Referat af 9. møde i Rådet for Etniske Minoriteter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af 9. møde i Rådet for Etniske Minoriteter"

Transkript

1 REFERAT, 9. RÅDSMØDE. Dato: 14. maj 2008 Kontor: Sekretariatet J.nr.: 2008/ Sagsbeh.: ASR Fil-navn: Referat, 9. rådsmøde Referat af 9. møde i Rådet for Etniske Minoriteter Dato og tidspunkt: Onsdag den 23. april 2008 kl Tilstedeværende: Muhsin, Bayram, Adnan, Lynette, George, Turan, Razak, Abdulahi, Ganesh, Issmat Fraværende med afbud: Lally, Sami, Halil. Derudover er Marcus på orlov og Caglayan ønsker at trække sig fra rådsarbejdet. Sekretariatet: Morten Spies, Kristoffer Kaack, Emile Vinge Madsen, Anne Sørensen. Integrationsministeriet: Anne Thorsen, Marian Lyng Møller. Punkt 1. Til orientering: Godkendelse af referat af 8. møde i Rådet for Etniske Minoriteter og godkendelse af dagsorden for 9. møde i Rådet for Etniske Minoriteter. Referatet blev godkendt med enkelte rettelser. Dagsordenen blev godkendt. Punkt 2. Til orientering: Kort orientering fra formandskabet Muhsin fortalte om sidste nyt om Ungerådet. Regeringen har taget ideen til sig, og den er blevet indskrevet i regeringsgrundlaget. Muhsin fortalte, at han har været til møde med DUF hvor der også var deltagelse af repræsentanter fra ministeriet. Processen er nu startet, og der skal afholdes flere møder. Diskussionsoplæg til udformning af Ungerådet udarbejdes af DUF, REM og ministeriet. Adnan fortalte, at der d. 16. april var konference i Frederiksberg Kommune. Ministeren var til stede, og hun talte bl.a. om frivilligt arbejde. Adnan fortalte desuden, at han d. 9. april deltog i konferencen Kulturel Mangfoldighed og Interkulturel Dialog med Emile og Kristoffer. Herefter fortalte Adnan om sin deltagelse i arbejdsgruppen om digitalt tv. Adnan fortalte ligeledes om sin deltagelse i et INTI seminar i Athen.

2 Bayram har siden sidst deltaget i en konference arrangeret af Cepos og et debatmøde i Politikens Hus. Der blev afholdt møde mellem formandskabet, Morten, kontorchef Frederik Gammeltoft og afdelingschef Henrik Kyvsgaard d. 14. april Blandt medlemmerne er der enighed om at al kommunikation vedr. møder skal gå gennem sekretariatet. Flere fremhæver, at det er under al kritik, at Adnan henvender sig til kontorchefen i stedet for at tage konflikten internt i rådet. Medlemmerne bakker op om sekretariatet i sagen. Punkt 3. Til orientering: Nyt fra de lokale integrationsråd samt nyt om medlemmernes deltagelse i eksterne udvalg, konferencer mv. Turan fortæller, at de i Fredericia integrationsråd er utilfredse med at de ikke bruges nok af kommunalpolitikerne. De arbejder for, at de fremover høres hver gang der er nyt på deres område. Integrationsrådet skal deltage i nogle kulturelle dage. Integrationsrådet skal samle baglandet, de etniske foreninger. Turan fortæller at, Fredericia Legeland har jubilæum og integrationsrådet i den sammenhæng skal deltage. Fredericia er derudover ved at starte en kommunikationsgruppe. Ved første møde deltog 8 foreninger. De vil nu lave en paraplyorganisation for alle etniske foreninger som så mødes og snakker om integration. Derudover er Fredericia ved at starte et samarbejde med de andre formænd i trekants-området. Abdulahi fortalte, at de i Odense har afgivet svar ang. modersmålsundervisning. Desuden fortalte Abdulahi om valg til formandsposten i Odense integrationsråd den efterfølgende 24. april. Issmat kunne berette om, at der i Norddjurs kommuner er ved at blive udformet en kultur og fritidspolitik for Norddjurs Kommune. Den bliver sendt til høring i integrationsrådet. Issmat fortalte ligeledes, at der har været temamøde om den festival som almindeligvis afholdes i Grenaa. Tidligere var navnet Global Music Festival, men den vil i år blive omdøbt til Global Culture Festival. George fortalte, at de i Hillerød integrationsråd ønsker at fokusere på arbejdsmarkedet. I den forbindelse har integrationsrådet taget kontakt til erhvervsudvalget og desuden inviteret jobkonsulenter til et møde. Integrationsrådet arbejder på at få høringsret. Razak oplyste, at de i Varde netop har afgivet høringssvar om sundhedspolitik. Et rollemodel-korps er ved at blive oprettet. Ligeledes vil integrationsrådet i Varde gerne have genoprettet et tilbud om modersmålsundervisning. Integrationsrådet er ved at oprette en kontaktgruppe, som nogle gange om ugen afholder åben konsultation i kommunen. Således kan borgerne komme og stille spørgsmål.

3 Ganesh fortalte, af de i Sønderborg har lavet forskellige arbejdsgrupper. De vil have fokus på arbejdsmarked og uddannelse, og vil i den forbindelse samarbejde med div. forvaltninger. Integrationsrådet skal deltage på Kulturnatten. Adnan fortalte, at de i Frederiksberg har afholdt en konference hvor ministeren deltog. I oktober afholdes fest i anledningen af Ramadanens afslutning. Muhsin fortalte, at de i Vejle arbejder på en visionsdag med workshops. Denne planlægges afholdt i efteråret. Punkt 4. Til orientering: Vedr. rådets deltagelse i INTI - seminar i Athen d. 30. marts 1. april. Abdulahi fortalte om sin deltagelse i INTI seminaret i Athen. Han deltog sammen med Morten. Det var et spændende seminar, hvor blandt andet Ramadan-festen i Odense kom med på listen over best-practice. Derudover fortalte Abdulahi, at Adnan også deltog i Athen. Det var hverken rådet eller sekretariatet blevet underrettet om, og Abdulahi udtrykte sin utilfredshed med, at der på den måde var to delegationer afsted. Abdulahi fortalte, at han oplevede det som et udtryk for mistillid til hans person. Punkt 5. Til orientering: Ved Anne Thorsen og Marian Lyng Møller Anne fortalte, at Østaftalen er blevet vedtaget. 1. maj træder nye regler i kraft for de nye EU-lande. Derudover er der et nyt lovforslag oppe ang. Færøerne. Omhandler opholdstilladelse med henblik på visse former for beskæftigelse. Desuden fortalte Anne, at Udlændingeservice (US) har udgivet en undersøgelse om ukrainske praktikanter. Der er blevet udført stikprøvekontrol for falske dokumenter og har konstateret, at der anvendes falske dokumenter. Der er nu udformet en handlingsplan således at man kan komme dette til livs. Marian fortalte om arbejdsgruppen for udsatte børn og unge. Arbejdsgruppen skal fungere løbende og over længere tid. Lige nu er gruppens fokus børn og unge i alderen 0-29 år. Hvad kan der gøres for disse unge? Arbejdsgruppen vil udforme idé-katalog over best-practice, og Marian fortalte, at hun i den forbindelse vil sende brev til rådsmedlemmerne. Idé-kataloget skal præsenteres for regeringen. Der skal også etableres en erfaringsdatabase. Punkt 6. Til orientering: Nyt fra sekretariatet Årsberetning er meget snart færdig og udleveres på Repræsentantskabsmødet d. 10. maj

