DAGSORDEN GRUPPERÅDSMØDE Søndag den 2/3 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DAGSORDEN GRUPPERÅDSMØDE Søndag den 2/3 kl. 10.00"

Transkript

1 DAGSORDEN GRUPPERÅDSMØDE Søndag den 2/3 kl a. Valg af dirigent og referent. b. Beretning fra bestyrelsen (ledergruppens beretninger er vedlagt som bilag) c. Fremlæggelse af årsregnskab og status for det foregående år til godkendelse. (regnskabet kan inden rekvireres hos kasserer Arne Tofterup d. Behandling af indkomne forslag. e. Væsentlige beslutninger om gruppens fremtid, herunder: 1. forelæggelse af planer for indeværende år, 2. beslutninger i øvrigt om gruppens udvikling, spejderarbejde mv. og 3. vedtagelse af budget for indeværende år, herunder fastsættelse af kontingent. f. Fastsættelse af antallet af bestyrelsesmedlemmer g. Valg til bestyrelsen h. Valg af gruppens to medlemmer af Korpsrådet. i. Valg af gruppens fem medlemmer af Divisionsrådet. j. Valg af revisor og en revisorsuppleant. K. Eventuelt. Har du forslag du ønsker behandlet under punkt d, skal de sendes til formand Lene Kiel Jespersen (kiel.jespersen@gmail.com) senest 14 dage før mødet. Vi skal i år have valgt tre nye forældrerepræsentanter til bestyrelsen. Tænk over om det er noget for dig. Måske fik du en folder om bestyrelsens arbejde til spejderfesten i november, ellers kan du få en på grupperådsmødet.

2 Årsberetninger: Klanen Siden sidst har vi bl.a. deltaget på, samt med som postmandskab på adskillige løb. Disse tæller adventurespejd-løbene (løb som er med i Adventurespejd-ligaen), Alligatorløbet, som foregår i Sverige og hvor man deltager i 2-mandssjak, Sværdkamp, som tager udgangspunkt i opgavehejk og baseaktiviteter, samt at vi har været postmandskab på storspejderløbet Coco Crazy Monkey Race hvor hovedtemaet er samarbejde. På sommerlejr var vi afsted på Thurøbund Spejdercenter, hvor vi sejlede og hyggede med centermedhjælpere og spejdere fra andre grupper i landet. Og yderligere var på en tredages sejlhejk i centerets Svendborg-joller. Henover efterår og jul har vi bl.a. haft møde og komsammen med andre seniorer i divisionen, for at banke et samarbejde op mellem os, lære hinanden at kende og opbygge nye muligheder for eventuelle større projekter i spejderregi. Klanleder Morten Steen. Troppen Til trods for at troppen kun består af 2 spejdere har der været aktiviteter. Årets sommerlejr gik til Forlev sammen med juniorerne. I efteråret 2013 lagde vi ud med at rengøre og indrette troppens eget rum, vi dekorerede blandt andet rummet med en oversigt over de forskellige knob storspejderne ville få brug for, som spejderne lavede på årets tredje møde. Af generelle discipliner har spejderne bl.a. lavet pionerings-projekter i form af en gammelmands ild samt spisebord der blev brugt på naturens dag, samt en øvelse i ti-minutters-tårn. Derudover har vi lavet et løb til juniorerne, lavet mad over bål, revet gamle pionerings-projekter ned, og lagt planer for fremtidige pionerings-projekter til foråret. Desuden har Johanne været på Søplan og Amalie på PlanPlex i efterårsferien. Tropsleder Adam Tue Jespersen Juniorerne 12 juniorer og 3 ledere Januar: Vi startede året med at finde sæbekassebilerne frem, de skulle gøres klar til det store ræs. Vi havde hjemmebane fordel derfor vandt vi også Rally Cross. Februar: Nød sejren. Lavede lejrbålsunderholdning til fastelavnsturen. Legede med sne og kiggede på stjerner (besøg af en astro Fysiker). Marts: Øvede os på GPS lavede flere forskellige løb.

3 April: Genopfriske vores grundlæggende færdigheder ang. Lejrplads. Forberedte os på Divisionsturnering. Blev nr. 2 i madlavning og nr. 2 sammenlagt. Super flot. Vi deltog også i Gruppens Sct. Georgs Dag på Røjleklint. Maj: Tog sø og vand mærket. Undersøgte den lokale bæk for dyreliv. Fangede krabber og lavede krabbesuppe og tang chips. Juni/ Juli: Gruppens grillaften og pakning til sommerlejr, som gik til Forlev Spejdercenter. Næsten alle deltog og vi havde en super god lejre med masser af oplevelser bl.a. Heik til Himmelbjerget. August: Gademarked i samarbejde med Klatretræ.dk. Oprykning og planlægning af deres egen tur. September:Intro til Woop. Deltagelse i Naturens dag. Klods Hansløb Hvor vi vandt turn out og blev nr. 2 samlet. Begyndte på mærket klar dig selv udvidet. Oktober: Juniorerne købte ind og pakkede til deres egen tur. Cykeltur til Slottet lige uden for Fredericia. Juniorerne fandt ud af, at det er svært at planlægge, men at de godt kan. Måneden sluttede vi af med en spøgelsestur på Hindsgavl. November: Begyndte på vores helt egen mærke Bear Grylls mærket hvor vi udfordre juniorerne og deres forældre. Vinter badning og planke fisk som var en stor succes. Storspejderne gennemførte et løb for juniorerne som de selv havde lavet. December: Det årlige bingo banko spil og hygge. Vi glæder os til det nye år hvor vi skal deltag i sommerlejren på Stævning hus. Junior hilsen Rasmus, Nana og Mette Minierne Lederne består af Susanne og Anya og Birgit som hjælpere har vi desuden 2 storspejdere Amalie og Johanne. Når vi laver program tager vi udgangspunkt i vores røde tråd. Som skulle afspejle sammenhæng mellem de enkelte gren. I næsten hele året har vi været ca.20 spejdere. Den 24/9 var den årlige tur på 10 km. Alle spejderne klarede turen i flot stil om end noget trætte. Minierne har taget knivbevis og savbevis og lærer hvordan man omgås de enkelte ting på en lejr. Lederne anbefaler at der købes en juniordolk. Spejderne lærer også nogle enkelt måder at opbygge et bål på og derefter at lave mad over bål, som altid er et hit hos minierne. Vi lærer også minierne at lave knob og morse. Førstehjælp er også en del af miniernes program.

