Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=25133&pagetype=1&print=..."

Transkript

1 Side 1 af 2 (1/12) Henrik Vestergaard 50 år Oprettet d. 1. december 2010 Et af klubbens meget aktive medlemmer fylder rundt Onsdag den 1. december fylder Henrik Vestergaard 50 år. Henrik er en af klubbens meget aktive medlemmer, bl.a. med en meget aktiv karriere i rallysporten. Henrik startede i 1980 med at køre rally, og han har igennem årene prøvet lidt af hvert især som andenkører. Henrik har netop haft 25 års jubilæum som andenkører, og han har kørt med flere forskellige chauffører bl.a. nogle af de seneste 25 års bedste danske rallychauffører, så som Jørgen Pilgaard, Henrik Lundgaard, Brian Madsen, Tim Svanholt og Jens Ole-Kristiansen. Henrik har således været med til at vinde masser af sejre og vundet mange pokaler og medaljer. Læs i øvrigt om Henrik s karriere her. Henrik har i en periode sidst i 1990 erne siddet i DASU s rallyudvalg. I dag sidder han i AAS s rallyudvalg, hvor han i 2009 var løbsleder for vores minirally i Odder et løb vi arbejder på at gentage i Endvidere er Henrik meget aktiv i uddannelsen af de kommende deltagere i rally herunder som underviser på vores årlige rallylicenskursus. I 2010 var Henrik også ved enkelte lejligheder at finde bag rattet i en rallybil, selvfølgelig af mærket VW Golf type 1, en bilmodel Henrik holde meget af, Vi ønsker Henrik et stort tillykke med dagen og god rallyvind fremover.

2 Side 2 af 2 Tekst: Peter Bentsen. Foto: Jørgen Pilgaards arkiver, Morten Alstrup.

3 (2/12) Tyndt besøgt generalforsamling Oprettet d. 2. december 2010 Rapport fra årets generalforsamling i Skjød Forsamlings hus den 25. oktober På grund af det kraftige snevejr var fremmødet til årets generalforsamling ikke noget at råbe hurra for, da i alt 27 medlemmer inkl. bestyrelsen havde fundet vej til Skjød Forsamlingshus. De fik til gengæld rig lejlighed til at diskutere interessante emner vedr. klublokale og klubblad, og generalforsamlingen sluttede naturligvis med en gang motorsportssnak over den sædvanlige rullepølsemad, kage og kaffe på foreningens regning. Formanden Peter Bentsen og Per Leth, Jakob Borum og Hans Ole Nielsen blev genvalgt til bestyrelsen. Som afløser for Jesper Skjødt lykkedes det at overtale Kim Brammer (kendt official på Jyllandsringen - foto til venstre) til at indtræde i bestyrelsen. kontingent for 2010/11. Klubbens regnskab for 2009/10 viste endnu engang et pænt overskud og en stor egenkapital, hvorfor kassereren foreslog og fik vedtaget et uændret Mht. klublokale og klubblad kan du læse mere om dette i det officielle referat. Officielt referat fra generalforsamlingen klik her Budget for 2010/11 klik her Tekst: Kurt Christensen. Foto: Bjarne Andersen

4 (3/12) Special klubaften med Jan Magnussen Oprettet d. 3. december 2010 Aarhus Automobil Sport, Jan Magnussen Fanklub og Hotel Royal arrangerer unik motorsportsaften Jan Magnussen er ikke bare en af Danmarks mest populære racerkørere. Han er også en af de mest succesfulde. Mere end 100 sejre er der på hans imponerende CV, der tæller DTC-titler, sejre på Le Mans og Danmarks bedste resultater nogensinde i motorsportens topklasse Formel 1. For nylig gjorde den folkekære racerkører også sin entré i de danske boghandler. Det skete med selvbiografien En fiaskos perfekte liv, hvor den 37-årige racerkører hjulpet af de to penneførere Nils Finderup og Jan Kaiser på sin velkendte og hudløst ærlige facon fortæller om livet som racerkører. Om succeserne og fiaskoerne. Om sejrene og nederlagene. Mandag den 13. december gæster Jan Magnussen Århus, hvor det bliver muligt for motorsportsglade østjyder at møde ham, høre om hans karriere og bogens tilblivelse og ikke mindst sikre sig en eksemplar af bogen med en personlig hilsen. Det er Jan Magnussens danske stamklub, Aarhus Automobil Sport, der i samarbejde med Jan Magnussen Fanklub og Hotel Royal afholder en unik motorsportsaften. Det sker på Hotel Royal i centrum af Århus mandag den 13. december klokken 19.00, men da antallet af pladser er begrænset, er forhåndstilmelding nødvendigt. Prisen for at deltage i arrangementet er 75 kroner, hvilket dækker et let traktement med kaffe og kage. Frem til og med tirsdag den 7. december har medlemmer af Aarhus Automobil Sport fortrinsret ved tilmelding, men herefter gives pladserne frit. Der er pr. 8. december lukket for tilmelding, da mange allerede står på venteliste.

5 (5/12) Alle undskyldninger er ryddet af vejen Oprettet d. 5. december 2010 Der er juleafslutning i rallyafdelingen Rallyafdelingen holder juleafslutning på Gl. Gram Vej 48 i 8660 Skanderborg mandag den 6. december klokken Der er kaffe, sodavand, småkager og snak om det forgangne år, og måske også det kommende år. Thomas og jeg har vasket det meste af gulvet, og vores udlejer har ryddet sne, så der er ingen undskyldninger for at blive væk! Peter Kiil.

