Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR"

Transkript

1 KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas Nordahl Lektor Iben Damgaard (formand) Professor Jesper Høgenhaven Lektor Tine Reeh MØDEREFERAT 13. SEPTEMBER 2018 Forum Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR Møde afholdt Torsdag den 13. september 2018, 13:00-15:00 STUDIENÆVNET FOR TEOLOGI Sted Referent 6B-0-36 Mette Juhl Vedel SØNDRE CAMPUS KAREN BLIXENS PLADS KØBENHAVN S Til stede Lektor Iben Damgaard, professor Jesper Høgenhaven, lektor Tine Reeh, studieleder Carsten Selch Jensen, stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt- Hansen, stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen, stud.theol. Thomas Nordahl og studienævnssekretær Mette Juhl Vedel. Dagsorden Ad 1) Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. DIR studienaevnet@teol.ku.dk ogi/ REF: MJV Ad 2) Nye studenterrepræsentanter og ny næstformand Studienævnssekretæren sender dokumenter omkring studienævnets arbejde ud til de nye medlemmer. Studienævnsformanden fremhævede vigtigheden omkring tavshedspligt og orienterede om inhabilitet. Studienævnsformanden orienterede om at Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen tidligere ved det konstituerende studienævnsmøde den 2. februar 2018 er blevet valgt som næstformand efter Søren Frank Jensen har færdiggjort sin uddannelse i sommeren 2018.

2 Ad 3) Godkendelse af referat Referatet blev efter få justeringer godkendt af studienævnet. SIDE 2 AF 10 Ad 4) Ad 5) Ansøgninger om merit og dispensation til behandling på mødet (lukket møde) a. En ansøgning om dispensation til at annullere brugte eksamensforsøg i to fag blev imødekommet på baggrund af funktionsnedsættelse og efterfølgende tildelt dispensation til særlige prøvevilkår. b. En ansøgning om dispensation til anden censor ved reeksamen blev ikke imødekommet. Ansøger begrundede ansøgningen med, at det frygtes at censors objektivitet er påvirket efter tidligere prøveforsøg. Studienævnet fastholder at censor altid skal være objektiv og ansøgningen kan derfor ikke imødekommes. c. En ansøgning om dispensation til yderligere særlige prøvevilkår ud over det tidligere dispenserede blev ikke imødekommet, da begrundelsen for yderligere dispensation ikke er fagligt begrundet. d. En ansøgning om dispensation til nedsættelse af det løbende lægeerklæring. e. En ansøgning om forhåndsgodkendelse af Hellenistisk gresk II fra Universitetet i Oslo blev ikke imødekommet, da ECTSvægtningen ikke svarer til Græsk 2 på teologiuddannelsen, og det fremgår desuden efter en faglig høring, at kursets pensum er markant mindre end pensum i Græsk 2 på teologiuddannelsen. Vejledning til specialevejledere Studielederen har udfærdiget en vejledning til specialevejlederne, som blev uddelt på mødet. Studienævnet ønskede at tilføje en sætning til vejledningen om, at vejleder godkender opgaveformuleringen, som så sendes til godkendelse hos studielederen. Desuden skal det være tydeligt, at der er tale om den faglige specialevejleder. Studienævnet anbefaler at ensrette proceduren ved alle specialeforsøg, sådan at det er den studerendes ansvar at sende vejlederens godkendelsesmail til administrationen.

3 Efterfølgende har studiechefen gjort opmærksom på, at processen nu er ændret, sådan at hverken studerende eller vejleder skal sende en bekræftelsesmail til eksamenskontoret. I stedet sender eksamenskontoret i en mail til vejleder en liste med opgaveformuleringer til godkendelse. SIDE 3 AF 10 Ad 6) Tilbagemelding på eksamensformen for ER1 Faggruppen anbefaler at fortsætte med porteføljeeksamen, da der sker en væsentlig progression i de studerendes skriftlige arbejde med stoffet, som opvejer den ulempe, der er, at det er en mere tidskrævende eksamensform som underviser. Faggruppen anbefaler dog at nedsætte opgavernes sideantal til sider i stedet for sider. Studienævnet godkender, at denne forsøgsordning fortsætter med opgavernes sideantal nedsat til sider. Studienævnets indstilling sendes til godkendelse hos dekanen. Dekanen har efterfølgende godkendt indstillingen. Studienævnet er ansvarlig for, at ændringen af ER 1 eksamensform til porteføljeeksamen medtages, når studieordningen næste gang skal revideres. Ad 7) Opfølgning på fakultetsekskursioner Afdelingen for Bibelsk Eksegese har meldt ind at det er ikke muligt at afholde en fakultetsekskursion til Mellemøsten inden for de givne rammer. Afdelingen for Kirkehistorie har meldt tilbage, at der er tradition for studieture til Rom fra tidligere år, og at det godt kan lade sig gøre at arrangere en sådan ekskursion inden for rammerne. Det er også muligt med en tur til Tyskland i forbindelse med et valgfag. Afdelingen for Systematisk Teologi har endnu ikke meldt tilbage og studienævnet afventer derfor et svar til næste studienævnsmøde. Studienævnet vil bede de to afdelingsledere for AKH og AST om at sætte sig sammen og aftale en god plan for afholdelse af fakultetsekskursioner. Valgfagsudbuddet bør afgøre, hvem der skal fastlægge et program. Ved næste studienævnsmøde ser studienævnet gerne en mere udførlig beskrivelse fra afdelingerne.

