Tilladelsen er givet på grundlag af oplysningerne i landzoneansøgning af dato samt detailprojekt af dato

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilladelsen er givet på grundlag af oplysningerne i landzoneansøgning af dato samt detailprojekt af dato"

Transkript

1 Miljø og Teknik Byg og Brand Laksetorvet 8900 Randers C Telefon planteam@randers.dk / P Landzonetilladelse Vandmiljø Randers har fået landzonetilladelse til klimatilpasning og regnvandshåndtering i Storkeengen på matr.nr. 133a, 7000bø, 6bq, 6uc, 30f, 30e, 18a, 6ti, 6ua og 18co Vorup By, Vorup. Begrundelse og hjemmel Afgørelsen er truffet med hjemmel i Planlovens 35. Tilladelsen er givet på grundlag af oplysningerne i landzoneansøgning af dato samt detailprojekt af dato Der er kommet kommentarer i forbindelse med sagens naboorientering fra Banedanmark, som gør opmærksom på, at projektet skal udføres i overensstemmelse med Jernbaneloven. Der er i relation til projektet tilknyttet en Banedanmarkprojektleder, og der har løbende været en dialog omkring projektets udformning. Projektet omfatter anlæggelse af vådområder med bassiner til opmagasinering og rensning af regnvand, pumpestationer, etablering af et dige mod Gudenåen samt rekreative anlæg i Storkeengen. Det overordnede formål med projektet er at håndtere tag- og overfladevand fra det øvre Vorup og ned til udledning i Gudenåen for at forebygge oversvømmelser i byen og reducere udledningen af forurenende stoffer til Gudenåen og Randers Fjord. Projektet er udformet således, at Vandmiljø Randers kan håndtere tag- og overfladevand på forsvarlig vis i tilfælde af klimabetingede højvandshændelser i Gudenåen, skybrud eller et sammenfald af disse to fænomener. Projektet har også til formål at øge den rekreative udnyttelse af Storkeengen samt i videst mulig omfang at beskytte eksisterende natur og løfte naturkvaliteten i øvrigt. Hele Storkeengen ligger i landzone, og etablering af vådområder med tilhørende bassiner, diget, pumpestationer og rekreative anlæg kræver derfor landzonetilladelse. På nedenstående figur ses projektets udformning for den del, som ligger i landzone.

2 Fig.1 Områdets udformning I det efterfølgende vil alle anlæg, der kræver landzonetilladelse, blive gennemgået. De enkelte anlægs udformning beskrives nærmere i vedhæftet detailprojekt. Dige Der etableres et diget mod Gudenåen, som er ca. 270 m langt, dækker et areal på ca m2 og bliver ca. 3 m højt. Formålet med diget er at sikre Vorup Byområde og Storkeengen mod oversvømmelse af åvand i tilfælde af forhøjet vandstand i Gudenåen. Pumpestationer Der etableres to pumpestationer i forbindelse med projektet, en der skal sikre den ønskede vandstand i engene, når diget er etableret, og en der skal føre vandet til det centrale vådområde og samtidig sikre vandstanden tæt på husene. Pumpestationerne etableres under terræn, men forsynes med topluge lidt over terræn. Pumpestationerne etableres i sydsiden af fæstepunktet for diget og diget frem mod den blå bro. Rekreative anlæg Det indgår i projektet, at befolkningens adgang til og rekreative brug af området skal forbedres. Dette vil ske ved anlæg af stibroer boardwalks platforme og stisystemer, herunder på det nye dige, der vil danne stiforbindelse mellem den Blå Bro under jernbanen og Vorup Kær. Dertil omfatter projektet et landgangssted for sejlende ved diget. Samtlige anlæg udføres i naturlige materialer og farver, der tilpasses omgivelserne samt værn af tynde stålbalustre.

3 Boardwalk og plateauer (Rampen, Cirklen og Bjerget) udføres som ubehandlet træ, der gråner med tiden og falder i med naturen. Der kan anvendes stål til flader, der ikke er iøjnefaldende. Boardwalk Boardwalken er i princippet en træbro, der i en halvcirkelform forbinder det nye dige mod Gudenåen med det eksisterende jernbanedige mellem Storkeengen og Vorup. Boardwalken forbinder desuden de tre elementer Bjerget, Cirklen og Rampen og giver god mulighed for at opleve naturområdet Storkeengen. Bjerget, Cirklen og Rampen er alle tilknyttet boardwalken og er indbyrdes forbundet via denne. Boardwalken får en bredde på 1,5 m. Højden over terræn varierer, idet kreaturerne skal kunne passere under. Bjerget Bjerget vil fungere både som bro over vådområdet og som opholdsareal. Bjerget er en opholdsplatform, som etableres på det eksisterende banedige. Platformen får en størrelse på ca. 150 m2. På platformen etableres træplateauer til ophold og leg. Cirklen Cirklen anlægges som et skrånende opholdsplateau, hvor man i den lave ende kan tilgå vandet, og i den øvre del få udsigt over engen. Cirklen udgør i princippet et sving på boardwalken, hvor gangstien udvides med en skrånende del, hvor der er mulighed for færdsel og ophold på både den øvre og den nedre del. Rampen Rampen etableres i tilknytning til diget. Rampen er en landingsplads for sejlende samt en opholdsplatform for gående. Rampen starter ved diget i kote +3 og slutter i Gudenåen i kote +0,75. Trappe Der etableres en trappe på skråning i forbindelse med det vestlige stiforløb, hvor sti langs banen møder eksisterende dige mod vest. Stien udføres med ca. 25 trappetrin i en bredde på ca. 1,5 m. Stiforløb Der etableres stisystem igennem området som vist på vedhæftet situationsplan. Stierne etableres med stenmel i en bredde på ca. 1,5 m eller som træbeklædte stibroer, der hæves over terrænet. Broer I den eksisterende banedæmning, der forløber mellem Storkeengen og boligområdet Vorup, etableres 2 åbninger på en m strækning i diget, hvor skybrudsveje mv. kan forløbe. Over disse åbninger forbindes stien på jernbanediget med broer. Broerne skal have samme naturlige udtryk, som de øvrige rekreative anlæg i området. Den vestlige bro integreres med opholdsområdet Bjerget og udføres med værn på den ene side, mens broen mod øst etableres med værn på begge sider. Vådområde Der etableres tre vådområder i Storkeengen. Vådområderne designes efter designsystemet shallow march system, der har følgende fordeling af arealet:

4 Lavvandet vådområde, dybvandet vådområde, overgangszone, forbassin, mikrovandhuller og efterbassin. Bassinernes udformning og placering kan ses på nedenstående figur. Placering og indretning af vådområderne Arbejdspladser Arbejdspladserne placeres i byzone, og kræver dermed ikke landzonetilladelse. Overkørslerne til/fra arbejdspladserne ligger i landzone. Overkørslerne etableres med en bredde på ca. 6 m og et skråningsanlæg fra overkørslen til terræn på ca. a=2. Der udlægges kørerplader som køreunderlag. Terrænregulering Projektet vil medfører terrænregulering til etablering af diget, grøfteudvidelser, en række nye grøfter og overløb etableres, overkørsler fra arbejdspladsen til Storkeengen og vådområderne. Kommuneplan 2017 Området er omfattet af Kommuneplan 2017 ramme 1.01.R.4, der udlægger området til rekreative formål til offentlige fritidsformål, såsom bypark, grønt område og lignende. Lokalplan Området er omfattet af Lokalplan 232. Forvaltningen vurderer at klimatilpasningsprojektet i Storkeengen er i overensstemmelse med lokalplanens formål og principper, idet området fortsat vil blive anvendt til offentlige formål (jernbane og sti) og til offentligt rekreativt område som beskrevet i lokalplanens 2. Der er meddelt dispensation fra 3.2 Afvandingsgrøfternes gennemføring under dæmningen skal udføres således, at de i tilfælde af højvande kan lukkes, da der foretages 2 gennembrud af den eksisterende banedæmning på hver ca meters længde, hvor diget erstattes af broer, således at arealet under broen kan fungere som skybrudsveje.

5 Projektet kræver, at der er adgang til vedligeholdelse af bassiner fra jernbanestien på den nedlagte jernbanestrækning samt fra eksisterende sti til den blå bro. Der er meddelt dispensation fra 5.1: Adgangsvejen til engarealerne udlægges i 10 m s bredde i forlængelse af den offentlige vej Vænget. Vejen bliver den eneste fremtidige adgang til de nye parceller 1-4, som vist på kortbilag 2 Det er vurderet, at det ansøgte kan tillades i overensstemmelse med de hensyn, der skal varetages ved administrationen af planlovens landzonebestemmelser. Natura 2000-områder Projektområdet ligger udenfor EF-habitatområder og fuglebeskyttelsesområder. Nærmeste områder er den ydre del af Randers Fjord, som er en del af Natura 2000-område nr. 14, Aalborg Bugt, Randers Fjord og Mariager Fjord, der består af Habitatområde H14 og Fuglebeskyttelsesområde F2 og F15. På grund af en afstand på ca. 11 km til Natura 2000-området vil projektet ikke fysisk kunne påvirke naturtyper og arter på udpegningsgrundlaget for Natura 2000 området. Da projektet medfører en reduktion i tilførslen af næringssalte i forhold til nuværende forhold på ca. 360 kg fosfor/år, ca. 930 kg kvælstof/år (separatkloakeringen medfører en yderligere reduktion i udledningen på ca. 67 kg fosfor og 954 kg kvælstof) og ca kg organisk stof/år vil regnvandsbassinerne i forbindelse med andre lignende projekter få en positiv virkning på de naturtyper på udpegningsgrundlaget, som er følsomme overfor næringsstofbelastning. På baggrund af ovenstående vurderes det ansøgte hverken i sig selv, eller i forbindelse med andre planer og projekter, at få negativ effekt på de arter eller naturtyper, som Natura området er udpeget for at beskytte. Dyre- eller plantearter optaget på habitatdirektivets bilag IV I habitatdirektivets bilag IV er der opført en række dyre- og plantearter, som skal ydes streng beskyttelse overalt i deres naturlige udbredelsesområde, også uden for de udpegede Natura 2000-områder. For dyrearternes vedkommende indebærer dette, at yngle- og rasteområder ikke må beskadiges eller ødelægges. Der er ikke kortlagt bilag-iv plantearter i Randers Kommune, og det vurderes at være usandsynligt, at de kan forekomme inden for det ansøgte område. I Storkeengen vurderes det at følgende bilag IV-arter/grupper kan forekomme: Arter af flagermus Odder Grøn kølleguldsmed Padder som stor vandsalamander, løgfrø, og spidssnudet frø Flagermus yngler og raster især i bygninger og hule træer. Afhængigt af arten skal der desuden være søer, vandløb, skov eller anden naturtype i nærheden. Projektet ændrer ikke nævneværdigt på dette og vurderes derfor ikke at beskadige yngle- eller rasteområder endsige fourageringsmuligheder for flagermus.

6 Odderen forekommer udbredt langs Gudenåen og sikkert også i Storkeengen. Det vil den også fremover kunne gøre. Odderen yngler og raster i uforstyrrede rørskove og krat ved søer og åer med gode fiskebestande. Den er hovedsageligt følsom overfor forstyrrelser på ynglepladsen. Da projektet er meget bynært forventes Odderen ikke at yngle i projektområdet, hvorfor de øgede rekreative tiltag ikke forventes at forstyrre ynglende odder. Odderen vil fortsat kunne fouragere inden for dæmningen og raste i rørskov uden for dæmningen, hvor den økologiske funktionalitet vil være opretholdt med meget store fredelige områder, hvor odderen vil kunne raste og yngle uforstyrret. Det ansøgte forventes derfor ikke at påvirke artens yngle- og rasteområde negativt. Grøn kølleguldsmed. Den voksne guldsmed opholder sig hovedsageligt tæt på Gudenåen, hvor den yngler, men den kan dog træffes langs med vådområder og vandløb langt fra hovedvandløbet. Den voksne vil fortsat kunne opholde sig i projektområdet inden for dæmningen. Larverne er flerårige og lever i vandløbsbunden nedgravet i sand eller grus. Projektet får ingen effekt på vandløbsbunden i selve åen. Det ansøgte forventes derfor ikke at påvirke artens yngle- og rasteområde negativt. Løgfrø og Stor Vandsalamander lever i rene, solbeskinnede vandhuller uden fisk og Løgfrøen overvintrer i løs, sandet jord i nærheden. Arterne er især følsomme overfor påvirkning af ynglevandhullet og bl.a. beplantning, natlig støj og belysning indenfor et par hundrede meter fra vandhullet. Løgfrø og stor vandsalamander forventes ikke at være i Storkeengen, hvor det eksisterende vandhul er skygget og fuld af tagrør. Projektet forventes derfor ikke at påvirke artens yngle- og rasteområde negativt, men kan muligvis have en positiv effekt på disse arter. Spidssnudet frø er udbredt i hele Randers Kommune og yngler i vandhuller og er uden for yngletiden afhængig af, at der er fugtige naturområder nær vandhullet. Det vil der fortsat være efter anlæggelsen af regnvandsbassiner. Det ansøgte forventes derfor ikke at påvirke artens yngle- og rasteområde negativt. Samlet set vurderes anlægget dermed ikke at ville påvirke bilag IV-arter i væsentligt negativt omfang, ligesom projektet heller ikke vurderes at ødelægge yngle- og rasteområder for bilag IVarter. Vilkår Det forudsættes, at det søgte udføres som beskrevet i landzoneansøgning af dato samt detailprojekt af dato Tilladelsen forudsætter, at der opnås dispensation/tilladelse fra Naturbeskyttelseslovens 3 og 16, Kystbeskyttelseslovens 16, Miljøvurderingslovens 21, vandløbslovens 6, 16, (17), 21 og 47, Planlovens 19, Miljøbeskyttelseslovens 28 og landbrugslovens 7. Offentliggørelse og udnyttelse Afgørelsen vil blive offentliggjort på Randers Kommunes hjemmeside den Landzonetilladelsen må ikke udnyttes inden klagefristens udløb den Du vil straks få besked, hvis der modtages klage. I tilfælde af klage må tilladelsen ikke udnyttes før, sagen er afgjort i Planklagenævnet, med mindre nævnet bestemmer andet.

7 Hvis du ikke har hørt noget en uge efter klagefristens udløb, kan landzonetilladelsen udnyttes. Forældelse efter fem år Denne landzonetilladelse bortfalder fem år efter den er meddelt, hvis den ikke udnyttes, Jf. planlovens 56. Det bemærkes, at ejer er ansvarlig i forhold til eventuel strid med servitutter. Henvendelse om dette brev kan ske til undertegnede på planteam@randers.dk Med venlig hilsen Regitse Vammen Landinspektør

8 Klagevejledning Denne afgørelse kan påklages til Planklagenævnet i henhold til planlovens 58, stk. 1, nr. 1. Enhver med retlig interesse i sagens udfald er klageberettiget. Derudover er foreninger og organisationer, der har som hovedformål har beskyttelsen af natur og miljø eller varetagelsen af væsentlige brugerinteresser indenfor arealanvendelsen. Du klager via Klageportalen, som du finder på og Klagen sendes herefter gennem Klageportalen til Randers Kommune. Klagen skal være indgivet inden fire uger efter modtagelsen af denne afgørelse. Hvis afgørelsen er offentligt bekendtgjort, regnes klagefristen dog fra tidspunktet for bekendtgørelse. Klagen er indgivet, når den er tilgængelig for Randers Kommune i Klageportalen. Når du klager, skal du betale et gebyr på 900 kr. Virksomheder og organisationer skal betale et gebyr på kr. for behandling af eller genoptagelse af en klage. Du betaler gebyret med betalingskort på Klageportalen. En landzonetilladelse må ikke udnyttes inden klagefristens udløb. I tilfælde af klage må tilladelsen ikke udnyttes, før sagen er afgjort af Planklagenævnet, medmindre nævnet bestemmer andet. Hvis du vil indbringe sagen for domstolene, skal dette ske inden 6 måneder fra afgørelsens modtagelse. Fritagelse for brug af Klageportalen Hvis du ønsker at blive fritaget for at bruge Klageportalen, skal du sende en begrundet anmodning herom til Randers Kommune via planteam@randers.dk. Randers Kommune videresender anmodningen til Planklagenævnet, som beslutter, om du kan blive fritaget.

Tilladelsen er givet på grundlag af oplysningerne i din ansøgning af 24. februar 2016.

Tilladelsen er givet på grundlag af oplysningerne i din ansøgning af 24. februar 2016. Naturstyrelsen, Kronjylland Vasevej 7 8920 Randers NV Miljø og Teknik Plan Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 plan@randers.dk www.randers.dk 11-04-2016 / 01.03.03-P16-34-16 Landzonetilladelse

Læs mere

påvirke et Natura 2000-område væsentligt, beskadige yngle- eller rasteområder for dyrearter, der er optaget på EFhabitatdirektivets

påvirke et Natura 2000-område væsentligt, beskadige yngle- eller rasteområder for dyrearter, der er optaget på EFhabitatdirektivets 1 - Landzonetilladelse, hestebokse - Dalbyovervej 44, Hører til journalnummer: 01.03.03-P16-93-16 Miljø og Teknik Plan Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 plan@randers.dk www.randers.dk 19-07-2016

Læs mere

Der er ikke foretaget naboorientering i sagen, da det ansøgte er vurderet at være af underordnet betydning for naboerne.

Der er ikke foretaget naboorientering i sagen, da det ansøgte er vurderet at være af underordnet betydning for naboerne. Morten Vildrich Andersen Højbakken 2 8870 Langå Miljø og Teknik Byg og Brand Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 planteam@randers.dk www.randers.dk 21-02-2018 / 01.03.03-P19-202-17 Landzonetilladelse

Læs mere

Der er ikke foretaget naboorientering i sagen, da det ansøgte er vurderet at være af underordnet betydning for naboerne.

Der er ikke foretaget naboorientering i sagen, da det ansøgte er vurderet at være af underordnet betydning for naboerne. Udvikling, Miljø og Teknik Byg og Brand 0 Telefon +45 8915 1515 planteam@randers.dk www.randers.dk 04-07-2018 / 01.03.03-P19-53-18 Landzonetilladelse Du har fået landzonetilladelse til udstykning og opførelse

Læs mere

Landzonetilladelse / P

Landzonetilladelse / P Udvikling, Miljø og Teknik Byg 0 Telefon +45 8915 1515 planteam@randers.dk www.randers.dk 29-11-2018 / 01.03.03-P19-141-18 Landzonetilladelse Du har fået landzonetilladelse til at opføre daginstitution

Læs mere

Tilladelsen er givet på grundlag af oplysningerne i din ansøgning af 31. august 2016.

Tilladelsen er givet på grundlag af oplysningerne i din ansøgning af 31. august 2016. Miljø og Teknik Plan Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 plan@randers.dk www.randers.dk 08-09-2016 / 01.03.03-P16-107-16 Landzonetilladelse Du har fået landzonetilladelse til at etablering

Læs mere

Landzonetilladelse / P

Landzonetilladelse / P Udvikling, Miljø og Teknik Byg 0 Telefon +45 8915 1515 planteam@randers.dk www.randers.dk 05-12-2018 / 01.03.03-P19-92-18 Landzonetilladelse Du har fået landzonetilladelse til overførsel af 1,69 ha til

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation

Landzonetilladelse og dispensation Randers Kommune Laksetorvet 1 8900 Randers C Udvikling, Miljø og Teknik Byg 0 Telefon +45 8915 1515 planteam@randers.dk www.randers.dk 17-10-2018 / 01.03.03-P19-61-18 Landzonetilladelse og dispensation

Læs mere

Der er ikke foretaget naboorientering i sagen, da det ansøgte er vurderet at være af underordnet betydning for naboerne.

Der er ikke foretaget naboorientering i sagen, da det ansøgte er vurderet at være af underordnet betydning for naboerne. Udvikling, Miljø og Teknik Byg Telefon +45 8915 1515 planteam@randers.dk www.randers.dk 30-11-2018 / 01.03.03-P19-152-18 Landzonetilladelse I har fået landzonetilladelse til at montere et 6 meter langt

Læs mere

Landzonetilladelse. Peter Engelbrekt Knøss Udsigten Randers SØ / P

Landzonetilladelse. Peter Engelbrekt Knøss Udsigten Randers SØ / P Peter Engelbrekt Knøss Udsigten 11 8960 Randers SØ Miljø og Teknik Plan Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 plan@randers.dk www.randers.dk 01-09-2016 / 01.03.03-P16-38-16 Landzonetilladelse

Læs mere

Du har fået landzonetilladelse til at opføre garage på 216 m² på matr. nr. 13D Jebjerg By, Ørum beliggende Hammelvej 148, 8870 Langå.

Du har fået landzonetilladelse til at opføre garage på 216 m² på matr. nr. 13D Jebjerg By, Ørum beliggende Hammelvej 148, 8870 Langå. 1 - Landzonetilladelse garage - Hammelvej 148, 8870 La Hører til journalnummer: 01.03.03-P16-58-16 Daniel Damgaard Kristensen Lærkevej 6 8870 Langå Miljø og Teknik Plan Laksetorvet 8900 Randers C Telefon

Læs mere

Tilladelsen er givet på grundlag af oplysningerne i din ansøgning af 21. september 2017.

Tilladelsen er givet på grundlag af oplysningerne i din ansøgning af 21. september 2017. 1 - landzonetilladelse Fårupvej 12, 8990 Fårup Hører til journalnummer: 01.03.03-P19-155-17 NØRBÆK EFTERSKOLE Fårupvej 12 8990 Fårup Miljø og Teknik Byg og Brand Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45

Læs mere

Tilladelsen er givet på grundlag af oplysningerne i din ansøgning af 9. december 2015 og 13. april 2016.

Tilladelsen er givet på grundlag af oplysningerne i din ansøgning af 9. december 2015 og 13. april 2016. Miljø og Teknik Plan Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 plan@randers.dk www.randers.dk 21-04-2016 / 01.03.03-P16-115-15 Landzonetilladelse Du har fået landzonetilladelse til etablering af

Læs mere

retableringsplan for matr.nr. 5ao Tebbestrup By, Haslund af 27. november 2017 se

retableringsplan for matr.nr. 5ao Tebbestrup By, Haslund af 27. november 2017 se Udvikling, Miljø og Teknik Byg 0 Telefon +45 8915 1515 planteam@randers.dk www.randers.dk 29-10-2018 / 01.03.03-P19-103-17 Landzonetilladelse Du har fået landzonetilladelse til terrænregulering til slutregulering

Læs mere

Landzonetilladelse til opsætning af 36m høj gittermast og teknikskab

Landzonetilladelse til opsætning af 36m høj gittermast og teknikskab Miljø og Teknik Plan Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 plan@randers.dk www.randers.dk 10-08-2016 / 01.03.03-P19-4-16 Landzonetilladelse til opsætning af 36m høj gittermast og teknikskab

Læs mere

Du har fået landzonetilladelse til at etablere 3 legeområder på matr. nr. 1F Harridslev By, Harridslev beliggende Skolevænget 1A, 8930 Randers NØ.

Du har fået landzonetilladelse til at etablere 3 legeområder på matr. nr. 1F Harridslev By, Harridslev beliggende Skolevænget 1A, 8930 Randers NØ. KOMPAN DANMARK A/S C.F. Tietgens Boulevard 32 C 5220 Odense SØ Miljø og Teknik Plan Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 plan@randers.dk www.randers.dk 03-05-2016 / 01.03.03-P16-72-16 Landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse. DJURSLAND LANDBOFORENING Føllevej Rønde / P

Landzonetilladelse. DJURSLAND LANDBOFORENING Føllevej Rønde / P DJURSLAND LANDBOFORENING Føllevej 5 8410 Rønde Miljø og Teknik Plan Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 plan@randers.dk www.randers.dk 05-10-2016 / 01.03.03-P19-13-16 Landzonetilladelse Du

Læs mere

Landzonetilladelse. Randers Kommune Laksetorvet / P

Landzonetilladelse. Randers Kommune Laksetorvet / P 1 - Landzonetilladelse sø - Oust Møllevej 11, 8920 Ran Hører til journalnummer: 01.03.03-P19-43-16 Randers Kommune Laksetorvet 1 8900 Randers C Miljø og Teknik Plan Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45

Læs mere

Du har fået landzonetilladelse til lovliggørelse af 11 skydetekniske anlæg på matr. nr. 4ay Langå By, Langå beliggende Randersvej 50E, 8870 Langå.

Du har fået landzonetilladelse til lovliggørelse af 11 skydetekniske anlæg på matr. nr. 4ay Langå By, Langå beliggende Randersvej 50E, 8870 Langå. Miljø og Teknik Byg og Brand Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 planteam@randers.dk www.randers.dk 06-06-2018 / 01.03.03-P19-15-17 Landzonetilladelse Du har fået landzonetilladelse til lovliggørelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Torben Jensen Frank Gl. Viborgvej Randers NV / P

Landzonetilladelse. Torben Jensen Frank Gl. Viborgvej Randers NV / P Torben Jensen Frank Gl. Viborgvej 310 8920 Randers NV Miljø og Teknik Plan Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 plan@randers.dk www.randers.dk 06-09-2016 / 01.03.03-P19-16-16 Landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Naturstyrelsen, Kronjylland Vasevej Randers NV / P

Landzonetilladelse. Naturstyrelsen, Kronjylland Vasevej Randers NV / P Naturstyrelsen, Kronjylland Vasevej 7 8920 Randers NV Miljø og Teknik Plan Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 plan@randers.dk www.randers.dk 05-10-2016 / 01.03.03-P19-19-16 Landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra 6 i Lokalplan nr. 307

Landzonetilladelse og dispensation fra 6 i Lokalplan nr. 307 Randers Golfklub Himmelbovej 22 8920 Randers NV Miljø og Teknik Byg og Brand Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 planteam@randers.dk www.randers.dk 03-05-2017 / 01.03.03-P16-178-15 Landzonetilladelse

Læs mere

Luftfoto visende arealet der udstykkes, matr. nr. 5l Jennum By, Spentrup med rød signatur

Luftfoto visende arealet der udstykkes, matr. nr. 5l Jennum By, Spentrup med rød signatur Udvikling Miljø og Teknik Byg Telefon +45 8915 1515 planteam@randers.dk www.randers.dk 17-07-2019 / 01.03.03-P19-30-19 Landzonetilladelse Du har fået landzonetilladelse til at udstykke/ændre anvendelse

Læs mere

Tilladelsen er givet på grundlag af oplysningerne i din ansøgning af 18. februar og 21. april 2016.

Tilladelsen er givet på grundlag af oplysningerne i din ansøgning af 18. februar og 21. april 2016. JD BYG ENTREPRISE ApS Søndergade 27 8740 Brædstrup Miljø og Teknik Plan Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 plan@randers.dk www.randers.dk 19-04-2016 / 01.03.03-P16-31-16 Landzonetilladelse

Læs mere

Tilladelsen er givet på grundlag af oplysningerne i din ansøgning af med revideret tegningsmateriale af

Tilladelsen er givet på grundlag af oplysningerne i din ansøgning af med revideret tegningsmateriale af 1 - Landzonetilladelse til maskinhus Hørningvej 20, 89 Hører til journalnummer: 01.03.03-P16-158-15 Jørgen Thunbo Christensen Hørningvej 20 8960 Randers SØ Miljø og Teknik Plan Laksetorvet 8900 Randers

Læs mere

Der er kommet kommentarer i forbindelse med sagens naboorientering.

Der er kommet kommentarer i forbindelse med sagens naboorientering. Signatur Arkitekter Messingvej 6 8940 Randers SV Miljø og Teknik Byg og Brand Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 planteam@randers.dk www.randers.dk 19-04-2017 / 01.03.03-P19-35-17 Landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Tom Skjøtt Holmberg Gunnerupvej Randers SØ / P

Landzonetilladelse. Tom Skjøtt Holmberg Gunnerupvej Randers SØ / P Tom Skjøtt Holmberg Gunnerupvej 3 8960 Randers SØ Miljø og Teknik Plan Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 plan@randers.dk www.randers.dk 31-05-2016 / 01.03.03-P16-13-16 Landzonetilladelse

Læs mere

Dispensation og Landzonetilladelse til adgangsvej til pumpestation

Dispensation og Landzonetilladelse til adgangsvej til pumpestation 0 Udvikling, Miljø og Teknik Miljø Natur og Landbrug Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 1515 Direkte 8915 1657 soren.karmark.obel@randers.dk www.randers.dk 07-08-2019 / 01.05.08-P25-5-19 Dispensation

Læs mere

Dispensation og tilladelse til Placering af skulptur i Gudenåen

Dispensation og tilladelse til Placering af skulptur i Gudenåen Randers Kommune Att. Helga Hjerrild Helga.hjerrild@randers.dk Miljø og Teknik Miljø natur og landbrug Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 8915 1657 soren.karmark.obel@randers.dk www.randers.dk

Læs mere

Ansøgers oplysninger Dispensationen er givet på grundlag af oplysningerne i ansøgningen af 11. februar 2018.

Ansøgers oplysninger Dispensationen er givet på grundlag af oplysningerne i ansøgningen af 11. februar 2018. Randers Roklub, Fjordgade 20 8900 Randers V/ Poul Chr. Andersen pcandersen@private.dk Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 1686 hwl@randers.dk www.randers.dk

Læs mere

Lovbekendtgørelse om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter nr

Lovbekendtgørelse om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter nr DANISH STEVEDORE HOLDING A/S Tronholmen 49 8960 Randers SØ Udvikling, Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151746 ehk@randers.dk www.randers.dk 04-10-2018

Læs mere

Du har fået landzonetilladelse til at opførelse af maskinhal på 968 m² på matr. nr. 8b Linde By, Linde beliggende Lindegårdsvej 40, 8981 Spentrup.

Du har fået landzonetilladelse til at opførelse af maskinhal på 968 m² på matr. nr. 8b Linde By, Linde beliggende Lindegårdsvej 40, 8981 Spentrup. Mogens Andreasen Lindegårdsvej 40 8981 Spentrup Miljø og Teknik Plan Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 plan@randers.dk www.randers.dk 04-05-2016 / 01.03.03-P16-44-16 Landzonetilladelse Du

Læs mere

GÅRDEJER VAGN RASMUSSEN Hørningvej Randers SØ / P

GÅRDEJER VAGN RASMUSSEN Hørningvej Randers SØ / P 1 - Afgørelse om etablering af fodersilo Hører til journalnummer: 09.17.24-P19-6-16 GÅRDEJER VAGN RASMUSSEN Hørningvej 18 8960 Randers SØ Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Heede Consult Aps Østergade 1Y, 1. sal, dør 3 3600 Frederikssund Att.: Ove Heede KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Camilla

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation til udstykning af beboelsesejendom og opførelse af bolig ved Fussing Sø

Landzonetilladelse og dispensation til udstykning af beboelsesejendom og opførelse af bolig ved Fussing Sø Udvikling, Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 8915 1657 soren.karmark.obel@randers.dk www.randers.dk 04-04-2019 / 01.05.02-P25-3-19 Landzonetilladelse

Læs mere

Keld Arne Nielsen Ejstrupvej Hampen. 7. november Godkendelse af anmeldelse af rydning af skov

Keld Arne Nielsen Ejstrupvej Hampen. 7. november Godkendelse af anmeldelse af rydning af skov Keld Arne Nielsen Ejstrupvej 18 7362 Hampen 7. november 2018 Godkendelse af anmeldelse af rydning af skov Ikast-Brande Kommune har den 11. oktober 2018 modtaget en henvendelse om, at du ønsker at rydde

Læs mere

John Dahl Knudsen Rørsangervej Odder

John Dahl Knudsen Rørsangervej Odder John Dahl Knudsen Rørsangervej 4 8300 Odder Teknik & Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Lovliggørende dispensation til byggeri indenfor åbeskyttelseslinjen Der meddeles hermed efterfølgende dispensation fra

Læs mere

3. Ved gentableringen af diget, skal jordarbejdet ske fra vestsiden, således at der ikke køres unødvendigt i den østfor liggende strandeng.

3. Ved gentableringen af diget, skal jordarbejdet ske fra vestsiden, således at der ikke køres unødvendigt i den østfor liggende strandeng. Anders Holm Lilliensborgvej 40 Gylling 8300 Odder Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Henrik Søgaard Larsen Mail: hsl@niras.dk Landzonetilladelse til etablering af jordvold matr. nr. 36, Gylling By, Gylling

Læs mere

Landzonetilladelse. HusCompagniet MidtNord - Aarhus Bredskiftevej Aarhus V / P

Landzonetilladelse. HusCompagniet MidtNord - Aarhus Bredskiftevej Aarhus V / P 1 - Landzonetilladelse bolig - Tjærbyvej 100, 8930 Ran HusCompagniet MidtNord - Aarhus Bredskiftevej 20 8210 Aarhus V Miljø og Teknik Plan Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 plan@randers.dk

Læs mere

Landzonetilladelse til udstykning af ca. 12,8 ha med henblik på senere byudvikling

Landzonetilladelse til udstykning af ca. 12,8 ha med henblik på senere byudvikling Skovgaard Landinspektører Att.: att. Kell Skovgaard Sendes på mail til ks@skovgaard.as 24. september 2018 - Sagsnr. 18/21709 - Løbenr. 230564/18 Landzonetilladelse til udstykning af ca. 12,8 ha med henblik

Læs mere

Afgørelse Landzonetilladelse til nyt enfamiliehus, erstatter eksisterende, ny placering, Grædstrupvej 56, 8740 Brædstrup

Afgørelse Landzonetilladelse til nyt enfamiliehus, erstatter eksisterende, ny placering, Grædstrupvej 56, 8740 Brædstrup Horsens Kommune Rådhustorvet 4, 8700 Horsens Tom Jensen Grædstrupvej 54 8740 Brædstrup Byggesag Sagsbehandler: Hanne Lind Direkte: 76292572 Mobil: 7629 2572 Afgørelse Landzonetilladelse til nyt enfamiliehus,

Læs mere

Afdeling: Plan Dato: 21. oktober 2019 Reference: Tine Lysdahl Sørensen Tlf. direkte: Journalnr.

Afdeling: Plan Dato: 21. oktober 2019 Reference: Tine Lysdahl Sørensen   Tlf. direkte: Journalnr. Afdeling: Plan Dato: 21. oktober 2019 Reference: Tine Lysdahl Sørensen E-mail: tlys@norddjurs.dk Tlf. direkte: 8959 4050 Journalnr.: 19/14787 Landzonetilladelse Norddjurs Kommune meddeler hermed landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Vestegnens Boligadministration Darup Mosevej 3 4000 Roskilde Att.: Torben Hansen KOPI Landzonetilladelse Planloven Lejre Kommune Center for Teknik & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk

Læs mere

Retningslinje for Ørskov Bæk, Hovedgård Retningslinje for Ørskov Bæk, Hovedgård

Retningslinje for Ørskov Bæk, Hovedgård Retningslinje for Ørskov Bæk, Hovedgård 13 2013 Retningslinje for Ørskov Bæk, Hovedgård Retningslinje for Ørskov Bæk, Hovedgård Status Kladde KOMPLAN_ID 1486324 Tillæg nummer 13 2013 Plannavn Gælder for hele kommunen? Formål Retningslinje for

Læs mere

Ridecenter i Vestbirk Ridecenter i Vestbirk

Ridecenter i Vestbirk Ridecenter i Vestbirk 2013 18 Ridecenter i Vestbirk Ridecenter i Vestbirk id 1486324 Tillæg nummer 18 2013 Plannavn Gælder for hele kommunen? Formål Ridecenter i Vestbirk Nej Formålet med kommuneplantillægget er at give mulighed

Læs mere

Ib Øgaard Pedersen Lundevej 33D 8300 Odder. Sendt via Sags Id

Ib Øgaard Pedersen Lundevej 33D 8300 Odder. Sendt via Sags Id Ib Øgaard Pedersen Lundevej 33D 8300 Odder Teknik & Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Sendt via E-mail: ib.oegaard@smilepost.dk Dispensation fra åbeskyttelseslinjen til opførelse af dobbeltcarport Odder Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af stålhal og bålhytte/shelter på Hylkedalvej 43A, 6000 Kolding

Landzonetilladelse til opførelse af stålhal og bålhytte/shelter på Hylkedalvej 43A, 6000 Kolding Ansøger 30. april 2019 - Sagsnr. 18/36558 - Løbenr. 33135/19 Landzonetilladelse til opførelse af stålhal og bålhytte/shelter på Hylkedalvej 43A, 6000 Kolding Kolding Kommune har den 5. december 2018 modtaget

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Poul Erik Christensen Jenslev Gade 4 4070 Kirke-Hyllinge Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Birgitte Uhrbrand Tlf. direkte: 4646

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Jens Bengtsson Smedevænget 3 4330 Hvalsø Afgørelse sendt pr. mail KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Maya Aller Tlf. direkte:

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Thomas Hansen E.H. Stål ApS Niels Frederiksensvej 5 4000 Roskilde KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Maya Aller Tlf. direkte:

Læs mere

Ejer, myndigheder, foreninger. Se landzonetilladelsens vilkår på side2.

Ejer, myndigheder, foreninger. Se landzonetilladelsens vilkår på side2. Ejer, myndigheder, foreninger Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Alicja Jolanta Sørensen Direkte 7257 7637 cjs@jammerbugt.dk

Læs mere

Etablering og udvidelse af søer og regnvandsbassiner i landzone kræver en tilladelse efter planloven.

Etablering og udvidelse af søer og regnvandsbassiner i landzone kræver en tilladelse efter planloven. Viborgvej 303 Korsbakken 7840 Højslev 20. december 2018 Landzonetilladelse til etablering af sø Skive Kommune har modtaget ansøgning fra ejer af ejendommen Viborgvej 303, 7840 Højslev, om tilladelse til

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Bent Jørgensen Bentsensvej 18 4330 Hvalsø KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Maya Aller Tlf. direkte: 4646 4939 E-mail: mhqa@lejre.dk

Læs mere

Søen placeres som angivet på figur 1 med en afstand på mindst 2 meter til skel og med et areal på op til ca. 650 m 2.

Søen placeres som angivet på figur 1 med en afstand på mindst 2 meter til skel og med et areal på op til ca. 650 m 2. Til Jens Jørgen Abildskov, Fredskovvej 10, 5883 Oure Sendt med email: abildskov@vetnet.dk Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Fax. +4562228810 arne.bruun@svendborg.dk

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Ingeniørfirmaet LN Rådgivning Bellisvej 6 4750 Lundby At: Leif Nygaard KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Camilla Højrup

Læs mere

Vedr. Smedebakken 1, 8400 Ebeltoft - Landzonetilladelse til at opføre en m² stor kold hal

Vedr. Smedebakken 1, 8400 Ebeltoft - Landzonetilladelse til at opføre en m² stor kold hal Arkitekt m.a.a. Kurt Birk Lindhøjvej 10, Begtrup 8420 Knebel Vedr. Smedebakken 1, 8400 Ebeltoft - Landzonetilladelse til at opføre en 1.100 m² stor kold hal 06-01-2011 Sagsnr. 10/24917 Kontaktperson: Der

Læs mere

Landzonetilladelse til udstykning til ændret anvendelse fra landbrug til vindmølledrift

Landzonetilladelse til udstykning til ændret anvendelse fra landbrug til vindmølledrift Landinspektørfirmaet LE34 A/S Att.: Pia Hove Industrivej 53 7620 Lemvig e-mail: Phg@le34.dk 31. august 2018 - Sagsnr. 18/19988 - Løbenr. 210278/18 Landzonetilladelse til udstykning til ændret anvendelse

Læs mere

Tillæg 27 til kommuneplan Stevnstrup Fritids- og Idrætsanlæg

Tillæg 27 til kommuneplan Stevnstrup Fritids- og Idrætsanlæg Tillæg 27 til kommuneplan 2017 - Stevnstrup Fritids- og Idrætsanlæg Status: Forslag Offentliggørelse af forslag start: 18. december 2018 Høringsperiode start: 18. december 2018 Høringsperiode slut: 15.

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven VILLA-HUS Byg Aps Nørre Snedevej 9 8700 Horsens Sendt pr. email: dai@villa-hus.dk KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Camilla

Læs mere

Aslaug Elizabeth Færch Johnsen Himmelbjergvej Ry. Lovliggørende tilladelse efter planlovens 35 til eksisterende bålhytte

Aslaug Elizabeth Færch Johnsen Himmelbjergvej Ry. Lovliggørende tilladelse efter planlovens 35 til eksisterende bålhytte Aslaug Elizabeth Færch Johnsen Himmelbjergvej 11 8680 Ry Lovliggørende tilladelse efter planlovens 35 til eksisterende bålhytte Der meddeles hermed lovliggørende tilladelse efter planlovens 35 (landzonetilladelse)

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Jan Erik Nielsen og Alison Michell Aggerupvej 1, Kisserup 4330 Hvalsø Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Janne A. Noe Tlf. direkte:

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Mona og Jackie Nehrmann Bregnetvedvej 26 4320 Lejre Afgørelse sendt pr. mail KOPI Lejre Kommune Center for Teknik & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Maya Aller

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Lis Frederiksen og Niels Bruselius Mail: herslevstrandvej2@gmail.com Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø KOPI Landzonetilladelse Planloven Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler:

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Daniel Munk Vejborg Prøvestensbroen 3 2 2300 København S Email: danielvejborg@gmail.com KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler:

Læs mere

SKOVDYRKERFORENINGEN Parallelvej 9 A 8680 Ry att: Henning Post. 4. april Godkendelse af anmeldelse af rydning af skov

SKOVDYRKERFORENINGEN Parallelvej 9 A 8680 Ry att: Henning Post. 4. april Godkendelse af anmeldelse af rydning af skov SKOVDYRKERFORENINGEN Parallelvej 9 A 8680 Ry att: Henning Post 4. april 2019 Godkendelse af anmeldelse af rydning af skov Ikast-Brande Kommune har den 20. marts 2019 modtaget en henvendelse om, at du ønsker

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af carport på 54 m² på Mørkholtvej 2, 6092 Sdr. Stenderup

Landzonetilladelse til opførelse af carport på 54 m² på Mørkholtvej 2, 6092 Sdr. Stenderup ansøger 9. april 2019 - Sagsnr. 19/7619 - Løbenr. 69360/19 Landzonetilladelse til opførelse af carport på 54 m² på Mørkholtvej 2, 6092 Sdr. Stenderup Kolding Kommune har den 7. marts 2019 modtaget din

Læs mere

Dispensationen er givet på baggrund af oplysningerne i ansøgningen og det forudsættes, at det ansøgte udføres som beskrevet heri.

Dispensationen er givet på baggrund af oplysningerne i ansøgningen og det forudsættes, at det ansøgte udføres som beskrevet heri. Henrik Pedersen Svinballevej 1 8350 Hundslund Teknik & Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Sendt pr. e-mail til: hp@hegomatek.dk Dispensation efter Naturbeskyttelseslovens 18 Der meddeles hermed dispensation

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Dorte Filges Skullerupvej 13 4330 Hvalsø Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Birgitte Uhrbrand Tlf. direkte: 4646 4914 E-mail:

Læs mere

HusCompagniet MidtNord - Aarhus Bredskiftevej Aarhus V. Tilladelse efter planlovens 35 til en ny bolig med integreret carport

HusCompagniet MidtNord - Aarhus Bredskiftevej Aarhus V. Tilladelse efter planlovens 35 til en ny bolig med integreret carport HusCompagniet MidtNord - Aarhus Bredskiftevej 20 8210 Aarhus V Tilladelse efter planlovens 35 til en ny bolig med integreret carport Der meddeles hermed tilladelse efter planlovens 35 (landzonetilladelse)

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af tilbygning på Tiufkærvej 220, 6052 Viuf

Landzonetilladelse til opførelse af tilbygning på Tiufkærvej 220, 6052 Viuf Tiufkærvej 220 6. marts 2019 - Sagsnr. 19/4181 - Løbenr. 33118/19 Landzonetilladelse til opførelse af tilbygning på Tiufkærvej 220, 6052 Viuf Kolding Kommune har den 7. februar 2019 modtaget din ansøgning

Læs mere

Søren Timmermann og Karina Vestergaard Jensen Nølev Byvej Odder Sendt via Sags Id.

Søren Timmermann og Karina Vestergaard Jensen Nølev Byvej Odder Sendt via Sags Id. Søren Timmermann og Karina Vestergaard Jensen Nølev Byvej 45 8300 Odder Sendt via e-mail: karina@noelev.dk Teknik & Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Landzonetilladelse til nyt vandhul Nølev Byvej 45 Der er

Læs mere

Heidi Refslund Jelstrup Norborg Skærbækvej Årre. Sags nr Dok. nr /17

Heidi Refslund Jelstrup Norborg Skærbækvej Årre. Sags nr Dok. nr /17 Heidi Refslund Jelstrup Norborg Skærbækvej 8 6818 Årre hih@ncc.dh Varde Kommune Teknik og Miljø Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 7994 6800 Fax 7994 7478 www.vardekommune.dk vardekommune@varde.dk Dato 4. april

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Rambøll Ny Østergade 7 4000 Roskilde Att.: Thomas Egon Rasmussen Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø OBS! Personlig henvendelse til Lejrevej 15, 4320 Lejre Tlf. 46 46 46 46

Læs mere

Du har søgt om dispensation til at etablere en vej og en affalds-ø på matr Kirkeby, Rømø.

Du har søgt om dispensation til at etablere en vej og en affalds-ø på matr Kirkeby, Rømø. Miljø og Natur Pau Schramm Vestervej 35 6792 Rømø Direkte tlf.: +4574929295 Mail: cb1@toender.dk Sags id.: 01.05.08-P25-30-18 Ks: LSJ 24. juli 2018 Dispensation til etablering af vej og affalds-ø i hede

Læs mere

Bjeragervej 75, 8300 Odder, matr. nr. 3 a Bjerager By, Bjerager.

Bjeragervej 75, 8300 Odder, matr. nr. 3 a Bjerager By, Bjerager. Lars Steenberg Nikolajsen Bjeragervej 75 Bjerager 8300 Odder Byggeri Rådhusgade 3 8300 Odder Tlf. 8780 3333 www.odder.dk Landzonetilladelse Vedrørende landzonetilladelse til etablering af Bed and Breakfast

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven OK ByggeDesign ApS ole@okbyggedesign.dk Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Rita Lene Pedersen Tlf. direkte: 4646 4915 E-mail:

Læs mere

Lerdrupvej 65, 8300 Odder, matr. nr. 20 Lerdrup By, Gylling.

Lerdrupvej 65, 8300 Odder, matr. nr. 20 Lerdrup By, Gylling. Ronni Jensen Lerdrupvej 65 Gylling 8300 Odder Teknik og Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Tlf. 29 22 27 28 Landzonetilladelse Vedrørende landzonetilladelse til opførelse af dobbelt garage på ejendommen, beliggende

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af hobbyrum/depotrum på 70 m² på Østergårdsvej 15, 6580 Vamdrup

Landzonetilladelse til opførelse af hobbyrum/depotrum på 70 m² på Østergårdsvej 15, 6580 Vamdrup Niels Friis Christiansen Østergårdsvej 15 6580 Vamdrup 6. september 2018 - Sagsnr. 18/16162 - Løbenr. 200448/18 Landzonetilladelse til opførelse af hobbyrum/depotrum på 70 m² på Østergårdsvej 15, 6580

Læs mere

Johan Peter-Henrik Tesdorpf Kongshusvej 68 B Rathlousdal 8300 Odder Sendt pr Sags Id.

Johan Peter-Henrik Tesdorpf Kongshusvej 68 B Rathlousdal 8300 Odder Sendt pr Sags Id. Johan Peter-Henrik Tesdorpf Kongshusvej 68 B Rathlousdal Sendt pr. e-mail: johan@globalforest.dk Rådhusgade 3 Landzonetilladelse til nyt vandhul - Kongshusvej 68B Der er søgt om tilladelse til at anlægge

Læs mere

Afgørelse ikke VVM-pligt Sortkrudtskydning

Afgørelse ikke VVM-pligt Sortkrudtskydning Ole Erik Lauridsen Trættevejen 16, Tingsted 4800 Nykøbing F Afgørelse ikke VVM-pligt Sortkrudtskydning 09-06-2015 Kommunen har behandlet ansøgningen om skydning med sortkrudtvåben på den eksisterende skydebane

Læs mere

Landzonetilladelse til garage på Kirkevej 2, 6580 Vamdrup

Landzonetilladelse til garage på Kirkevej 2, 6580 Vamdrup Morten Kaj Hansen Kirkevej 2 6580 Vamdrup 21. august 2019 - Sagsnr. 19/10459 - Løbenr. 191080/19 Landzonetilladelse til garage på Kirkevej 2, 6580 Vamdrup Kolding Kommune har den 18. marts 2019 modtaget

Læs mere

VVM-tilladelse. for Vådområdeprojekt i Simested Å mellem Hannerup og Simested Bro. Februar 2016

VVM-tilladelse. for Vådområdeprojekt i Simested Å mellem Hannerup og Simested Bro. Februar 2016 VVM-tilladelse for Vådområdeprojekt i Simested Å mellem Hannerup og Simested Bro Februar 2016 1 Titel: VVM-tilladelse for Vådområdeprojekt i Simested Å mellem Hannerup og Simested Bro Udgiver: Naturstyrelsen

Læs mere

En landzonetilladelse bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år efter at den er meddelt, eller ikke har været udnyttet i 5 år.

En landzonetilladelse bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år efter at den er meddelt, eller ikke har været udnyttet i 5 år. Teknik & Miljø Byggeri og Miljø Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 TDC A/S Teglholmsgade 1 2450 København SV CVR 14773908 byggeriogmiljoe@viborg.dk viborg.dk Landzonetilladelse til antennemast

Læs mere

Landzonetilladelse. Skel.dk Landinspektører Att. Robert Kovac Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Skel.dk Landinspektører Att. Robert Kovac Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse Skel.dk Landinspektører Att. Robert Kovac Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.:

Læs mere

Landzonetilladelse & dispensation fra bestemmelse i lokalplan

Landzonetilladelse & dispensation fra bestemmelse i lokalplan Brian og Anne Christiansen Biltris Gade 14 4070 Kirke Hyllinge Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Birgitte Uhrbrand Tlf. direkte:

Læs mere

Landzonetilladelsen omhandler en paddesø med vandløb/kanalforbindelse fra de nærliggende boligområder til den eksisterende grøft på Kalvebod Fælled.

Landzonetilladelsen omhandler en paddesø med vandløb/kanalforbindelse fra de nærliggende boligområder til den eksisterende grøft på Kalvebod Fælled. Teknik- og Miljøforvaltningen COWI A/S Att. Tilde Roland Høberg Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Mail tirh@cowi.dk 21. juni 2018 edoc: 2018-0108188 LANDZONETILLADELSE Kære Tilde Roland Høberg Vi giver

Læs mere

Randers Kommune Att.: Veje og Trafik Odinsgade Randers C / G

Randers Kommune Att.: Veje og Trafik Odinsgade Randers C / G Randers Kommune Att.: Veje og Trafik Odinsgade 7 8900 Randers C Sendes på mail til: vejeogtrafik@randers.dk Udvikling, Miljø og Teknik Plan Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 6900 Direkte 8915 1839

Læs mere

Landzonetilladelse til anlæggelse af en mountainbike-rute i "Sparekasseskoven" i Løgumkloster

Landzonetilladelse til anlæggelse af en mountainbike-rute i Sparekasseskoven i Løgumkloster SPORTSEFTERSKOLEN SINE Att. Bjarne Hansen Idrætsvej 23 6240 Løgumkloster Løgumkloster Cykelklub v/formand Michael Christensen schmidt86@live.dk Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: +4574929243 Mail:

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af en carport på Trollesig 20, 9490 Pandrup.

Landzonetilladelse til opførelse af en carport på Trollesig 20, 9490 Pandrup. Ejeren af Trollesig 20 9490 Pandrup Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Ingerlise Eriksen Direkte 7257 7363 ile@jammerbugt.dk

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Leo Frederiksen Granetorp 5154 280 22 Vittsjö Sverige Afgørelse sendt pr. mail KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Maya Aller

Læs mere

Finn Ejvind Andersen Filskovvej Brande. 5. april 2018

Finn Ejvind Andersen Filskovvej Brande. 5. april 2018 Finn Ejvind Andersen Filskovvej 58 7330 Brande 5. april 2018 Landzonetilladelse til opførelse af et enfamiliehus og en garage, Filskovvej 43, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

Evald Christian Pedersen Gran Allé Silkeborg. 19. september 2018

Evald Christian Pedersen Gran Allé Silkeborg. 19. september 2018 Evald Christian Pedersen Gran Allé 5 8600 Silkeborg Landzonetilladelse til indretning af boligens 1. sal til en særskilt bolig på matr. nr. 1s, Hestlund By, Bording, beliggende ved Lovsangsdal 14, 7441

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Center for Trafik & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Mail: alum@lejre.dk KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Camilla Højrup

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Karsten Leth Jensen Højbyvej 53 4320 Lejre KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Birgitte Uhrbrand Tlf. direkte: 4646 4914 E-mail:

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Ingeniørfirmaet LN Rådgivning Bellisvej 6 4750 Lundby Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Tlf. direkte: 4646 4914 E-mail: biuh@lejre.dk

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Nanna Petersen Sendt pr. mail til nannapetersen1@gmail.com KOPI Kære Nanna Petersen Landzonetilladelse Planloven Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Søren Daniel Kristensen Storegade 5,2 7330 Brande Sendt pr. e-mail: brande@lcdk.dk KOPI Landzonetilladelse Planloven Lejre Kommune Center for Teknik & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46

Læs mere

Tidsbegrænset landzonetilladelse til anneks på Kolstrup landevej 12, 6070 Christiansfeld

Tidsbegrænset landzonetilladelse til anneks på Kolstrup landevej 12, 6070 Christiansfeld Kristen Frandsen Jensen Kolstrup Landevej 12 6070 Christiansfeld 28. september 2018 - Sagsnr. 18/899 - Løbenr. 138191/18 Tidsbegrænset landzonetilladelse til anneks på Kolstrup landevej 12, 6070 Christiansfeld

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Jelena Thorhauge Bregnetvedvej 31 4320 lejre Sendt pr. mail til jelenago@gmail.com KOPI Kære Jelena Thorhauge Landzonetilladelse Planloven Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø

Læs mere

Morten Bonde Industrivej Hurup. Sendt pr. mail:

Morten Bonde Industrivej Hurup. Sendt pr. mail: Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Morten Bonde Industrivej 5 7760 Hurup Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Sendt pr. mail: mb@thyml.dk

Læs mere