SERVICEBETINGELSER. Et brud eller overtrædelse af nogen af disse vilkår vil resultere i en øjeblikkelig ophævelse af dine tjenester.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SERVICEBETINGELSER. Et brud eller overtrædelse af nogen af disse vilkår vil resultere i en øjeblikkelig ophævelse af dine tjenester."

Transkript

1 SERVICEBETINGELSER OVERSIGT Dette websted ("SITE") drives af Scotlandtitle. På hele webstedet, refererer udtrykkene "vi", "os" og "vores" til Scotlandtitle. Scotlandtitle tilbyder dette site, herunder alle oplysninger, værktøjer og tjenester tilgængelige via denne hjemmeside til dig, brugeren, betinget af din accept af alle vilkår, betingelser, politikker og bekendtgørelser angivet her. VED AT BESØGE VORES WEBSTED OG / ELLER KØBE NOGET AF OS, DELTAGER DU I VORES "SERVICE" OG ACCEPTERER AT VÆRE BUNDET AF FØLGENDE VILKÅR OG BETINGELSER ("VILKÅR FOR SERVICE", "VILKÅR"), HERUNDER DE YDERLIGERE VILKÅR OG POLITIK REFERENCE HERI OG / ELLER TILGÆNGELIGE VIA ET HYPERLINK. VILKÅR FOR SERVICE GÆLDER FOR ALLE BRUGERE AF HJEMMESIDEN, HERUNDER UDEN BEGRÆNSNING BRUGERE, DER ER BROWSERE, SÆLGERE, KUNDER, KØBMÆND OG / ELLER BIDRAGYDERE AF INDHOLD. DU ACCEPTERER AT MODTAGE NØDVENDIGE MEDDELELSER OG AT HANDLE MED OS ELEKTRONISK. HVIS DU IKKE ACCEPTERER, BRUG VENLIGST IKKE SITET. Eventuelle nye funktioner eller værktøjer, der tilføjes den nuværende butik, skal også være underlagt disse Servicevilkår. Du kan se den seneste version af Servicevilkår når som helst på denne side. Vi forbeholder os retten til at opdatere, ændre eller udskifte enhver del af disse servicevilkår ved at offentliggøre opdateringer og / eller ændringer på vores hjemmeside. Det er dit ansvar at tjekke denne side jævnligt for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til webstedet efter offentliggørelse af eventuelle ændringer udgør accept af disse ændringer. Et brud eller overtrædelse af nogen af disse vilkår vil resultere i en øjeblikkelig ophævelse af dine tjenester. AFSNIT 1 - REGISTRERING Du skal registreres på denne hjemmeside for at kunne bruge visse af sidens funktioner. Hvis du blot ønsker at gennemse dette websted, er registrering valgfrit.

2 Under registreringen vil du blive forpligtet til at give kontaktoplysninger, der består af en e- mailadresse, brugernavn og adgangskode. Du kan vælge et hvilket som helst brugernavn, som du vil, bortset fra at dit brugernavn ikke kan være en efterligning af en anden person, et begreb, der er den samme eller til forveksling ligner et berømt varemærke eller et udtryk, der er stødende på nogen måde. Du kan, men er ikke forpligtet til, at bruge dit eget navn. Vi forbeholder os ret til at afvise eller fjerne ethvert brugernavn. For visse af vores funktioner, såsom køb af varer og tjenester, er du forpligtet til at give dit navn, adresse og fakturering og kreditkortoplysninger. Du er forpligtet til at give korrekte og fuldstændige oplysninger. AFSNIT 2 BRUGERES ALDER Børn under 13 år må ikke bruge denne service og forældre eller værger kan ikke acceptere disse Vilkår for brug på deres vegne. Hvis vi bliver opmærksomme på, at et barn under 13 har givet eller forsøgt at give os personlige oplysninger, vil vi gøre vores bedste for at fjerne de oplysninger permanent fra vores filer. Hvis du er under 18, men mindst 13 år, må du kun bruge dette websted under opsyn af en forælder eller værge, der accepterer at være bundet af disse Vilkår for brug. Hvis du er en forælder eller værge, der accepterer disse betingelser for brug til fordel for et barn i alderen 13 og 18, gøres du opmærksom på, at du er fuldt ud ansvarlig for hans eller hendes brug af denne hjemmeside, herunder alle finansielle omkostninger og juridiske ansvar, at han eller hun kan pådrage sig. AFSNIT 3 - ALMINDELIGE BETINGELSER Vi forbeholder os ret til at nægte service til hvem som helst af enhver årsag til enhver tid.

3 Du forstår, at dit indhold (ikke inklusive kreditkortoplysninger), kan overføres ukrypteret og involvere (a) transmissioner over forskellige netværk; og (b) ændringer for at overholde og tilpasse sig de tekniske krav i tilsluttede netværk eller enheder. Kreditkortoplysninger er altid krypteret under overførslen via netværk. Du accepterer at ikke reproducere, duplikere, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte nogen del af Tjenesten, brugen af Tjenesten eller adgang til tjenesten eller enhver kontakt på hjemmesiden, hvorigennem tjenesteydelsen udføres, uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra os. Overskrifterne anvendt i denne aftale, er medtaget til bekvemmelighed og vil ikke begrænse eller på anden måde påvirke disse vilkår. Du må ikke sende orme eller virus eller kode af enhver destruktiv karakter. AFSNIT 4 INFORMATIONS NØJAGTIGHED, FULDSTÆNDIGHED OG RETTIDIGHED Vi er ikke ansvarlige, hvis oplysninger, der stilles til rådighed på dette site er ikke nøjagtige, fuldstændige eller aktuelle. Materialet på denne hjemmeside gives kun til generel information og bør ikke påberåbes eller anvendes som det eneste grundlag for at træffe beslutninger uden at konsultere primære, mere præcise, mere komplette eller mere rettidige informationskilder. Enhver afhængighed af materialet på dette site er på egen risiko. Dette websted kan indeholde visse historiske oplysninger. Historiske oplysninger er, nødvendigvis, ikke aktuel, og leveres til din reference. Vi forbeholder os ret til at ændre indholdet af dette websted til enhver tid, men vi har ingen forpligtelse til at opdatere alle oplysninger på vores hjemmeside. Du accepterer, at det er dit ansvar at overvåge ændringer på vores hjemmeside. AFSNIT 5 - Scotlandtitle FORTROLIGHEDSPOLITIK Din brug af denne side medfører din fortsatte samtykke til Scotlandtitle fortrolighedserklæring, som du kan undersøge når som helst ved at klikke på linket "Privacy" på hjemmesiden. Personlige oplysninger, som du leverer til Scotlandtitle, og alle oplysninger om din brug af hjemmesiden, at vi får, vil være omfattet af Scotlandtitle fortrolighedserklæringen på dette site. AFSNIT 6 - KØBSBETINGELSER I tilfælde af at du køber varer eller tjenester ved hjælp af webstedet vil du være bundet af sådanne vilkår som angives af os til dig på Indkøbsordre [Faktura], som sendes til dig, når du har bekræftet din bestilling, som angivet på hjemmesiden eller på Indkøbsordren [Fakturaen] selv.

