Lokal-tv og idébetonet tv

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lokal-tv og idébetonet tv"

Transkript

1 N O T A T t i l MEDIESEKRETARIATET Kulturministeriet Medier og Idræt Mediesekretariatet Vognmagergade 10, København K Telefon Telefax København den 10. juni 2008 radrad@mediesekretariatet.dk CVR nr Ikke-kommercielt lokal-tv på MUX 1 Problemstilling Bank: Danske Bank Reg.nr Konto nr Det er aftalt, at ikke-kommercielt lokal-tv, herunder idébetonet tv, skal sendes på MUX 1 kl fra 1. november 2009, og at tilskudsordningen skal tilpasses denne tilstand. J. nr.: Det følgende er Mediesekretariatets principskitse til en nyordning ud fra de nye sendeforhold og de senere års erfaringer med lokal-tv og tilskudsordningen. Ikke alle detailspørgsmål er behandlet i notatet. 1. Baggrund Programtilladelser gives til terrestrisk sendt lokal-tv, og der tilstræbes størst mulig alsidighed i tilladelserne indenfor det lokale område. Kabel tv skal blot registreres hos Radio- og tv-nævnet. Antal tilladelser og registreringer til ikke-kommercielt lokal-tv (maj 2008): Analoge terrestriske Tilladelser København (Kanal 23) 38 Resten af landet 143 (121 vinduer + 22 fra DR 2-sendere) Kabel tv (Registreringer) 110 I alt Ikke kommercielt lokal-tv, herunder idébetonet tv, har indtil nu haft meget forskellige vilkår i hovedstaden og provinsen. I København har man adgang til en hel kanal (Kanal 23), hvor de 38 ikke-kommercielle tilladelser råder over 17 timer i døgnet, idet tre kommercielle stationer har syv timer. J.nr.:

2 - 2 - I provinsen er der kun adgang til tre timers vinduer (kl. 9-12) på SBS-Net (39 steder) eller 14 timer (kl ) på DR 2 s sendere (17 steder) 1. Nu bliver der adgang til 20 timers sendetid i døgnet over hele landet, altså en voldsom forøgelse på den enkelte sender fra 3 eller 14 daglige timer i provinsen, og en udvidelse fra 17 til 20 timer i København. Det digitale sendenet (MUX 1) er imidlertid opbygget i overensstemmelse med de otte områder, der svarer til TV 2 Regionerne, og det vil være teknisk meget kostbart at sende Lokal-tv i mindre områder. Derfor foreslås lokal-tv på DTT reelt sendt i syv regioner, der tilsammen dækker hele landet, idet Bornholm foreslås samsendt med Hovedstaden Lokal-tv og idébetonet tv Den udvidede sendetid over hele landet gør det oplagt at sondre mellem lokal-tv, som primært er et geografisk bestemt begreb, og idébetonet tv, som primært er interessebestemt og derfor har sit publikum spredt over hele landet. Begge har klart været aktive dele af begrebet lokal-tv i Danmark siden 1980 erne. De to typer tv kræver forskellig adgang til sendenettet, idet det idébetonede tv skal sende landsdækkende, og altså have adgang til sendenettet i alle syv områder på samme tid, mens det Lokale tv har den resterende tid i sin region. Det gør to slags tilladelser nødvendige. Opdelingen af de 20 timers sendetid kan f.eks. være 10 timer til hvert formål, og delingen sker hensigtsmæssigt i bekendtgørelsesform, måske for et par år ad gangen. Da lokal-tv er udgangspunktet, bør dette prioriteres ved sendetidens placering indenfor tidsrummet Principielt kunne man starte med kun de regionale tilladelser og lade mulige landsdækkende sendebånd opstå efter deres indbyrdes aftale. Det kunne imidlertid bremses af bare én region og derved forskertse de store fordele ved nationale udsendelser af ikke-kommercielt tv. Det nye skelet består således af syv regioner med hver 10 timers daglig sendetid og et nationalt sendebånd på 10 timer. I det følgende præsente- 1 Der ses i det følgende bort fra lokal-tv i kabler, som ikke berøres af det analoge sluk. Jf. dog nedenfor om tilskudsordningen. 2 Bornholm betjenes af TV 2/Bornholm, der i sin nye public service kontrakt ( ) er pålagt at være initiativtager og formidler inden for kultur og sport i samarbejde med bornholmske institutioner, foreninger m.v. med henblik på udsendelse af programmer m.v., og således varetager vigtige funktioner, som lokal-tv ellers kunne tænkes at stå for. Vil nogen fra Bornholm gerne sende lokal-tv, må det foregå over hovedstandssenderen, så det ses både på Bornholm og i hovedstaden.

3 - 3 - res to modeller for, hvordan tilladelsesforholdene og tilskudsordningen kan indrettes. Uanset valg af model, må tilladelsernes længde i første runde tilpasses udløbet af Digi-TV s tilladelse ultimo 2013, dvs. godt fire år fra Begge modeller vil også kræve en ændring af radio- og fjernsynsloven, fordi der kun er forudset registreringer af stationer, der sender digitalt tv, ikke tilladelser. 3. Model 1: Tillempning af den kendte ordning 3.1 Registrering og faste timetal Radio- og tv-nævnet udbyder sendetiden i regionen, hhv. i det nationale bånd, modtager ansøgninger og fordeler sendetiden ved skønhedskonkurrence med henblik på, at der opnås størst mulig alsidighed i området. De tv-foretagender, der får sendetid, får ikke som i den analoge verden en egentlig tilladelse, men skal registreres hos Nævnet, jf. radio- og fjernsynslovens I registreringen indgår også, at stationen skal beskrive sin programvirksomhed og sidenhen opfylde den. Hver registreret station får således krav på et bestemt antal sendetimer om ugen. I de lokale sendebånd indgår i alsidighedsbegrebet en prioritering ved uddeling af sendetiden, således at programmer produceret til lokalområdet har højeste prioritet, at egenproduceret lokal-tv i øvrigt har næste prioritet at indkøbt tv i øvrigt har laveste prioritet. De prioriteringer vil medføre, at en del idébetonet tv, som i dag sendes mere eller mindre ens på flere lokal-tv-sendere, kan henvises til det landsdækkende sendebånd, og den lokale sendetid kan blive mere præget af lokalt indhold. I det nationale sendebånd skal tilstræbes alsidighed efter emner og målgrupper, og her prioriteres ligeledes egenproduktioner. I alle tilfælde skal en del af sendetiden tildeles som minimumstid, så der bliver en vis øvrig sendetid på fladen, som kan anvendes undervejs. 3 I modsætning til andre registreringer af f.eks. kabel- eller satellit-tv er der her tale om udvælgelse efter ansøgning (skønhedskonkurrence), fordi sendetiden er begrænset, og ansøgningens indhold forpligter sidenhen. Endelig er registreringen af lokal tv på MUX 1 tidsbegrænset, fordi Digi-TV s distributionstilladelse er begrænset til Det ville være mere reelt at tale om tilladelser og ændre loven i overensstemmelse hermed. I teksten anvendes udtrykket tilladelseshaver synonymt med registreret.

4 - 4 - Ansvaret for at overholde radio- og fjernsynsloven, herunder de i registreringen indeholdte beskrivelser af programvirksomheden, påhviler det registrerede tv-foretagende. Radio- og tv-nævnet fører tilsyn med virksomheden og kan ved overtrædelser efter sædvanlig praksis advare, inddrage registreringen midlertidigt eller permanent. De tv-foretagender, der registreres i et lokalt hhv. det nationale sendebånd skal oprette et sendesamvirke. Samvirket skal sørge for den tekniske udsendelse af programfladen, dvs. levere signalet til Digi-TV. Samvirket skal desuden på grundlag af Radio- og tv-nævnets ovennævnte prioriteringer af den lokale egenproduktion fastlægge udsendelsernes placering indenfor de 10 daglige eller 70 ugentlige timer. Nævnet påser, at det sker, og kan enighed ikke opnås, afgør Nævnet sagen. 3.2 Tilskudsordningen i model 1 Den nuværende tilskudsordning er baseret på tilskud til op til 3 timers ugentlig, selvstændig programvirksomhed (ikke nødvendigvis egenproduktion) for tv og 15 timer for radio. Bevillingen på 50 mio. kroner fordeles efter det samlede antal godkendte timer på radio og tv, og resultatet har været en nogenlunde ligelig fordeling mellem tv og radio. Ordningen vurderes at fungere tilfredsstillende for radio og bør for radioens vedkommende fortsætte i hvert fald indtil en evt. replanlægning af FM-båndet giver anledning til nye overvejelser. Siden 2006 har man kunnet opnå programtilladelse til hver lokal-tvsendemulighed (i alt 56 steder), og det har vist sig attraktivt at opnå mange tilladelser, idet hver tilladelse/hvert sted har givet adgang til at opnå tilskud, forudsat der er tale om selvstændig programvirksomhed. Der har således været et incitament til kunstig opsplitning, som har været vanskelig at teste imod et begreb som selvstændig programvirksomhed, der alene hviler på, at der lokalt skal være sket en redaktionel vurdering, ikke en produktion. I fortsættelse af forslaget om, at Nævnet ved fordelingen af sendetiden skal prioritere den lokale egenproduktion, foreslås det, at tilskudsordningen for lokal-tv får samme fokus. Det kan ske ved, at tilskuddet pr. time er til en højere sats for lokal egenproduktion (f.eks. 3 points) end for anden egenproduktion (f.eks. 2) end for indkøbte fremmedproduktioner (f.eks. 1). Ligeledes bør førstegangsudsendelser ligesom nu vægtes højere (4) end genudsendelser (1). Samlet kunne vægtene f.eks. se sådan ud:

5 - 5 - Programindhold Udsendelse Vægt af timen ved beregning af tilskud Lokal egenproduktion (3) 1. gang (4) 12 Anden egenproduktion (2) 1. gang (4) 8 Indkøbt fremmedproduktion (1) 1. gang (4) 4 Lokal egenproduktion (3) Genuds. (1) 3 Anden egenproduktion (2) Genuds. (1) 2 Indkøbt fremmedproduktion (1) Genuds. (1) 1 Vægtene kan naturligvis være andre. Eksemplet skal blot tjene til at vise, hvordan vejning af timerne kan bruges til at styrke det ønskede udbud af lokal-tv. I den gældende ordning skal stationen ved ansøgning om tilskud budgettere præcist hvor mange førstegangs- og genudsendelser indenfor tre ugentlige timer, den planlægger et år frem i tiden. I den foreslåede ordning skal stationerne fremlægge et endnu mere detaljeret budget for udsendelsernes sammensætning, fordi tilskudssatsen beregnes ud fra det samlede, vejede, godkendte timetal. For den nationale sendeflade foreslås det, at egenproduktion vejer 3, indkøb 1, 1. gangsudsendelse 4 og genudsendelser 1. En detaljeret vejning af tilskudstimerne er på den ene side en sikring af, at det lokal tv, man politisk ønsker fremmet, får en god støtte, på den anden side kræver det meget bevidst planlægning hos stationen, hvorefter de er bundet af at sende som ansøgt, samt et øget kontrolarbejde hos Mediesekretariatet. Trods den længere daglige sendetid på 20 timer, indeholder sendesystemet i MUX 1 færre totale sendetimer, fordi der kun er syv områder i stedet for 57 enkeltsendere 4. Reglen om, at der kan gives tilskud til max. 3 ugentlige timer, som foreslås opretholdt, vil medføre, at der dog bliver plads til f.eks. 23 stationer med fuldt, tre timers tilskud i hver region og på landsfladen. Tilskuddet skal som hidtil anvendes til stationens drift, herunder sendeudgifter og programproduktion. Foreløbige oplysninger om betalingen til Digi- TV viser en udgift på ca. 162 kr. pr. time pr. region, det vil sige ca. 0,6 mio. kr. årligt for et regionalt sendesamvirke og ca. 4,75 mio. kr. årligt for det nationale, i begge tilfælde ved fuld udnyttelse af sendetiden på 2 x 10 4 De 57 enkeltsendere rummer teoretisk årlige sendetimer for lokal-tv. I 2008 er givet tilskud til timer. Sendetiden i MUX 1 kl i syv regioner betyder årligt lokale sendetimer og 3640 landssendetimer, hvis der gives 10 timer dagligt til hver type. Der er således formentlig plads til det samme antal timer, der hidtil har fået tilskud. I den vurdering indgår, at en betydelig del af de timer er gengangere, som i den nye model af skal sendes som lands-tv og kun få tilskud én gang..

6 - 6 - timer om dagen. Tilskuddets geografiske fordeling afhænger imidlertid helt af, hvor mange godkendte sendetimer, der produceres i landets regioner, og her viser erfaringen, at København vil få en broderpart af tilskuddet; der er således ingen geografisk garanti for dækning af sendeudgiften til Digi-TV i tilskuddet. Det foreslås ikke at give større tilskud pr. time til de landsdækkende udsendelser, idet det må forventes, de landsdækkende timer bl.a. efterspørges af mere ressourcestærke, skønt ikke-kommercielle, organisationer m.v., som kan bidrage til de lidt større sendeudgifter. Lokal-tv i kabelanlæg har de seneste år fået en større del af tilskudspuljen, bl.a. fordi det ikke kræver en programtilladelse, men kun en registrering, at sende kabel-tv og at opnå tilskud. Det foreslås, at tilskuddet til ikkekommercielt tv fremover forbeholdes det, der sendes i DTT. Dels skal der i DTT dækkes meget større sendeudgifter end i kabel-tv, og DTT når samtidigt ud til langt flere seere. 5 Den særlige pulje til ekstra tilskud til studenter-tv eller handicappedes tv foreslås ikke videreført, efter at det landsdækkende sendebånd indføres, idet disse målgrupper formentlig vil være nærliggende kandidater til dette bånd. De administrative konsekvenser af model 1 er, at der skal gennemføres udbud af sendetiden, udvælges hvem der skal have adgang, og derefter et øget arbejde med at administrere og kontrollere en tilskudsordning med komplicerede vægte. Antallet af stationer kan blive ca. det samme som nu. 3.4 Samlet set har model 1, disse Fordele De eksisterende stationer får mulighed for at fortsætte med sikret sendetid og eget tilskud Klare ansvarsforhold i forhold til radio- og fjernsynsloven Ny mulighed for landsdækkende idébetonet tv Risiko for tilskudstænkning dæmpes (vægt på egenproduktion) Ulemper De registrerede TV-foretagender er bundet lang tid frem af deres ansøgninger, både om sendetid, programindhold og tilskud 5 Lokal-tv bliver som del af MUX 1 i praksis spredt i samtlige kabel-anlæg, og det modtages direkte af alle andre tv-husstande efter konverteringen. I gennemsnit når de kabelanlæg, der får tilskud til kabel tv, kun husstande.

7 - 7 - Fordeling af tilladelser og aftalerne i sendesamvirket for flere år kan blokere for fornyelser En tilladelseshaver med blandet egenproduktion og indkøb bryder prioriteringen eller må have delte sendetider Ikke bedre muligheder for public access, hvis dette ønskes Stadig en vis risiko for tilskudstænkning (komplicerede vægte på timerne) Udsigt til geografisk skæv fordeling af tilskud, men samme udgift pr. time til Digi-TV Øgede kontrolopgaver i Mediesekretariatet (tilskud) 4. Model 2: Paraply-modellen Fra detailstyring til co-regulering Hidtil har man tilstræbt alsidigheden ved at udstede programtilladelser/modtage registreringer til næsten enhver interesseret gruppe eller person, men med en atomisering af sendeflader og tilskud til følge, hvilket har været kritiseret fra flere sider. Andre indvendinger har gået på, at der er blevet for stor afstand mellem tilladelsesgiver og haver, siden Radio- og tv-nævnet i 2006 overtog tilladelses- og tilsyns-funktionen efter de lokale tv-nævns nedlæggelse. Tillempningen af den kendte ordning i model 1 ovenfor søger at tage højde for disse indvendinger. Hvis man ikke mener, det er tilstrækkeligt eller hensigtsmæssigt, er det værd at overveje en strukturel ændring, som udgør model 2. Nærhed og fleksibilitet kan opnås ved at opgive den detaljerede, centrale styring, i stedet overgå til co-regulering og en decentral styring af det ikke kommercielle tv. Ved co-regulering forstås, at det ved en koncession overlades en privat aktør at detailstyre på basis af principper vedtaget i lovgivningen, og at staten har tilsyn med denne styring, men ikke med selve tvvirksomheden. 7 Grundideen er at indføre én regional koncessionshaver pr. område samt én national koncessionshaver, altså otte koncessionshavere i stedet for mange individuelle tilladelseshavere, for tiden Der er fundet inspiration i den norske konsesjon for Åben kanal i det nye DTT-sendenet, jf. 7 Co-regulering eller samregulering anbefales generelt i det nye direktiv om Audieovusuelle medietjenester af 11. december 2007, betragtning (36).

8 En koncessionshaver er en paraply, som skal fordele sendetiden efter principper fastsat i lovgivningen modtager og forvalter tilskud til lokal-tv/idébetonet tv sørger for den tekniske udsendelse i samarbejde med Digi-TV er ansvarlig for overholdelsen af Radio- og fjernsynsloven kan stille produktionsteknik (evt. et Mediehus) til rådighed er en forening med de nævnte formål findes af Radio- og tv-nævnet efter udbud (skønhedskonkurrence) Koncessionshaverens principper for fordeling af sendetid og ressourcer skal være objektive og transparente. Kriterierne er ligesom i model 1, at de regionale koncessionshavere skal prioritere programmer produceret i eller til området eller dele af det højest, dernæst prioriteres tilsvarende udsendelser fra andre regioner, mens øvrige programtilbud prioriteres lavest. For den nationale koncessionær gælder tilstræbt alsidighed og prioritering af egenproduktion De eksisterende lokale tv stationer vil således ikke have en egen programtilladelse eller registrering, men kan evt. fortsætte som programleverandører indenfor koncessionærens rammer. Status som programleverandør vil ikke fremgå af loven eller bekendtgørelsen, men alene have grundlag i aftaler med koncessionæren. Koncessionæren kan også selv producere eller bestille udsendelser. Sendetiden bør formentlig fordeles fast for en periode mellem interesserede programleverandører, men der skal altid være plads til ad hoc public access ud over de faste programleverandører. Det vil sige, at personer, grupper, institutioner, der ikke fast laver tv, men lejlighedsvis har ønske om det, kan komme til, lokalt eller nationalt. Væksten i videomiljøer og billiggørelsen af teknikken forventes at øge denne efterspørgsel efter sendetid. Hvis denne åbne sendetid alligevel ikke udnyttes, kan den naturligt anvendes til genudsendelser fra de faste programleverandører, hvis de og koncessionæren ønsker det. Koncessionshaverens vedtægt inkl. udmøntningen af lovens principper for fordeling af sendetid og ressourcer skal godkendes af Radio- og tv-nævnet. Formodentlig er det hensigtsmæssigt, at Nævnet udarbejder en vejledende standardvedtægt, og at det er afvigelser herfra, Nævnet skal godkende ud fra, om formålene opfyldes. Der skal bl.a. være særlige bestemmelser om afviste programskaberes mulighed for at få prøvet afgørelsen i koncessionærens styrende organ.

9 - 9 - Koncessionshaveren er ansvarlig for, at programvirksomheden overholder Radio- og fjernsynsloven, herunder forbuddet imod skjult reklamer og reglerne om børnebeskyttelse. Koncessionshaveren skal derfor sørge for en grundig oplysning og vejledning om disse regler overfor programskaberne, så overtrædelser forebygges bedst muligt. Det redaktionelle ansvar i forhold til Medieansvarsloven og anden lovgivning kan derimod være hos den ansvarlige for den enkelte udsendelse, som skal fremgå, også på en hjemmeside. Koncessionshaveren leverer en årlig rapport til Radio- og tv-nævnet om efterlevelsen af principperne, herunder særligt om evt. afviste ønsker om sendetid og lign. Nævnet skal godkende rapporten sammen med regnskabet for tilskud, jf. nedenfor. Radio- og tv-nævnet fører tilsyn med virksomheden og kan tage sager op af egen drift eller efter henvendelser fra offentligheden. Da der tilstræbes en decentralisering gennem co-regulering, har afviste eller utilfredse programskabere dog ikke umiddelbart krav på klagebehandling hos Nævnet. En ret til klagebehandling ville reelt betyde genindførelse af de lokale TV- Nævn med Radio- og tv-nævnet som ankeinstans, og dette system er afskaffet for få år siden. Nævnet skal kun som undtagelse have kompetence til at pålægge koncessionshaveren at sende bestemte udsendelser eller give adgang for bestemte grupper eller personer. Disse opgaver er de centrale for koncessionæren. Sanktionsmulighederne overfor koncessionærens overholdelse af tilladelsen er de kendte; advarsel, midlertidig eller permanent inddragelse ved grove eller ofte gentagne overtrædelser. Men pålæg bør også undtagelsesvis kunne anvendes, da en evt. inddragelse rammer en meget bred kreds af uskyldige programskabere. 4.3 Hvem kan opnå koncession? Koncessionshaveren skal bære ansvaret for, at programvirksomheden er mest mulig alsidig. Det foreslås derfor, at koncessionen gives til foreningsdannelser med alene dette særlige formål, med de nødvendige økonomiske ressourcer, der fremgår af et budget, og med relevante kompetencer. Enhver, herunder kommuner eller regioner, foreninger eller enkeltpersoner kan indgå i denne paraply. Kommuner eller andre myndigheder kan, uanset om de er medlemmer eller ej, naturligvis bidrage til virksomheden med programmer og f.eks. økonomisk støtte, lokaler m.v. Ud over de nævnte minimumskrav vil det vigtigste skønhedskriterium ved valg af koncessionæren være den fremlagte programpolitiks lokale tilknytning og alsidighed, og realismen heri. Det er det samme grundhensyn, Ra-

10 dio og tv-nævnet hidtil har skullet sikre ved udstedelse af de enkelte tilladelser, som koncessionæren nu skal sikre indenfor sin tilladelse. 4.4 Fordeling af sendetiden i bånd Som udgangspunkt foreslås de 20 timer i døgnet fordelt ligesom i model 1 med 2 gange 10 timer til hhv. de regionale og nationale bånd i bekendtgørelsesform for et par år af gangen. En anden mulighed i model 2 er, at lade de syv regionale koncessionærer og på den anden side den nationale koncessionær forhandle om sendetidens placering og måske endda om sendetidens fordeling indenfor visse grænser. Koncessionssystemet betyder, at mere kan overlades til branchen selv. Uanset metoden, bør der dog tages hensyn til, at formålet primært er at sikre lokal-tv, enten gennem bekendtgørelsens placering af sendetiden, eller ved at den regionale side f.eks. har to førstevalg af timebånd, inden den nationale kommer til. Vælges forhandlingsmodellen, kan Radio- og tv-nævnet træffe afgørelse, hvis parterne ikke bliver enige, ligesom ved placeringen indenfor et sendesamvirke i model Øvrige emner for central regulering Model 2 er et eksempel på co-regulering. Derfor skal statsligt fastsætte regler begrænses til det nødvendige om udstedelse af koncessionerne og Radio- og tv-nævnets kompetencer til at følge deres virksomhed. Ligeledes skal tilskudsordningen se nedenfor - ikke i detaljer bestemme hvilke programmer, der modtager tilskud; det skal ske via koncessionærens vedtægter og indeholde de samme prioriterede hensyn som i model 1, men uden at etablere retskrav for den enkelte programleverandør, og derved overlades et friere skøn til koncessionæren. Forholdet til Digi-TV skal dog afklares meget præcist, fordi det er et forretningsmæssigt forhold, der af lovgiver pålægges parterne. 4.6 Tilskud til ikke-kommercielt tv i model 2 Risikoen for tilskudstænkning bl.a. omkring såkaldt kunstig opsplitning i flere tilladelser er søgt reduceret i Model 1 ved at lægge hovedvægten på at støtte den lokale egenproduktion frem for begrebet uafhængig programvirksomhed og ved fortsat at skelne mellem førstegangs- og genudsendelser. Det sker for at maksimere den enkelte stations sikkerhed for tilskud, men fører til et ganske kompliceret vægtningssystem og kræver bindende programbudgetter lang tid i forvejen. Hvis dette vurderes at være

11 mindre tilfredsstillende, kan man i model 2 samle hele tilskuddet hos paraply-koncessionen, så der ikke kan spekuleres i at have mange tilladelser for at opnå flere tilskud. 8 Tilskud gives til de otte koncessionshavere med henblik på 1) at dække driften, særligt sendeudgifterne til Digi-TV, og 2) at stimulere programproduktion, enten ved selv at producere eller støtte andres udsendelser. De foreløbige oplysninger om betalingen til Digi-TV, jf. ovenfor under Model 1, viser en udgift på ca. 0,6 mio. kr. årligt for en regional koncessionshaver og ca. 4,75 mio. kr. årligt for den nationale, i begge tilfælde ved fuld udnyttelse af sendetiden på 2 x 10 timer om dagen. Tilskuddet foreslås fordelt ligeligt mellem de syv regionale koncessionshavere, idet den større forventede aktivitet i storbyområderne også antages at følges af flere egne midler. Det kan overvejes, om den landsdækkende koncession skal have en højere andel af tilskuddet, så i hvert fald de større sendeudgifter er dækket. Men også her kan argumenteres for, at flere brugere af den landsdækkende sendetid formentlig har midler til at bidrage til de faste omkostninger. For at sikre et incitament til udvikling af programvirksomheden kan det overvejes at afsætte en portion af tilskudsrammen til årlig præmiering af særlige programmer, nomineret af alle involverede. Hvis der fortsat er 25 mio. kr. årligt i tilskud til Lokal-tv, inkl. idébetonet tv, vil hver koncessionær (7 regionale, 1 national, 1 kvalitetspulje) modtage ca. 2,8 mio. kr. Hvis den nationale koncessionær skal have dækket alle sendeudgifterne, bliver der ca. 0,3 mio. mindre til de øvrige. 25 mio. kr. er naturligvis langt fra tilstrækkeligt til at betale udgifterne til lokal-tv, hvilket tilskudsordningen heller aldrig har foregivet at skulle 9. Ud over de indsamlinger eller bidrag fra særlige ideelle kredse, nogle få kommuner, fonde, sponsormidler mv., som allerede findes til de enkelte lokaltv stationer, vurderes det, at paraply-ordningen åbner nye muligheder for at f.eks. flere kommuner eller regioner vil give generelle tilskud til driften, og som kan videredisponeres af koncessionshaveren. 8 Det bliver herefter nødvendigt at dele tilskudsbevillingen fast mellem radio og tv, f.eks. med 25 mio. kr. til hvert medie. Iøvrigt kan tilskudsordningen til radio fortsætte uændret, ligesom ved model 1. 9 Tilskuddet dækkede ca. 50 % af omsætningen i gns. for de ikke-kommercielle tv-stationer iflg. regnskaberne for Variationen er imidlertid meget stor, idet en del stationer kun har tilskuddet som indtægt, mens andre har store bidrag fra kommunen, som langt overstiger statstilskuddet.

12 Tilskuddet til koncessionshaveren forbindes således ikke med særlige krav om timetal, genudsendelser eller egenproduktioner. Dog kan tilskuddet kræves tilbagebetalt, hvis der ikke aflægges tilfredsstillende regnskab for dets anvendelse, eller hvis det fremgår, at koncessionshaveren uretmæssigt har nedprioriteret lokale produktioner. Også i model 2 foreslås tilskud til kabel tv afskaffet og den særlige pulje til studenter og handicappede nedlagt. Administrative konsekvenser af model 2 er, at der kun skal være udbud af otte koncessioner, og at tilskudsadministrationen forenkles radikalt. Der skal årligt tages stilling til rapporterne fra de otte koncessionærer. 4.7 Opsummerende om fordele og ulemper ved model 2: Fordelene er Nærhed og lokalt demokrati gennem co-regulering En fleksibel redaktion af sendefladen og dermed interessantere tv for seerne Ny mulighed for landsdækkende, idébetonet tv Stordriftsfordele gennem paraplyen (f.eks. Mediehuse) Public access får gode muligheder Tilskudstænkning fjernes helt som risiko, og tilskud kan bruges friere Lige geografisk fordeling af tilskud sikrer betaling til Digi-TV Forenklet tilskudsadministration på stationerne og i Mediesekretariatet Ulemperne er: Den enkelte station mister retten til egen tilladelse og tilskud Evt. samarbejdsproblemer lokalt eller lokalt/nationalt Ansvarsplaceringen i forhold til Radio og fjernsynsloven kan evt. vise sig vanskelig at håndtere i praksis.

13 Sammenligning af to modeller for ikke-kommercielt TV i MUX 1: Sendebånd (Lokal-tv og nationalt) Prioriterede hensyn omkring programmerne Tilladelser og deres uddeling Klageadgang over afslag om sendetid Bindinger på programvirksomhed Sendetiden placeres indenfor båndet Nævnet fører tilsyn Ansvarsforhold Teknisk koordinator (leverer til Digi-TV) Tilskud til hvem og hvordan? Model 1: Tillempning af kendt ordning Fx timer (fastsættes i bekendtgørelse) Lokal alsidighed: 1) egen region 2) anden region 3) øvrigt tv Registrerede tvforetagender med fast timetal. Afgøres af Radio og tv-nævnet efter udbud. Bekendtgørelsen og ansøgning er grundlag Ingen Den enkelte registreredes ansøgning samt tilskudsbudget Af sendesamvirket Med hver enkelt registreret foretagende Hver station har ansvaret for at overholde både RFL og andre love Sendesamvirke af stationerne Detaljerede (stive) regler for egenproduktion og 1. gangsudsendel- Model 2: Paraply ordning Fx timer (fastsættes i bekendtgørelse eller ved forhandling) Lokal alsidighed: 1) egen region 2) anden region 3) øvrigt tv Paraply koncession, med opgaven at fordele sendetid og ressourcer. Afgøres af Radio og tv-nævnet efter udbud. Bekendtgørelsen og ansøgning med tilpasset standardvedtægt er grundlag. Ingen, men krav på oplysning til Nævnet i årsrapport Koncessionærens beskrevne programpolitik Af koncessionæren Med koncessionæren Koncessionæren har ansvar for, at udsendelserne overholder RFL. Andre ansvar hos programmets redaktør Koncessionæren Samme tilskud til hver koncessionær (dvs. geografisk lighed).

14 Radio- og tv-nævnets kontrol med tilskud Stordriftsfordele Public Access ser sikrer de prioriterede hensyn. Tilskud til hver station; ikke geografiske hensyn. Detaljeret regnskabsgennemgang og kontrol af udsendte timer efter antal og art Er ikke sikrede; men kan opstå Er der ikke taget stilling til Koncessionær efterlever principper, men ikke detaljerede regler Godkender årsrapport fra koncessionær og kan modtage henvendelser. Stimuleres af evt. Mediehus Er integreret i koncessionen. Sendetid holdes ledig.

Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed. (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv)

Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed. (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv) Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv) 1. I lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 988 af 6. oktober

Læs mere

Høringssvar om ikke-kommercielt lokal-tv på MUX 1

Høringssvar om ikke-kommercielt lokal-tv på MUX 1 Styrelsen for Bibliotek og Medier Mediesekretariatet H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København V 17. september 2008 Høringssvar om ikke-kommercielt lokal-tv på MUX 1 Hermed fremsendes høringssvar fra

Læs mere

DKPK Den Kristne Producentkomité

DKPK Den Kristne Producentkomité Kulturudvalget (2. samling) KUU alm. del - Bilag 275 Offentligt DKPK København d. 13-09-08 Styrelsen for Bibliotekogmedier jni@bibliotekogmedier.dk att. Janni Nielsen Høringssvar vedr. Mediesekretariatets

Læs mere

Ansøgningsskema til landsdækkende programvirksomhed

Ansøgningsskema til landsdækkende programvirksomhed Ansøgningsskema til landsdækkende programvirksomhed Ansøgningsskemaet skal være modtaget i Styrelsen for Bibliotek og Medier, Mediesekretariatet, H.C. Andersens Boulevard 2, DK-1553 København V, senest

Læs mere

Ansøgningsskema til regional programvirksomhed

Ansøgningsskema til regional programvirksomhed Ansøgningsskema til regional programvirksomhed Ansøgningsskemaet skal være modtaget i Styrelsen for Bibliotek og Medier, H.C. Andersens Boulevard 2, DK-1553 København V, senest fredag den 27. maj 2011

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Felter markeret med * skal udfyldes. Vedhæftede bilag må højst fylde 15 MB i alt. CPR-nummer Fornavn (inkl. mellemnavn) Efternavn Vejnavn, nummer Evt. c/o adresse

Læs mere

Ansøgningsskema til landsdækkende programvirksomhed

Ansøgningsskema til landsdækkende programvirksomhed Ansøgningsskema til landsdækkende programvirksomhed Ansøgningsskemaet skal være modtaget i Styrelsen for Bibliotek og Medier, Mediesekretariatet, H.C. Andersens Boulevard 2, DK-1553 København V, senest

Læs mere

Tilladelsesnummer Radio Vest's venner Holmegade Ulfborg.

Tilladelsesnummer Radio Vest's venner Holmegade Ulfborg. Tilladelsesnummer 1055-001 30. juni 2017 Radio Vest's venner Holmegade 19 6990 Ulfborg Radio- og TV-nævnet rvkontor@mail.dk Programtilladelse til udøvelse af ikkekommerciel lokalradiovirksomhed ved hjælp

Læs mere

Klage over afgørelse om tilsyn med TV København

Klage over afgørelse om tilsyn med TV København 8. marts 2016 TV København Sendt til: tv@tvkobenhavn.dk Radio- og tv-nævnet Tomas Kærup Fuldmægtig, cand.jur. tok@slks.dk www.slks.dk Klage over afgørelse om tilsyn med TV København Sammendrag Radio- og

Læs mere

Høring over bekendtgørelser om henholdsvis kommerciel og ikkekommerciel lokalradiovirksomhed

Høring over bekendtgørelser om henholdsvis kommerciel og ikkekommerciel lokalradiovirksomhed Se høringsliste Slots- og Kulturstyrelsen H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 3395 4200 slke@slke.dk www.slks.dk 26. september 2016 Høring over bekendtgørelser om henholdsvis kommerciel

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 14-5-219 11:26:43 Indsendt af: Referencenummer: 1175971 NemID Serienummer: 56D8A2B Udsteder: CN=TRUST248 OCES Primary CA, O=TRUST248, C=DK Emne: CN=TRUST248

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 BEK nr 600 af 04/05/2015 (Historisk) Udskriftsdato: 5. oktober 2016 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2014-015748 Senere ændringer til forskriften BEK nr 720 af 27/05/2015

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 03-06-2019 14:13:27 Indsendt af: Referencenummer: 1182448 NemID Serienummer: 56D8A2B0 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

I/S DIGI-TV Att. Lars Esben Hansen TV 2 DTT A/S Rugaardsvej Odense C. København den 10. januar 2006

I/S DIGI-TV Att. Lars Esben Hansen TV 2 DTT A/S Rugaardsvej Odense C. København den 10. januar 2006 RADIO- OG TV-NÆVNET I/S DIGI-TV Att. Lars Esben Hansen TV 2 DTT A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C København den 10. januar 2006 Tilladelse til I/S DIGI-TV til distribution af lyd- og billedprogrammer ved

Læs mere

Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, København V. Udsættelse af opstartsfrist på kanal 40 Holeby

Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, København V. Udsættelse af opstartsfrist på kanal 40 Holeby RADIO- OG TV-NÆVNET Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8 1570 København V Udsættelse af opstartsfrist på kanal 40 Holeby I henhold til SBS TV A/S programtilladelse af 2. oktober 2006, skulle

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 I medfør af 45, stk. 5, og 48 i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Det ikkekommercielle lokalradioudbud ved Slots- og Kulturstyrelsen

Det ikkekommercielle lokalradioudbud ved Slots- og Kulturstyrelsen Det ikkekommercielle lokalradioudbud ved Slots- og Kulturstyrelsen Hvad vil vi fortælle jer om i dag? Tidsplan for udbud af ikkekommercielle lokalradiotilladelser Hvem kan søge? Lokalt indhold Hvad kan

Læs mere

Afgørelse om tilsyn med Foreningen TVdot

Afgørelse om tilsyn med Foreningen TVdot 4. september 2017 Foreningen TVdot Sendt til: setvdot@gmail.com Radio- og tv-nævnet Grace Suhadi Fuldmægtig, cand.jur. gns@slks.dk www.slks.dk Afgørelse om tilsyn med Foreningen TVdot Sammendrag Radio-

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Felter markeret med * skal udfyldes. Vedhæftede bilag må højst fylde 15 MB i alt. CVR-nummer Link til CVR Produktionsnummer Foreningens navn Kontaktperson, fornavn

Læs mere

NOTAT. Baggrund. I det politiske beslutningspapir fra juni 2007 står der følgende: Kulturministeriet Nybrogade 2 1202 København K. Att.

NOTAT. Baggrund. I det politiske beslutningspapir fra juni 2007 står der følgende: Kulturministeriet Nybrogade 2 1202 København K. Att. Kulturministeriet Nybrogade 2 1202 København K I/S DIGI-TV Banestrøget 21 DK-2630 Taastrup Att. Lene Gelting Erik H. Kjeldsen D +45 3520 3194 F +45 3520 4380 E ekd@dr.dk 9. maj 2008 NOTAT Gennemgang af

Læs mere

Klage fra UTV over afslag på forøget sendetid.

Klage fra UTV over afslag på forøget sendetid. MEDIESEKRETARIATET 1. UTV Århus 2. Århus kommunes Fritids- og Aarhus Universitet Kulturforvaltning Willemoesgade 15 Vestergade 55, Postboks 619 8200 Århus N 8100 Århus C København den 24. februar 2005

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 I medfør af 45, stk. 5, og 48 i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Aftale mellem Radio- og tv-nævnet og Boxer TV A/S

Aftale mellem Radio- og tv-nævnet og Boxer TV A/S RADIO- OG TV-NÆVNET Aftale mellem Radio- og tv-nævnet og Boxer TV A/S Bodssystem for tilsidesættelse af vilkår for tilladelse til at distribuere lyd- og billedprogrammer ved hjælp af jordbaserede digitale

Læs mere

Sendesamvirket Hovedstaden har bedt om foretræde, da Sendesamvirkets medlemmer er bekymret for udviklingen for det ikkekommercielle lokal-tv.

Sendesamvirket Hovedstaden har bedt om foretræde, da Sendesamvirkets medlemmer er bekymret for udviklingen for det ikkekommercielle lokal-tv. Kulturudvalget 2016-17 KUU Alm.del Bilag 39 Offentligt www.kanalhovedstaden.dk Sendesamvirket Hovedstaden, Helgolandsgade 10, 1653 København V CVR 35561951 - Telefon 21 69 39 46 tv@tvkobenhavn.dk Den 16.november

Læs mere

Bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 1)

Bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 1) Bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 1) I medfør af 45, stk. 5-7, 45 a, 47, stk. 3 og 5, 48 og 92 a, stk. 1, i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 444 af 8. maj 2018

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed

Forslag. Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed Lovforslag nr. L 50 Folketinget 2013-14 Fremsat den 6. november 2013 af kulturministeren (Marianne Jelved) Forslag til Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed (Ny ordning for udsendelse

Læs mere

<Ansøgers navn og adresse> (herefter tilladelseshaver) Tilladelse til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3, område nr.

