Instruktionsbog. Trilet 2000H.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Instruktionsbog. Trilet 2000H. e-mail: trilet@inst.nja.dk"

Transkript

1 Instruktionsbog Trilet 2000H

2 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1 FØR TRILETTEN TAGES I BRUG 3 KØRSELSVEJLEDNING 7 VEDLIGEHOLDELSE UDSKIFT AF PÆRER 8 KONTROL AF TÆNDRØR 10 EL-SIKRINGER 11 JUSTERING AF TOMGANGSHASTIGHED 12 RENSNING AF LUFTFILTER 12 BREMSER 13 JUSTERING AF BAGBREMSER 13 VEDLIGEHOLDELSE AF BATTERI 14 OPLADNING AF BATTERIET 15 SMØRING 16 RENGØRING 17 OPSTALDNING - OVERVINTRING 17 GARANTIEFTERSYN 18 SERVICEEFTERSYN UDOVER KM GARANTIEFTERSYN 19 DRIFTSFORSTYRRELSER 23 TEKNISKE DATA Udgave 2. Oplag Apr. 2001

3 2 GARANTIBESTEMMELSER Der er 12 måneders fabriksgaranti på TRILETTEN, regnet fra fakturadato. Garantien omfatter enhver del af køretøjet, der er defekt som følge af materiale eller fabrikationsfejl. Garantien er kun gældende såfremt køretøjet er vedligeholdt forskriftsmæssigt. Fabriksgarantien bortfalder ligeledes, hvis der foretages indgreb, der ændrer TRILETTENs oprindelige konstruktion. Fabriksgarantien bortfalder ligeledes hvis garantieftersynet, der skal foretages ved 1000 km eller inden der er gået et år, ikke er udført. STØJDÆMPNING - UDVEKSLING - UDSTØDNING I henhold til ministeriel bekendtgørelse om radiostøjdæmpning af køretøjers tændingsanlæg er køretøjet fra fabrikken monteret med en afskærmet tændrørskappe. Denne må ikke fjernes, og ved udskiftning skal den erstattes af samme type med tilsvarende egenskaber. Der gøres udtrykkeligt opmærksom på, at det ifølge dansk lovgivning er ulovligt at foretage konstruktive ændringer ved en typegodkendt knallert. For TRILETTEN er også udvekslingsforholdet samt udstødningsanlægget fastlagt i godkendelsen. En ændring af disse dele er derfor også ulovlig.

4 3 FØR TRILETTEN TAGES I BRUG TRILETTEN er prøvekørt før levering, men følgende bør kontrolleres før køretøjet tages i brug: FORSIKRING Sørg for, at de forsikringsmæssige forhold er i orden. FUNKTION AF PARKERINGSBREMSE Træk håndbremsegrebet i styrets højre side, således at bøjlen til parkeringsbremsen går i indgreb. PARKERINGSBREMSE KONTROL AF LYGTER OG KONTROLLAMPER SPEEDOMETER BAGHJULSBREMSE TÆNDINGSLÅS Stillinger: AFBRUDT TÆNDING KILOMETERTÆLLER START AFVISERBLINK venstre AFVISERBLINK højre FJERNLYS Sæt tændingsnøglen i tændingslåsen og drej nøglen til stillingen: TÆNDING For- og baglygter skal nu lyse.

5 4 Med skiftekontakten for forlygter i multikontakten på styret kontrolleres forlygterne. Med kontakten i stillingen: HI skal begge forlygter samt gul kontrollampe i instrumentpanelet lyse. Med kontakten i stillingen: LO skal den nederste forlygte lyse. Stillingen FL benyttes til afgivelse af overhalingsblink. MULTIKONTAKTEN STOPKONTAKT FOR MOTOR HORN AFVISERBLINK SKIFTEKONTAKT FOR FORLYGTER HI: FJERNLYS (begge forlygter tændt) LO: NÆRLYS (nederste forlygte tændt) FL: OVERHALINGSBLINK Med skiftekontakten for afviserblink afprøves blinklysene. Med kontakten i stillingen: L skal for- og bagblinklygter i venstre side af TRILETTEN blinke. Endvidere skal grøn kontrollampe i venstre side af instrumentpanelet blinke. Med kontakten i stillingen: R skal tilsvarende lygter i højre side blinke. Men hornkontakten afprøves TRILETTENs horn. START AF MOTOR Træk parkeringsbremsen og kontroller at der er benzin på tanken. Påfyld om nødvendigt oktan 92 blyfri benzin blandet med 2-takt motorolie i forholdet 50:1, d.v.s. 2% olie (20 cm 3 pr. liter benzin). BENZIN OLIE 50 1 LITER CM 3 0,5 10 1,0 20 1,5 30 2,0 40 2,5 50 3,0 60 Som eksempler på 2-takt olier kan nævnes: MOTUL SCOOTER 2T, HONDA 2-takt olie og Castrol SUPER TT, men andre 2-takt olier af tilsvarende kvalitet kan også anvendes. BEMÆRK! Der må under ingen omstændigheder kun påfyldes ren benzin! Køres tanken tør skal pumpen udluftes.

6 5 Åbn benzinhanen og sæt chokerhåndtaget i stillingen: FULD CHOKER BENZINHANE RESERVE LUKKET ÅBEN Fra august 2000 bortfalder brugen af benzinhane. FULD CHOKER CHOKER INGEN CHOKER Sæt tændingsnøglen i tændingslåsen og drej nøglen til stillingen: START. Starter motoren ikke første gang, skal nøglen drejes tilbage til stillingen: AFBRUDT, før der kan foretages en ny start. Så hurtigt som muligt, efter at motoren er startet, føres chokerhåndtaget tilbage til stillingen: INGEN CHOKER. Når chokeren er i stillingen: FULD CHOKER, får motoren en federe benzin /luftblanding. Chokeren må derfor kun benyttes ved start og må ikke benyttes under kørsel. STOP AF MOTOR Motoren standses ved at trykke på: STOPKONTAKT FOR MOTOR. Det er således ikke nødvendigt at dreje tændingsnøglen tilbage til stillingen: AFBRUDT for at standse motoren. Det skal dog bemærkes, at TRILETTENs for- og baglygter ikke slukkes før nøglen drejes til stillingen: AFBRUDT.

7 6 INDSTILLING AF SÆDE TRILETTENs sæde har tre indstillingsmuligheder. Indstil sædet frem og tilbage og indstil ryglænets hældning samt sædets affjedring således, at den bedst mulige kørestilling opnås. Affjedring af sæde indstilles på personvægt + 10 kg. Afprøv samtidig vippestyret, som aktiverer baghjulsbremserne, når styret trykkes ned. Kontroller at rød kontrollampe i instrumentpanelet lyser når styret trykkes ned. Afprøv gashåndtagets og forbremsegrebets funktion. Til indstilling af ryglænets hældning. Til indstilling af sædet frem og tilbage

8 7 KØRSELSVEJLEDNING Påse at parkeringsbremsen er aktiveret. Åbn benzinhanen og start motoren. Frigør parkeringsbremsen og drej gashåndtaget. TRILETTEN har automatgear, og hastigheden reguleres ved hjælp af gashåndtaget. Kør en prøvetur med moderat hastighed for at blive fortrolig med TRILETTENs køreegenskaber. Afpas altid farten efter forholdene. Ved bremsning lukkes for gassen med gashåndtaget, og der bremses samtidig med for- og bagbremse. Undgå at bremse så kraftigt at hjulene blokeres, da dette vil forøge bremselængden. DE FØRSTE 1000 KM - INDKØRINGSPERIODEN Undgå at køre med fuld hastighed i motorens indkøringsperiode. I denne periode køres så vidt muligt med varierende hastighed, hvilket giver den bedste indkøring af motoren. KØRSEL NED AF BAKKE Ved kørsel ned ad bakke virker motoren som bremse, når der lukkes for gassen. Drejer det sig om en længere strækning skal der af og til gives gas, for at motoren kan få tilført tilstrækkeligt smøreolie, som benzinen er blandet med. Inden der gives gas tages farten af køretøjet ved hjælp af bremserne. Hvis køretøjet bremses så langt ned at den automatiske kobling kobler ud kan en tilkobling for igen at udnytte motoren som bremse, kun opnås ved at give gas, og ikke ved at forøge hastigheden på grund af bakkens fald. KØRSEL PÅ UJÆVNHEDER Af hensyn til dæk og fælge bør kørsel over kantsten og lignende ujævnheder undgås. STANDSNING OG PARKERING Luk for gassen, brems, stop motoren med STOPKONTAKT FOR MOTOR, drej tændingsnøglen til stillingen: AFBRUDT, tag nøglen ud, træk parkeringsbremsen, luk for benzinen og lås køretøjet.

