Referat fra den Ekstraordinær Plenarforsamling Lørdag den 4. juli 2009 kl Hotel Grand Park, Ørnumvej 6, 4220 Korsør

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra den Ekstraordinær Plenarforsamling Lørdag den 4. juli 2009 kl Hotel Grand Park, Ørnumvej 6, 4220 Korsør"

Transkript

1 Referat fra den Ekstraordinær Plenarforsamling Lørdag den 4. juli 2009 kl Hotel Grand Park, Ørnumvej 6, 4220 Korsør I overensstemmelse med vedtagelse på den ordinære Plenarforsamling, søndag den 22. februar, 2009, afholdes ekstraordinær Plenarforsamling med det formål at vedtage et komplet revideret sæt love og regler for Felis Danica. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. Valgt som dirigent: Lars Seifert-Thorsen (LS-T) Valgt som referent: Pia Slot LS-T erklærer den ekstraordinære Plenarforsamling for lovligt indvarslet, da de fire medlemmer var varslet iht. vedtægterne og med angivelse af korrekt dagsorden. Fremmødte plenarer: Katteklubben: Heidi Tværmose og Kirsten Ulsø. DARAK: Christina Davidsen, Thorsten Jespersen, Aase Nissen og Hanne Kaarsberg. Racekatten: Frants Metzker, Vivi Fletcher, Birte Schobius, Preben Bendixen, Tina Christensen, Pia Børgesen. JYRAK: Susanne Wehnert, Ole Amstrup, Pia Slot, Brian Sørensen, Simone Søderberg, Annie Orthmann, Christel Orthmann, Peter Hansen og Claus Wehnert. Der er således fremmødt i alt 21 plenarer samt Felis Danicas formand. 2. Valg af stemmetællere Valgt for JYRAK: Claus Wehnert Valgt for Katteklubben: Heidi Tværmose Valgt for DARAK: Thorsten Jespersen Valgt for Racekatten: Frans Metzker. 3. Vedtægtsændringer Det påpeges af Jyrak og LS-T at vedtægtsændringer kun kan vedtages med 2/3 stemmer for, svarende til 14 stemmer for et forslag, for at det kan vedtages. Følgende rækkefølge foreslås af LS-T. Felis Danicas vedtægter Det Etiske Regelsæt for opdrættere og udstillere

2 Regler for Avlsrådet Regler for Klagenævnet Regler for Mentorrådet Dette tiltrædes af de fremmødte plenarer. Det påpeges at Forretningsorden for Forretningsudvalget ikke skal behandles af den ekstraordinære Plenarforsamling, men direkte i Forretningsudvalget, selvom den er sendt ud til alle plenarer. Med hensyn til behandling og vedtagelse af de fremsatte ændringer foreslås det af Felis Danicas formand Bette Lind (BL) i samråd med LS-T at vedtægtsændringer gennemgås og vedtages paragraf for paragraf. Dette vedtages enstemmigt af de fremmødte plenarer. Principiel diskussion om rettelser af kommaer, slåfejl/stavefejl mv. Det vedtages at disse ændringer skal påpeges, da det at flytte et komma kan give meningsændring i det skrevne. 1: Ingen ændringer. Vedtaget med 21 stemmer for. 2: Der foretages en redaktionel rettelse af tegnsætningen Vedtaget med 21 stemmer for. 3: Ordet klub/racekatteklubber erstattes med ordet hovedklub samt redaktionelle rettelser af tegnsætning, mv. Det er yderligere specificeret at regler for specialklubber er omhandlet i Regelsæt for Specialklubber som en særskilt del af vedtægterne og ikke i et appendiks som tidligere anført. Generel diskussion af regler for optagelse af nye hovedklubber af Felis Danica, hvilket er nyindført i denne paragraf. Der stilles ændringsforslag af dels Katteklubben og Jyrak. Der stemmes først for den mest vidtgående ændring - Jyraks Således at man har ret til at blive optaget som hovedklub under Felis Danica, hvis man opfylder de i paragraffen opstillede betingelser. DARAK og Katteklubben ønskede at de havde haft mulighed for at diskutere denne ændring med deres bestyrelse/medlemmer, da de anser dette for en væsentlig ændring. Racekatten/Vivi Fletcher (VF) fremfører at hvad er argumentet for ikke at ville optage nye medlemmer, der er i dag konkurrence til Felis Danica fra f.eks. TICA og CFA, hvilket ikke tidligere var tilfældet. Derefter generel diskussion af konsekvenser ved optagelse, yderligere kriterier mv. Dette fører ikke til yderligere ændringsforslag. Jyrak beder om at ændringen sættes til afstemning og ikke afvente den ordinære Plenarforsamling. Ændringerne vedtaget med 16 stemmer for og 5 imod. Katteklubben/Kirsten Ulsø (KU) fremsætter herefter ændringsforslag til det i 3 netop vedtagne. Det ønskes at der indføjes et kan i optagelsen af nye klubber. Jyrak påpeger at dette vil være en omgørelse af det netop vedtagne, og at der derfor ikke kan stemmes for dette nye ændringsforslag uden at 2 skal behandles igen. Ændringsforslaget sættes til afstemning Det falder med 5 stemmer for og16 stemmer imod.

3 Hele 3 sættes til afstemning med den nye tekst og de vedtagne ændringer i teksten. Vedtægtsændringen vedtages med 16 stemmer for og 5 imod. 4: De foreslåede redaktionelle ændringer samt skærpelse af hvem, der kan repræsentere Specialklubberne på Plenarforsamlingen indføres i paragraffen. Darak/Hanne Kaarsberg (HK) har fremsendt et ændringsforslag til Forretningsudvalget, hvor der stilles ændringsforslag til paragraffen iht. afholdelse af ekstraordinær Plenarforsamling, således at hovedklubberne har antal plenarer svarende til deres medlemstal 30 dage før afholdelse af den ekstraordinære Plenarforsamling. Dette diskuteres af hovedklubbernes plenarer og indsættes i paragraffen. Vedtægtsændringerne vedtages med 21 stemmer for og 0 imod. 5: Afholdelse af Plenarforsamling. Der er foretaget enkelte rettelser iht. udfærdigelse af selve dagsordenen ved at flytte rundt på nogle af punkterne bl.a. budget. Der er ligeledes foretaget redaktionelle rettelser i teksten. Derudover en større rettelse iht. afholdelse af ekstraordinær Plenarforsamling. Således er det klarificeret, hvordan en ekstraordinær Plenarforsamling bør afholdes, og hvordan den indkaldes mv. Jyrak: Får disse rettelser indflydelse på de netop vedtagne ændringer i 3. LS-T påpeger at punktet vedr. optagelse af nye klubber skal være på dagsordenen idet optagelse kun kan ske på den ordinære/ekstraordinær Plenarforsamling. Racekatten/VF ønsker oplyst, hvorfor disse vedtægtsændringer ikke blev sat til afstemning på den ordinære Plenarforsamling og om dette ikke havde været den korrekte måde at gøre tingene på. Felis Danicas formand BL svarer at vedtægterne på daværende tidspunkt ikke var gennemarbejdet ordentligt, og at man derfor dengang fra Forretningsudvalget ønskede tid til at få gennemarbejdet alle paragraffer og regler ordentligt, og afholde en ekstraordinær Plenarforsamling med kun dette punkt på dagsordenen. VF kommenterer om dette er en legalisering af at tingene ikke er ordentligt gennemarbejdet, når forslag indsendes til Plenarforsamling. Dette mener de tilstedeværende plenarer ikke vil være kutyme. Ændringerne med det fremsatte ændringsforslag vedtages med 21 for og 0 imod. 6: Denne paragraf er flyttet op på dagsordenen uden yderligere ændringer. Dette vedtages med 21 stemmer for og 0 imod. 7: Jyrak fremsætter ændringsforslag til det på den ordinære Plenarforsamling fremsatte forslag om at ansatte i Felis Danica ikke kan sidde i Forretningsudvalget Resten af forslaget slettes. Dette indsættes som nyt stk. 1 i paragraffen. LS-T opfordrer til at ændringerne i denne paragraf tages afsnit for afsnit, da der er betydelige rettelser i paragraffen. HT påpeger for god ordens skyld at hun selv har valgt under punkter vedr. hendes ansættelse at erklære sig inhabil og forlade Forretningsudvalgsmøderne. Stk. 1: Vedtages med 21 for og 0 imod.

4 Stk. 2: DARAK/Hanne Kaarsberg (HK) har fremsat et ændringsforslag vedr. hvad formanden kan og ikke kan under pkt. a: Pkt. a: Felis Danicas formand kan ikke have en bestyrelsespost eller have et tillidshverv i en hovedklub samtidig med sit formandskab for Felis Danica. Jyrak påpeger at Jyrak ikke kan gå ind for denne formulering, og foreslår at ordet tillidshverv slettes. Tillidshverv slettes, fordi som Katteklubben/(HT) påpeger, man må vel godt have et tilhørsforhold til katteverdenen. DARAK/HK trækker sit ændringsforslag. Pkt. b: Her er indsat en procedure for, hvis formanden fratræder sin post i utide. Racekatten fremsætter forslag om, hvad der gøres, hvis der er under 6 mdr. til den ordinære Plenarforsamling. Vedtages med 21 stemmer for og 0 imod. Pkt. c: Her er indsat ordinære valgperioder i stedet for ordet perioder, set i forhold til det nye pkt. b. Vedtages med 21 stemmer for og 0 imod. Pkt. d: Dette punkt er tilføjet, således at det nu er stadfæstet, hvornår den nyvalgte formand for Felis Danica tiltræder. Vedtages med 21 stemmer og 0 stemmer imod. Pkt. e: Dette punkt er sat ind, da der i de nuværende vedtægter ikke kan fremsættes mistillid til den siddende formand. Dette punkt diskuteres vedr. stemmelighed og det forholder sig således at ved stemmelighed i Forretningsudvalget er forslaget faldet. Jyrak har betænkelighed ved overhovedet at have dette punkt i vedtægterne, da formanden for Felis Danica vælges ved urafstemning og således ikke af Felis Danicas medlemmer de fire hovedklubber. Derfor bør hele punktet slettes, da formanden er valgt direkte af/blandt hovedklubbernes medlemmer. Det kan både være hovedklubber og/eller medlemmer, der opstiller formanden. Dette kan hverken Forretningsudvalget eller Plenarforsamlingen omgå. Der diskuteres, specielt mht. valgproceduren og medlemmernes reelle indflydelse. BL foreslår at hvis teksten ændres til at Plenarforsamlingen kan: Ved beslutning på Plenarforsamlingen udtrykke mistillid til den siddende formand og derefter foranstalte afholdelse af en ekstraordinær Plenarforsamling for at afholde nyvalg. Således at Forretningsudvalget ikke kan fremsætte mistillidsvotum til den siddende formand kun Plenarforsamlingen har mandat til dette. Ændringen med indførelse af pkt. e falder med 12 for og 9 imod, da der ikke er mindst 2/3 stemmer for forslaget. Stk. 3: Dette er tilsvarende punkterne vedr. formanden, men her omhandlende kassereren: Da det er Plenarforsamlingen, der har valgt kassereren, kan Forretningsudvalget her fremsætte mistillid til kassereren, da de repræsenterer Felis Danicas medlemmer. Pkt. a: Vedtages med 21 stemmer for og 0 imod.

5 Pkt. b: Her er der sat en 6 mdrs. buffer ind og det tilføjes for yderligere klarificering at hvis der er mindre end 6 mdr. tilbage af valgperioden, kan Forretningsudvalget konstituere en kasserer for den resterende del af valgperioden. Vedtages med 21 stemmer for og 0 imod. Pkt. c: Her er der indsat mulighed for at der kan udtrykkes mistillid til den siddende kasserer, hvilket ikke tidligere har været præciseret i vedtægterne. Vedtages med 21 stemmer for og 0 imod. Stk. 4: Her er der slettet noget af teksten, og teksten er yderligere blevet klarificeret via diskussion blandt de fremmødte plenarer. Forslaget vedtages med 20 stemmer for og 0 imod En plenar havde midlertidigt forladt lokalet. Stk. 5: Der vil være konsekvensrettelser i denne paragraf iht. de ovenfor vedtagne ændringer i vedtægterne. Derudover ændres kan til skal, således at hovedklubberne er forpligtede til at sende en suppleant ved forfald af et Forretningsudvalgs medlem. Derudover er mailproceduren slettet samt at godkendte referater udsendes via mail og ikke i papirformat. LS-T påpeger overfor Jyrak/Brian Sørensen (BS) at det foreningsretsligt ikke er muligt ikke at godkende et referat, som faktisk beskriver det, der er sket på mødet. Selvfølgeligt kan man bede om at få mindretals meninger ført til referatet, men referatet skal godkendes. Således at særstandpunkter skal være fremført inden mødet er afsluttet. LS-T påpeger at dette hidrører under forretningsorden for Forretningsudvalget og ikke under vedtægterne. Forslaget vedtages med 21 stemmer for og 0 imod. Stk. 6: Jyrak påpeger at det bør fremgå af vedtægterne at ingen kan tildeles eneprokura og derfor ønsker Jyrak tilføjet formanden til dette punkt. Denne ændring vedtages med 21 for og 0 imod. Vedrørende rejsegodtgørelse til Forretningsudvalgsmedlemmerne slettes det i dette punkt og fremhæves i forretningsorden for Forretningsudvalget. Den samlede paragraf vedtages med 21 stemmer for og 0 imod. 8: Darak/HK har fremsat ændringsforslag mht. klarificering af tidsrammen for rettidig indbetaling af kontingent til Felis Danica. Det debatteres, hvornår man ønsker at kontingent til Felis Danica skal være betalt samt de økonomiske konsekvenser for hovedklubberne. Ordlyden i det fremsatte forslag ændres derfor med de fremsatte ændringsforslag. Således at kontingent fremover skal være indbetalt før Plenarforsamlingen.

6 Der ændres iht. Specialklubberne, og der er et hængeparti fra Jyraks forslag vedr. Specialklubberne bl.a. mht., hvem der kan sidde i bestyrelse for disse. Det besluttes at dette tages op under behandling af regler for specialklubber. Der kan ikke ændres i reglerne for specialklubber uden at det forudgående er accepteret på et møde med specialklubberne, der typisk holdes i november. Først på den efterfølgende plenarforsamling kan ændringer i regler for specialklubber vedtages. Ændringerne vedtages med 21 stemmer for og 0 imod. LS-T påpeger her overfor den ekstraordinære Plenarforsamling at der er sket redaktionelle flytninger af de enkelte paragraffer via renummerering Hvorfor paragrafferne ikke nu fremstår som i de vedtægter, der har været gældende frem til den ekstraordinære Plenarforsamling. 9: Der er foretaget ændring iht. størrelse af udstillingsgebyrerne. Dette forslag blev vedtaget på den ordinære Plenarforsamling i 2009 og er derfor indføjet i vedtægterne som selvstændig paragraf. Ny ændring er muligheden for at vedtage ændring i udstillingsgebyret på et Forretningsudvalgsmøde i stedet for på en plenarforsamling. Ordet maksimalt udstillingsgebyr foreslås indføjet og den sidste del af paragraffen slettet som konsekvens heraf. Dette frafaldes og forslaget sættes til afstemning som det oprindeligt var foreslået. Det diskuteres, hvorfor Felis Danica skal fastsætte prisen for udstillingsgebyrer. DARAK/Aase Nissen fremførte her at det er et vigtigt signal at sende til katteverdenen at vi står sammen, og at det derfor er vigtigt at gebyrstørrelsen ligger ved Felis Danica. Katteklubben/KU påpeger endnu engang at hun er imod at fastsættelsen ligger her. Jyrak spørger, hvor forskellen principielt ligger på stamtavler, stamnavne, mv. og udstillingsgebyrer. BL understreger at Felis Danica også er involveret i medlemmernes udstillinger idet Felis Danica er ansvarlig overfor FIFe. Til sidst sættes forslaget til afstemning uden ændringer! Forslaget med ændringer vedtages med 21 stemmer for og 0 imod. 10: Der er i denne paragraf kun sket redaktionelle tekstændringer. Der foreslås yderligere sproglige/redaktionelle rettelser, bl.a. at Felis Danica kan i stedet for må - afholde en udstilling pr. kalenderår. Jyrak/Susanne Wehnert (SW) ønsker en klarificering om, hvor mange katte der maksimalt må komme på en hobbyudstilling. Det fastslås at der ikke er noget maks. antal på, hvor mange katte, der må deltage på en hobbyudstilling. Forslaget vedtages med 21 stemmer for og 0 imod. 11: Der er ændret i ordlyden, således at der står at det tilstræbes at der sidder en jurist og en dyrlæge i Klagenævnet. Det er desværre ikke altid muligt at få jurister/dyrlæger til at påtage sig disse tillidshverv, hvorfor Klagenævnet ikke ville kunne opfylde de foreskrevne regler Dette ønskes der rettet op på med den nye ordlyd. Derudover præciseres det at Klagenævnet har tavshedspligt i verserende sager. Derudover behandles regelsættet for klagenævnet i et særskilt punkt.

7 Forslaget vedtages med 21 stemmer for og 0 imod. 12: Der stilles ændringsforslag til antallet af medlemmer i Avlsrådet, således at det nedsættes til 5 medlemmer i stedet for 7. Forslaget mht. nedsættelse af antallet af medlemmer sker på baggrund af at der har været klager fra hovedklubbernes medlemmer over den lange sagsbehandlingstid i Avlsrådet. Det udtrykkes fra forsamlingen at man kan tilslutte sig disse klager og at man ved en nedsættelse af antallet håber på at kunne opnå en hurtigere sagsbehandling. Der har ikke været afholdt de fornødne møder over en længere periode, og dette håber man også ved en nedsættelse af antallet af medlemmer at kunne få rettet op på - idet det dog også blev fremhævet at det meste arbejde i AR foregår på elektronisk basis, hvorfor fysiske møder ikke altid er nødvendige. Forslaget vedtaget med 21 stemmer for og 0 imod 13: Denne paragraf er ny i forhold til de gamle vedtægters 12 A. Der blev ikke fremsat ændringsforslag eller foreslået redaktionelle ændringer til indholdet i denne nye paragraf. Paragraffen blev vedtaget med 21 stemmer for og 0 imod. 14: Det er foretaget redaktionelle ændringer og opdatering af denne paragraf. Forslaget vedtaget med 21 stemmer for og 0 imod. 15: Dele af denne paragraf stk. 1 er tilføjet, da dette blev vedtaget på FIFes generalforsamling og derfor skal indføjes i Felis Danicas vedtægter. Det er oversat direkte fra FIFes vedtægter. Der blev yderligere tilføjet ordet markeder mv. på foranledning af Jyrak/SW for klarificering og som en national foranstaltning. Vedr. stk. 2, HT: Der sker formelt allerede en mindre registrering af sundhedsrelaterede oplysninger i Felis Danica ved kryptorchid-, navlebrok- og høre attester. Når der kommer et nyt stambogsføringssystem vil der med stor sandsynlighed blive yderligere muligheder for at registrere øvrige sundhedsrelaterede oplysninger centralt. Felis Danicas nye Etiske regelsæt indføres som stk. 5. Derudover indføres at Felis Danica har mulighed for at sanktionere overfor sine medlemmer. Vedtaget med 15 stemmer for, 5 imod og 1 undlader at stemme. 16: Hele denne paragraf er en yderligere præcision og graddeling af mulighed for at kunne sanktionere overfor et medlem hovedklub såvel som hovedklubbernes medlemmer. Der er fra Forretningsudvalget ønsket en yderligere udbygning af den tidligere 13, således at den eneste mulighed ikke er eksklusion, men at der hermed er flere muligheder for en fornuftig sanktion/dialog med lovhjemmel i Felis Danicas vedtægter. Dette er en tydeliggørelse af det i 15 vedtagne stk. 5 samt en beskrivelse af mulige sanktioner. Vedtaget med 15 stemmer for, 5 imod og 1 undlader at stemme.

8 17: Der er fra Jyrak stillet forslag om at udover delegaten deltager en person udpeget af Forretningsudvalget. Således at det er en kvalificeret person, der sendes til FIFes generalforsamling og at det ikke pr. automatik bare går på skift mellem hovedklubberne. Dette for at sikre at Felis Danica er bedst muligt repræsenteret og for at give mulighed for at udpege en deltager, der har kompetencer inden for evt. områder, der er på dagsordenen på netop den generalforsamling. Der debatteres kraftigt for eller imod denne ændring. Vedtaget med 16 stemmer for og 5 imod 18: Ingen ændringer. Herefter er de samlede nye vedtægter for Felis Danica vedtaget til at træde i kraft pr Herefter overgik den ekstraordinære Plenarforsamling til behandling af de fire regelsæt. Etiske regler for opdrættere og udstillere. Reglerne blev diskuteret og der var en lang debat omkring dette nye regelsæt. For at tydeliggøre, hvem regelsættet var gældende for, blev regelsættet opstillet i punktform og hvert punkt behandlet for sig. Der førtes en heftig debat vedr. ordet privilegium kontra ret til at søge serviceydelser fra Felis Danica, og hvem, der havde beslutningsretten her. Det debatteredes ligeledes kraftigt, hvem der havde sanktionsret over for hvilke medlemmer Hvordan medlemmerne herunder skulle defineres. Derudover blev det diskuteret, hvem der skulle definere god opførsel. Der blev stillet ændringsforslag til de opstillede punkter. Et enkelt punkt blev enstemmigt vedtaget slettet. Derudover skete der få redaktionelle ændringer. Det etiske regelsæt blev herefter vedtaget med 20 stemmer for og 1 imod. Regler for Avlsrådet Med et par redaktionelle ændringer og ombytning af formålsparagraffen til 1 og tidligere 1 renummereret til 2. Forslaget blev enstemmigt vedtaget med 21 stemmer for. Regler for Klagenævnet Der er foretaget redaktionelle ændringer og reglerne er blevet gennemgået minutiøst og de fra vedtægterne hidrørende elementer er flyttet over i 11. Ændringsforslaget til Regler for Klagenævnet blev enstemmigt vedtaget med 21 stemmer for. Regler for Mentorrådet Ingen ændringer i det udsendte forslag og det blev enstemmigt vedtaget med 21 stemmer for. 4. Eventuelt Intet under eventuelt og LS-T takker for god ro og orden og afslutter hermed den ekstraordinære Plenarforsamling.

9 Dirigent: Lars Seifert-Thorsen Formand: Bette Lind Referent: Pia Slot

Felis Danica Plenarforsamling 2010

Felis Danica Plenarforsamling 2010 Felis Danica Plenarforsamling 2010 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Regnskab 5. Optagelse af nye klubber 6. Vedtægtsændringer a. JYRAK forslag nr. 1, Ændring af vedtægterne

Læs mere

Referat af KATTEKLUBBENs Ordinære Generalforsamling lørdag d. 26. februar afholdt i Nyborg Medborgerhus,

Referat af KATTEKLUBBENs Ordinære Generalforsamling lørdag d. 26. februar afholdt i Nyborg Medborgerhus, Referat af KATTEKLUBBENs Ordinære Generalforsamling lørdag d. 26. februar afholdt i Nyborg Medborgerhus, 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere. 3. Formandens beretning 4. Regnskab 5.

Læs mere

Side 1 af 7. Dagsorden

Side 1 af 7. Dagsorden Felis Danicas plenarforsamling 2007 afholdt søndag den 18. februar 2007 kl. 13.00 Afholdt på Park Hotel i Korsør Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Regnskab

Læs mere

Forslag til Plenarforsamling 2019 Side 1 af 10

Forslag til Plenarforsamling 2019 Side 1 af 10 Forslag til Plenarforsamling 2019 Side 1 af 10 FORSLAG FRA FORRETNINGSUDVALGET FORSLAG NR. 1 Ny 17 Håndtering af disciplinære foranstaltninger (efterfølgende renummereres) stk. 1. Felis Danicas forretningsudvalg

Læs mere

Vedtægter for Dansk Disc Golf Union

Vedtægter for Dansk Disc Golf Union Vedtægter for Dansk Disc Golf Union 1 Unionens grundlag Unionens navn er Dansk Disc Golf Union. Unionens geografiske område er Danmark. Unionens hjemsted er Danmark med formandens bopæl som postadresse.

Læs mere

Vedtægter for Albertslund Gamerz

Vedtægter for Albertslund Gamerz 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Albertslund Gamerz. Stk. 1.1. Det forkortede navn A GamerZ benyttes i daglig tale og til markedsføringsformål. Stk. 1.2. Domænenavnet er primært agamerz.dk

Læs mere

Vedtægter for trans-danmark.dk, Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle

Vedtægter for trans-danmark.dk, Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Web adresse: www.trans-danmark.dk Lørdag den 26. april 2003 I Vedtægter for trans-danmark.dk, Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Navn

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling for Kurilean Bobtail Klubben

Referat fra stiftende generalforsamling for Kurilean Bobtail Klubben Referat fra stiftende generalforsamling for Kurilean Bobtail Klubben Den 9. april 2016 1. Velkomst Lykke Simonsen bød velkommen til de fremmødte. 2. Registrering af stemmeberettigede 15 stemmeberettigede.

Læs mere

Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017

Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017 Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017 Vedtægter for foreningen Danske Solcelleejere 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Solcelleejere herefter kaldet DSE Foreningens hjemsted er Viborg

Læs mere

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet 20.4.1979. Stk. 2. Selskabets hjemsted er formandens

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol (Godkendt på Studenterrådet Metropols stiftende generalforsamling d. 8. oktober 2009, senest ændret på ordinær generalforsamling

Læs mere

DARAK Emilsvej 38, 3650 Ølstykke 18. februar 2018 Tlf: Mail:

DARAK Emilsvej 38, 3650 Ølstykke 18. februar 2018 Tlf: Mail: DARAK Emilsvej 38, 3650 Ølstykke 18. februar 2018 Tlf: 22 60 15 02 Mail: mette.usbeck@darak.dk Dagsorden 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Lisette Siigaard Henriksen som dirigent. Lisette Siigaard

Læs mere

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening 1 NAVN OG STATUS Stk. 1. Foreningens navn er Hovedstadens Lan Party Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Hillerød kommune. 2 FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer

Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl. 19.00 i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer NUVÆRENDE VEDTÆGTER FOR VANGEDES VENNER 1 Navn og

Læs mere

1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB.

1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB. 1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB. 1.1 Foreningens navn er: Aarhus Døveforening 1.2 Tidligere navne: 1903-1904: Døvstummeforeningen,,Effata" Aarhus 1904-1950: Døvstummeforeningen,,Hephata"

Læs mere

Foreningens navn er SwingShoes, og dens adresse er den til enhver tid værende formands. SwingShoes hjemsted er Københavns Kommune.

Foreningens navn er SwingShoes, og dens adresse er den til enhver tid værende formands. SwingShoes hjemsted er Københavns Kommune. SwingShoes vedtægter Foreningens vedtægter (revideret ved generalforsamling i 2015) 1. Navn og adresse samt stiftelse Foreningens navn er SwingShoes, og dens adresse er den til enhver tid værende formands.

Læs mere

Felis Danicas plenarforsamling 2006 afholdt søndag den 19. februar 2006 kl Afholdt på Hotel Nyborg Strand, 5800 Nyborg

Felis Danicas plenarforsamling 2006 afholdt søndag den 19. februar 2006 kl Afholdt på Hotel Nyborg Strand, 5800 Nyborg Felis Danicas plenarforsamling 2006 afholdt søndag den 19. februar 2006 kl. 13.00 Afholdt på Hotel Nyborg Strand, 5800 Nyborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning

Læs mere

Forslag til generalforsamlingen i Dansk Bonsai Selskab søndag den 25. maj 2014.

Forslag til generalforsamlingen i Dansk Bonsai Selskab søndag den 25. maj 2014. Forslag til generalforsamlingen i Dansk Bonsai Selskab søndag den 25. maj 2014. Forslag fremsat af den siddende bestyrelse v/ Erling Klysner. Forslag 1: Ændringer af DBSs vedtægter Begrundelse: I 2013

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Vedtægter for foreningen Orlogsskibet Hummerens Venner

Vedtægter for foreningen Orlogsskibet Hummerens Venner Vedtægter for foreningen Orlogsskibet Hummerens Venner 1 Foreningens navn Foreningens navn er Orlogsskibet Hummerens Venner. 2 Foreningens hjemsted Foreningens hjemsted er Køge kommune. 3 Foreningens formål

Læs mere

Felis Danica s plenarforsamling 2005 afholdt søndag den 20. februar 2005 kl Afholdt på Svanegården, Tovesvej 30F, 4220 Korsør

Felis Danica s plenarforsamling 2005 afholdt søndag den 20. februar 2005 kl Afholdt på Svanegården, Tovesvej 30F, 4220 Korsør Felis Danica s plenarforsamling 2005 afholdt søndag den 20. februar 2005 kl. 13.00 Afholdt på Svanegården, Tovesvej 30F, 4220 Korsør Dagsorden 1) Valg af dirigent 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens

Læs mere

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Leif, Bent Erik blev referent. Leif konstaterede at generalforsamlingen var korrekt indkaldt.

Læs mere

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK)

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Dansk Stabyhoun Klub (forkortet DASK). Klubben er stiftet den 4. december 2004 Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

Foreningen Ulstrup IF er stiftet den og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune.

Foreningen Ulstrup IF er stiftet den og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune. Ulstrup IF 1: NAVN OG HJEMSTED. Foreningen Ulstrup IF er stiftet den 15.06.2010 og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune. 2: FORMÅL. Foreningens formål er, med udgangspunkt i afdelingerne, at skabe

Læs mere

Nuværende: Selskabets navn er Psykologisk selskab for børnesagkyndige i familieretlige forhold

Nuværende: Selskabets navn er Psykologisk selskab for børnesagkyndige i familieretlige forhold Vedtægtsændringer, børnesagkyndigt selskab I samarbejde med psykologforeningens sekretariat har vi lavet et tjek af selskabets vedtægter, som på flere områder viser sig at være forældede eller forkerte

Læs mere

Felis Danica side 1 af 7

Felis Danica side 1 af 7 Felis Danica 28.2.2010 side 1 af 7 Formandens beretning 2010 Atter i år er Klubbernes antal Plenarer fordelt i forhold til antallet af unikke hovedmedlemmer. Det samlede tal har siden 2007 ligget mellem

Læs mere

Ad 1 Valg af dirigent Som dirigent blev foreslået Lars Seifert-Thorsen, der blev valgt. Som referent blev valgt Camilla Scharff.

Ad 1 Valg af dirigent Som dirigent blev foreslået Lars Seifert-Thorsen, der blev valgt. Som referent blev valgt Camilla Scharff. Referat fra Felis Danicas Plenarforsamling den 22. februar 2009 Dagsorden: 1) Valg af dirigent (og referent) 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning 4) Regnskab 5) Optagelse af nye klubber 6)

Læs mere

Vedtægter for O-TOWN ROLLER DERBY

Vedtægter for O-TOWN ROLLER DERBY Vedtægter for O-TOWN ROLLER DERBY Vedtægt for foreningen O-Town Roller Derby pr. 12.02.2017 1 Grundlag Stk. 1. Foreningens navn er O-Town Roller Derby. Stk. 2. O-Town Roller Derbys hjemsted er Odense Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Studenterforum Metropol Afdeling for studenterpolitisk aktivitet Sigurdsgade 26 2200 København N www.phmetropol.dk Godkendt på Studenterforum

Læs mere

Vedtægter for Borup Kino

Vedtægter for Borup Kino Vedtægter for Borup Kino INDHOLDSFORTEGNELSE Navn og hjemsted:... 3 Formål... 3 Medlemskab... 3 Hæftelse... 3 Foreningens ledelse:... 4 Bestyrelsen... 4 Arbejdsgrupper:... 5 Administration... 5 Regnskab

Læs mere

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum.

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum. Seniorbofællesskab Tingbjerg-Husum Vedtægter for Seniorbofællesskabsforeningen xx forslag til GF 16.7.17 1 Foreningens navn er xx. 2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber

Læs mere

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne Vedtægter 1. Navn og hjemsted Foreningen, der har hjemsted i Nødebo i Hillerød Kommune, er stiftet den 14. oktober 2010. 2. Formål Foreningens formål er at varetage og fremme interessen for vinterbadning

Læs mere

Stk. 3. Æresmedlemmer kan udnævnes, når de foreslås af bestyrelsen og forslaget opnår 2/3 flertal på generalforsamlingen.

Stk. 3. Æresmedlemmer kan udnævnes, når de foreslås af bestyrelsen og forslaget opnår 2/3 flertal på generalforsamlingen. Lokalforeningsvedtægter for Sydfyns Konservative Ungdom 1. Navn Foreningens navn er: Sydfyns Konservative Ungdom Foreningen er hjemmehørende i Svendborg Kommune. 2. Formål Foreningen arbejder for at øge

Læs mere

Ordinær generalforsamling JYRAK

Ordinær generalforsamling JYRAK Ordinær generalforsamling JYRAK Side 1 / 24 Indholdsfortegnelse Forretningsorden for JYRAKs Generalforsamling Side 3 Dagsorden til JYRAKs generalforsamling 2010 Side 4 Regnskab for 2009 (Bilag 12) Side

Læs mere

VEDTÆGTER. For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911

VEDTÆGTER. For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911 VEDTÆGTER For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911 1 1. NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED, MEDLEMSKAB. 1.1 NAVN: Aalborg Tegnsprogsforening (skiftet navn fra Aalborg Døveforening d. 18.

Læs mere

Vedtægter Lokalforeningens vedtægter sætter rammerne for lokalforeningens arbejde.

Vedtægter Lokalforeningens vedtægter sætter rammerne for lokalforeningens arbejde. 1 Vedtægter Lokalforeningens vedtægter sætter rammerne for lokalforeningens arbejde. På de følgende sider er der en beskrivelse af, hvad vedtægterne kan/skal indeholde og kommentarer til de enkelte punkter.

Læs mere

VEDTÆGTER. Studenterforum UCN

VEDTÆGTER. Studenterforum UCN VEDTÆGTER Studenterforum UCN Gældende fra og med 1. nov. 2018 Vedtægter for Studenterforum UCN (2018) Indhold Formål... 2 Sammensætning af forretningsudvalget... 2 Organisering af forretningsudvalget...

Læs mere

Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI).

Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). 1. Foreningens navn og hjemsted: 1.1: Foreningens navn er Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). Hjemsted er Brancheforeningens

Læs mere

Vedtægter for Albertslund Gamerz pr. 19. april 2017

Vedtægter for Albertslund Gamerz pr. 19. april 2017 Vedtægter for Albertslund Gamerz pr. 19. april 2017 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Albertslund Gamerz. Stk. 1.1. Det forkortede navn A GamerZ benyttes i daglig tale og til markedsføringsformål.

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Studenterhuset RUC

Vedtægter for Foreningen Studenterhuset RUC Vedtægter for Foreningen Studenterhuset RUC Godkendt af den ordinære generalforsamling torsdag d. 28. november 2013 Artikel 1: Navn og hjemsted 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen Studenterhuset

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen Afsavn

VEDTÆGTER. Foreningen Afsavn VEDTÆGTER Foreningen Afsavn 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er: Stk. 2. Foreningens hjemsted er: Foreningen Afsavn 8300 Odder 2. foreningens formål: Stk.1 a) At tilbyde støtte, vejledning

Læs mere

Fight Center Herning. 1. Foreningens navn er Fight Center Herning. Foreningens undertitel er Foreningen for Mixed Martial Arts.

Fight Center Herning. 1. Foreningens navn er Fight Center Herning. Foreningens undertitel er Foreningen for Mixed Martial Arts. Fight Center Herning Vedtægter 1 Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Fight Center Herning. Foreningens undertitel er Foreningen for Mixed Martial Arts. 2. Foreningen er hjemmehørende i Herning. Sandagervej

Læs mere

Vedtægter SIND Ungdom

Vedtægter SIND Ungdom Vedtægter SIND Ungdom 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er SIND Ungdom. SIND Ungdoms hjemsted er København. SIND Ungdom er en selvstændig og landsdækkende ungdomsorganisation uden religiøse eller

Læs mere

Vedtægter. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune.

Vedtægter. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2 Formål Klubbens formål er - at varetage medlemmernes interesse for fritidssejlads - at arbejde for at øge

Læs mere

Referat af FU-møde d. 16/3 2008, afholdt hos Hanne Kaarsberg kl

Referat af FU-møde d. 16/3 2008, afholdt hos Hanne Kaarsberg kl Referat af FU-møde d. 16/3 2008, afholdt hos Hanne Kaarsberg kl. 10-19. Til stede: Tom Høj (TH), Preben Bendixen (PB), Hanne Kaarsberg (HK), Aase Nissen (AN), Heidi Tværmose (HT), Inge Nord (IN), Hanne

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet.

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. Vedtægter for Spejderne i Ringsted 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. 2: FORMÅL Samrådets formål er at varetage de tilsluttede enheders

Læs mere

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Socialt Udviklingscenter, SUS. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Formål Socialt Udviklingscenter SUS er

Læs mere

VEDTÆGTER. 4. Generalforsamlingen

VEDTÆGTER. 4. Generalforsamlingen VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Middelfart Økologiske Fødevarefællesskab forkortet MØF. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Middelfart Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål

Læs mere

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds. Forslag til vedtægtsændring 01.04.2015

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds. Forslag til vedtægtsændring 01.04.2015 Holbæk Lærerkreds Vedtægter for Holbæk Lærerkreds Forslag til vedtægtsændring 01.04.2015 GUL skrift = nuværende ordlyd BLÅ skrift = forslag til ny ordlyd 1 Kredsens navn er Holbæk Lærerkreds, som udgør

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På den nys overståede generalforsamling, var der ikke mødt de nødvendige 2/3 af medlemmerne frem, så forsamlingen var ikke beslutningsdygtig. Forslaget til vedtægter

Læs mere

Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening

Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening 1 Foreningen Gadstrup Gymnastik Forening (GIFG) er en afdeling af Gadstrup Idrætsforening (GIF), der har hjemsted i Roskilde Kommune. Gadstrup IF er tilsluttet

Læs mere

1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København K.

1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København K. Vedtægter for Interkulturelt Kvinderåd 1. Foreningens navn og adresse 1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING

VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING 1 Kredsens navn er Aalborg Lærerforening. Den udgør kreds 153 af Danmarks Lærerforening og har hjemsted i Aalborg kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Generalforsamlingen den 20. april 2015 kl. 19 på Maikroen

Generalforsamlingen den 20. april 2015 kl. 19 på Maikroen Dagsorden: Generalforsamlingen den 20. april 2015 kl. 19 på Maikroen Valg af dirigent. 2. Valg af referent, og 2 stk. stemmetællere 3. Præsentation af bestyrelsen. 4. Godkendelse af dagsorden. 5. Forelæggelse

Læs mere

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850,

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850, Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. Terslev den 9. oktober 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. I henhold til grundejerforeningens vedtægter 8, indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling onsdag den

Læs mere

Vedtægter. at gennemføre: klubløb, foredrag og filmforevisninger, at skabe:

Vedtægter. at gennemføre: klubløb, foredrag og filmforevisninger, at skabe: Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. 18. S E P T E M B E R 2010

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. 18. S E P T E M B E R 2010 PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. 18. S E P T E M B E R 2010 Indholdsfortegnelse Vedtægter:... 3 1 Navn:... 3 Hjemsted:...

Læs mere

Vedtægter for Guldborgsund Væddeløbsforening

Vedtægter for Guldborgsund Væddeløbsforening Vedtægter for Guldborgsund Væddeløbsforening 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Guldborgsund Væddeløbsforening og den har hjemsted i Guldborgsund Kommune. Foreningen er stiftet xx.xx.20xx 2 Formål

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

VEDTÆGTER - KØBENHAVNS MOSKE

VEDTÆGTER - KØBENHAVNS MOSKE VEDTÆGTER - KØBENHAVNS MOSKE 1 Instituttets grundlag Instituttets navn er Københavns Moske med binavnet Imam Malik Instituttet. Instituttet er et islamisk og sunni muslimsk trossamfund. Instituttets hjemsted

Læs mere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Vedtægter for Netværk Modermærkekræft (NeMo) 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Stk. 1. Foreningens navn er Netværk Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er den til enhver tid værende formands

Læs mere

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Forslag til vedtægtsændringer Understregede og kursiverede afsnit i gældende vedtægter foreslås erstattet af de kursiverede tekststykker under de enkelte paragraffer. PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

a. Hvornår og hvor skal det finde sted? b. Hvilke emner skal tages op. Evt. en alternativ måde at afholde Plenarforsamlingen på

a. Hvornår og hvor skal det finde sted? b. Hvilke emner skal tages op. Evt. en alternativ måde at afholde Plenarforsamlingen på FU-møde afholdt søndag den 13. juli 2003 kl. 11.00 på Musholm Feriecenter - Korsør Deltagere: Referent: Ole Amstrup (OA, JYRAK), Dorte Kaae (DK, JYRAK), Vivi Fletcher (VF, Racekatten), Camilla Scharff

Læs mere

DANSK CONNEMARA PONY SELSKAB

DANSK CONNEMARA PONY SELSKAB FORENINGENS VEDTÆGTER 1 Navn, hjemsted og bestemmelser Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Connemara Pony Selskab (DCPS) og er stiftet d. 15. januar 2011. Stk. 2. Foreningens hjemsted følger den til enhver

Læs mere

Vedtægter for Revideret efter ekstraordinær generalforsamling den

Vedtægter for Revideret efter ekstraordinær generalforsamling den Vedtægter for Revideret efter ekstraordinær generalforsamling den 26.10.2018 1 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er : PROSA/SAS. Foreningen af EDB-folk i SAS, Danmark. Foreningens hjemsted er København.

Læs mere

AntenneForeningen i Kolding Sydbanegade 4, st. tv. 6000 Kolding Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6

AntenneForeningen i Kolding Sydbanegade 4, st. tv. 6000 Kolding Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6 Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6 Referat fra de ekstraordinære generalforsamlinger i AntenneForeningen i Kolding, AFiK, mandag den 1. oktober 2007 i auditoriet, KUC, Ågade 27. Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE D K G Danish Quality Assurance Group 1 NAVN Gruppens navn er "DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE". Navnet forkortes DKG. Gruppen er stiftet 09. oktober

Læs mere

Kerteminde Jollehavn

Kerteminde Jollehavn Kerteminde Jollehavn 1 Navn og hjemsted Vedtægter Foreningens navn er Kerteminde Jollehavn og har hjemsted Jollehavnen 1, 5300 Kerteminde 2 Formål Foreningens formål er at drive og udvikle en jollehavn

Læs mere

Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962

Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962 Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962 Bestyrelsen Side 1/6 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er: GLADSAXE FILM- & VIDEOKLUB (GFV) GFV's hjemmeside: www.gfv.dk. GFV har egen ungdomsafdeling Gladsaxe

Læs mere

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Ishøj Idrætsforening Vedtægter for Ishøj Idrætsforening Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Vedtægter for foreningen Ishøj Idrætsforening 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Ishøj Idrætsforening

Læs mere

Vedtægter for. Kommentarer. 1. Navn og hjemsted. 1.1 Foreningens navn er. 1.2 Foreningens hjemsted er

Vedtægter for. Kommentarer. 1. Navn og hjemsted. 1.1 Foreningens navn er. 1.2 Foreningens hjemsted er Vedtægter for Kommentarer 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er 1.2 Foreningens hjemsted er 1.3 Foreningen er tilknyttet Dansk Oplysnings Forbund. 2. Formål 2.1 Foreningens primære formål er at forestå

Læs mere

Stk. 2. Medlemmer af SLS har samme pligter og medlemsrettigheder som øvrige medlemmer af Dansk Sygeplejeråd, jf. Dansk Sygeplejeråds love 4.

Stk. 2. Medlemmer af SLS har samme pligter og medlemsrettigheder som øvrige medlemmer af Dansk Sygeplejeråd, jf. Dansk Sygeplejeråds love 4. Vedtægter for SLS Kapitel 1 Sammenslutningens navn, formål og medlemmer 1. Navn Sammenslutningens navn er Sygeplejestuderendes Landssammenslutning (SLS). På engelsk bliver dette oversat til Danish Nursing

Læs mere

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Søndag d. 2. april 2017 kl. 9:30 Sted: Århus Firma Sport, Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Århus N (til JYRAKS udstilling) Dagsorden 1. Registrering

Læs mere

M U L T I S A L I V O E R L A D E G Å R D

M U L T I S A L I V O E R L A D E G Å R D Vedtægter for foreningen Multisal i 1 Navn 1.1 Foreningens navn er Multisal i 1.2 Foreningen er stiftet den 19. august 2011 1.3 Foreningens hjemsted er, 1.4 Foreningen er ikke medlem af landsdækkende organisationer

Læs mere

Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997

Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997 Øresund Klubfodbolds (ØKF) vedtægter anno 2016 Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997 Stk. 2. Foreningen er tilsluttet DBU København

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SENIOR MC DANMARK

VEDTÆGTER FOR SENIOR MC DANMARK VEDTÆGTER FOR SENIOR MC DANMARK Stiftet den 17. juni 1984. Indholdsfortegnelse 1 Foreningens navn og hjemsted...side 2 2 Foreningens formål....side 2 3 Medlemmer og deltagelse i klubbens arrangementer...side

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune.

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. Greve Lærerforening Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. 2. Formål Kredsens formål er at varetage

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer for Foreningen Ådalen Retræte

Forslag til vedtægtsændringer for Foreningen Ådalen Retræte Omstående gengives i et skema med tre kolonner foreningens Ådalen Retrætes vedtægter, som de blev vedtaget ved generalforsamlingen den 25. maj 2010. Ved vedtagelsen blev der protokolleret følgende under

Læs mere

Studentermenigheden i København

Studentermenigheden i København Studentermenigheden i København Vedtægt af 19. april 2017 Side 1 af 15 1 Grundlag 2 Formål 3 Ordinær Generalforsamling 4 Ekstraordinær Generalforsamling 5 Bestyrelsen 6 Bestyrelsens præsidium 7 Bestyrelsesmøder

Læs mere

Vedtægt. for. Grundejersammenslutningen i Tårnby Kommune

Vedtægt. for. Grundejersammenslutningen i Tårnby Kommune Vedtægt for Grundejersammenslutningen i Tårnby Kommune Stiftet den 15. november 1927 1. Navn og hjemsted. Stk. 1, Foreningens navn er Grundejersammenslutningen i Tårnby Kommune. Stk. 2, Foreningens hjemsted

Læs mere

Vendsyssel Husflidsforening. I daglig tale: Vendsyssel Husflid.

Vendsyssel Husflidsforening. I daglig tale: Vendsyssel Husflid. Love for Vendsyssel Husflidsforening. I daglig tale: Vendsyssel Husflid. 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er Vendsyssel Husflidsforening med hjemsted i Hjørring, Brønderslev og Jammerbugt Kommuner.

Læs mere

Vedtægter for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune

Vedtægter for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune Vedtægter for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune 1 Navn Foreningens navn er: Vælgerforening for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune Foren ingens hjemsted: Jammerbugt kommune 2 Formål Foreningens formål er

Læs mere

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben.

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben. Vedtægter 1. Navn og tilhørsforhold Stk.1. Klubbens navn er AC TAP klubben ved Aarhus Universitet. Klubben har hjemsted ved Aarhus Universitet. 2. Medlemskab af organisation og formål Klubben er en arbejdspladsklub

Læs mere

Vedtægter For Indre Missions Unge I Viborg

Vedtægter For Indre Missions Unge I Viborg Vedtægter For Indre Missions Unge I Viborg Indholdsfortegnelse 1 Navn...2 2 Formål...2 3 Tilhørsforhold...2 4 Aktiviteter...2 5 Bidragyderkreds...2 6 Generalforsamling...2 7 Ekstraordinær generalforsamling...3

Læs mere

DAMGÅRDEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN. Dato: 14.04.2014. www.damgaarden3000.dk

DAMGÅRDEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN. Dato: 14.04.2014. www.damgaarden3000.dk VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN Dato: 14.04.2014 Indhold 1. Foreningens navn 2. Formål 3. Samarbejde 4. Medlemmer 5. Revisorer 6. Optagelse af andre foreninger 7. Bestyrelse 8. Driftsleder 9. Regnskabsføring

Læs mere

Vedtægter for Hvidovre Lærerforening

Vedtægter for Hvidovre Lærerforening 1 Hvidovre Lærerforening, med hjemsted i Hvidovre Kommune, udgør kreds 14 af Danmarks Lærerforening, har til formål, - at varetage medlemmernes økonomiske, tjenstlige samt pædagogiske interesser og at

Læs mere

Indstilling til nye vedtægter

Indstilling til nye vedtægter Indstilling til nye vedtægter Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen at vedtage nye vedtægter for foreningen Danske Journaliststuderende RUC. Baggrund: Foreningens vedtægter er efterhånden mange

Læs mere

VEDTÆGTER FOR 92-GRUPPEN. 1 NAVN Foreningens navn er 92-gruppen. Betegnelsen 92-gruppen Forum for Bæredygtig Udvikling anvendes også.

VEDTÆGTER FOR 92-GRUPPEN. 1 NAVN Foreningens navn er 92-gruppen. Betegnelsen 92-gruppen Forum for Bæredygtig Udvikling anvendes også. VEDTÆGTER FOR 92-GRUPPEN 1 NAVN Foreningens navn er 92-gruppen. Betegnelsen 92-gruppen Forum for Bæredygtig Udvikling anvendes også. Internationalt anvendes navnet Danish 92 Group eller Danish 92 Group

Læs mere

Køge Taekwondo Klub, To San Tangmosevej Køge. Vedtægter for. To San. Køge Taekwondo Klub. To San vedtægter ver. 2.0 September 2010 Side 1 af 5

Køge Taekwondo Klub, To San Tangmosevej Køge. Vedtægter for. To San. Køge Taekwondo Klub. To San vedtægter ver. 2.0 September 2010 Side 1 af 5 Vedtægter for To San Køge Taekwondo Klub To San vedtægter ver. 2.0 September 2010 Side 1 af 5 1. Navn og hjemsted: Klubbens navn: To San Taekwondo Klub, Køge. Klubbens hjemsted er: Køge Kommune. 2. Formål:

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Enhedslisten Middelfart. Foreningen

Læs mere

Referat fra Felis Danicas Plenarforsamling d. 24. februar 2008 Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning 4)

Referat fra Felis Danicas Plenarforsamling d. 24. februar 2008 Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning 4) Referat fra Felis Danicas Plenarforsamling d. 24. februar 2008 Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning 4) Regnskab 5) Optagelse af nye klubber. Der er ikke nogen

Læs mere

Vedtægter for Danske Kliniske Onkologers Organisation

Vedtægter for Danske Kliniske Onkologers Organisation 1 Organisationens navn er Danske Kliniske Onkologers Organisation 2 Organisationens formål er at varetage medlemmernes faglige, organisatoriske, økonomiske og kollegiale interesser 3 Medlemskab 3.1 Organisationen

Læs mere

Vedtægter for Brønderslev Tennisklub:

Vedtægter for Brønderslev Tennisklub: Vedtægter for Brønderslev Tennisklub: 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Brønderslev Tennisklub (BTK), som er stiftet den 2. maj 1897 og har hjemsted i Brønderslev Kommune. Foreningen er tilsluttet

Læs mere