4 Yildiz Akdogan (A) kommer og holder oplæg til repræsentantskabsmødet. Derudover vil der være et kort oplæg om kurserne. Vi har netop fået datoer og steder bekræftet. Strateginotatet tages op på et kommende rådsmøde Morten fortalte ligeledes om et kommende INTI-seminar i Dublin, hvor rådet skal holde oplæg for EUembedsmænd om best practice i relation til dialogkonferencerne fra Muhsin, Lally og Morten deltager på INTI-seminaret. Muhsin og Morten holder oplæg i fællesskab. Punkt 7. Forberedelser til næste ministermøde Morten kunne fortælle, at ministeren har bedt om, at møder afholdes som en fokuseret diskussion om et eller flere emner. Ministeren vil meget gerne høre den enkeltes erfaringer. Evt. emner som kan sættes på dagsordenen på næste ministermøde: Abdulahi ønskede, at man tog sagen om at regeringen prøver at undgå muslimske kvoteflygtninge op. Desuden vil han meget gerne diskutere kravene til opnåelse af dansk indfødsret med ministeren. Han gav som eksempel: Irakisk medlem af Odense integrationsråd har nævnt, at der er en del irakiske flygtninge som ikke kan tilegne sig det danske sprog(grundet traumer eller lign), men bør disse udelukkes fra at kunne opnå dansk statsborgerskab? Abdulahi ønskede ligeledes at tale med ministeren om de seneste uroligheder. Hvorfor taler hun kun med imamer om det? Hvorfor ikke tale med os? Turan ønskede at diskutere diskrimination med ministeren. Ligeledes ønskede han at bringe regeringens plan om at 95% af alle unge skal være i ungdomsuddannelse( Ungdomsuddannelse til alle ) inden 2015 på dagsordenen. Bl.a. nævnte Turan problemer med for få praktikpladser. Turan foreslog desuden, at rådet altid søger at have løsningsforslag parate til de problemer, de rejser overfor ministeren. Punkt 8. Indledende drøftelse vedr. rådets holdning til oprettelse af undervisningstilbud i forældreansvar målrettet etniske minoriteter? Ved Issmat. Issmat fortalte, at han forestillede sig, at der skulle laves undervisning om opdragelse og forældreansvar. Enighed om at der skal bakkes op om forslaget, evt. som opfølgning til forældreguides. Punkt 9. Nyt om projekt Frivilligt Socialt Arbejde i mange Farver. Ved Adnan og Bayram Perrnille er kommet tilbage efter barsel. I april er der blevet afholdt møder i Fredensborg og Fredericia.

5 Møde i Gladsaxe blev aflyst p.g.a. for få tilmeldinger. Turan nævnte i denne forbindelse, at han var ærgerlig over, at frivilligrådet ikke havde inddraget ham i forbindelse med mødet i Fredericia. Punkt 10. Indledende drøftelse vedr. rådets holdning til hensigtsmæssig kombination af arbejde og sproglæring for nytilkomne med udgangspunkt i konkret sag fra Varde. Ved Razak Razak berettede: Man har tre år til at tage danskuddannelse. Derefter skal man selv betale. Det er et problem for mange. Hvis man ikke kan dansk afskæres man fra at kunne opnå dansk statsborgerskab. Selvom man har arbejdet mange år i DK og bidraget til samfundet, kan man pludselig stå uden arbejde og dermed i en vanskelig situation. Morten påpeger, at rådet selv har bedt om en mere fleksibel løsning i et høringssvar i januar. Ministeren har selv sagt, at man ikke lærer dansk af at gøre rent hvad skal vi i stedet gøre? Razak lægger op til, at det sættes på dagsordenen. Turan tilføjede, at der ligeledes er behov for, at man ser på muligheder for sygeeksamen i forbindelse med prøver i dansk. Punkt 11. Forslag til punkter på dagsordenen til næste rådsmøde Abdulahi foreslog, at rådet skal markere FN s flygtningedag den 20. juni Punkt 12. Eventuelt

Referat af 10. møde i Rådet for Etniske Minoriteter

Referat af 10. møde i Rådet for Etniske Minoriteter REFERAT, 10. RÅDSMØDE. Dato: 17. juni 2008 Kontor: Sekretariatet J.nr.: 2008/5020-481 Sagsbeh.: ASR/MCS Fil-navn: Referat, 10. rådsmøde Referat af 10. møde i Rådet for Etniske Minoriteter Dato og tidspunkt:

Læs mere

Referat af 12. møde i Rådet for Etniske Minoriteter onsdag d. 17. september

Referat af 12. møde i Rådet for Etniske Minoriteter onsdag d. 17. september REFERAT, 12. RÅDSMØDE Dato: 27.november 2008 Kontor: Sekretariatet J.nr.: 2008/5020-491 Sagsbeh.: ASR Fil-navn: Referat_12_rådsmøde Referat af 12. møde i Rådet for Etniske Minoriteter onsdag d. 17. september

Læs mere

Referat af 8. møde i Rådet for Etniske Minoriteter

Referat af 8. møde i Rådet for Etniske Minoriteter REFERAT, 8. RÅDSMØDE. Dato: 17. april 2008 Kontor: Sekretariatet J.nr.: 2008/5020-475 Sagsbeh.: KRK/MCS Fil-navn: Referat, 8. rådsmøde Referat af 8. møde i Rådet for Etniske Minoriteter Dato og tidspunkt:

Læs mere

Referat af 16. møde i Rådet for Etniske Minoriteter

Referat af 16. møde i Rådet for Etniske Minoriteter REFERAT, 16. RÅDSMØDE. Dato: 25. februar 2009 Kontor: Sekretariatet J.nr.: 2009/5020-509 Sagsbeh.: ASR Fil-navn: Referat, 16. rådsmøde Referat af 16. møde i Rådet for Etniske Minoriteter Dato og tidspunkt:

Læs mere

Referat af 18. møde i Rådet for Etniske Minoriteter

Referat af 18. møde i Rådet for Etniske Minoriteter REFERAT, 18. RÅDSMØDE. Dato: 20. august 2009 Kontor: Sekretariatet J.nr.: 2009/5020-519 Sagsbeh.: MJB / MCS Fil-navn: Referat, 18. rådsmøde Referat af 18. møde i Rådet for Etniske Minoriteter Dato og tidspunkt:

Læs mere

Rådets medlemmer mødes en gang om måneden og drøfter relevante aktiviteter, nye lovforslag og aktuelle emner.

Rådets medlemmer mødes en gang om måneden og drøfter relevante aktiviteter, nye lovforslag og aktuelle emner. RÅDET FOR ETNISKE MINORITETER Rådet for Etniske Minoriteter har eksisteret i sin nuværende form siden 1999 og består af 14 medlemmer med etnisk minoritetsbaggrund. Medlemmerne kommer fra de kommunale integrationsråd

Læs mere

Referat 9. ordinære Rådsmøde. Dato: 12. maj 2011. J.nr.: 11/29736

Referat 9. ordinære Rådsmøde. Dato: 12. maj 2011. J.nr.: 11/29736 Referat 9. ordinære Rådsmøde. Dato: 12. maj 2011 Kontor: Sekretariatet J.nr.: 11/29736 Referat af 9. ordinære møde i Rådet for Etniske Minoriteter Dato og tidspunkt: Mandag den 2. maj 2011 kl. 15 18. Tilstedeværende:

Læs mere

Referat af 12. møde i Rådet for Etniske Minoriteter

Referat af 12. møde i Rådet for Etniske Minoriteter REFERAT,. RÅDSMØDE. Dato: 07.12.11 Kontor: Sekretariatet Sagsbeh.: Fil-navn: MAL Referat af 12. rådsmøde Referat af 12. møde i Rådet for Etniske Minoriteter Dato og tidspunkt: onsdag den 26. oktober kl.

Læs mere

Referat af 17. møde i Rådet for Etniske Minoriteter

Referat af 17. møde i Rådet for Etniske Minoriteter REFERAT, 17. RÅDSMØDE. Dato: 25. maj 2009 Kontor: Sekretariatet J.nr.: 2009/5020-509 Sagsbeh.: HIT Fil-navn: Referat, 17. rådsmøde Referat af 17. møde i Rådet for Etniske Minoriteter Dato og tidspunkt:

Læs mere

Referat af 19. møde i Rådet for Etniske Minoriteter

Referat af 19. møde i Rådet for Etniske Minoriteter REFERAT, 19. RÅDSMØDE. Dato: 2.9. 2009 Kontor: Sekretariatet J.nr.: 09/04798 Sagsbeh.: HIT Fil-navn: Referat, 19. rådsmøde Referat af 19. møde i Rådet for Etniske Minoriteter Dato og tidspunkt: Onsdag

Læs mere

Punkt 1. Godkendelse af referat fra 3. møde i Rådet for Etniske Minoriteter 3. september 2010 samt godkendelse af dagsorden for dagens møde

Punkt 1. Godkendelse af referat fra 3. møde i Rådet for Etniske Minoriteter 3. september 2010 samt godkendelse af dagsorden for dagens møde REFERAT Dato: 21. oktober 2010 Kontor: Sekretariatet J.nr.: 10/19758 Sagsbeh.: MKO Referat af 4. ordinære rådsmøde i Rådet for Etniske Minoriteter Dato og tidspunkt: Mandag den 11. oktober kl.15.45-18.45

Læs mere

Referat af 13. møde i Rådet for Etniske Minoriteter

Referat af 13. møde i Rådet for Etniske Minoriteter REFERAT,13. RÅDSMØDE. Dato: 14.12.11 Kontor: Sekretariatet Sagsbeh.: Fil-navn: FGI Referat af 13. rådsmøde Referat af 13. møde i Rådet for Etniske Minoriteter Dato og tidspunkt: onsdag den 14. december

Læs mere

Punkt 1. Godkendelse af referat af 17. møde i Rådet for Etniske Minoriteter og godkendelse af dagsorden for 18. møde i Rådet for Etniske Minoriteter.

Punkt 1. Godkendelse af referat af 17. møde i Rådet for Etniske Minoriteter og godkendelse af dagsorden for 18. møde i Rådet for Etniske Minoriteter. REFERAT 18. RÅDSMØDE. Dato: 21. november 2012 Kontor: Sekretariatet J.nr.: 2012-51 Sagsbeh.: MNS Referat af 18. møde i Rådet for Etniske Minoriteter Dato og tidspunkt: Onsdag den 10. oktober 2012 kl. 15-18.

Læs mere

Referat 10. ordinære Rådsmøde. Dato: 13. juli J.nr.: 11/ Referat af 10. ordinære møde i Rådet for Etniske Minoriteter

Referat 10. ordinære Rådsmøde. Dato: 13. juli J.nr.: 11/ Referat af 10. ordinære møde i Rådet for Etniske Minoriteter Referat 10. ordinære Rådsmøde. Dato: 13. juli 2011 Kontor: Sekretariatet J.nr.: 11/40167 Referat af 10. ordinære møde i Rådet for Etniske Minoriteter Dato og tidspunkt: tirsdag d. 21.06.11 kl. 15.45-18.00

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Torsdag den 24. maj 2018 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 2608

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Torsdag den 24. maj 2018 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 2608 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Torsdag den 24. maj 2018 kl. 17.30 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2608 Medlemmer Farrukh

Læs mere

Tilstede: Muhsin Türkyilmaz, Abderrazak Jenayah, Bayram Yüksel, Ayse Kosar, Lynette Munk, Dusan Jovanovic, Sami Gökdemir, Roya Moore, Ilvana Karaga

Tilstede: Muhsin Türkyilmaz, Abderrazak Jenayah, Bayram Yüksel, Ayse Kosar, Lynette Munk, Dusan Jovanovic, Sami Gökdemir, Roya Moore, Ilvana Karaga REFERAT 17. RÅDSMØDE. Dato: 13. september 2012 Kontor: Sekretariatet J.nr.: 2012-51 Sagsbeh.: MNS Referat af 17. møde i Rådet for Etniske Minoriteter Dato og tidspunkt: Torsdag den 13. september 2012 kl.

Læs mere

Referat af 26. ordinære rådsmøde i Rådet for Etniske Minoriteter

Referat af 26. ordinære rådsmøde i Rådet for Etniske Minoriteter REFERAT 26. RÅDSMØDE Dato: 7. februar 2014 Kontor: Sagsbeh.: Sekretariatet MNS Referat af 26. ordinære rådsmøde i Rådet for Etniske Minoriteter Dato, tid og sted: onsdag d. 11. december 2013 kl. 15-18,

Læs mere

Strategi for Rådet for Etniske Minoriteter

Strategi for Rådet for Etniske Minoriteter Strategi for Rådet for Etniske Minoriteter 2010-2014 Mission, vision og værdier vedtaget på ekstraordinært rådsmøde den 14. november 2010. Handlingsplan for Rådet for Etniske Minoriteter 2012 vedtaget

Læs mere

Afbud:Lolan Ottesen, Brian Lund Madsen. Fraværende:Stig Hansen, Bilal Titrek, Marcu Kocak

Afbud:Lolan Ottesen, Brian Lund Madsen. Fraværende:Stig Hansen, Bilal Titrek, Marcu Kocak Referat af s møde d. 19. februar 2009. Tilstede: Helge Friis, Jamal Tabari, Miasser Hawwa, Lisbeth Kjærulff, Tom Nielsen, Farjam Davani, Nimer Shama, Kåre Harder Olesen, Jelena Rajovic, Christina Ruben,

Læs mere

Nyhedsbrev fra Rådet for Etniske Minoriteter April 2016

Nyhedsbrev fra Rådet for Etniske Minoriteter April 2016 Nyhedsbrev fra Rådet for Etniske Minoriteter April 2016 Kære Repræsentantskab Først og fremmest skal I have tak for jeres fine bidrag til Rådets arbejdsweekend i februar. Det var meget interessant og vigtigt

Læs mere

Referat af 2. møde i Rådet for Etniske Minoriteter

Referat af 2. møde i Rådet for Etniske Minoriteter REFERAT, 2. RÅDSMØDE. Dato: 19. juli 2010 Kontor: Sekretariatet J.nr.: 10/076 88 Referat af 2. møde i Rådet for Etniske Minoriteter Dato og tidspunkt: Fredag den 18. juni 2010 kl. 10.00 16.00 Tilstedeværende:

Læs mere

ministeriet for flygtninge, indvandrere og integration Holbergsgade københavn k tlf

ministeriet for flygtninge, indvandrere og integration Holbergsgade københavn k tlf ÅRSBERETNING 2007 Årsberetning 2007 Rådet for etniske minoriteter Rådet for etniske minoriteter ministeriet for flygtninge, indvandrere og integration Holbergsgade 6 1057 københavn k tlf. 33 92 27 90 e-mail

Læs mere

Referat ordinært Rådsmøde. Dato: J.nr.: 2014-9613 Sagsbeh.: MNS

Referat ordinært Rådsmøde. Dato: J.nr.: 2014-9613 Sagsbeh.: MNS Referat ordinært Rådsmøde Dato: Kontor: Sekretariatet J.nr.: 2014-9613 Sagsbeh.: MNS Referat af ordinært rådsmøde i Rådet for Etniske Minoriteter Dato, tid og sted: søndag d. 22. marts kl. 10-15, Ministeriet

Læs mere

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 19:30 i Mødelokale 3

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 19:30 i Mødelokale 3 Referat af Integrationsrådets møde den 19.04.2010 kl. 19:30 i Mødelokale 3 Tilstedeværende: Anwar Abdulaziz Al-Nameh (. ) Enayatullah Safi (. ) Johnny Jensen (. ) Kadir Ünver (. ) Maryam Hamze (. ) Ridvan

Læs mere

Referat af 3. møde i Rådet for Etniske Minoriteter

Referat af 3. møde i Rådet for Etniske Minoriteter REFERAT, 3. RÅDSMØDE Dato: 29. september 2010 Kontor: Sekretariatet J.nr.: 10/13161 Sagsbeh.: MKO Referat af 3. møde i Rådet for Etniske Minoriteter Dato og tidspunkt: Fredag den 3. september 2010 kl.

Læs mere

DAGSORDEN m/beslutninger

DAGSORDEN m/beslutninger Integrationsrådet DAGSORDEN m/beslutninger Møde nr. : 06/2008 Sted : Lektiehjælplokalet, Vestergade 6, 8963 Auning Dato : 16. december 2008 Start kl. : 17.00 Slut kl. : 19.00 Der serveres smørrebrød under

Læs mere

Integrationsrådet REFERAT

Integrationsrådet REFERAT REFERAT Integrationsrådet Mødedato: Onsdag den 30-05-2007 Mødested: Gravene 1, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:30 Anne-Grethe Schmidt, Maryam Hosseinzadeh og Anita Sadegh

Læs mere

Integrationsrådet 2008

Integrationsrådet 2008 REFERAT Integrationsrådet 2008 Mødedato: Torsdag den 20-11-2008 Mødested: - Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Mødet holdes på Haderslev Rådhus,mødelokale

Læs mere

Viborg Ældreråd. Referat

Viborg Ældreråd. Referat Referat Mødedato: Onsdag den 5. november 2014 Mødetidspunkt: 9:00 Sluttidspunkt: 12:00 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: M.1.4/rådhuset Rådhuset Prinsens Alle 5 8800 Viborg Leo Larsen, Jette Norup, Anny

Læs mere

Referat af møde i. Integrationsrådet. Tirsdag den 6. juni Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af møde i. Integrationsrådet. Tirsdag den 6. juni Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Integrationsrådet Tirsdag den 6. juni 2017 17.30-19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer Flemming Holst (MB) Kristine

Læs mere

Åbent Referat. til. Integrationsrådet

Åbent Referat. til. Integrationsrådet Åbent Referat til Integrationsrådet Mødedato: Onsdag den 22. oktober 2014 Mødetidspunkt: 19:00-21:30 Mødested: Deltagere: Kantinen, BCV (lille del) Abder Razak Jenayah, Saida Guled, Lone H. Pedersen, Keld

Læs mere

REFERAT INTEGRATIONSRÅDETS MØDE

REFERAT INTEGRATIONSRÅDETS MØDE Arbejdsmarkedsafdelingen Rådhus Alle, 2860 Søborg Tlf. 39 57 18 E-post: sofbva@gladsaxe.dk 06.06 2007 REFERAT af INTEGRATIONSRÅDETS MØDE Mandag den 04.06 2007 kl. 17.30 21.00 Gladsaxe Rådhus lokale 2608

Læs mere

Ordstyrer: Lisbeth Kjærulff

Ordstyrer: Lisbeth Kjærulff Referat af møde i Integrationsrådet 15. marts 2007. Ordstyrer: Lisbeth Kjærulff Tilstede: Jelena Rajovic, Ena Juhl, Nimer Shama, Helge Friis, Musse Sheikh Ahmed, Miasser Hawwa, Lisbeth Kjærulff, Susse

Læs mere

Integrationsrådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den

Integrationsrådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den REFERAT Integrationsrådet Mødedato: Onsdag den 20-05-2009 Mødested: Meldes ud senere Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:40 Afbud: Allan Emiliussen, Hanne Hauge og Kim Nørbygaard Fraværende:

Læs mere

Referat fra møde i integrationsrådet den 21. maj 2014 kl på Esbjerg Rådhus, mødelokale 2

Referat fra møde i integrationsrådet den 21. maj 2014 kl på Esbjerg Rådhus, mødelokale 2 Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 22. maj 2014 Sagsbehandler Margrethe Cæsar Bjerg Telefon direkte 21 78 22 33 Sagsid 14/10668 Referat fra møde i integrationsrådet den 21. maj 2014 kl. 17.00-19.00 på Esbjerg

Læs mere

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration, Tigervej 39, 4600 Køge

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration, Tigervej 39, 4600 Køge Referat af Integrationsrådets møde den 16.06.2014 kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration, Tigervej 39, 4600 Køge Tilstedeværende: Anna Papiewska (. ) Anton Dimauicius (. ) Dorte Corydon (. ) Jan Rasmussen

Læs mere

INTEGRATIONSRÅDET. Referat. af møde i. Tirsdag den 20. maj Lokale Gladsaxe Rådhus

INTEGRATIONSRÅDET. Referat. af møde i. Tirsdag den 20. maj Lokale Gladsaxe Rådhus Referat af møde i INTEGRATIONSRÅDET Tirsdag den 20. maj 2008 17.00 19.30 Lokale 2608 Gladsaxe Rådhus Medlemmer Martin Karbech Mouritsen, formand Teddy Nielsen, næstformand Katrine Skov, MB (afbud) Susanne

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Mandag den 18. marts 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Mandag den 18. marts 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Mandag den 18. marts 2019 kl. 17.30 til 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer

Læs mere

Referat af. møde i. Integrationsrådet. Onsdag den 3. april 2013 kl. 17.00 19.30. Høje Gladsaxe beboer rådgivning, Høje Gladsaxe Torv 2b

Referat af. møde i. Integrationsrådet. Onsdag den 3. april 2013 kl. 17.00 19.30. Høje Gladsaxe beboer rådgivning, Høje Gladsaxe Torv 2b Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Integrationsrådet Onsdag den 3. april 2013 kl. 17.00 19.30 Høje Gladsaxe beboer rådgivning, Høje Gladsaxe Torv 2b Medlemmer

Læs mere

Årsberetning. Esbjerg Kommune Borger & Arbejdsmarked, Sekretariat. Godkendt i Integrationsrådet den 24.januar 2012.

Årsberetning. Esbjerg Kommune Borger & Arbejdsmarked, Sekretariat. Godkendt i Integrationsrådet den 24.januar 2012. Årsberetning 2012 Esbjerg Kommune Borger & Arbejdsmarked, Sekretariat Godkendt i Integrationsrådet den 24.januar 2012. Indhold Sammenfatning... 3 Aktiviteter... 3 Møder... 3 Deltagelse i andre mødefora...

Læs mere

Referat Integrationsrådet's møde Onsdag den 20-05-2015 Kl. 19:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Integrationsrådet's møde Onsdag den 20-05-2015 Kl. 19:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Integrationsrådet's møde Onsdag den 20-05-2015 Kl. 19:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Kieu Nguyen, Veeravaharan Sivagnansundaram-Selvam, Banafsheh Razavian, Omer

Læs mere

Integrationsrådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den

Integrationsrådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den REFERAT Integrationsrådet Mødedato: Onsdag den 24-06-2009 Mødested: Meldes ud senere Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:30 Afbud: Allan Emiliussen Fraværende: Princess May Gildhoff og Sahat

Læs mere

Fraværende med afbud: Abdirahman Mohamud Iidle. Pga. valgudskrivelse var der ikke deltagelse fra ministeriets tilforordnede.

Fraværende med afbud: Abdirahman Mohamud Iidle. Pga. valgudskrivelse var der ikke deltagelse fra ministeriets tilforordnede. Referat ordinært Rådsmøde Dato: Kontor: Sekretariatet J.nr.: 2014-9613 Sagsbeh.: MNS Referat af ordinært rådsmøde i Rådet for Etniske Minoriteter Dato, tid og sted: mandag d. 15. juni kl. 12-17.30, Ministeriet

Læs mere

Norddjurs Fritidsråd REFERAT

Norddjurs Fritidsråd REFERAT Norddjurs Fritidsråd REFERAT Sted: Auning Bibliotek Torvegade 1, 8963 Auning Dato: Onsdag den 2. december 2015 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 18:30 Medlemmer: Fraværende: Kai Hansen Tove Højlund Mogens Buhl

Læs mere

Referat af. Møde i. Integrationsrådet. Onsdag den 4. november 2015 kl. 17.30 19.30. Høje Gladsaxe beboerrådgivning, Høje Gladsaxe Torv 2

Referat af. Møde i. Integrationsrådet. Onsdag den 4. november 2015 kl. 17.30 19.30. Høje Gladsaxe beboerrådgivning, Høje Gladsaxe Torv 2 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af Møde i Integrationsrådet Onsdag den 4. november 2015 kl. 17.30 19.30 Høje Gladsaxe beboerrådgivning, Høje Gladsaxe Torv 2

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE Social og Integration Integration Sekretariatet

ROSKILDE KOMMUNE Social og Integration Integration Sekretariatet ROSKILDE KOMMUNE Social og Integration Integration Sekretariatet Dato: 08. 02.2018 J.nr.: Sagsid: Sagsbeh.: Khalil Ahmad Direkte tlf.: 4631 7958 E-mail: khalila@roskilde.dk Forretningsorden for Integrationsrådet

Læs mere

Notat. Referat. Integrationsrådsmøde 26. oktober 2009

Notat. Referat. Integrationsrådsmøde 26. oktober 2009 Notat Den 19. november 2009 Integrationsrådsmøde 26. oktober 2009 Mødedato/-tid: 26. oktober 2009, kl. 18.00-21.00 Mødested: Rådhuset, lokale 381 (samt AV præsentation i 255A) Deltagere: Purnima Kumarathas,

Læs mere

Referat af. Møde i. Integrationsrådet. Torsdag den 13. juni 2013 kl. 17.00 19.30. Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. Møde i. Integrationsrådet. Torsdag den 13. juni 2013 kl. 17.00 19.30. Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af Møde i Integrationsrådet Torsdag den 13. juni 2013 kl. 17.00 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer Isabella Mørch (formand)

Læs mere

Integrationsrådet 2008

Integrationsrådet 2008 REFERAT Integrationsrådet 2008 Mødedato: Onsdag den 13-08-2008 Mødested: - Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Mødet holdes på Haderslev Rådhus. Mødelokale

Læs mere

Integrationsrådet REFERAT

Integrationsrådet REFERAT REFERAT Integrationsrådet Mødedato: Tirsdag den 20-02-2007 Mødested: Kløvervænget 26 Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:45 Maryam Hosseinzadeh, Anita Sadegh, Ahmed Dualleh og Said El Naiiar.

Læs mere

Integrationsrådet REFERAT. Mødedato: Torsdag den

Integrationsrådet REFERAT. Mødedato: Torsdag den REFERAT Integrationsrådet Mødedato: Torsdag den 16-08-2007 Mødested: 101, Gæstekantinen Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: Hanne Hovmøller, Anne-Grethe Schmidt, Frede Rasmussen,

Læs mere

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 18:15 i Mødelokale 3

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 18:15 i Mødelokale 3 Referat af Integrationsrådets møde den 31.01.2011 kl. 18:15 i Mødelokale 3 Tilstedeværende: Carmen Sofia Oganisian (. ) Johnny Jensen (. ) Maryam Hamze (. ) Peter Erkmann (. ) Rukiye Demir (. ) Sussi Petersen

Læs mere

Integrationsrådet 2008

Integrationsrådet 2008 REFERAT Integrationsrådet 2008 Mødedato: Onsdag den 18-06-2008 Mødested: - Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Mødet afholdes Gravene14, 1. sal. 6100 Haderslev.

Læs mere

Afbud:Brian Lund Madsen, Stig Hansen, Bilal Titrek,, Erik Vestergaard, Tom Nielsen, Ena Juhl

Afbud:Brian Lund Madsen, Stig Hansen, Bilal Titrek,, Erik Vestergaard, Tom Nielsen, Ena Juhl Referat af Integrationsrådets møde den 11. december 2008. Tilstede: Jamal Tabari, Nimer Shama, Farjam A. Davani, Lisbeth Jørgensen, Miasser Hawwa, Sabahat Cilgin Jelena Rajovic, Lolan Ottesen, Lisbeth

Læs mere

REFERAT. Integrationsrådet. Mødedato: Onsdag den Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

REFERAT. Integrationsrådet. Mødedato: Onsdag den Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: REFERAT Integrationsrådet Mødedato: Onsdag den 04-02-2009 Mødested: Meldes ud senere Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Integrationsrådet, 04-02-2009 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration Referat af Integrationsrådets møde den 07.04.2014 kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration Tilstedeværende: Anna Papiewska (. ) Anton Dimauicius (. ) Barzan Haj Abdo (. ) Dorte Corydon (. ) Jan Rasmussen

Læs mere

Referat Integrationsrådet's møde Onsdag den 20-08-2008 Kl. 19:00 Udvalgsværelse 5

Referat Integrationsrådet's møde Onsdag den 20-08-2008 Kl. 19:00 Udvalgsværelse 5 Referat Integrationsrådet's møde Onsdag den 20-08-2008 Kl. 19:00 Udvalgsværelse 5 Deltagere: Kim Nguyen, Enis Mallopolci, Fadil Bucan, Kobra Karimi, Ahmet Corap, Greily Mikkelsen, Bente Kjær, Curt Sørensen,

Læs mere

Integrationsrådet 2008

Integrationsrådet 2008 REFERAT Integrationsrådet 2008 Mødedato: Onsdag den 20-02-2008 Mødested: - Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Integrationsrådet 2008, 20-02-2008 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Onsdag den 15. maj 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Onsdag den 15. maj 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Onsdag den 15. maj 2019 kl. 17.30 til 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer

Læs mere

Integrationsrådet Referat

Integrationsrådet Referat Integrationsrådet Referat til mødet den kl. 17:00 i Mødelokale A Medlemmer: Ann Frederiksen Martin Kondrup Knudsen Preben Holler (A) Zenawi Ghebremichael Muhsin Jetto Natalia Gudymenko Kumari Biswa Indholdsfortegnelse

Læs mere

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol Integrationsrådet Beslutningsprotokol Dato: 11. november 2010 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 16:30-18:00 Adnan Jedon, Formand Bodil Thomsen Cady Mampouya-Kilele Gitte Krogh Margit Jensen

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016.

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Til stede: Camilla

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Lasse Breddam, Kurt Pedersen og Anne Wieth-Knudsen (referent) Afbud: Per Fruerled, Finn Pedersen

Læs mere

Referat. Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102

Referat. Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Referat Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl. 13.00-16.00 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer af Sundhedsudvalget: Hanne Simonsen (formand),

Læs mere

Integrationsrådet Beslutningsprotokol

Integrationsrådet Beslutningsprotokol Integrationsrådet Beslutningsprotokol 22-04-2015 16:00 Medborgerhuset, sal D Afbud fra: Silkeborg Kommune Søvej 1, 8600 Silkeborg Tif.: 8970 1000 www.silkeborgkommune.dk Indholdsfortegnelse 1 (Offentlig)

Læs mere

R å d e t f o r E t n i s k e M i n o r i t e t e r

R å d e t f o r E t n i s k e M i n o r i t e t e r R å d e t f o r E t n i s k e M i n o r i t e t e r Årsberetning 2006 R å d e t f o r E t n i s k e M i n o r i t e t e r Årsberetning 2006 Årsberetning 2006 Rådet for Etniske Minoriteter, april 2007

Læs mere

Referat. til mødet den kl med ældrerådet. Mødet afholdes i kursuslokalet i kælderen, Jobcenter Thisted, Skolegade 4D, Thisted.

Referat. til mødet den kl med ældrerådet. Mødet afholdes i kursuslokalet i kælderen, Jobcenter Thisted, Skolegade 4D, Thisted. Referat til mødet den kl. 14.00 med ældrerådet. Mødet afholdes i kursuslokalet i kælderen, Jobcenter Thisted, Skolegade 4D, Thisted. Medlemmer: Elsebeth Nielsen, Ida Pedersen, Jørgen Østerby Pedersen,

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Torsdag den 30. august 2018 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Torsdag den 30. august 2018 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Torsdag den 30. august 2018 kl. 17.30 til 20.00 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer

Læs mere

Eksterne deltagere: Under punkt 6 deltog direktør Lars Gregersen, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen ( )

Eksterne deltagere: Under punkt 6 deltog direktør Lars Gregersen, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen ( ) REFERAT Møde i Forretningsudvalget Dato: onsdag den 7. februar 2018 kl. 10-15 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Hanne

Læs mere

Rådet var således beslutningsdygtigt. Workshoppen blev faciliteret af konsulent Bjørn Nygaard.

Rådet var således beslutningsdygtigt. Workshoppen blev faciliteret af konsulent Bjørn Nygaard. 15-01-2009, Workshop Opsamling på workshop. Integrationsrådets organisering 2009. Indledning Integrationsrådet afholdt ekstraordinær workshop torsdag d. 15. januar 2009, for at tage stilling til rådets

Læs mere

Referat Integrationsrådet's møde Onsdag den Kl. 19:00 Altia Denmark, Rødeledsvej 70, Svendborg

Referat Integrationsrådet's møde Onsdag den Kl. 19:00 Altia Denmark, Rødeledsvej 70, Svendborg Referat Integrationsrådet's møde Onsdag den 16-03-2011 Kl. 19:00 Altia Denmark, Rødeledsvej 70, Svendborg Deltagere: Peter Ramanandan Sithamparappillai, Kim Nguyen, Fadil Bucan, Bente Kjær, Lars Erik Hornemann,

Læs mere

Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service

Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Fraværende: Byrådssalen, Hjørring

Læs mere

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 18:15 i Mødelokale 3

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 18:15 i Mødelokale 3 Referat af Integrationsrådets møde den 14.08.2012 kl. 18:15 i Mødelokale 3 Tilstedeværende: Carmen Sofia Oganesian (. ) Hasan Bahadir (. ) Johnny Jensen (. ) Kadir Ünver (. ) Lene Sussi Petersen (. ) Meena

Læs mere

Dato: Onsdag den 29. april 2014 kl Sted: Københavns Rådhus, Udvalgsværelse D, 1. sal værelse 103

Dato: Onsdag den 29. april 2014 kl Sted: Københavns Rådhus, Udvalgsværelse D, 1. sal værelse 103 DAGSORDEN Møde i Ældrerådet Dato: Onsdag den 29. april 2014 kl. 10 15 Sted: Københavns Rådhus, Udvalgsværelse D, 1. sal værelse 103 Dagsorden: 1. Valg af formand 2. Politikeroplæg: Henrik Appel Esbensen

Læs mere

Afbud: Svend Aage Sørensen Eksterne deltager: Specialkonsulent Helene Botilde Rønne, Center for Sundhed deltog under punkt 9 fra kl

Afbud: Svend Aage Sørensen Eksterne deltager: Specialkonsulent Helene Botilde Rønne, Center for Sundhed deltog under punkt 9 fra kl REFERAT Møde i Forretningsudvalget Dato: Den 25. november 2015 kl. 10 13. Sted: Sjællandsgade 40, 3. sal, lokale i 402. Til stede: Kirsten Nissen (formand), Bente Hansen, (næstformand), Bent Johansen,

Læs mere

Møde i integrationsrådet 14. december 2015, Kanalstræde 2, mødelokale 013

Møde i integrationsrådet 14. december 2015, Kanalstræde 2, mødelokale 013 Møde i integrationsrådet 14. december 2015, Kanalstræde 2, mødelokale 013 Til stede: Rasmus, Ann-Cherie, Mahad, Erdogan, Elena, Jean, Kristina, Gitte (referent), Gæst: Camilla Wikke fra Strategi og Udvikling

Læs mere

Integrationsrådet REFERAT

Integrationsrådet REFERAT REFERAT Integrationsrådet Mødedato: Mandag den 30-04-2007 Mødested: Rådhuset, Lok. 101 - Gæstekantinen Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Said El Naiiar og afbud fra gæst, skoleleder Phillip

Læs mere

INTEGRATIONSRÅDET. Referat af. møde i. Mandag den Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

INTEGRATIONSRÅDET. Referat af. møde i. Mandag den Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Referat af møde i INTEGRATIONSRÅDET Mandag den 07.09 2009 17.00 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer Martin Karbech Mouritsen, formand Teddy Nielsen, næstformand Katrine Skov, MB (afbud) Susanne

Læs mere

Årsberetning. Esbjerg Kommune Borger & Arbejdsmarked, Sekretariat. Godkendt i Integrationsrådet den

Årsberetning. Esbjerg Kommune Borger & Arbejdsmarked, Sekretariat. Godkendt i Integrationsrådet den Årsberetning 2011 Esbjerg Kommune Borger & Arbejdsmarked, Sekretariat Godkendt i Integrationsrådet den 8.02.2012 Indhold Sammenfatning... 3 Aktiviteter... 3 Møder... 3 Deltagelse i andre mødefora... 4

Læs mere

Integrationsrådet. Referat

Integrationsrådet. Referat Integrationsrådet Referat Dato: 22. november 2012 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 16:30-18:15 Knud Jørgensen, Formand Valborg Jensen Bodil Thomsen Cady Mampouya-Kilele Emilly Pedersen Gitte

Læs mere

Referat. Forum: Handicaprådet Tid: Onsdag den 14. marts 2018, kl Sted: Mødelokale 915. Blok C 2. sal

Referat. Forum: Handicaprådet Tid: Onsdag den 14. marts 2018, kl Sted: Mødelokale 915. Blok C 2. sal Forum: Handicaprådet Tid: Onsdag den 14. marts 2018, kl. 18.00 19.30 Sted: Mødelokale 915. Blok C 2. sal Deltagere: Steen Christiansen, Carsten Wilken for Bjarke Juul, Hanne Fleinert, Poul Hansen, Eric

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

FAGLIGT NETVÆRK FOR SEKSUEL SUNDHED BESTYRELSESMØDE NR AUGUST 2008 REFERAT. Referat fra møde nr. 3 Torsdag d. 28.

FAGLIGT NETVÆRK FOR SEKSUEL SUNDHED BESTYRELSESMØDE NR AUGUST 2008 REFERAT. Referat fra møde nr. 3 Torsdag d. 28. Referat - Side 1 FAGLIGT NETVÆRK FOR SEKSUEL SUNDHED BESTYRELSESMØDE NR.3 28. AUGUST 2008 REFERAT Referat fra møde nr. 3 Torsdag d. 28. august 2008 Deltagere: Bjarne Rasmussen, Frederiksberg Sundhedscenter,

Læs mere

RÅDET FOR ETNISKE MINORITETER ÅRSBERETNING 2012

RÅDET FOR ETNISKE MINORITETER ÅRSBERETNING 2012 RÅDET FOR ETNISKE MINORITETER ÅRSBERETNING 2012 Indhold Årsberetning 2012 Rådet for Etniske Minoriteter S. 2 Forord 3 Medlemmer af Rådet for Etniske Minoriteter 5 Mødeoversigt 2012 7 Ministermøder 2012

Læs mere

Referat Integrationsrådet's møde Onsdag den Kl. 19:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Integrationsrådet's møde Onsdag den Kl. 19:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Integrationsrådet's møde Onsdag den 11-10-2017 Kl. 19:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Cafer Koyuncu, Veeravaharan Sivagnansundaram-Selvam, Edin Hasanbegovic, Banafsheh

Læs mere

Åben. HANDICAPRÅDET Dagsorden. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Mødedato Torsdag den 6.

Åben. HANDICAPRÅDET Dagsorden. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Mødedato Torsdag den 6. Dagsorden Åben Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Mødedato Torsdag den 6. oktober 2011 Mødetidspunkt Kl. 15.30 Bemærkninger Medlemmer Fra forvaltningen Deltagere

Læs mere

I Charlottes fravær er Dorthe mødeleder.

I Charlottes fravær er Dorthe mødeleder. Dagsorden til Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 2. december kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Charlotte og Bo. Til dette møde var også suppleant Bjarne Hansen indbudt. I Charlottes

Læs mere

side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den kl. 14:00 Mødelokale 1 ved jobcentret Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den kl. 14:00 Mødelokale 1 ved jobcentret Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 25.08.2010 kl. 14:00 Mødelokale 1 ved jobcentret Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 153. Bordet rundt... 3 154. LBR sammensætning...

Læs mere

Bilag 2: Spørgeskema ved kursets afslutning Dansk

Bilag 2: Spørgeskema ved kursets afslutning Dansk Bilag 2: Spørgeskema ved kursets afslutning Dansk SPØRGESKEMA OM DIT UDBYTTE AF MINDSPRING Spørgsmålene i dette spørgeskema skal tilsammen belyse, hvad du har fået ud af at være med på MindSpringkurset.

Læs mere

REFERAT FRA MØDE I UDVIKLINGSUDVALG FOR PLASTINDUSTRI MANDAG DEN 28. SEPTEMBER 2009 HOS INDUSTRIENS UDDANNELSER,

REFERAT FRA MØDE I UDVIKLINGSUDVALG FOR PLASTINDUSTRI MANDAG DEN 28. SEPTEMBER 2009 HOS INDUSTRIENS UDDANNELSER, 2. oktober 2009 SSK REFERAT FRA MØDE I UDVIKLINGSUDVALG FOR PLASTINDUSTRI MANDAG DEN 28. SEPTEMBER 2009 HOS INDUSTRIENS UDDANNELSER, I mødet deltog: Henry Andersen, 3F Morten Revsbeck, DI Claus Henriksen,

Læs mere

Punkt nr.5 Integrationsrådets aktive deltagelse i den offentlige debat som led i en ny synlighedsstrategi

Punkt nr.5 Integrationsrådets aktive deltagelse i den offentlige debat som led i en ny synlighedsstrategi Referat af møde i torsdag den 16. august 2007. Ordstyrer: Omid Ghasem Azari Tilstede: Farzad Saber, Sabahat Cilgin, Miasser Hawwa, Nimer Shama, Omid Ghasem Azari, Bilal Titrek, Lisbeth Kjærullf, Henrik

Læs mere

Afbud: Mira Pavlovic, Anselme Bankambona. Ikke tilstede: Brian Lund Madsen

Afbud: Mira Pavlovic, Anselme Bankambona. Ikke tilstede: Brian Lund Madsen Referat af møde i Integrationsrådet den 4. november 2004, Til stede: Kåre Harder Olesen, Helle Tiedemann, Omid Ghasem Azari, Lolan Ottesen (til kl. 18), Janne Jørgensen, Dzevdet Kazimi, Bilal Titrek, Miasser

Læs mere

Husbestyrelsen. Mødedato: 8. december 2009. Mødetidspunkt: 10.00-12.00. Medborgerhuset Korskær

Husbestyrelsen. Mødedato: 8. december 2009. Mødetidspunkt: 10.00-12.00. Medborgerhuset Korskær Tilstede: Beboerrepræsentanter: Anne-Dorthe Tuemose (næstformand) Inga Pedersen Kajus Nielsen Brugerrådsrepræsentant: Lillian Hansen Personalerepræsentanter: Grethe Hansen Udpeget af styregruppen: Else

Læs mere

Dagsorden Integrationsrådet's møde Onsdag den Kl. 17:00 Væksthuset

Dagsorden Integrationsrådet's møde Onsdag den Kl. 17:00 Væksthuset Dagsorden Integrationsrådet's møde Onsdag den 10-12-2008 Kl. 17:00 Væksthuset Deltagere: Peter Ramanandan Sithamparappillai, Fadil Bucan, Kobra Karimi, Ahmet Corap, Greily Mikkelsen, Bente Kjær, Lars Erik

Læs mere

ÅRSBERETNING Seniorrådet i Gentofte Kommune. Seniorrådet. ilnavn: seniorrådets årsrapport 2012, 24. januar

ÅRSBERETNING Seniorrådet i Gentofte Kommune. Seniorrådet. ilnavn: seniorrådets årsrapport 2012, 24. januar Seniorrådet ilnavn: seniorrådets årsrapport 2012, 24. januar Årsrapport 2012 Seniorrådet i Gentofte ÅRSBERETNING 2013 Seniorrådet i Gentofte Kommune 1 Indholdsfortegnelse Indledning 3 Formål og opgaver

Læs mere

Notat til Statsrevisorerne om beretning om effekten af integrationsindsatsen over for nyankomne udlændinge. April 2010

Notat til Statsrevisorerne om beretning om effekten af integrationsindsatsen over for nyankomne udlændinge. April 2010 Notat til Statsrevisorerne om beretning om effekten af integrationsindsatsen over for nyankomne udlændinge April 2010 RIGSREVISORS FORTSATTE NOTAT TIL STATSREVISORERNE 1 Opfølgning i sagen om effekten

Læs mere

Afbud: Helle Tiedemann, Mira Pavlovic, Omid Ghasem Azari og Kåre Harder Olesen

Afbud: Helle Tiedemann, Mira Pavlovic, Omid Ghasem Azari og Kåre Harder Olesen Referat af møde i 25. august 2005. Tilstede: Nimer Shama, Anders H. Petersen, Sadia Møller, Jette Garder, Marcus Kocak, Dzevdet Kazimi, Janne Jørgensen, Ena Juhl, Lolan Ottesen, Musse Sheikh Ahmed, Miasser

Læs mere

2.0 Opfølgning på repræsentantskabsmøde og ældrepolitisk konference 7/8. maj 2018

2.0 Opfølgning på repræsentantskabsmøde og ældrepolitisk konference 7/8. maj 2018 Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Dato: Mandag d. 28. maj 2018 Tid: 10.15 15.45 Sted: Ældrecenter Rudbækshøj, Strib Landevej 58, Strib, 5500 Middelfart. Fra sekretariatet deltog Thomas Jensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus

Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus Til stede: Hanne, Patricia, Michael, Bente Fraværende: Allan og Pia skulle have været med på Skype, men internettet fungerede ikke. Linda blev i København,

Læs mere

Årsberetning Integrationsrådet

Årsberetning Integrationsrådet Årsberetning 2017 Integrationsrådet ÅRSBERETNING 2017 Integrationsrådet FORORD 3 VISIONEN 2014-2017 4 INTEGRATIONSRÅDETS MØDER I 2017 4 AKTIVITETER I 2017 5 INTEGRATIONSRÅDETS MEDLEMMER 2014 2017 9 2 FORORD

Læs mere