9 8 NØDSTART AF TRILETTEN Er TRILETTENs batteri afladet, f.eks. ved at køretøjet har stået parkeret i længere tid med for- og baglygter tændte, således at der ikke er strøm nok til en normal start, kan køretøjet nødstartes med det medleverede startkabel. Startkablet er i den ene ende forsynet med et ladestik, som sættes i TRILETTENs stikdåse for opladning. Den anden ende af startkablet er forsynet med et stik, der passer i en bils cigartænder. Er der således en hjælpsom bilist i nærheden, kan TRILETTEN startes på normal vis, når kablet er forbundet. BEMÆRK: Bilen skal have 12 V el-anlæg med minus til stel. Husk at trække parkeringsbremsen før TRILETTEN startes. STIKDÅSE FOR OPLADNING VEDLIGEHOLDELSE RCA Aalborg, SAHVA og de af RCA eller SAHVA anviste serviceværksteder kan give råd og vejledning vedrørende vedligeholdelse samt udføre alle vedligeholdelses- og reparationsarbejder. En del af vedligeholdelsesarbejdet kan du eventuelt selv udføre, hvis du har det nødvendige værktøj.

10 9 UDSKIFTNING AF PÆRER. UDSKIFTNING AF FORLYGTEPÆRER FINGERSKRUER De to fingerskruer skrues ud, og forlygtehuset svinges ud til siden. SKRUE Skruen forneden på parabolhuset skrues ud, og den forreste del af lygten tages af. Du skal bruge en lille skruetrækker med lige kærv. Pærefatningen med pære tages ud, pæren skiftes, fatningen med pære sættes i, og bagstykket monteres igen. Lygtehuset svinges på plads, og de to fingerskruer monteres og spændes fast. På Norgesmodellen skrues to skruer, med krydskærv, ud af bunden af lygtehuset. Kærvskruerne løsnes, hvorefter top af lygtehuset kan løftes af. Fatningen udtages ved vridende bevægelse. N.B. På Triletter leveret efter den 1. februar 2000, er alle monteret med rektangulær lygte. Pære: 25/25 Watt. BA 20d.

11 10 UDSKIFTNING AF PÆRE I FORRESTE BLINKLYGTER Blinklygteglasset tages af ved at afmontere de to skruer, pozidrive PZ2, i lygteglasset, hvorefter pæren kan udskiftes. UDSKIFTNING AF PÆRE I BAGLYGTER To skruer skal skrues ud. Brug skruetrækker med pozidrive, PZ2. I hver baglygte findes tre pærer: En til baglygtelys, en til bremselys og en til blinklys. UDSKIFTNING AF PÆRE I INSTRUMENTPANEL Bør foretages på specialværksted. KONTROL AF TÆNDRØR Tændrør Danmark: BR 4 HSA (NGK) eller W 14 FR-L (ND) Tændrør Norge: BPR6 HSA (NGK) eller W 20 FR-L (ND) 1 2 1) Rens omhyggeligt omkring tændrøret inden det skrues ud med tændrørsnøglen fra værktøjssættet. 2) Undersøg porcelænet for revner og elektroderne for aflejringer. Hvis porcelænet er skadet, eller elektroderne er svært angrebne, bør tændrørene udskiftes. 3) Rens elektroder og gevind med den medleverede tændrørsbørste. 4) Kontroller elektrodeafstanden (1) med en trådformet føler eller et søgerblad. Elektrodeafstanden bør være 0,7-0,8 mm. Hvis justering er nødvendig, bøjes sideelektroden (2) forsigtigt. 5) Tændrøret skrues i med håndkraft for at undgå ødelæggelse af gevindet. Med tændrørsnøglen spændes tændrøret en kvart omgang, efter at det har fået kontakt med topstykket. Det anbefales at medbringe et ekstra tændrør i bagagerummet.

12 11 EL-SIKRINGER EL-BOX TÆNDRØR SIKRINGER 1) 2) 3) 4) 5) Nr A grøn, startmotor (_) Nr A gul, lys m. v. når motoren er standset (_) Nr A gul, lys, når motoren kører(~) Nr. 4 tom sikringsfatning Nr A gul, reservesikring

13 12 JUSTERING AF TOMGANGSHASTIGHED Tomgangshastigheden er indstillet fra fabrikken og kræver normalt ingen justering. Skulle en justering blive nødvendig, er fremgangsmåden følgende: SKRUE FOR REGULERING AF TOMGANGSHASTIGHED Motoren skal have normal driftstemperatur, hvilket opnås efter 5-10 minutters kørsel. Chokerhåndtaget skal stå i stillingen "Ingen choker". Karburatoren er tilgængelig, når venstre sideskjold demonteres. Find den rigtige skrue for regulering af tomgangshastigheden. Ved at dreje højre om øges omdrejningstallet, ved at dreje venstre om mindskes omdrejningstallet. Det korrekte omdrejningstal er 1600 omdrejninger pr. minut ± 100 omdrejninger. KARBURATOR RENSNING AF LUFTFILTER LUFTFILTERENHED En ren og olievædet filterindsats er af stor betydning for motorens funktion og levetid. Luftfilterindsatsen renses for hver 4000 km's kørsel. Oftere hvis TRILETTEN bruges i meget støvede områder. Højre sideskjold demonteres. Luftfilteret sidder på højre side af motoren, foran kædetrækket. Med en "stjerneskruetrækker" fjernes luftfilterdækslet. Filterindsatsen (skumgummi) tages ud og renses. FILTERINDSATS Brug ikke benzin eller anden let antændelig væske af hensyn til eksplosionsfare. Brug i stedet petroleum eller motorrens. Lad filteret tørre, dyp det i olie og klem den overskydende olie af i en klud, inden luftfilterenheden atter samles.

14 13 BREMSER JUSTERING AF FORBREMSE Forbremsen kan justeres ved hjælp af justerskruen JUSTERSKRUE Bremsen justeres således, at bremsegrebet har en frigang, og således at forhjulet er blokeret, når parkeringslåsebøjlen er i indgreb. Efter justering kontrolleres, at forhjulet løber frit, når bremsegrebet ikke er aktiveret. JUSTERING AF FORHJULSBREMSE FRIGANG JUSTERING AF BAGBREMSER Bagbremserne kan justeres ved hjælp af justeringsanordningen under TRILETTENs bundplade. JUSTERMØTRIK KONTRAMØTRIK BEMÆRK! Anvend absolut sikre understøtninger, hvis TRILETTEN løftes op eller vippes for justering af bremser (JUSTERING AF BAGBREMSER FORTSÆTTES PÅ NÆSTE SIDE)

15 14 Kontramøtrikken løsnes, og med justermøtrikken justeres bremserne således, at bremsearmene har en frigang på ca. 10 mm, når vippestyret trykkes ned. BREMSEARM Efter justering spændes kontramøtrikken og det kontrolleres, at baghjulene kan bevæges frit, når vippestyret ikke er aktiveret. ca. 10 MM FRIGANG VEDLIGEHOLDELSE AF BATTERI Batteriet er af den vedligeholdelsesfri forseglede type, hvilket bl.a. betyder, at det ikke skal påfyldes væske. Ved normalt brug holdes batteriet opladet af motorens dynamo. Er batteriet blevet afladet - f.eks. ved at TRILETTEN har stået i længere tid med tændte for- og baglygter - kan batteriet genoplades. BEMÆRK! VED OPLADNING SKAL DER BENYTTES ET ELEKTRONISK STYRET LADEAPPARAT, DER ER BEREGNET TIL OPLADNING AF VEDLIGEHOLDELSESFRI FORSEGLEDE BATTERIER! DER MÅ IKKE ANVENDES ET ALMINDELIGT LADEAPPARAT BEREGNET TIL ÅBNE (IKKE FORSEGLEDE) BATTERIER! RCA og SAHVA kan levere et velegnet elektronisk ladeapparat. Ved opladning af batterier kan der opstå eksplosionsfare. Der skal derfor iagttages de nødvendige forsigtighedsregler ved opladning. D.v.s. god ventilation og ingen tobaksrygning eller brug af åben ild.

