Budgetforslag

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Budgetforslag"

Transkript

1 Budgetforslag Indtægter Kontingent Finansielle indtægter Indtægter i alt Udgifter Mødeudgifter Tillidsmandsuddannelse Tillidsmandsinformation Kontingent til andre organisationer Medlemsbladet Dansk Told & Skat Lønninger, TR tillæg m.m Frikøbte tillidsmænd Repræsentation Ejendomsudgifter, Hjalmar Brantings Plads Kontor og administrationsomkostninger Finansielle omkostninger Ekstraordinære udgifter Udgifter i alt Resultat af primære aktiviteter Forudsætninger for og nærmere specifikation af de enkelte poster fremgår af de følgende sider. Ved budgetteringen af udgifterne er der under flere af punkterne sket en opdeling i "faste udgifter" og "variable udgifter". Denne opdeling er et udtryk for, at det i højere grad er muligt at "skrue" på de "variable udgifter" i forbindelse med budgettet, hvorimod en række af de "faste udgifter" er udtryk for en omkostning, hvor det ud fra trufne beslutninger er er mere vanskeligt at ændre på udgiftens størrelse i forbindelse med budgetlægningen. Som tidligere har hovedbestyrelsen lagt vægt på, at resultatet af kongresperioden skal ses samlet. På grund af udviklingen i medlemstallet, vil der opstå underskud løbet af kongresperioden. Hovedbestyrelsen har derfor besluttet, at der medio 2016 iværksættes en drøftelse af forbundets økonomi for perioden , der kan skabe grundlag for beslutninger omkring tilpasning af forbundets økonomi på kongressen i 2018.

2 Kontingenter Kontingent, ordinære medlemmer Kontingent, ekstraordinære medlemmer Kontingent, Seniorforeningen Kontingent i alt Forudsætninger: Ordinære medlemmer Antal Kontingent pr. måned Ekstraordinære medlemmer Antal Kontingent pr. måned Seniorforeningens medlemmer Antal Kontingent pr. år Ved budgettering af antallet af ordinære medlemmer er der taget udgangspunkt i en forsigtig fremskrivning af udviklingen i medlemsantallet på baggrund af medlemmernes aktuelle alder. Ved budgetteringen af antallet af ekstraordinære medlemmer er der taget et forsigtigt udgangspunkt, som indebærer en nedgang i antallet af ekstraordinære medlemmer fra ca. 780 i dag til 650. Kontingentet for ordinære medlemmer stiger ekstraordinært pr. 1. januar 2015 med 13 kr. pr. måned fra 387 kr. til 400 kr. og for ekstraordinære medlemmer med 2 kr. pr. måned fra 128 kr. til 130 kr. Det indgår samtidig, at medlemsbetalingen til gruppelivsforsikringen og forsikringen ved kritisk sygdom nedsættes med 8 kr. pr måned med uændret dækning. Medlemmerne vil derfor alene opleve en nettostigning på 5 kr. pr. måned. Vedtægternes automatiske regulering af kontingentet på baggrund af lønudviklingen forventes at udløse en årlig stigning på 1% pr. 1. juni i 2015, 2016 og Det budgetterede kontingent i 2016 og 2017 er derfor et vægtet gennemsnit over året.

3 Mødeudgifter "Faste udgifter" Kongres Repræsentantskab "Variable udgifter" Aktiviteter i valgenheder Aktiviteter i kredse Aktiviteter i TR fora Hovedbestyrelse TR konferencer Udvalg Kredse, transportudgifter m.v Medlemsmøder Møder med samarbejdsparter m.v Internationalt samarbejde, NSO, NTO og UFE Mødeudgifter i alt Ved budgettering af udgifter til kongres og repræsentantskab er der taget udgangspunkt i udgiftsniveauet fra den nuværende kongresperiode men med det mindre antal deltagere, som er en konsekvens af forbundets nye tillidsrepræsentantstruktur. Ved budgettering af hovedbestyrelsesmøder er der taget udgangspunkt i 7 dagsmøder på Hjalmar Brantings Plads, samt 3 to dagsmøder med overnatning. Der budgetteres med afholdelse af en to dags tillidsrepræsentantkonference i 2015 og i 2016 og en en dags konference i 2017, som er kongresår. Valgenhederne modtager et dispositionsbeløb på 180 kr. pr. medlem ved årets indgang. Kredsenes mødeudgifter er budgetteret ud fra afholdelse af op til 10 møder pr. år, hvor der afsættes 100 kr. pr. bestyrelsesmedlem til forplejning. Hertil kommer kr. pr. år til repræsentantskabsmøde/generalforsamling pr. kreds. Til TR fora afsættes der kr. pr. år til hvert forum til forplejning i forbindelse med møder, da det forudsættes, at møderne i øvrigt i vidt omfang afholdes elektronisk og/eller i forbindelse med forbundets konferencer m.v. Til forbundets interne udvalg er der budgetteret med 4 møder pr. år, hvor der afsættes 100 kr. pr. gang til forplejning pr. deltager samt 1000 kr. pr. gang pr. deltager til transport. Der budgetteres med følgende antal medlemmer i udvalgene: Arbejdsmiljøudvalget Op til 6 Kompetenceudvalget Op til 10 Skatte og Afgiftsudvalget Op til 6 Inddrivelsesudvalget Op til 6 Toldudvalget Op til 6

4 Koordinationsudvalget Op til 10 Feriehusudvalget Op til 6 Kredsenes transportudgifter budgetteres ud fra tallene fra Samtransport forudsættes benyttet i størst muligt omfang. Øvrige mødeudgifter er budgetteret ud fra tallene fra 2013 med relevante justeringer af aktivitetsniveau på baggrund af bl.a. ny struktur.

5 Tillidsmandsuddannelse "Variable udgifter" Tillidsmandsuddannelse Tillidsmandsuddannelse i alt Ved budgetteringen er der taget udgangspunkt i, at der årligt kan afholdes 2 kurser af 3 dages varighed med 15 deltagere på hvert.

6 Tillidsmandsinformation "Variable udgifter" TR info Medlemsrettede gaver Tillidsmandsinformation i alt Posten TR info indeholder en række omkostninger, der helt eller delvist kan henføres til kommunikationen med forbundets tillidsrepræsentanter bl.a. udgifter til porto i sekretariatet. De medlemsrettede gaver er primært gaver i forbindelse med medlemmernes jubilæer i SKAT samt ved afsked fra SKAT. Valgenheden kan disponere over 500 kr. til en samlet gave fra forbundet ved pension, afsked samt 25, 40 og 50 års jubilæer.

7 Kontingent til andre organisationer "Faste udgifter" CO "Variable udgifter" UFE Arbejdsskade/socialrådgiverordning Kontingent til andre organisationer i alt Kontingentet til CO 10 er budgetteret ud fra den forventede udvikling i medlemstallet. vil betyde en reduktion af forbundets kontingent også som konsekvens af det faldende medlemstal. Kontingentet til CO 10 indeholder også kontingentet til hovedorganisationen FTF, da organisationerne i CO 10 kollektiv er medlem af FTF. Kontingentet til UFE er afhængigt af medlemsantallet. Da der er budgetteret med et kontingent på det nuværende niveau, kan der blive tale om et mindreforbrug på kontoen ved medlemsnedgang i forbundet. Kontingent til arbejdsskade /socialrådgiverordning er forbundets kontingent til FTF for deltagelse i disse ordninger. Der er taget udgangspunkt i det nuværende niveau med en mindre regulering på baggrund i det faldende medlemstal.

8 Medlemsbladet Dansk Told & Skat "Faste udgifter" Dansk Told & Skat Medlemsbladet Dansk Told & Skat i alt Der er budgetteret med, at Dansk Told & Skat udkommer med 6 numre i hvert af de tre år.

9 Lønninger m.m. "Faste udgifter" Fast løn Kontorhjælp Lønsumsafgift og andre off. Bidrag Uddannelse Fysioterapeut Frokostordning, møder m.v Honorar, Hovedbestyrelsen Honorar, TR tillæg Honorar, Revisorer Lønninger m.m Ved budgetteringen er der taget udgangspunkt det nuværende lønniveau og en bemanding af sekretariatet som følger: En fuldtidsfrikøbt forbundsformand. En deltidsfrikøbt næstformand En redaktør Fire faglige sekretærer Fire konsulenter, hvoraf den ene kun har en mindre delvis ansættelse i forbundet. Fast løn indeholder også pension til medarbejderne henholdvis den pensionsindbetaling, der sker til SKAT for de medarbejdere, der har orlov fra SKAT samt den supplerende pensionsindbetaling til PFA Pension. Udgiften til fysioterapeut er til massageordning for sekretariatets medarbejdere. Udgiften til frokost er dels sekretariatets frokostordning, hvor medarbejderne betaler 400 kr. pr. måned for at deltage. Dels udgifter til morgenmad, frokost m.v. i forbindelse med møder afholdt i forbundets hus. Honorar til hovedbestyrelsen er budgetteret med i gennemsnit kr. til hovedbestyrelsesmedlemmerne bortset fra forbundsformanden og formanden for Seniorkredsen. Der foretages ikke modregning for TR tillæg fra SKAT. Den endelige fordeling af tillæg til hovedbestyrelsesmedlemmerne foretages på det konstituerende møde. Honorar til interne revisorer er budgetteret uændret. Til TR tillæg afsættes der 33 tillæg á kr., som hovedbestyrelsen disponerer anvendelsen af. Der er ikke modregning af tillæg fra SKAT.

10 Frikøbte tillidsmænd "Variable udgifter" Frikøb tillidsmænd Frikøb tillidsmænd i alt Udgifterne til frikøb af forbundets tillidsrepræsentanter er budgetteret ud fra et uændret aktivitetsniveau.

11 Repræsentation "Variable udgifter" Repræsentation Gaver Repræsentation i alt Udgifterne til gaver består først og fremmest af en årlig julegave til forbundets tillidsrepræsentanter samt gaver i forbindelse med særlige mærkedage.

12 Ejendomsudgifter, Hjalmar Brantings Plads "Faste udgifter" Renteudgift El, varme og vand Rengøring Ejendomsservice Linned Reparation Forsikringer m.v Ejendomsskat og renovation Ejendomsudgifter i alt Udgifterne til forbundets ejendom på Hjalmar Brantings Plads er budgettet ud fra det nuværende nivau. Der er ikke optaget prioritetslån i forbundets ejendom, da anskaffelse, renovering og vedligeholdelse løbende er afholdt af formuen. Da huset tjener til sikkerhed for forbundets kassekredit, er de mulige renteudgifter i forbindelse med træk på kassekreditten medtaget under ejendommen. Der forventes dog kun et begrænset behov for træk på kassekreditten i den kommende kongresperiode.

13 Kontor og administrationsomkostninger "Faste udgifter" IT udgifter Telefoni og internet Udgifter vedrørende kontoret Forsikring Revision Kranse Avis, bøger m.v Kontoromkostninger i alt Ved budgettering af kontor og administrationsomkostninger er der taget udgangspunkt i det nuværende aktivitetsniveau og den forventede stigning i forbindelse med de enkelte omkostninger. Udgifter vedrørende kontoret indeholder bl.a. udgifter til kopimaskine, tyverialarm, planteservice samt husets drift i øvrigt. Udgifter til kranse vedrører den krans, som forbundet giver i forbindelse med ordinære medlemmers dødsfald. Advokatudgifter forudsættes afholdt direkte over Beredskabskassen efter beslutning i Hovedbestyrelsen. Kongressen fastsætter efter indstilling fra hovedbestyrelsen en limit på advokatudgifter i den enkelte sag, som kun kan overstiges i ganske særlige tilfælde efter konkret beslutning i hovedbestyrelsen.

14 Finansielle omkostninger Renteudgifter Finansielle omkostninger i alt Renteudgifter i forbindelse med periodevise træk på forbundets kassekredit.

15 Ekstraordinære udgifter Ekstraordinære udgifter Ekstraordinære udgifter i alt Hovedbestyrelsen har ønsket af afsætte en "buffer" til ekstraordinære udgifter, som det ikke er muligt at forudsætte i forbindelse med budgetteringen. Det kunne f.eks. være, hvis der bliver behov for at gennemføre en ekstraordinær tillidsrepræsentantkonference eller en ekstraordinær kongres et år eller øvrige udgifter bliver større end forventet.

Budgetforslag i kr.

Budgetforslag i kr. Budgetforslag 2018 2020 i 1.000 kr. Indtægter Kontingent 44.396.000 14.150.000 14.789.000 15.457.000 Finansielle indtægter 285.000 95.000 95.000 95.000 Indtægter i alt 44.681.000 14.245.000 14.884.000

Læs mere

9.1. Ifølge FTF s vedtægter 39 stk. 1 fastsætter den ordinære kongres endeligt kontingent på baggrund af et rammebudget.

9.1. Ifølge FTF s vedtægter 39 stk. 1 fastsætter den ordinære kongres endeligt kontingent på baggrund af et rammebudget. 9.1 Ad dagsordenens punkt 9: FASTSÆTTELSE AF KONTINGENT Ifølge FTF s vedtægter 39 stk. 1 fastsætter den ordinære kongres endeligt kontingent på baggrund af et rammebudget. Under henvisning hertil vedlægges

Læs mere

Forslag til budget samt fastsættelse af kontingent for perioden 1. april 2005 31. marts 2006

Forslag til budget samt fastsættelse af kontingent for perioden 1. april 2005 31. marts 2006 KTO REPRÆSENTANTSKABET Møde: 16. december 2004 Punkt: 5 Bilagsantal: 2 Emne: Sagsfremstilling: Forslag til budget samt fastsættelse af kontingent for perioden 1. april 2005 31. marts 2006 Vedlagt følger

Læs mere

Forslag til budget samt fastsættelse af kontingent for perioden 1. april marts 2004

Forslag til budget samt fastsættelse af kontingent for perioden 1. april marts 2004 KTO REPRÆSENTANTSKABET Møde: 17. december 2002 Punkt: 5 Bilagsantal: 2 Emne: Forslag til budget samt fastsættelse af kontingent for perioden 1. april 2003 31. marts 2004 Sagsfremstilling: Vedlagt følger

Læs mere

I budgettet er kontingentet fastholdt på de nuværende 518 kr. for ordinære medlemmer.

I budgettet er kontingentet fastholdt på de nuværende 518 kr. for ordinære medlemmer. 4.1 1/6 EMNE Forslag til budget for 2017-18 FORSLAGSSTILLER Hovedbestyrelsen REGNSKAB X BUDGET RESOLUTION LOVÆNDRING ÆNDRINGSFORSLAG VEDTÆGTSÆNDRING UDTALELSE ØVRIGE FORSLAG ANDET Forslag til budget 2017-18

Læs mere

ADM.GEBYR SÆRLIG FOND Vi hæver administrationsgebyret fra Særlig Fond til det tidligere niveau på dkk årligt.

ADM.GEBYR SÆRLIG FOND Vi hæver administrationsgebyret fra Særlig Fond til det tidligere niveau på dkk årligt. Budget 2019 - HLF I lighed med de seneste års praksis fremlægges et budget for indeværende år og et overslagsbudget for det efterfølgende år, 2020. Budgettet er førstebehandlet 28.november 2018, 2.behandlet

Læs mere

Hovedbestyrelsesreferat

Hovedbestyrelsesreferat Dansk Told & Skatteforbund Hjalmar Brantings Plads 8 Postboks 2507 2100 København Ø Hovedbestyrelsesreferat HB-referat nr. 6/2017 4. august 2017 Ordinært hovedbestyrelsesmøde mandag den 12. juni 2017,

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2017 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2017 31. december 2017 Generalforsamling Onsdag den 7. marts 2018

Læs mere

Budget HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen

Budget HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen Budget 2016 - HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen Som jeg netop har fremlagt er vores regnskaber under pres. Hovedårsagen er ganske enkelt, at vi mister medlemmer. Ikke fordi organisationsgraden forandre

Læs mere

Dansk Told & Skatteforbund CVR-nr Årsregnskab 2013

Dansk Told & Skatteforbund CVR-nr Årsregnskab 2013 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Dansk Told & Skatteforbund

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2014 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2014 31. december 2014 Generalforsamling Tirsdag den 10. marts 2015

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2016 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2016 31. december 2016 Generalforsamling Onsdag den 8. marts 2017

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2013 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2013 31. december 2013 Generalforsamling Tirsdag den 18. marts 2014

Læs mere

Budget HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen

Budget HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen Budget 2017 - HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen 2016 var et år, hvor vi virkelig havde fokus på at begrænse vores driftsudgifter og det er lykkedes efter hensigten. På sidste år generalforsamling

Læs mere

. at FTF's kontingent reguleres med Vzaf udviklingen i nettoprisindeket, oj

. at FTF's kontingent reguleres med Vzaf udviklingen i nettoprisindeket, oj 1.1 KONGRESI5 - TII Ad dagsordenens punkt 1: FASTSÆTTELSE AF KONTINGENT Ifølge FTF's vedtægter 5 39 stk. 1 fastsætter den ordínære kongres endeligt kontingent på baggrund af et rammebudget. Under henvisning

Læs mere

FORSLAG TIL BUDGET Centralforeningen for Stampersonel

FORSLAG TIL BUDGET Centralforeningen for Stampersonel FORSLAG TIL BUDGET 2019 2022 Centralforeningen for Stampersonel SAMMENHOLD STYRKER 2 3 Forord Kære delegerede På de følgende sider præsenteres hovedbestyrelsens forslag til budget for den kommende kongresperiode

Læs mere

Bemærkninger til perioderegnskab for regnskabet Bilag til bemærkninger til perioderegnskab for

Bemærkninger til perioderegnskab for regnskabet Bilag til bemærkninger til perioderegnskab for Perioderegnskab for perioden 1.1 30.9.2018 Blad Bemærkninger til perioderegnskab for regnskabet 1.1.2018 30.9.2018 4 sider Bilag til bemærkninger til perioderegnskab for 1.1.2018 30.9.2018 1 side Perioderegnskabet

Læs mere

Budget 2014 FSL Side 1

Budget 2014 FSL Side 1 Budget 2014 FSL Side 1 INDTÆGTER KONTINGENT 10200 Kontingent 46.907.000 45.647.000 44.689.745,00 10201 Afskrevet kontingent 0-146.474,00 Nedsættelse af kont. for ledige 0-206.000 10300 Kredskontingent

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2015 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2015 31. december 2015 Generalforsamling Onsdag den 9. marts 2016

Læs mere

ORGANISTFORENINGENS REGNSKAB FOR 2018

ORGANISTFORENINGENS REGNSKAB FOR 2018 ORGANISTFORENINGENS REGNSKAB FOR 2018 Resultatopgørelse 1. januar - 31. december Note 2018 Budget 2018 2017 (ej revideret) 1 Kontingentindtægter 2.646.433 2.586.000 2.533.687 Bruttoresultat 2.646.433 2.586.000

Læs mere

Stiftende Generalforsamling 2012

Stiftende Generalforsamling 2012 Stiftende Generalforsamling 2012 5. marts 2012 Under forudsætning af, at punktet vedr. sammenlægning bliver godkendt på generalforsamling 2012 i både Allerød Lærerforening og Hørsholm Lærerforening indkaldes

Læs mere

Generalforsamling Ordinær generalforsamling i Fjordkredsen, kreds 122 afholdes torsdag den 23. marts 2017 kl i Højmark forsamlingshus.

Generalforsamling Ordinær generalforsamling i Fjordkredsen, kreds 122 afholdes torsdag den 23. marts 2017 kl i Højmark forsamlingshus. Fjordkredsen Generalforsamling 2017 Ordinær generalforsamling i Fjordkredsen, kreds 122 afholdes torsdag den 23. marts 2017 kl. 17.00 i Højmark forsamlingshus. Foreløbig dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Dansk Socialrådgiverforening Repræsentantskabsmøde November 2010

Dansk Socialrådgiverforening Repræsentantskabsmøde November 2010 Side: 1 af 5 Emne: Forslag til budget 2011 og 2012 Ændringsforslag til Orienteringsbilag vedr. Lovændring Forslagsstiller: Vedtægtsændring Hovedbestyrelsen Resolution Udtalelse Øvrige forslag Vedtaget

Læs mere

Hovedbestyrelsesreferat

Hovedbestyrelsesreferat Dansk Told & Skatteforbund Hjalmar Brantings Plads 8 Postboks 2507 2100 København Ø Hovedbestyrelsesreferat HB-referat nr. 9/2017 30. oktober 2017 Ordinært hovedbestyrelsesmøde onsdag den 13. september

Læs mere

ORGANISTFORENINGENS REGNSKAB 2014

ORGANISTFORENINGENS REGNSKAB 2014 ORGANISTFORENINGENS REGNSKAB RESULTATOPGØRELSE 1. JANUAR - 31. DECEMBER 1 Kontingentindtægter m.m. 2.711.395 2.711.000 2.760.926 Omkostninger 2 Kontingentudgifter -277.869-318.000-291.370 3 PO-bladet -92.954-149.000-112.039

Læs mere

Hovedbestyrelsesreferat

Hovedbestyrelsesreferat Dansk Told & Skatteforbund Hjalmar Brantings Plads 8 Postboks 2507 2100 København Ø Hovedbestyrelsesreferat HB-referat nr. 11/2017 31. oktober 2017 Ekstraordinært hovedbestyrelsesmøde mandag den 25. september

Læs mere

Hovedbestyrelsesreferat

Hovedbestyrelsesreferat Dansk Told & Skatteforbund Hjalmar Brantings Plads 8 Postboks 2507 2100 København Ø Hovedbestyrelsesreferat HB-referat nr. 2/2015 12. februar 2015 Ordinært hovedbestyrelsesmøde mandag den 2. februar 2015,

Læs mere

Resultatopgørelse 1. januar december

Resultatopgørelse 1. januar december Resultatopgørelse 1. januar - 31. december Note 2017 Budget 2017 2016 2 Kontingentindtægter 2.533.687 2.526.999 2.554.154 Bruttoresultat 2.533.687 2.526.999 2.554.154 3 Kontingentudgifter -303.305-300.000-287.811

Læs mere

Kolonihaveforbundet for DK. BudgetKontrol Dato 23/ :25 Side 1

Kolonihaveforbundet for DK. BudgetKontrol Dato 23/ :25 Side 1 Kontrol Dato 23/05-12 14:25 Side 1 Denne måned måneden År til dato år t da LØNNINGER M.M. 1101 Funktionærløn 503.261,97 486.800,00 16.461,97 557.721,54 1.593.600,00-1.035.878,46 1103 Pensionsydelser-personale

Læs mere

Resultatopgørelse 1. januar december

Resultatopgørelse 1. januar december Resultatopgørelse 1. januar - 31. december Note 2016 Budget 2016 2015 2 Kontingentindtægter 2.554.154 2.598.000 2.633.133 Bruttoresultat 2.554.154 2.598.000 2.633.133 3 Kontingentudgifter -287.811-300.000-318.146

Læs mere

Budgettet er blevet tilpasset på områder, hvor der historisk har været et mindre forbrug end budgetteret.

Budgettet er blevet tilpasset på områder, hvor der historisk har været et mindre forbrug end budgetteret. SIDE 1/6 EMNE Budget for 2019 og 2020 FORSLAGSSTILLER Hovedbestyrelsen REGNSKAB BUDGET X RESOLUTION LOVÆNDRING ÆNDRINGSFORSLAG VEDTÆGTSÆNDRINGER UDTALELSE ØVRIGE FORSLAG ANDET Forslag til budget 2019-20

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 ONSDAG DEN 12. MARTS KL. 17.30 TRE FALKE SKOLEN SØNDERJYLLANDS ALLÉ 4 2000 FREDERIKSBERG DET HANDLER OM DIN HVERDAG Indholdsfortegnelse: Dagsorden Fastlæggelse af forretningsorden

Læs mere

Hovedbestyrelsesreferat

Hovedbestyrelsesreferat Dansk Told & Skatteforbund Hjalmar Brantings Plads 8 Postboks 2507 2100 København Ø Hovedbestyrelsesreferat HB-referat nr. 2/2018 1. marts 2018 Ordinært hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 6. februar 2018,

Læs mere

Hovedbestyrelsesreferat

Hovedbestyrelsesreferat Dansk Told & Skatteforbund Hjalmar Brantings Plads 8 Postboks 2507 2100 København Ø Hovedbestyrelsesreferat HB-referat nr. 13/2017 4. december 2017 Ordinært hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 7. november

Læs mere

BUDGET 2017 D. 18. oktober

BUDGET 2017 D. 18. oktober BUDGET 2017 D. 18. oktober 2016 1 Forudsætninger: Kontingentindtægter Medlemstallet d. 14. september 2016 danner grundlag for kontingenstfastsættelsen. Vi forventer en medlemstilbagegang på 1%, svarende

Læs mere

Endelig har kredsens eksterne revisor Net- Revision v/ reg. revisor Mads Bødker revideret årsregnskabet for 2017 og underskrevet en blank påtegning.

Endelig har kredsens eksterne revisor Net- Revision v/ reg. revisor Mads Bødker revideret årsregnskabet for 2017 og underskrevet en blank påtegning. 1 Lærerkreds Nord udarbejder hvert år en årsrapport indeholdende påtegninger, årsregnskab m. balance og noter, samt regnskab for Særlig Fond. Årsrapporten er tilgængelig på kredsens hjemmeside. Derfor

Læs mere

Midtvendsyssels Lærerkreds. Særlig Fond

Midtvendsyssels Lærerkreds. Særlig Fond Kreds 150 af Danmarks Lærerforening og Særlig Fond Grønnegade 52 9700 Brønderslev Årsregnskab 2015 Godkendt på kredsens ordinære generalforsamling, den 15/3-2016 ------------------------------- dirigent

Læs mere

Kontingentet foreslås uændret i 2016, men med medlemstal for nedadgående (forventer 100 færre om 10 år!) efterlader det på kort sigt 2 muligheder:

Kontingentet foreslås uændret i 2016, men med medlemstal for nedadgående (forventer 100 færre om 10 år!) efterlader det på kort sigt 2 muligheder: Budget 2015 - HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen Vores regnskab for 2014 tegner driftens new-normal efter vores store investering i 2013, lejligheden. Vi har fortsat, som forventet, et underskud på

Læs mere

BUDGET FOR ÅRET 2018 FOA FREDERIKSSUND

BUDGET FOR ÅRET 2018 FOA FREDERIKSSUND BUDGET FOR ÅRET 2018 Vedtaget på afdelingsbestyrelsesmødet den 30. januar 2018, med yderligere mailtilkendegivelse fra bestyrelsesmedlemmer som ikke var tilstede - Samt godkendt på ekstra ordinær generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Fjordkredsen Generalforsamling 2018 Trine Ørskov, formand for Børne & Familieudvalget fortæller om udvalgets visioner og planer for folkeskolen fra 17.00 ca. 17.30. Ordinær generalforsamling i Fjordkredsen,

Læs mere

BUDGET FOR ÅRET 2014 FOA FREDERIKSSUND - NORDSJÆLLAND

BUDGET FOR ÅRET 2014 FOA FREDERIKSSUND - NORDSJÆLLAND BUDGET FOR ÅRET 2014 FOA FREDERIKSSUND - NORDSJÆLLAND Vedtaget på afdelingsbestyrelsesmødet den 26. september 2013 Noter Budget 2012 Budget 2013 Budget 2014 1 I alt indtægter -8.498.366-8.194.400-8.487.300

Læs mere

Budget Afdeling 1 Højvangen. Huslejeforhøjelse 0,54% Stil dig her og vælg "Indsæt", "Billede". Vælg herefter afdelingens billede A

Budget Afdeling 1 Højvangen. Huslejeforhøjelse 0,54% Stil dig her og vælg Indsæt, Billede. Vælg herefter afdelingens billede A Budget 2020 Afdeling 1 Højvangen Stil dig her og vælg "Indsæt", "Billede". Vælg herefter afdelingens billede A Afdelingsbestyrelsen har i samarbejde med administrationen udarbejdet dette forslag til budget.

Læs mere

Frederiksberg Kommunelærerforening

Frederiksberg Kommunelærerforening Frederiksberg Kommunelærerforening Generalforsamling Torsdag d. 21. marts 2013 kl. 17.30 Skolen ved Nordens Plads 1 Indholdsfortegnelse Dagsorden Side 2 Fastlæggelse af forretningsorden for FKF s generalforsamling

Læs mere

BUDGET FOR ÅRET 2019 FOA FREDERIKSSUND

BUDGET FOR ÅRET 2019 FOA FREDERIKSSUND BUDGET FOR ÅRET 2019 Vedtaget på afdelingsbestyrelsesmødet den 11. september 2018 Noter Budget 2017 Budget 2018 Budget 2019 1 I alt indtægter -8.632.270-8.499.795-8.552.711 2 I alt lønninger 6.496.151

Læs mere

Tandlægernes Tryghedsordninger. Budget 2015 og 2016

Tandlægernes Tryghedsordninger. Budget 2015 og 2016 Tandlægernes Tryghedsordninger Budget 2015 og 2016 Budget for 2015 og 2016 1.000 kr. Noter Regnskab 2013 budget 2014 budget 2015 budget 2016 Resultat Bidrag fra omsætning med Sygesikringen 1 33.483 37.778

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende Århus Kredsforening. Økonomisk beretning fra FADL, Aarhus Kredsforening. Aarhus, Kære Medlemmer,

Foreningen af Danske Lægestuderende Århus Kredsforening. Økonomisk beretning fra FADL, Aarhus Kredsforening. Aarhus, Kære Medlemmer, Økonomisk beretning fra FADL, Aarhus Kredsforening Kære Medlemmer, Aarhus, Det er en fornøjelse at kunne sætte jer ind i foreningsåret 2013/2014 set fra et økonomisk perspektiv. Som altid præsenteres her

Læs mere

Budget Afdeling 15. Huslejeforhøjelse 5,78% Lavendelvej, Violvej m.fl.

Budget Afdeling 15. Huslejeforhøjelse 5,78% Lavendelvej, Violvej m.fl. Budget 2020 Afdeling 15 Lavendelvej, Violvej m.fl. Stil dig her og vælg "Indsæt", "Billede". Vælg herefter afdelingens billede A Afdelingsbestyrelsen har i samarbejde med administrationen udarbejdet dette

Læs mere

Hærens Konstabel- og Korporalforening

Hærens Konstabel- og Korporalforening Økonomisk beretning 2009 Hærens Konstabel- og Korporalforening Økonomisk beretning Økonomisk udvikling fra 2007 til 2008 3 Nøgletal 3 Flere indtægter 4 Medlemsudviklingen i 2009 5 Flere udgifter 5 Anvendelsen

Læs mere

Århus Lærerforening D.L.F. kreds 133. Fondsreg.nr. 100.540

Århus Lærerforening D.L.F. kreds 133. Fondsreg.nr. 100.540 Århus Lærerforening D.L.F. kreds 133 Fondsreg.nr. 100.540 Indhold Styrelsens underskrifter 2 Kritisk revisors påtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning 3 Resultatopgørelse for året 1. januar til 31.

Læs mere

Endeligt Budget 14 Regnskab 13. Konto Navn Budget 2015 INDTÆGTER

Endeligt Budget 14 Regnskab 13. Konto Navn Budget 2015 INDTÆGTER Konto Navn Budget 2015 INDTÆGTER Endeligt Budget 14 Regnskab 13 KONTINGENT - note 1 10200 Kontingent 49.685.000 46.907.000 47.755.412 10201 Afskrevet kontingent -40.000 0-244.851 10300 Kredskontingent

Læs mere

Gennemgang af regnskab 2012 og budgetforslag 2013-2015. Fængselsforbundets HB-møde Middelfart 22. og 23. april 2013

Gennemgang af regnskab 2012 og budgetforslag 2013-2015. Fængselsforbundets HB-møde Middelfart 22. og 23. april 2013 Gennemgang af regnskab 2012 og budgetforslag 2013-2015 Fængselsforbundets HB-møde Middelfart 22. og 23. april 2013 Indtægter Regnskab 2012 Budget 2013 (godkendt feb.2012) -Revideret budget 2013 Budget

Læs mere

Vedtægter for Favrskov Lærerforening

Vedtægter for Favrskov Lærerforening Vedtægter for Favrskov Lærerforening 1 Hjemsted Kredsens navn er Favrskov Lærerforening. Den udgør kreds 137 af Danmarks Lærerforening. Kredsen har hjemsted i Favrskov kommune. 2 Formål Kredsens formål

Læs mere

Budget Hovedforeningen

Budget Hovedforeningen Budget Hovedforeningen Antal Bruttoetage- Á leje- Antal lejelejemål areal i alt (m2) målsenhed målsenheder Lejligheder 3.915 309.145,0 1 3.915,0 Ældreboliger 48 3.216,0 1 48,0 Ungdomsboliger 161 6.064,8

Læs mere

Resultatopgørelse 1. januar - 31. december 2009

Resultatopgørelse 1. januar - 31. december 2009 Resultatopgørelse 1. januar - 31. december 2009 1. Kontingentindtægter m.m. 2.367.596 2.318 2.223 2. Kontingentudgifter -356.020-359 -352 3. Mødeudgifter m.m. -486.319-464 -403 4. Sekretariatslønninger

Læs mere

BUDGET FOR ÅRET 2016 FOA FREDERIKSSUND

BUDGET FOR ÅRET 2016 FOA FREDERIKSSUND BUDGET FOR ÅRET 2016 FOA FREDERIKSSUND Vedtaget på afdelingsbestyrelsesmødet den 29. september 2015 Noter Budget 2014 Budget 2015 Budget 2016 1 I alt indtægter -8.487.300-8.540.712-8.572.264 2 I alt lønninger

Læs mere

TANDLÆGERNES TRYGHEDSORDNINGER

TANDLÆGERNES TRYGHEDSORDNINGER 2,75% 2,75% 2,75% 2,75% Bidrag fra omsætning iht. Tandlægeoverenskomsten 1 42.027 35.750 42.000 42.500 5 ydelser 2-30.735-35.000-40.000-40.650 Indtægter Dagpengeordningen 11.292 750 2.000 1.850 Administrationsbidrag

Læs mere

BUDGET FOR ÅRET 2017 FOA FREDERIKSSUND

BUDGET FOR ÅRET 2017 FOA FREDERIKSSUND BUDGET FOR ÅRET 2017 FOA FREDERIKSSUND Vedtaget på afdelingsbestyrelsesmødet den 19. oktober 2016 Noter Budget 2015 Budget 2016 Budget 2017 1 I alt indtægter -8.540.712-8.572.264-8.632.270 2 I alt lønninger

Læs mere

Almen boligorganisation Aarhus Budgetoplæg 2019

Almen boligorganisation Aarhus Budgetoplæg 2019 Almen boligorganisation Aarhus Budgetoplæg Konto Note Specifikation Regnskab Budget Budget Afvigelse 2017 2018 Udgifter Ordinære udgifter 501 * Bestyrelsesvederlag m.v. 360.200,00 368.000 372.000 4.000

Læs mere

TANDLÆGERNES TRYGHEDSORDNINGER

TANDLÆGERNES TRYGHEDSORDNINGER 2,75% 2,75% 2,75% 2,75% Bidrag fra omsætning med Sygesikringen 1 34.100 34.800 35.750 5 ydelser 2-34.000-35.000 0-35.000 Indtægter Dagpengeordningen 100-200 0 750 Administrationsbidrag Tryghedsordninger

Læs mere

Endelig har kredsens eksterne revisor Net- Revision v/ reg. revisor Mads Bødker revideret årsregnskabet for 2017 og underskrevet en blank påtegning.

Endelig har kredsens eksterne revisor Net- Revision v/ reg. revisor Mads Bødker revideret årsregnskabet for 2017 og underskrevet en blank påtegning. 1 Ændring i kredsens regnskabspraksis Fra og med i år bliver der udarbejdet en årsrapport indeholdende påtegninger, årsregnskab m. balance og noter, samt regnskab for Særlig Fond. Årsrapporten er tilgængelig

Læs mere

Forslag til ændring af Dansk Told & Skatteforbunds vedtægter på den ekstraordinære kongres 23. oktober 2013 (Strukturpakken)

Forslag til ændring af Dansk Told & Skatteforbunds vedtægter på den ekstraordinære kongres 23. oktober 2013 (Strukturpakken) Forslag til ændring af Dansk Told & Skatteforbunds vedtægter på den ekstraordinære kongres 23. oktober 2013 (Strukturpakken) 1 1. Forbundets navn og hjemsted Nuværende formulering: Forbundets navn er "DANSK

Læs mere

Vedtægter for Favrskov Lærerforening

Vedtægter for Favrskov Lærerforening Vedtægter for Favrskov Lærerforening 1 Hjemsted Kredsens navn er Favrskov Lærerforening. Den udgør kreds 137 af Danmarks Lærerforening. Kredsen har hjemsted i Favrskov kommune. 2 Formål Kredsens formål

Læs mere

BUDGET 2019 D

BUDGET 2019 D BUDGET 2019 D. 1.10.2019 1 Forudsætninger: Kontingentindtægter Medlemstallet d. 1.10.2019 danner grundlag for kontingenstfastsættelsen. Vi har i budget 2019 budgetlagt med en forventet medlemstilbagegang

Læs mere

Skærbæk Boligforening

Skærbæk Boligforening Skærbæk Boligforening LBF - selskabsnr. 8026 Forslag til budget for 01.01.2019-31.12.2019 Organisationsbestyrelsen har i samarbejde med administrationen udarbejdet dette forslag til budget for næste år.

Læs mere

Budget 2014. Smallegade 4 7400 Herning. Udarbejdet september 2013. Godkendt på bestyrelsesmøde den 25/9 2013

Budget 2014. Smallegade 4 7400 Herning. Udarbejdet september 2013. Godkendt på bestyrelsesmøde den 25/9 2013 Budget 2014 Smallegade 4 7400 Herning Udarbejdet september 2013 Godkendt på bestyrelsesmøde den 25/9 2013 Budgetforudsætninger for driftsbudgettet Nærværende budget 2014 er udarbejdet af Alex Nielsen og

Læs mere

BUDGET FOR ÅRET 2015 FOA FREDERIKSSUND

BUDGET FOR ÅRET 2015 FOA FREDERIKSSUND BUDGET FOR ÅRET 2015 FOA FREDERIKSSUND Vedtaget på afdelingsbestyrelsesmødet den 22. september 2014 Noter Budget 2013 Budget 2014 Budget 2015 1 I alt indtægter -8.194.400-8.487.300-8.540.712 2 I alt lønninger

Læs mere

Indstilling til kongressen vedrørende LO s økonomi og kontingent

Indstilling til kongressen vedrørende LO s økonomi og kontingent 1 1 1 1 1 1 1 1 0 1 Dagsordenspunkt 1 Indstilling til kongressen vedrørende LO s økonomi og kontingent Kongressen skal jf. LO s love, stk. 1, fastsætte et årligt kontingent pr. medlem for den kommende

Læs mere

REGNSKAB FOR 2018 VEDR. KREDS 71

REGNSKAB FOR 2018 VEDR. KREDS 71 REGNSKAB FOR 2018 VEDR. KREDS 71 Resultatopgørelse for perioden 1/1-31/12 2018 Note Kontingentindtægter: Regnskab 18 Budget 18 Regnskab 17 Kontingent F1, 2, 4 og 6 1.320.708 1.446.900 1.066.100 Kontingenttilskud

Læs mere

Hovedbestyrelsesreferat

Hovedbestyrelsesreferat Dansk Told & Skatteforbund Hjalmar Brantings Plads 8 Postboks 2507 2100 København Ø Hovedbestyrelsesreferat HB-referat nr. 7/2015 7. september 2015 Ordinært hovedbestyrelsesmøde mandag den 24. august 2015,

Læs mere

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening NAVN OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Langelands Svømmehalsforening. Foreningen har hjemsted i Langeland Kommune. Det er foreningens formål at bistå med etablering

Læs mere

Vedtægter for Personaleforeningen i LB Forsikring A/S.

Vedtægter for Personaleforeningen i LB Forsikring A/S. Vedtægter for Personaleforeningen i LB Forsikring A/S. 1 Stiftelsesdag Foreningen er stiftet den 20. marts 1970. 2 Navn, hjemsted og formål Foreningens navn er Personaleforeningen i LB Forsikring A/S.

Læs mere

Arbejdernes Boligorganisation i Kerteminde

Arbejdernes Boligorganisation i Kerteminde Budgetforslag Side 1 af 13 06-06-2013 Periode: 1. januar - 31. december 2014 Tilsynsførende kommune: Kerteminde Kommune Hans Schacksvej 4 0 0 Tlf. 65151515 Antal Brutto- Á lejemåls- Antal leje- Afdelinger:

Læs mere

GENERALFORSAMLING Torsdag den 14. marts 2019 kl BDO-Loungen, Tingvej 7, 8800 Viborg

GENERALFORSAMLING Torsdag den 14. marts 2019 kl BDO-Loungen, Tingvej 7, 8800 Viborg GENERALFORSAMLING Torsdag den 14. marts 2019 kl. 17.00 BDO-Loungen, Tingvej 7, 8800 Viborg Kl. 16.00 Dørene åbnes Kl. 17.00 Mød Viborg Kommunes nye skolechef Claus Drachmann Kaasby-Wang Kl. 17.30 Spisning

Læs mere

Vedtægter. for Praktiserende Tandlægers Organisation

Vedtægter. for Praktiserende Tandlægers Organisation Vedtægter for Praktiserende Tandlægers Organisation 2015 Praktiserende Tandlægers Organisation Amaliegade 17, DK 1256 København K Telefon: 33 12 00 20 (9.00-16.00) Konto: 9541 0005552737 / 9541 0009700676

Læs mere

Uddannelsesforbundet sammenlægningsudvalget 6. marts 2008 Bilag pkt. 3.4: Rammevedtægter foreninger

Uddannelsesforbundet sammenlægningsudvalget 6. marts 2008 Bilag pkt. 3.4: Rammevedtægter foreninger Uddannelsesforbundet sammenlægningsudvalget 6. marts 2008 Bilag pkt. 3.4: Rammevedtægter foreninger Rammevedtægter for Uddannelsesforbundets lærerforeninger Ifølge punkt 10.3.3. i Uddannelsesforbundets

Læs mere

Midtvendsyssel Lærerkreds. Særlig Fond

Midtvendsyssel Lærerkreds. Særlig Fond Kreds 150 af Danmarks Lærerforening og Særlig Fond Grønnegade 52 9700 Brønderslev Årsregnskab 2016 Godkendt på kredsens ordinære generalforsamling, den 14/3-2017 ------------------------------- dirigent

Læs mere

Forretningsudvalgsmødet den 9. juni 2009, punkt 1 bilag DANMARKS LÆRERFORENING BILAG TIL ÅRSRAPPORT 2008

Forretningsudvalgsmødet den 9. juni 2009, punkt 1 bilag DANMARKS LÆRERFORENING BILAG TIL ÅRSRAPPORT 2008 Forretningsudvalgsmødet den 9. juni 2009, punkt 1 bilag DANMARKS LÆRERFORENING BILAG TIL ÅRSRAPPORT 2008 Regnskab Danmarks Lærerforening pr. 31/12-2008 Side 1 (i 1.000 kr.) (Bilag 1) Specifikation Hovedkassen

Læs mere

Andelsselskabet Klitmøller Vandværk Cvr-nr. 25064917. Årsrapport for 2013

Andelsselskabet Klitmøller Vandværk Cvr-nr. 25064917. Årsrapport for 2013 Cvr-nr. 25064917 Årsrapport for 2013 Indholdsfortegnelse Ledelsespåtegning 3 Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 4 Virksomhedsoplysninger 5 Anvendt regnskabspraksis 6 Resultatopgørelse 8

Læs mere

Vedtægter for Ballerup Lærerforening, Solidaritetsfonden og Kreds 21's Særlige Fond

Vedtægter for Ballerup Lærerforening, Solidaritetsfonden og Kreds 21's Særlige Fond Vedtægter for Ballerup Lærerforening, Solidaritetsfonden og Kreds 21's Særlige Fond Vedtægter for Ballerup Lærerforening 1 Ballerup Lærerforening, som udgør Kreds 21 af Danmarks Lærerforening, med hjemsted

Læs mere

DEN RADIKALE VÆLGERFORENING FOR KØBENHAVN OG FREDERIKSBERG. Årsrapport 2004

DEN RADIKALE VÆLGERFORENING FOR KØBENHAVN OG FREDERIKSBERG. Årsrapport 2004 DEN RADIKALE VÆLGERFORENING FOR KØBENHAVN OG FREDERIKSBERG CVR nr. 13 94 64 42 Årsrapport 2004 Årsrapporten er godkendt på foreningens hovedgeneralforsamling København, den / 2005 dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Vedtægter for Hovedorganisationen af Officerer i Danmark 2014

Vedtægter for Hovedorganisationen af Officerer i Danmark 2014 Navn og hjemsted 1 Organisationens navn er Hovedorganisationen af Officerer i Danmark. Det forkortes HOD. Stk. 2. HOD hjemsted er København. Stk. 3. HOD er stiftet 1. januar 1994. Formål 2 Det er HOD formål

Læs mere

FREDERIKSBERG KOMMUNELÆRERFORENING. Gammel Kongevej 164, 4. th., 1850 Frederiksberg C. CVR nr. 73 96 78 13

FREDERIKSBERG KOMMUNELÆRERFORENING. Gammel Kongevej 164, 4. th., 1850 Frederiksberg C. CVR nr. 73 96 78 13 FREDERIKSBERG KOMMUNELÆRERFORENING Gammel Kongevej 164, 4. th., 1850 Frederiksberg C. CVR nr. 73 96 78 13 Årsregnskab for 2007 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E Side Resultatopgørelse for 2007... 1

Læs mere

Årsrapport 2004/05. Andelsselskabet Jyllinge Lystbådehavn A.M.B.A. Strandpromenaden 6 4040 Jyllinge CVR 31 99 85 14

Årsrapport 2004/05. Andelsselskabet Jyllinge Lystbådehavn A.M.B.A. Strandpromenaden 6 4040 Jyllinge CVR 31 99 85 14 Årsrapport 2004/05 Andelsselskabet Jyllinge Lystbådehavn A.M.B.A. Strandpromenaden 6 4040 Jyllinge CVR 31 99 85 14 1 Resultatopgørelse 1. oktober 2004 30. september 2005 Budget Budget 2004/05 2005/06 Regnskab

Læs mere

PF - PERSONALEFORENINGEN WEIDEKAMPSGADE KØBENHAVN S ÅRSREGNSKAB 2017

PF - PERSONALEFORENINGEN WEIDEKAMPSGADE KØBENHAVN S ÅRSREGNSKAB 2017 PF - PERSONALEFORENINGEN WEIDEKAMPSGADE 10 2300 KØBENHAVN S ÅRSREGNSKAB 2017 Indhold Foreningsoplysninger... 3 Forretningsudvalgets påtegning... 4 Den uafhængige revisors påtegning til forretningsudvalget

Læs mere

BRYGGENS KAJAK CLUB RUNDHOLTSVEJ 93 2300 KØBENHAVN

BRYGGENS KAJAK CLUB RUNDHOLTSVEJ 93 2300 KØBENHAVN BRYGGEN KAJAK CLUB RUNDHOLTVEJ 93 2300 KØBENHAVN (Bilag 2) Årsrapport 2014 Vedtaget på foreningens ordinære generalforsamling den 2015 Dirigent s. 1 BRYGGEN KAJAK CLUB RUNDHOLTVEJ 93 2300 KØBENHAVN Årsrapportens

Læs mere

Februar Rammevedtægter for Uddannelsesforbundets lærersektioner

Februar Rammevedtægter for Uddannelsesforbundets lærersektioner Februar 2019 Rammevedtægter for Uddannelsesforbundets lærersektioner Ifølge punkt 10.4.3 fastsætter hovedbestyrelsen en rammevedtægt for sektionerne, herunder for landsklubber og regionsklubber. Inden

Læs mere

Økonomiudvalget. Budgetrevision Vurdering. Budgetrevision 3

Økonomiudvalget. Budgetrevision Vurdering. Budgetrevision 3 Økonomiudvalget - Vurdering Holder det korrigerede budget? er forventes et forbrug, der er 32,0 mio. kr. lavere end det korrigerede budget. Mindreforbruget kan henføres til Administration med 29,5 mio.

Læs mere

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. 1 Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune.

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. 1 Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. Greve Lærerforening Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER 1 Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes pædagogiske,

Læs mere

Vedtægter for Fængselsforbundet i Danmark

Vedtægter for Fængselsforbundet i Danmark Vedtægter for Fængselsforbundet i Danmark GÆLDENDE FRA 27. MAJ 2015 1 INDHOLD AFSNIT 1. ORGANISATIONSFORHOLD... 3 1. NAVN... 3 2. FORMÅL... 3 AFSNIT 2. MEDLEMSFORHOLD... 3 3. MEDLEMSKAB... 3 4. IND- OG

Læs mere

Uddrag af årsregnskaber for for TL

Uddrag af årsregnskaber for for TL Uddrag af årsregnskaber for 2012 - for TL Forord til årsregnskaberne På de følgende sider vises uddrag af TL s årsregnskaber for perioden 2012. Årsregnskaberne er revideret af TL s eksterne revision samt

Læs mere

Seniorforeningen Told & Skat 24.juni 2015

Seniorforeningen Told & Skat 24.juni 2015 Seniorforeningen Told & Skat 24.juni 2015 www.dts.dk/senior Formand Bjørn Wikkelsøe Jensen Elsegårde Skovvej 12 8400 Ebeltoft Mobil 2147 4065 e-mail: bwjj@mail.dk Til: Bestyrelsen, suppleanter, revisorer

Læs mere

November Rammevedtægter for Uddannelsesforbundets lærersektioner

November Rammevedtægter for Uddannelsesforbundets lærersektioner November 2014 Rammevedtægter for Uddannelsesforbundets lærersektioner Ifølge punkt 10.4.3 fastsætter hovedbestyrelsen en rammevedtægt for sektionerne, herunder for landsklubber og regionsklubber. Inden

Læs mere

Budget Afdeling 62 Tusindfryd. Huslejeforhøjelse 0,00% Stil dig her og vælg "Indsæt", "Billede". Vælg herefter afdelingens billede A

Budget Afdeling 62 Tusindfryd. Huslejeforhøjelse 0,00% Stil dig her og vælg Indsæt, Billede. Vælg herefter afdelingens billede A Budget 2019 Afdeling 62 Tusindfryd Stil dig her og vælg "Indsæt", "Billede". Vælg herefter afdelingens billede A Afdelingsbestyrelsen har i samarbejde med administrationen udarbejdet dette forslag til

Læs mere

Budget Afdeling 16 Lupinvej Huslejeforhøjelse 0,00% Stil dig her og vælg "Indsæt", "Billede". Vælg herefter afdelingens billede A

Budget Afdeling 16 Lupinvej Huslejeforhøjelse 0,00% Stil dig her og vælg Indsæt, Billede. Vælg herefter afdelingens billede A Budget 2019 Afdeling 16 Lupinvej 18-96 Stil dig her og vælg "Indsæt", "Billede". Vælg herefter afdelingens billede A Afdelingsbestyrelsen har i samarbejde med administrationen udarbejdet dette forslag

Læs mere

Vedtægter for HK/Sjælland.

Vedtægter for HK/Sjælland. Vedtægter for HK/Sjælland. Afsnit 1 - Navn og formål. 1. Stk. 1. Foreningens navn er HK Danmark, Sjælland afdeling (HK/Sjælland) med afdelingssektorerne HK/Handel, HK/kommunal, HK/Stat og HK/Privat, hjemmehørende

Læs mere

Hovedbestyrelsesreferat

Hovedbestyrelsesreferat Dansk Told & Skatteforbund Side 1(10) Hjalmar Brantings Plads 8 Postboks 2507 2100 København Ø Hovedbestyrelsesreferat HB-referat nr. 3/2012 23. april 2012 Ordinært hovedbestyrelsesmøde mandag den 12.

Læs mere

FOTdanmark er stadig efter det første år i gang med at etablere de nødvendige regnskabsprocesser og budgetpraksis.

FOTdanmark er stadig efter det første år i gang med at etablere de nødvendige regnskabsprocesser og budgetpraksis. Bilag 3 Til FOTdanmarks repræsentantskab FOTdanmark Weidekampsgade 10 2300 København S tlf: 33 70 33 70 www.fot.dk Driftsbudget og forbrug FOTdanmark 2008-2010 Direkte: 33 70 33 70 e-mail: twm@kl.dk ref:

Læs mere

plus revision skat rådgivning

plus revision skat rådgivning plus revision skat rådgivning Hovedstadens Radikale Venstre CVR nr. 13 94 64 42 Årsregnskab 2013 Årsregnskabet er godkendt på foreningens årsmøde København, den 24. maj 2014 dirigent Kalvebod Brygge 45,

Læs mere

Skolelederforeningens vedtægter pr

Skolelederforeningens vedtægter pr Skolelederforeningens vedtægter pr. 21.10.2015 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Skolelederforeningen. Foreningen har hjemsted i København 2. Formål Skolelederforeningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere