FLENSBORG AVIS AKTIESELSKAB

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FLENSBORG AVIS AKTIESELSKAB"

Transkript

1 FLENSBORG AVIS AKTIESELSKAB Vedtægter Satzung

2 Vedtægter for Flensborg Avis AG pr. 8. juni Selskabsnavn, hjemsted Selskabets navn er»flensborg Avis AG«og selskabet har hjemsted i Flensburg. 2 Selskabets formål (1) Selskabets formål er produktion af forlagsmateriale, herunder især den danske presse i grænseområdet. (2) Selskabet har ret til at etablere filialer i ind- og udland og til at have interesser i virksomheder af samme eller lignende art. 3 Selskabets officielle bekendtgørelser Selskabets officielle bekendtgørelser offentliggøres kun i Bundesanzeiger og i Flensborg Avis. 4 Aktiekapital, aktieopdeling, kapitalforhøjelse (1) Selskabets aktiekapital andrager ,00 EUR (skriver: firehundrede og fem tusinde femhundrede og otte og fyrre euro). (2) Aktiekapitalen er opdelt i: 305 aktier à 260,00 euro lydende på navn aktier à 104,00 euro lydende på navn aktier à 52,00 euro lydende på navn Indeholder kapitalforhøjelsesbeslutningen i forbindelse med en kapitalforhøjelse ingen bestemmelse om, hvorvidt de nye aktier skal lyde på navn eller på ihændehaver, skal aktierne lyde på navn. (3) Direktionen kan ved generalforsamlingsbeslutning for en periode på højst 5 år gives bemyndigelse til at forhøje aktiekapitalen ved udstedelse af aktier lydende på navn mod indbetaling. (4) De nye aktier må alene udstedes med tilsynsrådsformandens*) godkendelse. (5) Aktionærerne har ingen fortegningsret. 5 Aktiebog, overdragelse af aktier (1) Aktionærernes navne noteres i en aktiebog. Kun den, der er noteret som aktionær i denne bog, kan udøve en aktionærs rettigheder. (2) Aktierne kan kun med direktionens og tilsynsrådsformandens godkendelse overdrages til andre. (3) Tilsynsrådet bestemmer, hvorledes aktiebrevet samt udbyttekuponer og fornyelsestaloner skal se ud. 6 Direktion Direktionen består af en eller flere personer. Direktionen vælges, ansættes og afsættes af tilsynsrådet. Tilsynsrådet udpeger et medlem af direktionen som chefredaktør.

3 7 Tegningsret - dispositioner, der kræver tilsynsrådets samtykke (1) Selskabet tegnes af et medlem af direktionen. (2) Direktionen skal have tilsynsrådets godkendelse: a) til erhvervelse, afhændelse og pantsætning af fast ejendom, b) til etablering eller opløsning af filialer, c) til erhvervelse af interesser i andre virksomheder og til afståelse heraf d) til udnævnelse af prokurister, e) til påtagelse af kautionsforpligtelser, f) til indgåelse af forpligtelser af enhver art til en værdi af mere end ,00 euro i hvert enkelt tilfælde. 8 Tilsynsråd Tilsynsrådet består af ni medlemmer, nemlig af seks generalforsamlingsvalgte medlemmer og af tre medarbejderrepræsentanter. De generalforsamlingsvalgte medlemmer skal være aktionærer i selskabet. Mindst tre skal have bopæl i Sydslesvig. Medlemmerne vælges af generalforsamlingen for tre tjenesteår ad gangen, idet der ved et tjenesteår forstås tidsrummet fra en ordinær generalforsamling hæves, indtil den følgende ordinære generalforsamling hæves, idet der hvert år fratræder to medlemmer. Genvalg kan finde sted. Udtræder tilsynsrådsmedlemmer før udgangen af deres tjenesteperiode, skal der kun foretages suppleringsvalg på en ekstraordinær generalforsamling, dersom tilsynsrådet ikke fortsat har tre generalforsamlingsvalgte tilsynsrådsmedlemmer. Ellers vælges de nye medlemmer i stedet for de udtrædende på den næste ordinære generalforsamling. Suppleringsvalget gælder for resten af de udtrædende medlemmers valgperiode. 9 Tilsynsrådsformand, indkaldelse, beslutninger, forretningsorden (1) Tilsynsrådet vælger i forlængelse af den ordinære generalforsamling fra sin midte en tilsynsrådsformand og en eller flere stedfortrædere. Der skal foretages nyvalg, dersom en af de nævnte udtræder. Tilsynsrådsformanden og stedfortræderne bør have bopæl i Sydslesvig. Tilsynsrådet indkaldes af tilsynsrådsformanden eller en stedfortræder, så ofte loven eller forretningerne kræver det. Formanden skal indkalde tilsynsrådet, dersom fire tilsynsrådsmedlemmer eller direktionen ønsker det. (2) Tilsynsrådet er beslutningsdygtig, når der er mindst fem medlemmer til stede. Tilsynsrådsformanden beslutter, hvorledes der skal stemmes. Beslutninger træffes ved simpelt stemmeflertal. Står stemmerne lige, er formandens stemme afgørende, ved uafgjorte valg træffes der afgørelse ved lodtrækning. Beslutninger kan også træffes uden indkaldelse til møde ved skriftlig (brev, fax, ) eller telefonisk afstemning, dersom ingen tilsynsrådsmedlemmer protesterer mod denne måde. Ved telefonisk afstemning skal tilsynsformanden nedfælde resultatet i skriftlig form i en protokol. (3) Medlemmerne af direktionen kan deltage i tilsynsrådsmøder, dog uden stemmeret.

4 (4) Den, der leder tilsynsrådsmøderne, sørger for, at der føres en protokol, som han skal underskrive, over møderne og om de beslutninger, der træffes her. (5) Tilsynsrådet kan udstede en forretningsorden. 10 Generalforsamling, indkaldelse, emner til behandling (1) Den ordinære generalforsamling afholdes inden for de første 8 måneder af hvert regnskabsår i Stadtgemeinde Flensburg eller i Kreis Schleswig- Flensburg. Uagtet direktionens ret til at indkalde generalforsamlingen har også tilsynsrådet ret til at indkalde den ordinære generalforsamling. (2) Generalforsamlingen træffer beslutning om anvendelse af overskuddet, valg af revisor, decharge til direktion og tilsynsråd, valg og afsættelse af tilsynsrådsmedlemmer og i de tilfælde, hvor loven foreskriver dette, om godkendelse af årsregnskabet. (3) Mindst en måned før dagen for generalforsamlingen skal indkaldelsen bekendtgøres i de blade, hvori selskabets officielle bekendtgørelser skal offentliggøres, med angivelse af dagsordenen, idet dagen for offentliggørelsen og dagen for generalforsamlingen ikke skal medregnes. Kandidatlister samt øvrige anmodninger og forslag fra aktionærernes side om behandling af et emne på den ordinære generalforsamling skal være indleveret skriftligt til direktionen eller tilsynsrådet mindst tre uger før generalforsamlingen. 11 Ret til at deltage, fuldmagt (1) Enhver aktionær har ret til at deltage i generalforsamlingen. (2) Der kan kun udstedes fuldmagter til aktionærer, og dette kan kun ske skriftligt. 12 Stemmeret På generalforsamlingen giver hver aktie på 260,00 euro fem, på 104,00 euro to og på 52,00 euro en stemme. 13 Ledelse af generalforsamlingen, dirigent, protokol (1) Generalforsamlingen ledes af tilsynsrådsformanden, en af dennes stedfortrædere eller et andet tilsynsrådsmedlem. (2) Overtages ledelsen af generalforsamlingen ikke af et tilsynsrådsmedlem, vælger generalforsamlingen under ledelse af et tilsynsrådsmedlem en dirigent. (3) Dirigenten kan bestemme, at de emner, der skal behandles, skal behandles i en anden rækkefølge end den, der er fastlagt i dagsordenen, og han kan bestemme afstemningsart og form. (4) Der udfærdiges et notarielt bekræftet protokollat over generalforsamlingen.

5 14 Beslutninger Generalforsamlingsbeslutninger træffes med simpelt stemmeflertal, medmindre loven eller vedtægterne foreskriver andet. I tilfælde af stemmelighed anses forslaget for afvist. I tilfælde af stemmelighed i forbindelse med valg træffes der afgørelse ved lodtrækning. 15 Vedtægtsændringer, forhøjelse eller nedsættelse af aktiekapitalen, beslutning om opløsning Vedtægtsændringer, beslutninger om forhøjelse eller nedsættelse af aktiekapitalen og beslutninger om opløsning af selskabet skal tiltrædes af et flertal på mindst tre fjerdedele af den på generalforsamlingen repræsenterede aktiekapital. Tilsynsrådet er bemyndiget til at foretage vedtægtsændringer, der alene vedrører affattelsen. 16 Ekstraordinær generalforsamling (1) Direktionen skal indkalde en ekstraordinær generalforsamling, hver gang dette er nødvendigt af hensyn til selskabets interesser. (2) Tilsynsrådet skal indkalde en ekstraordinær generalforsamling, når dette er nødvendigt af hensyn til selskabets tarv. Beslutning herom træffes med simpelt flertal. (3) Aktionærer i selskabet, som til sammen ejer 5 % af aktiekapitalen, har ret til skriftligt med angivelse af formålet og grundene at forlange en ekstraordinær generalforsamling indkaldt. Forlangendet herom skal stiles til direktionen. (4) Direktionen indkalder uden unødig forsinkelse den ekstraordinære generalforsamling med henblik på beslutningstagning med angivelse af formålet og grunden med et varsel på en måned. 17 Regnskabsår Regnskabsåret er kalenderåret. 18 Overskud, dividende Overskuddet overføres til de lovpligtige reserver med mindst 5%, indtil disse reserver udgør halvdelen af aktiekapitalen. Af resten modtager aktionærerne den dividende, der vedtages af generalforsamlingen. 19 Opløsning af selskabet, fusion Dersom selskabet opløses, eller det fusionerer med et andet selskab, træffer generalforsamlingen beslutning om den form, under hvilken dette skal ske, samt om likvidatorerne og disses vederlag. *)Oversætterens anmærkning: Flensborg Avis AG har oplyst, at man har tradition for at bruge betegnelsen tilsynsråd for Aufsichtsrat. Denne betegnelse bruges derfor også i denne oversættelse, herunder også i sammensætninger, selvom den sædvanlige betegnelse for selskabsorganet Aufsichtsrat i Danmark er bestyrelse. O.a.

6 Satzung der Flensborg Avis AG Stand per 8. Juni Firma, Sitz Die Gesellschaft führt die Firma»Flensborg Avis AG«und hat ihren Sitz in Flensburg. 2 Gegenstand des Unternehmens (1) Gegenstand des Unternehmens ist die Herstellung von Verlagserzeugnissen, insbesondere der dänischen Grenzpresse. (2) Die Gesellschaft ist berechtigt, Zweigniederlassungen im In- und Ausland zu errichten und sich an Unternehmen gleicher oder ähnlicher Art zu beteiligen. 3 Bekanntmachungen der Gesellschaft Die Bekanntmachungen der Gesellschaft werden nur im»bundesanzeiger«und in «Flensborg Avis«veröffentlicht. 4 Grundkapital, Einteilung der Aktien, Kapitalerhöhung (1) Das Grundkapital der Gesellschaft beträgt ,00 EUR (in Worten: vierhundertfünftausendfünfhundertachtundvierzig Euro). (2) Es ist eingeteilt in 305 auf den Namen lautende Aktien von 260,00 Euro, auf den Namen lautende Aktien von 104,00 Euro, auf den Namen lautende Aktien von 52,00 Euro. Trifft im Falle einer Kapitalerhöhung der Erhöhungsbeschluss keine Bestimmung darüber, ob die neuen Aktien auf den Namen oder auf den Inhaber lauten sollen, so lauten sie auf den Namen. (3) Der Vorstand kann durch Beschluss der Hauptversammlung für die Dauer von höchstens 5 Jahre ermächtigt werden, das Grundkapital durch Ausgabe von auf den Namen lautenden Aktien gegen Einlage zu erhöhen. (4) Die neuen Aktien sollen nur mit Zustimmung des Aufsichtsratsvorsitzenden ausgegeben werden. (5) Das Bezugsrecht der Aktionäre ist ausgeschlossen. 5 Aktienbuch, Übertragung von Aktien (1) Die Namen der Aktionäre werden in ein Aktienbuch eingetragen. Nur wer als Aktionär in diesem Buch eingetragen ist, kann die Rechte eines Aktionärs ausüben. (2) Die Aktien können nur mit Genehmigung des Vorstandes und des Aufsichtsratsvorsitzenden auf andere übertragen werden. (3) Die Form der Aktienurkunde, der Gewinnanteil- und Erneuerungsscheine bestimmt der Aufsichtsrat.

7 6 Vorstand Der Vorstand besteht aus einer oder mehreren Personen. Er wird durch den Aufsichtsrat gewählt, angestellt und abberufen. Ein Vorstandmitglied wird vom Aufsichtsrat zum Chefredakteur bestellt. 7 Vertretung, zustimmungsbedürftige Geschäfte, (1) Die Gesellschaft wird durch ein Vorstandsmitglied vertreten. (2) Der Vorstand bedarf der Zustimmung des Aufsichtsrates: a) zum Erwerb, zur Veräußerung und Belastung von Grundstücken, b) zur Errichtung oder Auflösung von Zweigniederlassungen, c) zur Beteiligung an anderen Unternehmungen und Beendigung der Beteiligung, d) zur Ernennung von Prokuristen, e) zur Übernahme von Bürgschaften, f) zur Übernahme von Verbindlichkeiten aller Art im Einzelfall über ,00 Euro. 8 Aufsichtsrat Der Aufsichtsrat besteht aus neun Mitgliedern, nämlich aus sechs von der Hauptversammlung zu wählenden Mitgliedern und drei Vertretern der Arbeitnehmer. Die von der Hauptversammlung zu wählenden Mitglieder müssen Aktionäre der Gesellschaft sein. Mindestens drei müssen ihren Wohnsitz in Südschleswig haben. Die Wahl der Mitglieder erfolgt durch die Hauptversammlung für je drei Amtsjahre, wobei unter einem Amtsjahr der Zeitraum vom Schluss einer ordentlichen Hauptversammlung bis zum Schluss der folgenden ordentlichen Hauptversammlung zu verstehen ist, mit der Maßgabe, dass jedes Jahr zwei Mitglieder ausscheiden. Wiederwahl ist zulässig. Scheiden Aufsichtsratsmitglieder vor Ablauf der Amtszeit aus, so ist zur Vornahme einer Ersatzwahl eine außerordentliche Hauptversammlung nur dann erforderlich, wenn nicht noch mindestens drei von der Hauptversammlung gewählte Mitglieder vorhanden sind. Sonst werden die neuen Mitglieder an Stelle der Ausscheidenden auf der nächsten ordentlichen Hauptversammlung gewählt. Die Ersatzwahl erfolgt für den Rest der Wahlzeit der ausgeschiedenen Mitglieder. 9 Aufsichtsratsvorsitzender, Einberufung, Beschlüsse, Geschäftsordnung (1) Der Aufsichtsrat wählt im Anschluss an die ordentliche Hauptversammlung aus seiner Mitte einen Vorsitzenden und einen oder mehrere Stellvertreter. Eine Neuwahl ist vorzunehmen, wenn einer der Genannten ausscheidet. Der Vorsitzende und die Stellvertreter sollen in Südschleswig wohnhaft sein. Der Aufsichtsrat wird vom Vorsitzenden oder einem Stellvertreter einberufen, so oft das Gesetz oder die Geschäfte es erfordern. Der Vorsitzende hat ihn einzuberufen, wenn vier seiner Mitglieder oder der Vorstand es wünschen. (2) Der Aufsichtsrat ist beschlussfähig, wenn mindestens fünf Mitglieder anwesend sind. Der Vorsitzende bestimmt die Art der Abstimmung. Die Beschlüsse werden mit einfacher Stimmenmehrheit gefasst. Bei Stimmen-

8 gleichheit entscheidet die Stimme des Vorsitzenden, bei unentschiedenen Wahlen das Los. Beschlüsse können auch ohne Einberufung einer Sitzung im Wege schriftlicher (Brief, Fax, ) oder fernmündlicher Abstimmung gefasst werden, wenn kein Mitglied des Aufsichtsrates diesem Verfahren widerspricht. Bei einer fernmündlichen Abstimmung ist das Ergebnis durch den Aufsichtsratsvorsitzenden in einem Protokoll schriftlich festzuhalten. (3) An den Sitzungen des Aufsichtsrates können die Mitglieder des Vorstandes teilnehmen, jedoch ohne Stimmrecht. (4) Über die Sitzungen und über die bei denselben gefassten Beschlüsse lässt das den Vorsitz führende Aufsichtsratsmitglied ein Protokoll führen, das er zu unterschreiben hat. (5) Der Aufsichtsrat kann eine Geschäftsordnung erlassen. 10 Hauptversammlung, Einberufung, Beschlussgegenstände (1) Die ordentliche Hauptversammlung wird innerhalb der ersten 8 Monate eines jeden Geschäftsjahres in der Stadtgemeinde Flensburg oder dem Kreis Schleswig-Flensburg abgehalten. Unbeschadet des Rechtes des Vorstandes, die Hauptversammlung einzuberufen, ist auch der Aufsichtsrat zur Einberufung der ordentlichen Hauptversammlung befugt. (2) Die Hauptversammlung beschließt über die Verwendung des Bilanzgewinnes, die Wahl des Abschlussprüfers, die Entlastung des Vorstandes und des Aufsichtsrates, die Wahl und Abberufung von Aufsichtsratsmitgliedern und in den vom Gesetz vorgesehenen Fällen über die Feststellung des Jahresabschlusses. (3) Die Einberufung muss mindestens einen Monat vor dem Tag der Hauptversammlung unter Angabe der Tagesordnung in den Gesellschaftsblättern bekannt gemacht werden, wobei der Tag der Veröffentlichung und der Tag der Hauptversammlung nicht mitzurechnen sind. Wahlvorschläge sowie sonstige Anträge und Vorschläge seitens der Aktionäre auf Verhandlung eines Gegenstandes auf einer ordentlichen Hauptversammlung müssen mindestens drei Wochen vor der Hauptversammlung dem Vorstand oder dem Aufsichtsrat schriftlich eingereicht sein. 11 Teilnahmeberechtigung, Vollmacht Zur Teilnahme an der Hauptversammlung ist jeder Aktionär berechtigt. Vollmachten können nur an Aktionäre und nur schriftlich erteilt werden Stimmrecht In der Hauptversammlung gewährt jede Aktie über 260,00 Euro fünf, über 104,00 Euro zwei und über 52,00 Euro eine Stimme. 13 Vorsitz, Versammlungsleiter, Protokoll (1) Den Vorsitz der Hauptversammlung führt der Vorsitzende des Aufsichtsrates, einer seiner Stellvertreter oder ein sonstiges Aufsichtsratsmitglied.

9 (2) Für den Fall, dass ein Aufsichtsratsmitglied den Vorsitz nicht übernimmt, wird ein Versammlungsleiter unter Leitung eines Mitgliedes des Aufsichtsrates durch die Hauptversammlung gewählt. (3) Der Versammlungsleiter kann eine von der Ankündigung der Tagesordnung abweichende Reihenfolge der Verhandlungsgegenstände bestimmen und Art und Form der Abstimmung festlegen. (4) Über die Hauptversammlung wird ein notarielles Protokoll aufgenommen. 14 Beschlussfassung Die Beschlüsse der Hauptversammlung werden, soweit das Gesetz oder die Satzung nichts anderes vorschreiben, mit einfacher Mehrheit gefasst. Bei Stimmengleichheit gilt der Antrag als abgelehnt. Bei Stimmengleichheit von Wahlen entscheidet das Los. 15 Satzungsänderung, Erhöhung oder Herabsetzung des Grundkapitals, Auflösungsbeschluss Satzungsänderungen, Beschlüsse über die Erhöhung oder Herabsetzung des Grundkapitals und Auflösungsbeschlüsse bedürfen einer Mehrheit von mindestens drei Viertel des bei der Beschlussfassung vertretenen Grundkapitals. Zu Änderungen der Satzung, die lediglich die Fassung betreffen, ist der Aufsichtsrat ermächtigt. 16 Außerordentliche Hauptversammlung (1) Eine außerordentliche Hauptversammlung ist durch den Vorstand einzuberufen, so oft es das Interesse der Gesellschaft erfordert. (2) Der Aufsichtsrat hat eine außerordentliche Hauptversammlung einzuberufen, wenn das Wohl der Gesellschaft es fordert. Für den Beschluss genügt die einfache Mehrheit. (3) Aktionäre der Gesellschaft, die zusammen 5 % des Grundkapitals erreichen, sind berechtigt, schriftlich unter Angabe des Zwecks und der Gründe die Einberufung einer außerordentlichen Hauptversammlung zu verlangen. Das Verlangen ist an den Vorstand zu richten. (4) Der Vorstand beruft ohne unnötige Verzögerung die außerordentliche Hauptversammlung unter Angabe des Zwecks und des Grundes mit einer Frist von einem Monat zur Beschlussfassung ein. 17 Geschäftsjahr Das Geschäftsjahr ist das Kalenderjahr. 18 Bilanzgewinn, Dividende Der Bilanzgewinn wird der gesetzlichen Rücklage mit mindestens fünf Prozent solange zugeführt, bis diese Rücklage die Hälfte des Grundkapitals erreicht hat. Von dem Rest erhalten die Aktionäre die von der Hauptversammlung zu beschließende Dividende. 19 Auflösung der Gesellschaft, Verschmelzung Im Falle der Auflösung der Gesellschaft oder deren Verschmelzung mit einer anderen Gesellschaft bestimmt die Hauptversammlung die Form, unter welcher diese geschehen soll sowie die Liquidatoren und deren Vergütung.

Vedtægter Satzung. Vedtægter Satzung. for Dansk-Tysk Selskab der Dänisch-Deutschen Gesellschaft. der Dänisch-Deutschen Gesellschaft

Vedtægter Satzung. Vedtægter Satzung. for Dansk-Tysk Selskab der Dänisch-Deutschen Gesellschaft. der Dänisch-Deutschen Gesellschaft Vedtægter Satzung Vedtægter Satzung for Dansk-Tysk Selskab der Dänisch-Deutschen Gesellschaft for Dansk-Tysk Selskab der Dänisch-Deutschen Gesellschaft 1 Navn og Hjemsted 1 Selskabets navn er Dansk-Tysk

Læs mere

Vedtægter Satzung. Vedtægter Satzung. for Dansk-Tysk Selskab der Dänisch-Deutschen Gesellschaft

Vedtægter Satzung. Vedtægter Satzung. for Dansk-Tysk Selskab der Dänisch-Deutschen Gesellschaft Vedtægter Satzung Vedtægter Satzung for Dansk-Tysk Selskab der Dänisch-Deutschen Gesellschaft for Dansk-Tysk Selskab der Dänisch-Deutschen Gesellschaft Navn og Hjemsted 1 Selskabets navn er Dansk-Tysk

Læs mere

3 Almennyttighed Foreningen tjener udelukkende og umiddelbart almennyttige formål i henhold til afsnittet

3 Almennyttighed Foreningen tjener udelukkende og umiddelbart almennyttige formål i henhold til afsnittet Vedtægter HKUF e.v. Satzung 1 Navn, hjemsted etc. Foreningens navn er Harreslev-Kobbermølle Ungdomsforening e.v. (HKUF e.v.). Foreningens hjemsted er Harreslev. Foreningen blev stiftet den 11.12.1921.

Læs mere

Vedtægter for PenSam A/S

Vedtægter for PenSam A/S Vedtægter for PenSam A/S 2 Vedtægter for PenSam A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål er at levere services

Læs mere

Vedtægter for PenSam Bank A/S

Vedtægter for PenSam Bank A/S Vedtægter for PenSam Bank A/S 2 Vedtægter for PenSam Bank A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Bank A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål er at

Læs mere

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S VEDTÆGTER For Access Small Cap A/S K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S K R O M A N N R E U M E R T, A D V O K A T F I R M A SUNDKROGSGADE 5, D K - 2 1 0 0 K Ø B E N H A V N Ø, T E

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 V E D T Æ G T E R for RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX Telecom A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research A/S (RTX Telecom A/S)

Læs mere

Informationer til SSWs distrikter og amter. SSWs spilleregler. Vedtægter og andre regelsæt med betydning for partiarbejdet

Informationer til SSWs distrikter og amter. SSWs spilleregler. Vedtægter og andre regelsæt med betydning for partiarbejdet Informationer til SSWs distrikter og amter SSWs spilleregler Vedtægter og andre regelsæt med betydning for partiarbejdet sådan tikker Hovedudvalg rådgiver rådgiver Landstyrelse vælger Landsmøde Landsstyrelse

Læs mere

VEDTÆGTER. for COMENDO A/S

VEDTÆGTER. for COMENDO A/S VEDTÆGTER for COMENDO A/S CVR-nr. 26 68 56 21 1 Navn 1.1 Selskabets navn er Comendo A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: 2 Hjemsted VPS A/S (Comendo A/S) Virus Protection Systems

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S Indholdsfortegnelse 1. Navn... 2 2. Hjemsted... 2 3. Formål... 2 4. Selskabets kapital... 2 5. Selskabets aktier... 2 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse... 2

Læs mere

VE D T Æ G T E R. for NK-Vejlys A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål:

VE D T Æ G T E R. for NK-Vejlys A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål: VE D T Æ G T E R for NK-Vejlys A/S Selskabets navn, hjemsted og formål: 1. Selskabets navn er NK-Vejlys A/S. Selskabets hjemsted er Næstved Kommune. 2. Selskabets formål er at drive elnetvirksomhed i henhold

Læs mere

Silkeborg Kommune. Selskabets navn, hjemsted og formål. 1. Selskabets navn er: Holdingselskabet af 1958 a/s i likvidation.

Silkeborg Kommune. Selskabets navn, hjemsted og formål. 1. Selskabets navn er: Holdingselskabet af 1958 a/s i likvidation. KAALUND & PARTNERE Advokater Søren Thygesen Sagsnr.17040-0005/EMB side 1 V E D T Æ G T E R HOLDINGSELSKABET AF 1958 A/S I LIKVIDATION CVR.NR. 24 43 11 18 Silkeborg Kommune Selskabets navn, hjemsted og

Læs mere

Vedtægter* A/S Det Østasiatiske Kompagni CVR-NR

Vedtægter* A/S Det Østasiatiske Kompagni CVR-NR Vedtægter* A/S Det Østasiatiske Kompagni CVR-NR. 26 04 17 16 * Ændret som registreret af Erhvervs- og Selskabsstyrelsen den 7. april 2006 1 1.1 Selskabets navn er A/S Det Østasiatiske Kompagni. 1.2 Selskabet

Læs mere

VEDTÆGTER. For. European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES

VEDTÆGTER. For. European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES VEDTÆGTER For European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES KROMANN REUMERT, ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5, DK- 2100 KØBENHAVN Ø, TELEFON +45 70 12 12 11 FAX +45 70 12 13

Læs mere

Rønne & Lundgren VEDTÆGTER. for. Nordicom A/S. (CVR-nr. 12 93 25 02)

Rønne & Lundgren VEDTÆGTER. for. Nordicom A/S. (CVR-nr. 12 93 25 02) Rønne & Lundgren VEDTÆGTER for Nordicom A/S (CVR-nr. 12 93 25 02) Rønne & Lundgren VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Nordicom A/S. 2. HJEMSTED 2.1 Selskabets hjemsted er i Københavns Kommune. 3.

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr )

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr ) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

AdvokatFyn a/s. for. Selskabets navn er ÆrøXpressen A/ S. Selskabets hjemsted er Ærø Kommune.

AdvokatFyn a/s. for. Selskabets navn er ÆrøXpressen A/ S. Selskabets hjemsted er Ærø Kommune. J.nr. 103-310065/ MK / BC VEDTÆGTER for "ÆrøXpressen A/S" CVR-nr.38 24 06 41 1. Navn Selskabets navn er ÆrøXpressen A/ S. 2. Hjemsted Selskabets hjemsted er Ærø Kommune. 3. Formål Selskabets formål er

Læs mere

Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co.

Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co. Udkast til vedtægter med alle ændringer foreslået af bestyrelsen til ordinær generalforsamling torsdag den 14. april 2016 Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co. CVR-nr. 63 96 58 12 Side 2 1. Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. for SKÆLSKØR BANK. Aktieselskab

VEDTÆGTER. for SKÆLSKØR BANK. Aktieselskab VEDTÆGTER for SKÆLSKØR BANK Aktieselskab 19. oktober 2009 Meddelelse nr. 31 / 2009 Side 1 af 8 BANKENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. 1. 1. Bankens navn er Skælskør Bank Aktieselskab. Banken driver tillige

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212 VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr )

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr ) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

J.nr.: 05-59485. Vedtægter. Midtfyns Elforsyning Forsyningspligt A/S CVR-nr. 26327237

J.nr.: 05-59485. Vedtægter. Midtfyns Elforsyning Forsyningspligt A/S CVR-nr. 26327237 J.nr.: 05-59485 Vedtægter Midtfyns Elforsyning Forsyningspligt A/S CVR-nr. 26327237 1. Selskabets navn og hjemsted 1.1. Selskabets navn er Midtfyns Elforsyning Forsyningspligt A/S. 1.2. Selskabets hjemsted

Læs mere

Vedtægter Dampskibsselskabet NORDEN A/S

Vedtægter Dampskibsselskabet NORDEN A/S 1 Vedtægter 2017 Dampskibsselskabet NORDEN A/S 2 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Dampskibsselskabet NORDEN A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne: Dampskibsselskabet NORDEN

Læs mere

VEDTÆGTER. CVR-nr. 29 19 56 92 BERLIN HIGH END A/S 61.137/TWE 08.01.2013 1

VEDTÆGTER. CVR-nr. 29 19 56 92 BERLIN HIGH END A/S 61.137/TWE 08.01.2013 1 VEDTÆGTER BERLIN HIGH END A/S CVR-nr. 29 19 56 92 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Navn... 3 2. Formål... 3 3. Selskabets kapital... 3 4. Selskabets aktier... 4 5. Generalforsamling, kompetence, sted og indkaldelse...

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 J. nr. 36900 V E D T Æ G T E R for RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 30-05-2011 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX Telecom A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research

Læs mere

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr Vedtægter for Bang & Olufsen a/s CVR.nr. 41 25 79 11 1. Selskabets navn er Bang & Olufsen a/s. 2. Selskabets hjemsted er i Struer kommune. 3. Selskabets formål er i første række at eje varemærket Bang

Læs mere

BERLIN IV A/S VEDTÆGTER

BERLIN IV A/S VEDTÆGTER BERLIN IV A/S VEDTÆGTER VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Berlin IV A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at investere direkte eller indirekte i ejendomme, herunder ved ejerskab af aktier (kapitalandele)

Læs mere

Vedtægter for SimCorp A/S

Vedtægter for SimCorp A/S SimCorp A/S Weidekampsgade 16 2300 København S Danmark Telefon: +45 35 44 88 00 Telefax: +45 35 44 88 11 E-mail: info@simcorp.com www.simcorp.com CVR-nummer: 15 50 52 81 Vedtægter for SimCorp A/S Selskabets

Læs mere

Vedtægter. for MCH A/S. CVR nr. 43 55 59 28. Anmelder: Advokat Jørgen Quade Andersen Møllegade 1 c 7400 Herning Tlf. 97 21 40 36. J. nr.

Vedtægter. for MCH A/S. CVR nr. 43 55 59 28. Anmelder: Advokat Jørgen Quade Andersen Møllegade 1 c 7400 Herning Tlf. 97 21 40 36. J. nr. Anmelder: Advokat Jørgen Quade Andersen Møllegade 1 c 7400 Herning Tlf. 97 21 40 36 J. nr. 16-151776 Vedtægter for MCH A/S CVR nr. 43 55 59 28 ------------------------------ Vedtægter for MCH A/S CVR nr.

Læs mere

VEDTÆGTER GRØNTTORVET KØBENHAVN HOLDING A/S. for. CVR-nr ADVOKATFIRMA CVR-NR. DK SAGSNR.

VEDTÆGTER GRØNTTORVET KØBENHAVN HOLDING A/S. for. CVR-nr ADVOKATFIRMA  CVR-NR. DK SAGSNR. VEDTÆGTER ADVOKATFIRMA WWW.KROMANNREUMERT.COM CVR-NR. DK 62 60 67 11 for CVR-nr. 37800406 GRØNTTORVET KØBENHAVN HOLDING A/S SAGSNR. 148277 KAD/KAD DOK. NR. 45410232-36 KØBENHAVN SUNDKROGSGADE 5 DK-2100

Læs mere

IC COMPANYS A/S VEDTÆGTER

IC COMPANYS A/S VEDTÆGTER IC COMPANYS A/S VEDTÆGTER Selskabets navn er IC Companys A/S. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene InWear Group A/S og Carli Gry International A/S. 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter. For. Aktieselskabet Sønder Omme Plantage

Vedtægter. For. Aktieselskabet Sønder Omme Plantage Vedtægter For Aktieselskabet Sønder Omme Plantage www.sdr-omme-plantage.dk Aktieselskabet Sønder Omme Plantage - CVR. nr. 24 10 30 13 INDHOLD Side 1. NAVN... 1 2. FORMÅL... 1 3. SELSKABETS KAPITAL... 1

Læs mere

VEDTÆGTER. for AALBORG BOLDSPILKLUB A/S 1.0. NAVN

VEDTÆGTER. for AALBORG BOLDSPILKLUB A/S 1.0. NAVN VEDTÆGTER for AALBORG BOLDSPILKLUB A/S 1.0. NAVN 1.1. Selskabets navn er Aalborg Boldspilklub A/S med bifirmanavne AaB A/S (Aalborg Boldspilklub A/S); Aalborg BK A/S (Aalborg Boldspilklub A/S); AaB Håndbold

Læs mere

Vedtægter for NKT Holding A/S

Vedtægter for NKT Holding A/S Vedtægter for NKT Holding A/S Vedtægter, 24. april 2001, CVR Nr. 62 72 52 14 I Selskabets navn, formål og hjemsted II Aktiekapitalen og aktionærerne III Generalforsamlingen IV Bestyrelse og direktion V

Læs mere

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr Vedtægter for Bang & Olufsen a/s CVR.nr. 41 25 79 11 1. Selskabets navn er Bang & Olufsen a/s. 2. Selskabets hjemsted er i Struer kommune. 3. Selskabets formål er i første række at eje varemærket Bang

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ESBJERG FORSYNING HOLDING A/S CVR-NR

VEDTÆGTER FOR ESBJERG FORSYNING HOLDING A/S CVR-NR VEDTÆGTER FOR ESBJERG FORSYNING HOLDING A/S CVR-NR 32662579 Side 2 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Esbjerg Forsyning Holding A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Esbjerg Kommune.

Læs mere

5.1 I Bornholms Regionskommune vælges ved direkte valg 24 delegerede.

5.1 I Bornholms Regionskommune vælges ved direkte valg 24 delegerede. 1.0 NAVN 1.1 Selskabets navn er Bornholms Brand A.m.b.a. 2.0 HJEMSTED 2.1 Selskabets hjemsted er Bornholms Regionskommune. 3.0 FORMÅL 3.1 Selskabets primære formål er at eje aktier i Bornholms Brandforsikring

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Greentech Energy Systems A/S. (CVR-nr. 36696915)

V E D T Æ G T E R. for. Greentech Energy Systems A/S. (CVR-nr. 36696915) V E D T Æ G T E R for Greentech Energy Systems A/S (CVR-nr. 36696915) 1. Selskabets navn: Selskabets navn er Greentech Energy Systems A/S. Selskabets hjemsted: Selskabets hjemsted er Herlev Kommune. 2.

Læs mere

Vedtægter for PenSam Liv forsikringsaktieselskab

Vedtægter for PenSam Liv forsikringsaktieselskab Vedtægter for PenSam Liv forsikringsaktieselskab 2 Vedtægter for PenSam Liv forsikringsaktieselskab Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Liv forsikringsaktieselskab. Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. for COMENDO A/S

VEDTÆGTER. for COMENDO A/S MEDDELELSE NR. 26 03. juli 2007 VEDTÆGTER for COMENDO A/S CVR-nr. 26 68 56 21 1 Navn 1.1 Selskabets navn er. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: 2 Hjemsted VPS A/S () Virus Protection

Læs mere

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Side: 1/6 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er The Drilling Company of 1972 A/S. 1.2 Selskabets formål er, direkte eller indirekte, at udøve virksomhed inden

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet)

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) 28. april 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) Selskabets bestyrelse indkalder hermed til ekstraordinær

Læs mere

Selskabsmeddelelse nr. 208, 2009

Selskabsmeddelelse nr. 208, 2009 Selskabsmeddelelse nr. 208, 2009 H+H International A/S Dampfærgevej 27-29, 4. 2100 København Ø Danmark +45 35 27 02 00 Telefon +45 35 27 02 01 Telefax info@hplush.com www.hplush.com Dato: 23. december

Læs mere

VEDTÆGTER NRW II A/S

VEDTÆGTER NRW II A/S VEDTÆGTER NRW II A/S VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er NRW II A/S. 2. HJEMSTED 2.1 Selskabets hjemsted er i Gentofte Kommune. 3. FORMÅL 3.1 Selskabets formål er at investere direkte eller indirekte

Læs mere

Vedtægter Matas A/S, CVR-nr

Vedtægter Matas A/S, CVR-nr Vedtægter Matas A/S, CVR-nr. 27 52 84 06 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er Matas A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene MHolding A/S og MHolding 1 A/S. 1.3 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Property Bonds VIII (Sverige II) A/S CVR nr

VEDTÆGTER. for. Property Bonds VIII (Sverige II) A/S CVR nr VEDTÆGTER for Property Bonds VIII (Sverige II) A/S CVR nr. 29 21 33 64 1. Selskabets navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er Property Bonds VIII (Sverige II) A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Københavns

Læs mere

Vedtægter for. I&T Alpha A/S. CVR-nr Tlf Fax I&T Alpha A/S. Dalgasgade 25, Herning

Vedtægter for. I&T Alpha A/S. CVR-nr Tlf Fax I&T Alpha A/S. Dalgasgade 25, Herning Vedtægter for CVR-nr. 34 69 92 24 1. Navn 1.1 Selskabets navn er i likvidation. 2. Hjemsted 2.1 Selskabets hjemstedskommune er Herning. 3. FORMÅL 3.1 Selskabets formål er at besidde andele i afdeling I&T

Læs mere

Vedtægter. for Air Greenland A/S (A/S 30.672)

Vedtægter. for Air Greenland A/S (A/S 30.672) Vedtægter for Air Greenland A/S (A/S 30.672) Side 6 1 Navn 1.1 Selskabets navn er Air Greenland A/S. 1.2 Selskabet har følgende binavne: 2 Hjemsted Grønlandsfly A/S (Air Greenland A/S) Air Kalaallit Nunaat

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE Navn, hjemsted og formål 1. Andelskassens navn er KØBENHAVNS ANDELSKASSE. Dens hjemsted er Storkøbenhavn. Andelskassen driver tillige virksomhed under navnet Andelskassen

Læs mere

3.1 Bankens formål er at drive bankvirksomhed samt andre aktiviteter i henhold til lov om finansiel virksomhed.

3.1 Bankens formål er at drive bankvirksomhed samt andre aktiviteter i henhold til lov om finansiel virksomhed. [Oversættelse] Vedtægter for P/F BankNordik 1.0 Navn 1.1 Bankens navn er Partafelagið BankNordik. 1.2 Banken driver tillige virksomhed under følgende binavne: Norðoya Banki, Sjóvinnubankin, Føroya Banki,

Læs mere

Vedtægter. Energi Viborg Kraftvarme A/S CVR-nr Maj Sagsnr phe/ano/jhp Dok.nr

Vedtægter. Energi Viborg Kraftvarme A/S CVR-nr Maj Sagsnr phe/ano/jhp Dok.nr Maj 2019 Sagsnr. 021384-0046 phe/ano/jhp Vedtægter Energi Viborg Kraftvarme A/S CVR-nr. 10 04 67 69 København Danmark Aarhus Danmark Shanghai Kina New York USA T +45 72 27 00 00 E info@bechbruun.com Advokatpartnerselskab

Læs mere

Forslag til nye. V E D T Æ G T for HIMMELBJERG GOLF A/S. V E D T Æ G T for HIMMELBJERG GOLF A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål:

Forslag til nye. V E D T Æ G T for HIMMELBJERG GOLF A/S. V E D T Æ G T for HIMMELBJERG GOLF A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål: Forslag til nye V E D T Æ G T for HIMMELBJERG GOLF A/S Selskabets navn, hjemsted og formål: 1 Selskabets navn er HIMMELBJERG GOLF A/S. Selskabets hjemsted er Silkeborg Kommune. V E D T Æ G T for HIMMELBJERG

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991 VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991 Side 2 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Esbjerg Vand A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Esbjerg Kommune. 2. SELSKABETS FORMÅL 2.1

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

HOLBÆK FORSYNING HOLDING A/S. Vedtægter

HOLBÆK FORSYNING HOLDING A/S. Vedtægter HOLBÆK FORSYNING HOLDING A/S Vedtægter 18. december 2013 VEDTÆGTER FOR HOLBÆK FORSYNING HOLDING A/S CVR-NR. 33 03 26 33 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Holbæk Forsyning Holding A/S. 1.2 Selskabets binavn

Læs mere

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr. 35 52 15 85 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er GreenMobility A/S. 1.2 Selskabet driver også virksomhed under binavnene Green Mobility A/S og GREENM A/S.

Læs mere

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr. 35 52 15 85 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er GreenMobility A/S. 1.2 Selskabet driver også virksomhed under binavnene Green Mobility A/S og GREENM A/S.

Læs mere

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr. 41 25 79 11

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr. 41 25 79 11 Vedtægter for Bang & Olufsen a/s CVR.nr. 41 25 79 11 1. Selskabets navn er Bang & Olufsen a/s. 2. Selskabets hjemsted er i Struer kommune. 3. Selskabets formål er at drive forretning, enten selv eller

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Landbrugets Finansieringsinstitut A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Landbrugets Finansieringsinstitut A/S CVR-nr VEDTÆGTER for Landbrugets Finansieringsinstitut A/S CVR-nr. 34 47 90 89 1 NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Landbrugets Finansieringsinstitut A/S. 1.2 Selskabets formål er at sikre det bedst mulige

Læs mere

NUNA. Vedtægter. for Air Greenland A/S (CVR ) ADVOKATER EQQARTUUSSISSUSERISUT LAW FIRM

NUNA. Vedtægter. for Air Greenland A/S (CVR ) ADVOKATER EQQARTUUSSISSUSERISUT LAW FIRM Vedtægter for Air Greenland A/S (CVR 56996710 ) 1 Navn 1.1 Selskabets navn er Air Greenland A/S. 1.2 Selskabet har følgende binavne: Grønlandsfly A/S (Air Greenland A/S) Air Kalaallit Nunaat A/S (Air Greenland

Læs mere

Vedtægter. Roskilde Forsyning Holding A/S. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d.

Vedtægter. Roskilde Forsyning Holding A/S. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Sagsbehandler Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Åboulevarden 49, 4. sal 8000 Aarhus C Telefon: 86 18 00 60 Mobil:

Læs mere

VEDTÆGTER. Grønttorvet København A/S

VEDTÆGTER. Grønttorvet København A/S VEDTÆGTER Grønttorvet København A/S Grønttorvet København A/S CVR-nr. 63347310 Side Selskabets navn og formål... 3 Selskabets kapital og aktier... 3 Generalforsamlinger... 3 Bestyrelse og direktion...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GENTOFTE SPILDEVAND A/S. C:\Users\SPPDF\AppData\Local\Temp\tmp4BED.doc

VEDTÆGTER FOR GENTOFTE SPILDEVAND A/S. C:\Users\SPPDF\AppData\Local\Temp\tmp4BED.doc VEDTÆGTER FOR GENTOFTE SPILDEVAND A/S C:\Users\SPPDF\AppData\Local\Temp\tmp4BED.doc 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED Side 2 1.1 Selskabets navn er Gentofte Spildevand A/S. 2. SELSKABETS FORMÅL 2.1 Selskabets

Læs mere

Vedtægter. H. Lundbeck A/S

Vedtægter. H. Lundbeck A/S Vedtægter for H. Lundbeck A/S Ottiliavej 7-9, 2500 Valby CVR-nr. 5675 9913 (tidligere registreret under reg.nr. A/S 22.472) ---oo0oo--- 1.0 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er H. Lundbeck A/S med binavn

Læs mere

Vedtægter for PenSam Bank A/S

Vedtægter for PenSam Bank A/S Vedtægter for PenSam Bank A/S 2 Vedtægter for PenSam Bank A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Bank A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LIME VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR LIME VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR LIME VANDVÆRK A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Lime Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Syddjurs Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er i

Læs mere

Vedtægter for PFA Pension, forsikringsaktieselskab

Vedtægter for PFA Pension, forsikringsaktieselskab Vedtægter for PFA Pension, forsikringsaktieselskab CVR-nr. 13 59 43 76 August April 201712 Navn og hjemsted 1 1.1 Selskabets navn er PFA Pension, forsikringsaktieselskab. Selskabet driver tillige virksomhed

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S April 2016 Indholdsfortegnelse 1. Navn... 3 2. Hjemsted... 3 3. Formål... 3 4. Selskabets kapital... 3 5. Selskabets aktier... 3 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VARME A/S CVR-NR

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VARME A/S CVR-NR VEDTÆGTER FOR ESBJERG VARME A/S CVR-NR. 32662498 Side 2 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Esbjerg Varme A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Esbjerg Kommune. 2. SESKABETS FORMÅL

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for NK-SERVICE A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål: Selskabets kapital og Aktier:

V E D T Æ G T E R. for NK-SERVICE A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål: Selskabets kapital og Aktier: V E D T Æ G T E R for NK-SERVICE A/S Selskabets navn, hjemsted og formål: 1. Selskabets navn er NK-SERVICE A/S Selskabets hjemsted er Næstved Kommune. 2. Selskabets formål er at drive virksomhed med levering

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele) 3 3 Bemyndigelse til gennemførelse af kapitalforhøjelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ESBJERG-FANØ OVERFARTEN A/S. CVR-nr.

VEDTÆGTER FOR ESBJERG-FANØ OVERFARTEN A/S. CVR-nr. Advokat Ulla Fabricius J.nr. 129662 VEDTÆGTER FOR ESBJERG-FANØ OVERFARTEN A/S CVR-nr. 9 1 PRÆAMBEL 1.1 Selskabet er stiftet med det formål at erhverve og drive færgeoverfarten mellem Fanø og Esbjerg. 1.2

Læs mere

Bankens formål er at drive pengeinstitutvirksomhed samt anden ifølge pengeinstitutlovgivningen tilladt virksomhed.

Bankens formål er at drive pengeinstitutvirksomhed samt anden ifølge pengeinstitutlovgivningen tilladt virksomhed. BANKENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Bankens navn er Totalbanken A/S. Bankens hjemsted er i Assens Kommune. Bankens formål er at drive pengeinstitutvirksomhed samt anden ifølge pengeinstitutlovgivningen

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR NUUP BUSSII A/S A/S ********* Selskabets navn, hjemsted og formål.

V E D T Æ G T E R FOR NUUP BUSSII A/S A/S ********* Selskabets navn, hjemsted og formål. V E D T Æ G T E R FOR NUUP BUSSII A/S A/S 63798 ********* Selskabets navn, hjemsted og formål. Selskabets navn er Nuup Bussii A/S. Selskabets hjemsted er Kommuneqarfik Sermersooq. 1 2 Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR REBILD FORSYNING HOLDING A/S. W:\44102\147236\ doc

VEDTÆGTER FOR REBILD FORSYNING HOLDING A/S. W:\44102\147236\ doc VEDTÆGTER FOR REBILD FORSYNING HOLDING A/S W:\44102\147236\000005.doc 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Side 2 1.1 Selskabets navn er Rebild Forsyning Holding A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune

Læs mere

Vedtægter af 16. marts 2016 for Kreditbanken A/S Aabenraa

Vedtægter af 16. marts 2016 for Kreditbanken A/S Aabenraa Vedtægter af 16. marts 2016 for Kreditbanken A/S Aabenraa Navn, hjemsted og formål l Bankens navn er Kreditbanken A/S. Banken driver tillige virksomhed under binavnene Bankens hjemsted er Aabenraa Kommune.

Læs mere

Vedtægter. FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06. 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S).

Vedtægter. FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06. 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S). Vedtægter FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06 Navn 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S). Hjemsted 2. Selskabet er hjemmehørende i Danmark. Formål 3.

