Budgetforslag i kr.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Budgetforslag i kr."

Transkript

1 Budgetforslag i kr. Indtægter Kontingent Finansielle indtægter Indtægter i alt Udgifter Mødeudgifter Tillidsmandsuddannelse Tillidsmandsinformation Kontingent til andre organisationer Medlemsbladet Dansk Told & Skat Lønninger, TR tillæg m.m Frikøbte tillidsmænd Repræsentation Ejendomsudgifter, Hjalmar Brantings Plads Kontor og administrationsomkostninger Finansielle omkostninger Ekstraordinære udgifter Udgifter i alt Resultat af primære aktiviteter Forudsætninger for og nærmere specifikation af de enkelte poster fremgår af de følgende sider. Ved budgetteringen af udgifterne er der som de tidligere budgetter under flere af punkterne sket en opdeling i faste udgifter og "variable udgifter". Denne opdeling er et udtryk for, at det i højere grad er muligt at "skrue" på de "variable udgifter" i forbindelse med budgettet, hvorimod en række af de "faste udgifter" er udtryk for en omkostning, hvor det ud fra trufne beslutninger er er mere vanskeligt at ændre på udgiftens størrelse i forbindelse med budgetlægningen. Ved budgetteringen er der taget udgangspunkt i de samme forudsætninger og metodik som ved tidligere budgetter. Der tages forbehold for, at en ændring af forbundets struktur som konsekvens af Et nyt skattevæsen kan betyde behov for behandling og vedtagelse af et revideret budget på den ekstraordinære kongres, hvor den nye forbundsstruktur behandles. Budgettet indeholder en bemyndigelse til hovedbestyrelsen om i løbet af kongresperioden at afhænde i Marielyst til Interesseforeningens Afdeling 7 i det omfang det bliver nødvendigt af hensyn til forbundets likviditet.

2 Kontingenter Kontingent, ordinære medlemmer Kontingent, ekstraordinære medlemmer Kontingent, Seniorforeningen Kontingent i alt Forudsætninger: Ordinære medlemmer Antal Kontingent pr. måned 452,92 447,92 440,42 Ekstraordinære medlemmer Antal Kontingent pr. måned 142,17 140,17 137,33 Seniorforeningens medlemmer Antal Kontingent pr. år Ved budgettering af antallet af ordinære medlemmer er der taget udgangspunkt i en forsigtig fremskrivning af udviklingen i medlemsantallet på baggrund af medlemmernes aktuelle alder. På grund af tilbagetrækningsreformen budgetteres med en gennemsnitlig afgangsalder på 64 år. Der er ikke budgetteret med tilgang, men der forventes en tilgang af medlemmer i perioden efter gennemført diplomuddannelse og professionsbachelor i skat. Ved budgetteringen af antallet af ekstraordinære medlemmer er der taget et forsigtigt udgangspunkt, som indebærer at det nuværende niveau på omkring 750 ekstraordinære medlemmer kan fastholdes i perioden. Der er budgetteret med en kontingentforhøjelse pr. 1. januar 2018 på 21 kr. pr. måned samt en samtidig nedsættelse af medlemsbetalingen til gruppelivsordningen med 16. kr. pr. måned. På grund af værdien af skattefradraget for faglige kontingenter vil ændringen i kontingent og medlemsbetaling til gruppelivsordningen samlet set stort set være neutral. Dermed vil forbundet afdrage ca. 1,5 mio. kr. i løbet af kongresperioden på "gælden" til gruppelivsordningen. Dækningen ved død og kritisk sygdom er uændret. Kontingentet forhøjes herudover ekstraordinært med 2. kr. pr. måned for ordinære medlemmer pr. 1. januar Det ekstraordinære kontingent anvendes til driftstilskud til Told og Skattemuseet se under ekstraordinære udgifter. Kontingent for ordinære medlemmer er pr. 1. juni 2017 kr. 411 og for ekstraordinære medlemmer kr Vedtægternes automatiske regulering af kontingentet på baggrund af lønudviklingen ved OK18 samt de reguleringer, der er aftalt ved OK15, forventes at udløse en årlig stigning på 2,5% i 2018 og 1% i både 2019 og Reguleringen er skønnet forsigtigt, og en merstigning på 0,5% pr. år vil udløse ekstra kontingentindtægt over perioden på ca kr.

3 Mødeudgifter "Faste udgifter" Kongres Repræsentantskab "Variable udgifter" Aktiviteter i valgenheder Aktiviteter i kredse Aktiviteter i TR fora Hovedbestyrelse TR konferencer Udvalg Kredse, transportudgifter m.v Medlemsmøder Møder med samarbejdsparter m.v Internationalt samarbejde, NSO og NTO Mødeudgifter i alt Ved budgettering af aktiviteter i valgenheder er der taget udgangspunkt i et årligt rådighedbeløb på kr. 180 pr. medlem. Ved udgifter til kredsene er det forudsat, at der i et større omfang afholdes lync møder. Til gengæld kan hver kredsbestyrelse afholde et to dages seminar om året. Samlet er der til hver kreds afsat kr. i 2018, kr. i 2019 og kr. i Der forudsættes højere aktivitet i hovedbestyrelsen i 2018 på grund af arbejdet med det ny skattevæsen. Der er ikke budgetteret særskilt med en ekstraordinær kongres i 2018, da der umiddelbart forventes, at en ekstraordinær kongres kan afholdes i forbindelse med repræsentantskabsmødet i 2018.

4 Tillidsmandsuddannelse "Variable udgifter" Tillidsmandsuddannelse Tillidsmandsuddannelse i alt

5 Tillidsmandsinformation "Variable udgifter" TR info Medlemsrettede gaver Tillidsmandsinformation i alt Posten TR info indeholder en række omkostninger, der helt eller delvist kan henføres til kommunikationen med forbundets tillidsrepræsentanter bl.a. udgifter til porto i sekretariatet. De medlemsrettede gaver er primært gaver i forbindelse med medlemmernes jubilæer i SKAT samt ved afsked fra SKAT. Valgenheden kan disponere over 500 kr. til en samlet gave fra forbundet ved pension, afsked samt 25, 40 og 50 års jubilæer.

6 Kontingent til andre organisationer "Faste udgifter" CO "Variable udgifter" FTF Arbejdsskade/socialrådgiverordning Kontingent til andre organisationer i alt Kontingentet til CO 10 er budgetteret ud fra den forventede udvikling i medlemstallet. vil betyde en reduktion af forbundets kontingent også som konsekvens af det faldende medlemstal. Kontingentet til CO 10 indeholder også kontingentet til hovedorganisationen FTF, da organisationerne i CO 10 kollektiv er medlem af FTF. Kontingent til arbejdsskade /socialrådgiverordning er forbundets kontingent til FTF for deltagelse i disse ordninger. Der er taget udgangspunkt i det nuværende niveau.

7 Medlemsbladet Dansk Told & Skat "Faste udgifter" Dansk Told & Skat Medlemsbladet Dansk Told & Skat i alt Der er budgetteret med, at Dansk Told & Skat udkommer med 6 numre i hvert af de tre år. Det kan dog overvejes, om udgivesesfrekvensen skal sættes ned til 5 numre i løbet af kongresperioden. Der er taget udgangspunkt i, at der der som udgangspunkt fortsat distribueres et trykt blad til medlemmerne, og at den elektroniske version fortsat er en tilvalgsløsning. Der er i budgettet taget hensyn til den besparelse, der opnås ved de ændrede distributionsforhold.

8 Lønninger m.m. "Faste udgifter" Fast løn Lønsumsafgift og andre off. Bidrag Uddannelse Fysioterapeut Helbredsforsikring Frokostordning og mødeforplejning Overarbejde Honorar, Hovedbestyrelsen Honorar, TR tillæg Honorar, Revisorer Lønninger m.m Ved budgetteringen er der taget udgangspunkt det nuværende lønniveau og en bemanding af sekretariatet som følger: En fuldtidsfrikøbt forbundsformand. En deltidsfrikøbt næstformand En redaktør Fire faglige sekretærer, hvoraf den ene er ansat på nedsat tid i fleksjob. Fire konsulenter, hvoraf den ene kun har en mindre delvis ansættelse i forbundet. Fast løn indeholder også pension til medarbejderne henholdvis den pensionsindbetaling, der sker til SKAT for de medarbejdere, der har orlov fra SKAT samt den supplerende pensionsindbetaling til PFA Pension. Budgettallene for fast løn, lønsumsafgift, HB honorar samt revisorhonorar for den kommende kongresperiode, tager udgangspunkt i de reguleringer, der er aftalt ved OK15 og en forventet årlig stigning på 1% i Fast løn indeholder også næstformandens årlige honorar på kr. ud over hovedbestyrelsestillægget samt 18% pension heraf. Udgiften til fysioterapeut er til massageordning for sekretariatets medarbejdere. Udgiften til helbredsforsikring dækker sekretariatets medarbejdere og præmien beskattes hver måned hos den enkelte medarbejder. Udgiften til frokost er dels sekretariatets frokostordning, hvor medarbejderne pr. 1. januar 2018 betaler 450 kr. pr. måned for at deltage. Dels udgifter til morgenmad, frokost m.v. i forbindelse med møder afholdt i forbundets hus. Honorar til hovedbestyrelsen og næstformanden er budgetteret med i gennemsnit kr. til hovedbestyrelsesmedlemmerne bortset fra forbundsformanden og formanden for Seniorkredsen. Der foretages ikke modregning for TR tillæg fra SKAT. Honoraret indeholder også 18% i pension og i posten ligger pensionen af næstformandens tillæg. Den endelige fordeling af tillæg til hovedbestyrelsesmedlemmerne foretages på det konstituerende møde. Der er afsat TR tillæg i samme niveau som i 2017.

9 Frikøbte tillidsmænd "Variable udgifter" Frikøb tillidsmænd Frikøb tillidsmænd i alt Udgifterne til frikøb af forbundets tillidsrepræsentanter er budgetteret ud fra et uændret aktivitetsniveau.

10 Repræsentation "Variable udgifter" Repræsentation Gaver Repræsentation i alt Udgifterne til gaver består først og fremmest af en årlig julegave til forbundets tillidsrepræsentanter samt gaver i forbindelse med særlige mærkedage.

11 Ejendomsudgifter, Hjalmar Brantings Plads "Faste udgifter" Renteudgift El, varme og vand Rengøring Ejendomsservice Linned, måtter og forbrugsvarer Reparation og vedligeholdelse Forsikringer m.v Ejendomsskat og renovation Afskrivninger Ejendomsudgifter i alt Udgifterne til forbundets ejendom på Hjalmar Brantings Plads er budgettet ud fra det nuværende nivau. Der er ikke optaget prioritetslån i forbundets ejendom, da anskaffelse, renovering og vedligeholdelse løbende er afholdt af formuen. Da huset tjener til sikkerhed for forbundets kassekredit, er de mulige renteudgifter i forbindelse med træk på kassekreditten medtaget under ejendommen. Der forventes dog kun et begrænset behov for træk på kassekreditten i den kommende kongresperiode. Afskrivninger på ejendommen er ikke medtaget i budgettet og udgør kr årligt.

12 Kontor og administrationsomkostninger "Faste udgifter" IT udgifter Telefoni og internet Udgifter vedrørende kontoret Forsikring Revision Kranse Avis, bøger m.v Advokatudgifter* Kontoromkostninger i alt Ved budgettering af kontor og administrationsomkostninger er der taget udgangspunkt i det nuværende aktivitetsniveau og den forventede stigning i forbindelse med de enkelte omkostninger. Udgifter vedrørende kontoret indeholder bl.a. udgifter til kopimaskine, kontorartikler, planteservice, parkering samt husets drift i øvrigt. Udgifter til kranse vedrører den krans, som forbundet giver i forbindelse med ordinære medlemmers dødsfald. *Advokatudgifter forudsættes afholdt direkte over Beredskabskassen efter beslutning i Hovedbestyrelsen. Kongressen fastsætter efter indstilling fra hovedbestyrelsen en limit på advokatudgifter i den enkelte sag, som kun kan overstiges i ganske særlige tilfælde efter konkret beslutning i hovedbestyrelsen.

13 Finansielle omkostninger Renteudgifter og bankgebyrer Finansielle omkostninger i alt Renteudgifter i forbindelse med periodevise træk på forbundets kassekredit. Der er budgetteret med træk på kassekreditten i den kommende kongresperiode. Rentesatsen er pt. 3,70% p.a.

14 Ekstraordinære udgifter Ekstraordinære udgifter Driftstilskud til Told og Skattemuseum ekstraordinære indtægter Ekstraordinære udgifter i alt Hovedbestyrelsen har ønsket af afsætte en "buffer" til ekstraordinære udgifter, som det ikke er muligt at forudsætte i forbindelse med budgetteringen. Det kunne f.eks. være, hvis der bliver behov for at gennemføre en ekstraordinær tillidsrepræsentantkonference eller en ekstraordinær kongres et år eller øvrige udgifter bliver større end forventet. Driftstilskuddet til Told og Skattemuseum udgør 2 kr. pr. ordinært medlem pr. måned og giver medlemmerne gratis adgang til museets udstilinger.

Budgetforslag

Budgetforslag Budgetforslag 2015 17 2015 2017 Indtægter Kontingent 16031120 15363020 14492360 45886500 Finansielle indtægter 85000 85000 85000 255000 Indtægter i alt 16116120 15448020 14577360 46141500 Udgifter Mødeudgifter

Læs mere

Forslag til budget samt fastsættelse af kontingent for perioden 1. april marts 2004

Forslag til budget samt fastsættelse af kontingent for perioden 1. april marts 2004 KTO REPRÆSENTANTSKABET Møde: 17. december 2002 Punkt: 5 Bilagsantal: 2 Emne: Forslag til budget samt fastsættelse af kontingent for perioden 1. april 2003 31. marts 2004 Sagsfremstilling: Vedlagt følger

Læs mere

Forslag til budget samt fastsættelse af kontingent for perioden 1. april 2005 31. marts 2006

Forslag til budget samt fastsættelse af kontingent for perioden 1. april 2005 31. marts 2006 KTO REPRÆSENTANTSKABET Møde: 16. december 2004 Punkt: 5 Bilagsantal: 2 Emne: Sagsfremstilling: Forslag til budget samt fastsættelse af kontingent for perioden 1. april 2005 31. marts 2006 Vedlagt følger

Læs mere

9.1. Ifølge FTF s vedtægter 39 stk. 1 fastsætter den ordinære kongres endeligt kontingent på baggrund af et rammebudget.

9.1. Ifølge FTF s vedtægter 39 stk. 1 fastsætter den ordinære kongres endeligt kontingent på baggrund af et rammebudget. 9.1 Ad dagsordenens punkt 9: FASTSÆTTELSE AF KONTINGENT Ifølge FTF s vedtægter 39 stk. 1 fastsætter den ordinære kongres endeligt kontingent på baggrund af et rammebudget. Under henvisning hertil vedlægges

Læs mere

I budgettet er kontingentet fastholdt på de nuværende 518 kr. for ordinære medlemmer.

I budgettet er kontingentet fastholdt på de nuværende 518 kr. for ordinære medlemmer. 4.1 1/6 EMNE Forslag til budget for 2017-18 FORSLAGSSTILLER Hovedbestyrelsen REGNSKAB X BUDGET RESOLUTION LOVÆNDRING ÆNDRINGSFORSLAG VEDTÆGTSÆNDRING UDTALELSE ØVRIGE FORSLAG ANDET Forslag til budget 2017-18

Læs mere

Dansk Socialrådgiverforening Repræsentantskabsmøde November 2010

Dansk Socialrådgiverforening Repræsentantskabsmøde November 2010 Side: 1 af 5 Emne: Forslag til budget 2011 og 2012 Ændringsforslag til Orienteringsbilag vedr. Lovændring Forslagsstiller: Vedtægtsændring Hovedbestyrelsen Resolution Udtalelse Øvrige forslag Vedtaget

Læs mere

Bemærkninger til perioderegnskab for regnskabet Bilag til bemærkninger til perioderegnskab for

Bemærkninger til perioderegnskab for regnskabet Bilag til bemærkninger til perioderegnskab for Perioderegnskab for perioden 1.1 30.9.2018 Blad Bemærkninger til perioderegnskab for regnskabet 1.1.2018 30.9.2018 4 sider Bilag til bemærkninger til perioderegnskab for 1.1.2018 30.9.2018 1 side Perioderegnskabet

Læs mere

Hærens Konstabel- og Korporalforening

Hærens Konstabel- og Korporalforening Økonomisk beretning 2009 Hærens Konstabel- og Korporalforening Økonomisk beretning Økonomisk udvikling fra 2007 til 2008 3 Nøgletal 3 Flere indtægter 4 Medlemsudviklingen i 2009 5 Flere udgifter 5 Anvendelsen

Læs mere

Budgettet er blevet tilpasset på områder, hvor der historisk har været et mindre forbrug end budgetteret.

Budgettet er blevet tilpasset på områder, hvor der historisk har været et mindre forbrug end budgetteret. SIDE 1/6 EMNE Budget for 2019 og 2020 FORSLAGSSTILLER Hovedbestyrelsen REGNSKAB BUDGET X RESOLUTION LOVÆNDRING ÆNDRINGSFORSLAG VEDTÆGTSÆNDRINGER UDTALELSE ØVRIGE FORSLAG ANDET Forslag til budget 2019-20

Læs mere

. at FTF's kontingent reguleres med Vzaf udviklingen i nettoprisindeket, oj

. at FTF's kontingent reguleres med Vzaf udviklingen i nettoprisindeket, oj 1.1 KONGRESI5 - TII Ad dagsordenens punkt 1: FASTSÆTTELSE AF KONTINGENT Ifølge FTF's vedtægter 5 39 stk. 1 fastsætter den ordínære kongres endeligt kontingent på baggrund af et rammebudget. Under henvisning

Læs mere

Budget HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen

Budget HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen Budget 2016 - HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen Som jeg netop har fremlagt er vores regnskaber under pres. Hovedårsagen er ganske enkelt, at vi mister medlemmer. Ikke fordi organisationsgraden forandre

Læs mere

Budget 2014 FSL Side 1

Budget 2014 FSL Side 1 Budget 2014 FSL Side 1 INDTÆGTER KONTINGENT 10200 Kontingent 46.907.000 45.647.000 44.689.745,00 10201 Afskrevet kontingent 0-146.474,00 Nedsættelse af kont. for ledige 0-206.000 10300 Kredskontingent

Læs mere

ORGANISTFORENINGENS REGNSKAB FOR 2018

ORGANISTFORENINGENS REGNSKAB FOR 2018 ORGANISTFORENINGENS REGNSKAB FOR 2018 Resultatopgørelse 1. januar - 31. december Note 2018 Budget 2018 2017 (ej revideret) 1 Kontingentindtægter 2.646.433 2.586.000 2.533.687 Bruttoresultat 2.646.433 2.586.000

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2014 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2014 31. december 2014 Generalforsamling Tirsdag den 10. marts 2015

Læs mere

Dansk Told & Skatteforbund CVR-nr Årsregnskab 2013

Dansk Told & Skatteforbund CVR-nr Årsregnskab 2013 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Dansk Told & Skatteforbund

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2013 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2013 31. december 2013 Generalforsamling Tirsdag den 18. marts 2014

Læs mere

Resultatopgørelse 1. januar december

Resultatopgørelse 1. januar december Resultatopgørelse 1. januar - 31. december Note 2017 Budget 2017 2016 2 Kontingentindtægter 2.533.687 2.526.999 2.554.154 Bruttoresultat 2.533.687 2.526.999 2.554.154 3 Kontingentudgifter -303.305-300.000-287.811

Læs mere

Resultatopgørelse 1. januar december

Resultatopgørelse 1. januar december Resultatopgørelse 1. januar - 31. december Note 2016 Budget 2016 2015 2 Kontingentindtægter 2.554.154 2.598.000 2.633.133 Bruttoresultat 2.554.154 2.598.000 2.633.133 3 Kontingentudgifter -287.811-300.000-318.146

Læs mere

ADM.GEBYR SÆRLIG FOND Vi hæver administrationsgebyret fra Særlig Fond til det tidligere niveau på dkk årligt.

ADM.GEBYR SÆRLIG FOND Vi hæver administrationsgebyret fra Særlig Fond til det tidligere niveau på dkk årligt. Budget 2019 - HLF I lighed med de seneste års praksis fremlægges et budget for indeværende år og et overslagsbudget for det efterfølgende år, 2020. Budgettet er førstebehandlet 28.november 2018, 2.behandlet

Læs mere

ORGANISTFORENINGENS REGNSKAB 2014

ORGANISTFORENINGENS REGNSKAB 2014 ORGANISTFORENINGENS REGNSKAB RESULTATOPGØRELSE 1. JANUAR - 31. DECEMBER 1 Kontingentindtægter m.m. 2.711.395 2.711.000 2.760.926 Omkostninger 2 Kontingentudgifter -277.869-318.000-291.370 3 PO-bladet -92.954-149.000-112.039

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2017 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2017 31. december 2017 Generalforsamling Onsdag den 7. marts 2018

Læs mere

Hovedbestyrelsesreferat

Hovedbestyrelsesreferat Dansk Told & Skatteforbund Hjalmar Brantings Plads 8 Postboks 2507 2100 København Ø Hovedbestyrelsesreferat HB-referat nr. 6/2017 4. august 2017 Ordinært hovedbestyrelsesmøde mandag den 12. juni 2017,

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2016 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2016 31. december 2016 Generalforsamling Onsdag den 8. marts 2017

Læs mere

FORSLAG TIL BUDGET Centralforeningen for Stampersonel

FORSLAG TIL BUDGET Centralforeningen for Stampersonel FORSLAG TIL BUDGET 2019 2022 Centralforeningen for Stampersonel SAMMENHOLD STYRKER 2 3 Forord Kære delegerede På de følgende sider præsenteres hovedbestyrelsens forslag til budget for den kommende kongresperiode

Læs mere

Indstilling til kongressen vedrørende LO s økonomi og kontingent

Indstilling til kongressen vedrørende LO s økonomi og kontingent 1 1 1 1 1 1 1 1 0 1 Dagsordenspunkt 1 Indstilling til kongressen vedrørende LO s økonomi og kontingent Kongressen skal jf. LO s love, stk. 1, fastsætte et årligt kontingent pr. medlem for den kommende

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2015 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2015 31. december 2015 Generalforsamling Onsdag den 9. marts 2016

Læs mere

Stiftende Generalforsamling 2012

Stiftende Generalforsamling 2012 Stiftende Generalforsamling 2012 5. marts 2012 Under forudsætning af, at punktet vedr. sammenlægning bliver godkendt på generalforsamling 2012 i både Allerød Lærerforening og Hørsholm Lærerforening indkaldes

Læs mere

Budget HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen

Budget HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen Budget 2017 - HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen 2016 var et år, hvor vi virkelig havde fokus på at begrænse vores driftsudgifter og det er lykkedes efter hensigten. På sidste år generalforsamling

Læs mere

Hovedbestyrelsesreferat

Hovedbestyrelsesreferat Dansk Told & Skatteforbund Hjalmar Brantings Plads 8 Postboks 2507 2100 København Ø Hovedbestyrelsesreferat HB-referat nr. 11/2017 31. oktober 2017 Ekstraordinært hovedbestyrelsesmøde mandag den 25. september

Læs mere

Kolonihaveforbundet for DK. BudgetKontrol Dato 23/ :25 Side 1

Kolonihaveforbundet for DK. BudgetKontrol Dato 23/ :25 Side 1 Kontrol Dato 23/05-12 14:25 Side 1 Denne måned måneden År til dato år t da LØNNINGER M.M. 1101 Funktionærløn 503.261,97 486.800,00 16.461,97 557.721,54 1.593.600,00-1.035.878,46 1103 Pensionsydelser-personale

Læs mere

Midtvendsyssels Lærerkreds. Særlig Fond

Midtvendsyssels Lærerkreds. Særlig Fond Kreds 150 af Danmarks Lærerforening og Særlig Fond Grønnegade 52 9700 Brønderslev Årsregnskab 2015 Godkendt på kredsens ordinære generalforsamling, den 15/3-2016 ------------------------------- dirigent

Læs mere

Endeligt Budget 14 Regnskab 13. Konto Navn Budget 2015 INDTÆGTER

Endeligt Budget 14 Regnskab 13. Konto Navn Budget 2015 INDTÆGTER Konto Navn Budget 2015 INDTÆGTER Endeligt Budget 14 Regnskab 13 KONTINGENT - note 1 10200 Kontingent 49.685.000 46.907.000 47.755.412 10201 Afskrevet kontingent -40.000 0-244.851 10300 Kredskontingent

Læs mere

Kongresbudget

Kongresbudget Kongresbudget 2019-2020 Resultat 2017 Budget 2018 Budget 2019 Budget 2020 Estimat '21 Estimat '22 HB godkendt Kongres Kongres Indtægter Forbundsmidler Kontingenter, ordinære 302.143 304.564 307.061 307.061

Læs mere

Tandlægernes Tryghedsordninger. Budget 2015 og 2016

Tandlægernes Tryghedsordninger. Budget 2015 og 2016 Tandlægernes Tryghedsordninger Budget 2015 og 2016 Budget for 2015 og 2016 1.000 kr. Noter Regnskab 2013 budget 2014 budget 2015 budget 2016 Resultat Bidrag fra omsætning med Sygesikringen 1 33.483 37.778

Læs mere

FOTdanmark er stadig efter det første år i gang med at etablere de nødvendige regnskabsprocesser og budgetpraksis.

FOTdanmark er stadig efter det første år i gang med at etablere de nødvendige regnskabsprocesser og budgetpraksis. Bilag 3 Til FOTdanmarks repræsentantskab FOTdanmark Weidekampsgade 10 2300 København S tlf: 33 70 33 70 www.fot.dk Driftsbudget og forbrug FOTdanmark 2008-2010 Direkte: 33 70 33 70 e-mail: twm@kl.dk ref:

Læs mere

Hovedbestyrelsesreferat

Hovedbestyrelsesreferat Dansk Told & Skatteforbund Hjalmar Brantings Plads 8 Postboks 2507 2100 København Ø Hovedbestyrelsesreferat HB-referat nr. 9/2017 30. oktober 2017 Ordinært hovedbestyrelsesmøde onsdag den 13. september

Læs mere

Andelsselskabet Kristinegården. For perioden til

Andelsselskabet Kristinegården. For perioden til Andelsselskabet Kristinegården BUDGET For perioden 01.01.2017 til 31.12.2017 Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 27. april 2017 Dirigent Administrator: Controller:

Læs mere

Generalforsamling Ordinær generalforsamling i Fjordkredsen, kreds 122 afholdes torsdag den 23. marts 2017 kl i Højmark forsamlingshus.

Generalforsamling Ordinær generalforsamling i Fjordkredsen, kreds 122 afholdes torsdag den 23. marts 2017 kl i Højmark forsamlingshus. Fjordkredsen Generalforsamling 2017 Ordinær generalforsamling i Fjordkredsen, kreds 122 afholdes torsdag den 23. marts 2017 kl. 17.00 i Højmark forsamlingshus. Foreløbig dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Resultatopgørelse 1. januar - 31. december 2009

Resultatopgørelse 1. januar - 31. december 2009 Resultatopgørelse 1. januar - 31. december 2009 1. Kontingentindtægter m.m. 2.367.596 2.318 2.223 2. Kontingentudgifter -356.020-359 -352 3. Mødeudgifter m.m. -486.319-464 -403 4. Sekretariatslønninger

Læs mere

Andelsselskabet Kristinegården. For perioden til

Andelsselskabet Kristinegården. For perioden til Andelsselskabet Kristinegården BUDGET For perioden 01.01.2016 til 31.12.2016 Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 28. april 2016 Dirigent Administrator: Controller:

Læs mere

Andelsselskabet Klitmøller Vandværk Cvr-nr. 25064917. Årsrapport for 2013

Andelsselskabet Klitmøller Vandværk Cvr-nr. 25064917. Årsrapport for 2013 Cvr-nr. 25064917 Årsrapport for 2013 Indholdsfortegnelse Ledelsespåtegning 3 Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 4 Virksomhedsoplysninger 5 Anvendt regnskabspraksis 6 Resultatopgørelse 8

Læs mere

DEN RADIKALE VÆLGERFORENING FOR KØBENHAVN OG FREDERIKSBERG. Årsrapport 2004

DEN RADIKALE VÆLGERFORENING FOR KØBENHAVN OG FREDERIKSBERG. Årsrapport 2004 DEN RADIKALE VÆLGERFORENING FOR KØBENHAVN OG FREDERIKSBERG CVR nr. 13 94 64 42 Årsrapport 2004 Årsrapporten er godkendt på foreningens hovedgeneralforsamling København, den / 2005 dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Gennemgang af regnskab 2012 og budgetforslag 2013-2015. Fængselsforbundets HB-møde Middelfart 22. og 23. april 2013

Gennemgang af regnskab 2012 og budgetforslag 2013-2015. Fængselsforbundets HB-møde Middelfart 22. og 23. april 2013 Gennemgang af regnskab 2012 og budgetforslag 2013-2015 Fængselsforbundets HB-møde Middelfart 22. og 23. april 2013 Indtægter Regnskab 2012 Budget 2013 (godkendt feb.2012) -Revideret budget 2013 Budget

Læs mere

Grafisk tilrettelæggelse af omslag: Joe Andersson og Maja Honoré

Grafisk tilrettelæggelse af omslag: Joe Andersson og Maja Honoré Overslagsbudget 2005-2008 Grafisk tilrettelæggelse af omslag: Joe Andersson og Maja Honoré Layout og indhold: Forbundet af Offentligt Ansatte Oplag: 750 expl. Tryk: FOAs trykkeri Indholdsfortegnelse Forord...

Læs mere

BUDGET 2017 D. 18. oktober

BUDGET 2017 D. 18. oktober BUDGET 2017 D. 18. oktober 2016 1 Forudsætninger: Kontingentindtægter Medlemstallet d. 14. september 2016 danner grundlag for kontingenstfastsættelsen. Vi forventer en medlemstilbagegang på 1%, svarende

Læs mere

A/B Lindstrand Budget 2014

A/B Lindstrand Budget 2014 A/B Lindstrand Konsekvensen af vedtagelse af altanprojektet på generalforsamlingen er ikke vist i budgettet. Såfremt projektet vedtages, vil det medføre ændring i posterne Boligafgift og Finansielle omkostninger.

Læs mere

TANDLÆGERNES TRYGHEDSORDNINGER

TANDLÆGERNES TRYGHEDSORDNINGER 2,75% 2,75% 2,75% 2,75% Bidrag fra omsætning iht. Tandlægeoverenskomsten 1 42.027 35.750 42.000 42.500 5 ydelser 2-30.735-35.000-40.000-40.650 Indtægter Dagpengeordningen 11.292 750 2.000 1.850 Administrationsbidrag

Læs mere

BUDGET FOR ÅRET 2019 FOA FREDERIKSSUND

BUDGET FOR ÅRET 2019 FOA FREDERIKSSUND BUDGET FOR ÅRET 2019 Vedtaget på afdelingsbestyrelsesmødet den 11. september 2018 Noter Budget 2017 Budget 2018 Budget 2019 1 I alt indtægter -8.632.270-8.499.795-8.552.711 2 I alt lønninger 6.496.151

Læs mere

BUDGET 2019 D

BUDGET 2019 D BUDGET 2019 D. 1.10.2019 1 Forudsætninger: Kontingentindtægter Medlemstallet d. 1.10.2019 danner grundlag for kontingenstfastsættelsen. Vi har i budget 2019 budgetlagt med en forventet medlemstilbagegang

Læs mere

Regnskab og budget. t 2017 Rammebudge Regnskab 2015 bud- 017 rammebudget 2. get 2017 Regnskab 2

Regnskab og budget. t 2017 Rammebudge Regnskab 2015 bud- 017 rammebudget 2. get 2017 Regnskab 2 PMF AFDELING 1 Regnskab og budget t 2017 Rammebudge Regnskab 2015 bud- 017 rammebudget 2 get 2017 Regnskab 2 mebudget 2018 beg b 2014-2015 ramm 2018 Regnskab 2014 dget 2017 regnskab 2 015 budget 2017 ram

Læs mere

Århus Lærerforening D.L.F. kreds 133. Fondsreg.nr. 100.540

Århus Lærerforening D.L.F. kreds 133. Fondsreg.nr. 100.540 Århus Lærerforening D.L.F. kreds 133 Fondsreg.nr. 100.540 Indhold Styrelsens underskrifter 2 Kritisk revisors påtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning 3 Resultatopgørelse for året 1. januar til 31.

Læs mere

Andelsselskabet Kristinegården

Andelsselskabet Kristinegården BUDGET Andelsselskabet Kristinegården Fra 01.01.2018 til 31.12.2018 Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 19. april 2018 UDKAST Dirigent Administrator: Janni Fuglsang

Læs mere

Budget Hovedforeningen

Budget Hovedforeningen Budget Hovedforeningen Antal Bruttoetage- Á leje- Antal lejelejemål areal i alt (m2) målsenhed målsenheder Lejligheder 3.915 309.145,0 1 3.915,0 Ældreboliger 48 3.216,0 1 48,0 Ungdomsboliger 161 6.064,8

Læs mere

Assens Marina A.m.b.a. Budget for perioden

Assens Marina A.m.b.a. Budget for perioden Budget for perioden 2014-2021 Ledelsens budgeterklæring Det af selskabet aflagte budget for 2014-2021 er behandlet og godkendt af bestyrelsen dags dato. Budgettet er udarbejdet i overensstemmelse med selskabets

Læs mere

BUDGET FOR ÅRET 2018 FOA FREDERIKSSUND

BUDGET FOR ÅRET 2018 FOA FREDERIKSSUND BUDGET FOR ÅRET 2018 Vedtaget på afdelingsbestyrelsesmødet den 30. januar 2018, med yderligere mailtilkendegivelse fra bestyrelsesmedlemmer som ikke var tilstede - Samt godkendt på ekstra ordinær generalforsamling

Læs mere

Landsbestyrelsens forslag til dagsordenspunkt

Landsbestyrelsens forslag til dagsordenspunkt Landsbestyrelsens forslag til dagsordenspunkt 7.1 Budget for 2010 Budgetforudsætninger Rammerne for Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderendes budget fastlægges i Dansk Socialrådgiverforenings

Læs mere

Budget Afdeling 1 Højvangen. Huslejeforhøjelse 0,54% Stil dig her og vælg "Indsæt", "Billede". Vælg herefter afdelingens billede A

Budget Afdeling 1 Højvangen. Huslejeforhøjelse 0,54% Stil dig her og vælg Indsæt, Billede. Vælg herefter afdelingens billede A Budget 2020 Afdeling 1 Højvangen Stil dig her og vælg "Indsæt", "Billede". Vælg herefter afdelingens billede A Afdelingsbestyrelsen har i samarbejde med administrationen udarbejdet dette forslag til budget.

Læs mere

BUDGET FOR ÅRET 2014 FOA FREDERIKSSUND - NORDSJÆLLAND

BUDGET FOR ÅRET 2014 FOA FREDERIKSSUND - NORDSJÆLLAND BUDGET FOR ÅRET 2014 FOA FREDERIKSSUND - NORDSJÆLLAND Vedtaget på afdelingsbestyrelsesmødet den 26. september 2013 Noter Budget 2012 Budget 2013 Budget 2014 1 I alt indtægter -8.498.366-8.194.400-8.487.300

Læs mere

plus revision skat rådgivning

plus revision skat rådgivning plus revision skat rådgivning Hovedstadens Radikale Venstre CVR nr. 13 94 64 42 Årsregnskab 2013 Årsregnskabet er godkendt på foreningens årsmøde København, den 24. maj 2014 dirigent Kalvebod Brygge 45,

Læs mere

Retningslinjer for fastsættelse af kontingenter

Retningslinjer for fastsættelse af kontingenter Retningslinjer for fastsættelse af kontingenter Hovedbestyrelsen indstiller enstemmigt til kongressens godkendelse, at kontingenter for de kommende år fastsættes af hovedbestyrelsen på grundlag af budgetoplæg

Læs mere

FREDERIKSBERG KOMMUNELÆRERFORENING. Gammel Kongevej 164, 4. th., 1850 Frederiksberg C. CVR nr. 73 96 78 13

FREDERIKSBERG KOMMUNELÆRERFORENING. Gammel Kongevej 164, 4. th., 1850 Frederiksberg C. CVR nr. 73 96 78 13 FREDERIKSBERG KOMMUNELÆRERFORENING Gammel Kongevej 164, 4. th., 1850 Frederiksberg C. CVR nr. 73 96 78 13 Årsregnskab for 2007 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E Side Resultatopgørelse for 2007... 1

Læs mere

TANDLÆGERNES TRYGHEDSORDNINGER

TANDLÆGERNES TRYGHEDSORDNINGER 2,75% 2,75% 2,75% 2,75% Bidrag fra omsætning med Sygesikringen 1 34.100 34.800 35.750 5 ydelser 2-34.000-35.000 0-35.000 Indtægter Dagpengeordningen 100-200 0 750 Administrationsbidrag Tryghedsordninger

Læs mere

Assens Marina A.m.b.a. Budget for perioden

Assens Marina A.m.b.a. Budget for perioden Budget for perioden 2013-2020 Ledelsens budgeterklæring Det af selskabet aflagte budget for 2013-2020 er behandlet og godkendt af bestyrelsen dags dato. Budgettet er udarbejdet i overensstemmelse med selskabets

Læs mere

Budget Afdeling 15. Huslejeforhøjelse 5,78% Lavendelvej, Violvej m.fl.

Budget Afdeling 15. Huslejeforhøjelse 5,78% Lavendelvej, Violvej m.fl. Budget 2020 Afdeling 15 Lavendelvej, Violvej m.fl. Stil dig her og vælg "Indsæt", "Billede". Vælg herefter afdelingens billede A Afdelingsbestyrelsen har i samarbejde med administrationen udarbejdet dette

Læs mere

Skærbæk Boligforening

Skærbæk Boligforening Skærbæk Boligforening Forslag til budget for 01.01.2016-31.12.2016 Organisationsbestyrelsen har i samarbejde med administrationen udarbejdet dette forslag til budget for næste år. Organisationsbestyrelsen

Læs mere

Assens Marina A.m.b.a. Budget for perioden 2016/ /24

Assens Marina A.m.b.a. Budget for perioden 2016/ /24 Budget for perioden 2016/17-2023/24 Ledelsens budgeterklæring Det af selskabet aflagte budget for 2016/17-2023/24 er behandlet og godkendt af bestyrelsen dags dato. Budgettet er udarbejdet i overensstemmelse

Læs mere

Vedtægter for Favrskov Lærerforening

Vedtægter for Favrskov Lærerforening Vedtægter for Favrskov Lærerforening 1 Hjemsted Kredsens navn er Favrskov Lærerforening. Den udgør kreds 137 af Danmarks Lærerforening. Kredsen har hjemsted i Favrskov kommune. 2 Formål Kredsens formål

Læs mere

Årsrapport 2004/05. Andelsselskabet Jyllinge Lystbådehavn A.M.B.A. Strandpromenaden 6 4040 Jyllinge CVR 31 99 85 14

Årsrapport 2004/05. Andelsselskabet Jyllinge Lystbådehavn A.M.B.A. Strandpromenaden 6 4040 Jyllinge CVR 31 99 85 14 Årsrapport 2004/05 Andelsselskabet Jyllinge Lystbådehavn A.M.B.A. Strandpromenaden 6 4040 Jyllinge CVR 31 99 85 14 1 Resultatopgørelse 1. oktober 2004 30. september 2005 Budget Budget 2004/05 2005/06 Regnskab

Læs mere

Budget. Forslag til generalforsamlingsbeslutning jvf. dagsordenens pkt. 5. Forslag til generalforsamlingsbeslutning jvf. dagsordenens pkt.

Budget. Forslag til generalforsamlingsbeslutning jvf. dagsordenens pkt. 5. Forslag til generalforsamlingsbeslutning jvf. dagsordenens pkt. Kredsstyrelsens budgetforslag justeres på indtægtssiden i forhold til det forventede medlemsantal. Udgifterne i det reviderede budget 14 er rettet for regnefejl. Eventuel ny praksis omkring frikøb fra

Læs mere

Budget 2014. Smallegade 4 7400 Herning. Udarbejdet september 2013. Godkendt på bestyrelsesmøde den 25/9 2013

Budget 2014. Smallegade 4 7400 Herning. Udarbejdet september 2013. Godkendt på bestyrelsesmøde den 25/9 2013 Budget 2014 Smallegade 4 7400 Herning Udarbejdet september 2013 Godkendt på bestyrelsesmøde den 25/9 2013 Budgetforudsætninger for driftsbudgettet Nærværende budget 2014 er udarbejdet af Alex Nielsen og

Læs mere

Midtvendsyssel Lærerkreds. Særlig Fond

Midtvendsyssel Lærerkreds. Særlig Fond Kreds 150 af Danmarks Lærerforening og Særlig Fond Grønnegade 52 9700 Brønderslev Årsregnskab 2016 Godkendt på kredsens ordinære generalforsamling, den 14/3-2017 ------------------------------- dirigent

Læs mere

BUDGET. A/B Christiansgården. For perioden 01.06.2015 til 31.05.2016. Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den

BUDGET. A/B Christiansgården. For perioden 01.06.2015 til 31.05.2016. Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den A/B Christiansgården BUDGET For perioden 01.06.2015 til 31.05.2016 Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 29. oktober 2015 Dirigent Administrator: Controller: EjendomNr:

Læs mere

BUDGET. A/B Christiansgården. For perioden til Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den

BUDGET. A/B Christiansgården. For perioden til Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den A/B Christiansgården BUDGET For perioden 01.06.2016 til 31.05.2017 Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 6. oktober 2016 Dirigent Administrator: Controller: EjendomNr:

Læs mere

Orienteringsmøde den 27.juni 2011. Noget om de mange tal bag genopretningspakken.

Orienteringsmøde den 27.juni 2011. Noget om de mange tal bag genopretningspakken. Orienteringsmøde den 27.juni 2011 Noget om de mange tal bag genopretningspakken. 1 Alternativ 16 - stigning 2,25% fra 2014 BUDGET 2011 BUDGET 2012 BUDGET 2013 BUDGET 2014 BUDGET 2015 BUDGET 2016 BUDGET

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Fjordkredsen Generalforsamling 2018 Trine Ørskov, formand for Børne & Familieudvalget fortæller om udvalgets visioner og planer for folkeskolen fra 17.00 ca. 17.30. Ordinær generalforsamling i Fjordkredsen,

Læs mere

Regnskab Regnskab Budget* Note t. kr. t. kr. t. kr.

Regnskab Regnskab Budget* Note t. kr. t. kr. t. kr. RESULTATOPGØRELSE FOR PERIODEN 01.01-31.12.2014 Regnskab Regnskab Budget* Kontingent 30.010 30.318 30.900 Overført til aktivitetspulje -523-523 -545 Øvrige indtægter 8 806 0 Indtægter 29.495 30.601 30.355

Læs mere

Kontingentet foreslås uændret i 2016, men med medlemstal for nedadgående (forventer 100 færre om 10 år!) efterlader det på kort sigt 2 muligheder:

Kontingentet foreslås uændret i 2016, men med medlemstal for nedadgående (forventer 100 færre om 10 år!) efterlader det på kort sigt 2 muligheder: Budget 2015 - HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen Vores regnskab for 2014 tegner driftens new-normal efter vores store investering i 2013, lejligheden. Vi har fortsat, som forventet, et underskud på

Læs mere

Vedtægter for Favrskov Lærerforening

Vedtægter for Favrskov Lærerforening Vedtægter for Favrskov Lærerforening 1 Hjemsted Kredsens navn er Favrskov Lærerforening. Den udgør kreds 137 af Danmarks Lærerforening. Kredsen har hjemsted i Favrskov kommune. 2 Formål Kredsens formål

Læs mere

Vedtægter. for Praktiserende Tandlægers Organisation

Vedtægter. for Praktiserende Tandlægers Organisation Vedtægter for Praktiserende Tandlægers Organisation 2015 Praktiserende Tandlægers Organisation Amaliegade 17, DK 1256 København K Telefon: 33 12 00 20 (9.00-16.00) Konto: 9541 0005552737 / 9541 0009700676

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 ONSDAG DEN 12. MARTS KL. 17.30 TRE FALKE SKOLEN SØNDERJYLLANDS ALLÉ 4 2000 FREDERIKSBERG DET HANDLER OM DIN HVERDAG Indholdsfortegnelse: Dagsorden Fastlæggelse af forretningsorden

Læs mere

plus revision skat rådgivning

plus revision skat rådgivning plus revision skat rådgivning Hovedstadens Radikale Venstre CVR nr. 13 94 64 42 Årsregnskab 2014 Årsregnskabet er godkendt på foreningens årsmøde København, den 24. april 2015 dirigent Ellebjergvej 52,

Læs mere

Vedtægter for Foreningen NORDEN

Vedtægter for Foreningen NORDEN Vedtægter for Foreningen NORDEN 1 Formål Foreningen NORDEN, dansk forening for nordisk samarbejde, har til formål på alle områder at styrke og udvikle de nordiske folks samarbejde indadtil og udadtil.

Læs mere

Frederiksberg Kommunelærerforening

Frederiksberg Kommunelærerforening Frederiksberg Kommunelærerforening Generalforsamling Torsdag d. 21. marts 2013 kl. 17.30 Skolen ved Nordens Plads 1 Indholdsfortegnelse Dagsorden Side 2 Fastlæggelse af forretningsorden for FKF s generalforsamling

Læs mere

Foreningen Esrum Vandværk a.m.b.a. Resultatopgørelse for perioden 1/1 2005-31/12 2005

Foreningen Esrum Vandværk a.m.b.a. Resultatopgørelse for perioden 1/1 2005-31/12 2005 Foreningen Esrum Vandværk a.m.b.a. Resultatopgørelse for perioden 1/1 2005-31/12 2005 Balance pr. 31/12 2005 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Anvendt regnskabspraksis Side 3 Påtegning bestyrelsen 4 Revisionspåtegning

Læs mere

Endelig har kredsens eksterne revisor Net- Revision v/ reg. revisor Mads Bødker revideret årsregnskabet for 2017 og underskrevet en blank påtegning.

Endelig har kredsens eksterne revisor Net- Revision v/ reg. revisor Mads Bødker revideret årsregnskabet for 2017 og underskrevet en blank påtegning. 1 Lærerkreds Nord udarbejder hvert år en årsrapport indeholdende påtegninger, årsregnskab m. balance og noter, samt regnskab for Særlig Fond. Årsrapporten er tilgængelig på kredsens hjemmeside. Derfor

Læs mere

Vedtægter for Hovedorganisationen af Officerer i Danmark 2014

Vedtægter for Hovedorganisationen af Officerer i Danmark 2014 Navn og hjemsted 1 Organisationens navn er Hovedorganisationen af Officerer i Danmark. Det forkortes HOD. Stk. 2. HOD hjemsted er København. Stk. 3. HOD er stiftet 1. januar 1994. Formål 2 Det er HOD formål

Læs mere

. at FTF's kontingent reguleres med Vzaf udviklingen i nettoprisindeket, oj

. at FTF's kontingent reguleres med Vzaf udviklingen i nettoprisindeket, oj 10.1 KONGRESI5 - TII Ad dagsordenens punkt 10: FASTSÆTTELSE AF KONTINGENT Ifølge FTF's vedtægter 5 39 stk. 1 fastsætter den ordínære kongres endeligt kontingent på baggrund af et rammebudget. Under henvisning

Læs mere

BUDGET for Egmont Højskolen Villavej 25, Hou, 8300 Odder skolekode

BUDGET for Egmont Højskolen Villavej 25, Hou, 8300 Odder skolekode BUDGET for Egmont Højskolen Villavej 25, Hou, 8300 Odder skolekode 727.302 I samarbejde med BDO ScanRevision Budget for 2012, 2013, 2014 Version 2a 2011-11-11 RESULTATOPGØRELSE 2011-11-11 3 RESULTATBUDGET

Læs mere

Assens Marina A.m.b.a. Budget for perioden 2017/ /25

Assens Marina A.m.b.a. Budget for perioden 2017/ /25 Budget for perioden 2017/18-2024/25 Ledelsens budgeterklæring Det af selskabet aflagte budget for 2017/18-2024/25 er behandlet og godkendt af bestyrelsen dags dato. Budgettet er udarbejdet i overensstemmelse

Læs mere

Forretningsudvalgsmødet den 9. juni 2009, punkt 1 bilag DANMARKS LÆRERFORENING BILAG TIL ÅRSRAPPORT 2008

Forretningsudvalgsmødet den 9. juni 2009, punkt 1 bilag DANMARKS LÆRERFORENING BILAG TIL ÅRSRAPPORT 2008 Forretningsudvalgsmødet den 9. juni 2009, punkt 1 bilag DANMARKS LÆRERFORENING BILAG TIL ÅRSRAPPORT 2008 Regnskab Danmarks Lærerforening pr. 31/12-2008 Side 1 (i 1.000 kr.) (Bilag 1) Specifikation Hovedkassen

Læs mere

Uddrag af årsregnskaber for for TL

Uddrag af årsregnskaber for for TL Uddrag af årsregnskaber for 2012 - for TL Forord til årsregnskaberne På de følgende sider vises uddrag af TL s årsregnskaber for perioden 2012. Årsregnskaberne er revideret af TL s eksterne revision samt

Læs mere

BUDGET FOR ÅRET 2016 FOA FREDERIKSSUND

BUDGET FOR ÅRET 2016 FOA FREDERIKSSUND BUDGET FOR ÅRET 2016 FOA FREDERIKSSUND Vedtaget på afdelingsbestyrelsesmødet den 29. september 2015 Noter Budget 2014 Budget 2015 Budget 2016 1 I alt indtægter -8.487.300-8.540.712-8.572.264 2 I alt lønninger

Læs mere

Generelle bemærkninger

Generelle bemærkninger Forudsætninger for budgettet Udgangspunktet for budgetlægningen for 2009-2012 har været det vedtagne budget 2008. I budgetaftalen for 2008 var forudsat en række ændringer, som først havde fuld effekt fra

Læs mere

Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond

Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond Årsrapport 2015 Indholdsfortegnelse Side Oplysninger om foreningen 1 Ledelsespåtegning 2 Revisionspåtegning 3 Årsregnskab 1. januar 31. december 2015: Anvendt

Læs mere

Budget NY Nordfyns Friskole Års Resultat Likv. Dec Likv. minimu Likv. Primo Specialelever pr.

Budget NY Nordfyns Friskole Års Resultat Likv. Dec Likv. minimu Likv. Primo Specialelever pr. Budget NY Nordfyns Friskole Års Resultat -1.516 Likv. Dec. -873.36 Likv. minimu -934.173 Likv. Primo -918.364 Specialelever pr. august Revision 14-5-27 Juli Res 13.23 Likv. Juli -871.251 Elevtal 1. og

Læs mere

BUDGET FOR ÅRET 2017 FOA FREDERIKSSUND

BUDGET FOR ÅRET 2017 FOA FREDERIKSSUND BUDGET FOR ÅRET 2017 FOA FREDERIKSSUND Vedtaget på afdelingsbestyrelsesmødet den 19. oktober 2016 Noter Budget 2015 Budget 2016 Budget 2017 1 I alt indtægter -8.540.712-8.572.264-8.632.270 2 I alt lønninger

Læs mere

Almen boligorganisation Aarhus Budgetoplæg 2019

Almen boligorganisation Aarhus Budgetoplæg 2019 Almen boligorganisation Aarhus Budgetoplæg Konto Note Specifikation Regnskab Budget Budget Afvigelse 2017 2018 Udgifter Ordinære udgifter 501 * Bestyrelsesvederlag m.v. 360.200,00 368.000 372.000 4.000

Læs mere

REGNSKAB FOR 2018 VEDR. KREDS 71

REGNSKAB FOR 2018 VEDR. KREDS 71 REGNSKAB FOR 2018 VEDR. KREDS 71 Resultatopgørelse for perioden 1/1-31/12 2018 Note Kontingentindtægter: Regnskab 18 Budget 18 Regnskab 17 Kontingent F1, 2, 4 og 6 1.320.708 1.446.900 1.066.100 Kontingenttilskud

Læs mere

GENERALFORSAMLING Torsdag den 14. marts 2019 kl BDO-Loungen, Tingvej 7, 8800 Viborg

GENERALFORSAMLING Torsdag den 14. marts 2019 kl BDO-Loungen, Tingvej 7, 8800 Viborg GENERALFORSAMLING Torsdag den 14. marts 2019 kl. 17.00 BDO-Loungen, Tingvej 7, 8800 Viborg Kl. 16.00 Dørene åbnes Kl. 17.00 Mød Viborg Kommunes nye skolechef Claus Drachmann Kaasby-Wang Kl. 17.30 Spisning

Læs mere