Få den ypperste løbesko med suveræn støddæmpning og spækket med den nyeste teknologi

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Få den ypperste løbesko med suveræn støddæmpning og spækket med den nyeste teknologi"

Transkript

1 SS14 KOLLEKTION SKO

2 RUNNING GEL-KINSEI 5 Den ypperste løbesko med suveræn støddæmpning Herre T3E4Y-2301 Dame T3E9Y-3501 Få den ypperste løbesko med suveræn støddæmpning og spækket med den nyeste teknologi GEL-KINSEI 5 fører serien i en ny og spændende retning og præsenterer det ypperste inden for ASICS støddæmpningskategori, hvor tidlige tilhængere kan opleve det seneste inden for løbeteknologi. I denne udgave har man formået at reducere skoens vægt betydeligt. Skoen introducerer ligeledes en ny overdel bestående af FluidFit tovejs strækbart mesh, der kombineret med External Heel Counter og Discrete Eyestay Construction skaber en luksuriøs handskeagtig pasform. Guidance Line i fuld længde og en Propulsion Trusstic arbejder sammen og fremmer en mere effektiv løbebevægelse og skaber en blød overgang mellem fodisætning og afsæt og hjælper din fod med at drive dig fremad. Selvfølgelig inkluderer GEL-KINSEI 5 både GEL i hælen og forfoden for at give en fantastisk dæmpet løbetur.

3 NATURAL GEL-EXCEL33 3 Naturligt forbedrede bevægelser Herre T410N-5001 Dame T460N-9891 Natural Running bliver en nydelse med denne innovative sko Den nyeste udgave af GEL-EXCEL33 er udstyret med den innovative FLUID AXIS-teknologi, som gør foden i stand til at bevæge sig naturligt. FLUID RIDE-teknologien er integreret i en mellemsål med dobbeltdensitet og giver dig øget dæmpning og langt bedre komfort. Hele den nye 33-serie har en bredere skosnude, som giver dine tæer øget bevægelsesfrihed, så du får et mere naturligt afsæt.gel-teknologien i bagfoden giver dig ekstra dæmpning og reduceret stød ved fodisætning. Den sømløse overdel er fremstillet i specialdesignet mesh, som giver en komfortabel og handskeagtig pasform. GEL-ELECTRO33 Et stort skridt fremad for Natural Running Herre T411N-3991 Dame T461N-3591 Nyd en sko til Natural Running, som er designet til overpronerende løbere GEL-ELECTRO33 er udstyret med den innovative FLUID AXIS-teknologi, som gør foden i stand til at bevæge sig naturligt. Geometrien i FLUID AXIS er specialkonstrueret, så overpronerende løbere også kan løbe sikkert i sko til Natural Running. Derudover har mellemsålen i GEL-ELECTRO33 en asymmetrisk konstruktion med dobbeltdensitet. Der er et blødt lag EVA øverst og et hårdere underlag af Solyte, som giver ekstra stabilitet, hvor der er behov for det. Den bredere skosnude i 33-serien giver dine tæer øget bevægelsesfrihed, så du får et mere naturligt afsæt. GEL-teknologien i bagfoden giver dig desuden ekstra dæmpning og reduceret stød ved fodisætning.

4 GEL-SUPER J33 Fremragende Natural Running, når du har fart på Herre T3S0N-0141 Dame T3S5N-0105 Nyd en sko til Natural Running i højt tempo, som er designet til overpronerende løbere Den højtydende GEL-ELECTRO33 er udstyret med den innovative FLUID AXIS-teknologi, som gør foden i stand til at bevæge sig naturligt. Geometrien i FLUID AXIS er specialkonstrueret, så overpronerende løbere også kan løbe sikkert i sko til Natural Running. Den er ekstremt let og fleksibel skoen har et fald på 6 mm fra hæl til tå og en samlet vægt på kun 210 gram. Den asymmetriske dobbeltdensitet-mellemsål er fremstillet med et blødt SpEVA-lag øverst og et hårdere EVA-underlag, som giver ekstra stabilitet, når der er behov for det. Hele den nye 33-serie har en bredere skosnude, som giver dine tæer øget bevægelsesfrihed, så du får et mere naturligt afsæt. Du får ekstra komfort og beskyttelse med GEL-teknologi i bagfoden og en sømløs overdel, som eliminerer irritation på grund af syninger. GEL-LYTE33 3 Ultralet sko til Natural Running Herre T412N-9093 Dame T462N-3505 Få det hele til at føles naturligt i sko, som er designet til hurtige løbeture Den nye GEL-LYTE33 er designet til fart og er en konkurrencesko til løbere med en effektiv løbestil. Den er konstrueret med den innovative FLUID AXIS-teknologi, som gør din fod i stand til at bevæge sig naturligt.gel- LYTE33 er den letteste og mest fleksible sko i 33-kollektionen. Den vejer under 200 gram og har et fald på 6 mm fra hæl til tå. Skoen har en asymmetrisk dobbeltdensitets-konstruktion i forfoden med et blødt lag SpEVA øverst og et hårdere underlag bestående af EVA, som giver dig et mere effektivt afsæt. Hele den nye 33-serie har en bredere skosnude, som giver dine tæer øget bevægelsesfrihed, så du får et mere naturligt afsæt. GELteknologien i bagfoden giver dig ekstra dæmpning og reduceret stød ved fodisætning.

5 GEL-ZARACA 2 Responsbevidst Natural Running Herre T3A4N-4291 T3A4N-9893 T3A4N-0490 T3A4N-3193 Dame T3A9N-6501 T3A9N-9801 T3A9N-4893 En støttende Natural Running-sko med god respons og en lav profil GEL-ZARACO 2 er inspireret af ASICS 33-premiumkollektionen og fremmer støttende og responsbevidst Natural Running. I denne anden udgave har GEL-ZARACA fået en visuel make-over, der har resulteret i et nyt og meget elegant lavprofils-udseende. Den fleksible mellemsål giver dig en mere naturlig fornemmelse af underlaget og løbeoplevelse, samtidig med at Guidance Line i fuld længde hjælper dig med at løbe mere effektivt og fremmer en optimal fodposition fra fodisætning til afsæt. GEL støddæmpningen i hælen beskytter din fod mod stød ved fodisætning, når du løber.

6 STRUCTURED CUSHIONING GEL-KAYANO 20 Behagelig pasform og fremragende løbekomfort Herre T3N2N-9001 T3N2N-2101 LITE-SHOW T34SQ-3993 Dame T3N7N-3401 T3N7N-4001 LITE-SHOW T39SQ-7093 Opnå maksimal komfort med den 20. udgave af denne ikoniske løbesko Den seneste udgave af GEL KAYANO er lettere og giver dig en bedre dæmpning end nogensinde. Den innovative FLUID RIDE-teknologi består af en sål i to lag, som giver dig øget dæmpning og et langt bedre tilbagespring. Desuden er den lette mesh-overdel udstyret med en ny Fluid Fit-teknologi, som giver dig både komfort og en uhindret løbestil. Dynamic DuoMax-teknologien giver ekstra støtte til overpronerende løbere. Derudover styrer Guidance Line-teknologien din fod fra fodisætning til afsæt. Det giver dig en mere effektiv løbestil. GT Støtte til løbere med sen overpronation Herre T Dame T450N-0100 Lette løbesko, som giver stabilitet og komfort Den nyeste GEL-3000 er konstrueret til løbere med overpronation sent i løbeskridtet ved hjælp af særlige teknologier og et ganske særligt design. Den giver ekstra støtte i forfoden, så du opnår bedre komfort og øget stabilitet. Desuden vil den innovative knyståbning give minimal irritation af din storetå. Sålen er 2 mm bredere end den almindelige ASICS-sål, hvilket giver dig en bredere fodplatform, som øger stabiliteten. Derudover sikrer Dynamic DuoMax en mere stabil mellemsål, som giver dig et mere effektivt afsæt.

7 GT Maksimal komfort og støtte Herre T3P3N-9099 T3P3N-5905 (B) T3Q1N-0142 LITE-SHOW T34TQ-6742 Dame T3P8N-0100 T3P8N-9099 (2A) T3Q6N-0100 LITE-SHOW T39TQ-0470 Løb ubesværet i et par komfortable og lette løbesko De nye GT-2000 har en Fluid Ride-mellemsål fremstillet af to dæmpende lag, som giver dig langt mere komfort og bedre støtte. Guidance Line-teknologien styrer din fod fra fodisætning til afsæt. Det giver dig en mere effektiv og komfortabel løbestil.disse løbesko minimerer irritation takket være færre syninger i overdelen. GT G-TX Beskyttelse på regnvejrsdage Herre T3Q3N-9091 Dame T3Q8N-9135 Løb komfortabelt i et par vandtætte løbesko Den nye GT-2000 G-TX har en Fluid Ride-mellemsål fremstillet af to dæmpende lag, som giver dig langt mere komfort og tilbagespring. Skoen er konstrueret af Gore-Tex-materialer, så de også holder dig tør og komfortabel i vådt vejr. Mellemsålen er lidt fastere end i GEL-KAYANO, hvilket giver dig en bedre fornemmelse af underlaget, når du løber. Guidance Line-teknologien styrer din fod fra fodisætning til afsæt. Det giver dig en mere effektiv og komfortabel løbestil. Disse løbesko minimerer irritation takket være færre syninger omkring den nye overdel.

8 GT Behagelig og dæmpet løbekomfort Herre T3R0N-2801 T3R0N-7591 Dame T3R5N-2130 Nyd godt af maksimal dæmpning på lange løbeture Den nye GT-1000 er designet til at hjælpe løbere med let overpronation ved at yde dæmpning og stabilitet, når du løber. Du får imponerende meget valuta for pengene du får GEL-dæmpning i bag- og forfoden for at sikre ekstra komfort og reducere stød ved fodisætning. Derudover er der Guidance Line-teknologi i hele skoens længde, som styrer din fod fra fodisætning til afsæt. Det giver dig en mere effektiv og komfortabel løbestil. GT G-TX Vandtæt og komfortabelt design Herre T404N-9099 Dame T454N-9099 Lette løbesko, som giver både dæmpning og beskyttelse Den nye GT-1000 er designet til at hjælpe løbere med let overpronation ved at yde dæmpning og stabilitet, når du løber. Løbeskoen er konstrueret af Gore-Tex-materialer, så de også holder dig varm og tør i vådt vejr. Du får imponerende meget valuta for pengene der er GEL-dæmpning i bag- og forfoden for at sikre ekstra komfort og reducere stød ved fodisætning. Derudover er der Guidance Line-teknologi i hele skoens længde, som styrer din fod fra fodisætning til afsæt. Det giver dig en mere effektiv og komfortabel løbestil.

9 CUSHIONING GEL-NIMBUS 15 Exceptionel komfort på alle dine løbeture Herre T3B0N-5000 LITE-SHOW T33UQ-0130 Dame T3B5N-2100 T3B5N-0090 LITE-SHOW T38UQ-0170 Flagskibet inden for støddæmpningskategorien tilbyder den ultimative bløde løbetur GEL-NIMBUS 15 er flagskibet inden for støddæmpningskategorien i ASICS' kollektion og tilbyder exceptionel komfort og dæmpning til neutrale og underpronerende løbere. Denne 15. udgave kan med sikkerhed kaldes den mest komfortable udgave nogensinde. Den introducerer en ny overdel bestående af FluidFit tovejs strækbart mesh. Sammen med Heel Clutching System og Discrete Eyestay konstruktionen sikrer den en suveræn skræddersyet pasform. SpEVA-læsten og den innovative FluidRide-mellemsålskonstruktion giver desuden skoen en endnu bedre komfort, så du får den ultimative bløde løbetur. Trusstiv-systemet i mændenes udgave yder en anelse mere vridningsstabilitet for at give ekstra støtte. Damemodellen indeholder Gender Specific dæmpning, der gør mellemsålens øverste lag blødere. Sammen med PLUS3, der gør hælen 3 mm højere, leverer den en fantastisk platformsfølelse, som er specialdesignet til kvinder. Guidance Line i fuld længde, en flexrille langs sålen, guider din fod gennem skridtafviklingsfasen og hjælper dig til at løbe mere effektivt, selv når trætheden sætter ind. Den højteknologisk dæmpede løbekomfort gør GEL- NIMBIS 15 til din ideelle partner på de lange løbeture.

10 GEL-CUMULUS 15 Suveræn støddæmpning til dine træningsture Herre T3C0N-2801 LITE-SHOW T33VQ-3052 En dæmpet træningssko med en suveræn og blød platformsfølelse En dæmpet træningssko med en skøn og blød platformfølelse, som gør GEL-CUMULUS 15 mere komfortabel end nogensinde. En nyhed i denne udgave er SpEVA-læsten i fuld længde, der leverer ekstra fjedring. Sammen med den synlige GEL i hælen og forfoden absorberer den stød ved fodisætning og yder en fantastisk dæmpet løbeoplevelse. Den indeholder også en Guidance Line i fuld længde, en flexrille langs sålen, der guider din fod gennem skridtafviklingsfasen og hjælper dig til at løbe mere effektivt, selv når trætheden sætter ind. Discrete Eyestay-konstruktionen på overdelen forbedrer den generelle pasform ved at gøre hvert enkelt snørebåndshul i stand til at trække fra skoens base. Dame T3B5N-2100 (2A) T3C8N-3500 LITE-SHOW T38VQ-0468 Kvindemodellen indeholder Gender Specific dæmpning, der gør mellemsålens øverste lag blødere for at tilpasse den til kvinders lavere kropsvægt, hvilket giver en mere dæmpet løbeoplevelse, som er specialdesignet til kvinder. GEL-PULSE 5 En dæmpet løbeoplevelse til allround-træning Herre T3D1N-6001 Dame T3D6N-6201 Denne kraftigt dæmpede allround-træningssko giver fremragende valuta for pengene Den populære GEL-PULSE 5 er simpelthen fyldt med ASICS løbeteknologi og tilbyder fremragende komfort og værdi inden for støddæmpningskategorien. Denne udgave har som noget nyt Guidance Line i fuld længde og Guidance Trusstic. Sammen fremmer de en mere effektiv skridtafvikling, især når trætheden sætter ind. GEL i hælen og forfoden absorberer stød ved fodisætning og giver dig kombineret med SpEVA-mellemsålsmaterialet en perfekt dæmpet løbeoplevelse. GEL-PULSE 5 er en fremragende allround-træningssko til neutrale løbere.

11 SPEED GEL-DS TRAINER 19 Fremragende komfort og stabilitet Herre T405N-4291 Dame T455N-7035 Få bedre tider med løbesko, som er skabt til optimere din præstationsevne Den nye udgave af den ikoniske GEL-DS TRAINER er lettere og giver ekstra stabilitet til løbere med overpronation. Skoen er designet med en fuldt integreret mesh-overdel, som er elastisk og støttende. Den handskeagtige pasform gør, at skoen er mere stabil og komfortabel for din fod. Løbere med overpronation får takket være mellemsålen med Dynamic DuoMax en mere responsiv og stabil løbekomfort. Denne seneste udgave har desuden en Propulsion Plate i skoen, som gør dig i stand til at sætte af mere effektivt og accelerere hurtigere. GEL-DS TRAINER 19 Neutral Let, komfortabel og åndbar Herre T406N-0493 Dame T456N-2593 Få et par lette sko med øget komfort GEL-DS er designet til løbere med en neutral fodisætning, som ønsker en let og komfortabel sko. Skoen er designet med en fuldt integreret mesh-overdel, som er elastisk og støttende. Den handskeagtige pasform gør, at skoen er mere stabil og komfortabel for din fod. Denne seneste udgave har desuden en Propulsion Plate i skoen, som gør dig i stand til at sætte af mere effektivt og accelerere hurtigere. Derudover giver Guidance Lineteknologien dig en mere effektiv og komfortabel løbestil. Disse løbesko er velegnede til våde og glatte underlag takket være en ydersål, som giver effektivt og optimalt greb.

12 GEL-NOOSA TRI 9 Fremragende design til triatlon Herre T408N-0436 Dame T458N-0440 Optimer din ydeevne med en sko, der er skabt til triatleter Den nye GEL-NOOSA TRI er specialkonstrueret til triatlon og Ironman-løb. Den er designet med en åben meshoverdel, som øger åndbarheden, så dine fødder holder sig tørre og komfortable. Desuden gør den sømløse overdel, at du kan gå i dem i bare fødder, når løbet er overstået. Når du skal foretage hurtige skift, gør de elastiske snørebånd og den gribevenlige overdel det nemt at tage skoene på, når du hopper af cyklen. DuoMaxteknologien i mellemsålen optimerer støtten og giver dig ekstra stabilitet. GEL-DS RACER 10 Sprintegenskaber til løbere med overpronation Herre T407N-2191 Dame T457N-3504 En konkurrencesko med stabilitet og høj ydeevne Den nye lette DS-RACER er en konkurrencesko, som er velegnet til løb over lange afstande og til maratonløb. DuoMax-teknologien i mellemsålen gør dette til en højtydende sko, som er designet til løbere med overpronation. Den er lettere end tidligere udgaver takket være en Solyte-mellemsål, som reducerer skoens vægt. Den har også en lettere og mere åndbar overdel, som forbedrer din fleksibilitet og præstationsevne. Desuden vil skoens Propulsion Plate forbedre dit afsæt, så du kan løbe i et højt tempo.

13 PIRANHA SP 5 Ultralet for at maksimere din ydeevne Herre G400N-2893 Løb i markedets letteste sko Den nye PIRANHA SP er udviklet til fart og resultater og er en konkurrencesko til eliteudøvere. Velegnet til erfarne løbere med et effektivt løbeskridt. Den fleksible udformning giver dig det optimale resultat på distancer op til halvmaraton. Den nye udgave er lettere end nogensinde og vejer cirka 100 gram. En sømløs overdel mindsker risikoen for gnavsår, så du kan blive ved med at levere resultater på højt niveau. GEL-HYPERSPEED 6 Yd dit bedste til konkurrencer og til træning Herre G401N-0490 Dame G451N-4093 Få bedre tider på vej eller bane Den nye udgave af GEL-HYPERSPEED er en let løbesko med høj ydeevne til konkurrencer eller træning i højt tempo. Det er en konkurrencesko, som er designet til løbere med neutral fodisætning, som ikke har behov for ekstra støtte og stabilitet. Den lette Solyte-sål reducerer skoens vægt, så du opnå en fleksibel og ubesværet løbekomfort. GEL-dæmpningsindlæg i bagfoden absorberer stød og mindsker belastningen af kroppen.

14 MAXIMUM SUPPORT GEL-FOUNDATION 11 Maksimal støtte på alle dine løbeture Herre (2E) T2A2N-0106 Dame T2A6N-0148 En sko til hyppig træning med den stabilitet, som løbere med kraftig overpronation har brug for GEL-FOUNDATION 11 er en træningssko til mængdetræning til løbere med kraftig overpronation, og den giver ekstra stabilitet uden at gå på kompromis med komfort og pasform. Denne udgave har en mellemsål i Solyte- Plus, som gør skoen betydeligt lettere end tidligere udgaver, samtidig med at den stadig giver fast støtte. Den nye Guidance Line langs sålen guider foden gennem skridtet og hjælper dig med at løbe mere effektivt. Skummaterialet Personal Heel Fit sikrer, at skoen tilpasser sig efter løberens hæl og sidder godt på foden. GEL- FOUNDATION 11 har en helt ny og lettere overdel. Forfoden er stadig ekstra rummelig, så foden får masser af plads. Ydersålen er forstærket med ASICS High Abrasion Rubber for at øge holdbarheden. Herremodellen har en ekstra bred læst (2E), mens damemodellen har normal læst.

15 TRAIL GEL-FUJITRABUCO 2 G-TX Komfort og beskyttelse i terræn Herre T3J0N-9093 Dame T3J5N-9093 En mangeårig terrænfavorit, der leverer komfort og beskyttelse GEL-FUJI TRABUCO er en mangeårig terrænfavorit, der leverer komfort og beskyttelse. Denne udgave introducerer en ny overdel, der er mere frisk og komfortabel. Denne allround-trailsko har en full ground contact-mellemsål og indeholder DuoMax Support System for at skabe en meget stabil løbeoplevelse. Den aggresive ydersål giver dig et godt greb. GEL-støddæmpning i hælen og forfoden sikrer suveræn komfort og beskyttelse, mens Rock Protection-pladen yder vigtig beskyttelse af din fod i ujævnt og stejlt terræn. Overdelens Monosock-konstruktion er designet til at holde skidt og klippestykker ude af skoen. External Heel Counter gør den tætsluttende og specialfremstillede pasform endnu bedre. GEL-FUJI TRABUCO 2 G-TX har en overdel i GORE-TEX, som ånder, samtidig med at den beskytter foden under ekstreme vejrforhold. GEL-FUJIRACER 3 Trail-løbesko til toppræstationer Herre T451N-2693 Dame T465N-7968 Løb ubesværet i ethvert terræn i denne prisbelønnede trail-løbesko Den nye GEL-FUJIRACER er designet til eliteløbere, som deltager i hårde og lange trail-løb. Den er konstrueret til at have den lavest mulige vægt og vejer kun 235 gram. Letvægtsegenskaberne suppleres af effektiv vandudskillelse du kan løbe gennem floder og bække med en forfod, som leder vandet ud og bliver ved med at holde din sko let. Du kan holde farten ned ad bakke takket være en lidt mindre hældning fra hæl til tå, som gør det muligt at tage hurtige skridt. Den nye udgave giver endnu bedre greb i hårdt og vådt terræn, så du opnår ekstra stabilitet ned ad stejle bakker.

16 GEL-TRAIL LAHAR 5 G-TX Beskyttelse og komfort i terræn Herre T3K3N-9093 Dame T3K8N-9093 En prisgunstig terrænsko, som er velegnet til forskellige terræntyper GEL-TRAIL LAHAR 5 er en prisgunstig terrænsko, som er velegnet til løb i alle terræntyper fra bjerg til park. Den har en fleksibel trailspecifik mellemsål, mens GEL-støddæmpning i hælen absorberer stød fra fodisætningen. Trusstic System skaber bedre stabilitet i mellemfoden. Den trailspecifikke ydersål indeholder aggressive pigge, som sikrer optimalt greb i alle typer kuperet eller stenet terræn. For at forøge holdbarheden er ydersålen blevet forstærket med AHAR+, en mere holdbar version af ASICS AHAR-gummi. GEL-TRAIL LAHAR 5 G-TX er udstyret med en åndbar GORE-TEX overdel, som beskytter ved ekstreme vejrforhold. GEL-FUJIATTACK 3 Høj ydeevne i hårdt terræn Herre T414N-4789 Dame T464N-3689 En sko til lange terrænpas Den tredje udgave af GEL FUJIATTACK er en let terrænsko til længere distancer på stier og i hårdt terræn. Takket være en ydersål, som er specialudviklet til terræn, giver den et effektiv greb og beskytter mod skarpe sten i vådt og hårdt terræn. Ydersålen giver desuden fuld kontakt med underlaget i ujævnt terræn, så du kan holde tempoet både op og ned ad bakke.

17 GEL-FUJITRAINER 3 Gode præstationer i terræn og på vej Herre T416N-2693 Dame T466N-0936 Terræn og vej afvikles enkelt i et par hybridløbesko Den nye GEL FUJITRAINER er en hybridløbesko, som du kan bruge både på vejen og i terræn. Den er let og hurtig og har ekstra godt greb, hvilket giver fremragende off-road-egenskaber. Den er velegnet i vådt og hårdt terræn takket være sin Trail Specific Outsole, som giver dig det helt rigtige greb. Og så får du ekstra beskyttelse i overdelen, så du kan løbe sikkert og komfortabelt i hårdt terræn.

18 WALKING GEL-SOLACE Maksimal vandrekomfort Herre Q308L-9090 Dame Q358L-9090 Den luksuriøse vandresko, der yder maksimal komfort til følsomme fødder GEL-SOLACE er en ny og luksuriøs vandresko, der er specialudviklet til at yde maksimal komfort til følsomme fødder og minimere risikoen for irritation samt lindre fodrelaterede kredsløbsproblemer. Guidance Line, en flexrille langs med ydersålen, hjælper med at guide din fod til en problemfri og effektiv vandrestil. Denne model har GEL-støddæmpning både i hælen og i forfoden for at absorbere stød, hvilket i kombination med Solytemellemsålen giver en suveræn støddæmpning. GEL-SOLACE har en lynlås på siden af overdelen, som gør det nemt og hurtigt at tage skoen af og på. Ydersålen er forstærket med AHAR+ for at give bedre holdbarhed og reducere slitage, når du vandrer i bymiljøer. GEL-ODYSSEY WR En komfortabel og holdbar vandresko Herre Q400L-8686 (2E) Q413L-9090 Dame Q450L-9090 Q450L-8686 Konstrueret til at holde til lange vandreture GEL-ODYSSEY er en komfortabel og holdbar vandresko, som er skabt til at holde til lange vandreture. Den nye udgave har et spændende nyt look med en elegant profil. Denne model indeholder en Guidance Line i fuld længde en rille langs med sålen, der guider din fod og sikrer en mere effektiv skridtafvikling, selv (og især) når dine fødder bliver trætte. DuoMax-støtte i mellemsålen yder god støtte og stabilitet, mens Solyte 55-materialet skaber en blød platformsfølelse. For at sikre bedre holdbarhed er ydersålen forstærket med AHAR+.

19 GEL-NEBRASKA Komfort og støtte på gåturen Herre Q401Y-9090 Dame 451Y-9090 En bekvem og alsidig sko, som er perfekt til en behagelig gåtur GEL-NEBRASKA er en bekvem og alsidig sko, som passer perfekt til fritidsbrug både i byen og på landet. DuoMax-støtten giver optimal støtte og stabilitet. GEL i både hæl og forfod samt SpEVA i forfoden dæmper stød og bidrager til blødere overgange mellem de forskellige skridtfaser. Ydersålen er forstærket med AHAR+ for at forbedre holdbarheden. Denne udgave af GEL-NEBRASKA har en helt ny overdel.

20 HANDBALL GEL-FIREBLAST Maksimal fart på banen Herre E328N-5093 Dame E378N-4393 Den nye topmodel til håndbold, designet til hurtige og adrætte fløjspillere Den nye topmodel til håndboldspillere, GEL-FIREBLAST, blev udviklet i samarbejde med topspillere fra HSV og er designet til hurtige og adrætte fløjspillere. Denne sko er let og fleksibel uden at gå på kompromis med stabiliteten. DuoMax i mellemsålen yder støtte og stabilitet, og GEL i hælen og forfoden supplerer med ASICS' velkendte støddæmpning. Propulsion Trusstic fremmer fart og bevægelseseffektivitet og er støttet af den nydesignede flexrille-struktur i ydersålen, der er optimeret til et aggressivt forlæns og sidelæns bevægelsesmønster. Ydersålen med Wet Grip-gummi skaber optimalt greb på baneoverflader, mens Magic Sole giver åndbarhed. På overdelen beskytter PU-konstruktionen din fod og forbedrer holdbarheden, mens det asymmetriske snørebåndsdesign og Personal Heel Fit sikrer en tætsluttende, individuel pasform. SQUASH/BADMINTON GEL-BLADE 4 Maksimal fart på banen Herre R305N-0142 Dame R355N-3601 En højteknologisk sko med lav profil til adrætte squash- og badmintonspillere Den højteknologiske GEL-BLADE 4 er specialdesignet til hurtige indendørs sportsgrene såsom squash og badminton. Skoen er perfekt til hurtige og adrætte spillere og har en lav profil og hurtig respons. En professionel squashspiller, der testede GEL-BLADE 4, kaldte skoen "den hurtigste og mest komfortable squashsko, jeg nogensinde har haft på". Denne udgave har et nye omdrejningspunkter og flexriller i ydersålen, som deler den mediale og laterale forfod og fremmer mere effektive og aggressive vendinger og sidelæns bevægelser. Skoens Transition-mellemsål fremmer hurtige retningsskift, mens den mere centrerede og rundede hæl gør det lettere at lave udfaldsskridt. For at sikre optimalt greb på baneoverflader er ydersålen lavet af Wet Grip-gummi med et stort omdrejningspunkt i forfoden, så man kan dreje lettere og hurtigere. Magic Sole sikrer åndbarhed. På overdelen sikrer det TPU-beskyttede overlæder støtte og holdbarhed, mens Personal Heel Fit og et asymmetrisk snørebåndsdesign skaber en tætsluttende og individuel pasform.

21 FLOORBALL GEL-CYBER SPEED 2 Maksimal fart på banen Herre P329Y-7001 Dame P379Y-4201 En højteknologisk og fleksibel sko til adrætte floorballspillere GEL-CYBER SPEED 2 er gearet til performance og forstærket respons og designet til adrætte floorballspillere. Skoens lave profil giver stabilitet tæt på underlaget, mens Transition- mellemsålen fremmer hurtige retningsskift. Den nye overlæderkonstruktion med Hotmelt-støtte skaber sammen med skoens Personal Heel Fit og asymmetriske snørebåndsdesign en tryg og individuel pasform. For at levere bedre greb på baneoverflader er ydersålen lavet af Wet Grip-gummi med et stort omdrejningspunkt i forfoden, så man kan dreje lettere og hurtigere. Magic Sole tilføjer åndbarhed. GEL-CYBER SPEED 2 indeholder et karakteristisk floorball-logo på hælen.

22 TENNIS GEL-SOLUTION SPEED 2 Herre Designet til fart og maksimal adræthed E400Y-9023 Spil agressivt med en let tennissko GEL-SOLUTION SPEED 2 er designet til aggressive spillere, som udnytter hele banen. Det lette og fleksible design gør dig i stand til at ændre retning lynhurtigt og med maksimal komfort. Dit spil forbedres takket være overdelen i Flexion Fit, som er fleksibel og giver dig støtte og komfort. Du kan komme hurtigere rundt på banen ved hjælp af Propulsion Plate, en teknologi i skoen, som hjælper dig med at accelerere og sætte af. Disse sko passer til en hurtig og aggressiv spillestil og har en tætsiddende pasform samt GEL-dæmpning i forfod og hæl, som giver øget komfort. GEL-SOLUTION SPEED 2 Dame Designet til fart og maksimal adræthed E450Y-3693 Spil agressivt med en let tennissko Dameversionen af GEL-SOLUTION SPEED 2 er designet til aggressive spillere, som udnytter hele banen. Det lette og fleksible design gør dig i stand til at ændre retning lynhurtigt og med maksimal komfort. Du kommer hurtigere rundt på banen ved hjælp af Propulsion Plate, en teknologi i skoen, som hjælper dig med at accelerere og sætte af. Disse sko passer til en hurtig og aggressiv spillestil og har en tætsiddende pasform samt GEL-dæmpning i forfod og hæl, som giver ekstra komfort.

23 GEL-RESOLUTION 5 Herre Maksimal stabilitet på tennisbanan E300Y-0123 CLAY E302Y-0123 En stabil og robust sko, som er populær blandt professionelle tennisspillere GEL-RESOLUTION 5 tilbyder stabilitet og god holdbarhed og er specialudviklet til baglinjespillere. Med GELdæmpning i både hæl og forfod absorberer skoen stød ved både landing og afsæt, samtidig med at den ubesværet tillader sidelæns og fremadgående bevægelser. T-Truss er en videreudvikling af Trusstic, som giver ekstra stabilitet i hælen, især i forbindelse med et hoppende forhåndsslag. Flexion Fit i forfoden kombinerer mesh og gummi for at opnå en meget luftig og fleksibel, men også slidstærk og robust overdel. Snøredesignet Discrete Eyeletstay giver en tætsiddende og behagelig pasform. GEL-RESOLUTION 5 CLAY optimerer dit greb, når du spiller på grus. GEL-RESOLUTION 5 Dame Maksimal stabilitet på tennisbanan E350Y-1901 CLAY E352Y-1901 En stabil og robust sko, som er populær blandt professionelle tennisspillere GEL-RESOLUTION 5 tilbyder en stabilitet og holdbarhed, som er specialudviklet til baglinjespillere. GEL-RESOLUTION 5 er den første tennissko på markedet, der er designet udelukkende til damespillere. Gender Specific Forefoot Inlay skaber en blødere og mere stabil platform ved sidelæns bevægelser og giver et mere effektivt afsæt. Med GEL-dæmpning i både hæl og forfod absorberer skoen stød ved både landing og afsæt, samtidig med at den ubesværet tillader sidelæns og fremadgående bevægelser. T-Truss er en videreudvikling af Trusstic, som giver ekstra stabilitet i hælen, især i forbindelse med et hoppende forhåndsslag. Flexion Fit i forfoden kombinerer mesh og gummi for at opnå en meget luftig og fleksibel, men også slidstærk og robust overdel. GEL-RESOLUTION 5 CLAY optimerer dit greb, når du spiller på grus.

24 KIDS, RUNNING GEL-NIMBUS 15 GS Højteknologisk støddæmpning til børn C326N-2393 C326N-3593 Den kendte og højteknologiske træningssko designet specielt til børn Børneversionen af den kendte GEL-NIMBUS bevarer modellens fremragende image samt dens højteknologiske støddæmpede egenskaber. For at tage højde for børns lavere kropsvægt har GEL-NIMBUS 15 GS en tredelt ydersål med et mere fleksibelt design, som gør fodens rullebevægelse nemmere. GEL i hælen og forfoden giver fremragende støddæmpning og hjælper foden problemfrit gennem skridtafviklingsfasen. Det asymmetriske snørebåndsdesign følger fodens form og reducerer risikoen for irritation og skaber en forbedret pasform. Skoens ydersål er forstærket med AHAR+ gummi for at reducere overdrevent slid, og den har en syet snude, som giver længere holdbarhed. GT-2000 GS Fremragende støddæmpning til børn C400N-0142 C400N-0135 Den berømte 2000-serie løbesko designet specifikt til børn Børneudgaven af den berømte 2000-serie har fået et nyt navn: GT Naturligvis fortsætter den med at levere fremragende støddæmpning og pasform til børn. Af hensyn til børns kroppe indeholder GT-2000 GS børnespecifikke teknologier som PLUS3, som er et højere hælløft, der er udviklet til at mindske belastningen af led, muskler og sener ved løb. Skoen har også en fleksibel forfod for at imødekomme børns lettere vægt, mens skoens smallere form forbedrer pasformen. DuoMax-støtte sikrer støtte og stabilitet, og GEL i hælen og forfoden sikrer fremragende støddæmpning. Skoens ydersål er forstærket med ASICS AHAR-gummi, der sikrer større holdbarhed.

25 GT-1000 GS/PS En affjedret løbetur for børn GS C349N-5905 GS C349N-3901 GS C349N-7001 PS C350N-5905 PS C350N-3901 PS C350N-7001 Den populære løbesko i en børneversion Børneudgaven af den berømte 1000-serie til børn har fået et nyt navn: GT Børnemodellen af GT-1000 tilbyder en prisgunstig løbesko med fremragende dæmpning. Denne model indeholder GEL-støddæmpning både i hælen og i forfoden for at absorbere stød ved fodisætningen og sikre en fantastisk løbetur. PLUS3 løfter hælen til forfodshældning for at afhjælpe belastning af leddene, musklerne og senerne i børns voksende ben. DuoMax-systemet sikrer støtte og stabilitet. Ydersålen på GT-1000 GS er forstærket med ASICS AHAR-gummi for at sikre større holdbarhed.

26 ANDRE MODELLER GEL-GALAXY 7 Herre T427N-0190 Dame T477N-0124 GEL-DS SKY SPEED 3 Herre T2C3N-5904 Dame T2C8N-7093 GEL-FORTE Herre T310N-0190 (2E) Dame T359N-0100 CYBER JUMP LONDON G204Y-0190 JAPAN LITENING 4 CYBER HIGH JUMP LONDON (R) G210Y-0190 CYBER HIGH JUMP LONDON (L) G205Y-0190 CYBER THROW LONDON G207Y-0190 CYBER JAVELIN LONDON G206Y-0190

27 HYPER LD 5 G209N-0747 HYPER MD 5 G304Y-4209 HYPER SPRINT 5 G306Y-9093 HYPER ROCKET GIRL 5 G154N-3512 GEL-TACTIC Herre B302N-0193 Dame B352N-0193 AYAMi-ARROW MT S387N-9093 AYAMi-DRIVE S388N-9035 AYAMi-MOTION MT S390N-9099 AYAMi-ZONE S391N-9094 AYAMi-ZONE S391N-9001

28 SPLIT SECOND 9 J203Y-9001 GEL-CHALLENGER 9 Herre E303Y-0143 Dame E353Y-0119 GEL-GAME 4 Herre E306Y-9993 Dame E356Y-0119 GEL-XALION GS C329N-3993 C329N-4893 C329N-2593 GEL-XALION PS C330N-3993 C330N-4893 C330N-2593 GEL-GALAXY 7 GS C411N-3693 C411N-4893

29 PRE-GALAXY 7 PS C412N-3693 C412N-4893 GEL-SOLUTION SPEED GS GEL-GAME GS C311Y-0119 C311Y-0190

Få den ypperste løbesko med suveræn støddæmpning og spækket med den nyeste teknologi

Få den ypperste løbesko med suveræn støddæmpning og spækket med den nyeste teknologi AW14 KOLLEKTION SKO RUNNING GEL-KINSEI 5 Den ypperste løbesko med suveræn støddæmpning Herre T3E4Y-0451 Dame T3E9Y-2804 Få den ypperste løbesko med suveræn støddæmpning og spækket med den nyeste teknologi

Læs mere

SS14 KOLLEKTION TILBEHØR

SS14 KOLLEKTION TILBEHØR SS14 KOLLEKTION TILBEHØR 321701/2 Kayano sock 321701-9001 321702-0273 Komfort og åndbarhed Løb komfortabelt i strømper, som er designet til at beskytte dine fødder Disse strømper eliminerer risikoen for

Læs mere

www.sportspharma.dk INDLÆG TIL BØRN Specielt udviklet til fodboldstøvler.

www.sportspharma.dk INDLÆG TIL BØRN Specielt udviklet til fodboldstøvler. Produktkatalog INDLÆG TIL BØRN Formthotics Youth Dual Helt indlæg til børn. Giver optimal og naturlig støtte. Afhjælper smerter i barnets fødder, knæ og ben. Forbedrer barnets gangart og giver en god kropsholdning.

Læs mere

Følsomme fødder. www.new-feet.com

Følsomme fødder. www.new-feet.com Følsomme fødder www.new-feet.com Denne brochure viser kun et mindre udvalg af fodtøj fra New Feet. Se mere på www.new-feet.com Ny letvægtssål Den nye letvægtssål er lavet i EVA. Sålens volume og den indbyggede

Læs mere

Husk Selv under sommersalg, tester vi også på løbebånd. Ved samlet køb over 1500,- på udsalgsvarer er der yderligere 10% rabat.

Husk Selv under sommersalg, tester vi også på løbebånd. Ved samlet køb over 1500,- på udsalgsvarer er der yderligere 10% rabat. Vi glæder os til at se dig. Husk Selv under sommersalg, tester vi også på løbebånd. Ved samlet køb over 1500,- på udsalgsvarer er der yderligere 10% uge 29 har vi vores normale åbningstider: Mandag til

Læs mere

januar udsalg d. 5. januar Starter SØNdag 8 0 0,- 5 0 0,- 4 0 0,-

januar udsalg d. 5. januar Starter SØNdag 8 0 0,- 5 0 0,- 4 0 0,- januar udsalg 2014 Starter SØNdag d. 5. januar Lyngby og Aarhus kl. 8.00-17.00 Esbjerg, Roskilde, Vejle og Aalborg kl. 9.00-16.00 D. 6. januar(alle butikker) kl. 9.00-18.00 Windstopper Trail Tight Varme

Læs mere

ASICS GEL-KAYANO. ADVANCED THE OTHER ONE IS NEXT TO ME. RUNNING SHOES ON THE MARKET. WATERPROOF WALKINGSHOES. WE JUST WANT TO WISH YOU A NICE DAY.

ASICS GEL-KAYANO. ADVANCED THE OTHER ONE IS NEXT TO ME. RUNNING SHOES ON THE MARKET. WATERPROOF WALKINGSHOES. WE JUST WANT TO WISH YOU A NICE DAY. WE ARE THE ASICS GEL-NORDIC GORE-TEX. WE ARE WATERPROOF WALKINGSHOES. WE JUST WANT TO WISH YOU A NICE DAY. A GREY, WET AND MUDDY ONE. Storødegård Konsulent AS - 2005 I AM THE ASICS GEL-KAYANO. I AM ONE

Læs mere

EKSTREMT DÆMPENDE POLSTRINGS MATERIALE 1 RUBBER OUTSOLE MOTION 2 TORSION CONTROL ELEMENT 3 FIBERGLASS TOE CAP 4 ESD

EKSTREMT DÆMPENDE POLSTRINGS MATERIALE 1 RUBBER OUTSOLE MOTION 2 TORSION CONTROL ELEMENT 3 FIBERGLASS TOE CAP 4 ESD NEW STYLES EXT EKSTREMT DÆMPENDE 02 TRANEMO SIKKERHEDSSKO POLSTRINGS MATERIALE Den nye definition af den sports inspirerede 3 1 energien der trædes med og returnerer 55% sikkerhedssko serie MOTION PROTECT,

Læs mere

januar udsalg kl. 7.00-19.00 d. 10. januar Starter mandag 9 0 0,- 7 0 0,- udsalg kr. udsalg kr.

januar udsalg kl. 7.00-19.00 d. 10. januar Starter mandag 9 0 0,- 7 0 0,- udsalg kr. udsalg kr. januar udsalg 2011 Starter mandag d. 10. januar kl. 7.00-19.00 GEL Nimbus 12 Til den neutrale løber, der ønsker en komfortabel træningssko til mange kilometer på asfalt. Store stødpuder af GEL i hæl og

Læs mere

Toe Guard repræsenterer sikkerhed uden kompromis og tidløst design. Vores mål er at tilbyde gode produkter til konkurrencedygtige priser.

Toe Guard repræsenterer sikkerhed uden kompromis og tidløst design. Vores mål er at tilbyde gode produkter til konkurrencedygtige priser. Toe Guard repræsenterer sikkerhed uden kompromis og tidløst design. Vores mål er at tilbyde gode produkter til konkurrencedygtige priser. TOE GUARD RUSH VARENR. TG80450 Toe Guard Rush er en metalfri sikkerhedssandal

Læs mere

Populær sko til pronationsløberen. Den er kendetegnet ved at have en god støddæmpning og en fortræffelig stabilitet. Normalpris kr.

Populær sko til pronationsløberen. Den er kendetegnet ved at have en god støddæmpning og en fortræffelig stabilitet. Normalpris kr. august udsalg 2012 Starter mandag d. 6. august kl. 7.00-19.00 GT 2170 Populær sko til pronationsløberen. Den er kendetegnet ved at have en god støddæmpning og en fortræffelig stabilitet. Butterfly Zip

Læs mere

Følsomme fødder.

Følsomme fødder. Følsomme fødder www.new-feet.com NYHED - X-LIGHT Denne brochure viser kun et mindre udvalg af fodtøj fra New Feet. Se mere på www.new-feet.com X-LIGHT gummisål giver ekstra høj komfort Vi har taget ny

Læs mere

AW14 KOLLEKTION TEKSTIL

AW14 KOLLEKTION TEKSTIL AW14 KOLLEKTION TEKSTIL HERRE, L1 114435 IM 1/2 Zip top Komfortabelt design og kortere restitutionstid 114435-8070 Opnå endnu bedre præstationer med ASICS' Motion Muscle Support-teknologi Den unikke muskelstøtteteknologi

Læs mere

Produktsortiment Sport. Den ultimative fodkomfort

Produktsortiment Sport. Den ultimative fodkomfort Produktsortiment Sport Den ultimative fodkomfort Med mere end 35 års erfaring indenfor sportsmedicin og fodsundhed, har Foot Science hjulpet mange folk af med ømhed og smerter i både fod, knæ, akillessene,

Læs mere

Hard-wearing safety shoes developed. for active work. where high demands comes first.

Hard-wearing safety shoes developed. for active work. where high demands comes first. Hard-wearing safety shoes developed for active work where high demands comes first. Sikkerhedssko L.Brador 760 En snøret lav sikkerhedssko udviklet til aktivt arbejde, hvor der stilles høje krav til komfort,

Læs mere

Sådan siger man designinnovation på tysk

Sådan siger man designinnovation på tysk Sådan siger man designinnovation på tysk Sortimentet fra tyske ELTEN byder på alt lige fra hypermoderne sikkerhedssko til de mere klassiske modeller med enkle, sporty detaljer. Og det er ikke kun spil

Læs mere

Sådan Vælger Du Dine Vandrestøvler

Sådan Vælger Du Dine Vandrestøvler Sådan Vælger Du Dine Vandrestøvler I 5 overskuelige trin bliver du anvist en metode til at finde de støvler, som er rigtige for dig. Hvorfor skal du vælge vandrestøvler? Når folk tager på vandretur for

Læs mere

Følsomme fødder. www.new-feet.com

Følsomme fødder. www.new-feet.com Følsomme fødder www.new-feet.com Ny sandal til aktive fødder Den nye 2-komponent sål giver en perfekt kombination af stabilitet, fleksibilitet og gribeevne. En perfekt sandal til travle hverdage og aktive

Læs mere

SS14 KOLLEKTION TEKSTIL

SS14 KOLLEKTION TEKSTIL SS14 KOLLEKTION TEKSTIL HERRE, L1 110477 Speed SS Top 110477-0343 Kølende og komfortabelt design Motion Cool-teknologi holder dig afkølet og komfortabel Denne ultralette top har raglanærmer, som giver

Læs mere

HØJ HÅNDBOLD SHOP Sæsonen 2019/2020

HØJ HÅNDBOLD SHOP Sæsonen 2019/2020 HØJ-shoppen har et udvalg af SALMING-produkter, som sælges i samarbejde med 2R Sportshop. På 2R Sportshop's web (www.2rsportshop.dk) findes yderligere produkter. Alle varer kan enten købes via HØJ's hjemmeside/shop/tøjshop

Læs mere

HØJ HÅNDBOLD SHOP Sæsonen 2018/2019

HØJ HÅNDBOLD SHOP Sæsonen 2018/2019 HØJ-shoppen har et udvalg af SALMING-produkter, som sælges i samarbejde med 2R Sportshop. På 2R Sportshop's web (www.2rsportshop.dk) findes yderligere produkter. Alle varer kan enten købes via HØJ's hjemmeside/shop/tøjshop

Læs mere

TIL EN AKTIV VINTER BAUERFEIND.COM. broschuere_winter_20151210_master_5_languages.indd 1 11.12.2015 11:23:49

TIL EN AKTIV VINTER BAUERFEIND.COM. broschuere_winter_20151210_master_5_languages.indd 1 11.12.2015 11:23:49 TIL EN AKTIV VINTER BAUERFEIND.COM broschuere_winter_20151210_master_5_languages.indd 1 11.12.2015 11:23:49 »KNÆBANDAGEN HAR GIVET MIG MULIG HEDEN FOR AT KOMME TILBAGE OP I BJERGENE«. Angelika Allmann

Læs mere

Guide. Foto: Scanpix/Iris. September 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. sider KEND DIN LØBESTIL. - og få en sjovere LØBETUR

Guide. Foto: Scanpix/Iris. September 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. sider KEND DIN LØBESTIL. - og få en sjovere LØBETUR Foto: Scanpix/Iris Guide September 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 14 sider KEND DIN LØBESTIL - og få en sjovere LØBETUR INDHOLD: FIND DIN LØBESTIL Kend din løbestil - og få en sjovere

Læs mere

Ergonomi, sikkerhed og komfort

Ergonomi, sikkerhed og komfort Ergonomi, sikkerhed og komfort Fødderne skal holde til rigtig meget livet igennem. Derfor er det simpelthen en menneskeret, at gå i bekvemt, ergonomisk rigtigt fodtøj - ikke mindst på jobbet, hvor du faktisk

Læs mere

Forårets sjoveste og sejeste løbesko

Forårets sjoveste og sejeste løbesko I FORM s stortest: Forårets sjoveste og sejeste løbesko De nyeste løbesko er på hylderne, og måske overvejer du allerede nu at købe forårets første par. Lad dig guide på vej af I FORM s løbende testpanel,

Læs mere

augustudsalg d. 3. august Starter SØNdag 9 0 0,- Neutrale Topmodeller 2 0 0,- Udsalg kr.

augustudsalg d. 3. august Starter SØNdag 9 0 0,- Neutrale Topmodeller 2 0 0,- Udsalg kr. augustudsalg Starter SØNdag d. 3. august Hillerød, Lyngby og Aarhus kl. 8.00-17.00 Esbjerg, Roskilde, Vejle og Aalborg kl. 9.00-16.00 D. 4. august (alle butikker) kl. 9.00-18.00 Neutrale Topmodeller Glycerin

Læs mere

JOB & FRITIDSSKO 2015 COLLECTION CLOGS. Sanita Footwear A/S

JOB & FRITIDSSKO 2015 COLLECTION CLOGS. Sanita Footwear A/S JOB & FRITIDSSKO 2015 COLLECTION CLOGS Sanita Footwear A/S www.sanita.dk KOLLEKTIONSOVERSIGT 2015 SAN NITRIL San Nitril er specielt velegnet til arbejde i det våde element, hvor høj skridsikkerhed fordres.

Læs mere

FIND DEN PERFEKTE LØBESKO

FIND DEN PERFEKTE LØBESKO I FORM TESTER FIND DEN PERFEKTE LØBESKO Årets nye løbesko er SÅ skønne i deres farverigdom og design, at man let lader sig forføre og glemmer, at de primært skal matche ens løbestil. Vi har gjort det nemt

Læs mere

Sundhedstjenesten. Styrk dit barns fødder. Rigtig god fornøjelse. www.sundhedstjenesten-egedal.dk. Udendørs aktiviteter: Husk altid de gode sko.

Sundhedstjenesten. Styrk dit barns fødder. Rigtig god fornøjelse. www.sundhedstjenesten-egedal.dk. Udendørs aktiviteter: Husk altid de gode sko. Udendørs aktiviteter: Husk altid de gode sko. Det styrker knæene at køre på løbehjul, hvor der selvfølgelig skiftes ben ind imellem. Styrk dit barns fødder Det styrker knæene at cykle- gerne lidt op af

Læs mere

AUGUST UDSALG D. 4. AUGUST STARTER SØNDAG 175,- 200,-

AUGUST UDSALG D. 4. AUGUST STARTER SØNDAG 175,- 200,- AUGUST UDSALG 2013 STARTER SØNDAG D. 4. AUGUST Lyngby og Aarhus kl. 8.00-17.00 Esbjerg, Roskilde, Vejle og Aalborg kl. 9.00-16.00 Onsdag til kl. 20.00 i alle butikker FLERE GT 2000 Vellidt træningssko

Læs mere

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust Værktøjskufferter Fleksibel og robust ToolCase Basic ToolCase Premium 2 raaco værktøjskufferter... fleksible og robuste Vil du holde styr på dit værktøj og samtidig sikre dig, at det er godt beskyttet

Læs mere

STARTER SØNDAG D. 4. JANUAR. Asics. Fuji Packable Løbejakke. Dame. Udsalg kr. 350,- Normalpris kr. 700,- Thermal Gloves Unisex 100,-

STARTER SØNDAG D. 4. JANUAR. Asics. Fuji Packable Løbejakke. Dame. Udsalg kr. 350,- Normalpris kr. 700,- Thermal Gloves Unisex 100,- JANUARUDSALG STARTER SØNDAG D. 4. JANUAR Åbningstider Lyngby og Aarhus kl. 8.00-17.00 Esbjerg, Hillerød, Roskilde, Vejle og Aalborg kl. 9.00-16.00 Fuji Packable Løbejakke 350,- 700,- Craf t Thermal Gloves

Læs mere

Rehband Arch Indicator Art nr. 646M49

Rehband Arch Indicator Art nr. 646M49 TECH INSOLES Rehbands sålekoncept Tech Insole består af 6 såler, som supplerer vores nuværende sortiment. Tech Insole yder god støtte og støddæmpning mod alle belastninger, foden udsættes for. TECH INSOLES

Læs mere

Stadium Teamsales Atletik Efterår 2006

Stadium Teamsales Atletik Efterår 2006 Stadium Teamsales Atletik Efterår 2006 Vi er bedst! Det lyder måske en smule overlegent og udansk. At påstå, at man er bedst. Men vi mener det faktisk. Stadium giver din forening markedets bedste priser

Læs mere

SIKA FOOTWEAR KOLLEKTION 2017 TIL. HORECA - Hotel, restaurant og café

SIKA FOOTWEAR KOLLEKTION 2017 TIL. HORECA - Hotel, restaurant og café SIKA FOOTWEAR KOLLEKTION 2017 TIL HORECA - Hotel, restaurant og café SIKA BUBBLE Til dig, der går langt for andre SIKA BUBBLE er som skabt til dig, der tager de lange vagter og det store ansvar. Dig, der

Læs mere

Vi gør en forskel for alle, der bevæger sig

Vi gør en forskel for alle, der bevæger sig Vi gør en forskel for alle, der bevæger sig Vores navn leder tankerne hen på sport og idræt, men vi hjælper også alle med slidskader og belastningsskader i fødder, ben, hofter og ryg. Unge som gamle, elitesportsfolk

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

ARBEJDSTØJ TIL BØRNEHAVEN

ARBEJDSTØJ TIL BØRNEHAVEN ARBEJDSTØJ TIL BØRNEHAVEN KLAR TIL BØRNEHAVEN Tøjet skal passe til årstiden og det skiftende vejr Et barn i børne have kommer til at lege rigtig meget ude uanset vejret, så det kræver det rette arbejdstøj

Læs mere

januar udsalg d. 7. januar kl. 7.00-19.00 Starter mandag 7 0 0,- 2 5 0,- 120,- 2 5 0,-

januar udsalg d. 7. januar kl. 7.00-19.00 Starter mandag 7 0 0,- 2 5 0,- 120,- 2 5 0,- januar udsalg Starter mandag d. 7. januar kl. 7.00-19.00 Zoom Structure+ 15 Populær sko til pronationsløberen, der lader foden afvikle fleksibelt og stabilt. Støtten i skoen er blandt markedets absolut

Læs mere

NALINI CUSTOM TEAMTØJ

NALINI CUSTOM TEAMTØJ NALINI CUSTOM TEAMTØJ TIL PROFESSIONELLE OG AMATØRER MADE IN ITALY ITALIENSK KVALITET Vi tilbyder alle typer motionister et bredt udvalg af højfunktionelle produkter af professionel kvalitet fra Nalini,

Læs mere

2030 YES ACTIVE T-SHIRT. Funktionel T-shirt med V-hals. Svedtransporterende, åndbar og hurtigttørrende kvalitet. Høj funktionalitet til en skarp pris.

2030 YES ACTIVE T-SHIRT. Funktionel T-shirt med V-hals. Svedtransporterende, åndbar og hurtigttørrende kvalitet. Høj funktionalitet til en skarp pris. 2030 YES ACTIVE T-SHIRT Funktionel T-shirt med V-hals. Svedtransporterende, åndbar og hurtigttørrende kvalitet. Høj funktionalitet til en skarp pris. 130 g XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL YES Hvid Orange

Læs mere

SOMMER DÆK. Ultra High Performance High Performance Standard VAN SUV

SOMMER DÆK. Ultra High Performance High Performance Standard VAN SUV SOMMER DÆK Ultra High Performance High Performance Standard VAN SUV Ultra High Performance Lavprofildæk skabt til sportspræget kørsel, hvor chaufføren lægger vægt på optimalt vejgreb og gode svingegenskaber.

Læs mere

Pedaleur klubtøj 2014-2016

Pedaleur klubtøj 2014-2016 Klubbens nye tøjleverandør Giordana tilbyder forskellige kollektioner. I Pedaleur har vi valgt Forma Red Carbon som den primære kollektion med dens dertilhørende top-kvalitets indlæg Cirro C.T., samt div.

Læs mere

SIKKERHEDSSKO SORTIMENT 2014 TRANEMO WORKWEAR DANMARK ALBATROS/ FOOTGUARD/ SAFETYSHOES/

SIKKERHEDSSKO SORTIMENT 2014 TRANEMO WORKWEAR DANMARK ALBATROS/ FOOTGUARD/ SAFETYSHOES/ SORTIMENT 2014 TRANEMO WORKWEAR DANMARK ALBATROS/ FOOTGUARD/ SAFETYSHOES/ SORTIMENT 2014 2 ALBATROS FOOTGUARD SORTIMENT 2014 ALBATROS FOOTGUARD SORTIMENT 2014 3 VELKOMMEN TIL ALBATROS & FOOTGUARD SAFETYSHOES

Læs mere

Korsbåndsprogram - genoptræning efter ACL-rekonstruktion

Korsbåndsprogram - genoptræning efter ACL-rekonstruktion Korsbåndsprogram - genoptræning efter ACL-rekonstruktion Navn Operation Operationsdato Dato efter operation Fokusområde Uge 3: Uge 5: Uge 7: Uge 11: Uge 13: Uge 16: Forventet slutdato: Roskilde kommune.

Læs mere

Hvad er ligheden mellem en basketball og Guides. bedste handsker?

Hvad er ligheden mellem en basketball og Guides. bedste handsker? GUIDE - The right gloves Hvad er ligheden mellem en basketball og Guides bedste handsker? Vi har drevet en ihærdig og langvarig jagt på det ultimative materiale til en moderne arbejdshandske. Målet har

Læs mere

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove Made to move L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove At flytte grænserne har været en af vores ledestjerner længe. Det var næsten symbolsk,

Læs mere

KOM I GANG MED AT LØBE EN GUIDE, DER KAN HJÆLPE DIG TIL AT LØBE MED FORNØJELSE.

KOM I GANG MED AT LØBE EN GUIDE, DER KAN HJÆLPE DIG TIL AT LØBE MED FORNØJELSE. KOM I GANG MED AT LØBE EN GUIDE, DER KAN HJÆLPE DIG TIL AT LØBE MED FORNØJELSE. KOM GODT I GANG MED AT LØBE Formålet med denne guide er at hjælpe dig til at løbe med fornøjelse, forbedre din form og undgå

Læs mere

GENOPTRÆNING EFTER DESEOPERATION

GENOPTRÆNING EFTER DESEOPERATION GENOPTRÆNING EFTER DESEOPERATION Jægersborgvej 64-66B, 2800 Lyngby Telefon: 45 933 933 Telefax: 45 935 550 www.kbhprivat.dk 1 DE FØRSTE DAGE Denne pjece indeholder øvelser til den første fase efter din

Læs mere

Active Geyser. Challenge your identity

Active Geyser. Challenge your identity Active Geyser Challenge your identity ID ACTIVE WEAR TIL SPORT OG FRITID ID Identity Active Wear er funktionelt løbetøj og træningstøj til al slags vejr. Et helt særligt træk ved Active Wear er ID Tech.

Læs mere

Velkommen til BACKTEE s kollektion 2015

Velkommen til BACKTEE s kollektion 2015 Windy Conditions Sunny Conditions Cold Conditions Rainy Conditions Velkommen til BACKTEE s kollektion 2015 * Ny kollektion * Funktionelt golftøj til alle vejrforhold * Fremstillet med avanceret teknologi

Læs mere

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove Made to move L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove At flytte grænserne har været en af vores ledestjerner længe. Det var næsten symbolsk,

Læs mere

NYHED. Din stil. Dit valg. Beskyttelsesbriller der passer til dit behov. #protectiveeyewear

NYHED. Din stil. Dit valg. Beskyttelsesbriller der passer til dit behov. #protectiveeyewear NYHED Din stil. Dit valg. Beskyttelsesbriller der passer til dit behov. #protectiveeyewear six hundred 3M SecureFit 3M SecureFit er allerede de professionelles foretrukne beskyttelsesbrille, og med den

Læs mere

Arbejds- og sikkerhedsfodtøj til alle arbejdende fødder

Arbejds- og sikkerhedsfodtøj til alle arbejdende fødder Arbejds- og sikkerhedsfodtøj til alle arbejdende fødder SIKA DUNLOP KOLLEKTION 2013/2014 2 SIKA FOOTWEAR // KOLLEKTION 2013/2014 Markedets stærkeste mærker og sortiment Hos SIKA Footwear finder du sikkerhedssko

Læs mere

Sundt fodtøj til job og fritid

Sundt fodtøj til job og fritid Efterår & vinter 2018 Sundt fodtøj til job og fritid Sunde fødder hvér dag RELAXSHOE CAPRICE LEGERO JANA CAPRICE GREEN COMFORT MERRELL DAME Sundt fodtøj også til fritids- og hjemmebrug Reporto har mere

Læs mere

Guide: Hvil dig... og kom i form

Guide: Hvil dig... og kom i form Guide: Hvil dig... og kom i form Vi fokuserer på sved, puls og præstation. Men det er i pauserne, hvor du ikke træner, at du bliver hurtigere og stærkere. Af Line Feltholt, januar 2012 03 Hvil dig... og

Læs mere

Udviklet af Dr. Bruno Gröbli / Schweiz. support energy point

Udviklet af Dr. Bruno Gröbli / Schweiz. support energy point Udviklet af support energy point Støttefunktion S.E.P. strømpen yder støtte til fodens svang i tværgående retning og indirekte på langs af svangen. Den støtter kun hvis, og hvor det er nødvendigt. Der

Læs mere

HUSK I FORM LØBET 2016 DAG 1 DAG 3 DAG 4 DAG 5 DAG 6. 1 km langsomt. Pause: 1 min x 4. Pause: 2 min x 4. Pause: 2 min. 2 km fart.

HUSK I FORM LØBET 2016 DAG 1 DAG 3 DAG 4 DAG 5 DAG 6. 1 km langsomt. Pause: 1 min x 4. Pause: 2 min x 4. Pause: 2 min. 2 km fart. 3 kvinder blev flere minutter hurtigere sådan gjorde de! HUSK I FORM LØBET 2016 På kun 30 dage kan du forbedre din løbetid, hvis du følger I FORMs løbeprogram. Alle kan være med, for programmet tager udgangspunkt

Læs mere

Kraftfuld - med fantastisk udsyn!

Kraftfuld - med fantastisk udsyn! dantruck 3000 serien - gas- og dieseltruck Kraftfuld - med fantastisk udsyn! Raising your business 2 3 Tung erfaring DanTruck A/S har i mere end et halvt århundrede udviklet og produceret mellemtunge industrigaffeltruck

Læs mere

Følsomme Fødder DESIGNED IN DENMARK PRODUCED IN EU. www.green-comfort-medical.com

Følsomme Fødder DESIGNED IN DENMARK PRODUCED IN EU. www.green-comfort-medical.com Følsomme Fødder DESIGNED IN DENMARK PRODUCED IN EU www.green-comfort-medical.com M2097 Sort, lilla, rødt eller silver kalveskind M5107 Sort, brunt, lilla, rødt eller silver kalveskind. Se også forsiden

Læs mere

Der er uendeligt mange øvelsesmuligheder, hvor nogle er beskrevet nedenstående. Ellers slip din fantasi løs og opfind dine egne trin

Der er uendeligt mange øvelsesmuligheder, hvor nogle er beskrevet nedenstående. Ellers slip din fantasi løs og opfind dine egne trin Step Stepbænken er et ideelt træningsredskab, som du kan have derhjemme, hvor kondition, styrke, koordination og balance trænes og udfordres. Du træner primært dine muskler i ben og balder. Effekten fra

Læs mere

premium training gear DANISH ENGLISH

premium training gear DANISH ENGLISH premium training gear 2012 DANISH ENGLISH 2 are you active or are you urban? Det er let at gøre sportstøj kompliceret, men det er svært at gøre høj performance og god komfort enkelt. Derfor har vi gjort

Læs mere

TDX SP2 Ultra Low Maxx

TDX SP2 Ultra Low Maxx Invacare TDX SP2 En revolutionerende og unik el-kørestol. TDX SP2 er en kombination af en centerhjulsdrevet el-kørestole med den bedste stabilitet, sikkerhed og komfort, og nyt sædesystem. Ultra Low Maxx

Læs mere

ACHIEVE NEW BALANCE LØBESKO SPRING/SUMMER 2006

ACHIEVE NEW BALANCE LØBESKO SPRING/SUMMER 2006 ACHIEVE NEW ALANCE LØESKO SPRING/SUMMER 2006 2 ACHIEVE MAXIMUM FORCE New alance leverer sko med perfekt pasform og teknologi til alle behov. New alance har inddelt modellerne i kategorier, der giver dig

Læs mere

Dækprogram. Sommer Vinter Helår. Du kan ligeså godt vænne dig til navnet

Dækprogram. Sommer Vinter Helår. Du kan ligeså godt vænne dig til navnet Dækprogram Sommer Vinter Helår Du kan ligeså godt vænne dig til navnet Hankook sommer TESTVINDER Hankook Ventus S1 Evo 245/45R17 Y/W Kunsten at imponere en tysker Hankook K107 er et Ultra High Perfor

Læs mere

Tjubang Sko Forår / Sommer 2015 katalog

Tjubang Sko Forår / Sommer 2015 katalog Tjubang Sko Forår / Sommer 2015 katalog Velkommen til Tjubang Sko, og tak for du tager dig tid til at kigge i vores katalog. Vi har gennem de sidste 15 år designet og forhandlet Arauto RAP, i daglig tale

Læs mere

Introduktion til step

Introduktion til step Øvelser til step Introduktion til step Stepbænken er et ideelt træningsredskab, som du kan have derhjemme, hvor kondition, styrke, koordination og balance trænes og udfordres. Du træner primært dine muskler

Læs mere

Verden ligger for dine fødder. Kvalitetssko der er udviklet til kvinder og mænd med fodproblemer

Verden ligger for dine fødder. Kvalitetssko der er udviklet til kvinder og mænd med fodproblemer Verden ligger for dine fødder Kvalitetssko der er udviklet til kvinder og mænd med fodproblemer Introduktion Kompromisløs kvalitet DJO Global er verdensførende inden for udvikling, fremstilling og distribution

Læs mere

PRÆSTATION GENNEM INNOVATION VORES PRODUKTER VORES SORTIMENT

PRÆSTATION GENNEM INNOVATION VORES PRODUKTER VORES SORTIMENT 2017 PRÆSTATION GENNEM INNOVATION Solid Gear startede i 2004 fast besluttet på at modernisere sikkerhedssko. Den første sko satte en ny standard for industrien. Ved at anvende moderne, højteknologiske

Læs mere

Dame Arbejdstøj af høj kvalitet

Dame Arbejdstøj af høj kvalitet Dame Arbejdstøj af høj kvalitet 2014 1 Arbejdsbukser til damer Hægtelås Elastik i ryggen Hægtelås Elastik i ryggen Multiopbevaringslomme Multiopbevaringslomme Skrå forlommer Skrå forlommer S687 Action

Læs mere

Den universelle trappemaskine

Den universelle trappemaskine Den universelle trappemaskine Sikker og komfortabel på trapper www.aat-online.de Mobilitet er et væsentligt aspekt i Deres livskvalitet. Derfor bør Deres bevægelsesfrihed indskrænkes så lidt som muligt.

Læs mere

UNDERTØJ SOM STØTTER OG FORMER

UNDERTØJ SOM STØTTER OG FORMER Comfizz UNDERTØJ SOM STØTTER OG FORMER Det handler om komfort lækker og blød kvalitet Sømløs, for øget komfort God og blød kvalitet Holder huden tør Støtter og udglatter huden Giver et slankere udseende

Læs mere

INFORMATION OM DIABETES & FODTØJ

INFORMATION OM DIABETES & FODTØJ INFORMATION OM DIABETES & FODTØJ 02 Når det handler om livskvalitet... Diabetes er i dag den hyppigste årsag til blindhed og amputation, og det er derfor vigtigt hele tiden at være opmærksom på de forandringer

Læs mere

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når rent bliver grønt Rengøring med rengøringsmiddel eller grønt med rent vand? Hvorfor ikke begge dele - Nilfisk har tænkt fremadrettet og finpudset kunsten

Læs mere

Since 1966. Efterår/Vinter 2012/2013. ARCOPEDICO - Kompromisløs komfort

Since 1966. Efterår/Vinter 2012/2013. ARCOPEDICO - Kompromisløs komfort Since 1966 www.arcopedico.dk Efterår/Vinter 2012/2013 5583 Dress 01 9941 N51W GQ ARCOPEDICO - Kompromisløs komfort Arcopedico blev grundlagt i 1966 af Elio Parodi, der var professor i anatomi og ergonomi.

Læs mere

MaxiFlex Ultimate TM. prorange TM. MaxiFlex Ultimate

MaxiFlex Ultimate TM. prorange TM. MaxiFlex Ultimate Ultimate TM MaxiFlex Ultimate MaxiFlex Ultimate, der er designet og udviklet som en åndbar handske, er blevet rettesnor for præcisionshåndtering i tørre miljøer. MaxiFlex Ultimate, som fås i 7 størrelser

Læs mere

din guide til hurtigt resultat vigtigt! læs her før du træner Svedgaranti og ømme lå og baller Birgitte NymaNN

din guide til hurtigt resultat vigtigt! læs her før du træner Svedgaranti og ømme lå og baller Birgitte NymaNN din guide til hurtigt resultat vigtigt! læs her før du træner Svedgaranti og ømme lå r og baller Tillykke med dit nye træningsprogram på dvd EFFEKT puls er en del af EFFEKT programmet. Øvelserne er funktionelle

Læs mere

Uanset dine prioriteter, er du dækket ind med BARRIER operationskitler

Uanset dine prioriteter, er du dækket ind med BARRIER operationskitler BARRIER operationskitler, sortimentsfolder Uanset dine prioriteter, er du dækket ind med BARRIER operationskitler For den optimale balance mellem beskyttelse og komfort At vælge den rigtige operationskittel

Læs mere

Bedre håndbold uden skader!

Bedre håndbold uden skader! Bedre håndbold uden skader! Indledning Oversat og gengivet fra norsk efter tilladelse fra E-post: ostrc@nih.no Hjemmeside: www.klokeavskade.no Træningsprogrammet er lavet for at forbedre præstationen og

Læs mere

Teknisk progression. Længdespring

Teknisk progression. Længdespring Teknisk progression Længdespring Den tekniske progression på dette niveau, beskæftiger sig med de grundlæggende øvelser til indlæringen af længdespring. Her kan det, i forhold til en praktisk og måske

Læs mere

Bambo Nature - Den nye generation af miljøvenlige bleer

Bambo Nature - Den nye generation af miljøvenlige bleer Anvendelsesområde: Børnebleer til den miljøbevidste, idet Bambo Nature er en af de mest miljøvenlige bleer på markedet. De fleksible sidepaneler og den åndbare bagside sikrer barnet høj komfort og bevægelsesfrihed,

Læs mere

Viby Løbeklub. Sæsonstart 2009

Viby Løbeklub. Sæsonstart 2009 Sæsonstart 2009 Velkommen til alle nye løbere Introduktion til Viby løbeklub Løbetur for 5 og 10 km holdet Introduktion til nybegyndere Opvarmning Gangtest Dagens program Lidt om Viby Løbeklub Præsentation

Læs mere

Bandag Produktoversigt

Bandag Produktoversigt Bandag Produktoversigt Danmark 09/2013 Anbefalede produkter til optimale præstationer ALLA POSITIONER Lastvogn & Bus Let last Lastvogn & Bus Tvilling monteret & single dæk LANGTURS- TRANSPORTER M749 Ecopia

Læs mere

Hultafors Group Danmark A/S Energivej 37 I 2750 Ballerup Tlf I Fax

Hultafors Group Danmark A/S Energivej 37 I 2750 Ballerup Tlf I Fax 2018 Hultafors Group Danmark A/S Energivej 37 I 2750 Ballerup Tlf. 44 86 06 00 I Fax 44 86 06 06 mail@hultaforsgroup.dk PRÆSTATION GENNEM INNOVATION Solid Gear startede i 2004 fast besluttet på at modernisere

Læs mere

The right fit should be part of your kit

The right fit should be part of your kit The right fit should be part of your kit Hvorfor er sports-bh er vigtige? Brystet er desværre ikke indrettet så smart i forhold til løb og hop, så derfor er det vigtigt at bruge en god sports-bh. Der er

Læs mere

3M Sikkerhed. 3M Beskyttelsesdragter. Kombineret. beskyttelse og. komfort BR65/000053-1. Skaber sikre arbejdsforhold

3M Sikkerhed. 3M Beskyttelsesdragter. Kombineret. beskyttelse og. komfort BR65/000053-1. Skaber sikre arbejdsforhold 3M Sikkerhed 3M Beskyttelsesdragter Kombineret beskyttelse og BR65/000053-1 komfort Skaber sikre arbejdsforhold Åndbart materiale Beskyttelsesdragter type 5/6 3M Beskyttelsesdragt 4515 3M Beskyttelsesdragt

Læs mere

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING KLAR TIL T.O.M. 31. AUGUST 2017 PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING FORØG DIN PRÆSTATION DENNE SÆSON Høstperioden er en vigtig periode for landbrugsåret. Case IH står

Læs mere

ARCOPEDICO - Kompromisløs komfort

ARCOPEDICO - Kompromisløs komfort Since 1966 www.arcopedico.dk 2011 ARCOPEDICO - Kompromisløs komfort Arcopedico blev grundlagt i 1966 af Elio Parodi, der var professor i anatomi og ergonomi. Professor Parodi s mål var, at udvikle en sko,

Læs mere

Hvid ESD hyttesko S2 med sikkerhed

Hvid ESD hyttesko S2 med sikkerhed Hvid ESD hyttesko S2 med sikkerhed 3520 TOP WHITE hyttesko Str. 36-47 ESD hyttesko med alu tåværn, vandafvisende skaft og støddæmpende sål. Sålens konstruktion reducerer risiko for vridskader. ESD godkendt

Læs mere

Footwear for the outdoors. Designed, developed and tested in Scandinavia

Footwear for the outdoors. Designed, developed and tested in Scandinavia Footwear for the outdoors Designed, developed and tested in Scandinavia Gateway1 navnet kommer fra samme navn, man i USA s nybyggertid kaldte den havn op ad floden længst ude. Der hvor pelsjægeren og andre

Læs mere

STYRKEØVELSER FOR MÆND MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS

STYRKEØVELSER FOR MÆND MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS STYRKEØVELSER FOR MÆND MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS MINDRE BANER OG ALTID MED BOLD FLEKSIBEL MOTIONSFODBOLD SUNDT, SJOVT OG SOCIALT FORORD TIL STYRKEØVELSER KÆRE FODBOLDSPILLER

Læs mere

Powerfull Running. Program:

Powerfull Running. Program: Powerfull Running Program: Dato: Mødested kl. 18:00 15. aug Dagnæs stadion 22. aug Caroline Lunden v/kunstmuseet. 29. aug Husodde Strand v/campingpladsen 5. sept Bygholm sø. v/campingpladsen Lovbyvej 19.

Læs mere

DELLS GUIDE TIL MOBILITET

DELLS GUIDE TIL MOBILITET DELLS GUIDE TIL MOBILITET SOM BÆRBARE PC'ER BØR VÆRE Du vil have en bærbar pc uden kompromisser. Du vil reducere nedetid med systemer, der kan leve op til selv den mest krævende rejsende medarbejders behov.

Læs mere

Vi kan mere, end du aner...

Vi kan mere, end du aner... Vi kan mere, end du aner... VI KAN MERE END DU ANER... Lokal forankring. Global rækkevidde. Logitrans blev grundlagt i 1940 i en lille smedje og har en lang og traditionsrig historie bag sig. I dag er

Læs mere

Mere frihed til at arbejde, som du vil

Mere frihed til at arbejde, som du vil Mere frihed til at arbejde, som du vil Se, hvor langt du kan nå med det videreudviklede GN 9120 headset Global innovator in headsets Hvornår havde du sidst kun én ting, der skulle gøres? Du arbejder hurtigere

Læs mere

GENOPTRÆNING EFTER SPINALSTENOSE

GENOPTRÆNING EFTER SPINALSTENOSE GENOPTRÆNING EFTER SPINALSTENOSE Hellerup Tlf: 39 77 70 70 Lyngby Tlf: 45 93 39 33 Odense Tlf: 65 48 70 70 www.cfrhospitaler.dk 1 Ved en operation for spinalstenose, fjerner man det knoglevæv, der trykker

Læs mere

Vores kollektion omfatter et bredt udvalg af kvalitetstøj - til professionelle atleter og hold samt til aktive motionister over hele verden.

Vores kollektion omfatter et bredt udvalg af kvalitetstøj - til professionelle atleter og hold samt til aktive motionister over hele verden. 2011 Vi lever vores sport, hvert minut af hver eneste dag. Vi ved hvad det kræver at blive den bedste - den allerbedste. Og vi ved, at der skal mere til end bare hård træning, for at få succes. Crafts

Læs mere

Motionsguide: Derfor skal du træne i det fri

Motionsguide: Derfor skal du træne i det fri Motionsguide: Derfor skal du træne i det fri Det er koldt og mørkt og du har svært ved at motivere dig til at træne udendørs. Læs her, hvordan du kan få pulsen op i kulden og hvorfor det er sundt for dig

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere