Formandens beretning 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens beretning 2018"

Transkript

1 Formandens beretning 2018 Efter Generalforsamlingen sidste år blev bestyrelsen konstitueret, udvalgene sammensat, og alle udvalg har efterfølgende lavet kommissorier, med beskrivelser af deres virke. Kommissorierne er at finde på vores hjemmeside under de enkelte udvalg. Vi har også arbejdet med persondataforordningen. Her er vi ikke helt i mål med beskrivelsen endnu, men vi forventer, at vi snart er klar til offentliggørelse på vores hjemmeside. Vi har i løbet af året afholdt 8 bestyrelsesmøder, og jeg synes, vi har et godt samarbejde i bestyrelsen, uden de store tværslag. I alle afdelinger i AAS bør der tænkes alvorligt over, hvordan vi får gennemført generationsskifter, da mange af både vores bestyrelsesmedlemmer, og ledere i både vej- og banesporten, efterhånden har nået en høj alder. I forbindelse med vores 2 NEZ løb i bilorienteringsløb i april havde vi en udstilling med biler fra vores forskellige sportsgrene, og lavede på den måde lidt reklame for AAS. Dejligt at se, at der på tværs af klubben blev bakket op om udstillingen. Tak for det Vi har været med til flere dialogmøder i DASU i årets løb. DASU har visioner om, at det skal være nemmere at lave og deltage i motorløb. Dette skal bl.a. ske ved forenkling af reglementer. Jeg kunne godt tænke mig, at man afskaffede den nuværende form for licenskontrol til løbene. Ved tilmelding til løbene bør det være muligt elektronisk at sikre sig, at man har den rette licens til at deltage i den klasse, som man anmelder sig til, og krydse af at man ikke har mistet førerretten. Dette vil give en besparelse både til klubberne og DASU. Vi har også deltaget i et ekstraordinært repræsentantskabsmøde i DASU, da de ønskede at ændre regnskabsåret, så det følger kalenderåret. Dette blev gennemført. I DASU er vi fortsat godt repræsenteret i både bestyrelser og udvalg. Der skal lyde en stor tak til de AAS ere, der bruger krudt på disse opgaver. Ved det netop afholdte repræsentantskabsmøde fik AAS valgt Lars Vendelbo ind i DASU s baneudvalg, så her er vi nu igen tættere på kontakten og indflydelsen i DASU. Der var bred enighed om valget af Lars, blandt de banedrivende klubber. Tillykke med valget til Lars, og god arbejdslyst. Vores årlige andespil blev endnu en gang afholdt i en munter tone i Skjød Forsamlingshus. Tak til alle der sponserede gevinster, og dem der afviklede det. Ved Klubfesten i januar på Jyllandsringen hyldede vi klubbens mestre i festligt lag. Per Leth var igen primus motor og trak et stort læs med at arrangere eventen, sammen med gode hjælpere. Kegleaftenen med Kristian Vestergaard i spidsen, blev også i år en god aften med kugler, kegler og hyggeligt samvær. Årets Go Kart tur gik i år til banen ved Ikast, og mod sædvane kørte vi i år i tørvejr. Trine Larsen stod for holdsammensætningen og havde også sørget for, at der var pølser og brød til alle.

2 Her i efteråret havde Adam Nielsen fået arrangeret en bustur til Annette og Lars Rolner s fine samling af biler, og ca. 40 AAS ere havde en god dag i det sønderjyske. Det skulle nok have fremgået lidt tydeligere, at turen ikke kun var for baneofficials. Bjarne Trier Nyby havde sørget for, at vi kunne komme på virksomhedsbesøg ved JP Group i Viborg. De 16 fremmødte fik både hørt om produktionen i virksomheden, og fik også set deres fine samling af biler. Vores hjemmeside bilsport.dk, fungerer stadig fint med Morten Alstrup, som redaktør. Som altid er der også plads til, at du kan skrive om stort og småt vedrørende motorsport, så vi kan bibeholde en hjemmeside, der er værd at besøge. Årbogen for 2017 blev endnu gang lavet af Morten, og denne gang var der ekstra sider i med fakta om klubben for de sidste 10 år, som en fortsættelse af 50 års årbogen. På det sidste har vi også arbejdet med e-sport, og vi overvejer, at starte det op i AAS regi. Her på generalforsamlingen, har Kenneth Jensen lovet at fortælle os mere om, hvad det går ud på. Kenneth er også villig til at indtræde i vores bestyrelse, og arbejde videre med e-sporten. Bane Vi har også i år stået for afvikling af løbene på FDM Jyllandsringen, og ved Classic Race Aarhus. Jens Munkholm har valgt at stoppe som løbsleder ved CRAA, men heldigvis har Jan Præstekjær lovet at være løbsleder i Der skal herfra lyde en kæmpe tak til Jens, for hans store indsats med CRAA gennem årene. Vi arbejder i skrivende stund med at få samarbejdsaftaler på plads med både CRAA og FDM Jyllandsringen for næste år. Alle løb har været afviklet på et for AAS vanligt højt niveau. Der kom dog malurt i bægeret ved augustløbet på FDM Jyllandsringen, hvor en fotograf kom til skade, da en DTC kører mistede herredømmet over sin bil, og ramte et hegn, som fotografen stod bag ved. Der skal d. 3. december afholdes et møde med arbejdstilsynet om sagen har været et godt sportsligt år for banekørerne i AAS. Der har været en lille stigning i antallet af banelicenser i forhold til 2017, og vi har fået vist flaget på banerne både i Danmark og udenfor landets grænser. Vi kan i år kåre 10 klubmestre indenfor banesporten, samt 6 Danske Mesterskaber og et DTC Mesterskab. Mon vi nogensinde har haft så mange Dansk Mestre i klubben indenfor banesport. Også uden for Danmarks grænser har vores dygtige kørere gjort sig bemærket. Bl.a. har Nicklas Nielsen vundet Ferrari Finali Mondiale blandt alle verdens Challenge-kørere på Monza. Den unge AAS-kører kan nu kalde sig verdens bedste i den prestigefulde mærkeserie. Samme Nicklas har også sikret sig mesterskabstitlen i Ferrari Challenge Europe.

3 Vi går et spændende år i møde, hvor en større ombygning af faciliteterne på Jyllandsringen er sat i værk. Det gamle dommertårn er jævnet med jorden, så det bliver spændende at se de nye rammer, når vi starter op i Bane mestre 2018 DM: Formel 5: Mads Hoe Yokohama Super Cup: Michael Vesthave Jr. Special Saloon: Johannes Graversen Youngtimer Div. 2: Ole Sondrup Youngtimer Div. 3: Peder Skipper Danish Supertourisme: Martin Andersen DTC mester: Kasper H. Jensen DEC-distancemesterskab: Michael Vesthave jr. og Michael Skipper DEC division 2: Martin Sally Pedersen Klubmestre: 1600 Challenge: Lars Christensen Super Cup: Michael Vesthave Jr. DTC: Kasper H. Jensen F4: Valdemar Eriksen F 5: Mads Hoe Youngtimer: Ole Sondrup Special Saloon: Michael Bergmann DanishSupertourisme: Kevin Werner DEC: Martin Sally Legend: Anders Eriksen Rally Vi har i år afholdt 2 udvalgsmøder og 3 klubrallyløb. Ved det første d. 6. maj var deltagelsen desværre ikke så stor, da der kun var 4 deltager til start. Anden afdeling skulle være afholdt i Aarhus nord, men i sidste øjeblik fik vi afslag på at køre området. Der skulle findes en ny dato og anden afdeling blev derfor kørt d. 4. november. 3. afdeling køres d. 25. november. Begge løb køres i Boulstrup ved Odder. I 2018 har vi haft udstillet er par rallybiler d. 23. marts i Odder og d. 20. og 21 april i Gjern i forbindelse med NEZ i bil O-løb. O-løb 2017 O-afdelingen i AAS, har igen i år bidraget med afvikling af flere store løb. Den 20/4 blev der afviklet NEZ1, DM 2 og JFM2, med Bernd som løbsleder og Hans Ole som rutelægger. Den 21/4 blev der afviklet NEZ2, DM3 og JFM3, med Bernd som løbsleder og rutelægger. Den 4/6 blev 5. afd. af DJF afviklet med Bernd som løbsleder.

4 Den 22/9 blev JFM finalen og DJF 8 afviklet med Hans Jakobsen som løbsleder. Alle arrangementer har været af høj kvalitet, og på trods af det forholdsvis lille antal aktive i O-sporten i AAS, er det en yderst aktiv afdeling, som på arrangørsiden sætter et stort præg på de danske O-turneringer. Resultatmæssigt har O-afdelingen igen sat sit præg på alle turneringer med medaljer. Der er i år 3 ½ hold der har været aktive O-kørere i AAS. Ved Hold DM deltog AAS igen i år, dog uden for medaljerækken denne gang. Henrik Møller-Nielsen har deltaget i NEZ turneringen med udenbys makker. JFM Bronze til Bjarne Andersen og Bernd Thrysøe i M-klassen. JFM Sølv til Hans Jakobsen og Hans Jørgen Andersen i B-klassen. DM Bronze til Hans Jakobsen og Hans Jørgen Andersen i B-klassen. Klubmestre Bjarne Andersen og Bernd Thrysøe DJF-turneringen slutter først den 28/12, også her ligger AAS mandskaber til topplaceringer. Næste år får DJF turneringen et nyt navn, da IMK indtræder i samarbejdet. HP-løb 2018 Torben Østergaard og Poul Erik Hansen har deltaget i Rajd Polski Historyczny ved Krakow med fine placeringer og havde pokaler med hjem. Henrik og Martin Møller-Nielsen har deltaget i Rally Monte Carlo Classic. Der har igennem året deltaget 2 1/2 hold fra AAS i FDM DASU Classic. Resultatmæssigt har ingen af klubbens deltagere gjort sig specielt bemærket i den samlede stilling. Klubmesterskabet blev vundet Hans Ole Nielsen og Niels Iversen. Aktiviteter i 2019 Som det ser ud lige nu, er der 4 løb på FDM Jyllandsringen og CRAA på banesiden bliver igen meget aktivt år for O-afdelingen på arrangement siden. Den 30/3 DM1 og JFM1 med Bernd Thrysøe som løbsleder. Den 15/6 DM3 og JFM3 med Hans Ole Nielsen som løbsleder. Den 14/9 Hold DM med Bernd Thrysøe som løbsleder. Den 3/11 DJF med Hans Jakobsen som løbsleder. Den 24/11 DJF med Bernd Thrysøe som løbsleder. AAS skal afvikle finale-løbet i FDM DASU Classic den 26/ Løbet afvikles på Djursland med Hans Ole Nielsen som løbsleder. Jeg håber også, at det lykkedes for vores rallyfolk, at få stablet nogle løb på hjulene. I januar afholder vi igen klubfest, hvor klubbens mestre også skal hyldes.

5 Jeg forventer også, at det går til held med nogle andre gode klubarrangementer i løbet af året. Der skal herfra lyde en stor tak til alle officials, sponsorer og samarbejdspartnere, som har været medvirkende til, at vi har haft en god sæson på baner og veje. Slutteligt vil jeg gerne sige tak til bestyrelsen for et godt samarbejde i året, der er gået Husk at møde op til vores årlige andespil i Skjød Forsamlingshus d. 6. december kl Bjarne Andersen, Formand

Referat fra AAS Generalforsamling torsdag d. 29. november 2018 kl i Skjød Forsamlingshus.

Referat fra AAS Generalforsamling torsdag d. 29. november 2018 kl i Skjød Forsamlingshus. Referat fra AAS Generalforsamling torsdag d. 29. november 2018 kl. 19.30 i Skjød Forsamlingshus. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Bernd Thrysøe, som blev valgt. BT takkede for valget og konstaterede,

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Formandens beretning 2017 Dette er min første beretning som formand. Da jeg sagde ja til, at overtage formandsposten sidste år, var det med blandede følelser, men da Peter Bentsen valgte at stoppe, skulle

Læs mere

Referat fra AAS Generalforsamling d. 30. november 2017 afholdt i Skjød Forsamlingshus

Referat fra AAS Generalforsamling d. 30. november 2017 afholdt i Skjød Forsamlingshus Referat fra AAS Generalforsamling d. 30. november 2017 afholdt i Skjød Forsamlingshus Bjarne Andersen bød velkommen. Der var 32 deltagere inkl. bestyrelsen. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Bernd

Læs mere

Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus

Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Bernd Thrysøe, som blev valgt. Bernd takkede for valget og konstaterede,

Læs mere

Referat fra AAS Generalforsamling d. 17. november 2016 afholdt i Skjød Forsamlingshus

Referat fra AAS Generalforsamling d. 17. november 2016 afholdt i Skjød Forsamlingshus Referat fra AAS Generalforsamling d. 17. november 2016 afholdt i Skjød Forsamlingshus Peter Bentsen bød velkommen og bad alle rejse sig og holde 1 minuts stilhed for at ære og mindes Åge Møller-Nielsen

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (4/1) Årets sidste løb i DJF Oprettet d. 4. januar 2009 Nytårsløbet i Randers, der blev kørt d. 28. december,

Læs mere

Aarhus automobil sport

Aarhus automobil sport Aarhus automobil sport Skjød d. 01-12-2015. Referat fra: Generalforsamling torsdag d. 26. november 2015 kl. 19.30 i Skjød Forsamlingshus. 1. Valg af dirigent: Bestyrelsen foreslog Bernd Thrysøe, som takkede

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=29806&pagetype=1&print=... (2/12) Synligt bevis til AAS Oprettet d. 2. december 2011 Klubben er blevet udnævnt som modelklub i DASU Forleden var der

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19888&pagetype=1&print=... (3/1) Yokohama bagmanden! Oprettet d. 3. februar 2009 At være klasserepræsentant i en racerklasse er et meget alsidig job.

Læs mere

(14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007...

(14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=11429&pagetype=1&print=... (14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007...

Læs mere

Banesport - herunder DTC reglement mv. - klik her.

Banesport - herunder DTC reglement mv. - klik her. http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=20289&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (1/3) DASU's motorsportsreglementer Oprettet d. 1. marts 2009 De forskellige motorsportsreglementer for 2009

Læs mere

Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar

Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Året der gik 3. Økonomi 4. År 2015 5. Valg af udvalgsmedlemmer 6. Evt. 1. Jan Søndergaard blev valgt. 2. Bjarne Nielsen

Læs mere

Klubben har også været repræsenteret til diverse løb gennem året.

Klubben har også været repræsenteret til diverse løb gennem året. 1 Valg af dirigent: Jan Søndergård, Det bekræftes at der er indkaldt korrekt. 2: Formandens beretning: Som aflastning for Niels Kr blev Bente Nielsen i starten af året indsat som bogholder for klubben.

Læs mere

Kontaktinfo om Youngtimer. Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk

Kontaktinfo om Youngtimer. Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk Kontaktinfo om Youngtimer Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk Martin M Thillemann Tlf. 8938 1085 (efter kl. 18) E-mail: martinthillemann@hotmail.com

Læs mere

Ole Skov, Jørgen Skjøt, Bernd Thrysøe, Michael Andersen, Ulrik Hejl. Dagsorden

Ole Skov, Jørgen Skjøt, Bernd Thrysøe, Michael Andersen, Ulrik Hejl. Dagsorden Vejsportsudvalget Brøndby den 24. juni 2019 Referat vejsportsudvalgsmøde 02/19 18. juni 2019 Fjelsted Skov Kro Til stede: Referat: Ole Skov, Jørgen Skjøt, Bernd Thrysøe, Michael Andersen, Ulrik Hejl. Jens

Læs mere

Velkommen til det første BU-møde og de nye medlemmer af BU.

Velkommen til det første BU-møde og de nye medlemmer af BU. Referat for banesportsudvalgsmøde 01/2019 9. januar 2019 Til stede: Formand: Nicolaj Fuhrmann Offroad: Michael Skaarup Nielsen, Carsten Sjælland og Jens-Kim Larsen Asfalt: Jonas Waldgren, Lars Vendelbo

Læs mere

Løbsafviklingsmøde 2018

Løbsafviklingsmøde 2018 Løbsafviklingsmøde 2018 Lørdag den 10. november Klasser 2019 Ansøgte mesterskaber 2019 asfalt DIF-danmarksmesterskab Formel 4 Danmarksmesterskab Formel 5 Historisk -65 TC Historisk -65 GT Historisk -71,

Læs mere

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat I. Velkomst Sten Graversen bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Han overlod ordet til Børge Holm, som ville sige nogle ord om den

Læs mere

MESTERSKABER i BILORIENTERING 2019

MESTERSKABER i BILORIENTERING 2019 Vejsportsudvalget MESTERSKABER i BILORIENTERING 2019 Oversigt over mesterskabsturneringer samt andre turneringer for bilorienteringsløb i DASU NEZ-regi. Kom og vær med - det er sjovt, spændende, udfordrende

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i DMKA den 6. april 2011 Formand Svend Erik Andersen bød velkommen til dette års generalforsamling.

Referat af generalforsamlingen i DMKA den 6. april 2011 Formand Svend Erik Andersen bød velkommen til dette års generalforsamling. Referat af generalforsamlingen i DMKA den 6. april 2011 Formand Svend Erik Andersen bød velkommen til dette års generalforsamling. Valg af Dirigent Niels Einer Rytter blev valgt som dirigent. Han startede

Læs mere

Vejsportsudvalget. Brøndby den 30. november 2015 Dagsorden for Vejsportsudvalgsmøde 03/15 20. november 2015 på Vissenbjerg Storkro, kl. 16.00 18.

Vejsportsudvalget. Brøndby den 30. november 2015 Dagsorden for Vejsportsudvalgsmøde 03/15 20. november 2015 på Vissenbjerg Storkro, kl. 16.00 18. Vejsportsudvalget Brøndby den 30. november 2015 Dagsorden for Vejsportsudvalgsmøde 03/15 20. november 2015 på Vissenbjerg Storkro, kl. 16.00 18.00 Til stede: Referat: Ole Skov (OS), Verner Hald (VH), Kim

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 1. December 2009

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 1. December 2009 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 1. December 2009 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

MESTERSKABER i BILORIENTERING 2018

MESTERSKABER i BILORIENTERING 2018 Vejsportsudvalget MESTERSKABER i BILORIENTERING 2018 Oversigt over mesterskabsturneringer samt andre turneringer for bilorienteringsløb i DASU NEZ-regi. Kom og vær med - det er sjovt, spændende, udfordrende

Læs mere

Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord

Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord Tillægsregler for Klubrally Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord Årets Klubrally begivenhed Jysk / Fynsk Fejde foregår i 2012 igen med Ikast

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=14931&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=14931&pagetype=1&print=... http://wwwbilsportdk/defaultasp?id=12524&nyhed_id=14931&pagetype=1&print= (1/2) Dobbelt DM/JFM og NEZ i AAS Oprettet d 1 februar 2008 Bernd Thrysøe er så småt begyndt at studere terrænet forud for årets

Læs mere

Banesportsudvalget. Brøndby, den 24. januar 2012

Banesportsudvalget. Brøndby, den 24. januar 2012 Banesportsudvalget Brøndby, den 24. januar 2012 Protokol af Banesportsudvalgsmøde 01/2012 08. januar på Fjelsted Skov Kro, Ejby Tilstede: Formand: Carsten Boye Offroad: Jørgen Ring-Andersen, Bo Søndergaard

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat fra generalforsamling Torsdag den 2. marts 2016 kl I klublokalerne Gl. Hobrovej Randers NV

Referat fra generalforsamling Torsdag den 2. marts 2016 kl I klublokalerne Gl. Hobrovej Randers NV Referat fra generalforsamling Torsdag den 2. marts 2016 kl. 18.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers NV Til klubbens generalforsamling var ca.35 RASére mødt op. Jens Erik bød velkommen til generalforsamling

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=9516&pagetype=1&print=tr... (1/11) Baneofficials info vedr. 2007 Oprettet d. 1. november 2006 Foreløbig løbskalender for næste års baneløbs sæson. Hej

Læs mere

MESTERSKABER i BILORIENTERING 2017

MESTERSKABER i BILORIENTERING 2017 Vejsportsudvalget MESTERSKABER i BILORIENTERING 2017 Oversigt over mesterskabsturneringer samt andre turneringer for bilorienteringsløb i DASU NEZ-regi. Kom og vær med - det er sjovt, spændende, udfordrende

Læs mere

LØBET 24. marts 2018

LØBET 24. marts 2018 M-klassen RESULTATLISTE LØBET 24. marts 2018 PL Licens Mandskab MK FN FS FT Rabat I alt DM JFM 1 081-05497 Børge Holm 0 0 21 0 0 21 50 50 311-07201 Jørn Mørup Etape 1 4 4 Etape 3.1 0 Etape 3.2 0 Etape

Læs mere

Banesportsudvalget. Brøndby, den 30. juni 2011

Banesportsudvalget. Brøndby, den 30. juni 2011 Banesportsudvalget Brøndby, den 30. juni 2011 Protokol af Banesportsudvalgsmøde 06/2011 21. juni på Fjelsted Skov Kro, Ejby Tilstede: Formand: Carsten Boye Offroad: Jørgen Ring-Andersen og Bo Søndergaard

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=14849&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=14849&pagetype=1&print=... http://wwwbilsportdk/defaultasp?id=12524&nyhed_id=14849&pagetype=1&print= (14/1) Vore rallykøreres planer for 2008 del 1 Oprettet d 14 januar 2008 Vi har spurgt vore rallykørere om deres planer for 2008,

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=23957&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=23957&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=23957&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (1/12) Årets sidste klubrally i regnvejr! Oprettet d. 1. december 2009 Det var en mørk og våd søndag ja efteråret

