FY16 Cloud PBX-implementeringstilbud Ofte stillede spørgsmål

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FY16 Cloud PBX-implementeringstilbud Ofte stillede spørgsmål"

Transkript

1 FY16 Cloud PBX-implementeringstilbud Ofte stillede spørgsmål 23. MAJ 2016 OVERSIGT Fra og med 1. december 2015 kan kunder med Office 365 (O365), som køber et minimumantal berettigede Office 365 Cloud PBX-SKU'er (Enterprise E5, Office 365 Government G5, selvstændig Cloud PBX-SKU, Skype for selvstændig Business Plan 2 med Cloud PBX, E3 til E5-opgradering-SKU, E4 til E5-opgradering-SKU, SKU med Cloud PBX-tilføjelse til E1, SKU med Cloud PBX-tilføjelse til E3) blive kvalificeret til en investering i installation af Cloud PBX. De berettigede partnere omfatter Microsoft Consulting Services (MCS) eller en kvalificeret sølv- eller guldpartner med kompetencer inden for kommunikation. De berettigede partnere styrer installationsaktiviteter på kundens vegne, og der afsættes midler på $ til konfiguration af Cloud PBX og en fuldført 50-brugers installation plus $ 10 pr. plads op til $ Den maksimale finansiering er $ pr. kunde. Oversigtsdiagram til FY16 Cloud PBX Adoption Offer Gyldighedsperiode 1. december januar seats 1. februar juni seats Minimumkøb, der kræves for at opnå tilbud Køb kan foretages gennem følgende licensprogrammer: EA/EAS, EES, Open, Open Value, Open Value Subscription, MPSA, AOS, MOSP og Cloud Solution Provider (CSP) samt Syndication Partner. Dette tilbud gælder fra 1. december 2015 til og med 30. juni Finansieringen foretages på kundelejerniveau ud fra antallet af købte kvalificerede SKU'er, og ikke ud fra antallet af installerede arbejdsopgaver. Denne investering betales direkte til partneren, når tilbudsmilepælene er nået, og fakturaen er indsendt til tiden. Tilbuddets milepæle omfatter en kundegodkendt succesplan på fasttrack.microsoft.com, installation af 50 brugere af Cloud PBX for $ og yderligere $ 10 pr. plads op til $ Den maksimale finansiering af dette tilbud er $ pr. kunde. Partnerfinansieringen bruges til at foretage installation af Cloud PBX og giver følgende resultater for kunderne: Installation af Cloud PBX Konfiguration af lokale PSTN-forbindelser Konfiguration af PSTN-opkald SEKTIONER TIL OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Tilbudsregler: Kundeberettigelse, Generelle spørgsmål Priser, Transaktioner

2 TILBUDSREGLER: KUNDEBERETTIGELSE, GENERELLE SPØRGSMÅL Hvilke kunder er berettiget? Alle Office 365-kunder er berettiget til dette tilbud på SKU'er, der er købt i tilbudsperioden gennem følgende licensprogrammer: EA/EAS, EES, Open, Open Value, Open Value Subscription, MPSA, AOS, MOSP, berettigede køb via Cloud Solution Provider og Syndication Partner. Det omfatter alle kommercielle og offentlige konti i alle lande, hvor Office 365 er tilgængelig. Uddannelseskunder er ikke berettiget i øjeblikket, da Cloud PBX ikke er tilgængelig for kunder med Education-version. Hvad er gyldighedsperioden for tilbuddet? Tilbuddet gælder fra 1. december 2015 til og med 30. juni Er der et krav til minimumkøb for at være kvalificeret til tilbuddet? Office 365-kunder skal købe mindst 50 eller 150 berettigede Office 365 Cloud PBX-SKU'er (Enterprise E5, Office 365 Government G5, selvstændige Cloud PBX-SKU'er, selvstændig Skype for Business Plan 2 med Cloud PBX, E3 til E5-opgradering- SKU, E4 til E5-opgradering-SKU, SKU med Cloud PBX-tilføjelse til E1, SKU med Cloud PBX-tilføjelse til E3) i henhold til datoerne i nedenstående tabel. Minimumkravet kan opfyldes gennem enhver købt kombination af berettigede SKU'er. Oversigtsdiagram til FY16 Cloud PBX Adoption Offer Gyldighedsperiode Minimumkøb, der kræves for at opnå tilbud 1. december januar seats 1. februar juni seats Hvad er udbetalingsbeløbene for dette tilbud? $ for gennemført 50-brugers Cloud PBX-installation $ 10 pr. plads for hver yderligere købt plads, op til $ Den maksimale finansiering er $ pr. kunde Er kunder, som har installeret Office 365, berettiget til dette tilbud? Ja. Hvis en kunde ejer Office 365 og har installeret nogle eller alle arbejdsopgaver og foretager et berettiget køb i tilbudsperioden, er kunden berettiget til finansiering i henhold til vilkårene og betingelserne for dette tilbud om at installere Cloud PBX. Er kunder, som allerede har installeret Skype for Business, berettiget til dette tilbud? Ja, da tilbuds-sku'erne gælder fra 1. december 2015, og Cloud PBX-funktionaliteten også er ny pr. 1. december 2015, kan partneren anmode om finansiering, hvis kunden foretager et berettiget køb i tilbudsperioden.

3 Er kunder, som har købt Office 365 uden at installere produktet, berettiget til tilbuddet? Ja. Hvis en kunde ejer Office 365, men endnu ikke har installeret det, og foretager et berettiget køb i tilbudsperioden, er kunden berettiget til finansiering i henhold til vilkårene og betingelserne for dette tilbud. Er tilføjelsesprogram-sku'er berettiget til dette tilbud? Både fulde USL-versioner og de nye tilføjelsesversioner af de berettigede SKU'er er kvalificerede til dette tilbud. Der er ingen forskel i tilbudskriterierne. Er Syndication-salg berettiget til dette tilbud? Ja. Køb, der foretages via Syndication-kanalen, er berettiget til dette tilbud. Er køb via Cloud Solution Providers (CSP) berettiget til dette tilbud? Ja. Køb, der foretages via CSP-partnere, Niveau 1 og Niveau 2, er berettiget til dette tilbud, og alle andre vilkår og betingelser er gældende. Er Office 365 Dedicated-kunder berettiget til dette tilbud? Nej. Dette tilbud gælder ikke for Office 365 Dedicated-kunder. Kan dette tilbud bruges til lokale arbejdsopgaver? Dette tilbud gælder kun for installation af Cloud PBX. Der kan være lokalt arbejde, der understøtter skyforbindelsesscenarier, som muliggør installation. Alle tilbuddets vilkår og betingelser gælder. Er kunder i den offentlige sektor berettiget til installationsinvesteringen? Generelt set Ja. Men visse lande tillader ikke denne type fordele. Kunder i den amerikanske offentlige sektor skal underskrive en ændring, som de kan skaffe hos deres amerikanske licensspecialist. For andre kunder er der ingen specialændring, som kan udnyttes på salgstidspunktet. Se vilkår og betingelser for FY16 Cloud PBX Adoption Offer for at få flere oplysninger. Kundens deltagelse i tilbuddet udgør en accept af disse vilkår. Er Government Community Cloud-køb berettiget? Nej. Cloud PBX er ikke tilgængelig for Government Community Cloud i øjeblikket. Er Office 365 Academic-køb berettiget til dette tilbud? Nej. Cloud PBX er ikke tilgængelig for Education-kunder i øjeblikket. Er Office 365 Charity-køb berettiget til dette tilbud? Ja. Dette tilbud gælder for Office 365 Charity-kunder med deres betalte berettigede Office 365 SKU'er.

4 Er Office 365-licenser, der er solgt gennem EA Transition eller tilføjet via Office 365 ProPlus Software Assurance Transition-SKU, berettiget til dette tilbud? Fornyelsesovergange (nye Office 365 kunder, der kommer fra SA), er berettiget til indføringsmidler. Bemærk, at hvis de vælger at tage imod indføringsmidler, vil de ikke være berettiget til Transition Grant. Nuværende overgangskunder skal fortsat følge standardpolitikken, som gør dem berettiget til Transition Grant, men ikke indføringsmidler. Er andre SKU'er med "betalt overgang" berettiget til dette tilbud? Ja, hvis kunden har købt de berettigede SKU'er med "betalt overgang", vil de være berettiget til indføringsmidler. Kunder, der bruger SKU'er med $ 0 i overgang, er ikke berettiget til finansiering, da de kan udnytte den gratis overgangsperiode. Er Office 365 SKU'er, der er tilføjet via FY13 EA Offer, FY14 Deployment Offer eller FY15 Adoption Offer, berettiget til FY16 Cloud PBX Adoption Offer? Nej. Office 365 SKU'er, der er købt via tidligere tilbud og programmer, er ikke berettiget til FY16 Cloud PBX Adoption Offer. Kan en kunde udnytte fordelen ved FY16 Office 365 Adoption Offer-finansiering i tillæg til Cloud PBX Adoption Offer-finansiering? Ja, det er muligt, hvis kunden er kvalificeret til FY16 Office 365 Adoption Offer, og partneren udfører arbejde i henhold til dette tilbuds vilkår og betingelser. Partneren kunne også drive tjenester for Skype for Business-arbejdsopgaven og modtage betaling under FY16 Office 365 Adoption Offer, da tjenesterne til Skype for Business (ikke Cloud PBX) er forskellige fra de tjenester, der kræves til Cloud PBX. Partneren skulle i så fald have kompetencer inden for cloudproduktivitet og kommunikation for at udføre dette arbejde for den samme kunde. Hvor længe gælder indføringstilbuddet? SKU'er skal være fuldt ud installeret inden for 12 måneder efter den indledende, kvalificerende SKU-købsdato eller før udgangen af kundens nuværende EA-berettigelsesperiode, hvad der måtte komme først. Indføringstilbud gælder kun for berettigede licenser, der købes i tilbudsperioden. Skal SKU'er installeres i kampagnens tilbudsperiode? Nej. Hvis kunden skal udnytte fordelen ved indføringsinvesteringen, skal SKU'erne installeres inden for 12 måneder efter det indledende køb af de berettigede SKU'er eller før udgangen af kundens nuværende berettigede aftaleperiode, hvad der måtte komme først.

5 Kan en kunde bruge investeringsmidlerne til indføring, hvis kundens aftale udløber under 12 måneder efter det kvalificerende køb? Kunden kan bruge sine investeringsmidler til indføring op til 12 måneder efter købet af de berettigede SKU'er, tilmed i en ny aftale, så længe kunden også køber berettigede SKU'er ved fornyelsen før udgangen af tilbudsperioden. Beløbet af kundens tilgængelige investeringsmidler til indføring bliver beregnet ud fra mængden af berettigede SKU'er, der købes i henhold til den nuværende aftale inden 30. juni Kan kunder med SKU'er, der er tilføjet før tilbudsperioden, udnytte dette tilbud? Tilbuddet gælder for alle Office 365-kunder, der køber berettigede SKU'er mellem 1. december 2015 og 30. juni SKU'er, der er tilføjet før tilbudsperioden, hvad enten det er via køb eller overgang, er ikke berettiget til dette tilbud. Hvad nu, hvis en kunde kontraktligt forpligter sig til kvalificerede SKU'er inden 1. december 2015, men fakturadatoen er efter 1. december. Er partneren så berettiget til at modtage midler? Ja, finansieringen er bundet til, hvornår Microsoft anerkender omsætning, så hvis fakturadatoen falder i tilbudsperioden, er kunden berettiget til midlerne. PRISER Hvad er priserne for de berettigede SKU'er? Dette tilbud er baseret på købet af berettigede Office 365-standard Cloud PBX-SKU'er (Enterprise E5, Office 365 Government G5, selvstændige Cloud PBX-SKU'er, selvstændig Skype for Business Plan 2 med Cloud PBX, E3 til E5- opgradering-sku, E4 til E5-opgradering-SKU, SKU med Cloud PBX-tilføjelse til E1, SKU med Cloud PBX-tilføjelse til E3), der står på prislisten. Der er ingen kampagne-sku'er eller prisrabatter i forbindelse med dette tilbud. Hvad nu, hvis min kunde køber Cloud PBX SKU'er og har SKU-rabat på $ 0? Er kunden så berettiget til tilbuddet? Nej. Microsoft skal modtage betaling for berettigede SKU'er for at blive kvalificeret til tilbuddet. INDFØRINGSINVESTERING Skal partneren for at kunne udnytte fordelen ved indføringsinvesteringen anskaffe tilbudsmidler i en godkendt købsordre, før partneren kan begynde at levere udrulningstjenester, der er betalt via dette tilbud? Ja. Der skal sendes en anmodning om finansiering af FastTrack-websted, og, hvis anmodningen godkendes, skal der kommunikeres en godkendt købsordre til partneren, før arbejdet begynder. Microsoft Procurement Policy forlanger, at en godkendt købsordre skal være på plads, før gebyrbaseret arbejde kan indledes. I henhold til dette tilbuds kontrol- og overholdelsesregler bliver ingen købsordrer behandlet efter de facto-scenarierne (ATF). Hvordan fungerer investeringsmidler til indføring? Indføringsinvesteringen er tilgængelig for berettigede kunder, der køber mindst 50 eller 150 berettigede SKU'er i tilbudsperioden (se nedenstående tabel).

6 Oversigtsdiagram til FY16 Cloud PBX Adoption Offer Gyldighedsperiode Minimumkøb, der kræves for at opnå tilbud 1. december januar seats 1. februar juni seats En kvalificeret partner med kompetencer inden for kommunikation eller MCS kan profilere kunden på fasttrack.microsoft.com. Når kunden har godkendt partneren og en kundegodkendt succesplan på fasttrack.microsoft.com, kan partneren anmode om finansieringen. Finansieringsanmodningen bliver gennemgået. Hvis den godkendes, vil partneren modtage en ordre, og derefter kan partneren gå i gang med at fremføre installationskravene. I henhold til Microsoft Controls and Compliance Policy må partneren ikke gå i gang med arbejdet, før ordren er sikkert i hus. Partneren må fakturere Microsoft to gange: Milepæl 1: Cloud PBX-installation af 50 brugere. Partner må indsende faktura for at modtage $ Milepæl 2: Yderligere $ 10 pr. plads for køb af berettigede SKU'er. Partner må indsende endelig faktura, når 90 % af de købte berettigede SKU'er er installeret. Fakturaerne skal indsendes inden for 12 måneder efter datoen for det berettigede køb eller før ophøret af kundens nuværende licensaftale, hvad der måtte komme først. Hvis licensaftalen fornys med samme berettigede SKU'er, vil finansieringen fortsætte indtil 12 måneder fra den oprindelige kvalificerende købsdato. Hvad skal kunden gøre for at modtage investeringsmidler til indføring? Indføringsinvesteringen betales direkte til partner med kompetencer inden for kommunikation eller MCS. Før partneren kan modtage betaling, skal kunden udføre forskellige handlinger, herunder køb af berettigede SKU'er, kontraktunderskrivelse med en partner og godkendelse af succesplanen på fasttrack.microsoft.com. Kunden skal samarbejde med partneren om at nå installationsmilepæle, før partneren kan modtage betaling fra Microsoft. Skal partneren for at kunne udnytte fordelen ved indføringsinvesteringen anskaffe tilbudsmidler i en godkendt købsordre, før partneren kan begynde at levere udrulningstjenester, der er betalt via dette tilbud? Ja. Der skal sendes en anmodning om finansiering af FastTrack-websted, og, hvis anmodningen godkendes, skal der kommunikeres en godkendt købsordre til partneren, før arbejdet begynder. Microsoft Procurement Policy forlanger, at en godkendt købsordre skal være på plads, før gebyrbaseret arbejde kan indledes. I henhold til dette tilbuds kontrol- og overholdelsesregler bliver ingen købsordrer behandlet efter de facto-scenarierne (ATF). Er der midler til hver ny tilmelding? Nej, midlerne allokeres på lejerniveau.

7 Er der midler til hver ny lejer i et miljø med flere lejere? Nej, midlerne allokeres kun til én lejer. Hvis flere lejere f.eks. kræves til separate forretningsenheder med separate it-afdelinger, kan tilbuddet undtagelsesvist være tilgængeligt for hver lejer. Hvordan bliver bevis for effektuering verificeret, så partneren kan modtage betaling for sine tjenester? Partner med kompetencer inden for kommunikation eller MCS kræves til kørsel af et script, som Microsoft leverer, i kundemiljøet for at verificere Cloud PBX-installationen. Scriptresultaterne skal indsendes til Microsoft via FastTrack Center. Skal alle berettigede SKU'er være den samme SKU? Nej. Hvis bare det samlede antal berettigede SKU'er er købt i enhver kombination af berettigede SKU'er, i tilbudsperioden, opfylder kunden minimumkravet til pladskøb for indføringstilbuddet. Skal kunden købe alle berettigede SKU'er på én gang for at blive kvalificeret til indføringsinvestering? Kunden er kvalificeret, hvis bare minimumantallet af berettigede SKU'er er købt mellem 1. december 2015 og 30. juni 2016, uanset hvor mange transaktioner der er foretaget for at nå op på denne total. Hvilke aktiviteter er med til at bestemme bevis på effektuering? Installationsaktiviteterne kan omfatte: PSTN-opkald Cloud PBX Aktivér Skype for Business, netværksvurdering PSTN-opkald (hvis tilgængeligt) Konfigurer brugere (telefonnummer, nummeroverførelse) Skyforbindelse Cloud PBX Sørg for AAD-synkroniseringsattributter, netværksvurdering Lync Server 2013 eller Skype for Business Server Konfigurer opdelt domæne Skyforbindelse Cloud PBX Cloud Connectivity Edition (pakkede VM'er) Skype for Business Server: Cloud Connection Edition Konfigurer Active Directory, opdelt domæne, Edge, forbindelse Kan midlerne bruges på mere end én arbejdsopgave? Nej, den eneste berettigede arbejdsopgave er Cloud PBX. Hvad nu, hvis en kunde køber 500 Cloud PBX SKU'er og 500 Exchange Online SKU'er? De vil være berettiget til finansiering alene på basis af Cloud PBX SKU'er, da Exchange Online SKU'er ikke er berettiget til finansiering. Hvad nu, hvis en kunde har købt 150 E3 SKU'er i maj 2015, men ønsker at opgradere til E5 nu. Er kunden så kvalificeret? Nuværende overgangskunder skal fortsat følge standardpolitikken, som gør dem berettiget til Transition Grant, men ikke indføringsmidler.

8 Hvor længe gælder indføringstilbuddet? SKU'er skal være fuldt ud installeret inden for 12 måneder efter datoen for det indledende, kvalificerende køb eller før udgangen af kundens nuværende aftaleperiode, hvad der måtte komme først. Indføringstilbud gælder kun for berettigede licenser, der købes i tilbudsperioden. Indføringsmidlerne kan stadig bruges på den indledende forpligtende aftale efter udløbet af den nuværende aftale, hvis kunden har købt berettigede SKU'er under både den nuværende og indledende forpligtende aftale. Beløbet af kundens tilgængelige investeringsmidler til indføring bliver beregnet ud fra mængden af berettigede SKU'er, der købes i henhold til den nuværende aftale inden 30. juni Maksimumfristen for brug af investeringsmidlerne til indføring er stadig 12 måneder fra den indledende, kvalificerende købsdato. Skal SKU'er installeres i tilbudsperioden (inden 30. juni 2016)? Nej. Hvis kunden skal udnytte fordelen ved indføringsinvesteringen, skal SKU'erne installeres inden for 12 måneder efter det indledende køb af tilbuddets SKU'er eller før udgangen af kundens nuværende berettigede aftaleperiode, hvad der måtte komme først. Hvordan bliver partnere berettiget til indføringsinvestering? MCS og partnere med kompetencer inden for kommunikation er berettiget til at deltage. Partnere kan få mere at vide om partnerprogrammet for kompetencer inden for kommunikation her. Kan partneren modtage tilbudsmidler til at udføre arbejde for en kunde, som vil hjælpe partneren med at opnå kompetencer inden for kommunikation? Nej. Partneren skal i forvejen have kompetencer inden for kommunikation for at kunne blive godkendt til finansiering under dette tilbud. inansieringen skal være godkendt, og ordren skal være på plads, før partneren begynder at servicere kunden, i henhold til Microsofts almene Controls and Compliance Policy. Hvordan skal kunden bære sig ad med at få partnermidler? Partneren med kompetencer inden for kommunikation skal anmode om midlerne via fasttrack.microsoft.com. Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har yderligere spørgsmål? Indsend en supportanmodning via fasttrack.microsoft.com. Eller send en mail til svcskype@microsoft.com.

FY16 Cloud PBX Adoption Offer Ofte stillede spørgsmål

FY16 Cloud PBX Adoption Offer Ofte stillede spørgsmål FY16 Cloud PBX Adoption Offer Ofte stillede spørgsmål 1. FEBRUAR 2016 OVERSIGT Fra og med 1. december 2015 kan kunder med Office 365 (O365), som køber et minimumantal berettigede Office 365 SKU'er, på

Læs mere

Implementeringstilbud på FY16 Enterprise Mobility Suite (EMS) Ofte stillede spørgsmål

Implementeringstilbud på FY16 Enterprise Mobility Suite (EMS) Ofte stillede spørgsmål Implementeringstilbud på FY16 Enterprise Mobility Suite (EMS) Ofte stillede spørgsmål 1. MARTS, 2017 OVERSIGT Fra 1. september 2015 kan nye EMS-kunder, som køber mindst 150 pladser til berettigede EMS

Læs mere

Vilkår og betingelser for FY16 Cloud PBX Adoption Offer

Vilkår og betingelser for FY16 Cloud PBX Adoption Offer Revideret 1. februar 2016 Side 1 af 5 Dette dokument indeholder oplysninger om FY16 Cloud PBX Adoption Offer ("tilbuddet"), herunder berettigelseskrav og forpligtelser for både Microsoft Corporation ("Microsoft")

Læs mere

Vilkår og betingelser for Office 365-udrulningstilbud

Vilkår og betingelser for Office 365-udrulningstilbud Vilkår og betingelser for Office 365-udrulningstilbud Dette dokument indeholder oplysninger om Office 365-udrulningstilbuddet ("tilbud"), herunder kravene for berettigelse og forpligtelserne for både Microsoft

Læs mere

Vilkår og betingelser for Implementeringstilbud på FY16 Enterprise Mobility Suite (EMS)

Vilkår og betingelser for Implementeringstilbud på FY16 Enterprise Mobility Suite (EMS) Vilkår og betingelser for Implementeringstilbud på FY16 Enterprise Mobility Suite (EMS) Opdateret 1. marts 2017 Side 1 af 9 Dette dokument indeholder oplysninger om FY16 EMS Adoption Offer ("Tilbud"),

Læs mere

EMS (Enterprise Mobility Suite)-indføringstilbud for RÅ16 Ofte stillede spørgsmål

EMS (Enterprise Mobility Suite)-indføringstilbud for RÅ16 Ofte stillede spørgsmål EMS (Enterprise Mbility Suite)-indføringstilbud fr RÅ16 Ofte stillede spørgsmål 1. FEBRUAR, 2016 OVERSIGT Fra 1. september 2015 kan nye EMS-kunder, sm køber mindst 150 pladser til berettigede EMS SKU'er,

Læs mere

FY16 Office 365-implementeringstilbud Ofte stillede spørgsmål

FY16 Office 365-implementeringstilbud Ofte stillede spørgsmål FY16 Office 365-implementeringstilbud Ofte stillede spørgsmål 20. SEPTEMBER 2016 OVERSIGT Fra 1. februar 2016 kan nye Office 365 (O365)-kunder, som køber minimum 50 seats til berettigede Office 365-SKU'er

Læs mere

Vilkår og betingelser for FY16 Enterprise Mobility Suite (EMS)

Vilkår og betingelser for FY16 Enterprise Mobility Suite (EMS) Vilkår og betingelser for FY16 Enterprise Mobility Suite (EMS) Side 1 af 6 Dette dokument indeholder oplysninger om FY16 EMS Adoption Offer ( Tilbud ), herunder berettigelseskrav og forpligtelser for både

Læs mere

Hyppigt stillede spørgsmål Ændringer til Novells indkøbsprogrammer Gældende fra 1. marts 2006

Hyppigt stillede spørgsmål Ændringer til Novells indkøbsprogrammer Gældende fra 1. marts 2006 Hyppigt stillede spørgsmål Ændringer til Novells indkøbsprogrammer Gældende fra 1. marts 2006 VLA-vedligeholdelse og opgraderingsbeskyttelse Hvad er opgraderingsbeskyttelse? Opgraderingsbeskyttelse kan

Læs mere

Adobe volumenlicenser. Adobe Value Incentive Plan (VIP) Programguide

Adobe volumenlicenser. Adobe Value Incentive Plan (VIP) Programguide Adobe volumenlicenser Adobe Value Incentive Plan (VIP) Programguide Version 3.0 30. juli 2013 Indhold Value Incentive Plan (VIP) Oversigt... 3 Programmet indeholder... 3 Øjeblikkelig adgang til Adobe-produkter...

Læs mere

Exchange Server 2007 Standard Edition Exchange Server 2007 Enterprise Edition

Exchange Server 2007 Standard Edition Exchange Server 2007 Enterprise Edition Exchange Server 2007 Standard Edition Exchange Server 2007 Enterprise Edition Produktgruppe: Server Exchange Server 2007 Standard Edition Exchange Server 2007 Enterprise Edition Licensmodel: Microsoft

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål kunder

Ofte stillede spørgsmål kunder Vigtige opdateringer vedrørende maintenance plans Ofte stillede spørgsmål kunder Dette dokument giver svar på ofte stillede spørgsmål om de kommende ændringer af maintenance plans, i takt med at vi skifter

Læs mere

Windows Small Business Server (SBS) 2008

Windows Small Business Server (SBS) 2008 Produktgruppe: Server Licensmodel: Microsoft Server Styresystemer Serverlicens Windows Small Business Server (SBS) 2008 Enhedsbaseret klientadgangslicens () Brugerbaseret klientadgangslicens () VEJEN TIL

Læs mere

Windows Essential Business Server (EBS) 2008

Windows Essential Business Server (EBS) 2008 Windows Essential Business Server (EBS) 2008 Produktgruppe: Server Licensmodel: Microsoft Server Styresystemer Serverlicens SQL Server 2008 Enterprise Edition Enhedsbaseret klientadgangslicens () Brugerbaseret

Læs mere

Agenda. Henrik Mejnhardt Nielsen Nordic Product Manager, Microsoft Commercial Actebis Computer

Agenda. Henrik Mejnhardt Nielsen Nordic Product Manager, Microsoft Commercial Actebis Computer Agenda 1. Hvem er distributøren Actebis? 2. Licensing Reseller Handbook 3. Licensoverblik 4. Software Assurance 5. Licenssalg eksempel 6. eopen og MVLS (samt VLSC) 7. Salgsværktøj CLOSER 8. Hvis der bliver

Læs mere

Lad din kunde tage det rigtige valg

Lad din kunde tage det rigtige valg DECEMBER 2005 Lad din kunde tage det rigtige valg LICENSER TIL MINDRE OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER Microsofts licenser henvender sig til kunder med forskellige behov. I denne brochure har vi samlet de licenser,

Læs mere

HELLO INSTALLATIONS GUIDE - DANSK RACKPEOPLE

HELLO INSTALLATIONS GUIDE - DANSK RACKPEOPLE HELLO INSTALLATIONS GUIDE - DANSK RACKPEOPLE 1 Tekniske Krav 1.1 Hardware krav: En skærm gerne med touch Hvis skærmen ikke har touch, skal du bruge et tastatur og en mus Webcam Gerne i HD En ekstern lydenhed

Læs mere

Velkommen til FastTrack

Velkommen til FastTrack Velkommen til FastTrack 1 Vi forventede at implementere Office 365 over flere måneder, men FastTrack hjalp os med at blive færdige HOP PÅ VOGNEN TIL SUCCES FastTrack-rejsen 4 Arbejde med FastTrack 5 Øge

Læs mere

Opdateret: 1. marts 2015

Opdateret: 1. marts 2015 Opdateret: 1. marts 2015 Autodesk er i færd med gradvist at omlægge nye softwarekøb for vores produkter til udelukkende at være tilgængelige som abonnementsaftaler. I første fase af denne overgang bliver

Læs mere

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15.12

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15.12 Installation og Drift Aplanner for Windows Systemer Version 8.15.12 Aplanner for Windows løsninger Anbefalet driftsopsætning Cloud løsning med database hos PlanAHead Alle brugere, der administrer vagtplaner

Læs mere

NSi Output Manager Hyppigt stillede spørgsmål. Version 3.2

NSi Output Manager Hyppigt stillede spørgsmål. Version 3.2 NSi Output Manager Hyppigt stillede spørgsmål Version 3.2 I. Generelle produktoplysninger 1. Hvad er nyt i Output Manager 3.2? Der er flere nye forbedringer i NSi Output Manager 3.2 på serversiden, først

Læs mere

Vejledning til Autodesk Subscription Center

Vejledning til Autodesk Subscription Center Vejledning til Autodesk Subscription Center Udarbejdet af NTI CADcenter A/S maj 2013 Gå ind på internetadressen: http://subscription.autodesk.com som ser således ud: - Tast dit brugernavn og adgangskode

