Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere."

Transkript

1 Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere.

2 Boligforeningen Søbo kan tilbyde almene boliger til erhvervsaktive tilflytter. Aftalen om boliger til erhvervsaktive tilflytter er indgået med Sønderborg Kommune i henhold til Bek. Af Lov om leje af almene boliger m.v. kap. 4, 60. Hver 8. ledige bolig kan tilbydes ansøgere der opfylder kriterierne i aftalen. I 2016 har Boligforeningen Søbo mulighed for at stille boliger til rådighed for tilflytter der kommer til Sønderborg området på grund af job. På de følgende sider præsenteres de 27 boliger der kan tilbydes i 2016 efter først til mølle princippet. Boligerne er beliggende i Sønderborg og Augustenborg by. Puljen af boliger er sammensat af forskellige lejlighedstyper, beliggenhed og huslejeniveau. Den erhvervsaktive vil blive betragtet som tilflytter, selvom vedkommende i op til ½ år har haft en midlertidig adresse et andet sted i kommunen. Dokumentation for ansættelsesaftale fra arbejdsgiver skal vedlægges ansøgningsskema. Rekvirer venligst ansøgningsskema på vort kontor: Boligforeningen Søbo Sundsmarkvej Sønderborg Tlf. nr info@soebo.dk Yderligere information findes på

3 Søndre Landevej stk. 3 værelses bolig på 87 m2 Afdelingen er opført i 1950 og består af 3 bygninger på tre etager med 54 boliger. Afdelingen er beliggende tæt på Sønderskov Skolen, Business College Syd, indkøbscenter, skov og bycentrum. Bybus stoppested flere steder på Søndre Landevej. Husdyr: Det er tilladt at holde en hund (max. 35 kilo) eller 1 inde kat. Carport /Garage: Afdelingen råder over 24 carporte der udlejes til afdelingens beboere. Vaskeri: Der er fællesvaskeri i hver bygning. Emhætte. Lejer afregner el og antennebidrag til forsyningsselskaberne. Varme á conto. Vand er indeholdt i huslejen.

4 Friheds Alle stk. 3 værelses bolig på 64 m2 1 stk. 3 værelses bolig på 73 m2 1 stk. 4 værelses bolig på 79 m2 Afdelingen er opført i 1952 og består af 7 bygninger på tre etager med 86 boliger. Afdelingen er beliggende tæt på skov, strand og lystbådehavn. Husdyr: Det er tilladt at holde en inde kat. Carport/Garage: Ingen. Vaskeri: Der er fællesvaskeri i hver bygning. Emhætte. Lejer afregner el og antennebidrag til forsyningsselskaberne. Varme betales á conto. Vand er indeholdt i huslejen. Afdelingen råder over fibernet.

5 Ringgade stk. 2 værelses bolig på 64 m2 Afdelingen er opført i 1960 og består af 4 bygninger i to etager med i alt 64 boliger. Afdelingen er beliggende ved en af byens indfaldsveje og motorvej, skole, indkøbscenter og gågade. Husdyr: Det er tilladt at holde 1 hund eller 2 inde katte. Carport / Garage: Afdelingen råder over 14 carporte og 10 garager der udlejes til afdelingens beboere. Vaskeri: Der forefindes fællesvaskeri. Komfur og emhætte. Lejer afregner el- og antennebidrag til forsyningsselskaberne. Varme og vand betales á conto. Afdelingen råder over fibernet

6 Borgmester Andersens Vej stk. 2 værelses bolig på 65 m2 1 stk. 4 værelses bolig på 112 m2 Afdelingen er opført i 1970 og består af 8 bygninger på to etager med i alt 88 boliger. Afdelingen er beliggende tæt på strand, skov, Alssund Gymnasium, Business College Syd, EUC Syd. Carport / Garage: Afdelingen råder over 27 carporte der udlejes til afdelingens beboere. Vaskeri: Der forefindes vaskerier i 4 blokke. Komfur, emhætte og køle-fryseskab. Lejer afregner antennebidrag til forsyningsselskaberne. Varme, vand og el betales á conto. Afdelingen råder over fibernet.

7 Grundtvigs Alle stk. 2 værelses bolig på 75 m2 1 stk. 4 værelses bolig på 111 m2 Afdelingen er opført i 1973 og består af 3 bygninger på tre etager med i alt 72 boliger. Afdelingen er beliggende tæt på strand, skov, Alssund Gymnasium, Business College Syd, EUC Syd. Carport / Garage: Afdelingen råder over 10 carporte der udlejes til beboerne. Vaskeri: Der forefindes vaskeri i hver bygning. Komfur, emhætte og køle-fryseskab. Lejer afregner antennebidrag til forsyningsselskaberne. Varme, vand og el betales á conto. Afdelingen råder over fibernet.

8 Udsigten stk. 1 værelses bolig på på 37/38 m2 1 stk. 2 værelses bolig på 58 m2 1 stk. 3 værelses bolig på 92/95 m2 Afdelingen er opført i 1993 og består af en tre etagers bygning med 49 boliger. Afdelingen ligger tæt ved skole, indkøbscenter og sygehus. Boligerne på I. og II. sal har udsigt ud over Alssund. Afstand til motorvej 1 km. Carport / Garage: Afdelingen råder over 12 carporte der udlejes til beboerne. Vaskeri: Der forefindes vaskeri. Komfur og emhætte. Beboerne afregner antennebidrag til forsyningsselskabet. Varme, vand og el betales á conto. Afdelingen råder over fibernet.

9 Regnvand genanvendes til toiletskyl. Frederikparken stk. 2 værelses bolig på 64 m2 Afdelingen er opført i 1996 og består af 2 bygninger med 57 boliger. Afdelingen ligger tæt ved en af byens store indfaldsveje, Alssund Broen, Humlehøj Skolen, sygehuset og indkøbscenter. Afstand til motorvej 1 km. Boligerne på II. sal har udsigt ud over Alssund. Carport / Garage: Afdelingen råder over 20 carporte der udlejes til beboerne. Vaskeri: Der forefindes vaskeri. Komfur og emhætte. Beboerne afregner vand, varme, el og antennebidrag til forsyningsselskaberne. Regnvand genanvendes til toiletskyl. Der er monteret solvarmeanlæg på tagene.

10 Frederikparken stk. 2 værelses bolig på 68 m2 1 stk. 3 værelses bolig på 89 m2 Afdelingen er opført i 1998 og består af 5 bygninger med i alt 60 boliger. Der er elevator i hver bygning og boligerne er handicap venlige. Afdelingen ligger tæt ved en af byens store indfaldsveje, Humlehøj Skolen, sygehuset og indkøbscenter. Afstand til motorvej 1 km. Afstand til centrum 1,5 km. Der er udsigt over Sønderborg by og Alssund fra boligerne på I. og II. sal. Carport / Garage: Afdelingen råder over 20 carporte der udlejes til beboerne. Vaskeri: Der forefindes vaskeri. Komfur og emhætte. Beboerne afregner vand, varme, el og antennebidrag til forsyningsselskaberne. Afdelingen råder over fibernet.

11 Jagten 2 1 stk. 3 værelses bolig på 89 m2 Afdelingen er opført i 2002 og består af 5 bygninger med i alt 61 boliger. Afdelingen er beliggende direkte ned mod Alssund på Dybbølsiden. Afstand til Alsion 1 km. Afstand til centrum og gågade 1,5 km. Afstand til Dybbøl Skolen 500 m. Komfur, emhætte og køleskab. Beboerne afregner vand, varme, el og antennebidrag til forsyningsselskaberne. Afdelingen råder over fibernet

12 Damgade 34,36,38,40,42 1 stk. 2 værelses bolig på 71 m2 Afdelingen er opført i 2012 og 2013 og består af 5 bygninger med i alt 65 boliger. De attraktive boliger er beliggende tæt på byens centrum og i gå afstand til det rekreative område ved Mølledammen med byens friluftsscene, få hundrede meter fra gågaden og indkøbsmuligheder i Sønderborg Øst. Boligerne er bygget i gedigne og tidsløse materialer og vi forventer et lavt energiforbrug til opvarmningen. Lejlighederne er forsynet med en stor altan, dørtelefonanlæg Indbygget ovn og kogesektion samt emhætte. Carport: Afdelingen råder over 16 carporte der udlejes til beboerne. Beboerne afregner vand, varme, el og antennebidrag til forsyningsselskaberne. Afdelingen råder over fibernet og har eget solcelleanlæg.

13 Hertugtorvet stk. 3 værelses bolig på m2 Afdelingen er opført i 1997 som etage og rækkehuse midt i Augustenborg by. Boligerne er beliggende ud til byens torv med bank, apotek, slagter, købmand, bager og blomsterforretning. Afstand til skole og børnehave er under 200 meter. Boligerne i stueplan råder over terasse og forhave. Komfur, emhætte og køle/fryseskab. Carport: Afdelingen råder over 6 carporte der udlejes til beboerne. Beboerne afregner vand, varme og el. Afdelingen råder over fibetnet fra Stofa.

14 Kløvermarken stk. 4 værelses bolig på 90 m2 Afdelingen er opført i 1978 og består af 32 boliger i Augustenborg by. Rækkeshusene har egen gårdhave. Boligerne er beliggende tæt på offentlig transport, indkøbsmuligheder, skole og dagsinstitutioner. Komfur, emhætte og køleskab. Carporte: Afdelingen råder over carporte som beboerne kan leje. Beboerne afregner vand, varme og el.

15 Tjørnebakken stk. 3 værelses bolig på 85 m2 1 stk. 4 værelses bolig på 94 m2 Afdelingen er opført i 1993 og består af 22 boliger i Augustenborg by. Rækkeshusene har egen have. Boligerne er beliggende tæt på offentlig transport, indkøbsmuligheder, skole og dagsinstitutioner. Komfur, emhætte og køleskab. Carporte: Afdelingen råder over carporte som beboerne kan leje. Beboerne afregner vand, varme og el.

16 Æblehegnet stk. 3 værelses bolig på 85 m2 1 stk. 4 værelses bolig på 94 m2 Rækkeshusene har egen have. Boligerne er beliggende tæt på offentlig transport, indkøbsmuligheder, skole og dagsinstitutioner. Komfur, emhætte og køleskab. Beboerne afregner vand, varme og el.

17 Højbo stk. 3 værelses bolig på 75 m2 Afdelingen er opført i 1990 og består af 34 boliger i udkanten af Fynshav. Rækkeshusene har egen have. Boligerne ligger naturskønt tæt på stand, skov og færgeforbindelse til Fyn. Boligerne er beliggende tæt på offentlig transport, indkøbsmuligheder, skole og dagsinstitutioner. Komfur, emhætte og køles- fryseskab. Carporte: Afdelingen råder over carporte som beboerne kan leje. Beboerne afregner vand, varme og el.

18 Ærøvej stk. 3 værelses bolig på m2 Afdelingen er opført i 2001 og består af 24 boliger i Fynshav. Rækkeshusene har egen have. Boligerne ligger tæt på strand, skov og færgeforbindelse til Fyn. Boligerne er beliggende tæt på offentlig transport, indkøbsmuligheder, skole og dagsinstitutioner. Komfur, emhætte. Carporte: Afdelingen råder over carporte som beboerne kan leje. Beboerne afregner vand, varme og el.

19 Midthave stk. 3 værelses bolig på 85 m2 Afdelingen er opført i 1989 og består af 12 boliger i Lysabild. Rækkeshusene har egen have. Boligerne er beliggende tæt på offentlig transport, indkøbsmuligheder, skole. Komfur, emhætte og køleskab. Beboerne afregner vand, varme og el.

Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere.

Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere. Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere. Boligforeningen Søbo kan tilbyde almene boliger til erhvervsaktive tilflytter. Aftalen om boliger til erhvervsaktive tilflytter er indgået med Sønderborg

Læs mere

Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere.

Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere. Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere. Boligforeningen Søbo kan tilbyde almene boliger til erhvervsaktive tilflytter. Aftalen om boliger til erhvervsaktive tilflytter er indgået med Sønderborg

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening. Rækkehusbebyggelsen Musvitten Jægerbuen i Ishøj. Dato: 01.02.2016. PAB Afdeling 22. Udlejningsmateriale

Postfunktionærernes Andels-Boligforening. Rækkehusbebyggelsen Musvitten Jægerbuen i Ishøj. Dato: 01.02.2016. PAB Afdeling 22. Udlejningsmateriale Postfunktionærernes Andels-Boligforening Rækkehusbebyggelsen Musvitten Jægerbuen i Ishøj Dato: 01.02.2016 PAB Afdeling 22 Udlejningsmateriale Ishøj er en moderne kommune i vækst. I dag er der omkring 21.000

Læs mere

Bogense Boligforening. Lejemåls oversigt:

Bogense Boligforening. Lejemåls oversigt: Bogense Boligforening Lejemåls oversigt: Kontor: Adelgade 107, 5400 Bogense Telefon: 64 81 28 35 Email: kijo@bdk.dk eller bbch@bdk.dk Hjemmeside: www.bogenseboligforening.dk Åbningstid kontor: Mandag 11-13

Læs mere

Byd din nye medarbejder velkommen med en lejlighed... SAB s nye Erhvervsordning åbner op for spændende muligheder

Byd din nye medarbejder velkommen med en lejlighed... SAB s nye Erhvervsordning åbner op for spændende muligheder Byd din nye medarbejder velkommen med en lejlighed... SAB s nye Erhvervsordning åbner op for spændende muligheder Vi ser det som et plus for virksomheder, at de fremover får mulighed for at tilbyde en

Læs mere

Boligerne Dronninggårds Allé 24-26

Boligerne Dronninggårds Allé 24-26 Boligerne Dronninggårds Allé 24-26 Boligerne Dronninggårds Allé 24 26 Boligerne Dronninggårds Allé er for voksne borgere med psykosociale vanskeligheder. Boligerne er organiseret under Psykiatri og Handicap,

Læs mere

Ikke blot et sted man bor - her lever man!

Ikke blot et sted man bor - her lever man! Ikke blot et sted man bor - her lever man! Struer Boligselskab Struer Boligselskab er et alment boligselskab, der siden 1948 har opført og udlejet boliger i Struer Kommune. Vi råder i dag over cirka 500

Læs mere

Palmehusene Arkitekttegnede boliger

Palmehusene Arkitekttegnede boliger Palmehusene Arkitekttegnede boliger - Arkitekttegnede boliger - Fantastisk udsigt til skov, eng og Århus bugt - Attraktiv beliggenhed i grøn park - God forbindelse til midtby og motorvej - Tæt på uddannelsesinstitutioner

Læs mere

Hollandsvej 12, 2. sal, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 05 henriette.pagh-schou@nordeaejendomme.dk

Hollandsvej 12, 2. sal, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 05 henriette.pagh-schou@nordeaejendomme.dk Kontorlejemål på 1.046 m² i Kgs. Lyngby Lejemålet er beliggende på 2. sal i en flot, velholdt kontorejendom beliggende tæt på Lyngby Station, busterminal og centrum af Kgs. Lyngby. Fra et fælles foyerområde

Læs mere

Lejeprospekt. lager/værkstedslokaler. Taksvej 30, 7400 Herning

Lejeprospekt. lager/værkstedslokaler. Taksvej 30, 7400 Herning clausen-erhverv.dk, ejendomsmægler, valuar, MDE Lejeprospekt lager/værkstedslokaler Taksvej 30, 7400 Herning Lager/værkstedslokaler med stor tilgængelighed og befæstede udenoms areal. (Bygningen set fra

Læs mere

NY UDSIGTSVILLA STRANDVEJEN 49 7120 VEJLE ØST BREDBALLE GREENFLAKE 14

NY UDSIGTSVILLA STRANDVEJEN 49 7120 VEJLE ØST BREDBALLE GREENFLAKE 14 NY UDSIGTSVILLA STRANDVEJEN 49 7120 VEJLE ØST BREDBALLE GREENFLAKE 14 Strandvejen 49 Grunden er på 910 m² og fra den nye villa er der udsigt over fjorden og Vejle bakker. Strandevejen hører til det mondæne

Læs mere

Center for Social og Sundhed. Ældreboligkatalog

Center for Social og Sundhed. Ældreboligkatalog Center for Social og Sundhed Ældreboligkatalog 1 VELKOMMEN Dette katalog beskriver hvilke ældreboliger Furesø Kommune kan visitere til, når det ikke længere er muligt at blive i nuværende bolig. Behovet

Læs mere

325m² uistandsat butik udlejes

325m² uistandsat butik udlejes Sag 12.011 Huset Campen Viborgvej 161A, 8210 Århus V 325m² uistandsat butik udlejes Byggeselskab Mogens de Linde A/S Jens Baggesens Vej 88F, 2 8200 Århus N Tlf. 86 16 57 00 info@delinde.dk www.delinde.dk

Læs mere

BOLIGKATALOG. Visiterede ældre- og handicapegnede boliger

BOLIGKATALOG. Visiterede ældre- og handicapegnede boliger BOLIGKATALOG Visiterede ældre- og handicapegnede boliger 1 VELKOMMEN Dette katalog beskriver, hvilke visitationsboliger Furesø Kommune kan visitere til, når det ikke længere er muligt at blive i nuværende

Læs mere

KONTOR-/KLINIKLEJEMÅL TÆT PÅ RÅDHUSPLADSEN. H.H. Seedorffs Stræde 3-5, 1. sal, 8000 Aarhus C Sag 121295

KONTOR-/KLINIKLEJEMÅL TÆT PÅ RÅDHUSPLADSEN. H.H. Seedorffs Stræde 3-5, 1. sal, 8000 Aarhus C Sag 121295 KONTOR-/KLINIKLEJEMÅL TÆT PÅ RÅDHUSPLADSEN H.H. Seedorffs Stræde 3-5, 1. sal, 8000 Aarhus C Sag 121295 H.H. Seedorffs Stræde 3 5 BELIGGENHED OG OMRÅDET Ejendommen er beliggende med en attraktiv placering

Læs mere

Hvidovrevej 178, 2650 Hvidovre

Hvidovrevej 178, 2650 Hvidovre LEJEPROSPEKT Attraktive lokaler udlejes i Hvidovrevejs Butikstorv Hvidovrevej 178, 2650 Hvidovre Sag 956PK000303 Central beliggenhed i Hvidovre Velbesøgt center 371 m² i stueplan + kælder 294 m² Mægler:

Læs mere

Afdeling Rør III. udlejningsprojekt - Konsul Jensens Gade 10 - Horsens

Afdeling Rør III. udlejningsprojekt - Konsul Jensens Gade 10 - Horsens Afdeling 921 - Rør III udlejningsprojekt - - Horsens Andelsboligforeningen Beringsgaard opfører nu 33 almene familieboliger beliggende på, Horsens. Der er tale om udfyldelsen af lokalplan 228 fra oktober

Læs mere

Hegels Minde. Nye familieboliger i Fredensborg. 10 nyrenoverede familieboliger med hver deres unikke charme

Hegels Minde. Nye familieboliger i Fredensborg. 10 nyrenoverede familieboliger med hver deres unikke charme Hegels Minde Nye familieboliger i Fredensborg 10 nyrenoverede familieboliger med hver deres unikke charme Afdeling 747-0 Lejerbo Fredensborg Udlejningsteam 2 Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon

Læs mere

Centrum. www.bfcentrum.dk

Centrum. www.bfcentrum.dk et godt sted at bo Centrum www.bfcentrum.dk meld Dig ind og få adgang til 450 LejemåL kom indenfor Lej dig ind i gode gedigne lejligheder i trygge omgivelser centralt i byen. Hos Byggeforeningen Centrum

Læs mere

Tirsbæk Bakker. Bo midt i naturen - på toppen af Vejle. December 2015

Tirsbæk Bakker. Bo midt i naturen - på toppen af Vejle. December 2015 Tirsbæk Bakker Bo midt i naturen - på toppen af Vejle 1 December 2015 Bolig i Vejle - Tirsbæk Bakker Boligforeningen ØsterBO kan nu i samarbejde med Tirsbæk Bakker A/S præsentere det nye boligområde i

Læs mere

Boligselskabet Domea København, Følager

Boligselskabet Domea København, Følager Boligselskabet Domea København, Følager 46 eksklusive lejligheder i størrelsen 59-115 m² beliggende i Valby Udlejning og administration Læs mere på www.domea.dk 76 64 64 64 Levende og dynamisk bymiljø

Læs mere

Plejecenterboliger i Gribskov Kommune. Februar 2010. Boligvisitationen Gribskov Rådhus Rådhusvej 3,3200 Helsinge Telefontid: 9 11 Tlf.

Plejecenterboliger i Gribskov Kommune. Februar 2010. Boligvisitationen Gribskov Rådhus Rådhusvej 3,3200 Helsinge Telefontid: 9 11 Tlf. Plejecenterboliger i Gribskov Kommune Februar 2010 Boligvisitationen Gribskov Rådhus Rådhusvej 3,3200 Helsinge Telefontid: 9 11 Tlf. 7249 6023 Plejecenterboliger i Gribskov Kommune Kontaktoplysninger Boligvisitationen

Læs mere

kommende projekter i nærum

kommende projekter i nærum kommende projekter i nærum ejerlejligheder og rækkehuse bliv skrevet op på venteliste I denne folder kan du læse mere om de kommende rækkehuse og ejerlejligheder som opføres centralt i Nærum, tæt på Nærum

Læs mere

Baggesensvej 28-40. Afdeling 13 A. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Baggesensvej 28-40. Afdeling 13 A. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Baggesensvej 28-40 Afdeling 13 A Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

Lejlighed i attraktivt område

Lejlighed i attraktivt område Du skal have aktiveret javascript for at siden vises korrekt. Javascript must be enabled for the correct page display FORSIDE KONTAKT KOM PÅ VENTELISTE Før du kan blive skrevet op til en bolig, skal du

Læs mere

Lejeprospekt. vedrørende kontorlokalerne. Merkurvej 1K, 10. sal, 7400 Herning

Lejeprospekt. vedrørende kontorlokalerne. Merkurvej 1K, 10. sal, 7400 Herning Lejeprospekt vedrørende kontorlokalerne Merkurvej 1K, 10. sal, 7400 Herning Attraktive kontorlokaler på toppen af Herning nemt at finde, parkeringsforhold i top stor synlighed Samlet areal inkl. andel

Læs mere

Et trygt bolig-valg i Rødekro by

Et trygt bolig-valg i Rødekro by Et trygt bolig-valg i Rødekro by Med 351 boliger i tæt lav bebyggelseg Velkommen til Rødekro Andelsboligforening - et trygt sted at bo Ryttervænget 30, 6230 Rødekro Telefon 74 66 23 70 Telefax 74 66 23

Læs mere

Afdelingen er under totalrenovering. at stå indflytningsklar April 2016. AFD 27 blok 4 7 Varbergvej 67 89

Afdelingen er under totalrenovering. at stå indflytningsklar April 2016. AFD 27 blok 4 7 Varbergvej 67 89 Afdelingen er under totalrenovering og forventes at stå indflytningsklar April 2016 AFD 27 blok 4 7 Varbergvej 67 89 Opdateret 12 december 2015 Generelle oplysninger: 105 lejligheder totalrenoveret i 2015

Læs mere

Kongsberg. Et team med mange års erfaring inden for projektudvikling og byggeri

Kongsberg. Et team med mange års erfaring inden for projektudvikling og byggeri 2007 Kongsberg Et team med mange års erfaring inden for projektudvikling og byggeri Kongsberg A/S Kongsberg er et ejendoms- og udviklingsselskab, der på få år har opnået gode resultater indenfor projektudvikling

Læs mere

Hestehaven 21 C st., 5260 Odense S

Hestehaven 21 C st., 5260 Odense S Hestehaven 21 C st., 5260 Odense S Kontor beliggende i industriområde Odense S udlejes Samlet etageareal: 124 m² - Heraf 13 m² adgangsareal samt 5 m² sikringsrum Gode parkeringsforhold omkring ejendommen

Læs mere

Huset ved Åen Udlejningsprospekt

Huset ved Åen Udlejningsprospekt Huset ved Åen Udlejningsprospekt Åboulevarden 30, 8000 Århus C. Forord Udsigt over Åen fra 2. sal, ned mod Europa Plads Side 1 Citylejligheder i hjertet af Århus - direkte ved åen og cafemiljøet Du har

Læs mere

BOLIGKATALOG. Seniorboliger

BOLIGKATALOG. Seniorboliger BOLIGKATALOG Seniorboliger 1 VELKOMMEN Dette katalog beskriver, hvilke seniorboliger Furesø Kommune råder over. Kataloget beskriver også, hvilke kriterier du skal opfylde for at komme i betragtning til

Læs mere

NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT

NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT Margrethehøjparken Arkitekttegnede lejligheder udlejes Læs mere på www.margretheboliger.dk NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT Til dig, der vil indrette dig praktisk og have hele Århus og Østjylland

Læs mere

Fyns almennyttige Boligselskab

Fyns almennyttige Boligselskab Odense Havn Fyns almennyttige Boligselskab Fyns almennyttige Boligselskab har boliger på hele Fyn. Vi udlejer mere end 8.500 boliger, der huser ca. 20.000 lejere, i mere end 90 afdelinger. www.fabbo.dk

Læs mere

Ferie i Danmark eller i udlandet

Ferie i Danmark eller i udlandet Ferie i Danmark eller i udlandet Århus Kommunes Feriefond Indholdsfortegnelse Lejeregler... side 3 Ferieboliger i Nordjylland...side 4 Ferieboliger i Nordvestjylland...side 8 Ferieboliger i Vestjylland...side

Læs mere

munke mose k arré 28.09.2015 praksis arkitekter

munke mose k arré 28.09.2015 praksis arkitekter munke mose k arré s d e o d e n s e - v e j l e & h f+v u c f y n 28.09.2015 Velkommen til projektet om bygningerne beliggende på Munke Mose Allé og Hunderupvej i Odense. Efter mere end 100 år som undervisningsinstitution

Læs mere

Kontor Olof Palmes Allé 25 310-3.100 m 2

Kontor Olof Palmes Allé 25 310-3.100 m 2 Kontor Olof Palmes Allé 25 310-3.100 m 2 Markant ejendom beliggende i attraktivt erhvervsområde i Aarhus N Tæt på DR, Journalisthøjskolen, Canon, Vestas, Rambøll, Skejby Sygehus m.fl. Tæt på offentlig

Læs mere

LEJEPROSPEKT - LINDVEDHAVE

LEJEPROSPEKT - LINDVEDHAVE LEJEPROSPEKT - LINDVEDHAVE Bo tæt på det grønne Bo tæt på infrastruktur Bo tæt ved Syddansk Universitet og kommende OUH. Nye lejeboliger i Lindvedhave - med adgang til det grønne, nær kommende OUH og let

Læs mere

LEJEPROSPEKT - LINDVEDHAVE

LEJEPROSPEKT - LINDVEDHAVE LEJEPROSPEKT - LINDVEDHAVE Bo tæt på det grønne Bo tæt på infrastruktur Bo tæt ved Syddansk Universitet og kommende OUH. Nye lejeboliger i Lindvedhave - med adgang til det grønne, nær kommende OUH og let

Læs mere

Lejeprospekt. Kontorlokaler med udsigt. Merkurvej 302, 7400 Herning

Lejeprospekt. Kontorlokaler med udsigt. Merkurvej 302, 7400 Herning Lejeprospekt Kontorlokaler med udsigt. Merkurvej 302, 7400 Herning Kontorlokaler med udsigt, gratis parkering og stor synlighed tæt på indkøbsmuligheder Samlet areal inkl. andel af fællesareal: 250 m 2

Læs mere

Flot lejemål i prisbelønnet ejendom

Flot lejemål i prisbelønnet ejendom - til leje... Kontor 833 m² Sverigesgade 5, 3. sal 5000 Odense C Flot lejemål i prisbelønnet ejendom Gennemrenoveret og prisbelønnet ejendom, unikt beliggende på Odense Havn Særdeles præsentabelt og inspirerende

Læs mere

TUSINDFRYD - BÆREDYGTIGE BOLIGER AFD. 62 - GØDVAD ENGE

TUSINDFRYD - BÆREDYGTIGE BOLIGER AFD. 62 - GØDVAD ENGE TUSINDFRYD - BÆREDYGTIGE BOLIGER AFD. 62 - GØDVAD ENGE TUSINDFRYD - AFD. 62 GØDVAD ENGE Boligerne i Gødvad Enge, i Silkeborg, indgår i en ny bydel i vandbalance. Det har for Arbejdernes Byggeforening været

Læs mere

9 arkitekttegnede boliger 3 værelser på ca. 80 m² Store terrasser/altaner Adgang med elevator lift Indflytning sommer 2016 BAKKEHUSET

9 arkitekttegnede boliger 3 værelser på ca. 80 m² Store terrasser/altaner Adgang med elevator lift Indflytning sommer 2016 BAKKEHUSET 9 arkitekttegnede boliger 3 værelser på ca. 80 m² Store terrasser/altaner Adgang med elevator lift Indflytning sommer 2016 BAKKEHUSET Bakkevej 1, Galten Friskole Børnehave Vuggestue Kirke Bygma Biograf

Læs mere

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen Haraldsvej Boliger i helt ny bydel i Vejen Afdeling 1229-0 Lejerbo Kolding Regionskontor Kolding 71 boliger - både etageboliger og rækkehuse - med altaner og/eller privat have. Pakhustorvet 4 6000 Kolding

Læs mere

TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55

TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55 TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55 6070 Christiansfeld Tlf. 74 56 01 14 Fax 74 56 06 14 2015 Cvr-nr 30550811 Kto.9743-0390020120 Email: post@tab1955.dk Kontoret er åbent: Mandag: 13-16

Læs mere

1715m2 Domicil udlejes fra januar 2016

1715m2 Domicil udlejes fra januar 2016 Sag 39.101 Ingeniør Højskolen Bygning F Dalgas Avenue 6, 8000 Aarhus C 1715m2 Domicil udlejes fra januar 2016 Byggeselskab Mogens de Linde A/S Jens Baggesens Vej 88F, 2 8200 Århus N Tlf. 86 16 57 00 info@delinde.dk

Læs mere

Boligkatalog. Ældreboliger. www.struer.dk. Sundheds- og Ældreområdet Myndighed

Boligkatalog. Ældreboliger. www.struer.dk. Sundheds- og Ældreområdet Myndighed Boligkatalog Ældreboliger Sundheds- og Ældreområdet Myndighed 2013 www.struer.dk Indhold Boliger for ældre og handicappede...3 Regler for tildeling af boliger 4 Bytte bolig.5 Voldgade 14 E, Struer...6

Læs mere

Velkommen til Flintholmgård

Velkommen til Flintholmgård Flintholmgård 2 Velkommen til Flintholmgård din ramme om et aktivt byliv Flintholmgård er 42 anderledes familieboliger beliggende centralt på Frederiksberg i det nye bykvarter omkring Flintholm Station.

Læs mere

Gram Boligforening. Vejledning

Gram Boligforening. Vejledning Gram Boligforening Vejledning I denne vejledning kan du læse om Gram Boligforening og ventelisten i foreningen, samt hvad det betyder, at boligforeningen er en almen boligorganisation. Du bør læse vejledningen

Læs mere

Tove Ditlevsensvej Nye lejlighedstyper efter totalrenoveringen

Tove Ditlevsensvej Nye lejlighedstyper efter totalrenoveringen Tove Ditlevsensvej Nye lejlighedstyper efter totalrenoveringen Lejlighedstyper - oversigt Eksisterende lejlighedstyper EKSISTERENDE LEJLIGHEDSTYPER forskellige typer 00 4 forskellige lejligheder (pr. typer

Læs mere

LEJEPROSPEKT. Præsentabelt lejemål i velordnet ejendom. Drejergangen 1B, 1. tv., 2690 Karlslunde. Sag DREJ-211

LEJEPROSPEKT. Præsentabelt lejemål i velordnet ejendom. Drejergangen 1B, 1. tv., 2690 Karlslunde. Sag DREJ-211 Slotsherrensvej 215, 2610 Rødovre Tlf.: 3672 9910 www.frihedengruppen.dk LEJEPROSPEKT Præsentabelt lejemål i velordnet ejendom Drejergangen 1B, 1. tv., 2690 Karlslunde Sag DREJ-211 Centralt beliggende

Læs mere

Fremlejeprospekt. vedrørende kontorlokalerne. Merkurvej 910, 7400 Herning

Fremlejeprospekt. vedrørende kontorlokalerne. Merkurvej 910, 7400 Herning clausen-erhverv.dk, ejendomsmægler, valuar, MDE Fremlejeprospekt vedrørende kontorlokalerne Merkurvej 910, 7400 Herning Attraktive kontorlokaler på toppen af Herning nemt at finde, parkeringsforhold i

Læs mere

KONTORLOKALER PÅ ÅBOULEVARDEN I AARHUS. Åboulevarden 49, 1. sal, 8000 Aarhus C

KONTORLOKALER PÅ ÅBOULEVARDEN I AARHUS. Åboulevarden 49, 1. sal, 8000 Aarhus C KONTORLOKALER PÅ ÅBOULEVARDEN I AARHUS Åboulevarden 49, 1. sal, 8000 Aarhus C BELIGGENHED OG OMRÅDET Ejendommen er beliggende centralt i Aarhus C tæt på byens faciliteter. Nærmeste nabo er Magasin ligesom

Læs mere

Gotersvej 13, 5200 Odense V

Gotersvej 13, 5200 Odense V Salgsopstilling Udlejningsejendom med 6 boliglejemål i grønne omgivelser tæt på Odense centrum sælges ved offentligt udbud Gotersvej 13, 5200 Odense V Etageareal: Boligareal: 388 m² Grundareal: 743m² Vejledende

Læs mere

Nyindrettet, visuel og futuristisk ejendom v/ballerup Byvej

Nyindrettet, visuel og futuristisk ejendom v/ballerup Byvej Nyindrettet, visuel og futuristisk ejendom v/ballerup Byvej MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby datea.dk Det dynamiske område er under stadig udvikling og af naboer kan nævnes

Læs mere

SCT. KNUDS PARK EJERLEJLIGHEDER MED NATURSKØN PANORAMAUDSIGT EJERFORENINGEN. KUN 2500 kr ALT INC. NYE LEJLIGHEDER HUSLEJE FRA.

SCT. KNUDS PARK EJERLEJLIGHEDER MED NATURSKØN PANORAMAUDSIGT EJERFORENINGEN. KUN 2500 kr ALT INC. NYE LEJLIGHEDER HUSLEJE FRA. EJERFORENINGEN EJERLEJLIGHEDER MED NATURSKØN PANORAMAUDSIGT NYE LEJLIGHEDER HUSLEJE FRA KUN 2500 kr ALT INC. v/20% UDBETALING HJØRRING v/ Jesper Carlsson Ejendomsmægler, MDE Nørrebro 5, 9800 Hjørring hjoerring@home.dk

Læs mere

FREMTIDENS BOLIG COPYRIGHT

FREMTIDENS BOLIG COPYRIGHT STRANDMØLLEVEJ 12 FREMTIDENS BOLIG COPYRIGHT Indholdsfortegnelse Strandmøllevej 12 1-2 Boligen 3-4 Dispostion 5-7 Facader 8-9 Værd at vide 10 Kontakt 11 Solenergihuse 12-13 DRØMMEBOLIGER Strandmøllevej

Læs mere

Skejbytoften. - Skønne solfyldte balkoner - Fælles grønne arealer - Tæt på skov og eng - Udsigt til Engsø ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE.

Skejbytoften. - Skønne solfyldte balkoner - Fælles grønne arealer - Tæt på skov og eng - Udsigt til Engsø ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE. Skejbytoften ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE - Skønne solfyldte balkoner - Fælles grønne arealer - Tæt på skov og eng - Udsigt til Engsø Adresse: Skejbytoften 109-113, 117-121 8200 Århus N www.skejbytoften.com

Læs mere

455m 2 kontorlokaler Udlejes sommer 2016

455m 2 kontorlokaler Udlejes sommer 2016 Sag 55.100 Bygning E, Niveau 2 Dalgas Avenue 2E, 8000 Århus C 455m 2 kontorlokaler Udlejes sommer 2016 Byggeselskab Mogens de Linde A/S Jens Baggesens Vej 88F, 2 8200 Århus N Tlf. 86 16 57 00 info@delinde.dk

Læs mere

SKOVHAVEN, FREDERICIA Projektejendom - 90 boliger. Mosegårdsvej 5, 7000 Fredericia I alt 9.451 m² bolig er projekteret Kontantpris kr. 37.000.

SKOVHAVEN, FREDERICIA Projektejendom - 90 boliger. Mosegårdsvej 5, 7000 Fredericia I alt 9.451 m² bolig er projekteret Kontantpris kr. 37.000. SKOVHAVEN, FREDERICIA Projektejendom - 90 boliger Mosegårdsvej 5, 7000 Fredericia I alt 9.451 m² bolig er projekteret Kontantpris kr. 37.000.000 Skovhaven er attraktivt beliggende i naturskønne omgivelser

Læs mere

BOLIGFORENINGEN 32 AFDELING FAMILIEBOLIGER SKJOLDSGADE/SPANGSBJERGGADE

BOLIGFORENINGEN 32 AFDELING FAMILIEBOLIGER SKJOLDSGADE/SPANGSBJERGGADE BOLIGFORENINGEN 32 AFDELING 18 48 FAMILIEBOLIGER SKJOLDSGADE/SPANGSBJERGGADE Beliggenhed Afdelingen 18, består af i alt 48 familieboliger hvoraf 32 er handicapvenlige, boligerne er fordelt på 2 ejendomme.

Læs mere

Lejeprospekt. Kontorlokaler med udsigt. Merkurvej 1K, 6. sal, dør 1, 7400 Herning

Lejeprospekt. Kontorlokaler med udsigt. Merkurvej 1K, 6. sal, dør 1, 7400 Herning Lejeprospekt Kontorlokaler med udsigt Merkurvej 1K, 6. sal, dør 1, 7400 Herning Kontorlokaler med udsigt, gratis parkering og stor synlighed tæt på indkøbsmuligheder Samlet areal inkl. andel af fællesareal:

Læs mere

Fasanvangen. Lækre rækkehuse i Ishøj

Fasanvangen. Lækre rækkehuse i Ishøj Fasanvangen Lækre rækkehuse i Ishøj Afdeling 957-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam 1 18 moderne, energivenlige rækkehuse med egen have og sydvendt altan Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012

Læs mere

Kontorlejemål Ørestad City 393 m 2. room for business

Kontorlejemål Ørestad City 393 m 2. room for business Kontorlejemål Ørestad City 393 m 2 Bliv en del af en international business park med mange fælles faciliteter Moderne kontorejendom centralt i Ørestad 5 min. gang til nærmeste metrostation Køling og ventilation

Læs mere

Lejeprospekt. vedrørende kontorlokalerne. Poulsgade 6-8, 1. sal tv, 7400 Herning. Kontorer med optimal beliggenhed og synlighed

Lejeprospekt. vedrørende kontorlokalerne. Poulsgade 6-8, 1. sal tv, 7400 Herning. Kontorer med optimal beliggenhed og synlighed Lejeprospekt vedrørende kontorlokalerne Poulsgade 6-8, 1. sal tv, 7400 Herning Kontorer med optimal beliggenhed og synlighed Samlet areal inkl. andel af fællesarealer: 1.022 m 2 Årlig leje, år 1 ekskl.

Læs mere

Byggeselskab Mogens de Linde

Byggeselskab Mogens de Linde QR kode haslegaarden bygning b og c 5.102 Byggeselskab Mogens de Linde Sag 05.102 Haslegaarden Haslegaardsvej 8-10, Bygning B, 8210 Århus V lokaler udlejes 1564 m 2 Byggeselskab Mogens de Linde - Ringgade

Læs mere

Lejeprospekt. kontorlejemålet. Neksøvej 7B, 7400 Herning. Lyse og venlige lokaler med gode parkeringsmuligheder i roligt område.

Lejeprospekt. kontorlejemålet. Neksøvej 7B, 7400 Herning. Lyse og venlige lokaler med gode parkeringsmuligheder i roligt område. clausen-erhverv.dk, ejendomsmægler, valuar, MDE Lejeprospekt kontorlejemålet Neksøvej 7B, 7400 Herning Lyse og venlige lokaler med gode parkeringsmuligheder i roligt område. Samlet areal: 250 m 2 Årlig

Læs mere

Hjejlevej 32-34, 45-71 & Nattergalevej 2-16. Afdeling 17. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Hjejlevej 32-34, 45-71 & Nattergalevej 2-16. Afdeling 17. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Hjejlevej 32-34, 45-71 & Nattergalevej 2-16 Afdeling 17 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre

Læs mere

Byggeselskab Mogens de Linde

Byggeselskab Mogens de Linde QR kode 5.101 bygning A Haslegaarden_731kvm Byggeselskab Mogens de Linde Sag 05.101 Haslegaarden Haslegaardsvej 8-10, Bygning A, 8210 Århus V lokaler udlejes 731 m 2 Byggeselskab Mogens de Linde - Ringgade

Læs mere

SCT. IBS GÅRDEN. Nye almene boliger i Sct. Ibs Gade 12, Viborg

SCT. IBS GÅRDEN. Nye almene boliger i Sct. Ibs Gade 12, Viborg SCT. IBS GÅRDEN Nye almene boliger i Sct. Ibs Gade 12, Viborg s 2 SCT. IBS GÅRDEN SCT. IBS GÅRDEN Boligselskabet Sct. Jørgen, Viborg Kjellerup er en almen boligorganisation, som administrerer ca. 5.200

Læs mere

Andelsboligforeningen ODINSGAARD

Andelsboligforeningen ODINSGAARD Andelsboligforeningen ODINSGAARD Velkommen... INDHOLD Almene familieboliger 4-6 Almene familieboliger Gedved, Hovedgård, Søvind og Østbirk 7 Ældreboliger Gedved,, Hovedgård og Østbirk 9-10 Ungdomsboliger

Læs mere

Væbnerhatten 139-5220 Odense SØ

Væbnerhatten 139-5220 Odense SØ Væbnerhatten 139-5220 Odense SØ Andelsbolig/Tornbjerg- 95 m2 velindrettet andelsbolig m. 3 værelser og nyere badeværelse i attraktivt kvarter - Attraktiv forening m. lav boligafgift God andelsboligfor.

Læs mere

KITEN Lejligheder i første række ved strand og mindre Marina!!!

KITEN Lejligheder i første række ved strand og mindre Marina!!! Lejligheder i første række ved strand og mindre Marina!!! Komplekset bliver opført i et af de mest eksotiske områder i Bulgarien. Man kan med rette kalde området for en bid af paradis. Her finder man alle

Læs mere

STRANDLODSHUS 93 moderne familieboliger

STRANDLODSHUS 93 moderne familieboliger STRANDLODSHUS 93 moderne familieboliger 4. revideret udgave 21. maj 2014 Strandlodhus Beliggende Lergravsvej 50 og 51A /Strandlodsvej 17, 19 og 59, matr. nr. 177, Sundbyøster, København Der tages forbehold

Læs mere

Ombygning af Kongens Ege. Gammel Hadsundvej 2. Randers C

Ombygning af Kongens Ege. Gammel Hadsundvej 2. Randers C Ombygning af Kongens Ege. Gammel Hadsundvej 2. Randers C Ombygningen af Kongens Ege til ejerlejligheder og hotel med restaurant og 40 værelser Eksisterende bygning Beskrivelse Kongens Ege og omgivelserne:

Læs mere

Frederiksberggade 64 68 & Bryndumsvej 2-8, 10 A B C. Afdeling 1. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Frederiksberggade 64 68 & Bryndumsvej 2-8, 10 A B C. Afdeling 1. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Side 1 af 6 Frederiksberggade 64 68 & Bryndumsvej 2-8, 10 A B C Afdeling 1 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder

Læs mere

Svanehaven Lækre Ejerlejligheder - Eksklusivt beliggende i Hjørrings mest attraktive kvarter

Svanehaven Lækre Ejerlejligheder - Eksklusivt beliggende i Hjørrings mest attraktive kvarter Svanehaven Lækre Ejerlejligheder - Eksklusivt beliggende i Hjørrings mest attraktive kvarter Pris - i hjertet af Svanelundskvarteret fra kun 1.795.000 ndsvej Svanelu EKSKLUSIV BELIGGENHED Situationsplan

Læs mere

Boligforeningen Lillebælt

Boligforeningen Lillebælt Afdeling 1 Solvænget, Nr. Aaby Der er 59 boliger på Solvænget, som er centralt og roligt beliggende i Nr. Aaby tæt på indkøbsmuligheder, biograf, skole, daginstitution og sportshal. Fra Nr. Aaby er der

Læs mere

STRANDLODSHUS 93 moderne familieboliger

STRANDLODSHUS 93 moderne familieboliger STRADLODSHUS 93 moderne familieboliger 2. revideret udgave 10. oktober 2013 Strandlodhus Beliggende Lergravsvej 50 og 51A /, 19 og 59, matr. nr. 177, Sundbyøster, København Der tages forbehold for fejl

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Landejendom med 3,6 ha. tæt ved den østjyske motorvej. Mulighed for at bygge nyt stuehus.

SALGSOPSTILLING. Landejendom med 3,6 ha. tæt ved den østjyske motorvej. Mulighed for at bygge nyt stuehus. SALGSOPSTILLING Landejendom med 3,6 ha. tæt ved den østjyske motorvej. Mulighed for at bygge nyt stuehus. Viborg Landevej 83, Sønder Onsild, 9500 Hobro Lystejendom Kontantpris: 395.000 Udbetaling: 25.000

Læs mere

Lejemåls oversigt. Adelgade 107, 5400 Bogense Telefon: 64 81 28 35 kjo@boligkontoret.dk eller bbc@boligkontoret.dk Hjemmeside: www.boligbogense.

Lejemåls oversigt. Adelgade 107, 5400 Bogense Telefon: 64 81 28 35 kjo@boligkontoret.dk eller bbc@boligkontoret.dk Hjemmeside: www.boligbogense. Bogense Boligforening Lejemåls oversigt Kontor: Adelgade 107, 5400 Bogense Telefon: 64 81 28 35 Email: kjo@boligkontoret.dk eller bbc@boligkontoret.dk Hjemmeside: www.boligbogense.dk Åbningstid kontor:

Læs mere

SVANEPUNKTET. Bofællesskab for voksne med fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse Furesø Boligselskab

SVANEPUNKTET. Bofællesskab for voksne med fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse Furesø Boligselskab SVANEPUNKTET Bofællesskab for voksne med fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse Furesø Boligselskab Indholdsfortegnelse Krak-kort side 3 Beskrivelse af bebyggelsen, friarealer og bydelen side 4-5

Læs mere

Hestehaven 21, M st. Odense S

Hestehaven 21, M st. Odense S Hestehaven 21, M st. Odense S Regulært lager i industriområde i Odense S udlejes Samlet etageareal: 310 m² - Heraf 290 m² lager, 15 m² mandskabsrum samt 5 m² sikringsrum Gode parkeringsforhold omkring

Læs mere

Olof Palme Parken Arkitekttegnede boliger

Olof Palme Parken Arkitekttegnede boliger Olof Palme Parken Arkitekttegnede boliger - Arkitekttegnede boliger - Fantastisk udsigt til skov, eng og Århus bugt - Attraktiv beliggenhed i grøn park - God forbindelse til midtby og motorvej - Tæt på

Læs mere

Præsentation af Aabenraa Almene Boligselskab ÅAB og Padborg Boligforening. Fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 21. november 2012

Præsentation af Aabenraa Almene Boligselskab ÅAB og Padborg Boligforening. Fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 21. november 2012 Præsentation af Aabenraa Almene Boligselskab ÅAB og Padborg Boligforening Fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 21. november 2012 Historiske facts. ÅAB blev grundlagt i 1950 under navnet Åbenrå Amts Boligselskab.

Læs mere

Ryesgade 2A-2M. 35 nye boliger til leje i Horsens

Ryesgade 2A-2M. 35 nye boliger til leje i Horsens Ryesgade 2A-2M 35 nye boliger til leje i Horsens Afdeling 952-0 Lejerbo Horsens Regionskontor Kolding 35 boliger i 4 etager med både altaner og fælles tagterrasse. Pakhustorvet 4 6000 Kolding Telefon 3812

Læs mere

SENIORBOFÆLLESSKAB I FARUM MIDTPUNKT. Furesø Boligselskab

SENIORBOFÆLLESSKAB I FARUM MIDTPUNKT. Furesø Boligselskab SENIORBOFÆLLESSKAB I FARUM MIDTPUNKT Furesø Boligselskab Indholdsfortegnelse Krak-kort side 3 Beskrivelse af bebyggelsen, friarealer og bydelen side 4-5 Situationsplan side 6 Materialer og udstyr side

Læs mere

Lærkevej. Lækre familieboliger i København

Lærkevej. Lækre familieboliger i København Lærkevej Lækre familieboliger i København Afdeling 107-0 Lejerbo København Gammel Køge Landevej 26 18 nyrenoverede boliger med altaner eller private haver i København NV 2500 Valby Telefon 7012 1310 Bygges

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 098

SALGSPROSPEKT Sag nr. 098 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 098 Torvet 2-4, 6580 Vamdrup Udlejningsejendom med 2 gode boliger og 1 pænt erhvervslejemål Pris kontant: 1.500.000 Afkast 1. år, anslået: 8,2% Årlig lejeindtægt,

Læs mere

Hus til salg i økologisk landsby Regnbuen 1, 3390 Hundested. Rækkehus

Hus til salg i økologisk landsby Regnbuen 1, 3390 Hundested. Rækkehus Hus til salg i økologisk landsby Regnbuen 1, 3390 Hundested Rækkehus Hus til salg i økologisk landsby Regnbuen 1, 3390 Hundested Kort & info Bolig#35222 Kontantpris Kr. 3.100.000 Rækkehus I Nordsjælland,

Læs mere

Din afdeling er en del af boligorganisationen: TKB Se hjemmesiden her: www.allégården.dk

Din afdeling er en del af boligorganisationen: TKB Se hjemmesiden her: www.allégården.dk Kære beboer Velkommen til boligafdelingen Allégården. Vi har samlet de informationer til dig i dette velkomstbrev, som det er relevant for dig at vide, når du flytter ind. Herunder også, hvad det vil sige

Læs mere

Afdeling 10 Asa-/Jættegården Helhedsplan - Nyhedsbrev

Afdeling 10 Asa-/Jættegården Helhedsplan - Nyhedsbrev Helhedsplan - Nyhedsbrev ------------------------------------------------------------------------------------------- I den periode, hvor Helhedsplanen gennemføres, vil der løbende blive udsendt Nyhedsbreve

Læs mere

Holsted Boligforening 2012

Holsted Boligforening 2012 2012 Afdeling 1 Fasanvej Rosenvænget Irisvej Holsted Afdeling 1 består af 21 parcelhuse med have opført i 1966-68. Husene er bygget i mursten. Fasanvej ligger i Holsted by med 1 km. til indkøbsmuligheder

Læs mere

Afdeling 3710, 11 & 12 Damgårdsarealet Gårdene

Afdeling 3710, 11 & 12 Damgårdsarealet Gårdene Afdeling 3710, 11 & 12 Damgårdsarealet Gårdene Albertslund Boligselskab Afdeling 3710 11 12, Kirsebær-, Blomme- og Troldnøddegården Gårdene Adresser Blommegården 1 44, Kirsebærgården 1 38 og Troldnøddegården

Læs mere

1a 467 Stueplan vest fløjen. 1b 798 1. sal syd og vest fløjen. 1c 302 Tagetage syd fløjen. 1d 118 Kælderrum. 1e 46 Kælderrum.

1a 467 Stueplan vest fløjen. 1b 798 1. sal syd og vest fløjen. 1c 302 Tagetage syd fløjen. 1d 118 Kælderrum. 1e 46 Kælderrum. Dato: 15..maj 2012 Mikael Fauerholm mfc@kubenman.dk Sagsnummer: 10837 Notat Boligselskabet Sydbo, Haderslev afd. 6, Rådmandsvej 22-24. 1. Historik, grundoplysninger mv. Rådmandsvej 22-24 er placeret på

Læs mere

Lejeprospekt. vedrørende kontorejendommen. H. N. Andersens vej 3-5, 7400 Herning. Velbeliggende kontorlokaler til en attraktiv husleje.

Lejeprospekt. vedrørende kontorejendommen. H. N. Andersens vej 3-5, 7400 Herning. Velbeliggende kontorlokaler til en attraktiv husleje. clausen-erhverv.dk, ejendomsmægler, valuar, MDE Lejeprospekt vedrørende kontorejendommen H. N. Andersens vej 3-5, 7400 Herning Velbeliggende kontorlokaler til en attraktiv husleje. Samlet areal: 1.473

Læs mere

Spørgeskema vedrørende nye designforslag til Boligportal.dk

Spørgeskema vedrørende nye designforslag til Boligportal.dk Spørgeskema vedrørende nye designforslag til Boligportal.dk Tak fordi du vil deltage i vores undersøgelse. Vi er fire studerende fra Aarhus Universitet, der i øjeblikket gennemfører en undersøgelse om

Læs mere

Notat vedr. økonomien i projekterne vedr. midlertidige boliger til flygtninge

Notat vedr. økonomien i projekterne vedr. midlertidige boliger til flygtninge Hjørring Kommune Notat Økonomistaben, Økonomisk Forvaltning 3.juni 2016 Side 1. Notat vedr. økonomien i projekterne vedr. midlertidige boliger til flygtninge Nærværende notat vil gennemgå beregninger af

Læs mere

Unik beliggende 4-længet v/silkeborg - plads til erhverv og heste

Unik beliggende 4-længet v/silkeborg - plads til erhverv og heste Unik beliggende 4-længet v/silkeborg - plads til erhverv og heste Holmgårdevej 22, 8632 Lemming Landejendom Unik beliggende 4-længet v/silkeborg - plads til erhverv og heste Holmgårdevej 22, 8632 Lemming

Læs mere

LEJEOPSTILLING ØSTERGADE 8-10 3400 HILLERØD

LEJEOPSTILLING ØSTERGADE 8-10 3400 HILLERØD LEJEOPSTILLING ØSTERGADE 8-10 3400 HILLERØD Præsentation Lejemålet Området Lejeforhold Kendt butiksejendom med samme bruger i 43 år Stor reklameværdi med 38 meter facade ud til den trafi kerede Østergade

Læs mere