16 15 OPLADNING AF BATTERIET NÅR BATTERIET ER MONTERET I TRILETTEN TRILETTEN er forsynet med en stikdåse for opladning. Ladeapparatets ladestik sættes i stikddåsen og netstikket sættes i en 220 V stikkontakt. Når der tændes ved stikkontakten starter opladningen, og en grøn kontrollampe i ladeapparatet lyser. Efterhånden som batteriet oplades bliver lyset i kontrollampen svagere og, slukkes når batteriet er fuldt opladet. Tiden for opladning afhænger af batteriets aktuelle ladestand. Når batteriet er opladet slukkes for strømmen ved netstikket, og ladestikket trækkes ud af TRILETTENs stikdåse. OPLADNING AF BATTERI, DER IKKE ER MONTERET I TRILETTEN Et batteri, der ikke er monteret i TRILETTEN - eksempelvis et ekstra batteri - kan oplades ved at forbinde batteriet med ladeapparater med en såkaldt adapter, som kan købes hos RCA eller SAHVA. ADAPTER LADEAPPARAT NETSTIK BATTERI LADESTIK Adapterens røde ledning forbindes med batteriets plus-pol, den grønne ledning forbindes med batteriets minus-pol. Ladeapparatets ladestik forbindes med adapteren, og netstikket sættes i en 220 V

17 16 stikkontakt. Når der tændes ved stikkontakten starter opladningen, og en grøn kontrollampe i ladeapparatet lyser. Efterhånden som batteriet oplades, bliver lyset i kontrollampen svagere og slukkes, når batteriet er fuldt opladet. Tiden for opladningen afhænger af batteriets tilstand. Når batteriet er opladet slukkes for strømmen ved stikkontakten, ladestik og adapter adskilles, og rød og sort ledning tages af batteriet. BEMÆRK: Et ekstra batteri bør oplades hvert halve år. I tiden mellem opladninger må batteriet ikke være forbundet med ladeapparatet, idet er i så fald vil ske langsom afledning af batteriet gennem ladeapparater. SMØRING GEARKASSE Olien i TRILETTENs gearkasse skal skiftes for hver km. Olieskift foretages på autoriseret værksted. KÆDE Kontroller kædens tilstand cirka hver tredje måned, lidt oftere i vinterhalvåret og smør om nødvendigt med kædeolie eller kædefedt. Er kæden meget slap, skal en justering foretages på et autoriseret værksted.

18 17 FOR- OG BAGBREMSE De bevægelige dele ved bremsegreb og bremsetromler smøres med et par dråber olie med passende mellemrum. RENGØRING Jævnlig rengøring af TRILETTEN, mindsker risikoen for driftsforstyrrelser. Undgå at bruge en kraftig vandstråle da det kan bevirke, at der trænger vand ind i bremser, lejer og el-system. Blanke dele skal fra tid til anden, og især om vinteren, renses og indsmøres i rustbeskyttende olie. Til rengøring af kunststofdelene er det almindeligvis nok at anvende en tør klud. Om nødvendigt vaskes med lunkent vand med autoshampoo. OPSTALDNING - OVERVINTRING Skal TRILETTEN ikke bruges i en længere periode, eksempelvis en del af vinterhalvåret, anbefales det at udføre følgende: Rens køretøjet grundigt for støv, olie og snavs. Smør bevægelige dele ved bremsegreb og -tromler og smør kæden. Blanke dele indsmøres i rustbeskyttende olie. Pump dækkene op til det foreskrevne dæktryk. For at hindre rustdannelse i benzintanken fyldes den helt op. Husk at lukke benzinhanen. Anbring TRILETTEN i et tørt ventileret rum og dæk køretøjet til med et tæppe eller andet stofdækken, (ikke presenning, da en sådan kan give anledning til dannelse af kondensfugt). Skal TRILETTEN opstaldes i en meget lang periode, 6 måneder eller mere, anbefales det endvidere at smøre cylinder og stempel på følgende måde: Tændrøret skrues af. Gennem tændrørshullet påfyldes max. 1 cm 3 2-takt olie, d.v.s. den olie der bruges i benzin-olieblandingen. Motoren tørnes et par gange ved at dreje startnøglen kortvarigt til stillingen start, hvorefter tændrøret skrues i igen.

19 18 GARANTIEFTERSYN Den 12 måneders fabriksgaranti er betinget af, at der udføres et garanti-eftersyn ved kilometers kørsel eller inden ét år efter ibrugtagning, hvad der måtte komme først. Eftersynet, der skal udføres af RCA, Sahva eller et af de af RCA eller Sahva anviste serviceværksteder, omfatter følgende punkter: Benzintank, benzinslanger og karburator kontrolleres for utætheder. Chokerfunktionen kontrolleres. Tomgangshastighed kontrolleres og justeres om nødvendigt. Gashåndtagets funktion kontrolleres. Tændrør kontrolleres og udskiftes om nødvendigt. For- og baghjulsbremse samt parkeringsbremse kontrolleres og justeres om nødvendigt Kædetræk kontrolleres, renses og smøres. Justeres om nødvendigt. Motorens start- og stopfunktioner kontrolleres. Dæktryk kontrolleres og justeres om nødvendigt. Dæk kontrolleres for unormal slitage. Hjul kontrolleres for skævheder og slør. Alle bevægelige dele ved bremsegreb, bremsenøgler og kabler smøres. Alle lygter og disses kontaktfunktioner kontrolleres, defekte pærer udskiftes. Forgaffelaffjedring kontrolleres. Alle fastspændingselementer, skruer og møtrikker etc. kontrolleres og efterspændes om nødvendigt. Der foretages en kort prøvetur, hvor trækkraft, bremseevner og styring kontrolleres. FOR UDFØRELSE AF KM GARANTIEFTERSYN KVITTERES FIRMANAVN FIRMASTEMPEL DATO: KM: STEL NR.: UNDERSKRIFT

20 19 SERVICEEFTERSYN UDOVER KM GARANTIEFTERSYN Af hensyn til TRILETTENs driftssikkerhed er det vigtigt at få foretaget de nødvendige serviceeftersyn. Hyppigheden af eftersynene fremgår af kilometertabellen på næste side. Hvis TRILETTEN kun kører et relativt lille antal kilometer pr. år og således står opstaldet i længere perioder, kan det være nødvendigt at foretage et eftersyn før TRILETTEN igen startes op. Spørg RCA, SAHVA eller et af de af SAHVA anviste serviceværksteder til råds vedrørende omfanget af serviceeftersyn før opstart efter en længere pause. De med * mærkede servicearbejder skal udføres af autoriseret værksted. Nogle af de øvrige servicearbejder kan du eventuelt selv udføre, hvis du har det nødvendige værktøj, men undlad at reparere på køretøjet, hvis du ikke har den nødvendige fagkundskab. Se også afsnittet om vedligeholdelse!

21 SEVICEEFTERSYN UDOVER KM GARANTIEFTERSYN De med * mærkede servicearbejder skal udføres på autoriseret værksted. UDFØRES MED NEDENNÆVNTE KILOMETERINTERVALLER EMNE Benzintank, benzinslanger og karburator kontrolleres for utætheder Chokerfunktionen kontrolleres + Tomgangshastighed kontrolleres og justeres om nødvendigt + Gashåndtagets funktion kontrolleres + Tændrør kontrolleres og udskiftes om nødvendigt + For- og baghjulsbremse samt parkeringsbremse kontrolleres og justeres om nødvendigt. Kædetræk kontrolleres, renses og smøres + Kædetræk justeres om nødvendigt * + Styretøjets kronrørslejer kontrolleres for slør og justeres om nødvendigt * Motorens start- og stopfunktioner kontrolleres + Ruller i variator kontrolleres. Transmission efterses generelt + Komplet afsodning af cylinder, stempelringe og top + Dæktryk kontrolleres og justeres om nødvendigt. + Dæk kontrolleres for unormal slitage. + Hjul kontrolleres for skævheder og slør + Alle bevægelige dele ved bremsegreb, bremsenøgler og kabler smøres. Alle lygter og disses kontaktfunktioner kontrolleres, defekte pærer udskiftes Forgaffelaffjedringen kontrolleres * + Alle fastspændingselementer, skruer, møtrikker etc. kontrolleres og efterspændes om nødvendigt * Luftfilter renses + Gearkasseolie udskiftes * + Drivrem kontrolleres * + Drivrem udskiftes * for hver km Bremsebelægningen kontrolleres, udskiftes om nødvendigt. *

22 21 Husk kvittering el. stempel! SERVICEEFTERSYN STEL NR. DATO KILOMETER SERVICEEFTERSYN UDFØRT AF:

23 22 SERVICEEFTERSYN STEL NR. DATO KILOMETER SERVICEEFTERSYN UDFØRT AF:

24 23 DRIFTSFORSTYRRELSER Korrekt betjening og vedligeholdelse forebygger i høj grad driftsforstyrrelser. indtræder sådanne alligevel er det vigtigt, at fejlen rettes straks, så kostbare skader undgås. Visse fejl og mangler kan du muligvis selv rette; men undlad at reparere på køretøjet, hvis du ikke har den fornødne fagkundskab. Henvend dig i stedet til RCA, SAHVA eller et af de af SAHVA anviste serviceværksteder. MOTOREN STARTER IKKE Kan skyldes: Ingen benzin i tanken Starter ikke efter påfyldning Benzintilførsel afbrudt Manglende Choker "Fuld choker" Dårlig gnist på tændrøret Batteriet afladet eller defekt Afhjælpning: Påfyld benzin/olieblanding Udluft benzinpumpe Kontroller at der er benzin i slangen fra tank til pumpe og karburator. Er der ingen benzin, kontakt nærmeste værksted Sæt chokerhåndtaget i stillingen: Rens og kontroller tændrøret som beskrevet under afsnittet: Vedligeholdelse, skift evt. tændrøret Batteriet genoplades eller udskiftes. (TRILETTEN kan nødstartes; se under afsnittet: Nødstart) ELEKTRISK SELVSTARTER KØRER IKKE Kan skyldes: Afhjælpning: Defekt sikring nr A Skift sikring

25 24 MOTOREN STARTER DÅRLIGT I KOLD TILSTAND Kan skyldes: Afhjælpning: Manglende brug af choker Dårlig gnist på tændrøret Sæt chokerhåndtaget i stillingen: "Fuld choker" Rens og kontroller tændrøret som beskrevet under afsnittet: Vedligeholdelse, skift evt. tændrøret MOTOREN STARTER DÅRLIGT I VARM TILSTAND Kan skyldes: Afhjælpning: Benzin/luftblandingen for fed pga. unødvendig brug af choker Sæt chokerhåndtaget i stillingen: "Ingen choker" MOTOREN STARTER, MEN GÅR UJÆVNT OG GÅR I STÅ, NÅR DER GIVES GAS Kan skyldes: Afhjælpning: Tilsodet tændrør Tændrør renses MANGLENDE MOTOREFFEKT Kan skyldes: Bremser slæber Tilstoppet luftfilter Manglende benzintilførsel Åndehul i benzindæksel tilstoppet Tilsodet eller kokset udstødning Afhjælpning: Bremser justeres Luftfilter renses Kontroller af der er benzin i slangen fra tank til karburator Åndehul renses Udstødning renses

26 25 TEKNISKE DATA MÅL OG VÆGT MOTOR Største højde 1000 mm Fabrikat HONDA Største bredde 830 mm Type AB 25E Største længde 1970 mm Princip 2-takt benzin Akselafstand 1385 mm Cylinderdiameter 40 mm Sporvidde 730 mm Slaglængde 39 mm Egenvægt 110 kg Volumen 49 cm 3 Tilladt totalvægt 310 kg Køling Indbygget luftblæser Tilladt akseltryk for 90 kg benzin/olieblanding Oktan 92 blyfri benzin iblandet 2% totaktolie Ydelse 1,2 HK ved 3500 omdr./min Starter Elektrisk selvstarter Fabrikat Type Lysning KARBURATOR KEIHIN PA 38 J 12 mm ELEKTRISK ANLÆG Spænding Tænding Tændrør Tændrør Elektrodeafstand Dynamo Batteri Type Ladeapparat (ekstraudstyr) 12 Volt Kontaktløs BR 4 HSA (NGK) eller W 14 FR-L(ND) Danmark BPR 6 HSA (NGK) eller W 20 FR-L(ND) Norge 0,7-0,8 mm Vekselstrøm 12 V 4,0 Amperetimer Forseglet, vedligeholdelsesfrit Elektronisk styret

27 26 KRAFTOVERFØRING Kobling Kraftoverføring fra motor til reduktionsgear Kraftoverføring fra reduktionsgear til bagaksel Centrifugalkobling Variabelt kileremstræk 1/2" x 3/16" kædetræk Udvekslingsforhold: Variabelt kileremstræk 2,3970-1,1004 : 1 Reduktionsgear 13,4375 : 1 Kædetræk 1,25 : 1 (DK) Kædetræk 1,346 : 1 (N) Totaludveksling 40, ,4833 : 1 (DK) Totaludveksling 45, ,7022 : 1 (N) HJUL OG DÆK Dækstørrelse for 2½" x 16" Dækstørrelse bag 2½" x 16" eller 3 x 16 Dæktryk for 40 PSI = 2,8 kp/cm 2 Dæktryk bag 40 PSI = 2,8 kp/cm 2 Hjulophæng for Teleskopgaffel med fjedre og hydraulisk dæmpning. Oliemængde 120 cm 3 (SAE 30) i gaffelben Hjulophæng bag Stiv bagaksel i svinggaffel med gummistøddæmpere BREMSER Type Betjening for Betjening bag Bremsetromlediameter Belægningsbredde Fuldnavsbremser Håndgreb på styret Vippestyr 104 mm for og bag 20 mm for og bag

28 27 INSTRUMENTERING Speedometer Starter Baghjulsbremse Blinklys aktiveret Fjernlyslygte tændt Med kilometertæller Startnøgle i instrumentpanel Rød lampe lyser i instrumentpanel Grønne lamper blinker i instrumentpanel Gul lampe lyser i instrumentpanel LYSANLÆG - 12V Forblinklys NIOX W 76 L Forlygter, Danmark 2 stk. PEMAS K Forlygtepærer, Danmark 2 stk. 5 W 12 V halogen BA 9 s Forlygte, Norge CEV S1/S2 E3 Forlygtepære, Norge 25/25 W 12 V BA 20 d Kombineret baglygte Hella 2 SD /61 eller SAW R-S1 E Baglygtepærer 5 W 12 V BAY 15 d Bremselyspærer 21 W 12 V BAY 15 d Blinklyspærer 21 W 12 V BA 15 s Lysautomatik Nærlys eller fjernlys tændes automatisk, når motoren startes YDELSE OG BRÆNDSTOFFORBRUG Max hastighed 30 km/time Brændstofforbrug Ca. 2,5 l pr. 100 km Benzintankindhold 4 l benzin/olieblanding SÆDE Indstillingsmulighed Med drejesæde (ekstraudstyr) Ryglæn - hældning Affjedring 140 mm i længderetning 90 o til højre og venstre Trinløs indstilling Stilbar, kg. BAGAGERUM 38 l aflåseligt

29 28

30 29

TRILET 2000M INSTRUKTIONSBOG

TRILET 2000M INSTRUKTIONSBOG TRILET 2000M INSTRUKTIONSBOG O.B.S Plastikdele inkl. bagagerum tåler ikke benzin og lignende opløsningsmidler! 24-02-2005 2 RevalideringsCenter Aalborg, Skjernvej 7, 9220 Aalborg Øst Telefon: 98151100,

Læs mere

TRILET LC50 INSTRUKTIONSBOG

TRILET LC50 INSTRUKTIONSBOG TRILET LC50 INSTRUKTIONSBOG O.B.S. Plastikdele inkl. bagagerum tåler ikke benzin og lignende opløsningsmidler! 24. november 2005 2 RevalideringsCenter Aalborg, Skjernvej 7, 9220 Aalborg Øst Telefon: 98151100,

Læs mere

TRILET AC50 T4 INSTRUKTIONSBOG

TRILET AC50 T4 INSTRUKTIONSBOG RILE AC50 4 INSRUKIONSBOG O.B.S. Plastikdele inkl. bagagerum tåler ikke benzin og lignende opløsningsmidler! 2 INDHOLDSFOREGNELSE REKLAMIONSRE....4 FØR RILEEN AGES I BRUG....5 INSRUMENER OG KONAKER....6

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning Side 3 Brugsanvisning Side 4 Tilpasning af cyklen & tilbehør Side 5 og 6 Det elektriske system Side 7 Fejlmelding Side 8 Periodisk eftersyn af cyklen Side 9 3 BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

TG 800. Betjeningsvejledning. Power Line Motor 2003 / 1

TG 800. Betjeningsvejledning. Power Line Motor 2003 / 1 2003 / 1 Betjeningsvejledning Power Line Motor TG 800 Texas Andreas Petersen A/S Knullen 2 DK-5260 Odensse S Tlf. 6395 5555 Fax 6395 5558 post@texas.dk - www.texas.dk ADVARSEL - Læs altid betjeningsvejledningen

Læs mere

BRUGER MANUAL. Superprices ApS Bike & Motor, Tlf.: 98 52 75 03, www.superprices.dk

BRUGER MANUAL. Superprices ApS Bike & Motor, Tlf.: 98 52 75 03, www.superprices.dk BRUGER MANUAL Superprices ApS Bike & Motor, Tlf.: 98 52 75 03, www.superprices.dk Indholdsfortegnelse Forord 3 Sikkerhedsforskrifter 3 Indkøring af scooteren 3 Reklamationsbetingelser 3 VIN/stel- & motornummer

Læs mere

SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE. Udg. 2 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1

SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE. Udg. 2 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1 SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE Udg. 2 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1 Indholdsfortegnelse Maskinbeskrivelse... 3 Sikkerhedsregler... 4 Funktions-vejledning...

Læs mere

Bruger- & servicemanual for City Scooter. Side 1 af 23

Bruger- & servicemanual for City Scooter. Side 1 af 23 Side 1 af 23 Reklamationsbetingelser I Danmark ydes der 2 års reklamationsret på City Scooteren. Reklamationsretten træder i kraft fra købsdatoen for den endelige bruger og dækker ved alment brug og under

Læs mere

LONCIN LX70 BRUGERMANUAL

LONCIN LX70 BRUGERMANUAL LONCIN LX70 BRUGERMANUAL Tak, fordi du har valgt en Loncin LX70 børne-atv. Vi håber, at produktet lever op til dine forventninger. Hvis der skulle være spørgsmål, som ikke er besvaret her i manualen, kan

Læs mere

Eurodumper 700. Brugervejledning. 100 % made in Denmark.

Eurodumper 700. Brugervejledning. 100 % made in Denmark. Eurodumper 700 Brugervejledning www.fl-i.dk 100 % made in Denmark FL Industries A/S Mimersvej 9 8722 Hedensted +45 7692 9092 +45 2492 9092 E-mail: ps@fl-i.dk Indholdsfortegnelse 1 Eurodumper 700 beskrivelse

Læs mere

DK Betjeningsvejledning. El-cykel 09.02. Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

DK Betjeningsvejledning. El-cykel 09.02. Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. DK Betjeningsvejledning El-cykel Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.dk 09.02 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforskrifter... 3 3. Reklamationsbetingelser...

Læs mere

DK Betjeningsvejledning Model

DK Betjeningsvejledning Model 2008/2 DK Betjeningsvejledning Model Whisper Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Danmark Tel: +45 6395 5555 - www.texas.dk Indholdsfortegnelse Registrering af produkt / reservedele... 3 Reklamationsbetingelser...

Læs mere

Introduktion side 3. Før du kører ud på din første tur side 4. Brugervejledning side 5. Justering af sadelhøjde side 7. Justering af kæde side 7

Introduktion side 3. Før du kører ud på din første tur side 4. Brugervejledning side 5. Justering af sadelhøjde side 7. Justering af kæde side 7 Indholdsfortegnelse 1 Introduktion side 3 Før du kører ud på din første tur side 4 Brugervejledning side 5 Justering af sadelhøjde side 7 Justering af kæde side 7 Justering af styrhøjde side 8 Justering

Læs mere

DK Betjeningsvejledning Model

DK Betjeningsvejledning Model 2005/2 DK Betjeningsvejledning Model Texas Sport 125 Texas A/S Knullen 2 DK-5260 Odense S - Danmark Tel: +45 6395 5555 www.texas.dk Indholdsfortegnelse Registrering af produkt / Reservedele...2 Forord...4

Læs mere

DK Betjeningsvejledning Model

DK Betjeningsvejledning Model 2008/2 DK Betjeningsvejledning Model Texas Chili 30 Texas A/S Knullen 22 DK-5260 Odense S - Danmark Tel: +45 6395 5555 Indholdsfortegnelse Registrering af produkt / reservedele... 3 Reklamationsbetingelser...

Læs mere

Brugsanvisning. ATV Slagleklipper Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I

Brugsanvisning. ATV Slagleklipper Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I Brugsanvisning ATV Slagleklipper Varenr.: 90 40 023 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering og

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. Indholdsfortegnelse Brugsanvisning Side 2 Brugervejledning Side 3 Din første tur Side 4 Tilpasning af cyklen Side 4 Justering af sadel Side 5 Justering af ryglæn Side 5 Justering af ryglænets stabilitet

Læs mere

Fejemaskine 80cm. 6,5 Hk. benzinmotor

Fejemaskine 80cm. 6,5 Hk. benzinmotor Brugsanvisning Varenr.: 9044081 Fejemaskine 80cm. 6,5 Hk. benzinmotor Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Fejemaskine Varenr.: 9044081. Beskrivelse: 6,5 hk

Læs mere

Brugervejledning Velo Plus

Brugervejledning Velo Plus Brugervejledning Velo Plus Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdfortegnelse Værd at vide... 3 Inden første cykeltur... 4 Din første

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side: Brugsanvisning 2. Før du kører ud på din første tur 3. Tilpasning af din cykel 5. Vedligeholdelse og rengøring 7

Indholdsfortegnelse. Side: Brugsanvisning 2. Før du kører ud på din første tur 3. Tilpasning af din cykel 5. Vedligeholdelse og rengøring 7 1 Indholdsfortegnelse Side: Brugsanvisning 2 Brugervejledning 3 Før du kører ud på din første tur 3 Din første tur 4 Tilpasning af din cykel 5 Justering af sadel 5 Justering af ryglæn 5 Justering af styr

Læs mere

2006/1. Texas Touring 200. DK Betjeningsvejledning. Model. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Danmark Tel: +45 6395 5555 - www.texas.

2006/1. Texas Touring 200. DK Betjeningsvejledning. Model. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Danmark Tel: +45 6395 5555 - www.texas. 2006/1 DK Betjeningsvejledning Model Texas Touring 200 Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Danmark Tel: +45 6395 5555 - www.texas.dk Indholdsfortegnelse Registrering af produkt / Reservedele...

Læs mere

BRUGSANVISNING & GARANTI / SERVICE BEVIS SKY800

BRUGSANVISNING & GARANTI / SERVICE BEVIS SKY800 BRUGSANVISNING & GARANTI / SERVICE BEVIS SKY800 . Kørsel Kontrol inden start: 1. Tjek batteri kapaciteten. (Hvis du skal køre langt, skal batteriet være fuldt opladet) 2.. Sædet kan køres frem og tilbage

Læs mere

Den udvidede kontrolprøve til erhvervsprøven til kategori B.

Den udvidede kontrolprøve til erhvervsprøven til kategori B. Den udvidede kontrolprøve til erhvervsprøven til kategori B. Den praktiske prøve til erhvervsprøven til kategori B starter med en udvidet kontrol af køretøjets udstyr. Der er udarbejdet følgende oversigt

Læs mere

Titan 4 el-scooter Ergonomisk el-scooter. Sammenklappelig og adskillelig model. Nem at transportere.

Titan 4 el-scooter Ergonomisk el-scooter. Sammenklappelig og adskillelig model. Nem at transportere. Titan 4 el-scooter Ergonomisk el-scooter. Sammenklappelig og adskillelig model. Nem at transportere. Let at klappe sammen uden at skulle bøje sig Lav transporthøjde Nem adskillelse, uden brug af værktøj

Læs mere

1: Batteriindikator 2: Tændingsnøgle 3: Stik til oplader 4: Kontakt til højt og lavt gear 5: Speeder til fremad kørsel 6: Blink til venstre

1: Batteriindikator 2: Tændingsnøgle 3: Stik til oplader 4: Kontakt til højt og lavt gear 5: Speeder til fremad kørsel 6: Blink til venstre Tillykke med din nye scooter fra Lindebjerg Vi hos Lindebjerg vil gerne sige tak fordi dit valgt faldt på netop et af vores produkter. Vi håber din nye scooter vil leve op til dine forventninger og give

Læs mere

Brugsanvisning. Overskrift Vandpumpe 2, benzindrevet Varenr.: Varenr.: 90 xx xxx

Brugsanvisning. Overskrift Vandpumpe 2, benzindrevet Varenr.: Varenr.: 90 xx xxx Brugsanvisning Overskrift Vandpumpe 2, Varenr.: 90 xx xxx benzindrevet Varenr.: 90 15 430 Sdr. Ringvej 1 6600 Vejen Tlf. 70 21 26 26 Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg!

Læs mere

2-HJULET UNIVERSALTRAKTOR GF2 BRUGERMANUAL

2-HJULET UNIVERSALTRAKTOR GF2 BRUGERMANUAL 2-HJULET UNIVERSALTRAKTOR GF2 BRUGERMANUAL 0 Dette symbol vises ved tekst og instruktioner i brugerhåndbogen og på selve maskinen og indikerer potentiel fare; hensynstagen for at sikre din egen og andres

Læs mere

HPP06 Hydraulisk drivstation

HPP06 Hydraulisk drivstation HPP06 Hydraulisk drivstation Fra serienummer 5688 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Vi gør opmærksom på, at drivstationen leveres uden hydraulikolie, og De skal derfor påfylde

Læs mere

S3 50CC BRUGERMANUAL. www.tmsmotor.dk. TMS importeres og distribueres af Trend-import.dk

S3 50CC BRUGERMANUAL. www.tmsmotor.dk. TMS importeres og distribueres af Trend-import.dk TMS importeres og distribueres af Trend-import.dk Hovedkontor Danmark: Trend-mport.dk - Filial af Trendimport i Stockholm AB, Sverige Lunikvej 30 A 2670 Greve Telefon: 2628 8042 Telefax: 4390 7377 S3 50CC

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 0 1 Indholdsfortegnelse Brugsanvisning Side 2 Brugervejledning Side 3 Jeres første tur Side 4 3-trins omskifter Side 4 Tilpasning af cyklen Side 5 Justering af sæde Side 6 Justering af styrhøjde Side 6

Læs mere

BRUGERMANUAL MOTORCYKEL XT125-16 (XT250-16)

BRUGERMANUAL MOTORCYKEL XT125-16 (XT250-16) BRUGERMANUAL MOTORCYKEL XT125-16 (XT250-16) FORORD Tak fordi du valgte en XT125-16 (XT250-16) motorcykel. I denne manual beskrives det, hvordan motorcyklen bruges korrekt, ligesom der oplyse om grundlæggende

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Original brugsanvisning Varenr.: 9055757 ATV 50cc Kitten II Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk ATV 50cc Kitten II - Varenr. 9055757 Beskrivelse: Lille 50cc

Læs mere

PF350 / 360 BRUGSANVISNING

PF350 / 360 BRUGSANVISNING PF350 / 360 BRUGSANVISNING november 2008 Vedrørende brugsanvisningen. De ønskes tillykke med Deres valg af dette Pflanzfuchs jordbor. De har købt et af de sikreste og mest moderne jordbor på markedet.

Læs mere

Brugervejledning Jørn, Line & Rasmus

Brugervejledning Jørn, Line & Rasmus Brugervejledning Jørn, Line & Rasmus Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Bemærk Introduktion Vedligeholdese Inden første

Læs mere

Brugervejledning Husky, Mini, Midi & Maxi

Brugervejledning Husky, Mini, Midi & Maxi Brugervejledning Husky, Mini, Midi & Maxi Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Bemærk Introduktion Inden første cykeltur

Læs mere

Bilens teknik indgår som en fast del i en praktisk køreprøve.

Bilens teknik indgår som en fast del i en praktisk køreprøve. Bilens teknik... Til den praktiske prøve er Du for første gang fører af køretøjet. Som ejer eller fører følger et ansvar for at køretøjet er lovlig / forsvarlig at kører. For at kunne leve op dette ansvar

Læs mere

Guide montering af og fejlfinding på ledningsnettet på Yamaha FS1-DX med tændingslås ved styret.

Guide montering af og fejlfinding på ledningsnettet på Yamaha FS1-DX med tændingslås ved styret. Guide montering af og fejlfinding på ledningsnettet på Yamaha FS1-DX med tændingslås ved styret. Denne guide omfatter også montering af omdrejnings tæller. Lednings nette på en Yamaha FS1 har grundlæggende

Læs mere

2005/1 TEXAS. Motor ECF 26-36. Texas A/S Knullen 2 DK-5260 Odense S Denmark Tel: +45 6395 5555 Fax: +45 6395 5558 www.texas.dk post@texas.

2005/1 TEXAS. Motor ECF 26-36. Texas A/S Knullen 2 DK-5260 Odense S Denmark Tel: +45 6395 5555 Fax: +45 6395 5558 www.texas.dk post@texas. 2005/1 TEXAS Motor ECF 26-36 Texas A/S Knullen 2 DK-5260 Odense S Denmark Tel: +45 6395 5555 Fax: +45 6395 5558 post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 1. Indholdsfortegnelse...2 2. Identifikation af symboler

Læs mere

Trolla SNOWBOBBY 80. DK montagevejledning. Artikel nr.: 12098 2011/11. Kære kunde,

Trolla SNOWBOBBY 80. DK montagevejledning. Artikel nr.: 12098 2011/11. Kære kunde, Trolla SNOWBOBBY 80 Artikel nr.: 12098 DK montagevejledning 2011/11 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan indeholde

Læs mere

GOES 520 4* * *4 MAX Model

GOES 520 4* * *4 MAX Model GOES 520 4*2 520 4*4 520 4*4 MAX Model Vedligeholdelsesinformation og -foranstaltninger Definition: Ekstraordinær belasting af køretøjer Hyppig kørsel / kørsel i mudder, vand eller sand Racing eller racing-lignende

Læs mere

Jordbor Benzindrevet

Jordbor Benzindrevet Brugsanvisning Varenr.: 9053180, 9028779,780,781,782 Jordbor Benzindrevet Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk JORDBOR Model: GD490 Varenummer: 9053180, 9028779,780,781,782

Læs mere

Gennemlæs denne brugsanvisning og sikkerhedsforskrifter før brug. Vi anbefaler dig at gemme denne brugsanvisning til senere brug.

Gennemlæs denne brugsanvisning og sikkerhedsforskrifter før brug. Vi anbefaler dig at gemme denne brugsanvisning til senere brug. Sneslynge. Varenr.: 9043847 Beskrivelse: Selvkørende sneslynge med 302 ccm benzinmotor. Maskinen har 6 fremadgående gear, 2 bakgear og en arbejdsbredde på 76 cm. Sneslyngen er forsynet med 220 V el-start

Læs mere

Vigtigt: Fører og passager: Kun en fører og én passager er tilladt. Max. last er 150 kg. i alt.

Vigtigt: Fører og passager: Kun en fører og én passager er tilladt. Max. last er 150 kg. i alt. Forord: Tak fordi du har købt en Kingring / JinLun JL150-5 motorcykel hos MC4you. Denne model er produceret ved hjælp af avanceret teknologi. Denne model er designet til såvel bykørsel som langture, og

Læs mere

Brugsanvisning. 6,5 HK Sneslynge m/230 V el-start Varenr.:

Brugsanvisning. 6,5 HK Sneslynge m/230 V el-start Varenr.: Brugsanvisning 6,5 HK Sneslynge m/230 V el-start Varenr.: 90 40 362 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. - 1 - Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og

Læs mere

Købebevis. Instruktion. Service. www.cpi.dk

Købebevis. Instruktion. Service. www.cpi.dk Købebevis Instruktion Service Generelt om reklamationsret På de følgende sider beskrives betingelserne og omfanget af CPI Danmark A/S s reklamationsforpligtigelse. Har du spørgsmål, bedes du rette henvendelse

Læs mere

Brugsanvisning. benzindrevet Varenr.: Varenr.: 90 xx xxx

Brugsanvisning. benzindrevet Varenr.: Varenr.: 90 xx xxx Brugsanvisning Overskrift Vandpumpe 2, Varenr.: 90 xx xxx benzindrevet Varenr.: 90 42 637 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt

Læs mere

2. Maskinbeskrivelse.

2. Maskinbeskrivelse. 2. Maskinbeskrivelse. Denne vejledning beskriver fremgangsmåden for korrekt behandling, kørsel, service og vedligeholdelse af Deres motoriserede og hydrauliske TRILLEBØR. Vejledningen sikrer maskines driftstilstand

Læs mere

VÆR OPMÆRKSOM! Denne maskine er produceret efter gældende EU-overensstemmelseserklæring i henhold til EU-direktiv 89/392/EØF.

VÆR OPMÆRKSOM! Denne maskine er produceret efter gældende EU-overensstemmelseserklæring i henhold til EU-direktiv 89/392/EØF. BRUGERMANUAL Dette symbol vises ved tekst og instruktioner i brugerhåndbogen og på selve maskinen og indikerer potentiel fare; hensynstagen for at sikre din egen og andres sikkerhed som er i nærheden af

Læs mere

1. Sådan færdigsamler du din HELIO.

1. Sådan færdigsamler du din HELIO. DSR Scandinavia Frederiksborgvej 521 4000 Roskilde www.el-knallert.dk dsr@genfinder.com ver.25-01 Brugermanual HELIO 25 fra ego Vehicles Inc. Tillykke med din nye el-knallert HELIO, og tak fordi du valgte

Læs mere

Version 1. september Manual Q12. Pegasus-Mobility A/S. Nørregade Otterup Telefon Serienummer: Salgsdato/garantidato:

Version 1. september Manual Q12. Pegasus-Mobility A/S. Nørregade Otterup Telefon Serienummer: Salgsdato/garantidato: Version 1. september 2017 Manual Q12 Pegasus-Mobility A/S Nørregade 7 5450 Otterup Telefon 70 27 27 18 Serienummer: Salgsdato/garantidato: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Indhold INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 INTRO TIL

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING EVT 325 EVT 325L. SPORTSTER A/S Birkegårdsvej 8 Birk 7400 Herning Tlf. 97 11 68 46 www.sportster.dk E-mail: info@sportster.

BRUGERVEJLEDNING EVT 325 EVT 325L. SPORTSTER A/S Birkegårdsvej 8 Birk 7400 Herning Tlf. 97 11 68 46 www.sportster.dk E-mail: info@sportster. BRUGERVEJLEDNING EVT 325 EVT 325L SPORTSTER A/S Birkegårdsvej 8 Birk 7400 Herning Tlf. 97 11 68 46 www.sportster.dk E-mail: info@sportster.dk Tillykke med din nye EVT 325 El-knallert Din model er: EVT

Læs mere

Brugermanual M-43, M44, M64, M94, M100

Brugermanual M-43, M44, M64, M94, M100 Brugermanual M-43, M44, M64, M94, M100 Tillykke med din nye Elektra el-scooter ADVARSEL Læs brugsanvisningen omhyggeligt, inden du bruger din el-scooter. Hvis du ikke forstår dele af denne manual, skal

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. Sportster A/S Birkegårdsvej 8 Birk - 7400 Herning Tlf. 97 11 68 46 - Fax. 97 20 91 86 www.sportster.dk - info@sportster.

BRUGERVEJLEDNING. Sportster A/S Birkegårdsvej 8 Birk - 7400 Herning Tlf. 97 11 68 46 - Fax. 97 20 91 86 www.sportster.dk - info@sportster. BRUGERVEJLEDNING Apollo 570 Apollo 735 Apollo 665 Apollo 740 Apollo 666 Apollo 745 Apollo 686 Apollo 850 Apollo 730 Apollo 890 Sportster A/S Birkegårdsvej 8 Birk - 7400 Herning Tlf. 97 11 68 46 - Fax.

Læs mere

Motormanual. Når dette tegn vises, skal man være ekstra opmærksom på sig selv og sine omgivelser. Motoren stoppes og instruktionsbogen læses.

Motormanual. Når dette tegn vises, skal man være ekstra opmærksom på sig selv og sine omgivelser. Motoren stoppes og instruktionsbogen læses. Motormanual PL160 PL200 PL240 PL390 5,5hk 6,5hk 8,0hk 13,0hk Generelle oplysninger: Dette er en 1 cylindret, luftkølet 4 takt Benzin motor. Motoren skal køre på almindelig blyfri benzin med minimum 92

Læs mere

MOTOREN VIL IKKE STARTE

MOTOREN VIL IKKE STARTE MOTOREN VIL IKKE STARTE AUTOCOLLEGE 2015 Min motor vil ikke starte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Har du lavet starteftersyn? Hvis ikke lav det. Lav starteftersyn med de punkter der er beskrevet i de sider du

Læs mere

Litium-ion batterimanual. Ebike Elcykler

Litium-ion batterimanual. Ebike Elcykler Litium-ion batterimanual Ebike Elcykler Rev 30-12-2008 Litium ion batteriet Funktion Batteriet der forsyner elcyklen med strøm er et såkaldt litium ion batteri (Spænding: 36 Volt (V), Kapacitet: 10 Ampere

Læs mere

Brugsanvisning. Overskrift Havefræser, 6,5 HK med el-start. Varenr.: 90 xx xxx Varenr.:

Brugsanvisning. Overskrift Havefræser, 6,5 HK med el-start. Varenr.: 90 xx xxx Varenr.: Brugsanvisning Overskrift Havefræser, 6,5 HK med el-start Varenr.: 90 Varenr.: 90 36 782 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fa 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra

Læs mere

BRUGSANVISNING KARMA

BRUGSANVISNING KARMA 1 BRUGSANVISNING KARMA Inden du kører ud på din Karma scooter venligst læs denne vejledning nøje igennem. Karma scooteren er forsynet med drejesæde, som kan låses i 4 positioner. Når man forflytter sig

Læs mere

Tekniske spørgsmål til køreprøven

Tekniske spørgsmål til køreprøven Tekniske spørgsmål til køreprøven Lovens krav til styrtøjet: 1. Rattet skal kunne betjenes let, sikkert og hurtigt fra yderstilling til yderstilling uden mislyde. 2. Rattet skal være selvoprettende, dvs.

Læs mere

SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE. Udg. 3 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1

SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE. Udg. 3 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1 SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE Udg. 3 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1 Indholdsfortegnelse Maskinbeskrivelse... 3 Sikkerhedsregler... 4 Funktions-vejledning...

Læs mere

Brugervejledning Fun2Go

Brugervejledning Fun2Go Brugervejledning Fun2Go Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Bemærk Introduktion Tekniske data Inden første cykeltur Tilpasning

Læs mere

fakta Det er imidlertid ikke altid fejl på motoren, der er årsag til driftsforstyrrelser.

fakta Det er imidlertid ikke altid fejl på motoren, der er årsag til driftsforstyrrelser. 89 Et er jo forskellige motortyper, et andet er deres virkemåde. Selv om man passer og plejer sin motor efter alle kunstens regler sker det jo at noget ikke helt går efter planen. Det er derfor vigtig

Læs mere

Slagleklipper til Atv

Slagleklipper til Atv Brugsanvisning Varenr.: 9044719 Slagleklipper til Atv Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Slagleklipper/brakpudser. Varenummer: 9044719 Beskrivelse: 120 cm

Læs mere

- frihed og stil. P3 Knallert P3 Magnum

- frihed og stil. P3 Knallert P3 Magnum P3 Knallert P3 Magnum - frihed og stil Dybdalvej 11 Gudumholm DK-9280 Storvorde tel. +45 98 31 69 66 fax. +45 98 31 69 22 email@mediconord.dk www.mediconord.dk P3 Knallert Med den nye generation af trehjulede

Læs mere

Betjeningsvejledning. Voyager 8. Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Version 11.1 Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

Betjeningsvejledning. Voyager 8. Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Version 11.1 Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. DK Betjeningsvejledning Voyager 8 Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Version 11.1 Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.dk Introduktion Tillykke med købet af din nye elektriske

Læs mere

GOES 625 I og 625 I max

GOES 625 I og 625 I max GOES 625 I og 625 I max Vedligeholdelsesinformation og -foranstaltninger Definition: Ekstraordinær belasting af køretøjer Hyppig kørsel / kørsel i mudder, vand eller sand Racing eller racing-lignende kørsel

Læs mere

BRUGER- VEJLEDNING. Sportster A/S Birkegårdsvej 8 Birk 7400 Herning Tlf. 97 11 68 46 Fax. 97 20 91 86

BRUGER- VEJLEDNING. Sportster A/S Birkegårdsvej 8 Birk 7400 Herning Tlf. 97 11 68 46 Fax. 97 20 91 86 BRUGER- VEJLEDNING Sportster A/S Birkegårdsvej 8 Birk 7400 Herning Tlf. 97 11 68 46 Fax. 97 20 91 86 1 www.sportster.dk sportster@sportster.dk Indholdsfortegnelse Side Husk 3 Færdselsregler 3 Gode råd

Læs mere

Betjeningsmanual. Gælder for følgende modeller: Revisionsnr 12 1/7

Betjeningsmanual. Gælder for følgende modeller: Revisionsnr 12 1/7 Betjeningsmanual Gælder for følgende modeller: e3 Venlo e3 Manhattan E3 SYLT EPO Classic L3 Revisionsnr 12 1/7 1 Indledning Det er vigtigt, at du læser manualen før du bruger din nye elcykel. På den måde

Læs mere

INSTRUKTIONS-/SERVICEHÆFTE. Leone Swan

INSTRUKTIONS-/SERVICEHÆFTE. Leone Swan INSTRUKTIONS-/SERVICEHÆFTE Leone Swan SERVICE OVERSIGT 300 km eller 3 mdr. 2000 km eller 12 mdr. 4000 km eller 24 mdr. 6000 km eller 36 mdr. 8000 km eller 48 mdr. 10.000 km eller 60 mdr. INFORMATION OM

Læs mere

Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.dk

Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.dk -1- Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og gearvælger

Læs mere

Varenr.: 90 xx xxx Varenr.: , , &

Varenr.: 90 xx xxx Varenr.: , , & Brugsanvisning Overskrift Jordbor, benzindrevet Varenr.: 90 xx xxx Varenr.:90 28 403, 90 28 779, 90 28 780 & 90 28 781 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk

Læs mere

Amigo Travelmate. Den ideelle kompakte el-scooter til den aktive rejsende. Tekniske specifikationer:

Amigo Travelmate. Den ideelle kompakte el-scooter til den aktive rejsende. Tekniske specifikationer: Amigo Travelmate Den ideelle kompakte el-scooter til den aktive rejsende. I hjemmet eller på arbejdspladsen Medtages på udflugter og rejser Godkendt til flytransport Også udendørs på jævnt og fast terræn

Læs mere

Gennemgang af bilens teknik

Gennemgang af bilens teknik Gennemgang af bilens teknik Her kan du læse om bilens teknik det er disse emner den sagkyndige vil spørge ind til, inden selve kørslen til den praktiske prøve. Der bliver typisk stillet 2-4 spørgsmål,

Læs mere

Brugsmanual Stama mini truck

Brugsmanual Stama mini truck Brugsmanual Stama mini truck Saturnvej 17, DK-8700 Horsens Tel 7564 3611 - Fax 7564 5320 - E-mail: stensballe@gmr.dk * Copyright - GMR maskiner a/s - Horsens 1995 - Eftertryk uden tilladelse forbudt. Læs

Læs mere

Praktiskprøve TLF. 40 54 32 41

Praktiskprøve TLF. 40 54 32 41 Praktiskprøve TLF. 40 54 32 41 Husk til køreprøven at medbringe: Ansøgning om kørekort, din lektionsplan, dit pas og evt. din dåbsattest. Har du opholdstilladelse, evt. tidligere udstedt kørekort, eller

Læs mere

2008/2. Clean Mate 365. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

2008/2. Clean Mate 365. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. 2008/2 DK Betjeningsvejledning Clean Mate 365 Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforskrifter... 3 3. Identifikation...

Læs mere

Karma 848 el-scooter. Hvis man skal køre langt og ønsker en komfortabel køreoplevelse på 4 hjul. Tekniske specifikationer:

Karma 848 el-scooter. Hvis man skal køre langt og ønsker en komfortabel køreoplevelse på 4 hjul. Tekniske specifikationer: Karma 848 el-scooter Hvis man skal køre langt og ønsker en komfortabel køreoplevelse på 4 hjul. Fuldt affejdret Programmerbar hastighed etc. Lys, blinklys, stoplys, katastrofeblink Lastevægt max. 180 kg

Læs mere

BRUGER- VEJLEDNING. Apollo 265

BRUGER- VEJLEDNING. Apollo 265 BRUGER- VEJLEDNING Apollo 265 Sportster A/S Birkegårdsvej 8 Birk 7400 Herning Tlf. 97 11 68 46 Fax. 97 20 91 86 www.sportster.dk sportster@sportster.dk Indholdsfortegnelse: Side Husk 3 Færdsels regler

Læs mere

2. KOMPONENT PLACERING

2. KOMPONENT PLACERING 1. INDHOLD 1. Indhold... 1 2. Komponent placering... 3 3. Før kørsel... 4 4. Sikker kørsel... 4 5. Kørsel... 5 6. Brug originale reservedele... 5 7. Brug af hver funktion... 6 Instrument panel... 6 Funktion

Læs mere

Læses før ibrugtagning

Læses før ibrugtagning Læses før ibrugtagning Side 1 af 5 Følg venligst denne vejledning hver gang de tager dette anlæg i brug, herved sikre de, lang levetid for udstyret og sparer dem selv for unødige ærgrelser. Adskillelse,

Læs mere

El - Cykel Power Sword

El - Cykel Power Sword DK MANUAL El - Cykel Power Sword Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S Denmark 11.1 Tel. +45 63 95 55 55 - www.texas.dk - post@texas.dk Registrering af produkt / Reservedele Registrer dit produkt online

Læs mere

Husk altid at have strøm på batteriet. Ved vinteropbevaring oplad batteriet en time hver 2. måned

Husk altid at have strøm på batteriet. Ved vinteropbevaring oplad batteriet en time hver 2. måned Batteri manual LiFePO4 batterier til Ebike Elcykler Husk altid at have strøm på batteriet. Ved vinteropbevaring oplad batteriet en time hver 2. måned Rev 5-4-2011 Litium jernfosfat batteriet Funktion Batteriet

Læs mere

Vejledning i indstilling af tænding på Yamaha FS1.

Vejledning i indstilling af tænding på Yamaha FS1. Denne vejledning gælder Yamaha FS1 motorer monteret på både 4Gear og 2Gear modellen. Bemærk at der er flere forskellige typer tændingsanlæg monteret på disse knallerter fra fabrikken. De skal dog stilles

Læs mere

Samling af Kunz Rough Cut Brakpudser MR 55B

Samling af Kunz Rough Cut Brakpudser MR 55B Trin 1: Brakpudseren må kun transporteres opretstående. Trin 2: Læg Brakpudseren forsigtigt ned på 2 paller. Bemærk at brakpudseren er meget tung. Du skal være 2 eller 3 mand til dette atv@roedkilde.com

Læs mere

Cargo9000 El-kabinescooter. Betjeningsvejledning v Betjeningsvejledning. (trehjulet) Modelnummer CNPW Side 1

Cargo9000 El-kabinescooter. Betjeningsvejledning v Betjeningsvejledning. (trehjulet) Modelnummer CNPW Side 1 Betjeningsvejledning Cargo9000 (trehjulet) Modelnummer CNPW6-800 Side 1 Tak fordi du har valgt at købe netop vores produkt. Vi er sikre på, at du bliver glad for dit nye komfortable køretøj. Hvis du følger

Læs mere

Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria

Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Værd at vide Side 4 Inden første cykeltur

Læs mere

DK Betjeningsvejledning Model

DK Betjeningsvejledning Model 2006/1 DK Betjeningsvejledning Model Texas Free 50-4 Texas Flash 30-4 Texas A/S Knullen 2 DK-5260 Odense S - Danmark Tel: +45 6395 5555 Indholdsfortegnelse Registrering af produkt / reservedele...3 Reklamationsbetingelser...3

Læs mere

Regal Raptor DD125E Mk2 IRON Reservedele

Regal Raptor DD125E Mk2 IRON Reservedele Regal Raptor DDE Mk IRON Reservedele ASIAN COMPANY MOTOR www.kinojserguru.dk Index ASIAN COMPANY MOTOR Stel (Frame) side Stel (Frame) side F - Stel F - Forlygte F - Blinklygter F - Baglygte F - Ledningsnet/låse

Læs mere

Betjeningsvejledning. LivingBike 369

Betjeningsvejledning. LivingBike 369 DK Betjeningsvejledning LivingBike 369 Moreland A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Version 14.1 Tel. +45 7022 7292 - www.moreland.dk - post@moreland.dk Identifikation af dele (ID) Illustrationer

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 Hydevad 6230 Rødekro Tlf. 74 66 92 42 Fax 74 66 92 94 www.ji.dk iversen@ji.dk - 1 -

Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 Hydevad 6230 Rødekro Tlf. 74 66 92 42 Fax 74 66 92 94 www.ji.dk iversen@ji.dk - 1 - - 1 - Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og

Læs mere

Gennemlæs denne brugsanvisning og sikkerhedsforskrifter før brug. Vi anbefaler dig at gemme denne brugsanvisning til senere brug.

Gennemlæs denne brugsanvisning og sikkerhedsforskrifter før brug. Vi anbefaler dig at gemme denne brugsanvisning til senere brug. Sneslynge. Varenr.: 9043848 Beskrivelse: Selvkørende sneslynge med 420 ccm benzinmotor. Maskinen har 6 fremadgående gear, 2 bakgear, kører på gummi larvebånd og har en arbejdsbredde på 87 cm. Sneslyngen

Læs mere

Elektrisk golfvogn 1-7

Elektrisk golfvogn 1-7 Elektrisk golfvogn 1-7 Golfvognsskitse 2-7 Opstart Drej koblingen og skub hjulet på aksen indtil Quick Release røret lukker. Vær opmærksom på forskellen på højre og venstre hjul Tryk foldeleddet, løsgør

Læs mere

ATV-320 S/U ATV-320SD S/U BRUGERMANUAL V1.0 22.12.2015

ATV-320 S/U ATV-320SD S/U BRUGERMANUAL V1.0 22.12.2015 ATV-320 S/U ATV-320SD S/U BRUGERMANUAL V1.0 22.12.2015 0 FORORD Vi vil fra fabrikantens side gerne takke dig for at have valgt vores ATV som dit køretøj. Denne Brugermanual er udarbejdet for at sikre,

Læs mere

Stama diesel-multi-truck

Stama diesel-multi-truck Brugsmanual Stama diesel-multi-truck Saturnvej 17, DK-8700 Horsens Tel 7564 3611 - Fax 7564 5320 - E-mail: stensballe@gmr.dk * Copyright - GMR maskiner a/s - Horsens 1995 - Eftertryk uden tilladelse forbudt.

Læs mere

Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk

Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Brugsanvisning Varenr.: 9043329 UTV 500 T Traktor Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk UTV 500 T3, Traktor Varenummer: 9043329 Beskrivelse: UTV med traktor specifikationer,

Læs mere

Brugsanvisning. Overskrift Hækklipper, 26cc. - benzindrevet Varenr.: Varenr.: 90 xx xxx

Brugsanvisning. Overskrift Hækklipper, 26cc. - benzindrevet Varenr.: Varenr.: 90 xx xxx Brugsanvisning Overskrift Hækklipper, 26cc Varenr.: 90 xx xxx - benzindrevet Varenr.: 90 16 148 Sdr. Ringvej 1 6600 Vejen Tlf. 70 21 26 26 Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra

Læs mere

Brugsanvisning. Brakpudser - plæneklipper, 16 HK benzin Varenr.:

Brugsanvisning. Brakpudser - plæneklipper, 16 HK benzin Varenr.: Brugsanvisning Brakpudser - plæneklipper, 16 HK benzin Varenr.: 90 36 773 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg!

Læs mere

Brugsanvisning. Aqua Bruseleje BA M14 190 & BA M14 214

Brugsanvisning. Aqua Bruseleje BA M14 190 & BA M14 214 Aqua Bruseleje BA M14 190 & BA M14 214 Indholdsfortegnelse: 1. Introduktion 2. Anvendelsesområde 3. Ibrugtagning 4. Betjeningsvejledning 5. Vedligeholdelse 6. Fejlfinding 7. Teknisk data 8. Garanti Winncare

Læs mere

Før du bruger dit køretøj, anbefaler vi, at du læser denne manual. Den indeholder vigtige oplysninger og tips til brug af køretøjet.

Før du bruger dit køretøj, anbefaler vi, at du læser denne manual. Den indeholder vigtige oplysninger og tips til brug af køretøjet. Kære kunde! Før du bruger dit køretøj, anbefaler vi, at du læser denne manual. Den indeholder vigtige oplysninger og tips til brug af køretøjet. Vi forbeholder os ret til når som helst, at foretage ændringer

Læs mere