Køn Respondenter. Hvor gammel er du? Hvor mange år har du gået i Kulturskolen? Har du stået på venteliste? Hvad synes du er vigtigst på Kulturskolen?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Køn Respondenter. Hvor gammel er du? Hvor mange år har du gået i Kulturskolen? Har du stået på venteliste? Hvad synes du er vigtigst på Kulturskolen?"

Transkript

1 Køn Dreng/mand 19% 23 Pige/kvinde 81% 101 Hvor gammel er du? Under 10 år 8% år 29% år 19% år 0% år 5% år 14% 17 Over 60 år 26% 32 Hvor mange år har du gået i Kulturskolen? Under 1 år år 44% år år 5% 6 Over 10 år 9 Har du stået på venteliste? Nej Ja 20% 80% Hvad synes du er vigtigst på Kulturskolen?

2 Det faglige 56% 70 Samværet og det sociale 64% 79 Koncerter, fremvisninger, opvisninger og udstillinger 34% 42 Sammenspil 18% 22 Andet 8% 10 Hvad synes du er vigtigst på Kulturskolen? - Andet Utrolig dygtige lærer Alt det ovenstående. Nemlig sammenstillingen af kunstarter og samvær mellem udøvernes. det er et rart sted at være Anvender alene øvelokalet jeg kan synge med de andre. Og det elsker jeg. Det er både det faglige, samværet, koncerter mm Glæden ved at synge i kor Har ikke deltaget i koncerter m.m. Modtager soloundervisning. Jeg synes netop Kulturskolen er fed, fordi man får alle tingenes! Har du gode råd til Kulturskolen, så vi bedre opfylder dine ønsker? Bedre lokaler til sotb Parkeringsforhold Der kunne ønskes bedre parkeringsforhold. Bedre lokale til korsag bedre parkeringsmulighed for ældre og handicappede Bedre parkeringsforhold Bedre parkeringsforhold! Nej Det ved jeg ikke Jeg kunne godt tænke mig, at prisen bliver lidt billigere eller at man kan få lidt mere tid for den pris. Det kunne være rigtig dejligt. Flere koncerter, hvor eleverne kan fremvise det, de har arbejdet på. Det er en stor motivation, når man har noget at øve frem til. nej Bedre transport muligheder, når man ikke bor i nærheden af Hobro. Ja fortsæt som hidtil (lungekoret) det er bare SÅ godt Nej bestemt ikke Går til lunge kor hos Maj Lis en fantastisk pige Undres over at man kan stå på venteliste i to år til keyboard uden at få en plads Det er meget dyrt så man kan måske kun gå til 1 ting nej Så lidt info og så meget faglighed som muligt. Dette er fx også unødvendigt - vi er travle ude i familierne! Tage hensyn til nybegyndere Søger for hjemmetransport efter kl to tur - en nord for fjorden, en - syd for fjorden Køb drikke vare eller mad Mere forberedelsestid til lærene nej Udefrakommende undervisere, der laver masterclasses osv. Vi er ca 40 personer i Rytmisk kor,vores lokale er meget for lille. ikke rigtigt Et større øvelokale :-)! Når man starter på et når år skal man have nyt materiale til koncerter At lave undervisningen 5-10 min længere, da vi altid stopper mens vi er mest inde i undervisningen!

3 Mindre aldersspredning. Måske et hold for 3.og4. klasse og et hold for større børn Efter sidste tilmelding i maj, er det lidt dumt at man først hører om man er optaget i august ugen før opstart. Vi ved der er begrænset pladser, men pga den lange svartid, er set svært st tilmelde sig anden aktivitet da man jo ikke ved om man er købt eller solgt. wi-fi på gangene så man kan lave lektier i ventetiden. Hvilken type undervisning går du til? Musik 92% 105 Dans Scenekunst/Drama Billedkunst 0% 1% Er du tilfreds med de materialer, instrumenter mv., der bliver stillet til rådighed i undervisningen? Ja 70% 80 Ikke relevant (f.eks. har du dit eget instrument med, eller bruger ingen materialer mv.) 23% 27 Nej - skriv undervisningssted og udfordringen 8 Nej - skriv undervisningssted og udfordringen Hobro. Rådighed over salen en halv time før og efter undervisningen. Er du tilfreds med de materialer, instrumenter mv., der bliver stillet til rådighed i undervisningen? - Guitar lokalets forstærkere er noget være pjat. Det er ikke til at få bare en nogenlunde lyd ud af dem. Alle de undervisere der har været der de sidste år har sagt det samme. Vores lokale er for lille til 37 sangere. Der mangler felt for korsang Synger i Stay on the Beat på kulturskolen Søndre Skole. Vi er nu 37 i koret og mangler kort og godt et egnet korlokale ift. størrelse, kor - opstilling, akustik så vi kan høre hinanden - arbejde med intonation mv. er egentlig tilfreds, men vi kunne godt bruge nogle flere rekvisitter og kostumer i drama Jeg er ikke utilfreds - men et bedre (større) lokale til Stay on the Beat ville være rart Det har hjulpet med nyt klaver i solosang lokale om tirsdagen. Jeg er tilfreds med materialet men var ikke opmærksom på at vi selv skulle købe materialet til soloundervisningen Hvor tilfreds er du samlet set med undervisningen?

4 21% 76% Meget tilfreds Rimelig tilfreds Ikke tilfreds Hvor tilfreds er du samlet set med dine egne faglige præstationer 3% 36% 60% Meget tilfreds Rimelig tilfreds Ikke tilfreds Savner du mulighed for at arbejde mere sammen med andre? Ja 11% 12 Nej 71% 79 19% 21 Ser du andre Kulturskoleelever i fritiden?

5 Ja, andre som jeg også går i skole med 46% 52 Ja, venner, som jeg har lært at kende igennem Kulturskolen 22% 25 Nej 42% 47 Synes du, at der fra Kulturskolens side bliver gjort nok for, at eleverne skal have det godt sammen? Ja 45% 50 Nej 8 48% 54 Har du deltaget i elevkoncerter, udstillinger, fremvisninger, julehygge, ture ud af huset mv.? Ja - nævn max 3 75% 84 Nej 25% 28 nævn max 3 Elevkoncerter Tysklands turne med Mariagerfjord pigekor Har du deltaget i elevkoncerter, udstillinger, fremvisninger, julehygge, ture ud af huset mv.? - Ja - Emneuge med sangskriverkursus, julekoncert i ishuset, arrangementer med talentklassen Turné, koncerter... Sax/klaver koncert, koncert på café k' og julekoncert :) juleafslutning Julekoncert med Mariagerfjord pigekor, koncert i Ishuset, åbningen af LEGO House Koncerter, julehygge, ture ud af huset koncert Koncerter Julekoncert. Andre koncerter osv. Er selv med til at arrangere koncerter Koncerter kl kongres i Aaåborg, kulturdage Mors, Abbulancedagene Stay om the beat, pige korene HKOs koncerter Julekoncert En julekoncert Koncerter Koncerter på havnen Hobro, Kulturmødet på Mors, vores egen jubilæumskoncert Elevkoncerter, teaterfremvisning i scenekunst og koncerter med pigekoret overnatning i Ishuset Elevkoncerter Tre nytårskoncerter Julekoncert, jubilæumskoncert, grundlov dag Julehygge Koncert på gymnasiet, kirkekonsert 2 xworksho og koncert på gymnasiet

6 koncerter, skoleturne Klaverworkshops, koncerter osv. koncerter, julehygge Kor koncert julekoncert julekoncerter, skoleturne, by night, Ambu osv jule/sommer koncert, skole turnee og jule hygge med pakke spil. Julekoncert i Hobro Kirke -det ligger år tilbage KOr koncert Hvam, Jubilæumskoncert Julekoncerter, sommerkoncert, open by Night og synge for Dronningen Julekoncert Koncert Koncert på havnen i Hobro i juni forestillinger Elevkoncerter og julekoncert på plejehjem og bibliotek julehygge i Hobro Kirke, koncert i Is huset, koncert i Gymnasiet i Hobro. Koncerter i Ishuset og på Bymarkskolen Koncerter Kan ikke huske navnene Julekoncert, jubilæumskoncert, kirkekoncert Koncerter med musikskolen. Koncerter på Mariagerfjord gym. Hej LIV sangskriverværksted koncerterne sammen med Hobro ykor XXL Julekoncerter mm Koncerter med koret Koncerter Mariagerfjordkorskole jule og sommerkoncerter. samspil turne, optræden på Kulturcenter i Hadsund, optræden på Als plejehjem Julekoncert Ude og synge med lungekoretn Koncerter og øvedage i weekend Koncert i Mariager kirke jeg er med i lungekoret diverse koncerter, julehygge og andre sociale workshops Elevkoncert Det er jo Hobro Bykor, med alle koncerter, afslutning osv Koncerter, Tourne og korweekender Solokoncerter, afslutning og julekoncert i Mariager Udstilling Koncerter Koncert for forældre, venner søskende Turen,overnatning,udstillinger elevkoncert julekoncert, sommerkoncert, Mors kultur uge, kor jubilæum, koncert på gymnasiet, grundlovsdag, m.m.m. Jule koncert i ishuset, Østerhurrup havnekonert Forårskoncert Julekoncert Hobro Kirke Julekoncert for kor, julehygge Elevkoncert Elevkoncerter, julehygge... Juhygge i Hobro 2016 Spiller julekoncert hvert år + NUS 3 gange årligt + småkoncerter på kulturskolen Er du tilfreds med aktivitetsniveauet (koncerter, udstillinger, sammenspil, fællesaktiviteter)

7 13% 4% 44% 39% Meget tilfreds Rimelig tilfreds Ikke tilfreds Hvor tilfreds er du samlet set med det sociale miljø på Kulturskolen? 16% 3% 4 34% Synes du, at dine lærere motiverer dig fagligt? Meget tilfreds Rimelig tilfreds Ikke tilfreds

8 3% 18% 79% Synes du, at dine lærere viser interesse for dig? I høj grad Nogenlunde I ringe grad 20% 70% I høj grad Nogenlunde I ringe grad Oplever du, at lærernes forventninger til din arbejdsindsats stemmer overens med dine egne forventninger?

9 10% 5% 46% 39% I høj grad Nogenlunde I ringe grad Hvor tilfreds er du samlet set med lærerne? Meget tilfreds 7 83 Rimelig tilfreds 20% 22 Ikke tilfreds 0% 3% 0 3 Har du fritidsarbejde/fuldtidsarbejde? Ja 3 40 Nej 63% 68 Hvor mange gange om ugen (ca.) skal du af sted til aktiviteter i din fritid? 1 18% % % % 7 Mere end 5 gange 6% 6

10 Føler du dig presset på grund af øvning/ lektier og andet hjemmearbejde? Ja, meget 8 Indimellem 3 40 Nej, næsten aldrig 52% 56 4% 4 Har du kommentarer til følgende: - Undervisningslokalet (husk at skrive hvor) - F.eks.: Er der hyggeligt? Roder det? Er temepraturen fin? Hvordan er støjniveauet? Korlokalet er fint Bare skaf nogle bedre guitar forstærkere. Evt nogle bare neg lunde akustiske guitar. O.K Orkestersal Lille og uegnet lokale til kor Er fint tilfreds med lokalerne i Hobro (Kulturskolen) kulturskole 2. sal Hobro - sommetider ingen varme Øverst musikskolen, for lille til koret Vores kor-lokale til Stay on the beat er efterhånden meget trængt! Lokale på 3 sal, ikke så stort til 37 sangere. Pause på gangen billedkunstlokalet. ja der er fint Godt der er elevator Undervisningslokalet er meget hyggeligt og rent og der er egentlig ikke noget galt med det ingen kommentarer helt ok/hobro Til kor er lokalet vi øver alt for lille (lokalet øverst oppe) der er koldt på alle 3 sale. Se tidligere svar. Savner et bedre korlokale (øver på Søndre skole 2. sal) korlokale, vist på 2. eller 3.sal For lidt plads til mange børn. Øvelokale på øverste etage: er for lille til vores kor Nogle af lokalerne er lidt kedelige og hvide hos John Plkinton Kulturskolehuset. Der er fint. Hobro Meget klemt i øvelokalet (3.etage, kulturskolen) til et efterhånden stort kor Der er sommetider koldt i lokalet hvor lungekoret øver. Korskolen lokale 204 2'sal til venstre 4.klass, Valsgaard skole fint kulturskolens rum lokale på valsgård skole Kulturskolen - ikke hyggeligt. I ishuset har meget fin størelse og akustik, og på Christans gade er der meget hyggeligt Lokale for lille til ca. 40 korsangere Fint lokale på Valsgård Skole Kulturskolen Chriseiansgade 2sal Er afhængig af at elevatoren virker da jeg er afhængig af kørestol / rollator så det er meget vigtigt at elevatoren ikke er i uorden hvad jeg syntes den tit er. plakater med noder, og instrument anatomi lokale sal Har du kommentarer til følgende: - Opholdssteder (husk at skrive hvor) - F.eks.: Er der hyggeligt? Roder det? Er temepraturen fin? Hvordan er støjniveauet?

11 På anden etage er der gode muligheder for at sidde udenfor Ok Ingen kommentarer hyggeligt. Der er alt for lidt borde når vi skal spise vores mad. Der må godt komme en eller flere stikkontakter foran kor og billedekunstlokalet i Hobro (kultur/søndreskole) mangler mulighed for at hænge tøj op for 64 piger på en gang på gangen på 2. sal (hvis det er 2.sal og ikke 1.sal) til spirekor Hobro Korlokalet? Hobro kulturskole fint vi har gangen i pausen. Begge steder er fredelige og konfortable Ikke relevant Der mangler tit papir på toilettet på gangen. Især toiletpapir Støj af korpiger på gangen. mangler hygge = sofa :-) Bedre mulighed for lektielæsning wifi og "stille område" Er du tilfreds med informationer og hjælp fra Kulturskolens kontor? I høj grad 52% 54 Nogenlunde 35% 36 I ringe grad 3% 3 10% 10 Yderligere kommentarer 6% 6 Er du tilfreds med informationer og hjælp fra Kulturskolens kontor? - Yderligere kommentarer Det er moderen Tilmeldingslinket virker ikke særligt godt - håber man er obs på at optimere eller finde en anden IT løsning Fin service ved henvendelse. Ikke flere nyhedsbreve end de, der kommer, tak. Har man mange børn, er der meget af sådan noget, og så drukner vi i information Hjemmesiden er sjældent opdateret Vigtigt med en SMS når elevatoren ikke virker Kun mht tilmelding og svartider er det utilfredsstillende Det er meget svært at følge med i, hvornår der er undervisning. Især i en periode med vikar var vi lost - og som 10årig er man for ung til at gå forgæves med instrument mm. Måske står et sted på hjemmesiden, men vi har ikke knækket koden... Er du generelt tilfreds med Kulturskolens serviceniveau? I høj grad 5 59 Nogenlunde 34% 35 I ringe grad 1% 1 8% 8 Benytter du Mariagerfjord Kulturskoles hjemmeside?

12 Ofte 2% 2 En gang imellem 72% 74 Aldrig 26% 27 Finder du de informationer, som du søger på hjemmesiden? Ofte Nogenlunde 39% 43% I ringe grad 11% 5 8 Læser du vores halvårlige nyhedsbreve? Altid 25% 26 Ofte 15% 15 Indimellem 35% 36 Aldrig 25% 25 Ser du Kulturskolens opslag på Facebook? facebook/mariagerfjordkulturskole Altid 19% 19 Nogle gange 40% 41 Aldrig 24% 24 Jeg kender ikke til Facebooksiden 18% 18 Hvorfra fik du kendskab til Kulturskolens eksistens?

13 Hjemmesiden eller andet sted på internettet 9% 9 Igennem en ven/veninde 28% 28 Avisen 7 Fra en brochure der blev uddelt på skolen 25% 25 Facebook 6% 6 Andet sted 26% 26 12% 12 Hvorfra fik du kendskab til Kulturskolens eksistens? - Andet sted Skole Via skolen Bare fra min familie Orkestrets hjemsted Har kendt den siden den startede Den lokale organist fra min storebror Har kendt den fra starten Ved at søge på Hobro Bykor Fra mine forældre skolekor Søgte på musikskole på nettet jeg opdagede det ved en koncert på min skole gennem Johnpilkinton Nb ved bare, at sådan en findes igennem min mor udsendelser fra TV Hadsund skole Det var en lære der fortalte om det på skolen Blev sendt derop igennem kirkekoret skolen min mor koncert på Havnen i Hobro Kulturskolens samarbejde med Bymarkskolen Mine forældre foreslog det tror jeg! min søster spiller også I hvor høj grad lever Kulturskolen op til dine forventninger?

14 I høj grad 65% 64 Nogenlunde 32% 31 I ringe grad 1% 1 2% 2 Her har du mulighed for at skrive andre kommentarer til Kulturskolen Stræb altid efter sammenspillet, koncerter og andre aktiviteter, som understøtter og motiverer til individuel undervisning Mangler P pladser Dejligt at mærke stigende opbakning til os der er og ++. Bl.a FB,og lidt presseomtaleomkring vores kor og koncerter - og koret har jo tydeligvis "vokseværk" = stigende medlemstal = win-win Som nævnt anvender jeg alene øvelokalerne i Ishuset. Er meget tilfreds med såvel lokalerne som den service der udøves omkring af Lone (ifm. booking osv.) og Ask i forbindelse med alt andet. TAK til jer to:-) svært at finde samkørsel for dem, som bor i Norup/Falslev Det er en rigtig god ide med lungekoret Nogle af spørgsmålene er ikke så relevante for mig, har svaret så godt jeg kunne. Mere faglighed i timerne. Mere teknikarbejde. Jeg savner mere hygge Svært svare for totilbud, klaverog kor Christian er super god Det er fedt! :) Interesse for de klassiske musikelerver. Vi svarer ud fra den nuværende underviser, som fungerer fint. Det praktiske med at finde tid og sted og vide om der er undervisning fylder meget når de yngste starter - når forældrene er på arbejde er de jo på egen hånd :-) Samlet status Ny 0% 0 Distribueret 32% 58 Nogen svar 14% 26 Gennemført 54% 98 Frafaldet 0% 0

Randers Musikskole Undervisningsmiljøundersøgelse Samlet status. Hvad er dit køn? I hvilken aldersgruppe er du?

Randers Musikskole Undervisningsmiljøundersøgelse Samlet status. Hvad er dit køn? I hvilken aldersgruppe er du? Randers Musikskole Undervisningsmiljøundersøgelse 2016 Undersøgelsen er sendt ud til 396 aktive elever i alderen fra 10 år og op og som modtager undervisning inde på Randers Musikskole. 192 elever har

Læs mere

kulturskolen Musik Billedkunst Scenekunst Da n s SÆSONPROGRAM TILMELDING 3. APRIL - 5. MAJ mariagerfjordkulturskole.

kulturskolen Musik Billedkunst Scenekunst Da n s SÆSONPROGRAM TILMELDING 3. APRIL - 5. MAJ mariagerfjordkulturskole. SÆSONPROGRAM 2017-2018 kulturskolen Musik Billedkunst Scenekunst Da n s TILMELDING 3. APRIL - 5. MAJ MARIAGERFJORD KULTURSKOLE MUSIK BØRN OG UNGE MUSIKALSK BABYLEGESTUE Her bliver din babys musiske, sproglige

