Referat. 1. Godkendelse og underskrift af referat. Der var ingen bemærkninger til referatet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. 1. Godkendelse og underskrift af referat. Der var ingen bemærkninger til referatet."

Transkript

1 Referat fra møde for Kredsbestyrelsen/koordinatorerne, hjortevildtgruppeformændene og vildtplejerådgivere i Kreds september 2014, Nordjysk jagtcenter, Skydebanevej 1, 9560 Hadsund. Deltagere: Formand Per Henriksen, Nst.fm. Kim Fredholm, HB medlem Leif Bach, suppleant til HB medlem Tage Espersen, JKF Mariagerfjord Per Seedorf, JKF Brønderslev Christian Nørgård, JKF Vesthimmerland Henrik Juhl Jensen, JKF Ålborg og Webkoordinator Ole Thomsen, JKF Rebild Lars Guldhammer, JKF Jammerbugt Søren Drustrup, JKF Frederikshavn og Kursuskoordinator Grethe Jakobsen. Preben Egebo medlems og nyjægerkoordinator, samt koordinator for den frivillige jagtprøve, Erik Bak Skydevogn, Niels Quist Kronvildtgruppen Himmerland, Kristian Slyk Friluftskoordinator, Poul Beith Jensen læplantningskoordinator, Lars Stokkelund Pedersen Jagthornskoordinator, Niels Korsbæk Nielsen Hundekoordinator, Dennis Christensen Riffelkoordinator, Ulrik Holm Jagtstikoordinator. Afbud: Erik Sørensen friluftsrådskoordinator, Regnar Bæk JKF Hjørring, Per Lindegård flugtskydningskoordinator, Michael Samsøe vildplejerådgiver, Morten Kærsgård buekoordinator. Referat 1. Godkendelse og underskrift af referat. Der var ingen bemærkninger til referatet. 2. Evaluering af nyjægerdagen i Hvorup, herunder Nyjægerdag Her deltog ca. 100 deltagere, som alle fik noget med hjem fra dagen. Vejret var ikke det bedste, men alle ydede deres bedste så stor tak til alle hjælpere, i alt ca. 60 hjælpere. Der var god pressedækning fra TV Nord og i Nordjyske. Hadsund nyjægerdag havde også 100 deltagere. Her er man ved at drage andre emner ind herunder før jægere og lystfiskerne. De mennesker som kom, havde en fin dag. Tidspunktet på året for afviklingen kunne være medio juni for at trække flere med. Man var enige om også at afholde nyjægerdag Tidspunkt og placering aftales på senere møde. 3. Fastsættelse af JKF årsmøder, forberedelse af dagsorden. Hjørring januar Gl. bio Frederikshavn 26. januar Strandby Skole Rebild 15. januar Støvring Jagthus Mariager 19. januar Mors/Thy 20. januar - Østvildsund færgekro, Sundbyvej 238, 7950 Erslev Ålborg 22. januar i Jægerhuset Brønderslev 21. januar Vesthimmerland 14. januar Jammerbugt 8. januar

2 Alle årsmøder starter kl , der skal sendes adresse til Per Henriksen inden 1. oktober. Annonceringen kommer i decembernummeret af JÆGER. Den enkelte JKF skal selv annoncere under foreningsmeddelelser, hvor man udspecificerer eventuelt særlige emner til programmet og tilmelding af hensyn til kaffe mm. Der kommer oplæg til ændringer til JKFs forretningsordning til godkendelse på årsmøderne. Det kommer ud senest 1. november så det kan nå at blive vedtaget til dette årsmøde. Forslaget sendes den vej af DJ. 4. Orientering om ny proces i KB /Koordinatorerne Orientering om igangsat proces. Der orienteredes om den proces Kredsbestyrelsen har sat i gang i forhold til forbedringspunkter i Kredsen. Herunder at emnet kommunikation er udvalgt overordnet, hvilket konkret er udmundet i planlagt formandsmøde. Herefter tog Kredsbestyrelsen i samarbejde med koordinatorerne de første skridt til en proces som også involverer koordinatorerne. Opsamlingen fra denne benyttes i den videre proces, hvor der indkaldes til særskilt møde. Opsamlingen sendes i særskilt dokument. 5. Nyt og ønsker fra koordinatorerne bordet rundt. Webkoordinator: Der er udfordringer som arbejdes med i forhold til systemet. Der er kursus den 5. november i Hjallerup i web og der skal tilmeldes til Ole Thomsen. Riffelkoordinator: 7 Riffelprøver er gennemført. I gennemsnit har der været 85 igennem. Dumpeprocenten er for høj. Det er vigtigt de kommer på skydebanen inden de går til prøven. Feltskydning i Tranum med 250 deltagere. 60 gik videre til Ulfborg, hvor vi fik en 1. og en 3. plads. Jagtstikoordinator: 26. april 2015 i Hvorup bliver jagtsti næste år. Ca. 35 deltagere og til forbundsmesterskab fik vi en sølvmedalje. Skydevognskoordinator: Har været benyttet 3 gange i Frivillig jagtprøvekoordinator: Frivillig jagtprøve afholdt for første gang, efter den nye reviderede jagtprøve. Teoriprøverne var en overraskelse ( stor dumpe procent). Der kommer ændringer til disse. Opfordrer til at censorerne kaldes sammen for at lægge en ens linje for hvordan en praktiske prøve afvikles. Gerne i samarbejde med vildtkonsulenterne. Haglskydeprøven, her afvikles de sidste prøver over efteråret og der arbejdes på at få en ekstra. Der er oprettet FBgrupper for nyjægere og juniorjægere. Læplantningskoordinator: Tilskudsregler er strammet op, så hvis de plantede hegn ikke lever op til det aftalte bortfalder tilskuddet. Opmærksomheden rettes på vildtskader og det anbefales visse steder at hegne sine læbælter. Problemet er stigende. Man kan også plante en art indimellem, som råvildtet ikke bryder sig om, for at begrænse bidskader. Jagthornskoordinator: Mesterskab i foråret er afviklet. Mærkeblæsning kommer til at køre i foråret og