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål kunder

Ofte stillede spørgsmål kunder Vigtige opdateringer vedrørende maintenance plans Ofte stillede spørgsmål kunder Dette dokument giver svar på ofte stillede spørgsmål om ændringer af maintenance plans, i takt med at vi skifter til en

Læs mere

Software Assurance (SA) http://www.microsoft.com/danmark/licens/sa.mspx

Software Assurance (SA) http://www.microsoft.com/danmark/licens/sa.mspx Software Assurance (SA) http://www.microsoft.com/danmark/licens/sa.mspx Hvad er en CAL? (Client Access License) CAL-tildeling baseret på bruger (User) eller enhed (Device) Hvad er en Core CAL? Core CAL

Læs mere

Telefon Allerød

Telefon Allerød Nyheder i Microsoft Dynamics NAV 2016 Microsoft har frigivet Microsoft Dynamics NAV 2016 den 5. oktober 2015. Den nye version rummer både ny funktionalitet og forbedringer. I dette factsheet nævner vi

Læs mere

Regler for registrering af Domænenavne

Regler for registrering af Domænenavne Regler for registrering af Domænenavne DEFINITIONER Disse regler for registrering af domænenavne anvender de begreber, der er defineret i vilkårene og betingelserne og/eller ADR. FORMÅL OG ANVENDELSESOMRÅDE

Læs mere

Opdateret den: 1. juni 2015

Opdateret den: 1. juni 2015 Opdateret den: 1. juni 2015 De ændringer, vi foretager For mange individuelle computersoftwareprodukter slutter vi salget af nye permanente licenser efter den 31. januar 2016. Kunder, der har en permanent

Læs mere

Konfigurere arbejds- eller skolemailkonti, der bruger Office 365

Konfigurere arbejds- eller skolemailkonti, der bruger Office 365 Konfigurere arbejds- eller skolemailkonti, der bruger Office 365 Bruge Outlook til Android-appen BEMÆRK Outlook til Android kræver en enhed, der kører Android 4.0 eller nyere. Appens tilgængelighed varierer,

Læs mere

Generelle handelsbetingelser. Mail: Tlf.: Node Company IVS CVR.:

Generelle handelsbetingelser. Mail: Tlf.: Node Company IVS CVR.: Generelle handelsbetingelser Mail: kontakt@webmaestro.dk Tlf.: +45 25 13 17 21 CVR.: 38770578 Introduktion Dette dokuement indeholder generelle handelsbetingelser for ( Node Company ), der drives under

Læs mere

Xerox Device Agent, XDA-Lite. hurtig vejledning til installation

Xerox Device Agent, XDA-Lite. hurtig vejledning til installation Xerox Device Agent, XDA-Lite hurtig vejledning til installation Hvad er XDA-Lite? XDA-Lite er en software, som registrerer data på kontormaskiner med det primære formål at sende automatiske tælleraflæsninger

Læs mere

IBM Bluemix Dedicated

IBM Bluemix Dedicated IBM Vilkår for brug SaaS-specifikke produktvilkår IBM Bluemix Dedicated Vilkår for brug består af disse IBM Vilkår for brug SaaS-specifikke produktvilkår (kaldet SaaS-specifikke produktvilkår) og dokumentet

Læs mere

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15 Installation og Drift Aplanner for Windows Systemer Version 8.15 Aplanner for Windows løsninger Tekniske forudsætninger Krav vedr. SQL Server SQL Server: SQL Server 2008 Express, SQL Server 2008 R2 eller

Læs mere

Version 8.0. BullGuard. Backup

Version 8.0. BullGuard. Backup Version 8.0 BullGuard Backup 0GB 1 2 INSTALLATIONSVEJLEDNING WINDOWS VISTA, XP & 2000 (BULLGUARD 8.0) 1 Luk alle åbne programmer, bortset fra Windows. 2 3 Følg instrukserne på skærmen for at installere

Læs mere

App-administration til ios. VMware Workspace ONE UEM 1904

App-administration til ios. VMware Workspace ONE UEM 1904 App-administration til ios VMware Workspace ONE UEM 1904 Du kan finde den nyeste tekniske dokumentation på VMwares website på: https://docs.vmware.com/da/ VMwares website indeholder også de seneste opdateringer.

Læs mere

Office365. Tilgå dine vigtigste filer online. - adgang via PC, Tablet eller SmartPhone. Online adgang til den nyeste version af Officepakken

Office365. Tilgå dine vigtigste filer online. - adgang via PC, Tablet eller SmartPhone. Online adgang til den nyeste version af Officepakken Tilgå dine vigtigste filer online - adgang via PC, Tablet eller SmartPhone Med det nye Office365 giver du din virksomhed den mest fleksible løsning, der hidtil er set. Dine medarbejdere kan tilgå hvilket

Læs mere

HELLO MANUAL DANSK VERSION RACKPEOPLE

HELLO MANUAL DANSK VERSION RACKPEOPLE HELLO MANUAL DANSK VERSION RACKPEOPLE 1 TEKNISKE KRAV 2 1.1 HARDWARE KRAV: 2 1.2 TEKNISKE KRAV TIL PC 2 2 HELLO INSTALLATIONS OPGAVER 2 2.1 FORBEREDELSER: KLARGØRING AF EXCHANGE OG LYNC/SKYPE FOR BUSINESS

Læs mere

Aftale om serverhosting

Aftale om serverhosting Version: 3.0125 - d. 25. januar 2013 Aftale om serverhosting mellem Kunde (Herefter kaldet kunden) Adresse Post og by CVR: xxxx xxxx Wannafind.dk A/S (Herefter kaldet leverandøren) Danmarksvej 26 8660

Læs mere

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 Med Microsoft har jeres virksomhed den mest fleksible online arbejdsløsning. I flytter de mest anvendte virksomhedsprogrammer i skyen, så alle medarbejdere kan tilgå dem online - både via smartphone, tablet

Læs mere

Prøv en sky IT og Telestyrelsen København 9. november 2010. Peter Lunding Smith ProActive peter.smith@proactive.com

Prøv en sky IT og Telestyrelsen København 9. november 2010. Peter Lunding Smith ProActive peter.smith@proactive.com Prøv en sky IT og Telestyrelsen København 9. november 2010 Peter Lunding Smith ProActive peter.smith@proactive.com Jesper Osgaard Microsoft josgaard@microsoft.com Introduktion Hostede IT-løsninger til

Læs mere

Intro til Client Management

Intro til Client Management Intro til Client Management Den digitale arbejdsplads Neisa Denmark A/S info@neisa.dk Baldersbuen 40 2640 Hedehusene www.neisa.dk Tlf.: +45 4657 0333 CVR nr.: 78731311 1 Digitalisering og Disruption...

Læs mere

Guide: Kom godt i gang med Skype For Business. Kom godt i gang med. Guide til processen med at opgradere fra Lync2013 til Skype For Business

Guide: Kom godt i gang med Skype For Business. Kom godt i gang med. Guide til processen med at opgradere fra Lync2013 til Skype For Business Kom godt i gang med Guide til processen med at opgradere fra Lync2013 til Skype For Business Kom godt i gang med Skype For Business Det kan godt være lidt svært at få det fulde overblik over alle nyhederne

Læs mere

MSI pakke til distribution af AutoPilot komponenter.

