Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen Rudkøbing. Efteråret 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen Rudkøbing. Efteråret 2017"

Transkript

1 RONYT Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen Rudkøbing Efteråret 2017

2 Generalforsamling 1 Erling Larsen valgte efter en årrække at trække sig som formand på generalforsamlingen. Erling er vokset med opgaven, og han har ydet en stor indsats for klubben. Det gjaldt både organisatorisk og praktisk. Han ledede bestyrelsesmøderne, han repræsenterede klubben på bedste vis, han slog græs, og han lavede ny facade på klubhuset. Han var her og der og alle vegne. Men han har ikke gjort det alene. Han har hele tiden haft god og stor støtte fra Jytte. Vi er dem stor tak skyldig.

3 Skt. Hans 2

4 Gamle roere mødes i Rukøbing Roklub 3 Det var Verner Hansen der fik ideen til mødet. Tonni Arilslund henvendte sig til RR for at høre om det var muligt. Mødet fandt sted d roere hyggede og snakkede om gamle dage og fælles minder fra en tid i RR hvor de for mere end 50 år siden trænede til kaproning og roede langture i Øhavet. Vejret var ikke rovejr, så snakken foregik i RR`s klublokaler. Senere var der spisning hos Verner med efterfølgende fremvisning af lysbilleder v Finn Henriksen som har et større diasshow fra gamle dage. Det forlyder at det var en dejlig dag. Har via medlemslisten erfaret at nogle af de gamle har meldt sig ind i RR, dejligt med støtte til den gamle klub. Lone

5 60+ fylder 10 år Nu er det 10 år siden at roklubben fik den gode idé at starte en afdeling for dem der er stoppet på arbejdsmarkedet. Vi håbede at der var opbakning til idéen og lige fra første dag har roklubben været fyldt med på et tidspunkt over 20 personer. Både tidligere roere og nye som gerne ville lære det. Vi satsede også på at der skulle være plads til en stor del af sociale tiltag. F.eks. starter vi altid med kaffe og en ostemad og Benthes hjemmelavede marmelade, samt en Enkelt eller en Rigabalsam. Vi har hele tiden lagt reglerne op til at det er lovligt at ha lidt skavanker og har taget hensyn til disse f.eks. ved skiften af plads i båden, samt en ekstra hånd nu og da. Siden har Lissi kommet på banen og laver gymnastik og Yoga for den flok som ikke skal på vandet. Denne flok er efterhånden ca. halvdelen af onsdagens deltagere. Så vi er stolte af at der er plads til alle. Vores to ældste medlemmer er begge fyldt 90 år. Nogle har forladt os. Karen for at flytte til Sæby og Kaj som døde i forsommeren. Nogle nye er kommet så mere eller mindre har deltager antallet været stabilt. Erling P. - O - Gæsteroere fra Helsingør Roklub tog dette flotte billede af en regnbue over klubhuset.

6 5 60+ på forårstur Vi prøver at arrangere roture andre steder i landet for vore roere. Denne gang var planen at vi skulle låne både i Fåborg og ro Bjørnø rundt. Som altid en onsdag og denne gang 31 maj. Men også som altid er vi totalt afhængig af vejret, så derfor har vi så planlagt en alternativ tur. Planen var at vi tog færgen over til Bjørnø og gik en tur på øen og spiste madpakken derover. Nogle meldte afbud da det ikke længere var en ro-tur, men en pæn flok kørte til Fåborg. Det herlige var at selv Bjørnøfærgen havde landevejsprincippet så overfarten var billig. For en skøn lille ø. Selv om der var ret frisk vind, så skinnede solen. Noget vi bemærkede var at den lille ø, var utrolig venlig og selv på færgen blev vi orienteret om hvad der var værd at se og besøge. En smuk grøn ø, hvor selv de løse hunde var venlige og så ud til at nyde at der kom gæster forbi. Vi indtog frokosten ved campingpladsen borde og indehaveren var fra færgen orienteret om at vi kom, så vi kvitterede med at købe en is. Tilbage til Fåborg, hvor overfarten tog ca. 20 min, var der en ung mand som led den tort at blive så søsyg at han måtte ofre ud over rælingen, gik vi en bytur for at slutte dagen af med fællesspisning på restaurant Heimdal nede ved havnen. Erling P.

7 Fællestræf på Strynø d. 2. august 6 Vi har i nogle år haft en tradition hvor vi mødes med Marstal Roklub nede ved den gamle mølle. De ror fra Ærø og vi fra Langeland. Traditionen har også været at vi bringer pølser og engangsgrill og de kommer med lokalt øl og kager. Traditionen tro så er vi så afhængig af vejret, som altid. Vi har haft aflyst desværre, samt prøvet at flytte datoen. Med årets sommer var det også lidt af et lotteri. Der blev studeret vejrmeldinger og gættet på hvilken var den man kunne stole på. DMI vandt. Frisk vind først på dagen, som ville lægge sig over middag. MEN SOL lovede de. Vores 9 roere roede over i friskt vejr, og en lille flok på 4 tog med færgen medbringende frokosten. Marstal stillede med hele 17 roere, og kunne endda meddele at de havde afvist en flok gæsteroere som gerne ville ha været med til dette dejlige arrangement. Vi fik nogle hyggelige timer sammen og der var den dejlig stemning og hygge rundt bordene som Marstal roerne havde beslaglagt da de havde medvind over og kom først. Erling P.

8 Medlemmerne har ordet 7 Hvorfor er der forskel på klubture, stævner og ture arrangeret af f.eks. Ronetværk Fyn? Vi prøver at arrangere klubture, hvor klubben inviterer medlemmerne til at deltage. Her finder vi ud af hvor turen skal gå, ofte svært p.g.a vejr og vind. Der bliver også lavet rohold som prøver på at blande roerne så styrke og evner går op i en helhed, og målet er at alle skal ha en god oplevelse. Besøger man andre klubber, kan bådleje forekomme. Men den besøgende klub blander sig ikke i turens afvikling. Stævner er når en anden klub i Danmark inviterer til et træf. Her koster det penge at deltage og det er den arrangerende klub der helt og aldeles står for både turens længde, samt at blande de tilmeldte i hold. Her kan man ikke tage hensyn til evner, da man ikke kender dette, men kun sørge for at der er en langturs styrmand ansvarlig i båden. Der vil ofte være oplyst om overnatnings muligheder, samt f.eks fælles spisning. Vores klub er ikke indblandet i afvikling af sådanne stævner, selv om man selvfølgelig snakker sammen om f.eks. kørsel. Tilmelding og betaling står for den enkelte selv for. Til sidst har vi Ronetværk Fyns arrangementer. Lone er vores repræsentant i dette netværk og orienterer om disse ture. Her byder fynske klubber ind som arrangører til dette. Til alle disse arrangementer vil der i klubben ligge tilmeldinger til turene. Erling P. - O - Til alle medlemmer Når I tænder for vandet for at vaske både af, så venligst husk at lukke for det efter brug! Erlings telefonnummer er opslået på vinduet. Derfor er det også ham, der bliver ringet op, når der er noget galt i Roklubben. I denne sæson er det hændt mindst tre gange, at der er blevet ringet fordi vandet løb ud under porten. Han afbryder det vi er i gang med for at cykle ned og lukke for vandet. Det har henholdsvis været, da vi var til spisning hos venner, samt sidste gang var en søndag morgen klokken 5. Det er virkelig noget sjusk, når det sker og surt, når dette går ud over en helt uskyldig. Ellers må roerne på skift ha den slags telefonvagter Inger - O - Jeg efterlyser stadig en bedre holdning til tilmeldinger til arrangementer. Det er så surt at arrangere og man enten glemmer at melde fra eller at komme. Er det mad udefra står de andre deltagere med regningen. Så holdningen er fortsat at melder man sig til så skal man betale for sin del. Til alle arrangementer er der en sidste dato for tilmelding. Inger