4 Lederne har i år inddelt minierne i bander med det samme og de lærte straks hvor de hørte til og det var en hjælp da vore unger kun næsten består af drenge og de kan råbe meget højt. Spejderlejr på Houens Odde i Pinsen Endnu engang gik turen til skønne Houens Odde på vores årlige Pinsetur med mini og Micro spejderne. I år var temaet Jungle lejr så vi havde 3 dage i selskab med Mowgli og alle hans venner. Da vi ankom fredag aften skinnede solen på den flotte grønne græsmark med alle de flotte mælkebøtter, det blev den heldigvis ved med 3 skønne dage uden regn hvor var vi heldige. Flot så det ud da alle teltene var stillet op og det myldrede med spejderunger og deres ledere. Vi fik vores mad serveret i laden og vi fik lært at stå i kø til opvasken først smide madrester ud, så skylle af, så vaske op og til sidst tørre af og så også liiiiiige huske at tage sin tallerken og bestik med tilbage. Godt vi fik så mange chancer til at øve os i. Dagene stod på posteløb med Junglebogs tema. Vi fik bl.a. gættet dyrelyde, læst koder, gået at hemmelige stier i junglen, lavet smykker og trillet tunge træstammer. Desværre stod menuen hverken på bjørn eller laks men det var også lige meget for vi var godt sultne så alt var lækkert. Det bedste af det hele var nok at lege med mælkebøtterne i det høje græs og ligge og fnise i teltene om aftenen. Tak for en god tur. Mikroerne Før sommerferien var der Grogle-jagt for at hverve nye mikroer. Der var mange førskolebørn, der deltog, men det resulterede ikke i ret mange mikroer efter ferien. Vi var på sommerlejr på Houens Odde. Det var Junglelejr og vi var mange spejdere fra hele landet afsted. Det gik rigtig godt og mikroerne havde nogle dejlige dage med masser af aktiviteter og om aftenen nød vi de veloplagte lejrbål. Efter sommerferien lagde mikroerne ud med en væsentligt mindre flok, da mange af mikroerne blev rykket op til minierne og der ikke var så stor tilstrømning. Maitchen stoppede som leder efter flere års virke og Lotte og Dorthe stoppede som assistenter. Undertegnede overtog tjansen som mikroleder med Susanne og Hanne som assistenter. I løbet af efteråret fandt Hanne sig en plads som au-pair i England og vi fik Dennis som fast hjælper. Mikroerne vandt Klods Hans-løbet igen i år, hvilket vi er meget glade for.

5 Vi har i løbet af efteråret arbejdet med forberedelse til Klods-Hans-løbet, overnatning i hytten, mørketilvænning med spøgelsestur til loftet på Billeshave Efterskole, drama og sange, julekagebagning og masser af leg og ballade. Her i foråret skal vi arbejde med at blive klar til Vikingelejren i sommerferien. Vi skal derfor have nogle overnatninger og arbejde med at blive mere selvhjulpne. Derudover skal vi arbejde med natur-, kultur- og lokalkendskab. Og selvfølgelig masser af bål. Mvh Linda Frølund Hansen Bestyrelsen Bestyrelsen har i år bestået af Arne, Lars, Lene, Susanne, Susanne, Arne og jeg. Bestyrelsen har i det forgangne år afholdt 5 bestyrelsesmøder. Efter grupperådsmødet sidste år konstituterede bestyrelsen sig og mødtes første gang i marts. I juni arrangeredes grillaften for hele gruppen, og i august var bestyrelsen involveret i 1. Stribs stand på gademarked, og igen i september på naturens dag. I september afholdtes også det årlige sociale arrangement for ledere, bestyrelse og påhæng, denne gang med ølsmagning og spisning på Indslev bryggeri. I november arrangeredes spejderfesten i hallen det blev en flot lege- og lys-fest I December har den stået på juletræssalg, og i den forbindelse siger bestyrelsen tak for forælderopbakningen. Vi har været så heldige at modtage møbler fra beredskabsstyrelsen til vores hytte, så i december blev der hentet og flyttet møbler på plads. Der afgår tre bestyrelsesmedlemmer på dette års grupperådsmøde, så vi håber denne beretning vækker interesse og nysgerrighed hos jer forældre, så vi kan få fyldt pladserne ud med friske kræfter. På bestyrelsens vegne Lene Kiel Jespersen Formand

Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30

Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30 Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30 Hermed følger indkaldelsen til vores generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne. Det plejer at være rimelig

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl på Gurredam

Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl på Gurredam Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl. 11-12 på Gurredam Tilstede: ca. 20-25 forældre, unge og ledere. Formand for bestyrelsen Bente Rasmussen åbnede mødet og

Læs mere

Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere)

Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere) Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere) A. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Jannie Karlsen Referent: Dagmar

Læs mere

Forretningsorden for Hawerthi 1. Rødovre

Forretningsorden for Hawerthi 1. Rødovre Forretningsorden for Hawerthi 1. Rødovre 1 Grundlag 1. Det Danske Spejderkorps love udgør det formelle grundlag for gruppens arbejde, formål og værdier. 2 Gruppen 1. Gruppen består af følgende afdelinger:

Læs mere

Møder, ture og lejre. Gruppearrangementer. Ledergruppen. Medlemsudvikling BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE GRUPPERÅDSMØDE 2016

Møder, ture og lejre. Gruppearrangementer. Ledergruppen. Medlemsudvikling BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE GRUPPERÅDSMØDE 2016 BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE Møder, ture og lejre Gruppearrangementer Ledergruppen Medlemsudvikling Billede: Gruppetur 2015 BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE Medlemsudvikling Antal medlemmer

Læs mere

Billede: Sommerlejr 2014, Houens Odde

Billede: Sommerlejr 2014, Houens Odde Billede: Sommerlejr 2014, Houens Odde DAGSORDEN FOR ORDINÆRT GRUPPERÅDSMØDE D. 8. MARTS 2015 1. Valg af dirigent og referent. 2. Beretning fra formand og gruppeledere 3. Fremlæggelse af årsregnskab for

Læs mere

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder.