MSI pakke til distribution af AutoPilot komponenter. MSI pakke til distribution af AutoPilot komponenter. Hermed følger en basal dokumentation for installation af AutoPilot msi pakken. Der vil i det følgende blive forklaret brugen af 4 programmer fra Microsoft,

Læs mere

AQOOLA. Licensaftale

AQOOLA. Licensaftale AQOOLA Licensaftale Mellem: Aqoola A/S Tuborg Boulevard 12 2900 Hellerup CVR- No. 32073506 (Licensgiver) og NAVN VEJ POSTNR CVR- Nr. (Licenstager) 1 Licensgiver og Licenstager er enige om følgende: Denne

Læs mere

Guide til Office 365. I guiden får du svar på spørgsmål som: Hvad er Office 365? Hvilke apps tilbyder Office 365?

Guide til Office 365. I guiden får du svar på spørgsmål som: Hvad er Office 365? Hvilke apps tilbyder Office 365? Guide til Office 365 I guiden får du svar på spørgsmål som: Hvad er Office 365? Hvilke apps tilbyder Office 365? Hvilke apps er med i de enkelte pakker? Hvad er forskellen på Office-pakken og Office 365?

Læs mere

Servicebeskrivelse Sporings- og generhvervelsesservice for bærbare pc'er og Service for fjernsletning af data

Servicebeskrivelse Sporings- og generhvervelsesservice for bærbare pc'er og Service for fjernsletning af data Servicebeskrivelse Sporings- og generhvervelsesservice for bærbare pc'er og Service for fjernsletning af data Serviceoversigt Dell leverer Sporings- og generhvervelsesservice og Service for fjernsletning

Læs mere

Erfaringer med Information Management. Charlottehaven Jens Nørgaard, NNIT A/S jnqr@nnit.com

Erfaringer med Information Management. Charlottehaven Jens Nørgaard, NNIT A/S jnqr@nnit.com Erfaringer med Information Management Charlottehaven Jens Nørgaard, NNIT A/S jnqr@nnit.com Agenda Hvor ligger virksomhedens information gemt og hvor opstår kravet til at finde denne information. Find Find

Læs mere

UC Partnerprofil. NetDesign A/S Gammelgårdsvej 91 3520 Farum. Profil

UC Partnerprofil. NetDesign A/S Gammelgårdsvej 91 3520 Farum. Profil NetDesign A/S Gammelgårdsvej 91 3520 Farum Profil Om os NetDesign er Danmarks største systemintegrator inden for IP-baserede kommunikationsløsninger. Vi integrerer og hoster alle former for moderne IPkommunikation

Læs mere

Partner session 1. Mamut One Temadag. 12. & 13. august 2009. Antonio Bibovski

Partner session 1. Mamut One Temadag. 12. & 13. august 2009. Antonio Bibovski Partner session 1 Mamut One Temadag 12. & 13. august 2009 Antonio Bibovski Agenda Mamut ONE Leverance En god investering for dine kunder Mamut Online Desktop Installation i praksis Mamut Validis Analyseværktøj

Læs mere

NYT Panda Antivirus 2007 Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af din PC. Afinstaller

Læs mere

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER Retningslinjer for behandling af almindelige personoplysninger hos: Miljørådgivning Danmark Farverland 5 2600 Glostrup CVR-nr. 39126990 E-mail: info@mrdk.dk

Læs mere

FY16 Office 365 Adoption Offer Ofte stillede spørgsmål

FY16 Office 365 Adoption Offer Ofte stillede spørgsmål FY16 Office 365 Adoption Offer Ofte stillede spørgsmål 1. APRIL, 2016 OVERSIGT Fra 1. februar 2016 kan nye Office 365 (O365)-kunder, som køber minimum 50 pladser til berettigede Office 365-SKU'er og opretter

Læs mere

Rammeaftale. mellem. IM Soft og Foreningen af skoleledere ved tekniske skoler for levering af systemerne IMS Journal og IMS FakturaFlow

Rammeaftale. mellem. IM Soft og Foreningen af skoleledere ved tekniske skoler for levering af systemerne IMS Journal og IMS FakturaFlow Rammeaftale mellem IM Soft og Foreningen af skoleledere ved tekniske skoler for levering af systemerne IMS Journal og IMS FakturaFlow Side 1 af 6 20. oktober 2006 Indholdsfortegnelse 1 Aftalens parter...3

Læs mere

SQL Server 2008 Standard og Workgroup Edition

SQL Server 2008 Standard og Workgroup Edition Produktgruppe: Server Licensmodel: Microsoft Server Server/klientadgangslicens Serverlicens Enhedsbaseret klientadgangslicens () Brugerbaseret klientadgangslicens () Produktgruppe: Server Licensmodel:

Læs mere

Generelt... 3 Kundens forpligtelser... 3 SkabelonDesigns forpligtelser... 3 Priser... 3 Betalingsvilkår... 4 Betaling udenfor normal arbejdstid og

Generelt... 3 Kundens forpligtelser... 3 SkabelonDesigns forpligtelser... 3 Priser... 3 Betalingsvilkår... 4 Betaling udenfor normal arbejdstid og Generelt... 3 Kundens forpligtelser... 3 SkabelonDesigns forpligtelser... 3 Priser... 3 Betalingsvilkår... 4 Betaling udenfor normal arbejdstid og hastetillæg... 4 Hastetillæg... 4 Ændring af aftalen...

Læs mere

SMARTkonvertering. Skift fra e-conomic & C5 2012 til Microsoft NAV / C5 2015

SMARTkonvertering. Skift fra e-conomic & C5 2012 til Microsoft NAV / C5 2015 Skift fra e-conomic & C5 2012 til Microsoft NAV / C5 2015 Vi har gjort det nemt og hurtigt, at flytte sine regnskabsdata fra økonomisystemerne e-conomic og Microsoft Dynamics C5 ver. 2012 og ældre, til

Læs mere

TDC ERHVERV RABATAFTALE

TDC ERHVERV RABATAFTALE TDC ERHVERV RABATAFTALE Marts 2017 1. Aftalens omfang TDC Erhverv Rabataftale ( Aftalen ) gælder i tillæg til den mellem TDC Erhverv og Kunden indgåede kontrakt for levering af de denne aftale omfattede

Læs mere

Overlad din serverdrift til Microsoft

Overlad din serverdrift til Microsoft Microsoft Online Services Overlad din serverdrift til Microsoft Jesper Grønbæk, salgschef Microsoft Online Service Microsoft Danmark One Step Ahead Den 15. og 16. marts 2010 Hotel Svendborg Agenda Hvilke

Læs mere

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER Retningslinjer for behandling af almindelige personoplysninger hos: Scandic Entreprise ApS Farverland 5, bygning C 2600 Glostrup CVR-nr. 32468632. E-mail: info@scandicentreprise.dk

Læs mere

Pinpoint Tips & Tricks

Pinpoint Tips & Tricks Pinpoint Tips & Tricks En online markedsplads for Microsoft partnere til at vise deres løsninger og services, baseret på Microsoft teknologi. Agenda Hvad for du ud af Pinpoint Maksimer din synlighed på

Læs mere

SQL Server 2008 Enterprise Edition

SQL Server 2008 Enterprise Edition Produktgruppe: Server Licensmodel: Microsoft Server Server/klientadgangslicens Serverlicens Enhedsbaseret klientadgangslicens () Brugerbaseret klientadgangslicens () Produktgruppe: Server Licensmodel:

Læs mere

Brugervejledning til forskernetværket ved Klinisk Institut. 02-09-2011. 1. Opsætning af computer på netværket... 2

Brugervejledning til forskernetværket ved Klinisk Institut. 02-09-2011. 1. Opsætning af computer på netværket... 2 Brugervejledning til forskernetværket ved Klinisk Institut. 02-09-2011 Gælder for MAC 1. Opsætning af computer på netværket.... 2 2. Tilslutning til serverne ved Klinisk Institut.... 3 3. Installation

Læs mere

Kender du alle fordelene ved at være registreret Microsoft partner?

Kender du alle fordelene ved at være registreret Microsoft partner? Kender du alle fordelene ved at være registreret Microsoft partner? Du får adgang til en række hjælpe funktioner, som kan lette dig i dit daglige arbejde. Blandt andet kan du ringe til vores licensdesk

Læs mere

Alex Ø. T. Hansen UDDANNELSE PERSONLIGHED ERFARING TEKNOLOGIER. IT-Konsulent. System Administrator

Alex Ø. T. Hansen UDDANNELSE PERSONLIGHED ERFARING TEKNOLOGIER. IT-Konsulent. System Administrator PERSONLIGHED Et par sten på vejen ser jeg som en god udfordring. Jeg er en god teamplayer altid positiv og i godt humør. Jeg siges at være loyal og behagelig. Med mere end 10 års erfaring har jeg opbygget

Læs mere

Regler for CTF. (Energinet.dk Gastransmissions regler for Capacity Transfer Facility)

Regler for CTF. (Energinet.dk Gastransmissions regler for Capacity Transfer Facility) Regler for CTF (Energinet.dk Gastransmissions regler for Capacity Transfer Facility) VILKÅR OG BETINGELSER FOR BILATERAL HANDEL MED KAPACITET I TRANSMISSIONSSYSTEMET Version 5.2 Juni 2010 Regler for CTF,

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL UDBUDDET [D ]

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL UDBUDDET [D ] SPØRGSMÅL OG SVAR TIL UDBUDDET [D. 04.07.17] 1. Engelsk udgave af udbudsmaterialet [Tender material in English] Findes udbudsmaterialet i en engelsk udgave? [Is the tender material available in English?]

Læs mere

Case til opgaven: Evaluering som belutningsmodel for forandring. Case til opgaven: Evaluering som beslutningsmodel for forandring.

Case til opgaven: Evaluering som belutningsmodel for forandring. Case til opgaven: Evaluering som beslutningsmodel for forandring. Case til opgaven: Evaluering som beslutningsmodel for forandring. Palle Ragn 1/6 Introduktion til casen Casen beskriver et forløb for implementering af et system for en af Stibo s kunder. Efter casen har

Læs mere

Netværkslicens, Læs mig

Netværkslicens, Læs mig Netværkslicens, Læs mig Corporate Office Trimble Navigation Limited Engineering and Construction Division 5475 Kellenburger Road Dayton, Ohio 45424-1099 USA Tlf.: +1-937-233-8921 Gratis opkald (i USA):

Læs mere

Teknisk support til HP-software

Teknisk support til HP-software Teknisk support til HP-software HP Technology Services Kontraktservice Tekniske oplysninger Teknisk support til HP-software leverer omfattende fjernsupportservices til HP-softwareprodukter og udvalgte

Læs mere

Brugervejledning til Microsoft Apps

Brugervejledning til Microsoft Apps Brugervejledning til Microsoft Apps 1. udgave 2 Om Microsoft Apps Om Microsoft Apps Med Microsoft Apps kan du benytte Microsofts forretnings-apps på en Nokia Belletelefon, som kører softwareversion 111.030.0609.

Læs mere

KONTRAKT. click-a-site A/S og Partner. Forhandling af produkter samt eventuel repræsentation af click-a-site A/S

KONTRAKT. click-a-site A/S og Partner. Forhandling af produkter samt eventuel repræsentation af click-a-site A/S KONTRAKT click-a-site A/S og Partner Forhandling af produkter samt eventuel repræsentation af click-a-site A/S 1 KONTRAKT Denne kontrakt er herved indgået mellem: Click-a-site A/S ( CAS ) CVR nr. 25520866

Læs mere

FairSSL Fair priser fair support

FairSSL Fair priser fair support Small Business Server 2011 SSL certifikat administration v. 1.0 Følgende vejledning beskriver hvordan man installere et certifikat på en SBS 2011 server. Ved bestilling af certifikater til Small Business

Læs mere

Introduktion til Micro Focus Vibe Desktop til Windows

Introduktion til Micro Focus Vibe Desktop til Windows Introduktion til Micro Focus Vibe Desktop til Windows September 2018 Introduktion Du kan synkronisere dine Micro Focus Vibe-filer til din computer og derefter ændre filerne uden at have direkte adgang

Læs mere

Tillægsvilkår for BlackBerry Internet Service BlackBerry Professionel, BlackBerry Professionel og BlackBerry Professionel Light

Tillægsvilkår for BlackBerry Internet Service BlackBerry Professionel, BlackBerry Professionel og BlackBerry Professionel Light Tillægsvilkår for BlackBerry Internet Service BlackBerry Professionel, BlackBerry Professionel + 500 og BlackBerry Professionel Light Juni 2017 1. Aftalen For aftaler om BlackBerry Internet Service, BlackBerry

Læs mere

Sådan installerer du Office 365 Pro Plus for Students

Sådan installerer du Office 365 Pro Plus for Students Sådan installerer du Office 365 Pro Plus for Students Nedenfor finder du først svar på en række gængse spørgsmål og derefter en detaljeret installationsvejledning. Ofte stillede spørgsmål i forhold til

Læs mere

Kundeservicemeddelelse

Kundeservicemeddelelse Cisco WebEx Serviceopgradering til den nye udgivelse af WBS30 Cisco opgraderer dine WebEx-tjenesteydelser til den nye udgivelse, WBS30. De følgende tjenesteydelser vil blive påvirket: Cisco WebEx Meeting

Læs mere

NEMT OG EFFEKTIVT - Ejendomsadministration

NEMT OG EFFEKTIVT - Ejendomsadministration Ny Unik Bolig 4 version på trapperne Det er nu ca. 2 år siden, at første version af Unik Bolig 4 blev lanceret. Siden da er der blevet arbejdet hårdt på at forbedre versionen og finde på nye smarte ting

Læs mere

Velkommen VI BYGGER DANMARK MED IT

Velkommen VI BYGGER DANMARK MED IT Velkommen VI BYGGER DANMARK MED IT Som specialister i itinfrastruktur vil vi være med til at forme et endnu bedre Danmark. Sammen med vores kunder vil vi udvikle løsninger, som næste generation kan være

Læs mere

IBM PureApplication Service Infrastructure

IBM PureApplication Service Infrastructure IBM Vilkår for brug SaaS-specifikke produktvilkår IBM PureApplication Service Infrastructure Vilkår for brug består af disse IBM Vilkår for brug SaaS-specifikke produktvilkår (kaldet SaaS-specifikke produktvilkår)

Læs mere

Peter Selch Dahl. Curriculum Vitae. Personlig information. Highlights

Peter Selch Dahl. Curriculum Vitae. Personlig information. Highlights Curriculum Vitae Peter Selch Dahl Jeg er en erfaring Senior Arkitekt, som har en stor passion for Microsoft teknologi, der ofte smitter af på mine kollegaer, når jeg først kommer i gang med at fortælle

Læs mere

APPLIKATIONSARKITEKTUR ERP INFRASTRUKTUR. EG Copyright

APPLIKATIONSARKITEKTUR ERP INFRASTRUKTUR. EG Copyright APPLIKATIONSARKITEKTUR ERP INFRASTRUKTUR EG Copyright Infrastruktur er mere end nogle servere... Den Mentale Infrastruktur Den Fysiske Infrastruktur Den Mentale Infrastruktur Vi vil jo gerne have vores

