Den ny B-Klasse. Til det bedste, der ligger foran os.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den ny B-Klasse. Til det bedste, der ligger foran os."

Transkript

1 B-Klasse.

2 Den ny B-Klasse. Til det bedste, der ligger foran os. Af sted ud på vejene. Med den dynamiske og komfortable Sports Tourer bliver enhver tur til en lille rejse. Kom ud på nye eventyr med bæredygtig innovativ motorteknologi og efter ønske med det dynamiske firehjulstræk 4MATIC. Det hele stråler i det flotteste lys fra de nye LED High Performance-forlygter, der fås som ekstraudstyr. Der venter dig mange oplevelser: Den ny B-Klasse. DET BEDSTE I ETHVERT FORMAT. Oplev den nye generation Mercedes B-Klasse i fascinerende HD-kvalitet. Med Mercedes-Benz brochure-app til ipad og den digitale betjeningsvejledning Mercedes-Benz Guides til iphone. Begge apps indeholder en række film samt diverse andet indhold og kan hentes gratis i itunes Store.

3 Det bedste til ethvert behov: 2 Mercedes-Benz B 250 4MATIC Polarsølv metallic Udstyrslinjen AMG Line, AMG letmetalfælge med dobbelt 5-egers design, Eksklusivpakke, Night-pakke, indtræk i cranberryrød læder, designelement i sort, højglanspoleret ask 14 Mercedes-Benz B 220 CDI Jupiterrød Udstyrslinjen Urban, letmetalfælge i dobbelt 5-egers design, Night-pakke, indtræk i sort læder 20 Mercedes-Benz B 220 CDI Jupiterrød Udstyrslinjen AMG Line, AMG letmetalfælge med dobbelt 5-egers design, AMG Eksklusivpakke, Night-pakke, indtræk i sort læder med RED CUT, designelement i kulfiberlook. Den bedste kvalitet ned til den mindste detalje: 26 BlueEFFICIENCY 28 Natural Gas Drive 30 Motorer 31 4MATIC firehjulstræk 32 Aktiv parkeringsassistent 33 Integreret sikkerhedskoncept 34 COMAND Online 36 Ambientebelysning 37 EASY-VARIO-PLUS-system 38 Udstyr og pakker 48 Ekstraudstyr 49 Originaltilbehør 50 Fælge 52 Service og tjenesteydelser 54 Tekniske data 57 Indtræk og lakeringer Illustrationerne kan indeholde ekstraudstyr og tilbehør, som ikke er omfattet af det almindelige standardudstyr ved levering.

4 2

5 3 Et nydesignet, dynamisk frontskørt, elegante forlygter og en bemærkelsesværdig lysiscenesættelse, der både sørger for at skabe opmærksomhed og for effektiv belysning: I forbindelse med LED High Performance-forlygterne, der fås som ekstraudstyr, bydes føreren velkommen af et blåt lys, når dørene låses op. Sæt dig ind og føl dig godt tilpas. I en stor kabine, som er forberedt optimalt til alle former for aktiviteter. Flot og kultiveret. Af god familie.

6 4

7 5 Til alt det, du finder på. Uanset om du kører en tur alene eller tager af sted på ferie med hele familien. Du vil altid få en god fornemmelse, når du kører Mercedes-Benz. Innovative hjælpesystemer og sikkerhedssystemer hjælper føreren og beskytter bilens passagerer samt de øvrige trafikanter bedre end nogensinde. Det gælder f.eks. COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS, som advarer føreren visuelt og akustisk mod en truende påkørsel og om nødvendigt sågar er i stand til at udløse et automatisk bremseindgreb. Det er den ny B-Klasse med Mercedes-Benz Intelligent Drive.

8 6

9 LED HIGH PERFORMANCE-FORLYGTER Hvad skal lysteknologien i en Mercedes kunne? Under kørsel i mørke må lyset ikke påvirke førerens øjne for kraftigt. Samtidigt skal lygterne lyse effektivt og have en lang levetid. Disse krav imødekommer LED High Performance-forlygterne, der fås som ekstraudstyr. LED-projektionsteknikken i nærlyset og LED-refleksionsteknikken i fjernlyset belyser vejen optimalt, i mørke sågar mange gange bedre end traditionelle forlygter. Og det med en behagelig farve, som svarer til dagslys. Og med en skønhed, der passer til en Mercedes.

10 8 Klædt på til en aktiv livsstil.

11 9

12 10 Belysning, der giver en strålende stemning. Lys er en vigtig faktor for, hvor godt vi føler os tilpas. Derfor er det så vigtigt for Mercedes at skabe den optimale belysning. I den nye generation Mercedes B-Klasse giver ambientebelysningen (ekstraudstyr) en enestående fornemmelse af velvære. Især i mørke fremhæver det behagelige, indirekte lys netop linjeføringen og den høje materialekvalitet. Ambientebelysningen er baseret på LED-teknik og kan indstilles i tolv forskellige farver og fem lysdæmpningstrin.

13 11

14 12

15 13 Lækkert design, uden overdrivelse. Den stilfulde og harmoniske kombination af materialer og udstyr i høj kvalitet er kendetegnene for Eksklusiv-pakken, der fås som ekstraudstyr. Multifunktionsrattet i 3-egers design og gearvælgeren er beklædt med ægte læder. Komfortsæderne med læderindtræk, f.eks. i cranberryrød, er et topmoderne prik over i et, og kontrastsyningerne en fin detalje.

16 14 COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS Glemmer man at holde en passende afstand, kan det få katastrofale følger. Påkørsler er blandt de hyppigste former for ulykker i trafikken. Det har givet Mercedes-Benz tilstrækkelig incitament til at udvikle COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS et radarbaseret sikkerhedssystem, som minimerer risikoen for påkørsel og bidrager til at reducere kollisionskraften. Systemet fungerer på følgende måde: Hvis systemet registrerer, at afstanden til den forankørende ikke er tilstrækkelig i hastighedsområdet mellem 30 og 250 km/t., advarer systemet føreren visuelt via en advarselslampe i kombiinstrumentet. Hvis afstanden fortsætter med at blive mindre, advarer systemet desuden føreren akustisk. Endvidere kan den adaptive bremseassistent hjælpe føreren med at bremse med henblik på at undgå en kollision. Og såfremt føreren slet ikke reagerer på advarslerne, kan systemet foretage et indgreb og reducere hastigheden ved hjælp af autonom delvis opbremsning.

17 Hold afstand. Bevar forspringet. 15

18 16 Fordi vi har det bedste foran os. B som bedst: En konsekvent optimeret aerodynamik med en c w -værdi på kun 0,24 (B 180 CDI BlueEFFICIENCY Edition med fælg R00) reducerer brændstofforbruget betydeligt. Med effektive diesel- og bezinmotorer opfylder den ny B-Klasse desuden allerede i dag kravene til emissionsklassen Euro 6. Som et miljøvenligt forbillede er B 200 Natural Gas Drive med den ekstremt effektive Monovalent Plus naturgasmotor langt forud for sin klasse.

19 17

20 18

21 Det bedste et overblik. 19

22 20

23 På billedet ses den sportslige AMG Line med Night-pakke. Udstråler muskelkraft: AMG styling med front- og hækskørt, sideskørter samt højglanspolerede AMG letmetalfælge i sort. Night-pakken giver bilen et markant udtryk med udsøgte designelementer i sort højglans, f.eks. i form af kølerafdækningen med to sorte lameller og kromdetaljer eller stødfangere med kromdetaljer. 21

24 22 Får blikket til at dvæle. Med ekstraudstyret AMG Eksklusiv-pakke går der bogstavelig talt en rød tråd af eksklusivitet og individualitet gennem hele interiøret. I det sorte læderindtræk med RED CUT, i instrumentpanelet og dørenes midterfelter med ARTICO-kunstlæder eller i multifunktionssportsrattet i læder, som er affladet forneden røde kontrastsyninger giver et markant sportsligt udtryk.

25 23

26 Hvad gør en bil til en Mercedes? Tradition forpligter - i vores tilfælde ikke mindst til innova tion. Vi er gået veje, ingen er gået før. Milepæl for milepæl. På denne måde opstod den første bil med deformations zone, den første ABS og den første personbil med diesel motor. For slet ikke at nævne verdens første bil. Hvor gerne vi end kigger tilbage, vil vi dog meget hellere se fremad. Mercedes-Benz Intelligent Drive på vej mod ulykkesfri kørsel. Vi udvikler intelligente hjælpesystemer, som støtter og aflaster føreren aktivt og mærkbart. Systemerne overvåger og analyserer bilens omgivelser og bilens køreegenskaber og advarer føreren, hvis der registreres farlige situationer. Nogle af systemerne kan foretage korrigerende indgreb, hvis det bliver nødvendigt. Potentielle faremomenter registreres tidligere end nogensinde før og kan dermed i højere grad helt undgås. Lad dig fascinere af Mercedes-Benz Intelligent Drive på Velkommen til en verden, der kun drejer sig om dig. Hos os er mennesket i centrum. Det er denne præmis, vi har haft som udgangspunkt, da vi skulle udvikle en ny platform for din egen personlige kontakt med Mercedes-Benz. Med individuelle serviceeftersyn, som er skræddersyet til dig. connect me forbinder bilen med din oplevelsesverden og alt det, der er vigtigt for dig. move me indeholder nye mobilitetsløsninger. Og med inspire me tager vi et eksklusivt kig på fremtidens mobilitet. Din indgangsport til en fascinerende verden: 1 Som du ser, har vi store mål. Men hvad kan være mere behageligt end at få dem opfyldt ved at køre i en Mercedes? BlueEFFICIENCY vores vision om emissionsfri kørsel. Bæredygtighed er et stort ord, som vi fortolker ind i selv den mindste detalje af vores aktiviteter. Fra så miljøvenlig en produktion som muligt til alternative drivkoncepter. 1 Endnu ikke tilgængeligt i Danmark.