Læs mere

ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER JOBINDEX A/S

ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER JOBINDEX A/S ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER JOBINDEX A/S VEDTÆGTER JOBINDEX A/S (CVR nr.: 21367087) Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er Jobindex A/S Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene Jobsafari A/S

Læs mere

Vedtægter. A/S Det Østasiatiske Kompagni. CVR-nr

Vedtægter. A/S Det Østasiatiske Kompagni. CVR-nr Vedtægter A/S Det Østasiatiske Kompagni CVR-nr. 26 04 17 16 Med ændringer som vedtaget på ØK s ordinære generalforsamling den 24. marts 2010 1. Navn og hjemsted 1.1. Selskabets navn er A/S Det Østasiatiske

Læs mere

Vedtægter. Santa Fe Group A/S. CVR-nr

Vedtægter. Santa Fe Group A/S. CVR-nr Vedtægter Santa Fe Group A/S CVR-nr. 26 04 17 16 Med ændringer som vedtaget på selskabets ordinære generalforsamling den 27. marts 2018. 1. Navn 1.1. Selskabets navn er Santa Fe Group A/S. 2. Formål Selskabets

Læs mere

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S VEDTÆGTER For EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30557751 K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S K R O M A N N R E U M E R T, A D V O K A T F I R M A SUNDKROGSGADE 5, D K - 2

Læs mere

VEDTÆGTER Oktober 2011

VEDTÆGTER Oktober 2011 Udkast 14. oktober 2011 J.nr. 050492-0001 ckm/kfh VEDTÆGTER Oktober 2011 Frederiksberg Fjernkøling A/S (CVR-nr. [ ]) Bech-Bruun Advokatfirma Langelinie Allé 35 2100 København Ø T +45 72 27 00 00 F +45

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. I/S Aller Vandværk. Vandværket er et interessentskab, hvis navn er I/S Aller Vandværk. formål. medlemmer. medlemmernes rettigheder

VEDTÆGTER FOR. I/S Aller Vandværk. Vandværket er et interessentskab, hvis navn er I/S Aller Vandværk. formål. medlemmer. medlemmernes rettigheder VEDTÆGTER FOR I/S Aller Vandværk Vandværket er et interessentskab, hvis navn er I/S Aller Vandværk. Selskabet har hjemsted i Kolding Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er i overensstemmelse med den

Læs mere

Vedtægter. H. Lundbeck A/S

Vedtægter. H. Lundbeck A/S Vedtægter for H. Lundbeck A/S Ottiliavej 7-9, 2500 Valby CVR-nr. 5675 9913 (tidligere registreret under reg.nr. A/S 22.472) ---oo0oo--- 1.0 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er H. Lundbeck A/S med binavn

Læs mere

VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a.

VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a. VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a. NAVN, FORMÅL OG MEDLEMSFORHOLD 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Foreningen AP Pension f.m.b.a. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

Vedtægter for PensionDanmark Pensionsforsikringsaktieselskab

Vedtægter for PensionDanmark Pensionsforsikringsaktieselskab Vedtægter for PensionDanmark Pensionsforsikringsaktieselskab Navn og formål 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Selskabets navn er PensionDanmark Pensionsforsikringsaktieselskab. Selskabet driver også virksomhed

Læs mere

udbetales. Bestyrelsen er endvidere bemyndiget til at forhøje selskabskapitalen ved udstedelse af nye aktier i én eller flere

udbetales. Bestyrelsen er endvidere bemyndiget til at forhøje selskabskapitalen ved udstedelse af nye aktier i én eller flere GAMLE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S NYE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S Navn, hjemsted og formål Navn, hjemsted og formål 1 1 Selskabets navn er FLSmidth & Co. A/S. Selskabets binavne er F.L.Smidth & Co. A/S

Læs mere

Akademisk Boldklub s Fodboldaktieselskab

Akademisk Boldklub s Fodboldaktieselskab Akademisk Boldklub s Fodboldaktieselskab VEDTÆGTER I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er Akademisk Boldklub s Fodboldaktieselskab. Selskabet driver desuden virksomhed under binavnene AB A/S (Akademisk

Læs mere

Vedtægter for PenSam Holding A/S

Vedtægter for PenSam Holding A/S Vedtægter for PenSam Holding A/S 2 Vedtægter for PenSam Holding A/S Kapitel I - Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Holding A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål

Læs mere

1.4 Selskabets formål er at drive konsulent og IT virksomhed og andre hermed forbundne aktiviteter.

1.4 Selskabets formål er at drive konsulent og IT virksomhed og andre hermed forbundne aktiviteter. Lett Advokatfirma Jakob B. Ravnsbo Advokat J.nr. 273195-DOA VEDTÆGTER for Athena IT-Group A/S CVR nr. 19 56 02 01 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er Athena IT-Group A/S. 1.2 Selskabet driver

Læs mere

A D V O K A T F I R M A E T

A D V O K A T F I R M A E T J.nr. 92.306/jm/rh 25-04-2008 V E D T Æ G T E R f o r A A L B O R G B O L D S P I L K L U B A / S 1.0. NAVN 1.1. Selskabets navn er Aalborg Boldspilklub A/S med bifirmanavne AaB A/S (Aalborg Boldspilklub

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S. (CVR-nr ) 1 Selskabets navn og formål

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S. (CVR-nr ) 1 Selskabets navn og formål VEDTÆGTER for Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn og formål 1.1 Navn Selskabets navn er Glunz & Jensen Holding A/S. 1.2 Formål Selskabets formål er at besidde kapitalandele

Læs mere

HOLBÆK SERVICE A/S. Vedtægter. 19. december 2013

HOLBÆK SERVICE A/S. Vedtægter. 19. december 2013 1 HOLBÆK SERVICE A/S Vedtægter 19. december 2013 VEDTÆGTER FOR HOLBÆK SERVICE A/S CVR-NR. 33 03 28 38 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Holbæk Service A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Holbæk Kommune.

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital udgør nominelt DKK , Aktierne skal lyde på navn og skal være noteret i Selskabets ejerbog.

3.1 Selskabets aktiekapital udgør nominelt DKK , Aktierne skal lyde på navn og skal være noteret i Selskabets ejerbog. Bolagsordning Vedtægter Nordic Waterproofing Holding A/S, CVR No. 33 39 53 61 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Nordic Waterproofing Holding A/S. 2. Formål 2.1 Selskabets formål er, direkte eller indirekte,

Læs mere

for NK-Forsyning A/S

for NK-Forsyning A/S V E D T Æ G T E R for NK-Forsyning A/S Selskabets navn, hjemsted og formål 1. Selskabets navn er NK-Forsyning A/S. Selskabets binavn er Næstved Kommunes Forsyningsvirksomheder A/S (NK-Forsyning A/S). Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Jægerspris Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Frederikssund Kommune. 1 FORMÅL 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER For Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at udøve investeringsvirksomhed for

Læs mere

F U L D S T Æ N D I G E F O R S L A G

F U L D S T Æ N D I G E F O R S L A G Kredit G/17/5 F U L D S T Æ N D I G E F O R S L A G Gældende Forslag 1. Navn Selskabets navn er BRFkredit a/s. Selskabets navn er BRFkredit a/s. Selskabets binavne er Jyske Realkredit a/s og Jyske Kredit

Læs mere

Vedtægter. Orphazyme A/S, CVR-nr

Vedtægter. Orphazyme A/S, CVR-nr Vedtægter Orphazyme A/S, CVR-nr. 32 26 63 55 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er Orphazyme A/S. 1.2 Selskabets formål er forskning, udvikling, produktion, markedsføring, salg og/eller licensudstedelse

Læs mere