Roadbook. Adresse: Kontakt personer: Program. Ree Park Stubbe Søvej 15, Gravlev 8400 Ebeltoft. Jesper Kristiansen Mogens Hansen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Roadbook. Adresse: Kontakt personer: Program. Ree Park Stubbe Søvej 15, Gravlev 8400 Ebeltoft. Jesper Kristiansen 2673 8032 Mogens Hansen 3063 8223"

Transkript

1

2 Roadbook Adresse: Ree Park Stubbe Søvej 15, Gravlev 8400 Ebeltoft Kontakt personer: Jesper Kristiansen Mogens Hansen Program 13. april Teltpladsen åbner Der er mulighed for overnatning i Ree Park i eget telt, dette koster 50,- per person. Teltpladsen skal være ryddet for telte kl lørdag. 14. april Check in åbner ved Ree park Senest indlevering af cykler (Efter cyklen er afleveret kommer man ikke i kontakt med den igen før ca. 2 timer efter start) Afgang til Startområdet Infomøde Start Målet lukker Præmieoverrækkelse

3 Indehold i løbsposen 1 x Roadbook 1 x ansvars blanket per deltager. (Udfyldes og afleveres inden start.) 3 x løbsnumre til cyklerne og 3 x løbsnumre til placering på kroppen. 1 x master klippekort. 1 x klippe kort til første o-løb Kortmateriale bliver udleveret ved infomødet. Infomøde Afholdes kl. 08:10. Her vil i modtage eventuelle sidste øjebliks ændringer samt præciseringer af enkelte elementer. Derudover får I mulighed for at stille spørgsmål. Ansvars blanket afleveres For at få lov til at starte, skal alle udfylde og underskrive ansvarsblanketten. Blanketten skal afleveres til løbsledelsen senest kl. 7:45. Klippe system Master klippekort klippes ved hovedposterne: Post 1-20 samt BR1-BR8 Under løbet vil der blive udleveret klippekort, til afgrænsede områder, på de enkelte etaper. Disse klippekort skal bringes med i mål. Løbskoncept Løbet foregår i og omkring Mols bjerge og med en hjemtur gennem Skramsø plantage tilbage til Ree Park. Løbet er et ekspeditionsløb med en max tid på 7 timer, det hold der først gennemfører med alle de krævede poster inden for tidsrammen er vinder. Skulle ingen hold nå alle poster, er det dét hold med flest poster og den hurtigste tid inden for tidsgrænsen der vinder. For hvert 5. minut man kommer for sent, fratages en post. Løbet er skruet sammen så der i de første 2/3 dele af løbet vil være indlagt forskellige udfordringer. Hvordan man løser en udfordring, eller om man løser den, er op til det enkelte holds taktik. Skulle der mod forventning være kø ved en post, hvor man kan optjene et bonus point, er det helt op til holdet selv om man vil vente, eller man bare klipper posten, uden at opnå bonuspointet og kører videre. Eventuel ventetid bliver ikke fra trukket den samlede tid. Klarer man udfordringen, optjener man et eller flere bonuspoint, de optjente bonuspoint er afgørende for, hvor mange af de 16 poster man skal finde i det sidste MBT orienteringsløb; Hjemturen. For hvert optjent bonuspoint kan der sløjfes en post, efter eget valg på hjemturen (post 5-20). Der gives IKKE bonus eller tidsreduktion, hvis holdet vælger ikke at bruge bonuspoint. Starten Fællesstart kl. 09:00, et sted i Danmark. Der er ingen toiletter eller vandposter i startområdet, så sørg for at få fyldt vandflasker op og tømt blæren.

4 Postbeskrivelser Start. O-løb med 16 poster. Der skal løbes på 10 af posterne, efter eget valg. Der skal på det udleverede klippe kort inden start skrives hvilke 10 poster, man vil løbe efter, og dette skal kontrolleres af en Official. Der må IKKE ændres på postvalget undervejs! Materiel udlevering 1. Udlevering af Kano samt 2 pagajer per hold. Post B Valgfri bonus post Der optjenes 2 bonuspoint Post 1. Strand Der skal løbes på stranden mellem Post 1 og Post 2. Der vil være en markeret rute fra stranden til Post 2 som vist på kortet. Post 2. Vindmølle Mellem Post 2 og Post 4 er det igen muligt, at optjene 1 bonuspoint. Det er en tidskørsel, så inden man forlader Post 2 skal den Official, der står ved Post 2, skrive starttidspunktet på klippekortet. Deltas tid ved racetesten var 30 min. kan I slå den er der 1 bonuspoint. Det er holdets eget ansvar at få noteret start- og sluttiden. Materiel udlevering 2. Der udleveres cykler. Cyklerne vi være placeret i felter afmærket med minestrimmel og holdets nr. Post 3. Bakketop Der skal løbes til posten fra asfaltvejen Post 4. Læhegn Ved ankomst skal holdkaptajnen have noteret ankomsttidspunktet, for at afgøre om der er optjent bonuspoint. Alle holdmedlemmer skal være ved post 4 før holdet kan få noteret tidspunktet. Bike and run. Her vil der være mulighed for at optjene tre bonus point. I får valget mellem 2 forskellige kort, et 1: (svarende til de 3 master kort) eller et 1: kort fra Det giver 3 bonus point, at vælge kortet fra Der må på intet tidspunkt bruges andre kort end de udleverede! Under Bike and run må holdet dele sig, men der må på intet tidspunkt befinde sig mere end 2 af holdets cykler i zonen. De 2 cykler, der er i zonen, skal være mærket med de 2 udleverede mærker. Mærkerne må gerne flyttes fra cykel til cykel UDEN FOR ZONEN. Der vil være en voldsom tidsstraf på 1 time, hvis denne regel brydes!

5 Hjemturen Post 5-20 De sidste 16 poster hjem mod mål, må tages i vilkårlig rækkefølge. For hvert bonus point man har optjent, må man springe en valgfri post over. Der må kun køres på veje og stier. Post 5 Post 6 Post 7 Post 8 Post 9 Post 10 Post 11 Post 12 Post 13 Post 14 Post 15 Post 16 Post 17 Post 18 Post 19 Post 20 Å knæk Vej T Sti sammenløb Vandkant Vej knæk Vej T Vej sving Vandkant Vej T Hegn Å Vejsving Vej T Træ Top Å Mål.

6 Kort, bane og poster Kortmateriale bliver udleveret i lukkede plastlommer. Man må altid opholde sig på de yderste 3 meter af stranden. Når man cykler, må man kun køre på, de på kortet markerede, veje og stier. Der må IKKE skydes genveje igennem skoven, heller ikke selv om man trækker cyklerne. Kort kontra virkelighed Der er nogle uoverensstemmelser imellem kort og terræn. Eksempelvis kan nævnes, at der er flere skov- /grusveje i virkeligheden, end der er på kortet. Men der hvor posterne står, passer kortet. Målgang Målet er i Ree Park. Holdkaptajnen skal henvende sig til målbordet og aflevere klippekort, for at få holdets tid registreret. Tiden stopper når alle mand er over målstregen. Vigtigt! Målet lukker kl For hvert 5. minut man kommer for sent, fratages en post. Efter målgang Der vil være mulighed for at få varme grillpølser med brød samt frugt. Har man trang til andet guf, vil der være mulighed for at købe lidt til ganen i Ree Parks cafe. Væske Væskedepoter markeret på kortet. Præcisering af forbudte områder. Se kort Præmieoverrækkelse: Præmieoverrækkelsen vil finde sted i målområdet ca. kl Vi håber meget, at alle der er i mål vil blive hængende til præmieoverrækkelsen.

7 Udstyr: Listen nedenfor er ikke en komplet liste. Men derimod en liste, som udelukkende er lavet ud fra, hvad man skal have med i forhold til sikkerhed og for at kunne gennemføre løbet. Udstyr i kursiv skal medbringes under hele løbet! Pr. hold: Mobiltelefon Kompas Førstehjælp - som minimum kompres, forbindning og survival blanket (alufolie) 2 penne som kan skrive på plast Lappegrej, pumpe, cykelværktøj Mad og drikke til undervejs - Tag rigeligt med. Der vil være en væskepost undervejs. Rygsække til transport af udstyr. Pr. deltager. Cykelhjelm Løbesko Mountainbike Evt. cykelsko

8 Regler og retningslinjer 1. Holdet 1. Et hold består af 3 personer. 2. Der konkurreres i en mixklasse og en herreklasse. Eventuelle rene damehold indgår i herreklassen. 3. Alle 3 personer skal gennemføre for, at holdet registreres som gennemførende. 2. Præmier 1. Der gives som minimum præmier til vindende hold i alle rækker med minimum 3 gennemførende hold. 3. Færdselsregler 1. Alle færdselsregler skal overholdes. 2. Den private ejendomsret skal respekteres. 3. Det er ikke tilladt at cykle i Reepark (vil fremgå af kortet). 4. Det er kun tilladt at færdes på cyklen på veje, grusveje, stier og hugninger. 5. Det er ikke tilladt at bære eller trække sin cykel gennem terrænet. 4. Checkpoints / klippekort 1. Checkpoints skal opsøges i numerisk rækkefølge medmindre andet er angivet. 2. Alle holdmedlemmer skal med rundt til alle checkpoints, alle på holdet skal røre alle poster. 3. Hele holdet skal være samlet ved alle poster, før de må fortsætte, med mindre andet er beskrevet. 4. Det er holdets ansvar, at klippekortene er intakte og kan kontrolleres, samt at klippekortet er forsynet med holdets navn og nummer. 5. Skulle det ske at en post er fjernet dvs. holdet ankommer til et checkpoint, hvor holdet er sikker på at posten skal være placeret, kan holdet fortsætte og melde dette til næste bemandede post. Hvis posten i et sådant tilfælde er blevet fjernet, vil holdet ikke få nogen straf. 5. Kort / GPS 1. GPS til navigering er ikke tilladt, med mindre denne udleveres af arrangør. Diverse GPS-ure som f.eks. Garmins Forerunner må gerne benyttes. 2. Der må KUN benyttes kortmateriale udleveret af løbsledelsen. 3. Forbudte områder skraveret med rødt på kortene, må under ingen omstændigheder passeres. 6. Forplejning 1. Holdene må ikke modtage hjælp udefra som det ikke er muligt for alle andre hold også at benytte eller som er aftalt på forhånd. 2. Der ingen forplejning under løbet udover de på kortet markerede vandposter. 7. Udstyr 1. Der skal bæres godkendt cykelhjelm under al cykling. 2. Obligatorisk udstyr skal altid medbringes under hele løbet og må ikke efterlades undervejs ude på ruten.

9 3. løbsnummer skal bæres synligt hele tiden. 8. Sikkerhed 1. Sikkerhed: Deltagerne er på alle tidspunkter ansvarlige for deres holdkammeraters og deres egen sikkerhed! 2. Deltagelse sker på eget ansvar og for egen fornøjelses skyld. Sektioner af banen kan aflyses/ændres/indstilles pga. vejrforhold. Men husk: I er adventureracere og er ude i rå natur på egen hånd - I er selv ansvarlige for jeres egen og jeres holdkammeraters sikkerhed. Det er en del af at være adventureracer. 9. Affald/miljøet 1. Der må ikke efterlades andet end vores fodspor. 2. En stor del af løbet vil forgå i naturreservater og områder under særlige beskyttelser og fredninger. Specifikke regler for disse områder vil fremgå af Roadbooken 3. Skraldespande og lign. undervejs må gerne benyttes. 10. Tidsstraf og diskvalifikation 1. Løbsledelsen kan til enhver tid træffe beslutninger omkring tidsstraffe, bonusser, diskvalifikationer og ruteændringer. 2. Bevidste og grove brud på reglerne eller unfair opførsel kan medføre diskvalifikation. Manglende obligatorisk udstyr, manglende poster og lign. kan medføre tidsstraffe. Der kan i særlige tilfælde, eksempelvis hvis der ydes hjælp til et andet hold i nød el. lign, gives tidsbonusser. 3. Beslutninger omkring diskvalifikation, tidsstraffe og tidsbonusser træffes af løbsledelsen med baggrund i et internt notat. 4. Løbsledelsens beslutninger er den endelige afgørelse. 11. Gennemførelse og vinder 1. Vinderen af Gepard adventurerace er det hold, der hurtigst finder alle krævede poster og gennemfører alle elementer indenfor tidsgrænsen. 2. De hold, der ikke når at gennemføre hele banen indenfor tidsgrænsen, placeres efter hvor meget af banen, holdet har nået eller hvornår holdet eventuelt har været i cut-off s. 3. Hold der trækker sig fra løbet skal meddele dette ved det nærmeste bemandede CP og til løbsledelsen. 4. Holdet er først i mål, når hele holdet har passeret målstregen. 12. Bike n Run 1. Der må benyttes 2 cykel pr. hold 2. Der må kun være en deltager på cyklen. 3. Der må under ingen omstændigheder cykles i terrænet! 13. Løb. 1. Ingen beplantede marker må passeres. Ligeledes må der ikke løbes i skel el. Lign. 14. Kano 1. Alle skal bære redningsvest under hele sejladsen. Der må ikke byttes pladser i kanoen/kajakken, når denne er på vandet. Ønsker man at skifte plads skal dette gøres ved kontakt med bredden.

10 2. Egne pagajer må gerne medbringes - holdet skal blot selv transportere dem fra start og til kanoetapen. 15. Adventure svømning 1. Alle skal bære redningsvest under hele svømmeaktiviteten 2. Det er tilladt at bruge svømmefødder 16. Fairplay 17. Protester 18. Andet 1. Alle hold er forpligtet til at hjælpe hinanden i tilfælde af ulykke. 2. Anti- doping: Al deltagelse sker under Antidopings lovgivning. Overtrædelse heraf medfører øjeblikkelig diskvalifikation. 3. I øvrigt appelleres der til deltagernes sunde fornuft og fairplay. 4. Der skal vises hensyn til andre gæster i naturen. 1. En protest mod et andet hold eller mode selve løbet skal indgives ved næste bemandede post eller senest 10 min. efter målgang. 1. Vi kan ikke garantere for jeres cykler og anbefaler derfor at I tager en cykellås med. I alle skiftezoner hvor i lægger cyklerne vil der være officials, men disse er ikke ansvarlige for jeres cykler og andet grej. 2. Officials anvisninger skal altid følges. 3. Udgår et hold skal dette straks meldes til løbsledelsen. Holdet har selv ansvaret for transport tilbage til udgangspunktet, men løbsledelsen vil selvfølgelig forsøge at være behjælpelig så vidt det er muligt.

Dansk Adventure Race Union s standardregler for afvikling af Adventure Race i Danmark

Dansk Adventure Race Union s standardregler for afvikling af Adventure Race i Danmark Dansk Adventure Race Union s standardregler for afvikling af Adventure Race i Danmark 1. Om regelsamlingen Regelsamlingen er lavet af to årsager: For at sikre, at vi kan få lov til arrangere løb i den

Læs mere

REGLER FOR MØNS KLINT ADVENTURE RACE 2013

REGLER FOR MØNS KLINT ADVENTURE RACE 2013 REGLER FOR MØNS KLINT ADVENTURE RACE 2013 STANDARDREGLER Dansk Adventure Race Union s standardregler for afvikling af Adventure Race i Danmark 1. OM REGELSAMLINGEN Regelsamlingen er lavet af to årsager:

Læs mere

Dansk Adventure Race Union s standardregler for afvikling af Adventure Race i Danmark

Dansk Adventure Race Union s standardregler for afvikling af Adventure Race i Danmark Dansk Adventure Race Union s standardregler for afvikling af Adventure Race i Danmark 1. Om regelsamlingen Regelsamlingen er lavet af to årsager: For at sikre, at vi kan få lov til arrangere løb i den

Læs mere

Oure Adventurerace 2013 Krav, Udstyr og Regler

Oure Adventurerace 2013 Krav, Udstyr og Regler Oure Adventurerace 2013 Krav, Udstyr og Regler Kravene til deltagerne og regelsættet for Oure Adventurerace er lavet af 3 årsager: Den vigtigste årsag er deltagernes sikkerhed! Dernæst er det at sikre,

Læs mere

CHECK IN OG MÅLOMRÅDE

CHECK IN OG MÅLOMRÅDE KÆRE DELTAGERE Herunder følger en del praktisk info om løbet. Vi anbefaler jer at læse det grundigt og dele med jeres holdkammerater. I tillæg til Deltagerbrevet skal I kende indholdet af www.yacs.dk.

Læs mere

VUMB 2014. 1. 2. februar 2014 - www.vumb.dk. Baneinstruktion

VUMB 2014. 1. 2. februar 2014 - www.vumb.dk. Baneinstruktion VUMB 2014 1. 2. februar 2014 - www.vumb.dk Baneinstruktion Kortet: Dag 1 og Dag 2 løbes på 1:25.000 topografisk kort med 5 m ækvidistance. (se kort udsnit). De topografiske kort er af nyere dato, men der

Læs mere

Praktisk info Firma Multi Motion 2011 Langesø. Langesøvej 146, 5462 Morud

Praktisk info Firma Multi Motion 2011 Langesø. Langesøvej 146, 5462 Morud Distancerne: Firma Multi Motion 30 km Praktisk info Firma Multi Motion 2011 Langesø. Langesøvej 146, 5462 Morud Cykeldistance: ca. 24 km, fortrinsvis på asfalt og befæstede skovstier. Løbedistance: ca.

Læs mere

Praktisk info Firma Multi Motion 2010 Langesø.

Praktisk info Firma Multi Motion 2010 Langesø. Praktisk info Firma Multi Motion 2010 Langesø. Distancerne: Firma Multi Motion 30 km Cykeldistance: ca. 24 km, fortrinsvis på asfalt og befæstede skovstier. Løbedistance: ca. 6 km Distancer Firma Multi

Læs mere

Firma Multi Motion Langesø 2014

Firma Multi Motion Langesø 2014 Firma Multi Motion Langesø 2014 Velkommen Firmaidræt Odense byder velkommen til Firma Multi Motion Langesø for 11 år i træk For at afviklingen af løbet kan fungerer bedst muligt, beder vi dig om at gennemlæse

Læs mere

VUMB februar - Baneinstruktion

VUMB februar -  Baneinstruktion VUMB 2017 4. 5. februar - www.vumb.dk Baneinstruktion Kortet: Dag 1 og Dag 2 løbes der primært på 1:25.000 topografisk kort med 5 m ækvidistance (se kort udsnit). Andre kort vil forekomme, De topografiske

Læs mere

Oversigt. Side 1 af 9

Oversigt. Side 1 af 9 Oversigt Stævneinformation: Program lørdag d. 6. september:...1 Safariparken åbner...2 Ribena Knuthenborg Stafetten...2 Buffet og overnatning...2 Program for Knuthenborg Safari Triatlon søndag d. 7. September...3

Læs mere

RACEMANUAL for TRÆ TOP CHALLENGE 29. og 30. april 2017

RACEMANUAL for TRÆ TOP CHALLENGE 29. og 30. april 2017 RACEMANUAL for TRÆ TOP CHALLENGE 29. og 30. april 2017 Et event for REKREATIV TRÆKLATRING DER TAGES FORBEHOLD FOR ÆNDRING FREM TIL 14. APRIL 2017 Løbsarrangør Nordsjællands klatrecenter, Dansk Træklatreforening

Læs mere

VUMB 2013. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2013. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge. Opdateret liste på denne og næste side.

