Privatlivspolitik i forbindelse med lægemiddelovervågning, medicinsk information og reklamationer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Privatlivspolitik i forbindelse med lægemiddelovervågning, medicinsk information og reklamationer"

Transkript

1 Privatlivspolitik i forbindelse med lægemiddelovervågning, medicinsk information og reklamationer April 2019 Denne privatlivspolitik er henvendt til: Du får denne privatlivspolitik, fordi Alcon Nordic A/S, Edvard Thomsens Vej 14, 2300 København S, tlf behandler informationer om dig, som udgør personoplysninger. Alcon Nordic A/S er dedikeret til at beskytte dine personoplysninger, og giver i vores privatlivspolitik vigtig information om vores håndtering af data, samt dine rettigheder i den forbindelse. Alcon Nordic A/S er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, da Alcon Nordic A/S beslutter hvorfor og hvordan dine personoplysninger behandles og dermed er dataansvarlig. Dette ansvar kan udøves alene eller sammen med andre firmaer i Alcon gruppen som fælles dataansvarlige. Vi eller os i denne privatlivspolitik henviser til Alcon Nordic A/S. Vi opfordrer dig til at læse denne privatlivspolitik grundigt. Hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger opfordrer vi dig til at kontakte dataprivacy.alconnordic@alcon.com. Til hvilke formål bruger vi dine personoplysninger, og hvorfor er dette begrundet? Vi kan behandle personoplysninger om dig til følgende formål: overvågning af sikkerheden af lægemidlerne og det medicinske udstyr, hvilket omfatter opsporing, vurdering og forebyggelse af utilsigtede hændelser og indberetning til sundhedsmyndighederne. besvarelse af henvendelser vedrørende medicinsk information, såsom tilgængelighed af et produkt, kliniske data, dosering og administration, formulering og stabilitet, interaktioner med andre lægemidler eller fødevarer samt særlige populationer, f.eks. hos gravide kvinder. håndtering af reklamationer af vores produkter. forbedring af vores produkter og tjenester. instruktions- og uddannelsesformål inden for eller uden for Alcon Nordic A/S.

2 til at forsyne dig med tilstrækkelige og opdaterede oplysninger om sygdom, lægemidler samt om vores produkter og tjenester. til at besvare eventuelle spørgsmål og anmodninger fra dig. til at sikre overholdelse af regler og afrapportering (såsom overholdelse af vores politikker og lokale juridiske bestemmelser, gennemførelse af revisioner og til at forsvare sig i forbindelse med sagsanlæg). arkivering og registrering af sagsakter. alle andre formål, der er pålagt os af myndigheder eller i henhold til lovgivningen. Vi behandler ikke dine personoplysninger, hvis vi ikke har en behørig begrundelse fastsat i lovgivningen til dette formål. Vi behandler derfor dine personoplysninger, hvis: dette er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser vedrørende sikkerheden af lægemidler og medicinsk udstyr, hvilket har hjemmel i Bekendtgørelse af lov om lægemidler nr. 506/2013 (Kapitel 5). dette er nødvendigt af hensyn til offentlighedens interesse i det offentlige sundhedsområde. dette er nødvendigt for at varetage vores legitime interesser og ikke i urimelig grad påvirker dine interesser eller grundlæggende rettigheder eller frihedsrettigheder. Bemærk venligst, at når vi behandler dine personoplysninger på grundlag af sidstnævnte bestemmelse, så forsøger vi altid at fastholde en balance mellem vores legitime interesser og din ret til privatliv. Eksempler på sådanne legitime interesser er databehandlingsaktiviteter, der udføres: for at levere svar på spørgsmål, du har sendt til os, og for at levere yderligere oplysninger i den forbindelse. for at drage nytte af omkostningseffektive tjenester (vi kan f.eks. vælge at bruge bestemte platforme, som udbydes af leverandører, til at behandle data). for at forhindre svindel eller andre kriminelle handlinger, misbrug af vores tjenester og produkter samt for at beskytte sikkerheden af vores ITsystemer, arkitektur og netværk. for at honorere vores forretningsmæssige målsætninger og målsætninger på området for social ansvarlighed.

3 Hvilke oplysninger har vi om dig? Hvis du indrapporterer en utilsigtet hændelse vedrørende et af vores produkter, indsender en reklamation eller anmoder om medicinsk information, udbeder vi os dit navn og dine kontaktoplysninger for at være i stand til at kontakte dig, hvis yderligere oplysninger skulle være nødvendige, og/eller for at besvare din forespørgsel. Vi indsamler også oplysninger om din stilling for at afgøre, om du er sundhedsperson eller forbruger. Hvis der indrapporteres en utilsigtet hændelse, behandler vi ligeledes følgende datakategorier: Patientidentifikationsdata, såsom nummer, alfabetisk identifikationskode i henhold til underretningsformularen for komplikationsreaktion, demografiske oplysninger (alder, fødselsår eller -dato, køn, etnisk gruppe, vægt, højde). Helbredsoplysninger: gennemgåede behandlingsforløb, undersøgelsesresultater, karakter af de utilsigtede hændelser, personlig eller familiær historik, sygdomme eller tilknyttede hændelser, risikofaktorer; oplysninger om, hvordan den ordinerede medicin er anvendt samt behandlingsstyring. Derudover kan vi, hvis dette er nødvendigt for at vurdere en utilsigtet hændelse, indsamle og behandle: Oplysninger om personens slægt og afstamning; om det er en nyfødt, oplysninger om graviditet og/eller amning. Ansættelsesdata: nuværende og tidligere ansættelsesforhold (kun i de tilfælde, hvor dette er begrundet i evalueringen af den uønskede hændelse). Oplysninger om forbrug af tobak, alkohol, narkotiske stoffer samt lægemidler. Oplysninger om livsstil, livsvaner og adfærd, herunder f.eks. afhængighed af motion (intensitet, frekvens, varighed), kost og spiseadfærd. Seksualliv. Etnisk gruppe; kun i de tilfælde, hvor produktresuméet indeholder specifikke oplysninger relateret til den etniske oprindelse og i henhold til de kriterier, som er defineret i produktresuméet. Hvem har adgang til dine personoplysninger, og hvem bliver disse videresendt til? Vi sælger ikke dine personoplysninger, og vi deler ikke på anden måde disse med tredjeparter ud over de tredjeparter, som er nævnt i denne privatlivspolitik.

4 Under udførelsen af vores aktiviteter og til de samme formål som dem, der er anført i denne privatlivspolitik vedrørende beskyttelse af personoplysninger, kan dine personoplysninger tilgås eller videresendes til: Cheferne for lægemiddelsikkerhed / medicinsk information / kvalitetssikring og disses team. Berettigede medlemmer af afdelingen for juridiske og reguleringsmæssige forhold, afhængigt af om sagen henhører under disses ansvarsområde. Revisionsafdelingen for at kontrollere overholdelse af reguleringsmæssige eller interne krav. Andre divisioner inden for Alcon-gruppen. Andre medicinalvirksomheder, hvis produkt kan være truet (uden viden om anmelderens identitet). Sundhedspersoner, som er berørt af indrapporteringen. Tjenesteleverandører, som handler på vegne af Alcon-divisioner, såsom leverandører af IT-hostingsystemer og andre tjenesteleverandører eller leverandører, som leverer behandlingstjenester på området for utilsigtede hændelser (i særdeleshed callcentre). De ovenfor angivne tredjeparter er kontraktligt forpligtede til at beskytte fortroligheden og sikkerheden af dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning. Dine personoplysninger kan også tilgås af eller overføres til nationale og/eller internationale offentlige tilsyns- og håndhævelsesinstanser eller domstole, såfremt gældende lovgivning påbyder os at gøre dette eller på disses anmodning. De personoplysninger, vi indsamler fra dig, kan også behandles, tilgås eller opbevares i et land uden for det land, hvor du er hjemmehørende, som måske ikke har det samme beskyttelsesniveau for personoplysninger. Hvis vi overfører dine personoplysninger til eksterne virksomheder i andre jurisdiktioner, sørger vi for at beskytte dine personoplysninger ved i) at anvende det beskyttelsesniveau, som er påkrævet i henhold til den lokale lovgivning/love om beskyttelse af privatlivets fred gældende for Alcon A/S, ii) at handle i overensstemmelse med vores politikker og standarder og iii) for Alcon-division hjemmehørende i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (dvs. EUmedlemsstaterne samt Island, Liechtenstein og Norge, "EØS"), medmindre andet er angivet, kun at overføre dine personoplysninger på grundlag af standardkontraktbestemmelser godkendt af Europa-Kommissionen. Du kan anmode om yderligere oplysninger i relation til internationale overførsler af

5 personoplysninger og indhente en kopi af den passende beskyttelsesforanstaltning, der er implementeret, ved at udøve dine rettigheder som specificeret nedenfor. Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger? Vi opbevarer kun de ovenfor beskrevne personoplysninger og personoplysninger generelt, så længe vi med rimelighed vurderer disse som værende nødvendige for at realisere de formål, som er fastsat i denne privatlivspolitik vedrørende beskyttelse af personoplysninger, og som det er påkrævet og/eller tilladt i henhold til gældende lovgivning. Hvilke rettigheder har du, og hvordan kan du udøve disse? Du har ret til at udøve følgende rettigheder i henhold til lovgivningen: ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, hvis du mener, at vi har forkerte, forældede eller ikke komplette oplysninger samt at begære at vi retter eller opdaterer oplysningerne; ret til at kræve sletning af dine personoplysninger eller begrænset til visse behandlinger; ret til at trække dit samtykke tilbage på et hvilket som helst tidspunkt uden at dette påvirker gyldigheden af behandlingen, der er sket før tilbagetrækningen; ret til at klage helt eller delvist over behandlingen af dine personoplysninger; ret til at klage via kommunikationskanaler der bruges til direkte markedsføring; og ret til at kræve portering af dine personoplysninger, dvs. at få dine personoplysning sendt tilbage til dig eller til en anden person udpeget af dig, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format uden hindringer fra os og i henhold til dine fortrolighedsforpligtelser. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at gøre brug af dine rettigheder, beskrevet ovenfor, bedes du sende en til dataprivacy.alconnordic@alcon.com eller et brev til Alcon Nordic A/S, Edvard Thomsens Vej 14, DK-2300 København S attention Head of Legal and Compliance med kopi af dit pas eller kørekort med henblik på identificering. Kopi af pas eller kørekort anvendes alene til at verificere din identitet og bliver herefter slettet. Når du fremsender kopi bedes du sløre dit billede og dit cpr-nummer. Du har endvidere ret til at klage til Datatilsynet.

6 Hvordan bliver du orienteret om ændringer i vores privatlivspolitik? Fremtidige ændringer eller tilføjelser til behandlingen af dine personoplysninger som beskrevet i denne privatlivspolitik underretter vi dig om på forhånd via en individuel meddelelse gennem vores sædvanlige kommunikationskanaler (f.eks. via eller gennem vores websteder).

Generel privatlivspolitik for samarbejdspartnere

Generel privatlivspolitik for samarbejdspartnere Generel privatlivspolitik for samarbejdspartnere Alcon Generel privatlivspolitik for samarbejdspartnere Denne privatlivspolitik er henvendt til: sundhedspersoner som vi vil skabe en relation til, eller

Læs mere

Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos en virksomhedskunde

Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos en virksomhedskunde PRIVATLIVSSPOLITIK Kontaktpersoner hos virksomhedskunder Optimatic ApS Version 1.0, opdateret den 3. maj 2019 1 INDLEDNING Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos en virksomhedskunde

Læs mere

Personer hos kundevirksomheder

Personer hos kundevirksomheder Personer hos kundevirksomheder Privatlivspolitik 1. indledning Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos en virksomhedskunde eller potentiel virksomhedskunde hos Eltech - "Selskabet"

Læs mere

Metric Industrial A/S

Metric Industrial A/S PRIVATLIVSSPOLITIK Kontaktpersoner hos virksomhedskunder Metric Industrial A/S Version 1.0, opdateret den 23. maj 2018 1 INDLEDNING Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos

Læs mere

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGERNE

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGERNE Nærværende privatlivspolitik beskriver, hvordan de personoplysninger ( Personoplysningerne ), De har afgivet - og som CNH Industrial Danmark A/S ( vi, os, vores eller Selskabet ) har indsamlet via denne

Læs mere

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Privatlivspolitik Denne politik om beskyttelse af persondata gælder vores hjemmesider og alle tjenester, der henviser til denne politik, uanset hvordan du får adgang til tjenesterne, herunder adgang via

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK INGER KIRK. personoplysninger (Med mindre andet anføres, er alle henvisninger til forordning EU 2016/679)

PRIVATLIVSPOLITIK INGER KIRK. personoplysninger (Med mindre andet anføres, er alle henvisninger til forordning EU 2016/679) PRIVATLIVSPOLITIK INGER KIRK Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Inger Kirk (''vi'' eller ''os'') behandler dine personoplysninger. 1 DATAANSVARLIG Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen

Læs mere

Læs venligst denne Persondatapolitik omhyggeligt da den indeholder vigtige informationer.

Læs venligst denne Persondatapolitik omhyggeligt da den indeholder vigtige informationer. PERSONDATAPOLITIK Denne Persondatapolitik gælder for levering af audio indhold via den Internet-baserede audio enhed ( Tjenesten ) som drives og leveres af Panasonic Corporation, Japan, med hjemsted på

Læs mere

DATABESKYTTELSESERKLÆRING

DATABESKYTTELSESERKLÆRING DATABESKYTTELSESERKLÆRING Denne databeskyttelseserklæring ( Erklæring ) er beregnet til at tilvejebringe oplysninger om, hvordan eventuelle personoplysninger om dig, som vi indsamler fra dig eller tredjeparter

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK BRYD TAVSHEDEN. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Bryd Tavsheden (''vi'' eller ''os'') behandler dine personoplysninger.

PRIVATLIVSPOLITIK BRYD TAVSHEDEN. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Bryd Tavsheden (''vi'' eller ''os'') behandler dine personoplysninger. PRIVATLIVSPOLITIK BRYD TAVSHEDEN Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Bryd Tavsheden (''vi'' eller ''os'') behandler dine personoplysninger. 1) DATAANSVARLIG Den juridiske enhed, som er ansvarlig

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S

PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S KVM-GENVEX mener, at dine persondata tilhører dig. Vi tilstræber at respektere og behandle dine persondata med passende omhu hele tiden. Når du besøger vores websteder,

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE

PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE EO-Service, ejet af Erling Outzen tilbyder forskellige ydelser via vores hjemmeside, eller via personlig henvendelse. Brugen af disse ydelser kræver, at der afgives personoplysninger.

Læs mere

Information om vores behandling af personoplysninger

Information om vores behandling af personoplysninger Information om vores behandling af personoplysninger Nordania Finans A/S (Danske Leasing A/S), som er en del af Danske Bank-koncernen, samt Nordania Leasing, division af Danske Bank A/S (i det følgende

Læs mere

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig.

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Version 1.0: 18. maj 2018 Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Vi respekterer dit privatliv. Uanset om du er en tilbagevendende

Læs mere

Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel

Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel. +45 98 15 95 00 www.tt-coil.dk ttcoil@tt-coil.dk 1 Privatlivspolitik for tt coil as Denne privatlivspolitik om behandlingen af persondata er opdateret d. 14.05.2018.

Læs mere

Fortrolighedserklæring for Pharmacovigilancedata

Fortrolighedserklæring for Pharmacovigilancedata Fortrolighedserklæring for Pharmacovigilancedata Bayer tager produktsikkerhed og dit privatliv alvorligt. Bayer A / S, Arne Jacobsens Allé 13, 6. sal, 2300 København, (herefter "Bayer", "os", "vores" og

Læs mere

! Databehandleraftale

! Databehandleraftale ! Databehandleraftale Indledning 1.1. Denne aftale vedrørende behandling af personoplysninger ( Databehandleraftalen ) regulerer Pensopay APS CVR-nr. 36410876 (databehandleren) og Kunden (den Dataansvarlige

Læs mere

Privatlivspolitik for Falck Healthcare A/S

Privatlivspolitik for Falck Healthcare A/S Privatlivspolitik for Falck Healthcare A/S Helbredsundersøgelse Det er vigtigt for Falck Healthcare A/S, at du har tillid til os, og derfor er det også vigtigt for os at beskytte dit privatliv. Alle dine

Læs mere

Dette dokument er oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (seqlegal.com)

Dette dokument er oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (seqlegal.com) I overensstemmelse med EUs Generelle Data Beskyttelses Forordning (GDPR) er vores virksomhed ISODAN ApS ejer af Cool Machine Europe forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger i henhold til

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK NOVO NORDISK FONDEN

PRIVATLIVSPOLITIK NOVO NORDISK FONDEN Effective as of 25 May 2018 PRIVATLIVSPOLITIK NOVO NORDISK FONDEN Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Novo Nordisk Fonden (''vi'' eller ''os'') behandler dine personoplysninger i forbindelse med

Læs mere

Privatlivspolitik for boligsøgende, beboere og fraflyttere

Privatlivspolitik for boligsøgende, beboere og fraflyttere Privatlivspolitik for boligsøgende, beboere og fraflyttere i ejendomme administreret af TOGT koncernen Vi tager beskyttelse af dine personoplysninger alvorligt I denne privatlivspolitik kan du finde oplysninger

Læs mere

Privatlivspolitik for Krogstrup Møllelaug

Privatlivspolitik for Krogstrup Møllelaug Privatlivspolitik for Krogstrup Møllelaug 25-05-2018 Møllelaugets dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

Persondatapolitik. TENSO ApS Vandværksvej Odense C 1

Persondatapolitik. TENSO ApS Vandværksvej Odense C 1 Persondatapolitik 1 Indhold Persondatapolitik... 3 Hvilke personoplysninger, som indsamles om dig, formål og opbevaring... 3 Hvorfra indsamler vi oplysningerne... 4 Personoplysninger til tredjepart...

Læs mere

Vi beskriver også, hvilket retligt grundlag vi har for behandlingen, og hvor længe vi gemmer dine personoplysninger.

Vi beskriver også, hvilket retligt grundlag vi har for behandlingen, og hvor længe vi gemmer dine personoplysninger. PRIVATLIVSPOLITIK Royal Design Group AB værner om dit privatliv. Vi vil derfor oplyse dig om, hvordan vi behandler de personoplysninger, som du giver os, samt hvilke rettigheder du har. Kort sagt behandler

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK OM HÅNDTERING AF PERSONDATA

PERSONDATAPOLITIK OM HÅNDTERING AF PERSONDATA PERSONDATAPOLITIK OM HÅNDTERING AF PERSONDATA 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV Som led i en rekrutteringsproces (både på baggrund af et opslag eller en uopfordret ansøgning) modtager og behandler [Gustaf

Læs mere

Temporents privatlivspolitik

Temporents privatlivspolitik Temporents privatlivspolitik Generelt Beskyttelse af dit privatliv er meget vigtig for Temporent. Vores mål er, at du skal kunne føle dig tryg, når vi behandler dine personoplysninger. I vores egenskab

Læs mere

personoplysninger er: Galerie Mikael Andersen 1260 København K CVR: personoplysninger?

personoplysninger er: Galerie Mikael Andersen 1260 København K CVR: personoplysninger? PRIVATLIVSPOLITIK GALERIE MIKAEL ANDERSEN Galerie Mikael Andersen er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som privat leverandør eller privat kunde kontraherer med

Læs mere

Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivs- og cookiepolitik Privatlivs- og cookiepolitik 1. Indledning 1.1 Lundgrens Advokatpartnerselskab behandler oplysninger om nuværende og mulige klienter, samarbejdspartnere og leverandører samt besøgende på vores hjemmeside

Læs mere

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD INDHOLD INDHOLD... 1 1. Baggrund... 2 2. Definitioner... 2 3. Behandling af personoplysninger... 3 4. Behandlinger uden instruks... 3 5. Sikkerhedsforanstaltninger... 3 6. Underdatabehandling... 4 7. Overførsel

Læs mere

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os her:

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os her: P RIVATLIVSPOLITIK Denne Privatlivspolitik er fastlagt af Dansk Fuels A/S (samlet betegnet Dansk Fuels, vi, os eller vores i denne Privatlivspolitik) og gælder for alle kunder, leverandører og samarbejdspartnere

Læs mere

Dine personoplysninger vil blive indsamlet og håndteret af os med henblik på følgende formål:

Dine personoplysninger vil blive indsamlet og håndteret af os med henblik på følgende formål: Privatlivspolitik HumanizeR ApS forpligter sig til at beskytte og respektere dit privatliv. Denne Privatlivspolitik beskriver (sammen med andre dokumenter, som vi refererer til heri) hvilke personoplysninger,

Læs mere

Privatlivspolitik for Konferencesalen/Storcenter Nord

Privatlivspolitik for Konferencesalen/Storcenter Nord Privatlivspolitik for Konferencesalen/Storcenter Nord Version: 24-05-2018 Din databeskyttelse bliver taget alvorligt Vi har vedtaget denne privatlivspolitik, som danner grundlag for vores behandling af

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse Gennemsigtighed og samtykke...

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse Gennemsigtighed og samtykke... PERSONDATAPOLITIK Indholdsfortegnelse Kontaktoplysninger... 2 1) Generelt om databeskyttelse... 2 Gennemsigtighed og samtykke... 2 Videregivelse af personoplysninger... 2 2) Registreredes rettigheder...

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK MONTAGEBUREAUET APS S AF PRIVATLIVSPOLITIK

PRIVATLIVSPOLITIK MONTAGEBUREAUET APS S AF PRIVATLIVSPOLITIK PRIVATLIVSPOLITIK MONTAGEBUREAUET APS S AF PRIVATLIVSPOLITIK Vores privatlivspolitik giver dig et tydeligt overblik over, hvordan vi behandler dine data, samt hvad du kan forvente, at vi bruger dem til.

Læs mere

Databeskyttelse i Styrelsen for Patientsikkerhed

Databeskyttelse i Styrelsen for Patientsikkerhed Databeskyttelse i Styrelsen for Patientsikkerhed Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med de gældende regler om databeskyttelse. Dette betyder, at du har en række rettigheder, som du

Læs mere

2.1 Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der beskriver, hvordan vi behandler persondata.

2.1 Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der beskriver, hvordan vi behandler persondata. Pharmaforce ApS CVR nr. 26394198 PERSONDATAPOLITIK 1. Databeskyttelsesforordningen og persondataloven 1.1 Databeskyttelsesforordningen og Persondataloven regulerer behandling af personoplysninger, som

Læs mere

Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S

Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S Denne Privatlivspolitik er gældende fra 25. maj 2018 1. Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os og/eller som

Læs mere

Privatlivspolitik for Falck Healthcare A/S

Privatlivspolitik for Falck Healthcare A/S Privatlivspolitik for Falck Healthcare A/S Sundhedstjek og Sundhedsprocent Det er vigtigt for Falck Healthcare A/S, at du har tillid til os, og derfor er det også vigtigt for os at beskytte dit privatliv.

Læs mere

Persondatapolitik om håndtering af persondata ved rekruttering

Persondatapolitik om håndtering af persondata ved rekruttering Persondatapolitik om håndtering af persondata ved rekruttering Version 1.0 2. november 2018 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV Som led i en rekrutteringsproces (både på baggrund af et opslag eller en uopfordret

Læs mere

PERSONDATA. Politik om Privatlivsbeskyttelse og Datasikkerhed for Ejendomsadministration hos EcoVillage.

PERSONDATA. Politik om Privatlivsbeskyttelse og Datasikkerhed for Ejendomsadministration hos EcoVillage. PERSONDATA Politik om Privatlivsbeskyttelse og Datasikkerhed for Ejendomsadministration hos EcoVillage. EcoVillage tager som dataansvarlig beskyttelsen af dine persondata alvorligt. Vi vil altid gøre vores

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse ) Registreredes rettigheder... 2

PERSONDATAPOLITIK. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse ) Registreredes rettigheder... 2 PERSONDATAPOLITIK Indholdsfortegnelse Kontaktoplysninger... 2 1) Generelt om databeskyttelse... 2 Gennemsigtighed... 2 Videregivelse af personoplysninger... 2 2) Registreredes rettigheder... 2 Som registreret

Læs mere

generel information om databeskyttelse til jobansøgere

generel information om databeskyttelse til jobansøgere generel information om databeskyttelse til jobansøgere indledning Formålet med denne generelle information er at beskrive, hvordan og hvorfor vi behandler dine personoplysninger, samt dine rettigheder

Læs mere

Privatlivspolitik for leverandører og serviceudbydere hos Hedensted Fjernvarme a.m.b.a.

Privatlivspolitik for leverandører og serviceudbydere hos Hedensted Fjernvarme a.m.b.a. Privatlivspolitik for leverandører og serviceudbydere hos Hedensted Fjernvarme a.m.b.a. 1. Vi er den dataansvarlige Hvordan kontakter du os? Som leverandør af fjernvarme til vores forbrugere tager vi din

Læs mere

Privatlivspolitik for IFU - Investeringsfonden for Udviklingslande

Privatlivspolitik for IFU - Investeringsfonden for Udviklingslande Privatlivspolitik for IFU - Investeringsfonden for Udviklingslande Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan IFU - Investeringsfonden for Udviklingslande ("IFU", ''vi'' eller ''os'') behandler dine vores

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger... 2

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger... 2 PERSONDATAPOLITIK Indholdsfortegnelse Kontaktoplysninger... 2 1) Generelt om databeskyttelse... 2 Gennemsigtighed og samtykke... 2 Videregivelse af personoplysninger... 2 Som registreret har du ret til:...

Læs mere

1. Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Apoteket indsamler og behandler oplysninger om dig.

1. Denne politik om behandling af personoplysninger (Persondatapolitik) beskriver, hvorledes Apoteket indsamler og behandler oplysninger om dig. PERSONDATAPOLITIK GENERELT 1. Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Apoteket indsamler og behandler oplysninger om dig. 2. Persondatapolitikken gælder

Læs mere

Tøystrup Gods udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Tøystrup Gods udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning. Persondatapolitik Et af vores mål er at opretholde det højeste niveau af sikkerhed for vores gæster, kunder og medarbejdere dette gør sig også gældende, når det kommer til beskyttelsen af personoplysninger.

Læs mere

Wæde Consult ApS er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine Persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Wæde Consult ApS er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine Persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Wæde Consult ApS er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine Persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Når du besøger vores hjemmeside eller gør brug af vores serviceydelser, betror du os dine

Læs mere

Persondatapolitik for Kiropraktik & Akupunktur i Espergærde. Senest opdateret d. 30. maj Kiropraktik & Akupunktur s dataansvar

Persondatapolitik for Kiropraktik & Akupunktur i Espergærde. Senest opdateret d. 30. maj Kiropraktik & Akupunktur s dataansvar Persondatapolitik for Kiropraktik & Akupunktur i Espergærde Senest opdateret d. 30. maj 2018 Kiropraktik & Akupunktur s dataansvar I klinikken behandler vi personoplysninger og har derfor udarbejdet denne

Læs mere

2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI TIL HVILKE FOR- MÅL, OG HVAD ER RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN

2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI TIL HVILKE FOR- MÅL, OG HVAD ER RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT 1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Asnæs Apotek ("Apoteket", "os", "vores", "vi") indsamler og behandler oplysninger

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR A/B EMDRUPHOLM

PRIVATLIVSPOLITIK FOR A/B EMDRUPHOLM PRIVATLIVSPOLITIK FOR A/B EMDRUPHOLM Dato for seneste ændring i privatlivspolitikken: 17/09/2018 A/B Emdrupholm s dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik,

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK DCC ENERGI

PRIVATLIVSPOLITIK DCC ENERGI PRIVATLIVSPOLITIK DCC ENERGI Denne Privatlivspolitik gælder for alle selskaber i DCC Energi Koncernen (DCC Energi Danmark A/S (Cvr. 32141846), DCC Energi Center A/S (Cvr. 32141773) og Dansk Fuels A/S (Cvr.

Læs mere

Esselte ApS Fortrolighedserklæring

Esselte ApS Fortrolighedserklæring Opdateret: Den 25. maj 2018 Esselte ApS Fortrolighedserklæring Esselte ApS er forpligtet til at administrere dine personoplysninger. Vi har udarbejdet denne privatlivspolitik som en vejledning til vores

Læs mere

Kährs Groups databeskyttelsespolitik

Kährs Groups databeskyttelsespolitik Kährs Groups databeskyttelsespolitik KKährs Group værner om din personlige integritet og forklarer i denne informationstekst, hvordan Kährs Group indsamler og bruger dine personoplysninger. Vi beskriver

Læs mere

Privatlivspolitik for medlemmer af Grundejerforeningen Naurvej

Privatlivspolitik for medlemmer af Grundejerforeningen Naurvej Privatlivspolitik for medlemmer af Grundejerforeningen Naurvej Naurvej maj 2018 Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan Grundejerforeningen Naurvej, herefter Foreningen behandler personoplysninger om

Læs mere

Nexø Frikirke. PRIVATLIVSPOLITIK i NEXØ FRIKIRKE

Nexø Frikirke. PRIVATLIVSPOLITIK i NEXØ FRIKIRKE PRIVATLIVSPOLITIK i NEXØ FRIKIRKE 1 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1 Generelt... 3 1 Definitioner... 3 3 Formål med behandlingen af dine personoplysninger... 4 4 De personlige oplysninger, som vi behandler om dig...

Læs mere

INFORMATION OM BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER VED REKRUTTERING

INFORMATION OM BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER VED REKRUTTERING INFORMATION OM BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER VED REKRUTTERING Hvorfor får du dette dokument? Attendo tager dit privatliv alvorligt og beskytter dine personoplysninger efter gældende lovgivning.

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR WHISTLEBLOWER-ORDNING

PRIVATLIVSPOLITIK FOR WHISTLEBLOWER-ORDNING SEPTEMBER 2018 PRIVATLIVSPOLITIK FOR WHISTLEBLOWER-ORDNING COPENHAGEN BUSINESS SCHOOL Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Copenhagen Business School ("CBS", ''vi'' eller ''os'') behandler personoplysninger

Læs mere

HVILKEN INFORMATION INDSAMLER VI?

HVILKEN INFORMATION INDSAMLER VI? Denne politik ( Politikken ) beskriver hvordan Hopper ApS indsamler og behandler persondata, hvor Hopper er dataansvarlig og hvor vi ellers henviser til denne politik. Persondata betyder information om

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK. Hjemmeside Ved besøg på vores hjemmeside indsamler vi følgende oplysninger om dig:

PRIVATLIVSPOLITIK. Hjemmeside Ved besøg på vores hjemmeside indsamler vi følgende oplysninger om dig: PRIVATLIVSPOLITIK Vi er dataansvarlig/databehandler, hvordan kontakter du os Advokatfirmaet Frank Iburg CVR 21 66 66 37 Skt. Clemens Torv 17, 8000 Aarhus C www.frankiburg.dk adv@frankiburg.dk Tel 86 13

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK 1. INTRODUKTION

PERSONDATAPOLITIK 1. INTRODUKTION PERSONDATAPOLITIK 1. INTRODUKTION 1.1. Personoplysninger er alle typer oplysninger, som kan bruges til at identificere dig som person. Frandsen El A/S (fremover betegnet som FE) opfordrer dig derfor til

Læs mere

Databeskyttelse og politik til beskyttelse af personlige oplysninger for spørgeundersøgelsesdeltager (21/05/2018)

Databeskyttelse og politik til beskyttelse af personlige oplysninger for spørgeundersøgelsesdeltager (21/05/2018) Databeskyttelse og politik til beskyttelse af personlige oplysninger for spørgeundersøgelsesdeltager (21/05/2018) Hvem er vi? Vi er O.R.C. International Ltd. Vi er en virksomhed, som er registreret i England,

Læs mere

Privatlivspolitik Erhvervshus Midtjylland

Privatlivspolitik Erhvervshus Midtjylland Privatlivspolitik Erhvervshus Midtjylland INFORMATION OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER For os er ansvarlig omgang med dine personoplysninger vigtig. Nedenfor kan du læse hvordan vi behandler personoplysninger

Læs mere

FORTROLIGHEDSERKLÆRING SYNBRA HOLDING B.V.

FORTROLIGHEDSERKLÆRING SYNBRA HOLDING B.V. FORTROLIGHEDSERKLÆRING SYNBRA HOLDING B.V. Ophavsret: Audittrail Klient : Synbra Holding B.V. Version : 1.0 Versionsdato: 02-03-2018 2018 Synbra Holding B.V. Det er ikke tilladt at dele og duplikere, medmindre

Læs mere

Hvis vi har brug for yderligere oplysninger end angivet ovenfor, vil vi orientere dig herom ved indsamlingen heraf.

Hvis vi har brug for yderligere oplysninger end angivet ovenfor, vil vi orientere dig herom ved indsamlingen heraf. Persondatapolitik Dataansvarlig ITD Forsikringsmægler A/S Lyren 1 6330 Padborg Danmark CVR-nummer: 38725440 1. Introduktion Denne persondatapolitik (herefter benævnt Politikken") beskriver, hvordan ITD

Læs mere

DATABESKYTTELSESPOLITIK FOR AJAX KØBENHAVN

DATABESKYTTELSESPOLITIK FOR AJAX KØBENHAVN DATABESKYTTELSESPOLITIK FOR AJAX KØBENHAVN 1. INDLEDNING 1. Databeskyttelse 1. I forbindelse med udøvelse af Håndbold behandler Ajax København personhenførbare oplysninger (persondata) om [personkreds]

Læs mere

Privatlivspolitik for FDF Dronninglund

Privatlivspolitik for FDF Dronninglund Privatlivspolitik for FDF Dronninglund Senest opdateret den 02/12/2018 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om

Læs mere

Vilkår og privatlivspolitik

Vilkår og privatlivspolitik Vilkår og privatlivspolitik 1. Ansvar Beskyttelse af dine persondata har vores højeste prioritet, uanset om disse data handler om dig, dine transaktioner, dine produkter eller dine serviceydelser. Vi behandler

Læs mere

DATABESKYTTELSESPOLITIK FOR KUNDERS OG LEVERANDØRERS KONTAKTPERSONER

DATABESKYTTELSESPOLITIK FOR KUNDERS OG LEVERANDØRERS KONTAKTPERSONER DATABESKYTTELSESPOLITIK FOR KUNDERS OG LEVERANDØRERS KONTAKTPERSONER Indledning og sammendrag For Axess Logistics * (i denne politik kaldet vi ) er beskyttelse af dine vigtigt. Vi bestræber os altid på

Læs mere

Vi har udarbejdet en særlig fortegnelse over vores databehandlingsaktiviteter. Denne fortegnelse indeholder:

Vi har udarbejdet en særlig fortegnelse over vores databehandlingsaktiviteter. Denne fortegnelse indeholder: 1. Persondatapolitik 1.1. Generelt Dette dokument skal være tilgængeligt for medarbejdere, kunder, potentielle kunder, leverandører mv. Det skal give dem sikkerhed for, at vi arbejder professionelt med,

Læs mere

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten)

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) Beskyttelse af personlige oplysninger har høj prioritet hos Ny Carlsbergfondet. Vi har derfor udarbejdet en politik for, hvordan Ny Carlsbergfondet ( vi eller

Læs mere

Persondatapolitik - Aktionærer Matas A/S

Persondatapolitik - Aktionærer Matas A/S Maj 2019 Persondatapolitik - Aktionærer Matas A/S Side 2 1 Introduktion 1.1 Som led i håndteringen af vores forhold til vores aktionærer, vil Matas A/S behandle personoplysninger om aktionærer, fuldmagtshavere

Læs mere

Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger

Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger Privatlivspolitik Ansøgere hos ACTAS A/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer os, at vi lever op til

Læs mere

I vores privatlivspolitik kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

I vores privatlivspolitik kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Privatlivspolitik I vores privatlivspolitik kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Det er et krav i databeskyttelsesforordningen, at vi oplyser dig om vores behandling, og dine rettigheder

Læs mere

ProTruck A/S er en af Danmarks store leverandører af gaffeltruck, terminaltraktorer, specialmaskiner og øvrige logistikløsninger.

ProTruck A/S er en af Danmarks store leverandører af gaffeltruck, terminaltraktorer, specialmaskiner og øvrige logistikløsninger. PRIVATLIVSPOLITIK FO R KUNDER, LEVERANDØR ER OG SAM ARBEJDSPARTNERE HOS PROTRUCK A/S Denne Privatlivspolitik er fastlagt af ProTruck A/S (i det følgende betegnet som ProTruck, vi, os eller vores ) og gælder

Læs mere

Persondatapolitik 1. GENERELT 2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER SAMT FORMÅL OG RETSGRUNDLAG. Member of Epicent Relations Group

Persondatapolitik 1. GENERELT 2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER SAMT FORMÅL OG RETSGRUNDLAG. Member of Epicent Relations Group Persondatapolitik 1. GENERELT Denne politik om behandling af personoplysninger ("persondatapolitik", persondatapolitikken ) beskriver, hvorledes EPICENT PUBLIC RELATIONS A/S ("os", "vores", "vi") indsamler

Læs mere

Oplysninger om vores behandling af personoplysninger vi indsamler om dig

Oplysninger om vores behandling af personoplysninger vi indsamler om dig Oplysninger om vores behandling af personoplysninger vi indsamler om dig 1. Vi er den dataansvarlige hvordan kontakter du os? Klinik Bettina er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som

Læs mere

2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI TIL HVILKE FOR- MÅL, OG HVAD ER RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN

2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI TIL HVILKE FOR- MÅL, OG HVAD ER RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT 1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Fredericia Axeltorvs Apotek ("Apoteket", "os", "vores", "vi") indsamler og

Læs mere

Privatlivspolitik, Helsingør I F Gymnastik og Motion

Privatlivspolitik, Helsingør I F Gymnastik og Motion Privatlivspolitik, Helsingør I F Gymnastik og Motion Revideret: 24. maj 2018 Godkendt af bestyrelsen: 24. maj 2018 HIF Gymnastik og Motion dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget

Læs mere

1. Om Petro-chem. Petro-chem Smedeland Glostrup CVR-nr Datasikkerhed er vigtig for os

1. Om Petro-chem. Petro-chem Smedeland Glostrup CVR-nr Datasikkerhed er vigtig for os P RIVATLIVSPOLITIK FOR P ETRO -CHEM Denne Privatlivspolitik er fastlagt af Petro-chem A/S, Petro-chem AS og Petro-chem AB (samlet betegnet Petro-chem, vi, os eller vores i denne Privatlivspolitik) og gælder

Læs mere

Databeskyttelsespolitik for Medictinedic ApS

Databeskyttelsespolitik for Medictinedic ApS Databeskyttelsespolitik for Medictinedic ApS Denne databeskyttelsespolitik gælder ved indsamling og brug af personoplysninger på www.medictinedic.com (samt.dk) og i forbindelse med køb og øvrige henvendelser

Læs mere

2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI TIL HVILKE FOR- MÅL, OG HVAD ER RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN

2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI TIL HVILKE FOR- MÅL, OG HVAD ER RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT 1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Odense Bolbro Apotek med filialerne Tarup og Korup Apotek ("Apoteket") indsamler

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK Version Publiceret d

PERSONDATAPOLITIK Version Publiceret d PERSONDATAPOLITIK Version 1.2 - Publiceret d. 30.07.2018 Din datasikkerhed er vigtig for Shipley. I vores persondatapolitik kan du læse om, hvordan vi behandler dine data: Kontaktoplysninger på den dataansvarlige

Læs mere

Privatlivspolitik i PPclinic

Privatlivspolitik i PPclinic Privatlivspolitik i PPclinic Privatlivspolitik I forbindelse med vores undersøgelse, diagnostik og behandling af dig som patient, indsamler og behandler PPclinic, som dataansvarlig, personoplysninger.

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR VÆRFTET NEXØ KRISTNE SKATECENTER, LEGELAND OG CAFE

PRIVATLIVSPOLITIK FOR VÆRFTET NEXØ KRISTNE SKATECENTER, LEGELAND OG CAFE PRIVATLIVSPOLITIK FOR VÆRFTET NEXØ KRISTNE SKATECENTER, LEGELAND OG CAFE INDHOLDSFORTEGNELSE: 1 Generelt... 3 2 Definitioner 3 3 Formål med behandlingen af dine personoplysninger... 4 4 De personlige oplysninger,

Læs mere

Persondatapolitik. Persondatapolitik

Persondatapolitik. Persondatapolitik Persondatapolitik Persondatapolitik I denne persondatapolitik beskrives, hvordan Volstrup Rullegræs indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores

Læs mere

Personoplysninger om kunder og forretningsforbindelser

Personoplysninger om kunder og forretningsforbindelser Personoplysninger om kunder og forretningsforbindelser 1 INDLEDENDE BEMÆRKNINGER 1.1 Formål 1.1.1 Hos Jysk Tagpap ApS (herefter "Selskabet") vil vi løbende komme til elektronisk/automatisk at behandle

Læs mere

INFORMATION TIL JOBANSØGERE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

INFORMATION TIL JOBANSØGERE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER INFORMATION TIL JOBANSØGERE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER Maj 2018 1 Indledning 1.1 I henhold til Europa-Parlaments og Rådets Forordning (EU) 2016/679 ( GDPR ) er selskaberne i C WorldWide-koncernen

Læs mere

TEMP-TEAMs Privatlivspolitik

TEMP-TEAMs Privatlivspolitik TEMP-TEAMs Privatlivspolitik Indledning Når vi modtager personoplysninger om dig, er det vores målsætning, at du har tillid til, at vi behandler dine personoplysninger på en gennemsigtig og sikker måde.

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK - MEDLEMSVIRKSOMHEDER OG SAMARBEJDS- PARTNERE

PRIVATLIVSPOLITIK - MEDLEMSVIRKSOMHEDER OG SAMARBEJDS- PARTNERE Skau Reipurth & Partnere Advokatpartnerselskab J.nr. 64-45629 Dato 17. maj 2018 PRIVATLIVSPOLITIK - MEDLEMSVIRKSOMHEDER OG SAMARBEJDS- PARTNERE Retningslinjer for behandling af personoplysninger for medlemsvirksomheder

Læs mere

Persondatapolitik til ansøgere og rekruttering

Persondatapolitik til ansøgere og rekruttering Persondatapolitik til ansøgere og rekruttering Dataansvarlig ITD, Brancheorganisation For Den Danske Vejgodstransport Lyren 1 6330 Padborg Danmark CVR-nummer: 40990917 1. Introduktion Denne persondatapolitik

Læs mere

Aftalen foreligger mellem kunden (i det følgende betegnet Dataansvarlig )

Aftalen foreligger mellem kunden (i det følgende betegnet Dataansvarlig ) Aftalen foreligger mellem kunden (i det følgende betegnet Dataansvarlig ) og Steuermann ApS Flæsketorvet 68 1711 København V CVR. nr. 35809422 (i det følgende betegnet Databehandler ) (herefter samlet

Læs mere

Lunar Way Business Privatlivspolitik

Lunar Way Business Privatlivspolitik Lunar Way Business Privatlivspolitik 1. Formål og beskyttelse I denne privatlivspolitik henviser Lunar Way, vi, os og vores til Lunar Way A/S. Hos Lunar Way tager vi beskyttelsen af vores brugeres privatliv,

Læs mere

INFORMATION OM BEHANDLING AF MEDLEMMERS PERSON- OPLYSNINGER

INFORMATION OM BEHANDLING AF MEDLEMMERS PERSON- OPLYSNINGER INFORMATION OM BEHANDLING AF MEDLEMMERS PERSON- OPLYSNINGER INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INDLEDNING 3 2. DATAANSVARLIGES KONTAKTOPLYSNING 3 3. FORMÅL MED BEHANDLINGEN 3 4. RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN 4 5.

Læs mere

Privatlivspolitik for patienter

Privatlivspolitik for patienter En virksomhed er efter EU s databeskyttelsesforordning forpligtet til at give den registrerede (patienten) en række informationer, når personoplysninger indsamles fra den registrerede. Privatlivspolitik

Læs mere

Privatlivspolitik for FDF Korsvejen

Privatlivspolitik for FDF Korsvejen Privatlivspolitik for FDF Korsvejen Senest opdateret den 27/11/2018 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig

Læs mere

The Scandinavian, Farum Den 24. maj 2018 PERSONDATAPOLITIK THE SCANDINAVIAN APS THE SCANDINAVIAN GOLF CLUB

The Scandinavian, Farum Den 24. maj 2018 PERSONDATAPOLITIK THE SCANDINAVIAN APS THE SCANDINAVIAN GOLF CLUB The Scandinavian, Farum Den 24. maj 2018 PERSONDATAPOLITIK THE SCANDINAVIAN APS THE SCANDINAVIAN GOLF CLUB The Scandinavian ApS og The Scandinavian Golf Club er som dataansvarlig forpligtet til, at beskytte

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK. Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os. Ansøgere til ledige stillinger hos Brd. Klee A/S. Version 1.

PRIVATLIVSPOLITIK. Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os. Ansøgere til ledige stillinger hos Brd. Klee A/S. Version 1. PRIVATLIVSPOLITIK Ansøgere til ledige stillinger hos Brd. Klee A/S Version 1.0 april 2018 Som dataansvarlig virksomhed gør vi opmærksom på, at vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi

Læs mere

BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE

BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE Side 1/9 Aftale om databehandling mellem Kunden og Leverandøren Side 2/9 Vejledning: [Dette bilag kan ikke ændres af tilbudsgiver. Bilaget udgør således i sin helhed et mindstekrav

Læs mere

Studio DNA er en it-virksomhed, der udvikler brugervenlige it-løsninger til optimering af drift og vedligeholdelse af alle bygningstyper.

Studio DNA er en it-virksomhed, der udvikler brugervenlige it-løsninger til optimering af drift og vedligeholdelse af alle bygningstyper. PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE Denne Privatlivspolitik er fastlagt af Studio DNA ApS (i det følgende betegnet som Studio DNA, vi, os eller vores ) og gælder for kunder,

Læs mere