Læs mere

kulturskolen Musik Billedkunst drama Da n s SÆSONPROGRAM Kulturfag for alle TILMELDING 16. APRIL - 9. MAJ 2018 mariagerfjordkulturskole.

kulturskolen Musik Billedkunst drama Da n s SÆSONPROGRAM Kulturfag for alle TILMELDING 16. APRIL - 9. MAJ 2018 mariagerfjordkulturskole. SÆSONPROGRAM 2018-2019 kulturskolen Kulturfag for alle Musik Billedkunst drama Da n s TILMELDING 16. APRIL - 9. MAJ 2018 MARIAGERFJORD KULTURSKOLE MUSIK BØRN, UNGE OG VOKSNE Det skal være sjovt at gå til

Læs mere

Odder Kommunale Musikskole

Odder Kommunale Musikskole Odder Kommunale Musikskole Brugerundersøgelse 2006 Denne undersøgelse er sat i gang på initiativ af Odder Kommunale Musikskole. Formålet er at måle tilfredsheden med musikskolens ydelser og holdningen

Læs mere

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9 Musikskolen frivillige undervisningstilbud Tilmelding senest 1. juni Sæson 2015-16 af 9 Velkommen Undervisere Kåre Tórður Anette Det er mig en stor glæde, at kunne byde velkommen til en ny sæson i Musikskolen

Læs mere

Brugerundersøgelse på Århus Musikskole

Brugerundersøgelse på Århus Musikskole Brugerundersøgelse på Århus Musikskole Kulturforvaltningen Sommeren 2007 Indholdsfortegnelse Metode side 3 Overordnede resultater side 4 Sammenfatning: Århus Musikskole gennemførte i foråret 2007 en brugerundersøgelse

Læs mere

Hvor gammel er du? Hvad er dit køn? Jeg har været elev på Musik- og billedskolen i... Jeg går til: 24% 0-5 år 37% 6-10 år. 11-15 år 23% 16-20 år

Hvor gammel er du? Hvad er dit køn? Jeg har været elev på Musik- og billedskolen i... Jeg går til: 24% 0-5 år 37% 6-10 år. 11-15 år 23% 16-20 år Hvor gammel er du? 0-5 år 24% 59 6-10 år 37% 91 11-15 år 23% 57 16-20 år 9% 23 21-25 år 2% 6 Voksenelev 4% 11 Hvad er dit køn? Dreng 35% 86 Pige 65% 158 Jeg har været elev på Musik- og billedskolen i...

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

LAD MUSIKKEN SPIRE OG GRO!

LAD MUSIKKEN SPIRE OG GRO! Velkommen i Favrskov Musikskole FAVRSKOV MUSIKSKOLE vil gerne hjælpe dig med at vokse i musikken. Der er mange forskellige ting som kan hjælpe dig til, at du kan gro i musikskolen. Denne folder er en hjælp

Læs mere

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne!

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne! Kære elever og forældre, Her får du de seneste nyheder fra musikskolen. I denne udgave kan du læse om bl.a. Summer Camp i uge 27, Åbent Hus på lørdag, tilmelding til sæson 2014/15, datoer for sommerkoncerter

Læs mere

Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN

Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN Velkommen i Horsens Musikskole år 2011-2012 Musik er fællesskab. Jørn Steffensen, Musikskoleleder I musikskolen lærer du at spille og synge

Læs mere

Tallene i skemaet er i % og er resultatet af besvarelser fra 34 hold i almenundervisningen.

Tallene i skemaet er i % og er resultatet af besvarelser fra 34 hold i almenundervisningen. Svarskema Undervisningsmiljøundersøgelsen Guldborgsund Ungdomsskole Tallene i skemaet er i % og er resultatet af besvarelser fra 34 hold i almenundervisningen. Enkelte punkter er ikke besvaret og enkelte

Læs mere

Musikskole 2009-2010

Musikskole 2009-2010 Musikskole 2009-2010 Velkommen til endnu et år på Vindblæs musikskole. Vi ser frem til at møde eleverne i både sammenspil- og solofagstimerne og håber på mange hyggelige og musikalske timer i løbet af

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 26

Syddjurs Friskole Ugebrev 26 Syddjurs Friskole Ugebrev 26 KALENDER: uge 26: Hele skolen er på lejrtur sammen 14/8: kl. 9.00 : Første skoledag efter sommerferien 30/9-5/10: Udenlandstur for 6. - 9. klasser 2018 Ugebrevet udkommer normalt

Læs mere

Notat om Rødovre Musikskoles aktiviteter og undervisningssteder.

Notat om Rødovre Musikskoles aktiviteter og undervisningssteder. Notat om Rødovre Musikskoles aktiviteter og undervisningssteder. Rødovre Musikskoles undervisning foregår mange steder, og undervisningsstederne er jævnt fordelt rent geografisk og dækker størstedelen

Læs mere

Program. Mandag d. 29. maj

Program. Mandag d. 29. maj Program Mandag d. 29. maj Børneyoga Kom og få et lille pusterum med sjove yogaøvelser Alder: 7+ år Arden Bibliotek kl. 16.30-17.30 Tilmelding på biblioteket Arrangør: Mariagerfjord Bibliotekerne Klaverkoncert

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

Dialog- og aftalestyring Mariagerfjord Kulturskole Aftale 2012/13

Dialog- og aftalestyring Mariagerfjord Kulturskole Aftale 2012/13 Dialog- og aftalestyring Mariagerfjord Kulturskole Aftale 2012/13 Aftale for 2012/13 Side 1 af 9 INDHOLDSFORTEGNELSE BESKRIVELSE AF KULTURSKOLEOMRÅDET... 3 MÅLSÆTNINGER OG INDSATSOMRÅDER 2012/13... 6 ÅRSHJUL...

Læs mere

Mit barn er. Hvad går du til? Er du glad for at gå på Musikskolen?

Mit barn er. Hvad går du til? Er du glad for at gå på Musikskolen? Mit barn er Hvad går du til? Er du glad for at gå på Musikskolen? Har du oplevet noget der har gjort at du har overvejet at melde dig ud? Har du oplevet noget der har gjort at du har overvejet at melde

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2015-2016 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2015-2016. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Hvad synes du om indholdet af kurset?

Hvad synes du om indholdet af kurset? Oversigt 2011 Evaluering af brugerundervisning Randers Bibliotek. Evaluering har i 2011 været op til underviserne om det skulle på programmet cirka 220 svar. Hvad synes du om indholdet af kurset? 86 40%

Læs mere

GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER

GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER KOR 2 2. kl. Det bliver ikke jul i Gjellerup, før 2. klassernes korsangere har gået Luci-optog! Igen i år er 2. klasses kor et julekor. Det betyder,

Læs mere

Afd. 3 uvm-undersøgelse

Afd. 3 uvm-undersøgelse Indhold Indhold... 1 Information... 3 Besvarelser medtaget i denne rapport... 3 Fysiske: Inventar... 4 Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig?... 4 Får du ondt i ryggen, når du sidder

Læs mere

BØRNE- KULTURUGE MAJ MARIAGERFJORD UD I VERDEN UDSYN OG INDBLIK

BØRNE- KULTURUGE MAJ MARIAGERFJORD UD I VERDEN UDSYN OG INDBLIK BØRNE- 2019 KULTURUGE MARIAGERFJORD UD I VERDEN UDSYN OG INDBLIK 20.-24.MAJ PRAKTISK INFO: Alle aktiviteter foregår i uge 21, fra mandag d. 20. maj - fredag d. 24. maj. Den specifikke målgruppe, står beskrevet

Læs mere

BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING

BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING På billedskole eller til maling og tegning kan du være kreativ og prøve at lave kunst på forskellige måder og med forskellige materialer. Tit

Læs mere

Vindblæs. Musikskole. Program

Vindblæs. Musikskole. Program Vindblæs Musikskole Program 2013/2014 Velkommen Velkommen til Vindblæs Musikskole! Det er en gave livet igennem at kunne spille på et instrument eller være god til at synge. At spille musik træner ens

Læs mere

! Ja! Nej. ! Pige! Dreng. ! Begge mine forældre! Den ene af mine forældre! Mine forældre på skift! Den ene af mine forældre og dennes partner!

! Ja! Nej. ! Pige! Dreng. ! Begge mine forældre! Den ene af mine forældre! Mine forældre på skift! Den ene af mine forældre og dennes partner! Kære elev Tak, fordi du vil besvare spørgeskemaet om din fritid. Spørgeskemaet tager ca. 15 min. at udfylde. Din besvarelse vil være anonym. Med venlig hilsen, Center for Ungdomsstudier Har du adresse

Læs mere

Bilag 5 - Transskription af interview med Ella

Bilag 5 - Transskription af interview med Ella Bilag 5 - Transskription af interview med Ella Før interviewet startes, oplyses informanten om følgende: Løs gennemgang af projektets emne. Hvem der får adgang til projektet. Anonymitet. Mulighed for at

Læs mere

VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011

VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011 VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011 Musikskole 2010-2011 Vi byder endnu engang alle hjertelig velkommen til endnu et år på Vindblæs musikskole. Vi ser frem til at møde eleverne i både sammenspil- og

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Det spirer frem alle vegne, nu hvor sommeren er på vej. Det betyder, at musikskolens sæson nærmer sig sin afslutning.

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Det spirer frem alle vegne, nu hvor sommeren er på vej. Det betyder, at musikskolens sæson nærmer sig sin afslutning. Sæson 2014/15 Volume 4 Nyhedsbrev FAVRSKOV MUSIKSKOLE Indhold Sommerhilsen...1 Kommende arrangementer...2 Tak til tournéholdet... 2 Ny sæson 2015/16...2 Om Bazartilbud...3 Musikskolen og Folkeskolereform.3

Læs mere

Fokusgruppe - HTX Tirsdag den 13. november 2007

Fokusgruppe - HTX Tirsdag den 13. november 2007 Fokusgruppe - HTX Tirsdag den 13. november 2007 Deltagere: To elever fra 1. htx, to elever fra 2. htx, to elever fra 3. htx, uddannelseschef, evaluator og referent. Hvad er en god lærer? En lærer der ikke

Læs mere

Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på Brøruphus Efterskole

Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på Brøruphus Efterskole Spørgeskema Undervisningsmiljø og trivsel Sådan udfylder du skemaet: Spørgeskemaet handler om det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø på din efterskole. Det indeholder også nogle spørgsmål

Læs mere

DET MUSISKE HUS DET MUSISKE HUS. Vælg et hold der passer dig... 2 Det Musiske Hus

DET MUSISKE HUS DET MUSISKE HUS. Vælg et hold der passer dig... 2 Det Musiske Hus Et Et liv frirum med musik... med musik Det Musiske hus Vi vil her på FPR, gerne give vores elever muligheden for at musikken kan komme til at spille endnu mere for dem, og samtidig udnytte at vi har et

Læs mere

KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER

KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER KOR 2 2. kl. / Lærer: Sarah Agergaard Det bliver ikke jul i Gjellerup, før 2. klassernes korsangere har gået Lucia-optog! Igen i år er 2. klasses kor

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Begge mine forældre Den ene af mine forældre Mine forældre på skift Den ene af mine forældre og denne kæreste/mand/kone Andre

Begge mine forældre Den ene af mine forældre Mine forældre på skift Den ene af mine forældre og denne kæreste/mand/kone Andre 1 Kære elev Tak, fordi du vil besvare spørgeskemaet om dine interesser og din fritid. Spørgeskemaet tager ca. 15 min. at udfylde. Din besvarelse vil være anonym. Med venlig hilsen Center for Ungdomsstudier

Læs mere

RESULTATET AF ELEV-APV PÅ BAKKESKOLEN, KOLDING 2006

RESULTATET AF ELEV-APV PÅ BAKKESKOLEN, KOLDING 2006 RESULTATET AF Lærerne er gode til at undervise Jeg er glad for mine lærere 9 7 5 3 1 Jeg er glad f or at gå i skole Lærerne skaber god st emning i klassen 12 1 7 5 3 1 Jeg synes, jeg lærer meget i skolen

Læs mere

Møllevangskolen 7. årgang

Møllevangskolen 7. årgang December Møllevangskolen 7. årgang 2 Efter vi er startet i 7.klasse, er vi kommet op til de store hvor vi før var de ældste elever, er vi nu de yngste elever på gangen. Det kan medføre visse problemer

Læs mere

Børnemiljø Vurdering 2018 HUSUM FRITIDSINSTITUTION

Børnemiljø Vurdering 2018 HUSUM FRITIDSINSTITUTION Børnemiljø Vurdering 218 HUSUM FRITIDSINSTITUTION Børnemiljø Vurdering 218 4 4 Er du en dreng eller en pige? 41 3 3 2 1 Dreng Pige Børnemiljø Vurdering 218 7 Hvor gammel er du? 66 6 4 3 2 13 16 2 1 2 år

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2017-2018 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2017-2018. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole.

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Tag dig tid til at læse spørgsmål og svarmuligheder godt igennem. Du kan kun sætte 1 kryds ud for hvert spørgsmål, hvis ikke der står noget andet.

