HBM/14/12/ Lene Olsen meddelte, at hun udtræder af HB pr grundet jobskifte. Suppleant Erik Døssing indkaldes.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HBM/14/12/2004 1. Lene Olsen meddelte, at hun udtræder af HB pr. 1.1.2005 grundet jobskifte. Suppleant Erik Døssing indkaldes."

Transkript

1 HBM/14/12/ Referat af hovedbestyrelsesmøde den 14. december Til stede: Johnny Kuhr ( punkt , punkt 5 og 6) Birgitte Kure Lise Hansen Solvejg Pedersen Frank Kure Brian Errebo-Jensen Sinne Christensen Kirsten Ægidius Lena Olsen Vibeke Laumann Lene Olsen meddelte, at hun udtræder af HB pr grundet jobskifte. Suppleant Erik Døssing indkaldes. 13. januar 2005 J.nr UH Fraværende med afbud: Fra sekretariatet: Carsten Hansen, observatør for de fysioterapeutstuderende. Elisabeth Haase, sekretariatsleder Ann Sofie Orth (under punkt 3.1, 3.2 og 3.3) Nina Holten (under punkt 3.1, 3.2, 3.3, 3.5 og 4.7) Helge Andersen (under punkt 3.2, 3.3, 3.4, 4.8, 4.9 og 4.11) Petra Kernel (under punkt 3.3, 3.4 og 4.11) Esben Riis (under punkt 3.4 og 4.11) Annelene Jalving (under punkt 3.5) Karen Fischer Nielsen (under punkt 3.7) Jan Erik Rasmussen (under punkt 4.1 og 4.2) Hanne Aasted (under punkt 4.1 og 4.2) Mikael Mølgaard, fagbladsreferent Ulla Hansen, referent Ad dagsordenens punkt 1: Referater til underskrift. Der forelå ingen godkendte referater til underskrift. Ad dagsordenens punkt 2: Mødeaktivitetslisten. 2.1 J.nr HBM Mødeaktivitetslisten. Til orientering i hovedbestyrelsen var vedlagt mødeaktivitetsliste med oversigt over møder med deltagelse af hovedbestyrelsesmedlemmer og sekretariat for perioden

2 HBM/14/12/ Orienteringen blev taget til efterretning. Ad dagsordenens punkt 3: Sager til diskussion/beslutning. 3.1 J.nr. 404 Vision, mission og værdier Forslag til køreplan for implementering af vision, mission og værdier. Ud fra vedlagt notat drøftede HB hvordan arbejdet, med at sikre at intentionerne i vision, mission og værdier, kan føres ud i livet. Dermed at værdigrundlaget bliver retningsgivende for alt, hvad foreningen foretager sig, og er med til at skabe en klar profil af Danske Fysioterapeuter. En proces der foreslås igangsat på HB konferencen januar HB fandt det tvingende nødvendigt, at arbejdet med implementering af Danske Fysioterapeuters vision, mission og værdier fortsættes. Det skal bl.a. afspejle sig i revisionen af målsætninger og handlingsprogrammer samt foreningens navn og evt. nyt logo. En proces hvor både HB og medlemmerne gerne skal opleve ejerskab. Et element i debatten var også, hvorvidt Advice A/S fortsat skal inddrages som ekstern konsulent. 3.2 J.nr Sundhedsmin. Hovedbestyrelsen besluttede, at på konferencen den 18. og 19. januar 2005 foretages de overordnede drøftelser om målsætninger, målgrupper, ressourcer og hvem der skal inddrages i processen såvel internt som eksternt. Dette med henblik på at få udarbejdet handlingsplaner for det videre arbejde. Advice inddrages som ekstern konsulent under emnet på HB konferencen. Strukturreform følgelovgivning. I vedlagt notat var der redegjort for de i alt 48 lovforslag, der skal implementere strukturreformen. Især forslag til ny sundhedslov er interessant for Danske Fysioterapeuter. Herunder bestemmelser om kommunens opgaver i relation til forebyggende og sundhedsfremmende tilbud til borgerne, hvor rammerne om indsatsen kan tilrettelægges f.eks. i form af sundhedscentre. Ligeledes er bestemmelserne om genoptræning essentielle for Danske Fysioterapeuter. Her gives kommunerne ansvaret for al den træning, der ikke foregår under indlæggelse på sygehus. Kun den træningsindsats, der sker under patientens ophold på sygehus, er sygehusets ansvar. Derudover skal kommunerne betale for egne borgeres genoptræning under indlæggelse ved en grundtakstmodel baseret på relativt få takster. Udkast til lov om social service indeholder bestemmelser om, at regionerne som udgangspunkt overtager driften af alle de nuværende amtslige institutioner og tilbud i regionen, bortset fra tilbud til børn og unge med sociale og adfærdsmæssige problemer, der overtages af kommunerne. Regionerne får et leverandøransvar i forhold til kommunerne. Driften finansieres hovedsageligt ved takstbetaling fra kommunerne. I notatet var der også redegjort for det arbejde der frem til høringsfristen den 7. januar 2005 foregår i Danske Fysioterapeuter. For nogle lovforslag afgiver foreningen høringssvar alene f.eks. lov om sundhed, andre i regi af FTF f.eks. uddannelsesområdet. Sundhedskartellets organisationer har aftalt at høringssvarene søges koordineret.

3 HBM/14/12/ J.nr Sundhedsmin. Hovedbestyrelsen kommenterede lovforslagene og pointerede hvor hovedvægten i foreningens høringssvar skal ligge. Herunder at der bliver en tydelig snitflade mellem genoptræningsforpligtigelsen for hhv. kommuner og regioner. Definition af indlæggelse skal afklares i forhold til ambulant behandling hvad er sygehusrelateret kontra kommunerelateret genoptræning. Der skal være øget fokus på sammenhængende genoptræning og patientforløb med udgangspunkt i hvad der er fagligt bedst for patienten. Pengene skal følge patienten. Kvaliteten af genoptræningen skal sikres tillige med en evidensbaserede udvikling uanset regi. HB pointerede, at det er vigtigt at foreningen varetager en koordinerende funktion i den kommende omlægning af den fysioterapeutiske opgavevaretagelse og giver forslag til konkrete lokale og arbejdspladsrelaterede handlemuligheder. Et oplæg herom forelægges hovedbestyrelsen. Hovedbestyrelsens kommentarer til følgelovgivning om strukturreformen inddrages i Danske Fysioterapeuters høringssvar. Sundhedscentre. Ved forliget om Finansloven for 2005 blev der afsat 50 mio. kr. til etablering af 5 forsøg med sundhedscentre, et i hver af de kommende regioner. Danske Fysioterapeuter har i en række skrivelser over for ministeriet og politikere tilkendegivet sine hovedanbefalinger til udmøntning af puljen. Dette i brev til hhv. Birthe Skaarup, MF og indenrigs- og sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen. Brevene var vedlagt tillige med notat indeholdende en gennemgang af foreningens udmeldinger i forbindelse med finanslovsforliget for 2005 samt en række dilemmaer, som HB opfordres til at drøfte. Herunder: Sundhedscentre, skal der være sengepladser på sundhedscentre. Kan det accepteres i udkantsområder som f.eks. Samsø Behandlingsregier i primærsektoren. Hvad skal snitfladen være mellem de forskellige aktører på genoptræningsog forebyggelsesområdet Hvilken rolle skal sundhedscentre spille som opgaveløser. Skal det være et murstensfællesskab? Udbud og frit valg Overordnet set er det Danske Fysioterapeuters holdning, at sundhed er et offentligt ansvar, men ikke nødvendigvis en offentlig opgave. Hovedbestyrelsen betonede, at der ikke centralt fra Danske Fysioterapeuter skal udstikkes for firkantede retningslinier angående den lokale løsning af sundhedsopgaver. Udgangspunktet skal være hvor og hvordan opgaverne løses mest kvalitativt med borgernes behov i centrum. I den konkrete fordeling af opgaverne fordres konstruktivt samarbejde mellem de involverede fysioterapeuter. I forlængelse af tidligere udmeldinger fra Sundhedskartellet om opgavevaretagelse i sundhedscentre må udgangspunktet være de lokale behov med den generelle holdning, at et sundhedscenter ikke er tiltænkt patienter med et massivt plejebehov.

4 HBM/14/12/ Det kan være givtigt, at beskrive de fysioterapeutiske opgaver som allerede nu og med udgangspunkt i borgerens behov bedst muligt løses i forskelligt regi. Eksempelvis at behandling af multihandicappede børn og voksne med et bredt tværfagligt behov bedst foregår i kommunalt offentligt regi, mens behandling af eksempelvis erhvervsaktive borgere og de såkaldte raske handicappede med et monofagligt behov bedst tilgodeses på klinikker for fysioterapi. Hovedbestyrelsens tilkendegivelser om fysioterapeuters fremtidige opgavevaretagelse i en ny kommunalstruktur beskrives med betoning af, at de lokale behov med den for borgeren bedst mulige kvalitative løsning er i centrum og er altafgørende for regi for opgaveløsningen. Det fordrer et lokalt samarbejde om opgavevaretagelsen, hvor alle er omstillingsparate og byder ind på opgaverne i et netværkssamarbejde mellem fysioterapeuter i de forskellige sektorer. Hovedbestyrelsen bad om en status på den i flere sammenhænge nedskrevne politik. 3.4 J.nr Praksisudvalg Evaluering af Imageprojektet. En arbejdsgruppe under praksisudvalget har evalueret Imageprojektet ud fra de opsatte mål: Er der sket en udvikling på de indre linier? Er der sket en udvikling af samarbejdet med det øvrige sundhedsvæsen, specielt de praktiserende læger? Har vi påvirket befolkningens holdninger til fysioterapi? Arbejdsgruppen har fundet, at der er en positiv udvikling på området, som kun kan fortsætte med bibeholdelse af udviklingsenheden på området. Praksisudvalget godkendte evalueringen på sit møde den 13. august HB supplerede evalueringen med bemærkninger om, at praksiscertifikatet er et stort uddannelsesprojekt i foreningen. Initiativer for at opkvalificere praksissektoren er blevet taget vel imod fra arbejdsgiverne og har afstedkommet, at mange praktiserende deltager i diverse projekter. F.eks. Træning på recept og Nakke- Audit. Der har ligeledes været stor søgning til lederkurser målrettet klinikejerne. Praksisudvalget vil løbende udarbejde oversigt over aktiviteter fra Udviklingsenheden såvel igangværende som planlagte og udbyde kurser målrettet praksissektoren. Hovedbestyrelsen tog evalueringen af Imageprojektet til efterretning. 3.5 J.nr KPU Idékatalog Danske Fysioterapeuters ABC til systematisk professions- og kompetenceudvikling. På HB-møde den 16. marts 2004 blev det besluttet, at der skal udarbejdes et idékatalog vedr. kompetenceudvikling. Formålet med idékataloget skal være at give hjælp til at igangsætte/muliggøre lokal udvikling af fagligheden og professionen. Arbejdsgruppen der har forestået udarbejdelsen har bestået af Benedicte Rostock fra Fagligt Forum (timelønnet forfatter), uddannelseskonsulent Else Nielsen fra Århus, kommunal netværksansvarlig Anne Nissen fra Røde Kro Kommune og faglig konsulent Annelene Jalving. Idékataloget har været til høring i TR-rådet, i Fagligt Forum, i forhandlingsgruppen-

5 HBM/14/12/ offentlig og hos en fysioterapeut og uddannelseskonsulent på en større arbejdsplads. Deres kommentarer er indarbejdet i det råudkast som i elektronisk form var udsendt til hovedbestyrelsen. Idékataloget er opdelt i afsnit med definitioner og begrebsafklaringer om professions- og kompetenceudvikling samt afsnit der rummer en række værktøjer, der kan anvendes i processen. Der er mange links til øvrigt materiale på nettet om emnet og links til indsamlet materiale fra fysioterapier rundt i landet. Kataloget er tænkt vægtet i den elektroniske form og skal bl.a. stimulere til netværksdannelse. Derudover foreslås det udgivet i en mindre trykt version. HB fandt det velvalgt, at idékataloget vedr. kompetenceudvikling er netbaseret. I indledningen bør det præciseres, at målgruppen er alle fysioterapeuter hospitalsansatte, kommunalt ansatte, ansatte på både store og små arbejdspladser samt praktiserende fysioterapeuter. Ligeledes at kataloget løbende vil blive udviklet i takt med at nye behov opstår. Konkret blev der foreslået afholdelse af en temadag om kompetence- og professionsudvikling. Hovedbestyrelsen godkendte, at den elektroniske udgave af: Idékatalog Danske Fysioterapeuters ABC til systematisk professions- og kompetenceudvikling færdiggøres ud fra kommentarerne og herunder at den løbende videreudvikles. Den opsummerende trykte udgave skal i sig selv være anvendelsesorienteret samtidig med, at den introducerer den elektroniske udgave. Papirudgaven sendes til tillidsrepræsentanter, ledere, praktiserendes kontaktpersoner, praksiskonsulenter og kredskontorerne. 3.6 J.nr Lederfraktion Love for Danske Fysioterapeuters Lederfraktion. Lederfraktionen har på sin generalforsamling den 28. oktober 2004 godkendt en enkelt rettelse til fraktionens love: 10 så årlige møde for alle ledende fysioterapeuter kan afholdes i oktober eller november måned. Hovedbestyrelsen godkendte ændrede love for Danske Fysioterapeuters Lederfraktion. 3.7 J.nr. 103 Konflikter og strejker Eventuel konflikt ved OK-05. Hver gang der bliver forhandlet ny overenskomst arbejdes der sideløbende med forberedelserne til en evt. konflikt. De tidligere år er denne forberedelse sket i tæt koordinering med de øvrige organisationer bl.a. Dansk Sygepleje Råd. I forbindelse med OK-05 sker forberedelsen i endnu tættere samarbejde med de øvrige organisationer i Sundhedskartellet. Dette med henblik på at konfliktens gennemførelse dels bliver så effektiv som mulig, dels at medlemmerne oplever nogenlunde de samme vilkår uanset hvilken organisation, de er medlem af. Det meste vejledningsmateriale bliver således fælles, og der er lagt op til fælles informationsmøder for medlemmer, der evt. udtages til konflikt. I et vedlagt fortroligt notat var der redegjort for et fælles forslag fra Sundhedskartellet om iværksættelse og gennemførelse af en evt. konflikt. Dette

6 HBM/14/12/ hvad angår udtagelse af konfliktområder, informationsmøder for TR, der bliver involveret i en konflikt, information til TR og medlemmer både i og udenfor konflikt, konfliktfinansiering samt indmeldelse og udmeldelse under en konflikt. Forslag til udtagelse af konfliktområder blev uddelt og efterfølgende indsamlet grundet streng fortrolighed. Hovedbestyrelsen godkendte udtagelse af konfliktområder, dækning af de konfliktramtes løn samt at Johnny Kuhr på hovedbestyrelsens vegne kan tage stilling til ansøgninger om indmeldelser, efter overenskomsterne er opsagt (jfr. Danske Fysioterapeuters love 5, stk. 7). Ad dagsordenens punkt 4: Sager til orientering. 4.1 J.nr. 110 OK forhandlinger OK-05 Sundhedskartellet status over forhandlingerne. Der forelå referat fra møde i forhandlingsudvalget offentlig (FU-OFF) den Derudover referat fra møde i Sundhedskartellets forhandlingsudvalg den Sundhedskartellets Forhandlingsudvalg har på mødet den 25. november 2004 godkendt forhandlingsaftalen for overenskomstforhandlingerne Forhandlingsaftalen er identisk med det materiale, som blev fremlagt på HB-mødet den 18. november På samme forhandlingsudvalgsmøde blev det vedtaget, at fysioterapeuter med udvidet arbejdsområde indplaceres i Sundhedskartellets nye lønmodel på trin 1 og som den eneste medlemsgruppe i Sundhedskartellet inden for Amtsrådsforeningens område. Samme dag som HB-mødet den afholdtes møde i Koordinationsudvalget, der består af såvel arbejdsgivernes som Sundhedskartellets forhandlingsdelegation. Som HB cirk. udsendes snarest et statusnotat på forhandlinger om Sundhedskartellets og arbejdsgivernes krav ved OK-05. Orienteringen blev taget til efterretning. 4.2 J.nr. 115 Statens OK forhandlinger OK-05 status på Statens område. Vedlagt statusnotat om OK-05 på Statens område blev mundtlig uddybet. På statens område har Danske Fysioterapeuter 2 organisationsaftaler (overenskomster). En på CVU området, der er fælles for hele sundhedsgruppen under COII, og en for Arbejdstilsynet og øvrige, der er fælles med Ergoterapeutforeningen. Der er udvekslet krav mellem organisationerne og Finansministeriet. Danske Fysioterapeuters krav er indeholdt fuldt dækkende i det fremsendte. Staten rejser krav om sammenlægning af en række organisationsaftaler. Fremskudte forhandlinger pågår i december måned dvs. at de enkelte organisationer mødes med Personalestyrelsen og drøfter de forslag, der er udvekslet på det konkrete overenskomstområde. Der kan dog ikke aftales økonomi, før CFU med Finansministeriet har afsat de fornødne puljer.

7 HBM/14/12/ Orienteringen blev taget til efterretning. 4.3 J.nr TR-rådet Referat fra TR-rådsmøde den 29. september og 7. oktober På møderne havde TR-rådet drøftet: Forslag til repræsentantskabsmødet med relevans for TR TR s rolle i forbindelse med kompetenceudvikling. Til dette punkt var FTR fra Odense kommune, Erik Bjernemose på besøg for at fortælle om sine erfaringer fra FTF projekt om TR og Læring i Dagligdagen (TROLD) De sædvanlige punkter med orientering fra hhv. sekretariatet, de enkelte TR-rådsmedlemmer og HB. 4.4 J.nr. 4461, TRR, AMU Referat fra fællesmøde mellem TR-rådet og arbejdsmiljøudvalget den 29. september Udfra ønske om et øget samarbejde mellem TR-rådet og arbejdsmiljøudvalget afholdtes et halvdags fælles møde mellem disse. Via en debat om fælles berøringsflader / overlappende områder for TR-rådet og arbejdsmiljøudvalget tegnedes et muligt billede af fordeling af arbejdsopgaver mellem TR og SR samt deres forskellige arbejdsgrundlag. Mest interessant i denne sammenhæng er de fælles arbejdsopgaver. Form og indhold for det øgede samarbejde mellem TR-rådet og arbejdsmiljøudvalget blev aftalt tillige med tiltag for at stimulere til øget samarbejde mellem TR og SR på de enkelte arbejdspladser. HB udtrykte positive forventninger til det øgede samarbejde. Et samarbejde der f.eks. kan kanaliseres ud til de enkelte arbejdspladser ved en opfordring om at drøftede den fordeling af arbejdsopgaver mellem TR og SR, som var udgangspunkt for fællesmødet. 4.5 J.nr AMU Referat fra møde i arbejdsmiljøudvalget den 28. september Arbejdsmiljøudvalget drøftede HBs forslag til RM 2004 af relevans for arbejdsmiljøområdet. Angående Danske Fysioterapeuters grundkursus for medlemmer af sikkerhedsgrupperne den november 2004, så har ETF alligevel takket nej til de tilbudte 5 pladser. Resultaterne af arbejdsmiljøundersøgelsen præsenteres på årskonferencen den 25. januar 2005, hvortil HB modtager en særskilt invitation til at deltage. Regionale aftenmøder om undersøgelsens resultater afholdes i København den 28. februar, i Odense den 1. marts og i Århus den 2. marts 2005.

8 HBM/14/12/ J.nr. 426,9 beskæftigelsesudvalg Referat fra møde i beskæftigelsesudvalget den 7. oktober Udvalget havde drøftet evt. samarbejde med et af de firmaer, der karakteriseres som Andre aktører i beskæftigelsesindsatsen i samarbejde med Arbejdsmarkedsstyrelsen. Konkret drøftedes tanker om et iværksætterkursus for ledige rettet mod sundhedsbranchen. Udvalget arbejder videre med gennemførelse af en spørgeskemaundersøgelse / behovsanalyse med henblik på at afdække problemer, ønsker, behov mv. hos medlemmer der er eller har været arbejdsløse. Konkret er der indhentet tilbud fra et analyse institut. 4.7 J.nr. 33 Specialistordning Referat fra møde i specialistrådet den 24. september På mødet i specialistrådet godkendtes 12 nye specialister, hvoraf 2 var revurderinger fra sidste møde. Dermed godkendelse af 3 specialister i pædiatrisk fysioterapi, 8 specialister i muskuloskeletal fysioterapi og 1 specialist i neurofysioterapi. Den færdige kompetencebeskrivelse for psykiatrisk og psykosomatisk fysioterapi forelå til orientering. Der foretages en udredning af tiltag for at promovere specialet geronto-geriatrisk fysioterapi samt godkendelse af specialister. 4.8 J.nr. 21 OK praktiserende Overenskomst mellem Danske Fysioterapeuter og HKprivat om kliniksekretæransættelse formandsmøde. Som aftalt på HBM/18/11/2004/3.14 har der været afholdt møde mellem Karin Retvig, formand for HKprivat og Johnny Kuhr for afklaring af spørgsmålet om overenskomstens dækningsområde: arbejdsområde kontra faggrupper. Der blev ikke på mødet opnået enighed om overenskomstens dækningsområde. Nyt teknisk møde er aftalt. Orienteringen blev taget til efterretning. 4.9 J.nr FU-SOK Urafstemning vedr. landsoverenskomsterne mellem Danske Fysioterapeuter og Sygesikringens Forhandlingsudvalg. Afstemningsresultatet 94 % ja stemmer er offentliggjort på hjemmesiden og i Fysioterapeuten nr. 21/2004. Protokollat om fornyelse af overenskomsten blev underskrevet den 15. september 2004, og er medio oktober udsendt til samtlige praktiserende fysioterapeuter, der er tilmeldt landsoverenskomsterne. Frist for modtagelse af stemmesedler var

9 HBM/14/12/ den 12. november Forinden har kontaktpersonerne i alle kredse holdt medlemsmøder med orientering og drøftelse af overenskomstresultatet. Den ny overenskomst træder i kraft den 1. januar På HB-mødet blev det oplyst, at Indenrigs- og sundhedsministeriet nu har godkendt landsoverenskomster om fysioterapi. Orienteringen blev taget til efterretning J.nr ffy Referat fra møde i videnskabelige panel for ffy.dk den 17. november Mødet havde især omhandlet en drøftelse af hvordan der fortsat sikres artikler, nyheder og andet forskningsstof på ffy.dk Panelet vil gerne bidrage, men kan ikke være faste leverandører af fagligt stof. ffy.dk er meget velbesøgt og hvor 14. dag udsendes et nyhedsbrev med forskningsartikler. Dette skal relateres til tidligere udgivelse i papirudgave 2 gange årligt samt afsættelse af færre økonomiske ressourcer. Der udarbejdes oplæg til HB s drøftelse om ambitionsniveauet for ffy.dk også set i relation til foreningens øvrige forsknings- og udviklingsindsats J.nr Praksisudvalg Referat fra møde i praksisudvalget den 16. november Praksisudvalget drøftede hvordan udvalgets overvejelser i relation til strukturreformen bedst formidles til praktiserende fysioterapeuter / selvstændige og hvilke tiltag, der bør iværksættes i 2005 for at klæde medlemmerne på til de kommende udfordringer. Udvalget drøftede også hvilke aktiviteter, der skal tages fat på i det kommende år og behov for antal møder. Under status for Imageprojektet diskuteredes, hvorledes de gode projekter udbredes til andre amter, end hvor de er udført. Der blev orienteret om status på Praksiscertifikatet, uddeling af midler fra Praksisfonden og Sundhedsstyrelsens vejledning om hjerterehabilitering. Ad dagsordenens punkt 5: Eventuelt. E.1 Møde med kredssekretærerne den 8. december 2004 om strukturændringer. (Elisabeth Haase). Der blev orienteret fra afholdte møde med kredssekretærerne om afviklingen af kredssekretærfunktionen. Som besluttet på RM 2004 udarbejdes der en manual med en praktisk køreplan til alle kredsene for overgangsordninger, valghandlinger osv. med svar på de praktiske spørgsmål, som kredsene skal tage højde for. I tillæg hertil udarbejdes en såkaldt To do liste indeholdende de mere praktiske ting ved afvikling af

10 HBM/14/12/ kredskontorerne. Nyt møde med TR inkl. suppleanten for kredssekretærerne afholdes januar 2005 for fortsat drøftelse af vilkår for kredssekretærernes fratræden den E.2 Afholdelse af kredsgeneralforsamlinger (Elisabeth Haase). Beslutning på RM 2004 om afholdelse af kredsgeneralforsamling januar/februar 2005 i stedet for forlængelse af kredsbestyrelsernes mandat i ¾ år har skabt uklarhed i flere kredsbestyrelser. HB fastholdt, at beslutningen indebærer, at der i samtlige kredse skal afholdes ordinær generalforsamling januar/februar 2005 i henhold til lovene. Eventuelle mindre fravigelser bør meldes ud til medlemmerne med mulighed for indsigelser. September 2005 afholdes generalforsamling i de nye regioner inkl. valg af regionsbestyrelse. Ad dagsordenens punkt 6: Evaluering af HB-mødet. Hovedbestyrelsen evaluerede mødet. For referat Ulla Hansen faglig konsulent

HBM/8/2/2005 1. Dato J.nr. 411.10 UH. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 8. februar 2005.

HBM/8/2/2005 1. Dato J.nr. 411.10 UH. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 8. februar 2005. HBM/8/2/2005 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 8. februar 2005. Dato J.nr. 411.10 UH Til stede: Fraværende med afbud: Fra sekretariatet: Johnny Kuhr Birgitte Kure Vibeke Laumann Lise Hansen Solvejg

Læs mere

HBM/14/6/2005 1. 27. juli 2005 J.nr. 4212

HBM/14/6/2005 1. 27. juli 2005 J.nr. 4212 HBM/14/6/2005 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 14. juni 2005 27. juli 2005 J.nr. 4212 UH Til stede: Fraværende med afbud: Fra sekretariatet: Johnny Kuhr Birgitte Kure Vibeke Laumann Carsten B. Jensen

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 18/02/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 18. januar 2007.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 18. januar 2007. HBM/18/1/2007 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 18. januar 2007. 31. januar 2007 J.nr. 421.1 UH Til stede: Johnny Kuhr Birgitte F. Kure Lene Christoffersen Charlotte Fleischer Tina Frank Lise Hansen

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 18. januar 2008.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 18. januar 2008. 24. januar 2008 J.nr. 421.1 JD/JPC Referat af hovedbestyrelsesmøde den 18. januar 2008. Til stede: Johnny Kuhr Birgitte F. Kure Lene Christoffersen Charlotte Fleischer Carsten B. Jensen Tina Lambrecht

Læs mere

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund. Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 14. marts 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 28. marts 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Charlotte Larsen (CL),

Læs mere

Lederstrategi. November 2002. Danske Fysioterapeuter

Lederstrategi. November 2002. Danske Fysioterapeuter Lederstrategi November 2002 Danske Fysioterapeuter DANSKE FYSIOTERAPEUTERS LEDERSTRATEGI 1. Politik...3 2. Lederens rolle og ansvar...3 3. Strategi...5 4. Mål og handling...6 5. Evaluering...8 Danske Fysioterapeuters

Læs mere

l For referat: Karen Fischer-Nielsen

l For referat: Karen Fischer-Nielsen Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 25. oktober 2010 Dato for udarbejdelse: 5. november 2010 [Dagsordens pkt. / Sagstype] l For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius,

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland d. 23/4-2009.

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland d. 23/4-2009. Referat fra TR-møde i Region Midtjylland d. 23/4-2009. Dagsorden for den fælles del: 1) Status på 3-partsforhandlingerne i region og kommunerne 2) Status på genoptræningsområdet 3) Danske fysioterapeuters

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 21. og 22. SEPTEMBER 2010

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 21. og 22. SEPTEMBER 2010 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 21. og 22. SEPTEMBER 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der forelægger referat til underskrift fra HBM 25.-26.08.10 2. Mødeaktivitet og

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 1. november 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 1. november 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 1. november 2017 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat af HBM oktober 2017 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Dobbeltmedlemsskab

Læs mere

HBM/17/3/2005 1. 8. april J.nr. 411.10 UH. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 17. marts 2005.

HBM/17/3/2005 1. 8. april J.nr. 411.10 UH. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 17. marts 2005. HBM/17/3/2005 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 17. marts 2005. 8. april J.nr. 411.10 UH Til stede: Suppleanter: Fraværende med afbud. Fra sekretariatet: Johnny Kuhr Vibeke Laumann Lise Hansen Solvejg

Læs mere

HBM/7/1/ januar 2009 J.nr JD/vv. Der forligger referater fra HBM/16/10/2008 samt HMB/27/11/2008 til underskrift.

HBM/7/1/ januar 2009 J.nr JD/vv. Der forligger referater fra HBM/16/10/2008 samt HMB/27/11/2008 til underskrift. 26. januar 2009 J.nr. 421.1 JD/vv Referat af hovedbestyrelsesmøde den 7. januar 2009. Til stede: Johnny Kuhr Tine Nielsen Lise Hansen Tina Lambrecht Tina Frank Brian Errebo-Jensen Marianne Breyen Solvejg

Læs mere

HBM/8-9/9/2004 1. Carsten Hansen, observatør for de fysioterapeutstuderende

HBM/8-9/9/2004 1. Carsten Hansen, observatør for de fysioterapeutstuderende HBM/8-9/9/2004 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 8. og 9. september 2004. 8. oktober 2004 J.nr. 411.10 ULA Til stede: Fraværende: Fra sekretariatet: Johnny Kuhr Birgitte Kure Vibeke Laumann Marianne

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter december 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter december 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 6.-7. december 2017 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Opfølgning på ekstraordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

HBM/6/10/2004 1. Korrigeret 27. oktober 2004 J.nr. 411.10 ULA

HBM/6/10/2004 1. Korrigeret 27. oktober 2004 J.nr. 411.10 ULA HBM/6/10/2004 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 6. oktober 2004. Korrigeret 27. oktober 2004 J.nr. 411.10 ULA Til stede: Fra sekretariatet: Johnny Kuhr Birgitte Kure Solvejg Pedersen Lise Hansen Marianne

Læs mere

HBM/12/1/2006 1. Brian Errebo-Jensen Carsten Hansen, observatør for de fysioterapeutstuderende

HBM/12/1/2006 1. Brian Errebo-Jensen Carsten Hansen, observatør for de fysioterapeutstuderende HBM/12/1/2006 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 12. januar 2006. 19. januar 2006 J.nr. 421.1 UH Til stede: Johnny Kuhr Birgitte Kure (under punkt 3.5, punkt 5 og 6) Erik Døssing Frank Kure Vibeke Laumann

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 9/12-08 kl. 9:30 16:45 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K mødelokale A19 referent: tha@fysio.dk 1. Indledning og godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Indkaldelsen til repræsentantskabsmødet ( REP-mappen ) kan med fordel medbringes til drøftelsen.

Indkaldelsen til repræsentantskabsmødet ( REP-mappen ) kan med fordel medbringes til drøftelsen. HB-møde/indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde Tid: Mandag d. 22. oktober 2012 (kl. 9.15-17) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift

Læs mere

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo Tilstede: Brian Errebo-Jensen, Kirsten Thoke, Esther Skovhus, Helene Benfeldt, Søren Paasch Olsen, Thomas Wulff Bertelsen, Margit Lunde-Edlefsen, Tyge Sigsgård Larsen, Helle Bruun, Ulla Muldbjerg, Margrethe

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 8. april 2008.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 8. april 2008. 15. april 2008 J.nr. 421.1 JD/JPC Referat af hovedbestyrelsesmøde den 8. april 2008. Til stede: Johnny Kuhr Birgitte F. Kure Lene Christoffersen Brian Errebo-Jensen Tina Lambrecht Tina Frank Tine Nielsen

Læs mere

Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet onsdag den 7. november 2007

Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet onsdag den 7. november 2007 Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet onsdag den 7. november 2007 Til stede Erik Brouer, formand, Danske Regioner Karen Stæhr, næstformand, FOA FOA: Stig Ove Jensen Elias Pedersen Danske Regioner:

Læs mere

Marianne Stannum (indtrådt som suppleant for Kirsten Dennis) Jacob Lindgreen, observatør for de fysioterapeutstuderende)

Marianne Stannum (indtrådt som suppleant for Kirsten Dennis) Jacob Lindgreen, observatør for de fysioterapeutstuderende) 7. februar 2002 J.nr. 411.10 ULA Referat af hovedbestyrelsesmøde den 10. januar 2002. Til stede: Afbud: Fra sekretariatet: Johnny Kuhr Brian Errebo-Jensen Lena Olsen Maila Pedersen Lise Hansen Solvejg

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Proces for offentlig

Læs mere

Referat TR netværksmøde d. 3. december 2009

Referat TR netværksmøde d. 3. december 2009 Referat TR netværksmøde d. 3. december 2009 1. Referent: Maria Hansen Ordstyrer: Jette Clausen 2. Referat godkendt 3. Netværksansvarlig: Lene Lebech, Kolding kommune (lele@kolding.dk) melder sig frivilligt.

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 30. maj 2008.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 30. maj 2008. 10. juni 2008 J.nr. 421.1 JD/JPC Referat af hovedbestyrelsesmøde den 30. maj 2008. Til stede: Johnny Kuhr (under pkt. 3.2 & 3.4, 5 & 6) Birgitte F. Kure Brian Errebo-Jensen Tina Lambrecht Tina Frank Tine

Læs mere

Indkaldelse. HB-møde d. 13. marts Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Indkaldelse. HB-møde d. 13. marts Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Indkaldelse HB-møde d. 13. marts 2013 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM d. 24. januar 2013 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig 2.2 Vedtægtsændringer 2.3

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 6. februar 2008.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 6. februar 2008. 19. februar 2008 J.nr. 421.1 JD/VV Referat af hovedbestyrelsesmøde den 6. februar 2008. Til stede: Afbud: Johnny Kuhr Birgitte F. Kure Lene Christoffersen Charlotte Fleischer Tina Lambrecht Tina Frank

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 9. december Mødeaktivitetslisten foreligger for perioden

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 9. december Mødeaktivitetslisten foreligger for perioden TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 9. december 2010 1. Referater til underskrift Der forelægger referat til underskrift fra HBM 28.10.2010 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden 2.1 -

Læs mere

Afbud: Sussi Rasmussen (ferie). Sanne Ifversen Hansen er på barsel til 1. september og hendes suppleant Merete Mørch har fået nyt job.

Afbud: Sussi Rasmussen (ferie). Sanne Ifversen Hansen er på barsel til 1. september og hendes suppleant Merete Mørch har fået nyt job. UDVALGSREFERAT Referat af møde i TR-rådet (møde 3/2008) den 22/08/2008 J.nr. 4461 Dato for udarbejdelse: 5. sept. 2008 Fulde navn: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Karima

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER

DANSKE FYSIOTERAPEUTER DANSKE FYSIOTERAPEUTER Holdningspapir Faglig og organisatorisk kvalitet i primærsektor Som vedtaget af hovedbestyrelsen april 2008 Baggrund Dette er en revideret udgave af notatet om faglig og organisatorisk

Læs mere

Tina Lambrecht, Sanne Jensen, Preben Weller, Marianne Kongsgaard, Stefan Kragh, Marianne Breyen, Brian Errebo-Jensen, Morten Høgh

Tina Lambrecht, Sanne Jensen, Preben Weller, Marianne Kongsgaard, Stefan Kragh, Marianne Breyen, Brian Errebo-Jensen, Morten Høgh Referat af møde i Udvalg for praksisoverenskomster (UP) den 12-09-2013 l Dato for udarbejdelse: 18-09-2013 Deltagere Tina Lambrecht, Sanne Jensen, Preben Weller, Marianne Kongsgaard, Stefan Kragh, Marianne

Læs mere

Indkaldelse. HB-møde d. 29. august Dagsorden. 1. Referat fra HBM d. 26. juni Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Indkaldelse. HB-møde d. 29. august Dagsorden. 1. Referat fra HBM d. 26. juni Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Indkaldelse HB-møde d. 29. august 2013 Dagsorden 1. Referat fra HBM d. 26. juni 2013 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2014 2.2 Rådgivende forum om vækst blandt selvstændige fysioterapeuter

Læs mere

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13 Referat Referat af møde i: Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark Dato for møde: 8.4.2013, kl. 9-12 For referat: Dato for udarbejdelse: Es/Bej 12.04.13 Deltagere: Helle Bruun, Peter Kromann, Esther Skovhus,

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22.-23. juni 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2015 til

Læs mere

HBM/16/3/2004 1. Suppleanterne: Ulla Kildall Hejbøl, Kirsten Thoke, Kirsten Ægidius og Sinne Christensen

HBM/16/3/2004 1. Suppleanterne: Ulla Kildall Hejbøl, Kirsten Thoke, Kirsten Ægidius og Sinne Christensen HBM/16/3/2004 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 16. marts 2004. 7. april 2004 J.nr. 4212 ULA Til stede: Suppleanter: Fraværende med afbud: Fra sekretariatet: Johnny Kuhr Brian Errebo-Jensen Vibeke

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 16/09/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 16/09/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 7. oktober 2015, kl. 12.30-16.00. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Severin Kursuscenter, Middelfart Deltagere: Martin B. Josefsen, Bjarne Rittig-Rasmussen,

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde d. 14. maj 2013 Dagsorden Referater til underskrift Sager til diskussion/beslutning Sager til orientering Koordineringspunkter

Hovedbestyrelsesmøde d. 14. maj 2013 Dagsorden Referater til underskrift Sager til diskussion/beslutning Sager til orientering Koordineringspunkter Indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde d. 14. maj 2013 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM d. 1. og 15. marts 2013. 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2014

Læs mere

HBM/16/4/2002 1. 15. maj 2002 J.nr. 411.10 ULA

HBM/16/4/2002 1. 15. maj 2002 J.nr. 411.10 ULA HBM/16/4/2002 1 15. maj 2002 J.nr. 411.10 ULA Referat af hovedbestyrelsesmøde den 16. april 2002. Til stede: Afbud: Fra sekretariatet: Johnny Kuhr Brian Errebo-Jensen Lena Olsen Maila Pedersen Lise Hansen

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den

Indkaldelse til HB-møde den Indkaldelse til HB-møde den 14. - 15.09.09 Du kan printe indkaldelsen ved at klikke på print ikonet til højre over overskriften. Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 19/08/09

Læs mere

REFERAT. SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Dagsorden. DM 5. marts 2015

REFERAT. SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Dagsorden. DM 5. marts 2015 SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Erik Alstrup, Erik S. Christensen, Anders Dalsager, Anneli Fuchs, Anders H. Johnsen (fra kl. 15), Lise Kapper, Jan Skytte,

Læs mere

Referat fra TR møde i Region Sjælland

Referat fra TR møde i Region Sjælland Referat fra TR møde i Region Sjælland Tid: Onsdag d. 3. juni 2015. Sted: Ringsted Sygehus, Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted Ordstyrer: Line Reffelt Jørgensen. Referent: Marie Krestensen Lauridsen Dagsorden:

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 6. februar 2007.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 6. februar 2007. HBM/6/2/2007 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 6. februar 2007. 23. februar 2007 J.nr. 421.1 UH Til stede: Johnny Kuhr Birgitte F. Kure Lene Christoffersen ( punkt 1, 2, 3.1 og 3.3) Charlotte Fleischer

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM 5.-6. september 2011 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland15.september 2011.

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland15.september 2011. Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland15.september 2011. Tilstede: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Line Reffelt Jørgensen, Marjanne den Hollander, Mette Johansen, Rosa Fuglsang. Karen

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Indkaldelse. Hovedbestyrelsesmøde d. 10. december Dagsorden. 1. Referat fra HBM d. 10. oktober Sager til diskussion/beslutning

Indkaldelse. Hovedbestyrelsesmøde d. 10. december Dagsorden. 1. Referat fra HBM d. 10. oktober Sager til diskussion/beslutning Indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde d. 10. december 2013 Dagsorden 1. Referat fra HBM d. 10. oktober 2013 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Uddelinger fra Fonden for Forskning, Uddannelse og Praksisudvikling

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 25. januar 2019

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 25. januar 2019 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 25. januar 2019 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat 1.1 Tidsplan 2 Sager til diskussion / beslutning 2.1 Eftersyn af Danske Fysioterapeuters

Læs mere

Bilag til Underudvalget vedr. generelle sagers møde den 8. juni 2006 Punkt nr. 4

Bilag til Underudvalget vedr. generelle sagers møde den 8. juni 2006 Punkt nr. 4 Region Midtjylland Bilag til Underudvalget vedr. generelle sagers møde den 8. juni 2006 Punkt nr. 4 Dokumentnr. 5432/06 SYGESIKRINGENS FORHANDLINGSUDVALG DANSKE FYSIOTERAPEUTER AFTALE MELLEM SYGESIKRINGENS

Læs mere

Referat fra regionsbestyrelsesmøde d.6.3.2008

Referat fra regionsbestyrelsesmøde d.6.3.2008 Referat fra regionsbestyrelsesmøde d.6.3.2008 Til stede: Tina Frank, Carsten B. Jensen, Kirsten Møller Hansen, Nina Pedersen, Caroline Wichmann, Jytte Leschly, Kirsten Ægidius, Mette Krarup, Jesper Abildtrup,

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 29. januar 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 29. januar 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 29. januar 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2015 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Rekruttering af

Læs mere

AFTALE OM. Kompetenceudvikling

AFTALE OM. Kompetenceudvikling AFTALE OM Kompetenceudvikling 2005 Amtsrådsforeningen KL Københavns Kommune Frederiksberg Kommune Sundhedskartellet AFTALE om Kompetenceudvikling 2005 med Sundhedskartellets kommentarer Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 23. november 2007.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 23. november 2007. 5. december 2007 J.nr. 421.1 JPC/EH Referat af hovedbestyrelsesmøde den 23. november 2007. Til stede: Johnny Kuhr Birgitte F. Kure Lene Christoffersen Charlotte Fleischer Carsten B. Jensen Tina Lambrecht

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 25. og 26. AUGUST 2010

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 25. og 26. AUGUST 2010 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 25. og 26. AUGUST 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der forelægger referat til underskrift fra HBM 18.05.10 & HBM 10.06.10 2. Mødeaktivitet

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT

KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT for Sundhedsudvalgets møde den 8. februar 2007 Kl. 16.30 Mødelokale 2 v. Kultur og Fritid Tilgår pressen Fraværende: Side 1 Indholdsfortegnelse: 1. Konstituering af Sundhedsudvalget

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Indkaldelse. HB-møde d. 26. juni Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Indkaldelse. HB-møde d. 26. juni Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Indkaldelse HB-møde d. 26. juni 2013 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM d. 14. maj 2013 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2014 2.2 Samarbejde mellem

Læs mere

UDVALGSREFERAT. Sidste punkt er indstillinger til DFs hovedbestyrelse (fast punkt). Kirsten Ægidius bød velkommen.

UDVALGSREFERAT. Sidste punkt er indstillinger til DFs hovedbestyrelse (fast punkt). Kirsten Ægidius bød velkommen. UDVALGSREFERAT Referat af møde i TR-rådet den 1/09/2009 (møde 3/2009) J.nr. 4461 Dato for udarbejdelse: 29.september 09 Fulde navn: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Sussi

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 8. december 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 8. december 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 8. december 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM oktober 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Behandling af

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 20. januar 2011

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 20. januar 2011 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 20. januar 2011 Dagsorden 1. Referat til underskrift Der forelægger referat til underskrift fra HBM 09.12.10 2. Sager til diskussion/beslutning

Læs mere

30.01 2012 kl. 13 17.30

30.01 2012 kl. 13 17.30 Referat Referat af møde i: Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark Dato for møde: 30.01 2012 kl. 13 17.30 For referat: Dato for udarbejdelse: Esther Skovhus 19.02 2012 Deltagere: Helene Benfeldt, Zanny Bowley,

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. april 2018

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. april 2018 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. april 2018 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat af HBM marts 2018 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag 2.2

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

Forberedelsesudvalget. UNDERUDVALG VEDR. SUNDHED Tirsdag den 29. august 2006 Kl Amtsgården i Hillerød, mødelokale 23 Møde nr. 4.

Forberedelsesudvalget. UNDERUDVALG VEDR. SUNDHED Tirsdag den 29. august 2006 Kl Amtsgården i Hillerød, mødelokale 23 Møde nr. 4. B E S L U T N I N G E R REGION HOVEDSTADEN Forberedelsesudvalget UNDERUDVALG VEDR. SUNDHED Tirsdag den 29. august 2006 Kl. 17.00 Amtsgården i Hillerød, mødelokale 23 Møde nr. 4 Medlemmer: Vibeke Rosdahl

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 15. marts 2007

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 15. marts 2007 HBM/15/3/2007 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 15. marts 2007 3. april 2007 J.nr. 421.1 UH Til stede: Johnny Kuhr Birgitte F. Kure Lene Christoffersen Charlotte Fleischer Tina Frank Lise Hansen Eva

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 14. juni 2011

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 14. juni 2011 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsesmøde 14. juni. 2011 For referat: Dato for udarbejdelse: Janus Pill Christensen 15. juni 2011 Deltagere: Johnny Kuhr, Lise Hansen, Tina Lambrecht,

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 14. december 2012. L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 4.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 14. december 2012. L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 4. Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 14. december 2012 Dato for udarbejdelse: 4. december 2013 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Pernille Hoppe, Lisbet Jensen,

Læs mere

HB-mødeindkaldelse. Dagsorden. 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

HB-mødeindkaldelse. Dagsorden. 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering HB-mødeindkaldelse Tirsdag d. 19. maj 2015 Dagsorden 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Nykredit - afkast og muligheder for alternative investeringer 2.2 Næste

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM september 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag

Læs mere

Vedr.: KTO's høringssvar på udkast til lovgivning om udmøntning af strukturreformen på skatteområdet

Vedr.: KTO's høringssvar på udkast til lovgivning om udmøntning af strukturreformen på skatteområdet Skatteministeriet Nicolai Eigtveds Gade 28 1402 København K. J.nr.: 9.02.02.1 9. november 2004 Vedr.: KTO's høringssvar på udkast til lovgivning om udmøntning af strukturreformen på skatteområdet Indledning

Læs mere

Mødereferat. Referat af møde for Kontaktpersoner den 20-04-2010. For referat: Stefan Kragh. Dato for udarbejdelse: 1-05-2010

Mødereferat. Referat af møde for Kontaktpersoner den 20-04-2010. For referat: Stefan Kragh. Dato for udarbejdelse: 1-05-2010 Mødereferat Referat af møde for Kontaktpersoner den 20-04-2010 Dato for udarbejdelse: 1-05-2010 l For referat: Stefan Kragh Deltagere: Jørn Mortensen, Anne Marie Jensen, Jane Kiss, Stefan Kragh. Afbud:

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 15. april 2010.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 15. april 2010. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 15. april 2010. 6. maj 2010 J.nr. 421.1 JK/jpc Til stede: Afbud: Johnny Kuhr Lise Hansen (pkt. 3.1, 3.2, 3.3 & 3.5) Tina Lambrecht Brian Errebo-Jensen Tine Nielsen Solvejg

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 16. juni 2008.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 16. juni 2008. 3. juli 2008 J.nr. 421.1 JD/JPC Referat af hovedbestyrelsesmøde den 16. juni 2008. Til stede: Afbud: Johnny Kuhr Birgitte F. Kure Lene Christoffersen Brian Errebo-Jensen Tina Lambrecht Tina Frank (deltog

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2012 BILAG 8

REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2012 BILAG 8 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2012 BILAG 8 AD DAGSORDENENS PUNKT 4 b FORSLAG TIL BESLUTNING Forslag nr. 1: Faglige selskaber bilag 2. Fremsat af hovedbestyrelsen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Læs mere

Krav 5. Sundhedskoordinationsudvalget Kommunal/regionale politiske styregrupper

Krav 5. Sundhedskoordinationsudvalget Kommunal/regionale politiske styregrupper Krav 5. Hvordan parterne følger op på aftalen. Der er indgået følgende aftaler om organisering af opfølgningen af sundhedsaftalerne. Målsætningen er en sammenhængende opgavefordeling mellem de involverede

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 14. april 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 14. april 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 14. april 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM marts 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2016:

Læs mere

HBM/4/2/2003 1. 12. februar 2003 J.nr. 411.10 ULA. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 4. februar 2003.

HBM/4/2/2003 1. 12. februar 2003 J.nr. 411.10 ULA. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 4. februar 2003. HBM/4/2/2003 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 4. februar 2003. 12. februar 2003 J.nr. 411.10 ULA Til stede: Suppleanter: Fraværende med afbud: Fra sekretariatet: Johnny Kuhr Brian Errebo-Jensen (

Læs mere

Referat af dagsorden:

Referat af dagsorden: Referat af afdelingsbestyrelsesmød torsdag den 20. september 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Karen Munk Andersen, Tina Groth, Lotte Christensen, Kim Barslund, Ellen Christiansen, Jytte Kristiansen,

Læs mere

Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Lone Guldbæk Kristensen, Kim Schousboe, Tine Nielsen (HB) og Karen Fischer-Nielsen (sekretariatet)

Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Lone Guldbæk Kristensen, Kim Schousboe, Tine Nielsen (HB) og Karen Fischer-Nielsen (sekretariatet) Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 19. marts 2019 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Fischer-Nielsen 1. april 2019 Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Lone Guldbæk Kristensen,

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde Start: mandag den 19. januar 2009 kl. 14-19.

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 1.april 2009.

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 1.april 2009. Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 1.april 2009. Tilstede: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Merethe Fehrend, Lars Nielsen, Dorthea Stubbe Østergaard, Mette Johansen(til kl. 12.00), Jytte Wagner(til

Læs mere

Bekendtgørelse om sundhedskoordinationsudvalg og sundhedsaftaler

Bekendtgørelse om sundhedskoordinationsudvalg og sundhedsaftaler Bekendtgørelse nr. 0 Bekendtgørelse om sundhedskoordinationsudvalg og sundhedsaftaler I medfør af 204, stk. 2, og 205, stk. 2, i sundhedsloven, jf. lov nr. 546 af 24. juni 2005, fastsættes: 1. Regionsrådet

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 25. - 26. august 2010.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 25. - 26. august 2010. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 25. - 26. august 2010. 6. september 2010 J.nr. 421.1 JF/jpc Til stede: Afbud: Johnny Kuhr Lise Hansen Tina Lambrecht Brian Errebo-Jensen Tine Nielsen Tina Frank Solvejg

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 4. februar 2009.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 4. februar 2009. 17. februar 2009 J.nr. 421.1 JD/jpc Referat af hovedbestyrelsesmøde den 4. februar 2009. Til stede: Johnny Kuhr (deltog ikke under pkt. 3.6, 3.7, 4.1) Tine Nielsen (deltog ikke under pkt. 3.5, 3.6, 3.7,

Læs mere

REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008

REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008 REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008 Dagsorden punkter: 1. Evaluering af generalforsamlingen 2. Mål og fokus områder for 2008 Herunder følgende indsatsområder nævnt på generalforsamlingen

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2015

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2015 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2015 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2015 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Holdningspapir vedr.

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. Tid: Torsdag d. 21. juni 2012 (kl. 9.

Hovedbestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. Tid: Torsdag d. 21. juni 2012 (kl. 9. Hovedbestyrelsesmøde Tid: Torsdag d. 21. juni 2012 (kl. 9.15-17) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift

Læs mere

Afbud: Det blev besluttet, at fastholde alle specialerapportens anbefalinger for så vidt angår specialerne inden for fysioterapi.

Afbud: Det blev besluttet, at fastholde alle specialerapportens anbefalinger for så vidt angår specialerne inden for fysioterapi. Referat af bestyrelsesseminariet i Dansk Selskab for Fysioterapi Dato for møde: 25.-27 februar 2016 For referat: Janus Pill Christensen Sted: Severinkursuscenter Deltagere: Martin B. Josefsen, Bente Andersen,

Læs mere

HBM/21/6/2004 1. 13. juli 2004 J.nr. 4212 ULA. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 21. juni 2004.

HBM/21/6/2004 1. 13. juli 2004 J.nr. 4212 ULA. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 21. juni 2004. HBM/21/6/2004 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 21. juni 2004. 13. juli 2004 J.nr. 4212 ULA Til stede: Fra sekretariatet: Johnny Kuhr Birgitte Kure Vibeke Laumann Solvejg Pedersen Lena Olsen Lise Hansen

Læs mere

13. november 2008 J.nr JD/VV (rettet )

13. november 2008 J.nr JD/VV (rettet ) 13. november 2008 J.nr. 421.1 JD/VV (rettet 28.11.2008) Referat af hovedbestyrelsesmøde den 16. oktober 2008. Til stede: Afbud: Johnny Kuhr Birgitte F. Kure Lene Christoffersen Brian Errebo-Jensen Tina

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 04.12.06 kl. 18.30 i Job- og Erhvervsservice 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Præsentationsrunde...3 2. Godkendelse af forretningsorden...4

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Godkendt Referat fra HB-mødet den 1. oktober 2009

Godkendt Referat fra HB-mødet den 1. oktober 2009 Til Hovedbestyrelsen 02-11-2009 09-0331/LE Godkendt Referat fra HB-mødet den 1. oktober 2009 Til stede: Susanne Engstrøm, formand, Christina Durinck, næstformand, Bente Bøhm (Region Hovedstaden), Susanne

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde den 21. april

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde den 21. april Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde den 21. april Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat til drøftelse og herefter underskrift fra HBM 11/03/09 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

K O N K L U S I O N E R REGION HOVEDSTADEN Regionsrådet

K O N K L U S I O N E R REGION HOVEDSTADEN Regionsrådet K O N K L U S I O N E R REGION HOVEDSTADEN Regionsrådet UNDERUDVALGET FOR SUNDHED Torsdag den 20. september 2007 Kl. 18.00 21.00 Regionsgården i Hillerød, mødelokale H4 Møde nr. 7 Medlemmer: Vibeke Rosdahl

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 22/6-09 kl. 9.30 17.30. Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K, Lokale: A19 Deltagere: Tine Nielsen, Jes Mogensen, Lene Banke, Solvejg Pedersen,

Læs mere

Til: Repræsentantskabet. Sektion for arbejdsgivere og Sektion for ansatte og lejere

Til: Repræsentantskabet. Sektion for arbejdsgivere og Sektion for ansatte og lejere Notat Danske Fysioterapeuter Til: Repræsentantskabet Bilag 6B Sektion for arbejdsgivere og Sektion for ansatte og lejere Dato: 14. oktober 2017 Med henblik på entydigt, kollektivt og uvildigt at kunne

Læs mere