SCHIFTERS BÅDLAUG Kanonbådsvej København K. Sendt pr. mail til København,

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SCHIFTERS BÅDLAUG Kanonbådsvej København K. Sendt pr. mail til København,"

Transkript

1 Kystdirektoratet Højbovej Lemvig Sendt pr. mail til het@kyst.dk København, Indsigelse mod ansøgninger om etablering af anlæg i Erdkehlgraven. Som storbruger af vandet og området omkring det ansøgte område har vi i de sidste 10 år fulgt stedets forandring både mht. fuglelivet, sivbevoksningen langs Refshalevej og de ting, der er foregået i vandarealerne. Ansøgningen bærer præg af en idealisme, der ikke har hold i virkeligheden. Vi vil her beskrive de faktiske forhold, som har fundet sted igennem årene fra maj 2008: Kysten, maj Under overskriften BAGGRUND nævnes, at Fredens Havn er opstået igennem flere år. Der har ligget 2 både ved Kanonbådsskur 3 og ikke i det ansøgte område. Den ene blev forsøgt renoveret af en engelsk dame, men sank og lå der meget længe. Den anden, som nogle arkitektstuderende ville istandsætte, sank, lækkede olie med forurening til følge og blev derefter fjernet. Når der hævdes FLERE ÅR er det fra 2010, hvor der kommer både af forskellig beskaffenhed ind i Erdkehlgraven.

2 September Under overskriften Om ansøger Foreningen Fredens Havn beskrives formålet - herunder at vise hensyn til naturen. Fugle er forsvundet fra området, bl.a. ses der ikke mere ænder med ællinger, hejrer i sivbevoksningen eller lappedykkere i de senere år. I sivbevoksningen langs Refshalevej er der lavet stier flere steder ned mod vandet, hvor der bl.a. ligger småbåde, byggematerialer og tømmerflåder.

3 Forskønnelse og vedligeholdelse af området er beskrevet som et mål, men som det har set ud de senere år, bærer det præg af, at der er meget forskellige holdninger til, hvad forskønnelse er. Foreningen består af 15 medlemmer, som ikke vil lade sig udvide med flere medlemmer - altså en privatisering i et statsligt område! Medlem eller ej? Med den tilstrømning af mennesker der er på bådene og i sivbevoksningen, enten tilsejlende eller via vejen bevirker 15 medlemmer og deres besøgende et stort slid på et naturområde. Under overskriften Beskrivelse af anlæggets omfang, beskrives der et område på omkring 40 x 120 meter.

4 I det medfølgende kort over området, er der skitseret et noget større område, som går ca. 60 meter fra land og 30 m ind på land. Det hele med en længde på ca. 120 meter. De 30 m ind på land inddrager både sivbevoksning, vej og privat grund. Den nuværende situation er, at kun en lille del af de både som ansøgningen vedrører, ligger inden for det søgte. De fleste af bådene - samt det, der kaldes Krydset - ligger p.t. udenfor området. Krydset beskrives som opsamlingssted for affald, der kommer flydende i vandet. Fakta har været at rigtig mange af bådene har ligget fortøjet og har ikke givet plads til opsamling af affald. Som genbo på den anden side af vandet har vi de sidste 3 år samlet betydeligt mere byggemateriale op fra vandet end før. Den bro, der beskrives som adgangsvej til Krydset, er træ der er lagt ned gennem sivbevoksningen med udgangspunkt fra en overdækket terrasse, som har været på stedet siden 2010.

5 Krydset er lavet af den tidligere kystbeskyttelse, som ikke lå og flød i vandet. Den er blevet trukket fri af den eksisterende bred ved hjælp af udefra kommende entreprenørmaskiner og senere samlet ude midt i vandet for at blive brugt til fortøjning af både. Bjælkerne af pommersk fyr, der er anvendt til konstruktionerne, ligger stadig med strittende befæstningsbolte. I området har der endvidere været indslæbt en stor flydedok fra Sydhavnen, som spærrede for halvdelen af det sejlbare område. Den er dog øjensynlig midlertidigt blevet fjernet. PILEN Pilen ligger i det ansøgte område, og sivbevoksningen er nedtrådt og bærer præg af mange menneskers færden.

6 TREKANTEN Sivbevoksningen er nedtrådt. Der er lavet fortøjninger - uden afmærkning - til eksisterende pæl midt i Erdkehlgraven til fare for de både, der kommer sejlende, og som ikke kender området. Der er endvidere fastgjort et solidt tov - delvis under vand - som også er til stor fare for både med ukendskab til stedet. Alene dette faktum afslører, at beboerne ikke kan være sejlkyndige, da det er stærkt ubehageligt at blive overrasket af disse undervandsforhindringer - ja, grænsende til livsfarligt! At toiletforholdene bl.a. er blevet løst ved at have en aftale med Frederiks Bastion er ikke korrekt, da forpagterne af Bastionen udelukkende giver udtryk for problemer i den forbindelse. Dykkere fra Søværnet, som træner i området, har haft flere ubehagelige møder med menneskelig afføring i og under vandet. Turisterne oplever ofte, når de er med en turbåd eller Kanalrundfart, at nøgne mennesker står på konstruktionerne og tisser ned i vandet og/eller ind imellem bevidst vender bar røv. De tre eldrevne joller, som ansøgerne har, er for øvrigt ikke medtaget i ansøgningen.

7 I ansøgningen gives der udtryk for, at de både, der ikke er søgt om tilladelse til, giver et rodet præg, hvilket er korrekt! Det er faktisk hele bådflokken samt tømmerflåder med huse på, der giver et særdeles rodet præg. Ja, der kommer meget skrald ind i Erdkehlgraven, som der beskrives; men det er ikke blevet mindre synligt siden 2010, hvor Fredens Havn begyndte at placere tømmerflåder, småbåde, byggematerialer etc. i sivene. I ansøgningen beskrives området, før de ankom som værende et vand med sunkne både og masser af skrald fra Københavns Havn. Dette må siges at være en sandhed med modifikationer: Der er stadig sunkne både og masser af skrald. Påstanden om at eksistensen af Fredens Havn har gavnet flora og fauna er bestemt en omgåelse af sandheden, da sivbevoksningen er gennemhullet af stier og oplagspladser for byggematerialer. De ynglende fugle har i stort antal forladt området. At deres adgangsbroer og jollebroer er lavet på stolper hen over sivene er også en sandhed med modifikationer. De er placeret direkte ovenpå sivene. Der omtales ved beskrivelsen af bådene, at nogle af dem bare henstod uden ejere på Refshalevej. o En enkelt af disse både blev i april 2013 fragtet med vognmand til Refshalevej udefra, og derefter startede renoveringen ret hurtigt af båden.

8 Denne båd ligger for anker og er anbragt langt fra området, der er ansøgt om. En af bådene bliver brugt flittigt som overnatningssted for mange udefra kommende. I ansøgningen nævnes intet om husbåde!

9 Efter henvendelse fra os til Arkitektskolen og Filmskolen om, hvorvidt de havde kendskab til bådprojektet, har vi fået svaret, at det kendte de ikke noget til. Det kan derfor undre, at der står i ansøgningen, at projektet bakkes op af disse skoler. Der er dog åbenbart blevet hentet materialer på de nævnte skoler. Enkelte af ansøgerne har da også deres daglige gang her som studerende. At samle efterladte både fra andre dele af Erdkehlgraven og sejle dem til det ansøgte område er ret betænkeligt - set i forhold til det antal, der er ansøgt om. Alle disse både er med til at give det meget rodede præg. At ansøgerne samler skrald til gavn for miljø og natur, har ikke været med til at få fuglene tilbage til området og har ej heller haft nogen positiv indflydelse på floraen og faunen. At ansøgerne bestræber sig på ikke at påvirke eller ødelægge sivskoven, er derfor noget af en påstand. Når ansøgerne taler om at være NYSKABENDE, kan der kun være tale om, at det er anderledes og en anderledes opfattelse af, hvad forskønnelse af et område indebærer. Siden 2010, hvor antallet af ulovligt anbragte både er steget, har der desuden været: a) en båd der udbrændte (vraget ligger der fortsat), b) politiets fund af 12 kg hash og skunk på en af bådene samt c) en båd der sank med forurening til følge, så Københavns Brandvæsen måtte lægge flydespærrer ud.

10 Vedr. Mark Sousas ansøgning. Her er tale om et skib, der bør ligge et sted med lignende skibe.

11 Endelig skal det bemærkes, at Schifters Bådlaug måtte have omkring 10 ansøgninger ude til forskellige instanser for at få en godkendelse i 2003/2004. Det kan undre, hvis Fredens Havn kun fokuserer på ansøgninger til Kystdirektoratet. Da det lykkedes for os, var det med adskillige restriktioner, bl.a. indefrysning af et depositum og garanti for, at fortøjringspælene blev fjernet ved Bådlaugets eventuelle opløsning. Vi savner endvidere en beskrivelse af sammensætningen af en eventuel ledelse/bestyrelse for Fredens Havn. Med venlig hilsen Schifters Bådlaug Lars Hermann, formand

hhv. via en mindre tømmerflåde eller ved joller, der har anløbsbro ved land.

hhv. via en mindre tømmerflåde eller ved joller, der har anløbsbro ved land. 17-01-2014 Kystdirektoratet Højbovej 1, 2620 Lemvig Att: Hans Erik Cutoi-Toft, het@kyst.dk Sagsnr. 2013-0253806 Dokumentnr. 2013-0253806-3 Københavns Kommunes høringssvar til Kystdirektoratets høring om

Læs mere

Advokaterne Foldschack & Forchhammer Line Barfod Skindergade 23Postboks 2257 1019 København K

Advokaterne Foldschack & Forchhammer Line Barfod Skindergade 23Postboks 2257 1019 København K Advokaterne Foldschack & Forchhammer Line Barfod Skindergade 23Postboks 2257 1019 København K Kystdirektoratet J.nr. 13/00805-186 Ref. Hans Erik Cutoi-Toft 26-06-2014 Afslag på ansøgning om tilladelse

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Kirsten Eskesen Kaalundsvej 43 5230 Odense M Kystdirektoratet J.nr. 15/00727-16 Ref. Laura Storm Henriksen 15-02-2016 Tilladelse til etablering af fortøjningsbøje ud for matr. nr. 1ah, Langø, Stubberup,

Læs mere

Tilladelse til etablering af bade- og bådebro ud for Peder Gribs Vej 11, 7000 Fredericia

Tilladelse til etablering af bade- og bådebro ud for Peder Gribs Vej 11, 7000 Fredericia Frank og Heidi Moos Peder Gribs Vej 11 7000 Fredericia Tilladelse til etablering af bade- og bådebro ud for Peder Gribs Vej 11, 7000 Fredericia 17-12-2018 Sags id.: 18/4444 Sagsbehandler: Lars Kronborg

Læs mere

Bådlauget Halvtolv. Husorden for Bolværkerne (revideret april 2015)

Bådlauget Halvtolv. Husorden for Bolværkerne (revideret april 2015) Bådlauget Halvtolv Husorden for Bolværkerne (revideret april 2015) Indhold 0 Skal læses... 3 1 Alment om Bolværkerne... 4 1.1 Dybdeforhold... 4 1.2 Besejlingsforhold... 4 1.3 Placering af strøm- og vandudtag...

Læs mere

Fredericia Kommune meddeler tilladelse til det ansøgte på nedenstående vilkår.

Fredericia Kommune meddeler tilladelse til det ansøgte på nedenstående vilkår. Afsender: Gothersgade 20, 7000 Fredericia Troels Bjarne Thomsen Ernst Carlsens Vej 10B 7000 Fredericia Tilladelse til bade- og bådebro Afgørelse Fredericia Kommune meddeler hermed tilladelse, efter bekendtgørelse

Læs mere

2. De skørter, der er påmonteret bade- og bådebroen (se bilag 2), skal fjernes inden 8. december 2014.

2. De skørter, der er påmonteret bade- og bådebroen (se bilag 2), skal fjernes inden 8. december 2014. Carsten Rasmussen Egebæksvej, 42A 7000 Fredericia 13-10-2014 Sags id.: 13/3189 Sagsbehandler: Lars Kronborg Bak Tilladelse til fælles bade- og bådebro, Egebækvej 44, 7000 Fredericia Afgørelse Fredericia

Læs mere

Tilladelse til bade- og bådebro ud for Sønderskovvej 71, 7000 Fredericia

Tilladelse til bade- og bådebro ud for Sønderskovvej 71, 7000 Fredericia Tomas Balezantis Sønderskovvej 71 7000 Fredericia Tilladelse til bade- og bådebro ud for Sønderskovvej 71, 7000 Fredericia Afgørelse 08-06-2015 Sags id.: 14/11915 Sagsbehandler: Lars Kronborg Bak Fredericia

Læs mere

Mark Sousa Köpenhamnvägen 24 A 21743 Malmö Sverige. Kystdirektoratet J.nr. 13/00805-187 Ref. Hans Erik Cutoi-Toft 26-06-2014

Mark Sousa Köpenhamnvägen 24 A 21743 Malmö Sverige. Kystdirektoratet J.nr. 13/00805-187 Ref. Hans Erik Cutoi-Toft 26-06-2014 Mark Sousa Köpenhamnvägen 24 A 21743 Malmö Sverige Kystdirektoratet J.nr. 13/00805-187 Ref. Hans Erik Cutoi-Toft 26-06-2014 Afslag på ansøgning om tilladelse til etablering af anlæg i Erdkehlgraven ud

Læs mere

Til Ejerne af Taarbæk Strandvej 44C 2930 Klampenborg v/arkitekt Peter Kjær Tilladelse til badebro

Til Ejerne af Taarbæk Strandvej 44C 2930 Klampenborg v/arkitekt Peter Kjær Tilladelse til badebro Til Ejerne af Taarbæk Strandvej 44C 2930 Klampenborg v/arkitekt Peter Kjær pkj@peterkjaer.as Dato: 26-06-2019 Ref.: gej J.nr.: 04.18.10-K08-2-19 Tilladelse til badebro Ejendom: Taarbæk Strandvej 44C, matr.

Læs mere

Tilladelse til badebro, samt bådebro for joller, Trelde Næsvej MyCamp Treldenæs

Tilladelse til badebro, samt bådebro for joller, Trelde Næsvej MyCamp Treldenæs MyCamp Treldenæs v. Steen Petersen Trelde Næsvej 297 7000 Fredericia 29-04-2015 Sags id.: 15/3012 Sagsbehandler: Lars Kronborg Bak Tilladelse til badebro, samt bådebro for joller, Trelde Næsvej 297 - MyCamp

Læs mere

Til Dragør Kommune Dragør 4/2 2017

Til Dragør Kommune Dragør 4/2 2017 Til Dragør Kommune Dragør 4/2 2017 Vedr. vores husbåd pt. beliggende ved Dragør Fort. Vi tager kontakt til jer fordi vi er kommet i knibe! Vi er en familie på 4 med 2 skolesøgende børn på hhv. 7 og 10

Læs mere

Tilladelse til badebro

Tilladelse til badebro Jens Nyegaard Flintebjerg 13 Osted 4320 Lejre Den 12. marts 2015 Natur, Miljø og Trafik Tilladelse til badebro Odsherred Kommune har modtaget dokumentation vedrørende eksisterende badebro ud for matrikel

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Thorsminde Havn Vesterhavsvej 1A 6990 Ulfborg Kystdirektoratet J.nr. 15/01290-24 Ref. Thomas Larsen 14-06-2016 Tilladelse til etablering af højvandssikring ved Thorsminde Havn, Vesthavnen, matr.nr. 33k

Læs mere

Ansøgningen er behandlet efter bekendtgørelse nr. 232 af 12. marts 2007 om bade- og bådebroer.

Ansøgningen er behandlet efter bekendtgørelse nr. 232 af 12. marts 2007 om bade- og bådebroer. Mads Ulrich Hambros Allé 21, 1. sal 2900 Hellerup1 13. juli 2015 Sagsnr. GEO-2015-01119 Tilladelse til etablering af bade- og bådebro Marievej 23, 2900 Hellerup Ansøgningen Ejer af ejendommen ønsker at

Læs mere

Ejerne af Taarbæk Strandvej 16 v/peter Kjær

Ejerne af Taarbæk Strandvej 16 v/peter Kjær Dato: 17-05-2018 Ejerne af Taarbæk Strandvej 16 v/peter Kjær pk@peterkjær.as Ref.: J.nr.: gej 04.18.10-K08-1-18 Tilladelse til badebro Ejendom: Taarbæk Strandvej 16, matr.nr. 9c Taarbæk By, Taarbæk Lyngby-Taarbæk

Læs mere

Tilladelse til bade- og bådebro, Toldbodvej 72, 7000 Frederica

Tilladelse til bade- og bådebro, Toldbodvej 72, 7000 Frederica NBC MARINE ApS Att. Claus Andreasen Hejreskovvej 10E 3490 Kvistgård 18-06-2014 Sags id.: 14/4029 Sagsbehandler: Lars Kronborg Bak Tilladelse til bade- og bådebro, Toldbodvej 72, 7000 Frederica I ansøgning

Læs mere

Anni Lassen (anl) B. Hvem ansøger? Ansøger er Jørgen Kildegaard, Degnemosen 16, 5700 Svendborg. Mail adresse:

Anni Lassen (anl) B. Hvem ansøger? Ansøger er Jørgen Kildegaard, Degnemosen 16, 5700 Svendborg. Mail adresse: Anni Lassen (anl) Vedhæftede filer: Christoffer Grubb på vegne af SVANA hovedpostkasse 17. november 2016 09:43 $Kystdirektoratet (kdi) Jørgen Kildegaard VS: Ansøgning om klaptilladelse til oprensningsmateriale

Læs mere

Til dig, der bor ved kysten. - regler og love for kystområdet

Til dig, der bor ved kysten. - regler og love for kystområdet Til dig, der bor ved kysten - regler og love for kystområdet 2012 Forord Kysten i Fredericia Kommune er i særklasse, fordi kystlandskabet rummer store og meget forskellige natur- og landskabsværdier. Det

Læs mere

Peter Ragnar Garrett Ole Steffens Vej 1, st 2930 Klampenborg. Tilladelse til badebro

Peter Ragnar Garrett Ole Steffens Vej 1, st 2930 Klampenborg. Tilladelse til badebro Peter Ragnar Garrett Ole Steffens Vej 1, st 2930 Klampenborg Tilladelse til badebro Ejendom: Ole Steffens Vej 1, 2930 Klampenborg, matr. 2of Taarbæk By, Taarbæk. Lyngby-Taarbæk Kommune har den 27. marts

Læs mere

Malene Malling Taarbæk Strandvej Klampenborg cc.

Malene Malling Taarbæk Strandvej Klampenborg cc. Dato: 23-05-2019 Malene Malling Taarbæk Strandvej 22 2930 Klampenborg mm@malling.com cc. phv@horten.dk Ref.: J.nr.: gej 04.18.10-K08-3-17 Tilladelse til badebro Ejendom: Taarbæk Strandvej 22, matr.nr.

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til ny spuns og opfyld, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til ny spuns og opfyld, på de vilkår som fremgår nedenfor. Samsø Kommune att.: Joachim Machholm kommune@samsoe.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/01564-12 Ref. Thomas Larsen 11-04-2016 Tilladelse til ny spuns og opfyld i Ballen Lystbådehavn, matr.nr. 149a Brundby By,

Læs mere

Spøttrup Strand Grundejerforening v. Ruben Andersen Sags Id

Spøttrup Strand Grundejerforening v. Ruben Andersen Sags Id Spøttrup Strand Grundejerforening v. Ruben Andersen. Teknik & Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Tilladelse til opsætning af badebro ud for matrikel nr.1i Spøttrup By, Halling. Der meddeles hermed tilladelse

Læs mere

Genopførelse og udvidelse af eksisterende bro ud for Løveroddevej

Genopførelse og udvidelse af eksisterende bro ud for Løveroddevej Kolding Kommune, Vej & Park Nytorv 11 6000 Kolding marie@kolding.dk Genopførelse og udvidelse af eksisterende bro ud for Løveroddevej 12, 6000 Kolding Kolding Kommune har den 23. juni 2016 modtaget en

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Bandholm Aktivitetsforening Havnegade 37 4941 Bandholm Kystdirektoratet J.nr. 14/00900-17 Ref. Laura Storm Henriksen 25-11-2015 Tilladelse til etablering af strand i krydset ml. Havnegade og Strandparken

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til udsætning af badeplatform ved Omø Havn, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til udsætning af badeplatform ved Omø Havn, på de vilkår som fremgår nedenfor. Foreningen Perlestranden v. formand Frede Iversen fredeomoe@email.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/01326-11 Ref. Thomas Larsen 11-04-2016 Tilladelse til udsætning af badeplatform ved Omø Havn, Slagelse Kommune

Læs mere

BEKENDTGØRELSE OM REGLER FOR FÆRDSEL M.V. PÅ ARRESØ 1

BEKENDTGØRELSE OM REGLER FOR FÆRDSEL M.V. PÅ ARRESØ 1 BEKENDTGØRELSE OM REGLER FOR FÆRDSEL M.V. PÅ ARRESØ 1 I medfør af 29, stk. 2, 71, stk. 5, 72, 78, stk. 6, og 89, stk. 3 og 4, i lov om naturbeskyttelse, jf. lovbekendtgørelse nr. 933 af 24. september 2009,

Læs mere

Slusens Bådbyggeri VED SLUSEN 34, 2300 KØBENHAVN S

Slusens Bådbyggeri VED SLUSEN 34, 2300 KØBENHAVN S Slusens Bådbyggeri VED SLUSEN 34, 2300 KØBENHAVN S. WWW.VEDSLUSEN.DK. +45 20940309 Københavns Kommune. 8. september 2017 Ansøgning om nødvendige tilladelser til udvidelse af broanlæg samt etablering af

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Aarhus Lystbådehavn, Att. Ejvind Nielsen Fiskerivej 8, 1. tv. 8000 Århus C Kystdirektoratet J.nr. 15/01106-12 Ref. Jeppe Bech Carlsen 16-12-2015 Tilladelse til renovering af to T-stykker på eksisterende

Læs mere

Nymølle Teglværks Havn v/ Erik Mark 7860 Spøttrup. 9. april Tilladelse til bådebro ved Nymølle Strand

Nymølle Teglværks Havn v/ Erik Mark 7860 Spøttrup. 9. april Tilladelse til bådebro ved Nymølle Strand Nymølle Teglværks Havn v/ Erik Mark 7860 Spøttrup 9. april 2018 Tilladelse til bådebro ved Nymølle Strand Nymølle Teglværks Havn v/erik Mark har ansøgt Skive Kommune om tilladelse til årligt at opstille

Læs mere

Afgørelse om tilladelse til udvidelse af bådebro

Afgørelse om tilladelse til udvidelse af bådebro Teknik- og Miljøforvaltningen Geisler-Norgaard att.: Ole Geisler Ved Slusen 34 2300 København S 20. juli 2018 edoc: 2017-0318315 Afgørelse om tilladelse til udvidelse af bådebro Kære Ole Geisler Vi giver

Læs mere

Ansøgning om tilladelse til anlæg på søterritoriet

Ansøgning om tilladelse til anlæg på søterritoriet Ansøgning om tilladelse til anlæg på søterritoriet Dette ansøgningsskema benyttes ved ansøgning om tilladelser til etablering, renovering og udvidelse af anlæg på søterritoriet. Husk at læse vejledningen

Læs mere

Holbæk Kommune Lise Skov Aagaard Gl. skovvej Regstrup

Holbæk Kommune Lise Skov Aagaard Gl. skovvej Regstrup Holbæk Kommune Lise Skov Aagaard Gl. skovvej 158 4420 Regstrup Dato: 18-07-2013 Dokumentnr. 13/00257-15 Sagsbehandler: Bertram Tobias Hacke Direkte tlf.nr.: 91 33 84 28 Tilladelse til opfyldning på søterritoriet

Læs mere

Retningslinjer for administrationspraksis vedrørende bade- og bådebroer

Retningslinjer for administrationspraksis vedrørende bade- og bådebroer Retningslinjer for administrationspraksis vedrørende bade- og bådebroer Fredericia Kommune 2010 INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse... 2 Indledning... 3 Behandling af ansøgninger og vilkår for tilladelse...

Læs mere

Der ønskes etableret en ny strand i Bandholm i krydset mellem Havnegade og Strandparken.

Der ønskes etableret en ny strand i Bandholm i krydset mellem Havnegade og Strandparken. Ny strand i Bandholm. Der ønskes etableret en ny strand i Bandholm i krydset mellem Havnegade og Strandparken. Stranden udformes som en bue med en diagonal på 100 meter på langs og ca 50 meter ud. Hældningen

Læs mere

Til julie kierkegaard as Att. Lars Hegnet Tilladelse til badebro

Til julie kierkegaard as Att. Lars Hegnet Tilladelse til badebro Til julie kierkegaard as Att. Lars Hegnet lh@kierkegaard.dk Dato: 09-03-2016 Ref.: gej J.nr.: 15.00.00-G01-223-14 Tilladelse til badebro Ejendom: Taarbæk Strandvej 116, matrikel nr. 6f Taarbæk By, Taarbæk

Læs mere

Tilladelse til badebro

Tilladelse til badebro Strandager Grundejerforening v. formand Jan Brinkmann Andersen Sendt til: formanden.strandager@gmail.com Den 27. februar 2015 Natur, Miljø og Trafik Tilladelse til badebro Odsherred Kommune har modtaget

Læs mere

Kystdirektoratet kan meddele påbud om at fjerne det ulovligt etableret anlæg jf. 19 b, nr. 1 i kystbeskyttelsesloven.

Kystdirektoratet kan meddele påbud om at fjerne det ulovligt etableret anlæg jf. 19 b, nr. 1 i kystbeskyttelsesloven. Peter Götzsche Egernvej 38 6000 Kolding Kystdirektoratet J.nr. 14/00620-42 Ref. Bertram Tobias Hacke 23-09-2015 Afslag på etablering af fortøjningsanlæg ud for matr. nr. 106by og 74c, Nr. Bjert By, Nr.

Læs mere

Udkast til reviderede retningslinjer for badebroer i Hørsholm Kommune (fremlagt i MPU den 23.06.2010)

Udkast til reviderede retningslinjer for badebroer i Hørsholm Kommune (fremlagt i MPU den 23.06.2010) Udkast til reviderede retningslinjer for badebroer i Hørsholm Kommune (fremlagt i MPU den 23.06.2010) Retningslinjerne for badebroer er ikke tænkt som faste regler, men retningslinjerne skal danne udgangspunkt

Læs mere

Ib Mardahl-Hansen Frederiksborgvej 195A 4000 Roskilde. Tilladelse til bade- bådebro ud for Frederiksborgvej 195A, 4000 Roskilde

Ib Mardahl-Hansen Frederiksborgvej 195A 4000 Roskilde. Tilladelse til bade- bådebro ud for Frederiksborgvej 195A, 4000 Roskilde Ib Mardahl-Hansen Frederiksborgvej 195A 4000 Roskilde Plan og Udvikling Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Tilladelse

Læs mere

Thomas Larsen (tla) Fra: Thomas Larsen (tla) Sendt: 22. juni 2015 11:34 Til: 'Leif Nielsen' Emne: Anmodning om supplerende oplysninger - turbøjer 15/00515 Hej Leif Som opfølgning på telefonsamtalen skriver

Læs mere

Anni Lassen (anl) Kystdirektoratet Anni Lassen. Kære Anni

Anni Lassen (anl) Kystdirektoratet Anni Lassen. Kære Anni Anni Lassen (anl) Fra: Sendt: 21. september 201614:24 Til: Anni Lassen (anl) Emne: SV: Vedr. Ansøgning om klaptilladelse for Kerteminde Trafikhavn Kystdirektoratet Anni Lassen Kære Anni har intet imod,

Læs mere

Grundejerforening Veddelev Svaleøvej 15 C, 4000 Roskilde. UDKAST Tilladelse til badebro på fiskervejen 50, matr.nr. 12s Veddelev By, Veddelev

Grundejerforening Veddelev Svaleøvej 15 C, 4000 Roskilde. UDKAST Tilladelse til badebro på fiskervejen 50, matr.nr. 12s Veddelev By, Veddelev Grundejerforening Veddelev Svaleøvej 15 C, 4000 Roskilde Plan- og Udvikling Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskildekom.dk UDKAST

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til anlæggelse af midlertidig anløbsbro, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til anlæggelse af midlertidig anløbsbro, på de vilkår som fremgår nedenfor. Svendborg Kommune Pr. mail svendborg@svendborg.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/03572-14 Ref. Thomas Larsen 08-12-2016 Tilladelse til opførelse af midlertidig adgangsbro for renovering af Svendborgsundbroens

Læs mere

Om og tilbygning

Om og tilbygning Om og tilbygning 2017-2019 Efter grundige undersøgelser, drøftelser og overvejelser er det blevet besluttet: Gråsten plejecenter om- og tilbygges fra de nuværende 37 boliger til at vi fremover får 48 boliger.

Læs mere

Kystdirektoratet J.nr. 14/ Ref. Ilse Gräber

Kystdirektoratet J.nr. 14/ Ref. Ilse Gräber Notat Kystdirektoratet J.nr. 14/00494-41 Ref. Ilse Gräber 13-04-2015 VVM screening, renovering af skråningsbeskyttelse, udskiftning af mur og sandfodring ud for matr. nr. 9x, Strandhoved By, Hylleholt,

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Jens K. Kvist Olesen Baunevænget 6 8410 Rønde Pr. mail jkkvist@mail.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/02447-13 Ref. Thomas Larsen 23-08-2016 Tilladelse til fortøjningsanlæg ud for Strandvejen 207, matr.nr.

Læs mere

Jeg har vedhæftet et kort over Nykøbing Sj. lystbådehavn hvor der med orange er markeret hvor tilsandingen er foregået.

Jeg har vedhæftet et kort over Nykøbing Sj. lystbådehavn hvor der med orange er markeret hvor tilsandingen er foregået. Anni Lassen (anl) Fra: Jane Brøns-Hansen Sendt: 27. juni 201615:05 Til: $Kystdirektoratet (kdi) Emne: VS: Vedr. ansøgning om By-Pass tilladelse. Vedhæftede filer: Havne Nykøbing-Rørvig kort.doc Kategorier:

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Bjørn Outzen Rasmussen Bredgade 24, lejl. 302 6000 Kolding Sendt på mail til outzen6000@gmail.com Kystdirektoratet J.nr. 16/00368-15 Ref. Peter Lomholt Langdahl 05-07-2016 Tilladelse til udlægning af en

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Anne Bytofte Vode-Nielsen Kullinggade 21 5700 Svendborg Sendt på mail til: mie.vode.moll@svendborg.dk Kystdirektoratet J.nr. 15/00540-30 Ref. Jeppe Bech Carlsen 29-04-2016 Tilladelse til etablering af

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Den nye lystbådehavn i Fredericia

Den nye lystbådehavn i Fredericia Den nye lystbådehavn i Fredericia Dette er den sjette informationsskrivelse fra ungdomsafdelingen i Fredericia Sejlklub om den nye lystbådehavn. Udgravning af havnebassinet er nu afsluttet, alle flydebroer

Læs mere

Ansøgning om tilladelse til anlæg på søterritoriet

Ansøgning om tilladelse til anlæg på søterritoriet Ansøgning om tilladelse til anlæg på søterritoriet Dette ansøgningsskema benyttes ved ansøgning om tilladelser til etablering, renovering og udvidelse af anlæg på søterritoriet. Husk at læse vejledningen

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Søvangen Bådklub V/Alex Breinholt Nielsen Tavervej 28 9270 Klarup Kystdirektoratet J.nr. 15/00647-12 Ref. Anna L. S. Østergaard 20-08-2015 Tilladelse til flytning af bådebro ud for matr. nr. 1cq Lindholm

Læs mere

Ribe Sejlklub. Kammerslusen; et stykke maritimt kulturhistorie. - det maritime Ribe. ved

Ribe Sejlklub. Kammerslusen; et stykke maritimt kulturhistorie. - det maritime Ribe. ved ved Ribe Sejlklub - det maritime Ribe Kammerslusen; et stykke maritimt kulturhistorie Indledning Området indenfor Ribe Kammersluse har sit eget helt unikke miljø med små hytter på den nordlige kanalvold

Læs mere

Tilladelse til etablering af bådebro ud for Nokken i Københavns

Tilladelse til etablering af bådebro ud for Nokken i Københavns Thomas Forslund Rundholtsvej 49 2300 København S Sendt elektronisk til thomas.forslund@gmail.com Tilladelse til etablering af bådebro ud for Nokken i Københavns Sydhavn Edvard Thomsens Vej 14 2300 København

Læs mere

E/F Ole Steffensvej 5 Ole Steffens Vej Klampenborg. Afgørelse af ansøgning om badebro

E/F Ole Steffensvej 5 Ole Steffens Vej Klampenborg. Afgørelse af ansøgning om badebro E/F Ole Steffensvej 5 Ole Steffens Vej 5 2930 Klampenborg Dato: 18-04-2016 Ref.: gej J.nr.: 04.18.10-K08-1-16 Afgørelse af ansøgning om badebro Ejendom: Ole Steffens Vej 5, matr.nr. 2x Taarbæk By, Taarbæk

Læs mere

Bade- og bådebroer Administrationsgrundlag

Bade- og bådebroer Administrationsgrundlag Miljø og Natur Bade- og bådebroer Administrationsgrundlag Bade- og bådebroer langs kysten Administrationsgrundlag, Slagelse Kommune Vedtaget af Udvalget for Miljø og Natur 26. februar 2009-1 - Indholdsfortegnelse

Læs mere

I Fredens Havn går man tur med skildpadderne

I Fredens Havn går man tur med skildpadderne I Fredens Havn går man tur med skildpadderne På 10. år lever en flok mennesker på både i en flydende fristad i vandgraven ved Christiania. Kystdirektoratet har for længst erklæret beboelsen ulovlig og

Læs mere

Tilladelse til etablering af gangbro over Søndre Refshalebassin i Københavns Havn

Tilladelse til etablering af gangbro over Søndre Refshalebassin i Københavns Havn Refshaleøens Ejendomsselskab Refshalevej 151 1432 København K Sendt elektronisk til: ks@refshaleoen.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 bts@tbst.dk www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Næstved Havn Vestre Kaj 16 4700 Næstved Sendt pr. mail til info@naestvedhavn.dk Kystdirektoratet J.nr. 17/00577-14 Ref. Lotte Beck Olsen 16-06-2017 Tilladelse til renovering af afviserværk ved Karrebæksmindebroen

Læs mere

Heino Edelskov Sandagervej 8A 6300 Gråsten. Tilladelse til bade- og bådebro ud for matr. nr Rinkenæs Ejerlav, Rinkenæs

Heino Edelskov Sandagervej 8A 6300 Gråsten. Tilladelse til bade- og bådebro ud for matr. nr Rinkenæs Ejerlav, Rinkenæs Heino Edelskov Sandagervej 8A 6300 Gråsten Tilladelse til bade- og bådebro ud for matr. nr. 1561 Rinkenæs Ejerlav, Rinkenæs I ansøgning af april 2016 har du ansøgt Sønderborg Kommune om tilladelse til

Læs mere

Tilladelsen er gældende med de vilkår, som er anført nedenfor og er gældende for perioden 1. januar 2017 til 31. december 2020.

Tilladelsen er gældende med de vilkår, som er anført nedenfor og er gældende for perioden 1. januar 2017 til 31. december 2020. Resen Waves ApS Diplomvej 381 2800 Kongens Lyngby Tilladelse til bølgeenergianlæg i Nissum Bredning Resen Waves ApS har med ansøgning af 27. september 2016 ansøgt om tilladelse til udlægning og test af

Læs mere

'Maren Madsen Dampskibsbadet' Sendt: 13. august :49 Til:

'Maren Madsen Dampskibsbadet' Sendt: 13. august :49 Til: Fra: 'Maren Madsen Dampskibsbadet' Sendt: 13. august 2017 17:49 Til: $Kystdirektoratet (kdi) Emne: Ansøgning om Hytter, saunaer, shelters Vedhæftede filer: saunaprojekt_troensehavn.pdf;

Læs mere

Tilladelse til etablering af midlertidig erhvervshavn/kaj anlæg i Roskilde Fjord

Tilladelse til etablering af midlertidig erhvervshavn/kaj anlæg i Roskilde Fjord SWECO Sendes elektronisk til christinalund.lojtnant@sweco.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Sagsnr.: TS6020103-00162 Dato:09-06-2017 Sagsbehandler:

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Juelsminde Havn & Marina Haavnen 6 B 7130 Juelsminde Pr. mail: mail@juelsmindehavn.dk Kystdirektoratet J.nr. 15/01308-13 Ref. Thomas Larsen 21-01-2016 Tilladelse til at etablere træmole og havnekran i

Læs mere

Referat fra Havnebestyrelsen

Referat fra Havnebestyrelsen Referat fra Havnebestyrelsen Mødedato 24.juni 2013 Tid 10.00 Sted Havnekontoret, Vestre Kaj 16 Medlemmer Karsten Nonbo (V) Michael Rex (A) Niels D. Kelberg (O) Otto V. Poulsen (V) Per Sørensen (A) Tilforordnede

Læs mere

Turismeområde. Agersø - ændring af campingmulighederne. Planlægning

Turismeområde. Agersø - ændring af campingmulighederne. Planlægning Turismeområde Agersø - ændring af campingmulighederne Planlægning Januar 2013 Indledning Slagelse Kommune har i forbindelse med Kommuneplan 2013 udarbejdet Turismepolitiske overvejelser, og på baggrund

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Nordfyns Kommune Rådhuspladsen 2, Otterup Rådhus 5450 Otterup Kystdirektoratet J.nr. 15/00424-11 Ref. Laura Storm Henriksen 29-06-2015 15/00424 Tilladelse til etablering af slæbested ud for Strandgyden

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til at sand- og ralfodre, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til at sand- og ralfodre, på de vilkår som fremgår nedenfor. Jørn Lynge Albertsen Kystdirektoratet J.nr. 15/00233-29 Ref. Sanne Fanøe Zimmer 20-01-2016 Ny tilladelse til kystbeskyttelse i form af sandfodring på Hedelyngen 28, matr. 4aa, Langø, Stubberup, Kerteminde

Læs mere

Tilladelse til anlæg af Alfred Nobels Bro i Københavns Havn, J.nr. TS

Tilladelse til anlæg af Alfred Nobels Bro i Københavns Havn, J.nr. TS Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse til anlæg af Alfred Nobels Bro i Københavns Havn, J.nr. TS6020103-00160. Dato 31. juli 2017 Trafik- og Byggestyrelsen

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. DSI Bofællesskabet Fjordbo C/O Danske Diakonhjem Islandsvej 5 7100 Vejle Kystdirektoratet J.nr. 16/01839-32 Ref. Thomas Larsen 04-07-2016 Tilladelse til opfyld til brug for byggeri, samt pælebro ud for

Læs mere

Mash Holding v/ Mads Koch Jensen Frederiksborgvej Roskilde. Kystdirektoratet J.nr. 16/ Ref. Lone Dupont

Mash Holding v/ Mads Koch Jensen Frederiksborgvej Roskilde. Kystdirektoratet J.nr. 16/ Ref. Lone Dupont Mash Holding v/ Mads Koch Jensen Frederiksborgvej 201 4000 Roskilde Kystdirektoratet J.nr. 16/02406-5 Ref. Lone Dupont 17-10-2016 Afslag på ansøgning om tilladelse til kystbeskyttelse på matrikel nr. 5ch

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Køge Marina Bådehavnen 2 4600 Køge Kystdirektoratet J.nr. 15/01242-15 Ref. Laura Storm Henriksen 18-01-2016 Tilladelse til etablering af bro med krible krableplatform i Køge Marina ud for matr. nr. 11tø,

Læs mere

Tilladelse til etablering af bade- og bådebro Frederikkevej 23, 2900 Hellerup.

Tilladelse til etablering af bade- og bådebro Frederikkevej 23, 2900 Hellerup. Peter Sextus Frederikkevej 23 2900 Hellerup 5. november 2015 Sagsnr. EMN-2015-01364 Tilladelse til etablering af bade- og bådebro Frederikkevej 23, 2900 Hellerup. Ansøgningen Ejer af ejendommen ønsker

Læs mere

Retningslinjer for etablering af bade- og bådebroer

Retningslinjer for etablering af bade- og bådebroer Retningslinjer for etablering af bade- og bådebroer TEKNIK OG MILJØ Retningslinjer for etablering af broer Kysten opdeles i tre reguleringszoner, som fremgår af nedenstående to kortudsnit. Zone 1 består

Læs mere

Dykkerrapport. Dykkerrapporten beskriver hver enkelt bro, samt en kort konklusion på broens stand.

Dykkerrapport. Dykkerrapporten beskriver hver enkelt bro, samt en kort konklusion på broens stand. Dykkerrapport Vallensbæk Lystbåd Havn Dykkerrapporten beskriver hver enkelt bro, samt en kort konklusion på broens stand. Den overordnede konklusion er at pælene er i meget fin stand, og der er ingen grund

Læs mere

Ansøgning - Stier i Videbæk

Ansøgning - Stier i Videbæk 23. marts 2015 Videbæk Borgerforening Ansøgning - Stier i Videbæk Videbæk Borgerforening ønsker flere borgere på byens stier Ringkøbing-Skjern kommune søges om: Etablering af nogle nye stistrækninger i

Læs mere

Tilladelse til forlængelse af bådebro ved Nokken i Københavns

Tilladelse til forlængelse af bådebro ved Nokken i Københavns Bryggens Bådelaug Att. Michael Bernhard Sendt elektronisk til: michaelbernhard@me.com Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 bts@tbst.dk www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse til forlængelse

Læs mere

Brolauget Prinsebroen af 2016 v/svend-aksel Hansen Christiansmindevej Svendborg

Brolauget Prinsebroen af 2016 v/svend-aksel Hansen Christiansmindevej Svendborg Brolauget Prinsebroen af 2016 v/svend-aksel Hansen Christiansmindevej 31 5700 Svendborg svendaksel@hotmail.com Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. +4562233000

Læs mere

Gorrissen Federspiel Kirkegaard har i brev af 5. oktober 2006 fastholdt ansøgningerne.

Gorrissen Federspiel Kirkegaard har i brev af 5. oktober 2006 fastholdt ansøgningerne. Gorrissen Federspiel Kierkegaard H.C. Andersens Boulevard 12 1553 København V Landsplanområdet J.nr. SNS-7322-00443/-00444/- 00445 Ref. pen Den 8. marts 2007 Ansøgninger om indvindingstilladelse i tidligere

Læs mere

Thomas Larsen (tla) Med venlig hilsen / Best regards. Niels Østergaard.

Thomas Larsen (tla) Med venlig hilsen / Best regards. Niels Østergaard. Thomas Larsen (tla) Fra: Niels Østergaard Sendt: 12. april 2016 12:32 Til: $Kystdirektoratet (kdi) Emne: Ansøgning om opstilling af skulptur. Aarhus bugten Vedhæftede filer: 2. Den uendelige

Læs mere

Ansøgning om tilladelse til anlæg på søterritoriet

Ansøgning om tilladelse til anlæg på søterritoriet Ansøgning om tilladelse til anlæg på søterritoriet Dette ansøgningsskema benyttes ved ansøgning om tilladelser til etablering, renovering og udvidelse af anlæg på søterritoriet. Husk at læse vejledningen

Læs mere

Med venlig hilsen. Thomas Fløjborg-Lading. Kystdirektoratet Højbovej Lemvig. Maritim leder BOGENSE HAVN OG MARINA. Dato:

Med venlig hilsen. Thomas Fløjborg-Lading. Kystdirektoratet Højbovej Lemvig. Maritim leder BOGENSE HAVN OG MARINA. Dato: Kystdirektoratet Højbovej 1 7620 Lemvig BOGENSE HAVN OG MARINA Dato: 30.11.2016 Ansøgning om udlægning af markeringsbøjer ifm. havsvømmebane. 1. I forbindelse med åbent vand svømning ønsker Bogense havn

Læs mere

Kybehuse Grundejerforening c/o Erling Svenningsen Tønderingvej Roslev. 21. januar Tilladelse til badebro

Kybehuse Grundejerforening c/o Erling Svenningsen Tønderingvej Roslev. 21. januar Tilladelse til badebro Kybehuse Grundejerforening c/o Erling Svenningsen Tønderingvej 47 7870 Roslev 21. januar 2019 Tilladelse til badebro Kybehuse Grundejerforening v/erling Svenningsen har ansøgt Skive Kommune om tilladelse

Læs mere

Projektopgave Delopgaver Deltager Deadline

Projektopgave Delopgaver Deltager Deadline Byporte Grindsted & Uggerhalne Ønsker projektgruppen at prioritere højt. Der bør udskrives en idekonkurrence blandt byernes borgere for at sikre bred involvering om udformning af byporte. Kriterier skal

Læs mere

Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Idom-Råsted Borgeforening den 14/6-2017

Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Idom-Råsted Borgeforening den 14/6-2017 Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Idom-Råsted Borgeforening den 14/6-2017 Baggrund: Der er i Råsted opstået en pludselig modstand blandt et ukendt antal borgere, mod Vindteams vindmølleprojekt i Blæsbjerg.

Læs mere

Godkendelse af referat fra sidste møde. Godkendelse af dagsorden. godkendt. Godkendt. UDVALG Det Fælles Landdistriktsråd. MØDE Bestyrelsesmøde DFL

Godkendelse af referat fra sidste møde. Godkendelse af dagsorden. godkendt. Godkendt. UDVALG Det Fælles Landdistriktsråd. MØDE Bestyrelsesmøde DFL UDVALG Det Fælles Landdistriktsråd MØDE Bestyrelsesmøde DFL STED Mødelokale 5, Hedensted Rådhus STARTTIDSPUNKT 11-06-2015 19:00:00 SLUTTIDSPUNKT 11-06-2015 21:00:00 PUNKTER 1. Godkendelse af referat fra

Læs mere

Bebyggelsesprocent. By- og Miljøområdet vurderer, at der er tale om en udskiftning af en tagetage til en ny etage.

Bebyggelsesprocent. By- og Miljøområdet vurderer, at der er tale om en udskiftning af en tagetage til en ny etage. Godthåbsvej 26-28 - Skema over indsigelser Antal Indsigelserne kort refereret Ansøgers kommentar til indsigelser. By- og Miljøområdet har følgende bemærkninger til indsigelserne 18 Bebyggelsesprocent -

Læs mere

Puljen til Landsbyfornyelse. Udmøntningsstrategi

Puljen til Landsbyfornyelse. Udmøntningsstrategi Puljen til Landsbyfornyelse Udmøntningsstrategi 19-02-2014 Med Regeringens Vækstpakke er der oprettet en pulje til landsbyfornyelse med 200 mio. kr. hvert af årene 2014 og 2015. Heraf er Vordingborg Kommune

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Odense Kommune, By-og Kulturforvaltningen Byggeri og Anlæg Nørregade 36-38 5000 Odense C Kystdirektoratet J.nr. 15/00132-14 Ref. Bertram Tobias Hacke 22-04-2015 Tilladelse til renovering af kajanlæg i

Læs mere

Rundstolper STANDARD. med spids. Rundstolper

Rundstolper STANDARD. med spids. Rundstolper STANDARD med spids Rundstolpe pæle er anvendelige i en lang række sammenhænge, hvor der tidligere blev anvendt f.eks. imprægneret træ. Vores pæle fås armeret / uarmeret. Anvendelses muligheder: Traditionel

Læs mere

Ansøgning om udvidelse af erhvervshavne og VVM

Ansøgning om udvidelse af erhvervshavne og VVM Ansøgning Oplysninger om ansøger Hvem indsender ansøgningen? Ansøger Rådgiver på vegne af ansøger Oplysninger om ansøger Fornavn Jesper Lundgren Efternavn Madsen Virksomhedens CVR 31080207 Virksomhedens

Læs mere

Oplæg til administrationspraksis for bade- og bådebroer i Hedensted Kommune Til det årlige møde med sommerhusforeningerne den 6.

Oplæg til administrationspraksis for bade- og bådebroer i Hedensted Kommune Til det årlige møde med sommerhusforeningerne den 6. Oplæg til administrationspraksis for bade- og bådebroer i Hedensted Kommune Til det årlige møde med sommerhusforeningerne den 6. marts 2018 Oplæg ved: Vibeke Rahbek Natur og Miljø, Hedensted kommune Mail:

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Peter Liokouras Øreodden 5 5700 Svendborg Sendt på mail til info@atlasgulve.dk Kystdirektoratet J.nr. 15/00477-14 Ref. Bertram Tobias Hacke 03-07-2015 Tilladelse til etablering af udløbsledning ud for

Læs mere

Nyhedsbrev 27. januar 2014

Nyhedsbrev 27. januar 2014 Nyhedsbrev 27. januar 2014 Det grønne partnerskab om Kyststien ved Hov Det er længe siden, at det grønne partnerskab bag kyststien ved Hov har informeret om de planer og idéer, som partnerskabet gerne

Læs mere

Tilladelsen til sand- og ralfodring må ikke benyttes før der foreligger en afgørelse fra kommunen herom.

Tilladelsen til sand- og ralfodring må ikke benyttes før der foreligger en afgørelse fra kommunen herom. Jes Anker Mikkelsen og Marlene Füchsel Mikkelsen Almevej 6 2900 Hellerup Kystdirektoratet J.nr. 14/00228-40 Ref. Marianne Jakobsen 08-04-2015 Tilladelse til sand- og ralfodring ud for matr.nr. 4s og 4dk

Læs mere

Tilladelse til etablering af 10 faste bådebroer ved Lynettehavnen

Tilladelse til etablering af 10 faste bådebroer ved Lynettehavnen Strömma A/S Amager Strandvej 16 2300 København S Sendt elektronisk til: jjn@jjconsult.com Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790 bts@trafikstyrelsen www.trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Bekendtgørelse om færdsel m.v. på Furesøen

Bekendtgørelse om færdsel m.v. på Furesøen 1 af 6 02-08-2011 13:39 BEK nr 1205 af 20/11/2006 Gældende Offentliggørelsesdato: 12-12-2006 Miljøministeriet Oversigt (indholdsfortegnelse) Bilag 1 Særlige sejladsbestemmelser Bilag 2 Bilag 3 Fiskeri

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til at foretage bypass med op til m3 oprensningssediment årligt, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til at foretage bypass med op til m3 oprensningssediment årligt, på de vilkår som fremgår nedenfor. Hundige Havn Havnefoged Ole Wamberg Hejren 24 2670 Greve Kystdirektoratet J.nr. 15/00876-23 Ref. Anni Lassen 27-10-2015 Tilladelse til bypass på søterritoriet ved Hundige Havn, Greve Kommune Kystdirektoratet

Læs mere