Læs mere

DASU foreløbig kalender 2016 samlet

DASU foreløbig kalender 2016 samlet DASU foreløbig kalender 2016 samlet 1. dag Slutdag Udvalg Type Klub eller promotor Arrangement navn Bane 30-01-2016 31-01-2016 Karting Åbent løb ASKH/001 DASU mesterskab EL-gokart Power Racing Herlev 06-02-2016

Læs mere

Danish Endurance Championship (DEC) DK Motorsport

Danish Endurance Championship (DEC) DK Motorsport Danish Endurance Championship (DEC) s a m t u d v a l g t e i n t e r n a t i o n a l e l ø b S p o n s o r P r o s p e k t 2 0 1 1 - et vinderteam på vej mod nye sejre... Nyt navn stadig samme vinderteam

Læs mere

Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord

Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord Tillægsregler for: -Rally Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord www.kjargaardbyg.dk Parcelhuse Hvad enten I skal have bygget helt nyt hus, have

Læs mere

2. Ring Djursland: På Ring Djursland var der 4 løbsweekender. Den første tilhørte Motorcyklerne og DMKA var ikke involveret heri.

2. Ring Djursland: På Ring Djursland var der 4 løbsweekender. Den første tilhørte Motorcyklerne og DMKA var ikke involveret heri. Referat af generalforsamlingen i DMKA den 17. februar 2015. Formand Arne Pedersen bød velkommen til dette års generalforsamling, som desværre ikke kunne foregå i vores klubhus på Ring Djursland, men afholdes

Læs mere

Referat årsmøde i kørerforeningen Cross-Kart Klub DK:

Referat årsmøde i kørerforeningen Cross-Kart Klub DK: Referat årsmøde i kørerforeningen Cross-Kart Klub DK: Dato og sted: 04.11.2018 på Nysumbanen Referent: Deltagere: Helle Nielsen Bestyrelsen samt 10 deltagere, hvoraf de 9 deltagere var stemmeberettigede.

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Kartafdelingen fremlægger selv deres beretning efter formandens beretning.

Kartafdelingen fremlægger selv deres beretning efter formandens beretning. Referat af generalforsamlingen i DMKA den 11. marts 2014. Konstituerede Formand Arne Pedersen indledte med at byde velkommen og udtrykke håb om at vi må få en god og konstruktiv generalforsamling. Valg

Læs mere

Prøve 1 Prøve 2 Prøve 3 Prøve 4 Prøve 5 2 Jacob Henriksen :45 03:41 03:48 04:20 02:19 16:53 31: Christian Jørgensen

Prøve 1 Prøve 2 Prøve 3 Prøve 4 Prøve 5 2 Jacob Henriksen :45 03:41 03:48 04:20 02:19 16:53 31: Christian Jørgensen YOKOHAMA KLUBRALLY FINALEN 2016 29.10.2016 6. afd i Vestsjællandsmesterskabet samt HAMO klubmesterskab Placering Placering Klasse Generelt Startnr 1. kører / 2. kører Klub Klasse i alt TOTAL 19 Christian

Læs mere

FIF Pétanque Formandens beretning 2016

FIF Pétanque Formandens beretning 2016 FIF Pétanque Formandens beretning 2016 Tak for et godt år Sæsonen 2016 har sportsligt været et tilfredsstillende år med mange gode resultater for klubben. Vores hold i både DPF og DGI regi har gjort det

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=14100&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (4/11) Børge Jensen danmarksmester i rally Oprettet d. 4. november 2007 Udover et hold af garvede rallyofficials

Læs mere

Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers

Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers Til klubbens generalforsamling var ca.35 RASére mødt op. Jens Erik bød velkommen til generalforsamling

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=14433&pagetype=1&print=... (1/12) Ny struktur af hjemmeside og AAS-NYT. Oprettet d. 1. december 2007 Den opmærksomme læser af AAS-NYT har sikkert bemærket,

Læs mere

Fejdeløbet LEMVIG & OMEGNS MOTOR SPORT. Tillægsregler for Klubrally. Lørdag den 5. august 2017

Fejdeløbet LEMVIG & OMEGNS MOTOR SPORT. Tillægsregler for Klubrally. Lørdag den 5. august 2017 LEMVIG & OMEGNS MOTOR SPORT Tillægsregler for Klubrally Fejdeløbet Lørdag den 5. august 2017 Jysk/Fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord Tillægsregler for klubrally Konkurrencen

Læs mere

Tillægsregler for Klubrally Lørdag den 6. august 2016

Tillægsregler for Klubrally Lørdag den 6. august 2016 Tillægsregler for Klubrally Lørdag den 6. august 2016 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af MSSV, samt 5. afdeling af Speed Nord Årets Jysk / Fynsk Fejde foregår i 2016 med Vejen og

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2015

ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2015 ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2015 I Odense Orienteringsklub har vi igennem de senere år ligget stabilt på omkring 230 aktive medlemmer ved årets begyndelse, men i 2015 er der sket

Læs mere

Brøndby, 22. november 2018 Vejsportsudvalgsmøde 04/ november 2018 på Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart, kl

Brøndby, 22. november 2018 Vejsportsudvalgsmøde 04/ november 2018 på Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart, kl Vejsportsudvalget Brøndby,. november 08 Vejsportsudvalgsmøde 04/8 6. november 08 på Comwell Middelfart, Karensmindevej, 5500 Middelfart, kl. 6.00 8.00 Til stede: Referat:, Bernd Thrysøe, Michael Andersen,