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder. Mikro spejder 2014 I foråret 2015 havde vi besøg fra Waingunga stammen og havde et forlænget spejdermøde sammen med dem. Her lavede vi fælles aftenmad og havde mulighed på at hilse på hinanden. På årets

Læs mere

Referat fra Grupperådsmøde 2015

Referat fra Grupperådsmøde 2015 Broager Drengegruppen Referat fra Grupperådsmøde 2015 Søndag 22. Februar 2015 Sted : Stevninghus Referatet indeholder yderligere informationer og beslutninger fra Grupperådsmøde, som ikke er indeholdt

Læs mere

Velkommen til Grupperådsmøde

Velkommen til Grupperådsmøde Velkommen til Grupperådsmøde DDS Hørning, tirsdag d. 27. februar, 2018 2017 Vi har haft et fantastisk spejderår med SL2017 og julelejren som højdepunkter for spejderne i gruppen. Derudover har der været

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S GRUPPERÅDSMØDET d. 27. FEBRUAR 2014 Sted: Dirigent: Referent: Baldersborgen, Baldersbuen 16c, 2640 Hedehusene Kjeld Vestergaard Jens Zoëga Hansen DAGSORDEN a) Valg af dirigent og referent b) Skriftlige

Læs mere

Vi vil gerne invitere forældre, ledere og spejdere i Brundurs Gruppe til grupperådsmøde (generalforsamling) onsdag den 15. februar kl. 19.00.

Vi vil gerne invitere forældre, ledere og spejdere i Brundurs Gruppe til grupperådsmøde (generalforsamling) onsdag den 15. februar kl. 19.00. GRUPPERÅDSMØDE BRUNDURS GRUPPE Onsdag den 15. februar 2012 Kl. 19.00 Spejderhytten, Jyllandsgade 61 i Brønderslev. Vi vil gerne invitere forældre, ledere og spejdere i Brundurs Gruppe til grupperådsmøde

Læs mere

Svend Grate Gruppe. Grupperådsmøde. Onsdag 15. februar 2017 kl

Svend Grate Gruppe. Grupperådsmøde. Onsdag 15. februar 2017 kl Svend Grate Gruppe Det Danske Spejderkorps Grupperådsmøde Onsdag 15. februar 2017 kl 18.30 20.00 Dagsorden Indledning (velkommen, dirigent, referent) Årets gang i Svend Grate Gruppe (formandens beretning,

Læs mere

November, December, 2011

November, December, 2011 PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS November, December, 2011 Vigtige datoer: Dato Aktivitet Hvem 14. 16. juni MUS-lejr, Thorup Hede Mikro, mini & junior 23. juni Sct. Hans på Volden i Klarup

Læs mere

Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe

Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe Valg af dirigent og referent Dirigent Uffe Beck Referent Lene Beck Mødet konstateres lovligt varslet og indkaldt. Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Et nyt spejderår er startet, teltene er lagt på plads, og vi kan se tilbage på de mange gode oplevelser fra sommerens lejre på Næsbycentret og i Østrig. Se billeder på hjemmesiden

Læs mere

Formanden og gruppelederens beretning 2018.

Formanden og gruppelederens beretning 2018. Formanden og gruppelederens beretning 2018. I foråret pillede vi et brændeskur ned på naturskolen, denne ligger desværre stadig ned, men vi håber at finde tid til at få den sat op. Vi var alle på fælles

Læs mere

DET DANSKE SPEJDERKORPS

DET DANSKE SPEJDERKORPS PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS Forår 2013 1 Redaktion DET DANSKE SPEJDERKORPS Klarup Gruppe - Klarup Skolevej 17. Hjemmeside: klarup.gruppe.dds.dk Deadline for næste nummer: 10. april 2013

Læs mere

Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013

Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013 Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013 Formanden Annette Heydenreich byder velkommen til grupperådsmødet, og til det efterfølgende fødselsdags arrangement, hvor Mjølners 35 års fødselsdag,

Læs mere

Referat fra Glamsbjerg spejdernes Grupperådsmøde afholdt i Hytten på Syrenvænget i Glamsbjerg. Dato:7. Februar 2010.02.13

Referat fra Glamsbjerg spejdernes Grupperådsmøde afholdt i Hytten på Syrenvænget i Glamsbjerg. Dato:7. Februar 2010.02.13 Referat fra Glamsbjerg spejdernes Grupperådsmøde afholdt i Hytten på Syrenvænget i Glamsbjerg. Dato:7. Februar 2010.02.13 Tilstede: Ingemann, Bent, Else, Susse, Lise, Lone, Jeppe, Victoria, Johnny, Mads,

Læs mere

Velkommen til Grupperådsmøde. DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019

Velkommen til Grupperådsmøde. DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019 Velkommen til Grupperådsmøde DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019 2018 Vi har haft endnu et godt spejder år igen i år med julelejren som højdepunkt for spejderne i gruppen. Dette år var ikke alt som

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S GRUPPERÅDSMØDET d. 28. FEBRUAR 2013 Sted: Dirigent: Referent: Baldersborgen, Baldersbuen 16c, 2640 Hedehusene Kjeld Vestergaard Jens Zoëga Hansen DAGSORDEN a) Valg af dirigent og referent. b) Beretning

Læs mere

Grupperådsmødet - Beretning 2015

Grupperådsmødet - Beretning 2015 Grupperådsmødet - Beretning 2015 Fælles aktiviteter: Gruppens sommerlejr gik til Fur fantastik tur med masser af glade spejdere der fik set øen. Se mere pr. gren. Klatretårnet er næsten fjernet kun stolper

Læs mere

Referat. Grupperådsmøde 2011 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps

Referat. Grupperådsmøde 2011 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps Referat Grupperådsmøde 2011 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps Grupperådsmødet blev afholdt den 27. februar 2011 i Ravnsøhytten. a) Valg af dirigent og referent Joe Schubert blev valgt som dirigent.