4 I forbindelse med tyskinitiativet Deutsch, bitte overvejes en kortere ekskursion (kortere) til Tyskland, men det skal ikke tænkes ind her. SIDE 4 AF 10 Ad 8) Godkendelse: følgebrev og skemaer til kommende undervisningsevaluering (inkl. procedure) Studienævnet godkendte følgebrevet og skemaerne til udsendelse. Ad 9) Datoer til studienævnsmøder i efteråret 2018 Det blev besluttet at afholde næste studienævnsmøde torsdag den 25. oktober kl. 13:30-15:30. Studienævnsformanden finder sammen med sekretæren datoer for november og december, som skal lægges torsdag kl Ad 10) Mindre sager og meddelelser a. Temadagen den 5. oktober Temadagens program blev uddelt. Tysk-initiativet har skaffet penge til forplejning. b. Opfølgning på Græsk 1 Før sommerferien NT-faggruppen ytrede ønske om at drøfte problemstillingen i faggruppen, før der findes frem til en endelig løsning på problemet. Dette betød, at der skulle findes en hurtig, pragmatisk løsning for efteråret Løsningen blev, at nogle tekster fra pensum udgør øvetekster til hjemmearbejde, sådan at ikke alle tekster gennemgås i timerne, hvis der ikke er tid til det på grund af arbejde med grammatik. Studienævnet godkendte denne løsning og afventer en tilbagemelding fra faggruppen efter deres drøftelse. c. Dispensation NT3 for UNISA-ansøgere Der fremgik i den tidligere dispensation til UNISAansøgerne en fejl, som nu er rettet til. Alle ansøgere havde allerede læst Johannesevangeliet, derfor udgår det af særpensum. Studienævnet godkendte ændringen vedrørende dispensation for NT3. Ad 11) Studielederens punkt Studielederen orienterede om studiestarten og den faglige introduktionsuge, som blev afholdt for første gang i år.

5 Erfaringerne fra mandagen var rigtig gode. Der skal følges op på, hvordan vi kan få de studerende til at reflektere over introduktionsugen. SIDE 5 AF 10 Ad 12) Nyt fra studentervejlederne a. Foreløbig evaluering af studiestart Studiestartsevaluering kommer med på mødet i oktober sammen med studiestartsevalueringen, da AC-vejlederen ikke kunne deltage i dagens møde. Studiestarten gik generelt rigtig godt. Ad 13) Nyt fra de studerende Intet fremkom. Ad 14) Eventuelt a. Diskussion: De studerende efterspørger en mere udførlig skabelon til de skriftlige opgaver. Det er værd at overveje, om der skal ligge mere vejledning på KUnet til skriftlig opgaveskrivning. b. Afdeling for Bibelsk Eksegese ser gerne at censorrapporterne sendes ud til alle undervisere eller lægges et tilgængeligt sted. Studielederen følger op på dette. c. Der skal følges op på, hvor meget de nye studerende har fået ud af det nye studiestartsprogram i forhold til skriftlige opgaver. d. Studienævnet drøftede kort det nye udspil vedrørende præstemangel. Der kommer en skriftlig høring i studienævnet om det nye udspil. Ad 15) Ansøgninger om dispensation behandlet siden sidste møde a. En ansøgning om dispensation fra det løbende usædvanlige forhold begrundet i den medsendte lægeerklæring. b. Tre ansøgninger om dispensation fra det løbende usædvanlige forhold begrundet i de medsendte lægeerklæringer. Samtidig dispenserede studienævnet for førsteårsprøvekravet. c. To ansøgninger om dispensation fra den maksimale studietid blev ikke imødekommet, da studienævnet vurderede, at en dispensation ikke var nødvendigt på nuværende tidspunkt.

6 d. To ansøgninger om dispensation fra det løbende studieaktivitetskrav samt udsættelse den maksimale studietid og udsættelse af specialefristen blev imødekommet på baggrund af dokumenteret barsel. e. En ansøgning om dispensation til et fjerde prøveforsøg blev imødekommet på usædvanlige forhold begrundet i medsendte lægeerklæring. f. En ansøgning om dispensation fra det løbende usædvanlige forhold begrundet i den medsendte lægeerklæring. Studienævnet kunne ikke på baggrund af lægeerklæringen dispensere fra det løbende studieaktivitetskrav på resten af uddannelsen. g. En ansøgning om dispensation til at tage et kernefagskursus under ÅU blev imødekommet på baggrund af tidligere bestået fleksibel masteruddannelse. h. En ansøgning om dispensation til at blive tilmeldt et kursus efter tilmeldingsfristen blev ikke imødekommet, da der ikke forelå usædvanlige forhold. i. En ansøgning om dispensation til forlænget forberedelsestid ved eksamen og udsættelse af den maksimale studietid blev delvist imødekommet. Studienævnet kunne ikke tildele forlænget forberedelse ved kernefagseksamen, men udsatte specialeperioden på baggrund af dokumenteret ordblindhed. Studienævnet udsatte samtidig den maksimale studietid. j. En ansøgning om dispensation til at aflevere en eksamensopgave efter fristen blev ikke imødekommet, da det ikke kan dokumenteres, at opgaven ikke er redigeret efter fristen. k. En ansøgning om dispensation til at gå til eksamen i pensum fra foråret 2017 blev ikke imødekommet, da der ikke forelå særlige omstændigheder til at oplyse pensum og eksaminator på det sene tidspunkt. Studienævnet tildelte dispensation til at gå til eksamen i pensum ved vintereksamen l. En ansøgning om dispensation fra det løbende usædvanlige forhold begrundet i den medsendte lægeerklæring. m. En ansøgning om dispensation til udsættelse af den maksimale studietid blev imødekommet på baggrund af tidligere afholdt barsel. SIDE 6 AF 10

7 n. En ansøgning om dispensation fra det løbende studieaktivitetskrav blev ikke imødekommet, men fristen for at bestå 45 ECTS blev udsat på grund af afholdt orlov. o. En ansøgning om dispensation fra reglen under Åbent Universitet om at alle eksamensforsøg skal afvikles inden for et år blev imødekommet på baggrund af de særlige omstændigheder begrundet i medsendt lægeerklæring. p. En ansøgning om sygeorlov blev imødekommet på baggrund af medsendt lægeerklæring. q. En ansøgning om dispensation til særlige prøvevilkår i form af 4-dobbelt forberedelse ved NT2, NT3 og GT2 blev imødekommet på baggrund af medsendte udredning. r. En ansøgning om dispensation fra det løbende usædvanlige forhold. s. To ansøgninger om dispensation til sen tilmelding til kursus under Åbent Universitet blev imødekommet på baggrund af de særlige forhold. t. En ansøgning om dispensation fra reglen om at skrive bachelorprojektet på sidste semester blev imødekommet på baggrund af de særlige omstændigheder begrundet i startmerit. u. En ansøgning om dispensation til at ændre valgfag blev imødekommet, da begge valgfag er inden for samme fagområde. v. En ansøgning om dispensation til sen tilmelding til reeeksamen blev imødekommet på baggrund af de særlige omstændigheder. w. En ansøgning om dispensation til annullering af forhåndsgodkendelse blev imødekommet på baggrund af de særlige omstændigheder begrundet i genoptag. x. En ansøgning om dispensation fra det løbende studieaktivitetskrav og dispensation til udsættelse af den maksimale studietid blev imødekommet på baggrund af dokumenteret barsel. y. Otte ansøgninger om dispensation til at tage kurser på kandidatuddannelsen inden afsluttet bacheloruddannelse blev imødekommet, da studienævnet skønnede at de studerende har de faglige forudsætninger for at gennemføre og bestå bacheloruddannelsen og samtidig gennemføre kurser på kandidatuddannelsen. SIDE 7 AF 10

8 z. En ansøgning om dispensation til sen tilmelding til kursus under Åbent Universitet blev imødekommet på baggrund af særlige omstændigheder. æ. En ansøgning om dispensation fra det løbende studieaktivitetskrav, dispensation fra førsteårsprøven og dispensation til at blive afmeldt kurser efter fristen blev imødekommet på baggrund af usædvanlige forhold begrundet i medsendt lægeerklæring. ø. To ansøgninger om dispensation fra det løbende studieaktivitetskrav og dispensation til udsættelse af den maksimale studietid blev imødekommet på baggrund af usædvanlige forhold begrundet i medsendte lægeerklæringer. å. En ansøgning om dispensation til at tage et kernefagskursus i Etik og Religionsfilosofi som gæstestuderende blev imødekommet på baggrund af igangværende kandidatuddannelse i filosofi. aa. En ansøgning om dispensation fra det løbende studieaktivitetskrav blev ikke imødekommet. Studienævnet kunne ikke nedsætte det løbende studieaktivitetskrav til 0 ECTS for to år på baggrund af den indsendte lægeerklæring. bb. To ansøgninger om dispensation fra det løbende usædvanlige forhold begrundet i medsendte lægeerklæringer. cc. En ansøgning om begrundet orlov blev ikke imødekommet, da der ikke forelå usædvanlige forhold, som kan give dispensation fra kravet om bestået første år (BA) ved tildeling af orlov. dd. En ansøgning om dispensation til særlige prøvevilkår i form af dobbelt forberedelsestid og 50 % ekstra tid ved skriftlige prøver (dog undtaget de skriftlige porteføljeeksamener, BAvalgfag og BA-projekt) blev imødekommet på baggrund af medsendt lægeerklæring ved eksamen i indeværende studieår. ee. En ansøgning om dispensation fra det løbende studieaktivitetskrav blev ikke imødekommet, da studienævnet vurderede at studieaktivitetskravet ikke kunne nedsættes yderligere på baggrund af medsendte lægeerklæring. SIDE 8 AF 10 Ad 16) Ansøgninger om meritoverførsel behandlet siden sidste møde a. En ansøgning om meritoverførsel fra Universitetet i Oslo blev imødekommet. Kurset Paul and Pauline Theology

9 udløser merit for KA-kernefag i Det Nye Testamentes Eksegese og kurset Mellom postmodernetit og postsekularitet sentrale problemstillinger i dogmatikk og religionsfilosofi udløser merit for KA-kernefag i Etik og Religionsfilosofi på teologiuddannelsen. b. En ansøgning om meritoverførsel fra Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier, KU, blev ikke imødekommet. BA-projektet fra Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier kan ikke udløse merit for BA-projektet på teologiuddannelsen, da projektet ikke ækvivalerer nogle af de obligatoriske teologiske discipliner. c. En ansøgning om forhåndsgodkendelse af merit fra Fjellhaug International University College blev imødekommet. Kurset TM2003 Johannesevangeliet og Romerbrevet kan udløse merit for Det Nye Testamentes Eksegese 3, kurset TM2010 Utvalgte tekster fra GT kan udløse merit for Det Gamle Testamentes Eksegese 2 og kurset TM2011 Dogmatikk med klidetekster kan udløse merit for Dogmatik med Økumenisk Teologi 2 på teologiuddannelsen. d. To ansøgninger om forhåndsgodkendelse af merit fra Fjellhaug International University College blev ikke imødekommet, da de studerende havde aflagt prøveforsøg i det fag, det ønskede kurset skulle erstatte. e. En ansøgning om meritoverførsel fra Det Humanistiske Fakultet, KU, blev imødekommet. Kurset Indføring i sprogpsykologi Forståelsens psykologi kan udløse merit for KA-valgfag på teologiuddannelsen. f. En ansøgning om forhåndsgodkendelse af merit fra Fjellhaug International University College blev imødekommet. Kurset TM2011 Dogmatikk med klidetekster kan udløse merit for Dogmatik med Økumenisk Teologi 1 og 2 på teologiuddannelsen. g. En ansøgning om forhåndsgodkendelse af merit fra Concordia University, Montréal, Canada, blev imødekommet. Kurserne Theo 219: Gnosticism and the New Testament og Theo 320: History of medieval Christianity kan udløse merit for Kirke- og Teologihistorie 2 og kurserne Theo 234: Pilgrim Bodies, Sacred Journays og Theo 242 Theology and the Arts kan udløse merit for BAvalgfag på teologiuddannelsen. h. En ansøgning om forhåndsgodkendelse af merit fra Humboldt Universität zu Berlin blev imødekommet. Kurserne Protestantische Theologie im Ersten Weltkrieg, SIDE 9 AF 10

10 Postkolonialismustheorien in der Kirchengeschichte, Thinking about God in a world coming of age og koran und Sira kan udløse merit for KA-kernefag i Kirke- og Teologihistorie på teologiuddannelsen. i. En ansøgning om forhåndsgodkendelse af merit fra Fjellhaug International University College blev ikke imødekommet, da studieordningens 3.3 om, at beståede fagelementer fra en anden uddannelse i et omfang af højest 60 ECTS-point på samme niveau træder i stedet for fagelementer på uddannelsen ikke er overholdt. SIDE 10 AF 10

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel.

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2019) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Malene Hasberg Kjær Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Benedicte Holm Glæsel Stud.theol. Anne Sofie Aagaard

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Filip Bjørnemalm Fleischer Professor

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2019) Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas Nordahl Stud.theol. Amalie Grøndal Henriksen

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2019) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

MØDEREFERAT. Eksamensform i KH2 DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT. Eksamensform i KH2 DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard (stud.theol. Laura Cæcilie Jessen, supp.

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Filip Bjørnemalm

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Malene Hasberg Kjær Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt Torsdag den 25. oktober 2018, 13:30-15:30 6B Sted. Mette Juhl Vedel. Referent

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt Torsdag den 25. oktober 2018, 13:30-15:30 6B Sted. Mette Juhl Vedel. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian

Læs mere

Dagsorden Ad 1) Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med en tilføjelse af et punkt om merit.

Dagsorden Ad 1) Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med en tilføjelse af et punkt om merit. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

Dagsorden Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat af ordinært studienævnsmøde den 8. juni

Dagsorden Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat af ordinært studienævnsmøde den 8. juni D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2015) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol.

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Malene Hasberg Kjær Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen

Læs mere

Professor MSO Tine Reeh (professor MSO Mette Birkedahl Bruun, supp. FS 2016)

Professor MSO Tine Reeh (professor MSO Mette Birkedahl Bruun, supp. FS 2016) DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard (stud.theol. Laura Cæcilie Jessen, supp.

Læs mere

Studienævnsformanden orienterede om studienævnets høringssvar vedrørende RRE-uddannelsen.

Studienævnsformanden orienterede om studienævnets høringssvar vedrørende RRE-uddannelsen. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2019) Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas Nordahl Stud.theol. Amalie Grøndal Henriksen

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt Mandag den 19. marts kl. 12:30-15:00. Mødelokale 6B Sted. Mette Juhl Vedel.

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt Mandag den 19. marts kl. 12:30-15:00. Mødelokale 6B Sted. Mette Juhl Vedel. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Malene Hasberg Kjær Stud.theol.

Læs mere

MØDEREFERAT. Ikke til stede: Christine Damgaard (stud.theol.).

MØDEREFERAT. Ikke til stede: Christine Damgaard (stud.theol.). DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2015) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Professor Mette

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Anne Christine Benner Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Lektor Ninna

Læs mere

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2014) Stud.theol. Hans Ahlmann-Ohlsen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Aske Emil Olsen Professor

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. NN Professor Mette Birkedal Bruun Lektor

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Malene Hasberg Kjær Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T

M Ø D E R E F E R A T D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard (stud.theol.

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Stud. theol. Stine Wolff (næstformand) Lektor Bodil

Læs mere

MØDEREFERAT. Dagsorden

MØDEREFERAT. Dagsorden DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Frederik Poulsen (næstformand) Stud. theol. Karsten Krambs Stud. theol. Stine Wolff Lektor Ninna Jørgensen

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Karsten Krambs Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor (næstformand) Lektor

Læs mere

Bent Flemming Nielsen (lektor) og Rasmus Dreyer (stud.theol.; studievejleder).

Bent Flemming Nielsen (lektor) og Rasmus Dreyer (stud.theol.; studievejleder). DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. Anders Martin Lauritsen Professor Mette

Læs mere

Godkendelse af referat af Studienævnets ordinære møde den 28. april 2017 Referatet blev godkendt med få ændringer i punkt 7.

Godkendelse af referat af Studienævnets ordinære møde den 28. april 2017 Referatet blev godkendt med få ændringer i punkt 7. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Filip Bjørnemalm Fleischer Professor

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Benedicte Holm Glæsel Stud.theol. Anne Sofie Aagaard

Læs mere

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET 20. JUNI 2005 SEKRETARIATET FOR STUDIENÆVNET FOR TEOLOGI KØBMAGERGADE POSTBOKS 2164

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET 20. JUNI 2005 SEKRETARIATET FOR STUDIENÆVNET FOR TEOLOGI KØBMAGERGADE POSTBOKS 2164 DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT Forum: Ordinært studienævnsmøde, Studienævnet for Teologi Møde afholdt: Fredag den 29. april 2005 kl. 13:00-15:00 Sted: Købmagergade 46, 1150

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2015) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Professor Mette

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2013) Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen (næstformand) Stud.theol. Aske Emil Olsen Professor

Læs mere

D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T

D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2013) Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Aske Emil Olsen Stud.theol.

Læs mere

Studienævnet for Teologi SEKRETARIATET FOR

Studienævnet for Teologi SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Benedicte Glæsel Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Jensen Professor

Læs mere

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Benedicte Glæsel Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard (stud.theol. Laura

Læs mere

Studienævnet for Teologi SEKRETARIATET FOR

Studienævnet for Teologi SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Benedicte Glæsel Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Jensen Professor

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2009): Stud. theol. Anne Christine Benner Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Lektor

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2010): Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. Anders Martin Lauritsen Professor

Læs mere

Til stede under pkt. 2: Afdelingslederne: Lektor Jakob Wolf, professor Mogens Müller (suppl. for Heike Omerzu), lektor Carsten Selch Jensen.

Til stede under pkt. 2: Afdelingslederne: Lektor Jakob Wolf, professor Mogens Müller (suppl. for Heike Omerzu), lektor Carsten Selch Jensen. DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2015) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Professor Mette

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2012) Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Jonas Hennild Professor Mette Birkedal

Læs mere

MØDEREFERAT. Nyt fra studentervejlederne Nyt fra de studerende DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT. Nyt fra studentervejlederne Nyt fra de studerende DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Benedicte Glæsel Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Professor MSO

Læs mere

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2014) Stud.theol. Hans Ahlmann-Ohlsen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Aske Emil Olsen Professor

Læs mere

D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T

D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. Kristine

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2013) Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Aske Emil Olsen Professor Mette Birkedal

Læs mere

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Casper Gregers Bangert Stud. theol. Frederik Poulsen (næstformand) Stud. theol. Niels Valdemar Vinding

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T

M Ø D E R E F E R A T D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Benedicte Glæsel Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol.

Læs mere

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud)

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud) Møde den: 29. juni 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen og Sine Agergaard Deltagere studerende: Nikolaj

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Anne Christine Benner Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Lektor Ninna

Læs mere

MØDEREFERAT. Dagsorden

MØDEREFERAT. Dagsorden DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Frederik Poulsen Stud. theol. Karsten Krambs Stud. theol. Stine Wolff Lektor Bodil Ejrnæs/lektor

Læs mere

Uddannelsesrådgivere Anette Gjelstrup Johannsen og Jeppe Norskov Stokholm (referent).

Uddannelsesrådgivere Anette Gjelstrup Johannsen og Jeppe Norskov Stokholm (referent). Møde den: 28. august 2014, 8.30-10. Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Mette Vinther Skriver, Niels Trolle Andersen, Helle Terkildsen Maindal,

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

Fælles studieordning for uddannelser ved Det Humanistiske Fakultet 2019

Fælles studieordning for uddannelser ved Det Humanistiske Fakultet 2019 Fælles studieordning for uddannelser ved Det Humanistiske Fakultet 2019 Det Humanistiske Fakultet Københavns Universitet Ikrafttræden: 1. september 2019 Indhold Kapitel 1. Hjemmel, normering og struktur...

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 13. marts 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Jan Møller Jensen, Alexander

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. Kristine Krarup Professor Mette Birkedal

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 19. juni 2013 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013 Tilstedeværende: Per Servais (formand), Christina Maj Hegelund (Næstformand), Martin Storgaard

Læs mere

faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I MATEMATIK-ØKONOMI science.au.dk

faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I MATEMATIK-ØKONOMI science.au.dk faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I MATEMATIK-ØKONOMI science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I MATEMATIK-ØKONOMI MATEMATIK-ØKONOMI I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i matematikøkonomi.

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 14. januar 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 14. januar 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 15. januar 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 14. januar 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Alexander Stapelfeldt (næstformand),

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Stud. theol. Stine Wolff (næstformand) Lektor Bodil

Læs mere

Studieordning for tilvalget på bachelorniveau i. Sprog og faglighed, 2015-ordningen

Studieordning for tilvalget på bachelorniveau i. Sprog og faglighed, 2015-ordningen Studieordning for tilvalget på bachelorniveau i Sprog og faglighed, 2015-ordningen Institut for Engelsk, Germansk og Romansk Det Humanistiske Fakultet Københavns Universitet Indhold Kapitel 1. Hjemmel,

Læs mere

Det Teologiske Studium Bachelor- og kandidatuddannelsen Generelle bestemmelser

Det Teologiske Studium Bachelor- og kandidatuddannelsen Generelle bestemmelser D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Det Teologiske Studium Bachelor- og kandidatuddannelsen Generelle bestemmelser Gældende fra 1. september 2016 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Godkendelse af dagsorden. Godkendelse af referat af konstituerende og ordinært studienævnsmøde

Godkendelse af dagsorden. Godkendelse af referat af konstituerende og ordinært studienævnsmøde DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Frederik Poulsen Stud. theol. Karsten Krambs Stud. theol. Stine Wolff Lektor Bodil Ejrnæs Lektor

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 4. juni 2015 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Hiba Fouad Elnaji, Catalin Maria Frydendal, Sidsel

Læs mere

Ninna Jørgensen (lektor) og Frederik Poulsen (stud. theol.; næstformand).

Ninna Jørgensen (lektor) og Frederik Poulsen (stud. theol.; næstformand). DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Frederik Poulsen (næstformand) Stud. theol. Karsten Krambs Stud. theol. Stine Wolff Lektor Ninna Jørgensen

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Til stede: Anna Lena Sandberg (VIP germansk og romansk), Jørgen Staun (studienævnsformand),

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Til stede: Anna Lena Sandberg (VIP germansk og romansk), Jørgen Staun (studienævnsformand), D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 19. NOVEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

Dagsorden: Godkendelse af dagsorden. Godkendelse af referat af ordinært studienævnsmøde den 13. december

Dagsorden: Godkendelse af dagsorden. Godkendelse af referat af ordinært studienævnsmøde den 13. december DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2013) Stud.theol. Hans Ahlmann-Ohlsen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Aske Emil Olsen Professor

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. Kristine Krarup Professor Mette Birkedal

Læs mere

faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I matematik science.au.dk

faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I matematik science.au.dk faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I matematik science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I MATEMATIK matematik I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i matematik. Her er en beskrivelse

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 18. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. AUGUST 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT Møde den: 20. februar, 2014, kl. 14.15-16.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september 2013

Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september 2013 Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september Tilstedeværende: Camilla Hørby Jensen, Hans Viggo Godsk Pedersen, Lone Hansen, Bugge Thorbjørn Daniel, Charlotte Langer Søndergaard, Gry Friis Vinterlie

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn mandag den 22. september kl i lokale U103

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn mandag den 22. september kl i lokale U103 Dato: 29. oktober 2014 Reference: J.nr.: REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn mandag den 22. september kl. 10.15 i lokale U103 I mødet deltog: Formand professor Poul Nielsen (IFK), professor

Læs mere

Studieordning for kandidatuddannelsen i Jura (Cand.jur.)

Studieordning for kandidatuddannelsen i Jura (Cand.jur.) Årgang: 2005 Siden er sidst opdateret: 14. september 2007 Side 1 af 9 sider Studieordning for kandidatuddannelsen i Jura (Cand.jur.) Årgang: 2005 Siden er sidst opdateret: 14. september 2007 Side 2 af

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Filip Bjørnemalm Fleischer Professor

Læs mere

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen I N S T I T U T F O R T V Æ R K U L T U R E L L E O G R E G I O N A L E S T U D I E R K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T G O D K E N D T 6. OKTOBER 2014 Forum: Studienævnet

Læs mere

Studienævnsvedtagelse vedr. tvangsmeritoverførsel ved optaget på ToRS BA- og KA-uddannelser pr. 1. september 2017

Studienævnsvedtagelse vedr. tvangsmeritoverførsel ved optaget på ToRS BA- og KA-uddannelser pr. 1. september 2017 I N S T I T U T F O R T V Æ R K U L T U R E L L E O G R E G I O N A L E S T U D I E R K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsvedtagelse vedr. tvangsmeritoverførsel ved optaget på ToRS BA-

Læs mere

Regler for kandidatspecialer ved Det Humanistiske Fakultet og Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet pr. 1. februar 2017.

Regler for kandidatspecialer ved Det Humanistiske Fakultet og Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet pr. 1. februar 2017. Fakultetskontoret på Humaniora og Samfundsvidenskab Fibigerstræde 5 Postboks 159 9100 Aalborg Sagsbehandler: Lisbeth Videbæk Thomsen Telefon: 9940 9602 Email: lvt@adm.aau.dk Dato: 29-06-2017 Sagsnr.: 2016-441-00002

Læs mere

Justering af fremdriftsreformen. Nye regler for studiefremdrift på vej. Bestyrelsesmøde nr. 84, den 8. juni 2016 Pkt. 10b. Bilag 1

Justering af fremdriftsreformen. Nye regler for studiefremdrift på vej. Bestyrelsesmøde nr. 84, den 8. juni 2016 Pkt. 10b. Bilag 1 Bestyrelsesmøde nr. 84, den 8. juni 2016 Pkt. 10b. Bilag 1 Justering af fremdriftsreformen Nye regler for studiefremdrift på vej Dias 1 Nye regler for studiefremdrift på KU Folketinget vedtog 3. maj ændring

Læs mere

REFERAT. Lektor Marcel Lysgaard Lech, (MLL) Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden: Dagsordenen blev godkendt.

REFERAT. Lektor Marcel Lysgaard Lech, (MLL) Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden: Dagsordenen blev godkendt. REFERAT Emne: Studienævn for Historie, Klassiske studier og Marinarkæologi Dato og tidspunkt: Onsdag d. 28. juni kl. 10.01- Sted: Mødelokale 6 Deltagere: Studieleder, lektor Per Grau Møller (PGM), Lektor

Læs mere

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby.

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby. I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 12. december 2012 M Ø D E R E F E R A T 13. DECEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi SYDDANSK UNIVERSITET RB/mka Studienævn for Audiologi og Logopædi 13.09.06 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi onsdag den 4. september 2006 kl. 12.01 Til stede: Rineke Brouwer, Ture Andersen,

Læs mere

Fælles regler på Københavns Universitet vedr. tilmelding til undervisning og prøver samt krav til studieaktivitet

Fælles regler på Københavns Universitet vedr. tilmelding til undervisning og prøver samt krav til studieaktivitet K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Fælles regler på Københavns Universitet vedr. tilmelding til undervisning og prøver samt krav til studieaktivitet Disse regler er fastsat med hjemmel i bekendtgørelse

Læs mere

Studienævn for Jura. Tirsdag den 28. april 2009 kl i mødelokalet v/journalistik.

Studienævn for Jura. Tirsdag den 28. april 2009 kl i mødelokalet v/journalistik. Referat af møde i Studienævn for Jura Tirsdag den 28. april 2009 kl. 12.15 i mødelokalet v/journalistik. Medlemmer: Nina Dietz Legind, Hans Viggo Godsk Pedersen, Lone Hansen, Bugge Daniel, Kent Raun Moritzen,

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18 I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Jens B. Christensen, Morten Toft, Aleksander Kokholm Jensen

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2019) Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas Nordahl Stud.theol. Amalie Grøndal Henriksen

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. DECEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 14. december 2017 kl. 13.00 16.00 Sted: Mødelokale O94 Campus Deltagere: Studienævnsformand Judith

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. Kristine Krarup Professor Mette Birkedal

Læs mere

STUDIEORDNING FOR REVISORKANDIDATUDDANNELSEN (cand.merc.aud.) 2001. med korrektioner 2007

STUDIEORDNING FOR REVISORKANDIDATUDDANNELSEN (cand.merc.aud.) 2001. med korrektioner 2007 STUDIEORDNING FOR REVISORKANDIDATUDDANNELSEN (cand.merc.aud.) 2001 med korrektioner 2007 Indhold 1. Bekendtgørelsesgrundlag...2 2. Studienævns- og fakultetstilhørsforhold...2 3. Adgangskrav og forudsætninger...2

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense tirsdag den 17. maj 2016

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense tirsdag den 17. maj 2016 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 20. maj 2016 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense tirsdag den 17. maj 2016 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen, Jan Møller Jensen, Mogens Nielsen, Ole

Læs mere

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I geoteknologi science.au.dk

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I geoteknologi science.au.dk faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I geoteknologi science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I GEOTEKNOLOGI Geoteknologi I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i geoteknologi. Herer

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl i lokale U69

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl i lokale U69 Dato: 10. december 2014 REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl. 10.15 i lokale U69 I mødet deltog: formand professor Poul Nielsen (FKF), lektor Thomas J. D. Jørgensen

Læs mere

Studieordning for tilvalg på bachelorniveau i. Dansk. 2014-ordningen. Rettet 2015

Studieordning for tilvalg på bachelorniveau i. Dansk. 2014-ordningen. Rettet 2015 Studieordning for tilvalg på bachelorniveau i Dansk 2014-ordningen Rettet 2015 Institut for Nordiske Sprog og Sprogvidenskab Det Humanistiske Fakultet Københavns Universitet Indhold Kapitel 1. Hjemmel,

Læs mere