Beredskabsforbundets Region Hovedstaden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beredskabsforbundets Region Hovedstaden"

Transkript

1 Beredskabsforbundets Region Hovedstaden Referat fra Regionsmøde november, Rønne Deltagere Kirsten Nielsen, Carsten Lind Olsen, René Andersen, Sune Schønnemann, Leon Baggers, Kristine Grønbech Jensen, Peter B. Lange, Benthe Petersen, Niels Mørup. Christina Refshauge Foged, Hanne Buchholdt, Jesper Janholm. Afbud: Søren Brandt (sygdom) Dagsorden 1. Godkendelse af referat 2. Godkendelse af dagsorden. 3. Hvad gør vi/regionen under Sørens sygdom 4. Nyt fra kredsene 5. Nyt fra Landsledelsen, Landsforbundet og den regionale konsulent 6. Nyt fra strukturudvalget. 7. Medlemmernes manglende opbakning til regionens aktiviteter 8. Flytning af regionens depot 9. Nyt fra informationsassistenten 10. Nyt fra uddannelsesassistenten 11. Nyt fra forebyggelseskoordinatoren 12. Nyt fra den uniformsansvarlige 13. Regionens økonomi generelt 14. Ansøgninger om info- og hvervemidler 15. Evaluering af Faglig Grunduddannelse 16. Nytårsgudstjeneste Kredsårsmøder Regionsårsmødet 16 marts Årshjul for Region Hovedstaden 20. Eventuelt Peter Lange valgt som referent 1. Godkendelse af referat fra regionsledelsesmødet den 18. august 2018 Referat godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden. Dagsorden godkendt.

2 3. Hvad gør vi/regionen under Sørens sygdom Kirsten er fungerende regionsleder frem til årsmødet. Godkendt af landschefen. Jesper har givet Kirsten opdatering på regionens økonomi. Kirsten har ikke pt bankadgang, men klarer sig igennem med betalinger med assistance fra Jesper. Kirsten er indtrådt på Sørens plads i Strukturudvalget. Søren har ikke nået at give Sune adgang til hjemmeside og , så vi kan ikke lige nu få lavet omdirigering af mail. Carsten vil når tiden er moden kontakte Søren om emnet og inddrage Sune. Peter er ikke på mailingliste til regionsledelsen, så husk at sætte ham på manuelt (peter@bfrh.dk). Hans telefonnummer på hjemmesiden er forkert. Det rigtige er Nyt fra kredsene Bornholm har ekstraordinært udpeget ny fungerende kasserer. Fungerende kasserer er Inger Fornitz frem til det ordinære årsmøde. Kredsleder har pt ikke bankadgang, men det er ved at blive løst. Greve og København Syd har gennem længere tid haft et ønske om at slå sig sammen på tværs af regionsgrænsen da de ligger under samme beredskab og de frivillige samarbejder i det daglige. Grundet usikkerhed om den fremtidige organisation i Østsjællands Beredskab og det fortsat arbejde i Beredskabsforbundets Strukturudvalget, er sammenlægning udsat, men der arbejdes tæt sammen om fælles arrangementer. 5. Nyt fra Landsledelsen, Landsforbundet og den regionale konsulent Landskontorets flytning Det er besluttet at der skal arbejdes for at Landskontoret flytter til nye lokaler ved Hovedbrandstationen i København. Der er pt ikke indgået endelig lejeaftale om de nye lokaler, og der er 6 måneders opsigelse i Hedehusene, så vil rent praktisk nok ikke kunne ske før 2. halvår Relation til ministeriet Forsvarsministeriet vil gerne have at rammeaftalen med Beredskabsforbundet harmoniseres med de øvrige aftaler staten har med selvejende institutioner. I den forbindelse er det drøftet om Beredskabsforbundet kan påtage sig flere opgaver med tilhørende finansiering. Beredskabsforbundet vil gerne afvente afslutning af strukturudvalgets arbejde og flytning til nye lokaler, før man eventuelt påtager sig nye opgaver.

3 Tilsynet med Beredskabsforbundet ligger fortsat i styrelsen, men ministeriet har hjemtaget dialogen om Beredskabsforbundets opgaver. Fordeling af økonomi til regionerne Landsledelsen har konstateret at fordelingen af økonomi til regioner og kredse har været ret uforandret over de senere år, hvorfor fordelingsnøglen nu lægges fast indtil man måtte aftale noget andet. Dermed kan Landsledelsens behandling af budgettet for næste år gøres hurtigere og simplere, og regionerne vil have mere sikkerhed for hvilken økonomi man får tildelt. Regionerne skal derfor ikke længere hvert år søge landsforbundet om budget på baggrund af et aktivitetsbudget. Ubrugte midler går tilbage ved årets afslutning til gen-fordeling i det følgende år. Der er fortsat opdeling mellem administrationstilskud og info- og hvervemidler. Regionens procedure for fordeling af økonomi til kredsene ændres ikke. Brug af forsvarets lokaliteter Ministeriet ser gerne at Beredskabsforbundet i større udstrækning anvender forsvarets lokaliteter ved møder og overnatning, for dermed at kunne spare nogle penge. Regionsledelsen tager anmodningen til efterretning. Landsrådsmøde Landsrådsmøde må pga Skt Hans, helligdage og folkemøde flyttes til så tidligt som maj. Mødet bliver nok ikke afholdt i Kolding. Der er indhentet tilbud fra andre steder. Landsledelsens årshjul Er nu på ( Designmanual Der er ved at blive lavet en ny visuel identitet for Beredskabsforbundet. LL seminar i november Rigtig godt seminar over to dage ( november) om bl.a. mødekultur. Event Manager Der er ansat ny event manager på Landskontoret. Henrik Stage er stoppet grundet bortfald af opgaver. Henning tager sig fremadrettet af Region Nordjylland. Status på resultatkontrakt for 2018 Det ser godt ud.

4 6. Nyt fra strukturudvalget (v/ Landschefen) Udvalget er fortsat i proces, og når udvalget er færdigt, skal det behandles i landsledelsen og på landsrådet. Beredskabsforbundet var efterhånden røget i bad standing blandt politikere og myndigheder, så der var brug for et hovedeftersyn. Det er med ministeriet klarlagt at Beredskabsforbundet er en selvejende institution og skal forvaltes som sådan. Hvorfor der også kommer nogle ændringer i vores rammeaftale. Vi skal være meget fokuseret på den merværdi vi giver til samfundet. Det er ikke i udvalgets tanker at antallet af kredse skal reduceres til 24 og dække de 24 beredskaber. Sammenlægninger skal ske organisk på lokalt initiativ. Men vi skal finde en måde at være mere orienteret mod beredskaberne. Indstillings-/udpegningsprincippet er under debat i udvalget. Det kunne f.eks. være at overgår til valg i kredsene, men bevare udpegede regionsledere fordi de er direktionen. Det drøftes også om man kunne have en begrænsning på hvor mange perioder man kan vælges. Vores kerneopgave er at være ståsted for de frivillige. Andre opgaver skal være muligheder, men ikke pligter for kredsene. Opgaverne kan samles i klubber eller netværkl på tværs af kredsene. Klubberne drives i opgaveudførelsen fra Landssekretariatet, men er organisatorisk integreret i kreds og region som i dag. Måden at orienterer sig mere mod beredskaberne kunne være at lave et udvalg på tværs af kredsene i et beredskabs område med en formand/områdeleder der har kontakten til beredskabet. Formanden/områdeleder er valgt af alle frivillige i kredsene. Modellen er prøvet på Fyn. Udvalget ser også på forenkling af vedtægterne, så mere kan styres i en forretningsorden der ikke skal via styrelsen, landsråd og ministeriet ved ændringer. Udvalget ser også på antallet af viceregionsledere i vores region, så Region Hovedstaden bliver repræsenteret i Landsledelsen på lige fod med de øvrige regioner. Der har ikke været mange møder over årene hvor Landsledelsen har stemt om noget hvor det kunne have haft indflydelse, og Region Syddanmark har de facto været repræsenteret som de øvrige regioner gennem længere tider. Ovenstående ændringer kan også medføre konsekvensændringer af distinktioner. Alt ovenstående er blot tanker som de drøftes i udvalget.

5 7. medlemmernes manglende opbakning til regionens aktiviteter Peter, Sune og Kristine fremlagde hvad de havde fået ud af deres samtaler med et antal kredse. Den gode nyhed er at kredsene mener regionen har en funktion og der er mange udfordringer, men at regionen og især regionens arrangementer skal være mere relevant for dem. Peter, Sune og Kirstine foreslår at vi laver et engagerende og relevant arrangement rettet mod kredsledelserne. Mørup gennemgik hvad Region Sjælland har gjort i form af et seminar for at kick-starte arbejdet i regionen og i kredsene. Det blev besluttet at Peter, Sune og Kristine fortsætter som arbejdsgruppe Der laves en appetizer til kredsenes årsmåde Der laves et indlæg på regionens årsmøde som yderligere opbygning Der laves en større arrangement (fuld dag) Emnet behandles mere detaljeret på regionsledelsesmøde i januar. 8. Flytning af regionens depot Vi kan ikke på sigt være hos Falck i Farum. Der er fundet lokale i Glostrup hos Nettolageret. Sune påtager sig opgaven med at skaffe folk og sætte dato. Regionen giver frokost bagefter. 9. Nyt fra informationsassistenten Sune er indtrådt i hjemmesideudvalget under Landsledelsen som ledes af Per Falborg fra LS. Der har været holdt 2 lange møder. Enighed om at beredskab.dk og regionernes hjemmesider trænger til at blive løftet. Udvalget har startet en afklaring af behov. Mange forskelligartede behov. Parallelt er der en ny kommunikationsstrategi under udarbejdelse på landsniveau. Det skal sammen med den nye guide for visuel identitet indgå i det videre arbejde. Moderniseringen inkluderer måske også skift af den tekniske platform. Udvalget har ikke planlagt flere møder for nærværende. Der blev herefter gennemført et gruppearbejde der afdækkede eksempler på hvem vi vil kommunikere til, hvorfor vi vil kommunikere til dem og hvad vi vil kommunikere (vedlagt). Sune vil tage det med i det videre arbejde.

6 I forbindelse med Sørens sygdom er det konstateret at kun Søren har burgernavne/passwords til domænet bfrh.dk, og ikke har nået at effektuere aftalen om at det skulle overdrages til Sune. Regionsledelsen giver derfor på dette møde fuldmagt til regionens Informationsassistent Sune Schønnemann til eventuelt at kontakte web-leverandørerne for at få nulstillet passwords. Kasseren Jesper Janholm kan dokumentere at Region Hovedstaden er betaler. Viceregionsleder Carsten Lind Olsen drøfter adgang til brugernavne/passwords med sygemeldt Regionsleder Søren Brandt snarest (hvis muligt), og kontakter derefter Sune Schønnemann. 10. Nyt fra uddannelsesassistenten Ikke noget nyt 11. Nyt fra forebyggelseskoordinatoren Rene omdelte status for Robust Borger (vedlagt) samt forslag til ny organisation (vedlagt). Der er blevet indkøbt 2 sæt med PC, projektor, højttalersystem og lærred. Der kommer løbende nyt materiale på beredskab.dk ligesom processer omkring rapportering er forbedret. 12. Nyt fra den uniformsansvarlige Ikke noget nyt 13. Regionens økonomi generelt Jesper har udsendt økonomistatus forud for mødet (vedlagt) og den blev gennemgået. Der er en hel del ubrugte midler til information og hvervning. Kan nok ikke nå at bruge dem i år. Skyldes at flere af beredskaberne ikke har været klar til at tage imod nye frivillige. Der er kr i ubrugte midler fra to ikke-afholdte arrangementer. 14. Ansøgninger om info-/hvervemidler Der kan muligvis ligge noget hos Søren, men ellers er der ikke indkommet nye ansøgninger. Har man hullede telte o.lign. er det godt at få lavet det nu inden nytår da der er ubrugte midler. Bornholm har haft 2 trailers der har været stjålet, og som er kommet retur, men skal repareres og synes. Bornholm sender ansøgning.

7 Albertslund har telte med huller i. Albertslund sender ansøgning. Regionens store telt har 3 huller. Sune ser på det. Regionens trailer i Hedehusene trænger til service. Jesper tager sig af det. 15. Evaluering af Faglig Grunduddannelse Leon gennemgik tilbagemeldingerne fra kursisterne. Langt overvejende tilfredshed med indhold, formidling og faciliteter. Deltagere fra Hovedstaden og Sjælland. 16. Nytårsgudstjeneste 2019 Afholdes den 9. januar Der er lavet aftale med præsten. Der mangler en kordegn, men Jesper tager opgaven hvis ikke andre melder sig. Beredskabsforbundets musikkorps deltager både udenfor kirken og under gudstjenesten Kirsten arbejder på at ungdomsbrandkorpset kan stå med faklerne. Faklerne er på regionens nye depot i Glostrup. Jarl Vagn Hansen fra Danske Beredskaber er foreslået som hovedtaler. Jesper tager sig af indkøb af vin, frugt mv. som sædvanligt. Kirsten har aftale med medhjælp til opstilling af borde mv. Landskontoret tager sig af indbydelse mv. Kirsten tager på LK og drøfter det med vores nye Event Manager Betine. Det skal afklares om regionen lægger ud og derefter får refunderet fra landskontoret. Faner koordineres af Preben fra Kreds Frederiksberg. Har man som kreds faner man vil have med (og det vil være dejligt, da det er en stor kirke). Faner: Preben Vrøj Sørensen, Mobil: , kl.frederiksberg@bfrh.dk Kan vi få bedre koordineret hvornår vi rejser os og sætter os? Det ser ikke så flot ud når der er usikkerhed f.eks. ved faneindmarch. Måske Event Koordinator fra LK kan lave en smart lille guide.

8 17. Kredsårsmøder 2019 Kredse Dato Deltager Albertslund-Brøndby 18-2 Kirsten Allerød?? Kirsten, Niels Mørup Bornholm 6-2 Hanne Egedal 5-2 Carsten Frederiksberg 28-2 Carsten, Niels Mørup Frederikssund 6-2 Carsten Furesø 22-1 Kirsten Hedehusene 12-2 Kirsten Helsingør 5-2 Peter Hovedstaden 28-1 Carsten, Niels Mørup København Nord 7-2 Kirsten Kbh. Nordvest 11-2 Kirsten, Jesper København Syd 12-2 Kirsten Rudersdal Hørsholm 1-2 Kirsten Nordsjælland 4-2 Peter Det blev under dette punkt drøftet at det er et mål for regionsledelsen at forståelsen for, viden om, interesse i, opbakning til og udførelse af Beredskabsforbundets opgave er høj i alle kredsledelser. Vi løser opgaver der er brug for i alle lokalsamfund fra land til by, og der bør ikke være kredse hvor det fulde sæt af hvad vi kan gøre for borgere og frivillige ikke er til rådighed. Det har vi både økonomi, materialer og landsdækkende organisation til. 18. Regionsårsmødet 16 marts 2019 Afholdes i Valby Kulturhus på Toftegaards Plads. Der indledes med besøg i den store fælles vagtcentral i Gearhuset. Vi har pt lokalet fra kl 9 til kl 18. Besøget i Gearhuset er til Derefter kunne der være frokost kl 12-13, fulgt af årsmødet Efter årsmødet har arbejdsgruppen af Kristine, Sune og Peter tid der kan anvendes kl 15 til senest 18. Kirsten undersøger om vi kan få lokalet længere og så også lave aftenspisning og socialt samvær. Kirsten undersøger med Brian om vi kan dele i to hold da der er en begrænsning på hvor store besøgsholdene i Gearhuset kan være. Det andet hold skal så have et indslag.

9 Carsten kontakter Henrik Sunekjær vedrørende dirigenthvervet. Primær deltagergruppe er kredsledere og vicekredsledere, men man kunne lade hver kreds stille med op til 4 deltagere (dvs typisk 2 udover kredsleder og vicekredsleder) der er bekendt med og interesseret i løsning af forbundets opgaver ude i kredsen. Endelig beslutning på næste regionsledelsesmøde. Gæster inviteres til frokost og årsmødet (kl 12 15). Arbejdet med endeligt program og tidsplan fortsætter. De enkelte medlemmer af regionsledelsens holdning til genudpegning/genvalg i såvel 2019 som 2020 sonderes med henblik på at få en god løbende fornyelse, da flere ønsker at stoppe. 19. Planlægning af næste års aktiviteter i Region Hovedstaden (Årshjul) Regionsledelsesmøde den 13. januar (Helsingør, Carsten undersøger) kl 10 til 16. Regionens årsmøde den 16. marts kl 9 til 18 (se punkt 17, Kirsten undersøger) Regionsledelsesmøde den 17. marts kl til 16 som opfølgning på årsmødet (Medborgerhuset på Nordens Plads, Kirsten undersøger) Temadag den 31. august kl 9 til 17 (jfr punkt 6) (Ishøj Kulturcenter, Jesper undersøger) Regionsledelsesmøde den 11. maj kl 10 til 16 som formøde til Landsrådsmøde (Bornholm, Kristine) Regionsmøde den 20. maj kl 19 til 22 som formøde til Landsrådsmøde (Ishøj Kulturcenter, Jesper undersøger, op til 40 personer) Folkemødet juni dækkes af landsforbundet. Regionsledelsemøde den 17. august kl 10 til 16 (Helsingør, Carsten undersøger) Regionsledelseseminar den november (Bornholm, Kristine) Medlemsudflugt den 21. september (Hjælpevognsberedskabet? Metroen? Roskilde Lufthavn?). Sune og Leon er eventudvalg og laver forslag til behandling på regionsledelsesmødet i januar. Anden drøftelse Et arrangement for borgmestre blev drøftet. Det var planlagt her i 2018, men måtte aflyses. Det er en meget vigtig målgruppe for os, men kan vi løfte det med kvalitet med de andre områder vi har behov for at løfte (kredsledelserne, medlemmerne, forholdet til beredskaberne). Det blev besluttet at udskyde det til efter næste kommunalvalg (2021).

10 Formålet med Hovedbrud og Uddannelse på tværs er dækket af de øvrige planlagte aktiviteter. RB-stævnet skal afholdes i København i 2020, men arbejdet skal i gang i 2019, og regionen skal engagere sig tidligt viser erfaringen fra landsstævnet i Ved stævnet i 2018 var der brug for alle hænder, også flere fra Region Syddanmark og LS end forventet. Der bør afholdes et kickoff/opstartsmøde med overdragelse. Kirsten og Rene tager initiativ til at kontakte Brian Eriksson, invitere kredsen, kontakter Region Syddanmark (Marianne og Henning) og få sat en mødedato. Nytårsgudstjeneste 2020 kunne være torsdag den 9. januar Kirsten kontakter kirken. 20. Eventuelt Feedback på dette møde To gode dage. God deltagelse. Mange gode beslutninger. Beklædning til Robust Borger instruktører Kunne man få en trøje med robust borger logo som instruktørerne kunne have så det se lidt pænere ud? Det har været drøftet i Landsledelsen, men der er ikke truffet nogen afgørelse. Der er lavet nogle jakker i meget lille oplag til Landsstævnet, men det betyder vi har logoer mv klar til produktion hvis man ad hoc vil lave noget. Kontakt er Torben Vestergaard Jensen. Vi har ubrugt informationsbudget så vi kunne lave til instruktørerne i regionen. Der er ca aktive robust borger instruktører. Rene kommer hurtigt med oplæg, så det kan sættes i værk i år.

11 Konto Tekst Udgift Indtægt søgt 1 Organisation og møder , ,00 2 Befordring , ,00 3 Andet 0, ,04 4 Info Hverve 0,00 5 Administrationrefusion 6 Aktivitet:Nytårsgudstjeneste ,53 0,00 6a Aktivitet: Henlagt til Nytår 0,00 0,00 6b Dækker henlæggelser 0,00 0,00 7 Aktivitet: Årsmøde 6.708, ,00 8 Aktivitet: RGN Seminar 1.166, ,00 Akt:ivitet 9 Aktivitet: Folkemøde 7.800, ,00 10 Aktivitet: Studietur Stockholm 0, ,00 Aktivitet: 11 Aktivitet: Socialt sam forb 0,00 0,00 12 Aktivitet: Vedligehold forb 0,00 0,00 13 Aktivitet: Møde med Borgm Bered 0, ,00 0,00 14 Aktivitet: Grundkurrsus 40 Kredstilskud konto ,00 40 Kredstilskud , , ,00 50 Info/hvervemidler , ,00 50 Info/hvervemidler fra ,00 I alt , ,04 Dato Info Hvervemidler Beløb Overført fra , , Tildelt , Brugt ,78 Ekstra tilskud ,00 Overføres til ,94 Konto Tekst Beløb Årets indtægter ,04 Årets udgifter , Ej udnyttet tilskud Ej udnyttet infomidler Årets resultat ,33

12 Konto Tekst Beløb 93 Hensat Nytårsgudstjenesten ,35 93 Hensat Hillerød ,46 93 Hensat Nytårsgudstjenesten ,00 93 Overført til Nytårsgudstj ,70 93 Hensat Robust borger ,00 93 Hensat Frederiksberg 0,00 93 Rente + div. 377,65 Hensat i alt ,76 Bank Bank ,14 Årrets resultat ,33 Bank d.d ,47 Konto Tekst Beløb Tilgodehavende grundkursus 0,00 Tilgodehavende Info-Hverve 0,00 Tilgodehavende RB instruktør 0,00 Tilgodehavende ,00 Aktiver Konto Tekst Beløb 90 Kassebeholdning ,00 91 Bankbeholdning ,47 93 Hensat på henlæggelseskontoen ,30 93 Hensat fra Hillerød ,46 93 Tilgodehavende beløb ,00 Aktiver i alt ,23 Passiver Konto Tekst Beløb 94 Skyldige beløb ,00 94 Skyldigt beløb Hillerød ,46 90 Kassebeholdning ,00 91 Bankbeholdning ,14 91 Henlagt den ,30 93 Tilgodehavende Åretsresultat ,33 Passiver i alt ,23

13 Robust borger Organisation i region Hovedstaden

14 INDHOLDSFORTEGNELSE Opgaven Organisation diagram... 3 Operationsplan Robust borger i region Hovedstaden Fremtiden... 6 Udstyr OPGAVEN. Vi skal gerne have uddannet borger til at være robuste borger, til gavn for samfundet, og aflastning af vores redning beredskab. LS fokusere på Efterskolerne i år, vi tager resten, det vil sige spejder, 7 klasser, robust borger Basis, og Boligselskaberne. Vi skal have hele gruppen op i gear igen, vi skal have fundet nye undervisere til kurset, og have ryddet op på listen af underviser. Vi skal have en bedre service, overfor kredsene, således at de også kan blive bedre til at fodre os med kurser og nye underviser. Og vi skal blive den region, der levere den første robuste borger by (Snogebæk). Gerne være den førende region på robust borger området igen.

15 ORGANISATION DIAGRAM ROBUST BORGER KOORDINATOR: René Andersen KOORDINERING Anmeldelser/indberetning af kurser Kontakt til undervisere på åbne kurser (nemtilmeld) Oprette kurser på nemtilmeld siden Holde status på kurser/måltal udfylder status ark Registrering af uniformer, hardware og undervisere kasser Videre sender anmeldelser/indberetning til LS Birgit

16 MARKETING RB SÆLGEREN: Vi skal have en sælger af Robust borger kurserne, som hjælper med at få solgt kurser, til alle vores kundegrupper. Opsøge nye områder og aftager af vores kursus. EVENTMAGEREN Lave det rigtig udstilling materiale, og den det gode blikfang, når vi er ude med vores infostand/hvervning. Finder steder vi kan komme ud, med vores stand. UDDANNELSE Planlægger/deltager i uddannelsen af undervisere Planlægger/gennemfører temadage for undervisere Hjælpe med, at underviseren har det rigtige kursus materiale, til deres kurser. Uddanne nye og gamle undervisere, i det nye materiale Infoassistent Ad hoc medlem. Facebook Artikler Nyhedsbreve behjælpelig

17 Robust borger koordinator Ansvar over for region Hovedstaden/regionslederen Født medlem til koordinatorer gruppen på landsplan Kontakt til Vicelandschefen Kontakt til kredse i region Hovedstaden Nyhedsbreve til underviser/ regionledelse, i samarbejde med infoassistenten Tovholder for organisations gruppen Rydder op på underviser listen Gennemgang af vores undervisere på listen, for at hører om de stadigvæk er med.

18 OPERATIONSPLAN ROBUST BORGER I REGION HOVEDSTADEN. Måltal 2019 regionalt 1500 kursister Spejder grupper. At vi får lavet det rigtige materiale til undervisning af Spejder, samt lære fra Region Midtjylland (Margit), og vi kommer i gang, med alle spejder grupper i regionen. Boligselskaber. I forbindelse med samarbejde med Sikkerheds Alliancen, levere rigtig mange, bo brandsikkert kurser, der er et kæmpe marked i vores region. 7 klasser. At vi slår vores region fast, at vi kan levere kurser til folkeskolen 7 klasser. Snogebæk projektet. At vores region levere Danmarks først robust borger by, det skulle gerne være Snogebæk. FREMTIDEN DIS KURSER PÅ ENGELSKE Vi skal udvikle undervisning materiale på engelsk, hurtigst muligt, skal nok også bruges på flygtningecenteret på Bornholm, og kan så bruges på andre centrere i landet. Opsøge nye emner til vores undervisere liste. Måske to ekstra temadage med opgradering af undervisere med brug af PowerPoint og andre programmer, brug af skyfish programmet og andet. Udvikling af minimanual/brochure til brug for kredsledelser omkring robust borger, så de kan svare på henvendelser ude i kredsene

19 Punkter fra vores tidligere møde med Stine: NYE KUNDER: Natteravne Bolig sociale medarbejder Ungdomsskoler Kontrollør på stadions Kommunale aktivitet center Ældresagen HJV PR: Den gode historie til pressen/ugeblade dagen UDSTYR. 2 sæt komplet med PC + projektor + højtaler, det ene sæt på Bornholm, det andet hos Robustborger koordinator, indtil udlån 1 sæt Robustborger koordinator PC + projektor. 12 sæt underviser udstyr (USB stick samt presenter) 2 sæt udleveret på kurset for underviser.

20 Region Hovedstaden Status for robust borger i region Hovedstaden Der er blevet afholdt 13 kurser i regionen, 10 bo brandsikkert, 3 borger kurser, 1 i et beredskab, samt 4 efterskole og det har givet 662 borger på kursus indtil nu. De næste kurser ligger i det nye år, løse aftaler på 4 kurser. Der er også gang i Københavns kommune, som via Hovedstadens beredskab har 1000 ansatte, som skal igennem vores kursus inde udgang af året. Dette er udenom vores robust borgergruppe, de bruger deres egen folk, med vores materialer Underviser: Vi har lige nu 39 underviser på vores liste fordelt på følgende måde Bornholm 11 underviser, 5 aktive 1 ny 5 inaktive Hovedstaden 28 underviser6 aktive 6 nye 2 andet 14 inaktive. Der er 11 underviser som bliver slette fra listen, da de aldrig svare på forespørgsler, og der 8 der får en mail om at der ønskes lidt mere arrangement fra deres side. Vi har haft 3 stande ude på beredskabets dage (Hedehusene og Bornholm) og i Birkerød hos brandvæsenet 100 års dag, og Bornholm har en stand ude på frivilligdag i Åkirkeby her den 28. november. Jeg har været med Sikkerheds Alliancen til Stormøde i Herlev kommune med Borgmesteren og hele forvaltningen, samt alle boligselskaber, vi delte vores nye flyer ud, og fik mange gode snakke med de forskellige afdelinger, og Borgmesteren opfordret de forskellige boligafdelinger om at benytte vores kursus Vores knap så gode tal i 2018, skyldes, nok det at jeg gik i stå i starten af sæsonen, og først er kommet mere i omdrejninger nu, så derfor tro jeg at vi muligvis nok kan fordoble vores tal i 2019, så derfor vil jeg mene: borger på kursus i 2019, burde være et opnåeligt mål, hvis vi kan få vores nye RBorganisation op, hvor vi skal have 2 nye jobs besat vi skal have en sælger af kurser og en marketings. Vi burde satsede på at vi flere kurser (bo brandsikkert) via sikkerhedsalliancen og ved at kontakte boligselskaberne. Der er et stort marked i vores region. Vi skal måske også via Jesper Janholm satse på gennembrud til 7 klasser i regionen. Vores største problem er underviser i dagtimerne, som jeg håber vi kan få løst, vi er PT max 3 personer som kan løfte den opgave, det tal vil jeg gerne have op på 12 personer. I 2019 skal vi også holde vores tema møder og der bliver både regionale temamøder men også på landsplan, hvilket kan være med til at fastholde vores underviser bedre, og vi skal have nye underviser ind i folden i 2019, enten via kredsene eller fra jobopslag i frivilligjob. Med venlig hilsen René Andersen

21 Region Hovedstaden Kommunikation Hvem, Hvorfor, Hvad og Hvordan? (Under udarbejdelse) Hvem vil vi kommunikere til? (Top 3) Befolkningen Hvorfor vil vi kommunikere til dem? Hvad vil vi kommunikere til dem? Hvordan vil vi kommunikere til dem? Synlighed Hverve Robust Borger Kredsledelserne Robust Borger Fagligt og Socialt ståsted for de frivillige Frivillige Hvorfor BF? Arrangement for frivillige Arrangement om BF

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 20. maj 2017 på Rønne Brandstation, Fabriksvej 31, 3700 Rønne.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 20. maj 2017 på Rønne Brandstation, Fabriksvej 31, 3700 Rønne. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 20. maj 2017 på Rønne Brandstation, Fabriksvej 31, 3700 Rønne. Tilstede: Kirsten Nielsen, Carsten Lind Olsen, Hanne Buchholdt, Kirsten Larsen,

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 19. august 2017 på Landssekretariatet, Hedelykken 10, 2640 Hedehusene.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 19. august 2017 på Landssekretariatet, Hedelykken 10, 2640 Hedehusene. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 19. august 2017 på Landssekretariatet, Hedelykken 10, 2640 Hedehusene. Tilstede: Kirsten Nielsen, Carsten Lind Olsen, Flemming Ohm, Leon Baggers,

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 12. marts 2017 på Beredskabsforbundets Landssekretariat, Hedelykken 10, 2640 Hedehusene.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 12. marts 2017 på Beredskabsforbundets Landssekretariat, Hedelykken 10, 2640 Hedehusene. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 12. marts 2017 på Beredskabsforbundets Landssekretariat, Hedelykken 10, 2640 Hedehusene. Tilstede: Kirsten Nielsen, Carsten Lind Olsen, Hanne

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 22. januar 2017 på Beredskabsforbundets Landssekretariat, Hedelykken 10, 2640 Hedehusene.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 22. januar 2017 på Beredskabsforbundets Landssekretariat, Hedelykken 10, 2640 Hedehusene. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 22. januar 2017 på Beredskabsforbundets Landssekretariat, Hedelykken 10, 2640 Hedehusene. Tilstede: Kirsten Nielsen, Carsten Lind Olsen, Jesper

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 20. januar 2018 på Landssekretariatet, Hedelykken 10, 2640 Hedehusene.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 20. januar 2018 på Landssekretariatet, Hedelykken 10, 2640 Hedehusene. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 20. januar 2018 på Landssekretariatet, Hedelykken 10, 2640 Hedehusene. Tilstede: Kirsten Nielsen, Hanne Buchholdt, Kirsten Larsen, Carsten

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 17. november 2017 på Pearl Seaways.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 17. november 2017 på Pearl Seaways. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 17. november 2017 på Pearl Seaways. Tilstede: Kirsten Nielsen, Hanne Buchholdt, Kirsten Larsen, Carsten Lind Olsen, Jesper Janholm, Flemming

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 20. januar 2013 kl på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 20. januar 2013 kl på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 20. januar 2013 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Kirsten

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 28. oktober 2007 kl. 10.00 på Aspesgårdsskoven 9 A, 3770 Åkirkeby.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 28. oktober 2007 kl. 10.00 på Aspesgårdsskoven 9 A, 3770 Åkirkeby. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 28. oktober 2007 kl. 10.00 på Aspesgårdsskoven 9 A, 3770 Åkirkeby. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Hanne Buchholdt, Jesper Janholm, Kirsten Nielsen,

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 11. marts 2018 på Landssekretariatet, Hedelykken 10, 2640 Hedehusene.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 11. marts 2018 på Landssekretariatet, Hedelykken 10, 2640 Hedehusene. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 11. marts 2018 på Landssekretariatet, Hedelykken 10, 2640 Hedehusene. Tilstede: Kirsten Nielsen, Hanne Buchholdt, Kirsten Larsen, Carsten Lind

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Hanne Buchholdt, Carsten W.

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 19. marts 2008 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 19. marts 2008 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 19. marts 2008 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Niels Ahrends, Jesper

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 3. maj 2009 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 3. maj 2009 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 3. maj 2009 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Niels Ahrends

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. januar 2008 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. januar 2008 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. januar 2008 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Hanne Buchholdt, Kirsten

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 17. januar 2010 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 17. januar 2010 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 17. januar 2010 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Bjarne

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 16. august 2014 på Rønne Brandstation, Fabriksvej 31, 3700 Rønne.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 16. august 2014 på Rønne Brandstation, Fabriksvej 31, 3700 Rønne. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 16. august 2014 på Rønne Brandstation, Fabriksvej 31, 3700 Rønne. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Mads Emil Petersen, René Andersen,

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 1. september 2013 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, 2000 Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 1. september 2013 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, 2000 Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 1. september 2013 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, 2000 Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen,

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 22. marts 2009 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 22. marts 2009 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 22. marts 2009 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Hanne Buchholdt, Niels

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 24. maj 2008 kl. 10.00 på Frederiksberg

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 24. maj 2008 kl. 10.00 på Frederiksberg REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 24. maj 2008 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Niels Ahrends

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 7. september 2008 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 7. september 2008 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 7. september 2008 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Niels

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 2. september 2012 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 2. september 2012 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 2. september 2012 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Kirsten

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 26. august 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 26. august 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 26. august 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Hanne Buchholdt, Jesper

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 10. og 11. november 2012 kl. 13.00 på Det Lille Hotel, Ellekongstræde 28, 3700 Rønne.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 10. og 11. november 2012 kl. 13.00 på Det Lille Hotel, Ellekongstræde 28, 3700 Rønne. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 10. og 11. november 2012 kl. 13.00 på Det Lille Hotel, Ellekongstræde 28, 3700 Rønne. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Kirsten

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 29. august 2009 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 29. august 2009 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 29. august 2009 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Bjarne

Læs mere

REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 2. juni 2011 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne

REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 2. juni 2011 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 2. juni 2011 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Carsten W. Larsen, Jesper

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2012 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2012 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2012 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Carsten W.

Læs mere

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011.

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Region Hovedstaden Årsberetning 2011. Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Regionsårsmødet i kreds Vestegnen fredag den 23. marts 2012. Så har Region Hovedstaden været i gang

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 3. april 2011 kl. 10.30 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, 2000 Frederiksberg

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 3. april 2011 kl. 10.30 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, 2000 Frederiksberg REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 3. april 2011 kl. 10.30 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, 2000 Frederiksberg Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Carsten

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 19. januar 2014 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 19. januar 2014 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 19. januar 2014 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Kirsten Larsen,

Læs mere

REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 22. 23. november 2014 på Rønne Brandstation, Fabriksvej 31, 3700 Rønne.

REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 22. 23. november 2014 på Rønne Brandstation, Fabriksvej 31, 3700 Rønne. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 22. 23. november 2014 på Rønne Brandstation, Fabriksvej 31, 3700 Rønne. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Hanne Buchholdt, Mads

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 1. 2. november 2008 kl. 10.00 på Hotel Fredensborg, Strandvejen 116, 3700 Rønne.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 1. 2. november 2008 kl. 10.00 på Hotel Fredensborg, Strandvejen 116, 3700 Rønne. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 1. 2. november 2008 kl. 10.00 på Hotel Fredensborg, Strandvejen 116, 3700 Rønne. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Niels Ahrends,

Læs mere

REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 21. august 2011 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg

REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 21. august 2011 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 21. august 2011 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Carsten

Læs mere

REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 4. maj 2014 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 4. maj 2014 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 4. maj 2014 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Mads Emil Petersen,

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 10. marts 2013 kl på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 10. marts 2013 kl på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 10. marts 2013 kl. 10.30 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Kirsten

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 20. marts 2010 kl. 10.30 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 20. marts 2010 kl. 10.30 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 20. marts 2010 kl. 10.30 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Mark Langhave,

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 5. maj 2013 kl. 10.30 på Rønne Brandstation, Fabriksvej 31, 3700 Rønne.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 5. maj 2013 kl. 10.30 på Rønne Brandstation, Fabriksvej 31, 3700 Rønne. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 5. maj 2013 kl. 10.30 på Rønne Brandstation, Fabriksvej 31, 3700 Rønne. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Kirsten Larsen, Jesper

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 16. januar 2011 kl. 10.30 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, 2000 Frederiksberg

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 16. januar 2011 kl. 10.30 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, 2000 Frederiksberg REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 16. januar 2011 kl. 10.30 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, 2000 Frederiksberg Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Carsten

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 11. januar 2009 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 11. januar 2009 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 11. januar 2009 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Niels

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 31. oktober 2009 kl. 10.00 på Det Lille Hotel, Ellekongstræde 28, 3700 Rønne.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 31. oktober 2009 kl. 10.00 på Det Lille Hotel, Ellekongstræde 28, 3700 Rønne. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 31. oktober 2009 kl. 10.00 på Det Lille Hotel, Ellekongstræde 28, 3700 Rønne. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Bjarne Späth Andersen,

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 30. maj 2010 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 30. maj 2010 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 30. maj 2010 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Carsten W. Larsen, Jesper

Læs mere

Vedtægter for Beredskabsforbundet Juni 2008

Vedtægter for Beredskabsforbundet Juni 2008 Side: 1/13 Vedtægter for Beredskabsforbundet Juni 2008 1. Beredskabsforbundet. 1. Beredskabsforbundet er en landsdækkende organisation, der optager frivillige i redningsberedskabet og frivillige, der har

Læs mere

REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 19. og 20. november 2011 kl. 10.30 på Det Lille Hotel, Ellekongstræde 28, 3700 Rønne.

REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 19. og 20. november 2011 kl. 10.30 på Det Lille Hotel, Ellekongstræde 28, 3700 Rønne. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 19. og 20. november 2011 kl. 10.30 på Det Lille Hotel, Ellekongstræde 28, 3700 Rønne. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Carsten

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 29. august 2010 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 29. august 2010 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 29. august 2010 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Carsten

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 20. og 21. november 2010 kl. 13.00 på Det Lille Hotel, Ellekongstræde 28, 3700 Rønne.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 20. og 21. november 2010 kl. 13.00 på Det Lille Hotel, Ellekongstræde 28, 3700 Rønne. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 20. og 21. november 2010 kl. 13.00 på Det Lille Hotel, Ellekongstræde 28, 3700 Rønne. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Carsten

Læs mere

Vedtægter for Beredskabsforbundet, juni 2018 Forslag til nye vedtægter, 9. maj 2019 Forslag til forretningsorden 1. Beredskabsforbundet.

Vedtægter for Beredskabsforbundet, juni 2018 Forslag til nye vedtægter, 9. maj 2019 Forslag til forretningsorden 1. Beredskabsforbundet. 1. Beredskabsforbundet. 1. Beredskabsforbundet. 1. Beredskabsforbundet er en landsdækkende organisation, der optager frivillige i redningsberedskabet og frivillige, der har indgået aftale med Beredskabsforbundet.

Læs mere

REGION HOVEDSTADEN. Dato: 11. marts 2017

REGION HOVEDSTADEN. Dato: 11. marts 2017 Dato: 11 marts 2017 Emne: Beretning 2016 har uden overdrivelse været et noget turbulent år for Beredskabsforbundet Ikke så meget for os i Region Hovedstaden men på landsplan er der godt nok sket store

Læs mere

Vedtægter for Juni 2014

Vedtægter for Juni 2014 Vedtægter for Juni 2014 Indholdsfortegnelse 1. Beredskabsforbundet (BF)... 3 2. Formål... 3 3. Opgaver... 4 4. Beredskabsforbundets organisation:... 4 5. Lederfunktioner og uniformering... 4 6. Mobiliseringspligt...

Læs mere

ROBUST BORGER REGION HOVEDSTADEN. Dato: 10. marts 2018

ROBUST BORGER REGION HOVEDSTADEN. Dato: 10. marts 2018 Dato: 10 marts 2018 Emne: Beretning Ak ja Sidste år indledte jeg beretningen med at sige følgende: 2016 har uden overdrivelse været et noget turbulent år for Beredskabsforbundet Ikke så meget for os i

Læs mere

Referat af kredsledelsesmøde 10. december 2014 kl. 18.30

Referat af kredsledelsesmøde 10. december 2014 kl. 18.30 Referat af kredsledelsesmøde 10. december 2014 kl. 18.30 Mødelokalet v. kantinen på Beredskabsstyrelsen Midtjylland H P Hansens Vej 100, 7400 Herning Indkaldte Indbudte Kim Jensen, Lise Maj Rasmussen,

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Ledelsesmøde: Torsdag d. 26. juni 2014, kl. 18.30 I Studiestræde 24, 2. sal REFERAT Til stede: Annie, Gunna, Henrik, Susanne og Mette Dagsorden 1. Mettes arbejdstider

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 24. marts 2012 kl. 10.30 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 24. marts 2012 kl. 10.30 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 24. marts 2012 kl. 10.30 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Carsten

Læs mere

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør Referat af bestyrelsesmøde afholdt den 16. august 2012 kl. 19.00 hos Søren Simonsen, Engerødvej 13, 3200 Helsinge.

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN 1 ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Ledelsesmøde torsdag d. 15 marts 2012, kl. 16.15 Hos EL FRB: Hostrupsvej 8, kld, 1950 Frederiksberg Referat afbud: Gry og Jeanne Dagsorden: 1. Nyt fra Regionen 2. Lovforslag

Læs mere

Beredskabets Venner. Nummer 88 Februar 2016

Beredskabets Venner. Nummer 88 Februar 2016 Nummer 88 Februar 2016 Side 2 Bladet udgives af Beredskabsforbundets Region Nordjylland til alle medlemmer i Region Nordjylland i et oplag på ca. 300 stk. Formål har til formål at formidle information

Læs mere

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør Referat af bestyrelsesmøde afholdt den 11. april 2012 kl. 19.00 hos Søren Brandt, Teglgårdsvej 375 D, 3050 Humlebæk.

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogerne Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon: 7248 6500 Fax: 7248 6510 Mail: storstroem@sl.dk Web: sl.dk/storstroem REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 21.06.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou

Læs mere

NYHEDSBREV FOREBYGGELSE Nr De tre moduler uddannelsen består af kan enten tages samlet i løbet af én dag eller deles op over flere dage/aftener.

NYHEDSBREV FOREBYGGELSE Nr De tre moduler uddannelsen består af kan enten tages samlet i løbet af én dag eller deles op over flere dage/aftener. NYHEDSBREV FOREBYGGELSE Nr. 3 1 Nyhedsbrev Forebyggelse August 2013 NYT FOREBYGGELSESPOWER-POINT I DETTE NUMMER Ny forebyggelses- og afhjælpningsuddannelse på vej af Helgi Bachmann Fra næste år skal forebyggelsesuddannelsen

Læs mere

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden:

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden: Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: mandag 20/8 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret Skakkesholm

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013 Sted: KFUM soldaterhjem Treldevej 99 7000 Fredericia Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013 Deltagere: Vangsgaard Ingeborg Vind Nielsen Svend-Erik Mosegaard Hansen Kristen Foged Mads Nielsen

Læs mere

Indberetning. fra. Beredskabsforbundets Kreds Nordsjælland

Indberetning. fra. Beredskabsforbundets Kreds Nordsjælland Indberetning fra Beredskabsforbundets Kreds Nordsjælland År 2015 Indberetningen indsendes til landssekretariatet/regionslederen i 2 eksemplarer senest 14 dage efter årsmødet. 1 af 9 Kredsledelsens sammensætning

Læs mere

Vedtægter for. Væksthus Hovedstadsregionen

Vedtægter for. Væksthus Hovedstadsregionen Vedtægter for Væksthus Hovedstadsregionen Vedtægter for den erhvervsdrivende fond Væksthus Hovedstadsregionen 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Fondens navn er Den erhvervsdrivende fond Væksthus Hovedstadsregionen.

Læs mere

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør Referat af bestyrelsesmøde afholdt den 25. marts 2013 kl. 18.30 på Helsingør Politistation, Prøvestensvej 1, 3000

Læs mere

1. Opfølgning på referat. Referatet er godkendt.

1. Opfølgning på referat. Referatet er godkendt. Tranbjerg maj 2016 Referat bestyrelsesmøde SBH Dato: 27. april 2016 Deltagere: Jakob May, Penille Thea Mau, Søren Romar, Peter Godvin, Sus Rask, Kelly Berg, Lone Hermansen, Gitte Kromann Jacobsen og Malene

Læs mere

Hovedstadsregionens byrådspolitikere gør ikke nok

Hovedstadsregionens byrådspolitikere gør ikke nok September 2013 Hovedstadsregionens byrådspolitikere gør ikke nok Byrådene i hovedstadsregionen har ikke været gode nok til at lytte til erhvervslivet og træffe beslutninger, der fremmer den private beskæftigelse

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat Fra Handicaprådet

TÅRNBY KOMMUNE. Referat Fra Handicaprådet TÅRNBY KOMMUNE Referat Fra Handicaprådet Dato: 23.01.2014 Tidspunkt: 16.00 Sted: Mødelokale 209 Deltagere: Johnny Fredelund, Jan Jakobsen, Jørgen Maibom, Lars-Peter Brogaard Nielsen, Lis Noltensmeier,

Læs mere

Stævneavis nr. 4. BF Stævne 2012. 7-9. september 2012. I denne stævneavis:

Stævneavis nr. 4. BF Stævne 2012. 7-9. september 2012. I denne stævneavis: Stævneavis nr. 4 BF Stævne 2012 7-9. september 2012 I denne stævneavis: Vi savner dig savner du et hold? Forhåndstilmelding du kan sagtens nå det endnu Fælles transport Hvor skal vi sove? > Lej en madras

Læs mere

Mødereferat Breddeudvalget 2/2011.

Mødereferat Breddeudvalget 2/2011. Dansk Orienterings-Forbund Til Breddeudvalgets medlemmer Hovedbestyrelsen og stab Mødereferat Breddeudvalget 2/2011. Mødedato: Lørdag d. 12. marts 2011 kl. 16:30-19:15 Mødested: Mødedeltagere: Referent:

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

Frederikssund-Halsnæs Brand- & Redningsberedskab REFERAT. Beredskabskommissionen. Mandag den 11. maj 2015 kl. 17.00

Frederikssund-Halsnæs Brand- & Redningsberedskab REFERAT. Beredskabskommissionen. Mandag den 11. maj 2015 kl. 17.00 REFERAT Mandag den 11. maj 2015 kl. 17.00 Frederikssund Brandstation Løgismose 3 3600 Frederikssund Mødedeltagere: Tilforordnet: Sekretær: Fraværende: John Schmidt Andersen, Steen Hasselriis, Ole Wedel

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 30. januar 2012 kl. 19.00 Sted: Fåborg, Fåborghus Deltagere: Troels Sandager, Jesper Christiansen, Connie Ibsen, Birthe Skovbjerg Jens Peter Christensen, Lars Bo Niels Jørgen Nielsen,

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 1616/14 REFERAT fra møde i Den Fælles Kapitalforvaltning den 8. januar 2014 i Århus Bispegård kl. 10.00 15.00 Tilstede var: Fra bestyrelsen: Kirsten Vej Petersen,

Læs mere

Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13. Møde med DFK

Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13. Møde med DFK Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13 Møde med DFK EliteVejle. Bo vil gerne, at vi evaluerer det forgangne år. Hvad vil vi til næste år? Hvordan er vores samarbejde med kommunen? Hvad har

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den kl F Kampmannsgade

Referat bestyrelsesmøde den kl F Kampmannsgade Referat bestyrelsesmøde den 13.06.2013 kl. 10.00 3F Kampmannsgade Emne Notat Ansvarlig 1 Referent Hanna 2 Godkendelse af dagsorden Godkendt 3 Referat - opfølgning - best. møde 21.03.13. 4 Kurser - Tilmeldinger

Læs mere

Status udbredelse telemedicinsk sårvurdering

Status udbredelse telemedicinsk sårvurdering Status udbredelse telemedicinsk vurdering 16. marts 2015 dsl Monitorering år 2015: Der foretages monitorering på, hvor mange som anvender telemedicinsk vurdering til henholdsvis patienter med diabetiske

Læs mere

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Bestyrelsesmøde mandag den 2. december 2013 Mødedeltagere: Afbud: Referent: André Bjørn Nielsen, Susanne Ketill, Mosbak Lone Handberg, William Benton,

Læs mere

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Referat fra møde 01-12 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 3. februar 2012 kl. 13.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand)

Læs mere

Side: 1. Referat af: Møde nr. Bestyrelsesmøde RSIK, Kunsten - arbejdsbestyrelse. Mødedato: kl 18:15-20:00. Mødested: Klublokalet

Side: 1. Referat af: Møde nr. Bestyrelsesmøde RSIK, Kunsten - arbejdsbestyrelse. Mødedato: kl 18:15-20:00. Mødested: Klublokalet Referat af: Møde nr. nr. 3-2017/2018 Bestyrelsesmøde RSIK, Kunsten - arbejdsbestyrelse Mødedato: 09-10-17 kl 18:15-20:00 Mødested: Klublokalet Deltagere (medlemmer): Stine Gervig Heidi Sauer Ann Aagaard

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere

KOMMUNAL MEDFINANSIERING

KOMMUNAL MEDFINANSIERING KOMMUNAL MEDFINANSIERING KKR Hovedstaden den 10. september 2018, Morten Mandøe, KL Adgang til data afgørende Deling af data på tværs af den offentlige sektor har stor betydning for indsatsen med at styrke

Læs mere

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør Referat af bestyrelsesmøde afholdt den 7. maj 2013 kl. 19.00 på Helsingør Politistation, Prøvestensvej 1, 3000 Helsingør

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Årligt ordinært repræsentantskabsmøde 2012

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Årligt ordinært repræsentantskabsmøde 2012 ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Årligt ordinært repræsentantskabsmøde 2012 Søndag d. 9. september 2012, kl. 13.00-17.30 i Det Grønlandske Hus, Løvstræde 6, 1. sal, 1007 København K. REFERAT Dagsorden

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00 31. oktober 2013 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00 Mødet afholdtes i Københavns Politiforening, H. C. Andersens Boulevard 42, 1. 1553 København

Læs mere

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør Referat af bestyrelsesmøde afholdt den 27. januar 2012 kl. 18.00 på Kronborg Havbad, Strandpromenaden 6, 3000 Helsingør.

Læs mere

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør Referat af bestyrelsesmøde afholdt den 6. maj 2014 kl. 19.00 hos Søren Brandt, Piskesmældet 3, 3000 Helsingør. Tilstede:

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af referent 3. Godkendelse af referat fra sidste møde. 4. Sportsudvalget

Læs mere

Vedtægter for. Væksthus Hovedstaden

Vedtægter for. Væksthus Hovedstaden Vedtægter for Væksthus Hovedstaden Rev. Oktober 2012 Navn og hjemsted Stk. 1. Institutionens navn er Væksthus Hovedstaden. Stk. 2. Fondens hjemsted er Region Hovedstaden Stk. 3. Fonden er stiftet af: Albertslund

Læs mere

INTRODUKTION TIL CENTRALBIBLIOTEKET

INTRODUKTION TIL CENTRALBIBLIOTEKET INTRODUKTION TIL CENTRALBIBLIOTEKET Region Hovedstaden Gentofte Centralbibliotek Koordinator for Centralbiblioteket, Amalie Ørum Hansen CB-sekretær, Bo Steengaard Christensen HVAD ER ET CENTRALBIBLIOTEK

Læs mere

Medlemsudvikling, tilfredshed og loyalitet samt inspirationsdrøftelse

Medlemsudvikling, tilfredshed og loyalitet samt inspirationsdrøftelse Medlemsudvikling, tilfredshed og loyalitet samt inspirationsdrøftelse Regionsmøde 27/2-2016 Søren Biune Chef Marketing & Fundraising Dagens agenda Medlemsudviklingen i Danmark og Norden 2010-2015 Medlemstilgang

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 23-10-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 23-10-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 23-10-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Frank Müller-Bøgh,

Læs mere

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Tilstede: Jonas, Jesper, Jens, Anne Marie, Steen, Janne, Marianne, Louise, Susanne Fraværende: Nanna Dagsorden Ansv. Ca.

Læs mere

Regionsældreråd Hovedstaden

Regionsældreråd Hovedstaden Regionsældreråd Hovedstaden Ændringsforslag til : VEDTÆGTER FOR REGIONSÆLDRERÅDET I HOVEDSTADSREGIONEN. Gældende vedtægter 1. Grundlag Regionsældrerådet er et ældrepolitisk samarbejdsforum for regionens

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN. Ledelsesmøde: Tirsdag d. 11. november 2014, kl I Studiestræde 24, 2. sal

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN. Ledelsesmøde: Tirsdag d. 11. november 2014, kl I Studiestræde 24, 2. sal Ledelsesmøde: Tirsdag d. 11. november 2014, kl. 16.30 18.30 I Studiestræde 24, 2. sal REFERAT Til stede Fra Regionsledelsen: Gunna, Niels Peter, Stig, Anette og Henrik. Fra RR-gruppen: Marianne og Susanne

Læs mere

Referat Hovedbestyrelsesmøde

Referat Hovedbestyrelsesmøde Referat Hovedbestyrelsesmøde Dato: 11. december 2012 Tid: Kl. 13-15 Sted: KL-huset, lokale S-06 Afbud: Niels Højberg, Jann Hansen, Nich Bendtsen Punkter: 0. Meddelelser... 2 1. Hans Berthelsen, direktør

Læs mere

Referat. Netværksmøde for jyske familienetværk

Referat. Netværksmøde for jyske familienetværk Referat Netværksmøde for jyske familienetværk Aarhus, den 29. august 2015 Program Mit/mine vigtigste emner Udslusning af familier - hvornår og hvordan? Emne fra familienetværk i Kolding Udslusning af familier

Læs mere

Socialdemokratiet i Fredensborg

Socialdemokratiet i Fredensborg Torsdag den 8. februar kl. 19.00 i Huset, Nivåhøj 68A, 2990 Nivå Dirigent: Lasse Lynæs Referent: Peter Vilain Deltagere: Johnsen, Lasse Lynæs, Christian Spure Hansen, Annett Kjær Andersen, Kirsten Brandt,

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Referat B&UU-møde 3/2006.

Referat B&UU-møde 3/2006. Dansk Orienterings-Forbund Til Børne- og Ungeudvalgets medlemmer Børne- og Ungeudvalgets medlemmer Kredsenes Børne- og ungeudvalgsmedlemmer Ledere og trænere i ungdomsgrupperne Ledere i TKC Ledere i talentudviklingscentre

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 19. MARTS 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads,, Jens Peter, Annette, Christian, Anders Afbud: Rasmus, William Agenda: Udsendt af formanden inden

Læs mere