27

28 ,24 *. En lille detalje med stor værdi. Der sættes nye standarder med den nye generation Mercedes B-Klasse: Den lave luftmodstand reducerer både støjen i forbindelse med kørsel og brændstofforbruget. Det sørger en stor tagspoiler, en vindstrømsoptimeret udformning af A-stolpen, aerodynamisk optimerede sidespejle og en omfattende undervognsbeklædning for. BlueEFFICIENCY-udstyret til sænkning af forbruget og emissionen omfatter desuden bl.a. ECO start/stopfunktion, dæk med reduceret rullemodstand, ECO-visning i kombiinstrumentet og en gearskiftindikator. Den nye B 180 CDI BlueEFFICIENCY Edition udgør et benchmark, hvad angår effektivitet. Den justérbare kølerjalousi og en sænket komfortundervogn optimerer luftmodstanden yderligere, så CO 2 -emissionen er reduceret til bemærkelsesvær dige 94 g/km. 1 Justérbar kølerjalousi (B 180 CDI BlueEFFICIENCY Edition) 2 ECO-visning i kombiinstrumentet 3 Den energibesparende regulerede klimakompressor er kun aktiv ved behov 4 Omfattende aerodynamiske optimeringer giver et lavt brændstofforbrug og en god støjkomfort 5 7G-DCT dobbeltkoblingsgearkasse 6 Dæk med reduceret rullemodstand * B 180 CDI BlueEFFICIENCY Edition med fælg R00.

29

30 28 NATURAL GAS DRIVE Gasbeholderne er i B 200 Natural Gas Drive placeret sikkert i undervognen. To med hver en kapacitet på 19,2 l, en under bagsædet med en kapacitet på 88 l. Denne konstruktion gør det muligt at sikre en uforandret bagagerumskapacitet på niveau med en B-Klasse med en forbrændingsmotor.

31 29 Natural Gas Drive. Det intelligente alternativ. Naturgasmotoren Monovalent Plus i B-Klasse Natural Gas Drive overbeviser med sine forbløffende lave emissionsværdier og lave brændstofomkostninger ved en samtidig dynamisk ydelse. Under motorhjelmen ligger der en jævnt kørende og effektiv 4-cylindret benzinmotor med direkte indsprøjtning og turboladning. Monovalent Plus betyder, at motoren principielt kører på naturgas. Tre naturgastanke sørger for en rækkevidde på op til 500 km. For at sikre endnu større mobilitet er der monteret en 12 l-brændstoftank til yderligere 220 km. Hvis gasbeholdningen skulle blive opbrugt, skifter bilen automatisk til benzindrift, uden at man bemærker det. Motorydelsen er den samme. Efter påfyldning af naturgastanken fortsættes kørslen med naturgasdrift.

32 30 Stort drive. Til den nye generation Mercedes B-Klasse tilbydes den nyeste generation af ekstremt effektive diesel- og benzinmotorer i hele otte ydelsesvarianter. Alle motorvarianter med turboladning, er som standard udstyret med ECO start/stop-funktion og opfylder allerede Euro 6-normen. Desuden tilbydes der som alternativt motorkoncept til en særligt miljøvenlig mobilitet varianten Monovalent Plus til B 200 Natural Gas Drive (se det forrige dobbeltopslag). Afhængigt af motorvarianten sker kraftoverførslen via en manuel 6-trins gearkasse eller via den automatiske dobbeltkoblingsgearkasse 7G-DCT, som skifter mellem gearene på en yderst komfortabel måde og næsten uden afbrydelse af trækkraften. FÅ MERE AT VIDE Du finder alle tekniske data for den nye generation Mercedes B-Klasse på side 54/55. MOTORPROGRAMMET Diesel: B 160 CDI med en ydelse på 66 kw (90 hk) og et drejningsmoment på 240 Nm B 180 CDI med en ydelse på 80 kw (109 hk) og et drejningsmoment på 260 Nm B 180 CDI BlueEFFICIENCY Edition med en ydelse på 80 kw (109 hk) og et drejningsmoment på 260 Nm B 200 CDI/B 200 CDI 4MATIC med en ydelse på 100 kw (136 hk) og et drejningsmoment på 300 Nm B 220 CDI/B 220 CDI 4MATIC med en ydelse på 130 kw (177 hk) og et drejningsmoment på 350 Nm Benzin: B 180 CDI med en ydelse på 90 kw (122 hk) og et drejningsmoment på 200 Nm B 180 BlueEFFICIENCY Edition med en ydelse på 90 kw (122 hk) og et drejningsmoment på 200 Nm B 200 med en ydelse på 115 kw (156 hk) og et drejningsmoment på 250 Nm B 220 4MATIC m. en ydelse på 135 kw (184 hk) og et d.moment på 300 Nm B 250/B 250 4MATIC m. en ydelse på 155 kw (211 hk) og et d.moment på 350 Nm

33 31 Fascinerende traktion. Firehjulstrækket 4MATIC. Udviklet specielt til platformen for den ny B-Klasse. Under almindelige betingelser er den lige så effektiv som en rendyrket forhjulstrukket bil, og på våde eller snedækkede veje har den mærkbart bedre traktion. Sådan er firehjultrækket 4MATIC til den nye generation af B-Klassen. En elektrohydraulisk styret lamelkobling, som er integreret i differentialet, muliggør en variabel fordeling af drejningsmomentet. Fordelingen strækker sig fra det særligt økonomiske, rendyrkede forhjulstræk, f.eks. i forbindelse med konstant kørsel på motorveje, til en fordeling på 50 : 50 ved snedækkede eller glatte veje samt dynamiske manøvrer. FASCINERENDE UNDERVOGN OG STYRETØJ Der opnås en harmonisk balance mellem komfort og dynamik med komfortundervognen. En reduktion af krængnings- og svingningsbevægelserne forbedrer kontrollen med bilen og kørselssikkerheden. Den sænkede komfortundervogn giver en særligt komfortabel affjedring. Sænkningen af karrosseriet med 20 mm foran og 15 mm bagest forbedrer aerodynamikken. Parameterstyringen er en hastighedsafhængig servostyring. Ved høje hastigheder aftager servohjælpen, og ved lavere hastigheder øges den kontinuerligt. Den hastighedsafhængige servostyring er et supplement til den direkte sportsstyring med en variabel udveksling, der afhænger af ratvinklen. Det giver f.eks. en mere dynamisk reaktion på veje med mange kurver og øger sporstabiliteten under kørsel på lige strækninger.

34 32 Må vi præsentere: Dine personlige assistenter. Ekstraudstyret aktiv parkeringsassistent med PARKTRONIC letter søgningen efter en parkeringsplads og hjælper med at manøvrere ind på og ud fra parkeringspladsen. Efter ønske styrer den automatisk bilen ind på langsgående, og nu også tværgående parkeringspladser. Således overtager systemet førerens styre- og bremsearbejde. 1 Den aktive parkeringsassistent er automatisk slået til op til 35 km/t. og giver besked om passende ledige parkeringspladser. Når føreren skifter til bakgear og bekræfter tilbuddet om at få parkeringshjælp, klarer den aktive parkeringsassistent styremanøvrene helt alene op til en hastighed på 10 km/t. ØGET OPMÆRKSOMHED MED ANDRE HJÆLPESYSTEMER (EKSTRAUDSTYR) Bakkameraet aktiveres automatisk, når der skiftes til bakgear, og det viser føreren omgivelserne bag bilen med dynamiske hjælpelinjer via CENTRAL MEDIA DISPLAY. Færdselstavleassistenten kan registrere og vise hastighedsbegrænsninger, tavler med indkørsel forbudt og overhaling forbudt samt tavler med ophævelse af disse i displayet. 1 Gælder kun biler med automatgearkasse.