3 herefter er der den 30. maj på Fyn DM. Hjortevildtsgrupperne - Har fået en større forvaltning. Der er en enorm stigning i kronvildt og dåvildt. Der skal skydes flere hundyr og der skal skånes handyr for vi har en skæv afskydning. Formidlingen bliver vigtig i den forbindelse. Vildtskader fylder meget men der er ikke så tit kald efter os. Rold skov har været hårdt ramt. Der har ikke været nogen tilbagemeldinger om ulovlig nedlagt vildt. Det er vigtigt at huske - Der er mange der ikke er medlem af DJ - Det er vigtigt at få jagtudlejere til at stille krav til deres jægere. Tage E: 2 fra JKF bliver indkaldt en gang om året for at drøfte jagttider blandt andet. Der kommer over kommende år til at blive gjort noget ved afskydningen som pt. er skæv. Hundekoordinator: Skifteprocessen har været fin. Prøverne er gået fint. Der har været lidt færre tilmeldinger muligvis pga. tilmeldingerne nu foregår via Hundeweb. Den udvidede apporteringsprøve tages til drøftelse i forhold til tilmeldingsgebyr, idet det er en omkostnings tung prøve. Markprøverne kører også godt i Hjallerup og i Vrensted. Nu afstår vinderprøven, hvor Leif Bach har hans afskedsdebut. Der håbes på at man kan lave en prøve i Overlade i efteråret. Det vurderes ikke at der er yderligere behov for prøver. DJU 12. oktober - DM i Hjallerup jagtcenter kontinental - Engelsk på Toftegård. - Her opfordres til at komme og se godt hundearbejde. Kursuskoordinator: Webkursus i 5. november. PowerPoint for jagttegnslærere 4. november - begge i Hjallerup. Se under aktiviteter på Kreds1s hjemmeside. Godt gang i kurserne for vildthygiejne og førstehjælp samt genladning. Transportkursus i våben og ammunition. Strand og Havjagtkoordinator: Afløser til Per Seedorf fundet og er under oplæring. Gode aktiviteter i gang. Meld arrangementer for 2015 ind til Per og Ole, så det kan komme i kalenderen. 6. Formandsmødet 13. november Lundbæk Landbrugsskole Nibe Der er spisning fra med afslutning 21.30, dagsorden ud snarest og der kan sendes debatemner ind til formanden senest 14 dage før mødet. Der vil være tilmelding af hensyn til spisning. Det sættes på både hjemmeside og i Jæger. 7. Kredsens økonomi / Ønsker til budget kredse 2015 Orientering ved kasserer Henrik Juhl Jensen. Husk på kørselsbilaget: Cpr, registreringsnummer, på bil, mobilnr. og kontonummer. Det er nu muligt at trække regnskabsoversigten på tillidsmandsnet. HUSK originale bilag - Ikke fotokopi og ikke fra en blok. Det anbefales at udlicitere ydelser, (som der ikke kan dokumenteres med originale moms nr. bilag) til en jagtforening, da det letter administrationen. Husk deltagerlisterne med navne og udgifter til bespisning.

4 8. Nyt fra Kredsen 12. oktober - Jagt og fiskedag i Thy, Vester Vandet, Søholtvej 6, 7700 Thisted i samarbejde med naturstyrelsen. Til dagen er DJ blandt andet repræsenteret ved børnejagtsti og aktiviteter for juniorjægere, hundearbejde, strand og havjagt, fældefangst, bueskydning, skydevogn, jagthorn, naturformidling, elgbane og skydesimulator. Der mangler en til smykkefremstilling/medaljer - Spørge Erik Andersen Fr. Havn. Kort orientering om Outdoor Akkc februar oktober 2014 indkaldes til fællesmøde. Tilskud til jagtforeningerne. Her er nu kun indkommet 7 ansøgninger og kun 1 fra Kreds1. Her skal gøres et fodarbejde for at få flere ansøgninger ind. JægerforumNord startes op d Orientering om tøjordning. 9. Nyt fra HB Første møde siden sommerferien er afholdt. Nye kommissorier i alle udvalg. Medlemsudvalg og nyjægerudvalg er delt nu mellem Leif Bach og Max Elbæk. Tilskud pr fra jagttegnsmidlerne ændres, men der kommer mere om det senere. Jagtens hus. Der arbejdes med at få alt papirarbejdet på plads. Der er indkommet 3,1 mio. til formidlingshuset fra RealDania. Der er kommet i alt kr fra medlemmer og lokalforeninger. Administrationen af tillidsmandstøjsordningen overgår til Kredsformændene. Se årshjulet i dagsordenen for HB. 10. Næste møde Der meldes en dato ud for næste møde som vil ligge i slutningen af marts. Mødeindkaldelsen kommer umiddelbart efter den 6. januar. 6. januar og 17. februar er KB møder hvor det sidste er forberedelse til Kredsårsmødet. 11. Eventuelt Hornblæserne tilbyder deres assistance til diverse arrangementer. Husk at indrapportere alle mårhunde. Dead or alive! Naturpris og årets jagtforening der kommer info ud snarest. Det er Kim Fredholm som har opgaven i Kreds1 fra 2015.