6 (6/12) Hvilken klub skal have SOS-pokalen for 2010? Oprettet d. 6. december 2010 SOS-pokalen for 2009 gik til Kjellerup og Omegns Motor Klub I forbindelse med årets Hold DM i bilorienteringsløb blev SOS (Sjovere O-løb Søges) pokalen for 2009 uddelt. Sidste år var pokalen placeret i Thy, da 2008 vinderen var Thy Motor Sport. SOS-pokalen for 2009 gik til Kjellerup og Omegns Motorsport for DM/JFM løbet, som blev kørt d. 19. september Løbet var en afdeling af DM og havde Anders Fisker (billedet) som løbsleder. Det er tredje gang, KOM vinder pokalen. Første gang var i 1995 og anden gang var i Her måtte KOM dog dele æren med Randers Auto Sport, da de det år var fælles om at lave det vindende løb. Som en af begrundelserne for valget af KOM som modtager af SOS-pokalen er her et citat fra Christian Mølck, der i sin indstilling skrev: Mange gode finter i varieret terræn. Gode ikke overbenyttede industrietaper i starten. Åbent land og til slut et par gode skovetaper, som ikke var for svære. Service mad og samlingssted ok. afgiver deres stemmer, trækkes der lod om et par gode flasker rødvin. SOS-pokalen, som er en vandrepokal, blev indstiftet af Aarhus Automobil Sport i 1993, og er med undtagelse af 1996 hvert år blevet uddelt til det løb i Danmark, som efter deltagernes og AAS O-udvalgs mening har været årets bedste bilorienteringsløb. De aktive O-kørere kan på AAS hjemmeside afgive deres stemme til, hvilken klub der skal modtage SOS-pokalen for Afstemning er åben frem til d. 31. januar Blandt de O-kørere, der Tekst og foto: Bjarne Andersen.

7 (7/12) Nye officialskort Oprettet d. 7. december 2010 Girokortet skal ikke længere indsendes til laminering Er du en af klubbens mange trofaste officials, der tropper op på FDM Jyllandsringen, så er der godt nyt. Arbejdsgangen omkring adgangskortet til banen er nemlig blevet meget lettere. Girokortet skal ikke længere indsendes til mig, så jeg kan laminere det, siger Jan Præstekjær. Når du har indbetalt dit kontingent, får jeg i stedet besked fra vores kasserer om, og så bliver der produceret et officialskort til dig. Officialkortet bliver et separat legitimationskort, hvor navn og foto fremgår af kortet, sådan som det kan ses i eksemplet her på siden. De nye officialskort vil blive udleveret ved årets officialsmøde. Udover at sørge for at indbetale kontingentet, skal vores baneofficials også checke, at vi har et foto af dem til brug for produktionen af de nye officialkort. Det kan du gøre på denne side.

8 (8/12) Magnussen-aften fuldt booket Oprettet d. 8. december 2010 Mange er på venteliste Interessen for at deltage i den specielle klubaften, som Aarhus Automobil Sport næste mandag arrangerer i samarbejde med Jan Magnussen Fanclub og Hotel Royal, tegner på forhånd til at blive en stor succes. I hvert fald hvis man skal dømme ud fra antallet af tilmeldinger. Der har været åbent for tilmelding for alle, men frem til i aftes havde medlemmerne af såvel Aarhus Automobil Sport som Jan Magnussen Fanclub fortrinsret, og det viste sig i aftes, at medlemmerne af de to klubber kunne besætte pladserne i vinterhaven på Hotel Royal, hvor arrangementet vil foregå. Næsten 20 personer er på venteliste, og de vil i løbet af onsdagen blive orienteret om, hvor på ventelisten de befinder sig, og såfremt der opstår mulighed for at få plads til flere, vil de blive kontaktet i den rækkefølge de har tilmeldt sig.

9 Side 1 af 2 (9/12) 3 x guld og 1 x bronze Oprettet d. 9. december 2010 To gamle AAS-rotter hentede masser af medaljer i år 3 x guld og 1 x bronze. Dette er resultatet leveret af et par "gamle rotter" udi O-sporten. Guldmedaljerne er hentet ved deltagelse i DM og JM, mens den tredje guldmedalje kom i den succesfulde femkantsturnering kørende over 10 løb blandt 5 klubber i Østjylland. Den 28. december køres den sidste afdeling i det traditionsrige Nytårsløb i Randers. Her i det sidste løb skal forsøges at hente en førsteplads, så alle turneringer er vundet med max point. Bronzen er hentet i hold-dm i et løb på Sjælland. Samtidigt udløser det også et klubmesterskab i AAS. Sidste gang vi fik guldmedaljer i DM og JM var i 1995, hvor der var laurbærkranse med. Men de må være sparet væk i år! Det påstås, at holdet har kørt i så mange år, at stregerne på linealen var slidt af, og derfor er der nu investeret i en ny en af slagsen. Nogle har nok gættet på, at det drejer sig om holdet i klasse C. Hans Jakobsen, Hørning, og Hans Jørgen Andersen, Søften. Nu er der som sagt to sider på en medalje, og på bagsiden står der så skrevet, at holdet til næste sæson skal starte i en højere klasse. Vi overlader med stolthed pladsen til vores nye hold Jesper og Søren, som i år også har vundet det meste af, hvad de har stillet op i. Held og lykke til jer i C-klassen. I må så overtage kampen med Torben Østergaard og Poul Erik Hansen! Nogle har nok ønsket os hen, hvor peberet gror, da man ikke mente, vi hørte til i C klassen. Det er dog DASU s O-udvalg, der har godkendt tilhørsforholdet. Der har igennem året været rigtig mange gode O-løb at dyste i med svingende sværhedsgrad, og så har der været enkelte, som ikke har levet op til standarden. I B-klassen skal vi dyste med en del flere, end vi har dystet med i C-klassen, og det glæder vi os til. I løbet af efteråret har vi været på besøg i den nye klasse med gode resultater, og de kommende modstandere skal ikke forvente, at vi smider håndklædet i ringen fra starten. Det har været et godt bekendtskab med nye udfordringer. Nu er der også mulighed for at få rettet idealstrimlen til sammen med de

10 Side 2 af 2 garvede, da køreordren ofte er en del af den øvrige rute fra M- og A-klasserne. Samtidigt tæller vi i øjeblikket lidt på knapperne, og overvejer at investere i en O-bil. Selvom vi har fået et rigtigt godt reglement, som foreskriver begrænsede veje, skal man alligevel tage højde for forskellige ting i terrænet, og er man uheldig, kan det godt få konsekvenser for en ny bil. Igennem året har vi deltaget i 18 løb i C-klassen, og heraf er der hentet 15 førstepladser, to andenpladser og en tredjeplads. I besøget i B-klassen er det blevet til to løb med en første- og en andenplads som resultat. Med sportslig hilsen og tak for kampen i 2010 Hans Jørgen Andersen og Hans Jakobsen. Fotograf: Aage Kirketerp Keseler.

