Indhold. A - Klasse. 1. Eksteriørdesign 2. Farver og materialer 24 Lakeringer 24 Indtræk, læder og interiørelementer 25

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indhold. A - Klasse. 1. Eksteriørdesign 2. Farver og materialer 24 Lakeringer 24 Indtræk, læder og interiørelementer 25"

Transkript

1 A - Klasse.

2 Indhold. A - Klasse. 1 Eksteriørdesign 2 Dynamik 6 BlueEFFICIENCY 6 Benzinmotorer 10 Dieselmotorer 12 Sikkerheds- og kabinekoncept 14 Farver og materialer 24 Lakeringer 24 Indtræk, læder og interiørelementer 25 Tekniske data 26 Mål 28 Service- og tjenesteydelser 29 Udstyr 16 Standardudstyr 16 Udstyrslinjen ELEGANCE 18 Udstyrslinjen AVANTGARDE 20 Standard- og ekstraudstyr 22 Letmetalfælge 23

3 A-Klasse 1 Kompakt og alligevel storslået: A-Klasse. Når man komprimerer kulstof, opstår der en kostbar diamant. Når man komprimerer Mercedes-Benz filosofi, opstår der biler som A-Klassen. Dens specielle værdi ligger i bilens unikke koncept. Med sine kompakte udvendige mål rummer A-Klassen alle de væsentlige fortrin, som kendetegner en ægte Mercedes-Benz: Effektiv udnyttelse af kabinen, bedst mulig sikkerhed, uovertruffen fleksibilitet samt kvalitet ned i mindste detalje. Oplev alt det, en Mercedes-Benz står for oplev A-Klassen.

4 2 Eksteriørdesign Pålidelighed genkender man ved første øjekast. Kvalitet ned til mindste detalje. Ingeniørkunst på højt plan, der bygger bro mellem forstand og forførelse, mellem praktiske krav og æstetisk nydelse. One box-konceptet til A-Klassen med forhøjet sædeposition og stor, variabel kabine trods de kompakte udvendige mål sætter standarden i dette bilsegment. Det dynamiske design gør A-Klassen både længere og bredere at se på. Det kraftfulde helhedsindtryk understreges af de markante stødfangere og de store sidespejle i bilens farve. En markant pileformet kølergrill og forlygter i dråbeform med klart glas afrunder den sportslige fremtoning og sender et tydeligt signal: A-Klassen er klar. Er du?

5

6 4 Eksteriørdesign En investering i fremtiden. Både din egen og miljøets. A - Klassen : Kan alt dét, en bil skal kunne i dag. I A - Klassen forenes egenskaber, der umiddelbart synes at være modsætninger. Dens kompakte udvendige mål dækker over en kabine med rigelig plads, og dens sikkerhedsniveau og høje grad af komfort sætter standarden for hele kompaktklassen. A - Klassen lever ikke bare op til dine egne høje krav, men tager også en række hensyn til miljøet. Således er A - Klassen fuld af genanvendelige materialer såsom stål, letmetal og plast samt reproducerende råstoffer som f.eks. kokosfibre i sæderne. En lang række tiltag sikrer, at produktionen er så energieffektiv som muligt. Og også brændstofbesparende moderne motorer med lavere CO 2 - emissionsværdier og en ECO start / stop - funktion, der er standard i modellerne A 160 BlueEFFICIENCY og A 180 BlueEFFICIENCY, yder deres væsentlige bidrag til et bedre miljø. Alle modeller i A - Klassen har modtaget miljøcertifikatet fra den uafhængige tyske synsvirksomhed TÜV SÜD 1 for deres omfattende miljøkoncept. 1 TÜV SÜD Management Service GmbH, München.

7

8 6 BlueEFFICIENCY hurtigere fra i dag til i morgen. Hos os kommer miljøskånsomme fremtidsteknologier hurtigere i mål : Ud på vejen. For som opfinder af automobilen har Mercedes - Benz et særligt ansvar, som vi i mange år har gjort meget for at leve op til. Inden udgangen af 2010 kan vi tilbyde dig over 85 Mercedes - Benz modeller med BlueEFFICIENCY - teknologi, som belaster miljøet betydeligt mindre uden at gå på kompromis med sikkerhed, komfort og køreglæde. Vores innovationer, der giver effektiv mobilitet, og de optimerede processer i hele produktionskæden har vi sammenfattet under begrebet BlueEFFICIENCY. De går alle i forskellig retning, men har ét fælles mål : At gøre din personlige mobilitet så miljøskånsom som muligt. BlueEFFICIENCY effektivitetspakken fra Mercedes - Benz. Den omfatter en række optimeringer af bilen, der tilsammen sænker brændstofforbruget og skåner miljøet. I alle modeller kombineres de mest effektive motorer med de nyeste optimeringstiltag inden for aerodynamik og energistyring med det formål at reducere brændstofforbruget mest muligt. Hertil hører f.eks. intelligent styrede sekundære aggregater, dæk med optimeret rullemodstand, anvendelse af letvægtsmaterialer og ECO start / stop - funktion, der fås til stadig flere modeller. På den måde reducerer de nye BlueDIRECT V6- eller V8 - benzinaggregater i S - Klassen samt i CL og CLS eksempelvis forbruget med op til 24 % samtidig med en betydeligt højere ydelse. BlueTEC den rene dieselmotor. Mercedes - Benz har lanceret BlueTEC - teknologien til dieselmotorer, som er baseret på Common Rail Direct Injection ( CDI ). Et modulopbygget system til udstødningsrensning gør BlueTEC til en ekstra ren dieselteknologi. Den renser ikke bare udstødningsgassen for mere end 95 % af sodpartiklerne også kvælstofilterne reduceres med op til 90 %. Det, der bliver tilovers, er hovedsagelig vand, ufarligt kvælstof og en god følelse af at have belastet miljøet mindre. HYBRID den intelligente kombination af en benzin- og en elmotor. Med et velfungerende team går mange ting lettere. Det gælder også for HYBRID - teknologien. Elmotoren anvendes her til genindvinding af bremseenergi, som lagres i batteriet. Når der er behov for det, ledes denne energi tilbage til elmotoren, som hjælper benzinmotoren under acceleration. Er hastigheden under 15 km / t., frakobler elektronikken desuden benzinmotoren. På den måde forbruger en HYBRID op til 20 % mindre brændstof. Det skåner ikke bare din pengepung, men også miljøet. Det er perfekt teamwork. BlueEFFICIENCY - tiltagene sænker brændstofforbruget og CO 2 - emissionen markant.

9 Dynamik BlueEFFICIENCY 7 BlueTEC HYBRID den rene dieselmotor kombineret med en elmotor. Den kombinerer fordelene ved HYBRID - teknologien med fordelene ved BlueTEC - teknologien : Bevægelsesenergien omdannes under opbremsning til elektrisk energi, som genanvendes alt efter behov. Samtidig renser BlueTEC - teknologien udstødningsgassen og fjerner størstedelen af de forurenende stoffer. På den måde bliver den økonomiske dieselmotor endnu mere effektiv, dynamisk og ren. Innovative motorer, der går nye veje : E - CELL og F - CELL. Med E - CELL og F - CELL har Mercedes - Benz udviklet to lokalt emissionsfrie motorkoncepter. B - Klasse F - CELL produceres allerede i en mindre serie og har siden midten af 2010 dagligt bevist sit værd på de tyske veje. Den udnytter brint til i en brændselscelle at generere strøm til elmotoren. Fra udgangen af 2010 kommer de første biler fra en mindre serie A - Klasse E - CELL med en elmotor, der får sin energi fra to litium - ion - batterier og dermed opnår en aktionsradius på gennemsnitligt mere end 200 km. Ved E - CELL PLUS vil en lille forbrændingsmotor ( range extender ) fremover understøtte elbilen for at opnå en større aktionsradius. Men det er ikke det hele : Med begrebet Design for Environment betragter vi hele bilens livscyklus og arbejder med en høj grad af miljøbeskyttelse lige fra planlægning til recycling. Det gælder også for opførelsen og driften af nye fabrikker. Derudover deltager vi i udviklingen af alternative brændstoffer og i forskningsdisciplinen bionik. Kort sagt : BlueEFFICIENCY er ikke kun et fremskridt for dig, men også for miljøet. Du kan læse mere om vores mange forskellige tiltag på adressen : - benz.com / blueefficiency Med udgangspunkt i E - Klassen udvikler vi med teknologien BlueTEC HYBRID den første diesel - hybrid i denne klasse. A - Klasse E - CELL kører lokalt emissionsfrit med en batteridrevet elmotor.

10

11 Dynamik BlueEFFICIENCY 9 Spar ikke på kraften, men på brændstoffet. A - Klasse BlueEFFICIENCY. Mercedes - Benz har udviklet A - Klasse - modellerne A 160 BlueEFFICIENCY, A 160 CDI BlueEFFICIENCY og A 180 BlueEFFICIENCY, så de bruger mindst mulig energi. Det er netop det, BlueEFFICIENCY står for. Konceptet omfatter talrige tiltag til optimering af bilen. F.eks. dæk med lav rullemodstand, den intelligente generatorstyring og et energibesparende styresystem. På den måde har vi f.eks. kunnet reducere brændstofforbruget i A 160 CDI BlueEFFICIENCY med manuel gearkasse, så den kører op til 22,2 km / l ( CO 2 - emission : g / km ). Et andet vigtigt element i BlueEFFICIENCY - konceptet er ECO start / stop - funktionen til benzinmotorer. Med denne funktion sparer du brændstof, når du holder for rødt eller i kø, og du skåner dermed miljøet. Funktionen registrerer, når der ikke er brug for motoren, og afbryder den automatisk. Så snart koblingen trædes helt ned, starter motoren igen. Det hele sker så hurtigt og så stille, at du næsten ikke lægger mærke til det. A - Klasse E - CELL kører lokalt emissionsfrit : Det er den første batterielektriske bil fra Mercedes - Benz i en mindre serie. A 160 BlueEFFICIENCY Nm Omdrejningstal (o/min) Drejningsmoment ( Nm ) 70 kw Ydelse (kw) A 180 BlueEFFICIENCY Nm 85 kw Omdrejningstal (o/min) Talrige optimeringstiltag i BlueEFFICIENCY - modellerne sikrer lavere brændstofforbrug og lavere CO 2 - emission. A 160 CDI BlueEFFICIENCY Nm 60 kw Omdrejningstal (o/min)

12 A kw Nm Omdrejningstal (o/min) 0 Drejningsmoment ( Nm ) Ydelse (kw)

13 Dynamik Benzinmotorer 11 Vores ingeniører har brugt meget energi, så du kan bruge mindre brændstof. Stor dynamik lavt forbrug. Benzinmotorerne. Alle motorer til A - Klassen er perfekt afstemt efter bilens kompakte form. Frem for alt A 200 med 185 Nm ved til o / min. Den præsterer hele 100 kw ( 136 hk ), når du træder på speederpedalen. Også i A 180 er ydelsen imponerende. Her sørger 85 kw ( 116 hk ) og 155 Nm ved til o / min for dynamisk fremdrift. A 160 BlueEFFICIENCY og A 180 BlueEFFICIENCY hjælper ligeledes med at holde brændstofforbruget på et lavt niveau takket være ringe friktionstab i motoren, et højt kompressionsforhold og talrige tiltag til optimering af bilen.

14 12 Dynamik Dieselmotorer Motorer bør være stærke nok til at kunne bære deres del af ansvaret. Mere dynamik og bedre miljøbeskyttelse. Dieselmotorerne. At passe på miljøet er vores stærkeste drivkraft. Derfor videreudvikler vores ingeniører hele tiden de effektive dieselmotorer for at spare mere og mere på brændstoffet og på den måde skåne miljøet. For A - Klassens vedkommende kan du foruden A 160 CDI BlueEFFICIENCY vælge mellem yderligere tre dieselmodeller : A 160 CDI med 60 kw ( 82 hk ), A 180 CDI med 80 kw ( 109 hk ) og A 200 CDI med 103 kw ( 140 hk ). Alle dieselmotorer er som standard udstyret med et partikelfilter, som reducerer sodemissionen med op til 95 %. A - Klasse - modellerne med manuel gearkasse er ekstra økonomiske i drift. A 200 CDI kører ved blandet kørsel 18,9 19,6 km / l og er dermed meget brændstoføkonomisk samtidig med at den præsterer 103 kw ( 140 hk ) og har et imponerende drejningsmoment på 300 Nm. A 180 CDI A 200 CDI Nm 103 kw A 160 CDI med den trinløse automatgearkasse AUTOTRONIC kan fremvise særdeles gode værdier med hensyn til brændstofforbrug, udstødning og støjniveau. Denne model kører mellem 17,2 og 18,5 km / l, hvilket modsvarer en CO 2 - emission på g / km et rigtigt flot tal for en bil med automatgearkasse Nm Omdrejningstal (o/min) Drejningsmoment ( Nm ) 80 kw Ydelse (kw) Omdrejningstal (o/min)

15

16

17 Sikkerheds- og kabinekoncept 15 Mange tror på skytsengle. Vi tror på moderne sikkerhedsteknologi. Den aktive og passive sikkerhedsteknik og kabinekonceptet i A-Klasse. Uanset hvilket mål du har, så er vores mål, at du kommer uskadt frem. Derfor arbejder vores ingeniører utrætteligt på at gøre A - Klassen endnu mere sikker. Kabinen er således udstyret med omfattende sikkerhedsteknik trods bilens kompakte udvendige mål. Talrige aktive sikkerhedssystemer hjælper dig med at reagere bedre på farlige køresituationer f.eks. det elektroniske stabiliseringsprogram ESP eller antispinreguleringen ASR. I tilfælde af nødopbremsninger, hvor du ganske vist træder hurtigt, men ikke kraftigt nok på bremsepedalen, hjælper bremseassistenten BAS med at opnå det fulde bremsetryk. Trods den automatiske katastrofeopbremsning blokerer hjulene ikke, da det velkendte antiblokeringssystem ABS doserer bremsekraften meget præcist, og bilen er dermed stadig til at styre. Derudover har A - Klassen som standard adaptivt stoplys : Ved en nødopbremsning fra mere end 50 km / t blinker stoplysene flere gange i sekundet og advarer på den måde bagvedkørende biler. Det kan være med til at forkorte deres standselængde væsentligt. Hvis A - Klassen bremses helt ned til stilstand fra en hastighed på mindst 70 km / t., aktiveres havariblinksystemet automatisk og giver dermed ekstra beskyttelse. Naturligvis kan du også stole på A - Klassen, når det virkelig gælder. Ved en frontalkollision kan motor og gearkasse glide af mod den skrå pedalbund og ind under kabinen. Forsædernes nakkestøtter aktiveres ved en hækkollision. Som standard indgår der desuden en kollisionsaktiv nødbelysning. I forbindelse med lyspakken, som er ekstraudstyr, tændes også fodrumslyset. Også fleksibiliteten er en fast størrelse i A - Klassen. Som standard er bagsædet delt i forholdet 1 : 2. På denne måde kan du f.eks. nøjes med at nedfælde højre del af bagsædet og samtidig have en bagsædepassager med i bilen. Hvis du har brug for endnu mere plads, kan du med ekstraudstyret EASY - VARIO - PLUS sågar tage bagsæder og passagersædet helt ud af bilen. Herved får du en lastvolumen på op til liter.

18 16 A - Klassens standardudstyr. Allerede i standardudgaven giver A - Klassen dig god komfort og lidt til. Stødfangere lakeret i bilens farve og sidespejlshuse med større spejlareal udstråler klasse og stil og det samme gør dørhåndtagene, der ligeledes er lakeret i bilens farve. Set forfra bidrager kølerlameller lakeret i mørkegråt til bilens noble udseende. Også lygteoptik i klart glas sætter et markant præg. Hjulkapsler eller som ekstraudstyr letmetalfælge i 7 - egers design fuldender den klassiske fremtoning. I kabinen skaber de skinnende sorte interiørelementer en behagelig kontrast til sædernes Mechelen- eller Namur - stofindtræk. Med de standardmæssige elforruder med komfortbetjening kan du med et enkelt tryk på en knap automatisk køre ruderne helt op eller ned. Via multifunktionsrattet styrer du let og bekvemt en lang række betjeningselementer.

19 Udstyr Standardudstyr 17

20 18 ELEGANCE. Udstyrslinjen ELEGANCE understreger sin eksklusivitet med kromlister hele vejen rundt, forkromede tågeforlygter og en forkromet håndtagsliste på bagklappen. På frontpartiet imponerer de atlasgrå kølerlameller med kromkant, mens hækpartiet kan fremvise et strålende udstødningsrør i poleret rustfrit stål. Den stilfulde fremtoning afrundes med elegante letmetalfælge i design med 10 dobbelteger. Bilens ydre harmonerer perfekt med det elegante interiør. Udsøgte interiørelementer i myrtetræ understreger denne udstyrslinjes eksklusive touch. Det samme gør indtrækskombinationen af Bastogne - stof og ARTICO - kunstlæder. I hertil passende stil : Elegant læderbetræk på rat, håndbremse og gearvælger. Som et gennemtænkt supplement fremstår det praktiske armlæn med opbevaringsrum mellem forsæderne og den standardmæssige sædekomfortpakke bestående af en højdeindstillingsfunktion til passagersædet samt funktionerne sædepudeindstilling og lændestøtte til begge forsæder.

21 Udstyr Udstyrslinjen ELEGANCE 19

22 20 AVANTGARDE. Udstyrslinjen AVANTGARDE lægger ikke skjul på sine sportslige ambitioner. Det signaleres klart af en mere pileformet stødfangerbeklædning kombineret med iridiumsølvfarvede kølerlameller. Stødfangere lakeret i bilens farve suppleres med kromlister hele vejen rundt, som giver bilen en stilsikker fremtoning. Også tågeforlygterne passer harmonisk ind i helhedsindtrykket. Bagest lægger man mærke til det ovale udstødningsrør i poleret rustfrit stål, mens hele udstyrslinjen AVANTGARDE s dynamiske karakter understreges af letmetalfælge i et kraftfuldt 5 - egers design. I kabinen skaber interiørelementer i aluminium en sportslig atmosfære. I hertil passende stil : En kombination af Bastogne - indtræksstof og ARTICO - kunstlæder samt et elegant læderbetræk på rat, håndbremse og gearvælger. Også med udstyrslinjen AVANTGARDE kan du som standard nyde alle sædekomfortpakkens fordele. Den ekstra højdeindstillingsfunktion til passagersædet samt funktionerne sædepudeindstilling og lændestøtte til begge forsæder får selv længere ture til at virke kortere.

23 Udstyr Udstyrslinjen AVANTGARDE 21

24 22 Udstyr Standard- og ekstraudstyr Standard- og ekstraudstyr. STANDARDUDSTYR I UDVALG 2 elruder foran med op- og nedrulningsstyring 5 - trins manuel gearkasse 1 eller 6 - trins manuel gearkasse 2 Adaptive frontairbags og hoved -/ brystairbags til fører og forsædepassager ( sideairbags i ryglænene til ekstra beskyttelse af hovedet ) Adaptivt bremselys Aktive nakkestøtter foran med højde- og hældningsindstilling, 3 nakkestøtter bagi med højde- og hældningsindstilling samt nedfældningsfunktion Bagagerumsafdækning ( rullegardin ) Bagagerumsbund med indstilling i to niveauer, med opbevaringsmulighed Bagsæde med 1 / 3 : 2 / 3 - inddeling, nedfældningsmulighed, 2 / 3 - sædepuden kan tages af Elektronisk stabiliseringsprogram ESP med ABS og ASR Forlygter i klart glas med reflektionsteknik ISOFIX - barnestolsforankringer ved bagsæde med TopTether Klimaanlæg Kørelysassistent ( automatisk til- og frakobling af kørelys ) Multifunktionsrat og bilcomputer med visning af aktuelt forbrug Sidespejle med varme og konvekse spejlglas, kan indstilles elektrisk fra kabinen EKSTRAUDSTYR I UDVALG Active Park Assist med PARKTRONIC - funktion Audio 50 APS : Dvd - pilenavigation med kortvisning ved vejkryds, Bluetooth - forbindelse, dvd - drev til mp3- og wma - afspilning Bi - xenonforlygter med forlygtesprinklere og drejelys EASY - VARIO - PLUS - system : Udtagelig 1 / 3 - bagsædepude, udtagelige bagsæderyglæn ( 1 / 3- og 2 / 3 - delen ), udtageligt passagersæde med ryglæn, der kan vippes frem Gearkasse AUTOTRONIC med fartpilot og SPEEDTRONIC Harman Kardon Logic 7 surroundsound - system Komfortpakke til ELEGANCE og AVANTGARDE ( læderudstyr, elektrisk indstillelige forsæder med sædevarme ) Lyspakke : Bakspejl med automatisk nedblænding, regnsensor, forsinket slukning af kørelys, orienteringslys, læselys til føreren, læselys bagi, makeup - spejl med lys, fodrumslys Multimediesystem COMAND APS : Harddisk - kortnavigation, dvd - video, MUSIC REGISTER, LINGUATRONIC, SD - hukommelseskortlæser, Bluetooth - forbindelse, Dolby 5.1 Panoramatag 1 Standardudstyr i A 160 BlueEFFICIENCY, A 180 BlueEFFICIENCY, A 200 og A 160 CDI BlueEFFICIENCY. 2 Standardudstyr i A 180 CDI og A 200 CDI.

25 Ud st yr Letmetalfælge 23 Højdepunkterne starter helt nede ved jorden. Letmetalfælge. Stålfælg med hjulkapsel i 7 - huls design med dæk på 185 / 65 R 15 ( standardudstyr ). Letmetalfælg i dobbelt 10 - egers design med dæk på 195 / 55 R 16 ( ELEGANCE ). Letmetalfælg i 5 - egers design med dæk på 195 / 55 R 16 ( AVANTGARDE ). Letmetalfælg i 5 - egers design med dæk på 215 / 40 R 18 ( AMG ). Letmetalfælg i 6 - egers design med dæk på 215 / 45 R 17 ( ekstraudstyr ). Letmetalfælg i 7 - egers design med dæk på 195 / 55 R 16 ( ekstraudstyr ). Bicolor - letmetalfælg i 10 - egers turbinedesign med dæk på 195 / 55 R 16 ( ekstraudstyr ). incenio letmetalfælg1 Asaramas i 5 - egers design til dæk på 215 / 45 R incenio letmetalfælge leveres uden dæk.

26 24 Farver og materialer Lakeringer 1 UNI - LAK 589 Jupiterrød 650 Cirrushvid 696 Natsort METALLIC - LAK Kosmossort 240 Lotusblå 391 Horisontblå 478 Deltagrøn 490 Steppebrun 597 Saturnrød 761 Polarsølv 1 Standardudstyr. Fås ikke til udstyrslinjerne ELEGANCE og AVANTGARDE. 2 Ekstraudstyr. 787 Mountaingrå

27 Farver og materialer Indtræk, læder og interiørelementer 25 1 STOF MECHELEN 1 STOF NAMUR 311 Sort 315 Orientbeige 611 Sort - multicolor KUNSTLÆDER ARTICO OG STOF BASTOGNE ELEGANCE 2 AVANTGARDE3 SPORTSSÆDER KUNSTLÆDER ARTICO / STOF ZANDVOORT Sort 721 Sort 415 Orientbeige 725 Orientbeige 418 Alpakagrå 728 Alpakagrå 751 Sor t LÆDER5 801 Sort 805 Orientbeige 808 Alpakagrå INTERIØRELEMENTER Sort plast højglans 1 Brunt myrtetræ glans 2 Lyst aluminium skråt slebet 3 1 Standardudstyr. 2 Standardudstyr til udstyrslinjen ELEGANCE. 3 Standardudstyr til udstyrslinjen AVANTGARDE. 4 Indgår i sportspakken, som er ekstraudstyr. 5 Ekstraudstyr kun i forbindelse med komfortpakke. 6 Indgår i leveringsomfanget til udstyret designo læder / Alcantara. designo5 EKSTERIØRELEMENTER designo 5 LÆDER / ALCANTARA - UDSTYR designo antracitfarvet poppeltræ, skinnende 6 X20 designo sort X90 designo alpakagrå X91 designo java X93 designo imperialrød

28 26 Tekniske data. A 160 CDI BlueEFFICIENCY A 160 CDI A 180 CDI A 200 CDI Cylinderantal / placering 4 / R 4 / R 4 / R 4 / R Slagvolumen ( cm3 ) Nominel ydelse1 ( kw [ hk ] ved o / min ) 60 ( 82 )/ ( 82 )/ ( 109 )/ (140)/ Nominelt drejningsmoment ( Nm ved o / min ) 180 / / / ( 280 )/ Kompression 18,0 18,0 18,0 18,0 Acceleration ( km / t i sek. ) 15,0 ( ) ( 15,3 ) 10,8 ( 11,1 ) 9,5 ( 9,6 ) Tophastighed ca. ( km / t ) 170 ( ) ( 165 ) 186 ( 181 ) 201 ( 196 ) Dækstørrelse 185 / 65 R / 65 R / 65 R / 55 R 16 Brændstof Diesel Diesel Diesel Diesel Brændstofforbrug 2 ( km / l ) bykørsel landevej blandet 17,2 18,5 ( ) 24,4 25,6 ( ) 21,3 22,2 ( ) ( 13,2 14,3 ) ( 20,4 22,7 ) ( 17,2 18,5 ) 15,4 16,4 ( 13,2 14,3 ) 22,7 23,8 ( 20,4 22,7 ) 19,2 20,4 ( 17,2 18,5 ) 15,2 15,4 ( 12,7 14,9 ) 22,7 23,3 ( 20,0 20,8 ) 18,9 19,6 ( 16,7 18,2 ) CO 2 - emission2 ( g / km ), blandet kørsel ( ) ( ) ( ) ( ) Emissionsklasse Euro 5 ( ) ( Euro 5 ) Euro 5 ( Euro 5 ) Euro 5 ( Euro 5 ) Tankindhold ( l )/ heraf reserve ca. 54 / 6 54 / 6 54 / 6 54 / 6 3 Egenvægt ( kg ) ( ) ( ) ( ) ( ) Tilladt totalvægt ( kg ) Værdier i parentes (... ) gælder for biler med automatgearkasse. 1 Angivelser i henhold til direktiv 80 / 1269 / EØF i den aktuelt gældende udgave. 2 De anførte værdier er beregnet ud fra den foreskrevne målemetode ( direktiv 80 / 1268 / EØF i den aktuelt gældende udgave ). Angivelserne refererer ikke til en bestemt bil og er ikke en del af tilbuddet, men tjener alene som grundlag for sammenligning mellem forskellige biltyper.

29 Tekniske data 2 7 A 160 BlueEFFICIENCY A 160 A 180 BlueEFFICIENCY A 180 A / R 4 / R 4 / R 4 / R 4 / R ( 95 )/ ( 95 )/ ( 116 )/ ( 116 )/ ( 136 )/ / / / / / ,0 11,0 11,0 11,0 11,0 12,6 ( ) ( 13,5 ) 10,9 ( ) ( 11,5 ) 9,8 ( 9,9 ) 175 ( ) ( 170 ) 188 ( ) ( 183 ) 200 ( 195 ) 185 / 65 R / 65 R / 65 R / 65 R / 55 R oktan blyfri 95 oktan blyfri 95 oktan blyfri 95 oktan blyfri 95 oktan blyfri 12,8 13,3 ( ) 19,2 19,6 ( ) 16,1 16,7 ( ) ( 11,2 11,5 ) ( 16,1 17,6 ) ( 13,9 14,7 ) 12,2 12,3 ( ) 17,6 19,2 ( ) 15,2 15,9 ( ) ( 10,9 11,4 ) ( 16,1 17,6 ) ( 13,7 14,7 ) 11,2 11,5 ( 10,2 10,2 ) 17,9 17,9 ( 15,4 16,4 ) 14,7 14,9 ( 13,2 13,5 ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) Euro 5 ( ) ( Euro 5 ) Euro 5 ( ) ( Euro 5 ) Euro 5 ( Euro 5 ) 54 / 6 54 / 6 54 / 6 54 / 6 54 / ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) Oplysninger i henhold til direktiv 92 / 21 / EF i udgave 95 / 48 / EF ( bil i køreklar stand, brændstoftank 90 % fyldt, med fører, 68 kg, og bagage, 7 kg ) for biler med standardudstyr. Ekstraudstyr og tilbehør medfører som regel en forøgelse af denne værdi og dermed en tilsvarende reducering af lasteevnen.

30 28 Tekniske data Mål Mål Samtlige mål er anført i mm. De viste mål er gennemsnitsværdier. De gælder for biler med standardudstyr og uden last.

31 Service- og tjenesteydelser 29 Med en Mercedes køber du meget mere end en bil. Mercedes - Benz Museum. 125 års bilhistorie på ét sted det er, hvad der venter dig på Mercedes - Benz Museum i Stuttgart. Oplev den særlige fascination, og begiv dig ud på en spændende tidsrejse. I en arkitektonisk imponerende bygning føres du på ni niveauer forbi flere end udstillingsgenstande, der hver især er udtryk for den enestående tradition og innovationskraft, som mærket Mercedes - Benz besidder. Se verdens første to automobiler, Benz Patent - Motorwagen og Daimler Motorkutsche begge fra To rundgange, der er indbyrdes forbundet, fører dig fra automobilens barndom via uforglemmelige klassikere og mere end 100 års motorsportshistorie til et kig ind i fremtiden over et areal på i alt m 2. Nyd denne enestående oplevelse! Vi glæder os til dit besøg. Yderligere oplysninger finder du på - benz - classic.com / museum Mercedes - Benz mobilitet. Der er én ting, som altid kører med i din nye Mercedes - Benz : Garantien for problemfri kørsel. Hvis du på et tidspunkt alligevel skulle få brug for hjælp, kan du ringe til Mercedes - Benz Service24h på vores gratis servicehotline Med den nyintegrerede telematiktjeneste Mercedes - Benz Contact 2 opnår du en endnu bedre kundeservice : Ved at trykke på en knap kan du ringe op til vores Mercedes - Benz kundecenter. Hvis du ønsker det, overføres alle relevante bil- og positionsdata automatisk. På den måde garanteres en kort reaktionstid og hurtig hjælp på stedet. Som standard og uden ekstrabetaling får du Mercedes - Benz mobilitetspakken Mobilo 3. Hvad enten der er tale om tab af bilnøglen, punktering eller skader som følge af en ulykke eller hærværk Mobilo garanterer dig, at du hurtigt når frem til din destination. Og dét over hele Europa. Hvilket problem du end måtte have, er ét givet : Du vil så hurtigt som muligt kunne fortsætte kørslen. Servicepakker. Du kan sikre din Mercedes individuelt ved hjælp af relaterede tjenesteydelser. Her får du langsigtet beskyttelse mod uforudsete reparationsomkostninger og førsteklasses service med Mercedes - Benz originaldele. Desuden kan du benytte det omfattende Mercedes - Benz værkstedsnet og få din bil serviceret til den sædvanlige servicekvalitet og en fast pris. Du kan få yderligere oplysninger hos din Mercedes - Benz forhandler. 1 Ved opkald fra udlandet: Forudsætning : Radio fra fabrikken forbundet med driftsklar mobiltelefon. Der betales kun mobiltelefontakst for opkald til fastnet. 3 Mobilo kan efter garantiens udløb forlænges med et år ad gangen op til maksimalt 30 år. Forudsætning : Regelmæssig service hos din Mercedes - Benz servicepartner.

32 Bortskaffelsesordning. Ringen er sluttet. Efter et langt arbejdsliv tager vi din A - Klasse tilbage igen med henblik på miljøvenlig bortskaffelse i henhold til EU - bortskaffelsesdirektivet 1 men der er længe til endnu. 1 Gælder i henhold til de nationale bestemmelser for biler op til 3,5 t tilladt totalvægt. Bilerne fra Mercedes - Benz har allerede i flere år opfyldt de lovmæssige krav til en genbrugsvenlig konstruktion. Med henblik på genbrug af udrangerede biler står et net af genbrugsstationer og skrotningsfi rmaer til din rådighed. Disse firmaer genbruger din bil på en miljørigtig måde. I den forbindelse videreudvikles og forbedres mulighederne for genbrug af bil og dele løbende. Dermed vil A - Klasse også fremover rettidigt kunne opfylde skrappere lovkrav til genbrugskvoter. Yderligere oplysninger fi nder du på - benz.dk. Bemærk følgende angående oplysningerne i denne brochure : Efter redaktionens afslutning d kan der være foretaget ændringer på produktet. Der tages derfor forbehold for konstruktions- eller formændringer, afvigelser i farvetoner samt ændringer i leveringsomfanget fra producentens side, i det omfang disse ændringer eller afvigelser er rimelige for køberen under hensyntagen til sælgers interesser. Såfremt sælgeren eller producenten bruger symboler eller numre til at betegne en bestilling eller den bestilte genstand med, kan der ikke udledes nogen rettigheder alene heraf. Illustrationerne kan vise tilbehør og ekstraudstyr, som ikke er omfattet af det almindelige standardudstyr ved levering. Der kan forekomme farveafvigelser, som skyldes tryktekniske faktorer. Denne brochure kan ligeledes indeholde typer og serviceydelser, som ikke tilbydes i alle lande. Udsagn, der vedrører lov -, rets- og skattemæssige bestemmelser og konsekvenser, gælder kun for Forbundsrepublikken Tyskland på tidspunktet for redaktionens afslutning. Kontakt derfor din Mercedes - Benz forhandler for at få oplysninger om lokale love og bestemmelser. - benz.dk Daimler AG, Stuttgart BC / MR / 0111 Printed in Germany

Den ny generation A - Klasse

Den ny generation A - Klasse Den ny generation A - Klasse Indhold A - Klasse 1 Eksteriørdesign 2 Dynamik 6 Diesel- og benzinmotorer 6 ECO start -/ stopfunktion 8 Sikkerheds- og kabinekoncept 10 Udstyr 12 Standardudstyr 12 Udstyrslinje

Læs mere

Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer.

Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer. Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer. Den nye dimension inden for last: Actros Loader og Actros Volumer. Fremover vil der gå længere tid, inden du støder mod begrænsningerne, hvad angår nyttelast

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer.

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. En ny klasse af last. Hvad angår nyttelast og volumen kan det i fremtiden vare lidt længere, inden du støder mod kapacitetsgrænserne. For med Antos Loader og

Læs mere

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013 M110 Metallakering 13 523 M155 ARTICO kunstlæder r 101 sort, 105 saharabeige og 108 krystalgrå S S S S S S S S S Grå taghimmel kode 58U indgår ved kode 101 og 108 Sort taghimmel kode 51U indgår ved kode

Læs mere

Den ny Citan. Kassevogn.

Den ny Citan. Kassevogn. Den ny Cita n. Kassevog n. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan kassevogn og Mixto 1 for første gang tilbyde

Læs mere

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart.

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. >> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. 6371 >> Ingen bekymringer med smart fra første kilometer. Hvad passer bedst til dit behov? Du kan næsten

Læs mere

E - Klasse stationcar

E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar rummelig elegance. Den aktive motorhjelm fordi man bør have held i uheld. Formsproget fordi det ikke behøver store ord med på vejen. Lakeringen fordi livet

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side.

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side. Opel Astra OPC Stabilitet og dynamik perfekt forenet Den ny Opel Astra OPC er den ultimative Astra og en ægte fuldblodssportsvogn. Opel Astra OPC har en to-liters turbomotor med 280 hk, der leverer et

Læs mere

E-Klasse. Stationcar.

E-Klasse. Stationcar. E-Klasse. Stationcar. Den kan jeg godt lide: Den viser sig fra sin bedste side. Uanset fra hvilket perspektiv. Den ny E-Klasse stationcar redefinerer begrebet størrelse. Formen udstråler en enorm fremdrift,

Læs mere

Indbydende og distanceret

Indbydende og distanceret E - Klasse sedan Hjemme på vejen E - Klassen har i årtier været indbegrebet af komfort og sikkerhed. Selv om den opfindes på ny igen og igen. I dag er der over 70 sensorer, som udelukkende har til opgave

Læs mere

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

CLA ekstraudstyr 07.10.2013

CLA ekstraudstyr 07.10.2013 Metallakering 16 643 Kosmos-sortmetallic (kode 191U) Nodic violettmetallic (kode 592U) polarsølv metallic (kode 761U) mountain-gråmetallic (kode 787U) og universumblå-metallic ( 787U) 991U designo polarsølv

Læs mere

Originalt tilbehør fra Honda FR-V

Originalt tilbehør fra Honda FR-V Originalt tilbehør fra Honda FR-V Skræddersy dine drømme Med sit rummelige og sporty design kombinerer Honda FR-V dynamik med intelligent komfort og bekvemmelighed. Dette er en meget nyskabende og alsidig

Læs mere

Den ny generation B - Klasse

Den ny generation B - Klasse Den ny generation B - Klasse Indhold B - Klasse 1 Eksteriørdesign 4 Dynamik 8 ECO start -/ stopfunktion 8 Naturgasmotor B 170 NGT BlueEfficiency 9 Benzinmotorer 10 Dieselmotorer 11 Sikkerhed 12 Integreret

Læs mere

Fremtidens bilteknologier

Fremtidens bilteknologier Fremtidens bilteknologier Baggrund og formål Internationale ønsker om reduktion af energiforbrug og emissioner i transportsektoren har medført skærpede krav og fokus på de tekniske muligheder for at indfri

Læs mere

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID Green light for efficiency ØKONOMI OG MILJØ BLIVER TO SIDER AF SAMME SAG Høj kvalitet fra Europa og teknologisk innovation fra Japan mødes for at klare

Læs mere

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs Originalt tilbehør Civic 5-dørs 02 03 Alle elsker en visionær - en som tør tænke anderledes, og som tør gøre tingene på en anden måde. Kast dig ud i det,og gør din drøm til virkelighed. Forestil dig, hvordan

Læs mere

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon 159/159 Sportwagon Tekniske specifikationer SPECIFIKATIONER Antal cylindre/ventiler 4/16 1750 TBi Boring x slaglængde

Læs mere

SL ekstraudstyr 01.06.2013

SL ekstraudstyr 01.06.2013 M110 Metallakering (iflg.mønsterkort) - - - 25 745 - S S S 799 Diamant metallic BRIGHT - - - 42 909 Kun i forb.med MAGIC SKY CONTROL kode 412 eller Panorama variotag kode 415-17 163 Cerussite Grey metallic

Læs mere

Ny Punto Van Stor på den kompakte måde

Ny Punto Van Stor på den kompakte måde NY PUNTO VAN Ny Punto Van Stor på den kompakte måde Punto Van er en fabriksbygget varebil der leveres med 3 døre og en fast, heldækkende varerumsadskillelse. Den nye Punto Van er stærk både visuelt og

Læs mere

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER DEN NYECOLT EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER Storbyens pulserende liv er fuld af mangfoldighed, og tiden står aldrig stille. Det er her Colt føler sig hjemme. Dens unikke design vil blive værdsat, og dens

Læs mere

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C3 Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. februar 2016 Side 2 ud af 5 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR PureTech 68 PureTech 68 PureTech 82 BlueHDi 100 S&S (Euro5) S&S Cylindervolumen

Læs mere

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo Side 1 - pro_cee d pro_cee d TEKNISK DATA Motor 1,4 CVVT 1,6 CVVT 1,6 CRDI 90 1,6 CRDI 115 1,6 CRDI 128 Motortype DOCH benzin DOHC - benzin DOCH Diesel DOHC - diesel DOHC - diesel Slagvolume, ccm 1396

Læs mere

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 OPEL Meriva Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 Standardudstyr Kode Sikkerhed Essentia Enjoy Cosmo AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag 3 FX3 Elektronisk stabiliseringsprogram

Læs mere

Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis.

Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis. Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis. God service skal man ikke lede længe efter! Tillykke med din nye Mercedes-Benz. I dette øjeblik tænker du næppe meget over fremtidige serviceeftersyn

Læs mere

NUL CO 2 -UDLEDNING I NÆRMILJØET NUL FORURENENDE PARTIKLER NUL MOTORSTØJ

NUL CO 2 -UDLEDNING I NÆRMILJØET NUL FORURENENDE PARTIKLER NUL MOTORSTØJ CITROËN C-ZERO AIRDREAM Betegnelsen CITROËN Airdream omfatter de mest miljøvenlige teknologier udviklet af Citroën: Mikrohybrid teknologi e-hdi, fuldhybrid teknologi HYbrid4 og fuldt elektriske biler.

Læs mere

Honda Civic 5d. Tilbehør

Honda Civic 5d. Tilbehør Honda Civic 5d Tilbehør Elegant Interiør Klæd dig og din Honda Civic på til en aften i byen. Hondas originaltilbehør, der fremhæver det sporty Skræddersy din drømmebil look, kommer helt sikkert til at

Læs mere

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på.

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. C-Klasse sedan. Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. Den ny C-Klasse kender sine rødder. Ved, hvor den vil hen. Dens mål: At lede. Vejen dertil: Opad. Dens teknologi, design, materiale er fremragende.

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Destination vinter. Kampagnepris

Destination vinter. Kampagnepris Destination vinter. Mercedes-Benz s navigationsløsninger er designet således at de problemfrit kan integreres i din bil. Ingen ledninger eller sugekop, bare fremragende funktionalitet samt brugervenlig.

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

G-Klasse ekstraudstyr 01.06.2013

G-Klasse ekstraudstyr 01.06.2013 M110 Metallakering (iflg.mønsterkort) S S S 26 264 M111 designo Magno - - - 132 624-106 621 M112 designo Metallic - - - 62 412-36 408 M113 designo Mystic - - - 85 036-59 032 SP3 Læder, sort S - - 51 489

Læs mere

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor Den har taget syv år at udvikle, men nu har vi opnået noget helt revolutionerende inden for motordesign en af verdens mindste, fuldt integrerede 1600 W motorer. Det var bare begyndelsen for vores nyeste

Læs mere

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen.

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. C-Klasse stationcar. Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. Den ny C-Klasse stationcar er ligeså attraktiv, som den er fornuftig. Både form og funktion er, som du ønsker det. Den, der har

Læs mere

Hyundai i30 tilbehør

Hyundai i30 tilbehør Hyundai i30 tilbehør Originalt tilbehør til Hyundai i30 Her i brochuren finder du et udsnit af originalt tilbehør til Hyundai i30. Selvom bilen fra fabrikken har et godt udstyrsniveau, kan du hurtigt sætte

Læs mere

En varebil ladet med gode ideer

En varebil ladet med gode ideer Doblò Cargo En varebil ladet med gode ideer Doblò Cargo kommer nu på markedet i en ny og endnu bedre udgave. Det nydesignede frontparti fremhæver bilens traditionelle dyder, såsom robusthed og sikkerhed.

Læs mere

OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS

OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS Opels firmabilsprogram BEST opgraderer dig til Business Class. Udstyrsniveauet er i topklasse, og beskatningen er i bund. Insignia den mest erhvervsleasede bil i sin klasse

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

Den ny Atego. Den ny Axor.

Den ny Atego. Den ny Axor. Den ny Atego. Den ny Axor. Mere attraktiv, mere komfortabel og desuden pålidelig og økonomisk som altid glæd dig til den ny Atego og den ny Axor. Og til den ny, markante profil og en lang række yderligere

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

R-Klasse ekstraudstyr 01.07.2012

R-Klasse ekstraudstyr 01.07.2012 M110 Metallakering (iflg.farvekort) 22.624 M150 Diamanthvid BRIGHT metallak 42.909 M155 Kunstlæder Artico S S S S S Inkl. elektrisk indstillelige forsæder og 4-vejs lændestøtte i førersiden Ikke i.f.m.

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 229.990

Læs mere

Mercedes-Benz E-klasse Sedan

Mercedes-Benz E-klasse Sedan E-klasse Sedan Business Solutions Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 Aut. BUSINESS Benzin 16,9 2,0 184 / 300 1900 kr 510.000 E 220 d Aut. BUSINESS Diesel

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

CLA Shooting Brake prisliste 01.01.2015

CLA Shooting Brake prisliste 01.01.2015 CLA Shooting Brake prisliste 01.01.2015 Halvårlig Model BM kw/(hk) Nm Energiklasse CO2 Km/l grøn ejerafgift DIESEL 6-trins manuel 11790810-V01 100 (136) 300 108 24,4 1 440 530 600 7G-DCT 11790312-V01 125

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVATION DER OPLEVES I DAGLIGDAGEN DYNAMISKE OG ROBUSTE LINJER, ET HELT NYT INDVENDIGT DESIGN, UDSTYR OG MOTORER, SOM BLIVER STADIG MERE EFFEKTIVE: NY TRAFIC ER INNOVATION

Læs mere

Tilbehørssortiment. Renault CAPTUR

Tilbehørssortiment. Renault CAPTUR Tilbehørssortiment Renault CAPTUR Tilbehørssortiment Renault CAPTUR Renault er en af verdens største bilproducenter, og vores udvalg af tilbehør er naturligvis både meget omfattende og i absolut verdensklasse.

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

Specifikationer til Avensis

Specifikationer til Avensis Specifikationer til Avensis BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ 1.6 Valvematic 1.8 Valvematic 2.0 Valvematic 2.0 D-4D 2.2 D-4D 2.2 D-CAT 1ZR-FAE 2ZR-FAE 3ZR-FAE 1AD-FTV (150 hk) (150 hk) 2AD-FTV 2AD-FHV 6 M/T 6

Læs mere

Anbefalinger Indkøb af busser og lastbiler

Anbefalinger Indkøb af busser og lastbiler Anbefalinger Indkøb af busser og lastbiler November 2011 Udgivet af Trafikstyrelsen November 2011 Grafisk tilrettelæggelse: grafiliokus.dk 3 Anbefalinger indkøb af busser og lastbiler Anbefalinger til

Læs mere

OPEL Insignia Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012

OPEL Insignia Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 OPEL Insignia Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 Kode Sikkerhed Standardudstyr Edition Cosmo OPC / OPC Unlimited AW7 Frontairbags foran, sideairbags samt gardinairbags for og bag - AY0 Front-

Læs mere

NISSAN LEAF ORIGINALT TILBEHØR

NISSAN LEAF ORIGINALT TILBEHØR NISSAN LEAF ORIGINALT TILBEHØR LAD LYSET SKINNE FÅ DINE KØRETURE TIL AT LYSE OP FÅ DIN LEAF STYLET MED PRÆCIST tilpassede kromdetaljer som fx sidespejlskapper, indfatninger til tågeforlygterne og indstigningslister,

Læs mere

Klarer legende let mere end 1 million iskruninger.

Klarer legende let mere end 1 million iskruninger. Byggeri Klarer legende let mere end 1 million iskruninger. FEIN gipsskruemaskine både med batteri og ledning. ASCT 18 M: mere end 2300 iskruninger pr. opladning! Den nye ekspert inden for gipsarbejde:

Læs mere

vinter 2010 Ny Mercedes-Benz E 250 CDI. Steen Følleslevs chauffører er glade. Mercedes taxiens historie i Danmark.

vinter 2010 Ny Mercedes-Benz E 250 CDI. Steen Følleslevs chauffører er glade. Mercedes taxiens historie i Danmark. vinter 2010 Ny Mercedes-Benz E 250 CDI. Steen Følleslevs chauffører er glade. Mercedes taxiens historie i Danmark. Ny E 250 CDI: Flere kilometer på literen. Den helt nye udgave af Mercedes-Benz E 250 CDI

Læs mere

vinter 2009 Nu er den her! E-Klasse stationcar Taxi-leasing Klar til nye miljøkrav

vinter 2009 Nu er den her! E-Klasse stationcar Taxi-leasing Klar til nye miljøkrav vinter 2009 Nu er den her! E-Klasse stationcar Taxi-leasing Klar til nye miljøkrav E-Klasse stationcar kører fantastisk! Det første indtryk af den ny Mercedes-Benz E-Klasse stationcar er gennemført og

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

INTRODUKTION TIL HYBRIDISERING

INTRODUKTION TIL HYBRIDISERING INTRODUKTION TIL HYBRIDISERING HVILKE SYSTEMER EGNER SIG TIL HVAD? Lars Overgaard Faglig Koordinator for Landtransport Transportens Innovationsnetværk Hvilke nye teknologier er på vej Videreudviklede konventionelle

Læs mere

Agility 50. Pris: 9.995 ekskl. levering

Agility 50. Pris: 9.995 ekskl. levering Agility 50 4-takts Pris: 9.995 ekskl. levering Halogenforlygte Klare blinklysglas El- og kickstart Med en stærk 4-taktsmotor, et lavt benzinforbrug og stor driftmæssig stabilitet kombineret med en konkurrencedygtig

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

1 million skruninger.

1 million skruninger. BYGGERI 1 million skruninger. FEIN batteridrevet skruemaskine ASCS 6.3 og ASCS 4.8. Kulløs FEIN PowerDrivemotor. Den nye målestok inden for monteringsteknik: FEIN batteridrevet skruemaskine op til 4,8

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 31.3.2016 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 29.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Edition Impress Exclusive 189.990

Læs mere

DEN NYE MAN TGE. Tekniske data

DEN NYE MAN TGE. Tekniske data DEN NYE MAN TGE. Tekniske data. 01.09.2017 INDHOLD Drivlinje 3 Dimensioner 4 Vægte 10 Dækmærkat 12 Bemærkninger 13 DRIVLINJE. 2.0 l 75 kw 102 HK 2.0 l 90 kw 122 HK 2.0 l 103 kw 140 HK 2.0 l 130 kw 177

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

NY CITROËN NY CITROËN C4 Når en bil kommer til verden med så vellykket et design som C4, bør et facelift være nænsomt og diskret. Det er også tilfældet med den nye C4, hvor fronten har fået en mere buet

Læs mere

Original betjeningsvejledning 3.2. Læs den grundigt, før maskinen tages i brug! Version: 09/2011, v. 1.4. Order No.: 00600-3-091

Original betjeningsvejledning 3.2. Læs den grundigt, før maskinen tages i brug! Version: 09/2011, v. 1.4. Order No.: 00600-3-091 Original betjeningsvejledning 3.2 Læs den grundigt, før maskinen tages i brug! Version: 09/2011, v. 1.4 Order No.: 00600-3-091 2 KVALITET TIL PROFESSIONELLE Det må IKKE føles ubekvemt og overflødigt at

Læs mere

CLS ekstraudstyr 01.09.2013

CLS ekstraudstyr 01.09.2013 4MATIC M110 Metallakering, (197, 497, 755, 775, 792, 890, 963, 988) 23 663 795 Manganitgrå SHAPE metallic 54 869 799 Diamanthvid BRIGHT metallic 42 909 996 Hyacint rød metallic 33 026 032 designo mystik

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 15.08.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Edition+

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 13.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Image 269.990

Læs mere

E-Klasse Coupé & Cabriolet 01.01.2013

E-Klasse Coupé & Cabriolet 01.01.2013 M110 Metallakering (iflg.mønsterkort) 20 804 799 Metallakering Diamanthvid BRIGHT 40 048 M115 Metallakering designo 52 010 r: 033, 041. 046 M120 Metallakering designo mystic 74 115 r: 052 M140 Lakering

Læs mere

BILEN. 30 kw. Angivet rækkevidde: 135 km. 150 kw. Angivet rækkevidde: 250 km. 47 kw. Angivet rækkevidde: 144 km. 30 kw. Angivet rækkevidde: 140 km.

BILEN. 30 kw. Angivet rækkevidde: 135 km. 150 kw. Angivet rækkevidde: 250 km. 47 kw. Angivet rækkevidde: 144 km. 30 kw. Angivet rækkevidde: 140 km. BILEN test > elbiler i rækkeviddetest Mini E 150 kw. Angivet rækkevidde: 250 km. Mitsubishi i-miev 47 kw. Angivet rækkevidde: 144 km. 28 / WWW.BILEN.DK / 25. november 2010 Smart ED Coupé 30 kw. Angivet

Læs mere

Spar op til 20% på dit brændstofforbrug

Spar op til 20% på dit brændstofforbrug Spar op til 20% på dit brændstofforbrug Alt andet t er helt sor Spar op til 20 % på brændstoffet Der er masser af CO 2 og penge at spare ved at ændre sine kørevaner bare en lille smule. F.eks. stiger brændstofforbruget

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

Galla The Renault Way

Galla The Renault Way Galla The Renault Way Med Gallamodellerne fra Renault fortsætter festen langt ind i det nye år Renault CAPTUR Intens limited version med unik lakering og udstyr Renault i Galla version mere udstyr end

Læs mere

LEON. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

LEON. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY LEON Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR SIKKERHED Automatisk Kollisionsbremse System 7 airbags (2 foran, 2 side, 2 gardin og 1 knæairbag) Selealarm i fører- og passagerside Passager airbag

Læs mere

Beskyt miljøet og bundlinjen

Beskyt miljøet og bundlinjen 23042012_WORKsmart_ECO_bro_DK WORKsmart -Eco Beskyt miljøet og bundlinjen www.tomtom.com/business Let s drive business Indhold 2 Hvor miljøvenlig er virksomheden? 3 Optimer udnyttelsen af køretøjerne for

Læs mere

Easy to Green. med ny fleksibel El-Trolley

Easy to Green. med ny fleksibel El-Trolley Easy to Green med ny fleksibel El-Trolley Easy to green med markedets mest alsidige el-trolley. Også til dig, der har lyst til en hurtig runde. Kom hurtigt, let og elegant videre til næste hul. Gående,

Læs mere

ORIGINALT TILBEHØR PASSER BEDST!

ORIGINALT TILBEHØR PASSER BEDST! TILBEHØR ORIGINALT TILBEHØR PASSER BEDST! Hyundai s originale tilbehør er udviklet og specielt designet til netop din Hyundai. Med originalt tilbehør har du mulighed for at sætte dit personlige præg på

Læs mere

GENERATION 5.0 AF GRAM KØLE- OG FRYSESKABE TIL PROFESSIONELLE SUPERIORPLUS SUPERIORTWIN SUPERIOREURO ECOPLUS ECOTWIN ECOEURO SUPERIOR :: ECO

GENERATION 5.0 AF GRAM KØLE- OG FRYSESKABE TIL PROFESSIONELLE SUPERIORPLUS SUPERIORTWIN SUPERIOREURO ECOPLUS ECOTWIN ECOEURO SUPERIOR :: ECO GENERATION 5.0 AF GRAM KØLE- OG FRYSESKABE TIL PROFESSIONELLE SUPERIORPLUS SUPERIORTWIN SUPERIOREURO ECOPLUS ECOTWIN ECOEURO SUPERIOR :: ECO SUPERIOR :: ECO Der er godt nyt til ansatte i storkøkkener og

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER ALLE MODELLER NEDSAT MED 5.000 ASTRA ST FÅS NU FRA KUN 199.990 Sidst opdateret: 10. 05. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Nedsat 50.000 Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Excite Impress

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

Bosch genopfinder havearbejdet.

Bosch genopfinder havearbejdet. Bosch genopfinder havearbejdet. Du genopfinder haven. Batteridrevne haveredskaber www.bosch-garden.dk Bosch batteridrevne haveredskaber. med lithium-ion-teknologi. 36 V Du er altid et skridt foran med

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere