Nr. 2, April 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nr. 2, April 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling"

Transkript

1 Nr. 2, April 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Stemningsbilleder fra Old Timer Træf 2012

2 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 2, April 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Kildegade 8 (1. sal bagfra) 8700 Horsens post@oz6hr.dk Hjemmeside: Bestyrelse OZ3VB Viggo Berland, formand Telefon: formand@oz6hr.dk OZ6JI Jørn Isaksen, næstformand Telefon: OZ1GRL Arne Lund, kasserer Telefon: kasserer@oz6hr.dk OZ1MPE Mads Pedersen, sekretær Telefon: mads@oz6hr.dk OZ4FD Flemming Lassen, best.medlem Telefon: Indhold Besøg på Danish Crown... 3 Sommerudflugt... 4 Referat fra generalforsamlingen... 5 Klubmøder og arrangementer... 6 Old Timer Træf SDR-nyt Aktivitetsudvalg OZ3VB Viggo Berland Telefon: OZ5WT Bent Toksvig Telefon: OZ6JI Jørn Isaksen Telefon: OZ1MPE Mads Pedersen Telefon: Redaktion Mads Pedersen Viggo Berland Oplag 200 styk, udkommer fire gange årligt i januar - april - juli - oktober Grafisk produktion Eget tryk Her finder du os! Døren er omme i en smøge. Deadline Deadline for næste blad: Mandag den Forsidebillede: Stemningsbilleder fra Old Timer Træf 2012.

3 OZ6HR nyt, Januar Besøg på Danish Crown Torsdag den 19. april 2012 har vi fået arrangeret et spændende besøg på slagteriet ved Horsens. Det er verdens mest avancerede slagteri, hvor der arbejder personer. Hertil skal lægges kontrollører og rengøringsfolk. Besøget på slagteriet starter kl , hvor vi mødes lidt før og går samlet gennem vagten. Der er fælles kørsel fra klubben kl Slagteriets adresse er Østbirkvej 2, 8700 Horsens. Besøget vil starte med en velkomst og introduktion i et mødelokale. Herefter vil vi blive guidet rundt på hele slagteriet, hvilket tager omkring 1½ time (så husk fornuftigt fodtøj). Besøget afsluttes i mødelokalet, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål. Det forventes, at vi er færdige med besøget kl Husk at få spist tidlig aftensmad, da der ikke er mulighed for spisning i forbindelse med besøget. Efter besøget kører vi tilbage til klubben og får vores sædvanlige kaffe og brød! Der er generelt rygeforbud på hele slagteriets område. Vi håber at se mange til et rigtig spændende besøg på en højteknologisk virksomhed i Horsensområdet! Tilmelding skal ske senest mandag den 2. april 2012, enten på opslag i klubben, via mail mail@oz6hr.dk, vores hjemmeside eller via telefon Aktivitetsudvalget

4 4 OZ6HR nyt, Januar 2012 Sommerudflugt Sommerudflugten for klubbens medlemmer med familie er i år fastlagt til: Lørdag den 16. juni Vi skal i år til Odense, hvor vi skal besøge følgende: 1) Jernbanemuseet. 2) EDR s domicil. 3) Den Fynske Landsby. Vi starter med Jernbanemuseet, der har til huse i Dannebrogsgade 24, lige bag stationen i Odense. Her er der på et areal på ca m 2 udstillet lokomotiver, vogne og andet materiel lige fra jernbanens begyndelse i Danmark i Også de tidligere benyttede kongelige vogne kan vi se. Desuden er der opbygget stationsmiljøet Slotsløkken. På depotområdet kan man se en kulgård, kulkran, vandkran samt rense- og inspektionsgrav. Der er yderligere bygget en minibane. De udstillede ting er ikke alene fra Statsbanerne, men også fra de mange privatbaner, der har været og er i Danmark. Fra Jernbanemuseet kører vi til EDR s domicil på Klokkestøbervej 11. Her er der udstillet gamle radioer, både hjemmebyggede og fabriksfremstillede. Der er også et radiorum, som besøgende radioamatører kan benytte. Der er flere stationer til brug. Fra EDR kører vi så videre til den Fynske Landsby på Sejerskovvej 20. Her er der siden 1942 genopført 32 bygninger. Man har så vidt muligt forsøgt at efterligne de gamle sluttede landsbyer, som var typiske for den fynske region. Gårde og huse er placeret i terræn, ved veje og efter verdenshjørner, som de lå originalt. Der er faktisk alt lige fra det lille sprøjtehus til en stor firlænget gård. Også skole, vandmølle, hospital, præstegård og kro findes. Vi starter samlet fra klubben kl og kører ad motorvejen over den nye Lillebæltsbro til rastepladsen Kildebjerg. Herfra kører vi så rimeligt samlet til Jernbanemuseet. Vi medbringer selv vor frokost, og klubben har øl og vand med. Der er mulighed for at spise vor medbragte mad enten i EDR s hus eller i den Fynske Landsby, hvor der er mange steder med mulighed for at spise sin medbragte mad. Tilmeldingsliste er ophængt i lokalet, og sidste tilmeldingsfrist er torsdag den 7. juni. Dette kan også gøres på vor hjemmeside Vi håber på en rigtig dejlig udflugt med godt vejr. OZ3VB Viggo

5 OZ6HR nyt, Januar Referat fra generalforsamlingen Formanden OZ3VB Viggo bød velkommen til den ordinære generalforsamling torsdag den 15. marts OZ5ZI Finni blev valg til dirigent. Konstaterede generalforsamlingens lovlige indvarsling. Formanden OZ3VB Viggo oplæste beretningen som følger: Aktiviteter: Torsdag den 24. marts 2011 besøgte vi Siemens Wind Power i Brande. Interessant, 17 deltog. Lørdag den 26. marts 2011 deltog vi med en stand på Agerskovmødet. Var 3 mand af sted og fik solgt ret godt. Torsdag den 23. maj 2011 besøgte vi Billund Lufthavn. Vi fik set alt både ude og inde. Virkelig imponerende. 16 deltog. Lørdag den 18. juni 2011 sommerudflugt, som denne gang gik til bunkermuseet i Silkeborg og bagefter til ferskvandsakvariet AQUA også i Silkeborg. Selve bunkermuseet var ikke stort, bare en mandskabsbunker for 12 personer indrettet som museum. Vi var dog heldige, idet vi fik mulighed for at se den store hovedbunker, som lå gemt under en stor græsplæne. Vi ledte faktisk efter den, men først med hjælp af en kustode fandt vi den nuværende adgang til bunkeren. Vi fik en fin forklaring af de 2 kustoder. Også AQUA var værd at se. Desværre regnede det, så udendørs fik vi ikke set så meget. Alt i alt dog en rigtig god udflugt med 16 deltagere. Torsdag den 25. august 2011 besøgte vi Hedensted-senderen. Den sender nu kun digitale signaler. 12 deltog og blev vist rundt af OZ1EBA Mogens. Torsdag den 8. december 2011 juleafslutning med i alt 29 deltagere. Efter bankospil fik vi denne gang glögg og æbleskiver. Igen en meget hyggelig afslutning på året. Søndag den 26. februar 2012 Old Timer Træf. Også denne gang i egne lokaler og med maden ude fra. I alt var tilmeldt 25, men 3 afbud og 1 udeblev. Igen en meget hyggelig sammenkomst. Fortsættes side 8...

6 6 OZ6HR nyt, Januar 2012 Klubmøder og arrangementer April Ma. 2 Klubaften. To. 5 Lukket: Skærtorsdag Ma. 9 Lukket: 2. Påskedag To. 12 Teknisk aktivitetsaften. Fr. 13 Weekendmøde Ma. 16 Klubaften. To. 19 Besøg på Danish Crown. Ankomst kl Fælles kørsel fra klubben kl Tilmelding Ma. 23 Klubaften. To. 26 SDR-projekt. Ma. 30 Klubaften. Maj To. 3 Teknisk aktivitetsaften. Ma. 7 Klubaften. To. 10 Teknisk aktivitetsaften. Ma. 14 Klubaften. To. 17 Lukket: Kristi Himmelfartsdag Ma. 21 Klubaften. To. 24 SDR-projekt. Fr. 25 Weekendmøde Ma. 28 Lukket: 2. Pinsedag To. 31 Teknisk aktivitetsaften. Åbningstid: Aktiviteter starter kl Weekendmøder: Fredag kl. 19 til lørdag kl. 22. Der tages forbehold for ændringer. Evt. ændringer bliver oplyst på hjemmesiden og via Amatørnyt over repeateren.

7 OZ6HR nyt, Januar Juni Ma. 4 Klubaften. To. 7 Teknisk aktivitetsaften. Ma. 11 Klubaften. To. 14 Teknisk aktivitetsaften. Lø. 16 Sommerudflugt til Odense. Tilmelding senest 7/6. Sommerlukning Afdelingen holder sommerferie fra søndag den 17. juni Åbningstid: Aktiviteter starter kl Weekendmøder: Fredag kl. 19 til lørdag kl. 22. Der tages forbehold for ændringer. Evt. ændringer bliver oplyst på hjemmesiden og via Amatørnyt over repeateren.

8 8 OZ6HR nyt, Januar 2012 Fortsat fra side 5... Byggeprojekter: SDR-projektet fortsættter, og med stadig udvidelse i projektet. Flere er i gang med senderdelen. Projektet med nye rævesendere og rævemodtagere fortsætter. Projektet har stået stille i det forløbne år. Vi håber på, at det snarest bliver genoptaget. Foredrag: Torsdag den 22. september 2011: OZ8ZY Jørgen fortalte om Den ultimative HFantenne Der var 17 deltagere til foredraget, som var virkelig interessant. Mandag den 23. oktober 2011: Foredrag af OZ1MPE Mads om Introduktion til Computernetværk. 12 deltog. Torsdag den 27. oktober 2011: OZ5ZI Finni fortalte om e-qsl. 13 deltog. Torsdag den 26. januar 2012: Foredrag om Digital Kommunikation ved OZ4VW Arne Fast. Utroligt så mange forskellige former, der findes. 15 deltagere. Torsdag den 16. februar 2012: Foredrag om Diplomer ved OZ1DYI Svend. Viste mange eksempler på diplomer og fortalte morsomme historier i forbindelse hermed. 13 deltagere. Mandag den 5. marts 2012: Martin Lund demonstrede og fortalte om spillekonsollen Wii. Ret spændende, 9 deltagere. PC-gruppen: PC-gruppen har ikke været så aktiv som tidligere. Det er kun blevet til 5 weekend møder. Deltagelsen er også faldende. I gennemsnit 6 deltagere i et weekendmøde. Der har hele tiden været hjælp at få ved PC-problemer. Alt under ledelse af OZ1MPE Mads. Aktivitetsudvalget: Aktivitetsudvalget har som sædvanlig ydet en glimrende indsats. Det har gjort arbejdet for bestyrelsen meget lettere; tak for det. Indkøb: Der er indkøbt en network analyzer. Bladet: Vort blad kan vi stadig være tilfredse med. Vi har en dygtig redaktør i OZ1MPE Mads, der sørger for den gode opsætning af bladet. Vi er glade for den nye duplex-printer. OZ1MPE Mads sørger også for forbindelse udadtil gennem vor hjemmeside og .

9 OZ6HR nyt, Januar Vore lokaler: Der er nu gået lidt over et år med betaling af husleje på 794 kr. pr. måned. Vi får 10 % rabat og ca kr. i tilskud fra kommunen. Til slut rettede formanden en stor tak til bestyrelsen og aktivitetsudvalget for godt arbejde. Tak til alle medlemmer, der på den ene eller anden måde har gjort eller lavet noget for afdelingen. Uden denne indsats ville afdelingen ikke bestå. Beretningen énstemmigt godkendt. Kassereren OZ1GRL Arne gennemgik det reviderede regnskab punkt for punkt. Regnskabet udviser et driftsunderskud på 1.305,19 kr. for året Regnskabet énstemmigt godkendt. Bestyrelsen foreslog uændret kontingent på 360 kr. og uændret indskud på 25 kr. for året Dette blev vedtaget. OZ3VB Viggo oplyste, at der intet er overført til byggefonden i år. Ingen skriftlige forslag til behandling på generalforsamlingen. OZ3VB Viggo blev genvalgt som formand. OZ6JI Jørn og OZ1GRL Arne genvalgt til bestyrelsen. Martin Lund og OZ5GI Aage genvalgt som henholdsvis 1. og 2. suppleant til bestyrelsen. OZ5WT Bent genvalgt som revisor og OZ5ZI Finni genvalgt som revisorsuppleant. OZ0ABK Arne Bo spurgte, om ikke der kunne findes en anden ordning på de daglige indkøb, som alene hviler på OZ1GRL Arne. Enighed om at yde mere praktisk hjælp til kantinearbejdet. Her afsluttede dirigenten generalforsamlingen og formanden takkede for god ro og orden. Generalforsamlingen slut kl I alt 14 medlemmer var mødt. OZ1GRL, OZ5YZ, OZ5GI, OZ0ABK, OZ5ZI, OZ6JON, OZ7SB, OZ2HSK, OZ5AGK, OZ1DSD, OZ1FE, OZ1MPE, Martin Lund og OZ3VB. OZ3VB Viggo

10 10 OZ6HR nyt, Januar 2012 Old Timer Træf 2012 I alt var tilmeldt 25 og endte på 21 deltagere. Der kan være 25 og et par stykker i det store lokale. Hvis der er behov, kan vi jo dele os over to lokaler, så kom bare an til næste år også, så finder vi en løsning. Vi bør vel bringe udtryk som All-timer også; vi har det jo således, at alle aldre mødes, unge og ældre og det giver bestemt en god lejlighed til, at især de yngste får lidt af de gode gamle radioamatørfortællinger med. Der er jo altid god og glad stemning, så ingen er i tvivl om, hvornår næste Old Timer bliver holdt. Noget var anderledes i år; maden var fra det samme sted, dog med nye indehavere. Vores faste madudbringer var forhindret, så kassereren tog buddet. Til gengæld glemte kassereren så småkager til kaffen og måtte af sted igen, efter at gæsterne var mødt op. Der var mangel på rugbrød. Fiskefileten lidt skrabet, det sammen med 25 kuverter til 21 mand, ikke var prangende. Prisen var så til gengæld i den lave ende, så med formandens opkrævning blev det til et pænt overskud. Overskuddet kunne så i år dække diverse indkøb af dug, lys, blomster, snaps, småkager m.v. Men kom og vær med; næste gang, vil jeg tro, formanden går over gaden til vores sædvanlige mad-leverandør. OldTimer (AllTimer, InTimer, OnTimer, AllStars og OldStars) Vy73 de OZ1GRL Arne Klubblad på !!! Har du lyst til at få dit OZ6HR klubblad på i stedet for på papir? Og samtidig spare både naturen for unødigt papirforbrug og klubben for trykning og porto? Så tilmeld dig på klubbens hjemmeside!

11 OZ6HR nyt, Januar SDR-nyt Der er sket en ny udvikling af Power- SDR-programmet fra Flex-Radio. Der er blevet tilføjet repeater spacing og CTCSS-toner under FM mode. Det er ret vigtigt for dem af os, der også bruger vores Lima eller Mobo til transverterbrug. Vi kan med Lima en (desværre ikke med Mobo en) køre den sidste nye version fra Flex s hjemmeside med sdr1kusb.dll filen. Den har også en betydeligt bedre undertrykkelse af spejlet. Det er en udvikling, som vi er meget glade for. Lima-byggeriet har grebet om sig, da vi besluttede at åbne op for, at amatører rundt i landet også får en mulighed for at bestille et sæt igennem mig. Vi er på nuværende tidspunkt op på ca. 50 stk. inkl. dem der er bestilt til d. 1/4. Det er den sidste bestilling inden sommerferien. Senere vil jeg uploade et foto af min Mobo og Lima i vores forum og opfordrer de andre byggere til også at uploade et foto af deres SDR. I nuværende stund er der 55 medlemmer i forum et. Jeg overvejer at foreslå et simpelt transverter-projekt til 6m eller 2m i løbet af efteråret/vinter, hvis der er interesse for det. Den vil kunne bruges på alle 28MHz TX/RX er. 73 Vy OZ5AGK / Flemming

12 bagsiden Husk det spændende besøg på Danish Crown slagteriet den 19. april Tilmelding senest 2. april 2012 Klubblad på !!! Har du lyst til at få dit OZ6HR klubblad på i stedet for på papir? Og samtidig spare både naturen for unødigt papirforbrug og klubben for trykning og porto? Så tilmeld dig på klubbens hjemmeside!

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Nr. 2, April 2011 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 2, April 2011 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 2, April 2011 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Old Timer Træf 2011 var som altid hyggelig! 2 OZ6HR nyt, April 2011 OZ6HR nyt Nr. 2, April 2011 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

Fredag den 15. november 2013 holder vi igen LAN Party!

Fredag den 15. november 2013 holder vi igen LAN Party! Nr. 4, Oktober 2013 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Fredag den 15. november 2013 holder vi igen LAN Party! 2 OZ6HR nyt, Oktober 2013 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2013 Medlemsblad for OZ6HR - EDR

Læs mere

Nr. 4, Oktober 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 4, Oktober 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 4, Oktober 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Vi holder LAN Party 2.-3. november 2012! 2 OZ6HR nyt, Oktober 2012 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Oktober 2015 1 Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Oktober 2015 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej

Læs mere

OZ6HR nyt, April 2014. Nr. 2, April 2014 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling. Et par stemningsbilleder fra Old Timer Træf

OZ6HR nyt, April 2014. Nr. 2, April 2014 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling. Et par stemningsbilleder fra Old Timer Træf OZ6HR nyt, April 2014 1 Nr. 2, April 2014 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Et par stemningsbilleder fra Old Timer Træf 2 OZ6HR nyt, April 2014 OZ6HR nyt Nr. 2, April 2014 Medlemsblad for OZ6HR

Læs mere

Nr. 2, April 2013 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling. Lørdag den 25. maj 2013 kl. 14.00 holder vi RECEPTION. i vore nye lokaler i Gedved

Nr. 2, April 2013 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling. Lørdag den 25. maj 2013 kl. 14.00 holder vi RECEPTION. i vore nye lokaler i Gedved Nr. 2, April 2013 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Lørdag den 25. maj 2013 kl. 14.00 holder vi RECEPTION i vore nye lokaler i Gedved 2 OZ6HR nyt, April 2013 OZ6HR nyt Nr. 2, April 2013 Medlemsblad

Læs mere

Nr. 3, Juli 2011 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 3, Juli 2011 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 3, Juli 2011 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Sidste oprydning på vort fjernlager! 2 OZ6HR nyt, Juli 2011 OZ6HR nyt Nr. 3, Juli 2011 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Kildegade

Læs mere

Nr. 2, April 2010 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 2, April 2010 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 2, April 2010 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Old Timer Træf søndag den 28. februar 2010 2 OZ6HR nyt, April 2010 OZ6HR nyt Nr. 2, April 2010 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin

Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin OZ6HR nyt, Juli 2014 1 Nr. 3, Juli 2014 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin 2 OZ6HR nyt, Juli

Læs mere

Nr. 4,Oktober 2011 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 4,Oktober 2011 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 4,Oktober 2011 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Vi har været på besøg på Hedensted-senderen ved Kragelund igen! 2 OZ6HR nyt, Oktober 2011 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2011 Medlemsblad for OZ6HR

Læs mere

Nr. 1, Januar 2013 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2013 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2013 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 26 deltog i den traditionelle juleafslutning. Formand og bankoopråber deltog selv! 2 OZ6HR nyt, Januar 2013 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2013

Læs mere

Nr. 1, Januar 2011 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2011 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2011 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen 2 OZ6HR nyt, Januar 2011 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2011 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Kildegade 8 (1. sal bagfra),

Læs mere

Nr. 4, Oktober 2010 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 4, Oktober 2010 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 4, Oktober 2010 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Fra vores besøg ved Yding Skovhøj repeaterne 2 OZ6HR nyt, Oktober 2010 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2010 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens

Læs mere

Nr. 2, April 2009 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 2, April 2009 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 2, April 2009 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Årets Old Timer Træf var en stor succes! 2 OZ6HR nyt, April 2009 OZ6HR nyt Nr. 2, April 2009 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Nr. 1, Januar 2014 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling. Juleafslutningen var som sædvanlig et hyggeligt punktum på året.

Nr. 1, Januar 2014 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling. Juleafslutningen var som sædvanlig et hyggeligt punktum på året. Nr. 1, Januar 2014 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig et hyggeligt punktum på året. 2 OZ6HR nyt, Januar 2014 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2014 Medlemsblad for OZ6HR

Læs mere

OZ6HR nyt, April 2015. Nr. 2, April 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling. Stemningsbilleder. Old Timer Træf 1.

OZ6HR nyt, April 2015. Nr. 2, April 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling. Stemningsbilleder. Old Timer Træf 1. OZ6HR nyt, April 2015 1 Nr. 2, April 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Stemningsbilleder fra Old Timer Træf 1. marts 2015 2 OZ6HR nyt, April 2015 OZ6HR nyt Nr. 2, April 2015 Medlemsblad

Læs mere

Nr. 1, Januar 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2015 1 Nr. 1, Januar 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Torsdag den 11/12-2014 var dagen for vores traditionelle juleafslutning. Der var som sædvanlig både bankospil og

Læs mere

Nr. 4, Oktober 2014 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 4, Oktober 2014 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Oktober 2014 1 Nr. 4, Oktober 2014 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Torsdag den 28. august havde vi inviteret EDR Skanderborg til en hyggeaften i EDR Horsens. Bl.a. havde vi konkurrence

Læs mere

Nr. 3, Juli 2010 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 3, Juli 2010 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 3, Juli 2010 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Vi har besøgt OZ5TG og hans store parabol! 2 OZ6HR nyt, Juli 2010 OZ6HR nyt Nr. 3, Juli 2010 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Kildegade

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Nr. 1, Januar 2009 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2009 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2009 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Fra årets juleafslutning 2 OZ6HR nyt, Januar 2009 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2009 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Kildegade 8 (1.

Læs mere

Nr. 2, April 2008 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 2, April 2008 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 2, April 2008 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Stemningsbilleder fra Old Timer Træf 2 OZ6HR nyt, April 2008 OZ6HR nyt Nr. 2, April 2008 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Kildegade

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Julemærket 2015 er tegnet af Dronning Margrethe.

Julemærket 2015 er tegnet af Dronning Margrethe. SILKEBORG WWW.SILFI.dk En mand med en god ide. I år er det 150 siden at Ejnar Holdbøl blev født. Og vi har meget at takke ham for. For den ide han fil tilbage i 1903, har børn fortsat glæde af nemlig julemærket.

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014 Læs inde i bladet: HVAD SKER DER I ET JUBILÆUMSÅR? INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING RENOVERING AF YDERMOLEN ER I FULD GANG 1 SØRUP HAVNS

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Udgivet af EDR Århus Afdelingen Juli 2003 Nr. 3

Udgivet af EDR Århus Afdelingen Juli 2003 Nr. 3 Nyhedsbrev Udgivet af EDR Århus Afdelingen Juli 2003 Nr. 3 OZ2EDR 50. årgang Redaktionelt Dette er første udgave efter ændring af formen for udsendelse af information fra EDR Århus afdelingen til medlemmerne.

Læs mere

Nr. 3, Juli 2007 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling. Koncentreret formand om arbejdet!

Nr. 3, Juli 2007 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling. Koncentreret formand om arbejdet! Nr. 3, Juli 2007 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Koncentreret formand om arbejdet! 2 OZ6HR nyt, Juli 2007 OZ6HR nyt Nr. 3, Juli 2007 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Kildegade

Læs mere

Det går den rigtige vej!

Det går den rigtige vej! Nr1. 20 Årgang Februar 2016 Det går den rigtige vej! Nu skal kanonen snart bruges igen. Tursejlernyt : Udgiver Assens Tursejlerklub Næsvej 16. 5610 Assens Redaktionen. Peer Find Jensen. Tlf.21479603 E.Mail:peerfindjensen@godmail.dk

Læs mere

Indhold. Sommerudflugt til Gl. Estrup. Samlet til frokost i det fri. Nr. 3. Juli, august & september 2005

Indhold. Sommerudflugt til Gl. Estrup. Samlet til frokost i det fri. Nr. 3. Juli, august & september 2005 Nr. 3. Juli, august & september 2005 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling, Kildegade 8 (1. sal bagfra), 8700 Horsens Indhold 3 Aktiviteter 4 Introduktion til OZ6HR s hjemmeside 4 Belthorn-projekt

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub Lørdag, den 20. november 2010 Side 1 Mødested/tid: Fraværende: Møde via mail Ingen 1. Referat fra sidste møde. Er udsendt til bestyrelsen og gjort tilgængeligt på hjemmesiden. 2. Orientering ved formanden

Læs mere

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke.

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke. Referat fra Generalforsamling den 16. november 2006, kl. 19.30 i Forsamlingshuset Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Struer Folkedanserforening Medlemsorientering November 2013 30. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Husk der er generalforsamling i Struer Folkedanserforening mandag d.20. januar,

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse på generalforsamlingen. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Fastsættelse af

Læs mere

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 1. Valg af dirigent: Niels Juul Jensen 2. Valg af stemmetællere: Ib Berthelin og Lars Asserhøj 3. Formandens beretning Anne-Grethe Mathisen

Læs mere

OBS: Der er ingen dans tirsdag den 8. marts.

OBS: Der er ingen dans tirsdag den 8. marts. www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2016 Nr. 1 29. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Cykel- og ganghold side 2 Referat fra generalforsamling side 3 Bestyrelse og udvalg side 4 Sæsonprogram

Læs mere

VMJK har i en periode fået franskbrød/kage til kaffen klokken 21. Det ser ud til at det er faldet positiv ud, så indtil videre fortsættes dette.

VMJK har i en periode fået franskbrød/kage til kaffen klokken 21. Det ser ud til at det er faldet positiv ud, så indtil videre fortsættes dette. Formanden skriver Nu når bladene snart gulnes og falder af, blæsten kommer, altså den kolde blæst er det bedst at være inden dørs. Så er det godt vi har vores model tog og vores klub at mødes i. Der er

Læs mere

Medlem af Dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev februar 2015 Nr. 71 8. årgang

Medlem af Dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev februar 2015 Nr. 71 8. årgang Medlem af Dansk Model Jernbane Union Nyhedsbrev februar 2015 Nr. 71 8. årgang Efterhånden begynder man at kunne se, at der er en modeljernbane om end endnu i store stykker i lokalet. Mange ting er lavet

Læs mere

Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015

Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015 SKRÅNINGEN Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015 Der deltog 72 medlemmer i generalforsamlingen og 67 i spisningen. Inden generalforsamlingen fortalte Berit

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2014 NCC 2014-03-26 1 Agenda Velkomst & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2014-03-26 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016 Læs inde i bladet: INVITATION TIL GENERALFORSAMLING SØREDNING I SVERIGE OG DANMARK ÅRETS ARRANGEMENTER 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013

Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013 Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013 Dagorden ifølge vedtægter: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Pkt. 4 Pkt. 5 Pkt. 6 Pkt. 7 Pkt. 8 Pkt.

Læs mere

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg 23. februar 2015 Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg Fremmødte: 23 medlemmer 1. Valg af dirigent Alex Jensen blev af bestyrelsen forslået og blev enstemmigt valgt.

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet.

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Til alle medlemmer 29. april 2016 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejer- foreningen Tømrerbakken.

Læs mere

Nr. 3, Juli 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 3, Juli 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 3, Juli 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Årets sommerudflugt gik til Odense! 2 OZ6HR nyt, Juli 2012 OZ6HR nyt Nr. 3, Juli 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Kildegade

Læs mere

NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk

NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk der er Generalforsamling i SAG Mandag den 13 februar kl. 19.00 se mere side 3 1 Medlemsnyt. Indmeldelser:

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12

Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12 Midt & Østsjælland. Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12 . Husk lige at vores klub er medlem hos Danske Seniorer, og vores medlemsnummer er: 50 334 Dette medlemsnr. skal du/i bruge, når du/i

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt)

Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt) Generalforsamling GF Digterparken 2013 Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt) Peter Churchill

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub. Mejerigården oktober 2015

Holbæk Arkæologiklub. Mejerigården oktober 2015 Holbæk Arkæologiklub Mejerigården oktober 2015 Nyhedsbrev vinter 2016 Generalforsamlingen Den 17. november 2015 var det tid at afholde den ordinære generalforsamling. Der var denne gang et fremmøde på

Læs mere

Lundeborg Lystbådehavn på position:

Lundeborg Lystbådehavn på position: Nr. 2 april - 2004 Mindeord Jeg har just modtaget den sørgelige meddelelse at Poul Olsen er død. Poul fungerede som næstformand i Alpha29-klubben siden 1999 og på vores bestyrelsesmøde i januar var Poul

Læs mere

Ordinær generalforsamling torsdag d.31 3 2016. Der deltog 51 medlemmer I generalforsamlingen. REF. Annette Thulin Frostholm.

Ordinær generalforsamling torsdag d.31 3 2016. Der deltog 51 medlemmer I generalforsamlingen. REF. Annette Thulin Frostholm. Ordinær generalforsamling torsdag d.31 3 2016 Der deltog 51 medlemmer I generalforsamlingen. REF. Annette Thulin Frostholm Dagsorden 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Ib Simonsen 2. Beretning 3.

Læs mere

Metal Sønderjylland Seniorklubben. Aktivitetskalender 2016

Metal Sønderjylland Seniorklubben. Aktivitetskalender 2016 Metal Sønderjylland Seniorklubben Aktivitetskalender 2016 Husk at enkers ledsager betaler fuld pris ved alle arrangementer! Tilmelding til alle arrangementer sker til kontoret på telefon 74 62 28 85 HUSK

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30 www. blistrup-graested-folkedansere.dk December 2015 Nr. 3 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Indkaldelse til generalforsamling side 2 Sæsonprogram 2015-2016 side 3 Juleafslutning side 4 Generalforsamling

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Referat fra foreningens generalforsamling den 10. maj 2014 afholdt i Vig forsamlingshus, Ravnsbjergvej 1 4560 Vig Den 11.maj 2014 Dagsorden: 1 Valg af dirigent

Læs mere

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 Referat Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 1. a. Valg af dirigent: Henrik Kam blev valgt som dirigent. Oplyste at generalforsamlingen var rettidig indkaldt, dels ved annoncering i Nordsjælland

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1 Referat 1. Dirigent Per (nr. 24). Generalforsamlingen er lovlig varslet erklæres lovlig og beslutningsdygtig 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14.

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Punkterne følger dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Finn Aagaard blev valgt med akklamation. Finn takkede for valget og meddelte, at generalforsamlingen

Læs mere

6 års fødselsdag - Hip Hip!

6 års fødselsdag - Hip Hip! Nyhedsbrev Marts 2016 6 års fødselsdag - Hip Hip! Læs om klubbens udvikling Besøg os på adressen Slotsgade 5, 7800 Skive onsdag eller torsdag aften mellem 19 og 22. HUSK: GENERALFORSAMLING den 23. marts

Læs mere

Grundejerforeningen Tingskiftet

Grundejerforeningen Tingskiftet Referat af generalforsamling 5.3.2015 kl. 19.30 på Næsbylund Kro. 21 husstande repræsenteret ved 25 tilstedeværende. Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Børge Lund blev foreslået af bestyrelsen. Han takkede

Læs mere

Nyhedsbrev fra DMJU.

Nyhedsbrev fra DMJU. Nyhedsbrev fra DMJU. 2. årgang nr. 6 december 2011 Billedet vises med tilladelse fra my1287 I denne søde juletid: Vi ønsker os nye tog under træet og på skinnerne.. Kontaktperson nyhedsbrev: Gert Frikke

Læs mere

Referat fra MAF Danmarks generalforsamling. Afholdt den 21. marts 2015 i Bethania, Hillerød

Referat fra MAF Danmarks generalforsamling. Afholdt den 21. marts 2015 i Bethania, Hillerød Referat fra MAF Danmarks generalforsamling Afholdt den 21. marts 2015 i Bethania, Hillerød Generalforsamlingen begyndte kl. 13.00 og sluttede kl. 14.00 Formand Arne Puggaard bød velkommen og foreslog Niels

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Rudkøbing Sejlklub

Referat fra ordinær generalforsamling i Rudkøbing Sejlklub Referat fra ordinær generalforsamling i Rudkøbing Sejlklub afholdt lørdag, den 11. april 2015 i klubbens lokaler kl. 14.30 med følgende dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Pkt. 4 Pkt. 5 Pkt. 6 Pkt. 7 Valg

Læs mere

Generalforsamling. Mandag d. 25 marts 2013 kl. 17.00 18.00 i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Dagsorden iflg. vedtægter:

Generalforsamling. Mandag d. 25 marts 2013 kl. 17.00 18.00 i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Dagsorden iflg. vedtægter: Generalforsamling Mandag d. 25 marts 2013 kl. 17.00 18.00 i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Dagsorden iflg. vedtægter: 1. Konstatering af fremmødte stemmeberettigede medlemmer. Der mødte 5 medlemmer.

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej.

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00 Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Deltagere: Samtlige beboere var inviteret. Fremmødte beboere kan nævnes: Kisser( Karen Stær)Birte Melohn. Poul Erik

Læs mere

Der skete jo en del i 2008, tiden er selvfølgelig ikke til at gå i detaljer, så jeg vil kort referere de væsentlige punkter.

Der skete jo en del i 2008, tiden er selvfølgelig ikke til at gå i detaljer, så jeg vil kort referere de væsentlige punkter. Afsender: Andelsselskabet Egensedybet, Otterup Lystbådehavn a.m.b.a Bogøvej 71 5450 Otterup Til Andelshaveren 21. marts 2009 Indbetalingskort til drift bidrag for 2009, og referat fra ordinær generalforsamling

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Dato: Lørdag d. 10. marts 2012, kl. 11.00-13.00 Sted: Lokalhistorisk Arkiv, Frederik III s vej 6, 7000 Fredericia Deltagere: 20 fremmødte

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 30. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2013 Der indkaldes herved til DISTRIKTSGILDETING Mandag den 27. maj 2013 kl. 19.30 i Gildehuset, Frederik Bajers Gade

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. KLUBKALENDER: MARTS 2016 Bestyrelsesmøde.* APRIL 2016 Generalforsamling.* Arbejdsweekend.*

Læs mere

Deltagere: Jette Nielsen, Sonja Svensson, Günter Arnold, Gudmund Hindberg, Erik Pedersen Claus Hansen.

Deltagere: Jette Nielsen, Sonja Svensson, Günter Arnold, Gudmund Hindberg, Erik Pedersen Claus Hansen. Dato: 28. januar 2007 Tid: 10.00 15.15 Bestyrelsesmøde: Sted: Join Hands klubhus, Enggade 6A, 8700Horsens Deltagere: Nielsen, Svensson, Arnold, Gudmund Hindberg, Pedersen Claus Hansen. Referat: Höiberg

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen,

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, Frederikssund, den 2. december 2015 Kære Alle Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, som kan ses nedenfor. Vi minder om vores juleafslutning søndag

Læs mere

En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi.

En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi. En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi. Det er ikke så svært, og slet ikke hvis man bruger nedenstående hints og gode råd. Det er vigtigt at læse dokumentet som inspiration, for derefter

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

OZ6HR nyt, April Nr. 2, April 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, April Nr. 2, April 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, April 2016 1 Nr. 2, April 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, April 2016 OZ6HR nyt Nr. 2, April 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A 8751

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 2012 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Indkaldelse til generalforsamling i Kalundborg Turistforening tirsdag den 25. marts 2014 kl. 17.30 på Kalundborg Vandrerhjem Stadion Allé 5 4400 Kalundborg

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt bl.a. om: Cykelture 2013, 2. halvår Cykeltursberetninger Landsmøde i Roskilde Generalforsamlingen 2013, formandsberetning

Læs mere