5 Nye kriterier i år for indstilling til årets jagtforening. Indstillingen skal nu gå gennem formanden i foreningen. Der bliver sendt en drejebog ud til Kredsformændene, som skal videreformidles. Naturprisen - Den brede natur. Det bliver først i august- september 2015 landsvinderen udråbes. Mødet slut Ref. Grethe Jakobsen Underskrift KB/KOO?

Referat fra Kredsbestyrelsesmøde i Kreds september

Referat fra Kredsbestyrelsesmøde i Kreds september Referat fra Kredsbestyrelsesmøde i Kreds 1 24. september Deltagere: Funktion Navn Jægerråd Bemærkninger HB Leif Bach Kredsformand Grethe Jakobsen Næstformand Kim Fredholm Morsø HB-suppleant Tage Espersen

Læs mere

Møde den 20. juni 2017 kl Kredsbestyrelse Flejsborg skydecenter, Gattenvej 29, Farsø.

Møde den 20. juni 2017 kl Kredsbestyrelse Flejsborg skydecenter, Gattenvej 29, Farsø. 1 Møde den 20. juni 2017 kl. 18.00 Kredsbestyrelse Flejsborg skydecenter, Gattenvej 29, Farsø. Deltagere: Funktion Navn Jægerråd Meddelelser og underskrift HB Leif Bach Kredsformand Grethe Jakobsen Næstformand

Læs mere

Bestyrelsesmøde Kreds 5, Fyn Dagsorden Den 6-6, 2011. kl. 17.00. Marcussens Hotel Strandgade 22, 5610 Assens

Bestyrelsesmøde Kreds 5, Fyn Dagsorden Den 6-6, 2011. kl. 17.00. Marcussens Hotel Strandgade 22, 5610 Assens Bestyrelsesmøde Kreds 5, Fyn Dagsorden Den 6-6, 2011. kl. 17.00 Marcussens Hotel Strandgade 22, 5610 Assens Mødedeltagere AG - Arne Greve, formand KAR- Kaj Refslund, HB-medlem KS- Kristian Spodsberg, JKF-Nyborg

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Kreds 5, Fyn den 25-11, 2013. Midtfyns Golfklub Golfparken 118, 5750 Ringe.

Referat fra bestyrelsesmøde Kreds 5, Fyn den 25-11, 2013. Midtfyns Golfklub Golfparken 118, 5750 Ringe. fra bestyrelsesmøde Kreds 5, Fyn den 25-11, 2013. Midtfyns Golfklub Golfparken 118, 5750 Ringe. Mødedeltagere AG - Arne Greve, formand KS- Kristian Spodsberg, JKF-Nyborg KAR- Kaj Refslund, HB-medlem PS-

Læs mere

Referat fra Kredsbestyrelsesmøde torsdag den 6. oktober klokken SSV - Banesvinget 7B 9530 Støvring

Referat fra Kredsbestyrelsesmøde torsdag den 6. oktober klokken SSV - Banesvinget 7B 9530 Støvring Deltagere: Referat fra Kredsbestyrelsesmøde torsdag den 6. oktober klokken 18.00. SSV - Banesvinget 7B 9530 Støvring Funktion Navn Jægerråd Afbud HB Leif Bach Kredsformand Grethe Jakobsen Næstformand Kim

Læs mere

Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august kl På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording.

Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august kl På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording. Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august. 2012 kl. 19.00 På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording. Dagsorden: Underpunkter: Beslutninger: Mødedeltagelse Deltager

Læs mere

Kreds 5 bestyrelsesmøde 30-03-15

Kreds 5 bestyrelsesmøde 30-03-15 Bestyrelsesmøde Kreds 5, Fyn den 30-03, 2015. kl. 18.00-22.00 Ullerslev Kultur & Fritidscenter, Skolevej 2 - Ullerslev Mødedeltagere GJ Georg Jensen, fungerende formand PS- Peter Storm, DJ-Kerteminde CH

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde for Kreds 4

Kredsbestyrelsesmøde for Kreds 4 Kredsbestyrelsesmøde for Kreds 4 Torsdag d.10. Jan. kl. 18.00 afholder Kreds 4 kredsbestyrelsesmøde Jels Motel & Sportscenter, Ørstedvej 10, Jels, 6630 Rødding Bestyrelses Medlemmer: Poul Bundgaard, Kredsformand

Læs mere

Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00

Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00 Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00 Sted Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle Mødedeltagere Lars Jensen, (HB) Formand Claus Lind Christensen (Formand DJ) Knud

Læs mere

Mandag d.18. feb kl Jels Motel & Sportscenter, Ørstedvej 10, Jels, 6630 Rødding

Mandag d.18. feb kl Jels Motel & Sportscenter, Ørstedvej 10, Jels, 6630 Rødding Møde med koordinatorer og aktivitets personer i Kreds 4 Mandag d.18. feb. 2019 kl. 18.00 Jels Motel & Sportscenter, Ørstedvej 10, Jels, 6630 Rødding Deltagere er: Kredsbestyrelsen, koordinatorer, Friluftsrådet,

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst.

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Kredsrådsmøde Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra kredskassereren samt DcH Vesthimmerland, Øland, Hadsund, Støvring og Morsø Referat Inden

Læs mere

Kredsbestyrelsens arbejde i kreds 4 Referaterne skal de laves, som beslutningsreferater, og derefter bringe dem på Kredsens hjemmeside.

Kredsbestyrelsens arbejde i kreds 4 Referaterne skal de laves, som beslutningsreferater, og derefter bringe dem på Kredsens hjemmeside. Referat fra Kredsbestyrelsesmødet i Kreds 4 Mandag d.09-04-2018 kl. 18.00 afholder Kreds 4 kredsbestyrelsesmøde Jels Motel & Sportscenter, Ørstedvej 10, Jels, 6630 Rødding Bestyrelses Medlemmer: Poul Bundgaard,

Læs mere

Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd Struer

Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd Struer Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd Struer Øl/Vand: 10,- Kaffe brød: 30,- Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning for Jagtforeningernes Kommunale Fællesråds virke. Lars Pultz Knudsen

Læs mere

Referat fra årsmøde Kreds 5, Fyn. Den 08-03, Dalum Landbrugsskole, Landbrugsvej 65, 5260 Odense S.

Referat fra årsmøde Kreds 5, Fyn. Den 08-03, Dalum Landbrugsskole, Landbrugsvej 65, 5260 Odense S. fra årsmøde Kreds 5, Fyn. Den 08-03, 2015. Dalum Landbrugsskole, Landbrugsvej 65, 5260 Odense S. Mødedeltagere 93 deltagere, heraf 86 delegerede Formand byder velkommen, rejser os og mindes de der er gået

Læs mere

Referat af møde med koordinatorer den 04. marts 2014 i Aulum Fritidscenter

Referat af møde med koordinatorer den 04. marts 2014 i Aulum Fritidscenter Referat af møde med koordinatorer den 04. marts 2014 i Aulum Fritidscenter Deltagere: Knud Pedersen (kredsformand), Lars Jensen (hovedbestyrelsesmedlem), Lars Pultz Knudsen (JKF formand Struer), Vagn Olesen

Læs mere

Fjerritslev & Omegns Jagtforening

Fjerritslev & Omegns Jagtforening Fjerritslev & Omegns Jagtforening Tennisvej 18, 9690 Fjerritslev Telefon 2085-3243 E-mail fjerritslevjagtforening@gmail.com Hjemmeside www.fjerritslevjagtforening.dk Medlemsblad 2018 I dette blad kan du

Læs mere

Kreds 5 bestyrelsesmøde 16-02-15

Kreds 5 bestyrelsesmøde 16-02-15 Bestyrelsesmøde Kreds 5, Fyn den 16-02, 2015. kl. 19.00-23.00 Brobyværk Kro Marsk Billesvej 15, 5672 Broby Mødedeltagere Fraværende/afbud GGJ Georg Jensen, fungerende formand KS- Kristian Spodsberg, DJ-Nyborg

Læs mere

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1 Referat for KB-møde i DJ kreds 1 6. januar 2009 kl. 16.00 på Gl. Strand Til stede: Pernille Mac Dalland (PMD), Kenni Leth (KL), Morten Terp (MT), Per Rehfeldt (PR), Lissen Jacobsen (LJ) og Ulrik Borgermann

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde den 19. oktober 2016 kl Sted: Kielbergvej 1, 5750 Ringe Referent: TJ Ordstyrer: GGJ

Kredsbestyrelsesmøde den 19. oktober 2016 kl Sted: Kielbergvej 1, 5750 Ringe Referent: TJ Ordstyrer: GGJ Dagsorden/referat. Kredsbestyrelsesmøde den 19. oktober 2016 kl. 19.00 Sted: Kielbergvej 1, 5750 Ringe Referent: TJ Ordstyrer: GGJ Kredsbestyrelse: GGJ Georg Guldberg Jensen DJ Langeland, Kredsformand

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat af ordinær generalforsamling mandag den 15. januar 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

Referat fra Hjortevildtudvalgsmøde Mandag den 19. oktober 2015 kl. 17.00-20.00

Referat fra Hjortevildtudvalgsmøde Mandag den 19. oktober 2015 kl. 17.00-20.00 Referat fra Hjortevildtudvalgsmøde Mandag den 19. oktober 2015 kl. 17.00-20.00 Sted Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle Mødedeltagere Lars Jensen, (HB) Formand Jens Venø (HB fung. Sydjylland)

Læs mere

Jkf Faaborg-Midtfyn kommune.

Jkf Faaborg-Midtfyn kommune. Referat JKF møde d. 29. august 2012. Sted: Flemmings Fiskehytte Horne Strandvej. Tilstede: Ejgil Jensen (EJ), Peter Reitz (PR), Jerrik Andersen (JA), Jesper Langfeldt (JL), Flemming Sørensen (FS) og Jens

Læs mere

KREDS 6 BESTYRELSESMØDE

KREDS 6 BESTYRELSESMØDE Dato 2013-08-27 kl. 18.30 KREDS 6 Sted Mødedeltagere Afbud Egevangs Alle 12, 4180 Sorø Stig Egede Hansen (SEH) Hovedbestyrelsesmedlem Sven-Erik Johannesen, Formand (SJ) Jens Hovmand, Kasserer (JH) Jesper

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Kredsrådsmøde Onsdag d. 18. sep. 2019 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Referat Kredsformanden DM - fanen er pakket og bliver ikke glemt denne gang - 47 deltager fra kreds 1

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde I Kreds 7 Nordsjælland

Referat fra bestyrelsesmøde I Kreds 7 Nordsjælland Bestyrelsesmøde i Kreds 7 Nordsjælland Sted: Hovedgaden 614, 2640 Hedehusene Dato: 7. september 2015 Deltagere: Marie-Louise Achton-Lyng (ML) Poul Olesen (PO) - Torben Clausen(TC)- Jens K. Jensen (JKJ)

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

Mødet indledtes med en rundvisning af DGI`s lokaliteter på Nordkraft ved direktør Inger Møller Nielsen.

Mødet indledtes med en rundvisning af DGI`s lokaliteter på Nordkraft ved direktør Inger Møller Nielsen. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 56. Tid: 7.nov. 2013, kl.18.00 Mødested: Nordkraft, Aalborg Deltagere: Thyge Steffensen (TS) Christian Kragh (CK) Randi Stub Petersen (RSP) Vibeke Rasmussen (VR) Karin

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde den 30 marts kl til Sted: Bregninge Kro, sundbrovej 54, Tåsinge 5700 Svendborg Referent: PHO Ordstyrer: MBS

Kredsbestyrelsesmøde den 30 marts kl til Sted: Bregninge Kro, sundbrovej 54, Tåsinge 5700 Svendborg Referent: PHO Ordstyrer: MBS Dagsorden/referat. Kredsbestyrelsesmøde den 30 marts kl 19.00 til 22.00 Sted: Bregninge Kro, sundbrovej 54, Tåsinge 5700 Svendborg Referent: PHO Ordstyrer: MBS Kredsbestyrelse: Mødedeltagere. MBS TJ FLR

Læs mere

Referatet fra bestyrelsesmødet i december 2015 blev godkendt og underskrevet.

Referatet fra bestyrelsesmødet i december 2015 blev godkendt og underskrevet. Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland 2014-2020 Dato: 2. februar 2016 Tidspunkt: 19.00-22.00 Sted: Kærvej 34, Onsild 9500 Hobro Deltagere: Fra bestyrelsen: Vagn Bach, Jacob Ellemann, Annie Borgersen, Allan

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde den 04. september 2014 hos Flemming Overgaard, Ikast-Brande

Kredsbestyrelsesmøde den 04. september 2014 hos Flemming Overgaard, Ikast-Brande Kredsbestyrelsesmøde den 04. september 2014 hos Flemming Overgaard, Ikast-Brande Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Johnny Faurskov Rasmussen &

Læs mere

2. Kulturaftale Nordjyllands årsregnskab 2011 Kulturaftale Nordjyllands reviderede årsregnskab skal indsendes til Kulturministeriet i september 2012.

2. Kulturaftale Nordjyllands årsregnskab 2011 Kulturaftale Nordjyllands reviderede årsregnskab skal indsendes til Kulturministeriet i september 2012. Møde i politisk ledelse onsdag den 5. september kl. 08.30-10.00 Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø, mødelokale 2 Deltagere: Anne-Dorte Krog, Aalborg Kommune Arnold Larsen, Thisted Kommune

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Årsmøde Årsmøde Danmarks Jægerforbund Struer. Struer Aktivitetscenter, Skolegade 5

Årsmøde Årsmøde Danmarks Jægerforbund Struer. Struer Aktivitetscenter, Skolegade 5 Danmarks Jægerforbund Struer Struer Aktivitetscenter, Skolegade 5 1 Lidt praktisk Lidt praktisk Øl/Vand: 10,- 2 Dagsorden Agenda: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning for Jægerrådet, Lars Pultz

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011.

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. Knabstrup Idrætsforening Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv, Tlf.: 59 27 32 55 Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. 1. Præsentation. Hvem er mødt op? Vi skal have opdateret listen

Læs mere

JKF-NYBORG (Jagtforeningerne i Nyborg Kommune)

JKF-NYBORG (Jagtforeningerne i Nyborg Kommune) Nyborg Kommunale Fælles Råd Dagsorden tirsdag d. 24-11-09 kl. 19.00 på Naturskolen Mødedeltagere Kristian Spodsberg - KS Claus Lykke - CL Lars Schmidt - LS Kaj Holm Petersen - KHP Claus Andersen - CA Fraværende/afbud

Læs mere

Naturtur for jagtelever: Der afholdes hvert år en naturtur for årets jagtelever.

Naturtur for jagtelever: Der afholdes hvert år en naturtur for årets jagtelever. Navn: Ole Kiefert Møller Thomsen Email: formand@aajk.dk Jagtforeningens navn og nr.: Aalborg Jægerklub 1416 Fortæl om jeres indsats for hvervning af medlemmer til foreningen: Aajk er stiftet i 1939. I

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag den 13. marts 2014 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud fra Tom Allan For mødet var fastsat følgende dagsorden:

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 15. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 15. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: Torben Andersen, Jette Vestergaard og Gytte Gade. Leder af sygeplejen Hanne Eriksen

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 18. ordinære møde den 24. februar 2014 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 18. ordinære møde den 24. februar 2014 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 25493/14 MJOH Referat af Stiftsrådets 18. ordinære møde den 24. februar 2014 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Ole Dørum Jensen (Aalborg Nordre provsti),

Læs mere

REFERAT. Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl

REFERAT. Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl DISTRIKTØSTSJÆLLAND REFERAT 11. marts 2019 Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl. 13.00 Deltagere: Per Egelund(PE), Søren Pirmo(SP), Bo Ulrik Munch(BUM), Otto Andersen(OA), Rudi Bjerregaard(RB) 1. Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde den

Bestyrelsesmøde den Bestyrelsesmøde den 16.01.2018 Referatet blev godkendt. Der har været afholdt jagt på Rugaard, hvor der blev skudt det ønskede antal, men chancerne var lidt ulige fordelt. Vi skal undersøge mulighederne

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 16-12-2016 Mødetid: 10:00 til 13:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Henrik Christian Sørensen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark

Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark Referat af møde den 11. december 2017 afholdt på Fjeldsted Skovkro. Deltagere: FJD: Ole Dahl Madsen, Per Kristoffersen og Christian Johansen

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN JANUAR 2015 Indhold Bestyrelsen side 3 Udvalg side 4 Indkaldelse til generalforsamling side 5 Indkaldelse til generalforsamling og JKF årsmøde side 6 Formanden har ordet side 7 Kursus for reguleringsjægere

Læs mere

Nyt forslag. 1. Navn Foreningens navn er Dansk Skoleidræt, Kreds Nordjylland, og den er en kreds under landsorganisationen Dansk Skoleidræt.

Nyt forslag. 1. Navn Foreningens navn er Dansk Skoleidræt, Kreds Nordjylland, og den er en kreds under landsorganisationen Dansk Skoleidræt. Forslag til vedtægter for Skoleidræt Nordjylland Nuværende 1. Navn Foreningens navn er Dansk Skoleidræt, Kreds Nordjylland, og den er en kreds under landsorganisationen Dansk Skoleidræt. 2 Formål 1. Dansk

Læs mere

Indhold i dette nummer

Indhold i dette nummer Nr. 2, 2012 Indhold i dette nummer Aktivitetskalender Nyt fra udvalgene Indbydelse til trofæopmåling, vildtspil, udvalgsjagt og generalforsamling i 2013. Kontaktlisten Formanden har ordet Sommeren er slut,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

OKSBØL & OMEGNS KRONVILDTLAUG

OKSBØL & OMEGNS KRONVILDTLAUG Dagsorden: 1. Evaluering af sæsonen, styregruppens årsberetning 2. Information om status på kronvildtforvaltning siden sidst 3. Økonomi 4. Valg til styregruppen i delområde V. Vrøgum, Jegum, Blåvand, Koordinator

Læs mere

Års Kredsmøde onsdag 09.marts 2011 kl på flyvestation Karup Herning vej 1, 7470 Karup. Referat:

Års Kredsmøde onsdag 09.marts 2011 kl på flyvestation Karup Herning vej 1, 7470 Karup. Referat: Skive den 22.03.2011 Års Kredsmøde onsdag 09.marts 2011 kl. 19.00 på flyvestation Karup Herning vej 1, 7470 Karup Referat: 1. Valg af dirigent: Bjarne From blev enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterede

Læs mere

Referat Koordinatormøde 6. november 2018

Referat Koordinatormøde 6. november 2018 Referat Koordinatormøde 6. november 2018 Sted: Svinøvej 157, 4750 Lundby Kreds 6 7. november 2018 Deltagere: Arne Nielsen, Hundekoordinator Christian Iuel, Nyjægerkoordinator Finn Hansen, Flugtskydningskoordinator

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

Indkaldelse til Bestyrelsesmøde

Indkaldelse til Bestyrelsesmøde Indkaldelse til Bestyrelsesmøde Tid: Den 27-6-2017 Sted.: Bjarne Tarp Bredmosevej 18, Øse 6800 Varde Kl.: 19.00 Status.: Indkaldelse Til møderne er indkaldt (Funktion). Formand Finn Ladegaard På valg 2019

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl

Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl. 09.30-10.30 Sted Nordsøen Oceanarium, Willemoesvej 2, 9850 Hirtshals - mødelokale: Stornoway Deltagere: Anne-Dorte Krog, Aalborg Kommune Arnold

Læs mere

Møde den 24. november 2014 hos Linda Nielsen, Viborg

Møde den 24. november 2014 hos Linda Nielsen, Viborg Møde den 24. november 2014 hos Linda Nielsen, Viborg Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Lars Pultz Knudsen, Johnny Faurskov Rasmussen, Hans Jørn

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2016 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 14-01-2016 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej

Læs mere

Tovholdergruppemøde. Kvalificeret Arbejdskraft Business Region North Denmark. Den 27. februar 2015 Rådhus Allé Frederikshavn

Tovholdergruppemøde. Kvalificeret Arbejdskraft Business Region North Denmark. Den 27. februar 2015 Rådhus Allé Frederikshavn Tovholdergruppemøde Kvalificeret Arbejdskraft Business Region North Denmark Den 27. februar 2015 Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Deltagere Ole Bendix Hjørring Kommune Michael Christensen Mariagerfjord

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015 Fællesmøde i regionen torsdag den 8. januar. Vejgaard Bibliotek. Møde tidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup Jette Søndergaard Jan Jørgensen Hanne Koldkjær Bente Sand Per K. Nielsen Thomas Kaldsen Poul

Læs mere

Dagsorden. Punkt Emne/Beslutning Ansvarlig. Personen inviteres til at se brevet anonymiseret. Drøftede håndteringen af sagen.

Dagsorden. Punkt Emne/Beslutning Ansvarlig. Personen inviteres til at se brevet anonymiseret. Drøftede håndteringen af sagen. Regionsledelsesmøde nr. 3 den 29. april 2015 Hos Lars Lynggaard Jensen kl. 18.00 Deltagere: Keld Kongsted, Jan Henriksen, Sven-Erik Hein, Flemming Roed, Per Rethmeier, Lars Lynggaard, Michael Rousau (

Læs mere

Referat fra 17. møde i Hjortevildtgruppen Fyn, den 5. december 2016.

Referat fra 17. møde i Hjortevildtgruppen Fyn, den 5. december 2016. Hjortevildtgruppen Fyn Fyn J.nr. NST-3464-00007 Ref. LEB Den 13. december 2016 Referat fra 17. møde i Hjortevildtgruppen Fyn, den 5. december 2016. Fremmødte: Afbud: Ref.: Stig Bille Brahe, Dansk Skovforening.

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde

Referat Bestyrelsesmøde GOLFKLUBBEN LILLEBÆLT Referat Bestyrelsesmøde Møde Deltagere Afbud Referent Torsdag, den 08. november 2018, kl. 18:00 Bestyrelsen: Jørgen Jæger Pedersen (JJP) Jørgen Rasmussen (JR) Inge Lise Hummelgaard

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra mødet onsdag d. 19. maj 2016 (side 2) 4. Genudbud på medicinhåndtering - NOPII samarbejdet (side 4)

2. Godkendelse af referat fra mødet onsdag d. 19. maj 2016 (side 2) 4. Genudbud på medicinhåndtering - NOPII samarbejdet (side 4) Møde Socialdirektørkredsen Tid 25. august 2016, kl. 10.00-11.30 Sted Center for Velfærdsteknologi, Fåborgvej 15A, 9220 Aalborg Ø. Deltagere Afbud Gæster Dorthe Jende (Vesthimmerlands Kommune, Hanne Madsen

Læs mere

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 63. Tid: 19.mar. 2015, kl.18.00 Mødested: Aalborg Sejlklub.

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 63. Tid: 19.mar. 2015, kl.18.00 Mødested: Aalborg Sejlklub. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 63. Tid: 19.mar. 2015, kl.18.00 Mødested: Aalborg Sejlklub. Deltagere: Thyge Steffensen (TS) Christian Kragh (CK) Børge Poulsen (BP) Finn Frandsen (FF) Karin Winther

Læs mere

Haslev-Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2017

Haslev-Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2017 Haslev-Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2017 Foreningernes Dag 2017: Haslev-Faxe Jagtforening vil igen i år være at finde på Foreningernes Dag, som løber af staben søndag den 17. september kl.

Læs mere

Kredsundervisernes rammer, uddannelse og virke

Kredsundervisernes rammer, uddannelse og virke Kredsundervisernes rammer, uddannelse og virke A. FORMÅL Formålet er først og fremmest, at opkvalificere et antal fungerende flugtskydningsinstruktører, så de kan udøve praktisk instruktion i haglskydning.

Læs mere

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 74. Tid: 19.jan.2017, kl Mødested: Aalborg Sejlklub.

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 74. Tid: 19.jan.2017, kl Mødested: Aalborg Sejlklub. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 74. Tid: 19.jan.2017, kl.18.00 Mødested: Aalborg Sejlklub. Deltagere: Thyge Steffensen (TS) Christian Kragh (CK) Kristian Slyk (KS) Andreas Bekker (AB) Randi Stub Petersen

Læs mere

Torsdag d.6. september 2018 kl Jels Motel & Sportscenter, Ørstedvej 10, Jels, 6630 Rødding

Torsdag d.6. september 2018 kl Jels Motel & Sportscenter, Ørstedvej 10, Jels, 6630 Rødding Referat fra møde med koordinatorer og kredsbestyrelse Torsdag d.6. september 2018 kl. 17.00 Jels Motel & Sportscenter, Ørstedvej 10, Jels, 6630 Rødding Bestyrelses Medlemmer: Poul Bundgaard, Kredsformand.

Læs mere

Referat fra Dommerseminar 2017 den 18. og 19. november på Nørregaards Højskole i Bjerringbro

Referat fra Dommerseminar 2017 den 18. og 19. november på Nørregaards Højskole i Bjerringbro Referat fra Dommerseminar 2017 den 18. og 19. november på Nørregaards Højskole i Bjerringbro Deltagere: DU: Thomas Ryhave, Ole Suurland, Klaus Krog og Ulla Pedersen Kreds 1: Ole Christensen og Lars Walther

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Kreds 5 bestyrelsesmøde 04-06-15

Kreds 5 bestyrelsesmøde 04-06-15 Bestyrelsesmøde Kreds 5, Fyn den 04-06, 2015. kl. 19.00-22.00 Glamsbjerg hallen - Mågevej 7, 5620 Glamsbjerg Mødedeltagere Fraværende/afbud GGJ Georg Jensen, kredsformand PS- Peter Storm, DJ-Kerteminde

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Beretning for 2014-2015

Beretning for 2014-2015 Friluftsrådets kreds Himmerland-Aalborg Græssende krondyr Kredsbestyrelsens Beretning for 2014-2015 Marts 2015 Indledning. I friluftsåret 2014-2015 har arbejdet med kredsbestyrelsen friluftsprojekter været

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 28. maj 2015

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 28. maj 2015 Godkendt - Referat RB-møde 150528 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 28. maj 2015 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Åbyhøj Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup DAGSORDEN Bestyrelsesmøde Dato: 10. oktober 2017 Tidspunkt: Kl. 17.00 20.00 Sted: Administrationsbygningen, Terndrup Til stede: Birgit Christensen Carsten Bojesen Jørgen Nielsen Lene Nygaard Lilli Brunø

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69.

