Beretning Brøndbyernes IF 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning Brøndbyernes IF 2014"

Transkript

1 Beretning Brøndbyernes IF var året hvor Brøndbyernes IF havde 50 års jubilæum - det var et flot og festligt år med en masse aktiviteter. Der blev lagt ud d. 5 januar med et indefodboldstævne i Brøndby Hallen for superligaholdene og for kvindeholdene fra 3F ligaen. Det blev en flot dag med en udsolgt Brøndby Hal og en fantastisk kulisse fra de mange Brøndby fans som var mødt op. Og dagen blev afsluttet flot, da vores egne superligadrenge vandt stævnet. Derefter fulgte jubilæumsungdomsstævner, jubilæumsbanko, Fodbold- og Golfjubilæumsstævner for medlemmerne i BIF's venner og vi fik lavet en Jubilæums øl Vi fik udgivet 2 jubilæumsaviser som begge kiggede tilbage i tiden og gav læserne en reminder om hvor stor en klub Brøndbyernes IF er blevet på 50 år. Jubilæumsåret sluttede af med 2 store dage i december. Den 3 december blev der holdt reception i en flot pyntet Europa Lounge på Brøndby Stadion, der var mere end 500 gæster og mange flotte gaver og taler til klubben. Endelig sluttede vi jubilæumsåret af med et brag af en fest i med ca. 850 gæster i Brøndby Hallen. Gæsterne var en skøn blanding af gode klubfolk, sponsorer, ansatte og samarbejdspartnere. Dertil var der inviteret en del af de gamle koryfæer som f.eks. John "Faxe" Jensen, Lars Olsen og tidligere trænere heriblandt den nuværende landstræner Morten Olsen. Det blev en fantastisk aften og jeg tror, at alle gik hjem med en god oplevelse i bagagen. Jeg føler, at vi med ro sindet kan sige, at Brøndbyernes IF blev fejret efter alle kunsten regler i Vi skal alle nu igen trække i arbejdstøjet og hver især passe de opgaver vi har i klubben, så klubben forsat kan fastholde sin helt unikke position i dansk fodbold. Til årets jubilæumsfest blev der uddelt 4 guldnåle og de 4 modtagere var: Sten Lerche Barny Jensen Gert Raasdal Bruno Nørregård Og klubben fik uddelt sin første "Særpris" som gik til klubbens tidligere og mangeårige formand Per Bjerregård. Endnu en gang stort tillykke og 1000 tak for jeres kæmpe indsats for Brøndbyernes IF gennem mere end 35 år. I klubbens jubilæumsår blev Brøndbyernes IF kåret til årets fodboldklub på Sjælland, en pris vil alle kan være stolte af.

2 Vi får bl.a prisen, fordi vi evner at være både en breddeklub og en eliteklub samt vores helt unikke evne til at dyrke og fastholde frivilligheden. DBU Sjællands formand holdt i forbindelse med vores jubilæumsreception en tale til klubben, og heri bemærkede han bland andet følgende: Det mest i øjnefaldende i min optik, er den måde I kan tiltrække og fastholde jeres frivillige og på den måde holde gang i det velkendte og på mange måde uddøende foreningsliv" Tak til Ole Jacobsen for de flotte ord og tak til alle jer frivillige. Prisen er jo jeres, det er jer som hver dag gør en forskel for medlemmerne. Nu venter vi på om vi kan være så heldige, at blive kåret til årets fodboldklub i hele Danmark. Kåringen finder sted på DBU s repræsentantskabsmøde i februar måned. Men det var ikke slut med hædringer fra DBU, for på DBU Sjællands delegeretmøde i starten af januar måned 2015, blev klubbens næstformand Sten Lerche kåret som "årets leder" i sjællandsk fodbold. Stort tillykke til Sten med den velfortjente og flotte pris. Det er sjovt, at tænke tilbage på, at vi i starten af 2014 virkelig var i unåde hos DBU på grund af det meget uheldige forløb omkring TV aftalen. Ja, så er vi igen inde varmen og står nu med 2 flotte priser kåret af DBU! 2014 var også året hvor klubbens superligahold kom tilbage til toppen af dansk fodbold. Holdet sluttede på en 4 plads, og kvalificerede sig efter flere års pause til igen at skulle spille med i en af de europæiske turneringer, denne gang Europa League kvalifikationen. Vi mødte det belgiske hold Club Brügge som desværre viste sig, at være væsentligt stærkere end os og sammenlagt tabte vi 0-5. Holdet ligger ved efterårets afslutning på en 4 plads. Jeg tror, at vi alle ønsker, at holdet kan forbedre spillet endnu mere, så vi kan slutte sæsonen 2014/2015 af med en medalje. Så kan vi alle se og føler, at vi er tilbage der hvor vi skal være. Klubbens kvindehold har nu gennem mange år holdt sig helt i toppen af dansk fodbold. Desværre måtte vi i 2014 afgive mesterskabet til vores evige rivaler fra Fortuna Hjørring. Til gengæld vandt holdet pokalturneringen - en turnering som klubben nu har vundet 8 gange - imponerende. Men succesen stoppede ikke, for i efteråret deltog holdet i Womens Champions League og har nu efter sejre over Apollon fra Cypern og Gintra fra Litauen kvalificeret sig til kvartfinalen i Womens Champions League. I kvartfinalen møder holdet Linköping fra Sverige, kampene afvikles i marts måned hhv. d. 22 og 28. Holdet ønskes held og lykke og vi håber alle, at de kan spille Brøndbyernes IF i en CL semifinale.

3 I december måned fik holdet ny træner, da Peer Lisdorf efter aftale med klubben valgte at stoppe som træner. I stedet er Per Nielsen blevet ansat. Det er en fornøjelse, at få en af klubbens gamle koryfæer til, at stå i spidsen for dette utroligt dygtige og talentfulde kvindehold. Held og lykke til Per og holdet med forårets mange spændende kampe. Herreseniorafdelingen har 19 aktive hold heraf 2 U19 hold - og et Futsal hold som jeg vender tilbage til senere. Senior 2 som er det bedste hold i afdelingen sluttede sæsonen 2013/2014 på en 8 plads. Jeg fornemmer at trænere, spillere og ledere havde sat næsen op efter en bedre placering. Men som der oftest siges, så lyver tabellen ikke. Efter efterårets kampe i sæsonen 2014/2015 ligge holdet på en 8 plads, mon ikke holdet vil præstere endnu bedre i forårets kampe, det håber og tror vi på. Som nævnt har vi i 2014 valgt, at U19 holdene skal høre hjemme i herreseniorafdelingen. Den beslutning er truffet fordi vi har et ønske om at fastholde vores U19 spiller i klubben når de skal spille seniorfodbold. Vi har gennem de senere år oplevet, at mange af vores unge spillere har forladt klubben når de skulle rykke op i seniorafdelingen. Det er rigtigt ærgerligt, at skulle sige farvel til drenge som har spillet i klubben i mange år. Ofte dygtige spillere men også nogle rigtige Brøndbydrenge og kulturbærere som vi gerne ser blive i klubben. Vi kan nu se, at beslutningen om, at U19 spillere skulle være en del af seniorafdelingen var rigtig, på nuværende tidspunkt er der 8 U 19 spillere der træner med senior 2 allerede inden de rykker op til sommer? Vi er overbeviste om, at vi kan fastholde mange gode spillere og en del af dem bliver forhåbentlig kommende trænere /ledere i klubben. I september 2014 besluttede vi, at tage Futsal på programmet her i klubben. Futsal er i Danmark inde i en rivende udvikling. Futsal er et spil som foregår indendørs og modsat det normale indendørsspil vi kender, så spilles Futsal uden bander på håndboldmål og med en speciel Futsal bold. I bestyrelsen besluttede vi, at det skulle vores klub også være en del af, og under god ledelse af Herreseniorformand Kenneth Iversen har vi startet et hold som i denne vintersæson spiller i Kvalifikationsrækken til den næstbedste række i landet. Målet er helt klart, at vi også her skal spille med i den bedste række i Danmark. Vores ungdomsafdeling har som vanligt leveret gode sportslige resultater og det er både i pige- og drengeafdelingen. Jeg vil ikke her begynde, at ridse alle de gode resultater op som vi har opnået, dem kender I selv og klubbens hjemmeside er opdateret med resultaterne.

4 Men jeg vil blot konstatere, at vi gør det utroligt godt. Udover, at vi vinder flere fodboldkampe end vi taber, så har vi også fokus på udvikling af klubbens spillere og ikke mindst tager vores trænere og ledere sig af de børn og unge som kommer i klubben. Sørger for, at de får en god BIF opdragelse og tillige en kærlig hånd hvis der er behov for dette. Det ligger jo i klubbens DNA, at det er fra ungdomsrækkerne, at vi skal rekruttere spillere til vores bedste herre- og damehold. Det lykkes stadigvæk og hvis vi kigger på trupperne til efterårets sidste kamp for hhv. 3F liga holdet og for Superligaholdet, så var det 9 spillere i truppen for superligaholdet og 8 på kvindeholdet, det er faktisk godt i den moderne fodboldverden. Det er det store stykke arbejde som alle klubbens trænere og ledere gør hver eneste dag, der er årsagen til, at vi stadigvæk kan se vores "egne "spillere på klubbens bedste herre- og kvindehold. I 2014 har vi styrket samarbejdet omkring Brøndby Masterclass og vi kan helt klart se en god udvikling på alle holdene. Det er en fornøjelse, at følge det kæmpe arbejde der hver dag ydes af trænere og ledere i Brøndby Masterclass og det er såvel af lønnede som af frivillige. Flot - fortsæt det fremragende arbejde. Vi er i 2014 blevet enige med direktionen i selskabet om, at U13 og U14 drengehold fremover skal være tilknyttet Selskabet fsva. den økonomiske del. Bestyrelsen har måttet erkende, at vi som forening ikke er i stand til at honorer de økonomiske krav, der skal til for at drive sådanne talenthold. Der er både fuldtidsansatte trænere og andre store udgifter forbundet med at drive disse hold. Vi er glade for, at Selskabet ville medvirke til denne ordning, da det i konkurrence øjemed simpelthen er nødvendigt, at have så gode forhold som muligt i de årgange. Desværre kan jeg fornemme, at man enkelte steder i klubben mener, at nu mister vi igen et hold til "dem "ovre på den anden side. Det er ikke korrekt! Vi er een klub og vi skal være glade for, at vi har så professionelt et setup her i klubben. Må jeg minde om, at det er faktisk er dét, klubben gennem alle årene har arbejdet på! At skabe og have de bedste rammer for klubbens ungdomshold, så vi kan producere dygtige spillere til klubbens bedste herre- og damehold. Så jeg må bede om, alle nu tænker een klub og bakker op om hele klubben. Det har jeg på fornemmelsen, at alle gør om søndagen når superligaholdet spiller inde på stadion - så har vi også en forpligtelse til, at gøre det alle andre dage i ugen. Brøndby Cup 2014 var en moderat succes, sportslig gik det godt og mange gæstende hold, har givet udtryk for at det var et godt stævne.

5 Men desværre var det økonomisk en sløj Brøndby Cup. En væsentlig årsag til cuppens eksistens er jo, at der skal laves et pænt overskud til klubben. Så det er naturligvis skuffende når det ikke lykkedes, at skabe et godt økonomisk resultat. Men Brøndby Cup udvalget arbejder med nye spændende initiativer til Brøndby Cup Så vi håber på, at cuppen 2015 vil blive både en sportslig og økonomisk succes. Jeg vil sige tak til de mange frivillige som deltog i cuppen og var medvirkende til, at det hele forløb flot og problemfrit. I 2014 har vi desværre adskillige gange oplevet, at nogle af klubbens medlemmer på de sociale medier, primært Facebook har udtrykt sig negativ og til tider i grove vendinger om andre medlemmer i klubben. Det er helt uacceptabelt, at vi som klubfolk kommunikerer på den måde via de sociale medier. Det er uværdigt for både afsender og modtager af disse budskaber. Man udstiller sig selv og ikke mindst så udstiller man klubben, hvilket klubben ikke har brug for - klubben skal ikke være indblandet i personlige opgør. Det er helt i orden, at man ikke er enige om alle ting, men at sende disse uenigheder i Cyberspace er uacceptabelt og jeg mener ikke, at det er rigtige Brøndby folk, der opfører sig på den måde! Lad os behandle hinanden med respekt og værdighed, er man uenig, så diskuter det i det rette forum - som er her i klubben, face to face. Klubbens økonomi er fortsat sund og resultatet for 2014 udviser et flot positivt resultat, et resultat som dog er præget af store ekstraordinære indtægter og tilbageførelser af hensættelser. Klubbens egenkapital er fortsat negativ, men med årets resultat er den blevet forbedret pænt. Det er bestyrelsens klare hensigt, at vi hurtigst muligt skal have genvundet den tabte egenkapital. Kassereren vil i sin regnskabsaflæggelse komme nærmere ind på regnskabet. Klubben har i 2014 modtaget et kontant tilskud på kr fra Forældre BIF til klubbens ungdomsarbejde. På klubbens vegne skal der lyde en stor tak til Forældre BIF's bestyrelse og ligeledes en stor tak til de mange frivillige som er engageret i forældreforeningen og yder en stor indsats i forbindelse med alle de aktiviteter, hvor bankospillet om torsdagen er den helt store aktivitet. At tage et socialt ansvar er fortsat vigtigt for klubben og i 2014 har vi igen ydet en stor indsats på integrationsområdet, en opgave som er udført i samarbejde med Brøndby kommune. Ligeledes har vi lavet arrangementer for kommunens børn og unge, arrangementer som skaber stor glæde og giver oplevelser til kommunens børn og unge. Alle disse opgaver er udført med stort hjerte og entusiasme af folkene i klubbens administration. Tak for det og tak til Michael Espersen og hans folk i administrationen for det store arbejde I udfører i hverdagen til gavn og glæde for hele klubben.

6 Tak for det gode samarbejde som bestyrelsen og jeg har med jer. En stor tak også til de mange frivillige som yder et kæmpe stykke arbejde i boderne /lounger til hver eneste hjemmekampe på Stadion. En stor tak til alle jer kontrollører som ligeledes yder en kæmpe sikkerhedsarbejde til hver superligakamp og i øvrigt er til rådighed i mange andre sammenhæng. Til sidst skal lyde en stor tak til bestyrelsen for et godt og udbytterigt samarbejde i 2014, jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde i Tak for ordet. Christian Barrett Brøndby d. 27 januar 2015

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling:

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Brøndbyernes IF-beretning 2013 Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Jørn Sørensen Bente Fryland John Pedersen Arne Nielsen Rudolf Larsen Æret være deres minde.. Året 2013

Læs mere

Brøndbyernes IF årsberetning har traditionen tro været et godt år for klubben, et år som vi kan kigge tilbage på med glæde og stolthed.

Brøndbyernes IF årsberetning har traditionen tro været et godt år for klubben, et år som vi kan kigge tilbage på med glæde og stolthed. Brøndbyernes IF årsberetning 2016 2016 har traditionen tro været et godt år for klubben, et år som vi kan kigge tilbage på med glæde og stolthed. 2016 har også været et år i forandringens tegn. 2016 har

Læs mere

Stolte over at være en del af denne fodboldklub, som har en kultur og nogle værdier, der er "second to none".

Stolte over at være en del af denne fodboldklub, som har en kultur og nogle værdier, der er second to none. Brøndbyernes IF - Beretning 2015 Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Peter Gulløv John Jensen " Lille John" Rene Ierst Stephanie Sørensen Henning Jensen Æret være deres

Læs mere

BERETNING FOR ÅRET 2012

BERETNING FOR ÅRET 2012 BERETNING FOR ÅRET 2012 De fleste Brøndbyfolk vil uden tvivl betegne året 2012 som et forfærdeligt år. Store sportslige og økonomiske problemer i prof.afd., og dertil tilskueruroligheder, dette har ført

Læs mere

Brøndbyernes IF-årsberetning Året 2018 har været et år, vi alle kan se tilbage på med glæde og stolthed.

Brøndbyernes IF-årsberetning Året 2018 har været et år, vi alle kan se tilbage på med glæde og stolthed. 1 Brøndbyernes IF-årsberetning 2018 Året 2018 har været et år, vi alle kan se tilbage på med glæde og stolthed. En sæson, hvor vores klub igen kom tilbage på den helt store danske fodboldscene. Vores 2

Læs mere

Brøndbyernes IF årsberetning har været et år, som vi alle kan se tilbage på med glæde og stolthed.

Brøndbyernes IF årsberetning har været et år, som vi alle kan se tilbage på med glæde og stolthed. Brøndbyernes IF årsberetning 2017 2017 har været et år, som vi alle kan se tilbage på med glæde og stolthed. Mange af klubbens hold har klaret sig fremragende og opnået flotte resultater. Vi er stadigvæk

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Brøndby IF Vision 2013-2018

Brøndby IF Vision 2013-2018 Brøndby IF Vision 2013-2018 Strategi Knowhow Ressourcer Ledelse Agenda Ledelse Præstationskultur Talentudvikling Kommunikation Ledelse Min filosofi arbejdsgang Staben Topspillerne Krav Konsekvens - Kærlighed

Læs mere

BERETNING FOR ÅRET 2011

BERETNING FOR ÅRET 2011 BERETNING FOR ÅRET 2011 Det har som sædvanlig været et meget spændende år i Brøndby IF. Sportsligt kan det uden tvivl konstateres, at med en enkelt undtagelse, så er det absolut det bedste år nogensinde

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Kære alle i RBBC. Det er en stor glæde for mig at aflægge beretning for denne næsten forgangne sæson - dette mit første år som formand. Sæsonen har haft mange

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 1 Maj 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet FORMANDEN HAR ORDET Jeg er ny formand i OB & Ik, valgt på generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne

Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne U10, U11, U12 og U13 Velkommen til Jubilæumsfodbold Det er mig en stor glæde at kunne byde velkommen til Brøndby IF Jubilæums Cup 2014. Ungdomsfodbold og

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Beretning 2018 Status fra Afdelinger Herre senior HS/1 Siden sidste Generalforsamling er der sket en del ændringer i og omkring holdet. I foråret 2018 klarede

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

28. november 2015 5. & 6. december 2015 12. & 13. december 2015

28. november 2015 5. & 6. december 2015 12. & 13. december 2015 Åstrup/Hammelev Fod Velkommen til Intersport Cup 2015 Sponsorer: HUMMEL INTERSPORT Lillegade 2 Grenaa BRAZIL FOOTBALL COLLEGE U5 til U14 drenge Indendørs U15-U16-U17 drenge U14-U15-U17 piger Indendørs

Læs mere

STRATEGIPLAN. Dalum IF

STRATEGIPLAN. Dalum IF STRATEGIPLAN Dalum IF Revideret Februar 2013 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning 2. Præsentation af Dalum IF 3. Bærende principper i Dalum IF 4. Strategier i Dalum IF 5. Mål og Handlingsplaner i Dalum IF

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

SHK Nyhedsbrev februar 2019

SHK Nyhedsbrev februar 2019 SHK Nyhedsbrev februar 2019 Kære SHK medlemmer og familier Så er vi godt i gang med 2. halvdel af sæsonen 2018/2019 Alle hold holder lige nu vinterferie fra kampprogrammet, og har tid til at få ladet batterierne

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011

Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011 Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011 Fodboldåret 2011 har igen budt på mange spændende udfordringer, med stor aktivitet på banerne, men også et år hvor

Læs mere

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Hornslet IF Fodbold ønsker hermed at ansøge om støtte til etablering af kunststofbane Ansøgningen indeholder: Hvorfor støtte til kunststofbane i HIF... Side 2

Læs mere

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 1 Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 2 Gug Boldklub, der har fodbolden som interesseområde, er utvivlsomt lokalområdets mest synlige idrætsforening.

Læs mere

VI ER RØDE VI ER HVIDE

VI ER RØDE VI ER HVIDE VI ER RØDE VI ER HVIDE DANMARK SKAL MED TIL EM I FODBOLD 2016 På det nye landshold glimter fremtidens stjerner. Med 24 hold i slutrunden og en gunstig pulje i kvalifikationen har Danmark alle muligheder

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Hvidovre IF Håndbold ønsker at få del i den kommunale sponsorpulje og ansøger hermed om 50.000,- kr. Hvad skal pengene bruges til? Beløbet skal anvendes

Læs mere

Generalforsamling i Lystrup IF Fodbold. mandag den 27. marts 2017 klokken 19.00

Generalforsamling i Lystrup IF Fodbold. mandag den 27. marts 2017 klokken 19.00 Generalforsamling i mandag den 27. marts 2017 klokken 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra formanden. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab og redegør for klubbens økonomi.

Læs mere

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC VELKOMMEN Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba Herstedøster IC Herstedøster Idræts Club - eller blot HIC i daglig tale - blev stiftet den 14. Maj 1920, og er dermed den ældste idrætsforening i Albertslund

Læs mere

EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD

EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD Resultatmæssigt har vi løftet os for alle vores ungdomshold fra en plads omkring top 60 i Danmark, til at være top 20 for alle vores årgange (U14-U19). Dette på

Læs mere

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 I I / Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 En beretning kan opbygges på mange måder. Jeg har denne gang valgt at opbygge ungdomsafdelingens beretning for året 1981 kronologisk

Læs mere

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk!

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk! RANDERS HERRE HÅNDBOLD SOCIALT ANSVAR OG UDVIKLING GENNEM HÅNDBOLD Randers HH Business & EventClub - et anderledes erhvervsnetværk! Randers HH er byens elitesatsning på herresiden som alle håndboldklubberne

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012

Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012 Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012 Velkommen alle sammen, - en speciel velkomst til vores gæst fra DBU Thomas Jensen, samt Jørgen Dahl, der for andet år skal overrække Ries mindelegat. Jeg vil

Læs mere

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere.

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Formandens beretning 2011 Mindeord Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Torsdag den 27. oktober afgik Lars Bo Schmidt ved døden.

Læs mere

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2015 har været

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

U13-1 - Februar 2009. Det har været en udpræget fornøjelse at se drengene spille fodbold i hallerne denne vinter. Her er nogle af vinderholdene.

U13-1 - Februar 2009. Det har været en udpræget fornøjelse at se drengene spille fodbold i hallerne denne vinter. Her er nogle af vinderholdene. U13-1 - Februar 2009 U13-truppen Indendørs 2008-2009 De senere år har U13 deltaget i JBUs indendørs turnering, men den valgte vi fra i år. Grunden var, at deltagelse i diverse JBU-turneringskampe giver

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Beretninger. Generalforsamling i MBK. Marts 2012

Beretninger. Generalforsamling i MBK. Marts 2012 Beretninger Generalforsamling i MBK Marts 2012 Formandens beretning for sæsonen 2011/12 Bestyrelsen. I indeværende sæson har bestyrelsen bestået af formand Jørgen Færch, økonomiansvarlig Peter Iversen,

Læs mere

Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard

Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard Motivationstale ved bestyrelsesmedlem Mogens Damm ved generalforsamlingen i Frederikshavn Golf Klub 04.03.2014 Kære Lucas Når Frederikshavn Golfklub ved

Læs mere

HÅNDBOLD. Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl.

HÅNDBOLD. Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Nyhedsbrev #1, side 1 ud af 5 #1, 2014/15 HÅNDBOLD Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Hermed et forsinket nyhedsbrev fra denne sæson, men stadig vigtige informationer for dig, som har et

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Referat af generalforsamling i Lemming IF Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Sted: Tilstedeværende: Klubhuset Louise T. Kristensen, Lasse Schultz, Jesper Bang, Egon

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING Revideret september 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Forord 3 Visioner 4 Mål 5 Strategi - ungdomsafdelingen 6-8 Strategi - seniorafdelingen 9

Læs mere

Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold. PROGRAM. Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter

Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold.  PROGRAM. Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter Havdrup Fodbold www.hgi-fodbold.dk PROGRAM Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter Indhold Velkommen til Havdrup Sommer Cup 2014... 3 Regler for Havdrup Sommer Cup... 4 Puljeoversigt... 6 Puljeoversigt

Læs mere

Fremad Valby. Formandens beretning 2015

Fremad Valby. Formandens beretning 2015 Fremad Valby Formandens beretning 2015 Hjulene drejer stadig rundt fremad valby kører i højt gear og der er i året blevet arbejdet på mange fronter Ungdoms afdelingen Senior afdelingen De gamle Svømme

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold. PROGRAM. Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter

Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold.  PROGRAM. Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter Havdrup Fodbold www.hgi-fodbold.dk PROGRAM Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter Indhold Velkommen til Havdrup Sommer Cup 2014... 3 Regler for Havdrup Sommer Cup... 4 Puljeoversigt... 6 Puljeoversigt

Læs mere

NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL

NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL 2019 Generalforsamling Formandens beretning F O R M A N D E N S B E R E T N I N G NBU 10 ÅR: STOR JUBILÆUMSFEJRING Nørrebro United fyldte 10 år i 2018. Tak til alle medlemmer,

Læs mere

Beretning 2014. De positive signalers år

Beretning 2014. De positive signalers år Beretning 2014 De positive signalers år Side 1 Idrætsrådet i Silkeborg Kommune Beretning 2014 Indledning Overskriften på beretningen er De positive signalers år Jeg har valgt netop den overskrift, da jeg

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers HH A/S mail: as@randershh.dk HVEM ER RANDERS HERRE HÅNDBOLD? Randers Herre Håndbold er en overbygning på 4 af byens gamle håndboldklub ber; Randers Freja,

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2018 2020 På vej videre Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre godt,

Læs mere

Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde Søndag den 14. april 2013 kl

Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde Søndag den 14. april 2013 kl Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Søndag den 14. april 2013 kl. 9.00 13.00 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med handleplaner for sektionen 4.

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg Tirsdag, den 27. marts 2012, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen.

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen. 14. juni 2012 Bella Italia Cup Infoskærm Vi nærmer os fristen for tilmelding af hold til klubbens ungdomsstævne Bella Italia Cup, der løber af stablen søndag den 1. juli. Med foreløbig 64 tilmeldte hold

Læs mere

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011 Springere fra AGF Udspring var i Ramasjang Live i vinterferien. Her ses fra venstre Avital, Isabel, Ane, Daniel, August, Niklas og Oliver Foto: Yakov Munkebo Velkommen Det er med stor glæde, jeg sender

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Bestyrelsens beretning 2015. Den 11/2 2015 stod jeg netop på dette sted og berettede om den positive udvikling Aars IK var inde i og det kan jeg med rank ryg

Læs mere

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Fredag den 7. juli 1939 var startskuddet til det vi er en del af i dag. I år er året, hvor Vivild Idrætsforening fylder 75 år. Oprettelsen af VIF var et billede

Læs mere

Referat af årsmøde i SIF fodbold søndag den 14. marts kl. 10.30

Referat af årsmøde i SIF fodbold søndag den 14. marts kl. 10.30 Referat af årsmøde i SIF fodbold søndag den 14. marts kl. 10.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning v/peter Huusom 3. Godkendelse af regnskab og budget v/peter Jensen 4. Indkomne forslag

Læs mere