9 8 Ronetværkstur Søndag den 6 august havde Svendborg Roklub inviteret til en Rotur til Romsø. Igen drillede vejret så allerede to dage før blev turen aflyst. Nina fra Svendborg var dog meget opsat på at man skulle ud at ro, og forskellige forslag blev vendt. F.eks. en tur på Odense å. Personlig vidste jeg ikke dette var muligt. Dog pga. meget regn var der usikkerhed om vandstand og strøm i åen. Nina kontaktede Odense Roklub som er kommet godt ovenpå efter oplevelsen med branden og vi kørte til Odense. Her lånte vi både og roede ud af kanalen mod Vikkelsø. Vejret var friskt og vi skulle trække godt til hjemover. Vi roede øst om øen og havde et flot udsyn til Lindø. Der var roere med fra Assens, Fåborg, Svendborg, Nyborg og Rudkøbing. 5 i alt. Fra Rudkøbing deltog Lone, Jørgen Lunde og Erling. Tak til Nina for en fin nødløsning. Erling P. - O -

10 Besøg fra Odense Roklub d. 30. august 9 Vi har i nogle år haft en tradition med at vi besøger Odense og de besøger os. Desværre havde vi valgt en særdeles regnfuld dag. Dem har der så været ret mange af denne sommer. En flok odenseanere kom og regnen silede ned. Dog var den fælles morgenmad hyggelig og efter en times tid, blev der tørvejr. Heldigvis fik vi en hyggelig tur Bukø rundt. Et gammelt medlem Carl Peter blev dog kaldet ud til sommerhuset som i de voldsomme regnskyl havde fået en lækage. Det fik han dog fikset og satte efter de andre i coastal båden. Det er en fordel når man mestrer de forskellige bådtyper. De havde dog valgt at komme tilbage til klubben hvor madpakkerne blev indtaget. Et hyggeligt besøg og en invitation til at komme på besøg i deres nye klubhus. Men selv regnen ødelagde ikke stemningen ved besøget. 60+ roerne. - O - Rostævne på Silkeborgsøerne Lørdag den 2. september var Erling Pedersen og jeg med til rostævne i Silkeborg roklub. Vi var i alt 96 roere på vandet, og var heldige med vejret, det var en af de få gode sommerdage. Vi mødte i Silkeborg Roklub klokken 8 om morgenen til fælles morgenkaffe, hvorefter vi blev placeret i de i forvejen dannede rohold. Erling og jeg kom i en fire-åres båd sammen med tre forholdsvis nye roere, fra Roklubben Aros i Århus. Vældig søde mennesker (den ene medbragte endda en hel flaske rom, som han velvilligt bød af et par gange) Men de roede med nogle korte og meget lange rotag, og selvom vi begge to flere gange bad om at få farten sat ned, var de åbenbart ikke rigtig nået dertil endnu, så til sidst hessede vi bare med, det bedste vi kunne, og nåede da også at blive både snottet og svedt flere gange. Vi roede fra Silkeborg til Ry, med formiddagsstop ved Himmelbjerget, og frokost i Ry roklub, og tilbage igen. En tur på ca. 36 km.

11 10 Efter en god dag nød vi et velfortjent øl- og pølsehvil i Silkeborg roklub, inden vi blev hentet af Anne-Lise og Inger og kørt hjem til vores logi. Vi boede fra fredag til søndag på hotel Videbæk sammen med Anne-lise og Inger (et rimeligt billigt men godt tilbud fundet gennem Risskov-rejser), og da søndagen overraskede med det fineste vejr kørte vi til Thorsminde, hvor vi så Dansk forening for Rosports nye coastal center (dog kun ude fra, da vi ikke kunne komme ind på en søndag). I det hele taget en dejlig tur hvor vejret viste sig fra sin fineste side. Jørgen Lunde. - O - Jøden Den 29. august havde Svendborg Roklub inviteret til kapsejlads om Jøden. Vi må med skam erkende, at Svendborg Roklub vandt både for herrernes- som damernes vedkommende. Det skulle dog ikke forhindre, at vi fik en god eftermiddag og aften ud af det. Svendborg trakterede med dejlig mad og de skal have tak for et godt arrangement. Vi ses næste år i Rudkøbing.

12 Tur til Marstal og kaproning 11 Lørdag den 9. september tog vi til Marstal for at ro om kap med dem og have hyggeligt samvær. Nogle valgte at gøre brug af bil og færge, en sejlede derover og 11 af os roede derover. Os, der roede derover, havde en god tur med lidt regn undervejs. Vi kom i god tid og fik en dejlig modtagelse. Kvinderne skulle ro først. Marstalpigerne kom flot fra start og roede godt næsten hele vejen igennem Det lille Hav, men kort før mål indhentede vi dem og vandt. Måske fordi vi havde taget vores regntøj af. Vores hold bestod af Sidsel, Lone L, Hanne, Conny og Karin. Så blev det mændenes tur. Den blev slet ikke spændende, for vores mænd førte hele vejen. Dejligt for dem. Deres hold bestod af Jørgen, Benny, Karsten, Henrik og René. Kaproningen foregik i silende regn. Da vi var færdige begyndte solen at skinne, og det blev næsten vindstille. Efterfølgende fik vi kaffe med masser af dejlig kage. Så kom vi til det selskabelige med fantastisk dejlig mad. Det er de gode til. Overrækkelse og medaljer, masser af snak og dans. En dejlig aften hvor nogle kom sent i seng. Næste dag var det blæst op. Men med vinden næsten i ryggen gik det strygende hjem til Rudkøbing. Karin

13 Det blev en våd tur til Marstal! 12

14 Elever prøver rosporten elever fra Ørstedskolen prøvede forleden kunsten at ro på vandet. Rudkøbing Roklub stillede både og instruktører til rådighed for eleverne, som var fordelt på tre hold. - Det var en fantastisk dag med dejlige unge mennesker. Alle elever var på skift på vandet sammen med en instruktør fra roklubben, fortæller Karin Frost fra Rudkøbing Roklub. Nogle elever var ifølge Karin Frost lidt bange for de smalle både, men alle forøgte sig. Desuden fik de også instruktion i at bruge klubbens romaskiner, som i anledning af det gode vejr var placeret i det fri. Et nyt hold på 48 elever er i øvrigt på vej til at prøve kræfter med rosporten. (EXP) Fyens Amts Avis, lørdag d. 30. september

15 Arbejdsweekend i klubben 14 RR havde arbejdsweekend d. 23/24. september. Tirsdagen før var det ikke rovejr og man benyttede lejligheden til at tømme motionsrummet, så det var klar til malerne. Benny stod for at ordne loftet inden weekenden og gulvet var også Bennys opgave, som er blevet rette op og nu er uden buler! Weekenden blev brugt til at få baderummet afkalket, motionsrummet malet, vinduer vasket og bogstaverne malet - det blev rigtig flot! Forplejningen stod Betty for. Der var en god stemning og vejret var fantastisk ROVEJR, så vi var nogle, der sluttede med en lille tur Siø rundt. Lone - O - Standerstrygning lørdag d. 28. klokken 14.

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen Rudkøbing. December 2015

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen Rudkøbing. December 2015 RONYT Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing December 2015 1 Turen til Venedig Solen står højt på himlen og der blæser en svag vind. Jørgen, Karin, Henni og jeg mødes ved søen

Læs mere

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing. November 2011

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing. November 2011 RONYT Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing November 2011 Kanindåb 1 I år var der rigtig mange kaniner, da vi ikke havde haft kanindåb siden 2006. Som der stod i avisen blev det

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE Faldsled vandrerhjem Søndag d. 7 oktober: Vi kørte fra Limfjordsskolen kl. 12.15.

Læs mere

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing RONYT Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing Drengetur De tre drenges rotur til Fåborg og Skarø den 10.-11.-og 12. juni. Under roklubbens roarrangement pinsedag, tog Knud og undertegnede

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge Kajaktur til Tolo Anne og Jakob, uge 40 2018 Anne og jeg drog i uge 40 til Grækenland for at ro i havkajak i Tolo Roklub. Jeg lovede vores kære formand, Jette, at vi ville lave en kort rejsebeskrivelse

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing. April 2013

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing. April 2013 RONYT Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing April 2013 RR - april 2013 Årets gåtur Lørdag den 16 februar 2013 var vi 15 fra Rudkøbing og 3 fra Svendborg, der mødtes i Roklubben

Læs mere

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet Wales sommeren 2017 Jeg har roet kajak i en del år og har efterhånden i nogle år tænkt, at jeg på ét eller andet tidspunkt i mit liv skulle til Wales for at ro. Den drøm fik jeg realiseret her i 2017,

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Nr. 2 Maj 2007 27. årgang. Medlemsblad. Lemvig Roklub. Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund

Nr. 2 Maj 2007 27. årgang. Medlemsblad. Lemvig Roklub. Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund Nr. 2 Maj 2007 27. årgang Medlemsblad Lemvig Roklub Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund 1 Formand Jørgen Kielsholm Torsvej 115 97 82 18 92 kielsholm@mail.dk BESTYRELSEN 2007 Kasserer Hanne

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Bestyrelsens beretning om 2016 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 21. marts 2017 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle

Læs mere

Standerstrygningstale 2016

Standerstrygningstale 2016 Standerstrygningstale 2016 Velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde til denne standerstrygning i vores 80 års jubilæumsår. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør

Læs mere

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen Rudkøbing. November 2016

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen Rudkøbing. November 2016 RONYT Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing November 2016 En Skt. Hans-aften vi aldrig glemmer 1 Ø-HOP 2016 2 Ø-Hop 2016 Årets ø-hop, som igen fandt sted den første weekend i

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

November 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz. Pattegris spisning 12.10

November 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz. Pattegris spisning 12.10 November 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz Det er nu ved at blive efterår, især i Danmark ses det tydeligt på alle træernes flotte efterårsfarver og det kølige vejr, i Spanien er der stadig rimelig

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 GANG NYT Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gangnyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer: Julefrokost Den 22.11.2014 blev der af festudvalget

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Turoversigt 2014. 13. 14. Juni - Skibelund tur. Start: Fredag d.13.6 kl 17:00. Hjemkomst: Lørdag til frokost. Turlængde: 2 x 11 km.

Turoversigt 2014. 13. 14. Juni - Skibelund tur. Start: Fredag d.13.6 kl 17:00. Hjemkomst: Lørdag til frokost. Turlængde: 2 x 11 km. Turoversigt 2014 13. 14. Juni - Skibelund tur Start: Fredag d.13.6 kl 17:00 Hjemkomst: Lørdag til frokost Turlængde: 2 x 11 km Medbring: Madpakke og drikkevarer til fredag aften Der er frisk vand på pladsen

Læs mere

DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD

DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD Vi glædede os vist begge rigtig meget til vores første temauge og var nok samtidig lidt spændte på hvordan det hele ville forløbe. Det var jo meget anderledes især for

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Tag med på eventyr og få en eventyrlig dag Et nyt løb af en ny klub ser interessant ud Start og mål ud for Kajakklubben Odin i havnebassinet. Kajakløbet foregår

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne. Mindeord Poul Andersen. Instruktion. Nyt åbent rohold. Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne. Mindeord Poul Andersen. Instruktion. Nyt åbent rohold. Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.5. maj 2011 30. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Mindeord Poul Andersen Instruktion Nyt åbent rohold Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62

Læs mere

P UFFEN. Nyt for medlemmer af Mjk. Puffen - juni 2017

P UFFEN. Nyt for medlemmer af Mjk. Puffen - juni 2017 P UFFEN Nyt for medlemmer af Mjk. Puffen - juni 2017 Tirsdag den 2.maj havde vi besøg af 14 oldboys håndboldspillere fra DHG, der som led i det sociale samvær tager rundt og ser forskellige ting/steder.

Læs mere

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 -

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 - Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET Aktivitetsplan 2014 2014 DATO TID AKTIVITET 6. april 11:00 7. april 18:00 20:30 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og for de tilmeldte, vil der efterfølgende

Læs mere

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing. Juli 2015

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing. Juli 2015 RONYT Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing Juli 2015 Da rospinning kom til Rudkøbing Den 26. november havde roklubben besøg af Anna Karina fra DFfR for at fortælle om diverse

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Fyn Rundt i Coastal 4x+

Fyn Rundt i Coastal 4x+ Coastalroning danner baggrund for én af de helt store og spændende udfordringer Fyn Rundt i Coastal 4x+ Fre. 05 juni til Søn. 07. juni 2015 Kolding Roklub og Aarhus Roklub er gået sammen om et spændende

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 9. april Så er sæsonen i gang! I det skønneste vejer fik vi Skærtorsdag sat sejlene på, og gjort klar til

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

Juni - september. Nr. 2 Ribe-Nyt Årgang 2

Juni - september. Nr. 2 Ribe-Nyt Årgang 2 Juni - september I starten af juni måned var vi alle inviteret til at fejre Mortens 40 års fødselsdag i Odense. Vejret var fint, og børnene legede med William, Marie-Louise og Caroline Senere på måneden

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 47 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Juli 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Sølager - Kulhuse 1 Præstø Havn 2 Sofiero 2-3 Samsø 4 Fotodag 4 Højeruplund

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Kurser Arbejdslørdage Gåture Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Kurser Arbejdslørdage Gåture Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 oktober 2012 31. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Kurser Arbejdslørdage Gåture Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Roning Sund og. sjov motion. i årevis

Roning Sund og. sjov motion. i årevis Roning Sund og sjov motion i årevis Hvordan får man på samme tid mulighed for at komme i god form, tabe sig (hvis nødvendigt), opnå personlige resultater, hygge sig sammen med gode kammerater og nyde oplevelser

Læs mere

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Kære alle Nu nærmer sommerferien sig med hastige skridt; 6.klasserne er ved at gøre klar til sidste skoledag på Espe Skole, og solen samt sommervarmen er her

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Herunder På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg, hvor vi nyder vores the og kaffe.

Herunder På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg, hvor vi nyder vores the og kaffe. Herunder 2016 Sir / Lyngbjerg Søndag d. 17.4 2016 kl. 13 Ca. 20 km Start kl. 13 fra Holstebro Aktivitetscenter. Turleder : Inger Andersen På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg,

Læs mere

CYPERN 2012 Coral Beach

CYPERN 2012 Coral Beach TIRSDAG: Christina. Fripas. Amanda. Vi startede ud med nået morgenmad. Derefter gjorde vi os klar til dagens hårde og eneste program. Vi var godt trætte efter morgenpasset. Vi blev delt op i to grupper.

Læs mere

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 GYMNASTIKUDVALGET Parasport Danmark Gymnastik dhif.gymnastik@gmail.com Formand Bibiana Gade Tvedvej 197, Tved 5700 Svendborg Mobil: 50 57 45 22 Ansvarsområde:

Læs mere

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing RONYT Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing Juni 2012 Foto: Erling Petersen Standerhejsning Den d. 25. marts var der standerhejsning, som alle roerne havde set frem til, så vi

Læs mere

Turen til Schwerin november -1. december

Turen til Schwerin november -1. december Turen til Schwerin 2016 29. november -1. december 1 2 Rejsen foregik i dagene fra tirsdag den 29. november til og med torsdag den 1. december. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested,

Læs mere

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 PROGRAM Forår 2016 Et foredrag om livet som kvindelig politibetjent. En verden hvor kvinderne først kom i uniform og blev betragtet og behandlet som ligeværdige

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.7 Juli årgang. Faaborg Roklub, tlf ,

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.7 Juli årgang. Faaborg Roklub, tlf , ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.7 Juli 2017 36. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Fællesture til Ærø, Helnæs og Gudenåen Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 7. Kære medlem

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 7. Kære medlem Nyhedsbrev nr. 7 Den 24. juli 2012 Kære medlem Sea Challenge Fyn 2012 der er brug for din indsats Der er stort brug for din indsats, når vi skal afvikle vores del af Sea Challenge Fyn 2012 fra torsdag

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

På Læsø 16. - 20. april 2007

På Læsø 16. - 20. april 2007 På Læsø 16. - 20. april 2007 Med Vicki Morten Nina Kasper Martin og Jytte, Alex og Peter Mandag Vi kørte i to busser, skolens røde og Mortens grå Transit, fra Limfjordsskolen klokken 9.15 over Aalborg

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION 2018 Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ Kære Inrigger Kanin Du får dette brev, fordi du har udtrykt ønske

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Eftersyn af redningsveste Nytårsfest og kur Ergometer træning Massevis af aktiviteter i de

Læs mere

MEGINbowlen 2007 på Strynø

MEGINbowlen 2007 på Strynø MEGINbowlen 2007 på Strynø Strynø og Smakkecentret dannede en perfekt ramme om MEGINbowlen 2007 - dejligt vejr, god vind og spændende sejlvand, meget bedre kan det ikke blive. Der var 15 både til start,

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Sensommertur med Folkebåden Private Lady på Limfjorden

Sensommertur med Folkebåden Private Lady på Limfjorden Sensommertur med Folkebåden Private Lady på Limfjorden Lørdag d. 1. september satte vi kurs mod nord Private Lady på traileren målet Hjarbæk Havn. Jens havde studeret vejrudsigten og fundet den gunstigste

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Støt vores sponsorer. de støtter os

Støt vores sponsorer. de støtter os Støt vores sponsorer de støtter os Prisliste pr. 1.april 2019 ½ time pr. uge (max. 6 elever pr. hold) 1 time pr uge (max. 6 elever pr. hold) 1 time voksen (over 18 år. 4 elever pr. hold) 235,00 kr. pr.

Læs mere

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ INRIGGERINSTRUKTION Ry roklub VELKOMMEN TIL INSTRUKTION 2019 Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ Kære Inrigger Kanin Du får dette brev, fordi du har udtrykt ønske

Læs mere

Nyreforeningen Kreds Fyn Bestyrelsens beretning for året 2017.

Nyreforeningen Kreds Fyn Bestyrelsens beretning for året 2017. Nyreforeningen Kreds Fyn Bestyrelsens beretning for året 2017. Sidste år, næsten sammen tid, dog ikke samme sted, stod jeg og sagde at år 2016 var et år hvor vi havde gjort som vi plejer. Det kan jeg bestemt

Læs mere

Kompasset november 2016

Kompasset november 2016 Kompasset november 2016 Standernedhaling Standernedhalingen 2016 blev afholdt i fint vejr søndag 30. oktober. I denne weekend blev samtidigt afholdt et juniorarrangement med overnatning, klubmesterskab

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Side 1 af 5 Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Bestyrelsens beretning om 2015 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 15. marts 2016 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder:

Læs mere

Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig.

Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig. Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig. Søndag d. 15.02.09 Den blå bus kørte fra Limfjordsskolen kl. 1500, med Maja, Anne,

Læs mere

Fjordager Cyklings tur til Bornholm 2018

Fjordager Cyklings tur til Bornholm 2018 Fjordager Cyklings tur til Bornholm 2018 Afgang fra Fjordagerhallen Gruppen består af: Solveig, Susanne, John A, Hans, Poul, Holger, Karsten, Peder, René, Ole Steen, John D, Jens, Rollo, FredeK og Jan

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Arrangementer Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Medbring en ret til buffeten, og vi får dækket et dejligt bord. Mulighed for køb af vand, øl og vin. Efter maden vil turudvalget fremlægge deres

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.5. Maj 2016 35. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.5. Maj 2016 35. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.5. Maj 2016 35. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Madaften Referat af sidste generalforsamling i Gamle Roere. Færdiggørelse af motionsrummet Aktivitetskalender

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Generalforsamling Vinsmagning Standerhejsning Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Generalforsamling Vinsmagning Standerhejsning Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.3. Marts 2018 37. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Generalforsamling Vinsmagning Standerhejsning Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07

Læs mere

Nyhedsbrev. Vores dejlige tur til Glyngøre og Pinenhus er nu overstået her er lige nogle kommentarer fra

Nyhedsbrev. Vores dejlige tur til Glyngøre og Pinenhus er nu overstået her er lige nogle kommentarer fra Nyhedsbrev Så går vi hen mod efteråret og bladene er ved at falde af træerne i hobetal, vi i bestyrelsen arbejder med at få trådene til at hænge sammen, der er lidt problemer med at parkere ved cku, og

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Kanaltur i København

Kanaltur i København Kanaltur i København Lørdag den 4. september SKelskør ROklub Tidende www.skelskørroklub.dk Formand: Kristiane Kristiansen Stenmaglebjergvej 79 Mob.: 2511 4695 @: kristiane_kristiansen@yahoo.dk Næstformand:

Læs mere

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye.

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye. BE 2010 BENTLEY USER KONFERENCE I PHILADELPHIA Det sjove. Vi var 3 fra VD, Kåre Friis-Christensen, VDS, Allan Lundgren, VDK og jeg, Jette Voigt, VDS. Kåre og jeg startede fra Skanderborg kl. 04:50 lørdag

Læs mere

Siden sidst (2011-DEC):

Siden sidst (2011-DEC): Nyhedsbrev 2012 - APR Nyhedsbrevene vil blive udsendt ca. den 1. APR, 1. JUL, 1. OKT og 1. DEC. Der modtages gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktør for dette nyhedsbrev: Poul-Erik. Siden sidst

Læs mere

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 26. årgang Juli 2010 Nr. 6 Sommeraften Rigtig god ro-sommer www.ishoj-roklub.dk 1 Ishøj Roklub Stiftet 16. oktober 1983 Medlem af Dansk Forening for Rosport under

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse.

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse. Referat af generalforsamling i Tange Roklub onsdag den 8. februar 2012 i klubhuset DAGSORDEN IFLG. VEDTÆGTERNE 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

INVITATION TIL. LANDSMESTERSKAB for single, double og triple. den 7.-8. september 2013 i Kolt/Hasselager. Vindere 2012

INVITATION TIL. LANDSMESTERSKAB for single, double og triple. den 7.-8. september 2013 i Kolt/Hasselager. Vindere 2012 INVITATION TIL Vindere 2012 LANDSMESTERSKAB for single, double og triple den 7.-8. september 2013 i Kolt/Hasselager DGI petanque, DGI Østjylland og KHIF Petanque klub inviterer hermed til landsmesterskaber

Læs mere

Reykjavik Marathon 2014

Reykjavik Marathon 2014 Reykjavik Marathon 2014 Af Henriette Lau og Lasse Andersen Den 22. august satte vi os i flyet for at rejse til Island, hvor Reykjavik marathon ventede. Løbet i Reykjavik bød både på 10km, halvmarathon,

Læs mere