<Ansøgers navn og adresse> (herefter tilladelseshaver) Tilladelse til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3, område nr. (herefter tilladelseshaver) Radio- og tv-nævnet 1. juli 2015 Sagsnr: 2014-022763 Lill-Jana Vandmose Larsen Specialkonsulent, cand.jur. lvl@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 33

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 31-05-2019 18:19:51 Indsendt af: Referencenummer: 1181338 NemID Serienummer: 4B8ED218 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

Ansøgningsskema til landsdækkende programvirksomhed

Ansøgningsskema til landsdækkende programvirksomhed Ansøgningsskema til landsdækkende programvirksomhed Ansøgningsskemaet skal være modtaget i Styrelsen for Bibliotek og Medier, H.C. Andersens Boulevard 2, DK-1553 København V, senest fredag den 27. maj

Læs mere

Regeringens Medieaftaleoplæg for

Regeringens Medieaftaleoplæg for Regeringens Medieaftaleoplæg for 2007-2010 Temaer Udbygning af digitalt tv Udbygning af digital radio Etablering af en Public Service Fond Privatisering af TV 2 DR Medielicens KODA/Gramex Digitalt tv er

Læs mere

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til DAB-blok 1

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til DAB-blok 1 Radio- og tv-nævnet 1. juli 2016 Lill-Jana Vandmose Larsen Specialkonsulent, cand.jur. Telefon 33 73 33 35 lvl@slks.dk www.slks.dk Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til DAB-blok 1 Sendemulighederne

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 06-06-2019 21:48:48 Indsendt af: Referencenummer: 1184347 NemID Serienummer: 4B8ED218 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

Bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 1)

Bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 1) Bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 1) I medfør af 45, stk. 5 og 6, 47, stk. 2 og 4, 48 og 92 a i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 988 af 6. oktober 2011 som ændret

Læs mere

Bekendtgørelse om programvirksomhed på grundlag af registrering samt ondemand audiovisuel programvirksomhed 1)

Bekendtgørelse om programvirksomhed på grundlag af registrering samt ondemand audiovisuel programvirksomhed 1) BEK nr 100 af 28/01/2010 (Historisk) Udskriftsdato: 8. februar 2017 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2004-20399-229 Senere ændringer til forskriften BEK nr 894 af 23/08/2012

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 27-5-219 23:23: Indsendt af: Referencenummer: 11815 NemID Serienummer: 4B8ED218 Udsteder: CN=TRUST248 OCES Primary CA, O=TRUST248, C=DK Emne: CN=TRUST248

Læs mere

Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal. Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal

Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal. Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal 1. Radio- og tv-nævnet giver hermed [tilladelseshaveren] tilladelse

Læs mere

1. Radio Oasen 2. Greve Lokalradio- og TV-nævn Postboks 32 Greve Kommune, Rådhuset 2670 Greve Rådhusholmen Greve

1. Radio Oasen 2. Greve Lokalradio- og TV-nævn Postboks 32 Greve Kommune, Rådhuset 2670 Greve Rådhusholmen Greve RADIO- OG TV-NÆVNET 1. Radio Oasen 2. Greve Lokalradio- og TV-nævn Postboks 32 Greve Kommune, Rådhuset 2670 Greve Rådhusholmen 10 2670 Greve København den 17. december 2004 Klage fra Radio Oasen over afslag

Læs mere

Ansøgningsskema til landsdækkende programvirksomhed

Ansøgningsskema til landsdækkende programvirksomhed Ansøgningsskema til landsdækkende programvirksomhed Ansøgningsskemaet skal være modtaget i Styrelsen for Bibliotek og Medier, H.C. Andersens Boulevard 2, DK-1553 København V, senest fredag den 27. maj

Læs mere

Forslag til ny medieaftale for Ikkekommerciel lokal-tv 2017

Forslag til ny medieaftale for Ikkekommerciel lokal-tv 2017 www.kanalhovedstaden.dk Ikkekommerciel lokal-tv skal kvalitetsudvikles og udgøre en større andel af det samlede danske mediebillede Forslag til ny medieaftale for Ikkekommerciel lokal-tv 2017 Dansk folkeoplysning

Læs mere

Bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 1)

Bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 1) BEK nr 145 af 18/02/2014 (Gældende) Udskriftsdato: 28. december 2016 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., Kulturstyrelsen, j.nr. 2013-009476 Senere ændringer til forskriften BEK nr

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 13-06-2019 20:22:01 Indsendt af: Referencenummer: 1186601 NemID Serienummer: 56D8A2B0 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

Tilsyn med programvirksomheden 2014

Tilsyn med programvirksomheden 2014 Københavns Lokal TV Amagerbrogade 185 2300 København S Sendt til per@nielsen.dk Radio- og tv-nævnet 1. oktober 2014 Hasse Lundgaard Andersen fuldmægtig Direkte tlf.: 33 73 33 36 han@kulturstyrelsen.dk

Læs mere

1. TV Varde 2. Esbjerg Kommune Fmd. Hanne Louise Knudsen Att.: Magda Christensen Årre Torvegade Esbjerg. København den 19.

1. TV Varde 2. Esbjerg Kommune Fmd. Hanne Louise Knudsen Att.: Magda Christensen Årre Torvegade Esbjerg. København den 19. RADIO- OG TV-NÆVNET 1. TV Varde 2. Esbjerg Kommune Fmd. Hanne Louise Knudsen Att.: Magda Christensen Præstebrovej 26 Børn & Kultur 6818 Årre Torvegade 74 6700 Esbjerg København den 19. maj 2005 1.Ved brev

Læs mere

Kommenteret høringsnotat om bekendtgørelse om den sjette jordbaserede FM-radiokanal

Kommenteret høringsnotat om bekendtgørelse om den sjette jordbaserede FM-radiokanal Notat Kommenteret høringsnotat om bekendtgørelse om den sjette jordbaserede FM-radiokanal 18. maj 2017 Den gældende programtilladelse til at anvende den sjette jordbaserede FMradiokanal (FM6) udløber den

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 13-06-2019 22:05:52 Indsendt af: Referencenummer: 1186617 NemID Serienummer: 56D8A2B0 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 11-06-2019 23:56:37 Indsendt af: Referencenummer: 1185699 NemID Serienummer: 4B8ED218 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

Radio- og tv-nævnets ansøgningsrunde til programtilladelse til særordningen i MUX 1

Radio- og tv-nævnets ansøgningsrunde til programtilladelse til særordningen i MUX 1 Radio- og tv-nævnets ansøgningsrunde til programtilladelse til særordningen i MUX 1 Kulturministeriet har udstedt bekendtgørelse nr. 79 af 28. januar 2019 (bekendtgørelsen). I henhold til 3, stk. 2, i

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 13-06-2019 14:55:31 Indsendt af: Referencenummer: 1186412 NemID Serienummer: 56D8A2B0 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

I/S DIGI-TV. H.C. Andersens Boulevard 2 DK-1553 København V +45 3373 3373 www.kulturstyrelsen.dk rtv@kulturstyrelsen.dk. Radio- og tv-nævnet

I/S DIGI-TV. H.C. Andersens Boulevard 2 DK-1553 København V +45 3373 3373 www.kulturstyrelsen.dk rtv@kulturstyrelsen.dk. Radio- og tv-nævnet I/S DIGI-TV Radio- og tv-nævnet 1. oktober 2013 Jette Fievé chefkonsulent, cand.jur. jfi@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3373 3333 Forlængelse af tilladelse til I/S DIGI-TV til distribution af lyd- og

Læs mere

Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal

Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal RADIO- OG TV-NÆVNET Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal (Landskanalen) 1. Radio- og tv-nævnet giver hermed TV 2 Radio A/S tilladelse til at udøve programvirksomhed på

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 10-06-2019 12:52:24 Indsendt af: Referencenummer: 1185177 NemID Serienummer: 56D8A2B0 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 13-06-2019 16:27:10 Indsendt af: Referencenummer: 1186535 NemID Serienummer: 56D8A2B0 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

Bruttolister med forslag fra rundbordssamtalerne Bilag C

Bruttolister med forslag fra rundbordssamtalerne Bilag C Bruttolister med forslag fra rundbordssamtalerne Bilag C Bruttoliste over stikord fra drøftelse af distribution af ikkekommerciel lokalradio og -tv via internettet den 29. januar 2014 1a) Hvilke muligheder

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Felter markeret med * skal udfyldes. Vedhæftede bilage må højst fylde 1 MB i alt. CVR-nummer Link til CVR 37881 Produktionsnummer 10173003 Foreningens navn Foreningnen

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 13-06-2019 13:25:37 Indsendt af: Referencenummer: 1186400 NemID Serienummer: 56D8A2B0 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

NOTAT. Bruttoliste over bemærkninger fra rundbordssamtale den 27. november 2012 om forslag til ny lokalordning for radio og tv

NOTAT. Bruttoliste over bemærkninger fra rundbordssamtale den 27. november 2012 om forslag til ny lokalordning for radio og tv NOTAT Radio og tv 28. november 2012 Bruttoliste over bemærkninger fra rundbordssamtale den 27. november 2012 om forslag til ny lokalordning for radio og tv Mødedeltagerne var fordelt på fire borde og blev

Læs mere

Afgørelse om tilsyn med Foreningen MV TV (MidtJysk Lokal TV)

