Lystfiskeriforeningens Reglement

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lystfiskeriforeningens Reglement"

Transkript

1 Lystfiskeriforeningens Reglement I medfør af Lystfiskeriforeningens love 6 fastsættes herved Reglement for Lystfiskeriforeningen. AFDELING 1 Almindelige bestemmelser. I Medlemsrettigheder og pligter. 1. Foreningens medlemmer har adgang til fiskeri i foreningens vande og til benyttelse af foreningens huse, pavilloner, både, materiel og service under iagttagelse af bestemmelserne i dette reglement. 2. Medlemmerne kan frit medtage gæster såvel i foreningens både som i private både. Det er tilladt gæster at fiske under iagttagelse af de for medlemmer gældende regler. Gæster har kun adgang til foreningens stationer og både sammen med vedkommende medlemmer. Ethvert medlem er ansvarlig overfor foreningen for sine gæsters handlinger. Medtagning af gæster bør ikke overdrives, da foreningens anlæg er forbeholdt foreningens medlemmer. II Inspektører. 3. Ved hvert af foreningens fiskevande med tilhørende stationer findes der en af bestyrelsen valgt inspektør, som fører tilsyn med foreningens huse, pavilloner, både osv., og som i det hele overvåger, at alle gældende forskrifter overholdes. Ved visse af vandene findes der desuden særskilte inspektører for selve fiskevandet. Oplysninger om inspektørerne findes på foreningens hjemmeside, lejlighedsvist i Lystfiskeri-Tidende og ved opslag på stationerne. Medlemmerne må ubetinget efterkomme inspektørernes ordrer og anvisninger.

2 III Fiskevande. Huse og pavilloner. 4. Foreningens fiskevande omfatter for tiden følgende vande og stationer: Arresø, Bagsværd Sø, Bavelse Sø, Buresø, Esrum Sø, Farum Sø, Furesø/Vejlesø, Gentofte Sø, Gyrstinge Sø, Haraldsted Sø, Lyngby Sø, Præstø Fjord, Sjælsø, Stege Nor, Søllerød Sø, Søndersø, Tissø, Tystrup Sø og Øresund (Helsingør). Fiskeriet på Øresund er afgrænset af en linje mod nord fra mellem Hornbæk og Domsten og mod syd mellem Tårbæk og Landskrona. 5. Ved flere af disse vande har foreningen eget eller lejet hus eller egen pavillon med senge eller sovepladser samt service, køkkentøj, kogegrejer osv. IV Både. Materiel. Service. 6. Foreningen stiller både til disposition for medlemmerne i alle sine fiskevande. Et antal af bådene er forsynet med foreningsmotor og endnu andre er indrettet til påsætning af påhængsmotor, som må anskaffes af det enkelte medlem, hvor benyttelsen af sådanne er tilladt. Ved påhængsmotor forstås her benzin- eller elmotor. Bestyrelsen kan udover gældende regler og vilkår for en sø, fastsætte generelle samt individuelle regler for påhængsmotorer for hver enkelt station. Alle både henligger ved de respektive stationer, som regel ved en bådebro. Oplysning om bådantal og bådnumre ved hver enkelt station findes på foreningens hjemmeside samt lejlighedsvis i Lystfiskeri-Tidende. 7. Til hver båd hører et par årer, et anker og et øsekar. Årer, ankre og øsekar har deres plads i bådene, men ved visse stationer, f.eks. hvor bådene ikke henligger i aflåset anlæg, opbevares årer og øsekar i stangkasse eller i redskabsskur, der som regel findes i umiddelbar nærhed af bådene. Ved de fleste stationer findes et antal overskydende årer, og hvor det er tilfældet, er det tilladt at medtage et ekstra sæt årer i en båd. Der skal dog altid efterlades det fornødne antal årer til de ved stationen i det givne øjeblik henliggende både. 8. Ved de fleste stationer forefindes damnet, som har deres plads i stangkassen, hvor en sådan forefindes, og ellers i stationens hus eller pavillon.

3 I hver båd må kun medtages et damnet. 9. Service (glas, porcelæn og spisegrejer) samt tæpper, viskestykker, håndklæder osv., må ikke medtages i bådene. V Ordens- og sikkerhedsregler. 10. Medlemmerne bør i deres indbyrdes forhold udvise godt kammeratskab, fordragelighed og hjælpsomhed. Ukammeratlig optræden og overtrædelse af gældende bestemmelser bør i foreningens interesse påtales straks, men i korrekt og behersket form. Ukammeratligt forhold kan, i alvorligere tilfælde i henhold til foreningens love, medføre suspension af medlemsretten. Nye medlemmer bør hjælpes til rette og vejledes på bedste måde. 11. Medlemmerne har kun adgang til at færde på foreningens område, herunder kunne anvende foreningens faciliteter, såfremt kontingent er betalt. 12. Hvert enkelt medlem bør medvirke til opretholdelse af god orden i foreningens huse, pavilloner og anlæg og i øvrigt overalt på foreningens område. Både, materiel og service skal efter afbenyttelsen atter anbringes på rette plads og i god orden. Det må nøje påses, at bådene fortøjes omhyggeligt og sikkert. 13. Efter overnatning skal rummet udluftes ordentligt, og køjer eller senge skal gøres i stand, før rummet forlades. Tæpper skal lægges ordentligt sammen. Når der har været redt op på bænke, skal madrasser, puder og tæpper atter anbringes i orden på deres plads. Overnattende personer skal hver medbringe og benytte 2 lagner eller lagenpose/sovepose og 1 pudebetræk. Undladelse heraf betragtes som en grov forseelse. 14. Hvert enkelt medlem bør medvirke til gennemførelse af streng renlighed overalt på foreningens område. Papir og andet affald må aldrig efterlades i huse, pavilloner og både eller henkastes i anlæggene eller i vandene, men skal anbringes i skraldespande eller fjernes på anden måde. Der må aldrig efterlades snavset vand i huse og pavilloner. Dammene i foreningens både skal efter endt fiskeri tømmes for eventuelle agnfisk, og der må ikke efterlades døde fisk eller dele her af i bådene. 15. Service, kogegrejer osv. skal rengøres omhyggeligt straks efter brugen.

4 16. Både og deres tilbehør samt alt andet materiel, service osv. skal behandles ordentligt og varsomt og må ikke udsættes for overlast. Skader, som hidføres ved grov tilsidesættelse af almindelig omhu, vil medføre erstatningsansvar, se i øvrigt pkt. 58, 59 og Alle forårsagede skader og alle i øvrigt bemærkede mangler og beskadigelser skal noteres i Rapportbogen, som er fremlagt ved hver station. Herudover skal der omgående foretages anmeldelse til vedkommende inspektør, hvilket også omfatter defekt på motor. 18. Eventuelle klager indføres ligeledes i rapportbogen med angivelse af klagerens navn og medlemsnummer. 19. Alle foreningens huse, pavilloner, anlæg, redskabsskure, stangkasser, samt fortøjninger til både ved visse stationer er aflåst med låse af foreningens standardtype. En sådan nøgle tilsendes det nye medlem ved indmeldelse i foreningen. Hvis et medlem mister sin nøgle, kan man mod gebyr få udleveret en erstatningsnøgle ved henvendelse til foreningens kasserer. Nøglen må opbevares omhyggeligt og forsvarligt. Foreningsnøglen skal tilbageleveres i tilfælde af vedkommende medlems død eller udtræden af foreningen. 20. Huse, pavilloner, anlæg og stangkasser må aldrig forlades, før aflåsning (smækning) af alle låse er behørigt foretaget, med mindre der endnu er andre medlemmer tilbage på stedet. Alt lys skal være slukket, og alle vinduer i huse og pavilloner skal være forsvarligt lukket, før huset eller pavillonen aflåses, og stationen forlades. Hvis flere medlemmer opholder sig samtidigt på en station, påhviler ansvaret for aflåsning det medlem, som forlader stationen sidst. 21. Medlemmerne må udvise forsigtighed med tobaksrygning og åben ild og omhyggeligt sørge for slukning. Hvor der findes elektriske kogegrejer, må afbrydelse af strømmen ikke glemmes. Hvis der har været tændt op i kakkelovne eller komfurer, må ilden være fuldstændig slukket, før stationen forlades. Det er ikke tilladt at opbevare benzin og diesel i foreningens huse og pavilloner. 22. For at undgå unødige defekter på foreningens motorer er sejlads med motor på dybder under 1 meter vand ikke tilladt. Selv på dybere vand skal der udvises agtpågivenhed for at undgå grundstødning. For både med foreningsmotorer skal skruen efterses før sejlads. Er et eller flere skrueblade bøjede eller er der afslag på et skrueblad på over 2 cm² må motoren ikke anvendes og inspektøren skal efterfølgende underrettes. Skulle der ske en

5 grundstødning under sejlads skal motoren stoppes og skruen efterses og der skal evt. underrettes jf. ovenstående. 23. Det er påbudt ved lov, at der skal være redningsveste til alle ombordværende i en foreningsbåd. Ansvaret er bådførerens, og medlemmerne må selv anskaffe redningsvest. 24. Medlemskab af Lystfiskeriforeningen fritager ikke for indløsning af nationalt fisketegn. VI Bådtegning. 25. Foreningens både har numre indtil Foreningens både må kun benyttes efter forudgående tegning. Bådtegning sker til bådprotokollen eller via foreningens webbooking på Ved tegning via bådprotokollen skal navn og medlemsnummer opgives. Det tilrådes at notere det opgivne bådnummer straks, så fejltagelse kan undgås. Det er forbudt at tegne både ved opgivelse af et andet medlems navn og medlemsnummer, ligesom anvendelse af båd tegnet i andet medlems navn ikke er tilladt. Ved visse stationer ligger en fribåd, der kan benyttes uden forudgående bådtegning. 27. Benyttelse af en båd, som vedkommende medlem ikke har tegnet, (bortset fra en fribåd ) anses for en grov forseelse, som i henhold til foreningens love kan medføre bødestraf eller suspension af medlemsretten. Forurettede medlemmers krav på erstatning for forgæves befordring m.v. forudsættes desuden som en selvfølge dækket af overtræderen. 28. Både, for hvilke der i rapportbogen er indført såvel kvittering som angivelse af fangst, betragtes som fri og kan den pågældende dag benyttes uden tegning. På lør-, søn- og helligdage (men ikke på grundlovsdagen) kan foreningsbåde, som efter kl. 12 henligger i havnene, benyttes uden tegning, for så vidt der ikke i bådene er henlagt fiskegrejer eller andre private genstande, som viser, at bådene stadig er under benyttelse. Det må nøje bemærkes, at denne undtagelse ikke gælder på hverdage ud over lørdage. Ved benyttelse af både efter disse bestemmelser skal kvittering ske på sædvanlig måde.

6 29. Hvis et medlem bliver forhindret i at benytte en tegnet båd, skal afbestilling ske til bådprotokollen eller via foreningens webbookingsystem. 30. Et medlem må ikke stå tegnet for mere end 2 både. De 2 både kan ikke tegnes til en og samme dag. Herudover er der en bådtegningsmulighed for samme dag; Når midnat passeres åbner webbookningssystemet for en ekstra tegning af en ledig båd, men kun på denne dato, selvom man har sine 2 bestillinger i brug. Det er ikke tilladt at afmelde en båd den samme dag den har været anvendt, for herved at kunne tegne en ny båd. VII Medlemmernes private både. 31. Foreningen kan tilbyde sine medlemmer en privat bådplads i Furesøen. Nærmere oplysninger herom fås hos overinspektøren, der varetager administrationen af bådpladserne. Er alle bådpladser optaget, kan man blive optaget på en venteliste. 32. Medlemmer, der tildeles en privat bådplads, har pligt til at ilægge en brugbar båd af passende størrelse (højst 6 meter lang), senest 6 måneder efter pladsen er tildelt. Hvis pladsen står ubenyttet hen i mere end 6 måneder, betragtes pladsen som opsagt, selvom afgiften er betalt, med mindre der er indgået en særskilt aftale med overinspektøren. 33. Til den private båd kan tildeles et motortegn. Bådplads og motortegn er personlige og kan ikke overdrages til andre. Motortegn fortabes ved opsigelse af bådplads/udmeldelse af foreningen. Ansøgning om motortegn skal fremsendes til overinspektøren. 34. Den årlige afgift for privat bådplads fastsættes af bestyrelsen. Afgiften opkræves af kassereren og betales årligt forud med forfald pr. 1. februar. Såfremt afgiften ikke er indbetalt senest 1.maj, betragtes bådpladsen som opsagt. Afgiften omfatter oplægningsplads for båden for vinteren, men ikke optagning og ilægning. Foreningen påtager sig intet ansvar for private både og deres tilbehør, ligesom foreningen ikke øser og renholder bådene. Bådejerne henvises til selv at sikre sig mod skader af en hver art, forårsaget ved uheld, tyveri, brand hærværk m.m. der måtte overgå både, tilbehør og personer under ophold i havneanlægget, på eventuel vinteropbevaringsplads samt under sejlads på søen.

7 Ved optagning for vinteren må bådene kun henlægges på en af inspektøren anvist plads. Både, der midlertidigt optages i sæsonen, skal henlægges med behørig hensyntagen til anlæggets orden og må aldrig henlægges på slæbested eller spærre for passagen til eller fra dette. 35. Foreningens materiel må ikke medtages i private både. VIII Natlogi. 36. Et medlem, som har tegnet sig for benyttelse af en foreningsbåd, eller som benytter privat båd, kan, for så vidt foreningen har hus eller pavillon med sovepladser ved det pågældende fiskevand, tegne natlogi for natten forud for bådens benyttelse. Tegningen sker via foreningens webbookingsystem eller ved henvendelse til bådprotokollen 37. Der kan højst tegnes 2 sovepladser til hver båd. Hvis der er tegnet 2 sovepladser til en båd, skal de pågældende i huse med flere værelser overnatte i samme værelse. 38. Det er kun tilladt at overnatte i foreningens huse eller pavilloner fra natten til 1. maj indtil natten til 30. november. IX Fiskesæsonens varighed. Oplægning af både. 39. Den normale fiskesæson i foreningens fiskevande strækker sig fra 1. maj til 30. november herfra dog undtaget stationerne i saltvand, hvor geddefredningen først ophører 16. maj. Efter 1. december holdes et antal stationer åbne til vinterfiskeri efter bestyrelsens bestemmelse. Vinterfiskeriet foregår fra 1. december til 31. marts. Perioden fastsættes fra år til år og meddeles sammen med de tilgængelige både i Lystfiskeri -Tidende og på hjemmesiden. Bådene benyttes efter de almindelige bådtegningsregler. Det er ikke medlemmerne tilladt at søsætte foreningens både der er lagt på land.

8 40. Efter tilladelse fra vedkommende inspektør kan medlemmernes private både, som ikke henligger i en af foreningens havne, efter fiskesæsonens ophør eventuelt oplægges i et af foreningens anlæg. For sådan oplægning af en båd kan der efter bestyrelsens beslutning opkræves et beløb pr. periode af foreningens kasserer. X Fiskeriet. 41. Fiskeri fra land i foreningens ferske fiskevande er forbudt, med mindre der for det enkelte fiskevand er fastsat andre bestemmelser. 42. Før en foreningsbåd lægger ud, skal det medlem, der har tegnet båden, kvittere i Rapportbogen. For en fribåd skal der kvitteres i Rapportbogen, før den må tages i anvendelse. Navn og medlemsnummer skal anføres tydeligt. 43. Fiskeri fra private både i foreningens ferske fiskevande er kun tilladt, når et medlem er til stede i båden. Gæster må kun færdes i foreningens anlæg i følge med et medlem. 44. Under sejlads og manøvrering må der tages fornødent hensyn til andre både, fra hvilke der fiskes. Ved opankring på en fiskeplads må båden placeres således, at den ikke er til gene for andre allerede tilstedeværende både, for derfra udlagte liner eller for derfra foregående kast. Al unødig støj og uro bør undgås. Motorbåde skal, når motoren er i gang, holdes mindst 50 m fra andre fiskende både. 45. Ved ankring af foreningens både må der udvises fornøden omtanke og steder med forbud mod ankring skal respekteres. 46. Det er under iagttagelse af de gældende mindstemåls- og fredningsbestemmelser tilladt at fiske alle i foreningens fiskevande forekommende arter af fisk samt krebs. 47. Om mindstemål og fredningstider henvises til den til enhver tid gældende lov om ferskvandsfiskeri og den til enhver tid gældende lov om saltvandsfiskeri samt dertil knyttede administrative bestemmelser. Mindstemål og fredningstider i henhold til lovgivningen kan findes på Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeris hjemmeside.

9 48. Undermålsfisk og undermålskrebs samt fredede fisk og krebs, skal straks efter fangsten genudsættes. 49. Medlemmerne kan under iagttagelse af de i de følgende punkter 50 og 51 fastsatte forbud, selv bestemme, hvilke fiskemetoder de vil anvende. 50. Det er forbudt at anvende selvfiskende redskaber af enhver art på søerne. Krogliner (Ålebakker) er dog tilladt i følgende søer: Bagsværd Sø, Gentofte Sø, Gyrstinge Sø, Haraldsted Sø, Lyngby Sø, og Søndersø Krogliner (Ålebakker) må kun anvendes i tiden fra solnedgang til kl. 7. Der må højst anvendes 100 kroge pr. medlem. Ålebakker må ikke agnes med levende fisk. De skal hvile på bunden og skal i begge ender være forsynet med tydelig angivelse af vedkommende medlems navn og medlemsnummer. Mærkning kan ske ved klodser, der ligger på bunden. Klodserne skal da forsynes med medlemmernes initialer og medlemsnummer. For Furesøen gælder følgende bestemmelse: Linelængden fra stangspids til blink eller anden agn må ikke overstige 25 m. Der skal tages hensyn til andre sejlende på søen, jf. Furesøreglerne af 26. maj 2004, 6, Bilag 2, Fiskeri. 51. Det er tilladt at anvende krebsebrikker i foreningens vande bortset fra Sjælsø. 52. Ved fiskeri i de søer, hvor foreningen ikke har fiskeret på søernes hele område må medlemmerne drage nøje omsorg for ikke at komme til at fiske på forbudt område. Hvis omvendt et medlem bemærker, at nogen uberettiget fisker i foreningens vande, bør han påtale forholdet på stedet og advare den pågældende. Eventuelt foretages anmeldelse til inspektøren med så fyldige oplysninger som muligt. I henhold til fiskeriloven straffes uberettiget fiskeri med bøde. 53. Fisk skal behandles så skånsomt som muligt. 54. Når en foreningsbåd kommer tilbage til hjemstedsstationen, skal den eventuelle fangst og dens vægt indføres i Rapportbogen. Se vejledning på foreningens hjemmeside. 55. Under færden og fiskeri på foreningens vande må der tages hensyn til fuglelivet. Navnlig må rugende fugle ikke forstyrres. Afmærkning af rugepladser, forbud mod landstigning på øer og holme og andre lignende anvisninger skal ubetinget respekteres. 56. Hvert enkelt medlem bør være med til at skåne naturen i øvrigt. Siv- og rørbevoksning

10 samt vandplanter bør ikke formålsløst ødelægges eller beskadiges. I visse af vandene er åkandeplukning forbudt. 57. Jagt fra foreningens både er forbudt. Skydevåben må ikke medtages i foreningens både. XI Havari på foreningens både eller materiel. Nødsignalering. 58. Hvis en foreningsbåd på grund af havari eller af anden grund, f.eks. ekstraordinært hårdt vejr, ikke kan bringes tilbage til hjemstedsstationen, skal vedkommende medlem drage omsorg for, at båden anbringes på så forsvarlig måde, som omstændighederne tillader det. Anmeldelse må uopholdeligt afgives til inspektøren eller opsynsmanden ved bådens station. Hvis forholdet kan lægges medlemmet til last, og hvis han ikke selv snarest muligt sørger for hjemtransporten af båden, må han godtgøre foreningen de ved hjemtransporten forårsagede udgifter. 59. Om alt andet indtruffet havari, såsom beskadigelse af både, defekte foreningsmotorer, knækkede årer, kappede ankre osv., må der endvidere ligeledes straks foretages anmeldelse til inspektøren. Hvis havariet skyldes, at vedkommende medlem har handlet uforsvarligt, kan foreningen gøre erstatningskrav gældende. 60. Såfremt det i en given situation bliver nødvendigt at kappe anker, skal hele ankertovet efterlades sammen med ankeret, og tovets ende skal så vidt muligt slås solidt om en genstand, som kan flyde med tovet, f.eks. et bundbræt. Der må desuden tages pejling fra stedet, således at det ved anmeldelsen til inspektøren kan opgives, hvor ankeret ligger. 61. Hvis en båd kommer i nød, kan der tilkaldes hjælp ved, at det rejses en stang eller en åre med en hvid klud. Både, hvorfra nødsignal observeres, bør straks begive sig til undsætning.

11 XII Foreningens medlemsblad. 62. Foreningen udgiver Lystfiskeri Tidende. Medlemsbladet gøres tilgængeligt ved udsendelse til medlemmerne og/eller ved offentliggørelse på foreningens hjemmeside. Medaljer, championsmærker, plaketter og konkurrencer. 63. Foreningen tildeler årligt sine medlemmer bronze- eller sølvmedaljer for fisk fangst i foreningens fiskevande, som mindst overholder følgende vægt: Art For For bronzemedalje. sølvmedalje. Aborre 1,2kg 1,5kg Gedde 7,0kg 9,0kg Karpe 8,0kg 12,0kg Knude 2,0kg 3,0kg Sandart 5,0kg 7,0kg Suder 2,0kg 3,0kg Søørred 3,0kg 4,0kg Ål 1,0kg 1,5kg Fangsten må ikke være foretaget inden for fredningstiden af den pågældende art. Fangsten skal være foretaget inden for foreningens fiskesæson for det pågældende fiskevand. Fisken skal være fanget på sportslig vis med stang og hjul eller Furesøvinde. Har et medlem inden for ét kalenderår anmeldt flere medaljeberettigede fisk, tildeles kun medalje for den største fisk i hver gruppe.

12 64. Fangsten skal anmeldes skriftligt inden en måned (se under Adresser i Lystfiskeri- Tidende eller på hjemmesiden) med oplysning om navn, medlemsnummer, dato, fiskeart, fiskevand, fangstmetode, vægt og gerne billede. Vejning skal ske på en vægt, der vejer korrekt. Vægten skal til en hver tid kunne kontrolleres af et bestyrelsesmedlem. Anmeldelsen kan foretages pr. post eller . Fangstrapporten skal være påført navnet på et vidne samt vidnets telefonnummer. 65. Foreningen tildeler desuden et årschampionsmærke for den tungeste med medalje præmierede aborre, gedde, karpe, knude, sandart, suder, søørred og ål. Vinderne af årschampionsmærkerne vil ved navns nævnelse, og med oplysning om fiskens vægt, blive opsat på en plakette i huset på Holte stationen. 66. Endvidere bliver det medlem, som til enhver tid har medalje for den tungeste fisk af følgende arter: aborre, gedde, karpe, knude, sandart, suder, søørred og ål indehaver af foreningens storchampionsmærke. Der tildeles en erindringsmedalje for storchampionsmærket, hvis mærket overgår til et andet medlem, der fanger en tungere og med medalje præmieret fisk i klassen. Storchampionsmærket er til en hver tid foreningens ejendom. Ved udmeldelse, midlertidig udtræden eller ved medlemmets død skal storchampionsmærket afleveres til foreningen. Retten til mærket er herefter tabt. Storchampionsværdigheden overgår efterfølgende til det medlem, som har medalje for den derefter tungeste fisk. 67. Tildelte medaljer og årschampionsmærker bevares, selv om det måtte blive bestemt, at de fremtidigt ikke tildeles for fangst af vedkommende fiskeart. 68. Bestyrelsen udpeger en præmiefisk-administrator, der tager stilling til om reglerne er overholdt, om vægten skal kontrolleres og som godkender eller afviser anmeldte fangster. 69. Foreningen arrangerer så vidt muligt hvert år konkurrence blandt medlemmerne om fangst af gedder, aborrer og sandarter i Furesøen og Vejlesø på den anden lørdag i juni måned. Den normale tegning af foreningens både på de to nævnte søer suspenderes på konkurrencedagen.

13 Foreningen udsætter præmier for fangst af gedde, aborre, og sandart. De nærmere betingelser og regler for konkurrencen offentliggøres i Lystfiskeri-Tidende og på foreningens hjemmeside, i god tid før konkurrencens afholdelse. AFDELING 2. Bestemmelser om foreningens ungdomsafdeling og om ungdomsmedlemmers benyttelse af foreningens stationer og materiel m.v. 1. Foreningens ungdomsafdeling har som formål at lære ungdomsmedlemmerne søsikkerhed og søfiskeri samt god og kammeratlig optræden som brave lystfiskere. 2. Ungdomsafdelingen ledes af et eller flere medlemmer af foreningen, som udpeges af foreningens bestyrelse. 3. Det er en forudsætning for, at et ungdomsmedlem kan benytte foreningens både, at vedkommende kan dokumentere at kunne svømme, og at vedkommende har anskaffet sig sin egen redningsvest. 4. Ungdomsmedlemmer har adgang til fiskeri i foreningens vande og til benyttelse af foreningens stationer og materiel på lige fod med foreningens øvrige medlemmer, dog med følgende begrænsninger: Ungdomsmedlemmer må kun fiske alene efter forudgående skriftlig tilladelse fra forældre eller værge. Hvis medlemmet ikke har skriftlig tilladelse fra forældre eller værge, skal alt fiskeri fra foreningens både foregå med et andet medlem. Ungdomsmedlemmer må ikke på egen hånd føre båd med benzin og/eller el-motor. Ungdomsmedlemmer må højst medtage én gæst pr. båd. 5. Ungdomsmedlemmer har i øvrigt samme rettigheder og pligter som andre medlemmer af foreningen. 6. Ungdomsafdelingens medlemmer anmelder i øvrigt medaljefisk på samme vilkår som foreningens øvrige medlemmer.

Regler for brug af Kimmerslev Sø og Dalby Sø. Januar 2011

Regler for brug af Kimmerslev Sø og Dalby Sø. Januar 2011 Regler for brug af Kimmerslev Sø og Dalby Sø Januar 2011 Teknik- og Miljøforvaltningen Regler for brug af Kimmerslev Sø og Dalby Sø Køge Kommune lejer brugsretten til Kimmerslev Sø og fiskeretten til Dalby

Læs mere

Vedtægter. for. Den selvejende institution Hestehovedet Lystbådehavn

Vedtægter. for. Den selvejende institution Hestehovedet Lystbådehavn Vedtægter for Den selvejende institution Hestehovedet Lystbådehavn 1. Hestehovedet Lystbådehavn er en selvejende institution med hjemsted i Nakskov. 2. Institutionens formål er at leje og drive Hestehovedet

Læs mere

SAS. Havne-, Ordens- og pladsreglement

SAS. Havne-, Ordens- og pladsreglement SAS Havne-, Ordens- og pladsreglement Gældende fra 19. august 2013 Havne- og ordensreglement Bådejere med bådplads ved klubbens anlæg er, i lighed med gæstesejlere og andre der opholder sig, eller færdes

Læs mere

Ordensreglement for benyttelse af Korsør Fiskerihavn 2011

Ordensreglement for benyttelse af Korsør Fiskerihavn 2011 Ordensreglement for benyttelse af Korsør Fiskerihavn 2011 INDHOLDSFORTEGNELSE: Bådpladser i Korsør Fiskerihavn.... 3 Benyttelse af bådpladser.... 3 Orden i Fiskerihavnen.... 4 Affaldshåndtering i Fiskerihavnen....

Læs mere

Bestemmelser om indskud og ret til bådplads i Marselisborg Lystbådehavn

Bestemmelser om indskud og ret til bådplads i Marselisborg Lystbådehavn Bestemmelser om indskud og ret til bådplads i Marselisborg Lystbådehavn 1. Generelt Disse regler er vedtaget af bestyrelsen for fonden Marselisborg Havn S/I ( i det følgende kaldet Havnen) og godkendt

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser og ordensregler m.m. for Kajakklubben Strømmen -gældende fra februar 2006-1. Sikkerhedsregler 2. Ordensregler 3.

Sikkerhedsbestemmelser og ordensregler m.m. for Kajakklubben Strømmen -gældende fra februar 2006-1. Sikkerhedsregler 2. Ordensregler 3. Sikkerhedsbestemmelser og ordensregler m.m. for Kajakklubben Strømmen -gældende fra februar 2006-1. Sikkerhedsregler 2. Ordensregler 3. Kursus Sikkerhedsbestemmelser: 1.1 Alle aktive medlemmer skal orienteres

Læs mere

Vedtægter for KANOKLUBBEN PUST. Navn og formål

Vedtægter for KANOKLUBBEN PUST. Navn og formål Stiftet den 25. januar 1978 Vedtægter for KANOKLUBBEN PUST Sidste ændringer vedtaget på generalforsamlingen d. 3. marts 2010 Navn og formål Klubbens navn er KANOKLUBBEN PUST, hjemsted er radiobugten ved

Læs mere

SAS. Havne-, Ordens- og pladsreglement

SAS. Havne-, Ordens- og pladsreglement SAS Havne-, Ordens- og pladsreglement Gældende fra 12. april 2019 Havne- og ordensreglement Bådejere med bådplads ved klubbens anlæg er, i lighed med gæstesejlere og andre der opholder sig, eller færdes

Læs mere

Landpladsreglement. for. Sejlklubben Sundet København

Landpladsreglement. for. Sejlklubben Sundet København Landpladsreglement Version 2.00 for Sejlklubben Sundet København Stiftet 8. november 1901 Gældende pr 26 november 2013 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Administration... 3 3. Sanktionsbestemmelser...

Læs mere

Havne- og ordensreglement For SHS. Nørre Uttrup Lystbådehavns område. Områdets afgrænsninger fremgår af kortet på side 2

Havne- og ordensreglement For SHS. Nørre Uttrup Lystbådehavns område. Områdets afgrænsninger fremgår af kortet på side 2 1 Havne- og ordensreglement For SHS Nørre Uttrup Lystbådehavns område. Områdets afgrænsninger fremgår af kortet på side 2 Og søterritoriet mellem anduvningsbøjen og inderste afmærkningspar. Søterritorits

Læs mere

Udkast til kontrakt om leje og administration af fiskeret i Gjødelsøerne ved Nymindegab

Udkast til kontrakt om leje og administration af fiskeret i Gjødelsøerne ved Nymindegab Udkast til kontrakt om leje og administration af fiskeret i Gjødelsøerne ved Nymindegab 1 AFTALENS PARTER Herved indgås følgende aftale om leje og administration af fiskeri i Gjødelsøerne ved Nymindegab

Læs mere

Havneregulativ 6255 1385

Havneregulativ 6255 1385 Havneregulativ for Lohals Havn. Regulativet er gældende for hele havnens land- og søområde, som mod vandet er afgrænset af molerne, (herunder linien mellem moleenderne i lystbådehavnen og linien mellem

Læs mere

Kontrakt om leje og administration af fiskeri i Ralgravene i Grærup

Kontrakt om leje og administration af fiskeri i Ralgravene i Grærup Kontrakt om leje og administration af fiskeri i Ralgravene i Grærup 1 AFTALENS PARTER Herved indgås følgende aftale om leje og administration af fiskeri i Ralgravene i Grærup mellem: Udlejer Miljøministeriet

Læs mere

Kajakklubben Nova's Love revideret marts 2008

Kajakklubben Nova's Love revideret marts 2008 Kajakklubben Nova's Love revideret marts 2008 1. NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er kajakklubben Nova, og dens hjemsted er Gentofte. 2. FORMÅL Klubbens formål er at dyrke kajaksporten under betryggende

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken - 1 - Oktober 2007 HUSORDENSREGLEMENT For Afdeling 15 Næsbyparken Funktionærens kontor: Næsbyvej 15-17. tlf. 36 41 22 25 Kontortid: Man fredag kl. 07.30 08.00. Samt torsdag 17.00 17.30 Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Reglement for taxikørsel. i Ringkøbing-Skjern Kommune

Reglement for taxikørsel. i Ringkøbing-Skjern Kommune Reglement for taxikørsel i Ringkøbing-Skjern Kommune I medfør af 13 stk. 2 i lovbekendtgørelse af nr. 517 af 24. juni 1999 af lov om taxikørsel m.v. med senere ændringer fastsætter Ringkøbing-Skjern Kommune

Læs mere

SBA s vedtægter. Klubbens navn er Sejlklubben BUGTEN Aarhus, forkortet S.B.A., og dens hjemsted er Aarhus.

SBA s vedtægter. Klubbens navn er Sejlklubben BUGTEN Aarhus, forkortet S.B.A., og dens hjemsted er Aarhus. Navn og stander 1 Klubbens navn er Aarhus, forkortet S.B.A., og dens hjemsted er Aarhus. 2 Klubbens stander er hvid-rød med anker og propel. Formål 3 Klubbens formål er: 1. At fremme lyst- og kapsejlads.

Læs mere

Havnereglement for Hvidovre Lystbådehavn

Havnereglement for Hvidovre Lystbådehavn Hvidovre Kommune Hvidovrevej 341, 1. sal 2650 Hvidovre Central- og Kulturforvaltningen Kultur- og Fritidsafdelingen Havnereglement for Hvidovre Lystbådehavn Havnens område Havnen afgrænses af vedlagte

Læs mere

VOSF Vejen og Omegns Sportsfisker Forening. Foreningens fiskevand og reglement

VOSF Vejen og Omegns Sportsfisker Forening. Foreningens fiskevand og reglement VOSF Vejen og Omegns Sportsfisker Forening Foreningens fiskevand og reglement 2019 Indhold A. Almindelige bestemmelser B. Særregler C. Fiskesøen i Drostrup D. Gels Å E. Anbefalinger til håndtering under

Læs mere

Kontrakt om leje og administration af fiskeri i Ål Præstesø i Oksbøl

Kontrakt om leje og administration af fiskeri i Ål Præstesø i Oksbøl Kontrakt om leje og administration af fiskeri i Ål Præstesø i Oksbøl 1 AFTALENS PARTER Herved indgås følgende aftale om leje og administration af fiskeri i Ål Præstesø i Oksbøl mellem: Udlejer Miljøministeriet

Læs mere

DRAGØR HAVN SÆRLIGE BESTEMMELSER

DRAGØR HAVN SÆRLIGE BESTEMMELSER DRAGØR HAVN SÆRLIGE BESTEMMELSER for lystfartøjer m.m. i DRAGØR HAVN Berettigede: 1.1 Ret til havneplads i Dragør havn har alene fartøjsejere med folkeregisteradresse i Dragør kommune. En fartøjsejer kan

Læs mere

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved i samarbejde med Guldtryk CVR Nr. 74806414 Dato : er indgået flg. aftale med Lejer/Navn Mail Adresse Tlf. Lejeperiode/Dato:

Læs mere

BÅDLAUGET RORET. Vedtægter og Ordensregler

BÅDLAUGET RORET. Vedtægter og Ordensregler BÅDLAUGET RORET Vedtægter og Ordensregler 2011 Vedtægter og Ordensregler Oversigt over vedtægter for BÅDLAUGET RORET 1. Navn, hjemsted og formål 2. Område 3. Ansvar 4. Aktive medlemmer Pligter og rettigheder

Læs mere

for Antenneforeningen Tolveren 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Foreningens navn er Antenneforeningen Tolveren.

for Antenneforeningen Tolveren 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Foreningens navn er Antenneforeningen Tolveren. VEDTÆGTER for Antenneforeningen Tolveren 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Foreningens navn er Antenneforeningen Tolveren. 1.2 Foreningen dækker område 43 (tidligere område 12) i henhold til opdelingskort

Læs mere

Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn

Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn 1 Formål Nedenstående bestemmelser har til formål at sikre en kendt og smidig administration af Brejning Lystbådehavn. 2 Retningslinier Enhver pladshaver/bruger

Læs mere

Deltagerkvalifikationer

Deltagerkvalifikationer Deltagerkvalifikationer 1. stk. 1 Skanderborg Roklubs Reglement (Senest revideret af bestyrelsen 26. juni 2014) a) Kun medlemmer, der er i besiddelse af fornøden svømmefærdighed, har adgang til deltagelse

Læs mere

LYSTFISKERIFORENINGEN FOR LIVER Å

LYSTFISKERIFORENINGEN FOR LIVER Å LYSTFISKERIFORENINGEN FOR LIVER Å Liver Å, (1375 Lygeraa, 1. led af Liugh, åens gamle navn, opr. glda. *liugh 'sumpet areal', 2. led å er en senere tilføjelse), vandløb i det nordvestlige Vendsyssel; 20

Læs mere

Taxireglement. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000

Taxireglement. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Taxireglement Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 I medfør af 13, stk 2 i lovbekendtgørelse nr. 1039 af 8. oktober 2009 fastsætter Hedensted Kommune følgende bestemmelser for taxikørsel i kommunen. Almindelige

Læs mere

HUSORDEN FOR KONG CHRISTIAN D. X KOLLEGIET

HUSORDEN FOR KONG CHRISTIAN D. X KOLLEGIET HUSORDEN FOR KONG CHRISTIAN D. X KOLLEGIET 1 Generelt Samtlige beboere har i fællesskab ansvaret for opretholdelsen af ro og orden på kollegiet. Enhver beboer er forpligtet til at efterkomme de forskrifter,

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser for søaktiviteter i Peter Lassen Gruppe.

Sikkerhedsbestemmelser for søaktiviteter i Peter Lassen Gruppe. Maj 2015 Sikkerhedsbestemmelser for søaktiviteter i Peter Lassen Gruppe. Indhold Afsnit 1 Sikkerhedsbestemmelserne gælder for:... 2 Afsnit 2 Bestyrelse, søkyndigt medlem og lederes ansvar... 2 Afsnit 2A

Læs mere

Landpladsreglement. for. Sejlklubben Sundet København. Stiftet 8. november Version Gældende pr 1. juni 2018

Landpladsreglement. for. Sejlklubben Sundet København. Stiftet 8. november Version Gældende pr 1. juni 2018 Landpladsreglement Version 3.00 for Sejlklubben Sundet København Stiftet 8. november 1901 Gældende pr 1. juni 2018 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Administration... 3 3. Sanktionsbestemmelser...

Læs mere

Korsør Lystfiskerforening STOREBÆLTSMAPPEN

Korsør Lystfiskerforening STOREBÆLTSMAPPEN Mappen indeholder vigtige oplysninger vedrørende brugen af MAKRELLEN, så gør dig bekendt med indholdet i denne mappe før du sejler ud! Afprøve din viden om sikkerhed til søs på: www.sejlsikkert.dk INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Vedtægter for Sejlklubben Mou Bro.

Vedtægter for Sejlklubben Mou Bro. Vedtægter for Sejlklubben Mou ro. 1 Navn: Klubbens navn er SEJLKLUEN MOU RO. Klubbens forkortelse er SM og dens hjemsted er alborg Kommune. SM har 2 binavne: Mou aadelaug samt Mou ro. 2 Formål: Klubbens

Læs mere

Aftale om leje og administration af fiskeri i Vingsted Sø

Aftale om leje og administration af fiskeri i Vingsted Sø Trekantsområdet J.nr. NST-52400-00027 Ref. hethu Den 9. april 2016 Aftale om leje og administration af fiskeri i Vingsted Sø 1 AFTALENS PARTER Mellem Miljøministeriet, Naturstyrelsen Trekantsområdet, Førstballevej

Læs mere

Hillerød Lystfiskerforening

Hillerød Lystfiskerforening Hillerød Lystfiskerforening Vedtægter www.hlf.dk Revideret på den ordinære generalforsamling den 14. april 2010 1 Navn, stiftelse, hjemsted og adresse Foreningens navn er Hillerød Lystfiskerforening. Foreningen

Læs mere

Ordensreglement nr. 1 for Fur Fiskeri, Færge og - Erhvervshavn

Ordensreglement nr. 1 for Fur Fiskeri, Færge og - Erhvervshavn Ordensreglement nr. 1 for Fur Fiskeri, Færge og - Erhvervshavn Udarbejdet af Skive kommune 2016 Fur Havn er en fiskeri-, lystbåde-, færgeri- og erhvervshavn. Havnekontorets adresse er Stenøre 3, 7884 Fur.

Læs mere

LOVE HOLTE KANO-& KAJAKKLUB FOR. 1 af 8. Vedtaget D. 11. Maj Med ændringer til og med 2009 Sidst ændret 9. maj 2012

LOVE HOLTE KANO-& KAJAKKLUB FOR. 1 af 8. Vedtaget D. 11. Maj Med ændringer til og med 2009 Sidst ændret 9. maj 2012 HOLTE KANO-& KAJAKKLUB LOVE FOR Vedtaget D. 11. Maj 1993. Med ændringer til og med 2009 Sidst ændret 9. maj 2012 1 af 8 LOVE FOR HOLTE KANO-& KAJAKKLUB 1. Klubbens navn er " HOLTE KANO - & KAJAKKLUB "

Læs mere

Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold. d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen.

Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold. d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen. Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen. Gudenåen v/stevnstrup Indledning: Det er nu 7 år i træk, at der arrangeres Danish Spring Cup i Gudenåen. I

Læs mere

Roreglement for Herning Roklub

Roreglement for Herning Roklub 1. Generelt Herning Roklub er medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR). Al færden i forbindelse med roning skal foregå på en for klubben og rosporten værdig måde. Nærværende reglement fastsætter, sammen

Læs mere

HAVNEREGLEMENT. Ramløse Lystbådehavn ejes af Gribskov Kommune og Skov- og Naturstyrelsen.

HAVNEREGLEMENT. Ramløse Lystbådehavn ejes af Gribskov Kommune og Skov- og Naturstyrelsen. HAVNEREGLEMENT Ramløse Lystbådehavn ejes af Gribskov Kommune og Skov- og Naturstyrelsen. Til at forestå den daglige drift og udøvelse af havnemyndighed, er en havnefoged og bestyrelse valgt jf. Arresø

Læs mere

Sejlreglement 2010. Skibslaget Sebbe Als

Sejlreglement 2010. Skibslaget Sebbe Als Sejlreglement 2010 Skibslaget Sebbe Als Revideret og godkendt af bestyrelsen Februar 2010 1 Reglementet Gælder for skibe, naust og udstyr under skibslaget Sebbe Als og er udarbejdet for bedst muligt at

Læs mere

Vedtægter for Assens Dykkerklub

Vedtægter for Assens Dykkerklub K L U B B E N 1: Klubbens navn er ASSENS DYKKERKLUB. Den er stiftet den 14. september 1989. Klubben er hjemmehørende i Assens kommune. 2: Klubbens formål er at fremme dykningen og sikkerheden under dens

Læs mere

MEDLEMSBETINGELSER FOR HELLERUP ROKLUBS VINTERBAD

MEDLEMSBETINGELSER FOR HELLERUP ROKLUBS VINTERBAD Senest opdateret den 20190103. Betingelserne kan løbende ændres. MEDLEMSBETINGELSER FOR HELLERUP ROKLUBS VINTERBAD I tilfælde af ændringer vil de ændrede betingelser blive sendt ud til samtlige medlemmer

Læs mere

REGULATIV FOR GRENAA MARINA

REGULATIV FOR GRENAA MARINA ~ 1 ~ 06.12. 2010 REGULATIV FOR GRENAA MARINA 1.Generelt Grenaa Marina drives af den selvejende institution Grenaa Lystbådehavns Fond i overensstemmelse med fondens vedtægter. Brugere af Grenaa Marina

Læs mere

1. Klubbens navn er Roskilde Fjords Kajakklub og dens hjemsted er Roskilde kommune.

1. Klubbens navn er Roskilde Fjords Kajakklub og dens hjemsted er Roskilde kommune. Love for Roskilde Fjords Kajakklub stiftet d. 6. november 1976 Tilsluttet: Sjælland-Lolland Falster Kajakkreds Dansk Kano- og Kajakforbund Dansk Idrætsforbund Roskilde Idrætsunion 1. Klubbens navn er Roskilde

Læs mere

Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej

Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej Frederiksberg, den 1. juli 2009 Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej 1 Beboerne må under deres udfoldelser i afdelingen respektere de rammer, som hensynet til de øvrige beboeres trivsel og til

Læs mere

Vedtægter for foreningen Lund Havn

Vedtægter for foreningen Lund Havn Vedtægter for foreningen Lund Havn 1 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Lund Havn, og hjemsted er Lund Gade, 4673 Rødvig Stevns. Beliggenhed: 55 0 14,3 N. 12 0 18,2 E. Havneområde. Det til havnen hørende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MARSELISBORG KAJAK CLUB

VEDTÆGTER FOR MARSELISBORG KAJAK CLUB VEDTÆGTER FOR MARSELISBORG KAJAK CLUB Tegning af STANDER 1. NAVN Clubbens navn er MARSELISBORG KAJAK CLUB, hjemsted Århus kommune. Clubben er stiftet 1. november 1928. 2. FORMÅL Stk. 1. Clubbens formål

Læs mere

Oktober 2015 REGLEMENT FOR BENYTTELSE AF KAJAKKER HOS NORRPORTEN

Oktober 2015 REGLEMENT FOR BENYTTELSE AF KAJAKKER HOS NORRPORTEN Oktober 2015 REGLEMENT FOR BENYTTELSE AF KAJAKKER HOS NORRPORTEN Dette reglement er gældende for alle kajakbrugere, der måtte ønske at benytte Norrportens kajakker. Enhver der ønsker at ro kajak skal gøre

Læs mere

VOSF Vejen og Omegns Sportsfisker Forening. Foreningens fiskevand og reglement

VOSF Vejen og Omegns Sportsfisker Forening. Foreningens fiskevand og reglement VOSF Vejen og Omegns Sportsfisker Forening Foreningens fiskevand og reglement 2016 Indhold A. Almindelige bestemmelser B. Særregler C. Fiskesøen i Drostrup D. Gels Å E. Anbefalinger til håndtering under

Læs mere

LOVE. Frederikshavn Roklub. Stiftet 13. Maj 1943 Senest ændret på generalforsamlingen ,

LOVE. Frederikshavn Roklub. Stiftet 13. Maj 1943 Senest ændret på generalforsamlingen , LOVE -., Frederikshavn Roklub 2015 Stiftet 13. Maj 1943 Senest ændret på generalforsamlingen 25.02.2015 1 Klubbens navn er Frederikshavn Roklub med hjemsted i Frederikshavn 2 Klubben, der er tilknyttet

Læs mere

HVIDOVRE ROKLUB. Medlem af DFfR under DIF. Roreglement. Vinter roreglement ROREGLEMENT.

HVIDOVRE ROKLUB. Medlem af DFfR under DIF. Roreglement. Vinter roreglement ROREGLEMENT. HVIDOVRE ROKLUB Medlem af DFfR under DIF Roreglement og Vinter roreglement Hvidovre Roklub Vedtaget på medlemsmøde den 16. september 2014. ROREGLEMENT. Reglementet for Hvidovre Roklubs roaktiviteter. Dette

Læs mere

Havne- og Ordensreglement for. Hvalpsund Lystbådehavn og Hvalpsund Fiskerihavn

Havne- og Ordensreglement for. Hvalpsund Lystbådehavn og Hvalpsund Fiskerihavn Havne- og Ordensreglement for Hvalpsund Lystbådehavn og Hvalpsund Fiskerihavn 27. november 2017 1. Reglementets anvendelse Dette ordensreglement er udfærdiget i medfør af 15, stk. 2, i lov om havne, lovbekendtgørelse

Læs mere

LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them

LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them Denne folder indeholder relevante oplysninger om LINDEHYTTEN og dens omgivelser. POSTADR.: Lindehytten, Ansøvej 4 A, 8653 Them UDLEJNING: Jens Clausen

Læs mere

HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004

HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004 HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004 Forord En andelsboligforening er et miniaturesamfund. Beboerne bliver mere eller mindre afhængige af hinanden man bliver fælles om mange

Læs mere

Sejlklubben Greve Strand SIKKERHEDSPOLITIK

Sejlklubben Greve Strand SIKKERHEDSPOLITIK SIKKERHEDSPOLITIK Gældende fra den 24. april 2008 I Sejlklubben Greve Strand (SGS) prioriterer vi sejlernes sikkerhed højt. En klar ansvarsfordeling under afvikling af uddannelse, træning og sejladser

Læs mere

Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn

Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn 1 Formål Nedenstående bestemmelser har til formål at sikre en kendt og smidig administration af Brejning Lystbådehavn. 2 Retningslinier Enhver pladshaver/bruger

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser for søaktiviteter i Peter Lassen Gruppe. Indhold Afsnit 1 Sikkerhedsbestemmelserne gælder for:... 2

Sikkerhedsbestemmelser for søaktiviteter i Peter Lassen Gruppe. Indhold Afsnit 1 Sikkerhedsbestemmelserne gælder for:... 2 Side 1 af 5 April 2016 Sikkerhedsbestemmelser for søaktiviteter i Peter Lassen Gruppe. Indhold Afsnit 1 Sikkerhedsbestemmelserne gælder for:... 2 Afsnit 2 Bestyrelse, søkyndigt medlem og lederes ansvar....

Læs mere

Sejlklubben Sundet. Ordensreglement og Information. for. Landpladsen

Sejlklubben Sundet. Ordensreglement og Information. for. Landpladsen Sejlklubben Sundet Ordensreglement og Information for Landpladsen Version 1.1 1. juli 2008 Indhold 1. Indledning.... 4 2. Generelt... 4 Vedligeholdelse af din båd.... 4 2.1. Slibning og skrabning.... 4

Læs mere

LEJEKONTRAKT. mellem. Kolding Kommune og Kolding Sportsfiskerforening. vedrørende fiskeret i Harte - Donssøerne. Teknisk Forvaltning

LEJEKONTRAKT. mellem. Kolding Kommune og Kolding Sportsfiskerforening. vedrørende fiskeret i Harte - Donssøerne. Teknisk Forvaltning Teknisk Forvaltning Nytorv 11 6000 Kolding Telefon 75 50 15 00 Telefax 79 79 13 70 Dato 10. december 2009 Sagsnr. 09/2623 LEJEKONTRAKT mellem Kolding Kommune og Kolding Sportsfiskerforening vedrørende

Læs mere

Hvidovre Tennis HVIDOVRE STADION

Hvidovre Tennis HVIDOVRE STADION 1 Hvidovre Tennis HVIDOVRE STADION HVIDOVREVEJ 311 2650 HVIDOVRE LOVE 14. maj 2018 2 Klubbens navn er HVIDOVRE TENNIS. Klubbens hjemsted er Hvidovre Kommune. 1. 2. Klubbens formål er at give medlemmerne

Læs mere

STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i Oksbøl Skyde-og øvelsesterræn (for kortvarige udlån til ikke-kommercielle formål)

STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i Oksbøl Skyde-og øvelsesterræn (for kortvarige udlån til ikke-kommercielle formål) Lokalstøtteelement Oksbøl STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i Oksbøl Skyde-og øvelsesterræn (for kortvarige udlån til ikke-kommercielle formål) 1. Parterne og det lejede:

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2 Lovgrundlag Der henvises til lov om almene boliger og AlmenBo s vedtægter Reglernes ikrafttræden Med virkning fra den 1.oktober 2009 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På den nys overståede generalforsamling, var der ikke mødt de nødvendige 2/3 af medlemmerne frem, så forsamlingen var ikke beslutningsdygtig. Forslaget til vedtægter

Læs mere

REGLEMENT FOR STADEPLADSER I RINGKØBING

REGLEMENT FOR STADEPLADSER I RINGKØBING REGLEMENT FOR STADEPLADSER I RINGKØBING 1) Stadepladser I Ringkøbing er der mulighed for torvehandel følgende steder: på Torvet og på Havnen. Se vedhæftede kort. 2) Vareudvalg På stadepladserne kan der

Læs mere

LYSTFISKERIFORENINGEN FOR LIVER Å

LYSTFISKERIFORENINGEN FOR LIVER Å LYSTFISKERIFORENINGEN FOR LIVER Å Liver Å, (1375 Lygeraa, 1. led af Liugh, åens gamle navn, opr. glda. *liugh 'sumpet areal', 2. led å er en senere tilføjelse), vandløb i det nordvestlige Vendsyssel; 20

Læs mere

Ordensreglement 2017 Gældende for Hestehovedet Lystbådehavn, Nakskov

Ordensreglement 2017 Gældende for Hestehovedet Lystbådehavn, Nakskov Ordensreglement 2017 Gældende for Hestehovedet Lystbådehavn, Nakskov Dette ordensreglement er udfærdiget i medfør af 15, stk. 2, i lov om havne, lovbekendtgørelse nr. 457. af 23. maj 2012 og godkendt af

Læs mere

SØNDERJYSK WEEKENDKURER

SØNDERJYSK WEEKENDKURER Indledning Sønderjysk Weekendkurers (herefter SW) almindelige forretningsbetingelser for transporter gælder for alle transporter, der udføres af SW s, uanset om disse udføres af SW s eller af en tredjepart

Læs mere

Hundeansvarsforsikring. Forsikringsbetingelser

Hundeansvarsforsikring. Forsikringsbetingelser Hundeansvarsforsikring Forsikringsbetingelser 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 - FORSIKRINGENS OMFANG... 4 1.0 SIKREDE PERSONER...4 2.0 DÆKNINGSOMRÅDE...4 3.0 HVAD DÆKKER FORSIKRINGEN?...4 4.0 DÆKNINGSSUMMER...4

Læs mere

Forretningsorden for Aabenraa Byråd

Forretningsorden for Aabenraa Byråd Forretningsorden for Aabenraa Byråd Fra 1. maj 2014 Indholdsfortegnelse Byrådets møder... 1 Udsendelse af dagsorden og sagernes fremlæggelse... 1 Beslutningsdygtighed, mødeledelse og sagernes forelæggelse...

Læs mere

Reglement Søholm Yacht Service A/S (SYS) Velkommen til Søholm Yacht Service A/S

Reglement Søholm Yacht Service A/S (SYS) Velkommen til Søholm Yacht Service A/S Reglement Søholm Yacht Service A/S (SYS) Velkommen til Søholm Yacht Service A/S Overtrædelse af nærværende reglement medfører erstatningspligt ifølge dansk rets almindelige erstatningsregler. Åbningstider:

Læs mere

Havneregulativ

Havneregulativ Havneregulativ for Lohals Havn. Regulativet er gældende for hele havnens land- og søområde, som mod vandet er afgrænset af molerne, (herunder linien mellem moleenderne i lystbådehavnen og linien mellem

Læs mere

Du kan leje en sognegård SOGNEGÅRDE. adresser, regler, faciliteter og priser 2015 TÆT PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR

Du kan leje en sognegård SOGNEGÅRDE. adresser, regler, faciliteter og priser 2015 TÆT PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR Du kan leje en sognegård SOGNEGÅRDE adresser, regler, faciliteter og priser 2015 TÆT PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR Indhold Gimsing Sognegård... 3 Hjerm Sognegård... 4 Humlum Sognegård... 5 Langhøj Sognegård...

Læs mere

Du kan leje en sognegård SOGNEGÅRDE. Adresser, regler, faciliteter og priser 2014 TÆT PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR

Du kan leje en sognegård SOGNEGÅRDE. Adresser, regler, faciliteter og priser 2014 TÆT PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR Du kan leje en sognegård SOGNEGÅRDE Adresser, regler, faciliteter og priser 2014 TÆT PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR Indhold Gimsing Sognegård... 3 Hjerm Sognegård... 4 Humlum Sognegård... 5 Langhøj Sognegård...

Læs mere

Lejekontrakt vedrørende stadeplads på Rungsted Badestrand. Og Navn: Cvr.nr./Cpr.nr. Adresse: Tlf. nr.: e-mail:

Lejekontrakt vedrørende stadeplads på Rungsted Badestrand. Og Navn: Cvr.nr./Cpr.nr. Adresse: Tlf. nr.: e-mail: Lejekontrakt vedrørende stadeplads på Rungsted Badestrand Mellem: Hørsholm Kommune Hørsholm Rådhus Ådalsparkvej 2 2970 Hørsholm (i det følgende kaldet kommunen) Og Navn: Cvr.nr./Cpr.nr. Adresse: Tlf. nr.:

Læs mere

Bilag 7. 2. Afhentningsvilkår

Bilag 7. 2. Afhentningsvilkår 6. februar 2014. 27 Nr. 130. Bilag 7 Retningslinjer for samarbejdet mellem producenter samt kommunalbestyrelserne ved indsamling af elektrisk og elektronisk udstyr fra de kommunale indsamlingssteder Reglerne

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På generalforsamlingen i 2016 blev bestyrelsen opfordret til at komme med forslag til en modernisering af vedtægterne, så de kom i overensstemmelse med det vi faktisk

Læs mere

Korsør Lystfiskerforening STOREBÆLTSMAPPEN

Korsør Lystfiskerforening STOREBÆLTSMAPPEN Mappen indeholder vigtige oplysninger vedrørende brugen af MAKRELLEN, så gør dig bekendt med indholdet i denne mappe før du sejler ud! Afprøve din viden om sikkerhed til søs på: www.sejlsikkert.dk INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Vedtægter for Yachtklubben Furesøen, maj 2015

Vedtægter for Yachtklubben Furesøen, maj 2015 , Dronninggårds Allé 124 B, 2840 Holte Mail: info@yachtklubben.dk Web: www.yachtklubben.dk Tlf. 4542 0973 Vedtægter for, maj 2015 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er - stiftet den 12. juni 1927. Klubbens

Læs mere

Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej

Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej Når man har en kolonihave er det et medlemskab af en forening. Man har meldt sig ind i et forpligtende fællesskab. Ordenreglerne er sociale spilleregler, som

Læs mere

Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet i lejeperioden. Ved tilkøb af slutrengøring beregnes 3 timer.

Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet i lejeperioden. Ved tilkøb af slutrengøring beregnes 3 timer. LEJEKONTRAKT Mellem Boligselskabet Sjælland, Afdeling 224 Trehøje og Lejer Adresse: Tlf. Legitimation (Lejeren skal være fyldt 21 år) Mail Aftale om leje fra til Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet

Læs mere

Vedtægter for Brede I.F

Vedtægter for Brede I.F Vedtægter for Brede I.F Revideret 18. januar 2017 1 Navn: stk. 1 Foreningens navn er Brede Idrætsforening (BIF) beliggende Bredebovej 2-4, 2800 Kongens Lyngby. 2 Formål: stk. 1 Foreningens formål er, at

Læs mere

Vilkår for leje af bådplads i Udbyhøj Lystbådehavn

Vilkår for leje af bådplads i Udbyhøj Lystbådehavn Vilkår for leje af bådplads i Udbyhøj Lystbådehavn 1. Ventelisten. Alle ikke juridiske personer kan optages på havnens venteliste til en bådplads. Bådpladserne udlejes efter havnemyndighedens anvisning

Læs mere

Regulativ Vedlæg til vedtægterne for: Silkeborg Motorbådklub Åhave Alle 9c 8600 Silkeborg

Regulativ Vedlæg til vedtægterne for: Silkeborg Motorbådklub Åhave Alle 9c 8600 Silkeborg Regulativ Vedlæg til vedtægterne for: Silkeborg Motorbådklub Åhave Alle 9c 8600 Silkeborg www.s-m-k.dk < Generalforsamling i klubhuset > Regulativ til vedtægterne for Silkeborg Motorbaadklub er sidst godkendt

Læs mere

Almindelige Bestemmelser

Almindelige Bestemmelser Almindelige Bestemmelser 1.Lejeaftalen 1.1. Ved nærværende aftale får kunden ret til i lejeperioden at opbevare gods i særskilt angivet depotrum. 1.2. Leje af depotrummet og opbevaringen sker på de vilkår,

Læs mere

Lov. For Rønne Skydeselskab. af 1860

Lov. For Rønne Skydeselskab. af 1860 Lov For Rønne Skydeselskab af 1860 1 2 Selskabet, der anses for stiftet den 25. juni 1860, benævnes RØNNE SKYDESELSKAB 1. Rønne Skydeselskabs formål er gennem fugleskydning og keglespil, at virke hen til

Læs mere

STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i XXXXX (for kortvarigt udlån udleje til private samt eksterne myndigheder)

STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i XXXXX (for kortvarigt udlån udleje til private samt eksterne myndigheder) Forsvarets Bygnings- & Etablissementstjeneste Lokalstøtteelement XXXXX STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i XXXXX (for kortvarigt udlån udleje til private samt eksterne myndigheder)

Læs mere

SØNDERBALLE BÅDELAUG

SØNDERBALLE BÅDELAUG SØNDERBALLE BÅDELAUG 1. Laugets navn er: Sønderballe Bådelaug. 2. Laugets formål er at arbejde for de bedst mulige forhold for medlemmernes interesse for sejlsport og tursejlads, samt varetage deres interesser,

Læs mere

Vedtægter for Nolds Havn

Vedtægter for Nolds Havn Klubbens navn er Nolds Havn. Vedtægter for Nolds Havn 1. Klubbens navn, hjemsted og mærke Dens hjemsted er Kanalvej 24 A, 4700 Næstved Klubbens mærke er en tovværksring med en propel i midten. I klubbens

Læs mere

LOVE OG VEDTÆGTER. DRAGØR SEJLKLUB Stiftet 12. september Medlem af: Dansk Sejlunion Dansk Idrætsforbund og underkastet deres love og vedtægter

LOVE OG VEDTÆGTER. DRAGØR SEJLKLUB Stiftet 12. september Medlem af: Dansk Sejlunion Dansk Idrætsforbund og underkastet deres love og vedtægter LOVE OG VEDTÆGTER DRAGØR SEJLKLUB Stiftet 12. september 1922 Medlem af: Dansk Sejlunion Dansk Idrætsforbund og underkastet deres love og vedtægter LOVE FOR DRAGØR SEJLKLUB Klubbens navn er Dragør Sejlklub.

Læs mere

Vilkår for Selvbetjening Erhverv

Vilkår for Selvbetjening Erhverv Vilkår for Selvbetjening Erhverv Juni 2016 1. Aftalen For aftaler om Selvbetjening Erhverv, der udbydes af TDC A/S (herefter TDC) gælder følgende vilkår for Selvbetjening Erhverv i supplement til Generelle

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO 2010 DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 225 AHORNVÆNGET GODKENDT PÅ BEBOERMØDE DEN 15. JANUAR 2002 REV. 2. FEBRUAR 2010 1) Affald Affaldsposerne må kun benyttes til affald,

Læs mere

9. Det er ethvert medlems pligt at overholde klubbens love, ordensreglement samt de regler klubbens medlemskab af andre organisationer medfører.

9. Det er ethvert medlems pligt at overholde klubbens love, ordensreglement samt de regler klubbens medlemskab af andre organisationer medfører. Love LOVE FOR KAJAKKLUBBEN PAGAJ (Stiftet den 21. juni 1938) Medlem af: Jyllandskredsen under Dansk Kano & Kajakforbund International Canoe Federation Holstebro Idrætssamvirke 1. Klubbens navn er Kajakklubben

Læs mere

Reglement KDR Revideret Marts 2015 Stiftet 27. Juni 1922. Medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) under Dansk Idrætsforbund.

Reglement KDR Revideret Marts 2015 Stiftet 27. Juni 1922. Medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) under Dansk Idrætsforbund. Reglement KDR Revideret Marts 2015 Stiftet 27. Juni 1922. Medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) under Dansk Idrætsforbund. Kolding Dame- Roklub Gl. Strandvej 3, 6000 Kolding Reglement: 1 Sæson Sæsonen

Læs mere

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken Flinteøksen 4, 4700 Næstved

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken Flinteøksen 4, 4700 Næstved GÆLDENDE BESTEMMELSER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DYSSEGÅRDSPARKEN Vedtaget den 21. marts 2017 Side 1 af 6 GÆLDENDE BESTEMMELSER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DYSSEGÅRDSPARKEN 1. Et hvert medlem af Grundejerforeningen

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. Grundejerforeningen Kollekolleparken Side 1 af 5 Vedtægter I Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. 2 Foreningens formål er

Læs mere

Vedtægter & Havnereglement. samt. Regler for Medlemshuse. for. Egense Sejlklub & Lystbådehavn

Vedtægter & Havnereglement. samt. Regler for Medlemshuse. for. Egense Sejlklub & Lystbådehavn Vedtægter & Havnereglement samt Regler for Medlemshuse for Egense Sejlklub & Lystbådehavn 1 Vedtægter 1. Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er EGENSE SEJLKLUB. Dens hjemsted er Egense i Sejlflod

Læs mere

Regler og generelle oplysninger

Regler og generelle oplysninger Danmarksmesterskab i Fladfiskeri for lyst- og småbåde Regler og generelle oplysninger Regler Konkurrencen afholdes som fire dele: en team, en personlig artskonkurrence, en individuel på tværs af arterne

Læs mere

Bekendtgørelse om standardreglement for overholdelse af orden i danske lystbådehavne og mindre fiskerihavne

Bekendtgørelse om standardreglement for overholdelse af orden i danske lystbådehavne og mindre fiskerihavne Bekendtgørelse om standardreglement for overholdelse af orden i danske lystbådehavne og mindre fiskerihavne I medfør af 15 og 18, stk. 2, i lov nr. 326 af 28. maj 1999 om havne fastsættes efter bemyndigelse

Læs mere