Screening for miljøvurdering - Forslag til lokalplan Boliger ved Baunevænget

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Screening for miljøvurdering - Forslag til lokalplan Boliger ved Baunevænget"

Transkript

1 Allerød Kommune Screening for miljøvurdering - Forslag til lokalplan Boliger ved Baunevænget Byrådet besluttede d. 22. juni 2017 at udbyde et areal i den nordvestlige afgrænsning af Lynge til boliger i en konkurrence. Med udgangspunkt i det vindende projekt vedtog Allerød Kommune at igangsætte udarbejdelse af forslag til lokalplan for boliger ved Baunevænget. Arealet er solgt til projektudvikler som ønsker at udbygge området som et samlet projekt i form af række og dobbelthuse i ét plan. Arealet disponeres som en minifingerplan i overensstemmelse med det vindende konkurrenceprojekt Ved Svinget. Lokalplanområdet udgør ca m 2 og omfatter matr. nr. 8n, samt del af vejarealet litra 7000bf begge Lynge By, Lynge. Lokalplan Boliger ved Svinget har til formål at udlægge arealet til tæt/lav helårsboligbebyggelse. Forslaget til lokalplan giver mulighed for opførelse af række- og dobbelthuse i ét plan med en maksimal højde på 6,5. Bebyggelsesplanen giver en bebyggelsesprocent på ca. 21 % for lokalplanområdet som helhed (inkl. veje, fællesarealer mv.). Der er vejadgang til lokalplanområdet fra Mejeribakken. Området ligger ud til Hillerødvej og Kollerødvej, en mindre del af lokalplanområdet er belastet af støj fra vejene, der overstiger miljøstyrelsens vejledende støjgrænser. Der er en mindre risiko for at lokalplanområdet er udsat for en støjpåvirkning fra virksomheder beliggende i et mindre erhvervsområde øst for lokalplanområdet. For at sikre at bebyggelse til beboelse og opholdsarealer ikke udsættes for støj, der overskrider Miljøstyrelsens vejledende grænseværdier for trafik og virksomhedsstøj er der i lokalplanen fastsat bestemmelser om, at der skal etableres støjafskærmning i det omfang det er nødvendigt. Der er ikke kortlagt forurening på grunden. Lokalplanområdet ligger i OSD (Område med Særlige Drikkevandsinteresser) og en mindre del er indsatsområde indenfor nitrat/særligt følsomt indvindingsopland. Derudover findes der en lille udpegning til SFL (Særlig Følsomme Landbrugsområder), denne vurderes dog ikke længere at være relevant, idet arealet er fragmenteret og ikke en del af et landbrugsareal. Miljøvurderingsscreening Allerød Kommune har i forbindelse med udarbejdelsen af lokalplanforslaget foretaget en screening i henhold til Bekendtgørelse af lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM). LBK nr. 448 af 10. maj Se screeningsskema på efterfølgende sider. Planen vurderes at være omfattet af lovens 2 stk. 1 a), idet den fastlægger rammer for fremtidige anlægstilladelser. På baggrund af screeningen er det kommunens vurdering, at gennemførelsen af lokalplanen ikke vil have en væsentlig indvirkning på miljøet, og at der derfor ikke skal udarbejdes en miljøvurdering.

2 Screening efter miljøvurdering af planer og programmer Ja Nej Bemærkninger Er planen omfattet af lovens bilag 1 eller 2? X Lokalplanen er ikke omfattet af bilag 1 eller 2. Påvirker planen et internationalt beskyttelsesområde? X Lokalplanen vurderes ikke at ville påvirke internationale naturbeskyttelsesområder. Nærmeste Natura 2000-område er habitatområde Øvre Mølleådal belliggende ca 2,8 km syd for lokalplanområdet. Sætter planen rammer for fremtidige anlægstilladelser? X Planen giver rammer for fremtidige anlæg og er screenet i henhold til lovens bilag 3 (se følgende sider).

3 Planenes karakteristika (jf. lovens bilag 2 pkt. 1) Ikke aktuelt/ingen indvirkning Mindre positiv/negativ indvirkning Væsentlig positiv/negativ indvirkning / Bør undersøges nærmere Bemærkninger Lokalplanen giver mulighed for opførelse af boliger fordelt opført som række eller dobbelthuse i én etage. Omfang af projekter og aktiviteter Overordnet beskrivelse af de projekter og aktiviteter, planen danner grundlag for. Adgangen til lokalplanområdet vil ske fra Mejeribakken. Der skabes stiforbindelse til Bjergagervej. Området ligger ud til Hillerødvej og Kollerødvej. Lokalplanen giver mulighed for at der kan opføres støjhegn/støjskærm imod Kollerødvej og Mejeribakken i det omfang det er nødvendigt for at sikre at miljøstyrelsens vejledende grænseværdier for trafik og virksomhedsstøj kan overholdes. Imod Hillerødvej fastsætter lokalplanen bestemmelse om at støjafskærmning kan udføres som terrænbearbejdning i form af et amfiteater. Indflydelse på andre planer Forholdet til landsplandirektiver, kommuneplan, lokalplaner, sektorplaner m.v. Planområdet ligger i landzone. Området overføres til byzone ved lokalplanens endelige vedtagelse. Allerød Kommuneplan udlægger området til byudvikling til fremtidigt boligområde. Lokalplanområdet er omfattet af kommuneplanramme LU.B.17 Boligbebyggelse ved Baunesvinget. I Kommuneplanrammen er områdets fremtidige zonestatus fastsat til byzone. Efter rammebestemmelserne må området anvendes til helårsboligformål med mulighed for mindre butikker, erhverv samt offentlige institutioner, som kan indpasses uden væsentlige genevirkninger i forhold til omgivelserne. Bebyggelsesprocenten må højst være 40% for området under ét. Der kan maksimalt opføres 40 boliger og den maksimale bygningshøjde er fastsat til 8,5 meter. Lokalplanens mulighed for at etablere række- og dobbelthuse i én etage med en maksimal højde på 6,5 meter er i overensstemmelse med kommuneplanen. Relevans for fremme af bæredygtighed Overordnede overvejelser i forhold til miljø og bæredygtighed. Den nye bebyggelse opføres i henhold til energikravene i det gældende bygningsreglement, BR18. Der er fastsat bestemmelse om at regnvandshåndtering så vidt muligt skal håndteres ved nedsivning indenfor planområdet. Lokalplanområdet sikrer et øget boligudbud i kommunen, i form af mindre boliger seniorvenlige boliger i et plan.

4 Miljøproblemer af relevans for planen Eks. kendskab til forurening, risiko for oversvømmelse. Ingen forurening Ingen oversvømmelsesrisiko Der er udarbejdet en støjkortlægning for trafikstøj som viser at en mindre del af lokalplanområdet er udsat for en støjbelastning det overstiger miljøstyrelsens vejledende grænseværdier for trafikstøj. Der er dertil en mindre risiko for at lokalplanområdet er udsat for en støjpåvirkning fra virksomheder beliggende i et mindre erhvervsområde øst for lokalplanområdet. For at sikre at bebyggelse til beboelse og opholdsarealer ikke udsættes for støj, der overskrider miljøstyrelsens vejledende grænseværdier for trafik og virksomhedsstøj er der i lokalplanen fastsat bestemmelse om, at der skal etableres støjafskærmning i det omfang det er nødvendigt. Relevans for gennemførelse af anden miljølovgivning F.eks. planer i forbindelse med affaldshåndtering eller vandbeskyttelse. Gennemførelse af lokalplanen skal ske i overensstemmelse med kommunens spildevandsplan med hensyn til håndtering af regnog spildevand. Håndtering af affald skal ske efter det til en hver tid gældende affaldsregulativ. Der skal i lokalplanen afsættes plads til sortering, opbevaring og transport af affald.

