REFERAT FOR DMO bestyrelsesmøde onsdag den 4. maj 2016 Kl. 10:30 15:00 i DM, PBV Mødelokale 6, st. Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT FOR DMO bestyrelsesmøde onsdag den 4. maj 2016 Kl. 10:30 15:00 i DM, PBV Mødelokale 6, st. Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg"

Transkript

1 28. april 2016 REFERAT FOR DMO bestyrelsesmøde onsdag den 4. maj 2016 Kl. 10:30 15:00 i DM, PBV Mødelokale 6, st. Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg Deltagere Anne Bisgaard Pors, Anita Kildebæk Nielsen, Karin Bente Hjortshøj Pedersen, Lis Kræmmer, Poul Brinch Madsen (ankom under behandlingen af pkt. 3.1), Sune Bach, Gregers Lyholm Petersen, Lone Lundsfryd, Ole Henckel, Signe Møller Johansen og Inger Staahl Jensen. Afbud: Anders Christian Rasmussen, Dieter Delling, Viktor Harder og Marianne Petersen. Fra Sekretariatet: Øjvind Vilsholm Ordstyrer: Ole Henckel Dagsorden 1 Dagsorden til godkendelse Bilag til pkt. 3.1 uddelt revideret årshjul og mødeplan pr. 29. april. Bilagene vedhæftes referatet. 2 Opfølgning på sidste bestyrelsesmøde 13. april 2016 Bilag 2.1.: Referat fra DMO bestyrelsesmøde 13. april 2016 Ingen bemærkninger Beslutningssager 3.1 DMO s Årshjul og mødeplan DMO-FU indstiller, at bestyrelsen vedtager ændringerne af Årshjulet og mødeplanen siden sidste møde. Bilag : DMO s Årshjul pr. 28. april 2016 Bilag : DMO s mødeplan pr. 29. april eftersendes På baggrund af spørgsmål fra Poul Brinch Madsen, oplyste Anita Kildebæk Nielsen, at der kun var få og små ændringer i forhold til sidste udgave af årshjulet. Et par punkter er udskudt fra dette til næste møde - bl.a. punktet vedr. nedskæringer i det offentlige. Signe Møller Johansen påpegede, at DMO ledelsespolitikker skal besluttes på mødet d.1. juni. Og at punktet om ledelsespolitik på november-mødet skal slettes. I stedet blev det besluttet at der på november-mødet skal være en opfølgning på den politiske drøftelse om DMO-lønpolitik.

2 Marianne Petersen vil afrapportere fra Djøfs arbejdsmarkedskonference på mødet i august. På junimødet vil DM s økonomiske regler bliver drøftet. Med disse bemærkninger blev årshjulet godkendt. 3.2 Valg af delegerede til kongressen v/arbejdsgruppen (Anne Pors, Anders Chr. Rasmussen, Dieter Delling, Poul Brinch Madsen). Arbejdsgruppen indstiller, at den foreslåede procesplan drøftes og godkendes. Bilag : Forslag til proces for valg af delegerede til kongressen Anne Pors forklarede om processen, at hun umiddelbart forventede, at alle fra bestyrelsen ville deltage i kongressen. Lis Kræmmer påpegede, at det var uhensigtsmæssigt, at deadlines for tilmelding kom til at ligge i sommerferien. Der var enighed om dette. Planen kommer til at følge den procesplan, der af DM s sekretariat bliver udarbejdet for kongresforberedelsen. Sune påpegede, at man også kunne skele til en vis aldersmæssig spredning. Der var tilslutning til dette. Konklusionen blev derfor, at de delegerede prioriteres efter følgende kriterier: 1. køn 2. Halvdelen skal være tillidsvalgte 3. Repræsentativ fordeling efter ansættelsesområde (hvor de ledige huskes) 4. Deltagerne skal geografisk spredning i forhold til ansættelsessted 5. Aldersmæssig spredning I brevet til medlemmerne præciseres det, at bestyrelsen træffer beslutning om, hvem der skal være delegerede samt, at der skal være en række prioriterede suppleanter. Med dette blev processen besluttet. 3.3 DMO retningslinjer for udgiftsrefusion og praksis for DMO-spisninger DMO-FU indstiller, at bestyrelsen Orienterer sig i de nye økonomiske regler og stiller eventuelle forståelsesmæssige spørgsmål, som afklares i sekretariatet Beslutter i henhold til reglerne at sommermiddagen som regel afholdes ude i byen, og at julemiddagen og evt. middag i forbindelse med vinterseminaret som regel afholdes i DM s kantine. Bilag : DM s økonomiske regler for politikere i DM - eftersendes Bilaget er endnu ikke godkendt af FU, så det kunne derfor hverken udsendes eller omdeles på mødet. Først bullit blev udsat til mødet i juni pga. det manglende bilag. Det var enighed om at følge oplægget til politik jfr. anden bullit. Anita Kildebæk Nielsen påpegede, at det fremover skal sikres, spisestederne har overenskomst.

