Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere."

Transkript

1 Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere.

2 Boligforeningen Søbo kan tilbyde almene boliger til erhvervsaktive tilflytter. Aftalen om boliger til erhvervsaktive tilflytter er indgået med Sønderborg Kommune i henhold til Bek. Af Lov om leje af almene boliger m.v. kap. 4, 60. Hver 8. ledige bolig kan tilbydes ansøgere der opfylder kriterierne i aftalen. I 2018 har Boligforeningen Søbo mulighed for at stille boliger til rådighed for tilflytter der kommer til Sønderborg området på grund af job. På de følgende sider præsenteres de 22 boliger der kan tilbydes i 2018 efter først til mølle princippet. Boligerne er beliggende i Sønderborg og Augustenborg by. Puljen af boliger er sammensat af forskellige lejlighedstyper, beliggenhed og huslejeniveau. Den erhvervsaktive vil blive betragtet som tilflytter, selvom vedkommende i op til ½ år har haft en midlertidig adresse et andet sted i kommunen. Dokumentation for ansættelsesaftale fra arbejdsgiver skal vedlægges ansøgningsskema. Yderligere information findes på

3 Søndre Landevej stk. 3 værelses bolig på 87 m2 Afdelingen er opført i 1950 og består af 3 bygninger på tre etager med 54 boliger. Afdelingen er beliggende tæt på Sønderskov Skolen, Business College Syd, indkøbscenter, skov og bycentrum. Bybus stoppested flere steder på Søndre Landevej. Husdyr: Det er tilladt at holde en hund (max. 35 kilo) eller 1 inde kat. Carport /Garage: Afdelingen råder over 24 carporte der udlejes til afdelingens beboere. Vaskeri: Der er fællesvaskeri i hver bygning. Emhætte. Lejer afregner el og antennebidrag til forsyningsselskaberne. Varme á conto. Vand er indeholdt i huslejen.

4 Friheds Alle stk. 3 værelses bolig på 64 m2 1 stk. 4 værelses bolig på 79 m2 Afdelingen er opført i 1952 og består af 7 bygninger på tre etager med 86 boliger. Afdelingen er beliggende tæt på skov, strand og lystbådehavn. Husdyr: Det er tilladt at holde en inde kat. Carport/Garage: Ingen. Vaskeri: Der er fællesvaskeri i hver bygning. Emhætte. Lejer afregner el og antennebidrag til forsyningsselskaberne. Varme betales á conto. Vand er indeholdt i huslejen. Afdelingen råder over fibernet.

5 Ringgade stk. 2 værelses bolig på 64 m2 Afdelingen er opført i 1960 og består af 4 bygninger i to etager med i alt 64 boliger. Afdelingen er beliggende ved en af byens indfaldsveje og motorvej, skole, indkøbscenter og gågade. Husdyr: Det er tilladt at holde 1 hund eller 2 inde katte. Carport / Garage: Afdelingen råder over 14 carporte og 10 garager der udlejes til afdelingens beboere. Vaskeri: Der forefindes fællesvaskeri. Komfur og emhætte. Lejer afregner el- og antennebidrag til forsyningsselskaberne. Varme og vand betales á conto. Afdelingen råder over fibernet

6 Borgmester Andersens Vej stk. 2 værelses bolig på 65 m2 1 stk. 4 værelses bolig på 112 m2 Afdelingen er opført i 1970 og består af 8 bygninger på to etager med i alt 88 boliger. Afdelingen er beliggende tæt på strand, skov, Alssund Gymnasium, Business College Syd, EUC Syd. Carport / Garage: Afdelingen råder over 27 carporte der udlejes til afdelingens beboere. Vaskeri: Der forefindes vaskerier i 4 blokke. Komfur, emhætte og køle-fryseskab. Lejer afregner antennebidrag til forsyningsselskaberne. Varme, vand og el betales á conto. Afdelingen råder over fibernet.

7 Grundtvigs Alle stk. 2 værelses bolig på 75 m2 1 stk. 4 værelses bolig på 111 m2 Afdelingen er opført i 1973 og består af 3 bygninger på tre etager med i alt 72 boliger. Afdelingen er beliggende tæt på strand, skov, Alssund Gymnasium, Business College Syd, EUC Syd. Carport / Garage: Afdelingen råder over 10 carporte der udlejes til beboerne. Vaskeri: Der forefindes vaskeri i hver bygning. Komfur, emhætte og køle-fryseskab. Lejer afregner antennebidrag til forsyningsselskaberne. Varme, vand og el betales á conto. Afdelingen råder over fibernet.

8 Udsigten stk. 1 værelses bolig på på 37/38 m2 1 stk. 2 værelses bolig på 58 m2 Afdelingen er opført i 1993 og består af en tre etagers bygning med 49 boliger. Afdelingen ligger tæt ved skole, indkøbscenter og sygehus. Boligerne på I. og II. sal har udsigt ud over Alssund. Afstand til motorvej 1 km. Carport / Garage: Afdelingen råder over 12 carporte der udlejes til beboerne. Vaskeri: Der forefindes vaskeri. Komfur og emhætte. Beboerne afregner antennebidrag til forsyningsselskabet. Varme, vand og el betales á conto. Afdelingen råder over fibernet. Regnvand genanvendes til toiletskyl.

9 Damgade 34,36,38,40,42 1 stk. 2 værelses bolig på 71 m2 Afdelingen er opført i 2012 og 2013 og består af 5 bygninger med i alt 65 boliger. De attraktive boliger er beliggende tæt på byens centrum og i gå afstand til det rekreative område ved Mølledammen med byens friluftsscene, få hundrede meter fra gågaden og indkøbsmuligheder i Sønderborg Øst. Boligerne er bygget i gedigne og tidsløse materialer og vi forventer et lavt energiforbrug til opvarmningen. Lejlighederne er forsynet med en stor altan, dørtelefonanlæg Indbygget ovn og kogesektion samt emhætte. Carport: Afdelingen råder over 16 carporte der udlejes til beboerne. Beboerne afregner vand, varme, el og antennebidrag til forsyningsselskaberne. Afdelingen råder over fibernet og har eget solcelleanlæg.

10 Augustenborg Landevej 77 4 stk. 1 værelses boliger på m2 (etagebyggeri) Afdelingen består af 11 rækkehuse og 25 boliger i 2 etageejendomme. Kogeplader, indbygningsovn, emhætte og køleskab med lille frostboks. Vand er inklusiv i huslejen. El og varme betales aconto.

11 Hertugtorvet 1-29 Augustenborg 1 stk. 3 værelses bolig på m2 Afdelingen er opført i 1997 som etage og rækkehuse midt i Augustenborg by. Boligerne er beliggende ud til byens torv med bank, apotek, slagter, købmand, bager og blomsterforretning. Afstand til skole og børnehave er under 200 meter. Boligerne i stueplan råder over terasse og forhave. Komfur, emhætte og køle/fryseskab. Carport: Afdelingen råder over 6 carporte der udlejes til beboerne. Beboerne afregner vand, varme og el. Afdelingen råder over fibetnet fra Stofa.

12 Kløvermarken 1-63 Augustenborg 1 stk. 4 værelses bolig på 90 m2 Afdelingen er opført i 1978 og består af 32 boliger i Augustenborg by. Rækkeshusene har egen gårdhave. Boligerne er beliggende tæt på offentlig transport, indkøbsmuligheder, skole og dagsinstitutioner. Komfur, emhætte og køleskab. Carporte: Afdelingen råder over carporte som beboerne kan leje. Beboerne afregner vand, varme og el.

13 Tjørnebakken 1-22 Augustenborg 1 stk. 3 værelses bolig på 85 m2 1 stk. 4 værelses bolig på 94 m2 Afdelingen er opført i 1993 og består af 22 boliger i Augustenborg by. Rækkeshusene har egen have. Boligerne er beliggende tæt på offentlig transport, indkøbsmuligheder, skole og dagsinstitutioner. Komfur, emhætte og køleskab. Carporte: Afdelingen råder over carporte som beboerne kan leje. Beboerne afregner vand, varme og el.

14 Æblehegnet 1-72 Augustenborg 1 stk. 3 værelses bolig på 85 m2 1 stk. 4 værelses bolig på 94 m2 Rækkeshusene har egen have. Boligerne er beliggende tæt på offentlig transport, indkøbsmuligheder, skole og dagsinstitutioner. Komfur, emhætte og køleskab. Beboerne afregner vand, varme og el.

15 Højbo 1-20 Fynshav 1 stk. 3 værelses bolig på 75 m2 Afdelingen er opført i 1990 og består af 34 boliger i udkanten af Fynshav. Rækkeshusene har egen have. Boligerne ligger naturskønt tæt på stand, skov og færgeforbindelse til Fyn. Boligerne er beliggende tæt på offentlig transport, indkøbsmuligheder, skole og dagsinstitutioner. Komfur, emhætte og køles- fryseskab. Carporte: Afdelingen råder over carporte som beboerne kan leje. Beboerne afregner vand, varme og el.

16 Ærøvej 1-23 Fynshav 1 stk. 3 værelses bolig på m2 Afdelingen er opført i 2001 og består af 24 boliger i Fynshav. Rækkeshusene har egen have. Boligerne ligger tæt på strand, skov og færgeforbindelse til Fyn. Boligerne er beliggende tæt på offentlig transport, indkøbsmuligheder, skole og dagsinstitutioner. Komfur, emhætte. Carporte: Afdelingen råder over carporte som beboerne kan leje. Beboerne afregner vand, varme og el.

17 Midthave 2-24 Lysabild 1 stk. 3 værelses bolig på 85 m2 Afdelingen er opført i 1989 og består af 12 boliger i Lysabild. Rækkeshusene har egen have. Boligerne er beliggende tæt på offentlig transport, indkøbsmuligheder, skole. Komfur, emhætte og køleskab. Beboerne afregner vand, varme og el.

Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere.

Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere. Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere. Boligforeningen Søbo kan tilbyde almene boliger til erhvervsaktive tilflytter. Aftalen om boliger til erhvervsaktive tilflytter er indgået med Sønderborg

Læs mere

Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere.

Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere. Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere. Boligforeningen Søbo kan tilbyde almene boliger til erhvervsaktive tilflytter. Aftalen om boliger til erhvervsaktive tilflytter er indgået med Sønderborg

Læs mere

Byd din nye medarbejder velkommen med en lejlighed... SAB s nye Erhvervsordning åbner op for spændende muligheder

Byd din nye medarbejder velkommen med en lejlighed... SAB s nye Erhvervsordning åbner op for spændende muligheder Byd din nye medarbejder velkommen med en lejlighed... SAB s nye Erhvervsordning åbner op for spændende muligheder Vi ser det som et plus for virksomheder, at de fremover får mulighed for at tilbyde en

Læs mere

Boligselskabet Strandparken

Boligselskabet Strandparken Boligselskabet Strandparken Afdeling 1 Gammel Strandpark Krudttårnsvej og Sdr. Røsevej - 2791 Dragør Afdeling 1 består af 230 lejemål. Opført 1959 Etagebyggeri, Ingen elevator. Stuelejligheder har have

Læs mere

Lejemåls oversigt. Adelgade 107, 5400 Bogense Telefon: 64 81 28 35 kjo@boligkontoret.dk eller bbc@boligkontoret.dk Hjemmeside: www.boligbogense.

Lejemåls oversigt. Adelgade 107, 5400 Bogense Telefon: 64 81 28 35 kjo@boligkontoret.dk eller bbc@boligkontoret.dk Hjemmeside: www.boligbogense. Bogense Boligforening Lejemåls oversigt Kontor: Adelgade 107, 5400 Bogense Telefon: 64 81 28 35 Email: kjo@boligkontoret.dk eller bbc@boligkontoret.dk Hjemmeside: www.boligbogense.dk Åbningstid kontor:

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening. Rækkehusbebyggelsen Musvitten Jægerbuen i Ishøj. Dato: 01.02.2016. PAB Afdeling 22. Udlejningsmateriale

Postfunktionærernes Andels-Boligforening. Rækkehusbebyggelsen Musvitten Jægerbuen i Ishøj. Dato: 01.02.2016. PAB Afdeling 22. Udlejningsmateriale Postfunktionærernes Andels-Boligforening Rækkehusbebyggelsen Musvitten Jægerbuen i Ishøj Dato: 01.02.2016 PAB Afdeling 22 Udlejningsmateriale Ishøj er en moderne kommune i vækst. I dag er der omkring 21.000

Læs mere

Boligforeningen Lillebælt

Boligforeningen Lillebælt Afdeling 1 Solvænget, Nr. Aaby Der er 59 boliger på Solvænget, som er centralt og roligt beliggende i Nr. Aaby tæt på indkøbsmuligheder, biograf, skole, daginstitution og sportshal. Fra Nr. Aaby er der

Læs mere

Fyns almennyttige Boligselskab

Fyns almennyttige Boligselskab Odense Havn Fyns almennyttige Boligselskab Fyns almennyttige Boligselskab har boliger på hele Fyn. Vi udlejer mere end 8.500 boliger, der huser ca. 20.000 lejere, i mere end 90 afdelinger. www.fabbo.dk

Læs mere

Boligforeningen Lillebælt

Boligforeningen Lillebælt Afdeling 1 Solvænget, Nr. Aaby Der er 81 boliger på Solvænget, som er centralt og roligt beliggende i Nr. Aaby tæt på indkøbsmuligheder. Boligerne på Solvænget er velegnede til alle aldersgrupper og alle

Læs mere

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen Haraldsvej Boliger i helt ny bydel i Vejen Afdeling 1229-0 Lejerbo Kolding Regionskontor Kolding 71 boliger - både etageboliger og rækkehuse - med altaner og/eller privat have. Pakhustorvet 4 6000 Kolding

Læs mere

Udlejningsbrochure. Den nye Biblioteksbygning. 38 nyetablerede studieboliger til leje i hjertet af Hillerød

Udlejningsbrochure. Den nye Biblioteksbygning. 38 nyetablerede studieboliger til leje i hjertet af Hillerød Udlejningsbrochure Den nye Biblioteksbygning 38 nyetablerede studieboliger til leje i hjertet af Hillerød Forventet indflytning 1. oktober 2017 Velkommen Kære lejer Den centralt beliggende murstensbygning

Læs mere

Området: Boligerne på Hvilhøjvej, er beliggende i et attraktivt område ikke langt fra Hobro centrum.

Området: Boligerne på Hvilhøjvej, er beliggende i et attraktivt område ikke langt fra Hobro centrum. Området: Boligerne på Hvilhøjvej, er beliggende i et attraktivt område ikke langt fra Hobro centrum. Kun 2 ½ km. fra området findes der både skole, børnehave og idrætsfaciliteter. Bebyggelsen grænser op

Læs mere

Området: Boligerne på Hvilhøjvej, er beliggende i et attraktivt område ikke langt fra Hobro centrum.

Området: Boligerne på Hvilhøjvej, er beliggende i et attraktivt område ikke langt fra Hobro centrum. Området: Boligerne på Hvilhøjvej, er beliggende i et attraktivt område ikke langt fra Hobro centrum. Kun 2 ½ km. fra området findes der både skole, børnehave og idrætsfaciliteter. Bebyggelsen grænser op

Læs mere

BOLIGNÆSTVED KINDHESTEGADE 12, NÆSTVED TLF: HJEMMESIDE:

BOLIGNÆSTVED KINDHESTEGADE 12, NÆSTVED TLF: HJEMMESIDE: BOLIGNÆSTVED KINDHESTEGADE 12, 1. 4700 NÆSTVED TLF: 55 75 06 00 HJEMMESIDE: www.bolignaestved.dk 2016 MANDAG - TORSDAG KL. 9.00 TIL 12.00 TORSDAG TILLIGE KL. 15.00 TIL 17.30 FREDAG LUKKET m PRISER m STØRRELSER

Læs mere

Afdeling Rør III. udlejningsprojekt - Konsul Jensens Gade 10 - Horsens

Afdeling Rør III. udlejningsprojekt - Konsul Jensens Gade 10 - Horsens Afdeling 921 - Rør III udlejningsprojekt - - Horsens Andelsboligforeningen Beringsgaard opfører nu 33 almene familieboliger beliggende på, Horsens. Der er tale om udfyldelsen af lokalplan 228 fra oktober

Læs mere

Familieboliger. Familieboliger er for alle og i alle størrelser! Priser 2019

Familieboliger. Familieboliger er for alle og i alle størrelser! Priser 2019 Priser 2019 Familieboliger Familieboliger er for alle og i alle størrelser! Familieboliger er alle de boliger, der ikke er ungdomsboliger eller ældreboliger. Familieboliger er for alle: enlige og par med

Læs mere

LEJEPROSPEKT - LINDVEDHAVE

LEJEPROSPEKT - LINDVEDHAVE LEJEPROSPEKT - LINDVEDHAVE Bo tæt på det grønne Bo tæt på infrastruktur Bo tæt ved Syddansk Universitet og kommende OUH. Nye lejeboliger i Lindvedhave - med adgang til det grønne, nær kommende OUH og let

Læs mere

LEJEPROSPEKT - LINDVEDHAVE

LEJEPROSPEKT - LINDVEDHAVE LEJEPROSPEKT - LINDVEDHAVE Bo tæt på det grønne Bo tæt på infrastruktur Bo tæt ved Syddansk Universitet og kommende OUH. Nye lejeboliger i Lindvedhave - med adgang til det grønne, nær kommende OUH og let

Læs mere

Huset ved Åen Udlejningsprospekt

Huset ved Åen Udlejningsprospekt Huset ved Åen Udlejningsprospekt Åboulevarden 30, 8000 Århus C. Forord Udsigt over Åen fra 2. sal, ned mod Europa Plads Side 1 Citylejligheder i hjertet af Århus - direkte ved åen og cafemiljøet Du har

Læs mere

KINDHESTEGADE 12, NÆSTVED TLF: HJEMMESIDE:

KINDHESTEGADE 12, NÆSTVED TLF: HJEMMESIDE: KINDHESTEGADE 12, 1. 4700 NÆSTVED TLF: 55 75 06 00 HJEMMESIDE: www.bolignaestved.dk 2017 MANDAG - TORSDAG KL. 9.00 TIL 12.00 TORSDAG TILLIGE KL. 15.00 TIL 17.30 FREDAG LUKKET BOMILJØER FOR ALLE Afdeling

Læs mere

Fyns almennyttige Boligselskab

Fyns almennyttige Boligselskab Birkeparken Fyns almennyttige Boligselskab Fyns almennyttige Boligselskab har boliger på hele Fyn. Vi udlejer mere end 8.500 boliger, der huser ca. 20.000 lejere, i mere end 90 afdelinger. www.fabbo.dk

Læs mere

Ikonbetegnelse. Andelsboligforeningen af 1941 samarbejder med domea.dk. Kat. Fjernvarme Naturgas Elvarme

Ikonbetegnelse. Andelsboligforeningen af 1941 samarbejder med domea.dk. Kat. Fjernvarme Naturgas Elvarme Andelsboligforeningen er en almen boligorganisation, der i mere end 70 år har opført almene andelsboliger i Ringsted kommune. Foreningen har 1.103 boliger fordelt på både ungdoms-, familie- og ældreboliger.

Læs mere

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310 Fasanparken Lækre familieboliger i Ishøj 62 boliger med gode udearealer, parkeringsmuligheder og fælleshus Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon

Læs mere

Bogense Boligforening. Lejemåls oversigt:

Bogense Boligforening. Lejemåls oversigt: Bogense Boligforening Lejemåls oversigt: Kontor: Adelgade 107, 5400 Bogense Telefon: 64 81 28 35 Email: kijo@bdk.dk eller bbch@bdk.dk Hjemmeside: www.bogenseboligforening.dk Åbningstid kontor: Mandag 11-13

Læs mere

LÆRKEPARKENS TAGETAGE

LÆRKEPARKENS TAGETAGE LÆRKEPARKENS TAGETAGE 01 LÆRKEPARKENS TAGETAGE 62 nyetablerede familieboliger til leje på toppen af Lærkeparken FORVENTET INDFLYTNING fra 1. november 2018 02 LÆRKEPARKENS TAGETAGE KÆRE BOLIGSØGENDE Lærkeparken

Læs mere

Almene boliger. Fællesorganisationens Boligforening. Slagelse. Fællesorganisationens Boligforening. Slotsalleen 55 4200 Slagelse. www.fob-slagelse.

Almene boliger. Fællesorganisationens Boligforening. Slagelse. Fællesorganisationens Boligforening. Slotsalleen 55 4200 Slagelse. www.fob-slagelse. Fællesorganisationens Boligforening Slagelse Boliger for alle Fællesorganisationens Boligforening Slotsalleen 55 4200 Slagelse www.fob-slagelse.dk Almene boliger Telefon: 58 52 25 55 Telefax: 58 50 14

Læs mere

PLUMS GÅRD. Moderne boliger midt i Assens BOLIGER VI LEVER I

PLUMS GÅRD. Moderne boliger midt i Assens BOLIGER VI LEVER I PLUMS BOLIGER VI LEVER I GÅRD Moderne boliger midt i Assens Nyt spændende boligområde midt i Assens FAB bygger 55 moderne lejligheder ved træ laden i Plums Gård. Tæt på gågade / sivegade og i gåafstand

Læs mere

6 stk. nyopførte rækkehuse med carport til leje på Kildeagervej 266-278, Kolt/Hasselager Overtagelse 01.06.2013

6 stk. nyopførte rækkehuse med carport til leje på Kildeagervej 266-278, Kolt/Hasselager Overtagelse 01.06.2013 6 stk. nyopførte rækkehuse med carport til leje på Kildeagervej 266-278, Kolt/Hasselager Overtagelse 01.06.2013 Beliggende i naturskønne omgivelser, og tæt ved Aarhus midtbys mange faciliteter og muligheder,

Læs mere

Søhusene. Nakskov Almene Boligselskab administreres af Boligkontoret Danmark Skriv dig op til Søhusene allerede nu på: www.boligkontoret.

Søhusene. Nakskov Almene Boligselskab administreres af Boligkontoret Danmark Skriv dig op til Søhusene allerede nu på: www.boligkontoret. Søhusene Nakskov Almene Boligselskab bygger i samarbejde med Boligkontoret Danmark, Enemærke & Petersen, Arkitema og Alectia 104 nye 1-4 rums lejeboliger på 65-120 m 2 i skøn beliggenhed tæt på fjorden

Læs mere

Lejeprospekt. vedrørende kontorlokalerne. Merkurvej 1K, 10. sal, 7400 Herning

Lejeprospekt. vedrørende kontorlokalerne. Merkurvej 1K, 10. sal, 7400 Herning Lejeprospekt vedrørende kontorlokalerne Merkurvej 1K, 10. sal, 7400 Herning Attraktive kontorlokaler på toppen af Herning nemt at finde, parkeringsforhold i top stor synlighed Samlet areal inkl. andel

Læs mere

Unik beliggende 4-længet v/silkeborg - plads til erhverv og heste

Unik beliggende 4-længet v/silkeborg - plads til erhverv og heste Unik beliggende 4-længet v/silkeborg - plads til erhverv og heste Holmgårdevej 22, 8632 Lemming Landejendom Unik beliggende 4-længet v/silkeborg - plads til erhverv og heste Holmgårdevej 22, 8632 Lemming

Læs mere

HER UDLEJER VI BOLIGER

HER UDLEJER VI BOLIGER HER UDLEJER VI BOLIGER KUNST OG NATUR MIDT I BYEN MIDT I NATUREN CENTRALT ELLER GRØNT HØJT ELLER LAVT NYTÆNKENDE KVALITET RAMMER FOR MENNESKER Velkommen ØsterBO er en almen boligforening. Det betyder beboerdemokrati,

Læs mere

Søhusene. www.boligkontoret.dk. Nakskov Almene Boligselskab administreres af Boligkontoret Danmark Skriv dig op til Søhusene på:

Søhusene. www.boligkontoret.dk. Nakskov Almene Boligselskab administreres af Boligkontoret Danmark Skriv dig op til Søhusene på: Søhusene Nakskov Almene Boligselskab har i samarbejde med Boligkontoret Danmark, Enemærke & Petersen, Arkitema og Alectia bygget 104 nye 1-4 rums lejeboliger på 65-120 m 2 i skøn beliggenhed tæt på fjorden

Læs mere

Lejeprospekt. Kontorlokaler med udsigt. Merkurvej 302, 7400 Herning

Lejeprospekt. Kontorlokaler med udsigt. Merkurvej 302, 7400 Herning Lejeprospekt Kontorlokaler med udsigt. Merkurvej 302, 7400 Herning Kontorlokaler med udsigt, gratis parkering og stor synlighed tæt på indkøbsmuligheder Samlet areal inkl. andel af fællesareal: 250 m 2

Læs mere

Olof Palmes Park. - Skønne solfyldte balkoner - Stor fælles tagterrasse - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og eng ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE

Olof Palmes Park. - Skønne solfyldte balkoner - Stor fælles tagterrasse - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og eng ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE Olof Palmes Park ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE - Skønne solfyldte balkoner - Stor fælles tagterrasse - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og eng Adresse: Olof Palmes Allé 42B Skejby, Århus www.olofpalmespark.dk

Læs mere

Domea Rødekro. afdeling 38-19

Domea Rødekro. afdeling 38-19 C r b im n e k r a P ia 102 attraktive og klimavenlige familieboliger med egen altan opføres i Aabenraa med unik placering tæt på havn og bymidte Domea Rødekro l afdeling 38-19 Cimbria Parken - dit nye

Læs mere

Lejeprospekt. Kontorlokaler med udsigt. Merkurvej 1K, 6. sal, dør 1, 7400 Herning

Lejeprospekt. Kontorlokaler med udsigt. Merkurvej 1K, 6. sal, dør 1, 7400 Herning Lejeprospekt Kontorlokaler med udsigt Merkurvej 1K, 6. sal, dør 1, 7400 Herning Kontorlokaler med udsigt, gratis parkering og stor synlighed tæt på indkøbsmuligheder Samlet areal inkl. andel af fællesareal:

Læs mere

Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje

Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje - 45 arkitekttegnede boliger - Skønne solfyldte haver og balkoner - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og sø Adresse: Ellebrinken 136-172 Lystrup, Århus www.kongslunden.dk

Læs mere

Familieboliger. Familieboliger er for alle og i alle størrelser!

Familieboliger. Familieboliger er for alle og i alle størrelser! Familieboliger Familieboliger er for alle og i alle størrelser! Familieboliger er alle de boliger, der ikke er ungdomsboliger eller ældreboliger. Familieboliger er for alle: enlige og par med og uden børn.

Læs mere

Fyns almennyttige Boligselskab

Fyns almennyttige Boligselskab Trinekær har boliger på hele Fyn. Vi udlejer mere end 8.500 boliger, der huser ca. 20.000 lejere, i mere end 90 afdelinger. www.fabbo.dk Fyns almennyttige Boligselskab Vestre Stationsvej 5 5000 Odense

Læs mere

Familieboliger. Familieboliger er for alle og i alle størrelser! Priser 2018

Familieboliger. Familieboliger er for alle og i alle størrelser! Priser 2018 Priser 2018 Familieboliger Familieboliger er for alle og i alle størrelser! Familieboliger er alle de boliger, der ikke er ungdomsboliger eller ældreboliger. Familieboliger er for alle: enlige og par med

Læs mere

Andelsboligforeningen Brande

Andelsboligforeningen Brande Andelsboligforeningen Brande Vejledning I denne vejledning kan du læse om Andelsboligforeningen Brande og ventelisten i foreningen, samt hvad det betyder, at boligforeningen er en almen boligorganisation.

Læs mere

Engelunden Lejligheder og rækkehuse til leje

Engelunden Lejligheder og rækkehuse til leje Engelunden Lejligheder og rækkehuse til leje - 61 arkitekttegnede boliger - Skønne solfyldte haver og balkoner - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og sø Adresse: Engelundsvej 42-96 Viby, Århus www.engelunden.dk

Læs mere

Ribe Boligforening. Boligkontoret Danmark, Ribe telefon:

Ribe Boligforening. Boligkontoret Danmark, Ribe telefon: Ribe Boligforening Ribe Boligforening Vejledning I denne vejledning kan du læse om Ribe Boligforening og ventelisten i foreningen, samt hvad det betyder, at boligforeningen er en almen boligorganisation.

Læs mere

Campus Living Kolding

Campus Living Kolding Campus Living Kolding Attraktive studieboliger i Kolding 83 1- og 2-værelses ungdomsboliger klar til indflytning i november 2015 Afdeling 958-0 Lejerbo Kolding Pakhustovet 4 6000 Kolding Telefon 7012 1310

Læs mere

Skolegade. Familieboliger centralt i Grindsted

Skolegade. Familieboliger centralt i Grindsted Skolegade Familieboliger centralt i Grindsted Afdeling 1223-0 Lejerbo Kolding Regionskontor Kolding 46 lækre 2- og 3-rums boliger med private altaner eller terrasser. Pakhustorvet 4 6000 Kolding Telefon

Læs mere

Olof Palme Parken Arkitekttegnede boliger

Olof Palme Parken Arkitekttegnede boliger Olof Palme Parken Arkitekttegnede boliger - Arkitekttegnede boliger - Fantastisk udsigt til skov, eng og Århus bugt - Attraktiv beliggenhed i grøn park - God forbindelse til midtby og motorvej - Tæt på

Læs mere

Ryesgade II. Familieboliger centralt i Horsens. Afdeling Lejerbo Horsens Regionskontor Kolding Pakhustorvet Kolding Telefon

Ryesgade II. Familieboliger centralt i Horsens. Afdeling Lejerbo Horsens Regionskontor Kolding Pakhustorvet Kolding Telefon Ryesgade II Familieboliger centralt i Horsens 33 lækre boliger med både private altaner eller terrasser og store, fælles tagaltaner. Afdeling 952-1 Lejerbo Horsens Regionskontor Kolding Pakhustorvet 4

Læs mere

Grejsdal Åpark. 28 nybyggede familieboliger i Vejle. Afdeling Ved Hammerværket Nr. 10, 12, 18 og Vejle

Grejsdal Åpark. 28 nybyggede familieboliger i Vejle. Afdeling Ved Hammerværket Nr. 10, 12, 18 og Vejle Grejsdal Åpark 28 nybyggede familieboliger i Vejle Dejlige boliger med flot udsigt til Grejsdalen fra egne altaner og terrasser Afdeling 959-0 Ved Hammerværket Nr. 10, 12, 18 og 20 7100 Vejle Lejerbo Vejle

Læs mere

Skejbytoften. - Skønne solfyldte balkoner - Fælles grønne arealer - Tæt på skov og eng - Udsigt til Engsø ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE.

Skejbytoften. - Skønne solfyldte balkoner - Fælles grønne arealer - Tæt på skov og eng - Udsigt til Engsø ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE. Skejbytoften ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE - Skønne solfyldte balkoner - Fælles grønne arealer - Tæt på skov og eng - Udsigt til Engsø Adresse: Skejbytoften 109-113, 117-121 8200 Århus N www.skejbytoften.com

Læs mere

Ravnkildevej. Himmerland afd. 50. Revision D Den 23. maj 2017

Ravnkildevej. Himmerland afd. 50. Revision D Den 23. maj 2017 Ravnkildevej Himmerland afd. 50 Revision D Den 23. maj 2017 2 Index Ravnkildevej Rækkefølgeplan...04 Ravnkildevej Tidsplan...05 Ravnkildevej Huslejer...06 Ravnkildevej Gårdhavehuse Placering... 07 Ravnkildevej

Læs mere

AFDELING NYGÅRDSVEJ FINSENSGADE

AFDELING NYGÅRDSVEJ FINSENSGADE AFDELING 35 NYGÅRDSVEJ FINSENSGADE VELKO Velkommen i afd. 35 Nygårdsvej Bebyggelsen er opført i 1988-1990 og omfatter 33 lejligheder og 12 ungdomsboliger. Byggeriets udformning og opbygning er indpasset

Læs mere

SCT. KNUDS PARK EJERLEJLIGHEDER MED NATURSKØN PANORAMAUDSIGT EJERFORENINGEN. KUN 2500 kr ALT INC. NYE LEJLIGHEDER HUSLEJE FRA.

SCT. KNUDS PARK EJERLEJLIGHEDER MED NATURSKØN PANORAMAUDSIGT EJERFORENINGEN. KUN 2500 kr ALT INC. NYE LEJLIGHEDER HUSLEJE FRA. EJERFORENINGEN EJERLEJLIGHEDER MED NATURSKØN PANORAMAUDSIGT NYE LEJLIGHEDER HUSLEJE FRA KUN 2500 kr ALT INC. v/20% UDBETALING HJØRRING v/ Jesper Carlsson Ejendomsmægler, MDE Nørrebro 5, 9800 Hjørring hjoerring@home.dk

Læs mere

Danske civil- og akademiingeniørers Pensionskasse. www.dip.dk. Gammel Kongevej 11. Telefon 82 33 00 00. Fax 82 33 00 99.

Danske civil- og akademiingeniørers Pensionskasse. www.dip.dk. Gammel Kongevej 11. Telefon 82 33 00 00. Fax 82 33 00 99. BOLIGER Januar 2012 Danske civil- og akademiingeniørers Pensionskasse PRINTSIDE A3_TRYK.indd 2-3 Gammel Kongevej 11 1610 København V Telefon 82 33 00 00 Fax 82 33 00 99 www.dip.dk 5/6/09 11:58:08 AM Indholdsfortegnelse

Læs mere

Skøn bolig i Valsgaard, velegnet til familie, par eller enlige. Østparken 8, Valsgaard, 9500 Hobro. Andelsrækkehus

Skøn bolig i Valsgaard, velegnet til familie, par eller enlige. Østparken 8, Valsgaard, 9500 Hobro. Andelsrækkehus Skøn bolig i Valsgaard, velegnet til familie, par eller enlige. Østparken 8, Valsgaard, 9500 Hobro Andelsrækkehus Skøn bolig i Valsgaard, velegnet til familie, par eller enlige. Østparken 8, Valsgaard,

Læs mere

afdeling 94 Afdeling 94 Boligselskabet Sct. Jørgen Afdeling 94 8800 Viborg

afdeling 94 Afdeling 94 Boligselskabet Sct. Jørgen Afdeling 94 8800 Viborg afdeling 94 Afdeling 94 PRIN SEN CAMP er det engelske ord for lejr. LOGOS er det græske ord for tanke, fornuftens og talens brug, det specifikt menneskelige og kilden til den menneskelige kreativitet.

Læs mere

SØNDERVANGEN I VIBY J

SØNDERVANGEN I VIBY J AFD. 24 SØNDERVANGEN I VIBY J OMBYGGEDE BOLIGER INDHOLD: Generelt...side 3 Boligtyper og priser...side 4 Materialer og tekniske data...side 5 Materialer og tekniske data fortsat...side 6 Plantegning 2

Læs mere

med andre, er man på 1. sal, kan man være privat.

med andre, er man på 1. sal, kan man være privat. 02 Generelt Velkommen til et nyt og innovativt boligprojekt, hvor begreberne tid, rum og sjæl er gennemgående. Vi opholder os alle meget i vores bolig, derfor er der i City grund projektet lagt stor vægt

Læs mere

MILJØ. Skovbrynet LAVENERGI, KLASSE 1

MILJØ. Skovbrynet LAVENERGI, KLASSE 1 Arkitekttegnet grøn bolig LAVENERGI, KLASSE 1 MILJØ Skovbrynet Virupskovvej 85-95 8530 Hjortshøj - 125 m² i 2 plan, 3 eller 4 værelser - Allergivenligt ventilationsanlæg - Højisoleret med lavt varmeforbrug

Læs mere

BOLIGFORENINGEN 32 AFDELING FAMILIEBOLIGER SKJOLDSGADE/SPANGSBJERGGADE

BOLIGFORENINGEN 32 AFDELING FAMILIEBOLIGER SKJOLDSGADE/SPANGSBJERGGADE BOLIGFORENINGEN 32 AFDELING 18 48 FAMILIEBOLIGER SKJOLDSGADE/SPANGSBJERGGADE Beliggenhed Afdelingen 18, består af i alt 48 familieboliger hvoraf 32 er handicapvenlige, boligerne er fordelt på 2 ejendomme.

Læs mere

Fremlejeprospekt. vedrørende kontorlokalerne. Merkurvej 910, 7400 Herning

Fremlejeprospekt. vedrørende kontorlokalerne. Merkurvej 910, 7400 Herning clausen-erhverv.dk, ejendomsmægler, valuar, MDE Fremlejeprospekt vedrørende kontorlokalerne Merkurvej 910, 7400 Herning Attraktive kontorlokaler på toppen af Herning nemt at finde, parkeringsforhold i

Læs mere

Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje

Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje - 45 arkitekttegnede boliger - Skønne solfyldte haver og balkoner - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og sø Adresse: Ellebrinken 136-172 Lystrup, Århus www.kongslunden.dk

Læs mere

Toftevej Hornslet Tlf.: seniorboliger og fælleshus Vagtelvej 1 og 3, 8410 Rønde

Toftevej Hornslet Tlf.: seniorboliger og fælleshus Vagtelvej 1 og 3, 8410 Rønde Udlejning: djursbo Toftevej 2 8543 Hornslet Tlf.: 70 27 06 10 mail@djursbo.dk www.djursbo.dk 30 seniorboliger og fælleshus Vagtelvej 1 og 3, 8410 Rønde OMRÅDET: Bebyggelsen er beliggende på hjørnet af

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Lejemålet: Det lejede er fzi en lejlighed O et enkeltværelse O en ejerlejlighed O andet: _ Beliggende: Bakken 26 1.

LEJEKONTRAKT. Lejemålet: Det lejede er fzi en lejlighed O et enkeltværelse O en ejerlejlighed O andet: _ Beliggende: Bakken 26 1. Typeformular A, 8. udgave Lejemåls nr. LEJEKONTRAKT for beboelse Lejekontrakt til anvendelse i lejeaftaler om beboelseslejligheder, herunder blandede lejemål, og værelser i private udlejningsejendomme.

Læs mere

Tiendeladen. Himmerland afd unikke ungdomsboliger i Aalborg Centrum

Tiendeladen. Himmerland afd unikke ungdomsboliger i Aalborg Centrum Tiendeladen Himmerland afd. 76 28 unikke ungdomsboliger i Aalborg Centrum Tiendeladen Himmerland Boligforening afd. 76 Adresse: Tiendeladen 7, Algade 61 9000 Aalborg 28 ungdomsboliger 2 rums boliger 35-49

Læs mere

Afdeling 114 Teglparken, Ringkøbingvej

Afdeling 114 Teglparken, Ringkøbingvej Afdeling 114 Teglparken, Ringkøbingvej FællesBo afd. 114 Teglparken Adresse Teglparken, Ringkøbingvej 64 boliger Boligtyper 10 boliger af boligtype 1-112 m 2 22 boliger af boligtype 2-69,5 m 2 32 boliger

Læs mere

Boligselskabet Domea Aabybro Vinkelen - afdeling nye boliger i passivhusstandard i størrelsen 98 og 114 m 2 beliggende på Gjøl

Boligselskabet Domea Aabybro Vinkelen - afdeling nye boliger i passivhusstandard i størrelsen 98 og 114 m 2 beliggende på Gjøl Boligselskabet Domea Aabybro Vinkelen - afdeling 058-28 8 nye boliger i passivhusstandard i størrelsen 98 og 114 m 2 beliggende på Gjøl Rev.: 12.07.2018 Boligselskabet Domea Aabybro Vinkelen BEBYGGELSEN

Læs mere

Afdelingen er under totalrenovering. at stå indflytningsklar April 2016. AFD 27 blok 4 7 Varbergvej 67 89

Afdelingen er under totalrenovering. at stå indflytningsklar April 2016. AFD 27 blok 4 7 Varbergvej 67 89 Afdelingen er under totalrenovering og forventes at stå indflytningsklar April 2016 AFD 27 blok 4 7 Varbergvej 67 89 Opdateret 12 december 2015 Generelle oplysninger: 105 lejligheder totalrenoveret i 2015

Læs mere

Boligselskabet Domea Randers opfører 24 nye lavenergiboliger i størrelsen m2 i Falbe Parken, beliggende i Randers NV

Boligselskabet Domea Randers opfører 24 nye lavenergiboliger i størrelsen m2 i Falbe Parken, beliggende i Randers NV Boligselskabet Domea Randers opfører 24 nye lavenergiboliger i størrelsen 71-108 m2 i Falbe Parken, beliggende i Randers NV Læs mere om boligerne på www.domea.dk/falbe-parken Boligselskabet Domea Randers

Læs mere

Rødding Andelsboligforening

Rødding Andelsboligforening Rødding Andelsboligforening Områdeoversigt Velkommen... til Rødding Andelsboligforening Boligorganisationen Rødding Andelsboligforening er en lokal boligforening i det gamle Rødding Kommunes område. Der

Læs mere

Rødding Andelsboligforening

Rødding Andelsboligforening Rødding Andelsboligforening Områdeoversigt Velkommen... til Rødding Andelsboligforening Boligorganisationen Rødding Andelsboligforening er en lokal boligforening i det gamle Rødding Kommunes område. Der

Læs mere

Suveræn beliggenhed i 1. række, med havudsigt fra alle rum Juulsgårdsvej 9, 2680 Solrød Strand. Villa

Suveræn beliggenhed i 1. række, med havudsigt fra alle rum Juulsgårdsvej 9, 2680 Solrød Strand. Villa Suveræn beliggenhed i 1. række, med havudsigt fra alle rum Juulsgårdsvej 9, 2680 Solrød Strand Villa Suveræn beliggenhed i 1. række, med havudsigt fra alle rum Juulsgårdsvej 9, 2680 Solrød Strand Kort

Læs mere

afdeling 94 Afdeling 94 Boligselskabet Sct. Jørgen Afdeling 94 8800 Viborg

afdeling 94 Afdeling 94 Boligselskabet Sct. Jørgen Afdeling 94 8800 Viborg afdeling 94 Afdeling 94 PRINSENS ALLÉ CAMP er det engelske ord for lejr. LOGOS er det græske ord for tanke, fornuftens og talens brug, det specifikt menneskelige og kilden til den menneskelige kreativitet.

Læs mere

Informationsmøde. Stauns Hjørne 8. november 2018

Informationsmøde. Stauns Hjørne 8. november 2018 Informationsmøde Stauns Hjørne 8. november 2018 Stauns Hjørne - Program for informationsmødet 1. Velkomst v/henning Bøgh Holtov - Kundechef 2. Kort om Stauns Hjørne v/henning Bøgh Holtov 3. Stauns Hjørne

Læs mere

Lejeprospekt. vedrørende kontorejendommen. H. N. Andersens vej 3-5, 7400 Herning. Velbeliggende kontorlokaler til en attraktiv husleje.

Lejeprospekt. vedrørende kontorejendommen. H. N. Andersens vej 3-5, 7400 Herning. Velbeliggende kontorlokaler til en attraktiv husleje. clausen-erhverv.dk, ejendomsmægler, valuar, MDE Lejeprospekt vedrørende kontorejendommen H. N. Andersens vej 3-5, 7400 Herning Velbeliggende kontorlokaler til en attraktiv husleje. Samlet areal: 1.473

Læs mere

Campus Living Kolding

Campus Living Kolding Campus Living Kolding Attraktive studieboliger i Kolding 83 1- og 2-værelses ungdomsboliger klar til indflytning i november 2015 Afdeling 958-0 Lejerbo Kolding Pakhustovet 4 6000 Kolding Telefon 7012 1310

Læs mere

Gram Boligforening. Vejledning

Gram Boligforening. Vejledning Gram Boligforening Vejledning I denne vejledning kan du læse om Gram Boligforening og ventelisten i foreningen, samt hvad det betyder, at boligforeningen er en almen boligorganisation. Du bør læse vejledningen

Læs mere

Hegels Minde. Nye familieboliger i Fredensborg. 10 nyrenoverede familieboliger med hver deres unikke charme

Hegels Minde. Nye familieboliger i Fredensborg. 10 nyrenoverede familieboliger med hver deres unikke charme Hegels Minde Nye familieboliger i Fredensborg 10 nyrenoverede familieboliger med hver deres unikke charme Afdeling 747-0 Lejerbo Fredensborg Udlejningsteam 2 Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon

Læs mere

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning Klosteret i Næstved 33 Moderne boliger i historisk bygning OM Klosteret I Næstved ombygger vi det tidligere nonnekloster og vandrehjem til 33 attraktive boliger. Det bliver vores første boliger i Næstved

Læs mere

Center for Social og Sundhed. Ældreboligkatalog

Center for Social og Sundhed. Ældreboligkatalog Center for Social og Sundhed Ældreboligkatalog 1 VELKOMMEN Dette katalog beskriver hvilke ældreboliger Furesø Kommune kan visitere til, når det ikke længere er muligt at blive i nuværende bolig. Behovet

Læs mere

TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55

TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55 TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55 6070 Christiansfeld Tlf. 74 56 01 14 2018 Cvr-nr 30550811 Kto.9743-0390020120 Email: post@tab1955.dk Kontoret er åbent: Mandag: 13-16 Onsdag: 13-16 Boligforeningen

Læs mere

Cimbria Parken. Boligselskabet Domea Rødekro

Cimbria Parken. Boligselskabet Domea Rødekro Boligselskabet Domea Rødekro Byggeriet udføres i 2 etaper: 1. etape består af 66 boliger med 2- og 3-rums boliger (udlejet) 2. etape består af 40 boliger med 2, 3- og 4-rums boliger 1. UDGAVE JUI 2019

Læs mere

Billigere end at bo til leje! Spurvevænget 15, st., Ulkebøl, 6400 Sønderborg. Andelsbolig

Billigere end at bo til leje! Spurvevænget 15, st., Ulkebøl, 6400 Sønderborg. Andelsbolig Billigere end at bo til leje! Spurvevænget 15, st., Ulkebøl, 6400 Sønderborg Andelsbolig Billigere end at bo til leje! Spurvevænget 15, st., Ulkebøl, 6400 Sønderborg Kort & info Bolig#37787 Andelsbolig

Læs mere

Overskrift. Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i

Overskrift. Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i Overskrift Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i 1 Indholdsfortegnelse: Velkommen - udlejning side 3 Ferieboligen i Juelsminde

Læs mere

Reimarparken Silkeborg

Reimarparken Silkeborg Reimarparken Silkeborg Skov, sø og by e4 H. REIMAR NIELSEN PARKBEBYGGELSE A/S Østergade 9-8600 Silkeborg - Telefon 87 22 47 00 - CVR-nr. 27 69 85 81 Lejligheder i Reimarparken Tak for Deres interesse vedrørende

Læs mere

Ikke blot et sted man bor - her lever man!

Ikke blot et sted man bor - her lever man! Ikke blot et sted man bor - her lever man! Struer Boligselskab Struer Boligselskab er et alment boligselskab, der siden 1948 har opført og udlejet boliger i Struer Kommune. Vi råder i dag over cirka 500

Læs mere

FLADSTRANDSPARKEN. - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse

FLADSTRANDSPARKEN. - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse FLADSTRANDSPARKEN - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse Fladstrandsparken De 84 miljø- og energirigtige familieboliger er opført i en arkitektur, der i sin stilrene enkelthed spiller flot sammen med

Læs mere

ENGDRAGET - Et bæredygtigt fællesskab

ENGDRAGET - Et bæredygtigt fællesskab ENGDRAGET - Et bæredygtigt fællesskab VELKOMMEN TIL ENGDRAGET - 126 bæredygtige rækkehuse, i naturskønne omgivelser Engdraget består af 126 nybyggede rækkehuse i størrelserne 99-114 kvm. Afdelingen ligger

Læs mere

Ungdomsboliger. Fyns almennyttige Boligselskab - flyt ind hos os. Vestre Stationsvej 5 5000 Odense C 63125600 fab@fabbo.dk

Ungdomsboliger. Fyns almennyttige Boligselskab - flyt ind hos os. Vestre Stationsvej 5 5000 Odense C 63125600 fab@fabbo.dk Ungdomsboliger Fyns almennyttige Boligselskab - flyt ind hos os Vestre Stationsvej 5 5000 Odense C 63125600 fab@fabbo.dk Indhold Velkommen....................................... Kerteminde.....................................

Læs mere

NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT

NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT M a r g r e t h e h ø j p a r k e n 3 0 a r k i t e k t t e g n e d e l e j l i g h e d e r i u n i k t m i l j ø Læs mere på www.margrethehoejparken.dk NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT Til dig,

Læs mere

VELKOMMEN 2014 AFD LYKKESHOLMS ALLÉ VIBY J

VELKOMMEN 2014 AFD LYKKESHOLMS ALLÉ VIBY J VELKOMMEN 2014 AFD 10 LYKKESHOLMS ALLÉ VIBY J Side: Indhold: 3. Velkommen til afdeling 10 4. Kort om afdelingen Administrationen 5. Quick-oversigt, faciliteter 6. Afdelingsbestyrelsen Affald 7. Beboerdemokrati

Læs mere

Byggeselskab Mogens de Linde

Byggeselskab Mogens de Linde QR kode haslegaarden bygning b og c 5.102 Byggeselskab Mogens de Linde Sag 05.102 Haslegaarden Haslegaardsvej 8-10, Bygning B, 8210 Århus V lokaler udlejes 1564 m 2 Byggeselskab Mogens de Linde - Ringgade

Læs mere

Rødtjørnen II i Horsens

Rødtjørnen II i Horsens Rødtjørnen II i Horsens Midtjysk Boligselskab Midtjysk Boligselskab opfører 60 nye lejeboliger på Rødtjørnen i Torsted ved Horsens. De 60 nye lejeboliger kommer til at bestå af fritliggende huse på hhv.

Læs mere

Studielejligheder i Holbæk

Studielejligheder i Holbæk M. Goldschmidt kollegiet lotshaven lotshaven 3 A-G, 4300 Holbæk tudielejligheder i Holbæk Lyst, grønt, åbent og tæt på byen M. Goldschmidt Ejendomme Logo/bomærke på hvid Mand: Pantone Cool Gray 8 Tekst:

Læs mere

Lejeprospekt. vedrørende kontorlokalerne. Poulsgade 6-8, 1. sal tv, 7400 Herning. Kontorer med optimal beliggenhed og synlighed

Lejeprospekt. vedrørende kontorlokalerne. Poulsgade 6-8, 1. sal tv, 7400 Herning. Kontorer med optimal beliggenhed og synlighed Lejeprospekt vedrørende kontorlokalerne Poulsgade 6-8, 1. sal tv, 7400 Herning Kontorer med optimal beliggenhed og synlighed Samlet areal inkl. andel af fællesarealer: 1.022 m 2 Årlig leje, år 1 ekskl.

Læs mere

CD Bolig - Søren Bregnhøj Borgergade 14 8600 Silkeborg 8638 2300-2323 0323 cdbolig@gmail.com www.cdboligjylland.dk

CD Bolig - Søren Bregnhøj Borgergade 14 8600 Silkeborg 8638 2300-2323 0323 cdbolig@gmail.com www.cdboligjylland.dk Salgsopstilling CD Bolig - Søren Bregnhøj Borgergade 14 8600 Silkeborg 8638 2300-2323 0323 cdbolig@gmail.com www.cdboligjylland.dk Adresse: Emma Gads Vej 15, 8600 Silkeborg Sagsnr.: 3409-2014026 Dato:

Læs mere

Boligerne Dronninggårds Allé 24-26

Boligerne Dronninggårds Allé 24-26 Boligerne Dronninggårds Allé 24-26 Boligerne Dronninggårds Allé 24 26 Boligerne Dronninggårds Allé er for voksne borgere med psykosociale vanskeligheder. Boligerne er organiseret under Socialområdet, Teglporten

Læs mere

Byggeselskab Mogens de Linde

Byggeselskab Mogens de Linde QR kode 5.101 bygning A Haslegaarden_731kvm Byggeselskab Mogens de Linde Sag 05.101 Haslegaarden Haslegaardsvej 8-10, Bygning A, 8210 Århus V lokaler udlejes 731 m 2 Byggeselskab Mogens de Linde - Ringgade

Læs mere

Velkommen som andelshaver i Andelsboligforeningen Helgolandsgade Sønderborg

Velkommen som andelshaver i Andelsboligforeningen Helgolandsgade Sønderborg Helgolandsgade 36-40 6400 Sønderborg Velkommen som andelshaver i Helgolandsgade 36-40 Sønderborg Disse sider er tænkt som en hjælp til dig, der ønsker at vide, hvad det vil sige at bo i en privat andelslejlighed

Læs mere

9 arkitekttegnede boliger 3 værelser på ca. 80 m² Store terrasser/altaner Adgang med elevator lift Indflytning sommer 2016 BAKKEHUSET

9 arkitekttegnede boliger 3 værelser på ca. 80 m² Store terrasser/altaner Adgang med elevator lift Indflytning sommer 2016 BAKKEHUSET 9 arkitekttegnede boliger 3 værelser på ca. 80 m² Store terrasser/altaner Adgang med elevator lift Indflytning sommer 2016 BAKKEHUSET Bakkevej 1, Galten Friskole Børnehave Vuggestue Kirke Bygma Biograf

Læs mere