HN 2316 BORDOPVASKEMASKINE WQP6

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HN 2316 BORDOPVASKEMASKINE WQP6"

Transkript

1 Side 1 af 29 HN 2316 BORDOPVASKEMASKINE WQP6 Brugsanvisning Kære Kunde Læs venligst denne vejledning for en korrekt anvendelse af opvaskemaskinen og for at undgå og for at undgå risikoen for uheld eller beskadigelse af maskinen Opbevar den i et sikkert sted til fremtidig brug Aflever denne vejledning til den næste bruger af opvaskemaskinen Denne vejledning indeholder Advarsler og oplysninger om sikkerhed, Instruktioner for første gang brug, Instruktioner til installation, fejlfindingsoversigt. Og mfl.

2 Side 2 af 29 Læs denne brugsanvisning omhyggeligt! Læs denne brugsanvisning før du tager bordopvaskemaskinen i brug. Det vil hjælpe dig med at bruge og vedligeholde bordopvaskemaskinen korrekt. Gem brugsanvisningen til senere brug. Giv brugsanvisningen videre til den næste bruger. Denne brugsanvisning indeholder sikkerhedsinstruktioner, betjeningsvejledninger, installationsinstruktioner og tips til problemløsning mm. Før du ringer efter service Gennemgå afsnittet om tips til problemløsning. Dette vil hjælpe dig med selv at løse nogle problemer. Hvis du ikke selv kan løse problemerne, ring da efter hjælp fra professionelle teknikere. Vigtigt! Vær opmærksom på, at producenten, som følge af konstant udvikling og ajourføring af produktet, kan foretage ændringer uden forudgående varsel.

3 Side 3 af 29 Indholdsfortegnelse 1. VIGTIGE SIKKERHEDSINFORMATIONER BORTSKAFFELSE BETJENINGSVEJLEDNING Kontrolpanel Opvaskemaskinens dele FØR OPVASKEMASKINEN TAGES I BRUG FØRSTE GANG Påfyldning af salt i saltbeholderen Påfyldning af afspændingsmiddel i beholderen Opvaskemiddel OPFYLDNING AF OPVASKEMASKINEN Før og efter påfyldning af opvaskemaskinens kurve Påfyldning af kurven Bestikkurv START ET PROGRAM Programvælger og forbrugstabel Tænd for opvaskemaskinen Ændring af programmet VEDLIGEHOLDELSE OG RENGØRING Filtersystemet Vedligeholdelse af opvaskemaskinen INSTALLATION Placering af opvaskemaskinen Strømtilslutning Vandtilslutning Tilslutning af afløbsslangen Tænd for opvaskemaskinen FEJLFINDING... 27

4 Side 4 af Før du ringer efter service Fejlkoder Tekniske specifikationer... 29

5 Side 5 af VIGTIGE SIKKERHEDSINFORMATIONER LÆS VENLIGST ALLE OPLYSNINGER FØR BRUG AF OPVASKEMASKINEN ADVARSEL! Når du bruger opvaskemaskinen, skal du overholde nedennævnte advarsler: SIKKERHEDSINSTRUKTIONER Denne maskine skal forbindes til et fungerende jordstik. I tilfælde af en teknisk fejl eller sammenbrud vil jordforbindelsen reducere risikoen for elektrisk stød ved at lede fejlstrømmen til jordforbindelsen. Maskinen er udstyret med en ledning med en jordet leder og et jordstik. Stikket skal sættes i en passende stikkontakt, som er installeret og jordet i overensstemmelse med gældende nationale regler. ADVARSEL! Forkert tilslutning af jordforbindelsen kan medføre risiko for elektrisk stød. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt opvaskemaskinen er korrekt jordforbundet, bør dette undersøges af en autoriseret elektriker. Er tilslutningsstedet udført med ekstrabeskyttelse i form af stikkontakt for trebenet stikprop, så skal den tobenede stikprop udskiftes med en trebenet stikprop. ADVARSEL! KORREKT BRUG Du må ikke misbruge, sidde på eller stå på døren til opvaskemaskinen. Rør ikke ved varmeelementet under eller umiddelbart efter brug (denne instruktion gælder kun for maskiner med et visuelt varmeelement). Brug kun opvaskemaskinen, hvis alle paneler er monteret korrekt. Åben døren meget forsigtigt, hvis opvaskemaskinen kører, da der er risiko for, at vandet sprøjter ud. Du må ikke placere tunge genstande på døren, når den er åben. Opvaskemaskinen kan tippe fremad. Ved opfyldning af opvaskemaskinen: Placer skarpe genstande således, at du undgår at beskadige dørens segl;

6 Side 6 af 29 Advarsel: Knive og andre redskaber med skarpe kanter skal lægges i kurven med deres skarpe side ned eller placeres i en vandret position. Ved brug af opvaskemaskinen må plastgenstande ikke komme i kontakt med varmeelementet. (Denne instruktion er kun gældende for opvaskemaskiner med varmeelementer, som kan ses.) Kontroller om beholderen til vaskemidlet er tom, efter programmet er færdigt. Plastgenstande må ikke vaskes, medmindre de er godkendte til maskinopvask. Brug kun opvaskemidler, som er egnet til en opvaskemaskine. Brug aldrig sæbe, vaskemidler til tøj, eller håndvaskemidler i din opvaskemaskine. Hold børn væk fra opvaskemiddel og afspændingsmiddel, og hold dem væk fra den åbne dør til opvaskemaskinen - der kan stadig være noget rengøringsmiddel tilbage i maskinen. Denne maskine er ikke beregnet til brug af personer (herunder børn) med nedsatte fysiske, sensoriske eller mentale evner, eller med manglende erfaring eller viden, medmindre de er under opsyn og har fået grundig instruktion om maskinens brug af en person, der er ansvarlig for deres sikkerhed. Børn bør være under opsyn, så de ikke leger med maskinen. Opvaskemaskinens vaskemidler er stærkt alkaliske, og dermed ekstremt farlige ved indtagelse. Undgå kontakt med hud og øjne og hold børn væk fra opvaskemaskinen, når døren er åben. Døren bør ikke stå i åben stilling, da dette kan indebære en fare for at snuble. Hvis el-ledningen bliver beskadiget, skal den udskiftes af en autoriseret reparatør for at undgå fare. Fjern døren til opvaskemaskinen, når den afinstalleres og ikke længere skal bruges. Bortskaf emballagen korrekt. Brug kun opvaskemaskinen til det formål, den er beregnet til. Under installationen må ledningen ikke være bøjet, fladtrykt eller lide anden overlast. Opvaskemaskinen skal tilsluttes vandet ved hjælp af nye sæt slanger. Gamle sæt må ikke genbruges. 6 kuverter er det maksimale antal, der kan vaskes. Det maksimale tilladte vandforsyningstryk er 10 bar (1 MPa) Det mindste tilladte vandforsyningstryk er 0.4 bar (0.04 MPa) LÆS OG OVERHOLD DISSE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER. Gem instruktionerne til senere brug.

7 Side 7 af BORTSKAFFELSE Bortskaf opvaskemaskinens emballage korrekt. I henhold til WEEE s direktiver må dette produkt ikke smides i skraldespanden. Det skal afleveres på en genbrugsstation. På den måde hjælper du med at beskytte miljøet. ADVARSEL! Emballagen kan være farlig for børn! 3. BETJENINGSVEJLEDNING VIGTIGT! For at opnå de bedste resultater med opvaskemaskinen, læs da betjeningsvejledningen, før du bruger maskinen for første gang. 3.1 Kontrolpanel Tænd/sluk-knap: for at tænde og slukke for elforsyningen; 2 Lysindikator: lyset er tændt, når opvaskemaskinen kører; 3 Programvælger-knap: anvend knappen for at vælge et opvaskeprogram. 4 Start /Reset-knap: tryk på denne knap for at starte eller pause opvaskemaskinen. 5 Timerknap: denne funktion gør det muligt at forskyde programmets starttid (0-24 timer) 6 3 i1 funktionsknap: tryk på knappen, når du bruger 3 i 1 tabletter (kan kun bruges ved følgende programmer: intensiv/normal/miljøvenlig) 7 Indikator for børnelås: for at aktivere funktionen trykkes på 3 i 1 funktionsknappen og timerknappen samtidig. 8 Display: viser tidsforskydningen, indikerer manglende salt eller afspænding, nedtælling af det valgte programs vasketid, børnelås, 3 i 1 funktionen mv.

8 Side 8 af Opvaskemaskinens dele Forside Bagside 1 Saltbeholder 2 Vaskemiddelbeholder 3 Bestikkurv 4 Filter 5 Beholder til afspænding 6 Spulearm 7 Kophylde 8 Kurv 9 Afløbsforbindelse 10 Vandtilførselsforbindelse 4. FØR OPVASKEMASKINEN TAGES I BRUG FØRSTE GANG VIGTIGT! Hvis der ikke er saltbeholder i din opvaskemaskine, så gå til næste afsnit.

9 Side 9 af Påfyldning af salt i saltbeholderen Brug altid kun salt beregnet til opvaskemaskine. Saltbeholderen er placeret under bestikkurven og skal påfyldes som følger: Vær opmærksom! Brug kun salt beregnet til brug i opvaskemaskiner! Alle andre typer salt, især bordsalt, vil beskadige saltbeholderen. Hvis opvaskemaskinen bliver beskadiget pga. brug af uegnede typer salt, gælder producentens garanti ikke længere. Fyld kun salt i saltbeholderen lige før start af et af de komplette vaskeprogrammer. På den måde vil du undgå rester af salt eller saltvand på bunden af maskinen, som kan medføre korrosion. Åbne A. Fjern bestikkurven og skru derefter låget til saltbeholderen af. B. Før første vask hældes 1 liter vand i saltbeholderen. C. Placer enden af den medfølgende tragt i hullet og hæld cirka 1 kg salt i. Det er normalt, at en lille smule vand flyder ud over kanten. D. Når beholderen er fyldt, skrues låget på plads med uret. Sørg for, at låget sidder godt fast. E. Normalt vil indikatoren for manglende salt slukke inden for 2-6 dage, efter at saltbeholderen er blevet fyldt med salt. F. Et vaskeprogram bør startes umiddelbart efter påfyldningen. Ellers kan filtersystemet, pumpen eller andre vigtige dele af maskinen blive beskadiget pga. saltet.

10 Side 10 af 29 VIGTIGT! 1. Saltbeholderen må kun påfyldes, når indikatoren for manglende salt lyser. Afhængigt af hvor meget saltet opløses, kan indikatoren stadig lyse, selvom saltbeholderen er fyldt. Hvis der ikke findes en indikator for manglende salt på kontrolpanelet (nogle modeller har ikke sådan en indikator), kan du beregne hvornår saltbeholderen skal påfyldes, ud fra hvor mange programmer opvaskemaskinen har kørt. 2. Hvis der er spildt salt, bør et hurtigt program køres for at fjerne saltresterne. 4.2 Påfyldning af afspændingsmiddel i beholderen Afspændingsmiddel Afspændingsmidlet frigøres under sidste skylning for at forhindre vanddråber på dit service. Dråberne kan efterlade pletter og striber. Afspændingsmidlet forbedrer også tørringen ved at få vandet til at prelle af. Beholderen til afspændingsmidlet er placeret inden for døren ved siden af beholderen til vaskemiddel. For at påfylde beholderen, skal låget åbnes og afspændingsmidlet hældes i, indtil niveauindikatoren bliver helt sort. Beholderen til afspændingsmiddel rummer ca. 110ml. Hvordan afspændingsmidlet fungerer Afspændingsmidlet tilføjes automatisk i sidste skylning og sikrer en grundig skylning samt tørring uden pletter. Bemærk! Brug kun varer mærket Afspændingsmiddel til opvaskemaskine. Fyld aldrig beholderen til afspændingsmiddel med andre substanser som f.eks. opvaskemiddel til opvaskemaskiner eller flydende vaskemidler, da dette vil skade maskinen. Hvornår skal beholderen til afspændingsmiddel fyldes op igen Hvis der ikke er en indikator for manglende afspænding på kontrolpanelet, kan du bedømme mængden af afspændingsmiddel i beholderen ud fra farven på indikatoren C, som er placeret ved siden af låget. Når beholderen er fuld, vil hele indikatoren være mørk. Efterhånden som mængden af afspændingsmiddel bliver mindre, vil størrelsen på den mørke plet i indikatoren også blive mindre. Du bør aldrig lade mængden komme under 1 / 4 af beholderens kapacitet.

11 Side 11 af 29 Indikationer, som viser, hvor fyldt beholderen er: Fyldt ¾ fyldt ½ fyldt ¼ fyldt skal påfyldes for at undgå pletter tom 1 For at åbne beholderen, drejes låget mod "åbne" (venstre pil) og tages ud. 2 Hæld afspændingsmiddel i beholderen. Sørg for ikke at overfylde. 3 Sæt låget på igen ved at placere det på linje med "åben" pil, og dreje det til luk pilen (højre). VIGTIGT! Fjern eventuelt spildt afspændingsmiddel ved påfyldningen med en absorberende klud for at undgå skumdannelse ved næste opvask. Justering af beholderen til afspændingsmiddel Justering (skylning) Beholderen til afspændingsmidlet har seks eller fire indstillinger. Start altid med indstillingen 4. Hvis du har problemer med pletter og dårlig tørring, kan du øge mængden af afspændingsmiddel pr. opvask ved at fjerne beholderens låg og vælge indstillingen "5". Hvis du stadig oplever problemer med pletter på servicet, justeres til det næste højere nummer, indtil servicet bliver pletfrit ved tørring. Den anbefalede indstilling er "4".

12 Side 12 af 29 BEMÆRK! Forøg mængden af afspændingsmiddel, hvis der er vanddråber eller pletter på servicet efter vask. Reducer mængden, hvis der er klistrede hvidlige pletter på servicet eller blålig film på glas eller knive. 4.3 Opvaskemiddel Der skal fyldes opvaskemiddel i beholderen, lige før opvaskeprogrammet startes. Påfyldningen skal følge instruktionerne i Tabellen om Programvalg. Normalt bruges der en spiseskefuld vaskemiddel til et normalt vaskeprogram. Ved meget snavset service bruges der mere vaskemiddel. Påfyld beholderen med vaskemiddel lige før du starter et program, ellers kan vaskemidlet blive fugtigt og dermed ikke opløses rigtigt. BEMÆRK! Hvis låget er lukket, trykkes på udløserknappen for at åbne. Påfyld vaskemiddelbeholderen lige før du starter et opvaskeprogram Brug kun opvaskemiddel, der er beregnet til opvaskemaskine ADVARSEL! Opvaskemidler er ætsende. Hold dem utilgængelige for børn. Korrekt brug af vaskemiddel Brug kun vaskemidler, som er fremstillet specielt til opvaskemaskiner. Hold vaskemidlerne friske og tørre. Beholderen må ikke påfyldes, før opvaskemaskinen skal startes.

13 Side 13 af 29 Vaskemidler i form af tabletter Hvor hurtigt en vasketablet opløses afhænger af typen. Ved brug af tabletter med lang opløsningstid, skal der anvendes lange (tidskrævende) opvaskeprogrammer for at sikre, at der ikke er vaskemiddelrester. VIGTIGT! Der kan kun anvendes vasketabletter i modeller med 3 i 1 funktion, og/eller 3 i 1 program. Påfyldning af vaskemiddel Påfyld beholderen som vist på billedet til højre. Markeringen indikerer påfyldningsniveauet. A Rum til hovedvask B Rum til forvask Bemærk anbefalingerne om dosering angivet på emballagen til opvaskemidlet. Efter påfyldning lukkes låget, og det presses ned, indtil det låser fast. I tilfælde af meget snavset service, kan en dosis vaskemiddel tilføjes i forvaskrummet. BEMÆRK! Du finder informationer om, hvor meget vaskemiddel der skal anvendes ved de forskellige opvaskeprogrammer i Tabellen om Programvalg. Den nødvendige mængde af vaskemiddel kan variere alt efter vandets hårdhed. Vær opmærksom på anvisningerne på vaskemidlets emballage. 5. OPFYLDNING AF OPVASKEMASKINEN 1. Følgende genstande er ikke egnede til maskinvask: Bestik med træ-, porcelæns- eller perlemorshåndtag Plastservice, som ikke er varmebestandigt Gammelt bestik, sammenhæftet med lim, som ikke er varmebestandigt Kobber og tin genstande

14 Side 14 af 29 Krystal glas Stål genstande, som er disponeret for rust Træfade Genstande af syntetiske fibre 2. Følgende genstande har begrænset egnethed til maskinvask: Visse typer glas kan miste glansen ved gentagen opvask; Sølv og aluminium har en tendens til at blive misfarvet eller bleget ved maskinopvask; Porcelæn med glasur mister glansen. 5.1 Før og efter påfyldning af opvaskemaskinens kurve Følg nedenstående retningslinjer for at opnå de bedste resultater: Fjern større madrester fra servicet og blødgør brændte madrester på pander før opvask. Det er ikke nødvendigt at skylle tallerkner med vand. Placer genstande i opvaskemaskinen på følgende måde: Kopper, glas, gryder/pander mm. placeres nedad Buede genstande og genstande med fordybninger skal placeres på skrå, så vandet kan løbe af. Alle redskaber skal være placeret forsvarligt, så de ikke kan vælte. Alle genstande er placeret på en måde, som ikke forhindrer armene i at rotere under opvask. VIGTIGT! Meget små ting må ikke vaskes i opvaskemaskiner, da de let kan falde ud af kurven. Placer kopper, glas, pander og lignende nedad for at undgå vandindsamling. Tallerkner og bestik må ikke ligge indeni hinanden eller dække hinanden. Glassene må ikke røre hinanden, da de kan blive beskadiget under vasken. Store ting, som er svære at vaske, placeres i den nederste kurv. Lange eller skarpe genstande, f.eks. forskærerknive, skal placeres horisontalt. Undlad at overfylde opvaskemaskinen, da det har indflydelse på vaskeresultat og energiforbrug.

15 Side 15 af Påfyldning af kurven Sørg for, at gryder og tallerkner er placeret korrekt, så de ikke kan ændre position under vask. Kopper Stor serveringsskål Glas Underkopper Skål Ovalt fad Middagstallerken Suppetallerken Desserttallerken 10 Bestikkurv. Tallerkenholdere i kurven Kurven er udstyret med tallerkenholdere, som kan lægges ned, hvis der er behov for dette.

16 Side 16 af Bestikkurv Bestik bør placeres i bestikkurven med håndtaget ned. Hvis der er sidekurve, bør skeer placeres i de passende åbninger. Lange genstande skal lægges horisontalt i den øverste kurv. 1 Gafler 2 Suppeskeer 3 Dessertskeer 4 Teskeer 5 Knive 6 Serveringsskeer 7 Sovseskeer 8 Serveringsgafler ADVARSEL! Lad aldrig en genstand stikke nedenfor hullerne i bestikkurven. Placer altid skarpe genstande med den skarpe del nedad. For at opnå personlig sikkerhed og høj vaskekvalitet bør bestikket placeres som følgende i bestikkurven: Sørg for, at der ikke er for meget bestik i hvert rum Placer bestik med håndtaget nedad Placer knive og andre skarpe genstande med den skarpe side ned.

17 Side 17 af START ET PROGRAM 6.1 Programvælger og forbrugstabel BEMÆRK! Beholderen til afspændingsmiddel skal påfyldes. *En50242 Dette er et prøveprogram. Beholderen til afspændingsmiddel skal sættes på indstilling 6 Program Information Funktion Vaskemiddel Før/hovedvask Køretid (min.) Energiforbrug (KWh) Vandforbrug (L) Afsp. middel Intensiv Til meget snavset service, gryder og pander, som har stået med indtørret mad i et stykke tid. Forvask (50 C) Vask (70 C) Skylning 3/15 g Skylning eller (3 i 1) Skylning 145 0, (70 C) Tørring Normal Til normalt snavsede gryder, glas osv. og let snavsede pander; standard dagligvask Forvask Vask (60 C) Skylning 3/15 g Skylning (70 C) eller (3 i 1) Tørring Øko (*EN 50242) Til let snavsede tallerkner, glas, skåle, pander osv. Forvask Vask (55 C) Skylning Skylning (70 C) Tørring 3/15 g eller (3 i 1) Glas Til let snavsede glas, krystal og fint porcelæn Vask (45 C) Skylning Skylning (60 C) tørring 15 g Hurtig vask Til let snavsede genstande, som ikke skal tørres Vask (40 C) Skylning 15 g Skylning Skylning Til at skylle genstande, som skal vaskes senere på dagen Forvask /

18 Side 18 af Tænd for opvaskemaskinen For at starte et opvaskeprogram: Tag kurven ud af opvaskemaskinen. Påfyld opvaskemiddel. Sæt stikket i kontakten. Strømforsyningen skal være V~50Hz. Kontroller, at vandtrykket er sat til fuldt tryk. Ved at dreje på knappen vil programmerne skifte i denne rækkefølge: Intensiv Normal Øko (Eco) Glas Hurtig Skylning. Når et program er valgt, viser LED displayet det valgte programs ikon. Tryk på Start/Reset knappen for at starte det valgte program. BEMÆRK! Når du trykker på Start/Reset knappen, mens opvaskemaskinen kører, for at pause programmet, vil programlyset stoppe med at blinke, og opvaskemaskinen vil brumme hvert minut, indtil maskinen sættes i gang igen ved at trykke på Start/Reset knappen. 6.3 Ændring af programmet Det er muligt at ændre program meget kort tid efter, at et program er startet. Ellers kan vaskemidlet være frigjort, og opvaskemaskinen har måske allerede udtømt vaskevandet. Er dette sket, skal der fyldes opvaskemiddel i beholderen igen. For at skifte programmet: Tryk på Start/Reset knappen og hold den i mere end 3 sekunder. Dette sætter opvaskemaskinen på Standby. Vælg det program, du ønsker at bruge. BEMÆRK! Hvis du åbner døren, mens opvaskemaskinen kører, stopper opvaskemaskinen med at køre. Når du lukker døren igen og trykker på Start/Reset knappen, starter opvaskemaskinen med at køre efter 10 sekunder. LED displayet viser opvaskemaskinens tilstand: LED displayet er slukket...standby LED displayet er tændt... Pause Kolon ikonet på LED displayet blinker... Maskinen kører

19 Side 19 af 29 Glemt en tallerken? Du kan lægge en tallerken i opvaskemaskinen når som helst, før vaskemidlet er frigjort. 1. Tryk på Start/Reset knappen. 5. Luk døren. 2. Åbn døren lidt for at stoppe 6. Tryk på Start/Reset knappen. Efter vasken. 10 sekunder starter 3. Når spulearmene er stoppet med opvaskemaskinen igen. at rotere, kan du åbne døren helt. 4. Læg den glemte tallerken i maskinen. 6.4 Når opvaskeprogrammet er slut Når opvaskeprogrammet er slut, vil opvaskemaskinen brumme i 8 sekunder og så stoppe. Tryk på ON/OFF knappen for at slukke opvaskemaskinen. Sluk for vandforsyningen og åbn døren. Vent et par minutter, før du begynder at tømme opvaskemaskinen. På den måde undgår du kontakt med varme genstande og skade på selve genstandene, da de er mest skrøbelige, når de er varme. Sluk for opvaskemaskinen Det digitale display viser 0 (opvaskeprogrammets resterende tid), som betyder, at opvaskeprogrammet er færdigt. 1. Sluk for opvaskemaskinen ved at trykke på ON/OFF knappen. 2. Sluk for vandforsyningen. Åbn døren forsigtigt Varme tallerkner kommer let til skade. Derfor bør de afkøles i ca. 15 minutter, før du begynder at tømme opvaskemaskinen. Tallerknerne afkøles hurtigere og tørrer bedre, hvis du åbner lidt for opvaskemaskinens dør. Tømning af opvaskemaskinen Normalt er opvaskemaskinen våd indeni. ADVARSEL! Det er farligt at åbne døren, mens opvaskemaskinen kører varmt vand kan skolde dig.

20 Side 20 af VEDLIGEHOLDELSE OG RENGØRING 7.1 Filtersystemet Filteret sørger for, at madrester og andre ting ikke kommer i pumpen. Filtersystemet består af tre forskellige filtre: Hovedfilter 1 Madrester og snavs, fanget af dette filter, pulveriseres ved hjælp af en speciel bruser på spulearmen, og de føres til afløbet. Mikrofilter 2 Filteret holder små rester i bundkaret og forhindrer, at de sætter sig på genstandene igen. Grovfilter 3 Filteret fanger store partikler som benrester eller glas, som kan blokere afløbet. For at fjerne disse partikler, presses forsigtigt på tappen i toppen af filteret, og filteret løftes op. Montering af filteret Filteret fjerner effektivt madrester fra vaskevandet, således det kan genanvendes i løbet af vasken. For at opnå det bedste resultat, skal filteret være rent. Derfor er det en god ide at rengøre filteret efter hver vask ved at fjerne partiklerne og skylle filteret under rindende vand. For at skille filteret ad, trækkes bægerets håndtag opad. ADVARSEL! Lad aldrig opvaskemaskinen køre med forkert monterede filtre. Opvaskemaskinen må aldrig bruges uden filtre. Forkert geninstallering af filteret kan føre til dårlig opvask og beskadige service og bestik. Åbne Skridt 1: Drej mikrofilteret mod uret. Skridt 2: Løft filteret op. Skridt 3: Løft hovedfilteret op.

21 Side 21 af 29 BEMÆRK! Hvis du udfører instruktionerne fra 1 til 3, skiller du filtersystemet ad. Hvis du udfører instruktionerne fra 3 til 1, monterer du filtersystemet. Bemærkninger: Efter hver opvask undersøges filteret for eventuel blokering. Skil filtersystemet ad ved at tage grovfilteret af. Rengør filtrene for madrester og skyl dem under rindende vand. VIGTIGT! Rengør hele filtersystemet en gang om ugen. Rengøring af filtrene Rengør hovedfilteret og mikrofilteret med en børste. Saml filtrene som anvist i det foregående afsnit. Sæt det samlede filter på plads i opvaskemaskinen og tryk ned. ADVARSEL! Undgå at beskadige filtrene, mens du rengør dem, da det kan forringe vaskeresultatet. 7.2 Vedligeholdelse af opvaskemaskinen Tør kontrolpanelet af med en blød, fugtig klud. Der må ikke anvendes skarpe genstande, skuresvampe eller skrappe rengøringsmidler til rengøring af opvaskemaskinen. Rengøring af døren ADVARSEL! Tør lågens kanter af med en varm, blød, fugtig klud. For at undgå væske i låsen og opvaskemaskinens elektriske dele, må der ikke anvendes rengøringsmidler, som sprøjtes på. Brug aldrig rengøringsmidler med sprøjte til at rengøre dørpanelet. Det kan ødelægge dørlåsen og elektriske dele på opvaskemaskinen. Slibende rengøringsmidler eller lignende kan ridse opvaskemaskinens rustfrie ståldele.

22 Side 22 af 29 Rengøring af spulearmene Spulearmene kan let fjernes fra opvaskemaskinen, så dyserne kan rengøres og eventuelle blokeringer fjernes. Skyl spulearmene under rindende vand og sæt dem derefter på plads igen. Kontroller, om de roterer normalt. For at fjerne spulearmen fra opvaskemaskinen tages der fat i midten af armen og trækkes opad. Sådan holdes din opvaskemaskine i god stand: Efter hver vask slukkes for vandforsyningen og åbnes døren lidt, så fugtighed og lugt kan komme ud. Tag stikket ud før enhver form for rengøring eller vedligeholdelse. Anvend aldrig opløsnings- eller slibemidler ved rengøring af maskinens ydre og gummidele. Rengør dem kun med en klud med varmt sæbevand. For at fjerne pletter på indre overflader bruges en klud fugtet med vand og lidt eddike, eller rengøringsmidler til opvaskemaskiner. Hvis opvaskemaskinen ikke skal bruges i en længere periode, anbefales det, at den tomme opvaskemaskine kører et program. Derefter fjernes stikket fra stikkontakten, der slukkes for vandforsyningen, og døren åbnes en lille smule. Ved at åbne lidt for døren beskytter du gummilisterne og forhindrer dannelse af dårlig lugt inde i maskinen. Flytning af opvaskemaskinen skal foregå i opret stilling. Hvis det ikke er muligt, kan den lægges på bagsiden under flytning. Gummilister Madrester, som klistrer til gummilisterne, er en af årsagerne til dårlig lugt. Brug en fugtig svamp til at fjerne dem.

23 Side 23 af INSTALLATION Vær opmærksom: Vandtilslutning og el-tilslutning af opvaskemaskinen skal udføres af fagfolk. ADVARSEL! Fare for elektrisk stød. Sluk for strømforsyningen, før opvaskemaskinen installeres. Undlades dette, kan det føre til elektrisk stød. Forberedelse til installationen Placer din opvaskemaskine et sted, som er tæt på vandforsynings- og strømforsyningskilder, og tæt på afløbsmuligheder. Vælg en side af håndvaskens afløb, hvor afløbsslangen til opvaskemaskinen kan tilsluttes. 8.1 Placering af opvaskemaskinen Placer opvaskemaskinen på det ønskede sted med bagsiden ind til væggen og med siderne ind til det omgivende kabinet eller væggen. Opvaskemaskinen er udstyret med tilløbs- og afløbsslange, som kan placeres både til højre eller til venstre side. 8.2 Strømtilslutning For personlig sikkerhed ADVARSEL! BRUG IKKE FORLÆNGERLEDNING ELLER ADAPTERSTIK. DU MÅ IKKE FJERNE JORDFORBINDELSEN FRA LEDNINGEN. Elektriske forudsætninger Oplysninger om opvaskemaskinens elektriske specifikationer findes på maskinens typeskilt. Sørg for, at strømforsyningen svarer til disse specifikationer. Vær sikker på, at opvaskemaskinen er tilsluttet med jordforbindelse i overensstemmelse med gældende nationale regler før ibrugtagning.

24 Side 24 af 29 Tilslutning af elektricitet Kontroller, at strømforsyningens spænding og frekvens er i overensstemmelse med det angivne på opvaskemaskinens typeskilt. Sæt kun stikket i kontakten, når du er sikker på, at opvaskemaskinen er jordet korrekt. Hvis stikkontakten, som opvaskemaskinen skal tilsluttes, ikke passer til maskinens stik, skal stikket udskiftes med et, der passer, i stedet for at bruge adaptere eller lignende. Ellers er der risiko for brand. Sikkerhedsinstruktioner (jordforbindelse) Denne maskine skal forbindes til et fungerende jordstik. I tilfælde af en teknisk fejl eller sammenbrud vil jordforbindelsen reducere risikoen for elektrisk stød ved at lede fejlstrømmen til jordforbindelsen. Maskinen er udstyret med en ledning med en jordet leder og et jordstik. Stikket skal sættes i en passende stikkontakt, som er installeret og jordet i overensstemmelse med gældende nationale regler. ADVARSEL! Forkert tilslutning af jordforbindelsen kan medføre risiko for elektrisk stød. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt opvaskemaskinen er korrekt jordforbundet, bør dette undersøges af en autoriseret elektriker. Er tilslutningsstedet udført med ekstrabeskyttelse i form af stikkontakt for trebenet stikprop, så skal den tobenede stikprop udskiftes med en trebenet stikprop. 8.3 Vandtilslutning Tilslutning af indtagsslangen til koldt vand Tilslut indtagsslangen til en 3/4 vandhane og kontroller, at den er spændt fast. Hvis vandrørene er nye, eller ikke har været brugt i lang tid, så tænd for vandet og lad det rinde for at undgå eventuelle urenheder. Hvis der kommer urenheder i indtagsslangen, kan den blokere, og opvaskemaskinen kan blive beskadiget.

25 Side 25 af 29 Tilslutning af indtagsslangen til varmt vand Indtagsslangen kan tilsluttes til husets varmtvandsforsyning (opvarmningssystemet), hvis vandtemperaturen ikke overskrider 60 C. Dette vil forkorte programmets vasketid med ca. 15 min. og reducere vaskekvaliteten lidt. Tilslutningen af indtagsslangen til varmt vand skal foretages på samme måde som ved tilslutningen til koldt vand. ADVARSEL!. Sluk for vandhanen efter brug for at undgå vand i indtagsslangen. (Dette gælder kun modeller, som har Aqua-stop) 8.4 Tilslutning af afløbsslangen Forbind afløbsslangen til et afløbsrør på mindst 4 cm i diameter, eller forbind den til en vask, uden at bøje den. Brug den specielle plastikstøtte, som medfølger. Den frie ende af afløbsslangen må ikke monteres højere end max. 75 cm, og den må ikke være sænket ned i vand, da vandet risikerer at løbe tilbage i slangen. ADVARSEL! Den specielle plastikstøtte til afløbsslangen skal sættes godt fast på væggen, så afløbsslangen ikke kan flytte sig og dermed lede vandet et forkert sted hen.

26 Side 26 af 29 Hvordan kan du fjerne det overskydende vand fra slangen Hvis håndvasken er 1 m over gulvet, kan overskydende vand ikke føres direkte i vaskens afløb. Det vil så være nødvendigt at fjerne det overskydende vand fra slangen i en passende beholder, som befinder sig under håndvaskens niveau. Vandafløb Tilslut afløbsslangen korrekt for at undgå lækager. Kontroller, om slangen er beskadiget. Slangeforlænger Hvis afløbsslangen ikke er lang nok, skal du finde en forlænger af samme slags som originalen. Afløbsslangen må ikke være længere end 4 meter, da det vil forringe vaskeresultatet. 8.5 Tænd for opvaskemaskinen Før du tænder for opvaskemaskinen, kontrolleres følgende: 1. Opvaskemaskinen står lige og er monteret korrekt. 2. Indtagsventilen er åben. 3. Er der lækage ved tilslutningen af slangerne. 4. Ledningen er korrekt forbundet. 5. Der er tændt for stikkontakten. 6. Er indtags- og afløbsslangen viklet sammen. 7. Alt indpakningsmaterialet og brugsanvisningen er taget ud af opvaskemaskinen. BEMÆRK! Gem denne brugsanvisning efter installation! Instruktionerne i denne brugsanvisning kan bruges til senere reference.

27 Side 27 af FEJLFINDING 9.1 Før du ringer efter service Gennemse følgende fejlbeskrivelser, før du tilkalder service. Problem Mulig årsag Løsningsforslag Tekniske problemer Opvaskemaskinen vil ikke starte Vandet bliver ikke pumpet ud fra opvaskemaskinen Sæbeskum i bundkaret Misfarvning i opvaskemaskinens indre Sikringen er sprunget, eller afbryderen er slået fra Der er ikke strøm til opvaskemaskinen Døren er ikke lukket korrekt. Knæk på slangen Filteret er blokeret. Håndvasken er blokeret. Forkert vaskemiddel Spildt afspændingsmiddel Der er brugt vaskemiddel med farve Udskift sikringen eller slå afbryderen til. Fjern andre maskiner, som opvaskemaskinen deler strømmen med. Kontroller, at der er tændt for opvaskemaskinen, og at døren er lukket korrekt. Kontroller om ledningen med stikket er sat korrekt i kontakten. Luk døren korrekt. Kontroller afløbsslangen. Kontroller grovfilteret. Undersøg om afløbet i håndvasken er stoppet. For at undgå dannelsen af sæbeskum, må der kun bruges vaskemidler til opvaskemaskiner. Hvis der er sæbeskum i opvaskemaskinen, åbnes døren. Kom 1 gallon (ca. 4,5 l) koldt vand i bundkaret. Luk døren og start programmet Skylning for at fjerne vandet. Gentag programmet om nødvendigt. Tør altid spildt afspændingsmiddel af med det samme. Brug vaskemiddel uden farve. Almindelige problemer Larm Hvid film på de indvendige overflader Rust på bestikket Bankelyde fra opvaskemaskinen Raslen fra opvaskemaskinen Bankelyde fra vandrørene Hårdt vand Bestikket er ikke rustfrit. Der er ikke kørt et program efter påfyldning af salt. Spor af salt er derfor kommet på opvasken. Låget til saltbeholderen er løst. Spulearmen banker på en genstand i kurven. En del af servicet sidder ikke ordentligt fast i maskinen Dette kan skyldes eksisterende installationer. Rengør overfladerne med en fugtig svamp med opvaskemiddel til opvaskemaskine. Brug gummihandsker. Anvend kun opvaskemiddel til opvaskemaskiner for at undgå skumdannelse. Efter påfyldning af salt bør der altid køres et hurtigt vaskeprogram uden service i opvaskemaskinen og uden valg af Turbofunktion (hvis denne findes). Undersøg låget. Sæt det ordentligt fast. Stop opvasken og omplacer den genstand, som forhindrer spulearmen i at køre normalt. Stop for opvasken og omplacer den løse genstand. Dette kan ikke påvirke opvaskemaskinens funktioner. Ved tvivl, kontakt en autoriseret tekniker.

28 Side 28 af 29 Dårligt opvaskeresultat Servicet er ikke rent Glasgenstande er ikke klare Sorte eller grå pletter på genstandene Rester af vaskemiddel i beholderen Servicet var ikke placeret korrekt Det valgte program var ikke tilstrækkeligt. Der var ikke nok opvaskemiddel. Genstande har blokeret spulearmene. Filteret er ikke rent nok, eller ikke monteret korrekt. Dette kan forårsage blokering i spulearmene. Blødt vand og for meget opvaskemiddel Aluminiums køkkenredskaber har været i kontakt med genstandene. Genstande har blokeret beholderen. Læs afsnittet Opfyldning af opvaskemaskinen Vælg et mere intensivt opvaskeprogram. Læs afsnittet Start et program. Anvend mere opvaskemiddel eller skift opvaskemiddel. Omplacer genstandene, så spulearmene kan rotere korrekt. Rengør filteret/monter filteret korrekt. Rengør spulearmene. Brug mindre opvaskemiddel, hvis vandet er blødt. Vælg det korteste opvaskeprogram til glasgenstande for at opnå det bedste opvaskeresultat. Fjern pletterne med et mildt, slibende rengøringsmiddel. Placer genstandene korrekt. Dårligt tørreresultat Genstandene er ikke tørre. Forkert opfyldning For lidt afspændingsmiddel Opvaskemaskinen er tømt for hurtigt Forkert valg af opvaskeprogram Bestik med belægning af dårlig kvalitet Fyld opvaskemaskinen som anbefalet i brugsanvisningen. Forøg indstillingen af frigivet afspænding pr. vask/påfyld beholderen. Opvaskemaskinen må ikke tømmes lige efter, den er stoppet. Åbn døren lidt, så dampen forsvinder. Tøm først opvaskemaskinen, når servicet er afkølet. Tøm først den nederste kurv. Så undgås det, at servicet i den nederste kurv gøres vådt, når servicet i den øverste kurv fjernes. Korte programmer vasker ved lavere temperaturer, og det forringer vaskeresultatet. Vælg et længere program. Maskinen har sværere ved at fjerne vandet fra denne type bestik. Det er ikke egnet til maskinopvask. 9.2 Fejlkoder Ved fejl vil displayet vise følgende fejlkoder: Koder Hvad koden betyder Mulig årsag E1 Længere indtagstid Vandhanen er ikke åben, vandtrykket i vandhanen er ikke højt nok, begrænset vandindtagelse. E4 Vandoverskud Der er lækage på et element i opvaskemaskinen. ADVARSEL! I tilfælde af vandoverskud lukkes der for hovedvandforsyningen, før der tilkaldes service. Hvis der er vand i opvaskemaskinen pga. overfyldning eller en mindre lækage, skal vandet fjernes, før opvaskemaskinen anvendes igen.

29 Side 29 af Tekniske specifikationer Højde: 438 mm Bredde: 550 mm Dybde: 500 mm Effekt Se typeskiltet på maskinen Vandtryk: bar/ mpa Max temp. ved varmtvandsforbindelse 60 C Strømforsyning Se typeskiltet Kapacitet: 6 kuverter Importeret af: A/S Harald Nyborg A. Jakobsens Vænge 21 DK Odense SØ Der tages forbehold for trykfejl.

8) Installationsvejledning Forberedelse af installation. 9) Råd om fejlfinding. Oplysninger om sikkerhed. 9 10 11 11 Skader på glas og andet service

8) Installationsvejledning Forberedelse af installation. 9) Råd om fejlfinding. Oplysninger om sikkerhed. 9 10 11 11 Skader på glas og andet service ADPF 1100 Oplysninger om sikkerhed 2 3 3 3 4 4 5 5 6 6 6 7 7 7 8 8 8 9 9 9 Indstilling 9 10 11 11 Skader på glas og andet service 11 (which is a sub-heading) 11 8) Installationsvejledning Forberedelse

Læs mere

BORDOPVASKEMASKINE HN6069

BORDOPVASKEMASKINE HN6069 BORDOPVASKEMASKINE HN6069 Brugervejledning Kære Kunde Læs venligst denne vejledning for en korrekt anvendelse af opvaskemaskinen og for at undgå og for at undgå risikoen for uheld eller beskadigelse af

Læs mere

HN 2985 ULTRASONISK RENSER HB2818B BRUGERVEJLEDNING

HN 2985 ULTRASONISK RENSER HB2818B BRUGERVEJLEDNING HN 2985 ULTRASONISK RENSER HB2818B BRUGERVEJLEDNING Sørg for at læse og forstå denne vejledning inden brug af apparatet. Gem denne vejledning til senere reference VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER ADVARSEL

Læs mere

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed Mælkeskummer Model Nr: 2137 Generel vejledning om pleje og sikkerhed Tak, fordi du har valgt en elektrisk mælkeskummer. Apparatet er designet og fremstillet efter høje standarder, og ved korrekt brug og

Læs mere

OMI 60-00 T OMI 60-01 T Opvaskemaskine Brugsvejledning Kære kunde Læs venligst denne vejledning, før opvaskemaskinen installeres og anvendes første gang. Oplysningerne i vejledningen har til formål at

Læs mere

Elkedel Brugsanvisning

Elkedel Brugsanvisning Tillykke med købet af denne elkedel! Læs venligst brugsanvisningen omhyggeligt, inden elkedelen tages i brug, og gem brugsanvisningen til fremtidig brug. Elkedel Brugsanvisning Model: MK-17S17C Sikkerhedsforanstaltninger

Læs mere

Før opvaskemaskinen tages i brug / Tilslutninger

Før opvaskemaskinen tages i brug / Tilslutninger Brugsanvisning Før opvaskemaskinen tages i brug / Tilslutninger Advarsler og generelle råd Påfyldning af salt Påfyldning af afspændingsmiddel Påfyldning af opvaskemiddel Rengøring og vedligeholdelse Før

Læs mere

TERRASSEVARMER HN Brugervejledning

TERRASSEVARMER HN Brugervejledning TERRASSEVARMER HN 12356 Brugervejledning Læs denne brugervejledning omhyggeligt, før terrassevarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen, så du senere kan slå op i den. Pak terrassevarmeren ud og kontroller,

Læs mere

Wasco Askesuger Best.nr. 1506

Wasco Askesuger Best.nr. 1506 Wasco Askesuger Best.nr. 1506 Modelnavn: MAC173-1200W-20L 1/6 SIKKERHEDSINSTRUKTIONER OG ADVARSLER VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER Læs og forstå alle instruktionerne i denne vejledning før brug af askesugeren

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER

ELEKTRISK TERRASSEVARMER ELEKTRISK TERRASSEVARMER HN 12362 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før terrassevarmeren tages i brug, og gem den til senere brug. Pak terrassevarmeren ud og kontroller, at alle dele

Læs mere

Brugsanvisning. Mælkeskummer DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug.

Brugsanvisning. Mælkeskummer DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug. Brugsanvisning Mælkeskummer 423008 DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug. g DANSK DANSK g SIKKERHEDSFORSKRIFTER Læs denne vejledning, da

Læs mere

Sikkerhedsråd. Oversigt (panelet) A C. ADVARSEL Læs instrukserne om installation, brug og vedligeholdelese nøjagtig igennem.

Sikkerhedsråd. Oversigt (panelet) A C. ADVARSEL Læs instrukserne om installation, brug og vedligeholdelese nøjagtig igennem. Sikkerhedsråd DVRSEL Læs instrukserne om installation, brug og vedligeholdelese nøjagtig igennem. pparatet opfylder de gældende CEE normer: - 73/23/CEE 19/02/73 (Lav spændning) og senere ændringer; - 89/336/CEE

Læs mere

Sikkerhedsråd. Oversigt (betjeningspanel) P Programvælgeknap C P

Sikkerhedsråd. Oversigt (betjeningspanel) P Programvælgeknap C P Sikkerhedsråd PAS PÅ Inden apparatet anvendes, skal man omhyggeligt læse advarslerne i dette hæfte, fordi de giver vigtige oplysninger om sikkerhedsforhold under installering, brug og vedligeholdelse.

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

1. Programkontrollampe: Når der vælges vaskeprogram, tænder den tilsvarende kontrollampe. 2. Programknap: Vaskeprogrammet vælges ved at trykke på

1. Programkontrollampe: Når der vælges vaskeprogram, tænder den tilsvarende kontrollampe. 2. Programknap: Vaskeprogrammet vælges ved at trykke på ADG 185 2 3 3 3 4 4 5 5 6 6 6 6 7 7 7 8 8 8 9 9 9 9 10 11 11 11 11 11 11 12 12 13 13 14 14 14 15 15 15 15 15 16 8 20 24 25 1. Programkontrollampe: Når der vælges vaskeprogram, tænder den tilsvarende

Læs mere

ASKESUGER 22L M 4 HN4542 HN

ASKESUGER 22L M 4 HN4542 HN M ASKESUGER 22L 4 HN4542 SIKKERHEDSINSTRUKTIONER OG ADVARSLER VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER Læs og forstå alle instruktionerne i denne vejledning før brug af askesugeren Læs og forstå denne manual og

Læs mere

ELEKTRISK PARASOLVARMER

ELEKTRISK PARASOLVARMER ELEKTRISK PARASOLVARMER HN 12361 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før parasolvarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. Pak parasolvarmeren ud og kontroller, at

Læs mere

Brugervejledning. Kedel. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference.

Brugervejledning. Kedel. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. Brugervejledning Kedel Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. 1. Vigtige instruktioner Læs disse instruktioner omhyggeligt, før du bruger apparatet

Læs mere

STØVSUGER BRUGERVEJLEDNING. HN 9888 Model JCV-7001. Læs denne brugervejledning grundigt før første brug og gem den til senere reference.

STØVSUGER BRUGERVEJLEDNING. HN 9888 Model JCV-7001. Læs denne brugervejledning grundigt før første brug og gem den til senere reference. STØVSUGER HN 9888 Model JCV-7001 BRUGERVEJLEDNING Læs denne brugervejledning grundigt før første brug og gem den til senere reference. Sikkerhedsinstruktioner Når De bruger støvsugeren, skal De altid tage

Læs mere

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING - 1 - VIGTIGE SIKKERHEDSFORSKRIFTER Ved brug af et elektrisk apparat skal grundlæggende sikkerhedsforskrifter altid følges, herunder følgende: LÆS ALLE INSTRUKTIONER

Læs mere

Brugsanvisning. Føntørrer

Brugsanvisning. Føntørrer Brugsanvisning Føntørrer DK 8 1 7 6 2 3 4 5 2 DK Føntørrer El-tilslutning Apparatet bør kun tilsluttes et stik, der er beskyttet mod jordfejl og installeret i overensstemmelse med el-regulativet. Vær opmærksom

Læs mere

BRUGSANVISNING. Cavecool Primo Pearl CC160B

BRUGSANVISNING. Cavecool Primo Pearl CC160B BRUGSANVISNING Cavecool Primo Pearl CC160B WWW.CAVECOOL.COM 1 Generelt Læs informationerne i denne brugsanvisning, så De bliver bekendt med deres ny vinkøleskab så hurtigt som muligt og straks benytter

Læs mere

INSTRUKTIONSBOG CDCF 6/CDCF 6S. Opvaskemaskine

INSTRUKTIONSBOG CDCF 6/CDCF 6S. Opvaskemaskine INSTRUKTIONSBOG CDCF 6/CDCF 6S Opvaskemaskine Læs denne instruktionsbog Denne instruktionsbog indeholder sektioner om instruktion i sikkerhed, betjening, installation og fejlfinding m.m. Læs den venligst

Læs mere

Babymadsmaskine. Brugsanvisning. Art.nr K1500186-030 www.mydiluo.se Rev. P02, 2015-06-03

Babymadsmaskine. Brugsanvisning. Art.nr K1500186-030 www.mydiluo.se Rev. P02, 2015-06-03 Babymadsmaskine Brugsanvisning Art.nr K1500186-030 www.mydiluo.se Rev. P02, 2015-06-03 INDHOLD VIGTIG INFORMATION 2 HÅNDTERING 4 OVERSIGT OVER MASKINEN 5 FØR BRUG 8 ANVÄNDANDE 8 - Påfyldning af vand 8

Læs mere

Sikker brug af elkedel Vigtige sikkerhedsanvisninger... 5 Elektriske krav... 7 Bortskaffelse af elektriske apparater... 7

Sikker brug af elkedel Vigtige sikkerhedsanvisninger... 5 Elektriske krav... 7 Bortskaffelse af elektriske apparater... 7 Vejledning til elkedel Indhold Sikker brug af elkedel Vigtige sikkerhedsanvisninger... 5 Elektriske krav... 7 Bortskaffelse af elektriske apparater... 7 DELE OG FUNKTIONER Dele... 8 betjening af elkedlen

Læs mere

39694172DK.fm Page 19 Wednesday, September 27, 2006 2:13 PM BRUGERVEJLEDNING

39694172DK.fm Page 19 Wednesday, September 27, 2006 2:13 PM BRUGERVEJLEDNING 39694172DK.fm Page 19 Wednesday, September 27, 2006 2:13 PM BRUGERVEJLEDNING FØR OPVASKEMASKINEN TAGES I BRUG/ TILSLUTNINGER ADVARSLER OG GENERELLE RÅD PÅFYLDNING AF SALT PÅFYLDNING AF AFSPÆNDINGSMIDDEL

Læs mere

Sikkerhedsoplysninger...1

Sikkerhedsoplysninger...1 2 Læs denne vejledning Denne vejledning indeholder afsnit med sikkerhedsanvisninger, driftsvejledning, installationsvejledning og tips til fejlfinding osv. Omhyggelig læsning af vejledningen, inden opvaskemaskinen

Læs mere

V 50/60Hz 700W

V 50/60Hz 700W STØVSUGER MODEL: VCS35B17 Best.nr. 5749 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 700W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I

Læs mere

FØR OPVASKEMASKINEN TAGES I BRUG/ TILSLUTNINGER

FØR OPVASKEMASKINEN TAGES I BRUG/ TILSLUTNINGER BRUGERVEJLEDNING FØR OPVASKEMASKINEN TAGES I BRUG/ TILSLUTNINGER ADVARSLER OG GENERELLE RÅD PÅFYLDNING AF SALT PÅFYLDNING AF AFSPÆNDINGSMIDDEL PÅFYLDNING AF OPVASKEMIDDEL RENGØRING OG VEDLIGEHOLDELSE 19

Læs mere

Sikkerhedsråd. Oversigt (panelet) N Trykknap for halv opfyldning N E

Sikkerhedsråd. Oversigt (panelet) N Trykknap for halv opfyldning N E Sikkerhedsråd - 73/23/CEE 19/02/73 (Lav spændning) og senere ændringer; - 89/336/CEE 03/05/89 (Elektromagnetisme) og senere ændringer. 1.Fjern emballagen omhyggeligt. 2. Når emballagen er fjernet bør maskinen

Læs mere

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W - 1 - ADVARSEL: LÆS DENNE BRUGSVEJLEDNING GRUNDIGT FØR BRUG Ved brug af elektriske apparater er det vigtigt at overholde de grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger.

Læs mere

CDP 4729-86/CDP 4729X-86

CDP 4729-86/CDP 4729X-86 CDP 4729-86/CDP 4729X-86 Læs denne vejledning Denne vejledning indeholder afsnit med sikkerhedsanvisninger, driftsvejledning, installationsvejledning og tips til fejlfinding osv. Omhyggelig læsning af

Læs mere

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk 76600018 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand, elektrisk stød og personlig skade under installation og anvendelse af din pumpe, anbefales

Læs mere

Manual DISKMASKIN DM38V

Manual DISKMASKIN DM38V Manual DISKMASKIN DM38V Læs denne brugsanvisning omhyggeligt! Kære kunde! Læs denne brugsanvisning før du tager produktet i brug første gang. Det vil hjælpe dig med at bruge og vedligeholde det korrekt

Læs mere

d f f f a1 a2 i j g m k

d f f f a1 a2 i j g m k DA b f d f c f e f a1 a2 a h l i j g m k n o n3 o4 n2 o3 R o2 n1 R Q o1 p Q 1 2 3 4 1 2 5 6 2 3 1 Q Q 7 8 2 4 3 Q 1 9 10 Q DA SIKKERHEDSANVISNINGER Læs disse sikkerhedsanvisninger grundigt, inden apparatet

Læs mere

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST.

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. Model ZB06-25A V I G T I G E S I K K E R H E D S I N F O R M A T I O N E R LÆS EN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. INDHOLDSFORTEGNELSE VIGTIGE SIKKERHEDSREGLER...

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING

BETJENINGSVEJLEDNING BETJENINGSVEJLEDNING Denne maskine opfylder følgende direktiver og retningslinier: EMC 92/31/EEG & RoHs 2002/95/EEG FOOD 1935/2004/EEG 93/68/EEG WEEE 2002/96/EEG LVD 73/23/EEG. 2007 Animo Alle rettigheder

Læs mere

Kontaktgrill. Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING

Kontaktgrill. Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING Kontaktgrill Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING For din sikkerheds skyld og for at du kan blive ved med at have glæde af dette produkt, skal du altid læse instruktionsbogen grundigt inden brug. VIGTIGE SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

Læs mere

Miniovn med kogeplader 30 liter ovn

Miniovn med kogeplader 30 liter ovn Miniovn med kogeplader 30 liter ovn Model nr. TO-30AB-1 Læs grundigt igennem inden ibrugtagning. Vigtige sikkerhedsforanstaltninger Når man bruger elektriske apparater, skal man altid følge almindelige

Læs mere

Monterings- og brugsvejledning. 3N1 NeoTank. Tank til 3N1 kogende vandhane (98 C)

Monterings- og brugsvejledning. 3N1 NeoTank. Tank til 3N1 kogende vandhane (98 C) Monterings- og brugsvejledning 3N1 NeoTank Tank til 3N1 kogende vandhane (98 C) Hvad du bør vide, inden du begynder For sikker installation og brug af din nye NeoTank til din kogende vandhane (98 C), beder

Læs mere

Sikkerhedsoplysninger...1

Sikkerhedsoplysninger...1 HED 60/70-86 CSF 458 E Læs denne vejledning Denne vejledning indeholder afsnit med sikkerhedsanvisninger, driftsvejledning, installationsvejledning og tips til fejlfinding osv. Omhyggelig læsning af vejledningen,

Læs mere

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug Wasco affugter Instruktionsbog WASCO 10 Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug Indholdsfortegnelse Vær venlig at give dig tid til at læse denne manual omhyggeligt før brug og gem den for fremtidig

Læs mere

BRUGERMANUAL PARTY COOLER MODEL PC-50E. Læs og forstå denne brugermanual inden ibrugtagning

BRUGERMANUAL PARTY COOLER MODEL PC-50E. Læs og forstå denne brugermanual inden ibrugtagning BRUGERMANUAL PARTY COOLER MODEL PC-50E Læs og forstå denne brugermanual inden ibrugtagning Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 3 Vigtige sikkerhedsinformationer 4-5 Indhold 6 Dele og funktioner 6-7

Læs mere

V 50/60Hz 220W

V 50/60Hz 220W STØVSUGER MODEL: P5 Best.nr. 1315 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 220W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG OG

Læs mere

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper / 25

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper / 25 Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper 76600017 / 25 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand, elektrisk stød og personlig skade under installation og anvendelse af din pumpe, anbefales

Læs mere

TRANSPORTABEL ISTERNINGMASKINE

TRANSPORTABEL ISTERNINGMASKINE TRANSPORTABEL ISTERNINGMASKINE Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt før ibrugtagning af ismaskinen. Gem brugervejledningen til senere brug. BESKRIVELSE AF ISMASKINEN 1. Øverste kappe 2.

Læs mere

Rosix emhætte CRS60W/CRS60SS

Rosix emhætte CRS60W/CRS60SS Rosix emhætte CRS60W/CRS60SS HN 8863/9068 Brugervejledning Læs denne manual grundigt, før emhætten monteres og tages i brug. Før montering Før emhætten installeres og tages i brug, sørg da for, at den

Læs mere

CDP4609/4609X CSF 458 E

CDP4609/4609X CSF 458 E CDP4609/4609X CSF 458 E Læs denne vejledning Denne vejledning indeholder afsnit med sikkerhedsanvisninger, driftsvejledning, installationsvejledning og tips til fejlfinding osv. Omhyggelig læsning af vejledningen,

Læs mere

Basic Clean -robotstøvsuger

Basic Clean -robotstøvsuger Basic Clean -robotstøvsuger... Betjeningsvejledning M1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIKKERHED ------------------------------------------------------------------------------ 2 * Sikkerhed * Batteri og genopladning

Læs mere

MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE

MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE DU 85446 W DK - Monterings- og brugsanvisning Følg brugsanvisningen nøje. Producenten påtager sit intet ansvar for fejl, skader eller brand, som skyldes manglende

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2000W

ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2000W ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2000W Brugervejledning Art nr 350162 EAN nr 5709133911867 Læs brugervejledningen omhyggeligt før terrassevarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. VIGTIGE

Læs mere

Opvaskemaskiner Brugervejledning

Opvaskemaskiner Brugervejledning Opvaskemaskiner Brugervejledning GS63210W, GU63210W Læs denne vejledning Denne vejledning indeholder afsnit med sikkerhedsanvisninger, driftsvejledning, installationsvejledning og tips til fejlfinding

Læs mere

CDPE 6320. Brugsanvisning Bruksanvisning Käyttöohje Bruksanvisning User instructions OPVASKEMASKINE DISKMASKIN ASTIANPESUKONE OPPVASKMASKIN DISHWASHER

CDPE 6320. Brugsanvisning Bruksanvisning Käyttöohje Bruksanvisning User instructions OPVASKEMASKINE DISKMASKIN ASTIANPESUKONE OPPVASKMASKIN DISHWASHER DA SV FI NO EN Brugsanvisning Bruksanvisning Käyttöohje Bruksanvisning User instructions CDPE 6320 OPVASKEMASKINE DISKMASKIN ASTIANPESUKONE OPPVASKMASKIN DISHWASHER Tillykke Med Deres nye Candy opvaskemaskine.

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE Dette apparat er i overensstemmelse med følgende direktiver: Fabrikanten forbeholder sig ret til ændring af maskinen eller indholdet af manualen, uden forudgående

Læs mere

BRUGSANVISNING. Cavecool Joy Opal - CC06BM

BRUGSANVISNING. Cavecool Joy Opal - CC06BM BRUGSANVISNING Cavecool Joy Opal - CC06BM WWW.CAVECOOL.COM 1 Generelt Læs informationerne i denne brugsanvisning, så De bliver bekendt med deres ny vinkøleskab så hurtigt som muligt og straks benytter

Læs mere

Betjeningsvejledning ICD 661 EU ICD 661 S EU

Betjeningsvejledning ICD 661 EU ICD 661 S EU Betjeningsvejledning ICD 661 EU ICD 661 S EU Læs denne vejledning Kære kunde, Læs denne vejledning omhyggeligt, inden du tager opvaskemaskinen i brug. Vejledningen fortæller, hvordan du anvender og vedligeholder

Læs mere

Din brugermanual SMEG LSA6544X2 http://da.yourpdfguides.com/dref/4379777

Din brugermanual SMEG LSA6544X2 http://da.yourpdfguides.com/dref/4379777 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

INDUSTRIEL AFFUGTER BRUGSANVISNING. Model: DY-80L TAK FORDI DE VALGTE DETTE PRODUKT. LÆS VEJLEDNINGEN GRUNDIGT, FØR DU TAGER PRODUKTET I BRUG.

INDUSTRIEL AFFUGTER BRUGSANVISNING. Model: DY-80L TAK FORDI DE VALGTE DETTE PRODUKT. LÆS VEJLEDNINGEN GRUNDIGT, FØR DU TAGER PRODUKTET I BRUG. INDUSTRIEL AFFUGTER BRUGSANVISNING Model: DY-80L TAK FORDI DE VALGTE DETTE PRODUKT. LÆS VEJLEDNINGEN GRUNDIGT, FØR DU TAGER PRODUKTET I BRUG. GEM DENNE MANUAL TIL SENERE BRUG HUSK : MONTER DEN MEDSENDTE

Læs mere

AFFUGTER BRUGERMANUAL

AFFUGTER BRUGERMANUAL AFFUGTER BRUGERMANUAL MODEL: 350505 Ean nr: 5709133350338 SIKKERHEDS INFORMATION 1. Læs venligst brugermanualen omhyggeligt igennem inden brug af affugteren og gem derefter manualen. 2. Nedsænk aldrig

Læs mere

Brugsvejledning. Spa

Brugsvejledning. Spa Brugsvejledning til Spa 1. Elektriske parameter 2 2. Elektrisk installation. 2 3. Vand Tilslutning... 2 4. Installations Instruktioner... 2-3 5. Instruktioner... 3 6. Hygiejne ved brug af spabad 4 7. Vedligehold

Læs mere

FØR OPVASKEMASKINEN TAGES I BRUG/ TILSLUTNINGER

FØR OPVASKEMASKINEN TAGES I BRUG/ TILSLUTNINGER BRUGERVEJLEDNING FØR OPVASKEMASKINEN TAGES I BRUG/ TILSLUTNINGER ADVARSLER OG GENERELLE RÅD PÅFYLDNING AF SALT PÅFYLDNING AF AFSPÆNDINGSMIDDEL PÅFYLDNING AF OPVASKEMIDDEL RENGØRING OG VEDLIGEHOLDELSE 19

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2100 W

ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2100 W ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2100 W Brugervejledning Art nr 350166 EAN nr 5709133911881 Læs brugervejledningen omhyggeligt før terrassevarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. 1 VIGTIGE

Læs mere

STØVSUGER MODEL: VCB43C16A-A. Best.nr BRUGSANVISNING

STØVSUGER MODEL: VCB43C16A-A. Best.nr BRUGSANVISNING STØVSUGER MODEL: VCB43C16A-A Best.nr. 5687 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 600W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES

Læs mere

Model Brugsanvisning

Model Brugsanvisning Model 1225 DK Brugsanvisning TRYKKOGER Introduktion For at du kan få mest mulig glæde af din nye trykkoger, beder vi dig gennemlæse denne brugsanvisning, før du tager trykkogeren i brug. Vi anbefaler dig

Læs mere

Animo 1. GENEREL BESKRIVELSE

Animo 1. GENEREL BESKRIVELSE Animo Denne instruktion er for brugere af Animo vandopvarmningsbeholder, type WKT-Dn. Læs denne instruktion omhyggeligt, da det bevirker bedst og mest sikker brug af maskinen. 1. GENEREL BESKRIVELSE Vandopbevaringsbeholderen

Læs mere

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 1 SIKKERHEDSBEMÆRKNINGER Tillykke med købet af denne ventilator. Produktet har gennemgået omfattende kvalitetssikring, og der er sørget for, at du modtager

Læs mere

Brugervejledning Opvaskemaskine. Käyttöohjeet Astianpesukone. Handbok Diskmaskin. Bruksanvisning Oppvaskmaskin QW-C12U491W-NR

Brugervejledning Opvaskemaskine. Käyttöohjeet Astianpesukone. Handbok Diskmaskin. Bruksanvisning Oppvaskmaskin QW-C12U491W-NR DA FI SE Brugervejledning Opvaskemaskine Käyttöohjeet Astianpesukone Handbok Diskmaskin NO Bruksanvisning Oppvaskmaskin QW-C12U491W-NR DA Brugervejledning Opvaskemaskine OPVASKEMASKINE Brugervejledning

Læs mere

JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr EAN nr

JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr EAN nr JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr 76600050 EAN nr 5709133912611 Læs hele denne instruktion igennem før pumpen anvendes. Gem den til senere brug. 1/6 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand,

Læs mere

ZI24-ZI26. VVS-EKSPERTEN Blæsbjergvej 54 8722 Hedensted 75 89 03 03 salg@vvs-eksperten.dk

ZI24-ZI26. VVS-EKSPERTEN Blæsbjergvej 54 8722 Hedensted 75 89 03 03 salg@vvs-eksperten.dk ZI24-ZI26 VVS-EKSPERTEN Blæsbjergvej 54 8722 Hedensted 75 89 03 03 salg@vvs-eksperten.dk 1 Brugsvejledning 1. Elektriske parameter 2 2. Elektrisk installation. 2 3. Vand Tilslutning... 2 4. Installations

Læs mere

STØVSUGER MODEL: VCB43C17M0B. Best.nr BRUGSANVISNING

STØVSUGER MODEL: VCB43C17M0B. Best.nr BRUGSANVISNING STØVSUGER MODEL: VCB43C17M0B Best.nr. 5713 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 700W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES

Læs mere

Elektricitet. Spænding - fase - Cyklus. Vandtemperatur Vandtryk Ismaskinemontering 10 C min. 1

Elektricitet. Spænding - fase - Cyklus. Vandtemperatur Vandtryk Ismaskinemontering 10 C min. 1 QM20 Ismaskine Installation Ismaskine placering Den udvalgte placering af ismaskinen skal leve op til følgende kriterier. Hvis nogen af kriterierne er umulige at leve op til, vælges en anden placering.

Læs mere

S 4. Sikkerhedsadvarsler

S 4. Sikkerhedsadvarsler S 4 Sikkerhedsadvarsler Når du bruger elektriske apparater, skal de grundlæggende sikkerhedsregler følges for at reducere risikoen for brand, elektrisk stød og skade på personer eller ejendom. Læs alle

Læs mere

Manual Røremaskine Model: MK-36

Manual Røremaskine Model: MK-36 Manual Røremaskine Model: MK-36 Læs grundigt igennem inden ibrugtagning og gem til senere brug Dele 1. Øvre kabinet 5. Bund cover 9. Æggepisker 2. Låg til skål 6. Gummi fødder 10. Dejkrog 3. Mixe skål

Læs mere

TERRASSEVARMER 600 W

TERRASSEVARMER 600 W TERRASSEVARMER 600 W ART NR 350145 EAN NR 5709133350451 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG ADVARSLER Terrassevarmeren kan blive varm ved brug. Rør ikke gitteret og hold børn og husdyr på sikker afstand. Denne terrassevarmer

Læs mere

Da: Betjeningsvejledning Solo

Da: Betjeningsvejledning Solo Da: Betjeningsvejledning Solo Side 1 ikke løber noget vand ind i emfanget under rengøringen. Sikkerhedsinstruktioner Denne betjeningsvejledning indeholder vigtige instruktioner, som skal følges for at

Læs mere

Curvex emhætte C600SS

Curvex emhætte C600SS Curvex emhætte C600SS HN 9263 Brugervejledning Læs denne brugervejledning grundigt inden installation og brug af emhætten. Før installering Før emhætten installeres og tages i brug, sørg da for, at elnettets

Læs mere

AFFUGTER DH10M. Læs venligst denne brugsanvisning og gem den til senere brug

AFFUGTER DH10M. Læs venligst denne brugsanvisning og gem den til senere brug AFFUGTER DH10M Læs venligst denne brugsanvisning og gem den til senere brug Indhold Brug venligst tid på at læse denne manual igennem og gem den til senere brug. Specifikationer Hvordan den virker Placering

Læs mere

Brugsanvisning. emhætte KD 6210.1 GE emhætte KD 9210.1 GE

Brugsanvisning. emhætte KD 6210.1 GE emhætte KD 9210.1 GE Brugsanvisning emhætte KD 6210.1 GE emhætte KD 9210.1 GE Kære kunde Tillykke med dit valg af emhætte. Vi er sikre på, at denne emhætte fuldt ud vil opfylde dine behov. Sikkerhedsanvisninger For at

Læs mere

OM 45-06. Opvaskemaskine. Brugsvejledning

OM 45-06. Opvaskemaskine. Brugsvejledning OM 45-06 Opvaskemaskine Brugsvejledning Kære kunde, Læs omhyggeligt hele denne vejledning før installation og brug af opvaskemaskinen. Oplysningerne i vejledningen har til formål at undgå risikoen for

Læs mere

LONO Glas-Wasserkocher 1,7 l

LONO Glas-Wasserkocher 1,7 l LONO Glas-Wasserkocher 1,7 l da Brugsanvisning 38 Brugsanvisning Vigtige sikkerhedsanvisninger Dette apparat kan benyttes af børn fra 8 år og personer med indskrænkede fysiske, berøringsmæssige eller sjælelige

Læs mere

Følgende information er til brug ved service, der kun må foretages af kvalificeret elektriker: Strømforhold: 230V, 50HZ, 1500W

Følgende information er til brug ved service, der kun må foretages af kvalificeret elektriker: Strømforhold: 230V, 50HZ, 1500W DANSK Kære Kunde, Tak for købet af Cubeton Dampmoppe. Vi håber du bliver tilfreds med produktet. Her følger brugsanvisning samt sikkerhedsforanstaltninger før og under brug. Disse skal læses grundigt og

Læs mere

Brugsanvisning. emhætte KD 9570.0 GE

Brugsanvisning. emhætte KD 9570.0 GE Brugsanvisning emhætte KD 9570.0 GE Kære kunde Tillykke med dit valg af emhætte. Vi er sikre på, at denne emhætte fuldt ud vil opfylde dine behov. Sikkerhedsanvisninger For at sikre maksimal ydeevne

Læs mere

Notice pro aroma de en fe nl 4 sk.qxd:km 8005 franc%ais.qxd 2/04/09 13:28 Page

Notice pro aroma de en fe nl 4 sk.qxd:km 8005 franc%ais.qxd 2/04/09 13:28 Page www.krups.com a b e f g c d h max max 1 1 x 2 11 12 Dansk Sikkerhedsanvisninger Læs disse anvisninger omhyggeligt igennem, før apparatet tages i brug første gang; Krups kan ikke drages til ansvar, hvis

Læs mere

Brugervejledning. Brødrister. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference.

Brugervejledning. Brødrister. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. Brugervejledning Brødrister Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. 1. Vigtige instruktioner 1. Læs venligst instruktionerne, før du tager apparatet

Læs mere

TERRASSEVARMER TIL PARASOL 2000 W

TERRASSEVARMER TIL PARASOL 2000 W TERRASSEVARMER TIL PARASOL 2000 W ART NR 350156 EAN NR 5709133911591 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG 1 Pak terrassevarmeren ud og kontroller at alle dele er til stede og at der ikke er nogen dele glemt i emballagen.

Læs mere

94002-da.fm5 Page 21 Wednesday, September 26, :21 PM

94002-da.fm5 Page 21 Wednesday, September 26, :21 PM 94002-da.fm5 Page 21 Wednesday, September 26, 2001 6:21 PM RESUMÉ DK FØR OPVASKEMASKINEN TAGES I BRUG SIDE 22 OPLYSNINGER OM MILJØHENSYN SIDE 22 ADVARSLER OG GENERELLE RÅD SIDE 22 BESPARELSER PÅ ENERGI

Læs mere

Emhætte P602WH/P602SS

Emhætte P602WH/P602SS Emhætte P602WH/P602SS HN 10166/10167 Brugervejledning Læs denne manual grundigt, før emhætten monteres og tages i brug. Installation Denne emhætte kan anvendes enten med aftræk eller recirkulation. Emhætten

Læs mere

SWISSCAVE VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: WL440x/450x

SWISSCAVE VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: WL440x/450x SWISSCAVE VINKØLESKAB Brugsanvisning Model: WL440x/450x Distributør i Skandinavien: Wineandbarrels A/S info@wineandbarrels.com Tak fordi du har købt et SWISSCAVE vinkøleskab. Læs og følg venligst alle

Læs mere

CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK

CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK DA H A G B F E C D 3 SIKKERHED OG OPSÆTNING Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Følg alle sikkerhedsanvisninger for at undgå skader som følge

Læs mere

MULTI KØKKENMASKINE. Model Nr.: 1905 BETJENINGSVEJLEDNING. Læs denne betjeningsvejledning omhyggeligt inden brug

MULTI KØKKENMASKINE. Model Nr.: 1905 BETJENINGSVEJLEDNING. Læs denne betjeningsvejledning omhyggeligt inden brug MULTI KØKKNMSKIN Model Nr.: 1905 TJNINGSVJLNING Læs denne betjeningsvejledning omhyggeligt inden brug Tak, fordi du har valgt denne multi køkkenmaskine. Læs vejledningen omhyggeligt inden brug, så du kan

Læs mere

Elektronisk bidet - Brugervejledning

Elektronisk bidet - Brugervejledning Elektronisk bidet - Brugervejledning 1 Indholdsfortegnelse Vigtige sikkerhedsregler... 3 Grundlæggende instruktioner... 3 Sikkerhedsforanstaltninger... 4 Produktoversigt... 5 Bidet oversigt... 5 Betjeningspanel

Læs mere

Dansk vejledning Elkedel PC-WKS1108

Dansk vejledning Elkedel PC-WKS1108 Dansk vejledning Elkedel PC-WKS1108 Produktoversigt: 1. Tud 2. Tryk for lukning 3. Låg 4. Knap til åbning af låg 5. Håndtag 6. Niveau MIN / MAX vandstand 7. Base enhed 8. 220V ledning 9. Tænd/Sluk 10.

Læs mere

Opvaskemaskine Brugsvejledning

Opvaskemaskine Brugsvejledning Opvaskemaskine Brugsvejledning Læs denne brugsanvisning inden du tager maskinen i brug. Kære kunde, Vi håber, at du bliver glad for vores produkt, der er fremstillet i moderne faciliteter og gennemgik

Læs mere

Brugervejledning. AirQlean High et loftsmonteret luftfiltreringssystem

Brugervejledning. AirQlean High et loftsmonteret luftfiltreringssystem Brugervejledning AirQlean High et loftsmonteret luftfiltreringssystem . Copyright 2014 QleanAir Scandinavia 2 KAPITEL 1 Sikkerhedsoplysninger 1.1. Indledning Dette kapitel indeholder oplysninger om sikkerhed.

Læs mere

VEJLEDNINGSMANUAL. Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug)

VEJLEDNINGSMANUAL. Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug) VEJLEDNINGSMANUAL Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug) 80012324 Tak fordi du købte din nye terrassevarmer. Denne vejledning vil hjælpe dig til, at bruge den korrekt og sikkert. Vi anbefaler at du bruger

Læs mere

VARMEBLÆSER V~

VARMEBLÆSER V~ VARMEBLÆSER 220-240V~ 50-60Hz 2000W MANUAL HN nr. 13859 Produktet er ikke egnet som primær varmekilde. SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER 1. Læs brugsanvisningen grundigt igennem inden brug. 2. Varmeblæseren må

Læs mere

RØREMASKINE SM-168 BRUGSANVISNNG

RØREMASKINE SM-168 BRUGSANVISNNG RØREMASKINE SM-168 BRUGSANVISNNG Tak fordi du valgte at købe dette SJÖBO kvalitetsprodukt. Inden brug bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Kassens indhold 1 stk. Røremaskine 1 stk. Skål 1 stk.

Læs mere

Mivita. Forhandles af: Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine

Mivita. Forhandles af: Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine Forhandles af: Mivita Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine VIGTIGT: Opbevar nedenstående serienummer på din kaffemaskine til eventuel senere brug. Kun til husholdningsbrug.

Læs mere

Vedligeholdelse og rengøring

Vedligeholdelse og rengøring Miljømæssig korrekt bortskaffelse Vedligeholdelse og rengøring Vedligeholdelse og rengøring Kundeservice Bortskaf emballagen miljømæssigt korrekt. Dette apparat er klassificeret iht. det europæiske direktiv

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER MED SKÆRM

ELEKTRISK TERRASSEVARMER MED SKÆRM ELEKTRISK TERRASSEVARMER MED SKÆRM Brugervejledning Art nr 350170 EAN code 5709133912000 Læs brugervejledningen omhyggeligt før terrassevarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. Pak

Læs mere