Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad"

Transkript

1 Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad JUNI JULI AUGUST - SEPTEMBER 2015

2 Kirkelig vejviser Præster Sognepræst Ruth Boysen (kbf) Nyvej 49, 4600 Køge Træffes hver dag undtagen mandag. Tlf.: Tlf.: (Ølby Kirke) Sognepræst Kristina Bay Højelse Præstegård Højelsevej 10B, 4623 Ll. Skensved Træffes hver dag undtagen mandag. Tlf.: Sygehus- og Sognepræst Linda Ishøj Frederiksen Tlf.: Kirkekontoret for Højelse, Ølby, Lellinge Ølby Center 79-81, Ølby Lyng, 4600 Køge Kordegn Anna-Marie Petersen Kordegn Kit Darum Åbningstid: Tirsdag fredag kl Torsdag tillige kl Mandag lukket Tlf.: Fax: Ølby Kirke og Sognegård Kirketjener Randi Nørholt Kirketjener Kenneth Pedersen Tlf.: / kirketjeneroelbykirke@gmail.com Organist Roger Munck-Fairwood Tlf.: Kirke- og Kulturmedarbejder i Ølby Hanne Juel Salomon Tlf.: oelbykirke@gmail.com Højelse Kirke og Margrethegården: Kirketjener Helle H. Nielsen Tlf.: kirketjener_hoejelse@mail.dk Organist Anne Bjerre Braüner Tlf.: annebb@mail.dk Kirkesanger: Kim Valbum Kirke- og Kulturmedarbejder i Højelse og Lellinge Louise Keiniche Rasmussen Tlf.: Træffes man. og tirs. kl louisekeiniche@gmail.com Højelse Kirkegårdskontor Højelsevej 10A, Højelse, 4623 Ll. Skensved Graver Niels Larsen Træffes mandag fredag kl Tlf.: Fax hoejelsekirkegaard@mail.tele.dk Lellinge Kirke Graver Henning Mathiesen Ringstedvej 119, Lellinge, 4600 Køge Tlf.: lellingekirke@mail.dk Organist og sanger: Se Højelse Kirke Menighedsrådene: Højelse Menighedsråd (Højelse og Ølby) Formand: Liselotte Nyboe Ringen 1, 4600 Køge Tlf.: l.nyboe@mail.dk Næstformand og Kirkeværge Ølby Kirke Johan Dyrløv Tlf.: / johan.dyrloev@mail.dk Kirkeværge Højelse Kirke Preben Petersen Tlf.: / Lellinge Menighedsråd Formand: Peer Kristjansen Nørreledet 16, Lellinge, 4600 Køge Tlf.: Kirkeværge: Bjarne Pedersen Tlf.: Resurrection International Christian Center Pastor Jacques Musungay Kalala Tlf Gudstjeneste hver søndag kl i Ølby Sognegård

3 Aktiviteter for børn i Højelse Kirke - Lellinge Kirke - Margrethegården Højelse Kirke og præstegårdshave Gud og Spaghetti med pølser og brød Tirsdag den 16. juni kl Vi fejrer igen Valdemarsdag med en traditionsrig, børnevenlig gudstjeneste i Højelse Kirke, inden vi går ned i præstegårdshaven og slipper ballonerne løs. Bagefter spiser vi pølser med brød og hygger os. Husk tilmelding til spisning louisekeiniche@gmail.com senest fredag den 12. juni husk at angive, hvor mange børn/voksne I kommer. Det er gratis at spise med. Sommerkirke for børn i Højelse Tirsdag den 30. juni kl En professionel legeinstruktør kommer forbi præstegårdshaven i Højelse med en taske over skulderen, der er proppet med enkle rekvisitter, til en lang række forskellige fælleslege. Alle deltagere bliver aktiveret, alle indgår i legefællesskabet på egne betingelser, alle griner med garanti det meste af tiden, og enkelte stopper formentlig op og tørrer lidt sved af panden. Legene præsenteres så de passer til alle, så kom og vær med til at lege, hygge og være sammen. Undervejs vil vi også tænde bål, og så skal vi selvfølgelig også se Højelse Kirkes flotte kalkmalerier. Det er for børn, der skal gå i klasse eller tilsvarende aldersgruppe, tilmelding nødvendig senest 8 dage før på Babygospel i Margrethegården Torsdag den 13. august kl Nyt hold 0-årige med mor eller far mødes første gang denne dag. Herefter mødes vi hver 14. dag, og vi afslutter forløbet lørdag den 7. november kl med en kravlegudstjeneste i Lellinge Kirke v/ Louise Rasmussen. Tilmelding til forløbet hos Anne Bjerre Braüner, tlf.: Korstart i Højelse Kirke Onsdag den 19. august kl Så mødes Højelse-Lellinge Kirkers Børne- & Ungdomskor igen efter en lang sommerferie. Interesserede i alderen 9-16 år kan henvende sig til organist Anne Bjerre Braüner på tlf.: Højelse Kirke og Margrethegården Gud og Spaghetti, høstfest for børn Torsdag den 17. september kl Så er det endnu engang blevet tid til høstfest for børn i Højelse Kirke - korskolen kommer også og medvirker til denne festlige gudstjeneste. Tilmelding til spisning senest mandag den 14. september på mail til louisekeiniche@gmail.com husk at angive, hvor mange børn/voksne I kommer. Det er selvfølgelig gratis, som det plejer at være der er dog kun plads til 60 personer. Så tilmeld jer i god tid.

4 Aktiviteter i Højelse Kirke Lellinge Kirke Margrethegården Morgensang i Højelse Kirke Tirsdag den 9. juni, 8. september og 6. oktober kl v/ Kristina Bay, Anne Braüner og Louise Rasmussen. Vi synger de bedste sange fra vores danske sangskat, efter morgensangen spiser vi morgenmad sammen. Alle er velkomne og morgenmaden koster kun 20 kr. Koncert på Køge Sygehus med kirkernes børne- & ungdomskor Tirsdag den 23. juni kl Vores nye præst, Linda Ishøj Frederiksen, er også sygehuspræst, og hun har inviteret børne- & ungdomskoret ud på Køge Sygehus til en lille Skt. Hans koncert (Afdeling L1). Alle er velkomne. Særgudstjeneste i Højelse Kirke Søndag den 28. juni kl v/ Kristina Bay & Louise Rasmussen Denne gudstjeneste vil ikke foregå helt som en almindelig gudstjeneste, idet musik, sang og indslag vil passe til aftenens tema, som er Guldalderen. Ved gudstjenesten medvirker guitarist Lars Hedelius- Strikkertsen, som har specialiseret sig i 1800-tals musik. Kom og oplev en anderledes gudstjeneste. Lellinge Kirke Sommerkoncert Torsdag den 6. august kl Sommerkoncerten i Lellinge vil i år foregå udendørs med udsigt over Lellinge Ådal. Den festlige operasanger Jens-Christian Wandt vil guide publikum igennem en aften med danske sommersange - både solosange og fællessange. Hans trofaste pianist Jacob Lorentzen akkompagnerer. Efter koncerten er menighedsrådet vært ved en lille forfriskning. Højelse Kirke Sommerkoncert Torsdag den 13. august kl Som mange nok ved, er det i år 150 år siden, vores store komponist Carl Nielsen blev født. Det fejrer vi denne aften i selskab med trompetist Dorthe Zielke og hendes mand, organisten Søren Johannsen. Det bliver et program med musik, fortælling, billeder og fællessang. Høstgudstjenester Søndag den 27. september i Lellinge Kirke kl og Højelse Kirke kl Børne- & ungdomskoret medvirker ved begge gudstjenester. Efter gudstjenesten i Højelse er der frokost i Margrethegården. Prisen for frokost er kr. 50,00 pr. person. Tilmelding skal ske til kirkekontoret senest onsdag den 23. september.

5 Litteraturklub Margrethegården Som noget helt nyt vil vi i efteråret præsentere en litteraturklub, hvor kendte som mindre kendte forfattere og deres bøger vil blive præsenteret, samt diskuteret med mag. art. Bente Hatting Gjelten i Margrethegården, 4 fredag formiddage fra kl Bente Hatting Gjelten har før gæstet os i Margrethegården, nemlig ved torsdagscaféens juleafslutning i december sidste år, og da hun har været tilknyttet flere FOF-afdelinger i årtier, og i sin tid er uddannet i litteratur/teatervidenskab på universitetet, så kan alle være med, begyndere som læseheste. På 4 formiddage vil Bente Hatting Gjelten fortælle om vigtige forfatterskaber, der alle giver stof til eftertanke og tankeflugt. Det er ikke nødvendigt at have læst bøgerne, man kan forhåbentligt hente inspiration til læsning i sofakrogen i den mørke vinter. Sæt allerede nu kryds i kalenderen, så du kan nå at låne eller købe bøgerne og få dem læst, eller som sagt bare komme og blive inspireret. Vi begynder i september måned. Alle er meget velkomne og det koster kr. til kaffe og kage. Günter Grass (f ) Fredag den 25. september. Tysk nobelprismodtager, der har skabt debat om, at være tysk, ærlighed og fortielser i sine erindringer Når løget skrælles (2007) og Mørkekammerhistorier (2009). Hans berømteste værk er uden tvivl Bliktrommen der findes både som film og skuespil. Alice Munro (f. 1931) Fredag den 23. oktober. Den mageløse canadiske forfatterinde, der sidste år modtog nobelprisen. Hendes smukke klassiske prosa er gennemtrængt af livsklogskab i bl.a. For meget lykke og Fjendskab, venskab og ægteskab. Umberto Eco (f. 1932) Fredag den 4. december. Italiens fantasifulde digter, der siden gennembruddet med Rosens navn har overrasket med Med Platon til striptease og Kirkegården i Prag. Anne Fortier (f. 1971) Fredag den 15. januar. Dansk/canadisk storyteller, der mestrer den historiske romans univers i Hyrder på bjerget (Atlantis), Amazoneres ring (Oxford-miljø) og bestsellerværket Julie om Romeo og Julie i Siena. Hun er født i Holstebro, men siden 2002 bosat i USA og Canada. Hendes store interesse for historie og slægtsforskning præger hendes forfatterskab. Nogle mener, at hendes bøger er for kulørte, men hun sniger en masse viden ind i læseren, f.eks. om Sienas historie og de gamle italienske adelsslægter (Julie).

6 Pensionistudflugt i Lellinge Sogn Onsdag den 12. august kl I lighed med tidligere år arrangerer Lellinge menighedsråd en pensionistudflugt. Turen er for pensionister, som er bosiddende i Lellinge Sogn, og som er medlem af Den Danske Folkekirke. Tilmelding i Lellinge Brugs fra den 1. juli Aktiviteter for børn i Ølby Kirke og Sognegård I foråret har vi haft forskellige arrangementer for små og store børn. I efteråret går vores kirke og kulturmedarbejder på barsel og vores præst har orlov i 3 måneder. Der kommer barselsvikar og præstevikar, men vi kan ikke på nuværende tidspunkt sige, om nedenstående arrangementer bliver til noget. Derfor bedes I holde et skarpt øje med vores hjemmeside. Babysalmesang, tager udgangspunkt i babyrytmik, hvor vi til en blanding af kendte salmer og børnesange bevæger os rundt i kirkens dejlige rum. Til sangene bruger vi forskellige instrumenter og rekvisitter, vi danser og laver fagter. Babysalmesang giver dig simple redskaber til at bruge sang og musik i dit samvær med dit barn derhjemme - ved puslebordet, ved vasketøjet, på skødet, ved sengetid eller når det skal trøstes. Gud & Spaghetti består - som navnet antyder - af to ingredienser: Noget om Gud og derefter en ordentlig omgang spaghetti! Børnegudstjenesten begynder kl i kirkerummet, hvor vi har et tema eller en historie fra Bibelen på programmet. Fortællingen gøres levende ved hjælp af rekvisitter, og har man mulighed for det, kan man komme inden gudstjenesten, kl og være med til at fremstille disse rekvisitter. Spirekoret er for børn i 4. og 5. klasse, der kan lide at synge. Vi synger forskellige sange, fra små årstidssange til nyere popsange, alt sammen med fokus på sangglæde og langsom stemmetræning. Juniorkonfirmander er et tilbud til børn i 3. klasse. Hver uge hører vi en ny historie fra Bibelen, som vi aktivt og kreativt prøver efter i sømmene. Historierne fokuserer bl.a. på emner som venskab og hjælpsomhed, og tager afsæt i børnenes univers. Vi leger, synger og hygger os, og vi får også tid til en pause med saft og lidt at spise. Betweenklubben er for alle klasser. Information om tema og tilmelding vil komme til at stå i en folder i kirken.

7 Aktiviteter i Ølby Kirke og Sognegård Cirkus Baldoni Lørdag den 13. juni kl Højelse og Ølby kirkers menighedsplejer inviterer hermed enlige forsørgere med børn under 18 år og bopæl i Højelse Sogn, en tur i cirkus. Transporten til cirkuspladsen skal man selv sørge for. Cirkusteltet er slået op for enden af Strandpromenaden i Køge. Billetter kan afhentes på kirkekontoret ved personligt fremmøde. Vi har samtidig fået et antal billetter til pensionister, normal pris kr. 180,00. Vi sælger dem til kr. 90,00. Billetterne kan afhentes på kirkekontoret mod betaling. Koncert Søværnets Tamburkorps - under åben himmel Lørdag den 20. juni kl Søværnets Tamburkorps er den Danske Flådes orkester, der består af 21 fastansatte musikere. Korpset holder til på den gamle Flådestation Holmen i hjertet af København, hvor det alsidige repertoire indøves. Under ledelse af tamburmajor Martin Dolleris medvirker det populære korps årligt ved over 100 arrangementer ud over landet. Dirigenten er Peter Harbeck, der tidligere har dirigeret Den Kongelige Danske Livgarde. Ved koncerten i Ølby spiller korpset en blanding af militærog underholdningsmusik. I pausen kan der købes kaffe/te og hjemmebagt kage kr Swingende rejse gennem Norden - under åben himmel Torsdag den 30. juli kl Det var den førende danske jazzbassist Niels Henning Ørsted Pedersen, der for over 40 år siden introducerede kontrabassen som soloinstrument i dansk jazz. Den specielle teknik blev senere videreudviklet af bassisten Jimmi Roger Pedersen, en af hans elever, der denne aften sammen med Ole Kock Hansen, en af Danmarks store jazzpianister og leder af DR Bigbandet, spiller udvalgte jazz evergreens arrangeret til den typiske danske jazztone. I programmet indgår også nordiske sange.

8 Koncert Lørdag den 5. september kl Filippinsk gospelkor Genhør med det filippinske kor CBMBC Choir, der består af 25 herboende filippinere og dirigeres af den filippinske musiker Jeremiah Lorentzen. Koret akkompagneres på klaver af Ulyn Concillado, som oprettede koret i Ved koncerten i Ølby Kirke vil koret fortælle om deres musik, kultur og baggrund samt glimt fra kirkelivet på Filippinerne. under den tyske besættelse fra , med udgangspunkt i hendes bog Jeg brød et løfte. 60 år senere læser hun Peter Øvig Knudsens bog om Gestapo bødlen Ib Birkedal og vælger at fortælle sin historie. Sogneeftermiddag Ølby Sognegård Tirsdag den 15. september kl Foredrag ved Dorthe Emilie Røssel Jeg brød et løfte. Dorthe Emilie Røssel kommer og beretter om sin barndom og oplevelser Høstgudstjeneste Søndag den 27. september kl Efter gudstjenesten er der kirkefrokost i menighedssalen. Udover kirkens organist og pigekor medvirker en gæstemusiker. Tilmelding til kirkekontoret senest den 25. september på tlf Ølby Kirkes Pigekor Er du glad for at synge? Vil du lære mere om sang og musik i et godt fællesskab? Går du i 4. eller 5. klasse kan du være med i børnekoret Spirerne. Går du i 6. klasse eller derover og vil du gerne have et anderledes fritidsjob kan du være med i Ølby Kirkes Pigekor. Vi øver hver tirsdag eftermiddag oelbykirke@gmail.com,

9 Heldagstur til Galleri Emmanus i Haslev og Sorø Klosterkirke Tirsdag den 8. september kl til ca Bussen kører fra Brugsen i Lille Skensved kl og fra Ølby Kirke kl til Galleri Emmanus i Haslev, hvor vi hører foredrag om Hvideslægten og Sorø Klosterkirke. Der serveres kaffe under foredraget. Herefter kører vi til Sorø, hvor foredragsholderen vil vise os rundt i Klosterkirken, hvor Hvideslægten ligger begravet. Vi kører tilbage til Emmanus, hvor vi spiser frokost, og bagefter er der rundvisning i Galleriet og tid til at nyde omgivelserne. Forventet hjemkomst ca. kl Pris pr. person kr. 200,00 Tilmelding og betaling til kirkekontoret senest den 25. august Højelse Sogns Menighedsråd inviterer enlige forsørgere med børn under 18 år en tur til BonBon-Land Lørdag den 8. august Bussen kører fra Ølby Kirke kl og fra Brugsen i Lille Skensved kl Du skal være bosiddende i Højelse Sogn. Tilmelding til kirkekontoret senest den 24. juli. Bussen kører fra BonBon-Land kl Sorggruppe Kirkerne i Køge provsti har en sorggruppe, hvor man mødes og taler åbent om sorgen over tabet af et menneske, som stod en nær. Sorggruppen er et fortroligt sted, hvor man møder andre, som har mistet. Her er der mulighed for at tale om svære følelser, lytte til andre, som er i samme situation og dele erfaringer og minder. Enhver, som har mistet en pårørende, er velkommen til at henvende sig. Sorggruppen mødes hver anden torsdag kl Vi begynder en ny gruppe den 27. august 2015 Mødested: Ølby Kirkes sognegård, Ølby Center 79-81, 4600 Køge For tilmelding og flere oplysninger, kontakt sorggruppelederne: Linda Ishøj Frederiksen, tlf eller mail: lif@km.dk Signe Asbirk, tlf eller mail: sia@km.dk Der vil ligge en folder i kirker /sognegårde med flere oplysninger.

10 Forandringer Alting har en tid, for alt, hvad der sker under himlen, er der et tidspunkt. Sådan læser vi i Prædikerens Bog, fra Det gamle Testamente. Og uanset, om vi kan lide det eller ej så har de ord stadig gyldighed, så gamle de er. Hen over sensommeren og efteråret, skal vi sige farvel til Anna-Marie og Kit, vores to kordegne. De synes begge, at nu, skal deres tid bruges på noget andet og derfor har de valgt, at gå på pension. Anna-Marie har været vores kordegn gennem de sidste ni år og Kit har været hos os i to år. De har begge gjort, hvad de skulle og mere til, og det er vi mange, der har nydt godt af, og det er vemodigt, at skulle sige farvel. Ikke mindst Anna-Marie, har stået model til lidt af hvert gennem årene. Men hun har altid holdt hovedet koldt og hjertet varmt. Og så er hun velsignet med en stor portion humoristisk sans. En stor tak til Jer begge fra menigheden rødder ansatte udsatte og præster. I skrivende stund, arbejder menighedsrådet på stillingsopslag til de ledige stillinger. For Hanne, som er Ølby kirkes sognemedhjælper, er det blevet tid til at føde et barn til. Derfor går hun på barselsorlov i begyndelsen af september, for at føde i oktober og så vender hun heldigvis tilbage, har hun lovet. Det kan vel heller ikke tage så lang tid, at føde et barn. Og så syntes vores sognepræst Ruth, at det er blevet tid til at holde studieorlov. Den afholdes i månederne september, oktober og november. Der er givet studieorlov til at undersøge: Hvordan musikken implementeres i gudstjenesten. Provsten finder en præst, som skal varetage embedet i de tre måneder, som orloven varer. Og så byder vi Visti Jensen velkommen iblandt os. Efter flere år som vikar, er Visti blevet fastansat som gravermedhjælper ved Højelse Kirkegård. Det bliver et efterår med en del kommen og gåen. Der skal siges goddag og farvel og på gensyn! God sommer Menighedsrådet

11 Ølby Kirkes Menighedsplejes årsmøde Hermed indkaldes til årsmøde i Ølby Kirkes Menighedspleje Søndag den 28. juni kl Forslag til behandling på årsmødet indgives skriftligt til formanden senest 14 dage før mødet. Menighedsmøde Sognets årlige menighedsmøde finder i år sted i Ølby Sognegård søndag den 13. september. Efter højmessen kl vil der bliver serveret en let frokost, og derefter afholder vi mødet kl. ca Dagsorden: 1. Nyt fra menighedsrådet 2. Regnskab og budget 3. Nyt fra menighedsplejerne i Højelse og Ølby 4. Orientering om projekt Istandsættelse af prædikestol og alter i Højelse Kirke 5. Eventuelt Menighedsrådsmøder i Højelse Sogn Onsdag den 24. juni kl i Højelse Torsdag den 27. august kl i Ølby Onsdag den 7. oktober kl i Højelse. Møderne er offentlige og dagsorden vil være fremlagt i kirkekontorets åbningstid ca. 1 uge før mødet. Menighedsrådsmøder i Lellinge Sogn Torsdag den 11. juni kl Torsdag den 13. august kl Torsdag den 10. september kl Møderne afholdes i servicebygningen ved Lellinge Kirke. Kirkefrokost i Ølby Kirke søndag: 28. juni 30. august 27. sept. Der er mulighed for lørdagsdåb i alle tre kirker på følgende datoer: Højelse Kirke: 20. juni kl august kl september kl Lellinge Kirke: 20. juni kl august kl september kl Ølby Kirke: 20. juni kl august kl september kl For yderligere oplysninger kontakt venligst kirkekontoret på tlf i kontorets åbningstid.

12 Gudstjenester Dato Højelse Lellinge Ølby 07. juni 1. s.e. trinitatis KB Ingen Ingen 14. juni 2.s.e. trinitatis Ingen KB LF 21. juni 3. s.e. trinitatis KB KB RB 28. juni 4. s.e. trinitatis KB Ingen RB 05. juli 5. s.e. trinitatis Ingen KB Ingen 12. juli 6. s.e. trinitatis KB Ingen KB 19. juli 7. s.e. trinitatis Ingen KB KB 26. juli 8. s.e. trinitatis LF Ingen Ingen 02. aug. 9. s.e. trinitatis Ingen LF RB 09. aug. 10. s.e. trinitatis Ingen Ingen LF 16. aug. 11. s.e. trinitatis RB RB Ingen 23. aug. 12. s.e. trinitatis KB Ingen RB 30. aug. 13. s.e. trinitatis Ingen KB RB 06. sep. 14. s.e. trinitatis LF Ingen NN 13. sep. 15. s.e. trinitatis Ingen KB NN 20. sep. 16. s.e. trinitatis NN NN Ingen 27. sep. 17. s.e. trinitatis KB 1) KB 1) NN 1) 04. okt. 18. s.e. trinitatis Ingen NN ingen RB = Ruth Boysen, KB = Kristina Bay, LF = Linda Ishøj Frederiksen, NN = Præstevikar 1) Høstgudstjeneste, koret medvirker i Højelse og Lellinge. Lellinge Sogn: Der er kirkebil til alle møder og foredrag i Ølby og Højelse Kirker samt Margrethegården i Højelse. Højelse Sogn: Der er kirkebil til samtlige gudstjenester, koncerter, møder og foredrag i Ølby og Højelse Kirker samt Margrethegården i Højelse. Kirkebil kan bestilles på kirkekontoret, tlf senest fredag inden kl eller man kan bestille direkte hos Dan Taxi, tlf Hold øje med vores hjemmeside via Højelse Kirke: - Ølby Kirke: Lellinge Kirke: Deadline for indlæg til næste kirkeblad, som dækker oktober - november - december - januar er den 25. august

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård.

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Deltagere: Liselotte Nyboe, Johan Dyrløv, Arthur Holgerson, Arne Søndergard, Palle Sigaard, Birgit Bager, Marie Holst, Ruth

Læs mere

Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad

Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad MAJ JUNI JULI - AUGUST 2014 Kirkelig vejviser Præster Sognepræst Ruth Boysen (kbf) Nyvej 49, 4600 Køge Træffes hver dag undtagen mandag. Tlf.: 56 63 87 01 Tlf.:

Læs mere

Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad

Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER 2014 Kirkelig vejviser Præster Sognepræst Ruth Boysen (kbf) Nyvej 49, 4600 Køge Træffes hver dag undtagen mandag. Tlf.: 56 63 87 01

Læs mere

Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad

Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad DECEMBER JANUAR FEBRUAR 2014/2015 Kirkelig vejviser Præster Sognepræst Ruth Boysen (kbf) Nyvej 49, 4600 Køge Træffes hver dag undtagen mandag. Tlf.: 56 63 87

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad

Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad FEBRUAR MARTS APRIL 2014 Kirkelig vejviser Præster Sognepræst Ruth Boysen (kbf) Nyvej 49, 4600 Køge Træffes hver dag undtagen mandag. Tlf.: 56 63 87 01 Tlf.:

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad

Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad MARTS - APRIL - MAJ 2015 Kirkelig vejviser Præster Sognepræst Ruth Boysen (kbf) Nyvej 49, 4600 Køge Træffes hver dag undtagen mandag. Tlf.: 56 63 87 01 Tlf.:

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Februar i Tagensbo Kirke

Februar i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Vakant, organist

Læs mere

Kirkenyt juli og august 2014

Kirkenyt juli og august 2014 Kirkenyt juli og august 2014 Foredrag om Brasilien Hør Marie Sødertoft Pedersen fortælle om sine begivenhedsrige rejser i Brasilien. Hun holder foredrag i kirken onsdag den 13. august. Gudstjeneste under

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja!

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja! Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organist

Læs mere

Februar i Tagensbo Kirke

Februar i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

Spaghettigudstjenester Spaghettigudstjenesten i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Med bakker skabt af is Høstmarkedsandagt på plænen i Asnæs lørdag den 13. september kl. 9.30-10.00 Asnæs kirke flytter traditionen tro ud

Læs mere

Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune

Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune Alle kirker har forskellige tilbud om samvær og aktiviteter for voksne og ældre. Der er foredrag, udflugter, samtaler, fællessang og hygge.

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

September i Tagensbo Kirke

September i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organistvikar:

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

Kirke og Sogn. På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9

Kirke og Sogn. På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9 Kirke og Sogn På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9 2 KIRKE OG SOGN KIRKE OG SOGN 3 Infoside Kirkekontoret, Sognegården, Kirketorvet 2, 8310 Tranbjerg 86 29 57 33 Mandag-fredag kl. 10.00 13.00 Torsdag

Læs mere

Kirkenyt maj og juni 2015

Kirkenyt maj og juni 2015 Kirkenyt maj og juni 2015 Tag med på sommerudflugt Spændende seværdigheder og hyggelig middag - tag med kirken på sommerudflugt den 18. juni. Turen går til Nedre Dråby Kirke, Jægerspris Slot, J. F. Willumsens

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Maj 2012 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Årets konfirmander fra Nr. Herlev

Læs mere

Kirkenyt september og oktober 2014

Kirkenyt september og oktober 2014 Kirkenyt september og oktober 2014 Foredrag med Camilla Munch Kom og hør om søværnets indsats i Syrien - og om livet ombord på søværnets krigsskibe. Foredrag med Camilla Munch torsdag den 11. september

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

kirkebladet for hvidovre sogn

kirkebladet for hvidovre sogn kirkebladet for hvidovre sogn Maj - juli 2015 Gudstjeneste under åben himmel 2. pinsedag kl. 11.00 www.hvidovrekirke.dk HØJMESSER OG GUDSTJENESTER MAJ-JULI 2015 Kl. 10.00 hvor intet andet anføres MAJ 1.

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

S C T. M O R T E N S S O G N

S C T. M O R T E N S S O G N KIRKEBLADET S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 3 September-november 2015 Menighedsudvalget Efterår 2015 Udflugt, musik, sang og foredrag Udflugt tirsdag d. 1. september kl. 13.00-18.00 med afgang

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 3 51. årg. 2014 September Oktober November Høst Afskedsreception Syng sammen Koncert Musikgudstjenester Alle Helgen Velkommen til årets konfirmander

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel PS: Poul Steenberg

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel PS: Poul Steenberg Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 pt. sygemeldt Poul Steenberg, vikarierende sognepræst: poust@km.dk, tlf. 2424 5016 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk,

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

Kirkerne i Vipperød SDR. ASMINDRUP GRANDLØSE ÅGERUP. juni juli august 2015

Kirkerne i Vipperød SDR. ASMINDRUP GRANDLØSE ÅGERUP. juni juli august 2015 Kirkerne i Vipperød juni juli august 2015 GRANDLØSE ÅGERUP SDR. ASMINDRUP Få øje på Kærligheden Sognepræsterne skriver: Der er i skrivende stund en endnu bedre stemning end sædvanligt i sognegården. Det

Læs mere

Torsted Sogn. Østerhåb & Torsted kirker. 2013. juli-august. 33. årgang. nr. 4. Foto: Sogneudflugt 2013 med rundvisning i Vor Frue Kirke i Århus.

Torsted Sogn. Østerhåb & Torsted kirker. 2013. juli-august. 33. årgang. nr. 4. Foto: Sogneudflugt 2013 med rundvisning i Vor Frue Kirke i Århus. Torsted Sogn Østerhåb & Torsted kirker 2013. juli-august. 33. årgang. nr. 4 Foto: Sogneudflugt 2013 med rundvisning i Vor Frue Kirke i Århus. 1 af dem er kulturperler med spændende kunst og arkitektur,

Læs mere

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen BØRN Onsdag kl. 11.00. Dog sommerferie: 18/6-6/8 BABYSALMESANG Til babysalmesang i Frederiksholm Kirke fyldes kirken med musik og rytmik for alle babyer mellem 0 og 1 år. Vi hygger, synger et par salmer

Læs mere

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE MAJ - AUGUST 2011 ANNA SOGNS KIRKEBLAD 100 ÅRS FØDSELSDAG for K9 - FDF DEN 28. AUGUST 2011 er vi alle inviteret til FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00 I ANNA KIRKE Efter gudstjenesten tager vi sammen ud i hytten

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Maj til september 2013 Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Så nåede vi Maj En fantastisk dejlig måned ja måske årets skønneste! 12 maj indsættes den nye

Læs mere

Spaghettigudstjenester Spaghettigudstjenesten i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

Læs mere

Kirkenyt juli og august 2015

Kirkenyt juli og august 2015 Kirkenyt juli og august 2015 Orgelkoncert med Frantizek Vaincek Den internationalt anerkendte organist Frantizek Vanicek holder koncert i Strandmarkskirken søndag den 23. august. Der er gratis adgang til

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester Kirkebladet FOR SKODBORG OG SKRAVE SOGNE Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201 Nu falmer skoven trindt om land Mel.: Johan H. Nebelong 1889 Jeg ved et evigt Himmerig 1) Nu falmer skoven trindt om

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 3 September Oktober November 2018 FAMILIEGUDSTJENESTE Lørdag den 6. oktober klokken 10.00 med æblehøst Som mange ved, har vi i Sædder

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 34. årgang Nr. 4 December 2014 Hyggeklubben holder juleferie fra d. 4. december, vi begynder igen d. 15. januar kl. 13.00. Bemærk det nye mødetidspunkt.

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 Orgelindvielse den 20. september Projekt nyt orgel Høstgudstjeneste med orgelindvielse og frokost I juni kom det nye orgel så på plads i Padesø Kirke.

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

Arrangementer Vinteren

Arrangementer Vinteren Arrangementer Vinteren 2016-2017 Allerslev og Jungshoved kirker Op mod jul I skrivende stund først i november - er juleforberedelserne rundt omkring så småt ved at komme i gang. Særlig butikkerne er hurtigt

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Kirkegang i Padesø Kirkerne er tomme, der kommer ingen. Det er en udtalelse, man ofte hører i medierne, men det er jo i langt de

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

VELKOMMEN TIL GELLERUP KIRKEDAGE

VELKOMMEN TIL GELLERUP KIRKEDAGE 2015 26.-27. sep. VELKOMMEN TIL GELLERUP KIRKEDAGE EN DEL AF NOGET STØRRE Det er for os, der holder af fællesskab på kryds og tværs. Program lørdag 9.30-10.00 Morgenkaffe m. check in. 10.00-10.30 Morgensang

Læs mere

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014 Goddag og farvel Præsentation af ny præstevikar I forbindelse med, at Torben Jensen har fået nyt embede, er jeg blevet

Læs mere

april maj juni Indhold:

april maj juni   Indhold: Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2018 april maj juni Indhold: Foråret kommer 2 Goddag til endnu en ny præst 2 Eftermiddagsgudstjenester 3 Tusmørkeandagter 3 Familiegudstjenester 3 Kalender 4-5 Den nye

Læs mere

Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad

Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad Den renoverede prædikestol i Højelse Kirke. Foto C. E. Pedersen JUNI JULI AUGUST SEPTEMBER 2016 Kirkelig vejviser Præster Sognepræst Ruth Boysen (kbf) Træffes

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Nørremarkskirken Kom-sammeneftermiddage. Spændende foredrag Fællesskab Kaffe Sang

Nørremarkskirken Kom-sammeneftermiddage. Spændende foredrag Fællesskab Kaffe Sang Nørremarkskirken Spændende foredrag Fællesskab Kaffe Sang 2016-2017 Kom-sammeneftermiddage Torsdag den 25. august kl. 14.30 Mit liv med musik Musiker og klaverstemmer, Ole-Peter Jørgensen Vejle Ole-Peter

Læs mere

Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke

Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke 2011 Mission Rindum Kirkes opgave er at forkynde det kristne budskab i mødet med mennesker der, hvor de er, og samtidig være tro over for kirkens

Læs mere

Simeon Sankt Johannes Sogn. juni juli august. sommer

Simeon Sankt Johannes Sogn. juni juli august. sommer Simeon Sankt Johannes Sogn juni juli august 2015 sommer 2015 ÅBENT HUS OG HAVE Mandag 13/7 Mellem kl. 13 og kl. 17 holder jeg ÅBENT HUS/HAVE for alle, der har lyst til at lægge vejen forbi i anledning

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2017-18 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

juli august september

juli august september Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2015 juli august september Indhold: Skelagerparken 2 25 års jubilæum 3 Kalender 4-5 Dåbsjubilæum 6 Familiegudstjenester 6 Babysalmesang 6 Ny biskop 7 Praktiske oplysninger

Læs mere

nyt God sommer! 40. årgang Nr Juni - Juli - August

nyt God sommer! 40. årgang Nr Juni - Juli - August IRKE nyt God sommer! 40. årgang Nr. 3 2013 Juni - Juli - August Konfirmand 2014? Jeg har nu åbnet for indskrivning af kommende konfirmander bosiddende i enten Kullerup eller Vindinge Sogn. Det vil sige,

Læs mere

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af.

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af. Kirkeblad sommeren 2008 Afskedshilsen Tiden er nu inde til at skrive en lille afskedshilsen midt i alle flyttekasserne. Tiden er inde til at sige farvel og tak for den tid vi har været her i Fjellerup

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 2 Juni Juli August 2018 TILLYKKE TIL ÅRETS KONFIRMANDER 2. pinsedag kunne vores organist, Hans Bjerborg tage det nye orgel i brug

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

SKT. KNUDS KIRKE. Velkommen i Domkirken

SKT. KNUDS KIRKE. Velkommen i Domkirken SKT. KNUDS KIRKE Velkommen i Domkirken Velkommen i Domkirken Denne lille oversigt over højmessens forløb er udarbejdet med ønsket om, at du vil genkende gudstjenestens forskellige led og føle dig hjemme

Læs mere

NR. 3-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST

NR. 3-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST NR. 3-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST Tirsdag d. 2. juni kl. 19.30 Sommerkoncert med Erik

Læs mere

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes!

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: Betina Gregersen på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp på tlf.

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 2 51. årg. 2014 Når Pinsesolen danser! Præst og præstevikar Pinse Ferietid og gudstjenster Midsommersang Friluftsgudstjeneste Juni Juli August

Læs mere

Støt op om vores arbejde meld dig ind i Foreningen Nyhedsbrevet 4534

Støt op om vores arbejde meld dig ind i Foreningen Nyhedsbrevet 4534 4 5 3 Sommersæsonen i Bøgelunden startede med børneloppemarked og cirkusunderholdning d. 27. maj. I juli er der sommersjov i Bøgelunden hver søndag fra kl. 14 16 4 Juni / Juli 2018 Nyhedsbrevet 4534 Udgives

Læs mere

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl.

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.4. april. 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 29. marts Palmesøndag Kl. 10.30 Birgit Lundholm, Onsdag den 1. april Kirkevært i kirken Kl.

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 Et vindue i Padesø Kirke Hvor mange bruger kirken? Hen over sommeren sidste år var et af de store temaer i medierne Folkekirkens krise og manglende kirkegængere.

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

GUDSTJENESTER CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

GUDSTJENESTER CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Kirkenyt marts og april 2014

Kirkenyt marts og april 2014 Kirkenyt marts og april 2014 Kom til koncert med Anne Linnet Tirsdag den 25. marts er der koncert med Anne Linnet. Hør nogle af hendes mest kendte sange og salmer i kirken. Billetter kan købes i kirken.

Læs mere

Koncert. Udflugt. for voksne. In Consort. Halloween. Mikkelsdag. Kristendom. kirkebladet for hvidovre sogn. og øen Nyord.

Koncert. Udflugt. for voksne. In Consort. Halloween. Mikkelsdag. Kristendom. kirkebladet for hvidovre sogn. og øen Nyord. kirkebladet for hvidovre sogn In Consort Koncert med blokfløjtenister September-oktober 2014 Udflugt til Udby og Møns Klint og øen Nyord Halloween Græskar og aftensang for hele familien Kristendom for

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 5339 Åbningstid Mandag til torsdag fra kl. 9.00 15.45 Velkommen til Aktivitetscentret Thulebakken! Aktivitetscentret på Thulebakken

Læs mere