3 4.1 Politisk temadrøftelse nr. 1: psykisk arbejdsmiljø v/dmo-apu (Lis Kræmmer, Anders Chr. Rasmussen, Anita Kildebæk Nielsen, Sune Bach, Poul Brinch Madsen og Ole Henckel) Bilag : Indstilling til DMO s bestyrelse om psykisk arbejdsmiljø Lis Kræmmer præciserede, at det nu var op til bestyrelsen at godkende, at DMO nu indstiller til HB/HB s arbejdsmarkedsudvalg, at de skal sørge for at udarbejde af en politik for det psykiske arbejdsmiljø. Signe Møller Johansen påpegede, at der er lavet en rapport på DM Videns område vedr. psykisk arbejdsmiljø på universiteterne (som en del af OK13), som med fordel kan inddrages i arbejdet. Desuden er der indsatser i OK 15 på tværs af statens område, som også må være relevant at få klarhed over. Lis Kræmmer takkede og tilføjede, at hun selv havde fundet ud af, at der foregår noget på det kommunale område. Gregers Lyholm Petersen påpegede, at man skal passe på med at gøre op det op i kroner og øre, hvad de mange stresssygemeldinger koster, da kampen for et godt psykisk arbejdsmiljø på den måde let kan ende som en spareøvelse. Flere var enige i pointen, men fandt også, at det var svært at undgå. Der var tilslutning til indstillingen, så bestyrelsen besluttede, at DMO-arbejdspladsudvalg beder om at få sat spørgsmålet på dagsorden til næste møde i HB s arbejdspladsudvalg, og at DMO s bestyrelse følger det videre arbejde 4.2 HB-møde 9. maj 2016 DMO-FU indstiller, at bestyrelsen drøfter punkter af særlig interesse for DMO på HB-dagsordenen. Bilag 4.2.1: Dagsorden til HB-møde 9. maj eftersendes Anne Pors nævnte kort de punkter, som hun havde hæftet sig ved bl.a. kongressen og besøg af DM Pension. Sune Bach nævnte punktet vedr. medlemsfora, som han fandt interessant. I forlængelse af dette pegede Anita Kildebæk Nielsen på, at hun personligt forholdt sig kritisk i forhold til det ene af de to foreslåede medlemsfora. Helt generelt er der også et økonomisk og ressourcemæssigt spørgsmål i forhold til betjeningen af medlemsfora. Inger Staahl hæftede sig ved, at Thomas Vils fra DM Viden havde bedt om at få en redegørelse for, hvordan det går i sekretariat efter den store omstrukturering. Punktet var ikke sat på dagsordenen, hvilket Inger undrede sig over. Anita Kildebæk Nielsen ærgrede sig ligeledes over, at Thomas Vils forslag til dagsordenspunkt ikke var sat på dagsordenen. Hun foreslog, at man bad om at få det på dagsordenen til næste HB-møde for at sikre muligheden for at ordentlig forberedelse. Flere fandt, at der var sat for lidt tid af til punktet samt, at man nok bør forsøge at strukturere diskussionen og prioritere, hvilke punkter man vil drøfte. DMO-FU tog dette til efterretning.

4 4.3 Fremtidsplaner for Magisterbladet v/magisterbladets redaktør Jakob Elkjær Jakob Elkjær fortalte bl.a. om Magisterbladets måltal frem mod Jakob Elkjær fortalte også om effektanalysen af Magisterbladet nr Mange af kommentarerne gik på, at Magisterbladet er et dameblad for humanister. Derfor overvejer man nu at forsøge at lave nogle særlige sider målrettet scient er, som kun sendes ud til scient-medlemmerne. Forslaget tænkes behandlet på et fremtidigt HB-møde. Det vil koste omkring kr. ekstra årligt at lade Magisterbladet udkomme i differentierede udgaver. Jakob Elkær fortalte videre, at Magisterbladet på Facebook med sine under likes står relativt svagt i forhold til konkurrenterne, som har mellem og likes. DJØF-bladet er dog ikke på Facebook (har altså nul likes). Et løft af Magisterbladet på Facebook kan finansieres ved at flytte udsendelsen af den trykte udgave fra Postdanmark til Bladkompagniet ( kr.). Bestyrelsen takkede for præsentationen. 4.4 DMO i pressen Herunder mundtlig evaluering af sektorbladet i bestyrelsen ( DMO-FU indstiller, at sektorbladet fortsat/igen udsendes til alle DMO s medlemmer ved udgivelsen som mail (se bilag 5.2.2). Sune Bach og flere andre var af den opfattelse, at der som minimum bør tilflyde medlemmerne en mail med links til sektorbladet, når det udkommer. Karin Hjortshøj påpegede, at det er meningsløst at lave temanumre, hvis medlemmerne kun ser én artikel ad gangen. Lis Kræmmer tilføjede, at DMO nyhedsbrev er et godt brand, som vi skal holde fast i. Det blev konkluderet, at sektorbladet fortsat/igen udsendes til alle DMO s medlemmer ved udgivelsen som mail. Flere roste det senest nummer både i forhold til indhold og timing. Anita Kildebæk Nielsen efterlyste ideer til historier, der er særligt relevante for scient er eller kommunikationsfolk. Orienteringssager 5.1 Nyt fra sekretariatet af DMO-relevans Herunder relevante sager fra Rådgivningen og Sagsbehandlingsenheden. v/øjvind Vilsholm.

5 Øjvind Vilsholm fortalte, at man var ved at sikre en måde, hvor kontakten mellem det politiske niveau og den daglige sagsbehandling blev genetableret. Planen er, at Øjvind deltager i fast månedlige møder med sagsbehandlingsenheden. En del af bestyrelsesmedlemmerne tilkendegav, at de havde oplevet et fald i sekretariatsserviceringens kvalitet efter indførelsen af den nye struktur i DM. 5.2 Nyt fra HB og udvalg af DMO-relevans DMO-FU indstiller, at bestyrelsen orienterer sig i bilagene til punktet og stiller eventuelle forståelsesmæssige spørgsmål. Bilag : Referat af FU-møde 18. april eftersendes Bilag : Referat af DMO-FU møde 26. april 2016 Bilag : Referat af UddPol Udv. møde 29. marts 2016 Bilag : Referat af OK-udvalget 31. marts 2016 Bilag : Dagsorden til AMU-møde 13. april 2016 Bilag : Dagsorden til APU-møde 20. april 2016 Signe Møller Johansen ønskede at få uddybet, hvad der i AC-regi sker i forhold til verenskomstdækning af studerende. Hun ville selv tage kontakt til Anders Chr. Rasmussen, som havde deltaget i mødet i OKudvalget. Inger Staahl gav et mundtligt referat af AMU-mødet d. 13. april, hvor hun havde kunnet deltage i det meste af mødet. 5.3 Siden sidst v/formanden og andre. Anne Pors fortalte, at enkelte stadig mangler at indrapportere deres forventninger til lønrefusion. Anne sender opfølgende mail, så alle bedes afvente mail fra Anne og derefter besvare mailen. Anne Pors fortalte videre om Velfærdsalliancen, som arrangerer demonstrationer i alle kommuner d. 12. maj. Øjvind omdelte kopi af den mail, der er udsendt til tillidsrepræsentanterne. Signe Møller Johansen efterlyste information om, hvad DM gør i forhold til uddannelsesalliancen. Anne Pors fortalte, at hun havde modtaget flere positive tilbagemeldinger fra TR er, som havde deltaget i TR-årsmødet. Hun takkede alle, der havde været med i planlægningen og afviklingen af årsmødet. Anita Kildebæk bad om at få tilsendt disse tilbagemeldinger, så de kunne indgå i den samlede evaluering. Sune var blevet opfordret til at være kontaktperson fra DMO i forhold til Ligestillingsforum. Hvis nogen har input er han meget interesseret i at høre nærmere. Lis Kræmmer gjorde opmærksom på, at hun er formand for HB s arbejdspladsudvalg og er meget åben over for at modtage input i den forbindelse. Anita sidder i styregruppen vedr. TR-forum og er også kontaktbar i den sammenhæng.

6 5.4 Afrapportering fra AC s konference om Offentlig ansattes ytringsfrihed og wistleblowerordninger den 27. april 2016 v/anita Kildebæk Nielsen. Bilag : Program for konferencen Anita fortalte kort fra konferencen, som hun pga. sygdom ikke havde haft mulighed for at deltage i. Hun havde dog modtaget hele tre pp-shows, hvor det bl.a. fremgik, at Københavns Kommune har en whistleblowerordning. Interesserede kan få tilsendt de omtalte pp-shows ved at henvende sig til Anita. 5.5 Status samarbejde med ULAB v/styregruppen (Anita Kildebæk Nielsen, Anne Pors). Styregruppen indstiller, at styregruppen nedlægges grundet manglende ressourcer. Bestyrelsen tiltrådte indstillingen. 5.6 Status samarbejde med djøf/ida/prosa v/styregruppen (Anne Pors, Gregers Lyholm Petersen, Karin Hjortshøj Pedersen, Anders Chr. Rasmussen). Anne Pors fortalte, at hun som formand for styregruppen var gået i gang med at arrangere møder med formændene for formændene for de tre forbunds afdelinger for offentligt ansatte. Der var ikke nogen indvendinger i forhold til dette. 5.7 Kommende møder HB-møde 9. maj DMO-FU-møde 23. maj DMO bestyrelsesmøde 1. juni DM-FU-møde 6. juni Christian Strøms afskedsreception 20. juni DMO-FU-møde 9. august DMO-seminar og bestyrelsesmøde august Øvrigt Anne Pors gjorde opmærksom på, at DM fremover ikke yder rejserefusion til deltagelse i receptioner. Deltagelse i Christian Strøms afskedsreception er derfor for egen regning. Anita Kildebæk Nielsen mindede om, at der er vigtigt, at melde afbud til møder og især seminarer i god tid. Dels er det ærgerligt at smide mad ud, dels kommer vi til at bruge penge, vi ellers kunne spare. 6.2 Eventuelt 6.3 Evaluering af mødet (bordrunde) Med henblik på fremadrettet at afholde bedre bestyrelsesmøder. Flere glædede sig over, at mødet denne gang ikke gik over tid.

7 Anita Kildebæk roste Ole for at sørge for at sørge afslutte punkterne undervejs, så tidsplanen holdt. Sune Bach og Karin Hjortshøj takkede for en god og saglig debat undervejs. Øjvind Vilsholm fandt, at mødetempoet var passende og takkede for, at konklusionerne under de fleste punkter var korte og klare. Sune Bach foreslog, at man til store punkter sørgede for at udpegede en tovholder. Signe Møller Johansen takkede for, at der ikke var eftersendt bilag til mødet. Hun foretrækker bilag uddelt på mødet frem for bilag eftersendt i én eller flere mails. Signe Møller Johansen bad om, at afbud, der er givet i god tid noteres i dagsordenen. Hun og Karin Hjortshøj meldte straks afbud til møde d. 1. juni. Lis Kræmmer takkede for god debat og mødeledelse. Hun så gerne, at input fra ikke-hb-medlemmer af bestyrelsen til HB s møder blev opprioriteret. Poul Brinch Madsen påpegede, at 35 minutter var for lidt tid til en frokostpause. Der var enighed om, at 45 minutter var minimum. Øjvind Vilsholm, 24. maj 2016

REFERAT FRA DMO bestyrelsesmøde onsdag den 13. april 2016 Kl. 09:30 12:00 på Hotel Storebælt, Østerøvej 121, 5800 Nyborg

REFERAT FRA DMO bestyrelsesmøde onsdag den 13. april 2016 Kl. 09:30 12:00 på Hotel Storebælt, Østerøvej 121, 5800 Nyborg 21. april 2016 REFERAT FRA DMO bestyrelsesmøde onsdag den 13. april 2016 Kl. 09:30 12:00 på Hotel Storebælt, Østerøvej 121, 5800 Nyborg Til stede Anne Bisgaard Pors, Anita Kildebæk Nielsen, Anders Christian

Læs mere

REFERAT AF DM Offentligs bestyrelsesmøde torsdag 14. januar 2015 kl i DM, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg Mødelokale 5, 4.

REFERAT AF DM Offentligs bestyrelsesmøde torsdag 14. januar 2015 kl i DM, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg Mødelokale 5, 4. REFERAT AF DM Offentligs bestyrelsesmøde torsdag 14. januar 2015 kl. 10.00-15.00 i DM, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg Mødelokale 5, 4. sal Deltagere Anita Kildebæk Nielsen, Anders Christian Rasmussen,

Læs mere

REFERAT FOR DMO s bestyrelsesmøde torsdag 4. februar 2016 Kl. 10:15 16:00 i DM, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg

REFERAT FOR DMO s bestyrelsesmøde torsdag 4. februar 2016 Kl. 10:15 16:00 i DM, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg 23. februar 2016 REFERAT FOR DMO s bestyrelsesmøde torsdag 4. februar 2016 Kl. 10:15 16:00 i DM, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg Deltagere Anne Bisgaard Pors, Anita Kildebæk Nielsen, Lis Kræmmer

Læs mere

REFERAT AF DMO bestyrelsesmøde onsdag 1. februar 2017 Kl. 12:15-15:00 I DM, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg Mødelokale 5, 4.

REFERAT AF DMO bestyrelsesmøde onsdag 1. februar 2017 Kl. 12:15-15:00 I DM, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg Mødelokale 5, 4. REFERAT AF DMO bestyrelsesmøde onsdag 1. februar 2017 Kl. 12:15-15:00 I DM, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg Mødelokale 5, 4. sal 8. februar 2017 Deltagere Anne Bisgaard Pors (til kl. 14.00 under

Læs mere

REFERAT AF DMO bestyrelsesmøde onsdag 9. november 2016 Kl. 12:00-16:00 I DM, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg Mødelokale 3, 4.

REFERAT AF DMO bestyrelsesmøde onsdag 9. november 2016 Kl. 12:00-16:00 I DM, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg Mødelokale 3, 4. REFERAT AF DMO bestyrelsesmøde onsdag 9. november 2016 Kl. 12:00-16:00 I DM, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg Mødelokale 3, 4. sal 11. november 2016 Deltagere Anne Bisgaard Pors, Anita Kildebæk Nielsen,

Læs mere

REFERAT AF DMO bestyrelsesmøde onsdag 14. september 2016 Kl. 12:00-16:00 I DM, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg Mødelokale 3, 4.

REFERAT AF DMO bestyrelsesmøde onsdag 14. september 2016 Kl. 12:00-16:00 I DM, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg Mødelokale 3, 4. REFERAT AF DMO bestyrelsesmøde onsdag 14. september 2016 Kl. 12:00-16:00 I DM, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg Mødelokale 3, 4. sal 10. oktober 2016 Deltagere Anne Bisgaard Pors, Anita Kildebæk

Læs mere

Endelig bad Ole Henckel om, at pkt. 4.6 (forberedelse af OK 18) blev gjort til et beslutningspunkt. Bestyrelsen

Endelig bad Ole Henckel om, at pkt. 4.6 (forberedelse af OK 18) blev gjort til et beslutningspunkt. Bestyrelsen REFERAT AF DMO bestyrelsesmøde torsdag 8. december 2016 Kl. 14:00-18:00 I DM, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg Mødelokale 3, 4. sal med efterfølgende middag i DM s kantine 2. december 2016 Deltagere

Læs mere

Afbud: Marianne Petersen, Gregers Lyholm Petersen, Dieter Delling og Karin Bente Hjortshøj Pedersen.

Afbud: Marianne Petersen, Gregers Lyholm Petersen, Dieter Delling og Karin Bente Hjortshøj Pedersen. REFERAT AF DMO-bestyrelsesseminar Tirsdag 31. januar 2017 kl. 10.30 - onsdag 1. februar kl. 11.30 I DM, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg Mødelokale 5, 4. sal 1 8. februar 2017 Deltagere Anne Bisgaard

Læs mere

REFERAT AF DMO bestyrelsesmøde torsdag 17. maj 2017 Kl. 11:00-16:30 I DM, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg Mødelokale 5, 4.

REFERAT AF DMO bestyrelsesmøde torsdag 17. maj 2017 Kl. 11:00-16:30 I DM, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg Mødelokale 5, 4. REFERAT AF DMO bestyrelsesmøde torsdag 17. maj 2017 Kl. 11:00-16:30 I DM, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg Mødelokale 5, 4. sal 19. maj 2017 Deltagere Anne Bisgaard Pors, Anita Kildebæk Nielsen,

Læs mere

REFERAT. SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Dagsorden. DM 5. marts 2015

REFERAT. SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Dagsorden. DM 5. marts 2015 SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Erik Alstrup, Erik S. Christensen, Anders Dalsager, Anneli Fuchs, Anders H. Johnsen (fra kl. 15), Lise Kapper, Jan Skytte,

Læs mere

Fra Sekretariatet Øjvind Vilsholm og Helene Flethøj Thygesen samt Mette Askov (punkt 4.1 og 5.2) og Minna Melgaard (punkt 5.1).

Fra Sekretariatet Øjvind Vilsholm og Helene Flethøj Thygesen samt Mette Askov (punkt 4.1 og 5.2) og Minna Melgaard (punkt 5.1). REFERAT AF DMO bestyrelsesmøde onsdag 13. september 2017 Kl. 12:00-16:00 I DM, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg Mødelokale 5, 4. sal Mulighed for frokost i kantinen 11.30-12.00 20. september 2017

Læs mere

REFERAT AF DMO bestyrelsesmøde mandag 19. juni 2017 Kl. 13:00-17:00 I DM, Akademikertårnet, Lindevangs Alle 2, 2000 Frederiksberg Mødelokale 7, 4.

REFERAT AF DMO bestyrelsesmøde mandag 19. juni 2017 Kl. 13:00-17:00 I DM, Akademikertårnet, Lindevangs Alle 2, 2000 Frederiksberg Mødelokale 7, 4. REFERAT AF DMO bestyrelsesmøde mandag 19. juni 2017 Kl. 13:00-17:00 I DM, Akademikertårnet, Lindevangs Alle 2, 2000 Frederiksberg Mødelokale 7, 4. sal 27. juni 2017 Deltagere Anne Bisgaard Pors, Anita

Læs mere

REFERAT AF DMO-møde. onsdag 6. juni Kl. 12:00 17:00

REFERAT AF DMO-møde. onsdag 6. juni Kl. 12:00 17:00 25. juni 2018 REFERAT AF DMO-møde onsdag 6. juni 2018 Kl. 12:00 17:00 DM, Peter Bangs Vej 30, mødelokale 3,4 sal Deltagere Fra DMO: Anne Bisgaard Pors, Anita Kildebæk Nielsen, Anders Christian Rasmussen,

Læs mere

REFERAT FRA DMO-møde. onsdag 15. august Kl. 09:

REFERAT FRA DMO-møde. onsdag 15. august Kl. 09: 31. august 2018 REFERAT FRA DMO-møde onsdag 15. august 2018 Kl. 09:00 12.30 Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart, tlf. 64 41 19 99 Deltagere Fra DMO: Anders Christian Rasmussen, Andreas Bech,

Læs mere

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde. onsdag 22. november Kl. 14:00 18:00

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde. onsdag 22. november Kl. 14:00 18:00 22. november 2017 REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde onsdag 22. november 2017 Kl. 14:00 18:00 Dansk Magisterforening, DM Mødelokale 3 4. sal, Peter Bangs Vej 30, 2000 F

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

REFERAT fra DMO-møde. torsdag 22. november Kl. 12:00 16:00

REFERAT fra DMO-møde. torsdag 22. november Kl. 12:00 16:00 22. november 2018 REFERAT fra DMO-møde torsdag 22. november 2018 Kl. 12:00 16:00 Peter Bangs Vej 30, Frederiksberg, mødelokale PBV 5 i stuen Deltagere Fra DMO: Anne Bisgaard Pors, Anders Christian Rasmussen

Læs mere

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde lørdag den 26. januar 2019 Kl. 09:00 18:00

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde lørdag den 26. januar 2019 Kl. 09:00 18:00 1. februar 2019 REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde lørdag den 26. januar 2019 Kl. 09:00 18:00 Sinatur Sixtus Hotel, Middelart Deltagere: Erik S. Christensen, Kent Laursen,

Læs mere

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 21. ordinære møde tirsdag den 12. december 2017 kl til ca I Frichsparken, vær 1.

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 21. ordinære møde tirsdag den 12. december 2017 kl til ca I Frichsparken, vær 1. DAGSORDEN og referat til Ældrerådets 21. ordinære møde tirsdag den 12. december 2017 kl. 09.00 til ca. 13.00 I Frichsparken, vær 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Fuldmægtig Claus Rasmussen, Sundhed og

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF LBFF bestyrelsesmøde. torsdag 14. september Kl. 14:00 18:00

REFERAT AF LBFF bestyrelsesmøde. torsdag 14. september Kl. 14:00 18:00 20. september 2017 REFERAT AF LBFF bestyrelsesmøde torsdag 14. september 2017 Kl. 14:00 18:00 Dansk Magisterforening, DM Mødelokale 3 4. sal, Peter Bangs Vej 30, 2000 F Deltagere Erik S. Christensen, Kent

Læs mere

BESTYRELSESMØDE NR. 5 REFERAT

BESTYRELSESMØDE NR. 5 REFERAT BESTYRELSESMØDE NR. 5 REFERAT Den 9. juli 2015 Tidspunkt : Onsdag den 1. juli kl. 17 med efterfølgende middag Sted : Peter Bangsvej 30, Frederiksberg Tilstede : Bestyrelsen Fraværende/Afbud : Sekretærer

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogerne Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon: 7248 6500 Fax: 7248 6510 Mail: storstroem@sl.dk Web: sl.dk/storstroem REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 21.06.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou

Læs mere

Fra sekretariatet Øjvind Vilsholm. Mødeleder: Kathrine Monsrud Ekelund. Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden

Fra sekretariatet Øjvind Vilsholm. Mødeleder: Kathrine Monsrud Ekelund. Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden 3. februar 2018 REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde lørdag 3. februar 2018 Kl. 10:00 14:00 Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart Deltagere Erik S. Christensen,

Læs mere

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16)

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16) REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 21.04.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland lokale 1 & 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anette Linderstrøm, Anita Herold Gudmundsson (gået

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Deltagere Kent Laursen, Erik S. Christensen, Hanne Veber, Lars Trap-Jensen, Hugo Hvid Sørensen, Kell Sønnichsen, Kathrine Monsrud Ekelund

Deltagere Kent Laursen, Erik S. Christensen, Hanne Veber, Lars Trap-Jensen, Hugo Hvid Sørensen, Kell Sønnichsen, Kathrine Monsrud Ekelund 26. juni 2017 REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidlings bestyrelsesmøde lørdag 17. juni 2017 Kl. 09:30 13:00 Marselis Hotel Aarhus, Strandvejen 25, 8000 Århus Deltagere Kent Laursen, Erik S.

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Godkendelse

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. marts 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Marianne Jensen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. marts 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Marianne Jensen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Frank R. Taarup Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Bemærkning: Afbud

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Nogle fandt, at økonomien i oplægget var uoverskueligt. Hvor ville f.eks. besparelsen ved et mindre HB blive kanaliseret hen?

Nogle fandt, at økonomien i oplægget var uoverskueligt. Hvor ville f.eks. besparelsen ved et mindre HB blive kanaliseret hen? Referat af DMO-seminar 18/2 2019 samt bestyrelsesmøde 19/2 2019 Velkomst og præsentation af programmet for seminaret Sune bød velkommen og fortalte kort om dagsordenen for seminaret. Drøftelse af udspil

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde. Onsdag d. 4. september 2013 kl. 10-17 Fiskergade 41,4, Århus C

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde. Onsdag d. 4. september 2013 kl. 10-17 Fiskergade 41,4, Århus C FreelanceGruppen bestyrelsesmøde Onsdag d. 4. september 2013 kl. 10-17 Fiskergade 41,4, Århus C Dagsorden Deltagelse: Referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Vi konstituerer ny sekretær og mødeleder,

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 9/12-08 kl. 9:30 16:45 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K mødelokale A19 referent: tha@fysio.dk 1. Indledning og godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af Ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 27. januar 2014 på sekretariatet Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Ole Mikkelsen, Afbud: Henrik

Læs mere

DAGSORDEN FOR DM Viden bestyrelsesmøde. Onsdag den 26. februar Kl

DAGSORDEN FOR DM Viden bestyrelsesmøde. Onsdag den 26. februar Kl 28. februar 2019 DAGSORDEN FOR DM Viden bestyrelsesmøde Onsdag den 26. februar 2019 Kl. 12.00 17.00 Dansk Magisterforening, DM Mødelokale 3 4. sal, Peter Bangs Vej 30, 2000 F Der er mulighed for frokost

Læs mere

Referat fra møde i ULAB tirsdag d. 3. november fra kl

Referat fra møde i ULAB tirsdag d. 3. november fra kl Referat fra møde i ULAB tirsdag d. 3. november fra kl. 13.00-17.00 Til stede: Jørgen Staun (lokalklub 1), Bjarne Andresen (lokalklub 2), Anders Milhøj (lokalklub 4), Ole Busck (lokalklub 12), Niels Poulsen

Læs mere

Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00

Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00 Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00 Deltagere: Kurt Pedersen Eva Borg Allan Nielsen Karen Schur Dorte Tind Lise Rask

Læs mere

REFERAT FOR DMO bestyrelsesmøde. onsdag 28. februar Kl. 09:00 15:00

REFERAT FOR DMO bestyrelsesmøde. onsdag 28. februar Kl. 09:00 15:00 26. februar 2018 REFERAT FOR DMO bestyrelsesmøde onsdag 28. februar 2018 Kl. 09:00 15:00 DM, Peter Bangs Vej 30 Frederiksberg, Linde mødelokale 4,2 sal Deltagere Fra DMO: Anne Bisgaard Pors (indtil kl.

Læs mere

Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00

Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00 Referat af Sektorbestyrelsesmøde Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00 Udsendt til: Tilstede: Afbud: Birgitte Brixner, Sanne Johansen, Conny Gad Ordstyrer: Referent: Irene Buus Foreløbig dagsorden:

Læs mere

Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014

Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014 Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014 Til stede: Bjarne Andresen (lokalklub 2), Anders Milhøj (lokalklub 4), Elisabeth Kofod-Hansen (kadk), Peter B. Andersen (lokalklub 1), Thomas Vils Pedersen

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Kommunernes fælles projekt vedr. senhjerneskade Styregruppemøde den 11. maj 2012

Kommunernes fælles projekt vedr. senhjerneskade Styregruppemøde den 11. maj 2012 Kommunernes fælles projekt vedr. senhjerneskade Styregruppemøde den 11. maj 2012 Prinsens Allé 5 DK-8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Job-velfaerd@viborg.dk www.viborg.dk Sted: Horsens Rådhus, kl. 11-13.30,

Læs mere

Godkendt af Djøfs bestyrelse den Referat af bestyrelsens møde den 19. juni Fra bestyrelsen deltog:

Godkendt af Djøfs bestyrelse den Referat af bestyrelsens møde den 19. juni Fra bestyrelsen deltog: BESTYRELSEN FOR DJØF Godkendt af Djøfs bestyrelse den 12.08.2019 Referat af bestyrelsens møde den 19. juni 2019 Fra bestyrelsen deltog: Henning Thiesen Sara Gundelach Vergo (til pkt. 5) Karsten Boye Rasmussen

Læs mere

DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN

DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN Dato: Ref.: DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN 27.02. 2015 Dato: 27.02.2015 Tid: 9.00 10.00 Kaffe fra kl. 8.30 Sted: Birk Centerpark 4, Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg.

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Dato: 14-09-2017 Deres ref.: Vor ref.: Sagsbehandler: 06-F38/20129 IDH/- Bestyrelsesseminar den 5.-6. september 2017 - referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Deltagere: Rikke Hunsdahl,

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 Side 1 af 5 Deltagere: Ingelige Bogason, Peder Elgaard, Andreas Lykke-Olesen, Carsten With Thygesen, Karen Olesen, Marianne Kazar, Christopher Germann Bæhring,

Læs mere

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde mandag den 17. juni kl. 14:00 18:00

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde mandag den 17. juni kl. 14:00 18:00 13. august 2019 REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde mandag den 17. juni kl. 14:00 18:00 Peter Bangs Vej 30, Frederiksberg Deltagere: Erik S. Christensen, Kent Laursen, Kell

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4708593 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15983 06-12-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 11. december 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Baghuset lokale Toppen, Østerport 2, Aalborg

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 7. december 2015 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2 9. januar 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Oda Petersen og Jens Kierkegaard.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2 9. januar 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Oda Petersen og Jens Kierkegaard. Referat Mødelokale 2 Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Ole Meinicke

Læs mere

Referat af møde mellem. bestyrelsen for DM-FOVU og repræsentanter for DM-FOF. Hotel Storebælt, Nyborg, den 20. oktober 2015

Referat af møde mellem. bestyrelsen for DM-FOVU og repræsentanter for DM-FOF. Hotel Storebælt, Nyborg, den 20. oktober 2015 Referat af møde mellem bestyrelsen for DM-FOVU og repræsentanter for DM-FOF Hotel Storebælt, Nyborg, den 20. oktober 2015 Tilstede: Hans Beksgaard, Helle Waagner, Thomas Vils Pedersen, Olav W. Bertelsen

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 09.11.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland, mødelokale I Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Rie Hestehave, Ann-Mari Simonsen, Ingrid L

Læs mere

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund. Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 14. marts 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 28. marts 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Charlotte Larsen (CL),

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08. 06. 2016. Skrevet af: Lars Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 8. juni 2016 fra 9.00 15.30. Morgenmad fra 8.30 og frokost fra 12.00. Tilstede:

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 14. juni referat

Bestyrelsesmøde den 14. juni referat Dato: 21-06-2017 Deres ref.: Vor ref.: Sagsbehandler: 06-F38/20129 IDH/- Bestyrelsesmøde den 14. juni 2017 - referat KL. 09.00 15.30 i SL, 5000 Odense C. Mødet blev afkortet med afslutning kl. 13.00. Deltagere:

Læs mere

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde. tirsdag den 28. august Kl. 15:30 18:00

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde. tirsdag den 28. august Kl. 15:30 18:00 3. september 2018 REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde tirsdag den 28. august 2018 Kl. 15:30 18:00 Hotel Vejlefjord, Stouby Deltagere: Erik S. Christensen, Kent Laursen,

Læs mere

Temaer for HSU. Godkendt af HSU 24. marts 2014 Revideret februar 2017

Temaer for HSU. Godkendt af HSU 24. marts 2014 Revideret februar 2017 Temaer for HSU Godkendt af HSU 24. marts 2014 Revideret februar 2017 Temaer for HSU Indhold 1. Indledning... 3 2. Temaer... 3 2.1 Mål, strategi og økonomi... 3 2.2 Arbejds- og personaleforhold... 4 2.3

Læs mere

Indstilling: Det indstilles, at det vedlagte Kommissorium og forretningsorden for FU Sundhed drøftes.

Indstilling: Det indstilles, at det vedlagte Kommissorium og forretningsorden for FU Sundhed drøftes. Referat Møde: Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg Tid: Onsdag d. 21. marts 2018 kl. 8.30-11.00 Sted: Boulevarden 13, 9000 Aalborg, mødelokale 2 Deltagere: Leif Serup, Peter Møller Rasmussen, Lone Becker,

Læs mere

Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet onsdag den 7. november 2007

Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet onsdag den 7. november 2007 Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet onsdag den 7. november 2007 Til stede Erik Brouer, formand, Danske Regioner Karen Stæhr, næstformand, FOA FOA: Stig Ove Jensen Elias Pedersen Danske Regioner:

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 21. januar 2016, kl. 18.30-20.30. For referat: Sted: Video - LifeSize Deltagere: Bente Andersen, Bjarne Rittig-Rasmussen, Anette Spence, Hans Stryger

Læs mere

REFERAT MØDE I RÅDET FOR MENNESKERETTIGHEDER, 8. MAJ 2019 KL. 13:00-16:00 NORDSKOV: WILDERS PLADS 8K, 1403 KØBENHAVN K

REFERAT MØDE I RÅDET FOR MENNESKERETTIGHEDER, 8. MAJ 2019 KL. 13:00-16:00 NORDSKOV: WILDERS PLADS 8K, 1403 KØBENHAVN K REFERAT MØDE I RÅDET FOR MENNESKERETTIGHEDER, 8. MAJ 2019 KL. 13:00-16:00 NORDSKOV: WILDERS PLADS 8K, 1403 KØBENHAVN K DOK. NR. 19/00980-4 REF. LELI 1. Status på Danmarks arbejde i FN s Menneskerettighedsråd

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 26. juni 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen Referent: Pia

Læs mere

Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT. Bestyrelsesmøde nr. 12. den 1. marts 2016 kl.15 til 18

Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT. Bestyrelsesmøde nr. 12. den 1. marts 2016 kl.15 til 18 Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT Bestyrelsesmøde nr. 12 den 1. marts 2016 kl.15 til 18 Mødet blev holdt på Idrætsefterskolen Ulbølle med følgende dagsorden: Deltagere: Erik

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 7, Rådhuset, 1. marts 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Lilly Meisner Pedersen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 7, Rådhuset, 1. marts 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Lilly Meisner Pedersen. Referat Mødelokale 7, Rådhuset, Kl. 10:15 Medlemmer Susanne Kierch Anna K. M. Hansen Hans C. Bech Dorete Olsen Jette Olsen Britta Jensen-Terpet Helmut Madsen Bodil Nielsen Lilly Meisner Pedersen Bemærkning:

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 referat RB-møde 140424 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Mødet begynder kl. 09.30 Der vil være kaffe og brød fra

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 3 på 5.

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 3 på 5. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl. 10.30-15.00 Sted: Lokale 3 på 5. sal REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Kim Herforth Nielsen (pkt.1-12),

Læs mere

Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september

Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september Referat Udvalg: PASS-udvalget Dato: Tirsdag den 23. november 2010 Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Helle Nørtoft

Læs mere

Britta Borch Egevang Charlotte Thaning Sigge Winther Nielsen Edith Jakobsen, pkt. 4 Wenche Marit Quist, pkt. 6 Lotte Jepsen (referent)

Britta Borch Egevang Charlotte Thaning Sigge Winther Nielsen Edith Jakobsen, pkt. 4 Wenche Marit Quist, pkt. 6 Lotte Jepsen (referent) DJØF PRIVAT BESTYRELSESMØDE DEN 6. MARTS 2019 Godkendt referat udsendt pr. mail den 2. april 2019 Referat af bestyrelsesmøde i Djøf Privat den 6. marts 2019 Sagsnr: 2019-203 Ref. LOJ 2.04.2019 Til stede:

Læs mere

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem REFERAT Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia: a. Velkomst b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

Referat. TR-rådet 26. april 2016

Referat. TR-rådet 26. april 2016 Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 26. april 2016 For referat: Dato for Karen Fischer-Nielsen udarbejdelse: 10. maj 2016 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Lone Guldbæk

Læs mere

Referat for DM Viden bestyrelsesmøde onsdag 3. februar 2016 Kl. 12:30-18:00 DM, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg, Mødelokale 3, stuen

Referat for DM Viden bestyrelsesmøde onsdag 3. februar 2016 Kl. 12:30-18:00 DM, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg, Mødelokale 3, stuen Referat for DM Viden bestyrelsesmøde onsdag 3. februar 2016 Kl. 12:30-18:00 DM, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg, Mødelokale 3, stuen 8. februar 2016 Deltagere: Leif Søndergaard, Hans Beksgaard,

Læs mere

Ole Jensen (OJ), formand Leo Normann Pedersen (LNP) Observatør Ditte Jessing (DJ) Rådgiver/HR-partner Mads Brask Andersen

Ole Jensen (OJ), formand Leo Normann Pedersen (LNP) Observatør Ditte Jessing (DJ) Rådgiver/HR-partner Mads Brask Andersen LSU-møde i ACA den 16. september 2016 Kl. 9.30 10.30 og LSU/LAMU kl. 10.30 11.30 Referat Aarhus bygning 1443, lokale 440 Emdrup lokale D118 Mødedeltagere: B-siden/medarbejdere Ivy Kirkelund (IK), næstformand

Læs mere

REFERAT og DAGSORDEN. til. Ældrerådets 13. ordinære møde tirsdag den 21. juni 2016 kl til ca På LC Dalgas

REFERAT og DAGSORDEN. til. Ældrerådets 13. ordinære møde tirsdag den 21. juni 2016 kl til ca På LC Dalgas REFERAT og DAGSORDEN til Ældrerådets 13. ordinære møde tirsdag den 21. juni 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 På LC Dalgas Til stede Jan Radzewicz (JR) Poul L. Ellekrog (PE) Carl Aksel Kragh Sørensen (CA) Kate

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4613643 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15982 16-10-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 29. oktober 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Østerport 2 Aaborg. Lokale Toppen i Baghuset

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

1. at Sundhedsudvalget godkender referat fra seneste udvalgsmøde den 19. april Evaluering af temadagen den 12. juni 2017 om En værdig død

1. at Sundhedsudvalget godkender referat fra seneste udvalgsmøde den 19. april Evaluering af temadagen den 12. juni 2017 om En værdig død REFERAT Møde i Sundhedsudvalget Dato: mandag den 19. juni 2017 kl. 14.00 16.00 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 Medlemmer: Hanne Simonsen (formand), Anne Marie Bossen Aarøe (næstformand),

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 25. januar 2018

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 25. januar 2018 Godkendt referat RB-møde 180125 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 25. januar 2018 Bestyrelsesmødet afholdes Grøndalsvej 1, 8260 Viby J (grøn bygning) Sune tager imod jer i receptionen. Program

Læs mere

Referat af møde i ULA tirsdag d. 9. juni fra kl

Referat af møde i ULA tirsdag d. 9. juni fra kl Referat af møde i ULA tirsdag d. 9. juni fra kl. 13.00-17.00 Til stede: Per Dahl (lokalklub 8), Thomas Vils Pedersen (lokalklub 16), Ole Busck (lokalklub 12), Niels Poulsen (lokalklub 13)) Olav Bertelsen

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 16. september 2015, kl. 13.45-16.00. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Videokonference via LifeSize. Deltagere: Martin B. Josefsen, Bente Andersen,

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 04.10.2017 Mødet afholdes hos DS Århus, Søren Frichs Vej 42H, 1th 12, Århus, kl. 10-17

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 10.3.2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Ledelsesmøde: Torsdag d. 26. juni 2014, kl. 18.30 I Studiestræde 24, 2. sal REFERAT Til stede: Annie, Gunna, Henrik, Susanne og Mette Dagsorden 1. Mettes arbejdstider

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 kl. 9.00 11.00 intro for nye KB medlemmer der er kaffe fra kl. 8.30 Kl. 11.00 14.30 ordinært KB møde kl. 15.00 18.00 Reception i forbindelse med ændringer i kredsformandskabet

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat Tilstede Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde. tirsdag 17. april Kl. 14:00 18:00

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde. tirsdag 17. april Kl. 14:00 18:00 17. april 2018 REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde tirsdag 17. april 2018 Kl. 14:00 18:00 Dansk Magisterforening, DM Mødelokale 3 4. sal, Peter Bangs Vej 30, 2000 F Deltagere:

Læs mere

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring R E F E R A T Tid: Lørdag, den 26. januar 2019 kl. 9:30-11:50 Sted: Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring Deltagere: Henrik Møller Andersen Dronninglund HC Hartmann-Nielsen Hjørring

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Bente Christoffersen, formand Jørgen Cramer, næstformand Anne-Lise Hansen Bent Puggaard

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Bente Christoffersen, formand Jørgen Cramer, næstformand Anne-Lise Hansen Bent Puggaard Jægerspris Boligselskab Referat til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 9. juni 2015 kl. 16.30 i Servicecentret beliggende Egeparken 4, 3630 Jægerspris. Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2

Læs mere

Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg. Tid 25. maj 2018, kl Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø.

Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg. Tid 25. maj 2018, kl Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Dokument: Neutral titel Møde Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg Tid 25. maj 2018, kl. 09.30-11.30 Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Deltagere Leif Serup (Hjørring Kommune) Formand

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg om boligsocial indsats

Referat af møde i Opgaveudvalg om boligsocial indsats GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg om boligsocial indsats Mødetidspunkt 15-05-2018 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 19.00 Tilstede: Anne Hjorth,

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018 REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018 Deltagere: Ingelise Bogason (fra pkt. 5), Nille Juul-Sørensen, Andres Lykke-Olesen (fra pkt.7), Carsten With Thygesen, Peder Elgaard, Karen Olesen, Marianne Kazar,

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

REFERAT. DM 19. april Forskning & Formidling Bestyrelsen

REFERAT. DM 19. april Forskning & Formidling Bestyrelsen DM 19. april 2016 1 LBFF-2016-3 (Landsklubbestyrelsen for, 3. møde i 2016) Torsdag den 7. april 2016, kl. 14-17 Erik Alstrup, Erik S. Christensen, Kathrine Monsrud Ekelund, Anneli Fuchs, Anders H. Johnsen,

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 28. november 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl, Marianne Jensen og Helmut Madsen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 28. november 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl, Marianne Jensen og Helmut Madsen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere