Andelsboligforeningen Brande

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Andelsboligforeningen Brande"

Transkript

1 Andelsboligforeningen Brande Vejledning I denne vejledning kan du læse om Andelsboligforeningen Brande og ventelisten i foreningen, samt hvad det betyder, at boligforeningen er en almen boligorganisation. Du bør læse vejledningen grundigt igennem. Andelsboligforeningen Brande er en almen boligorganisation, der administreres af Boligkontoret Danmark. For at komme i betragtning til en bolig i foreningen skal du stå på ventelisten. Ventelisten Er du fyldt 15 år, kan du komme på venteliste til boliger i boligforeningen. En opskrivning på ventelisten er personlig og kan som hovedregel ikke overdrages til andre. Ønsker din samlever/ægtefælle at være skrevet op til boliger, skal hun/han derfor skrives op via en selvstændig ansøgning. Ventelisten fungerer således, at den boligsøgende, der længst har stået på ventelisten, får den tilbudte bolig. Da det er din anciennitet på ventelisten, der er afgørende for, om du får boligen, har akut boligbehov ingen indflydelse på ventetiden. Du kan stå som enten aktivt søgende eller i bero på ventelisten. Aktivt søgende betyder, at du vil modtage tilbud om bolig, så snart det bliver din tur. I bero betyder, at du optjener anciennitet men ikke vil modtage tilbud, før du selv meddeler os, at du er interesseret i at være aktivt søgende. Afdelingskontoret Ribe Tangevej Ribe Tlf Fax ribe@bdk.dk Almen boligadministration Åbningstider: Mandag - fredag 8-12 Torsdag tillige Onsdag Lukket Børnefamilier har ikke fortrinsret før enlige og par. Alle typer husstande er lige stillet på ventelisten. Der kan søges om fortrin til boliger jf. pendleraftalen mellem Andelsboligforeningen Brande og Ikast-Brande Kommune. Forhør nærmere. Pris Det koster kr. 205,00 at blive skrevet på ventelisten samt et årligt gebyr på kr. 205,00 for hvert efterfølgende år, du står på ventelisten. Hvis man ønsker at blive opskrevet til flere forskellige boligselskaber kan der opnås rabat, således at man betaler kr. 40,00 for hvert ekstra boligselskab, man skriver sig op til ud over det 1. boligselskab. Du vil kun blive slettet fra ventelisten, hvis du undlader at betale ventelistegebyr, eller når du får en bolig via din opskrivning. Hvis du herefter ønsker at stå på ventelisten skal du skrives op igen med ny anciennitet. På de næste sider kan du se Andelsboligforeningen Brande s faktaark. Venlig hilsen Boligkontoret Danmark

2 Pr Afdeling 1 Blichersvej & 35 A-B Der er 26 boliger i bebyggelsen der ligger centralt i Brande by. Bebyggelsen er et etagebyggeri i henholdsvis to og tre etager opført i Der er et stort parkerings- og nyrenoveret haveanlæg med borde og bænke. Boligerne har gennemgået en renovering i 2013/2014 med bl.a. udvidelse af eksisterende m2 som omfatter køkken med karnap og badeværelse. Blichersvej & 35 A-B Antal 5 21 Størrelse m2 64, ,3 forbrug kr Indskud kr Ventetid - år 0-5 år Der er komfur og køleskab, blændegulve i stue entre og værelser samt depotrum og cykelkælder. Der er mulighed for afhøvlede gulve i stue, værelser og entre. Der er elevator ved nr Nej Afdeling 1 Torvegade Der er 9 boliger i afdelingen, der ligger centralt i Brande by. Bebyggelsen er etagebyggeri i tre plan, opført i 1914 og renoveret/moderniseret i Torvegade i Brande Antal Størrelse forbrug kr Indskud Ventetid 0-5 år Der er plads og installationer til vaske- og opvaskemaskiner i lejlighederne samt komfur. Man skal selv medbringe køleskab. Der er parketgulve i lejlighederne. Der er depotrum i kælder samt cykelskur i gården. Haveanlæg med borde og bænke samt gode parkeringsforhold. Nej

3 Afdeling 1 Torvegade 15 Der er 17 boliger i bebyggelsen, der ligger centralt i Brande by. Bebyggelsen består af etagebyggeri i tre plan, opført i Boligerne er handicapvenlige, da der er elevator til alle etager, ingen dørtrin i boligerne samt udgang til plant terræn og parkeringsplads fra elevatoren. Nogle af boligerne har altan. Torvegade 15 i Brande Antal Størrelse m2 42,4 54,4 66,6 70,4 86,6 forbrug kr Indskud kr Ventetid - år 0-5 år Der er plads og installationer til vaske- og opvaskemaskiner i lejlighederne samt komfur. Man skal selv medbringe køleskab. Der er parketgulve i lejlighederne. Der er depotrum i gården. Dejligt haveanlæg med springvand borde og bænke i lukket krog. Nej

4 Afdeling 3 Ørbækvej Der er 24 boliger i bebyggelsen. Bebyggelsen er etagebyggeri i tre etager, opført i 1950 og renoveret i Der er altaner til boligerne. Afdelingen har en stor legeplads, boldbane og have-/parkanlæg. Ørbækvej i Brande Antal 21 3 Størrelse m forbrug kr Indskud kr Ventetid - år 0-5 år Der er komfur samt køleskab, afhøvlede fyrretræsgulve i lejligheden samt depotrum og cykelkælder. Der er fællesvaskeri med reservation og bet. system som trækkes over huslejen. Dejlig nyrenoveret haveanlæg m. borde og bænke, fælles stor legeplads og boldbane. Afdeling 3 Mosevænget 2-10 Der er 30 boliger i bebyggelsen. Bebyggelsen består af etagebyggeri i tre etager, og der er altan til alle boligerne. Ejendommen er opført i 1954 og renoveret i Der er en stor legeplads, boldbane og have- /parkanlæg ved bebyggelsen. Mosevænget 2 10 i Brande Antal 27 3 Størrelse forbrug kr Indskud Ventetid 0-5 år Der er komfur samt køleskab, afhøvlede fyrretræsgulve i lejligheden samt depotrum og cykelkælder. Der er fællesvaskeri med reservation og bet. system som trækkes over huslejen.

5 Afdeling 3 Mosevænget Der er 21 boliger i bebyggelsen. Bebyggelsen er etagebyggeri i tre etager, opført i 1968 og renoveret i Alle boligerne har altaner, og der er også mulighed for at leje carport. Der er en stor legeplads, boldbane og have- /parkanlæg ved bebyggelsen. Mosevænget i Brande Antal Størrelse m forbrug kr Indskud kr Ventetid - år 0-5 år Der er komfur samt køleskab, blændgulve i lejligheden samt depotrum og cykelkælder. Der er fællesvaskeri med reservation og bet. system som trækkes over huslejen. Afdeling 7 Mosevænget Der er 20 boliger i bebyggelsen. Boligerne er rækkehuse med have, opført i Bebyggelsen har en fælles legeplads og et fælles torv med grill samt borde, bænke m.m. Der er mulighed for leje af carport i afdelingen. Mosevænget i Brande Antal Størrelse forbrug kr Indskud Ventetid +10 år Der er komfur, køleskab samt vaskemaskine i lejligheden, der er parketgulve i stue og værelse, vinyl i køkken samt tilhørende have/redskabsskur.

6 Afdeling 7 Nørremarken Der er 21 boliger i bebyggelsen, der ligger i et grønt og børnevenligt område i udkanten af Brande. Boligerne er rækkehuse med have, opført i 1979, totalrenoveret i Der er legeplads, boldbaner og bålsted. Der er mulighed for leje af lukkede garager. Nørremarken i Brande Antal Størrelse m forbrug kr Indskud kr Ventetid - år +10 år Der er komfur samt køleskab, parketgulve i stue og værelse, vinyl i køkken samt plads og installationer til vaske- og opvaskemaskine i lejlighederne. Der er have/redskabsskur. Afdeling 7 Nørremarken 1 24 Der er 24 boliger i bebyggelsen, der ligger i naturskønne omgivelser ud til park og sti anlæg, et børnevenligt område i udkanten af Brande. Boligerne er rækkehuse med have, opført 1981, totalrenoveret i Der er legeplads, boldbaner og bålsted. Der er mulighed for at leje lukkede garager. Nørremarken 1 24 i Brande Antal Størrelse forbrug kr Indskud Ventetid - år +10 år Der er komfur samt køleskab, parketgulve i stue og værelse, lenolium i køkken samt plads og installationer til vaske- og opvaskemaskine i lejlighederne. Der er have/redskabsskur.

7 Afdeling 7 Kløvermarken 1-24 Der er 24 boliger i bebyggelsen, heraf 4 ungdomsboliger. Bebyggelsen ligger i et stort grønt og børnevenligt område i udkanten af Brande. Boligerne er rækkehuse med have, opført i Der er mulighed for leje af carport i afdelingen. Kløvermarken 1 24 i Brande Antal 4 Ungd. bolig Størrelse m forbrug kr Indskud kr Ventetid - år +10 år Der er komfur samt køleskab og plads til vaske- og opvaskemaskine i lejligheden, der er parketgulve i lejligheden. Der er have/redskabsskur. Dog er husdyr ikke tilladt i ungdomsboligerne. Afdeling 7 Mosevænget 18 A H Der er 8 boliger i bebyggelsen, der ligger i dejlige natruskønne omgivelser, ud til park og sti anlæg. Boligerne er velegnede for seniorer, men der bor også børnefamilier. Bebyggelsen ligger i et børnevenligt område. Boligerne er opført i 2003 og består af fleksible vægge, der kan flyttes, så man kan sløjfe rum eller oprette flere rum. Mosevænget 18 A-H i Brande Antal 3 5 Størrelse 93,13 93,13 forbrug kr Indskud Ventetid - år +10 år Der er komfur samt køleskab i lejligheden, der er parket gulv og gulvvarme i bad, grovkøkken samt entre, der er plads og installationer til vaske- og opvaskemaskine samt tørretrumbler. Der er eget have/redskabsskur.

8

Gram Boligforening. Vejledning

Gram Boligforening. Vejledning Gram Boligforening Vejledning I denne vejledning kan du læse om Gram Boligforening og ventelisten i foreningen, samt hvad det betyder, at boligforeningen er en almen boligorganisation. Du bør læse vejledningen

Læs mere

Ribe Boligforening. Boligkontoret Danmark, Ribe telefon:

Ribe Boligforening. Boligkontoret Danmark, Ribe telefon: Ribe Boligforening Ribe Boligforening Vejledning I denne vejledning kan du læse om Ribe Boligforening og ventelisten i foreningen, samt hvad det betyder, at boligforeningen er en almen boligorganisation.

Læs mere

Lejemåls oversigt. Adelgade 107, 5400 Bogense Telefon: 64 81 28 35 kjo@boligkontoret.dk eller bbc@boligkontoret.dk Hjemmeside: www.boligbogense.

Lejemåls oversigt. Adelgade 107, 5400 Bogense Telefon: 64 81 28 35 kjo@boligkontoret.dk eller bbc@boligkontoret.dk Hjemmeside: www.boligbogense. Bogense Boligforening Lejemåls oversigt Kontor: Adelgade 107, 5400 Bogense Telefon: 64 81 28 35 Email: kjo@boligkontoret.dk eller bbc@boligkontoret.dk Hjemmeside: www.boligbogense.dk Åbningstid kontor:

Læs mere

Et godt sted at bo..! Andelsboligforeningen Samvirke attraktive lejeboliger i Odense

Et godt sted at bo..! Andelsboligforeningen Samvirke attraktive lejeboliger i Odense Et godt sted at bo..! Andelsboligforeningen Samvirke attraktive lejeboliger i Odense Velkommen til Andelsboligforeningen Samvirke Andelsboligforeningen Samvirke har 276 boliger fordelt på syv afdelinger

Læs mere

Boligforeningen Fyn-Bo afd. 1-6

Boligforeningen Fyn-Bo afd. 1-6 Afdeling 1 Fåborg, Millinge, Svendborg og Middelfart Der er 12 boliger i afdelingen. Afdelingen er parcelhuse med have. Husene er bygget i mursten og opført i årene 1953-1967. Husene ligger i Millinge,

Læs mere

Bogense Boligforening. Lejemåls oversigt:

Bogense Boligforening. Lejemåls oversigt: Bogense Boligforening Lejemåls oversigt: Kontor: Adelgade 107, 5400 Bogense Telefon: 64 81 28 35 Email: kijo@bdk.dk eller bbch@bdk.dk Hjemmeside: www.bogenseboligforening.dk Åbningstid kontor: Mandag 11-13

Læs mere

UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN

UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN ALLE FORTJENER ET GODT HJEM Stengårdsvej er et godt sted at bo. Siden opførelsen i 70 erne har vi hos Ungdomsbo været stolte

Læs mere

Hvordan får man en lejlighed? på Sydsjælland Møn og Bogø?

Hvordan får man en lejlighed? på Sydsjælland Møn og Bogø? Hvordan får man en lejlighed? på Sydsjælland Møn og Bogø? Vordingborg Boligselskab har 2.100 lejligheder fordelt over hele Sydsjælland - Møn og Bogø Læs her: hvordan du bliver skrevet op hvordan vores

Læs mere

Fyns almennyttige Boligselskab

Fyns almennyttige Boligselskab Birkeparken Fyns almennyttige Boligselskab Fyns almennyttige Boligselskab har boliger på hele Fyn. Vi udlejer mere end 8.500 boliger, der huser ca. 20.000 lejere, i mere end 90 afdelinger. www.fabbo.dk

Læs mere

Her udlejer vi boliger. Fællesventelisten Brumleby - 2007 2013

Her udlejer vi boliger. Fællesventelisten Brumleby - 2007 2013 Her udlejer vi boliger Fællesventelisten Brumleby - 2007 2013 2013 Bedre boliger for alle KAB Vester Voldgade 17 1552 København V www.kab-bolig.dk Udlejningen T 33 63 10 00 F 33 63 10 08 kab@kab-bolig.dk

Læs mere

TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55

TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55 TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55 6070 Christiansfeld Tlf. 74 56 01 14 Fax 74 56 06 14 2015 Cvr-nr 30550811 Kto.9743-0390020120 Email: post@tab1955.dk Kontoret er åbent: Mandag: 13-16

Læs mere

Boligforeningen Lillebælt

Boligforeningen Lillebælt Afdeling 1 Solvænget, Nr. Aaby Der er 81 boliger på Solvænget, som er centralt og roligt beliggende i Nr. Aaby tæt på indkøbsmuligheder. Boligerne på Solvænget er velegnede til alle aldersgrupper og alle

Læs mere

TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55

TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55 TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55 6070 Christiansfeld Tlf. 74 56 01 14 2019 Cvr-nr 30550811 Kto.9743-0390020120 Email: post@tab1955.dk Kontoret er åbent: Mandag: 13-16 Onsdag: 13-16 Boligforeningen

Læs mere

TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55

TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55 TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55 6070 Christiansfeld Tlf. 74 56 01 14 2018 Cvr-nr 30550811 Kto.9743-0390020120 Email: post@tab1955.dk Kontoret er åbent: Mandag: 13-16 Onsdag: 13-16 Boligforeningen

Læs mere

Hvordan får man en lejlighed? på Sydsjælland Møn og Bogø?

Hvordan får man en lejlighed? på Sydsjælland Møn og Bogø? Hvordan får man en lejlighed? på Sydsjælland Møn og Bogø? Vordingborg Boligselskab har 2.100 lejligheder fordelt over hele Sydsjælland - Møn og Bogø Læs her: hvordan du bliver skrevet op hvordan vores

Læs mere

Boligselskabet Strandparken

Boligselskabet Strandparken Boligselskabet Strandparken Afdeling 1 Gammel Strandpark Krudttårnsvej og Sdr. Røsevej - 2791 Dragør Afdeling 1 består af 230 lejemål. Opført 1959 Etagebyggeri, Ingen elevator. Stuelejligheder har have

Læs mere

Fyns almennyttige Boligselskab

Fyns almennyttige Boligselskab Odense Havn Fyns almennyttige Boligselskab Fyns almennyttige Boligselskab har boliger på hele Fyn. Vi udlejer mere end 8.500 boliger, der huser ca. 20.000 lejere, i mere end 90 afdelinger. www.fabbo.dk

Læs mere

Reimarparken Silkeborg

Reimarparken Silkeborg Reimarparken Silkeborg Skov, sø og by e4 H. REIMAR NIELSEN PARKBEBYGGELSE A/S Østergade 9-8600 Silkeborg - Telefon 87 22 47 00 - CVR-nr. 27 69 85 81 Lejligheder i Reimarparken Tak for Deres interesse vedrørende

Læs mere

EKSKLUSIVE NYOMBYGGEDE BOLIGER I MODERNE STIL OG INDRETNING TIL ALLE ALDRE SØNDER- OG KORSKÆRPARKEN

EKSKLUSIVE NYOMBYGGEDE BOLIGER I MODERNE STIL OG INDRETNING TIL ALLE ALDRE SØNDER- OG KORSKÆRPARKEN EKSKLUSIVE NYOMBYGGEDE I MODERNE STIL OG INDRETNING TIL ALLE ALDRE SØNDER- OG KORSKÆRPARKEN Eksempel på ombygget bolig i Sønder- og Korskærparken LYS OG GENNEM- TÆNKT INDRETNING Masser af lys strømmer

Læs mere

SAMUELS HUS UDLEJNINGSBROCHURE FORELØBIG UDLEJNINGSBROCHURE

SAMUELS HUS UDLEJNINGSBROCHURE FORELØBIG UDLEJNINGSBROCHURE SAMUELS HUS UDLEJNINGSBROCHURE FORELØBIG UDLEJNINGSBROCHURE Indhold INDHOLD PRAKTISK INFO Fra kirke til ungdomsboliger er halvvejs... 3 KRITERIER & FORELØBIGE FAKTA Kriterier for leje af ungdomsboliger...

Læs mere

Velkommen til BO-VEST Boligsamarbejdet på Vestegnen

Velkommen til BO-VEST Boligsamarbejdet på Vestegnen Velkommen til BO-VEST Boligsamarbejdet på Vestegnen 2015 BO-VEST er et fælles boligadministrations selskab, som ejes af de tre boligorganisationer Albertslund Boligselskab, Tranemosegård og Vridsløselille

Læs mere

Ærenprisbakken. 36 lækre rækkehuse i Randers

Ærenprisbakken. 36 lækre rækkehuse i Randers 36 lækre rækkehuse i Randers Afdeling 1230-0 Lejerbo Randers Regionskontor Aalborg Østre Havnepromenade 10 9000 Aalborg Telefon 70 12 13 10 Lejerbo Randers bygger nye, moderne, lyse rækkehuse med god beliggenhed

Læs mere

Pensionistboliger i Rudersdal Kommune

Pensionistboliger i Rudersdal Kommune Pensionistboliger i Rudersdal Kommune Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 Kriterier og praktiske oplysninger...3 Pensionistboliger...4 Pensionistbolig Flintemarken 7-85, Vedbæk...4 Pensionistbolig

Læs mere

Andelsboligforeningen ODINSGAARD

Andelsboligforeningen ODINSGAARD Andelsboligforeningen ODINSGAARD Velkommen... INDHOLD Almene familieboliger 4-6 Almene familieboliger Gedved, Hovedgård, Søvind og Østbirk 7 Ældreboliger Gedved,, Hovedgård og Østbirk 9-10 Ungdomsboliger

Læs mere

Når du vil leje en almen bolig

Når du vil leje en almen bolig Når du vil leje en almen bolig Når du vil leje en almen bolig de væsentligste regler for udlejning I Danmark er der omkring en halv million almene boliger, som bliver administreret af ca. 710 boligorganisationer.»boligorganisationer«er

Læs mere

Ældre- og handicapegnede boliger i Rudersdal Kommune

Ældre- og handicapegnede boliger i Rudersdal Kommune Ældre- og handicapegnede boliger i Rudersdal Kommune 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...3 Kriterier og praktiske oplysninger...5 Ældreboliger...7 Ældrebolig Bakkehaven, Vedbæk Strandvej 375 A-C,

Læs mere

Moderne byggeri i centrum af Silkeborg

Moderne byggeri i centrum af Silkeborg Borgergade 105-107 Moderne byggeri i centrum af Silkeborg Arbejdernes Andels-Boligforening og Silkeborg Boligselskab har i samarbejde været drivkraften bag dette toneangivende byggeri i centrum af Silkeborg.

Læs mere

I BYG, DRIFT & KUNDE I I 1. ORIENTERINGSMØDE I. Skovkvarteret AlmenBolig+ Afdeling 1038

I BYG, DRIFT & KUNDE I I 1. ORIENTERINGSMØDE I. Skovkvarteret AlmenBolig+ Afdeling 1038 I SIDE 1 I Skovkvarteret AlmenBolig+ Afdeling 1038 I SIDE 2 I Bebyggelsen Skovkvarteret kommer til at ligge blandt andre nybyggede boligejendomme i Københavns Ørestad. Afdelingen ligger nær det store rekreative

Læs mere

Søhusene. Nakskov Almene Boligselskab administreres af Boligkontoret Danmark Skriv dig op til Søhusene allerede nu på: www.boligkontoret.

Søhusene. Nakskov Almene Boligselskab administreres af Boligkontoret Danmark Skriv dig op til Søhusene allerede nu på: www.boligkontoret. Søhusene Nakskov Almene Boligselskab bygger i samarbejde med Boligkontoret Danmark, Enemærke & Petersen, Arkitema og Alectia 104 nye 1-4 rums lejeboliger på 65-120 m 2 i skøn beliggenhed tæt på fjorden

Læs mere

Ide/Forslag Prioritering Ide/forslag Prioritering Nye køkkener og bad 1 Mere afveksling 1 Både åbne og lukkede. 2 Mindst lige så meget.

Ide/Forslag Prioritering Ide/forslag Prioritering Nye køkkener og bad 1 Mere afveksling 1 Både åbne og lukkede. 2 Mindst lige så meget. Gruppe Ide/Forslag Prioritering Ide/forslag Prioritering Nye køkkener og bad Mere afveksling Både åbne og lukkede Mindst lige så meget køkkener grønt som nu Skabe med skydedøre Lyst byggeri Nye store vinduer

Læs mere

Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER

Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER PRÆSENTATION Præstøvej 65, 4700 Næstved Ejendommen Præstøvej 65 i Næstved, som oprindeligt i 1976 er bygget som hjem for nonner af Skt. Elisabeth

Læs mere

Skøn bolig i Valsgaard, velegnet til familie, par eller enlige. Østparken 8, Valsgaard, 9500 Hobro. Andelsrækkehus

Skøn bolig i Valsgaard, velegnet til familie, par eller enlige. Østparken 8, Valsgaard, 9500 Hobro. Andelsrækkehus Skøn bolig i Valsgaard, velegnet til familie, par eller enlige. Østparken 8, Valsgaard, 9500 Hobro Andelsrækkehus Skøn bolig i Valsgaard, velegnet til familie, par eller enlige. Østparken 8, Valsgaard,

Læs mere

Velkommen til Vallensbæk Boligselskab et godt og trygt sted at bo

Velkommen til Vallensbæk Boligselskab et godt og trygt sted at bo Velkommen til Vallensbæk Boligselskab et godt og trygt sted at bo Vi glæder os til at byde dig indenfor i vores boligselskab FÆLLESSKAB, TRYGHED OG RESPEKT VELKOMMEN TIL VALLENSBÆK BOLIGSELSKAB. VI ER

Læs mere

Ungdomsboliger. Fyns almennyttige Boligselskab - flyt ind hos os. Vestre Stationsvej 5 5000 Odense C 63125600 fab@fabbo.dk

Ungdomsboliger. Fyns almennyttige Boligselskab - flyt ind hos os. Vestre Stationsvej 5 5000 Odense C 63125600 fab@fabbo.dk Ungdomsboliger Fyns almennyttige Boligselskab - flyt ind hos os Vestre Stationsvej 5 5000 Odense C 63125600 fab@fabbo.dk Indhold Velkommen....................................... Kerteminde.....................................

Læs mere

Søhusene. www.boligkontoret.dk. Nakskov Almene Boligselskab administreres af Boligkontoret Danmark Skriv dig op til Søhusene på:

Søhusene. www.boligkontoret.dk. Nakskov Almene Boligselskab administreres af Boligkontoret Danmark Skriv dig op til Søhusene på: Søhusene Nakskov Almene Boligselskab har i samarbejde med Boligkontoret Danmark, Enemærke & Petersen, Arkitema og Alectia bygget 104 nye 1-4 rums lejeboliger på 65-120 m 2 i skøn beliggenhed tæt på fjorden

Læs mere

Her udlejer vi boliger

Her udlejer vi boliger Her udlejer vi boliger Brumleby - 2016 KAB Vester Voldgade 17 1552 København V www.kab-bolig.dk T 33 63 10 00 F 33 63 10 08 kab@kab-bolig.dk Åbningstider for telefonisk betjening Mandag - onsdag kl. 9.00-15.30

Læs mere

EKSKLUSIVE SENIORBOLIGER NYRENOVEREDE BOLIGER I KØBMAGERGADE SKOLE OG I.P. SCHMIDTS GÅRD

EKSKLUSIVE SENIORBOLIGER NYRENOVEREDE BOLIGER I KØBMAGERGADE SKOLE OG I.P. SCHMIDTS GÅRD frem for alt hjem EKSKLUSIVE SENIORBOLIGER NYRENOVEREDE BOLIGER I KØBMAGERGADE SKOLE OG I.P. SCHMIDTS GÅRD GODE BOLIGER OG MED TÆT KONTAKT TIL ANDRE BEBOERE Hvad er et senior bofællesskab? En boform, hvor

Læs mere

BOLIGFORENINGEN 32 AFDELING FAMILIEBOLIGER SKJOLDSGADE/SPANGSBJERGGADE

BOLIGFORENINGEN 32 AFDELING FAMILIEBOLIGER SKJOLDSGADE/SPANGSBJERGGADE BOLIGFORENINGEN 32 AFDELING 18 48 FAMILIEBOLIGER SKJOLDSGADE/SPANGSBJERGGADE Beliggenhed Afdelingen 18, består af i alt 48 familieboliger hvoraf 32 er handicapvenlige, boligerne er fordelt på 2 ejendomme.

Læs mere

Boligselskabet Vendersbo Nykøbing Falster

Boligselskabet Vendersbo Nykøbing Falster Boligselskabet Vendersbo Nykøbing Falster 23 attraktivt beliggende lejligheder i lige i centrum Boligtyper: 2-3 - 4 rums boliger på mellem 70 og 110 m² Adresser: Søndergade 2, 4, 6 og 8, 1.1-1.10 og 8,

Læs mere

Boligselskabet Vendersbo Nykøbing Falster

Boligselskabet Vendersbo Nykøbing Falster Boligselskabet Vendersbo Nykøbing Falster 23 attraktivt beliggende lejligheder i lige i centrum Boligtyper: 2-3 - 4 rums boliger på mellem 70 og 110 m² Adresser: Søndergade 2, 4, 6 og 8, 1.1-1.10 og 8,

Læs mere

Ældre/handicapvenlige

Ældre/handicapvenlige Ældre/handicapvenlige boliger Vejle Kommune Januar 2017 I dette hæfte kan du Læse om, hvordan du får en af boligerne Se billeder af boligerne Se en plantegninger over boligerne Ældre/handicapvenlige boliger

Læs mere

Eksklusive lejligheder i historisk bygning. skriv dig op til lejlighederne på:

Eksklusive lejligheder i historisk bygning. skriv dig op til lejlighederne på: DET GAMLE BIBLIOTEK Eksklusive lejligheder i historisk bygning Jelling Boligselskab skriv dig op til lejlighederne på: www.lejeboligen.nu Jernbanevej/Fårupvej, Jelling Den centrale placering tæt på skole,

Læs mere

Velkommen til din nye bolig. Praktiske forhold og muligheder for dig, der er beboer i en almen bolig administreret af KAB

Velkommen til din nye bolig. Praktiske forhold og muligheder for dig, der er beboer i en almen bolig administreret af KAB Velkommen til din nye bolig Praktiske forhold og muligheder for dig, der er beboer i en almen bolig administreret af KAB Inden du flytter ind Nøgler Det er ejendomskontoret, der udleverer nøgler. Ring

Læs mere

ENGDRAGET - Et bæredygtigt fællesskab

ENGDRAGET - Et bæredygtigt fællesskab ENGDRAGET - Et bæredygtigt fællesskab VELKOMMEN TIL ENGDRAGET - 126 bæredygtige rækkehuse, i naturskønne omgivelser Engdraget består af 126 nybyggede rækkehuse i størrelserne 99-114 kvm. Afdelingen ligger

Læs mere

Udlejning og ventelister

Udlejning og ventelister Udlejning og ventelister Politik Boliger udlejes efter venteliste i henhold til lovgivningen herom. Sammendrag af reglerne om udlejning og ventelister er gengivet nedenfor. Målsætning Det er målsætningen

Læs mere

Velkommen til BO-VEST

Velkommen til BO-VEST Velkommen til BO-VEST 2014 BO-VEST er et fælles boligadministrationsselskab, som ejes af de tre boligorganisationer Albertslund Boligselskab (AB), Tranemosegård (TMG) og Vridsløselille Andelsboligforening

Læs mere

Gladsaxe almennyttige Boligselskab

Gladsaxe almennyttige Boligselskab Bilag 1. Gladsaxe almennyttige Boligselskab Aftale om udlejning efter særlige kriterier 60 Indgået mellem Gladsaxe Kommune og Gladsaxe almennyttige Boligselskab 1 Aftalen indgås i henhold til Lov om almene

Læs mere

Informationsmøde. Støberigade 21. marts 2019

Informationsmøde. Støberigade 21. marts 2019 Informationsmøde Støberigade 21. marts 2019 Støberigade - Program for mødet i dag Velkomst v/finn Larsen, Seniorkonsulent KAB Gennemgang af boligerne v/vida Christeller, projektleder Driften af afdelingen

Læs mere

FLADSTRANDSPARKEN. - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse

FLADSTRANDSPARKEN. - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse FLADSTRANDSPARKEN - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse Fladstrandsparken De 84 miljø- og energirigtige familieboliger er opført i en arkitektur, der i sin stilrene enkelthed spiller flot sammen med

Læs mere

Forelagt på generalforsamling april 2015. Regler for ventelister til bolig/kælderrum i Andelsboligforeningen Amagerbro afd.

Forelagt på generalforsamling april 2015. Regler for ventelister til bolig/kælderrum i Andelsboligforeningen Amagerbro afd. Forelagt på generalforsamling april 2015 Regler for ventelister til bolig/kælderrum i Andelsboligforeningen Amagerbro afd. Uplandsgade Foreningen har følgende seks ventelister. Ventelisterne administreres

Læs mere

Afdeling Rør III. udlejningsprojekt - Konsul Jensens Gade 10 - Horsens

Afdeling Rør III. udlejningsprojekt - Konsul Jensens Gade 10 - Horsens Afdeling 921 - Rør III udlejningsprojekt - - Horsens Andelsboligforeningen Beringsgaard opfører nu 33 almene familieboliger beliggende på, Horsens. Der er tale om udfyldelsen af lokalplan 228 fra oktober

Læs mere

DVB SYD. FORKÆL DIG SELV: bo alment til leje nemt og bekvemt

DVB SYD. FORKÆL DIG SELV: bo alment til leje nemt og bekvemt FORKÆL DIG SELV: bo alment til leje nemt og bekvemt DVB SYD ADMINISTRATION V/ BOLIGKONTORET DANMARK Tangevej 30, 6760 Ribe Tlf.: 75 42 30 00 E-mail ribe@bdk.dk www.dvb-roedekro.dk BOLIGER TIL ALLE Boligselskabet

Læs mere

BOLIGSELSKABET DANBO Attraktive rækkehuse opføres centralt beliggende i Nordborg by

BOLIGSELSKABET DANBO Attraktive rækkehuse opføres centralt beliggende i Nordborg by BOLIGSELSKABET DANBO Attraktive rækkehuse opføres centralt beliggende i Nordborg by Boligselskabet Danbo vil i perioden 2017 til 2019 opføre 62 rækkehuse på Th. Brorsensvej samt et fælleshus til beboerne

Læs mere

Beboerinformation - Riddersborgparken. Afdelingsmødet den 6. september 2012

Beboerinformation - Riddersborgparken. Afdelingsmødet den 6. september 2012 Beboerinformation - Riddersborgparken Afdelingsmødet den 6. september 2012 Riddersborgparken taber 3,2 millioner kroner om året For mange boliger på Lolland, men der er venteliste til Riddersborgpar- kens

Læs mere

Et trygt bolig-valg i Rødekro by

Et trygt bolig-valg i Rødekro by Et trygt bolig-valg i Rødekro by Med 351 boliger i tæt lav bebyggelseg Velkommen til Rødekro Andelsboligforening - et trygt sted at bo Ryttervænget 30, 6230 Rødekro Telefon 74 66 23 70 Telefax 74 66 23

Læs mere

Velkommen til din nye bolig. Praktiske forhold og muligheder for dig, der er beboer i en almen bolig administreret af KAB

Velkommen til din nye bolig. Praktiske forhold og muligheder for dig, der er beboer i en almen bolig administreret af KAB Velkommen til din nye bolig Praktiske forhold og muligheder for dig, der er beboer i en almen bolig administreret af KAB Inden du flytter ind Nøgler Det er ejendomskontoret, der udleverer nøgler. Ring

Læs mere

HER UDLEJER VI BOLIGER

HER UDLEJER VI BOLIGER HER UDLEJER VI BOLIGER KUNST OG NATUR MIDT I BYEN MIDT I NATUREN CENTRALT ELLER GRØNT HØJT ELLER LAVT NYTÆNKENDE KVALITET RAMMER FOR MENNESKER Velkommen ØsterBO er en almen boligforening. Det betyder beboerdemokrati,

Læs mere

GODSBANEGADE 4, 6 & 8. Eksklusive lejligheder i Horsens centrum

GODSBANEGADE 4, 6 & 8. Eksklusive lejligheder i Horsens centrum GOSBNEGE 4, 6 & 8 Eksklusive lejligheder i Horsens centrum Boligselskabet omea Horsens fdeling 60.09 Boligselskabet Godsbanegade 4, 6 og omea 8 i Horsens Horsens Boligselskabet fdeling 60.09 omea opfører

Læs mere

Rødding Andelsboligforening

Rødding Andelsboligforening Rødding Andelsboligforening Områdeoversigt Velkommen... til Rødding Andelsboligforening Boligorganisationen Rødding Andelsboligforening er en lokal boligforening i det gamle Rødding Kommunes område. Der

Læs mere

Rødding Andelsboligforening

Rødding Andelsboligforening Rødding Andelsboligforening Områdeoversigt Velkommen... til Rødding Andelsboligforening Boligorganisationen Rødding Andelsboligforening er en lokal boligforening i det gamle Rødding Kommunes område. Der

Læs mere

VBA. Råderetskatalog. Gældende for Kongsgaard Andelsboligforening Afdeling 10, Varde. Godkendt på afdelingsmødet den 02.09.2010. VBA administrerer:

VBA. Råderetskatalog. Gældende for Kongsgaard Andelsboligforening Afdeling 10, Varde. Godkendt på afdelingsmødet den 02.09.2010. VBA administrerer: VBA Gældende for Kongsgaard Andelsboligforening Afdeling 10, Varde. Råderetskatalog Godkendt på afdelingsmødet den 02.09.2010 Side 1 af 7 Ribe Amts Boligselskab, Kongsgaard Andelsboligforening, Boligselskabet

Læs mere

Tønder Andelsboligforening

Tønder Andelsboligforening Tønder Andelsboligforening Råderetskatalog Afdeling 6 Hvad er råderet? Råderet er en ret for lejerne i alle almene boliger. Det gælder både for familieboliger, ungdomsboliger og ældreboliger. Råderetten

Læs mere

Informationsmøde. Stauns Hjørne 8. november 2018

Informationsmøde. Stauns Hjørne 8. november 2018 Informationsmøde Stauns Hjørne 8. november 2018 Stauns Hjørne - Program for informationsmødet 1. Velkomst v/henning Bøgh Holtov - Kundechef 2. Kort om Stauns Hjørne v/henning Bøgh Holtov 3. Stauns Hjørne

Læs mere

Ældreboliger i Rudersdal Kommune

Ældreboliger i Rudersdal Kommune Ældreboliger i Rudersdal Kommune Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 Kriterier og praktiske oplysninger...3 Ældreboliger...4 Ældrebolig Bakkehaven, Vedbæk Strandvej 375 A-C, Vedbæk...4 Ældrebolig

Læs mere

Sådan søger du en ældrebolig

Sådan søger du en ældrebolig Sådan søger du en ældrebolig Kvalitetsstandard 2017 Hvad er en Hvem kan tilbydes en Hvordan søger du En ældrebolig er en bolig, der er indrettet med fokus på funktionelle rammer, så du bedre kan klare

Læs mere

Familieboliger. Familieboliger er for alle og i alle størrelser! Priser 2019

Familieboliger. Familieboliger er for alle og i alle størrelser! Priser 2019 Priser 2019 Familieboliger Familieboliger er for alle og i alle størrelser! Familieboliger er alle de boliger, der ikke er ungdomsboliger eller ældreboliger. Familieboliger er for alle: enlige og par med

Læs mere

Boligforeningen Lillebælt

Boligforeningen Lillebælt Afdeling 1 Solvænget, Nr. Aaby Der er 59 boliger på Solvænget, som er centralt og roligt beliggende i Nr. Aaby tæt på indkøbsmuligheder, biograf, skole, daginstitution og sportshal. Fra Nr. Aaby er der

Læs mere

Indhold i helhedsplanen for Lærkeparken

Indhold i helhedsplanen for Lærkeparken Indhold i helhedsplanen for Lærkeparken Efterisolering af ydervægge Niveaufri adgang til alle rum Ny fordør Åbning mellem entre, opholdsrum og køkken Nyt tilgængeligt badeværelse Nye vandrør Ny ventilation

Læs mere

Tønder Andelsboligforening

Tønder Andelsboligforening Tønder Andelsboligforening Råderetskatalog Afdeling 36 Hvad er råderet? Råderet er en ret for lejerne i alle almene boliger. Det gælder både for familieboliger, ungdomsboliger og ældreboliger. Råderetten

Læs mere

NOTAT. Allerød Kommune. Eventuelt salg af kommunale ældreboliger i Allerød Kommune

NOTAT. Allerød Kommune. Eventuelt salg af kommunale ældreboliger i Allerød Kommune NOTAT Allerød Kommune Sekretariat Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Dato: 04. december 2013 Sekretariatet Eventuelt salg af kommunale ældreboliger

Læs mere

Plejeboliger April 2015

Plejeboliger April 2015 Plejeboliger April 2015 HVIS DU ØNSKER AT SØGE OM EN PLEJEBOLIG/PLEJEHJEMSPLADS, SKAL DU RETTE HENVENDELSE TIL: Visitationen Telefon: 99 45 44 20 Telefontid: Mandag Fredag kl. 8-9 (visitator) samt Mandag

Læs mere

Byd din nye medarbejder velkommen med en lejlighed... SAB s nye Erhvervsordning åbner op for spændende muligheder

Byd din nye medarbejder velkommen med en lejlighed... SAB s nye Erhvervsordning åbner op for spændende muligheder Byd din nye medarbejder velkommen med en lejlighed... SAB s nye Erhvervsordning åbner op for spændende muligheder Vi ser det som et plus for virksomheder, at de fremover får mulighed for at tilbyde en

Læs mere

Gladsaxe almennyttige Boligselskab

Gladsaxe almennyttige Boligselskab Gladsaxe almennyttige Boligselskab Aftale om udlejning efter særlige kriterier 60 Indgået mellem Gladsaxe Kommune og Gladsaxe almennyttige Boligselskab 1 Aftalen indgås i henhold til Lov om almene boliger

Læs mere

Indhold i helhedsplanen for Granparken

Indhold i helhedsplanen for Granparken Indhold i helhedsplanen for Granparken Efterisolering af ydervægge Niveaufri adgang til lejligheden Ny fordør Åbning mellem entre, opholdsrum og køkken Nyt tilgængeligt badeværelse Ny faldstamme i badeværelse

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse 1 Bagrund Heldigvis synes de fleste beboere, at Saltværkshuse er et dejligt sted at bo. Det skal det også være i fremtiden. Derfor er der siden

Læs mere

VBA. Råderetskatalog. Gældende for Kongsgaard Andelsboligforening Afdeling 1, Varde. Godkendt på afdelingsmødet den 20.09.2010. VBA administrerer:

VBA. Råderetskatalog. Gældende for Kongsgaard Andelsboligforening Afdeling 1, Varde. Godkendt på afdelingsmødet den 20.09.2010. VBA administrerer: VBA Råderetskatalog Gældende for Kongsgaard Andelsboligforening Afdeling 1, Varde. Godkendt på afdelingsmødet den 20.09.2010 Side 1 af 7 Ribe Amts Boligselskab, Kongsgaard Andelsboligforening, Boligselskabet

Læs mere

BoligBarometret. Juli 2011. Almene boliger i Vejle Kommune. 9 indikatorer på udviklingen i den almene boligsektor

BoligBarometret. Juli 2011. Almene boliger i Vejle Kommune. 9 indikatorer på udviklingen i den almene boligsektor BoligBarometret Almene boliger i Vejle Kommune Juli 211 9 indikatorer på udviklingen i den almene boligsektor Forord I Vejle Kommune er der samlet seks almene boligorganisationer AAB, Østerbo, Lejerbo,

Læs mere

EN AF DANMARKSHISTORIENS STØRSTE BOLIGRENOVERINGER

EN AF DANMARKSHISTORIENS STØRSTE BOLIGRENOVERINGER frem for alt hjem EN AF DANMARKSHISTORIENS STØRSTE BOLIGRENOVERINGER BOLIGKONTORET FREDERICIA STÅR BAG RENOVERINGEN OG OMBYGNINGEN AF DE EKSKLUSIVE I SØNDERPARKEN OG KORSKÆRPARKEN EKSKLUSIVE NYOMBYGGEDE

Læs mere

EN AF DANMARKSHISTORIENS STØRSTE BOLIGRENOVERINGER

EN AF DANMARKSHISTORIENS STØRSTE BOLIGRENOVERINGER frem for alt hjem EN AF DANMARKSHISTORIENS STØRSTE BOLIGRENOVERINGER BOLIGKONTORET FREDERICIA STÅR BAG RENOVERINGEN OG OMBYGNINGEN AF DE EKSKLUSIVE BOLIGER I SØNDERPARKEN OG KORSKÆRPARKEN EKSKLUSIVE NYOMBYGGEDE

Læs mere

Familieboliger. Familieboliger er for alle og i alle størrelser!

Familieboliger. Familieboliger er for alle og i alle størrelser! Familieboliger Familieboliger er for alle og i alle størrelser! Familieboliger er alle de boliger, der ikke er ungdomsboliger eller ældreboliger. Familieboliger er for alle: enlige og par med og uden børn.

Læs mere

Familieboliger. Familieboliger er for alle og i alle størrelser! Priser 2018

Familieboliger. Familieboliger er for alle og i alle størrelser! Priser 2018 Priser 2018 Familieboliger Familieboliger er for alle og i alle størrelser! Familieboliger er alle de boliger, der ikke er ungdomsboliger eller ældreboliger. Familieboliger er for alle: enlige og par med

Læs mere

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning Klosteret i Næstved 33 Moderne boliger i historisk bygning KLOSTERET I Næstved ombygger vi det tidligere nonnekloster og vandrehjem til 33 attraktive boliger. Det bliver vores første boliger i Næstved

Læs mere

scan koden og læs mere på vores hjemmeside Fortegnelse over lejligheder pr. 01.01.2016 Se også www.bolighjørring.dk

scan koden og læs mere på vores hjemmeside Fortegnelse over lejligheder pr. 01.01.2016 Se også www.bolighjørring.dk scan koden og læs mere på vores hjemmeside Fortegnelse over lejligheder pr. 01.01.2016 Se også www.bolighjørring.dk Priser og str. på boligerne er kun vejledende Afd. 13 Solbakkevej 24-26 (etagebyggeri)

Læs mere

Ældrebolig Kvalitetsstandard 2018

Ældrebolig Kvalitetsstandard 2018 Ældrebolig Kvalitetsstandard 2018 Hvad er en ældrebolig: En ældrebolig er en bolig, der er indrettet med fokus på funktionelle rammer, så du bedre kan klare dig i hverdagen. Hvem kan få en ældrebolig:

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR. til renovering af afdeling 1

SPØRGSMÅL OG SVAR. til renovering af afdeling 1 ? SPØRGSMÅL OG SVAR til renovering af afdeling 1 ? GENHUSNING! Kan man blive boende i sin lejlighed under renoveringen? Nej, det er på ingen måder muligt. Hvornår kan man blive genhuset? Genhusning vil

Læs mere

Rammekontraktbilag E Fakta beskrivelse

Rammekontraktbilag E Fakta beskrivelse Rammekontraktbilag E Fakta beskrivelse 1 1 Indledning I nærværende rammekontraktbilag beskrive de to plejecentre. 2 Solgården plejecentre 2.1 Adresse Adresse: Aggersundvej 31, 9690 Fjerritslev 2.2 Beskrivelse

Læs mere

Boligkatalog. Ældreboliger. www.struer.dk. Sundheds- og Ældreområdet Myndighed

Boligkatalog. Ældreboliger. www.struer.dk. Sundheds- og Ældreområdet Myndighed Boligkatalog Ældreboliger Sundheds- og Ældreområdet Myndighed 2013 www.struer.dk Indhold Boliger for ældre og handicappede...3 Regler for tildeling af boliger 4 Bytte bolig.5 Voldgade 14 E, Struer...6

Læs mere

Kalundborg Kommune oktober 2013. Ældre-handicapvenlige boliger

Kalundborg Kommune oktober 2013. Ældre-handicapvenlige boliger Kalundborg Kommune oktober 2013 Ældre-handicapvenlige boliger Kalundborg Kommune råder over et antal ældrehandicapvenlige boliger, der kan søges af personer, som på grund af sygdom eller handicap har behov

Læs mere

Danske civil- og akademiingeniørers Pensionskasse. www.dip.dk. Gammel Kongevej 11. Telefon 82 33 00 00. Fax 82 33 00 99.

Danske civil- og akademiingeniørers Pensionskasse. www.dip.dk. Gammel Kongevej 11. Telefon 82 33 00 00. Fax 82 33 00 99. BOLIGER Januar 2012 Danske civil- og akademiingeniørers Pensionskasse PRINTSIDE A3_TRYK.indd 2-3 Gammel Kongevej 11 1610 København V Telefon 82 33 00 00 Fax 82 33 00 99 www.dip.dk 5/6/09 11:58:08 AM Indholdsfortegnelse

Læs mere

Overskrift. Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i

Overskrift. Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i Overskrift Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i 1 Indholdsfortegnelse: Velkommen - udlejning side 3 Ferieboligen i Juelsminde

Læs mere

Domea Kolding - Lunderskov Afdeling TEGLGÅRDSVEJ ungdomsboliger med eget køkken og bad

Domea Kolding - Lunderskov Afdeling TEGLGÅRDSVEJ ungdomsboliger med eget køkken og bad 19.06.2017 Domea Kolding - Lunderskov Afdeling 122-13 TEGLGÅRDSVEJ 27 52 ungdomsboliger med eget køkken og bad 1 52 UGDOMSBOLIGER MED EGET KØKKE OG BAD BEBYGGELSE Ungdomsboligerne har en særdeles central

Læs mere

Ældreboliger Januar 2018

Ældreboliger Januar 2018 Ældreboliger Januar 2018 HVIS DU ØNSKER AT SØGE OM EN ÆLDREBOLIG, SKAL DU RETTE HENVENDELSE TIL: Visitationen Telefon: 99 45 44 20 Telefontid: Mandag Fredag kl. 8 9 (visitator) Samt Mandag Torsdag Kl.

Læs mere

PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL I rækkehusene er der tegnet en trappe ned til det nederste niveau i baghaven er det muligt for kørestolsbrugere at få adgang til haven på en anden måde Nej, det er ikke

Læs mere

AlmenBolig+ - Informationsmøde. Grønttorvet Asters Rækkerne 12. marts 2019

AlmenBolig+ - Informationsmøde. Grønttorvet Asters Rækkerne 12. marts 2019 AlmenBolig+ - Informationsmøde Grønttorvet Asters Rækkerne 12. marts 2019 Asters Rækkerne - Program for mødet i dag 1. Velkomst v/finn Larsen Seniorkonsulent 2. Kort om AlmenBolig+ -konceptet v/anette

Læs mere

2.0 A/SO COPYRIGHT DE

2.0 A/SO COPYRIGHT DE Salgsopstilling BO i Silkeborg Borgergade 49-51 8600 Silkeborg Fax 86 80 56 07 Tlf. 86 80 56 00 E-mail: info@boisilkeborg.dk www.boisilkeborg.dk Ansvarlig indehaver: Bo Møller Nielsen CVR-nr. 30203836

Læs mere

Ryesgade II. Familieboliger centralt i Horsens. Afdeling Lejerbo Horsens Regionskontor Kolding Pakhustorvet Kolding Telefon

Ryesgade II. Familieboliger centralt i Horsens. Afdeling Lejerbo Horsens Regionskontor Kolding Pakhustorvet Kolding Telefon Ryesgade II Familieboliger centralt i Horsens 33 lækre boliger med både private altaner eller terrasser og store, fælles tagaltaner. Afdeling 952-1 Lejerbo Horsens Regionskontor Kolding Pakhustorvet 4

Læs mere

Fyrværkeriparken. Fremtidens bæredygtige boliger i Seest

Fyrværkeriparken. Fremtidens bæredygtige boliger i Seest Fyrværkeriparken Fremtidens bæredygtige boliger i Seest Afdeling 955-0 Lejerbo Kolding Pakhustorvet 4 35 lækre boliger i skønne omgivelser med gode fællesarealer og fælleshus 6000 Kolding Telefon 3812

Læs mere

Bedre boliger for alle

Bedre boliger for alle Indflytning 2015 Bedre boliger for alle KAB Vester Voldgade 17 1552 København V T 33 63 10 00 F 33 63 10 08 udlejningen@kab-bolig.dk Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Åbningstider for telefonisk betjening:

Læs mere

scan koden og læs mere på vores hjemmeside Fortegnelse over lejligheder pr. 01.01.2015 Se også www.bolighjørring.dk

scan koden og læs mere på vores hjemmeside Fortegnelse over lejligheder pr. 01.01.2015 Se også www.bolighjørring.dk scan koden og læs mere på vores hjemmeside Fortegnelse over lejligheder pr. 01.01.2015 Se også www.bolighjørring.dk Priser og str. på boligerne er kun vejledende Afd. 13 Solbakkevej 24-26 (etagebyggeri)

Læs mere

RÅDHUSPARKEN ALLERØD - 30 FAMILIEBOLIGER

RÅDHUSPARKEN ALLERØD - 30 FAMILIEBOLIGER RÅDHUSPARKEN ALLERØD - 30 FAMILIEBOLIGER DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB DATO: 16.09.2015 Rådhusparken Allerød: Rådhusparken ligger på Rådhusvej mellem Allerød Rådhus og Allerød St på den tidligere Rådhusgrund.

Læs mere