35 33 En god følelse at køre en Mercedes-Benz. Som første bilproducent på verdensplan har vi udviklet et integreret sikkerhedskoncept. For at undgå ulykker, sikre optimal reaktion på faremomenter og mindske følgevirkningerne, hvis uheldet skulle være ude. Både for personerne i din Mercedes og for alle andre trafikanter. SIKKER KØRSEL Især på lange strækninger og ved kørsel om natten hjælper træthedsregistreringen ATTENTION ASSIST (standardudstyr) med at øge køresikkerheden. Med udgangspunkt i førerens styreadfærd registrerer systemet typiske tegn på træthed og kraftig uopmærksomhed og advarer derefter føreren visuelt og akustisk om risikoen for at falde i søvn bag rattet. Reguleringssystemet ADAPTIVE BRAKE forbedrer bremseydelsen via intelligente indgreb ved at holde bremseskiverne tørre på våde veje. Bremsebelægningerne lægges an, når føreren fjerner foden fra speederpedalen med en pludselig bevægelse. Og på stigninger kan det forhindres, at bilen ruller tilbage. Ekstraudstyret DISTRONIC PLUS (afstandsregulering) hjælper under kørsel med hyppig standsning og igangsætning med at holde sikkerhedsafstanden til forankørende. Systemet hjælper om nødvendigt med at bremse bilen automatisk. Hvis der er risiko for påkørsel, kan COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS i tilfælde af manglende reaktion fra føreren igangsætte en autonom delvis opbremsning for at forhindre påkørsel eller mindske følgerne. Ekstraudstyret Blind Spot-assistent med radarsensorer kan gøre opmærksom på en af de største trafikale risikofaktorer, der findes. Hvis der registreres et køretøj i den blinde vinkel, lyser en rød trekant i sidespejlet. Efter behov udsender systemet desuden en akustisk advarsel. Systemet er aktivt ved hastigheder fra 30 til 250 km/t. Ekstraudstyret Lane Keeping-assistent kan ved hastigheder mellem 60 og 200 km/t. registrere, hvis bilen utilsigtet forlader sin vognbane, og advare føreren haptisk med pulsgenererede vibrationer i rattet. Blind Spot-assistenten og Lane Keeping-assistenten indgår også i førerassistentpakken, der fås som ekstraudstyr. I FARETRUENDE SITUATIONER Ekstraudstyret PRE-SAFE (beskyttelse af personerne i bilen) kan registrere kritiske trafikale situationer på forhånd og i forbindelse med risikoen for en ulykke iværksætte forebyggende foranstaltninger til beskyttelse af personerne. Det omfatter f.eks. reversibel selestramning eller automatisk lukning af åbne sideruder. I TILFÆLDE AF EN ULYKKE I tilfælde af en ulykke yder de intelligent afstemte sikkerhedssystemer og bilens råkarrosseristruktur et effektivt bidrag til optimal beskyttelse af personerne i bilen. Det omfatter først og fremmest bilens airbags: Frontairbag til fører og forsædepassager hver især med totrins udløsning afhængigt af den registrerede kollisionskraft, sideairbags til fører og forsædepassager, windowbags mellem A- og C-stolper, knæairbag til føreren samt sideairbags som ekstraudstyr bagi. EFTER EN ULYKKE Alle Mercedes-Benz biler er optimalt gearet til førstehjælp. Hvis uheldet er ude, kan motoren blive afbrudt automatisk, ligesom havariblinklyset og kabinenødbelysningen kan aktiveres og centrallåsen låses op. Endelig kan Mercedes-Benz nødopkaldssystemet (afhængigt af land) overføre GPS-positionsdata og vigtige bilinformationer. Men alt dette bliver forhåbentlig aldrig nødvendigt.

36 34

37 35 Internettet har ændret vores liv. Nu ændrer det også vores kørsel. Navigation, telefon, audio, video, internet alle disse funktioner vises i høj opløsning på et 20,3 cm (8") stort display i betjenings- og informationssystemet COMAND Online, der fås som ekstraudstyr. Hurtig harddisknavigation med topografisk kortvisning hjælper dig frem til din destination. Kombineret med en mobiltelefon er det muligt at åbne websider, når bilen holder stille, og frit at anvende Mercedes-Benz Apps samt at søge efter specialdestinationer eller vejrudsigter under kørslen. For underholdningen sørger en dvd-afspiller, radio samt grænseflader til tilslutning af eksterne enheder. Yderligere højdepunkter i COMAND Online er stemmestyringssystemet LINGUATRONIC, en Bluetooth -grænseflade med håndfri betjeningsfunktion, en læsefunktion til sms er samt musikoverførsel via audiostreaming. ØVRIGT INFOTAINMENT-UDSTYR Den ekstra funktion Live Traffic Information (indgår i COMAND Online) muliggør modtagelse af aktuel og nøjagtig trafikinformation med henblik på dynamisk destinationsstyring og præcis beregning af ankomstidspunkter. Med tolv højttalere, inklusive basboks, og en 9-kanals DSP-forstærker leverer det 450 watt kraftige Harman Kardon Logic 7 surroundsoundsystem i forbindelse med audiosystemer en fuldendt lydoplevelse, i forbindelse med COMAND Online også i DTS- og Dolby Digital 5.1-format. Brugervenlig navigation, nøjagtige kortdata og fremragende destinationsstyring Garmin MAP PILOT overfører alle fordele ved et Garmin -navigationssystem til Audio 20 CD. Du skal bare isætte et SD-kort med navigationssoftware og kortdatasæt.

38 36 Ambientebelysningen byder dig velkommen. Sæt dig ind og føl dig hjemme ekstraudstyret ambientebelysning, der fås i forbindelse med lyspakken (ekstraudstyr) sørger med sit behagelige indirekte lys for at skabe en fornemmelse af velvære i kabinen. Især i mørke fremhæves kabinedesignets linjeføring og eksklusivitet, og man føler sig tryg på grund af de gode pladsforhold og den reducerede blændning af den modkørende trafik. Du kan vælge mellem tolv forskellige farver og fem lysdæmpningstrin alt efter, hvad du lige har lyst til. Ambientebelysningen er baseret 100 % på LED-teknologi og indstilles bekvemt via kombiinstrumentet. Når dørene åbnes, aktiveres ambientebelysningen automatisk, så passagererne altid føler sig velkomne. MERE LYS, TAK For at skabe en mere eksklusiv stemning i interiøret og opnå den bedst mulige sigtbarhed er det muligt at vælge lyspakken som ekstraudstyr. Den indeholder ambientebelysning i én farve, en funktionsbelysning samt en regnsensor til vinduesviskerne. Den belyste Mercedes-Benz tekst i indstigningslisterne (ekstraudstyr) af børstet rustfrit stål giver bilen et sportsligt og eksklusivt udtryk. Samtidig beskytter den indstigningsområdet mod beskadigelser.

39 37 Maksimal bagagefleksibilitet. EASY-VARIO-PLUS-systemet (ekstraudstyr) består af bagagerumspakken med en bagagerumsbund, der kan indstilles i to højder. I den øverste position opnår man med denne lastkant en fast plan flade, som kan udvides yderligere ved at fælde bagsæderyglænene ned. I den nederste position bliver bagagerummet større. På den måde er det nemt at læsse høje genstande ind i bilen. Passagersædet kan fældes fremad. På den måde kan ryglænet anvendes som bord af passagererne på bagsædet eller som et areal til lange lastgenstande. Bagsæderyglænenes hældning kan justeres, og de kan indstilles i en 90 -cargoposition. Det udvider bagerumspladsen, mens bagsæderne fortsat kan anvendes til passagerer. Desuden kan det komplette bagsædesystem forskydes fremad. Armlænet, som kan klappes ned med to kopholdere, giver også mulighed for udvidelse af bagagerumspladsen. YDERLIGERE EKSTRAUDSTYR I FORBINDELSE MED BAGAGERUMMET Til at skabe mere orden, sikkerhed og yderligere opbevaringsmuligheder i bagagerummet tilbydes ekstraudstyret bagagerumspakke med en bagagerumsbund, der kan indstilles i højden, en 12 V-stikdåse samt en boks med låg under bagagerumsbunden. Til passende beskyttelse af børn i en alder fra ca. to til tolv år tilbydes der integrerede barnesæder på de to yderste bagsædepladser som ekstraudstyr. Til børn i en alder fra ca. to til fire år kræves der desuden en sidehovedstøtte (inkluderet) og et specielt børnesædebord.

40 38

41 39 Standardudstyret. Den ny B-Klasse har et omfattende standardudstyr, men du har herudover desuden mulighed for at skræddersy den ny B-Klasse efter dine egne ønsker. HIGHLIGHTS EKSTERIØR Stålfælge med hjulkapsler i 10-hullers design med dækdimension 195/65 R 15//205/55 R 16 (R00//643)* Letmetalfælge i 10-egers design med dækdimension 225/45 R 17 (R43)* Refleksionsforlygter Rudelister og designelementer i mat, sort plast Dørhåndtag og stødfangere lakeret i bilens farve HIGHLIGHTS INTERIØR Sæder med Venlo stofindtræk (Vianen stof til B 200 Natural Gas Drive) Designelement i sort matrixlook Multifunktionsrat i 3-egers design med tolv betjeningstaster Krystalgrå loftbeklædning Komfortundervogn * Fælgene afhænger af motorvarianten (detaljerede oplysninger fremgår af prislisten). FÅ MERE AT VIDE Den nye generation af B-Klassen er imponerende allerede ved første øjekast. Det komplette standardudstyr er indeholdt i prislisten, som du finder på

42 40 Det stilsikre valg: Udstyrslinjen Style (dansk standard). Uanset om du ligger og cruiser på store boulevarder eller er ude på aktive eventyr i naturen, så udstråler det eksklusive design- og komfortudstyr, som er perfekt afstemt i forhold til hinanden, stor selvsikkerhed og individualitet. HIGHLIGHTS EKSTERIØR Letmetalfælge i 10-egers design med dækdimension 205/55 R 16 (55R) Letmetalfælge i dobbelt 7-egers design med dækdimension 205/55 R 16 (R27, til B 200 Natural Gas Drive) Kølerafdækning med to lameller lakeret i iridiumsølv og kromdetaljer Lister i krom Lang liste i krom på den bageste stødfanger HIGHLIGHTS INTERIØR Sæder med fremhævet skulderområde og Vianen stofindtræk Sædekomfortpakke Designelementer i designlinjen Multifunktionsrat i 3-egers design med afdækning i sølvkrom Gearvælger med detaljer i sølvkrom Kombiinstrument med 11,4 cm (4,5") stort TFT-multifunktionsdisplay i farver Kørelyskontakt i sort højglans med ring i sølvkrom

43 41

44 42

45 43 Progressiv inspiration: Udstyrslinjen Urban. En Mercedes som en metropol. Gå på opdagelse i den og oplev nyt, spændende design samt en udpræget indidviduel stil i interiøret. HIGHLIGHTS EKSTERIØR Letmetalfælge i 5-egers design, lakeret i højglanssort, med dækdimension 225/45 R 17 (R04) Letmetalfælge i fleregers design med dækdimension 225/55 R 17 (08R, til B 200 Natural Gas Drive) Kølerafdækning med to lameller lakeret i iridiumsølv og kromdetaljer Udstødningsssystem med dobbelte afgangsrør i kromlook (undtagen B 200 Natural Gas Drive) Lister i krom (B 200 Natural Gas Drive) Kort liste i krom på den bageste stødfanger HIGHLIGHTS INTERIØR Sæder med fremhævet skulderområde og indtræk i ARTICO-kunstlæder/ Montfoort-stof med kontrastsyninger Designelement i sejldesign Multifunktionsrat i læder og 3-egers design, med perforation i holdeområdet og tolv betjeningstaster samt designsyning og afdækning i sølvkrom Gearvælger i perforeret læder med kontrastsyninger og detaljer i sølvkrom Kombiinstrument med sølvfarvede runde instrumenter og røde visere samt 11,4 cm (4,5") stort TFT-multifunktionsdisplay i farver (B 200 Natural Gas Drive) Sort loftbeklædning (fås i krystalgrå som ekstraudstyr)

46 44 AMG Line. Giv den ny B-Klasse et mere sportslig udtryk, når det gælder designelementer, dynamik og eksklusivitet. Udstyrslinjen AMG Line består af en omfattende AMG styling og yderligere detaljer med henblik på at øge dynamikken. Også i interiøret, som fremstår betydeligt mere sportsligt. AMG Line fås indtil videre udelukkende i forbindelse med Eksklusivpakken eller AMG Eksklusivpakken. AMG Line uden de ovennævnte pakker fås formodentligt fra januar HIGHLIGHTS EKSTERIØR AMG styling med front-, hæk- og sideskørter AMG letmetalfælge i dobbelt 5-egers design, højglanspoleret titangrå lakering, med dækdimension 225/40 R 18 (794) Kølerafdækning med to lameller lakeret i iridiumsølv og med kromdetaljer Udstødningsssystem med dobbelte afgangsrør i kromlook Sænket komfortundervogn med direkte sportsstyring Bremseskiver perforerede foran Bremsekalibre med Mercedes-Benz -påskrift forrest HIGHLIGHTS INTERIØR Sæder med fremhævet skulderområde og indtræk i ARTICO-kunstlæder/ DINAMICA-mikrofiber i sort med røde kontrastsyninger Designelementer i kulfiberlook Multifunktionssportsrat i 3-egers design, affladet forneden, med perforation i gribeområdet og røde kontrastsyninger Gearvælger i perforeret læder med røde kontrastsyninger og detaljer i sølvkrom Kombiinstrument med runde sølvfarvede instrumenter og røde visere samt et 11,4 cm (4,5") stort TFT-multifunktionsdisplay i farver Sportspedaler i børstet rustfrit stål med gummiknopper

47 45

48 46 Eksklusivpakke. Den stilfulde og harmoniske kombination af udsøgt interiørudstyr imødekommer de mest avancerede krav til komfort, kvalitet og design. Blandt højdepunkterne finder man forsæder med sædevarme og 4-trins lændeindstilling, der ligesom multifunktionsrattet og gearvælgeren er i ægte læder. I tråd med dette er instrumentpanelet og dørenes midterfelter udført i ARTICO-kunstlæder. Lister i sølvkrom og designelementer i åbenporet sort højglanspoleret eukalyptustræ bidrager desuden til at skabe en eksklusiv stemning i kabinen. AMG Eksklusivpakke. Baseret på AMG Line er denne udstyrspakke en mulighed for at skabe den største grad af eksklusivitet, individualitet og sportslighed. Blandt højdepunkterne finder du sæderne med sædevarme og 4-trins lændeindstilling, som understreger eksklusiviteten med indtrækket i sort RED CUT-læder og røde kontrastsyninger. I tråd med dette er instrumentpanelet og dørenes midterfelter udført i ARTICO-kunstlæder, og det gælder også armlænene i dørene. Multifunktionssportsrattet, som er affladet nederst og udført i læder, der er perforeret i gribeområdet, og gearvælgeren, der ligeledes er i perforeret læder, understreger de sportslige egenskaber. De røde kontrastsyninger går igen i alle disse elementer og signalerer glæden ved detaljen.

49 47 Night-pakke. Med markant udstyr til eksteriøret giver Night-pakken bilen et sportsligt-ekspressivt udtryk. Dertil hører udsøgte designelementer i sort. Kølerafdækningen er udført med to lameller i sort højglans og kromdetaljer. Stødfangerne har kromdetaljer i sort højglans. De højglanspolerede 45,7 cm (18") store letmetalfælge i dobbelt 5-egers design, sidespejlshusene og kantlisterne er ligeledes udført i sort. Varmeisolerende mørktonede ruder fra B-stolpen beskytter mod nysgerrige blikke og understreger samtidigt sportsligheden.

50 48 Ekstraudstyr. Der er utallige muligheder for at konfigurere din ny B-Klasse. Vælg små detaljer, vælg det raffinerede prik over i et, eller vælg komfortudstyr, som indtil for nylig var forbeholdt biler i luksusklassen. Der er masser at kigge på i denne brochure. Men du er også velkommen til at besøge os på vores hjemmeside hvor du kan lære den ny B-Klasse at kende, mens du sidder hjemme i sofaen Foruden det markante udtryk sørger LED High Performance-forlygterne 1 også for mere sikkerhed i mørke ved hjælp af en bred lysfordeling, en dagslyslignende lysfarve og et lavt energiforbrug. Føreren mødes af en coming home -funktion med en imponerende iscenesættelse af lyset, der ændrer sig langsomt fra blåt til hvidt, når bilen låses op. Baglygterne med LED-teknik er en visuel fornøjelse, som også forbedrer synligheden. 2 KEYLESS-GO: Ved hjælp af dette adgangs- og kørselsgodkendelsessystem, kan du nemt åbne, starte og låse bilen alene ved at medbringe den elektroniske nøgle. 3 Når du ikke har brug for anhængertrækket, kan du opbevare det bag den bageste kofanger på en pladsbesparende måde. Når du skal tilkoble en personbilsanhænger eller montere en cykelholder, klapper du det helt enkelt ud igen. Frigørelsen sker via et betjeningselement med lysdioder i bagagerummet. 4 Panoramatag: Med sine store glasflader sørger dette tagsystem for at skabe et særligt lyst og venligt miljø i kabinen. Bagtil består det af et fast panoramaglastag og fortil af et elektrisk skydetag i glas. 1 Ekstraudstyret LED High Performance-forlygter fås ikke til B 200 Natural Gas Drive.

51 49 Originaltilbehør. Den ny B-Klasse er så godt som fuldendt. Men du må alligevel ikke gå glip af vores originaltilbehør. Her kan du finde alt, der gør det sjovere, mere praktisk og mere indidividuelt at være bilejer. Og der stilles samme høje krav til hele sortimentet: Hver enkelt tilbehørsdel er udviklet til den ny B-Klasse i overensstemmelse med de høje sikkerhedsstandarder hos Mercedes-Benz. 1 En strålende idé: Den belyste Mercedes-stjerne. Ved hjælp af lyslederog LED-teknik lyser stjernen i midten af kølergrillen, når bilen låses og låses op med fjernbetjeningen, og når en dør eller bagklappen åbnes. Kun ved afbrudt motor. Ikke i forbindelse med DISTRONIC PLUS (kode 239). 2 Med det nye head-up-display (ekstraudstyr) med høj opløsning kan du alt efter udstyr altid se de vigtigste informationer, som f.eks. hastigheden, evt. hastighedsbegrænsninger eller navigationsoplysninger. Du vil have fornemmelsen af, at visningen svæver i luften over motorhjelmen to meter foran dig. Det giver mere sikkerhed, for du skal ikke længere tage øjnene væk fra vejen. En sensor tilpasser visningens lysstyrke til de aktuelle lysforhold Ski- og snowboardholder New Alustyle Komfort. Passer til fastgørelse på dit tagskinnesystem. Beregnet til seks par ski* eller fire snowboards og kan aflåses. Den praktiske udtræksfunktion gør det nemmere at håndtere indholdet i forbindelse med læsning. ipad integration bagi. Med den komfortable dockingstation har du mulighed for at medbringe din ipad med alle de sædvanlige funktioner i din Mercedes-Benz på en ergonomisk og kollisionssikker måde. Alle tilslutninger er tilgængelige, f.eks. til dine hovedtelefoner eller opladerkabler. Holderen fastgøres på nakkestøtten og kan vippes samt drejes 90. Fås til ipad 2, ipad 3 og ipad 4. GÅ PÅ OPDAGELSE I HELE VORES SORTIMENT Findes nu online på * Afhænger af skienes mål.

52 50 R00 55R R78 R R27 R43 08R Fælge. Hjulene er rent teoretisk en nødvendig del af en bil. Men for mange er der også følelser involveret: Taler man om sin drømmebil, spiller de perfekte fælge ofte en meget stor rolle. Derfor har vi sammensat et omfattende og varieret sortiment til dig. STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR R00 Stålfælg med hjulkapsel i 10-huls design med dækdimension 195/65 R 15 (standardudstyr til B 160 CDI, B 180 CDI BlueEFFICIENCY Edition, B 180 CDI, B 180 BlueEFFICIENCY Edition og B 180) 643 Stålfælg med hjulkapsel i 10-huls design med dækdimension 205/55 R 16 (standardudstyr til B 200 CDI, B 220 CDI, B 200, B 220 4MATIC og B 200 Natural Gas Drive; Standard til B 160 CDI, B 180 CDI BlueEFFICIENCY Edition, B 180 CDI, B 180 BlueEFFICIENCY Edition og B 180) 55R Letmetalfælg med 10-egers design og dækdimension 205/55 R 16 (indgår i udstyrslinjen Style undtagen B 200 Natural Gas Drive; Ekstraudstyr til alle modeller undtagen B 200 CDI 4MATIC, B 220 CDI 4MATIC, B 250, B 250 4MATIC og B 200 Natural Gas Drive) R27 Letmetalfælg i dobbelt 7-egers design, lakeret i vanadiumsølv, med dækdimension 205/55 R 16 (indgår i udstyrslinjen Style til B 200 Natural Gas Drive) R78 Letmetalfælg i dobbelt 5-egers design, matsort lakeret og højglanspoleret, med dækdimension 205/55 R 16 (ekstraudstyr til alle modeller undtagen B 200 CDI 4MATIC, B 220 CDI 4MATIC, B 250, B 250 4MATIC og B 200 Natural Gas Drive) R43 Letmetalfælg i 10-egers design med dækdimension 225/45 R 17 (standardudstyr B 200 CDI 4MATIC, B 220 CDI 4MATIC, B 250 og B 250 4MATIC; Ekstraudstyr til alle øvrige modeller undtagen BlueEFFICIENCY Edition modeller og B 200 Natural Gas Drive)

53 51 25R 26R R 01R R04 Letmetalfælg i 5-egers design, lakeret i sort højglans, med dækdimension 225/45 R 17 (indgår i udstyrslinjen Urban undtagen BlueEFFICIENCY Edition modeller og B 200 Natural Gas Drive) 08R Letmetalfælg i fleregersdesign med dækdimension 225/55 R 17 (indgår i udstyrslinjen Urban til B 200 Natural Gas Drive) 25R Letmetalfælg i 10-egers design, lakeret i vanadiumsølv, med dækdimension 225/50 R 17 (ekstraudstyr til alle modeller undtagen BlueEFFICIENCY Edition modeller og B 200 Natural Gas Drive) 44R Letmetalfælg i dobbelt 5-egers design, lakeret i tremolitgrå, med dækdimension 225/45 R 17 (ekstraudstyr til alle modeller undtagen BlueEFFICIENCY Edition modeller og B 200 Natural Gas Drive) 26R Letmetalfælg i dobbelt 7-egers design, med dækdimension 225/45 R 17 (ekstraudstyr til alle modeller undtagen BlueEFFICIENCY Edition modeller og B 200 Natural Gas Drive) 01R Letmetalfælg i dobbelt 5-egers design, sortlakerede og højglanspolerede, med dækdimension 225/40 R 18 (standard i forbindelse med Night-pakke; Ekstraudstyr til alle øvrige modeller undtagen BlueEFFICIENCY Edition modeller og B 200 Natural Gas Drive) 791 AMG letmetalfælg i fleregersdesign, lakeret i titangrå og højglanspoleret, med dækdimension 225/40 R 18 (ekstraudstyr, ikke i forbindelse med Night-pakke og ikke til BlueEFFICIENCY Edition modeller og B 200 Natural Gas Drive) 794 AMG letmetalfælg i dobbelt 5-egersdesign, lakeret i titangrå og højglanspoleret, med dækdimension 225/40 R 18 (indgår i udstyrslinjen AMG Line, ikke i forbindelse med Night-pakke og ikke til BlueEFFICIENCY Edition modeller og B 200 Natural Gas Drive) 781 AMG letmetalfælg i dobbelt 5-egers design, sortlakerede og højglanspolerede, med dækdimension 225/40 R 18 (standard i forbindelse med Nightpakke; Ekstraudstyr til alle øvrige modeller undtagen BlueEFFICIENCY Edition modeller og B 200 Natural Gas Drive) 646 Letmetalfælg i fleregers design, lakeret i sort med højglanspoleret fælghorn, med dækdimension 225/40 R 18 (ekstraudstyr til alle modeller und tagen BlueEFFICIENCY Edition modeller og B 200 Natural Gas Drive) DU KAN FINDE FLERE FÆLGE i vores tilbehørsprogram. Du kan få oplysninger om originalt Mercedes-Benz tilbehør på eller direkte hos din Mercedes-Benz partner.

54 52 Mere end en stjerne. Et helt univers. Mercedes-Benz serviceydelser. Der er én ting, som altid følger med i din nye bil: Fornemmelsen af at komme trygt frem. Hvis du på et tidspunkt skulle få brug for hjælp, kan du kontakte Mercedes-Benz Service24h på vores servicehotline Med Mercedes-Benz mobilitetspakke Mobilo 2 er du altid mobil, selv hvis du kommer ud for tekniske uheld, ulykker, hærværk e.l. Pakken dækker udgifter til nødhjælp, bugsering eller erstatningsbil i 40 europæiske lande i op til 30 år 2. Derudover tilbydes der med Mobilo særlige mobilitetsydelser i forbindelse med værkstedsbesøg under garanti- og kulanceafviklingen i de første 4 år efter den første indregistrering. Mercedes-Benz Finans. Realisér din drøm om at køre en Mercedes-Benz: Vores attraktive leasing- og finansieringsprodukter kan skræddersys til dine individuelle behov. Herudover tilbyder vi en bred vifte af forsikringsprodukter. Din Mercedes-Benz forhandler står gerne til rådighed med yderligere oplysninger om de nyeste finansielle serviceydelser og betingelser. Bliv fri for uforudsete værkstedsudgifter 3 : En Mercedes-Benz serviceaftale dækker uventede reparationer, serviceeftersyn eller sliddele afhængigt af aftalen. Hvis du vil vide mere om Mercedes-Benz serviceaftaler, er du altid velkommen til at kontakte en af vores autoriserede forhandlere eller et af vores autoriserede serviceværksteder. 1 Ved opkald fra udlandet: Efter gyldighedsperiodens udløb kan Mobilo forlænges i op til 30 år fra service til service på et autoriseret Mercedes-Benz serviceværksted. 3 I henhold til betingelserne i Mercedes-Benz serviceaftaler. Billedet til højre: MERCEDES AMG PETRONAS F1 W05, sæson 2014.

55 53 Oplev Mercedes-Benz digitale verden hvor du end befinder dig. Takket være det omfattende udbud af optime rede funktioner til smartphone og tablet kan du gå på op dagelse i Mercedes-Benz verden, selv når du er på farten. På vores hjemmeside har du mulighed for at tage på en interaktiv køretur og komme helt tæt på alle vores biler. Læs mere på Med appʼen Mercedes-Benz Guides kan du udforske de enkelte bilers highlights via billeder, animationer og film samt søge i den digital instruktionsbog både on- og offline. Appʼen er gratis og fås i itunes Store (ios) og Google Play Store (Android). Herudover finder du os også på Facebook, hvor du kan få indblik i spændende nyheder, film og indlæg fra alle med interesse for Mercedes-Benz. Fascinationen Mercedes-Benz. Oplev, hvad der har bevæget verden i mere end 125 år, og tag på en fascinerende tidsrejse gennem bilhistorien på Mercedes-Benz Museum. Mere end udstillingsgenstande fordelt på kvadratmeter præsenterer den enestående tradition og innovationskraft, som kendetegner automobilens opfinder. Den ene billegende efter den anden står i kø her: Unikaer som den ældste endnu eksisterende Mercedes fra 1902, kompressorbiler eller de legendariske vingedørsmodeller. Velkommen på Mercedes-Benz Museum et sted for nyskabelser. Kan vi forestille os motorsporten uden Mercedes-Benz? I Mercedes-Benz historie har motorsporten spillet en stor rolle lige fra begyndelsen - vinderbilen i verdens første motorløb var udstyret med en Daimler-motor, og det blev til mange sejre for den legendariske Sølvpil. Den glansfulde historie fortsætter helt frem til nutiden: MERCEDES AMG PETRONAS Formel-1-teamet og DTM Mercedes AMG C-coupéerne kæmper weekend efter weekend om point og sejre.

56 54 Tekniske data. DIESELMOTORER B 160 CDI B 180 CDI B 180 CDI BlueEFFICIENCY Edition B 200 CDI B 200 CDI 4MATIC B 220 CDI B 220 CDI 4MATIC Antal cylindre/placering 4/R 4/R 4/R 4/R 4/R 4/R 4/R Totalvolumen i cm Nominel ydelse 1 i kw (hk) ved o/min 66 (90)/ (109)/ (109)/ (136)/ (136)/ (177)/ (177)/ Nominelt drejningsmoment 1 i Nm ved o/min 240/ / / / / / / Gearkasser 6-trins, manuel [7G-DCT] 6-trins, manuel [7G-DCT] 6-trins, manuel [ ] 6-trins, manuel [7G-DCT] [7G-DCT] [7G-DCT] [7G-DCT] Acceleration fra 0 til 100 km/t. i s 14,0 [14,3] 11,6 [11,9] 11,6 [ ] 9,9 [9,8] [9,8] [8,3] [8,3] [7G-DCT] Tophastighed ca. i km/t. [7G-DCT] 180 [180] 190 [190] 190 [ ] 210 [210] [207] [224] [220] Dækdimension foraksel 195/65 R /65 R /65 R /55 R /45 R /55 R /45 R 17 Dækdimension bagaksel 195/65 R /65 R /65 R /55 R /45 R /55 R /45 R 17 Brændstof Dieselbrændstof Dieselbrændstof Dieselbrændstof Dieselbrændstof Dieselbrændstof Dieselbrændstof Dieselbrændstof Brændstofforbrug 2 i km/l Bykørsel [7G-DCT] Landevejskørsel [7G-DCT] Blandet kørsel [7G-DCT] CO 2 -emission 2 i g/km ved blandet kørsel [7G-DCT] Emissionsklasse 3 /energiklasse 4 [7G-DCT] 20,0 20,4 [22,2 25,0] 25,6 27,0 [25,0 27,0] 23,3 24,4 [23,8 25,0] 20,0 20,4 [22,2 25,0] 25,6 27,0 [25,0 27,0] 23,3 24,4 [23,8 25,0] 23,3 [ ] 31,3 [ ] 27,8 [ ] 18,2 18,5 [20,4 21,3] 25,6 27,8 [26,3 28,6] 22,2 23,3 [23,8 25,0] [16,9 17,2] [22,2] [20,0] [20,0 20,4] [26,3 27,8] [23,3 24,4] [16,9 17,2] [22,2] [20,0] [ ] [ ] 94 [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] Euro 6/A [Euro 6/A+] Euro 6/A [Euro 6/A+] Euro 5/A+ [ ] Euro 6/A [Euro 6/A+] [Euro 6/B] [Euro 6/A+] [Euro 6/B] Tankindhold, heraf reserve, ca. i l 50/6,0 50/6,0 40/6,0 50/6,0 56/6,0 50/6,0 56/6,0 Bagagerumsvolumen 5 i l Vendediameter i m 11,0 11,0 11,0 11,0 11,0 11,0 11,0 Egenvægt 6 i kg [7G-DCT] [1.450] [1.450] [ ] [1.505] [1.575] [1.505] [1.575] Tilladt totalvægt i kg [7G-DCT] [1.985] [1.985] [ ] [2.025] [2.095] [2.025] [2.095] Det bedste til motoren: Mercedes-Benz original motorolie. 1 Oplysninger om nominel ydelse og nominelt drejningsmoment iht. direktiv 80/1269/EØF i den aktuelt gældende udgave. 2 De anførte værdier er beregnet iht. den foreskrevne målemetode (forordning [EF] 715/2007 i den aktuelt gældende udgave). Oplysning iht. direktiv 1999/94/EF i den aktuelt gældende udgave: Oplysningerne gælder ikke for en bestemt bil og er ikke at betragte som indhold i et tilbud, men er alene beregnet til sammenligning mellem forskellige biltyper. 3 Gælder kun inden for EU. Nationale afvigelser kan forekomme. 4 Beregnet på grundlag af den målte CO 2-emission under hensyntagen til bilens vægt.

57 55 BENZINMOTORER B 180 B 180 BlueEFFICIENCY Edition B 200 B 200 Natural Gas Drive B 220 4MATIC B 250 B 250 4MATIC Antal cylindre/placering 4/R 4/R 4/R 4/R 4/R 4/R 4/R Totalvolumen i cm Nominel ydelse 1 i kw (hk) ved o/min 90 (122)/ (122)/ (156)/ (156)/ (184)/ (211)/ (211)/5.500 Nominelt drejningsmoment 1 i Nm ved o/min 200/ / / / / / / Gearkasser 6-trins, manuel [7G-DCT] 6-trins, manuel [ ] 6-trins, manuel [7G-DCT] 6-trins, manuel [7G-DCT] [7G-DCT] [7G-DCT] [7G-DCT] Acceleration fra 0 til 100 km/t. i s 9,3 [9,1] [7G-DCT] 9,3 [ ] 8,6 [8,4] 9,2 [9,1] [7,5] [6,8] [6,7] Tophastighed ca. i km/t. [7G-DCT] 200 [200] 190 [ ] 220 [220] 200 [200] [225] [240] [235] Dækdimension foraksel 195/65 R /65 R /55 R /55 R /55 R /45 R /45 R 17 Dækdimension bagaksel 195/65 R /65 R /55 R /55 R /55 R /45 R /45 R 17 Brændstof Benzin 95 oktan Benzin 95 oktan Benzin 95 oktan Naturgas/95 oktan blyfri Benzin 95 oktan Benzin 95 oktan Benzin 95 oktan Brændstofforbrug 2 i km/l Bykørsel [7G-DCT] Landevejskørsel [7G-DCT] Blandet kørsel [7G-DCT] CO 2 -emission 2 i g/km ved blandet kørsel [7G-DCT] Emissionsklasse 3 /energiklasse 4 [7G-DCT] 13,2 13,5 [14,5] 21,3 22,2 [21,3 22,2] 17,2 17,9 [18,2 18,5] 14,3 [ ] 23,8 [ ] 19,2 [ ] 13,2 13,3 [14,5] 21,3 22,2 [21,3 22,2] 17,2 17,9 [18,2 18,5] 16,7 [17,6 17,9] 7 28,6 30,3 [28,6] 7 22,7 23,3 [23,3 23,8] 7 [11,9] [17,6 18,5] [14,9 15,4] [11,6 11,8] [21,3 21,7] [16,4] [11,9] [17,6 18,2] [14,9 15,2] [ ] 122 [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] Euro 6/A [Euro 6/B] Euro 6/B [ ] Euro 6/A [Euro 6/A] Euro 6/A [Euro 6/A+] [Euro 6/B] [Euro 6/B] [Euro 6/C] Tankindhold, heraf reserve, ca. i l 50/6,0 50/6,0 50/6,0 21,0 kg/3,0 kg (naturgas)/ 56/6,0 50/6,0 56/6,0 12/5,0 (benzin 95 oktan) Bagagerumsvolumen 5 i l Vendediameter i m 11,0 11,0 11,0 11,0 11,0 11,0 11,0 Egenvægt 6 i kg [7G-DCT] [1.425] [ ] [1.425] [1.535] [1.505] [1.465] [1.505] Tilladt totalvægt i kg [7G-DCT] [1.960] [ ] [1.960] [2.050] [2.030] [1.990] [2.030] 5 Oplysninger i henhold til direktiv 70/156/EØF, som ændret ved 2000/40/EF. 6 Oplysninger i henhold til direktiv 92/21/EF, som ændret ved 95/48/EF (vægt i køreklar tilstand, brændstoftank 90 % fyldt, med fører, 68 kg, og bagage, 7 kg) for biler med standardudstyr. Ekstraudstyr og tilbehør forøger vægten, hvilket reducerer lasteevnen tilsvarende. 7 Angivelserne gælder kun for naturgasdrift i kilo pr. km. Værdierne i kantede parenteser gælder motorer i forbindelse med 7-trins dobbeltkoblingsgearkassen 7G-DCT. Yderligere tekniske data finder du på

58 56 Mål Samtlige mål er anført i millimeter. De viste mål er gennemsnitsværdier. De gælder for biler med standardudstyr og uden last. De viste mål gælder for biler med diesel- eller benzinmotorvarianter. For B 200 Natural Gas Drive kan disse angivelser afvige på visse punkter.

59 Standardlakeringer Metalliclakeringer 1 57 Lakeringer Standardlakeringer Jupiterrød Cirrushvid Natsort Metalliclakeringer Sydhavsblå 191 Kosmossort 592 Nordlysviolet 761 Polarsølv 787 Mountaingrå 894 Universblå 990 Orientbrun Ekstraudstyr. 761

60 Standardudstyr Style 2 58 Indtræk og interiørelementer Indtræk Stof Venlo sort Stof Vianen sort 1 Stof Vianen krystalgrå 1 Kunstlæder ARTICO saharabeige 2 Kunstlæder ARTICO sort 2 Kunstlæder ARTICO krystalgrå 2 Læder, sort/sort Læder hasselbrun Læder cranberryrød Kunstlæder ARTICO/stof Montfoort sort Kunstlæder ARTICO/stof Montfoort krystalgrå Kunstlæder ARTICO/mikrofiber DINAMICA sort Sort RED CUT-læder Interiørlister H88 H53 H81 H Matrixdesign Linjedesign Sail design Kulfiberlook Eukalyptustræ brun, med åbne porer 2, 3 Asketræ sort højglans 2, 4 H H Indgår i ekstraudstyret i forbindelse med B 200 Natural Gas Drive. 2 Ekstraudstyr. 3 Indgår i Eksklusivpakken. 4 Fås som ekstraudstyr uden merpris ved Eksklusivpakken

61 Urban 2 AMG Line 2 Eksklusivpakke 2 AMG Eksklusivpakke H H H

62 Bortskaffelsesordning. Vi tager gerne din B-Klasse tilbage igen med henblik på miljøvenlig bortskaffelse i henhold til bortskaffelsesdirektivet fra Den Europæiske Union (EU) men der er længe til endnu. For at gøre bortskaffelsen så enkel som muligt står et net af genbrugsstationer og skrotningsfirmaer til din rådighed. Her er du velkommen til at aflevere din bil uden omkostninger. På den måde kan du være med til at slutte genbrugsringen og skåne ressourcerne. Du kan læse mere om genbrug af udrangerede biler, genvinding og betingelserne for bortskaffelsesordningen på den nationale Mercedes-Benz hjemmeside. Bemærk følgende angående oplysningerne i denne brochure: Efter redaktionens afslutning den 9. juli 2014 kan der være foretaget ændringer på produktet. Der tages derfor forbehold for konstruktions- eller formændringer, afvigelser i farvetoner og ændringer i leveringsomfanget fra producentens side, i det omfang det med rimelighed kan forlanges af køber at acceptere disse ændringer eller afvigelser under hensyntagen til sælgers interesser. Såfremt sælger eller producent bruger symboler eller numre til at betegne en bestilling eller den bestilte genstand med, kan der ikke udledes nogen rettigheder alene heraf. Illustrationerne kan vise tilbehør og ekstraudstyr, som ikke er omfattet af det almindelige standardudstyr ved levering. Der kan forekomme farveafvigelser, som skyldes tryktekniske faktorer. Brochuren anvendes internationalt. Udsagn, der vedrører lov-, rets- og skattemæssige bestemmelser og konsekvenser, gælder imidlertid kun for Forbundsrepublikken Tyskland på tidspunktet for redaktionens afslutning. Kontakt derfor din Mercedes-Benz forhandler for at få oplysninger om de gældende love og bestemmelser i dit land. Daimler AG, Mercedesstr. 137, Stuttgart MS/MAC /1114 Printed in Germany

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

Den ny Citan. Kassevogn.

Den ny Citan. Kassevogn. Den ny Cita n. Kassevog n. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan kassevogn og Mixto 1 for første gang tilbyde

Læs mere

Indbydende og distanceret

Indbydende og distanceret E - Klasse sedan Hjemme på vejen E - Klassen har i årtier været indbegrebet af komfort og sikkerhed. Selv om den opfindes på ny igen og igen. I dag er der over 70 sensorer, som udelukkende har til opgave

Læs mere

E - Klasse stationcar

E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar rummelig elegance. Den aktive motorhjelm fordi man bør have held i uheld. Formsproget fordi det ikke behøver store ord med på vejen. Lakeringen fordi livet

Læs mere

Metallak / alm. Farve Standardfarve

Metallak / alm. Farve Standardfarve Metallak / alm. Farve Standardfarve CDI CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI CDI 4MATIC 4MATIC 4MATIC S S S S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589U) Cirrushvid (kode 650U) Natsort (kode 696U) Metallakering 7244

Læs mere

E-Klasse. Stationcar.

E-Klasse. Stationcar. E-Klasse. Stationcar. Den kan jeg godt lide: Den viser sig fra sin bedste side. Uanset fra hvilket perspektiv. Den ny E-Klasse stationcar redefinerer begrebet størrelse. Formen udstråler en enorm fremdrift,

Læs mere

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på.

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. C-Klasse sedan. Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. Den ny C-Klasse kender sine rødder. Ved, hvor den vil hen. Dens mål: At lede. Vejen dertil: Opad. Dens teknologi, design, materiale er fremragende.

Læs mere

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013 M110 Metallakering 13 523 M155 ARTICO kunstlæder r 101 sort, 105 saharabeige og 108 krystalgrå S S S S S S S S S Grå taghimmel kode 58U indgår ved kode 101 og 108 Sort taghimmel kode 51U indgår ved kode

Læs mere

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart.

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. >> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. 6371 >> Ingen bekymringer med smart fra første kilometer. Hvad passer bedst til dit behov? Du kan næsten

Læs mere

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen.

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. C-Klasse stationcar. Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. Den ny C-Klasse stationcar er ligeså attraktiv, som den er fornuftig. Både form og funktion er, som du ønsker det. Den, der har

Læs mere

PGA of Denmark 2017 priser 7 måneders leasing Mercedes-Benz

PGA of Denmark 2017 priser 7 måneders leasing Mercedes-Benz A-Klasse A200 M6 Business 0 4.745 2,50 A200 7G-DCT Business 0 5.545 2,50 : Business-varianten indeholder: Urban Designline (17 alufælge, kromlister og dobbelt udstødning) samt Comfortpakke (Parktronic

Læs mere

A-Klasse ekstraudstyr 01.07.2013

A-Klasse ekstraudstyr 01.07.2013 5dørs hatchback AKlasse ekstraudstyr 01.07.2013 Metallakering. 162U,191U, 592U,761U,787U,893U,894U 14 304 662 designo mountain grey magno matlak 45 510 Sportssæder i ARTICO / stof Messancy r 451 sort eller

Læs mere

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696)

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallak / alm. Farve Indtræk CDI NGD CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI Standardfarve S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallakering 13 523 Kosmossort metallic

Læs mere

Gældende fra 3 oktober 2017

Gældende fra 3 oktober 2017 C-Klasse St.Car Business Solutions Gældende fra 3 oktober 2017 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag C 200 T Man. BUSINESS Benzin 18,2 2,0 184 / 300 1600 kr

Læs mere

CLA prisliste 01.04.2013

CLA prisliste 01.04.2013 CLA prisliste 01.04.2013 Halvårlig Model BM kw/(hk) Nm Energiklasse CO2 Km/l grøn ejerafgift Salgspris DIESEL 7G-DCT 117 303 125 (170) 350 109 23,8 1 380 578 500 BENZIN 6-trins manuel 90 (122) 200 126

Læs mere

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr.

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr. KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse OBS: Priserne gælder kun så længe lager

Læs mere

Metallak / alm. Farve Standardfarve Jupiterrød (kode 589U) Cirrushvid (kode 650U) Natsort (kode 696U)

Metallak / alm. Farve Standardfarve Jupiterrød (kode 589U) Cirrushvid (kode 650U) Natsort (kode 696U) CDI CDI CDI 4MATIC 4MATIC GD Metallak / alm. Farve Standardfarve S S S S S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589U) Cirrushvid (kode 650U) Natsort (kode 696U) Metallakering - 10 900 Kosmossort metallic (kode

Læs mere

Koncept B Mercedes-Benz 12 måneders leasing

Koncept B Mercedes-Benz 12 måneders leasing A-Klasse Levering senest d. 1/5 2018 A200 M6 EDITION 16.000/20.000 2.596/3.245 286.225 660 2,00/2,50 A200 7G-DCT EDITION 16.000/20.000 2.996/3.745 306.717 690 2,00/2,50 : Edition indeholder: European EDITION

Læs mere

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer.

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. En ny klasse af last. Hvad angår nyttelast og volumen kan det i fremtiden vare lidt længere, inden du støder mod kapacitetsgrænserne. For med Antos Loader og

Læs mere

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 31.08.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR 89.990 kr. 1.0

Læs mere

A for attitude. A-Klasse.

A for attitude. A-Klasse. A-Klasse. A for attitude. A-Klasse. A-Klassen er linjer med attitude. A-Klassen er selvbevidste køreegenskaber. Og A-Klassen udfordrer dine forestillinger om, hvad du kan forlange af en bil. A-Klassen

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing Koncept A - A-Klasse A180 d M6 Business 0 4.196 5.245 261.020 585 2,00 2,50 A180 d 7G-DCT Business 0 4.596 5.745 294.020 678 2,00 2,50 A200 d M6 Business 0 4.596 5.745 286.080 678 2,00 2,50 A200 d 7G-DCT

Læs mere

CLA ekstraudstyr 07.10.2013

CLA ekstraudstyr 07.10.2013 Metallakering 16 643 Kosmos-sortmetallic (kode 191U) Nodic violettmetallic (kode 592U) polarsølv metallic (kode 761U) mountain-gråmetallic (kode 787U) og universumblå-metallic ( 787U) 991U designo polarsølv

Læs mere

Gælder fra 24 maj 2018

Gælder fra 24 maj 2018 E Coupé & Cab Business Solutions Gælder fra 24 maj 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 coupé Benzin 13,9 2.0 184/300 1800 kr 567.000 E 350 coupé

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing Koncept A - A-Klasse A180 d M6 Business 0 4.196 5.245 261.020 585 2,00 2,50 A180 d 7G-DCT Business 0 4.596 5.745 294.020 678 2,00 2,50 A200 d M6 Business 0 4.596 5.745 286.080 678 2,00 2,50 A200 d 7G-DCT

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse C 220 d Business 315.879 170 25,0 110 A+ C 220 d aut. Business 334.921 170 22,7 109 A+ C 220 d aut. Business Plus 347.797 170 22,7 109

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing Koncept A - Mercedes-Benz A-Klasse A200 M6 EDITION 0 4.396 5.495 286.225 660 2,00 2,50 A200 7G-DCT EDITION 0 4.796 5.995 306.717 691 2,00 2,50 : Edition indeholder: European EDITION med STYLE (interiør),

Læs mere

Taler et flydende formsprog. Hver eneste linje og flade er tegnet med fokus på et æstetisk klart design.

Taler et flydende formsprog. Hver eneste linje og flade er tegnet med fokus på et æstetisk klart design. E-Klasse stationcar Taler et flydende formsprog. Hver eneste linje og flade er tegnet med fokus på et æstetisk klart design. Dynamiske proportioner med spændende linjeføring giver E-Klasse stationcar

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID Green light for efficiency ØKONOMI OG MILJØ BLIVER TO SIDER AF SAMME SAG Høj kvalitet fra Europa og teknologisk innovation fra Japan mødes for at klare

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d 4MATIC aut. 535.637 170 16,9 156 C GLC 220 d 4MATIC Night edition 625.000 170 16,7 158 C GLC 250 d 4MATIC aut. 569.237 204

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d 4MATIC aut. 540.000 170 14,7 179 B GLC 220 d 4MATIC aut. Night edition 625.000 170 13,9 188 C GLC 250 d 4MATIC aut. 575.000

Læs mere

Gældende fra 12 juni 2018

Gældende fra 12 juni 2018 A-klasse Business Solutions Gældende fra 12 juni 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser A 200 DCT Business Benzin 18,9 1,3 163 / 250 1600 kr 300.000 A 180 d DCT Business Diesel

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d 4MATIC aut. Coupé 590.000 170 14,5 181 B GLC 220 d 4MATIC aut. Coupé Night edition 675.000 170 13,7 192 B GLC 250 d 4MATIC

Læs mere

Den ny generation A - Klasse

Den ny generation A - Klasse Den ny generation A - Klasse Indhold A - Klasse 1 Eksteriørdesign 2 Dynamik 6 Diesel- og benzinmotorer 6 ECO start -/ stopfunktion 8 Sikkerheds- og kabinekoncept 10 Udstyr 12 Standardudstyr 12 Udstyrslinje

Læs mere

E-Klasse Coupé & Cabriolet 01.01.2013

E-Klasse Coupé & Cabriolet 01.01.2013 M110 Metallakering (iflg.mønsterkort) 20 804 799 Metallakering Diamanthvid BRIGHT 40 048 M115 Metallakering designo 52 010 r: 033, 041. 046 M120 Metallakering designo mystic 74 115 r: 052 M140 Lakering

Læs mere

Intuitivt stildefinerende.

Intuitivt stildefinerende. E-Klasse sedan Intuitivt stildefinerende. E-Klasse sedan har et moderne og kultiveret sportsligt udtryk der er imponerende ubesværet og stilfuldt. Hver eneste linje er designet med et æstetisk klart fokus.

Læs mere

Alt det, der gør dig til noget særligt.

Alt det, der gør dig til noget særligt. CLA shooting brake Alt det, der gør dig til noget særligt. Helt ny i byen og klar til at gøre varigt indtryk. Designet får dig til at stråle. Ydelsen sætter fart på dit liv. Interfacet taler dit sprog.

Læs mere

Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer.

Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer. Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer. Den nye dimension inden for last: Actros Loader og Actros Volumer. Fremover vil der gå længere tid, inden du støder mod begrænsningerne, hvad angår nyttelast

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Gælder fra 31 oktober 2018

Gælder fra 31 oktober 2018 E-klasse Sedan Business Solutions Gælder fra 31 oktober 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 BUSINESS Benzin 16,4 2,0 184 / 300 1900 kg kr 479.998

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

Den ny Atego. Den ny Axor.

Den ny Atego. Den ny Axor. Den ny Atego. Den ny Axor. Mere attraktiv, mere komfortabel og desuden pålidelig og økonomisk som altid glæd dig til den ny Atego og den ny Axor. Og til den ny, markante profil og en lang række yderligere

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis.

Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis. Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis. God service skal man ikke lede længe efter! Tillykke med din nye Mercedes-Benz. I dette øjeblik tænker du næppe meget over fremtidige serviceeftersyn

Læs mere

R-Klasse ekstraudstyr 01.07.2012

R-Klasse ekstraudstyr 01.07.2012 M110 Metallakering (iflg.farvekort) 22.624 M150 Diamanthvid BRIGHT metallak 42.909 M155 Kunstlæder Artico S S S S S Inkl. elektrisk indstillelige forsæder og 4-vejs lændestøtte i førersiden Ikke i.f.m.

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI.

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI. 5-dørs DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105 213.780,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 CO2: 110 239.435,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,2 CO2: 115 277.742,- DIESEL DATA FR

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

r du med dette familiemedlem fra start af så godt som forberedt på det hele: B-Klasse masser af plads til masser af orden. Og den fanger blikket: En

r du med dette familiemedlem fra start af så godt som forberedt på det hele: B-Klasse masser af plads til masser af orden. Og den fanger blikket: En B-Klasse. r du med dette familiemedlem fra start af så godt som forberedt på det hele: B-Klasse masser af plads til masser af orden. Og den fanger blikket: En selvbevidst front med h Foran dig trafikken,

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg ST DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 108 223.567,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 23,3 110 232.700,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,7 115 256.645,- DIESEL DATA FR 2.0 TDI HK: 184

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Koncept B Mercedes-Benz 12 måneders leasing

Koncept B Mercedes-Benz 12 måneders leasing A-Klasse A200 7G-DCT Business 25.000 2.876 3.595 300.000 660 2,00 2,50 A200 7G-DCT Business AMG* 25.000 3.276 4.095 318.500 702 2,00 2,50 A220 4MATIC Business 25.000 3.476 4.345 350.000 850 2,00 2,50.dk

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER ALLE MODELLER NEDSAT MED 5.000 ASTRA ST FÅS NU FRA KUN 199.990 Sidst opdateret: 10. 05. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift

Læs mere

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing A-Klasse A180 d BE M6 0 3.996 4.995 265.739 643 2,20 2,75 A180 d BE 7G-DCT 0 4.596 5.745 302.940 758 2,20 2,75 A200 d BE M6 0 4.596 5.745 290.739 740 2,20 2,75 A200 d BE 7G-DCT 0 5.196 6.495 323.941 835

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 12. 08. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Edition+ Exclusive

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 15.08.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Edition+

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 229.990

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 10.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Multijusterbart rat

Læs mere

Indhold. A - Klasse. 1. Eksteriørdesign 2. Farver og materialer 24 Lakeringer 24 Indtræk, læder og interiørelementer 25

Indhold. A - Klasse. 1. Eksteriørdesign 2. Farver og materialer 24 Lakeringer 24 Indtræk, læder og interiørelementer 25 A - Klasse. Indhold. A - Klasse. 1 Eksteriørdesign 2 Dynamik 6 BlueEFFICIENCY 6 Benzinmotorer 10 Dieselmotorer 12 Sikkerheds- og kabinekoncept 14 Farver og materialer 24 Lakeringer 24 Indtræk, læder og

Læs mere

Gælder fra 7 november 2018

Gælder fra 7 november 2018 E-klasse St.Car VAN Business Solutions Gælder fra 7 november 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 T BUSINESS VAN Benzin 15,5 2,0 184 / 300 1900 kg

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 18.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

Sedan. Nu også som A-Klasse.

Sedan. Nu også som A-Klasse. A-Klasse sedan Sedan. Nu også som A-Klasse. Sådan tegnede vi biler som børn: Delt op i motorrum, kabine og bagagerum efter det, man kalder 3-box-designet. Med den ny A-Klasse sedan begynder vi igen at

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress OPC-Line 349.990

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Gælder fra 08 februar 2019

Gælder fra 08 februar 2019 A-klasse Business Solutions Gælder fra 08 februar 2019 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser A 180 DCT BUSINESS hatchback Benzin 19,8 1,3 136/200 1400 kr 299.397 A 200 DCT BUSINESS

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 05. 04. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 29.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Edition Impress Exclusive 189.990

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 15.02.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Vejl. Pris ved indregistrering efter 1.april Prisforskel før og efter 1.april Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

A-Klasse kompakt sedan

A-Klasse kompakt sedan A-Klasse kompakt sedan Hey Mercedes. Kender du det? Du møder et menneske og får en fornemmelse af at have kendt det altid. Sådan er det også med A-Klassen. Selv når du kun har kørt i den et par dage, ved

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Spar 50.000 på alle modeller Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite

Læs mere

Gældende fra 25 september 2018

Gældende fra 25 september 2018 C-klasse Coupé Business Solutions Gældende fra 25 september 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag C 200 coupé Benzin 15,9 1.5 184/280 1800 kr 425.000 C

Læs mere

CLA Shooting Brake prisliste 01.01.2015

CLA Shooting Brake prisliste 01.01.2015 CLA Shooting Brake prisliste 01.01.2015 Halvårlig Model BM kw/(hk) Nm Energiklasse CO2 Km/l grøn ejerafgift DIESEL 6-trins manuel 11790810-V01 100 (136) 300 108 24,4 1 440 530 600 7G-DCT 11790312-V01 125

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing Ny A-Klasse A200 7G-DCT Business 0 4.796 5.995 300.000 660 2,00 2,50 A200 7G-DCT Business AMG* 0 5.196 6.495 318.500 702 2,00 2,50 : Business indeholder: PROGRESSIVE-PAKKE med komfortsæder i ARTICO/stof,

Læs mere

Gælder fra 31 oktober 2018

Gælder fra 31 oktober 2018 E Coupé & Cab Business Solutions Gælder fra 31 oktober 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 coupé Benzin 15,7 2.0 184 / 300 1800 kr 549.998 E 300

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

Specifikationer til GT86

Specifikationer til GT86 GT86 Specifikationer til GT86 BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Brændstofforbrug Blandet kørsel, Km/l 12,8 14,1 Landevejskørsel, Km/l 15,9 17,5 Bykørsel, Km/l 9,6 10,4 Anbefalet brændstof Min. 98 oktan blyfri

Læs mere