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69. Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl. 19.00 i Sløjfen Øresundsvej 69. Vær opmærksom på, at der bliver ledige poster i de to bestyrelser. Hvis

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 30. januar 2012 kl. 19.00 Sted: Fåborg, Fåborghus Deltagere: Troels Sandager, Jesper Christiansen, Connie Ibsen, Birthe Skovbjerg Jens Peter Christensen, Lars Bo Niels Jørgen Nielsen,

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Program 2017 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 26-01-2017 kl. 19.30 I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej 2, 8471 Sabro Dagsorden 1

Læs mere

Referat fra Schweisskoordinatormøde 2-12 med deltagelse af Schweissudvalg og Sekretariat

Referat fra Schweisskoordinatormøde 2-12 med deltagelse af Schweissudvalg og Sekretariat Referat fra Schweisskoordinatormøde 2-12 med deltagelse af Schweissudvalg og Sekretariat Tid: Tirsdag den 21. august 2012 kl. 13.00 17.00 (internt møde kl.11.00 12.00) Sted: Danmarks Jægerforbund, Kalø.

Læs mere

Kredsgeneralforsamling d. 15/ kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsgeneralforsamling d. 15/ kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsgeneralforsamling d. 15/02 2017 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat 1. Valg af Dirigent 2. Beretning John Bermann, DcH Hjørring foreslået og valgt. Dirigenten afklarede

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR. 2017 KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen Der var mødt 37 medlemmer op til generalforsamlingen. Henry bød velkommen. Morten Fabrin

Læs mere

DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN

DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN Dato: Ref.: DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN 27.02. 2015 Dato: 27.02.2015 Tid: 9.00 10.00 Kaffe fra kl. 8.30 Sted: Birk Centerpark 4, Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

1. Kommunikation vedr. hjælpemidler via korrespondancemeddelelser (sygehuse og kommuner)

1. Kommunikation vedr. hjælpemidler via korrespondancemeddelelser (sygehuse og kommuner) Referat fra mødet den 16. januar i Forum for elektronisk kommunikation Deltagere: Peter Bræum, Aalborg Kommune Grethe Nielsen, Frederikshavn Kommune Karina Eriksen, Hjørring Kommune Hanne Rasmussen, Brønderslev

Læs mere

REFERAT- BESTYRELSESMØDE. Kystvejens Konferencecenter, Kystvej 26, 8500 Grenaa

REFERAT- BESTYRELSESMØDE. Kystvejens Konferencecenter, Kystvej 26, 8500 Grenaa LAG Djursland Referat 05/2017 REFERAT- BESTYRELSESMØDE Dato: 10. oktober 2017 Tid: 17:00-21:00 Sted: Kystvejens Konferencecenter, Kystvej 26, 8500 Grenaa LAG Djursland Navn: Anette Okkerholm Jensen (AOJ)

Læs mere

K K R N O R D J Y L L A N D

K K R N O R D J Y L L A N D REFERAT 2015 K K R N O R D J Y L L A N D Dato: 20-11-2015 08:00 Sted: Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager kommunernes

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Tirsdag d. 8. juni 2017 kl. 20.30-22.00 Sted: Skype REFERAT Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Læs mere

Lokale uddannelsesudvalg for Forsyningsoperatøruddannelsen

Lokale uddannelsesudvalg for Forsyningsoperatøruddannelsen BILAG 3.4.1 LUU SKIVE Referat Dato: Onsdag den 28 april kl. 10 i el afd. Referent: Bjarne Tilstede: Søren Dath; Arne Thøgersen; Peter F. Andersen; Vagn Petersen; Per Nielsen; Ivar Rud; Christian Møller;

Læs mere

Resultater Jæger. Jæger

Resultater Jæger. Jæger Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen JÆ Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen JÆ Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen JÆ Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen JÆ Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge

Læs mere

Finn Assens. Lad os kaldet det jagt i stedet for afskydning. Uffe Middelfart. Lad os ændre attitude og tale om jagt og forvaltning.

Finn Assens. Lad os kaldet det jagt i stedet for afskydning. Uffe Middelfart. Lad os ændre attitude og tale om jagt og forvaltning. Referat temadag Den Regionale Hjortevildtgruppe. 1.2.2014 Referent: Kurt G. Holm, Hjortevildtgruppen. No: Referat: 1 Velkomst. Velkomst ved Kurt Nissen. 2 Praktiske oplysninger v/ Lars Erlandsen Brun.

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR. 2016. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Niels Chr. Nielsen der skulle på job. Der var mødt 41 medlemmer op til generalforsamlingen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. 25. nov. 2012. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Henrik Sieling (HSI), Sten Emborg (SE), Jens Rosengaard (JR) og Jan Bredde Andersen

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Side 1/5 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen: Peter

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat at ordinær generalforsamling mandag den 14. jan. 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

Referat Udvalgsmøde den 25. september 2019 Kl 18.00

Referat Udvalgsmøde den 25. september 2019 Kl 18.00 Referat Udvalgsmøde den 25. september 2019 Kl 18.00 Deltagere: Christian Jacobsen (), Steen S. Hansen (SH), Gunnar Andersen (GA), Kim Jensen (KJ), Kurt R. Kristiansen (KK), Frede Rasmussen (FR), Erik Pallesen

Læs mere

Referat fra pædagogisk netværksmøde

Referat fra pædagogisk netværksmøde Pædagogisk netværk FOA Nordjylland FIU.SYS.NR: 9501-17-24-00 Referat fra pædagogisk netværksmøde Tirsdag den 6. juni 2017, kl. 09.00-15.30 FOA Nordjylland, Sydhavnsvej 13, 1., 7700 Thisted Bestyrelsen:

Læs mere

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019 Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2019 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 24-01-2019 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Skjoldelev forsamlingshus Torvet 8, 8471 Sabro

Læs mere