 2020 Vision 2020

TEAM Haderslev KFUM Vision 2020 Vision 2020 TEAM Haderslev KFUM har et levende klubmiljø og er en klub, hvor der tages vare om det sportslige og det sociale. Klubben formår at tiltrække nye og fastholde eksisterende spillere, trænere og ledere.

Læs mere

KALENDER ROSKILDE HÅNDBOLD.

KALENDER ROSKILDE HÅNDBOLD. KALENDER ROSKILDE HÅNDBOLD. AUGUST-SEPTEMBER. 2015+ Udarbejdet 14/8 version 1 Fredag, d. 14/8 : Udover almindelig træningstid ifølge nødplan træner U 16 kl. 19 22 I hal D 2. Lørdag, d. 15/8 : TRÆNINGSWEEKEND

Læs mere