VUMB 2013. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2013. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge. Opdateret liste på denne og næste side. 19. januar 2013, Ebeltoft VUMB LØBSLEDELSE Lasse Petersen. Thomas Kjerstein. TELEFON 6165 7365 E-POST vumb2013@gmail.com WEB www.vumb.dk VUMB 2013 Kære Deltagere Så er der ikke længe til starten på VUMB

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON HEDELAND 8. APRIL 2018 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Hedeland 2018! Vi glæder os til at se dig i Hedeland Naturpark søndag, til et sjovt race i alsidig

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON GRIBSKOV 11. MARTS 2018 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Gribskov 2018! Vi glæder os til at se dig i midt ude i Gribskov søndag, til et fedt race i noget

Læs mere

Stævne reglement. Børn og unge tri ved SGS og KHIF TRI

Stævne reglement. Børn og unge tri ved SGS og KHIF TRI Program(tentativ) 0800 : Registrering åbner 0800 : skitftezone åbner for chechk in 0930 : registrering og check in lukker 0930 : briefing for 1. afd. 0-2 klasse 0945 : skiftezone lukker 0955 : line up

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON BLÅBJERG 25. MARTS 2018 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Blåbjerg 2018! Vi glæder os til at se dig i Blåbjerg Plantage på søndag, til et fedt race i skøn

Læs mere

Bike & Run 22. maj Fredericia C

Bike & Run 22. maj Fredericia C Hold / Deltager Info Bike & Run 22. maj Fredericia C Firmaidrætten er glade for at I har valgt at deltage i vores første Bike & Run i Fredericia. Vi har i det sidst år brugt mange ressourcer for at sikre

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON VIBORG 25. FEBRUAR 2018 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Viborg 2018! Vi glæder os til at se dig i Hald Ege søndag, til et fedt race i noget af Danmarks

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA TISVILDE KIDS TRIATHLON 24. JUNI 2017 KÆRE XTERRA-KRIGER Velkommen til XTERRA Tisvilde 2017! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere.

Læs mere

Stævneinformation. Starttider: Heats 07.30 Første heat. 07.50 Andet heat.

Stævneinformation. Starttider: Heats 07.30 Første heat. 07.50 Andet heat. Stævneinformation Kære {name} Tak fordi du har valgt at stille op i Bellevue Triatlon 2015, vi glæder os til anden udgave nye stævne, som I år vil have deltagelse af omkring 600 atleter. I denne stævneinformation

Læs mere

RACE MANUAL 2018V. 3. På vegne af Haderslev TRI 2000 bydes alle velkommen til 2018-udgaven af Haderslev Triathlon.

RACE MANUAL 2018V. 3. På vegne af Haderslev TRI 2000 bydes alle velkommen til 2018-udgaven af Haderslev Triathlon. RACE MANUAL 2018V. 3 Parkering Grupper og tider Check-in Skiftezone og svømmerute Cykelrute Løberute Information, depot og regler På vegne af Haderslev TRI 2000 bydes alle velkommen til 2018-udgaven af

Læs mere

DMI FORBUNDSMESTERSKABER I TRIATHLON OG DUATHLON TORSDAG D. 14. SEPTEMBER 2017 I HOLSTEBRO

DMI FORBUNDSMESTERSKABER I TRIATHLON OG DUATHLON TORSDAG D. 14. SEPTEMBER 2017 I HOLSTEBRO DMI FORBUNDSMESTERSKABER I TRIATHLON OG DUATHLON TORSDAG D. 14. SEPTEMBER 2017 I HOLSTEBRO Arrangør: Jydske Dragonregiments Idrætsforening. VELKOMST Jydske Dragonregiment er glad og stolt over at være

Læs mere

Roadbook Master Husk at nyde naturen og vis hensyn til de andre gæster i møder på jeres vej!

Roadbook Master Husk at nyde naturen og vis hensyn til de andre gæster i møder på jeres vej! Roadbook Master 2018 - Det er tilladt at foretage indkøb undervejs. - Færdselsreglerne skal overholdes. - Alle er forpligtet til at hjælpe hinanden i tilfælde af ulykke. - Der skal vises hensyn til de

Læs mere

DELTAGER INFORMATION KIDS DUATHLON

DELTAGER INFORMATION KIDS DUATHLON DELTAGER INFORMATION KIDS DUATHLON XTERRA SLETTESTRAND 18-19. AUGUST 2018 KÆRE XTERRA-KRIGER Velkommen til XTERRA Slettestrand 2018! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre

Læs mere

Kan du flyve? ellers kommer du til det. Her følger stævneprogrammet til årets DM Sprint/OL distance søndag d. 20 juli.

Kan du flyve? ellers kommer du til det. Her følger stævneprogrammet til årets DM Sprint/OL distance søndag d. 20 juli. Kære deltager i Danske Invest DM TRI seriens 3. afdeling itrytofly - i Værløse. Der er nu knap tre uger til start og arrangørerne og Dansk Triatlon Forbund glæder sig meget til at se netop dig til stævnet.

Læs mere

VUMB 2014. Kære Deltagere. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2014. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge

VUMB 2014. Kære Deltagere. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2014. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge 09. januar 2014, Ebeltoft VUMB 2014 VUMB L BSLEDELSE Lasse Petersen. Thomas Kjerstein. TELEFON 6165 7365 E-POST vumb2014@gmail.com WEB www.vumb.dk Kære Deltagere Så er der ikke længe til starten på VUMB

Læs mere

DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON GRIBSKOV 29. JANUAR 2017

DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON GRIBSKOV 29. JANUAR 2017 DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON GRIBSKOV 29. JANUAR 2017 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Gribskov 2017! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere.

Læs mere

XTERRA NORDIC Stævnereglement

XTERRA NORDIC Stævnereglement XTERRA NORDIC Stævnereglement 1. Generelt Forudsætninger for at deltage i et XTERRA stævne: 1.1. For at deltage i et XTERRA stævne skal man fylde 18 år i det pågældende år hvor stævnet ligger. Der er dog

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA BLÅVAND KIDS DUATHLON 16. SEPTEMBER 2017 KÆRE XTERRA-KRIGER Velkommen til XTERRA Blåvand 2017! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen i selskab med en masse andre seje deltagere.

Læs mere

Observatørrapport. Løbsnavn: Aabenraa Bjergmarathon. Dato: 21. juni 2014 DAF-observatør: Sonni Thelmark. Kalenderløb og DAF-certificeret

Observatørrapport. Løbsnavn: Aabenraa Bjergmarathon. Dato: 21. juni 2014 DAF-observatør: Sonni Thelmark. Kalenderløb og DAF-certificeret Observatørrapport Kalenderløb og DAF-certificeret Løbsnavn: Aabenraa Bjergmarathon Dato: 21. juni 2014 DAF-observatør: Sonni Thelmark 1 Indledning I dag står foreninger bag de fleste motionsløb i Danmark,

Læs mere

Det ægte orienterings løb Blå Sommer 2009. Praktisk information

Det ægte orienterings løb Blå Sommer 2009. Praktisk information Åbenrå Orienteringsklub Det ægte orienterings løb Blå Sommer 2009 Praktisk information Hvornår? Lørdag den 18. juli 2009 kl. 14-17 Tirsdag den 21. juli 2009 kl. 9-12 Tirsdag den 21. juli 2009 kl. 14-17

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON VIBORG 2. APRIL 2017 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Viborg 2017! Vi glæder os til at se dig i Hald Ege på søndag, til et fedt race i noget skøn natur.

Læs mere

DELTAGERGUIDE Faaborg Ski- og Motionsklubs sprintstævne den 23. august 2015. Velkommen til Faaborg Outdoor Event og Faaborg Sprint!

DELTAGERGUIDE Faaborg Ski- og Motionsklubs sprintstævne den 23. august 2015. Velkommen til Faaborg Outdoor Event og Faaborg Sprint! DELTAGERGUIDE Faaborg Ski- og Motionsklubs sprintstævne den 23. august 2015 Velkommen til Faaborg Outdoor Event og Faaborg Sprint! I denne deltagerguide, vil du kunne finde svar på dine spørgsmål vedrørende

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON VEJLE 12. FEBRUAR 2017 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Vejle 2017! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere.

Læs mere

FDF Vendialøbet - Løbsregler

FDF Vendialøbet - Løbsregler FDF Vendialøbet - Løbsregler 1 - Tjek-ind på posterne Når I ankommer til en post, skal I tjekke ind. Tjek-ind på posterne er indført som en praktisk foranstaltning der gør VendiaUdvalget i stand til at

Læs mere

En forårsdag i Thy 2018

En forårsdag i Thy 2018 Tiden nærmer sig lørdag den 7. april, hvor årets En forårsdag i Thy løber af stablen. I dette info brev får I alle praktiske oplysninger omkring afviklingen af løbet. I bedes læse denne skrivelse grundigt

Læs mere

Atletguide. Skiveløbet Triathlon. 1/6 jernmand. den 7. september 2019, kl. 13: m svømning 30 km cykling 7 km løb

Atletguide. Skiveløbet Triathlon. 1/6 jernmand. den 7. september 2019, kl. 13: m svømning 30 km cykling 7 km løb Atletguide Skiveløbet Triathlon den 7. september 2019, kl. 13:15 1/6 jernmand 650 m svømning 30 km cykling 7 km løb 1 Kære deltager Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skiveløbet Triathlon den 7.

Læs mere

Søndag den 26. maj 2019 kl. 10

Søndag den 26. maj 2019 kl. 10 På vegne af Haderslev TRI 2000 bydes alle velkommen til 2019-udgaven af Haderslev Triathlon. Søndag den 26. maj 2019 kl. 10 1/4 Ironman distance. Individuel og stafet 950 m svømning, 45 km cykling og 10,5

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 HELSINGØR 2019

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 HELSINGØR 2019 1 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 HELSINGØR 2019 Velkommen til KMD 4:18:4 Helsingør! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Helsingør. Velkommen til den syvende udgave af KMD 4:18:4

Læs mere

Deltager Håndbog Wikingman 2014

Deltager Håndbog Wikingman 2014 Deltager Håndbog Wikingman 2014 1 Velkommen til Fredericia Wikingman 2014...3 Praktisk information...4 Program...5 Stævnepladen...6 Registrering og udlevering af startnumre...7 Cykel tjek ind søndag 07:30

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA OFF-ROAD DUATHLON HELSINGØR 21. FEBRUAR 2016 Kære deltager Velkommen til XTERRA OFF-ROAD DUATHLON HELSINGØR 2016, der byder på fede udfordringer og unik natur i Teglstrup Hegn

Læs mere

DELTAGERINFORMATION XTERRA MØNS KLINT d. 31. MAJ

DELTAGERINFORMATION XTERRA MØNS KLINT d. 31. MAJ DELTAGERINFORMATION XTERRA MØNS KLINT d. 31. MAJ Kære Deltager Velkommen til XTERRA Møns Klint! Vi ser frem til at byde dig velkommen til en sportslig oplevelse ud over det sædvanlige i et af Danmarks

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON HEDELAND 26. MARTS 2017 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Hedeland 2017! Vi glæder os til søndag, med masser af fart på og sved på panden i Hedeland Naturpark.

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 2/6-2019

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 2/6-2019 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 2/6-2019 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

Spejder: Fartpiloter. Formål. Forudsætninger for spejderne. Forudsætninger for lederne. Om trinene. Trin 1. Trin 2. Trin 3. Trin 4. Udfordring.

Spejder: Fartpiloter. Formål. Forudsætninger for spejderne. Forudsætninger for lederne. Om trinene. Trin 1. Trin 2. Trin 3. Trin 4. Udfordring. Spejder: Fartpiloter Formål Spejderne skal gå på jagt i fart og udfordre det, man kan med sin egen krop. Samtidig skal de finde ud af, hvordan de kan bevæge sig på forskellige måder, både til lands og

Læs mere

Hærvejsløbet 2014 Cykelløbet

Hærvejsløbet 2014 Cykelløbet Hærvejsløbet 2014 Cykelløbet Infomail Hærvejsløbet 2014 står lige for døren. Du er tilmeldt cykelløbet fra Silkeborg til Viborg. Vi glæder os rigtig meget til at se en masse velforberedte cykelryttere

Læs mere

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 Copenhagen fra torsdag den 21. august til lørdag den 23. August i Amager Strandpark.

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 Copenhagen fra torsdag den 21. august til lørdag den 23. August i Amager Strandpark. ATLETGUIDE 2014 Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 Copenhagen fra torsdag den 21. august til lørdag den 23. August i Amager Strandpark. I denne atletguide vil du kunne finde svar

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2016

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2016 1 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2016 Velkommen til KMD 4:18:4 Aalborg! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aalborg. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 3/6-2018

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 3/6-2018 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 3/6-2018 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

Instruktion DM Ultralang 10. april 2011

Instruktion DM Ultralang 10. april 2011 Instruktion DM Ultralang 10. april 2011 Mødested Kørevejledning Parkering Stævnekontor Stævneplads Service Salg af åbne baner Toiletter Omklædning og bad Overnatning Bidstrup Gods, mellem Hadsten og Laurbjerg

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA AARHUS 11. - 12. JUNI 2016 Kære deltager Velkommen til XTERRA AARHUS 2016! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere. Med mere en

Læs mere

Atletguide ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2019

Atletguide ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2019 Atletguide 2019 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2019 KMD 4:18:4 Aarhus d. 14. september 2018 Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus! Det er os en stor fornøjelse at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2014

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2014 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2014 Velkommen til KMD 4:18:4 Aalborg! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aalborg. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine spørgsmål

Læs mere

INDHOLD - PROGRAM - LOKATION OG PARKERING

INDHOLD - PROGRAM - LOKATION OG PARKERING INDHOLD - PROGRAM - LOKATION OG PARKERING - RUTER OG STÆVNEPLADS - OVERSIGT OVER STÆVNEPLADSEN - RUTER: SVØMMERUTEN - RUTER: CYKELRUTEN - RUTER: LØBERUTEN - OVERSIGT OVER SKIFTEZONER T1 OG T2 - FORBEREDELSE

Læs mere

Regler for Magic Sport Cup 2019:

Regler for Magic Sport Cup 2019: Regler for Magic Sport Cup 2019: Ansvar: Enhver deltager på eget ansvar og skal overholde færdselsreglerne. Klubberne påtager sig ikke noget ansvar, såfremt der skulle ske styrt eller andre skader ved

Læs mere

Kære Deltager i 10 Timer i Rebild Danmarks måske fedeste MTB Race.

Kære Deltager i 10 Timer i Rebild Danmarks måske fedeste MTB Race. Kære Deltager i 10 Timer i Rebild Danmarks måske fedeste MTB Race. Nu nærmere dagen sig for 10 Timer i Rebild skydes i gang. I MTB Rebild Bakker glæder vi os meget til løbet, og vi har knoklet hårdt for

Læs mere

DanBolig Niels Hald Cup. Program

DanBolig Niels Hald Cup. Program Program Kære fodboldleder Så er der trukket lod til årets superstævne på Frederiksberg - nemlig danbolig Niels Hald Cup 2012 på FA Park, Jens Jessensvej 20, Frederiksberg i dagene 8.-9. september 2012.

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2015

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2015 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2015 Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aarhus. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine spørgsmål

Læs mere

WEBIKE CUP Tilmelding:

WEBIKE CUP Tilmelding: WEBIKE CUP 2012 Løbsafvikling for 2012: Løbsdato Arrangør Løbsform 24. april FSM Linieløb 22. maj SCC Linieløb 19. juni MIC Linieløb 7. august LPdC Linieløb 28. august CMO Linieløb Nærmere oplysninger

Læs mere

DMI MTB 26. oktober 2017

DMI MTB 26. oktober 2017 PROGRAM DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND MESTERSKABER I MOUNTAIN BIKE torsdag den 26. oktober 2017 ARRANGØR: Idrætsforeningen Flyvestation Skrydstrup (IFS) 1 VELKOMST Det er med stor fornøjelse, at Idrætsforeningen

Læs mere

Børnestævne 20. september 2014

Børnestævne 20. september 2014 Karlslunde Tri Børnestævne 20. september 2014 Primær kontakt person under stævnet er: Stævneleder Brian Hesselø tlf. 30718137 men der er naturligvis rigtig mange andre hjælpere på dagen bare se efter de

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 4/6-2017

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 4/6-2017 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 4/6-2017 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2017

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2017 KMD 4:18:4 Aarhus d. 9. september 2017 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2017 Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus! Det er os en stor fornøjelse at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aarhus. I denne

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus!

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus! ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2016 Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus! Det er os en stor fornøjelse at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aarhus. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine

Læs mere

Raceguide Club LaSanta sprint tri serie

Raceguide Club LaSanta sprint tri serie Raceguide Club LaSanta sprint tri serie Velkommen Club LaSanta sprint tri raceguide Læs guiden grundigt igennem, og kom endelig med spørgsmål på ar@races.dk hvis der skulle være noget. Som altid til vores

Læs mere

Tri Ved Søen 25 & 26 maj Athletes guide

Tri Ved Søen 25 & 26 maj Athletes guide Tri Ved Søen 25 & 26 maj. 2019 Athletes guide Athletes guide Find Vej med Google Maps... 3 Google Maps... 3 Startnummer:... 3 Parkering:... 3 Vigtig info:... 3 Tidsplan for weekendens stævne:... 5 Lørdag

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Odense 2016

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Odense 2016 1 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Odense 2016 Velkommen til KMD 4:18:4 Odense! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Odense. Velkommen til den femte udgave af KMD 4:18:4 Odense.

Læs mere

Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon.

Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon. Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon. Denne guide vil orientere dig om de praktiske forhold i forbindelse med afholdelsen af stævnet uanset, om du deltager som individuel atlet eller som deltager

Læs mere

DINIZULI - 2013 KÆRE TROPSLEDER/PATRULJELEDER/STORSPEJDER. Så har vi endnu engang fornøjelsen af, at invitere dig og dine patruljer til

DINIZULI - 2013 KÆRE TROPSLEDER/PATRULJELEDER/STORSPEJDER. Så har vi endnu engang fornøjelsen af, at invitere dig og dine patruljer til Storm P. - maler, forfatter, skuespiller og "opfinder" DINIZULI - 2013 KÆRE TROPSLEDER/PATRULJELEDER/STORSPEJDER Så har vi endnu engang fornøjelsen af, at invitere dig og dine patruljer til Dinizuli. Årets

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2016

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2016 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2016 Velkommen til KMD 4:18:4 Kronborg! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Kronborg. I denne guide, vil du kunne finde svar på spørgsmål

Læs mere

Vejledning til Familietri

Vejledning til Familietri Familietri består af 4 dele: Vejledning til Familietri Miniduatlon for 3-6 årige Børnetri for 7-12 årige Familietri stafet for unge og voksne, der vil prøve en ultrakort triatlon (ingen aldersbegrænsning,

Læs mere

Ruten er velafmærket med skilte og vejvisere, så der på intet tidspunkt er mulighed for, at deltagerne løber forkert

Ruten er velafmærket med skilte og vejvisere, så der på intet tidspunkt er mulighed for, at deltagerne løber forkert rapport Nedenfor ser du observatørrapporten, som er udarbejdet af observatøren, der var ude ved jeres løb. Rapporten indeholder en opfølgning på certificeringen af løbet og er efterfulgt af observatørens

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 5/6-2016

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 5/6-2016 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 5/6-2016 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

Startnumre. Indmarch og åbning. Konkurrencen

Startnumre. Indmarch og åbning. Konkurrencen Det er nu ved at være tæt på og vi glæder os alle sammen meget til dagene hvor vi skal afvikle Skole OL 2018 lokal stævnet i Odense. Her er lidt praktiske informationer vedrørende stævnet, samt programmet

Læs mere

LØBSGUIDE TRIATLONSTÆVNE og DUATLONSTÆVNE 2015

LØBSGUIDE TRIATLONSTÆVNE og DUATLONSTÆVNE 2015 LØBSGUIDE TRIATLONSTÆVNE og DUATLONSTÆVNE 2015 I det følgende kan I læse mere om Triatlon- og Duatlonstævnet på Hårslev Efterskole, og forhåbentlig finde svar på mange spørgsmål. Løbsdato: Onsdag d. 7.

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2015

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2015 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2015 Velkommen til KMD 4:18:4 Kronborg! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Kronborg. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine

Læs mere

Athlete Guide. Kære deltager

Athlete Guide. Kære deltager Athlete Guide Kære deltager Danmarks Mesterskab Triatlon for Hold afholdes for første gang i Skælskør i samarbejde mellem Storebælt Triatlonklub - SKS-Tri og Dansk Triatlon Forbund. Stævnet er udråbt til

Læs mere

Holbæk Orienteringsklub indbyder til. Nytårsstafet. Søndag den 8. januar Instruktion

Holbæk Orienteringsklub indbyder til. Nytårsstafet. Søndag den 8. januar Instruktion Holbæk Orienteringsklub indbyder til Nytårsstafet Søndag den 8. januar 2017 Instruktion Kørevejledning.. : P-plads ved Avnstrup for enden af Avnstrupvej, 4330 Hvalsø. Koordinat: N 55.556379, E 11.896476

Læs mere

Jysk / Fynsk Mesterskab Stafet 2019 lørdag den 17. august i Lohals skovene

Jysk / Fynsk Mesterskab Stafet 2019 lørdag den 17. august i Lohals skovene Arrangør: Instruktion Jysk / Fynsk Mesterskab Stafet 2019 lørdag den 17. august i Lohals skovene Svendborg Orienteringsklub, sammen med Odense OK og Faaborg OK Afmærkning: Afmærkning med O-skærm + pil

Læs mere

Midgårdsormen 27. 28. august 2011. Instruktion

Midgårdsormen 27. 28. august 2011. Instruktion Midgårdsormen 27. 28. august 2011. Instruktion Arrangør OK Sorø Klassifikation Midgårdsormen, C-stafet, **** Kort Terræn Sorø Sønderskov Midt / Frederiksberg By. Rev. med COWI-kurver frem til 21/7-2011

Læs mere

Vi gør opmærksom på, at du deltager i løbet på eget ansvar!

Vi gør opmærksom på, at du deltager i løbet på eget ansvar! Information For at du som deltager i Ladies Mud Race Dark Edition, kan få den bedst mulige oplevelse af løbet, har vi lavet denne information, som vi håber vil dække mange af de spørgsmål du måtte have.

Læs mere

RACE MANUAL. Lørdag d. 1. september 2018 NAKSKOV FJORD TRIATLON

RACE MANUAL. Lørdag d. 1. september 2018 NAKSKOV FJORD TRIATLON RACE MANUAL Lørdag d. 1. september 2018 NAKSKOV FJORD TRIATLON Kære deltager Vi glæder os til at byde dig velkommen til første udgave af Nakskov Fjord Triatlon. Vi håber, at du er klar til en udfordrende

Læs mere

Deltagerguide. 500 meter svøm / 15 km. cykel / 5 km. løb

Deltagerguide. 500 meter svøm / 15 km. cykel / 5 km. løb Deltagerguide Triatlon børn Triatlon voksen Triatlon voksen stafet 200 meter svøm / 7 km. cykel / 2,5 km. løb 500 meter svøm / 15 km. cykel / 5 km. løb 500 meter svøm / 15 km. cykel / 5 km. løb Hvornår

Læs mere

MAGIC SPORT CUP Tilmelding:

MAGIC SPORT CUP Tilmelding: MAGIC SPORT CUP 2017 Løbsafvikling for 2017: Løbsdato Arrangør Løbsform 25. april SCC Linieløb 16. maj KCK Linieløb 13. juni LPdC Linieløb 15. august GC og ALÉ Linieløb 27. august Kæden Holdløb Nærmere

Læs mere

Instruktion til Midgårdsormen

Instruktion til Midgårdsormen Instruktion til Midgårdsormen Arrangør: OK Pan Aarhus Stævne: Midgårdsormen 10-mands mellemdistance-stafet. Tjalfe 4-mands ungdomsstafet. Dato: 3. og 4. september Løbsområde og kort: Ørnbjerg Mølle revideret

Læs mere

I år har vi 40 års jubilæum, hvilket vi er rigtig stolte af.

I år har vi 40 års jubilæum, hvilket vi er rigtig stolte af. I år har vi 40 års jubilæum, hvilket vi er rigtig stolte af. Vi er glade for, at vi endnu engang kan byde velkommen til et af Danmarks største ungdomsstævner med 298 hold, og hvor der skal spilles rigtig

Læs mere

RAPPORT. Observation ved Løberen Skovmarathon. Rapporten er udarbejdet til arrangørforeningen af observatør fra MotionDANMARK / Dansk Atletik Forbund

RAPPORT. Observation ved Løberen Skovmarathon. Rapporten er udarbejdet til arrangørforeningen af observatør fra MotionDANMARK / Dansk Atletik Forbund RAPPORT Observation ved Løberen Skovmarathon Rapporten er udarbejdet til arrangørforeningen af observatør fra MotionDANMARK / Dansk Atletik Forbund 1 Baggrund I dag står som foreninger bag de fleste motionsarrangementer

Læs mere

Velkommen til 3. afdeling af Dansk Park Tour i Herning City Instruktion

Velkommen til 3. afdeling af Dansk Park Tour i Herning City Instruktion Velkommen til 3. afdeling af Dansk Park Tour i Herning City Instruktion Stævneplads Arealet ved siden af DGI Huset, Kousgaards Plads 3, 7400 Herning. Husk ingen brug af løbesko med metaldupper. Du vil

Læs mere

Triathlon For Alle 1/4 og 1/10 distance 1 September 2019 Athletes guide

Triathlon For Alle 1/4 og 1/10 distance 1 September 2019 Athletes guide Triathlon For Alle 1/4 og 1/10 distance 1 September 2019 Athletes guide Athletes guide Find Vej med Google Maps... 3 Google Maps... 3 Parkering:... 3 Vigtig info:... 3 Søndag d. 1. september 2019... 4

Læs mere

Holbæk Orienteringsklub indbyder til. Nytårsstafet. Søndag den 4. januar 2015. Instruktion

Holbæk Orienteringsklub indbyder til. Nytårsstafet. Søndag den 4. januar 2015. Instruktion Holbæk Orienteringsklub indbyder til Nytårsstafet Søndag den 4. januar 2015 Instruktion Kørevejledning.. : Der vil være skærme fra Kalundborgvej i Fårevejle. Følg Ordrupvej og drej til venstre ad Næsgårdsvej

Læs mere

Du tilmelder dig alle løb i Deltagelse koster kr. 250 for hele løbsserien i 2014.

Du tilmelder dig alle løb i Deltagelse koster kr. 250 for hele løbsserien i 2014. WEBIKE CUP 2014 Løbsafvikling for 2014: Løbsdato Arrangør Løbsform 29. april KCK Linieløb 20. maj MIC Linieløb 17. juni LPdC Linieløb 12. august NCK Linieløb 26. august CFYN Holdløb Nærmere oplysninger

Læs mere

Observatørrapport. Løbsnavn: Nordkystløbet. Dato: 22. juni 2014 DAF-observatør: Torben Bille

Observatørrapport. Løbsnavn: Nordkystløbet. Dato: 22. juni 2014 DAF-observatør: Torben Bille Observatørrapport Løbsnavn: Nordkystløbet Dato: 22. juni 2014 DAF-observatør: Torben Bille 1 Indledning I dag står foreninger bag de fleste motionsløb i Danmark, og sådan skal det selvfølgelig blive ved

Læs mere

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014.

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Info 2014 NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Nykøbing F. Håndboldklub byder alle deltagere velkommen til dette års SydhavsCup, som er det 14. i rækken. Vi håber, I får nogle gode dage i Nykøbing

Læs mere

SNAB indbyder til Sydkredsens op-/nedrykning til 1./2. og 2./3. Div i COWI-ligaen samt åbne baner Søndag den 6. oktober 2013 i Sønderskoven i Vejle

SNAB indbyder til Sydkredsens op-/nedrykning til 1./2. og 2./3. Div i COWI-ligaen samt åbne baner Søndag den 6. oktober 2013 i Sønderskoven i Vejle SNAB indbyder til Sydkredsens op-/nedrykning til 1./2. og 2./3. Div i COWI-ligaen samt åbne baner Søndag den 6. oktober 2013 i Sønderskoven i Vejle INSTRUKTION Klassifikation: Løbsområde: Stævnet er et

Læs mere

SLOTSSTI-STAFETTEN 23/ Instruktion

SLOTSSTI-STAFETTEN 23/ Instruktion SLOTSSTI-STAFETTEN 23/8 2017 Instruktion Brystnumre og depeche Brystnumre afhentes før start i informationen. Alle løbere skal bære brystnummer synligt på brystet. Sammen med brystnummeret findes depechen,

Læs mere

Klan Vildænderne KFUM-Spejderne i Danmark

Klan Vildænderne KFUM-Spejderne i Danmark Hej! - Og tak for tilmeldingen til årets udgave af Slaget! Vi i løbsledelsen håber at I vil være med til at gøre Slaget14 til en god oplevelse, som man kan huske lang tid efter - så husk at medbringe rigeligt

Læs mere

Igen i år er det også lykkedes os at få nogle af sjællands bedste dommere.

Igen i år er det også lykkedes os at få nogle af sjællands bedste dommere. Vi er glade for, at vi endnu engang kan byde velkommen til et af Danmarks største ungdomsstævner med ca. 300 hold, og hvor der skal spilles rigtig mange kampe. Det er desværre sidste gang i år at DANSKE

Læs mere

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Copenhagen.

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Copenhagen. ATLETGUIDE 2013 Velkommen til KMD 4:18:4 Copenhagen! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Copenhagen. I denne deltagerguide vil du kunne finde svar på dine spørgsmål vedrørende

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA AARHUS 11. - 12. JUNI 2016 Kære deltager Velkommen til XTERRA AARHUS 2016! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere. Med mere en

Læs mere