Læs mere

Invitation til forældremøde Undervisningsplaner og lektier på www.vvfri.dk. Gymnastik-opstart de yngste + EFTERLYSNING Spørgeskemaundersøgelse

Invitation til forældremøde Undervisningsplaner og lektier på www.vvfri.dk. Gymnastik-opstart de yngste + EFTERLYSNING Spørgeskemaundersøgelse Nyhedsbrev uge 35-2013 Side 1 Billedskole Musikskole Side 11 Børnehaven Invitation til forældremøde Side 3 Undervisningsplaner og lektier på www.vvfri.dk Side 14 Gymnastik-opstart de yngste + EFTERLYSNING

Læs mere

Kortlægning af. Undervisningsmiljøet

Kortlægning af. Undervisningsmiljøet Kortlægning af Undervisningsmiljøet på Videnscenter for Specialpædagogik i Næstved August 2008 Sådan udfylder du skemaet: Spørgeskemaet handler om det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø

Læs mere

Risingskolen og Odense Musikskole

Risingskolen og Odense Musikskole Risingskolen og Odense Musikskole TALENTKLASSE I MUSIK HVAD ER TALENTKLASSER? Musik hele ugen Talentklassen i musik er et tilbud til elever, der brænder for at arbejde med musik både klassisk og rytmisk.

Læs mere

E-noden december november 2016

E-noden december november 2016 E-noden december 2016 29. november 2016 Glædelig jul og godt nytår Kære alle Vi fra musikskolen vil gerne sige tak for et dejligt musikalsk år med mange gode oplvelser. Vi ønsker jer alle en glædelig jul

Læs mere

Besvarelse af Spørgeskema

Besvarelse af Spørgeskema Besvarelse af Spørgeskema Undervisningsmiljø og trivsel Brøruphus Efterskole 0/5 . Er du pige eller dreng? Pige: 8 ( 55, %) Dreng: 66 (,6 %) I alt har 8 elever besvaret dette spørgeskema. Hvor gammel er

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Julemåneden er i gang og der er meget at glæde sig til - også i musikskolen.

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Julemåneden er i gang og der er meget at glæde sig til - også i musikskolen. Sæson 2014/15 Volume 2 Nyhedsbrev FAVRSKOV MUSIKSKOLE Indhold Julehilsen...1 Kirkekoncert i Røgen...2 Julegalop og Lucia...2 Bazartilbud...3 Fotos fra Bazaren...3 Nye rytmikhold...4 Kommende arrangementer...4

Læs mere

Kapitel 3. Noget om musik

Kapitel 3. Noget om musik Kapitel 3 Noget om musik 1 5 Hvordan har du det med at synge? VOXPOP Hvordan har du det med at synge? Issa Jeg har det fint med at synge. Jeg synger relativt ofte, men jeg sørger altid for at synge steder,

Læs mere

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE Odense Musikskoles MUSIKKLASSE HVAD ER MUSIKKLASSE? Mere musik Musikklassen er et tilbud til elever i 7. 9. klasse, der brænder for at arbejde med musik både klassisk og rytmisk. I august 2016 optager

Læs mere

Q1 Hvilket værksted er du på?

Q1 Hvilket værksted er du på? Q Hvilket værksted er du på? Besvaret: Sprunget over: Metal Træ Kantine Kunsthåndværk Mode & design Ejendomsservice Køkken (Mou Hotel) Tjener (Mou Hotel) Ejendomsservice (Laden) Design (Laden) % % % %

Læs mere

ELEVUNDERSØGELSE 5. klasse

ELEVUNDERSØGELSE 5. klasse Nr. Spørgsmål Svarkategorier Kommentarer Filter: Hvis IP-nummer er ulige, skal der stå matematik igennem skemaet. Hvis IP-nummer er lige, skal der stå dansk igennem skemaet. Velkommen til undersøgelsen.

Læs mere

Samtaleark om undervisningsmiljø - til forældre og børn i grundskolen

Samtaleark om undervisningsmiljø - til forældre og børn i grundskolen Samtaleark om undervisningsmiljø - til forældre og børn i grundskolen D a n s k C e n t er for Undervisningsmiljø Køn Glad og tilfreds Midt imellem Sur og ked Ved ikke Der er i alt indkommet 140 besvarelser,

Læs mere

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Til forældrene Hermed information om musikvalgfag på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2009 / 2010. Undervisningen i alle instrumenter foregår på Sct. Ibs Skole, men da

Læs mere

Hvilken karakter på 13-skalaen vil du give skolens undervisning og læringsmiljø?

Hvilken karakter på 13-skalaen vil du give skolens undervisning og læringsmiljø? UNDERVISNINGSMILJØUNDERSØGELSE /min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen Hvilken linje/værksted går du på? Er du: kvinde: 29 (59,2%) mand: 20 (40,8%) Hvor gammel er du?_gennemsnit: 20,4 år.

Læs mere

Elevvurdering af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen efterår 2008

Elevvurdering af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen efterår 2008 Elevvurdering af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen efterår 2008 Linje: Alle 7 Sådan udfylder du skemaet: Spørgeskemaet handler om det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø på

Læs mere

ELEVUNDERSØGELSE 6. klasse

ELEVUNDERSØGELSE 6. klasse Nr. Spørgsmål Svarkategorier Kommentar Filter: Hvis IP-nummer er ulige, skal der stå matematik igennem skemaet hvor der står [dansk/matematik]. Hvis IP-nummer er lige, skal der stå dansk igennem skemaet.

Læs mere

Anderledes Uge på Musikskolen

Anderledes Uge på Musikskolen Anderledes Uge på Musikskolen Vær med når musikskolen laver Anderledes Uge fra den 9.-17 marts. Der er ikke almindelig undervisning i denne uge. Til gengæld sker der en masse andre spændende aktiviteter

Læs mere

VALGFAG OG TILBUDSFAG 8/9. KLASSE 2012-2013

VALGFAG OG TILBUDSFAG 8/9. KLASSE 2012-2013 VALGFAG OG TILBUDSFAG 8/9. KLASSE 2012-2013 I 8/9. klasse kan du vælge mellem disse valgfag: SLØJD BILLEDKUNST TEATERKONCERT HJEMKUNDSKAB TEKSTILDESIGN SPANSK KOR RYTMISK MUSIK Der skal være mindst 16

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2018 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver?

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver? Spørgsmål familie www.5emner.dk Sæt kryds Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. 7 Hvad laver hun Hvad hun laver Hvor John kommer fra Hvor kommer John fra Er hun færdig med gymnasiet Hun er færdig med gymnasiet

Læs mere

Før jeg valgte at gå på efterskole havde jeg tænkt, at det bare ville være spild af tid for mig

Før jeg valgte at gå på efterskole havde jeg tænkt, at det bare ville være spild af tid for mig Gode råd & observationer fra nuværende grønlandske efterskoleelever til kommende grønlandske elever Tanker før afgang: Før jeg valgte at gå på efterskole havde jeg tænkt, at det bare ville være spild af

Læs mere

Nyhedsbrev december 2015

Nyhedsbrev december 2015 Nyhedsbrev december 2015 Fælles Bedsteforældredag. Der var julehygge over alt den 27. november, der blev lavet nogle flotte juledekotationer. Vi vil lige sige tak til Lene og? for hjælpen til julefrokosten,

Læs mere

Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014.

Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014. Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014. Jonas er 15 år, går på Hårup Skole, og bor uden for byen Todbjerg. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

18/19. Kig ind i DET MUSISKE HUS hvor eleverne. Et liv med musik... DET MUSISKE HUS. og benytte huset. efter skoletid. kan komme

18/19. Kig ind i DET MUSISKE HUS hvor eleverne. Et liv med musik... DET MUSISKE HUS. og benytte huset. efter skoletid. kan komme Et liv med musik... 18/19 FREDERIKSSUND PRIVATE REALSKOLE Kig ind i hvor eleverne efter skoletid kan komme og benytte huset Et Et liv frirum med musik... med musik Det Musiske hus Vi vil her på FPR, gerne

Læs mere

Har du fået længere eller kortere til skole efter strukturændringen?

Har du fået længere eller kortere til skole efter strukturændringen? Hvilken klasse går du i? Respondenter Procent 07A 2 1,5% 07B 2 1,5% 07C 3 2,3% 07D 16 12,0% 07F 19 14,3% 07G 26 19,5% 08A 4 3,0% 08B 2 1,5% 08C 1 0,8% 08D 6 4,5% 08E 21 15,8% 08F 3 2,3% X04 1 0,8% 09A

Læs mere

Visionsaften med forældrene og pigerne fra MVP

Visionsaften med forældrene og pigerne fra MVP Visionsaften med forældrene og pigerne fra MVP REFERAT AF MØDE D. 18.09.07 v. Rikke Ramm-Mikkelsen Medvirkende: Pigerne fra MidtVest Pigekor, forældrene fra hhv. MidtVest Pigekor, Juniorkor og Forskolen

Læs mere

Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk)

Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk) Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk) Kære alle Benyt lige juleferien til at checke for lus (også i overbygningen), de hygger sig åbenbart i en kold tid. Se endvidere tilbuddet om musikundervisning

Læs mere

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE Odense Musikskoles MUSIKKLASSE HVAD ER MUSIKKLASSE? Mere musik Musikklassen er et tilbud til elever i 7., 8. og 9. klasse, der brænder for at arbejde med musik både klassisk og rytmisk. I august 2019 optager

Læs mere

Ny skolegård efter påskeferien.

Ny skolegård efter påskeferien. FORDYBELSESUGE PÅ HELLIG KORS SKOLE 29. MATS 2. APRIL 2004 Ny skolegård efter påskeferien. Vi var ned i skolegården og der fortalte håndværkerne os at de bliver færdige om ti dage. De laver den nye skolegård

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 50

Syddjurs Friskoles Ugebrev 50 Syddjurs Friskoles Ugebrev 50 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 14. og 15. og 18. og 19. december:

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

Spørgeskema Undervisningsmiljø 4. 9. klasse

Spørgeskema Undervisningsmiljø 4. 9. klasse Spørgeskema Undervisningsmiljø 4. 9. klasse 25. august 2005 Før du går i gang med at udfylde skemaet, skal du læse følgende igennem: Tag dig tid til at læse både spørgsmål og svarmuligheder godt igennem.

Læs mere

ELEVUNDERSØGELSE 8. og 9. klasse

ELEVUNDERSØGELSE 8. og 9. klasse Nr. Spørgsmål Svarkategorier Kommentar Filter: Hvis IP-nummer er ulige, skal der stå matematik igennem skemaet. Hvis IP-nummer er lige, skal der stå dansk igennem skemaet. Velkommen til undersøgelsen.

Læs mere

Afd. 2 UVM-undersøgelse

Afd. 2 UVM-undersøgelse Indhold Indhold... 1 Information... 3 Besvarelser medtaget i denne rapport... 3 Fysiske: Inventar... 4 Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig?... 4 Får du ondt i ryggen, når du sidder

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE SÆSONPROGRAM

FAVRSKOV MUSIKSKOLE SÆSONPROGRAM FAVRSKOV MUSIKSKOLE SÆSONPROGRAM 2009-2010 VELKOMMEN! Favrskov Musikskole tilbyder musikundervisning for alle mellem 0 og 25 år, med bopæl i Favrskov Kommune. Vi har 27 dygtige lærere, som er parate til

Læs mere

BBU_CFR_Børn_MY. Standardrapport

BBU_CFR_Børn_MY. Standardrapport BBU_CFR_Børn_MY Standardrapport Af mig selv 100% 41 Med hjælp fra familie 0% 0 Med hjælp fra en voksen/medarbejder 0% 0 Med hjælp fra en person jeg ikke kender 0% 0 Af en pårørende på vegne af barnet/den

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

UMV - Undervisningsmiljøvurdering Gentofte Musikskole 2016 Resultat og Handleplan

UMV - Undervisningsmiljøvurdering Gentofte Musikskole 2016 Resultat og Handleplan UMV - Undervisningsmiljøvurdering Gentofte Musikskole 2016 Resultat og Handleplan UMV Undervisningsmiljøvurdering er en lovpligtig undersøgelse og skal gennemføres hvert tredje år. Spørgeundersøgelsen

Læs mere

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING UNDERVISNINGSMILJØVURDERING 1. Er du en pige eller en dreng 47 % Pige 53% Dreng Thyland Idrætsefterskole december 2011 2. Hvor godt eller dårligt synes du selv, du klarer dig i klassen? 6 Jeg er en af

Læs mere

Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger?

Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger? Evaluering, forældre Hvilket hold har dit barn deltaget på? Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger? Har dit barn deltaget

Læs mere

Hvor er det bedste sted at være på skolen og hvorfor? Er du pige eller dreng? Dreng 21 svar 49% Pige 21 svar 49%

Hvor er det bedste sted at være på skolen og hvorfor? Er du pige eller dreng? Dreng 21 svar 49% Pige 21 svar 49% Page 1 of 12 Elev APV 2010 Skrevet af JS Hvilken årgang går du i? Hvor er det bedste sted at være på skolen og hvorfor? Er du pige eller dreng? Dreng 21 svar 49% Pige 21 svar 49% Hvor godt eller dårligt

Læs mere

Hvordan har du det i fritidshjemmet Samtale om børnemiljø

Hvordan har du det i fritidshjemmet Samtale om børnemiljø i fritidshjemmet Samtale om børnemiljø Dansk Center for Undervisningsmiljø. Danish Centre of Educational Environment www.dcum.dk. dcum@dcum.dk. tlf. +45 722 654 00. fax +45 722 654 01 Postboks 2077. Blommevej

Læs mere

Odsherred Musikskole

Odsherred Musikskole 6. 9. februar 2017 ANDERLEDES UGE Odsherred Musikskole I 2017 er det 50 år siden The Beatles udgav deres album Sgt. Pepper s Lonely Hearts Club Band. Det vil vi gerne fejre i Odsherred Musikskole. The

Læs mere

DCUM 2013/2014: Undervisningsmiljøundersøgelse på Horne Efterskole.

DCUM 2013/2014: Undervisningsmiljøundersøgelse på Horne Efterskole. DCUM 2013/2014: Undervisningsmiljøundersøgelse på Horne Efterskole. Besvarelser: I alt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Spørgsmål 1 - Hvilken klasse går du i? 9. 51 40% 10. 78 60% 129 Spørgsmål 2 - Hvilket køn er du?

Læs mere

Elev APV Undersøgelse af elevernes skolemiljø. Skemaet bedes udfyldt senest mandag den 31. marts 14.

Elev APV Undersøgelse af elevernes skolemiljø. Skemaet bedes udfyldt senest mandag den 31. marts 14. Elev APV 2014 Undersøgelse af elevernes skolemiljø Skemaet bedes udfyldt senest mandag den 31. marts 14. Målgruppen for undersøgelsen var elever i 08A, 8B, 9A, 9B, 9A, 9B, 9C Undersøgelsesperiode: 17-03-2014

Læs mere

MUSIK. på Vesterbro Ungdomsgård. Absalonsgade 8, 1658 København V

MUSIK. på Vesterbro Ungdomsgård. Absalonsgade 8, 1658 København V MUSIK på Vesterbro Ungdomsgård Absalonsgade 8, 1658 København V musik@vesterbro-ungdomsgaard.dk 33 55 00 87 Musik på Vesterbro Ungdomsgård Vesterbro Ungdomsgård skal være Københavns bedste musiktilbud

Læs mere

GMnyt 2. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 dec I denne søde juletid...

GMnyt 2. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 dec I denne søde juletid... GMnyt 2 Nyhedsbrev fra Nr 2 dec. 2017 I denne søde juletid... Kære forældre og elever. På tirsdag den 19. december er det sidste undervisningsgang i Musikskolen, og jeg sender jer i den anledning de bedste

Læs mere

Bilag 12: Interview foretaget d. 19. marts 2014, med Line, 15 år, fra Ringkøbing.

Bilag 12: Interview foretaget d. 19. marts 2014, med Line, 15 år, fra Ringkøbing. Bilag 12: Interview foretaget d. 19. marts 2014, med Line, 15 år, fra Ringkøbing. 5 Først må du gerne lige fortælle dig navn, din alder, hvilken klasse du går i, og hvor du bor. Ja. Jeg hedder Line, og

Læs mere

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt?

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt? Interview gruppe 2 Interviewperson 1: Hvad hedder i? Eleverne: Anna, Fatima, Lukas Interviewperson 1: Hvor gamle er i? Eleverne: 15, 16, 15. Interviewperson 1: Jeg ved ikke hvor meget i lige har hørt,

Læs mere

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside.

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside. Hvordan har du det I TK s Ungdomsklub børnemiljøvurdering 2010 Samlet svar: Drenge & Piger Skema udleveret til: 80 medlemmer. Modtaget svar: 31 stk. svarende til 39 % Den videre proces. På baggrund af

Læs mere

Mange julehilsner Albert

Mange julehilsner Albert GLÆDELIG FØRSTE DECEMBER! Mit navn er, og jeg er flyttet ind i nat. Jeg elsker jul og gaver. Og så er jeg en rigtig drillenisse Så bare pas på, for ellers kan jeg finde på de skøreste ting. Jeg har en

Læs mere

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Side 1 af 9 Varde Sommerspil 2014 Årets forestilling: Byens Bedste Horehus Siddepladserne Side 2 af 9 Varde Sommerspil 2014 Sommerspillets parkeringsforhold Adgang

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2018-2019 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2018-2019. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Generel tilfredshed. Børnemiljøvurdering Sct. Norberts Børnehave. Undersøgelse Udført af Besvarelser i alt 2013 Helena, Anne, Dorthe 15

Generel tilfredshed. Børnemiljøvurdering Sct. Norberts Børnehave. Undersøgelse Udført af Besvarelser i alt 2013 Helena, Anne, Dorthe 15 1 Er du dreng eller pige? Dreng Pige 9 6 2 Hvor gammel er du? 4 år 5 år 6 år 0 13 2 Generel tilfredshed 3 Er du glad for at gå i børnehaven? 9 5 1 4 Hvordan har du med de voksne i børnehaven? Godt 11 2

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Velkommen til Den Kreative Skole

Velkommen til Den Kreative Skole Velkommen til Den Kreative Skole Jeg vil gerne byde velkommen til Den Kreative Skoles nye sæson 2018/2019. Vi vil hermed præsentere en bred palet af tilbud til den enkelte elev med mulighed for individuel

Læs mere

14 nye børnehaveklassesange

14 nye børnehaveklassesange 14 nye børnehaveklassesange Tekster: 0.A, 0,B og 0.Y Søndersøskolen 2007-2008 Indspilning af alle instrumenter: John Syberg Arrangement: John Syberg og Carton Sønder Teknik: John Syberg Guitar: Carton

Læs mere

Zag du Gaf ilosofi Zag du Gaf åbnede i Ønsket var at skabe en musikskole hvor der er plads, tid nok og fleksible muligheder for at tilpasse

Zag du Gaf ilosofi Zag du Gaf åbnede i Ønsket var at skabe en musikskole hvor der er plads, tid nok og fleksible muligheder for at tilpasse ilosofi Zag du Gafs undervisnings filosofi, om hvordan det er at gå i musikskole, om tanken bag denne musikskole og hvorfor det at spille musik er så godt for mennesker. Zag du Gaf ilosofi Zag du Gaf åbnede

Læs mere