Læs mere

Norton AntiVirus Brugerhåndbog

Norton AntiVirus Brugerhåndbog Brugerhåndbog Norton AntiVirus Brugerhåndbog Den software, der beskrives i denne bog, leveres med en licensaftale, og må kun bruges i overensstemmelse med vilkårene i aftalen. Dokumentationsversion 15,0

Læs mere

KASPERSKY SECURITY FOR BUSINESS

KASPERSKY SECURITY FOR BUSINESS KASPERSKY SECURITY FOR BUSINESS licensprogrammet FORNYELSER OG OPGRADERINGER: Vejledning til migrering VI INTRODUCERER KASPERSKYS SECURITY FOR BUSINESS-SOFT- WARELICENSPROGRAM. TABEL 1: FORNY, OG OPGRADER

Læs mere

1. Aftalens parter Servicens tilgængelighed og indhold... 2

1. Aftalens parter Servicens tilgængelighed og indhold... 2 INDHOLD 1. Aftalens parter... 2 2. Servicens tilgængelighed og indhold... 2 2.1. Du får online adgang til den 24/7... 2 2.2. Du kan udveksle dokumenter med servicen via en krypteret forbindelse... 2 2.3.

Læs mere

Brugerkontrolmetoder i ELMS 1.1

Brugerkontrolmetoder i ELMS 1.1 Brugerkontrolmetoder i ELMS 1.1 2012-12-21 Kivuto Solutions Inc. [FORTROLIGT] INDHOLDSFORTEGNELSE OVERSIGT...1 KONTROLMETODER...2 Integreret brugerkontrol (IUV)...2 Shibboleth (og identitetsprogrammer

Læs mere

Hvorfor starte fra bunden?

Hvorfor starte fra bunden? ! Hvorfor starte fra bunden? Udrul BI4Dynamics på blot 1 dag! Installationsguiden opbygger det komplette data warehouse på Microsoft SQL Server og udruller OLAP kuber i Microsoft Analysis Services. Under

Læs mere

Microsoft Pinpoint Guide

Microsoft Pinpoint Guide Microsoft Pinpoint Guide Indhold: 01 Kom på Pinpoint Opret en ny profil Rediger din profil 02 Opret en annonce 03 Brug dit dashboard 04 Optimer din Pinpoint profil Kundevurderinger 05 Søgning på Pinpoint

Læs mere

Bilag 17 - Benchmarking

Bilag 17 - Benchmarking Bilag 17 - Benchmarking Version 0.9 05-05-2014 Indhold 1 VEJLEDNING TIL TILBUDSGIVER... 3 2 BILAGETS INDHOLD... 4 3 DEFINITIONER... 4 4 BENCHMARKINGENS OMFANG... 4 5 PRISERNES KONKURRENCEDYGTIGHED... 4

Læs mere

Vejledning i opsætning af NemHandelsprogrammet

Vejledning i opsætning af NemHandelsprogrammet Vejledning i opsætning af NemHandelsprogrammet Kort om NemHandelsprogrammet Hvis du har et økonomisystem, som kan skabe NemHandelsfakturaer, kan du kombinere økonomisystemet med det gratis NemHandelsprogram,

Læs mere

Opsætning af MobilePBX med Kalenderdatabase

Opsætning af MobilePBX med Kalenderdatabase Opsætning af MobilePBX med Kalenderdatabase Dette dokument beskriver hvorledes der installeres Symprex Exchange Connector og SQL Server Express for at MobilePBX kan benytte kalenderadadgang via database

Læs mere

CELENIA ENHANCED BUDGET CONTROL

CELENIA ENHANCED BUDGET CONTROL CELENIA ENHANCED BUDGET CONTROL Dynamics for Partners BEVAR BALANCEN I EN FORANDERLIG VERDEN I en tid, hvor næste års budget ikke nødvendigvis ligner dette års, stilles der ikke kun krav til regnskabet,

Læs mere

Enrollment for Education Solutions

Enrollment for Education Solutions Enrollment for Education Solutions Tilmeldingsnummer Udfyldes af Microsoft Evt. Kvalificerende Tilmeldingsaftalenummer Udfyldes af Partner Evt. tidligere Tilmeldingsaftalenummer Udfyldes af Partner Denne

Læs mere

e-conomic modul til Magento

e-conomic modul til Magento Opsætningsguide til e-conomic modul til Magento Version 4.0.6 Magentomoduler ApS Myggenæsgade 3, 4. Lejl. 4 København kontakt@magentomoduler.dk Opsætning Opsætning af modulet kræver at du har adgang til

Læs mere

Indkøb af Software Assurance og licenser til Oracle-software. Bilag 1 Situationsbeskrivelse. 9. oktober 2015 Version 1.0

Indkøb af Software Assurance og licenser til Oracle-software. Bilag 1 Situationsbeskrivelse. 9. oktober 2015 Version 1.0 Indkøb af Software Assurance og licenser til Oracle-software Bilag 1 Situationsbeskrivelse 9. oktober 2015 Version 1.0 [Vejledning til tilbudsgiver: Leverandøren skal ikke besvare dette bilag og anmodes

Læs mere

Indkøb af Software Assurance og licenser til Oracle-software. Bilag 2 Bestilling og Vederlag

Indkøb af Software Assurance og licenser til Oracle-software. Bilag 2 Bestilling og Vederlag Indkøb af Software Assurance og licenser til Oracle-software Bilag 2 Bestilling og Vederlag 9. oktober 2015 Version 1.0 BILAG 2 BESTILLING OG VEDERLAG [Vejledning: Tilbudsgiver bedes i bilag 2A (vedlagte

Læs mere

Gå tilbage til forsiden med antivirus

Gå tilbage til forsiden med antivirus Gå tilbage til forsiden med antivirus Hjælp til installation af AVG Antivirus Registrering Den licensnøgle som du får udleveret af os og som er anført på din bestillingsmail er et såkaldt "salgsnummer"

Læs mere

Vejledning til Teknisk opsætning

Vejledning til Teknisk opsætning Vejledning til Teknisk opsætning v. 1.0 Adm4you, 2010. Indhold Kort om denne vejledning... 3 Generelt om easyourtime... 3 Installation af databasen... 3 Sikkerhed og rettigheder... 4 SQL Login... 4 Rettigheder

Læs mere

Panda Antivirus + Firewall 2007 NYT Titanium Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af

Læs mere

Micusto Cloud v2. Micusto Cloud er et fleksibelt, brugervenligt cloudsystem til CMS er, webshop- og intranetsystemer.

Micusto Cloud v2. Micusto Cloud er et fleksibelt, brugervenligt cloudsystem til CMS er, webshop- og intranetsystemer. Micusto Cloud er et fleksibelt, brugervenligt cloudsystem til CMS er, webshop- og intranetsystemer. Indhold Hvad er Målgruppe Fordele Teknisk setup Features Hvad er Micusto Cloud er udviklet af DCmedia

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL UDBUDDET [D ]

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL UDBUDDET [D ] SPØRGSMÅL OG SVAR TIL UDBUDDET [D. 29.06.17] 1. Engelsk udgave af udbudsmaterialet [Tender material in English] Findes udbudsmaterialet i en engelsk udgave? [Is the tender material available in English?]

Læs mere

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG LEVERANDØRER

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG LEVERANDØRER OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG LEVERANDØRER Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale med: Sundby Thy Autoophug Aps. CVR nr. 15234482

Læs mere