11 (10/10) Det nye bestyrelsesmedlem Oprettet d. 10. december 2010 Hvem er det nye medlem af bestyrelsen for Aarhus Automobil Sport For godt to uger siden blev årets generalforsamling afholdt i Aarhus Automobil Sport. Efter seks år som medlem af bestyrelsen valgte Jesper Skjødt ikke at genopstille, hvorfor der skulle findes et nyt bestyrelsesmedlem. Dette nye bestyrelsesmedlem blev Kim Brammer. Hvem er han egentlig? Ja, den bedste til at fortælle det, er Kim Brammer selv. Jeg er 43 år, gift far til tre børn, to piger på 7 og 17, og så en dreng på 13, der som sin fader også er bidt af motorsport, fortæller han. Jeg er bosiddende i Bryrup, men arbejder i Horsens som lager/logistikmedarbejder hos Etac, der er et firma, som har med hjælpemidler at gøre. Som aktiv indenfor motorsportens række er det nye bestyrelsesmedlem forholdsvis ny. Jeg har været med i klubben siden 2007, men jeg havde fået lov til at snuse lidt til det i 2006 på Sturup sammen med Jan Rothmann, siger Kim Brammer. Det gav lige det spark, at jeg skulle da med i klubben og have en licens, så jeg fra 2007 kunne blive flagofficial. Først i sving 3, siden hen i sving 1 og her i 2010 blev jeg svingchef i sving 11 og det har været kanon. Men selv om Kim Brammer blot afslutter sit fjerde kalenderår med et AAS-medlemskort i baglommen, er motorsport ikke ukendt for ham. Interessen for motorsporten kom, da min far solgte motorcykler og gjorde lidt i motocross og speedway, siger han. Men jeg er nok mest til de 4-hjulede, da biler altid har været en del af mig. Det siges, at jeg som barn blev bidt af en motor og har benzin i årerne! Vi ønsker Kim Brammer velkommende i bestyrelsen, og vil man i kontakt med ham, kan man finde alle kontaktoplysningerne under bestyrelsens side. Fotograf: Bjarne Andersen.

12 Side 1 af 2 (13/12) Årsrapport fra Aagaard Rallyteam Oprettet d. 13. december 2010 Jonas og Sebastian Aagaard har haft en blandet sæson Rallysæsonen 2010 er nu slut og brødrene Aagaard kan se tilbage på et noget blandet år. Året startede med rallysprint i Kongensbro for begge biler. Jonas Aagaard måtte desværre hjem og reparere lidt på Golfen efter løbet, hvor Sebastian Aagaard overraskende blev nummer tre i sin klasse. Herefter fulgte minirally i Nordborg og Nordjylland. I Nordborg opnåede Jonas Aagaard/Jens Aagaard en flot fjerdeplads i deres klasse og blev en samlet nummer ni, mens Sebastian Aagaard/Winnie Poulsen blev nummer fem i deres klasse. Aagaard Rallyteam indledte maj med første afdeling ad Yokohama mesterskabet, hvor Sebastian tog en førsteplads i sin klasse og Jonas en tredjeplads i sin klasse. Herefter bød måneden på DM1 og regional rally i Kjellerup. Her måtte Jonas og Jens desværre udgå, mens Sebastian og Winnie vandt deres klasse i regionalrallyet og faktisk var de første til at modtage en pokal i DRC! Brødrene afsluttede måneden med Yokohama 2 i Horsens. Her vandt Sebastian igen sin klasse, kørte et super flot løb og blev en samlet nummer seks i løbet. Jonas blev nummer to i sin klasse og kørte også et super flot løb. Herefter bød sommeren på et rallysprint i Sdr. Vium, inden turen gik til rallysprint i Fårvang, hvor brødrene næsten var på hjemmebane. Jonas og Jens kørte flot ræs i Sdr. Vium og tog en tredjeplads i deres klasse og blev en samlet nummer syv. Og i Fårvang snuppede Sebastian en andenplads i sin klasse. Dagen efter Fårvang gjaldt det så Yokohama 3 i Randers, hvor Jonas og Jens desværre måtte udgå, mens Sebastian og Winnie tog endnu en andenplads. Herefter kunne Sebastian og Winnie nu kalde sig Yokohama mestre vest i deres klasse. En af de store udfordringer i år har nok været grusrally i Schackenborg, som foregik i august. Her måtte Jonas og Jens desværre udgå, dog slet ikke som den eneste, da dette rally tog mange biler med i svinget. Sebastian og Winnie fik en flot førsteplads i deres klasse. Oktober blev sidste rally måned med Yokohama 4, finale i minirally på Sjælland og Yokohama-finale for øst og vest i Nyborg. Sebastian og Winnie endte med at blive mestre i DASU minirally i deres klasse og mestre i Yokohama Vest i deres klasse. Og i Yokohama finalen for øst og vest blev de nummer tre i deres klasse. Jonas opnåede samlet en flot tredjeplads i

13 Side 2 af 2 Yokohama Vest. Sæsonen og konkurrencen har været helt suveræn, og vi har som et par lært utroligt meget, som vi kan bruge til et eventuelt nyt projekt næste år, udtaler Sebastian Aagaard. Vi havde slet ikke regnet med at opnå så meget, som vi har gjort, siger Winnie Poulsen. I starten af året snakkede vi om, at vi bare skulle se, om vi ikke kunne nå på skamlen i minirallyet, og at vi nok måske ville kunne nå lidt i efteråret, efter at vi havde lært bilen at kende, og så er det jo helt vildt, at vi allerede i april vinder vores klasse i minirallyet i Nordjylland. Vi har lært rigtig meget i år og er klar på at lære mere i det kommende år. Derimod har det ikke været den bedste sæson for os, udtaler Jonas, der har haft et par gode løb i året. Golfen er nu sat til salg, så hvis nogen mangler en rigtig fin rallybil til den kommende sæson, skal de være velkommen til at kontakte ham på Jonas er nu begyndt på ombygningen af sin nyerhvervede Renault Clio, som vi glæder os rigtig meget til at se ham i i den kommende sæson. Vi takker for en dejlig sæson til alle rallyfolkene for snakken ude til løb og gode hyggestunder. En stor tak skal også lyde fra teamet til vores familie og venner for den store støtte, de har ydet os og en speciel stor tak til vores sponsorer: Den lokale olieleverandør - v/per Poulsen P.H.P Transport A/S - v/per Poulsen MFC Autoopretning - v/mads Faarup Christensen Hammel Autolak - v/jan Sørensen Uden jer havde denne sæson ikke været mulig og vi er meget glade og taknemlige for jeres støtte. Rallyteam Aagaard ser frem til en spændende sæson Vi ses derude. Tekst: Winnie Poulsen. Foto: Aagaard Rallyteam, Ghita T. Kristensen.

14 (13/12) Klubmestre fundet Oprettet d. 13. december 2010 Klubbens rallyudvalg har besluttet sig for ikke at afvikle flere løb i år I den sidste weekend af november var den sidste afdeling af årets klubmesterskab i klubrally planlagt til at skulle finde sted i Odder, men det kraftige snevejr, der dagene forinden var gået ind over Østjylland, betød, at det køretekniske anlæg ved Odder helt dækket af sne, hvorfor løbet blev aflyst. Fra rallyudvalgets side havde man håbet på, at der kunne findes en dato for en gennemførelse af løbet, men den vejrmæssige situation har desværre ikke gjort det muligt. Dette betyder også, at vi nu kender identiteten på de to klubmestre indenfor klubrallydisciplinen, hvor der altså blev afviklet seks løb. Titlen på førstekørersiden gik til John Edison (billedet), der vandt henholdsvis den første og den sidste afdeling, mens det er Martin Holm, som tager klubmesterskabet blandt andenkørerne. Du kan se slutstillingen i rallymesterskabet ved at klikke her. Vi siger tillykke til de to klubmestre, der naturligvis vil blive hyldet på behørig vis ved klubfesten i slutningen af januar (og den bliver ikke aflyst). Fotograf: Bjarne Andersen.

15 (14/12) Spændende Magnussen aften Oprettet d. 14. december 2010 Queen s Garden på Hotel Royal var fyldt med bilsportsfolk Selv om Karin Munkholm ved indgangen holdt nøje styr på, at det kun var de tilmeldte, som slap indenfor i Queen s Garden, så måtte den gamle formand Jens Munkholm flere gange en tur ned ad trappen til et depotrum for at skaffe flere stole til de fremmødte. Mere end 70 personer i alle aldre havde trodset vinterkulden for at opleve Jan Magnussen præsentere sin nye bog. Størstedelen var medlemmer af Aarhus Automobil Sport, men der var også en håndfuld medlemmer fra Jan Magnussen Fanclub, ligesom fire personer fra ventelisten var blevet forfremmet til deltagelse bl.a. fordi tilmeldte klubmedlemmer, der havde fået forfald, sørgede for at melde afbud i så god tid, at andre kunne få pladsen. Formand Peter Bentsen bød velkommen, hvorefter Morten Alstrup kort præsenterede de tre indbudte personer, der udover hovedpersonen selv også var Jan Kaiser og Nils Finderup, som havde varetaget det skrivende arbejde omkring selvbiografien. Jan Magnussen indledte med at fortælle om sin 2010-sæson, hvor specielt hans oplevelser fra NASCAR-løbene gjorde indtryk på forsamlingen, da denne form for motorsport er meget anderledes begivenheden end det, vi kender fra vore breddegrader. Efter kaffepausen var der så mulighed for at stille spørgsmål til Jan Magnussen, og efter lidt forsigtighed fra forsamlingen begyndte spørgelysten. Der blev spurgt til styrkeforholdet i årets GT2-klasse, til Jan Magnussens sidste oplevelse i en formelbil, til hans forhold til Karsten Ree og mange andre gode spørgsmål, som hovedpersonen beredvilligt svarede på. Både før og efter foredraget var der mulighed for at købe eksemplarer af den nye biografi, som Jan Magnussen naturligvis signerede. Og det var adskillige tusinde procent flere bøger end de eksemplarer, der var røget over disken ved autografseance tidligere på dagen i Salling, hvor stormagasinet havde undladt at annoncere for

16 (17/12) Vis hensyn!! Oprettet d. 17. december 2009 Skal O-sporten bestå??? Skal vi stadig kunne dyrke vor sport?? Hvis du lige som os, synes at vi skal blive ved med at have det sjovt, med og mod hinanden, så er det vigtigt at du læser nedenstående: I et mesterskabsløb i år, fik løbsledelsen klager over svinsk kørsel. Denne klub og andre har desværre tidligere været ude for samme. Dette må ikke finde sted, da vi jo er meget afhængige af lodsejernes velvilje overfor vor sport. Det kan ikke lade sig gøre at lave O-løb uden lodsejere. Desuden risikerer vi at miste løbsledere/løbslæggere (og dem er der jo i forvejen, ikke for mange af). Det er forståeligt at man mister lysten, hvis man får en skideballe, af en lodsejer efter et løb, fordi der er nogle få, der ikke har forstået, at man skal køre pænt overalt i O-løb, og især på privat grund. Vi har ikke råd til, at miste ovennævnte, eller at få et dårligt omdømme. Så det henstilles til ALLE, at man kører pænt og hensynsfuldt i alle O-løb fremover, så det ikke skal være nødvendigt, for udvalget at indføre straffe eller lign. Med sportslig hilsen og vel mødt på O-banerne O-udvalget - DASU

17 Side 1 af 2 (18/12) Torben Østergaard 60 år Oprettet d. 18. december 2010 En af klubbens mangeårige medlemmer fylder rundt Min makker og ven gennem de sidste nok 28 år rammer et rundt hjørne på kalenderen. Torben har kørt i AAS længe før, vi blev makkere, så han må være startet omkring 1970 med at køre manøvreprøver osv. Og gennem tiden har Torben kørt manøvre- og specialprøver, rally med en af sine brødre, Vesterhavsløb sammen med hans mekaniker, økonomiløb med en anden bror og o- løb med sin hustru. I de sportsgrene der ligger i DASU s regi mangler Torben vel kun baneløb, MRC-biler og BMX. Baneløb kunne måske godt hænde, hvorimod man nok ikke skal forvente, at stiller op i de to andre discipliner. Der køres forhåbentlig ikke BMX på tandem, for så risikerer jeg at komme med Men som sagt manglede jeg en kører til o-løb i 1982, fordi vi havde købt ny bil og den havde fået startforbud af fruen. Så en annonce i klubbladet gav en henvendelse fra Torben, og lige pludselig befandt jeg mig ved siden af Torben i en lånt Fiat Uno deltagende i min første økonomiløb med ukendt makker og ukendt bil. Fra teknisk kontrol og frem til startstedet i Daugaard lykkes det os at komme et minut for sent, så debuten var jo fremragende. Senere på natten kørte vi seks omgange på Jyllandsringen i tæt tåge og med ca. 60 km/t i snit samt en stempelkontrol midt på langsiden. Så skal der holdes på i en 1000 cm 3 Fiat Uno, når så samtidig lygterne var stillet, så de knap kunne lyse ud over kofangeren. Så var orienteringen lidt svær. Jeg mindes, at en del af Jyllandsringen var grusbelagt, men det er åbenbart kun når det er mørkt Som sagt blev der et makkerskab ud af det, hvor vi gennem tiden har kørt o-løb og økonomiløb sammen, og Torbens R1-licens bliver prompte fornyet hver år, for det kunne jo være, der kom en rallybil forbi og, så ville det da være ærgerligt ikke at have licensen i

18 Side 2 af 2 orden. Jeg har ikke tal på, hvor mange løb vi har kørt sammen, men Torben kører troligt derhen, hvor jeg siger, uden at der falder sure bemærkninger. Selv når vi til et o-løb i Hedensted bruger tre kvarter på en rubrik i køreordren og vel nok kører på samtlige veje stier og cykelstier mindst tre gange. Det må kræve sin mand at holde kæft ind i mellem. Og gennem tiden er det lykkedes at komme helt hjem uden at jeg har været nødt til at skifte underbukser. Dog vil jeg nævne et økonomiløb, hvor vi kom buldrende ud ad en mindre sognevej og skulle vinkelret til venstre lige efter en stor hæk, mens vi havde en deltager liggende bagved, der havde mere travlt end os, da han var et minut bagefter. Idet vi kom rundt om hjørnet, stirrede vi begge ind i gabet på den største mejetærsker, jeg længe havde set, men bremsen blev ikke rørt. Bilen smuttede bare ud på stubmarken og 200 meter nede ad den ud på vejen igen, og der blev samtidig givet plads til en overhaling fra den bagvedliggende bil. Efter oprykning til juniorklassen stoppede vi med o-løb, og gennem årene kørte vi så de serier i Danmark, der havde med økonomiløb at gøre. En enkelt gang smuttede Torben med til Norge for at køre en afdeling af NM. Jeg valgte at blive hjemme, hvilket nok er en af de ting, jeg siden har fortrudt, men sådan er det. For et par år siden var økonomiløb ved at uddø fuldstændig, så vi begyndte i det stille at køre o-løb igen i vores femkantturnering. Pludselig sad vi begge med en idé om at finde en bil til at køre historisk pålidelighedsløb, så vi blev enige om at købe en i fællesskab. Det blev så den røde Opel Manta, som vi i år har kørt både DASU Classic og de løb, som Luffe i Vejen har arrangeret. Bilen er lige nu under renovering, og vi kommer stærkt igen i Niels og Hans Ole skal ikke rende med præmierne uden modstand. Jeg er i skrivende stund ikke klar over, hvem af os der rendte med klubmesterskabet, men svaret kommer vel snart. Jeg har gennem tiden haft et kanon makkerskab med Torben og tror på, at vi har det i mange år endnu. Man skal i hvert fald ikke tale om alder i vores disciplin i motorsport. Torben og jeg blev nummer to i Stjerneløbet, og vi blev slået af far-og-søn-holdet Robert og Per Storgaard. Det er farmand Robert, der læser kort, og han var lige fyldt 85 år 14 dage forinden. Så vi klør på i de forskellige discipliner med et vogntog, hvor den samlede alder incl.mantaen er 146 år. Og så har vi ikke regnet Gremlinen med Tekst: Poul Erik Hansen. Foto: Bjarne Andersen, Holger Møller-Nielsen.

19 (21/12) Glædelig jul og godt nytår Oprettet d. 21. december 2010 Jule- og nytårshilsen fra klubformanden Alle medlemmer af Aarhus Automobil Sport, deres familier og klubbens samarbejdspartnere ønskes en glædelig jul og et godt nytår. Tak for 2010, specielt til dem, som har virket som officials ved vores arrangementer i Alle klubbens forskellige afdelinger er i gang med planlægningen af aktiviteterne for 2011, herunder også flere klubaftener/fælles arrangementer for klubbens medlemmer. Klubben håber på din støtte til disse arrangementer også i Det første er et besøg ved CC-Cars for at se på fine gamle biler, datoen er den 12. januar. Klubfesten afholdes den 29. januar på FDM Jyllandsringen. Mere info om disse arrangementer og tilmelding findes på hjemmesiden. På vores generalforsamling fandt vi en ny mand til bestyrelsen i stedet for Jesper Skjødt. Kim Brammer er den nye mand. Velkommen til ham og tak for indsatsen til Jesper. Bestyrelsen konstituerer sig på vores møde i januar vil byde på en række udfordringer for AAS, men jeg håber, at I vil hjælpe med til at løse disse. Vi ses i Glædelig jul Peter Bentsen

20 (20/12) AAS er skal køre fire 24-timersløb Oprettet d. 20. december 2010 Anders Majgaard satser med amerikansk bagmand på udlandet i 2011 Anders Majgaard har ikke hvilet på laurbærbladene, efter at han i sæsonens sidste Yokohama Cup-afdeling sikrede sig titlen som Danmarksmester. AAS-køreren har med en amerikanske heavy-metal guitarist som bagmand, Dan Fastuca, taget et stort skridt på vej mod en international karriere, hvor endemålet er deltagelsen i 24-timers løbet Le Mans. Anders Majgaard skal i næste sæson køre for Dan Fastucas Jet Black Racing. At få denne chance, og så med en fyr der har så store visioner som Dan (Fastuca, red.), er noget af det bedste der kunne ske for mig, siger Anders Majgaard. Alene det at løbskalenderen stort set kun vil bestå af udenlandske langdistanceløb, føler jeg er en drøm der går i opfyldelse. At vide at jeg det næste år vil komme til at køre 24 timers løb på både Nordsløjfen, Zolder og Silverstone er simpelthen fantastisk. Og ikke nok med dét! Så starter vi allerede om en lille måneds tid med vores første 24 timers løb i Dubai. AAS erens 2011-sæson kommer dog også til at byde på minimum to løb på dansk grund, nemlig Copenhagen Historic Grand Prix og Classic Race Aarhus, hvor team skal køre Keld Graabæks Ford Cortina Mark II. Men inden da vil Anders Majgaards første langdistancesæson blive skudt i gang allerede den 13. januar i Dubai, hvor han deltager med Jet Black Racing i 24H Dubai-løbet i A2-klassen. Et løb der bringer gode minder fra sidste sæson, da Anders Majgaard dengang var med til at sikre sit daværende team sejren i A2-klassen. Jet Black Racing stiller til start med en klar rock n rollprofil. At komme ind i et team, der fra start af har så markant og anderledes en holdning til markedsføringen af teamet, er noget, der lige passer til mig som person, siger Anders Majgaard. Dan har en meget amerikansk tilgang til markedsføringen og giver nærmest udtryk for, at større og vildere er bedre uanset hvad. Så det bliver spændende at se, hvor en fyr der har levet rock n roll-livet siden teenageårene kan føre mig hen. Tekst: Flemming Pless. Foto: Poul Majgaard.

21 (31/12) Stor medaljehøst til AAS Oprettet d. 31. december 2010 Klubben satte sig på guldet i tre af fire klasser i Den Jyske Femkantturnering Tirsdag dem 28. december oprandt dagen for finalen i Den Jyske Femkantturnering. Finaleløbet var det traditionelle Nytårsløb i Randers, og AAS erne gjorde endnu engang en god figur. I D-klassen havde Jesper Markvardsen og Søren Kjærsgaard allerede sikret sig den samlede turneringssejr og stillede derfor til start i C-klassen. Her landede Jesper og Søren på 4. pladsen. Irene og Bjarne Madsen valgte også at prøve kræfter med C-klassen, da de alligevel ikke kunne forbedre den flotte samlede tredjeplads i DJF. I samme klasse var Hans Jakobsen og Hans Jørgen Andersen også til start. Vores 2 x Hans havde vundet DJF-turneringen på forhånd, men med sejren i RAS blev det også i denne turnering til en samlet sejr med maks. matchpoint. Torben Østergaard og Poul Erik Hansen forsvarede med en 3. plads i Nytårsløbet den velfortjente samlede 2. plads i turneringen. I B-klassen havde Renée og Hans Ole Nielsen en spinkel chance for at ende på den samlede tredjeplads, men dette krævede en sejr i finalen. Renée og Hans Ole kørte flot i finalen, men de kunne dog ikke slå Tage Mogensen og Ole Pedersen fra BOAS, og måtte derfor tage til takke med den samlede fjerdeplads i DJF-turneringen. I MA klassen havde Bjarne Andersen og Bernd Thrysøe inden løbet i RAS vundet turneringen, så andenpladsen i Nytårsløbet efter Lars Palle og Åge K. Kirketerp betød ingen forskydninger i den samlede stilling. DJF-turneringen har i 2010 haft et gennemsnitligt deltagerantal på 18,1 mandskab pr løb. I forhold til 2009, hvor der var 16,8 og 2008 med 15,6 mandskab pr. løb er det en fin fremgang. Hvilke andre turneringer kan prale med en deltagermæssig fremgang i disse år? I 2011 er der endnu engang planlagt 10 løb i den succesfulde turnering, og der lægges ud i Kjellerup den 14. marts. Det bliver spændende at se, om fremgangen kan fortsætte, og mon ikke AAS-kørerne også i 2011 sætter deres præg på turneringen? Tekst og foto: Bjarne Andersen

Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus

Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Bernd Thrysøe, som blev valgt. Bernd takkede for valget og konstaterede,

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (4/1) Årets sidste løb i DJF Oprettet d. 4. januar 2009 Nytårsløbet i Randers, der blev kørt d. 28. december,

Læs mere

(14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007...

(14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=11429&pagetype=1&print=... (14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007...

Læs mere

Banesport - herunder DTC reglement mv. - klik her.

Banesport - herunder DTC reglement mv. - klik her. http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=20289&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (1/3) DASU's motorsportsreglementer Oprettet d. 1. marts 2009 De forskellige motorsportsreglementer for 2009

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers

Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers Til klubbens generalforsamling var ca.35 RASére mødt op. Jens Erik bød velkommen til generalforsamling

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19888&pagetype=1&print=... (3/1) Yokohama bagmanden! Oprettet d. 3. februar 2009 At være klasserepræsentant i en racerklasse er et meget alsidig job.

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Formandens beretning 2017 Dette er min første beretning som formand. Da jeg sagde ja til, at overtage formandsposten sidste år, var det med blandede følelser, men da Peter Bentsen valgte at stoppe, skulle

Læs mere

BOAS NYT December 2010 Årgang 34

BOAS NYT December 2010 Årgang 34 BOAS NYT December 2010 Årgang 34 WWW.team-boas.dk BOAS Formand Løbstilmelding Sekretær. Kasserer Næstformand Bestyrelses medlem Bestyrelses medlem Klublokale Hjermind Byvej 28 8850 Bjerringbro Hans Kurt

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=21984&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=21984&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=21984&pagetype=1&print=... (5/7) Bilen Juniløbet den 27-28 juni Oprettet d. 5. juli 2009 Det første kvalifikationsheat startede med dramatik, da John

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=14849&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=14849&pagetype=1&print=... http://wwwbilsportdk/defaultasp?id=12524&nyhed_id=14849&pagetype=1&print= (14/1) Vore rallykøreres planer for 2008 del 1 Oprettet d 14 januar 2008 Vi har spurgt vore rallykørere om deres planer for 2008,

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Lundgaard Racing Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Verdensmestre - er vi ikke endnu, men måske kan vi blive det ved fælles hjælp!! Bliv medlem af Lundgaard Racing sponsornetværk! Lundgaard

Læs mere

Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar

Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Året der gik 3. Økonomi 4. År 2015 5. Valg af udvalgsmedlemmer 6. Evt. 1. Jan Søndergaard blev valgt. 2. Bjarne Nielsen

Læs mere

Formandens beretning 2018

Formandens beretning 2018 Formandens beretning 2018 Efter Generalforsamlingen sidste år blev bestyrelsen konstitueret, udvalgene sammensat, og alle udvalg har efterfølgende lavet kommissorier, med beskrivelser af deres virke. Kommissorierne

Læs mere

FIF Pétanque Formandens beretning 2016

FIF Pétanque Formandens beretning 2016 FIF Pétanque Formandens beretning 2016 Tak for et godt år Sæsonen 2016 har sportsligt været et tilfredsstillende år med mange gode resultater for klubben. Vores hold i både DPF og DGI regi har gjort det

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=22345&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (25/8) AAS klar til Hold DM Oprettet d. 12. august 2009 AAS klar til Hold-DM Når der d. 12. september køres om

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=23356&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=23356&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=23356&pagetype=1&print=... Side 1 af 2 (12/10) Bane officials tog udfordringen op syntes det var sjovt at Oprettet d. 12. oktober køre O-løb 2009 I

Læs mere

BOAS indbyder til opstartsdag den 16/

BOAS indbyder til opstartsdag den 16/ BOAS indbyder til opstartsdag den 16/1 2010. Bestyrelsen i BOAS indbyder hermed gamle samt nye medlemmer til en Opstartsdag som vil gå ud på at vi laver et lille let oringteringsløb på ca. 20 km med forudgående

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Hjermind Gl. Skole. Klublokale: Hjermind Byvej Bjerringbro. Formand: Hjemmeside: Kasserer: Næstformand: Bestyrelses- medlem: Klubblad:

Hjermind Gl. Skole. Klublokale: Hjermind Byvej Bjerringbro. Formand: Hjemmeside: Kasserer: Næstformand: Bestyrelses- medlem: Klubblad: J a n u a r 2012 Å r ga n g 3 6 w w w.t e a m - b o a s. d k Klublokale: Hjermind Gl. Skole Hjermind Byvej 28 8850 Bjerringbro Formand: Hjemmeside: Hans Kurt Nielsen Vestervang 7 8850 Bjerringbro. 2849

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 1. December 2009

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 1. December 2009 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 1. December 2009 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=29614&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=29614&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=29614&pagetype=1&print=... 11-01-2012 (1/11) Indkaldelse til generalforsamling Oprettet d. 1. november 2011 Regnskabet er offentliggjort forud for mødet

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=14433&pagetype=1&print=... (1/12) Ny struktur af hjemmeside og AAS-NYT. Oprettet d. 1. december 2007 Den opmærksomme læser af AAS-NYT har sikkert bemærket,

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Hjermind Gl. Skole. Klublokale: Hjermind Byvej 28. 8850 Bjerringbro. Formand: Kasserer: Næstformand: Klubblad: Menig: Klubblad: Hjemmeside: Webmaster:

Hjermind Gl. Skole. Klublokale: Hjermind Byvej 28. 8850 Bjerringbro. Formand: Kasserer: Næstformand: Klubblad: Menig: Klubblad: Hjemmeside: Webmaster: J u l i 2015 Å r ga n g 3 9 w w w.t e a m - b o a s. d k Klublokale: Hjermind Gl. Skole Hjermind Byvej 28 8850 Bjerringbro Formand: Hans Kurt Nielsen Vestervang 7 8850 Bjerringbro. 2849 8850 E-mail: h-k-nielsen@bknet.dk

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI

SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI FORMULA RACING RACING with FERRARI FORMULA RACING er et professionelt dansk racerteam stiftet og 100 % ejet af den danske importør af Ferrari og Maserati,

Læs mere

Talentløbet den 17. juli.

Talentløbet den 17. juli. Talentløbet den 17. juli. I super flot sommervejr blev årets andet talentløb afviklet.. På køretek-niskanlægs 660 meter lange rundstrækning skulle deltagerne udkæmpe deres konkurrence i fire forskellige

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=26275&pagetype=1&print=... (1/7) AAS-trio uheldig i langdistanceløb Oprettet d. 1. juli 2010 Team VHA Trim brændte en sikring og mistede føringen Team

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=29806&pagetype=1&print=... (2/12) Synligt bevis til AAS Oprettet d. 2. december 2011 Klubben er blevet udnævnt som modelklub i DASU Forleden var der

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Formandens beretning 2006

Formandens beretning 2006 Formandens beretning 2006 Når jeg tænker tilbage på år 2005, er succes og modgang ord som dukker op. Vi startede året med 113 medlemmer, aldrig har tallet været så højt. Det er dejligt med en så stor skare

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde

Referat fra repræsentantskabsmøde Referat fra repræsentantskabsmøde Mødedato: den 3. marts 2018 Til stede: Jesper Holm, Palle Lind, John Klint, Martin Thenning, Arne Christiansen, Poul Erik Sørensen, AMK ved Jan Eriksen, Claus Andersen,

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 23. januar 2010 Nummer 3 NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Af Jørn Haahr Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Direktøren til medarbejderen: --Morten, Hva laver du om Søndagen? --Ingenting --Det tænkte jeg nok. Så vil jeg gøre dig op- Mærksom på, at det ikke

Direktøren til medarbejderen: --Morten, Hva laver du om Søndagen? --Ingenting --Det tænkte jeg nok. Så vil jeg gøre dig op- Mærksom på, at det ikke Direktøren til medarbejderen: --Morten, Hva laver du om Søndagen? --Ingenting --Det tænkte jeg nok. Så vil jeg gøre dig op- Mærksom på, at det ikke er Søndag i dag Mellem Kolleger: Er det rigtig du har

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 86 34 59

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=9516&pagetype=1&print=tr... (1/11) Baneofficials info vedr. 2007 Oprettet d. 1. november 2006 Foreløbig løbskalender for næste års baneløbs sæson. Hej

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 25. november 2008

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 25. november 2008 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 25. november 2008 Dagsorden 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) Valg af dirigent. Valg af stemmetællere Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år Fremlæggelse

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Aarhus automobil sport

Aarhus automobil sport Aarhus automobil sport Skjød d. 01-12-2015. Referat fra: Generalforsamling torsdag d. 26. november 2015 kl. 19.30 i Skjød Forsamlingshus. 1. Valg af dirigent: Bestyrelsen foreslog Bernd Thrysøe, som takkede

Læs mere

4.løb/2 Sir Diamond: 5.løb/4 Sir William: 7.løb/2 Viktor B: 6.løb/5 Royal Dream: 7.løb/4:

4.løb/2 Sir Diamond: 5.løb/4 Sir William: 7.løb/2 Viktor B: 6.løb/5 Royal Dream: 7.løb/4: Løbsdag d 26.06.15 Kaj Westergaard seler 3 heste ud fra stalden og med et par spændende chancer: 4.løb/2 Sir Diamond: Gik et helt vildt topløb senest, hvor den sad i dødens hele vejen rundt i toptempo

Læs mere

Referat fra AAS Generalforsamling d. 30. november 2017 afholdt i Skjød Forsamlingshus

Referat fra AAS Generalforsamling d. 30. november 2017 afholdt i Skjød Forsamlingshus Referat fra AAS Generalforsamling d. 30. november 2017 afholdt i Skjød Forsamlingshus Bjarne Andersen bød velkommen. Der var 32 deltagere inkl. bestyrelsen. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Bernd

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 40 44 17

Læs mere

SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet

SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet Resultatliste SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet Lørdag d. 8. oktober 2011 Idet vi takker for deltagelsen i SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet, fremsender vi hermed resultatet af jeres anstrengelser.

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Kontaktinfo om Youngtimer. Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk

Kontaktinfo om Youngtimer. Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk Kontaktinfo om Youngtimer Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk Martin M Thillemann Tlf. 8938 1085 (efter kl. 18) E-mail: martinthillemann@hotmail.com

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

DM i Fladfisk. Fra Onsevig Havns side er vi. Der blev fanget massere af fisk, 10.500 fladfisk fanget til årets DM. Danmarks bedste Fladfiskefarvand

DM i Fladfisk. Fra Onsevig Havns side er vi. Der blev fanget massere af fisk, 10.500 fladfisk fanget til årets DM. Danmarks bedste Fladfiskefarvand Danmarks næststørste fiskestævne 24-25. september 1 10.500 fladfisk fanget til årets DM 2011 var en stor succes med godt fiskevejr, masser af fisk, godt humør og god mad - hvad mere kan man forlange! Fra

Læs mere

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Generalforsamlingen blev afholdt mandag den 10/4-2016 i klubbens lokaler på Mantziusgården. Der var 11 fremmødte medlemmer. 1. Valg af

Læs mere

16.06: Aftenen bød igen igen på rigtigt fint vejr med svag vind, lettere overskyet og grader. Det medførte også flotte scores i alle 3 rækker:

16.06: Aftenen bød igen igen på rigtigt fint vejr med svag vind, lettere overskyet og grader. Det medførte også flotte scores i alle 3 rækker: Siden sidst 2016 16.06: Aftenen bød igen igen på rigtigt fint vejr med svag vind, lettere overskyet og 16-18 grader. Det medførte også flotte scores i alle 3 rækker: A: Allan Poulsen 37 point Jens Sandal

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 2012 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014 GENERALFORSAMLING 2014 Fredag den 31 januar 2014 Ovenpå biblioteket i Byrådssalen Hobrovej 90 Støvring Formanden bød velkommen Referent: Trine Thomsen Valg af dirigent: Jesper Mølholt Generalforsamling

Læs mere

25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation

25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation 25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation Torsdag den 14. november var der inviteret til jubilæumsreception i 1920-klubben. Tre af klubbens mere end 600 medlemmer har i

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Referat fra AAS Generalforsamling torsdag d. 29. november 2018 kl i Skjød Forsamlingshus.

Referat fra AAS Generalforsamling torsdag d. 29. november 2018 kl i Skjød Forsamlingshus. Referat fra AAS Generalforsamling torsdag d. 29. november 2018 kl. 19.30 i Skjød Forsamlingshus. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Bernd Thrysøe, som blev valgt. BT takkede for valget og konstaterede,

Læs mere

Referat af KDAK s generalforsamling 21/

Referat af KDAK s generalforsamling 21/ Møde start: 19:30 Velkomst ved RP. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår NEJ, som blev enstemmigt valgt. NEJ konstatere at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. 2. Valg af stemmetællere NEJ Forslår:

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi Kære Alle på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi kan få en masse timer med aktiviteter udenfor endnu. Det er ved

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

CENTRUMPOSTEN. Tegning lavet af Ulrik Them Poulsen. Nr. 6. December 2010. Læs bla. i dette nummer. Resultater fra Midnight Run

CENTRUMPOSTEN. Tegning lavet af Ulrik Them Poulsen. Nr. 6. December 2010. Læs bla. i dette nummer. Resultater fra Midnight Run CENTRUMPOSTEN Nr. 6. December 2010 Tegning lavet af Ulrik Them Poulsen Læs bla. i dette nummer Resultater fra Midnight Run Christian Daluiso til Dubai Klubaften med Michel Nykjær Generalforsamling YOKOHAMA

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Profil - Micki Lorenzen. Profil - Carsten Lorenzen

Indholdsfortegnelse. Profil - Micki Lorenzen. Profil - Carsten Lorenzen 2015p Legend Cup Indholdsfortegnelse Side 1 Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Velkommen Synlighed Profil - Micki Lorenzen Profil - Carsten Lorenzen Kontakt Velkommen MICCAR RACING er et racing-team fra Sønderjylland,

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

RU-møde den 30/11 og 1/ i Idrættens Hus, Brøndby

RU-møde den 30/11 og 1/ i Idrættens Hus, Brøndby 05-2013 RU-møde den 30/11 og 1/12 2013 i Idrættens Hus, Brøndby Deltagere: Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Peter Kiil (PK) Referent Jens Færgemann

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt Danske Politimesterskaber i 6 håndbold for herrer Det er igen blevet tirsdag i uge 10, kl. er 08.30 og rammerne er dette år en halvkold Helsingør hal. De to første hold står klar på banen og dommeren har

Læs mere

Arrangør: Svendborg PI Dansk Politiidrætsforbund. Lån og Spar Open TENNIS TURNERING. 6. juni 2019

Arrangør: Svendborg PI Dansk Politiidrætsforbund. Lån og Spar Open TENNIS TURNERING. 6. juni 2019 Arrangør: Svendborg PI Dansk Politiidrætsforbund Lån og Spar Open TENNIS TURNERING 6. juni 2019 VELKOMMEN TIL TENNISTURNERING vinde, andre mest for at få en god dag med sportslige udfordringer i hyggeligt

Læs mere

Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016.

Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016. Modelsejlklubben Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016. Klubbens årlige generalforsamling blev i år afholdt i Herslev Strand Sejlklub`s klubhus lørdag 27 jan. kl. 11.00. Der var mødt 9 deltagere

Læs mere