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=22345&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (25/8) AAS klar til Hold DM Oprettet d. 12. august 2009 AAS klar til Hold-DM Når der d. 12. september køres om

Læs mere

Sjællandsmesterskab 2007

Sjællandsmesterskab 2007 Sjællandsmesterskab 2007 Oldboys Køge Roskilde Total 1 Søren Johansen R.K.K. 863 864 1727 2 Jan Nielsen Hellas 866 856 1722 3 Mogens Christensen KK 88 848 862 1710 4 Mogens Andersen Hellas 862 845 1707

Læs mere

Banesportsudvalget. Brøndby, 11. januar 2013

Banesportsudvalget. Brøndby, 11. januar 2013 Banesportsudvalget Brøndby, 11. januar 2013 Protokol af Banesportsudvalgsmøde 01/2013 5-6. januar på Fjelsted Skov Kro, Ejby Tilstede: Formand: Michael R. Jensen (MRJ) Sekretær: Lisbeth Jørgensen (LJ)

Læs mere

Referat fra Styregruppemøde på Ring Djursland Lørdag d. 11. november 2017 kl

Referat fra Styregruppemøde på Ring Djursland Lørdag d. 11. november 2017 kl Referat fra Styregruppemøde på Ring Djursland Lørdag d. 11. november 2017 kl. 11.00. Til stede: Bent, Teis, Nick, Jens Christian, Asbjørn, Svend Erik, Ole, Trine, Ove, Jonna Afbud: Morten, Jens M. 1. Godkendelse

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Profil - Micki Lorenzen. Profil - Carsten Lorenzen

Indholdsfortegnelse. Profil - Micki Lorenzen. Profil - Carsten Lorenzen 2015p Legend Cup Indholdsfortegnelse Side 1 Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Velkommen Synlighed Profil - Micki Lorenzen Profil - Carsten Lorenzen Kontakt Velkommen MICCAR RACING er et racing-team fra Sønderjylland,

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde

Referat fra repræsentantskabsmøde Referat fra repræsentantskabsmøde Mødedato: den 3. marts 2018 Til stede: Jesper Holm, Palle Lind, John Klint, Martin Thenning, Arne Christiansen, Poul Erik Sørensen, AMK ved Jan Eriksen, Claus Andersen,

Læs mere

FDM DASU Classic Infobrev nr

FDM DASU Classic Infobrev nr DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Side 1 Sæsonen 2017 -sæsonen 2017 er nu slut. I vejsportsudvalget har vi evalueret forløbet af sæsonen, og vi er meget tilfredse med dette. Der har været tale om løb af forskellig

Læs mere

AARHUS AUTOMOBIL SPORT AAS NYT Tilsluttet DASU

AARHUS AUTOMOBIL SPORT AAS NYT Tilsluttet DASU AARHUS AUTOMOBIL SPORT AAS NYT Tilsluttet DASU Nr. 472 NOVEMBER 2007 Sidste startnummer betyder ikke nødvendigvis sidstepladsen. Morten Lund og Suna Schwaen vandt klasse 1 i Rally Odder Avis. Vi skaber

Læs mere

MC SUPER CHALLENGE 2010 Aftale for 2010

MC SUPER CHALLENGE 2010 Aftale for 2010 MC SUPER CHALLENGE 2010 Aftale for 2010 Reglement Klasser Afvikling Økonomi Stævner Der forventes afholdt 7 stævner af MC SUPER CHALLENGE i 2010 Hvert stævne er planlagt til at indeholde 3 løb. Indtil

Læs mere

Ole Skov, Bernd Thrysøe, Michael Andersen, Ulrik Hejl. Jørgen Skjøt,

Ole Skov, Bernd Thrysøe, Michael Andersen, Ulrik Hejl. Jørgen Skjøt, Vejsportsudvalget Brøndby, den 1. juni 2018 Referat fra Vejsportsudvalgsmøde 02/18 22. maj 2018 Fjelsted Skov Kro, kl. 17.00 21.00 Til stede: Referat:,, Michael Andersen,., Jens Færgemann 1. Ændring i

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=21984&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=21984&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=21984&pagetype=1&print=... (5/7) Bilen Juniløbet den 27-28 juni Oprettet d. 5. juli 2009 Det første kvalifikationsheat startede med dramatik, da John

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=27992&pagetype=1&print=... (1/2) Datoen er sat Oprettet d. 1. februar 2011 Den 9. marts afholdes det obligatoriske møde for baneofficials Forud for

Læs mere

Klub Hold Point Hold Point Hold Point I alt JFM

Klub Hold Point Hold Point Hold Point I alt JFM Tak fordi I kom. Ved indsamling af skilte var alle til stede. Der er ikke indløbet klager af nogen art. Det tager vi som tegn på fornuftig kørsel, og især vejstykker med hastighedsbegrænsninger bærer præg

Læs mere

BOAS indbyder til opstartsdag den 16/

BOAS indbyder til opstartsdag den 16/ BOAS indbyder til opstartsdag den 16/1 2010. Bestyrelsen i BOAS indbyder hermed gamle samt nye medlemmer til en Opstartsdag som vil gå ud på at vi laver et lille let oringteringsløb på ca. 20 km med forudgående

Læs mere

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Lundgaard Racing Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Verdensmestre - er vi ikke endnu, men måske kan vi blive det ved fælles hjælp!! Bliv medlem af Lundgaard Racing sponsornetværk! Lundgaard

Læs mere

Generalforsamling i Ballerup Bridge Club. Tirsdag den 1. maj Formandens beretning.

Generalforsamling i Ballerup Bridge Club. Tirsdag den 1. maj Formandens beretning. Generalforsamling i Ballerup Bridge Club Tirsdag den 1. maj 2012 Formandens beretning. Lokalesituationen og den daglige drift. Vi har i denne sæson kun oplevet én aflysning, nemlig den 20. marts her i

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

RANDERS HÅNDBOLDDOMMERKLUB. Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011.

RANDERS HÅNDBOLDDOMMERKLUB. Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011. Laurbjerg februar 2011 Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011. Tak for ordet. Allerførst vil jeg bede de fremmødte om at rejse sig og mindes vores 2 afdøde kollegaer som alt for

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 1 i Viking Auto Sport.

Referat af bestyrelsesmøde 1 i Viking Auto Sport. Referat af bestyrelsesmøde 1 i Viking Auto Sport. Tirsdag den 16. december 2008 kl. 19:30 afholdtes bestyrelsesmøde 1 i Viking Auto Sport. Tilstede var; Palle Bjørnsten, Jon Aggestrup, Per Sørensen, Erik

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

PROPOSITIONER FOR ASFALTBANE 2003

PROPOSITIONER FOR ASFALTBANE 2003 Generelle bestemmelser Propositionernes afviklingsbestemmelser er kun gældende for løbsarrangementer afviklet på de danske baner eller løb afviklet af en dansk arrangør på en udenlandsk bane. Præmiering

Læs mere

Tilfredshed med nyt reglement

Tilfredshed med nyt reglement Tilfredshed med nyt reglement For to år siden skete der noget afgørende nyt inden for banesporten. Vi fik en ny dommerordning og nye regler for, hvordan vi skulle behandle sager. Kort fortalt blev det

Læs mere

AARHUS AUTOMOBIL SPORT AAS NYT

AARHUS AUTOMOBIL SPORT AAS NYT AARHUS AUTOMOBIL SPORT AAS NYT Tilsluttet DASU Nr. 464 FEBRUAR 2007 Der er lagt op til en meget spændende rallysæson. Her er sidste års mester Ib Kragh fotograferet på en af de mange spændende prøver af

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Bruun og Karsten Lemche Hans Jørgensen, Harry Laursen og Brigitte Jerkel

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Bruun og Karsten Lemche Hans Jørgensen, Harry Laursen og Brigitte Jerkel Bestyrelsen Referat af bestyrelsesmøde 02/2019 11. marts 2019 kl. 17.00 i Comwell Korsør Deltagere: Afbud: Referent: Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Bruun og Karsten Lemche Hans Jørgensen, Harry

Læs mere

Forslag til ændring Generalforsamling Kørerforeningen Gr. N 2015-1

Forslag til ændring Generalforsamling Kørerforeningen Gr. N 2015-1 2015-1 Vedtægter Reglementpunkt : 7 Regnskabsåret følger sæsonen (oktober - september) med afslutning umiddelbart efter sidste løbsweekend. Det reviderede regnskab fremsendes til medlemmerne eller lægges

Læs mere

Struer & Omegns Motor Sport. indbyder til. Struer Løbet 2013. NEZ 1. afdeling

Struer & Omegns Motor Sport. indbyder til. Struer Løbet 2013. NEZ 1. afdeling Struer & Omegns Motor Sport indbyder til Struer Løbet 2013 NEZ 1. afdeling Fredag d. 19.04.2013 Struer Brød A/S Shell i Struer Struer Kommune ønsker alle deltagere et godt løb og på gensyn i Struer Velkommen

Læs mere

Dagsorden: Nykøbing Sj. Tennisklub tæller i dag 20 juniorer mod 16 sidste år, en fremgang på 4, og 84 seniorer mod 98 sidste år mistet 14

Dagsorden: Nykøbing Sj. Tennisklub tæller i dag 20 juniorer mod 16 sidste år, en fremgang på 4, og 84 seniorer mod 98 sidste år mistet 14 Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 19. Oktober 2013 Kl. 11.00 på 1. Salen i klubhuset Der var 10 fremmødte, afbud fra Kristian Sørensen Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Marianne

Læs mere

Nr. 6 december Medlemsblad for. Glædelig Jul. & Godt Nytår!

Nr. 6 december Medlemsblad for. Glædelig Jul. & Godt Nytår! Nr. 6 december 2012 Medlemsblad for Glædelig Jul & Godt Nytår! Redaktion: Jan Juul klubblad@imk.dk kilometerstenen@gmail.com Bestyrelse: René Jørgensen (formand) Tlf. 25388528 formand@imk.dk Jan Juul (næstformand

Læs mere

Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans Jørn Andersen (HJA), Uffe Madsen (UM), Hans Jørgensen (HJ), og Harry Laursen (HL) Egon Brix Jørgensen

Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans Jørn Andersen (HJA), Uffe Madsen (UM), Hans Jørgensen (HJ), og Harry Laursen (HL) Egon Brix Jørgensen Bestyrelsen Brøndby, den 15. maj 2014 Dagsorden bestyrelsesmøde 02/2014 mandag den 5. maj 2014 kl. 17.00 på Fjelsted Skov Kro Deltagere: Afbud: Referent: Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans Jørn

Læs mere

B-udvalget. Brøndby, d. 12. maj 2010

B-udvalget. Brøndby, d. 12. maj 2010 B-udvalget Brøndby, d. 12. maj 2010 Protokol af Banesportsudvalgsmøde 02/2010 28. april på Fjelsted Skov Kro, Ejby Tilstede: Formand: Carsten Boye Offroad: Jørgen Ring-Andersen, Hans Erik Sørensen og Bo

Læs mere

VORDINGBORG BILLARD CLUB

VORDINGBORG BILLARD CLUB Sammendrag af jubilæumsreceptionen lørdag den 17. marts 2018 Af John S. Nielsen Vordingborg Kommune var ramt af en kæmpe snestorm denne lørdag. Svært fremkommelige veje gjorde det desværre umuligt for

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 25. november 2008

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 25. november 2008 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 25. november 2008 Dagsorden 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) Valg af dirigent. Valg af stemmetællere Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år Fremlæggelse

Læs mere

Medlemsblad for Aarhus Automobil Sport se opdaterede nyheder mm. på www.bilsport.dk

Medlemsblad for Aarhus Automobil Sport se opdaterede nyheder mm. på www.bilsport.dk AAS RUNDT Nr. 478 - februar 2009 Tilsluttet DASU Efter lang tids arbejde lykkedes det endelig for AAS, at få lov til at køre klubrally på et velegnet industriområde i Lisbjerg. På billedet forsøger Peter

Læs mere

Etableringen og introduktionen af Wall of Fame og BGK On Track viste sig at være både genial og en kæmpe succes for alle.

Etableringen og introduktionen af Wall of Fame og BGK On Track viste sig at være både genial og en kæmpe succes for alle. BGK Historie 2017: 2017 er også året, hvor BGK runder endnu en milepæl i klubbens historie, nemlig 10 års jubilæum, hvor vi havde en fantastisk sjov og hyggelig fest i slutningen af november 2017 med langt

Læs mere

1. Mesterskabsbestemmelser

1. Mesterskabsbestemmelser Indholdsfortegnelse 1. Mesterskabsbestemmelser 2018... 3 1. Mesterskabsregler... 3 2. Mesterskabspoint... 3 3. Afgørelse af mesterskaber... 5 4. Præmieuddeling ved de enkelte løb... 5 Danmarksmesterskabet

Læs mere

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Den 17. maj 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 20. marts 2018 2. Budget for 2018/2019 endelig

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Beretninger. Generalforsamling i MBK. Marts 2012

Beretninger. Generalforsamling i MBK. Marts 2012 Beretninger Generalforsamling i MBK Marts 2012 Formandens beretning for sæsonen 2011/12 Bestyrelsen. I indeværende sæson har bestyrelsen bestået af formand Jørgen Færch, økonomiansvarlig Peter Iversen,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2016

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2016 VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2016 Sidst justeret ved en ordinær generalforsamling 21. januar 2016. Side 1 af 5 1. Navn. Foreningens navn er: Ikast og omegns Motor Klub. Forkortet til IMK 2.

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19128&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 24-01-2012 2/12) En rolig generalforsamling Oprettet d. 2. december 2008 Rapport fra årets generalforsamling

Læs mere

BOAS NYT December 2010 Årgang 34

BOAS NYT December 2010 Årgang 34 BOAS NYT December 2010 Årgang 34 WWW.team-boas.dk BOAS Formand Løbstilmelding Sekretær. Kasserer Næstformand Bestyrelses medlem Bestyrelses medlem Klublokale Hjermind Byvej 28 8850 Bjerringbro Hans Kurt

Læs mere

Referat af LFPT generalforsamling

Referat af LFPT generalforsamling Referat af LFPT generalforsamling Søndag den 19. februar 2017 Kl. 14:00 Kikko Lindholmcentret Vendsysselvej 9 4800 Nykøbing F. Dagsorden iflg. vedtægter 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3.

Læs mere

CHGP 2015. 1. og 2. august 2015. Bellahøj Park ved København. Tillægsregler. Arrangeret af Automobil Sports Klubben Hedeland og CHGP

CHGP 2015. 1. og 2. august 2015. Bellahøj Park ved København. Tillægsregler. Arrangeret af Automobil Sports Klubben Hedeland og CHGP CHGP 2015 1. og 2. august 2015 Bellahøj Park ved København Tillægsregler Arrangeret af Automobil Sports Klubben Hedeland og CHGP www.ask-hedeland.dk www.chgp.dk Partnere i 2015 TILLÆGSREGLER FOR CHGP 2015

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2019

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2019 VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2019 Sidst justeret ved en ordinær generalforsamling 17. januar 2019. Side 1 af 5 1. Navn. Foreningens navn er: Ikast og omegns Motor Klub. Forkortet til IMK 2.

Læs mere

Banesportsudvalget. Brøndby, 11. september 2013

Banesportsudvalget. Brøndby, 11. september 2013 Banesportsudvalget Brøndby, 11. september 2013 Protokol af Banesportsudvalgsmøde 04/2013 28. august 2013 på Fjelsted Skov Kro, Ejby Tilstede: Formand: Michael Jensen Offroad: Jørgen Ring-Andersen, Hans

Læs mere

Beretning 2012. Arrangementer

Beretning 2012. Arrangementer Når der gøres status på 2012, kan vi se tilbage på et på flere måder spændende år. Det har været fuldt af både sjove og krævende opgaver samt flotte resultater såvel organisatorisk som sportsligt. Arrangementer

Læs mere

Debatoplæg. Danish Masters Debatoplæg til Mesterskabsbestemmelser 2016

Debatoplæg. Danish Masters Debatoplæg til Mesterskabsbestemmelser 2016 ~ 1 ~ Danish Masters til Mesterskabsbestemmelser 2016 1. Om Danish Masters Danish Masters et åbent nationalt mesterskab for historiske Standard-, GT- og formelvogne efter DASU Reglement 9 og FIA Appendix

Læs mere