5 Kendetegn ved indvirkningen og det berørte område, jf. lovens bilag 2, pkt. 2 Ikke aktuelt/ingen indvirkning Mindre positiv/negativ indvirkning Væsentlig positiv/negativ indvirkning / Bør undersøges nærmere Bemærkninger Landskab, by- og kulturmiljø Lokalplanområdet udgør en naturlig afslutning af Lynge nord mod hovedtrafikvejene Hillerødvej og Kollerødvej. Byarkitektonisk værdi f.eks. bystruktur, byprofil, byafgrænsning, visuel påvirkning, særlige hensyn, sammenhænge mv. Bevaringen af det markante levende hegn imod nord og øst betyder at den kommende bebyggelse imod nord ikke udgør en markant ændring af det bestående miljø. Imod nordvest kan der etableres et amfiteater. Der er i de grønne friarealer sikret plads til at der kan etableres en ny randbeplantning i lokalplanområdets afgrænsning imod det åbne land. Bebyggelsen disponeres som en mini fingerplan, med bebyggelse i rækker/fingrer og grønne kiler imellem rækkerne af bebyggelse. Bebyggelsens regulerende bestemmelser sikrer, at bebyggelsen og beplantning i skala forholder sig til det tilstødende erhverv mod øst og boligområde mod syd. Planområdet er karakteriseret ved et relativt fladt terræn, som består af en åben plæne. Plænen er omkranset af randbeplantning. Ny bebyggelse tager udgangspunkt i de åbne kig som er indenfor området ved at grønne kiler og veje igennem bebyggelsen udgør åbne kig, indenfor planområdet. Landskabsarkitektonisk værdi f.eks. værdifulde og uforstyrrede landskaber, bygge- og beskyttelseslinjer, geologiske interesser, terrænformer, fredninger, visuel påvirkning Kulturarv og arkæologiske forhold f.eks. værdifulde kulturmiljøer, fortidsminder, kirker og kirkebyggelinjer, bygningskulturel arv, bevaringsværdige bygninger, almen bevaringsinteresse En del af planområdet er omfattet af skovbyggelinje fra Årtusindeskifteskoven. Skoven og planområdet er adskilt af et erhvervsområde samt boliger. Grundet planområdets beliggenhed vest for eksisterende erhverv og beboelse og da beplantningsbæltet imod nord bevares vurderes den bebyggelse som lokalplanen giver mulighed for ikke at få en indflydelse på skovbrynets fremtræden. Skovbyggelinjen foreslås reduceret for lokalplanens område, ligesom det er sket for bebyggelsen vest for planområdet. Lokalplanområdet støder op til, men er ikke omfattet af den strategiske landskabsudpegning vedligeholde jf. Allerød Kommuneplan 2017 retningslinje Området støder ligeledes op til lokalt geologisk interesseområde samt særlig værdifuldt landbrugsområde. Lokalplanområdet ligger uden for udpegede kulturmiljøer og kirkebyggelinjer og er derfor ikke omfattet af naturbeskyttelseslovens 19. Grundet nærhed til flere tidligere arkæologiske fund samt nærhed til historisk landsby er der i oktober 2017 udført en forundersøgelse af arealet. Der blev ikke fundet strukturer fra oldtiden, og det konkluderes derfor at der ikke umiddelbart er grund til opfølgende arkæologisk arbejde.

6 Trafik og transport Lokalplanområdet er beliggende i den nordlige afgrænsning af Lynge med vejadgang fra Mejeribakken. Tilgængelighed f.eks. tilgængelighed med bil, adgang til offentlig transport, forhold for gående, cyklister og svage grupper (ældre, handicappede m.fl.) Trafikafvikling / -kapacitet Området er let at komme til med bil fra både regionale trafikveje og Hillerødmotorvejen. Vejene i området forsynes med fortove og indrettes til lave hastigheder, som sikrer, at boligvejene tilgodeser færdsel af bløde trafikanter. Nærmeste offentlige transport er buslinje 336, stoppestedet er beliggende ca. 900 m fra lokalplanområdet. Buslinjen kører imellem Lynge - Allerød st. - Enghaven Nord. Fra Allerød st. er der S-togsforbindelse til blandt andet Hillerød. Ca. 1,5 km syd for planområdet stopper buslinje 310R som kører imellem Frederikssund st. og Farum St. Forbindelsesvejene til de to nærmeste byer, Lillerød og Slangerup er ikke forsynet med cykelstier. Planområdet er beliggende indenfor en afstand af 1100 meter fra et mindre detailhandelsområde og servicefaciliteter såsom bibliotek, Lyngehus og Lynge Bytorv. Opførelsen af op til 4000m 2 boligbebyggelse til tæt lave boliger vurderes at have en mindre indflydelse på trafikafviklingen ved Mejeribakken og Kollerødvej. Kollerødvej er klassificeret som en af Allerød Kommunes 8 trafikveje. Der kører i dag en væsentlig mængde trafik. Den yderligere trafik fra lokalplanområdet vurderes ikke at have nogen mærkbar indflydelse. Adgangen til lokalplanområdet med overkørsel til Mejeribakken og giver en sikker adgang til lokalplanområdet. Trafiksikkerhed Eksisterende overkørsel fra Baunesvinget til p-plads og spejderhytte nedlægges. Indenfor planområdet etableres interne stier, samt stiforbindelse Baunesvinget / Bjergagervej. Naturbeskyttelse Internationale beskyttelsesområder Nærmeste Natura 2000-område er Øvre Mølleådal, Furesø og Frederiksdal skov, beliggende ca. 2,8 km syd for lokalplanområdet. Alene på grund af afstanden vurderes det, at lokalplanen ikke vil påvirke dette naturbeskyttede område. Beskyttede plante- og dyrearter samt biologisk mangfoldighed f.eks. forstyrrelse af art eller bestand, forringelse af yngle- eller rasteområder, ændringer i kvalitet og omfang af levesteder for planter og dyr, spredningskorridorer og biologiske kerneområder Lokalplanområdet er ikke omfattet af kommuneplanens udpegninger af biologiske værdier eller lavbundsarealer. Langs lokalplanens vestlige, nordlige og østlige skel er der brede levende hegn som bl.a. kan huse insekter og fugle. Lokalplanen giver mulighed for at dele af beplantningen kan fjernes. Kommunen har ikke kendskab til, at der i lokalplanområdet eller dets nærhed er observeret bilag IV arter eller rødliste arter.

7 Beskyttede naturtyper, 3-områder f.eks. søer, vandløb, heder, moser, enge, overdrev Skov f.eks. nyplantning af skov, ophævelse af fredskov Vand- og jordforhold Der er ikke registreret beskyttet natur i lokalplanområdet. Nærmeste beskyttede naturtype er en sø beliggende ca. 310m syd vest for lokalplanområdet. Indenfor en radius af ca meter fra lokalplanområdet er lokaliseret fire. 3 beskyttede søer samt en mose. Det vurderes, at lokalplanen ikke vil påvirke 3 beskyttede naturtyper. Lokalplanområdet er ikke omfattet af udpegninger om skovrejsning, hverken skovrejsning uønsket eller skovrejsning ønsket. Om skovbyggelinje, se afsnit om landskabsarkitekttoniske værdier. Grundvand f.eks. sårbarhed, potentiel risiko for forurening af grundvandet, afstand til vandforyningsanlæg, vandboringer Lokalplanområdet ligger i et område med særlige drikkevandsinteresser (OSD). En lille del af lokalplanområdet ligger indenfor nitrat følsomt indvindingsopland og er sårbart overfor nedsivning af forurenende stoffer til grundvandet. Lokalplanområdets sydøstlige grænse berører område omfattet af Indsatsplan Allerød Syd. Lokalplanområdet ligger ikke indenfor indvindingsopland. I lokalplanen er indarbejdet krav til byggematerialer og til håndtering af regnvand fra veje, parkeringsarealer der sikrer, at grundvandet ikke forurenes ved nedsivning. Regn- og spildevand f.eks. håndtering af spildevand, herunder kapacitet (kloak og renseanlæg), håndtering af overfladevand, herunder udledning til sø/vandløb, risiko for oversvømmelse (bluespots) Lokalplanområdet ligger inden for separatkloakeret opland hvor spildevand ledes til Lynge rensningsanlæg og tagvand nedsives lokalt. Spildevand og regnvand skal afledes i henhold til den til enhver tid gældende spildevandsplan, og løsningerne skal godkendes af kommunen og Forsyningen, inden der kan gives byggetilladelse. Der skal afsættes den fornødne plads i lokalplanen til opsamling og nedsivning af regnvand. Jordbund f.eks. kortlagt jordforurening, risiko for forurening af jord, flytning og deponering af jord, råstoffer Forurening og sundhed Der er ikke registreret forurenede arealer inden for lokalplanområdet. Lokalplanområdet er ikke omfattet af områdeklassificering. Lokalplanområdet udlægges til boliger samt dertil knyttede opholdsarealer som hører under støjfølsom anvendelse. Støj og vibrationer f.eks. støjfølsom anvendelse, støjpåvirkning af omgivelserne, trafikstøj, maskinstøj, ventilationsstøj Der er foretaget en støjkortlægning som viser at planområdet er belastet af trafikstøj der overstiger de vejledende grænseværdier fra Hillerødvej og Kollerødvej. Overskridelsen er lille og omfatter en mindre del af planområdet. I lokalplanen er der taget højde for trafikstøjen ved at indarbejde bestemmelser om støjafskærmning imod Kollerødvej og Hillerødvej. Umiddelbart øst for området ligger der mindre erhverv, som ikke vurderes at give væsentlige støjgener i området. I lokalplanen er der taget højde for at der er en mindre risici for en støjbelastning, ved at give mulighed for at der kan opføres støjafskærmning imod Mejeribakken/lokalplanområdets østlige afgrænsning såfremt det viser sig nødvendigt for at overholde miljøstyrelsens vejledende grænseværdier for ekstern støj fra virksomheder.

8 Lysindfald, skyggeeffekter og refleksioner f.eks. skygge fra bygning/anlæg, påvirkning fra belysning, skilte, blanke overflader, trafiklys, lys fra køretøjer Lugt f.eks. udledning af stoffer, der giver lugtgener Luftforurening f.eks. emissioner af partikler/ luftarter, CO2, trafikos, støv, Fare ved brand, eksplosion, giftudslip mv. jf. Risikobekendtgørelsen Ressourceanvendelse Hvordan tager planen hensyn til forbruget af følgende ressourcer, herunder undgåelse af spild og overforbrug: areal-, energiog vandforbrug, produkter, materialer og råstoffer, håndtering af affald Levevilkår og materielle goder Socioøkonomiske effekter f.eks. påvirkning af sociale forhold, boligforhold, arbejdsmarkedsforhold, erhvervs- og butiksliv Bymiljø f.eks. sociale forhold, byliv, tryghed, rekreative interesser Afstand til privat / offentlig service f.eks. indkøb, uddannelse, arbejde Der gives alene mulighed for bebyggelse i op til 6,5 meters højde hvorfor skyggegener fra ny bebyggelse ikke forventes. Lokalplanen fastsætter bestemmelser om, at udendørs belysning på bygninger og adgangs- og parkeringsarealer skal udføres med afskærmet armatur, så de ikke medfører blændingsgener for fodgængere, trafikanter eller naboer. Samt at belysning på fællesarealer, veje, stier og parkering maksimalt må have en lyspunktshøjde på 4,0m Ikke relevant, der er ikke kendskab til lugtgener indenfor eller i lokalplanområdets nærhed. Lokalplanen giver ikke mulighed for anvendelse der må forventes at generere lugtgener Lokalt vil den øgede trafik medføre øgede emissioner til luften. Emissionerne forventes dog ikke at være af en størrelsesorden, som kan påvirke luftkvaliteten i området væsentligt. Ikke relevant, der er ingen risikovirksomheder i lokalplanområders nærhed. Lokalplanen muliggør etablering af 4000m 2 boligbebyggelse til dobbelt- og rækkehuse. Det er en bæredygtig udnyttelsesgrad i forhold til at inddrage landzoneareal til byzone og boligbyggeri. Området vil bidrage med at øge variationen af boligtyper som Allerød Kommune kan tilbyde. En efterspørgsel på mindre boliger kan således imødekommes. Bidrage til en balanceret befolkningsvikling. I området er der planlagt fælles opholdsområder, legeplads mv. Planen er udarbejdet med fokus på tryghed, fællesskab, socialt liv i området mv. Planområdet ligger tæt på Årtusindeskifteskoven som udgør et rekreativt område. Lynge Skole og SFO samt Lyngehallen ligger i en afstand af ca. 600 m til lokalplanområdet. Nærmeste dagtilbud for børn i alderen 0-3 og 3-6 er beliggende ca. 400 meter syd øst for planområdet. Lynge Bytorv og Plejecenter Lyngbyhus ligger ca m syd for lokalplanområdet.

Screening for miljøvurdering Forslag til Lokalplan 76 for en udvidelse af Dragør Badehotel med tilhørende kommuneplantillæg

Screening for miljøvurdering Forslag til Lokalplan 76 for en udvidelse af Dragør Badehotel med tilhørende kommuneplantillæg Screening for miljøvurdering Forslag til Lokalplan 76 for en udvidelse af Dragør Badehotel med tilhørende kommuneplantillæg Dragør Kommunalbestyrelse har besluttet, at der skal udarbejdes lokalplan for

Læs mere

Screening for miljøvurdering - Forslag til lokalplan 78

Screening for miljøvurdering - Forslag til lokalplan 78 Screening for miljøvurdering - Forslag til lokalplan 78 Økonomiudvalget vedtog den 11.august 2018 at igangsætte udarbejdelse af lokalplan for den inderste del af Nordre Mole ( Madsens Krog ), del af rammeområde

Læs mere

Screening for miljøvurdering - Forslag til lokalplan 78

Screening for miljøvurdering - Forslag til lokalplan 78 Screening for miljøvurdering - Forslag til lokalplan 78 Økonomiudvalget vedtog den 11.august 2018 at igangsætte udarbejdelse af lokalplan for den inderste del af Nordre Mole ( Madsens Krog ), del af rammeområde

Læs mere

Screening for miljøvurdering af:

Screening for miljøvurdering af: Screening for miljøvurdering af: Forslag til tillæg nr. 16 til spildevandsplan 2010 2020 Udarbejdet den 18. oktober 2017 S c r e e n i n g f o r m i l j ø v u r d e r i n g S i d e 2 I N D H O L D S F

Læs mere

Screening for miljøvurdering af:

Screening for miljøvurdering af: Screening for miljøvurdering af: Forslag til tillæg nr. 13 til spildevandsplan 2010 2020 Udarbejdet den 18. januar 2017 S c r e e n i n g f o r m i l j ø v u r d e r i n g S i d e 2 I N D H O L D S F O

Læs mere

Det skal fremgå af tillægget, at der er foretaget en screening og hvad konklusionen er af denne.

Det skal fremgå af tillægget, at der er foretaget en screening og hvad konklusionen er af denne. Tillæg til Ikast-Brande Kommunes spildevandsplan 2010-2021 Screening i henhold til miljøvurderingsloven af Tillæg nr. 13 Porten til Ikast Hjertet 1. Baggrund Screeningen er gennemført for at undersøge

Læs mere

Screening for miljøvurdering af:

Screening for miljøvurdering af: Screening for miljøvurdering af: Forslag til tillæg nr. 10 til spildevandsplan 2010 2020 Det justerede betalingsprincip ESØ 90 I/S Udarbejdet den 27. oktober 2014 Screening for miljøvurdering Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Omfang af afledte projekter og aktiviteter

Omfang af afledte projekter og aktiviteter Ikke aktuel Ingen indvirkning Indvirkning Væsentlig indvirkning Ansvar fagområde Vurdering om ansøgning til sommerhusområde Dato: 25. september 2017 Matrikel 75i og del af matrikel 3b Søby by, Søby Begrundelser

Læs mere

Miljøvurdering af planer Screening og scoping Kommuneplan 2013, Allerød Kommune Indhold

Miljøvurdering af planer Screening og scoping Kommuneplan 2013, Allerød Kommune Indhold Miljøvurdering af planer Screening og scoping Kommuneplan 2013, Allerød Kommune Indhold BESKRIVELSE AF ÆNDRINGER OG NYE AKTIVITETER I PLANOMRÅDET... 2 0-ALTERNATIV... 2 SAMLET KONKLUSION... 2 INDLEDENDE

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 007 for Færgevej 61 i Frederikssund Dato: 19. december 2018 Sagsbehandler: rburv J.nr.: P

Kommuneplantillæg nr. 007 for Færgevej 61 i Frederikssund Dato: 19. december 2018 Sagsbehandler: rburv J.nr.: P NOTAT Miljøscreening Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) (LBK nr 448 af 10/05/2017) Kommuneplantillæg nr. 007 for Færgevej 61 i Frederikssund Dato: 19. december

Læs mere

Opførelsen af ny bebyggelse med tilhørende anlæg kræver, at der tilvejebringes en lokalplan i henhold til Planlovens 13.

Opførelsen af ny bebyggelse med tilhørende anlæg kræver, at der tilvejebringes en lokalplan i henhold til Planlovens 13. Screening af Forslag til Lokalplan 137 Rækkehuse på Fortvej. I henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer 1 er der pligt til at miljøvurdere planer, hvor der fastlægges rammer for fremtidige

Læs mere

Screening Lokalplanforslag 066-510 Offentlig og privat service ved Tøndervej

Screening Lokalplanforslag 066-510 Offentlig og privat service ved Tøndervej FORSLAG Scoping Kommuneplantillæg nr. 02-630, Område til tekniske anlæg, Lokalplanforslag 061-630, Geotermisk Varmeproduktionsanlæg i Tønder Screening Offentlig og privat service ved Tøndervej Skærbæk

Læs mere

Område Arealet er på ca. 0,4 ha. Arealet ligger i byzone, men bruges i dag til juletræer.

Område Arealet er på ca. 0,4 ha. Arealet ligger i byzone, men bruges i dag til juletræer. SCREENING FOR MILJØVURDERING Ophævelse af lokalplan nr. 3.6 Baggrund og formål Det eksisterende erhvervsareal i Ravnkilde er ved at være solgt. Der er dog et markareal vest og nord for det eksisterende

Læs mere

NOTAT Miljøscreening for kommuneplantillæg I henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM)

NOTAT Miljøscreening for kommuneplantillæg I henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) NOTAT Miljøscreening for kommuneplantillæg 2017.11 I henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) LÆSEVEJLEDNING Lovgivning Lov om miljøvurdering af planer og

Læs mere

NOTAT Miljøscreening Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) (LBK nr 448 af 10/05/2017)

NOTAT Miljøscreening Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) (LBK nr 448 af 10/05/2017) NOTAT Miljøscreening Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) (LBK nr 448 af 10/05/2017) Kommuneplantillæg nr. 001 for lokalcenter i nordøstlige del af Hovedgaden i

Læs mere

Lokalplanområdet vurderes at være artsfattigt og med relativt lav naturværdi.

Lokalplanområdet vurderes at være artsfattigt og med relativt lav naturværdi. Ingen Ikke væsentlig Væsentlig Miljøvurdering af planer og programmer Screeningsskema iht. lovbekendtgørelse nr. 936 af 24/9 2009. Screeningen (forundersøgelsen) omfatter sandsynlige væsentlige påvirkning

Læs mere

Miljøscreening af forslag til lokalplan nr. 3.39 for en bolig på Gl. Strandvej 197 i Espergærde

Miljøscreening af forslag til lokalplan nr. 3.39 for en bolig på Gl. Strandvej 197 i Espergærde Miljøscreening af forslag til lokalplan nr. 3.39 for en bolig på Gl. Strandvej 197 i Espergærde Lokalplanens indvirkning på miljøområdet er vurderet i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer,

Læs mere

Miljøscreening af. Måned, Årstal Kommuneplantillæg nr. 4

Miljøscreening af. Måned, Årstal Kommuneplantillæg nr. 4 af Måned, Årstal Kommuneplantillæg nr. 4 Januar, 2019 Oversigtskort Oversigtskort. Blå markering viser kommuneplanramme 2.1.E.9. Det med rød streg angivne område er den del, der oprettes en ny kommuneplanramme

Læs mere

Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) 14. maj 2018

Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) 14. maj 2018 Bilag 1 Screeningsskema Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) 14. maj 2018 Kommuneplantillæg nr. 8 Ishøj Kommune har igangsat udarbejdelsen af et lokalplanforslag

Læs mere

Miljøscreening. Kommuneplantillæg nr. 6 for kommuneplanramme 2.1.B.7 Boligområde Troldebakken og Eventyrbakken, Aarup

Miljøscreening. Kommuneplantillæg nr. 6 for kommuneplanramme 2.1.B.7 Boligområde Troldebakken og Eventyrbakken, Aarup Miljøscreening Kommuneplantillæg nr. 6 for kommuneplanramme 2.1.B.7 Boligområde Troldebakken og Eventyrbakken, Aarup Oversigtskort Kort 1: Kommunplanramme 2.1.T.3, der aflyses, er vist med blå markering.

Læs mere

Screening for miljøvurdering Forslag til lokalplanforslag nr , for boligområde ved Kildevangen, Mørkøv

Screening for miljøvurdering Forslag til lokalplanforslag nr , for boligområde ved Kildevangen, Mørkøv By og Landskab, Dato: 10-11-2014 Sagsnr.: 14/82893 Dok.id.: Sagsbeh.: Chrkr Screening for miljøvurdering Forslag til lokalplanforslag nr. 12.03, for boligområde ved Kildevangen, Mørkøv Ifølge lov om miljøvurdering

Læs mere

Miljøvurdering af lokalplan Screeningsafgørelse om miljøvurderingspligt

Miljøvurdering af lokalplan Screeningsafgørelse om miljøvurderingspligt Miljøvurdering af lokalplan Screeningsafgørelse om miljøvurderingspligt Lokalplanforslag nr. 657 I henhold til lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) (Lov nr. 448

Læs mere

Lokalplanområdet er i dag beplantet med grantræer, og efterladt som et restareal som ikke er blevet udbygget sammen med resten af området.

Lokalplanområdet er i dag beplantet med grantræer, og efterladt som et restareal som ikke er blevet udbygget sammen med resten af området. Teknik og Miljø Rådhuset Torvet 1 5800 Nyborg SCREENING (FORUNDERSØGELSE) FOR MILJØVURDERING AF Lokalplan nr. 304 og kommuneplantillæg nr. 14, Boligbebyggelse ved Mejerivænget i Ørbæk Tlf. 6333 7000 Fa.

Læs mere

Forslag til kommuneplantillæg nr. 019 Overførelse af ejendom fra sommerhusområde S 6.1 til fritidsområde LF 6.4

Forslag til kommuneplantillæg nr. 019 Overførelse af ejendom fra sommerhusområde S 6.1 til fritidsområde LF 6.4 NOTAT Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer Forslag til kommuneplantillæg nr. 019 Overførelse af ejendom fra sommerhusområde S 6.1 til fritidsområde LF 6.4 Dato: april

Læs mere

Forslag til kommuneplantillæg 28 og lokalplanforslag 2.79

Forslag til kommuneplantillæg 28 og lokalplanforslag 2.79 Screening miljøvurdering Forslag til kommuneplantillæg 28 og lokalplanforslag 2.79 I henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer (Lbk nr. 1533 af 10. december 2015 med senere ændringer),

Læs mere

Miljøscreening. Lokalplan nr Boligområde ved Solbakken, Aarup

Miljøscreening. Lokalplan nr Boligområde ved Solbakken, Aarup Miljøscreening Lokalplan nr. 2.1-3 Boligområde ved Solbakken, Aarup Oversigtskort Kort 1: Lokalplanområdet er vist med rød streg. 2 Redegørelse Indledning I det følgende gives en screening for miljøvurdering

Læs mere

Screening for miljøvurdering af:

Screening for miljøvurdering af: Screening for miljøvurdering af: Forslag til tillæg nr. 12 til spildevandsplan 2010 2020 Udarbejdet den 3. marts 2016 Screening for miljøvurdering Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Baggrund... 3 1.1 Lovgrundlag...

Læs mere

Screening for miljøvurdering af:

Screening for miljøvurdering af: Screening for miljøvurdering af: Forslag til tillæg nr. 12 til spildevandsplan 2010 2020 Udarbejdet den 3. marts 2016 S c r e e n i n g f o r m i l j ø v u r d e r i n g S i d e 2 I N D H O L D S F O R

Læs mere

1 - Tillæg til spildevandsplan - ændret tidsplan for p

1 - Tillæg til spildevandsplan - ændret tidsplan for p 1 - Tillæg til spildevandsplan - ændret tidsplan for p 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 2 - SMV tillæg til spildevandsplan ændret tidsplan NOTAT Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer

Læs mere

Forslag til lokalplan 2.10 og tillæg til kommuneplan nr. 7

Forslag til lokalplan 2.10 og tillæg til kommuneplan nr. 7 MILJØVURDERING AF PLANER - SCREENINGSSKEMA 30. november 2016 Forslag til lokalplan 2.10 og tillæg til kommuneplan nr. 7 Læsevejledning Lov om miljøvurdering af planer og programmer indebærer, at offentlige

Læs mere

Miljøscreening af forslag til tillæg nr. 3 til Helsingør Kommunes spildevandsplan

Miljøscreening af forslag til tillæg nr. 3 til Helsingør Kommunes spildevandsplan Miljøscreening af forslag til tillæg nr. 3 til Helsingør Kommunes spildevandsplan 2012-2026. Tillægget til spildevandsplanens indvirkning på miljøområdet er vurderet i henhold til Lov om miljøvurdering

Læs mere

Plan: Tillæg nr. 21 til Spildevandsplan for Haderslev Kommune, Kloakerede områder

Plan: Tillæg nr. 21 til Spildevandsplan for Haderslev Kommune, Kloakerede områder Skema A Screening af Forslag til tillæg nr. 21 til Spildevandsplan 2008-2012 for Haderslev Kommune Plan: Tillæg nr. 21 til Spildevandsplan 2008-2012 for Haderslev Kommune, Kloakerede områder Planens overordnende

Læs mere

Lokalplanforslag 7.14 og Kommuneplantillæg nr. 6

Lokalplanforslag 7.14 og Kommuneplantillæg nr. 6 MILJØVURDERING AF PLANER - SCREENINGSSKEMA xx april 2016 Lokalplanforslag 7.14 og Kommuneplantillæg nr. 6 Læsevejledning Lov om miljøvurdering af planer og programmer indebærer, at offentlige myndigheder

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 091 for udstykning af ejendom på Jerichausvej Dato: 15. februar 2016 Sagsbehandler: mfels J.nr.:01.02.

Forslag til lokalplan nr. 091 for udstykning af ejendom på Jerichausvej Dato: 15. februar 2016 Sagsbehandler: mfels J.nr.:01.02. NOTAT Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer Forslag til lokalplan nr. 091 for udstykning af ejendom på Jerichausvej Dato: 15. februar 2016 Sagsbehandler: mfels J.nr.:01.02.05-P16-14-15

Læs mere

NOTAT Miljøscreening af lokalplan Lokalplan nr Dok.nr /13 Sagsnummer 13/15442

NOTAT Miljøscreening af lokalplan Lokalplan nr Dok.nr /13 Sagsnummer 13/15442 NOTAT 24-07-2013 Teknik- og Miljøcenter Screeningsskema til miljøvurdering af lokalplanforslag 2.07.8 Miljøscreening af lokalplan 2.07.8 Lokalplan nr.2.07.8 Dok.nr. 178157/13 Sagsnummer 13/15442 Byrådet

Læs mere

Lokalplan nr. 110 for Park Teatret Dato: 18. januar 2018 Sagsbehandler: rburv J.nr.: P

Lokalplan nr. 110 for Park Teatret Dato: 18. januar 2018 Sagsbehandler: rburv J.nr.: P NOTAT Miljøscreening Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) (LBK nr 448 af 10/05/2017) Lokalplan nr. 110 for Park Teatret Dato: 18. januar 2018 Sagsbehandler: rburv

Læs mere

Forslag til kommuneplantillæg nr. 035 for Nyt boligområde ved Esrogårdsvej, Gerlev Dato: Januar 2016 Sagsbehandler: rburv J.nr.:

Forslag til kommuneplantillæg nr. 035 for Nyt boligområde ved Esrogårdsvej, Gerlev Dato: Januar 2016 Sagsbehandler: rburv J.nr.: NOTAT Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer Forslag til kommuneplantillæg nr. 035 for Nyt boligområde ved Esrogårdsvej, Gerlev Dato: Januar 2016 Sagsbehandler: rburv

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 107 for boliger ved Fogedgårdsvej i Skibby Dato: 13. oktober 2016 Sagsbehandler: ejjep J.nr.: P Dok. nr.

Forslag til lokalplan nr. 107 for boliger ved Fogedgårdsvej i Skibby Dato: 13. oktober 2016 Sagsbehandler: ejjep J.nr.: P Dok. nr. NOTAT Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer Forslag til lokalplan nr. 107 for boliger ved Fogedgårdsvej i Skibby Dato: 13. oktober 2016 Sagsbehandler: ejjep J.nr.:

Læs mere

Titel: Miljøscreening af Spildevandsplan 2018 Ansvarlig: Rasmus Kierudsen. Intern høringsfrist: Dato: Sags.nr.

Titel: Miljøscreening af Spildevandsplan 2018 Ansvarlig: Rasmus Kierudsen. Intern høringsfrist: Dato: Sags.nr. Miljøvurderings-screeningskema af Spildevandsplan 2018 efter Lov om Miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter, lovbekendtgørelse nr. 448 af 10. maj 2017. Titel: Miljøscreening af

Læs mere

Lokalplanforslag 115 for Pedersholmparken 10.

Lokalplanforslag 115 for Pedersholmparken 10. NOTAT Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer Lokalplanforslag 115 for Pedersholmparken 10. Dato: 8. maj 2017 Sagsbehandler: prybo J.nr.: 01.02.05-P16-8-17 Dok. nr.:

Læs mere

Miljøscreening i henhold til lov om miljøvurdering af planer og programmer

Miljøscreening i henhold til lov om miljøvurdering af planer og programmer NOTAT Miljøscreening i henhold til lov om miljøvurdering af planer og programmer Forslag til lokalplan nr. 029 Dato: 5. oktober 2009 Sagsbehandler: jrhan J.nr.: 017684-2008 Dok. nr.: 454708 LÆSEVEJLEDNING

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 102 for nyt boligområde ved Esrogårdsvej, Gerlev Dato: Januar 2016 Sagsbehandler: rburv J.nr.:

Forslag til lokalplan nr. 102 for nyt boligområde ved Esrogårdsvej, Gerlev Dato: Januar 2016 Sagsbehandler: rburv J.nr.: NOTAT Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer Forslag til lokalplan nr. 102 for nyt boligområde ved Esrogårdsvej, Gerlev Dato: Januar 2016 Sagsbehandler: rburv J.nr.:

Læs mere

Miljøscreening af forslag til Lokalplan 172 for boliger på Lundebjerggårdsvej

Miljøscreening af forslag til Lokalplan 172 for boliger på Lundebjerggårdsvej Miljøscreening af forslag til Lokalplan 172 for boliger på Lundebjerggårdsvej Sammenfatning Forslag til Lokalplan 172 for boliger på Lundebjerggårdsvej giver mulighed for etablering af en bebyggelse i

Læs mere

NOTAT. Screeningsskema til vurdering af. Teknik- og Miljøcenter Natur og Miljø. Sagsbehandler Doknr. Journalnr. LoneJo 315151/12 11/30530

NOTAT. Screeningsskema til vurdering af. Teknik- og Miljøcenter Natur og Miljø. Sagsbehandler Doknr. Journalnr. LoneJo 315151/12 11/30530 Screeningsskema til vurdering af NOTAT Teknik- og Miljøcenter Natur og Miljø Sagsbehandler Doknr. Journalnr. LoneJo 315151/12 11/30530 JORD OG VAND GRUNDVAND Indebærer planen påvirkning af grundvandsressourcens

Læs mere

Miljøscreening Ophævelse af Lokalplan B12-1

Miljøscreening Ophævelse af Lokalplan B12-1 DERING Miljøscreening B12-1 Blandet Bolig- og Oversigtskort Kort 1: Område omfattet af Lokalplan B12-1l. 2 Bilag - miljøscreening MILJØVURDERING Indledning Loven om miljøvurdering af planer og programmer

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 31 til Kommuneplan 2013 Forslag til lokalplan nr. 307 Administrationsbygning på Rafns Alle i Støvring

Forslag til tillæg nr. 31 til Kommuneplan 2013 Forslag til lokalplan nr. 307 Administrationsbygning på Rafns Alle i Støvring SCREENING FOR MILJØVURDERING Forslag til tillæg nr. 31 til Kommuneplan 2013 Forslag til lokalplan nr. 307 Administrationsbygning på Rafns Alle i Støvring Baggrund og formål Formålet med planerne er at

Læs mere

Forslag til kommuneplantillæg nr. 030 for rammeområde B 1.29 Dato: Oktober 2016 Sagsbehandler: rburv J.nr.: P

Forslag til kommuneplantillæg nr. 030 for rammeområde B 1.29 Dato: Oktober 2016 Sagsbehandler: rburv J.nr.: P NOTAT Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer Forslag til kommuneplantillæg nr. 030 for rammeområde B 1.29 Dato: Oktober 2016 Sagsbehandler: rburv J.nr.: 01.02.03-P16-3-16

Læs mere

Miljøvurdering af kommuneplantillæg Screening/scooping afgørelse om miljøvurderingspligt

Miljøvurdering af kommuneplantillæg Screening/scooping afgørelse om miljøvurderingspligt Roskilde Kommune Miljøvurdering af kommuneplantillæg Screening/scooping afgørelse om miljøvurderingspligt Forslag til kommuneplantillæg nr. 14 til kommuneplan 2013 Planens indhold Kommuneplantillæg giver

Læs mere

Lokalplan nr. 095 for boliger ved Byvej 47 Dato: Oktober 2016 Sagsbehandler: rburv J.nr.: Dok. nr.:

Lokalplan nr. 095 for boliger ved Byvej 47 Dato: Oktober 2016 Sagsbehandler: rburv J.nr.: Dok. nr.: NOTAT Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer Lokalplan nr. 095 for boliger ved Byvej 47 Dato: Oktober 2016 Sagsbehandler: rburv J.nr.: Dok. nr.: LÆSEVEJLEDNING Lov om

Læs mere

Screening af Handlingsplan for Trafikstøj 2013-2016

Screening af Handlingsplan for Trafikstøj 2013-2016 Screening af Handlingsplan for Trafikstøj 2013-2016 NOTAT Teknik- og Miljøcenter Natur og Miljø Handlingsplan for Trafikstøj 2013-2016 er omfattet af 3, stk. 1 i lov om miljøvurdering af planer og programmer

Læs mere

potentielle naturområder, økologiske forbindelser og potentielle økologiske forbindelser.

potentielle naturområder, økologiske forbindelser og potentielle økologiske forbindelser. Teknik og Miljø Rådhuset Torvet 1 5800 Nyborg SCREENING (FORUNDERSØGELSE) FOR MILJØVURDERING AF kommuneplantillæg nr. 11 for Grønt Danmarkskort i Nyborg Kommune Tlf. 6333 7000 Fa. 6333 7001 kommune@nyborg.dk

Læs mere

Miljøvurderingsgruppen Sags.nr.: 17/3318 Matrikler:

Miljøvurderingsgruppen Sags.nr.: 17/3318 Matrikler: Miljøvurderings-screeningskema af Projektforslag Fjernvarmeforsyning af ny udstykning ved Egernleddet efter Lov om Miljøvurdering af planer og programmer (LBK nr. 1533 af 10. december 2015) Titel: Miljøscreening

Læs mere

Lokalplanens formål er, at give mulighed for etablering af ressourcecenter i de eksisterende bygninger på Ole Rømers vej 7-9 i Sengeløse.

Lokalplanens formål er, at give mulighed for etablering af ressourcecenter i de eksisterende bygninger på Ole Rømers vej 7-9 i Sengeløse. Screening for miljøvurdering Forslag til lokalplan nr. 7.32 for et område ved Ole Rømers vej 7-9 (tidligere Eslau) i Sengeløse samt forslag til tillæg nr. 11 til Kommuneplan 2010 for Høje-Taastrup Kommune

Læs mere

Miljøscreeningsskema. Tjekliste til miljøvurdering af forslag til lokalplan nr UDKAST

Miljøscreeningsskema. Tjekliste til miljøvurdering af forslag til lokalplan nr UDKAST UDKAST Miljøscreeningsskema Tjekliste til miljøvurdering af forslag til lokalplan nr. 2016-03 Odsherred Kommune har i samarbejde med Lejerbo udarbejdet en plan for en boligbebyggelse på ejendommen teglværkskrogen

Læs mere

Miljøvurdering af lokalplan Screening afgørelse om miljøvurderingspligt

Miljøvurdering af lokalplan Screening afgørelse om miljøvurderingspligt Miljøvurdering af lokalplan Screening afgørelse om miljøvurderingspligt Forslag til kommuneplantillæg nr. 15 og lokalplanforslag nr. 629 Planens indhold Den eksisterende lokalplan, nr. 58 Gadstrup Erhvervspark,

Læs mere

Screeningsskema til miljøvurdering af planer

Screeningsskema til miljøvurdering af planer Næstved Kommune - Kvalitetsstyring i Miljø og Plan - Fysik Planlægning Side:1 af 5 Bilag: LO-04.04 edoc nr.: Udgave nr.: 2 Dato: 10.02.09 Status:Endelig Ansv: dolil BYMILJØ, NATUR OG LANDSKAB Grønne områder

Læs mere

Beskrivelse af rev. Ikke relevant. indvirkning. indvirkning Neutral. Negativ

Beskrivelse af rev. Ikke relevant. indvirkning. indvirkning Neutral. Negativ Udarbejdet af mn661 19.12.2016 Plan nr.: lokalplan nr. 5 Tekst: Ophævelse af del af lokalplan nr. 5 Skema status Dato Udfyldt/rev. af Beskrivelse af rev. Bygherre A Team Plan B 19.12.2016 Mn661 Miljøvurderingsgruppen

Læs mere

Lokalplan nr. 117 for ny dagligvarebutik i Skibby nord Dato: 30. oktober 2017 Sagsbehandler: ejjep J.nr.: P

Lokalplan nr. 117 for ny dagligvarebutik i Skibby nord Dato: 30. oktober 2017 Sagsbehandler: ejjep J.nr.: P NOTAT Miljøscreening Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) (LBK nr 448 af 10/05/2017) Lokalplan nr. 117 for ny dagligvarebutik i Skibby nord Dato: 30. oktober 2017

Læs mere

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 034 ved Fabriksvangen og Raasigvangen Dato: Oktober 2016

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 034 ved Fabriksvangen og Raasigvangen Dato: Oktober 2016 NOTAT Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer Forslag til Kommuneplantillæg nr. 034 ved Fabriksvangen og Raasigvangen Dato: Oktober 2016 Sagsbehandler: jbcre LÆSEVEJLEDNING

Læs mere

Kommuneplantillæg 002 for bevaringsværdige bygninger og kulturmiljøer i Skibby Dato: 06. oktober 2017

Kommuneplantillæg 002 for bevaringsværdige bygninger og kulturmiljøer i Skibby Dato: 06. oktober 2017 NOTAT Miljøscreening Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) (LBK nr 448 af 10/05/2017) Kommuneplantillæg 002 for bevaringsværdige bygninger og kulturmiljøer i Skibby

Læs mere

Miljøscreening for Planstrategi 19 I henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM)

Miljøscreening for Planstrategi 19 I henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) NOTAT Miljøscreening for Planstrategi 19 I henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) LÆSEVEJLEDNING Lovgivning Lov om miljøvurdering af planer og programmer

Læs mere

Screening for miljøvurdering af:

Screening for miljøvurdering af: Screening for miljøvurdering af: Forslag til tillæg nr. 3 til spildevandsplan 2010 2020 Udarbejdet den 20. april 2015 S c r e e n i n g f o r m i l j ø v u r d e r i n g S i d e 2 I N D H O L D S F O R

Læs mere

Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer. Projekt Lokalplan 09.7 Dato

Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer. Projekt Lokalplan 09.7 Dato Miljøscreening i henhold til Lov om af planer og programmer Halsnæs Kommune Projekt Lokalplan 09.7 Dato 26.06.2019 Deltagere ved screenings møde Mette Skafte Vestergaard Emilie Falk Barkved Læservejledning:

Læs mere

Planens navn. Byg, Plan og Erhverv www.svendborg.dk Planens fakta:

Planens navn. Byg, Plan og Erhverv www.svendborg.dk Planens fakta: Planens navn Kommuneplantillæg 2013.15 og lokalplan 594 for et boligområde ved Efterskolevej, Rantzausminde Byg, Plan og Erhverv www.svendborg.dk Planens fakta: Boligområde med åben lav og tæt lav boligbebyggelse,

Læs mere

Miljøscreening i henhold til lov om miljøvurdering af planer og programmer

Miljøscreening i henhold til lov om miljøvurdering af planer og programmer NOTAT Miljøscreening i henhold til lov om miljøvurdering af planer og programmer Forslag til lokalplan nr. 041, Mejerigårdsvej i Lyngerup Dato: August 2011 Sagsbehandler: prybo J.nr.: 018561-2010 Dok.

Læs mere

Ansvarlig sagsbehandler

Ansvarlig sagsbehandler Beskrivelse af planforslag Klimatilpasningsplanen består af en baggrundsrapport og en decideret tillæg til Kommuneplan 2013. Begge dele skal miljøvurderes i forhold til lovgivningen omkring miljøvurdering

Læs mere

NOTAT. Miljøscreening af ny spildevandsplan for Høje-Taastrup Kommune. Kort beskrivelse af planen

NOTAT. Miljøscreening af ny spildevandsplan for Høje-Taastrup Kommune. Kort beskrivelse af planen NOTAT Teknik- og Miljøcentret Natur og Miljø 03-02-2015 Miljøscreening af ny spildevandsplan 2017-2021 for Høje-Taastrup Kommune Kort beskrivelse af planen Denne nye digitale spildevandsplan er en overordnet

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 4 til Kommuneplan 2004 for Søndersø Kommune.

Kommuneplantillæg nr. 4 til Kommuneplan 2004 for Søndersø Kommune. Kommuneplantillæg nr. 4 til Kommuneplan 2004 for Søndersø Kommune. Hvad er et kommuneplantillæg? Det er Kommunalbestyrelsen i den enkelte kommune, der har ansvaret for kommuneplanlægningen, og kommuneplanen

Læs mere

Miljøvurderingsgruppen Sags.nr.: 17/14348 Matrikler: 22 bd 22cm Baggrund, formål og indhold: Fjernvarmeforsyning af nye boliger

Miljøvurderingsgruppen Sags.nr.: 17/14348 Matrikler: 22 bd 22cm Baggrund, formål og indhold: Fjernvarmeforsyning af nye boliger Miljøvurderings-screeningskema af projektforslag Fjernvarmeforsyning af Stråmosekær 1-6, samt små fleksible boliger på Hjorteleddet 39, efter Lov om Miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete

Læs mere

Screening for miljøvurdering Lokalplan nr måned 2018

Screening for miljøvurdering Lokalplan nr måned 2018 Indledende screening for miljøvurdering Lokalplanforslag nr. 300-47 I henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (Lov nr. 448 af 10. maj 2017 med senere ændringer),

Læs mere

Forslag til kommuneplantillæg nr. 015 Dato: 14-01-2015 Sagsbehandler: Mkchr J.nr.: 01.02.15-P16-15

Forslag til kommuneplantillæg nr. 015 Dato: 14-01-2015 Sagsbehandler: Mkchr J.nr.: 01.02.15-P16-15 NOTAT Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer Forslag til kommuneplantillæg nr. 015 Dato: 14-01-2015 Sagsbehandler: Mkchr J.nr.: 01.02.15-P16-15 LÆSEVEJLEDNING Lov om

Læs mere

Miljøvurdering af lokalplan Screening/scooping afgørelse om miljøvurderingspligt

Miljøvurdering af lokalplan Screening/scooping afgørelse om miljøvurderingspligt Miljøvurdering af lokalplan Screening/scooping afgørelse om miljøvurderingspligt Forslag til lokalplanforslag nr. 627 Side 1 af 7 Planens indhold Lokalplanen giver erstatter lokalplan 2.27 2E1 Udvidelse

Læs mere

Screening af Forslag til Tillæg 4 til Kommuneplan 2014 og Forslag til Lokalplan

Screening af Forslag til Tillæg 4 til Kommuneplan 2014 og Forslag til Lokalplan Screening af Forslag til Tillæg 4 til Kommuneplan 2014 og Forslag til Lokalplan 138 I henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer 1 er der pligt til at miljøvurdere planer, hvor der fastlægges

Læs mere

Screening for miljøvurdering

Screening for miljøvurdering PLAN OG ÅBEN LAND Dato: 28. februar 2018 Sagsb.: Else Marie Nørgaard Sagsnr.: Dir.tlf.: 72 36 48 38 E-mail: emn@holb.dk Screening for miljøvurdering Ændring af forslag til kommuneplan I henhold til Lov

Læs mere

FORSLAG. Tillæg nr. 6. Fremlagt i perioden fra 9. november 2010 til 5. januar Mariagerfjord Kommuneplan

FORSLAG. Tillæg nr. 6. Fremlagt i perioden fra 9. november 2010 til 5. januar Mariagerfjord Kommuneplan FORSLAG Fremlagt i perioden fra 9. november 2010 til 5. januar 2011 Tillæg nr. 6 Mariagerfjord Kommuneplan 2009-21 Mariagerfjord Kommuneplan 2009-121 - Tillæg nr. 6 Dette kommuneplantillæg udlægger et

Læs mere

Tillæg nr. 18 til Kommuneplan for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad

Tillæg nr. 18 til Kommuneplan for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad Tillæg nr. 18 til Kommuneplan 2017-2028 for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad Silkeborg Kommune FORSLAG Tillæg nr. 18 til Kommuneplan 2017-2028 er i offentlig høring i perioden fra 3. juni 2019 til

Læs mere

Miljøscreening. i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer

Miljøscreening. i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer NOTAT Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer Forslag til kommuneplantillæg nr. 018 Håndværksområde ved Skuldelev Dato: 10. marts 2015 Sagsbehandler: dejds J.nr.: Dok.

Læs mere

Miljøvurdering af Forslag til lokalplan 338 for parkering og sundhedshus i Brøndby strand Parkerne.

Miljøvurdering af Forslag til lokalplan 338 for parkering og sundhedshus i Brøndby strand Parkerne. Screening af foslag til Lokalplan 338Miljøscreening vedr.: Lokalplan 338 Sag: Parkering og sundhedshus i Brøndby Strand Parkerne Sagsbehandler: Marie W.N. Miljøvurdering af Forslag til lokalplan 338 for

Læs mere

Screening af Handlingsplan for Trafikstøj 2013-2016

Screening af Handlingsplan for Trafikstøj 2013-2016 Screening af Handlingsplan for Trafikstøj 2013-2016 NOTAT Teknik- og Miljøcenter Natur og Miljø Handlingsplan for Trafikstøj 2013-2016 er omfattet af 3, stk. 1 i lov om miljøvurdering af planer og programmer

Læs mere

Miljøscreening af forslag til tillæg nr. 2 til Helsingør Kommunes spildevandsplan

Miljøscreening af forslag til tillæg nr. 2 til Helsingør Kommunes spildevandsplan Forhold relevant (væsentligt) Forhold relevant (uvæsentligt) Forhold ikke relevant Miljøscreening af forslag til tillæg nr. 2 til Helsingør Kommunes spildevandsplan 2012-2026. Tillægget til spildevandsplanens

Læs mere

Forslag til lokalplan 20.22, bålhytte på Munkholmøen samt tilhørende kommuneplantillæg nr. 2

Forslag til lokalplan 20.22, bålhytte på Munkholmøen samt tilhørende kommuneplantillæg nr. 2 BORGER OG ERHVERV Screening for miljøvurdering Dato: 17. maj 2018 Sagsb.: evleg/malpe Sagsnr.: 17/44493 Dir.tlf.: 72362507 E-mail: plan@holb.dk Forslag til lokalplan 20.22, bålhytte på Munkholmøen samt

Læs mere

Lokalplan nr. 118 for Kvinderup Dato: 06. august 2018 Sagsbehandler: rburv J.nr.: P

Lokalplan nr. 118 for Kvinderup Dato: 06. august 2018 Sagsbehandler: rburv J.nr.: P NOTAT Miljøscreening Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) (LOV nr 425 af 18/05/2016) Lokalplan nr. 118 for Kvinderup Dato: 06. august 2018 Sagsbehandler: rburv J.nr.:

Læs mere

Miljøvurdering af planer og programmer - screeningsnotat

Miljøvurdering af planer og programmer - screeningsnotat Miljøvurdering af planer og programmer - screeningsnotat Lokalplan/kommuneplantillæg nr.: Lokalplan nr. 900.3160 L09 og kommuneplantillæg nr. 15 Kontor/team: Sagsbehandler: Team Plan og Erhvervsudvikling

Læs mere

Udkast til screening efter miljøvurderingsloven

Udkast til screening efter miljøvurderingsloven Udkast til screening efter miljøvurderingsloven (Lovbekendtgørelse nr. 316 af 5. maj 2004 om miljøvurdering af planer og programmer m. senere ændringer). Plan / program: Lokalplan nr. 396 med Kommuneplantillæg

Læs mere

Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer

Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer Miljøscreening i henhold til Lov om af planer og programmer Halsnæs Kommune Kommuneplantillæg nr. 1 for Hundested bymidte Dato 6. august 2015 Deltagere ved screeningsmøde: Inha og pvme Læservejledning:

Læs mere

Screeningsskema til vurdering af sommerhuse og kolonihaver

Screeningsskema til vurdering af sommerhuse og kolonihaver Screeningsskema til vurdering af sommerhuse og kolonihaver NOTAT Teknik- og Miljøcenter Natur og Miljø Miljøscreeningen er gennemført på baggrund af notat om sommerhuse, doknr. 7101/13 udarbejdet af Linda

Læs mere

Miljøvurdering af lokalplan Screening/scooping afgørelse om miljøvurderingspligt

Miljøvurdering af lokalplan Screening/scooping afgørelse om miljøvurderingspligt Miljøvurdering af lokalplan Screening/scooping afgørelse om miljøvurderingspligt Forslag til tillæg til lokalplan nr. 253 Go-kartbane i Hedeland Planens indhold Lokalplantillæg giver mulighed for at delområde

Læs mere

Miljøscreening. Lokalplan nr Servicecenter ved Industrivej Grønnemose

Miljøscreening. Lokalplan nr Servicecenter ved Industrivej Grønnemose Miljøscreening Lokalplan nr. 2.1-4 Servicecenter ved Industrivej Grønnemose Oversigtskort Ingen Kort 1: Lokalplnområdet er vist med rød streg. 2 Redegørelse Indledning I det følgende gives en screening

Læs mere

Miljøvurdering af planer og programmer

Miljøvurdering af planer og programmer Miljøvurdering af planer og programmer Forslag til Lokalplan 90 Et bevaringsværdigt sommerhusområde ved Sønderklit, Fanø Bad Fanø Kommune Udført efter lov nr. 316 af 5. maj 2004 om Miljøvurdering af planer

Læs mere

Planens navn. Planens fakta: Erhverv, Bolig og Natur

Planens navn. Planens fakta: Erhverv, Bolig og Natur Planens navn Lokalplan 630 for et område til boliger og serviceerhverv ved Ørbækvej Planens fakta: Der planlægges for et 0,7 ha stort område ved Ørbækvej i Svendborgs østlige del. Området planlægges til

Læs mere

Miljøscreening af forslag til Lokalplan for et ejendomskontor i Lundebjerg-bebyggelsen, Skovlunde.

Miljøscreening af forslag til Lokalplan for et ejendomskontor i Lundebjerg-bebyggelsen, Skovlunde. Miljøscreening af forslag til Lokalplan 038-1 for et ejendomskontor i Lundebjerg-bebyggelsen, Skovlunde. Sammenfatning Forslag til Lokalplan nr. 038-1 giver mulighed for, at opføre en bygning på et friareal

Læs mere

Forslag til kommuneplantillæg 23 og lokalplanforslag 3.48 for almene boliger på Samsøvej.

Forslag til kommuneplantillæg 23 og lokalplanforslag 3.48 for almene boliger på Samsøvej. Screening for miljøvurdering Forslag til kommuneplantillæg 23 og lokalplanforslag 3.48 for almene boliger på Samsøvej. I henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer (Lov nr. 936 af 24. september

Læs mere

Miljøscreening af forslag til Lokalplan 169 for boliger ved Lystoftegård

Miljøscreening af forslag til Lokalplan 169 for boliger ved Lystoftegård BALLERUP KOMMUNE Rådhuset Hold-an Vej 7 2750 Ballerup Tlf: 4477 2000 www.ballerup.dk Dato: 5. oktober 2016 Tlf. dir.: 44772288 Fa. dir.: 44773025 E-mail: teknisk@balk.dk Kontakt: Martin Lose Sagsid: 01.02.05-P16-8-16

Læs mere

Titel: Forslag til Vandforsyningsplan Ansvarlig: Malene Jakobsen Intern høringsfrist: Dato: Sags.nr.

Titel: Forslag til Vandforsyningsplan Ansvarlig: Malene Jakobsen Intern høringsfrist: Dato: Sags.nr. Miljøvurderings-screeningskema af Forslag til Vandforsyningsplan 2013-2023 efter Lov om Miljøvurdering af planer og programmer (LBK nr. 936 af 24. september 2009) Titel: Forslag til Vandforsyningsplan

Læs mere

Scoping af planer og programmer i forhold til miljøvurdering

Scoping af planer og programmer i forhold til miljøvurdering Scoping af planer og programmer i forhold til miljøvurdering Nedenstående matrice er et hjælpeværktøj særligt til scoping af planer og programmer, der er omfattet af lovens 3, stk. 1 nr. 1 og 3, stk. 1

Læs mere

_v2_Screening for miljøvurdering af forslag til planer for Skibstrup byudvikling

_v2_Screening for miljøvurdering af forslag til planer for Skibstrup byudvikling Screening for pligt til miljøvurdering af forslag til Lokalplan 4.27 for boligområde ved Skibstrup Stationsvej og Tillæg nr. 40 til Kommuneplan 2013-2025 samt udkast til udbygningsaftale Lokalplanens,

Læs mere

Det vurderes endvidere, at anlægget af genbrugspladsen drejer sig om anvendelsen af et mindre område på lokalt plan.

Det vurderes endvidere, at anlægget af genbrugspladsen drejer sig om anvendelsen af et mindre område på lokalt plan. Miljøscreening af Affaldsplan 2014-24 Affaldsplanen er omfattet af Bekendtgørelse af lov om miljøvurdering af planer og programmer nr. 936 af 3. juli 2013, idet den indeholder en ombygning af kommunens

Læs mere

Sagsnr P

Sagsnr P Til berørte myndigheder Dato 8. februar 2017 Sagsnr. 01.02.03-P15-3-13 TEKNIK, MILJØ OG ERHVERV Miljøvurdering af Kommuneplan 2017 høring vedr. screening og scoping Frederikssund Kommune er i færd med

Læs mere

Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer

Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer Halsnæs Kommune Projekt Forslag til tillæg 1 til Lokalplan 65 Dato: 14. marts 2011 Deltagere ved screeningsmøde Mette Vestergaard

Læs mere