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Siden sidst har vi haft Grupperådsmøde. Mødet startede med fællesspisning, mange tak for mad til René Timm. Derefter arrangerede troppen aktiviteter for de øvrige spejdere og søskende,

Læs mere

Grupperådsmøde (generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 16. februar 2015 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup.

Grupperådsmøde (generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 16. februar 2015 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup. Referat af: Grupperådsmøde (generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 16. februar 2015 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup. a) Valg af dirigent og referent Alex valgt til dirigent og Bettina valgt

Læs mere

Grupperådsmøde februar Brabrand Sognegård DAGSORDEN

Grupperådsmøde februar Brabrand Sognegård DAGSORDEN Grupperådsmøde 2019 25. februar 2019-17.30-19.30 Brabrand Sognegård DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent 2. Beretning fra bestyrelsen og ledergruppen 3. Fremlæggelse af årsregnskab og status for det

Læs mere

Det Danske Spejderkorps III. Kolding Gruppe

Det Danske Spejderkorps III. Kolding Gruppe Det Danske Spejderkorps III. Kolding Gruppe Referat for Generalforsamling tirsdag den 25. februar 2015 Formanden startede med at byde velkommen og fortalte om aftenens program 1. Valg af dirigent & referent

Læs mere

DET DANSKE SPEJDERKORPS

DET DANSKE SPEJDERKORPS Afbud fra: Lone S. Lone J. Lars Ole, Kurt, Hørning d. 24-3-11 Dagsorden: 1. Valg af referent og ordstyrer Thomas valgt til referent og ordstyre 2. Godkendelse af referat fra sidste gang. John nævnte at

Læs mere

November, December, 2011

November, December, 2011 PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS November, December, 2011 Spejderne har en facebook-side DDS Klarup Gruppe hvor der deles billeder fra ture og nyttig information. Bestil et benzinkort til

Læs mere

VI VIL GERNE INVITERE ALLE FORÆLDRE, SPEJDERE OVER 14 ÅR OG LEDERE I 1. HELSINGØR GRUPPE TIL VORES ÅRLIGE GRUPPERÅDSMØDE

VI VIL GERNE INVITERE ALLE FORÆLDRE, SPEJDERE OVER 14 ÅR OG LEDERE I 1. HELSINGØR GRUPPE TIL VORES ÅRLIGE GRUPPERÅDSMØDE VI VIL GERNE INVITERE ALLE FORÆLDRE, SPEJDERE OVER 14 ÅR OG LEDERE I 1. HELSINGØR GRUPPE TIL VORES ÅRLIGE GRUPPERÅDSMØDE MANDAG DEN 23. FEBRUAR 2009 KL: 19 - ca. 21 I SPEJDERGÅRDEN, STUBBEDAMSVEJ 70C,

Læs mere

BERETNING FOR 2015 FOR 1. OTTERUP GRUPPE

BERETNING FOR 2015 FOR 1. OTTERUP GRUPPE BERETNING FOR 2015 FOR 1. OTTERUP GRUPPE Beretning fra formanden Det var så 2015 for spejderne, lederne og os forældre og jeg syntes året er gået stærkt. Vi har ikke været ramt af mangel på ledere i 2015,

Læs mere

Grupperådsmøde 2013. Søndag 10. marts 2013

Grupperådsmøde 2013. Søndag 10. marts 2013 Grupperådsmøde 2013 Søndag 10. marts 2013 Det er Stjernegruppen Vi er altid ude Vi driver et alsidigt friluftsliv, altid udendørs, på alle tider af døgnet, året rundt, i hele verden. Vi præsterer Vi udfordrer

Læs mere

Sortebrødre Gruppe Årsrapport 2014 Nr. 1. Indkaldelse til generalforsamling

Sortebrødre Gruppe Årsrapport 2014 Nr. 1. Indkaldelse til generalforsamling Sortebrødre Gruppe Årsrapport 2014 Nr. 1 Indkaldelse til generalforsamling Dagsorden Formandens beretning Ledernes beretning 2015 kalender Gruppens visioner Øjebliksbilleder Regnskab 2014 Lidt sjov Budget

Læs mere

46. årgang juli - september 2017

46. årgang juli - september 2017 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 46. årgang juli - september 2017 Alle spejdere og forældre ønskes en rigtig lang og solrig. Alle spejdere, ledere og hjælpere ønskes en SUPER GOD sommerlejr i forbindelse med: Leder

Læs mere

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Pernille Justesen 86981777 23460010 per-pernille@postkasse.com Ga Alex Weinreich 86428424 61616498 alexweinreich@mail.dk Ga Christine Weinreich 86428424 25383022

Læs mere

Indbydelse til: 17. April kl hos Skanderborg Gruppe (Oddervej 80 M, 8660 Skanderborg)

Indbydelse til: 17. April kl hos Skanderborg Gruppe (Oddervej 80 M, 8660 Skanderborg) Indbydelse til: DIVISIONSRÅDSMØDE 2018 17. April kl 19.00 21.30 hos Skanderborg Gruppe (Oddervej 80 M, 8660 Skanderborg) Tilmelding her: http://gudenaadivision.spejder..dk/drm18 Igen i år inviterer vi

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Mødereferat Grupperådsmøde d. 22. februar 2012 Dagsorden 1. Velkommen og valg af dirigent og referent 2. Tilbageblik på alt det sjove (og sure) i 2011 3. Gennemgang af regnskab for 2011 4. Gruppens fremtid

Læs mere

Grupperådsmøde Søndag den 24. februar 2013 kl. 13 15 i Spejderskoven

Grupperådsmøde Søndag den 24. februar 2013 kl. 13 15 i Spejderskoven S K O V F O L K E T - D E B L Å I H A D E R S L E V Grupperådsmøde Søndag den 24. februar 2013 kl. 13 15 i Spejderskoven DET DANSKE SPEJDERKORPS Grupperådsmøde Vi vil gerne invitere spejdere, forældre

Læs mere

Svend Grate Gruppe. Grupperådsmøde. Mandag 11. februar 2019 kl

Svend Grate Gruppe. Grupperådsmøde. Mandag 11. februar 2019 kl Svend Grate Gruppe Det Danske Spejderkorps Grupperådsmøde Mandag 11. februar 2019 kl 18.00 19.30 Dagsorden Indledning (velkommen, dirigent, referent) Årets gang i Svend Grate Gruppe (gruppelederens beretning,

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde 2019

Referat af Grupperådsmøde 2019 Referat af Grupperådsmøde 2019 25. februar 2019-17.30-19.30 Brabrand Sognegård DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent Sofus Grum Schwensen blev valgt som dirigent. Jacob Trier blev valgt som referent.

Læs mere

INDKALDELSE TIL GRUPPERÅDSMØDE Torsdag den 27. februar 2014 kl. 19:00 21:00 i Spejdergården Stubbedamsvej 70C, 3000 Helsingør

INDKALDELSE TIL GRUPPERÅDSMØDE Torsdag den 27. februar 2014 kl. 19:00 21:00 i Spejdergården Stubbedamsvej 70C, 3000 Helsingør INDKALDELSE TIL GRUPPERÅDSMØDE Torsdag den 27. februar 2014 kl. 19:00 21:00 i Spejdergården Stubbedamsvej 70C, 3000 Helsingør Kære forældre, spejdere over 14 år og ledere i 1. Helsingør, I inviteres hermed

Læs mere

kongvolmer.spejder.dk

kongvolmer.spejder.dk Nr. 2 august 2015 65. ÅRGANG Velkommer tilbage efter sommerferien til efterårets aktiviteter. Til jer der var på sommerlejr på Møn kan i se videoklip og billeder på divisionens hjemmeside sgdspejder.dk

Læs mere

Referat af grupperådsmøde i Reden 5. Aalborg den 10. februar 2014

Referat af grupperådsmøde i Reden 5. Aalborg den 10. februar 2014 Referat af grupperådsmøde i Reden 5. Aalborg den 10. februar 2014 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Kalle Referent: Laura 2. Beretninger a. Formanden: Jakob brugte sin beretning på at fortælle

Læs mere

Lumby-Stigegruppe. Program for. Februarogmarts2009. Holddigisving. Najaderne Festeroghyggersig

Lumby-Stigegruppe. Program for. Februarogmarts2009. Holddigisving. Najaderne Festeroghyggersig Lumby-Stigegruppe Program for Februarogmarts2009 Mikroerne Undersøgerforårets hemmeligheder Minier Skalhuskedevigtigedatoer Juniorerne Skalhuskevarmttøj Oglygter Storspejderne SkalpåCCMRog BlåSommer Holddigisving

Læs mere

DDS Skjoldhøj Referat Grupperådsmødet 09-03-2014 (Lisbjerg hytten)

DDS Skjoldhøj Referat Grupperådsmødet 09-03-2014 (Lisbjerg hytten) DDS Skjoldhøj Referat Grupperådsmødet 09-03-2014 (Lisbjerg hytten) Tilstede var: Formand, Gruppeledere, Kasserer, Bestyrelsesmedlemmer, Ledere og Forældre. Gruppeleder Preben Larsen bød fremmødte velkommen

Læs mere

Årsberetning 2014. 3. Silkeborg Gruppe

Årsberetning 2014. 3. Silkeborg Gruppe Årsberetning 2014 3. Silkeborg Gruppe Fastelavnsfest og generalforsamling Dagsorden for generalforsamlingen Invitation til fastelavnsfest og generalforsamling Bestyrelsen i 3. Silkeborg vil gerne invitere

Læs mere

Program for Minierne - Kong Skjold Gruppe. Vinter/forå r 2015

Program for Minierne - Kong Skjold Gruppe. Vinter/forå r 2015 Program for Minierne - Kong Skjold Gruppe Vinter/forå r 2015 Dage Aktivitet Bemærkning el. mærke: 5. januar 17-18.30 Koder knob spejderloven/kammeratskab Kommunikation + pioner Vi slutter kl. 18.30, da

Læs mere

Kære spejdere, forældre og ledere

Kære spejdere, forældre og ledere Kære spejdere, forældre og ledere Så er det blevet tid til et nyt EKKO. Redaktionen har desværre ligget lidt stille her efter jul, men nu er den klar igen. Bladet gælder frem til og med sommerferien. Vi

Læs mere

En super aktiv juletur i Egebjerghytten. Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Januar - Februar Nr. 1 2012

En super aktiv juletur i Egebjerghytten. Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Januar - Februar Nr. 1 2012 En super aktiv juletur i Egebjerghytten Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Januar - Februar Nr. 1 2012 EKKO Redaktionen Højsagervej 7, 5884 Gudme Tlf. 41 27 00 06 e-mail: ekko@pionererne.dk Formand Hanne

Læs mere

Bestyrelsen. Gruppens medlemstal. Samarbejdet med kommunen. Referat af generalforsamling 9. april 2019

Bestyrelsen. Gruppens medlemstal. Samarbejdet med kommunen. Referat af generalforsamling 9. april 2019 Referat af Generalforsamling hos De grønne pigespejdere i Jonstrup Tirsdag den kl. 19-21 i lokalet under Kvisten, Jonstrupvej 288 E., 3500 Værløse Tilstede: Dorthe (gruppeleder), Hanne (tropleder), Monica

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat fra Ulkebøl spejdergruppe Grupperådsmødet Den 4. marts 2012 kl.13.00

Referat fra Ulkebøl spejdergruppe Grupperådsmødet Den 4. marts 2012 kl.13.00 Referat fra Ulkebøl spejdergruppe Grupperådsmødet Den 4. marts 2012 kl.13.00 Søndag den 4. marts kl. 13.00 i Ulkebøl spejderhytten Æ-hytt. Mødet startede med Kage, kaffe eller Te til alle, derefter startede

Læs mere

November, December, 2011

November, December, 2011 PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS November, December, 2011 Vigtige datoer: Dato Aktivitet Hvem 5. februar Grupperådsmøde Forældre 28. februar 1. marts Gruppetur Alle Mikro Aller først vil

Læs mere

Grupperådsmøde (generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 22. februar 2016 kl i spejderhytten i Rårup.

Grupperådsmøde (generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 22. februar 2016 kl i spejderhytten i Rårup. Referat af: Grupperådsmøde (generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 22. februar 2016 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup. a) Valg af dirigent og referent Rasmus valgt til dirigent og Lone valgt

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2011. PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2011. PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2011 PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Vintertiden

Læs mere

Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet.

Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet. Referat af Grupperådsmøde lørdag d. 2. marts 2013 Hammermølle gruppe, DDS Pkt. 1; Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet. Charlie vælges

Læs mere

12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE:

12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE: 12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE: Vores gruppeleder Thomas bød velkommen til mødet og gav en kort præsentation af Det Danske Spejderkorps: 12. Århus Gruppe er en del af Aros Division, der består

Læs mere

Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00. Grevespejderne

Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00. Grevespejderne Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00 Grevespejderne Indhold Invitation..3 Dagsorden.4 Giv en hånd.......5 Datoplan.6 Udviklingsplan...7 Grevespejderne 2 Bøgehegnet 103 kld. DK-2670 Greve mail@grevespejderne.dk

Læs mere

Anders fortæller at hver grenleder har en beretning. Camelot er vokset en del. Vi har venteliste hos mikro.

Anders fortæller at hver grenleder har en beretning. Camelot er vokset en del. Vi har venteliste hos mikro. Referat af grupperådsmødet d. 27/2 2016 1. Valg af dirigent og referent a. Dirigent: Carsten Vest b. Referent: Mette Petersen 2. Beretning fra formanden Jesper Petersen Beretningen er også sendt ud fra

Læs mere

Juni-Juli 2008 Ry Skovmus

Juni-Juli 2008 Ry Skovmus Juni-Juli 2008 Ry Skovmus Hallo Skovmus, så er det forår, kan I mærke at det kribler og krabler. Snart kan man bade uden at få lungebetændelse. Komme ud i teltene, og tænde bål, og side og hygge medens

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Efteråret er kommet med kulde, blæst og flotte farver i naturen, alle afdelinger er kommet godt i gang efter sommerferien, og alle har været på tur eller løb her i efteråret. Siden

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde(generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 28. januar 2013 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup.

Referat af Grupperådsmøde(generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 28. januar 2013 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup. Referat af Grupperådsmøde(generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 28. januar 2013 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup. a. Valg af dirigent og referent Katrine er valgt som dirigent Bettina er

Læs mere

Leder og adresseoversigt: Nr. 1 januar 2015 65. ÅRGANG

Leder og adresseoversigt: Nr. 1 januar 2015 65. ÅRGANG Leder og adresseoversigt: Gruppeledelse: Gruppeleder: Lasse Christensen, 5534 3194, Gruppeassistent: Ebbe Brintow, 5537 1947, Senoirerklanen (16-23 år): Tobias Tønnesen Troppen (Storspejdere) (12-16 år):

Læs mere

PLAN FOR JUNIORE FREM TIL SOMMERFERIEN 2015

PLAN FOR JUNIORE FREM TIL SOMMERFERIEN 2015 PLAN FOR JUNIORE FREM TIL SOMMERFERIEN 2015 Torsdag 08-jan Vi rytter op ude. Vi flytter resten af juletræerne væk fra græsset og tager stilladset ned. Vi starter på at øve knob og besnøringer. Torsdag

Læs mere

Divisionschefernes beretning

Divisionschefernes beretning Divisionschefernes beretning DIV ledelsen Det lykkedes jo at få valgt en kvindelig DC, Malene. Det kneb lidt med en kasserer, så Nopper tilbød at fortsætte indtil vi fandt en anden, mange tak for det.

Læs mere

DDS 2. Lyngby Optaya. Grupperådsmøde Tirsdag den 31. januar 2012 Spejdermarken Gedvad 45 Kl. 18:00 til 21:00

DDS 2. Lyngby Optaya. Grupperådsmøde Tirsdag den 31. januar 2012 Spejdermarken Gedvad 45 Kl. 18:00 til 21:00 Januar - 2012 DDS 2. Lyngby Optaya Referat fra Grupperådsmøde Tirsdag den 31. januar 2012 Spejdermarken Gedvad 45 Kl. 18:00 til 21:00 DDS 2. Lyngby Optaya Grupperådsmøde 31. januar 2012 Side 1 Referat

Læs mere

Grupperådsmøde i Yggdrasil Gruppe Dagsorden: Referat:

Grupperådsmøde i Yggdrasil Gruppe Dagsorden: Referat: Grupperådsmøde i Yggdrasil Gruppe 2019 Mødereferat 19. Februar 2019, klokken 19-21, Mariendalsvej 74. Dagsorden: 1. Valg af Dirigent og referent. 2. Beretning 3. Fremlæggelse af årsregnskab for 2018 til

Læs mere

45. årgang februar- marts 2016

45. årgang februar- marts 2016 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 45. årgang februar- marts 2016 HUSK grupperådsmødet d.27. februar Indbydelse til: I Enghytten Lørdag D.27.februar Kl. 13.30 Kære forældre, ledere og medlemmer hos NAKSKOVSPEJDERNE.

Læs mere

Trelleborg Spejdernes bestyrelse:

Trelleborg Spejdernes bestyrelse: Trelleborg Spejdernes bestyrelse: Forældre Formand : Steen Badsberg steen.badsberg@stofanet.dk 5850 5088 Kasserer : Niels Madsen nielsvm@live.dk 2083 4171 : Brian Esmann 3010 1047 : Anja Aarestrup 5192

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe

Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe Dato & Tid: Sted: Til: Tirsdag d. 2. december 2014 kl. 20:00 22:00 Sambo Bagsværd Gruppes Bestyrelse: Tilstede: Anders Theilgaard Madsen (Trops- og Gruppeleder)

Læs mere

Skovfolkets grupperådsmøde

Skovfolkets grupperådsmøde Skovfolkets grupperådsmøde Søndag den 24. februar kl. 13-15 i Spejderskoven - Bastillen Program 1) Valg af dirigent og referent. 2) Beretning 3) Regnskab 2012 4) Behandling af indkomne forslag 5) Væsentlige

Læs mere

Referat af Gruppemøde, KFUM-spejderne Nr. Lyndelse

Referat af Gruppemøde, KFUM-spejderne Nr. Lyndelse Tak for at så mange deltog. Dejligt at være en del af så velfungerende en gruppe 1. Valg af dirigent, Ole, 2. Valg af referent, Lena 3. Aflæggelse af beretninger. Årsberetning for mariehøns 2018 Der er

Læs mere

Referat af. grupperådsmøde i Orion

Referat af. grupperådsmøde i Orion Referat af grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Referat af Grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Side 1 af 6 Deltagere: Bestyrelsen, ledere og 30 forældre i alt 44 personer Christian Nedergaard blev

Læs mere

December 2013 nr årgang. Sjølund Koks

December 2013 nr årgang. Sjølund Koks December 2013 nr. 107 19. årgang DDS Sjølund Koks Til Sjølund Koks læsere Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår! Tak for i år! Vi glæder os til at se jer igen mandag den 6. januar

Læs mere

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers.

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers. SPEJDERNYT Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe September 2012 Årgang. 02 NR. 07 www.spejdernet.dk/esb Spejdernes Lejr 2012 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte

Læs mere

Grupperådsmøde. Kære spejdere og forældre i Ballerup Gruppe

Grupperådsmøde. Kære spejdere og forældre i Ballerup Gruppe Grupperådsmøde Kære spejdere og forældre i Ballerup Gruppe Kom til det årlige grupperådsmøde og informationsmøde om Spejdernes Lejr onsdag den 22. februar fra 18.00 til 20.00 i Kantinen på Egebjergskolen.

Læs mere

Referat af grupperådsmøde 26. februar 2014. Velkomst ved Christina Møller, bestyrelsesformand.

Referat af grupperådsmøde 26. februar 2014. Velkomst ved Christina Møller, bestyrelsesformand. Referat af grupperådsmøde 26. februar 2014 Velkomst ved Christina Møller, bestyrelsesformand. A valg af dirigent og referent a1. Simon Bjergskov Pedersen - dirigent a2. Sidse Katrine Lund referent Dirigenten

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner - Nivå

Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner - Nivå Referat af Grupperådsmøde 2019 - De Vilde Svaner - Nivå Afholdt søndag d. 24. februar 2019 kl. 10-12.30 på Femkløveren, Møllevej 14, Nivå. Til stede: Ca. 10 forældre og 10 ledere var mødt frem. Fra DDS

Læs mere

Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Deadline for næste Laksemål er den 15. januar 2008. Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex.

Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Deadline for næste Laksemål er den 15. januar 2008. Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex. Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Lene Carlsen (for tiden) Ga Alex Weinreich 86428424 Ga Christine Weinreich86428424 Ga Thomas Krogh 75920330 Ga Søren Krogh Mikro Lene Carlsen Birte Sonne 29802193

Læs mere

Svend Grate Gruppe Det Danske Spejderkorps. Grupperådsmøde Onsdag 14. februar 2018 kl

Svend Grate Gruppe Det Danske Spejderkorps. Grupperådsmøde Onsdag 14. februar 2018 kl Svend Grate Gruppe Det Danske Spejderkorps Grupperådsmøde Onsdag 14. februar 2018 kl 18.30 20.00 Dagsorden Indledning (velkommen, dirigent, referent) Årets gang i Svend Grate Gruppe (gruppelederens beretning,

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde i Hawerthi-1. Rødovre Lørdag den 31. januar 2015

Referat af Grupperådsmøde i Hawerthi-1. Rødovre Lørdag den 31. januar 2015 Referat af Grupperådsmøde i Hawerthi-1. Rødovre Lørdag den 31. januar 2015 Stemmeberettige deltagere: Jørgen Skorstensgaard, kassér, Vestskov Division Ledere til stede: Lene Hansen, Dan Norén, Charlotte

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S S T E N L I L L E S P E J D E R N E Gruppelederberetning for 2005 L A U R E N T I U S Gruppeleder Torben Poulsen Lårupvej 45 4293 Dianalund 58260124/28408530 info@naturplejecenter.dk

Læs mere

Referat. Grupperådsmøde 2013 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps

Referat. Grupperådsmøde 2013 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps Referat Grupperådsmøde 2013 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps Grupperådsmødet blev afholdt den 18. februar 2013 i Egehytten. a) Valg af dirigent og referent Joe Schubert blev valgt som dirigent. Jannie

Læs mere

AUGUST 2. HELLIG ANDERS GRUPPE

AUGUST 2. HELLIG ANDERS GRUPPE DOBBELTHAGEN http://2hag.dk/ Morgensamlig på InterSpejd Nr. 3 2014 AUGUST 2. HELLIG ANDERS GRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS Side Indlæg sendes til : Leif Toft Jakobsen E-mail: leif@toftjakobsen.dk Velkommen

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde hos Trelleborg Spejderne Tirsdag den 25. februar 2014

Referat af Grupperådsmøde hos Trelleborg Spejderne Tirsdag den 25. februar 2014 Referat af Grupperådsmøde hos Trelleborg Spejderne Tirsdag den 25. februar 2014 Pkt. 1 Valg af dirigent og referent Pia Jeppesen blev foreslået som dirigent og valgt. Susanne Badsberg blev foreslået som

Læs mere

GUDENÅ DIVISION D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

GUDENÅ DIVISION D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Referat fra divisionsrådsmøde d. 16-04-2015 Dagsorden: a. Valg af dirigent og referent b. Beretning fra divisionsledelsen c. fremlæggelse af årsregnskabet for det foregående år til godkendelse d. behandling

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde ved Storaagruppen, Mejdal.

Referat fra bestyrelsesmøde ved Storaagruppen, Mejdal. Sidenr. REFERAT 1(7) Forfatter Dokumentansvarlig Dato Rev Projekt 26/2-2017 A GENERALFORSAMLING Referat fra bestyrelsesmøde ved Storaagruppen, Mejdal. Tid: 26. Februar 2017 kl. 9.30 Sted: Røddinglundcenteret

Læs mere

Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Deadline for næste Laksemål er den 15. april Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex.

Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Deadline for næste Laksemål er den 15. april Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex. Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Lene Carlsen (for tiden) Alex Weinreich 86428424 Christine Weinreich 86428424 Thomas Krogh 75920330 Søren Krogh Mikro Birte Sonne Mini 86432166 29802193 51562013

Læs mere

Grupperådsmøde (forældremøde/generalforsamling) Onsdag den 5. marts 2014 kl

Grupperådsmøde (forældremøde/generalforsamling) Onsdag den 5. marts 2014 kl Det Danske Spejderkorps Skanderborg Gruppe Grupperådsmøde (forældremøde/generalforsamling) Onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.30 21.00 på Vester Mølle, Oddervej 80 M. Kære forældre, ledere og spejdere over

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S - 1 - Indhold: Side 3 Lodsedler 4 Mikro-/Mini, Mærkedage mikro/mini 5 Afbud og mødeknapper 6 Mikro-/Miniprogram 7 Mikro/mini: Vigtige datoer 8 Juniorprogram 9

Læs mere

Referat fra grupperådsmøde ved Storaagruppen, Mejdal.

Referat fra grupperådsmøde ved Storaagruppen, Mejdal. REFERAT 1 (8) Referat fra grupperådsmøde ved Storaagruppen, Mejdal. Tid: 28. februar 2019 kl. 17.3019.30 Sted: Spejderhytten Deltagere: 25 NAVN MAIL INITIALER Bestyrelse Ledere Forældre??????? stk. Dagsorden.

Læs mere

Referat af grupperådsmøde 25. februar Velkomst ved Christina Møller, bestyrelsesformand.

Referat af grupperådsmøde 25. februar Velkomst ved Christina Møller, bestyrelsesformand. Referat af grupperådsmøde 25. februar 2015 Velkomst ved Christina Møller, bestyrelsesformand. A Valg af dirigent og referent a1. Simon Bjergskov Pedersen - dirigent a2. Sidse Katrine Lund referent Dirigenten

Læs mere

Grupperådsmøde 2015. Søndag 8. marts 2015

Grupperådsmøde 2015. Søndag 8. marts 2015 Grupperådsmøde 2015 Søndag 8. marts 2015 www.stjernespejder.dk/grupperaad2015 Stjernegruppens vision Stjernegruppen er et attraktivt og vidtfavnende mødested for alle med interesse i spejder- og friluftsliv.

Læs mere

PRINS HAMLETS GRUPPE Det Danske Spejderkorps Referat af grupperådsmøde Søndag den 24. februar 2013 kl. 10.00 i Prins Hamlets hytte.

PRINS HAMLETS GRUPPE Det Danske Spejderkorps Referat af grupperådsmøde Søndag den 24. februar 2013 kl. 10.00 i Prins Hamlets hytte. PRINS HAMLETS GRUPPE Det Danske Spejderkorps Referat af grupperådsmøde Søndag den 24. februar 2013 kl. 10.00 i Prins Hamlets hytte. Divisionen: Divisionschef Signe. Der var mødt 15 op til grupperådsmødet.

Læs mere

Referat. Grupperådsmøde 2012 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps

Referat. Grupperådsmøde 2012 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps Referat Grupperådsmøde 2012 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps Grupperådsmødet blev afholdt den 26. februar 2012 i Ravnsøhytten. a) Valg af dirigent og referent Joe Schubert blev valgt som dirigent.

Læs mere

Grupperådsmøde for Gundsø Gruppe. Mødereferat

Grupperådsmøde for Gundsø Gruppe. Mødereferat Grupperådsmøde for Gundsø Gruppe Kongslejre Divisionen af Det Danske Spejderkorps Mødereferat onsdag d. 10. februar 2016 Deltagere: Camilla, Kristina, Betina, Sara, Bitten, Henrik, Stine, John, Kirsten

Læs mere

Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Maj - Juni - Juli Nr. 3 2012

Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Maj - Juni - Juli Nr. 3 2012 Øster Åby friskoles børnehaveklasse holder for tiden til i Vejstrupdalen Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Maj - Juni - Juli Nr. 3 2012 Bålhytten i Vejstrup Å-dal er et populært samlingssted, især når man

Læs mere

Årsprogram 2015/2016. Ulveflokken. 1. Næstved Trop og Flok

Årsprogram 2015/2016. Ulveflokken. 1. Næstved Trop og Flok Årsprogram 2015/2016 Ulveflokken 1. Næstved Trop og Flok De Gule Spejdere i Danmark: Korpset er en børne og ungdomsorganisation, som arbejder efter den internationale spejderbevægelses grundlæggende ide.

Læs mere

kongvolmer.spejder.dk

kongvolmer.spejder.dk Nr. 1 januar 2017 67. ÅRGANG Velkommen tilbage efter jul og nytår til dette års forhåbentlig spændende spejderaktiviteter. Årets største begivenhed bliver nok den store sommerlejr Spejdernes Lejr i sønderjylland.

Læs mere

Teltdugen. Grejs/Lindved gruppe. 2014 Nr. 1

Teltdugen. Grejs/Lindved gruppe. 2014 Nr. 1 Teltdugen Grejs/Lindved gruppe 2014 Nr. 1 Lederen Siden sidste udgave af Teltdugen er vi i Grejs / Lindved Gruppe kommet godt i gang med et endnu et spejder-år; vi er dog lige nu i en mørk periode af året

Læs mere