4 I mangel af en Indkøbsordre [Faktura] sendt fra os til dig, vil vilkårene være som angivet i disse vilkår og betingelser eller dem, der er på hjemmesiden selv om prisen på varerne, metoderne til acceptabel betaling og timingen af sådanne betalinger, og kravet om at du betale sådanne yderligere transport og fragt, som måtte være angivet på webstedet. Vi har intet ansvar for at levere dig varer eller tjenester, som kan være annonceret til salg eller levering på vores site. Når du placerer ordren for varer eller tjenesteydelser, giver du et juridisk tilbud til os, som vi måske eller ikke måske kan vælge at acceptere. En juridisk bindende kontrakt vil eksistere mellem os, når du modtager en skriftlig bekræftelse fra os ( eller på anden måde), der bekræfter din ordre. I tilfælde af uoverensstemmelse mellem de vilkår og betingelser specificeret eller fremhævet på hjemmesiden, og disse vilkår og betingelser, og eller sådanne vilkår og betingelser, som er angivet i Købsordren [Faktura], vil de vilkår, der er de mest favorable for os, være gældende. AFSNIT 7 - ÆNDRINGER TIL SERVICE OG PRISER Priserne for vores produkter kan ændres uden varsel. Vi forbeholder os retten til enhver tid at ændre eller ophøre med Tjenesten (eller en del eller indhold heraf) uden varsel til enhver tid. Vi er ikke ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart for enhver ændring, prisændring, suspension eller ophør af Tjenesten. AFSNIT 8 - VARER ELLER TJENESTEYDELSER (hvis relevant) Visse produkter eller tjenester kan være til rådighed udelukkende online via webstedet. Disse produkter eller tjenester kan have begrænsede mængder og er kan kun tilbagesendes eller byttes i henhold til vores Returpolitik. Vi har gjort alt for at vise så præcist som muligt de farver og billeder af vores produkter, der vises i butikken. Vi kan ikke garantere, at din computer skærms visning af enhver farve vil være nøjagtig.

5 Vi forbeholder os ret til, men er ikke forpligtet, til at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til enhver person, geografisk område eller jurisdiktion. Vi kan udøve denne ret fra sag til sag. Vi forbeholder os ret til at begrænse mængder af produkter eller tjenester, vi tilbyder. Alle beskrivelser af produkter eller produkt prissætning kan ændres når som helst uden varsel, på eget skøn af os. Vi forbeholder os retten til at fjerne ethvert produkt til enhver tid. Ethvert tilbud om et produkt eller en service foretaget på dette websted er ugyldig hvor det er forbudt. Vi garanterer ikke, at kvaliteten af de produkter, tjenester, information eller andet materiale, du køber eller får vil opfylde dine forventninger, eller at eventuelle fejl i Tjenesten vil blive rettet. Ingen vilkår aftalt mellem os vil være varieret, medmindre en sådan variation er aftalt os skriftligt. Vi forbeholder os dog retten til at levere varer til dig, der ikke er præcis dem, du har bestilt, men er af en tilsvarende type og kvalitet, til samme eller mindre pris end dem du har bestilt. Hvis du får varer til en mindre pris end dem du har bestilt og betalt for, vil vi refundere dig forskellen. AFSNIT 9 - NØJAGTIGHED AF FAKTURERINGSOPLYSNINGER OG KONTOOPLYSNINGER Vi forbeholder os retten til at afvise enhver ordre du afgiver hos os. Vi kan, efter eget skøn, begrænse eller annullere mængder købt per person, per husstand eller pr ordre. Disse begrænsninger kan omfatte ordrer eller under samme kundekonto, det samme kreditkort, og / eller ordrer, der bruger den samme fakturering og / eller leveringsadresse. I tilfælde af, at vi laver en ændring eller annullere en ordre, kan vi forsøge at underrette dig ved at kontakte og / eller faktureringsadresse / telefonnummer leveres på det tidspunkt, ordren blev lavet. Vi forbeholder os ret til at begrænse eller forbyde ordrer, efter vores egen afgørelse, synes at være placeret ved forhandlere eller distributører. Du accepterer at give aktuelle, fuldstændige og præcise køb og kontooplysninger for alle køb foretaget i vores butik. Du accepterer at straks opdatere din konto og andre oplysninger, herunder din adresse og kreditkortnumre og udløbsdatoer, så vi kan fuldføre dine transaktioner og kontakte dig efter behov. For flere detaljer, kan du læse vores returpolitik. AFSNIT 10 - EKSTRA VÆRKTØJ Vi kan give dig adgang til tredjeparts værktøjer, som vi hverken overvåger eller har nogen kontrol eller input.

6 Du anerkender og accepterer, at vi giver adgang til sådanne værktøjer "som er" og "som tilgængelig" uden nogen garantier, erklæringer eller betingelser af nogen art og uden godkendelse. Vi har intet ansvar som følge af eller i forbindelse med din brug af valgfrie tredjeparts værktøjer. Enhver brug af valgfrie værktøjer, der tilbydes via webstedet er helt på egen risiko og diskretion, og du bør sikre, at du er bekendt med og godkender de vilkår, som værktøjer er indgivet af den relevante tredjeparts udbyder (e). Vi kan også i fremtiden, tilbyde nye tjenester og / eller funktioner via webstedet (herunder, frigivelse af nye værktøjer og ressourcer). Sådanne nye funktioner og / eller tjenester, skal også være underlagt disse Servicevilkår. AFSNIT 11 - TREDJEPARTERS LINKS Visse indhold, produkter og tjenester tilgængelige via vores service kan inkludere materiale fra tredjeparter. Tredjeparts links på dette websted kan henvise dig til tredjeparts websteder, der ikke er tilknyttet os. Vi er ikke ansvarlige for undersøgelse og vurdering af indholdet eller nøjagtigheden og vi garanterer ikke, og vil ikke have noget ansvar eller forpligtigelser for tredjemands materiale eller steder, eller til andre materialer, produkter eller tjenester fra tredjeparter. Vi er ikke ansvarlige for nogen skade eller ødelæggelse i forbindelse med køb eller brug af varer, tjenesteydelser, ressourcer, indhold eller andre transaktioner foretaget i forbindelse med tredjemands Sites. Læs venligst omhyggeligt tredjeparts politik og praksis og sørg for at forstå dem, før du deltager i en transaktion. Klager, krav, bekymringer eller spørgsmål til tredjepartsprodukter skal rettes til den tredje part. AFSNIT 12 - BRUGERKOMMENTARER, FEEDBACK OG ANDRE INDLÆG Hvis du, på vores anmodning, sender bestemte indlæg (f.eks. konkurrencebidrag) eller uden en anmodning fra os du sende kreative ideer, forslag, planer eller andre materialer, også online, via e- mail, med post, eller på anden måde (kollektivt, kommentarer "), accepterer du, at vi kan til enhver tid, uden begrænsninger, redigere, kopiere, offentliggøre, distribuere, oversætte og på anden måde bruge eventuelle kommentarer i ethvert medium, som du sender til os. Vi er og skal ikke være forpligtet (1) at holde kommentarer fortrolige; (2) til at betale erstatning for eventuelle kommentarer; eller (3) at reagere på eventuelle kommentarer.

7 Vi kan, men er ikke forpligtet til, overvåge, redigere eller fjerne indhold, som i vores eget skøn er ulovlige, stødende, truende, injurierende, ærekrænkende, pornografisk, uanstændigt eller på anden måde stødende eller overtræder nogen parts immaterielle rettigheder eller disse Servicevilkår. Du accepterer, at dine kommentarer ikke krænker nogen tredjeparts rettigheder, herunder ophavsret, varemærker, privatlivets fred, personlighed eller andre personlige eller ejendomsret. Du accepterer endvidere, at dine kommentarer ikke vil indeholde injurierende eller på anden måde ulovligt, krænkende eller obskønt materiale eller indeholder computervirus eller anden malware, der på nogen måde kan påvirke driften af Tjenesten eller enhver tilknyttet site. Du må ikke bruge falsk e- mail adresse, foregive at være en anden end dig selv, eller på anden måde vildlede os eller tredjepart med hensyn til oprindelsen af nogen kommentarer. Du er alene ansvarlig for eventuelle kommentarer, du foretager, og deres nøjagtighed. Vi tager intet ansvar og påtage sig intet ansvar for eventuelle kommentarer indsendt af dig eller tredjepart. AFSNIT 13 - PRIVATLIVETS FRED OG DATABESKYTTELSE Din indsendelse af personlige oplysninger gennem butikken er underlagt vores Fortrolighedspolitik. Vi accepterer at være bundet af gældende lov, dom, direktiv eller bekendtgørelse, der pålægger os restriktioner vedrørende anvendelse på nogen måde af fortrolige oplysninger fra dig til os herunder kreditkort eller bankoplysninger, enhver brugernavn og eller kodeord leveret af dig til os, og andre detaljer vedrørende dine personlige og økonomiske forhold. Men vi forbeholder os retten til at handle med enhver tredjepart detaljer vedrørende datoen for dit køb, arten af de varer eller tjenester, du har købt, den metode, som, og hvor meget du har betalt for varer eller tjenesteydelser. Som et resultat af at få adgang til webstedet er en "cookie" blevet gemt på din webbrowser, som gør os i stand til at levere begrænsede oplysninger til tredjemand. Hvis du ønsker at fjerne cookien eller kontrollere, at oplysningerne der er lagret er korrekte henvises til Internetindstillinger på din Firefox, Chrome, Internet Explorer, Safari eller andet sådant system, der tjener samme funktion. AFSNIT 14 - FEJL, UNØJAGTIGHEDER OG UDELADELSER Indimellem kan der være oplysninger på hjemmesiden eller i Tjenesten, der indeholder typografiske fejl, unøjagtigheder eller undladelser, kan vedrøre produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud, produkter forsendelsesomkostninger, transittider og tilgængelighed. Vi forbeholder os ret til at rette

8 eventuelle fejl, unøjagtigheder eller udeladelser, og ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer, hvis alle oplysninger i tjenesten eller på en relateret hjemmeside er unøjagtige til enhver tid uden forudgående varsel (også efter du har sendt din bestilling). Vi påtager os ingen forpligtelse til at opdatere, ændre eller præcisere oplysninger i tjenesten eller på alle relaterede steder, dette inkluderer uden begrænsning, prisoplysninger, medmindre det er påkrævet ved lov. Ingen specifik opdatering eller opdateret dato, der anvendes i tjenesten eller på enhver relateret site, bør antages at angive, at alle oplysninger i tjenesten eller på enhver relateret site er blevet ændret eller opdateret. AFSNIT 15 - FORBUDTE ANVENDELSER Ud over andre forbud, som angivet i disse Servicevilkår, er det forbudt at bruge hjemmesiden eller dens indhold: (a) til ulovlige formål; (b) at hverve andre til at udføre eller deltage i ulovlige handlinger; (c) at overtræde alle internationale, føderale, provinsielle eller statslige forskrifter, regler, love, eller lokale forordninger; (d) at krænke eller overtræde vores immaterielle rettigheder eller de immaterielle rettigheder andres; (e) at chikanere, misbruge, fornærme, skade, bagvaske, underkende, skræmme eller diskriminere på grund af køn, seksuel orientering, religion, etnicitet, race, alder, national oprindelse, eller handicap; (f) at fremlægge urigtige eller vildledende oplysninger; (g) for at uploade eller overføre virus eller enhver anden form for ondsindet kode, der vil eller kan anvendes på nogen måde, der vil påvirke funktionaliteten eller driften af tjenesten eller på eventuel site, andre steder, eller internettet; (h) at indsamle eller spore personlige oplysninger om andre; (i) til spam, phish, pharm, påskud, spider, crawl, eller skrabe; (j) for enhver obskønt eller umoralsk formål; eller (k) at forstyrre eller omgå sikkerhedsfunktionerne i Tjenesten eller enhver tilknyttet site, andre steder, eller internettet. Vi forbeholder os ret til at opsige din brug af Tjenesten eller relateret site ved overtrædelse af nogen af de forbudte anvendelser. AFSNIT 16 - KOMMUNIKATION FRA OS TIL DIG Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende vores hjemmeside eller vores produkter eller tjenester eller disse vilkår og betingelser kan du sende din forespørgsel til følgende adresse: Hello@scotlandtitle.com.

9 Hvis du ikke ønsker at modtage uopfordret information om fremtidige produkter eller tjenester fra os, så bedes du informere os på den måde, der er angivet på vores hjemmeside eller os som angivet ovenfor blot med angivelse af: UNSUBSCRIBE. AFSNIT 17 - KOMMUNIKATION FRA DIG TIL OS Hvis webstedet lader dig at sende os oplysninger, billeder, kommentar eller data af enhver art via e- mail eller på anden måde, som derefter vises på enhver opslagstavlen, åbent debatforum eller lignende fælles tilgængelig og interaktiv hjemmeside, skal du sørge for, at sådant materiale ikke er ærekrænkende eller krænkende, usande, racistisk eller tilskyndelse til racehad eller på anden måde i strid med den enkeltes ret til privatlivets fred eller menneskerettigheder eller ansvarspådragende i lov i nogen jurisdiktion. I tilfælde af at du indtaster sådant materiale på hjemmesiden, vil disse konsekvenser, der kan følge direkte eller indirekte helt være dit ansvar og ikke vores, og du accepterer erstatning og at holde os skadesløse fra enhver handling eller konsekvenser, der kan opstå under sådanne omstændigheder. I tilfælde af, at vi modtager materiale fra dig, at efter vores opfattelse (uanset rimeligt eller urimeligt) er potentielt ansvarspådragende eller på anden måde stødende, forbeholder vi os ret til at tilbagetrække materialet uden varsel eller grund, og uden at give anledning til krav fra dig mod os for at gøre det. Alle oplysninger, som du leverer til os under alle omstændigheder skal være til det bedste af din viden og tro, sande og korrekte, og ikke vildledende på nogen måde. AFSNIT 18 - ANSVARSFRASKRIVELSE; ANSVARSBEGRÆNSNING Vi garanterer ikke, repræsenterer eller garanterer, at din brug af vores service vil være uafbrudt, rettidig, sikker eller fejlfri. Vi garanterer ikke, at de resultater, der kan opnås ved brug af tjenesten vil være nøjagtige eller pålidelige. Du accepterer, at der fra tid til anden kan vi fjerne service for ubestemt tid eller annullere tjenesten til enhver tid, uden varsel til dig. Du accepterer udtrykkeligt, at din brug af, eller manglende evne til at bruge, tjenesten er på eget ansvar. Tjenesten og alle produkter og tjenester leveret til dig gennem servicen er (undtagen som udtrykkeligt fremgår af os) leveret 'som er og som tilgængelig for din brug, uden nogen

10 repræsentation, garantier eller betingelser af nogen art, hverken udtrykkelige eller underforstået, herunder alle stiltiende garantier eller betingelser for salgbarhed, handelsmæssig kvalitet, egnethed til et bestemt formål, holdbarhed, titel og ikke-krænkelse. I intet tilfælde må Scotlandtitle, vores direktører, funktionærer, medarbejdere, datterselskaber, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteydere eller licensgivere være ansvarlig for eventuelle skader, tab, krav, eller nogen direkte, indirekte, tilfældige, straffende, specielle eller følgeskader af nogen art, herunder, men ikke begrænset til tabt fortjeneste, tab af indtægter, mistede besparelser, tab af data, udskiftning omkostninger eller lignende skader, uanset om der er baseret i kontrakt, erstatningsret (herunder uagtsomhed), objektivt ansvar eller på anden måde, som følge af din brug af nogen af tjenesten eller nogen produkter indkøbt bruger tjenesten, eller for alle andre fordringer relateret på nogen måde at din brug af tjenesten eller et produkt, herunder, men ikke begrænset til, eventuelle fejl eller udeladelser i indholdet eller tab eller skade af nogen art opstå som følge af brug af tjenesten eller indhold (eller produkt) udstationeret, overføres, eller på anden måde gjort tilgængelig via tjenesten, selvom underrettet om deres mulighed. Da nogle stater eller retskredse ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af ansvar for følgeskader eller hændelige skader, skal vores ansvar i sådanne stater eller retskredse, begrænses til det maksimale omfang tilladt ved lov. AFSNIT 19 - SKADESLØSHOLDELSE Du accepterer at skadesløsholde, forsvare og holde Scotlandtitle og vores moderselskab, datterselskaber, associerede selskaber, partnere, ledere, direktører, agenter, entreprenører, licensgivere, serviceudbydere, underleverandører, leverandører, praktikanter og medarbejdere, skadesløs for ethvert krav, herunder rimelige advokatsalærer, lavet af en tredjepart på grund af eller som følge af din misligholdelse af disse Servicevilkår eller de dokumenter, de inkorporerer ved henvisning, eller din overtrædelse af nogen lov eller rettigheder for en tredjepart. AFSNIT 20 - UAFHÆNGIGHED I tilfælde af, at en bestemmelse i disse Servicevilkår afgøres til at være ulovlig, ugyldig eller uden retskraft, skal en sådan bestemmelse alligevel fuldbyrdes i videst muligt omfang tilladt efter gældende lov, og den del der ikke kan håndhæves skal anses for at være adskilt fra disse Vilkår for tjenesten, skal en fastsættelse ikke påvirke gyldigheden og håndhævelsen af andre øvrige bestemmelser. AFSNIT 21 - OPSIGELSE

11 De forpligtelser og ansvar for parterne opstået før dato for opsigelsen overlever opsigelsen af denne aftale til alle formål. Disse Servicevilkår er effektive, medmindre og indtil den opsiges af enten dig eller os. Du kan opsige disse Servicevilkår til enhver tid ved at underrette os, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester, eller når du ophøre med at bruge vores site. Hvis du efter vores bedømmelse fejler, eller vi har mistanke om, at du har undladt at overholde et vilkår eller bestemmelse i disse Servicevilkår, kan vi også opsige denne aftale til enhver tid uden varsel, og du vil forblive ansvarlig for alle forfaldne beløb op til og med den dato, hvor opsigelsen; og / eller i overensstemmelse hermed kan nægte dig adgang til vores Services (eller dele heraf). AFSNIT 22 - HELE AFTALEN Hvis vi undlader at udøve eller håndhæve en rettighed eller bestemmelse i disse Servicevilkår udgør det ikke et afkald på sådanne rettigheder eller bestemmelser. Disse Servicevilkår og eventuelle politikker eller driftsregler indsendt af os på dette websted eller i forbindelse med Tjenesten udgør hele aftalen og forståelsen mellem dig og os og regulerer din brug af Tjenesten, erstatter alle tidligere eller samtidige aftaler, meddelelser og forslag, hvad enten mundtlig eller skriftlig, mellem dig og os (herunder, men ikke begrænset til, alle tidligere versioner af Servicevilkår). Eventuelle uklarheder i fortolkningen af disse servicebetingelser skal ikke fortolkes imod den part der har udarbejdet dem. AFSNIT 23 - GÆLDENDE LOV Disse Servicevilkår og eventuelle særskilte aftaler, hvor vi giver dig Services er underlagt og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i Tyskland. AFSNIT 24 - ÆNDRINGER AF SERVICEBETINGELSER Du kan se den seneste version af Servicebetingelser til enhver tid på denne side. Vi forbeholder os ret til efter eget skøn, at opdatere, ændre eller udskifte enhver del af disse servicevilkår ved at offentliggøre opdateringer og ændringer på vores hjemmeside. Det er dit ansvar at tjekke vores hjemmeside jævnligt for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til vores hjemmeside eller Tjenesten efter offentliggørelse af eventuelle ændringer i disse Servicevilkår udgør en accept af disse ændringer.

FORTROLIGHEDSERKLÆRING

FORTROLIGHEDSERKLÆRING FORTROLIGHEDSERKLÆRING AFSNIT 1 - HVAD GØR VI MED DINE OPLYSNINGER? Når du køber noget fra vores butik, vil vi, som en del af køb og salg proces, indsamle personlige oplysninger, du giver os, såsom dit

Læs mere

Læs venligst disse betingelser omhyggeligt igennem, før du bruger dette site

Læs venligst disse betingelser omhyggeligt igennem, før du bruger dette site Vilkår For Brug Læs venligst disse betingelser omhyggeligt igennem, før du bruger dette site Genworth Financial-familien af forsikringsservicevirksomheder og finansielle servicevirksomheder ("Genworth

Læs mere

LÆS VENLIGST VILKÅRENE OMHYGGELIGT, FØR DU BRUGER DENNE HJEMMESIDE.

LÆS VENLIGST VILKÅRENE OMHYGGELIGT, FØR DU BRUGER DENNE HJEMMESIDE. LÆS VENLIGST VILKÅRENE OMHYGGELIGT, FØR DU BRUGER DENNE HJEMMESIDE. BRUGSVILKÅR FOR HJEMMESIDE Disse brugsvilkår angiver sammen med de øvrige retningslinjer, som der heri henvises til vilkårene for brug

Læs mere

! GENERELLE VILKÅR & BETINGELSER! GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG AF FIXNBIKE APPLIKATIONEN

! GENERELLE VILKÅR & BETINGELSER! GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG AF FIXNBIKE APPLIKATIONEN ! GENERELLE VILKÅR & BETINGELSER! GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG AF FIXNBIKE APPLIKATIONEN 1. Aftaleforhold Disse Generelle vilkår og betingelser for brug af FIXNBIKE applikationen (herefter

Læs mere

Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C.

Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C. Juridiske oplysninger og brugerbetingelser I - JURIDISKE OPLYSNINGER Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C.

Læs mere

PLAY4FREE DIGITAL SERVICEAFTALE Sidst opdateret: 14. OKTOBER 2011

PLAY4FREE DIGITAL SERVICEAFTALE Sidst opdateret: 14. OKTOBER 2011 PLAY4FREE DIGITAL SERVICEAFTALE Sidst opdateret: 14. OKTOBER 2011 1. Aftalens omfang. Denne aftale gælder for dit køb af Play4Free Funds, kontakter, mønter, eller nogen andre af vores andre virtuelle valutaer

Læs mere

HANDELSBETINGELSER ( BETINGELSER ) Sidst opdateret: 8. november 2017.

HANDELSBETINGELSER ( BETINGELSER ) Sidst opdateret: 8. november 2017. HANDELSBETINGELSER ( BETINGELSER ) Sidst opdateret: 8. november 2017. Introduktion Læs venligst disse Betingelser grundigt igennem, før du bruger Pleo.io hjemmesiden eller Pleo mobile app en ("Tjenesten"),

Læs mere

Produktnøgle Den vedlagte produktnøgle kan kun indtastes én (1*) gang sammen med dine personlige oplysninger.

Produktnøgle Den vedlagte produktnøgle kan kun indtastes én (1*) gang sammen med dine personlige oplysninger. Slutbrugerlicensaftale ("aftale") Embroidery Plus-opgradering til B880 og B790 Sidst opdateret: 5. oktober 2018 Læs venligst denne slutbrugerlicensaftale ("aftale") omhyggeligt, før du klikker på afkrydsningsfeltet

Læs mere

Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger

Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda MaRIS Pay & Go Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda anerkender vigtigheden af retskaffen og ansvarlig brug af dine personlige oplysninger. Denne politik for cookies

Læs mere

Beskyttelse af personlige oplysninger

Beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige oplysninger Vores forpligtelse til beskyttelse af personlige oplysninger online Din ret til privatliv er vigtig. Hos Trimble mener vi, at de personlige oplysninger, som du vælger

Læs mere

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger Politik til beskyttelse af personlige oplysninger Af s bestyrelse, 19. september 2010 Hos (herefter benævnt UNF) anerkender vi, at beskyttelse af personlige oplysninger er vigtigt. Denne Politik til beskyttelse

Læs mere

V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R

V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R 24-01-2018 1. Definitioner 1.1 Nedenstående udtryk, der anvendes i disse handelsbetingelser, har følgende betydning, medmindre andet fremgår af den konkrete sammenhæng:

Læs mere

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK 1. Generelle oplysninger 1.1 Disse salgsbetingelser gælder for alle værdibeviser, der købes på Groupons websted. 1.2 Groupon betyder Groupon ApS, der

Læs mere

ER DU BEKENDT MED SIKKERHEDEN OMKRING OG BESKYTTELSEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER? PERSONOPLYSNINGER OG BEHANDLING AF DISSE

ER DU BEKENDT MED SIKKERHEDEN OMKRING OG BESKYTTELSEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER? PERSONOPLYSNINGER OG BEHANDLING AF DISSE ER DU BEKENDT MED SIKKERHEDEN OMKRING OG BESKYTTELSEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER? Telia Finance sætter stor pris på den tillid, du viser til vores behandling af dine personoplysninger. Vi vil gerne forklare,

Læs mere

Dette dokument er oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (seqlegal.com)

Dette dokument er oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (seqlegal.com) I overensstemmelse med EUs Generelle Data Beskyttelses Forordning (GDPR) er vores virksomhed ISODAN ApS ejer af Cool Machine Europe forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger i henhold til

Læs mere

Vilkår og betingelser for brugere af StamSted

Vilkår og betingelser for brugere af StamSted Vilkår og betingelser for brugere af StamSted Brugervilkår: StamSted ApS ('StamSted' og 'Tjenesten') byder dig velkommen. Dette er vores vilkår for brugere af StamSted platformen, som er en tjeneste til

Læs mere

Vi vil ikke bruge eller dele dine oplysninger, undtagen de tilfælde som er beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

Vi vil ikke bruge eller dele dine oplysninger, undtagen de tilfælde som er beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Fortrolighedspolitik Effektiv fra: 8. november 2017 Introduktion Pagobox ApS ( "Pleo", "os", "vi" eller "vores") driver Pleo.io webstedet, Pleo webapplikationen, Pleo mobilapplikationen og tilbyder Pleo

Læs mere

Brugsbetingelser Spilxl.dk

Brugsbetingelser Spilxl.dk Brugsbetingelser Spilxl.dk Indledning På hjemmesiden www.spilxl.dk (herefter Hjemmesiden) kan du spille spil, abonnere på nyhedsbrevet, oprette din egen profil hvor du kan samle dine yndlingsspil og anbringe

Læs mere

BRUGERLICENSAFTALE FOR SOFTWAREPRODUKTER FRA STONERIDGE ELECTRONICS LTD

BRUGERLICENSAFTALE FOR SOFTWAREPRODUKTER FRA STONERIDGE ELECTRONICS LTD BRUGERLICENSAFTALE FOR SOFTWAREPRODUKTER FRA STONERIDGE ELECTRONICS LTD VED AT FÅ EN AKTIVERINGSKODE OG INDTASTE DEN, SÅLEDES AT SOFTWAREPROGRAMLICENSEN AKTIVERES, OG TILKNYTTE EN HARDWARENØGLE ("DONGLE"),

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S 1. Anvendelse 1.1 Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om KK-Metal P/S s, CVR-nummer 37841676, ( Virksomheden

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK. Sidst opdateret: d. 17/05/2018

PRIVATLIVSPOLITIK. Sidst opdateret: d. 17/05/2018 PRIVATLIVSPOLITIK Sidst opdateret: d. 17/05/2018 Indledning meploy ApS, har udarbejdet denne privatlivspolitik for at forklare og informere dig om vores praksis. Nedenfor beskrives vores praksis for informationsindsamling

Læs mere

VILKÅR OG BETINGELSER Princh ApS

VILKÅR OG BETINGELSER Princh ApS Sidst opdateret: 28. august 2015 1. NØGLETERMER VILKÅR OG BETINGELSER Princh ApS 1.1. Princh: Princh, lokaliseret og etableret på Bjørnholms Allé 20, 8260 Viby J, Danmark (herefter også refereret til som

Læs mere

W E B S I T E B R U G E R A F T A L E

W E B S I T E B R U G E R A F T A L E W E B S I T E B R U G E R A F T A L E 1. ACCEPT AF VILKÅR Kyäni med samt dets associerede selskaber (herefter "Kyäni") giver dig betinget af din accept af de vilkår og betingelser, denne hjemmeside aftale

Læs mere

Vilkår. Generelle vilkår for anvendelse af Groupcare Community Private. 1 Groupcare A/S, Schillerhuset, Nannasgade 28, 2200 København N.

Vilkår. Generelle vilkår for anvendelse af Groupcare Community Private. 1 Groupcare A/S, Schillerhuset, Nannasgade 28, 2200 København N. Vilkår Generelle vilkår for anvendelse af Groupcare Community Private 1 Groupcare A/S, Schillerhuset, Nannasgade 28, 2200 København N. Vilkår 1. Generelt Disse vilkår gælder for den Community service som

Læs mere

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR mypku Disse generelle brugerbetingelser ( Betingelser ) fastsætter de betingelser, der gælder mellem dig som bruger ( Brugeren ) og Nutricia A/S, CVR.: 73128110 ( Nutricia

Læs mere

Fortrolighedspolitik og erklæring om personoplysninger

Fortrolighedspolitik og erklæring om personoplysninger Fortrolighedspolitik og erklæring om personoplysninger Beskyttelse af dine data er vigtig for ScanDis, og det er vigtigt for os, at du fortsat har tillid til os. Hos ScanDis bestræber vi os derfor på at

Læs mere

System Transport hjemmesiden indeholder information om System Transports produkter og System Transports promoverende programmer.

System Transport hjemmesiden indeholder information om System Transports produkter og System Transports promoverende programmer. Dette er den officielle politik om beskyttelse af personlige data, der bestemmer brugen af System Transports hjemmeside lokaliseret på www.systemtransport.eu og FTP. Den gælder ligeledes alle websider

Læs mere

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE POLITIK FOR DATABESKYTTELSE Disse retningslinjer for databeskyttelse beskriver, hvordan vi bruger og beskytter oplysninger, som du afgiver i forbindelse med brug af vores hjemmeside. Vi har forpligtet

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S

PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S KVM-GENVEX mener, at dine persondata tilhører dig. Vi tilstræber at respektere og behandle dine persondata med passende omhu hele tiden. Når du besøger vores websteder,

Læs mere

LOCATE CLOUD AFTALEVILKÅR

LOCATE CLOUD AFTALEVILKÅR LOCATE CLOUD AFTALEVILKÅR Indledning De aftalevilkår for Locate Cloud (kaldet "Vilkår"), der er indeholdt i denne aftale, skal efterleves ved brug af Locate Cloud, herunder alle sider forbundet til Locate

Læs mere

FORTROLIGHEDSERKLÆRING SYNBRA HOLDING B.V.

FORTROLIGHEDSERKLÆRING SYNBRA HOLDING B.V. FORTROLIGHEDSERKLÆRING SYNBRA HOLDING B.V. Ophavsret: Audittrail Klient : Synbra Holding B.V. Version : 1.0 Versionsdato: 02-03-2018 2018 Synbra Holding B.V. Det er ikke tilladt at dele og duplikere, medmindre

Læs mere

Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS

Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS 1. Generelt Disse abonnementsbetingelser gælder for datatjenesten "Internet via satellit" herefter kaldet tjenesten leveret af Astra / Eutelsat og distribueret

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE

FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE 1.1. Forretningsbetingelserne ( Betingelserne ) gælder for køb af Oplevelser online på https://oplevo.dk og via Oplevos mobile app ( Sitet ). Selskabet

Læs mere

FORTROLIGHEDSPOLITIK OG ERKLÆRING OM PERSONOPLYSNINGER

FORTROLIGHEDSPOLITIK OG ERKLÆRING OM PERSONOPLYSNINGER FORTROLIGHEDSPOLITIK OG ERKLÆRING OM PERSONOPLYSNINGER Beskyttelse af dine data er vigtig for Instrulog A/S, og det er vigtigt for os, at du fortsat har tillid til os. Hos Instrulog A/S bestræber vi os

Læs mere

P R I V A T L I V S P O L I T I K

P R I V A T L I V S P O L I T I K P R I V A T L I V S P O L I T I K 24-01-2018 1. Introduktion 1.1 Denne privatlivspolitik ( Privatlivspolitikken ) fastsætter, hvordan Purchase Partner Ajour ApS ( Purchase Partner Ajour, vi, os, vores

Læs mere

Side 1 af 5 Multebærvej Silkeborg CVR

Side 1 af 5 Multebærvej Silkeborg CVR Your-IT ApS almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Your-IT ApS, CVR-nummer

Læs mere

Sitet faciliterer brugernes mulighed for køb og salg af maskiner gennem annoncering og auktion på webstedet.

Sitet faciliterer brugernes mulighed for køb og salg af maskiner gennem annoncering og auktion på webstedet. BRUGERVILKÅR FOR AUKTION.MASKINBLADET.DK 1. JURIDISKE OPLYSNINGER Fagbladsgruppen A/S udbyder websitet Auktion.maskinbladet.dk. Fagbladsgruppen A/S s retningslinjer for anvendelse af websitet Auktion.maskinbladet.dk

Læs mere

Del online. Kom godt i gang. Åbning af onlinetjenesten. Overførsel af filer. Del online

Del online. Kom godt i gang. Åbning af onlinetjenesten. Overførsel af filer. Del online Share Online 2.0 2007 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes. Nokia, Nokia Connecting People og Nseries er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Nokia Corporation. Andre produkter og firmanavne,

Læs mere

, ( Virksomheden ) salg og levering

, ( Virksomheden ) salg og levering Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Automation

Læs mere

Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S

Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S Denne Privatlivspolitik er gældende fra 25. maj 2018 1. Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os og/eller som

Læs mere

PACR Databeskyttelse. Erklæring om beskyttelse af personoplysninger. Indhold

PACR Databeskyttelse. Erklæring om beskyttelse af personoplysninger. Indhold PACR Databeskyttelse Erklæring om beskyttelse af personoplysninger Indhold Contents 1. Indledning... 2 2. Vores forpligtelse over for dit privatliv... 2 3. Hvem er ansvarlig for dine personoplysninger?...

Læs mere

UNIBLUES AFTALE FOR ASSOCIEREDE VIRKSOMHEDER. 1. Introduktion

UNIBLUES AFTALE FOR ASSOCIEREDE VIRKSOMHEDER. 1. Introduktion UNIBLUES AFTALE FOR ASSOCIEREDE VIRKSOMHEDER Sidst opdateret: 02/04/2013. 1. Introduktion 1.1. Denne Aftale for associerede virksomheder (herefter kaldet Aftalen ) er indgået af og mellem Uniblue Systems

Læs mere

Kindle til PC Licensaftale og brugsbetingelser

Kindle til PC Licensaftale og brugsbetingelser Kindle til PC Licensaftale og brugsbetingelser DETTE ER EN AFTALE MELLEM DIG OG AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (SAMT DATTERSELSKABER, "AMAZON" ELLER "VI"). DU BEDES LÆSE LICENSAFTALEN OG BRUGSBETINGELSERNE,

Læs mere

Henkel Norden AB ("Henkel") er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel.

Henkel Norden AB (Henkel) er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel. HENKEL FORTROLIGHEDSPOLITIK Vi, hos Henkel, tager vores forpligtelser i henhold til dansk lov om databeskyttelse (persondataloven) alvorligt og er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Denne fortrolighedserklæring

Læs mere

Kindle-enhed til iphone/ipad Licensaftale og Brugsbetingelser

Kindle-enhed til iphone/ipad Licensaftale og Brugsbetingelser Kindle-enhed til iphone/ipad Licensaftale og Brugsbetingelser DETTE ER EN AFTALE MELLEM DIG OG AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (OG DETS ASSOCIEREDE SELSKABER, AMAZON ELLER VI ). DU BEDES LÆSE LICENSAFTALEN

Læs mere

VILKÅR OG BETINGELSER FOR BLACKBERRY-ID

VILKÅR OG BETINGELSER FOR BLACKBERRY-ID VILKÅR OG BETINGELSER FOR BLACKBERRY-ID FOR AT FÅ EN BLACKBERRY-ID-KONTO OG KUNNE FÅ ADGANG TIL TJENESTER, DER KRÆVER, AT DU HAR EN BLACKBERRY-ID-KONTO, SKAL DU (1) GENNEMFØRE TILMELDINGSPROCESSEN FOR

Læs mere

DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder

DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser (

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder. 1. Anvendelse

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder. 1. Anvendelse Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler med EPEA

Læs mere

Udløbet af Downloads. En hentet version af eschool udløber samtidig med, at et abonnement for eschool udløber.

Udløbet af Downloads. En hentet version af eschool udløber samtidig med, at et abonnement for eschool udløber. Betingelser for brug af eschool Brug af eschool service og dit abonnement til vores eschool er underlagt følgende vilkår og betingelser. Læs venligst disse vilkår og betingelser omhyggeligt. 1. Aftalen.

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder

Salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder Salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om ROOM67s, CVR-nummer

Læs mere

Vilkår for brug 1. Dækning

Vilkår for brug 1. Dækning Vilkår for brug 1. Dækning 1.1. Enhver brug af dette websted af dig ("Bruger(en)" eller "dig"), der leveres af Sivantos Pte. Ltd. ("Sivantos") og/eller dets søsterselskaber, ("Sivantos Websted"), er underlagt

Læs mere

Konkurrenceregler Coca-Cola zero Gaming

Konkurrenceregler Coca-Cola zero Gaming Konkurrenceregler Coca-Cola zero Gaming Konkurrencen arrangeres af: Coca-Cola Nordic Services ApS Tuborg Havnevej 4-8, 1. 2900 Hellerup Partnere: MARVELOUS, IUM mediebureau København Konkurrencen er på

Læs mere

BlackBerry ID-aftale

BlackBerry ID-aftale BlackBerry ID-aftale BlackBerry-ID-aftalen eller "Aftalen" udgør en juridisk aftale mellem Research In Motion Limited, eller et datterselskab eller koncernselskab af denne, som det er specificeret i BBSLA

Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Denne politik ("Politik om beskyttelse af personlige oplysninger") kan ændres fra tid til anden. Vi vil ikke nødvendigvis gøre dig opmærksom på disse ændringer,

Læs mere

Aktion Børnehjælp og vores hjemmesider er nedenfor samlet benævnt Aktion Børnehjælp eller aktionboernehjaelp.dk.

Aktion Børnehjælp og vores hjemmesider er nedenfor samlet benævnt Aktion Børnehjælp eller aktionboernehjaelp.dk. September 2017 Privatlivspolitik Aktion Børnehjælp indsamler oplysninger om vores brugere og deres besøg ved hjælp af såkaldte cookies eller ved at brugeren selv afgiver oplysningerne på aktionboernehjaelp.dk

Læs mere

Det er ikke tilladt at bruge automatiske systemer eller programmer til at vælge eller hente musikken.

Det er ikke tilladt at bruge automatiske systemer eller programmer til at vælge eller hente musikken. Telia Music Player Vilkår for anvendelse af musik på mobilenhed Din brug af sangene er underlagt reglerne for tjenesten nedenfor. 1. Ophavsret Du opnår ingen rettigheder til softwareproduktet eller materiale

Læs mere

Onlinedeling 2.0 Nokia N76-1

Onlinedeling 2.0 Nokia N76-1 Onlinedeling 2.0 Nokia N76-1 INGEN GARANTI Enhedens tredjepartsprogrammer er udviklet af og kan være ejet af fysiske eller juridiske personer, der ikke er tilknyttet Nokia. Nokia ejer ikke ophavsrettighederne

Læs mere

HVILKEN INFORMATION INDSAMLER VI?

HVILKEN INFORMATION INDSAMLER VI? Denne politik ( Politikken ) beskriver hvordan Hopper ApS indsamler og behandler persondata, hvor Hopper er dataansvarlig og hvor vi ellers henviser til denne politik. Persondata betyder information om

Læs mere

Salgs- og Leveringsbetingelser

Salgs- og Leveringsbetingelser Salgs- og Leveringsbetingelser 1. Anvendelse 4. Pris og betaling 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Betingelserne gælder for alle aftaler om Nordjysk Regnskab, CVR-nr. 27404332,

Læs mere

P R I V A T L I V S P O L I T I K

P R I V A T L I V S P O L I T I K PRIVATLIVSPOLITIK 1. Introduktion 1.1 Denne privatlivspolitik ( Privatlivspolitikken ) fastsætter, hvordan Chabber ApS ( Chabber ApS, vi, os, vores o.lign.) indsamler, bruger, videregiver og beskytter

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse Følgende vilkår og betingelser ( Vilkår og betingelser eller Aftale ) finder anvendelse på samtlige tilmeldinger og aftaler om træningskurser, der afholdes

Læs mere

Generelle Vilkår og Betingelser for online salg for TomTom International B.V. Rembrandtplein 35, 1017 CT Amsterdam, Holland ( TomTom )

Generelle Vilkår og Betingelser for online salg for TomTom International B.V. Rembrandtplein 35, 1017 CT Amsterdam, Holland ( TomTom ) Generelle Vilkår og Betingelser for online salg for TomTom International B.V. Rembrandtplein 35, 1017 CT Amsterdam, Holland ( TomTom ) 1) Omfang Disse Vilkår og Betingelser gælder alle ordrer, som er sendt

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser. Betingelserne gælder for alle aftaler om Virksomheden

Læs mere

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD INDHOLD INDHOLD... 1 1. Baggrund... 2 2. Definitioner... 2 3. Behandling af personoplysninger... 3 4. Behandlinger uden instruks... 3 5. Sikkerhedsforanstaltninger... 3 6. Underdatabehandling... 4 7. Overførsel

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om DALTEK

Læs mere

Vilkår og betingelser for "nu3s partnerprogram"

Vilkår og betingelser for nu3s partnerprogram Vilkår og betingelser for "nu3s partnerprogram" 1. Gyldighed 1.1 Disse vilkår og betingelser ("vilkårene") regulerer kontraktforholdet mellem nu3 GmbH ("nu3") og en affiliate partner ("partneren") i det

Læs mere

! Databehandleraftale

! Databehandleraftale ! Databehandleraftale Indledning 1.1. Denne aftale vedrørende behandling af personoplysninger ( Databehandleraftalen ) regulerer Pensopay APS CVR-nr. 36410876 (databehandleren) og Kunden (den Dataansvarlige

Læs mere

Har du spørgsmål til vilkårene for brugen af Berlingske Business Premium så kontakt Michael Friislund på micfr@berlingske.dk eller 22533351.

Har du spørgsmål til vilkårene for brugen af Berlingske Business Premium så kontakt Michael Friislund på micfr@berlingske.dk eller 22533351. ABONNEMENTS- OG MEDLEMSKABSBETINGELSER for Berlingske Business Premium For IP-adgang til biblioteker, uddannelsesinstitutioner og højere læreanstalter, 21-08-2013 (Version 1.2) Biblioteker på uddannelsesinstitutioner

Læs mere

Disse Vilkår og Betingelser (V&B) regulerer Klientens brug af Flytning24.dk tjenester og alle andre SkyDreams hjemmesider.

Disse Vilkår og Betingelser (V&B) regulerer Klientens brug af Flytning24.dk tjenester og alle andre SkyDreams hjemmesider. Vilkår og Betingelser Flytning24.dk Flytning24.dk er en formidlingsportal som tillader Flyttefirmaer (Klienterne) at modtage oplysninger om enkeltpersoner samt selskaber (Forbrugerne), som har anmodet

Læs mere

Læs venligst denne Persondatapolitik omhyggeligt da den indeholder vigtige informationer.

Læs venligst denne Persondatapolitik omhyggeligt da den indeholder vigtige informationer. PERSONDATAPOLITIK Denne Persondatapolitik gælder for levering af audio indhold via den Internet-baserede audio enhed ( Tjenesten ) som drives og leveres af Panasonic Corporation, Japan, med hjemsted på

Læs mere

GDPR the General Data Protection Regulation (EU) 2016/679;

GDPR the General Data Protection Regulation (EU) 2016/679; Privatlivspolitik Denne privatlivspolitik gælder mellem dig, brugeren af denne hjemmeside og Eco Statics Global Ltd, ejer og udbyder af denne hjemmeside. Eco Statics Global Ltd tager beskyttelse af dine

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle aftaler indgået med Cascoo Scandinavia, CVR-nummer: 35210660, (herefter Virksomheden

Læs mere

Velkommen til base1sælgselv.dk. Når du besøger eller benytter base1sælgselv.dk accepterer du følgende vilkår.

Velkommen til base1sælgselv.dk. Når du besøger eller benytter base1sælgselv.dk accepterer du følgende vilkår. Velkommen til base1sælgselv.dk. Når du besøger eller benytter base1sælgselv.dk accepterer du følgende vilkår. Levering Annonce oprettes (leveres) lige så snart den er aktiveret i kontrolpanelet. Bestiller

Læs mere

DISTRIBUTIONSAFTALE. Enhed: Enhver enhed, som kan få adgang til Innovationshjulet.dk, sådan som det er defineret i denne Aftale.

DISTRIBUTIONSAFTALE. Enhed: Enhver enhed, som kan få adgang til Innovationshjulet.dk, sådan som det er defineret i denne Aftale. DISTRIBUTIONSAFTALE Definitioner Aftale: Denne aftale - en juridisk bindende aftale mellem dig og Playground Institute med hensyn til distribution af Produkter via Innovationshjulet.dk Brand-elementer:

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

Vilkår for Selvbetjening Erhverv

Vilkår for Selvbetjening Erhverv Vilkår for Selvbetjening Erhverv Juni 2016 1. Aftalen For aftaler om Selvbetjening Erhverv, der udbydes af TDC A/S (herefter TDC) gælder følgende vilkår for Selvbetjening Erhverv i supplement til Generelle

Læs mere

Forretningsbetingelser for Ødegård ApS. 1. Aftale og aftaleparter. 2. Ødegård ApS ydelser. 3. Bemanding og underleverandører

Forretningsbetingelser for Ødegård ApS. 1. Aftale og aftaleparter. 2. Ødegård ApS ydelser. 3. Bemanding og underleverandører 1. Aftale og aftaleparter 1.1 Disse forretningsbetingelser gælder for de bogførings-, rådgivnings-, og regnskabsmæssige assistanceydelser, som Ødegård ApS leverer til Kunden. 1.2 Kundeaftalen mellem Kunden

Læs mere

1. Introduktion 2. Om os

1. Introduktion 2. Om os Fortrolighedspolitik 1. Introduktion Atchik udvikler fantastiske spil med sjov og underholdning for alle. Hos Atchik respekterer vi personlige oplysninger for enhver, der bruger vores spil, website(s)

Læs mere

JOKA PLASTIC-EMBALLAGE A/S

JOKA PLASTIC-EMBALLAGE A/S JOKA PLASTIC-EMBALLAGE A/S Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leverings-betingelser, herefter betingelserne,

Læs mere

Program til beskyttelse af privatlivets fred

Program til beskyttelse af privatlivets fred Program til beskyttelse af privatlivets fred I dette program til beskyttelse af privatlivets fred ("politik") oplyser vi, Qualcomm Incorporated og vores datterselskaber (kollektivt "vi", "os" eller "vores"),

Læs mere

Groupon Goods Global GmbH - Salgsvilkår

Groupon Goods Global GmbH - Salgsvilkår Groupon Goods Global GmbH - Salgsvilkår Denne side fastsætter salgsvilkårene for salg af varer af Groupon Goods til dig. 1. KONTRAKT OG OPLYSNINGER OM BESTILLINGSPROCESSEN 1.1. Parterne i denne kontrakt:

Læs mere

36083611, ( Virksomhedens ) salg og 4. Pris og

36083611, ( Virksomhedens ) salg og 4. Pris og Salgs og leveringsbetingelser 1. Anvendelse uden for Danmark og Færøerne. Kunden skal skadesløsholde Virksomheden, i det omfang 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne

Læs mere

GENERELLE BRUGSBETINGELSER FOR HOMERR LTD. 1. I disse Generelle Brugsbetingelsers omfang har følgende begreber følgende mening:

GENERELLE BRUGSBETINGELSER FOR HOMERR LTD. 1. I disse Generelle Brugsbetingelsers omfang har følgende begreber følgende mening: GENERELLE BRUGSBETINGELSER FOR HOMERR LTD Generelt 1. I disse Generelle Brugsbetingelsers omfang har følgende begreber følgende mening: Generelle Brugsbetingelser Disse Generelle Brugsbetingelser; Applikation

Læs mere

P R I V A T L I V S P O L I T I K

P R I V A T L I V S P O L I T I K P R I V A T L I V S P O L I T I K 1. Introduktion 1.1 Denne privatlivspolitik ( Privatlivspolitikken ) fastsætter, hvordan Neat Meal IVS ( Neat Meal, vi, os, vores o.lign.) indsamler, bruger, videregiver

Læs mere

Privatlivspolitik. Anvendelsesområde. Datatyper og indsamlingsmetoder

Privatlivspolitik. Anvendelsesområde. Datatyper og indsamlingsmetoder Privatlivspolitik I denne Privatlivspolitik ( Politik ), giver vi, Qualcomm Incorporated og vores datterselskaber (samlet vi, os eller vores ), oplysninger om, hvordan vi indsamler, bruger, behandler og

Læs mere

Generelle vilkår og databehandleraftale

Generelle vilkår og databehandleraftale Generelle vilkår og databehandleraftale Følgende aftale (herefter Aftalen ) gælder for leverance af ydelser og tjenester (herefter InboundCPH s ydelser ) fra InboundCPH til kunden (herefter Kunden ) som

Læs mere

PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT FØLGENDE:

PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT FØLGENDE: Kundeaftale DENNE AFTALE er indgået den 20 mellem: Midtjysk Markedsføring, Kompagnistræde 2, 1.sal,, 35287582 og [indsæt navn], [indsæt registreret adresse], [indsæt CVR-nummer] PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT

Læs mere

Licensaftale. Brugsvilkår: (anvendes lokalt)

Licensaftale. Brugsvilkår: (anvendes lokalt) Licensaftale Brugsvilkår: (anvendes lokalt) Læs venligst disse brugsvilkår omhyggeligt. Disse vilkår og betingelser ('Brugsvilkår') er en juridisk bindende aftale mellem dig ('Du', 'Dig', 'Din', 'Dit'

Læs mere

Principper for beskyttelse af personlige oplysninger

Principper for beskyttelse af personlige oplysninger Principper for beskyttelse af personlige oplysninger Dette dokument omhandler webstedet ukendtnummer.dk (herefter Tjenesteydelsen ). Hver besøgende af Tjenesteydelsen skal følge Almindelige vilkår, i modsat

Læs mere

BRIDGESTONE FIRESTONE FORTROLIGHEDSPOLITIK

BRIDGESTONE FIRESTONE FORTROLIGHEDSPOLITIK BRIDGESTONE FIRESTONE FORTROLIGHEDSPOLITIK Det glæder os, at du er i interesseret i vores selskab. Det er os meget magtpåliggende at beskytte vores besøgendes privatliv. Vi gør derfor alt, hvad vi kan,

Læs mere

KGH S ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR TJENESTER

KGH S ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR TJENESTER KGH S ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR TJENESTER 1. Generelt 1.1 Disse almindelige forretningsbetingelser for tjenester ( Betingelserne ) er gældende for alle tjenester, der leveres af KGH til Kunden,

Læs mere

Loyalty Program for Registered Partners (LPRP) Vilkår og betingelser

Loyalty Program for Registered Partners (LPRP) Vilkår og betingelser Loyalty Program for Registered Partners (LPRP) Vilkår og betingelser Ved at deltage i Loyalty Program for Registered Partners ( LPRP ) accepterer deltageren at være forpligtet til at overholde alle nedenstående

Læs mere

1.1 Qub er en serviceplatform i form af en applikation til ios. Platformen bringer købere og sælgere af tjenesteydelser sammen.

1.1 Qub er en serviceplatform i form af en applikation til ios. Platformen bringer købere og sælgere af tjenesteydelser sammen. 1. QUBS FORRETNINGSBETINGELSER 1.1 Qub er en serviceplatform i form af en applikation til ios. Platformen bringer købere og sælgere af tjenesteydelser sammen. Forretningsbetingelser beskriver samarbejdet

Læs mere

Gensidig hemmeligholdelsesaftale

Gensidig hemmeligholdelsesaftale Gensidig hemmeligholdelsesaftale mellem CVR-nr.: [Indsæt] og CVR-nr.: [Indsæt] (herefter samlet betegnet Parterne ) 1 Baggrund for hemmeligholdelsesaftalen I forbindelse med [beskriv her i hvilken anledning/hvorfor

Læs mere

Indhold og formål. Persondataansvar hos DMT A/S. Definitioner. Generelt om behandling af persondata

Indhold og formål. Persondataansvar hos DMT A/S. Definitioner. Generelt om behandling af persondata Indhold og formål Denne politik gælder for behandling af personoplysninger til følgende formål hos Dansk Materiale Teknik A/S ("DMT A/S", "vi", "vores" eller "os") og henvender sig til dig, der arbejder

Læs mere

Om denne hjemmeside. Om denne hjemmeside og persondatapolitik. Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS.

Om denne hjemmeside. Om denne hjemmeside og persondatapolitik. Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS. Om denne hjemmeside Om denne hjemmeside og persondatapolitik Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS Lautrupvang 8 2750 Ballerup Danmark CVR. nr.: 66 35 19 12 Telefonnummer:

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER FBI.TV

GENERELLE BETINGELSER FBI.TV GENERELLE BETINGELSER FBI.TV Senest opdateret maj 2013 Indholdsfortegnelse 1. Filmtjenesten FBI.TV... 3 2. Brug af og adgang til FBI.TV... 3 3. Særligt vedr. leje af film via FBI.TV... 4 4. Særligt vedr.

Læs mere

Salg- og lejebetingelser

Salg- og lejebetingelser Salg- og lejebetingelser Dynateam 2014 Salgs- og lejebetingelser Gældende pr. 1. januar 2014 Fakturering Første gang vil du blive faktureret for løbende måned + 3 måneder. Herefter altid 3 måneder forud.

Læs mere

Databehandleraftale. Databehandleraftale webcrm, Maj Side 1 / 9

Databehandleraftale. Databehandleraftale webcrm, Maj Side 1 / 9 Databehandleraftale Side 1 / 9 Bilag A Databehandleraftale 1. Indledning 1.1 Denne aftale vedrørende behandling af personoplysninger ( Databehandleraftalen ) regulerer webcrm A/S, CVR nr. 25189558 ( Databehandleren

Læs mere

(a) Medmindre andet udtrykkeligt er anført, forstås i dette dokument ved:

(a) Medmindre andet udtrykkeligt er anført, forstås i dette dokument ved: VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG OG DRIFT AF REACH-IT LÆS OMHYGGELIGT FØLGENDE VILKÅR OG BETINGELSER FOR ANVENDELSEN AF REACH-IT, INDEN REACH-IT TAGES I BRUG. KLIK PÅ "ACCEPTER" FOR AT ACCEPTERE VILKÅRENE.

Læs mere