Afgørelse om tilsyn med Foreningen MV TV (MidtJysk Lokal TV) 2. oktober 2018 Foreningen MV TV Sendt til: mathias@midtvesttv.dk Radio- og tv-nævnet Thyge Moos Fuldmægtig, cand.scient.pol. tmo@slks.dk www.slks.dk Afgørelse om tilsyn med Foreningen MV TV (MidtJysk

Læs mere

Høring over bekendtgørelse om ikke-kommerciel lokalradiovirksomhed

Høring over bekendtgørelse om ikke-kommerciel lokalradiovirksomhed Slots- og Kulturstyrelsen H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København K Sendt per mail til: medi@slks.dk Aalborg, den 27. oktober 2016 Høring over bekendtgørelse om ikke-kommerciel lokalradiovirksomhed

Læs mere

BIBLIOTEK OG MEDIER. ~ sryrelsln For~ lvgaderummet (Lorry) Bogtrykkervej 25, st. th. 2400 København NV. Tilsagn om tilskud i 2009 og 2010 i MUX l

BIBLIOTEK OG MEDIER. ~ sryrelsln For~ lvgaderummet (Lorry) Bogtrykkervej 25, st. th. 2400 København NV. Tilsagn om tilskud i 2009 og 2010 i MUX l ~ sryrelsln For~ BIBLIOTEK OG MEDIER lvgaderummet (Lorry) Bogtrykkervej 25, st. th. 2400 København NV Radio- og tv-nævnet 22. oktober 2009 Sagsnr: LDT20.2009-0241 ith@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.

Læs mere

Ved høringsfristens udløb havde 18 organisationer m.v. afgivet høringssvar, se bilag

Ved høringsfristens udløb havde 18 organisationer m.v. afgivet høringssvar, se bilag NOTAT 11. april 2011 Kommenteret høringsnotat om udkast til revideret bekendtgørelse om fordeling af billedprogrammer i fællesantenneanlæg Styrelsen for Bibliotek og Medier sendte den 14. februar 2011

Læs mere

Beslutningspapir tiltrådt af partierne bag medieaftale 2007-2010 d. 11. juni 2007 - Retningslinier for udbud af digitalt tv mv.

Beslutningspapir tiltrådt af partierne bag medieaftale 2007-2010 d. 11. juni 2007 - Retningslinier for udbud af digitalt tv mv. 11 juni 2007 Beslutningspapir tiltrådt af partierne bag medieaftale 2007-2010 d. 11. juni 2007 - Retningslinier for udbud af digitalt tv mv. A: Overordnet fordeling af digitale tv-sendemuligheder Der er

Læs mere

Notat. Kommenteret høringsnotat om udkast til ny bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1

Notat. Kommenteret høringsnotat om udkast til ny bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 Notat Kommenteret høringsnotat om udkast til ny bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 15. januar 2019 Det fremgår af medieaftalen for 2019-2023, at den gældende lokal-tv-ordning videreføres i aftaleperioden.

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 13-6-219 14:27:21 Indsendt af: Referencenummer: 118644 NemID Serienummer: 4B8ED218 Udsteder: CN=TRUST248 OCES Primary CA, O=TRUST248, C=DK Emne: CN=TRUST248

Læs mere

Kapitel 1 Anvendelsesområde

Kapitel 1 Anvendelsesområde Notat Udkast til bekendtgørelse om programvirksomhed på grundlag af registrering samt on-demand audiovisuel programvirksomhed 10. marts 2016 I medfør af 46, 47, stk. 4 og 5, og 48 i lov nr. xx af xx om

Læs mere

Ansøgningsskema. Driftstilskud 2008 til ikke-kommercielle lokale radio- og tv-stationer

Ansøgningsskema. Driftstilskud 2008 til ikke-kommercielle lokale radio- og tv-stationer RADIO- OG TV-NÆVNET Ansøgningsskema Driftstilskud 2008 til ikke-kommercielle lokale radio- og tv-stationer Læs vejledning om tilskud til lokale radio- og tv-stationer, før skemaet udfyldes. Skemaet skal

Læs mere

Hvorfor digital radio?

Hvorfor digital radio? Kulturudvalget 2015-16 KUU Alm.del Bilag 4 Offentligt Hvorfor digital radio? Foretræde for Kulturudvalget den 7. oktober 2015 v/ Laila Kelp Rasmussen BFE er brancheorganisation for leverandører af forbrugerelektronik

Læs mere

BILAG 1: Nærmere beskrivelse af scenarierne, jf. afsnit 14

BILAG 1: Nærmere beskrivelse af scenarierne, jf. afsnit 14 BILAG 1: Nærmere beskrivelse af scenarierne, jf. afsnit 14 Udvalget har bedt Rambøll regne på de forretningsmæssige muligheder for en DTTgatekeeper ved varierende antal MUX til rådighed. Som nævnt vil

Læs mere

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til kommerciel lokalradiovirksomhed på FM

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til kommerciel lokalradiovirksomhed på FM Radio- og tv-nævnet 4. januar 2017 Lill-Jana Vandmose Larsen Specialkonsulent, cand.jur. Telefon 33 73 33 35 Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til kommerciel lokalradiovirksomhed på FM

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 13-06-2019 11:10:22 Indsendt af: Referencenummer: 1186296 NemID Serienummer: 56D8A2B0 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

Tilsyn med Kanal 1s programvirksomhed og driftstilskud

Tilsyn med Kanal 1s programvirksomhed og driftstilskud 8. marts 2016 Kanal 1 Sendt til: rehak@kanal-1.dk aki@riemann.dk Radio- og tv-nævnet Grace Nguyen Suhadi Fuldmægtig, cand.jur. gns@slks.dk www.slks.dk Tilsyn med Kanal 1s programvirksomhed og driftstilskud

Læs mere

Kommenteret høringsnotat om udkast til ændring af radio- og fjernsynsloven (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv i MUX 1)

Kommenteret høringsnotat om udkast til ændring af radio- og fjernsynsloven (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv i MUX 1) Kulturudvalget 2013-14 L 50 Bilag 1 Offentligt NOTAT Kommenteret høringsnotat om udkast til ændring af radio- og fjernsynsloven (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv i MUX 1) 6.november 2013

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 13-06-2019 11:54:25 Indsendt af: Referencenummer: 1186344 NemID Serienummer: 56D8A2B0 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

Nabolands-tv i dansk digitalt tv

Nabolands-tv i dansk digitalt tv Nabolands-tv i dansk digitalt tv Eri k No r d a h l Sv e n d s e n Mediesekretariatet, Styrelsen för Bibliotek og Medier DTT i Danmark Distributionen af tv digitaliseres på alle platforme. På satellit

Læs mere

Udkast til bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 1)

Udkast til bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 1) Udkast til bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 1) I medfør af 45, stk. 5-7, 47, stk. 2 og 4, 48 og 92 a i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 1188 af 23. september

Læs mere

Radio24syv Att.: Jørgen Ramskov Vester Farimagsgade 41 1606 København V. Ansøgning fra Radio24syv om ændringer

Radio24syv Att.: Jørgen Ramskov Vester Farimagsgade 41 1606 København V. Ansøgning fra Radio24syv om ændringer Radio24syv Att.: Jørgen Ramskov Vester Farimagsgade 41 1606 København V Radio- og tv-nævnet 22. august 2013 Jette Fievé chefkonsulent, cand.jur. jfi@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3373 3333 Ansøgning

Læs mere

1.Foreningen for Lokal-TV 2. Lokalradio- og fjernsynsnævnet for Nordi Sønderborg og omegn borg, Augustenborg, Sydals, Gråsten,

1.Foreningen for Lokal-TV 2. Lokalradio- og fjernsynsnævnet for Nordi Sønderborg og omegn borg, Augustenborg, Sydals, Gråsten, RADIO- OG TV-NÆVNET 1.Foreningen for Lokal-TV 2. Lokalradio- og fjernsynsnævnet for Nordi Sønderborg og omegn borg, Augustenborg, Sydals, Gråsten, Kamillevænget 8 Sundeved, Broager og Sønderborg 5270 Odense

Læs mere

Afgørelse om klage over afslag på ansøgning om tilladelse og tilskud til ikkekommerciel lokalradiovirksomhed

Afgørelse om klage over afslag på ansøgning om tilladelse og tilskud til ikkekommerciel lokalradiovirksomhed Radio 2000 Sendt til: post@radio2000.dk Radio- og tv-nævnet 3. oktober 2017 Anna Bæhr Christiansen Fuldmægtig, cand.jur. abc@slks.dk www.slks.dk Afgørelse om klage over afslag på ansøgning om tilladelse

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 11-06-2019 23:57:30 Indsendt af: Referencenummer: 1185710 NemID Serienummer: 573641B6 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES CA II, O=TRUST2408, C=DK Emne: CN=Brian

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 12-06-2019 05:48:42 Indsendt af: Referencenummer: 1185738 NemID Serienummer: 56D8A2B0 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

"Vil ministeren kommentere henvendelsen af 23/11-05 fra Forenede Danske Antenneanlæg, jf. L 38 -- bilag 13"

Vil ministeren kommentere henvendelsen af 23/11-05 fra Forenede Danske Antenneanlæg, jf. L 38 -- bilag 13 Kulturudvalget L 38 - Svar på Spørgsmål 20 Offentligt Folketingets Kulturudvalg Christiansborg 1240 København K Kulturministeren Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København K Tlf : 33 92 33 70 Fax : 33

Læs mere

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til DAB-blok 3

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til DAB-blok 3 Radio- og tv-nævnet 11. maj 2015 Sagsnr. 2014-021630 Lill-Jana Vandmose Larsen Juridisk specialkonsulent lvl@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 33 73 33 35 Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 13-06-2019 20:27:36 Indsendt af: Referencenummer: 1186599 NemID Serienummer: 4B8ED218 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

Resumé. Radio- og tv-nævnets genudbud af tilladelser til DAB-blok 3

Resumé. Radio- og tv-nævnets genudbud af tilladelser til DAB-blok 3 Resumé Radio- og tv-nævnets genudbud af tilladelser til DAB-blok 3 I henhold til 1, jf. 10, i bekendtgørelse nr. 414 af 9. maj 2016, udbyder Radio- og tv-nævnet tilladelser til programvirksomhed i 12 af

Læs mere

I alt har 26 organisationer mv. afgivet høringssvar inden for høringsfristen, jf. bilag 1.

I alt har 26 organisationer mv. afgivet høringssvar inden for høringsfristen, jf. bilag 1. NOTAT Kommenteret høringsnotat vedr. lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed og lov om TV 2/DANMARK A/S (Ændrede must-carry -regler, DR s adgang til sponsorering, de regionale TV 2-virksomheders

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 13-06-2019 18:12:51 Indsendt af: Referencenummer: 1186578 NemID Serienummer: 4B8ED218 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

Tillægsaftale til medieaftalen for 2007-2010 om udvikling af radiomarkedet mv.

Tillægsaftale til medieaftalen for 2007-2010 om udvikling af radiomarkedet mv. NOTAT 9. juni 2009 Tillægsaftale til medieaftalen for 2007-2010 om udvikling af radiomarkedet mv. Indledning Det fremgår af tillægsaftalen af 9. januar 2009 om omstruktureringsplan for TV 2/DANMARK og

Læs mere

til IT- og Telestyrelsen med oplysninger om de ønskede senderes konkrete position og andre tekniske karakteristika.

til IT- og Telestyrelsen med oplysninger om de ønskede senderes konkrete position og andre tekniske karakteristika. FM6 A/S Pilestræde 34 1147 København K Radio- og tv-nævnet 9. juli 2010 Sagsnr: 2010-016012 Lill-Jana Vandmose Larsen Specialkonsulent, cand.jur. lvl@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.: 33 73 33 35 Tilladelse

Læs mere

Fordelingen af sendetid i region Hovedstaden i MUX 1

Fordelingen af sendetid i region Hovedstaden i MUX 1 19. december 2014 Sendesamvirket Hovedstaden Christiania TV Vesterbro Lokal TV Sendt til: reipuert@mail.dk andreasbennetzen@gmail.com johannes@uptv.dk Radio- og tv-nævnet Grace Nguyen Suhadi Fuldmægtig,

Læs mere

Alex Heick. Tonemestervej 9, 2400 Kbh. NV. alexheick@dadlnet.dk side 1. Foretræde for Folketingets Kulturudvalg 26. september LOKAL-TV KANALEN

Alex Heick. Tonemestervej 9, 2400 Kbh. NV. alexheick@dadlnet.dk side 1. Foretræde for Folketingets Kulturudvalg 26. september LOKAL-TV KANALEN Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 278 Offentligt Alex Heick. Tonemestervej 9, 2400 Kbh. NV. alexheick@dadlnet.dk side 1 Foretræde for Folketingets Kulturudvalg 26. september Vision for lokal-tv i Mux

Læs mere

6. juni Boxer TV A/S Langebrogade 1, København K. Att.: Adm. direktør Ulf Lund

6. juni Boxer TV A/S Langebrogade 1, København K. Att.: Adm. direktør Ulf Lund 6. juni 2018 Radio- og tv-nævnet Boxer TV A/S Langebrogade 1, 1. 1411 København K Att.: Adm. direktør Ulf Lund H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 rtv@slks.dk www.slks.dk Tilladelse

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 09-06-2019 13:58:23 Indsendt af: Referencenummer: 1185036 NemID Serienummer: 56D8A2B0 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

Bilag 4: Udkast til programtilladelse for sendemulighed med en kapacitet på 128 kbit/s

Bilag 4: Udkast til programtilladelse for sendemulighed med en kapacitet på 128 kbit/s Bilag 4: Udkast til programtilladelse for sendemulighed med en kapacitet på 128 kbit/s RADIO- OG TV-NÆVNET Tilladelse til programvirksomhed på sendemulighed Y med en kapacitet på 128 kbit/s (kaldet DAB

Læs mere

Vejledning for tilladelseshavere om programvirksomhed i MUX 1

Vejledning for tilladelseshavere om programvirksomhed i MUX 1 Radio- og tv-nævnet Maj 2018 Vejledning for tilladelseshavere om programvirksomhed i MUX 1 Side 1 af 17 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Programtilladelsen og generelle krav... 3 2.1. Udstedelse

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 07-06-2019 13:37:01 Indsendt af: Referencenummer: 1184648 NemID Serienummer: 56D8A2B0 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 8-6-219 16:56:52 Indsendt af: Referencenummer: 1184945 NemID Serienummer: 4B8ED218 Udsteder: CN=TRUST248 OCES Primary CA, O=TRUST248, C=DK Emne: CN=TRUST248

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 12-06-2019 17:28:16 Indsendt af: Referencenummer: 1186098 NemID Serienummer: 56D8A2B0 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 12-06-2019 14:55:20 Indsendt af: Referencenummer: 1186015 NemID Serienummer: 5A49275A Udsteder: CN=TRUST2408 OCES CA III, O=TRUST2408, C=DK Emne: CN=Henrik

Læs mere

København den 22. januar 2004

København den 22. januar 2004 RADIO- OG TV-NÆVNET 1.Lokalradioforeningen Max FM 2.Storradionævnet for v/ Stig Hartvig Nielsen Kronjylland/Djursland Hovedvejen 17, Kousted Kulturel Forvaltning 8900 Randers Laksetorvet 8900 Randers København

Læs mere

Boxer TV A/S Langebrogade 6E, 1 Postboks København K. Boxer TV A/S' henvendelse om ændring af krav om programpakker

Boxer TV A/S Langebrogade 6E, 1 Postboks København K. Boxer TV A/S' henvendelse om ændring af krav om programpakker Boxer TV A/S Langebrogade 6E, 1 Postboks 118 1004 København K Radio- og tv-nævnet 21. december 2015 Søren F. Jensen Juridisk specialkonsulent sfj@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.: 3373 33 27 Boxer TV

Læs mere

Oplæg om reglerne om skjult reklame ved Slots- og Kulturstyrelsen

Oplæg om reglerne om skjult reklame ved Slots- og Kulturstyrelsen Oplæg om reglerne om skjult reklame ved Slots- og Kulturstyrelsen Hvad vil jeg fortælle jer om i dag? Reglerne om skjult reklame - Ikkekommerciel lokalradio nu og fra 2018 - Ikkekommerciel lokal-tv - Generelle

Læs mere