Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne"

Transkript

1 Program for Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne Forår 2016 børn

2 For 3-8 årige Torsdag 21. januar kl Videbæk Bibliotek Fredag 22. januar kl JUHU - Det er regnvejr Forestilling med Teater Baglandet Er det sjovt at børste tænder? Kan en frø gøre dig glad? Kilder fantasien under dine tæer? - og er solen egentlig altid bag ved skyen? En musikalsk, nonverbal, poetisk forestilling om hverdagen, hvor ikke engang fantasien sætter grænser. Bestil gratis billetter online på riskbib.dk til Videbæk fra torsdag 14. januar og til Skjern fra fredag 15. januar. Onsdag 27. januar kl Tarm Bibliotek Indeni For 1½ - 4 årige Forestilling med Barkentins Teater Lysten til at gå, lysten til at løbe, lysten til at plaske, lysten til at opleve Det sker, ting ligner noget, vi kender men indeholder noget helt andet. Et par gummistøvler går hele vejen, men hvor langt kan de gå, og hvornår går en gummestøvle for langt? Historien om hvad et par gummestøvler også kan indeholde. Bestil gratis børnebilletter online på riskbib.dk fra onsdag 20. januar.

3 For 1½ - 5 årige Onsdag 27. januar kl Oles nye autobil Forestilling med Teater Aspendos Torsdag 28. januar kl Hvide Sande Bibliotek Ole har fødselsdag. Far er klar med fødselsdagssang, lagkage og gaver. Årets bedste gave er en flot rød bil. Den kan skyde en vældig fart og pludselig kører den bardus ind i søsters dukkehus. Ole får travlt med at gøre det godt igen. Bestil gratis børnebilletter online på riskbib.dk til Ringkøbing fra onsdag 20. januar og til Hvide Sande fra torsdag 21. januar. Torsdag 4. februar kl Videbæk Bibliotek For 1½ - 4 årige Lidt af hvert Forestilling med Olsens Teater En hane, en gris, en hest. Fem æbler fra hanens træ. Og hvad de tre kunne finde på med de fem, anede ikke engang fåremor, der kom forbi med sine lystige lam. Et musikalsk dukketeater om glæden ved at dele og om venner, som hjælper, når man i sin iver og glæde glemmer det, man har lovet. Bestil gratis børnebilletter online på riskbib.dk fra torsdag 28. januar.

4 For 1-4 årige Hov! Fredag 5. februar kl Forestilling med Teater Blik Livet er fyldt med overraskelser. Ingenting bliver, som vi forventer, og alt er hele tiden i bevægelse og forandring. Forestillingen er et origami-inspireret univers, hvor papir er centralt både i scenografi, kostume og handling. Og bag folderne gemmer sig verdener af finurligheder, poesi og musik. Bestil gratis billetter online på riskbib.dk fra fredag 29. januar. Tirsdag 9. februar kl Tarm Bibliotek Pandekagedagen For 3-6 årige Tirsdagen efter fastelavn er i mange lande kendt som Pandekagedagen. Pandekager er uløseligt forbundet med eventyr og børnebøger. Grumme hekse bygger huse af dem, og Pippi Langstrømpe serverer dem for sine venner. Så hvad er mere naturligt end at dele de gode historier, mens pandekagerne får ben at gå på?! Vi fejrer dagen med gode pandekagehistorier og lækre pandekager. Bestil gratis børnebilletter online på riskbib.dk fra tirsdag 2. februar.

5 For 3-8 årige Knuddi & Bolette Onsdag 10. februar kl Ringkøbing Rådhushal Forestilling med HonningBanden Knuddi har ingen fantasi og han finder aldrig på gode lege. Hans bedste ven Bolette har dog fantasien i orden og snart er Knuddi midtpunkt i et eventyr, der indeholder alt det et rigtigt eventyr skal indeholde. En galopkomedie om venskab og eventyr med ægte gys og grin i børnehøjde. Bestil gratis børnebilletter online på riskbib.dk fra onsdag 3. februar. Tirsdag 16. februar kl Fra 8 år Spil på biblioteket Hyggeligt familiearrangement Tør du sige som en abe eller kan du mime et træ der bliver fældet? Så kom og spil verdens sjoveste brætspil Skæg og skøre briller på biblioteket. Spillet udfordrer både dine kreative, skøre, modige og intellektuelle færdigheder, så der garanteres masser af grin og sjov. Bestil gratis børnebilletter online på riskbib.dk fra tirsdag 9. februar.

6 For 3-10 årige Hatteteater Tirsdag 16. februar kl Videbæk Bibliotek Onsdag 17. februar kl Tivolifesten Forestilling med Musikgruppen ÆSKEN ÆSKENs musikalske Tivolifest indbyder til musik, sjov og leg. Børn og forældre er med til at lege stærk-mand, karrusel, lagkagekast og lykkehjul pakket ind i en musikalsk oplevelse. Bestil gratis billetter online på riskbib.dk fra onsdag 10. februar. Forestilling med HonningBanden Velkommen til et professionelt improvisationsshow med hatte, børn og historier. Det er overraskende, poetisk, fantasifuldt, somme tider lidt uhyggeligt, men altid morsomt og underholdende også for publikum!. Bestil gratis billetter online på riskbib.dk fra tirsdag 9. februar. ÆSKENs musikalske Tivolifest MUSIK,Sjov og leg Stærkmand Lagkagekast Karrussel L y k kehjul ÆSKEN. dk For 2-8 årige, alle er velkomne

7 For børn og unge fra 10 år og opefter Onsdag 17. februar kl Torsdag 18. februar kl Videbæk Bibliotek Stanglækre stangmasker Luftige luftmasker faste fastmasker vi skal lære at hækle. Kirsten Bisgaard fra det tidligere Garnhuset i Skjern vil sammen med bibliotekar Birte Røn fra Ringkøbing-erne hjælpe børn og unge med at komme godt i gang med at hækle. Bestil gratis billetter online på riskbib.dk til Skjern fra onsdag 10. februar og til Videbæk fra torsdag 11. februar. Torsdag 18. februar kl Mød forfatteren.. bag Villads fra Valby-bøgerne Forfatteren Anne Sofie Hammer, der er forfatter til Villads fra Valby- bøgerne, vil læse højt af sine bøger, besvare spørgsmål fra deltagerne om Villads-bøgerne, uddele postkort og skrive autografer. Børn og voksne vil få en dejlig oplevelse sammen! Bestil gratis billetter online på riskbib.dk fra torsdag 11. februar. Fra 5 år og opefter

8 For 3-5 årige Onsdag 24. februar kl Tarm Bibliotek Tirsdag 15. marts kl Torsdag 31. marts kl Mandag 4. april kl Videbæk Bibliotek Torsdag 28. april kl Hvide Sande Bibliotek Onsdag 4. maj kl Billedbøgerne om Carl Højtlæsning og billedjagt Rundt om på biblioteket gemmer der sig billeder af elefantungen Carl vi skal se, om vi kan finde dem. Bagefter læser børnebibliotekaren en af historierne om Carl. Til slut skal vi kigge på de flotte billeder fra bogen, som er udstillet på biblioteket. (Udstillingen kommer dog ikke til Hvide Sande). Bestil gratis billetter online på riskbib.dk til Tarm fra mandag 17. februar, til Skjern fra tirsdag 8. marts, til Videbæk fra onsdag 23. marts og mandag 28. marts, til Hvide Sande fra torsdag 21. april og til Ringkøbing fra onsdag 27. april.

9 Udstilling med CARL - illustrationer Mandag 22. februar - søndag 6. marts Tarm Bibliotek Tirsdag 8. marts - søndag 20. marts Tirsdag 29. marts - søndag 10. april Videbæk Bibliotek Mandag 2. maj - søndag 15. maj Udstilling med flotte originaltryk fra billedbøgerne om elefantungen Carl. Illustrationerne er tegnet og venligst lånt af Hanne Bartholin. Gratis adgang.

10 For 0-3 årige Tirsdag 1. marts kl Pelzz Torsdag 3. marts kl Hvide Sande Bibliotek Forestilling med Teatret Kriskat Der ligger en stor pelsklump på gulvet. Den vil man gerne ae. Blød! Den har ingen øjne er det mon et dyr? Og der er en dame i pels hun går tur med en pelspølse. Pludselig er pelspølsen væk. På opdagelse i et forunderligt pelspjusket landskab for de allermindste. Bestil gratis børnebilletter online på riskbib.dk til Ringkøbing fra tirsdag 23. februar og til Hvide Sande fra torsdag 25 februar. Mandag 14. marts kl Videbæk Bibliotek Jeg kan huske alting For 2-6 årige Forestilling med Teater MY En forestilling der tryllebindende fortæller om hverdagen på børneværelset, i børnehaven og et smut hjem til mormor og morfar. Stemningsfuldt og intenst teater om hverdagens logik, hvor grænsen mellem fantasi og virkelighed flyder ud. Bestil gratis billetter online på riskbib.dk fra mandag 7. marts.

11 For 4-6 årige Torsdag 17. marts kl Tarm Bibliotek Lille T og de forbudte bamser Forestilling med Teatergruppen Batida I et dejligt land med palmer og dadler kom en lille dreng til verden. Hans ører var store som rabarberblade, og hans far var ved at dø af skam, da han så ham. Men ørerne var gode til at lytte med, og drengen opfangede alle de lyde som ingen andre kunne høre: lyden af en snegl, et jordbær, et stjerneskud Og en dag hørte han langt, langt borte nogle ulykkelige bamser. Bestil gratis børnebilletter online på riskbib.dk fra torsdag 10. marts. Onsdag 6. april kl Guleroden der ikke ville op For 1½ - 5 årige Forestilling med Teatret Aspendos En dramatisering af det gamle remseeventyr Roen, hvor en fin historie vokser ud af remsen. Bedstefar sår en gulerod i haven. Den vokser sig stor i den gode jord. Men vil ikke hives op. Bedstefar får hjælp af Bedstemor, barnebarn, hund og kat. Men først da musen hjælper til, kan de sammen trække guleroden op med et plop. Bestil gratis billetter online på riskbib.dk fra onsdag 30. marts.

12 Mandag 4. - fredag 15. april Alle vore biblioteker Bliver du græskarmester 2016? Kom ned på dit lokale bibliotek og hent græskarfrø (så længe lager haves). Du sår, vander og gøder dit græskar hele sommeren. Til efteråret kommer du tilbage til biblioteket med dit græskar. Vi måler dit græskar og kårer vinderen af græskar-konkurrencen Det største græskar vinder. KONKURRENCE Fra årige Vi kårer det største græskar i efterårsferien i uge 42 - Lad ét gro! Frøene er sponseret af Kim Engrob Bøndergaard, som er Danmarksmester i dyrkning af kæmpegræskar. Frøene er fra sidste års vindergræskar på hele 310,6 kg. Læs mere om Kim Engrob Bøndergaard og græskardyrkning på

13 Skrallebang leger med ord Kaj og Andrea skal findes frem. Der skal læses op, snakkes bagvendt, snakkes om bogstaver og rappes om Fru Hansens kælder. Skrallebang har fundet en lang række nye sange frem af blandt andet Hr. Skæg, Kaj og Andrea og Michael Bundesen. Der bliver også lavet en rap over nogle af de gamle rim og remser. Bestil gratis billetter online på riskbib.dk til Ringkøbing fra onsdag 30. marts, til Hvide Sande fra torsdag 31. marts og til Tarm fra onsdag 6. april. Onsdag 6. april kl Torsdag 7. april kl Hvide Sande Bibliotek Onsdag 13. april kl Tarm Bibliotek For 3-7 årige

14 Onsdag 13. april kl Musikalsk legestue Torsdag 14. april kl Hvide Sande Bibliotek Musikpædagog Hanne Nørtoft Bødtker synger og leger med de små. Vi skal både sidde og hoppe, synge og spille, lytte og lege og måske finde et rasleæg, som har gemt sig. For 0-2½ årige Bestil gratis børnebilletter online på riskbib.dk til Ringkøbing fra onsdag 6. april og til Hvide Sande fra torsdag 7. april. Onsdag 18. maj kl Forestilling med Teater Kriskat Torsdag 19. maj kl Hvide Sande Bibliotek Jeg skal nok finde den Jeg elsker at dreje rundt! Karrusellen drejer rundt, vindmøllene drejer rundt, hjulene på cyklen drejer rundt, jorden drejer rundt, kuglen drejer rundt... For 1½ - 4 årige En forestilling om at dreje rundt og om ynglingskuglen som forsvinder for at vise vej til den ultimative kuglekarrusel! Bestil gratis børnebilletter online på riskbib.dk til Ringkøbing fra onsdag 11. maj og til Hvide Sande fra torsdag 12. maj.

15 KALENDER FORÅR 2016 Januar 14. Tunesisk hækling v. Sys Fredens - workshop 18. Jens Blendstrup - foredrag 20. Bogcafé - Nyere amerikansk litteratur 21. JUHU det er regnvejr! - børneteater Ida Holst - foredrag om ensomhed 22. JUHU det er regnvejr! - børneteater 26. Erindringscafé - Egvad Kommune v/tidl. kommunaldirektør Lars Orehøj, Tarm 27. Indeni - børneteater Oles nye autobil - børneteater 28. Oles nye autobil - børneteater Trine Alvilda Jensen - foredrag Livsglæde i med- og modgang! Februar 1. Svend Brinkmann, psykologiprofessor foredrag, Hold op med at mærke 3. Bogcafé - Nyere amerikansk litteratur 4. Lidt af hvert - børneteater Bogcafé - Kvindeskæbner 5. Hov - børneteater 8. Fadime Turan - foredrag Kunsten at integrere en dansker 9. Pandekagedagen - historier og lækkerier 10. Knuddi & Bolette - børneteater 11. Bogcafé - Kvindeskæbner 16. Spil på biblioteket - Skæg og skøre briller Hatteteater - børneteater 17. Tivolifesten - musikalsk forestilling Stanglækre stangmasker - for børn og unge 18. Stanglækre stangmasker - for børn og unge Villads fra Valby - mød børnebogsforfatteren 22. Nina og Hjalte Tin - foredrag Kurdistan på liv og død 23. Erindringscafé - Opdyrkning af heden i Vester Grene ved Niels Aage Thomsen, Hoven..februar fortsat 24. Elefantungen Carl - højtlæsning & skattejagt 25. Bogcafé - Kvindeskæbner Bogsalg, Skjern Marts 1. Pelzz - børneteater 3. Pelzz - børneteater Turen går til Mars - foredrag 10. Iben Mondrup - foredrag 14. Jeg kan huske alting - børneteater 15. Elefantungen Carl - højtlæsning & skattejagt 17. Lille T og de forbudte bamser - børneteater Dorthe Nors - foredrag 31. Elefantungen Carl - højtlæsning & skattejagt April 4. Elefantungen Carl - højtlæsning & skattejagt Demokratistafetten Konkurrence - Bliver du græskarmester Guleroden der ikke ville op - børneteater Skrallebang leger med ord - sjov for børn 7. Skrallebang leger med ord - sjov for børn 13. Skrallebang leger med ord - sjov for børn Musikalsk legestue - for de mindste 14. Musikalsk legestue - for de mindste 28. Elefantungen Carl - højtlæsning & skattejagt Maj 4. Elefantungen Carl - højtlæsning & skattejagt 18. Jeg skal nok finde den - børneteater 19. Jeg skal nok finde den - børneteater Bogsalg, Ringkøbing Ringkøbing Tarm Hvide Sande Skjern Videbæk

16 Praktiske oplysninger Billetter til arrangementer på alle biblioteker kan bestilles online på riskbib.dk. Det er også muligt at købe billetter på bibliotekerne. Du kan købe/hente på Tarm Bibliotek (tlf ) mellem kl mandag til fredag. Køb kan kun foretages kontant. Alle arrangementer er gratis med mindre andet er angivet. Der er angivet aldersgrænse til nogle af arrangementerne. Til teater og musikalsk legestue skal aldersgrænsen overholdes. Det er ikke tilladt at tage mindre søskende eller spædbørn med til arrangementerne. Reglerne er lavet af hensyn til de børn, der har den rigtige alder til det pågældende arrangement. Teatergrupperne forlanger, at aldersangivelserne respekteres. Til børnearrangementer er der et begrænset antal billetter. Disse billetter kan bestilles online fra kl på riskbib.dk 1 uge før arrangementet, eller du kan få billetten udleveret på dit bibliotek. Billetter til de fleste arrangementer for voksne sælges fra mandag 4. januar Følg med i Ugeaviserne for Ringkøbing og Skjern, hvor vore arrangementer/billetsalg kan ses. Solgte billetter refunderes ikke. Næste program for sæsonen Efterår 2016 forventes at være klar til offentliggørelse i begyndelsen af august Åbent for selvbetjening i alle biblioteker alle dage kl Ved Fjorden 6, 6950 Ringkøbing Tlf.: ringbib@rksk.dk Engtoften 1, 6900 Skjern Tlf.: skjernbib@rksk.dk Videbæk Bibliotek Fischersvej 6, 6920 Videbæk Tlf.: videbib@rksk.dk Mød personalet: mandag - fredag kl lørdag kl Hvide Sande Bibliotek Skolevej 1, 6960 Hvide Sande Tlf.: hvidesandebib@rksk.dk Mød personalet: onsdag kl tirsdag, torsdag og fredag kl Tarm Bibliotek Engvej 2, 6880 Tarm tarmbib@rksk.dk Tlf.: mellem kl Mød Ringkøbing-erne på Facebook..den hurtige vej til at følge med i alle spændende arrangementer og nyheder.

17 Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne riskbib.dk Programmet for efteråret forventes at være klar til offentliggørelse i starten af august 2016.

Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne

Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne Program for Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne Forår 2016 voksne Tunesisk hækling ved Sys Fredens Torsdag 14. januar kl. 18.30-21.30 Videbæk Bibliotek Hækling er blevet ret populært igen - og det er helt

Læs mere

Arrangementer forår 2014 på Ikast, Brande og Nørre Snede Bibliotekerne.

Arrangementer forår 2014 på Ikast, Brande og Nørre Snede Bibliotekerne. Arrangementer forår 2014 på Ikast, Brande og Nørre Snede Bibliotekerne. Torsdag d. 6. februar kl. 10.00-10.30 Fire korte tegnefilm. Rita og krokodille, tager på camping og fisketur, "Dyrevennerne - En

Læs mere

Arrangementer for børn. Forår. 2016 Børn. Biblioteket

Arrangementer for børn. Forår. 2016 Børn. Biblioteket Arrangementer for børn Forår 2016 Børn Biblioteket 1 VELKOMMEN Vi glæder os til at byde dig velkommen til bibliotekets arrangementer. Husk at hente en gratis billet. Får du ikke brug for den, så kontakt

Læs mere

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET MENS VI VENTER PÅ FORÅRET Mens vi venter på foråret og lysere tider, er der mange hyggelige tilbud for børn i alle aldre og deres voksne. Fastelavn og påske markeres med maskeværksted og påskeklip med

Læs mere

præsenterer... Æbleskiveteater 2014/2015

præsenterer... Æbleskiveteater 2014/2015 præsenterer... Æbleskiveteater 2014/2015 Søndag den 28. september 2014 kl. 14.30 og kl. 16.00 ÅBENT HUS Ragnhilds kjole er fuld af lommer med ting i. Og hun har også et dukkehus, som er fuld af ting. I

Læs mere

Institutionsprogram forår 2015

Institutionsprogram forår 2015 Institutionsprogram forår 2015 Kære Daginstitutioner i Ballerup Kommune Velkommen til forårets arrangementstilbud fra Ballerup Børnebibliotek, Kulturhus Måløv og Skovlunde Kulturhus. Vi håber, I vil tage

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 6. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 6. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1 Kursusmappe Uge 6 Emne: Eventyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1 HIPPY HippHopp Uge6_Eventyr.indd 1 06/07/10 11.24 Uge 6 l Eventyr Hipp og Hopp står i læ under træet. Det

Læs mere

Arrangementer for børn Sommer 2016

Arrangementer for børn Sommer 2016 Arrangementer for børn Sommer 2016 Sommerbogen 2016 Læs 5 og få én gratis... Fra fre 10. juni til lør 20. august Læs 5 bøger og anmeld dem, så får du en gratis bog. Du kan også lokke din klasse med i klassekonkurrencen.

Læs mere

RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016

RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 Velkomst og åbningstider Velkommen til foråret 2016 Så er klar med sjove og spæn dende arrangementer for børn. Kom til Ulvetime i nattøj, besøg Harry

Læs mere

Trine Bjerre & Kirsten Ruth. Oskar i Legeland. Forlaget Den lille Delfin

Trine Bjerre & Kirsten Ruth. Oskar i Legeland. Forlaget Den lille Delfin Trine Bjerre & Kirsten Ruth Oskar i Legeland Forlaget Den lille Delfin Oskar i Legeland af Trine Bjerre & Kirsten Ruth 2014 1. udgave, 1. oplag isbn-13: 978-87-996221-3-9 Tekst & Lay-out: Trine Bjerre

Læs mere

Nyhedsbrev September 2015

Nyhedsbrev September 2015 Nyhedsbrev September 2015 Fælles Høstmarked på skolen lørdag den 5. september. Det plejer at være rigtigt hyggeligt. Familie/Arbejsdslørdag Lørdag den 19.september er der arbejdslørdag for alle udvalg.

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 28. Emne: Familie og arbejde HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 28 Emne: Familie og arbejde side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 28. Emne: Familie og arbejde HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 28 Emne: Familie og arbejde side 1 Uge 28 Emne: Familie og arbejde Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 28 Emne: Familie og arbejde side 1 HIPPY HippHopp Uge28_familie_arbejde.indd 1 06/07/10 11.44 Uge 28 l Familie og

Læs mere

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 i vinterferien uge 7 DRAMA MED SVED PÅ PANDEN JAZZCAMP FOR PIGER MUSIK PÅ IPAD FANTASTISKE FIGURER FILMGYS VELKOMMEN TIL FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 Her er din mulighed

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Arrangementer for børn. Forår. 2015 Børn. Biblioteket

Arrangementer for børn. Forår. 2015 Børn. Biblioteket Arrangementer for børn Forår 2015 Børn Biblioteket 1 Arrangementer på biblioteket er gratis, men husk at hente en billet. Får du ikke bruge for den, så kontakt os på 88 72 4200. Vi ses på biblioteket!

Læs mere

ARRANGEMENTER OG KLUBBER FOR BØRN

ARRANGEMENTER OG KLUBBER FOR BØRN ARRANGEMENTER OG KLUBBER FOR BØRN Januar - april 2014 Københavns Hovedbibliotek Krystalgade 15 1172 Kbh K JANUAR marts 11. januar kl. 11-12.00 Klub Klassisk - En lytteklub for de 7-9 årige 13. januar kl.

Læs mere

Nyhedsbrev Februar 2015

Nyhedsbrev Februar 2015 Nyhedsbrev Februar 2015 Efter den gode, lange juleferie er vi godt i gang igen og endda snart klar til en lille vinterferie I skrivende stund er det dejligt mildt udenfor, sneen er smeltet for denne gang,

Læs mere

LÆS OM: Pst.. På den sidste side kan I se hvordan vejret kan blive og læse sjove udsagn fra hverdagen

LÆS OM: Pst.. På den sidste side kan I se hvordan vejret kan blive og læse sjove udsagn fra hverdagen LÆS OM: I vores første udgave af avisen fortæller børn, hvad en avis er. Børn fortæller om hvordan det er at være i dagplejen, Børnehaven Lystruplund, Børnehaven Hasselhøj, Minihøj, Hurlumhejhuset og Møllehuset

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 25. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 25 Emne: Verden omkring mig side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 25. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 25 Emne: Verden omkring mig side 1 Uge 25 Emne: Verden omkring mig Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 25 Emne: Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp Uge25_verden_omkring_mig.indd 1 06/07/10 11.42 Uge 25 l Verden omkring

Læs mere

Uge 1. Emne: Dyr. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 1 Emne: Dyr side 1 HIPPY

Uge 1. Emne: Dyr. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 1 Emne: Dyr side 1 HIPPY Kursusmappe Uge 1 Emne: Dyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 1 Emne: Dyr side 1 HIPPY HippHopp Uge 1 l Dyr Hipp og Hopp møder tit hinanden. De er meget forskellige, men de kan begge to godt lide

Læs mere

Se teater hør historier mal og tal. Lav jeres egen forestilling

Se teater hør historier mal og tal. Lav jeres egen forestilling Børnehavkl. Se teater hør historier mal og tal Mine monstre - interaktiv teaterfortælling. Jeg guider jer gennem historien og børnene tager aktivt del i hele forestillingen og spiller alle rollerne, samtidig

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 19. Emne: Nørd HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 19 Emne: Nørd side 1. Uge19_n rd.indd 1 06/07/10 12.

Kursusmappe. HippHopp. Uge 19. Emne: Nørd HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 19 Emne: Nørd side 1. Uge19_n rd.indd 1 06/07/10 12. Kursusmappe Uge 19 Emne: Nørd Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 19 Emne: Nørd side 1 HIPPY HippHopp Uge19_n rd.indd 1 06/07/10 12.10 Uge 19 l Nørd Det har sneet igen, og alle de H er, der var

Læs mere

Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016

Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016 Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016 Vi lukker dørene op i uge 36 på Kværkeby Friskole med et nyt program for gymnastikken i Kværkeby. Her kan vi tilbyde hold for både børn og voksne. Vi glæder os til

Læs mere

STØT BARNETS SPROGUDVIKLING IDEHÆFTE TIL FORÆLDRE, PÆDAGOGER & DAGPLEJEN

STØT BARNETS SPROGUDVIKLING IDEHÆFTE TIL FORÆLDRE, PÆDAGOGER & DAGPLEJEN STØT BARNETS SPROGUDVIKLING IDEHÆFTE TIL FORÆLDRE, PÆDAGOGER & DAGPLEJEN Tale-hørekonsulenterne PPR Brønderslev Tal med dit barn Børn lærer sprog, når de er sammen med vigtige personer i deres liv, især

Læs mere

Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21. Velkommen til Sproggrupperne

Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21. Velkommen til Sproggrupperne Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21 Velkommen til Sproggrupperne Velkommen Egne notater Kære Vi glæder os til at hilse på dig. Der er plads til dig i sproggruppe: Fra den /

Læs mere

Kursusmappe Uge 24: Superhelte og prinsesser

Kursusmappe Uge 24: Superhelte og prinsesser Kursusmappe Uge 24: Superhelte og prinsesser Vejledning til HippHopp guider Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 24 Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp uge_24_guidevejl_superhelte_og_prinsesser.indd

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 5. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 5 Emne: Verden omkring mig side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 5. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 5 Emne: Verden omkring mig side 1 Uge 5 Emne: Verden omkring mig Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 5 Emne: Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp Uge5_Verden omkring mig.indd 1 06/07/10 11.23 Uge 5 l Verden omkring

Læs mere

Nyhedsbrev uge 35 2015

Nyhedsbrev uge 35 2015 Nyhedsbrev uge 35 2015 Side 1 God weekend Side 7 Filuren Side 2-3 Nyt fra Allan Side 8-9 Chromebooks Side 4 Høstfest Side 10 N/T med 4-5 klasse Side 5 Indvielse af vuggestuen Side 11-13 Børnehaven Side

Læs mere

Dukketeater til juleprogram.

Dukketeater til juleprogram. Dukketeater til juleprogram. Dukketeater 1: (Der er brug for to dukker, en frisk og glad drengedukke (dukke 1), der er spændt på at det er jul og en lidt fornuftig pigedukke (dukke 2), der ikke kommet

Læs mere

Vi er i en skov. Her bor mange dyr. Og her bor Trampe Trold. 14. Hver dag går Trampe Trold en tur. Han går gennem skoven. 25

Vi er i en skov. Her bor mange dyr. Og her bor Trampe Trold. 14. Hver dag går Trampe Trold en tur. Han går gennem skoven. 25 7 Vi er i en skov Her bor mange dyr Og her bor Trampe Trold 14 Hver dag går Trampe Trold en tur Han går gennem skoven 25 Jorden ryster, når han går Så bliver dyrene bange Musen løber ned 37 i sit hul Ræven

Læs mere

Nede i køkkenet er mor ved at lave morgenmad. Godmorgen, råber Sille og er allerede på vej ud i haven. Hov, hov, griner mor, ikke så hurtigt, du skal

Nede i køkkenet er mor ved at lave morgenmad. Godmorgen, råber Sille og er allerede på vej ud i haven. Hov, hov, griner mor, ikke så hurtigt, du skal I dag er en god dag. Det kan Sille mærke lige så snart, hun vågner. Solen skinner nemlig, og hvis der er noget, Sille kan lide, så er det solskinsvejr. Så kan man nemlig komme ud og lege, og man kan blive

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 23: Min krop. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 23 Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 23: Min krop. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 23 Min krop side 1 Uge 23: Min krop Vejledning til HippHopp guider Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 23 Min krop side 1 HIPPY HippHopp uge_23_guidevejl_min_krop.indd 1 06/07/10 10.44 Denne vejledning

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 23. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 23 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 23. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 23 Emne: Min krop side 1 Uge 23 Emne: Min krop Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 23 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge23_minkrop.indd 1 06/07/10 11.41 Uge 23 l Min krop Hipp har det bedre og nyser ikke

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 27. Emne: Sund og stærk HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 27 Emne: Sund og stærk side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 27. Emne: Sund og stærk HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 27 Emne: Sund og stærk side 1 Uge 27 Emne: Sund og stærk Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 27 Emne: Sund og stærk side 1 HIPPY HippHopp Uge27_sund_stærk.indd 1 06/07/10 11.43 Uge 27 l Sund og stærk Hipp har lige

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 24. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY

Kursusmappe. HippHopp. Uge 24. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY Uge 24 Emne: Superhelte og prinsesser Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 24 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp Uge24_superhelte_prinsesser.indd 1 06/07/10 11.41 Uge

Læs mere

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole AUGUST-NYT fra Kundby Skole D. 14. august 2009 Kære børn og forældre. Hermed dette skoleårs første månedsnyt. I onsdags bød vi for første gang velkommen til vores nye børnehaveklasse og deres forældre,

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER APRIL 2015 Det sker i Brøndby Fredag den 10. april kl. 18.30 Lindy Swing aften m. Leonardo Pedersens Jazzkapel Kulturhuset Brønden Kulturkalender APRIL 2015 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER

Læs mere

En Vogterdreng. Af Freja Gry Børsting

En Vogterdreng. Af Freja Gry Børsting En Vogterdreng Af Freja Gry Børsting Furesø Museer 2016 1 En Vogterdreng Forfatter: Freja Gry Børsting Illustration: Allan Christian Hansen Forfatteren og Furesø Museer Trykkeri: XL Print Aps ISBN: 87-91140-27-7

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 26. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 26 Emne: Eventyr side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 26. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 26 Emne: Eventyr side 1 Uge 26 Emne: Eventyr Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 26 Emne: Eventyr side 1 HIPPY HippHopp Uge26_eventyr.indd 1 06/07/10 11.43 Uge 26 l Eventyr Hopp er øm i hele kroppen, da hun

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER Dato: Aktivitet: Kl.: Sted: Bemærk! Børnene deltager i aktiviteterne på forældrenes ansvar. Mandag 15.02.10

AKTIVITETSKALENDER Dato: Aktivitet: Kl.: Sted: Bemærk! Børnene deltager i aktiviteterne på forældrenes ansvar. Mandag 15.02.10 AKTIVITETSKALENDER Dato: Aktivitet: Kl.: Sted: Mandag 15.02.10 Tirsdag 16.02.10 Onsdag 17.02.10 Torsdag 18.02.10 Fredag 19.02.10 FED ferie fridag Leg i vand Fastelavnspynt & masker 9.15-12.00 10.00-12.00

Læs mere

IDEHEFTE VEDRØRENDE TEKSTLIGGØRELSE

IDEHEFTE VEDRØRENDE TEKSTLIGGØRELSE IDEHEFTE VEDRØRENDE TEKSTLIGGØRELSE DEN KONKRETE FREMGANGSMÅDE Tekstliggørelse er med vilje en meget enkel metode, som ikke kræver specielle indkøb eller nye færdigheder. Det er vigtigt, fordi dagligdagen

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044 UGEBREV nr. 23 uge 05 Årgang 6 Temauge I næste uge har vi temauge om farver. I må læse under lærernes indlæg, hvad der skal ske i løbet af ugen, men her er lidt praktiske informationer. Mandag er normal

Læs mere

Læreplaner i Børnehaven Kornvænget.

Læreplaner i Børnehaven Kornvænget. Læreplaner 2013 Læreplaner i Børnehaven Kornvænget. Baggrund: I år 2004 blev der fra ministeriets side, udstukket en bekendtgørelse om pædagogiske læreplaner i alle dagtilbud. Det var seks temaer, der

Læs mere

Alsidige personlige kompetencer

Alsidige personlige kompetencer Alsidige personlige kompetencer Barnets alsidige personlige udvikling forudsætter en lydhør og medleven omverden, som på én gang vil barnet noget og samtidig anerkender og involverer sig i barnets engagementer

Læs mere

Blå Flag program 2012. Ud i det blå i Sønderborg Kommune

Blå Flag program 2012. Ud i det blå i Sønderborg Kommune Blå Flag program 2012 Ud i det blå i Sønderborg Kommune Juni Juli August Sø 1 Strandkunst On 1 Fjordsafari AKTIVITETSKALENDER Ma 2 Aktiv Sommer To 2 Fjordsafari Ti 3 Aktiv Sommer/Fjordsafari Fr 3 Skibsbygger

Læs mere

STRANDPARKSKOLEN. Thomas Koppels allé 10, 2450 København SV STØT DIT BARNS LÆSEINDLÆRING

STRANDPARKSKOLEN. Thomas Koppels allé 10, 2450 København SV STØT DIT BARNS LÆSEINDLÆRING STRANDPARKSKOLEN Thomas Koppels allé 10, 2450 København SV STØT DIT BARNS LÆSEINDLÆRING Strandparkskolen Støt dit barns læseindlæring 2 LÆSEINDLÆRING Læsning er med til at stimulere dit barns sproglige

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Vi får løbende mange nye børn og mange nye forældre i Andedammen. Derfor har vi i BjørneBanden valgt at lave et lille introduktionsbrev, for at give et indblik i hvad der foregår i hverdagen. Når man starter

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO oktober 2012. Sy og filte værksted

Nyhedsbrev fra SFO oktober 2012. Sy og filte værksted Nyhedsbrev fra SFO oktober 2012 Kære forældre Reserver allerede nu torsdag i næste uge klokken 14-16, da vi holder forældrekaffe. Vi laver en cafe, børnene har bagt og der vil være udstillinger fra nogle

Læs mere

Aktivitetsplan for Børn i Barcelona 2016: Forår i farver

Aktivitetsplan for Børn i Barcelona 2016: Forår i farver Aktivitetsplan for Børn i Barcelona 2016: Forår i farver Dato Tema Sange Aktiviteter Medbring gerne 31. Januar Fastelavn Fastelavn er mit navn Fastelavnsforberedelser Saks 14. Februar Fastelavn Fastelavn

Læs mere

Et godt valg -4. Daniel vælger at søge Gud

Et godt valg -4. Daniel vælger at søge Gud Et godt valg -4 Daniel vælger at søge Gud Mål: Børnene opmuntres til at søge Gud. Når vi søger ham, vil Gud vise sige for os, og vi vil få lov til at kende ham. Når vi kender ham, vil vi også stå fast

Læs mere

Aktiviteter Januar 2016

Aktiviteter Januar 2016 Aktiviteter Januar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage kl.10.00: Tirsdage kl.10.00:

Læs mere

Ferielukket i alle afdelinger

Ferielukket i alle afdelinger Fredagsbrev - uge 26-27. juni 2014 Bakkelandets friskole, børnehaver og vuggestue ønsker alle en rigtig god sommer. Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

Med Jesus i båden -2

Med Jesus i båden -2 Med Jesus i båden -2 Jesus redder Mål: At opmuntre børnene. Vi fortæller dem, at Jesus kender den situation, de befinder sig i. Vi fortæller dem, at Jesus hører dem og hjælper dem, når de kalder på ham.

Læs mere

Nyt fra Redaktionen. Velkommen til skoleårets sidste nummer af Heldagsnyt.

Nyt fra Redaktionen. Velkommen til skoleårets sidste nummer af Heldagsnyt. Sommerferie 2009 Nyt fra Redaktionen Velkommen til skoleårets sidste nummer af Heldagsnyt. HeldagsNyt er et blad med mange funktioner og en god mulighed for at finde ud af hvad der rør sig i heldagsskolen.

Læs mere

Vinterferieaktiviteter for børn og unge - 2016

Vinterferieaktiviteter for børn og unge - 2016 Vinterferieaktiviteter for børn og unge - 2016 Kultur og Fritid Kerteminde Kommune Indledning Vinterferien nærmer sig og det er igen tid til ferieaktiviteter. Der er masser af aktiviteter for børn og unge,

Læs mere

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30.

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Købe/Sælgedag: Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Vi har de tidligere år set en tendens til, at der handles meget med

Læs mere

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST Christiansminde Lørdag Regnvejr Luna kommer hjem fra 2 uger i Thailand og vi henter hende i lufthavnen ved halvottetiden. Hjemme hos Luna spiser vi morgenmad og snakker

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Der er nu godt på vej

Læs mere

Velkommen hos. natur. Mettes dagpleje

Velkommen hos. natur. Mettes dagpleje Velkommen hos natur Mettes dagpleje Pænt Goddag Hej, jeg hedder Mette Marie Bruun. Jeg er fra 1980, er uddannet maler i 2001 og pædagog med speciale i børn og natur i 2007. Jeg er gift med Ricco, sammen

Læs mere

TANKER OM TILBLIVELSEN AF HEKSEN ESMARALDA

TANKER OM TILBLIVELSEN AF HEKSEN ESMARALDA H E K S E N E S M A R A L D A TANKER OM TILBLIVELSEN AF HEKSEN ESMARALDA AF TINA BUCHHOLTZ Heksen Esmaralda med sin lille ven; Den tunesiske hattehund FEZ Østerlarsvej 13 8 2 1 0 Å r h u s V T: 2 6 8 2

Læs mere

Den vigtigste og bedste gave

Den vigtigste og bedste gave LEKTIE År B 1. kvartal Lektie 6 Den vigtigste og bedste gave Ugens tekst og referencer: Matt 1,21-23. Den Store Mester, kap. 1. Huskevers: I dag er der født jer en frelser. (Luk 2,11) Hovedformålet er,

Læs mere

Kender jeg Halfdan Rasmussen?

Kender jeg Halfdan Rasmussen? Før jeg læser bogen Kender jeg Halfdan Rasmussen? Se på billederne side 19, 21, 23 og 25. Her er billeder af 3 bøger og 1 CD. Nina Sahl Halfdan Rasmussen Gyldendal 1. Hvad hedder de 3 bøger og CD en? 1.

Læs mere

Hvordan kan jeg støtte mit barns sprogudvikling?

Hvordan kan jeg støtte mit barns sprogudvikling? Hvordan kan jeg støtte mit barns sprogudvikling? Få svarene her. Forældrefolder Langmark Kære Forældre Vi vil med denne folder give inspiration til, hvad du kan gøre for at støtte dit barn i at udvikle

Læs mere

Læsning og skrivning i 0. klasse

Læsning og skrivning i 0. klasse Læsning og skrivning i 0. klasse BØRN & UNGE Kære forælder Gensidige forventninger Børn begynder i skolen med store forventninger om at lære at læse. Som forælder har du sikkert også forventninger i den

Læs mere

ROSINANTE&CO. Højtlæsningsbøger fra Høst & Søn

ROSINANTE&CO. Højtlæsningsbøger fra Høst & Søn ROSINANTE&CO Højtlæsningsbøger fra Høst & Søn Kontaktinfo Anette Øster ao@rosinante-co.dk Tlf. 33 41 18 33 Blog: lærerværelset.dk Ida Jessen og Hanne Bartholin Carl Ida Jessens og Hanne Bartholins bøger

Læs mere

Læreplaner 2015. Status/sammenhæng eller årsag for valg af indsatsområder

Læreplaner 2015. Status/sammenhæng eller årsag for valg af indsatsområder Læreplaner 2015 Overskriften for indsatsområdet: Sproglig udvikling Status/sammenhæng eller årsag for valg af indsatsområder Sprog er en vigtig forudsætning for at kunne udtrykke sig og kommunikere med

Læs mere

I Guds hånd -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter

I Guds hånd -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter I Guds hånd -1 I Guds hånd vokser jeg Mål: At give børn en forståelse for, at det er Gud, der lader os vokse. Når vi lægger vores liv i Guds hånd, kan han forme os helt efter sin plan, så vi kan blive

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

LEKTIE. Det store, store træ. Parat til at undervise. Guds kærlighed hjælper os med at komme til at ligne Jesus mere, når vi vokser i ham.

LEKTIE. Det store, store træ. Parat til at undervise. Guds kærlighed hjælper os med at komme til at ligne Jesus mere, når vi vokser i ham. LEKTIE År B 2. kvartal Lektie 9 Det store, store træ Ugens tekst og referencer: Matt 13,31-32. Christ s Object Lessons, side 76-79. Huskevers: Voks i Jesu nåde (2 Pet 3,18) Hovedformålet er, at børnene

Læs mere

Med Jesus i båden -3

Med Jesus i båden -3 Med Jesus i båden -3 Jesus udfordrer Mål: Forklar børnene, at Jesus udfordrer dem, der vil leve med ham, så de kan lære at stole på ham. På denne måde kan Jesus gøre det umulige igennem os. Tekst: Matt.

Læs mere

Eventyret om det skæve slot

Eventyret om det skæve slot 24 Eventyret om det skæve slot Tema I Børnekulturhus Ama r er et eventyr om, hvordan det lykkedes at bygge landets første børnekulturhus opført fra grunden på baggrund af hårdt arbejde fra en ildsjæl og

Læs mere

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste.

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. 15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. Salmer: Hinge kl.9: 736-48/ 165-52 Vinderslev kl.10.30: 729-51- 450/ 165-477- 730 Dette hellige evangelium skriver

Læs mere

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if.

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if. OVERSIGT OVER GYMNSTIKHOLDENE Mandag: Haffenlafferne Stjernerne Boksetræning (Motion) Tirsdag: Glad motion for damer Forældre/barn Junior Mix: -Teen Girls/junior mix Voksen motion Onsdag: Familiegymnastik

Læs mere

ktive fortællinger, rim og remser

ktive fortællinger, rim og remser Skrevet af Lotte Salling Illustreret af Jarl Egeberg ktive fortællinger, rim og remser dialogisk læsning med børn Bogen er skrevet med støtte fra Kunstrådets Litteraturpulje Indhold Aldersopdelt indholdsfortegnelse.....................................

Læs mere

Dialogisk læsning for de mindste børn

Dialogisk læsning for de mindste børn Dialogisk læsning for de mindste børn Læselysten vækkes Teknikker for dialogisk læsning Bogens præsentation Inddrag sanserne Integration i hverdagen Inddrag forældrene Læselyst for de helt små Børn bør

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 20. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 20 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 20. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 20 Emne: Venner side 1 Kursusmappe Uge 20 Emne: Venner Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 20 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge20_venner.indd 1 06/07/10 12.11 Uge 20 l Venner Hopp er på vej hen til Hipp. Hun kan

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Min morfar Min supermand

Min morfar Min supermand Dedikeret til min farmor og min far. Skrevet af Lilian Rask Andersen 2012. Manuskript doneret til Kræftens Bekæmpelse, i et håb om at bogen kan hjælpe familier og pårørende til at tale og græde sammen

Læs mere

EFTERÅR 2015. Arrangementer og aktiviteter. Hjørring Bibliotekerne. - mest for børn...

EFTERÅR 2015. Arrangementer og aktiviteter. Hjørring Bibliotekerne. - mest for børn... EFTERÅR 2015 Arrangementer og aktiviteter Hjørring Bibliotekerne - mest for børn... TILBUD TIL SKOLERNE Læs om biblioteksorientering m.m. på www.hjbib.dk 2 Videnskab og narrestreger Velkommen til Cemiras

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Lad det vokse -1. Du høster, hvad du sår.

Lad det vokse -1. Du høster, hvad du sår. Lad det vokse -1 Du høster, hvad du sår. Mål: Børnene lærer om forudsætninger for vækst. Børnene lærer hvilke ting, der kan stå vækst i vejen; de indser, at man høster det, man sår - både i det naturlige

Læs mere

KONTAKT 11/12 nr. 7. Indhold: A P R I L

KONTAKT 11/12 nr. 7. Indhold: A P R I L KONTAKT 11/12 nr. 7 A P R I L Indhold: Aktuelt i s. 2 Siden sidst s. 2 Fritternyt s. 3 Læsekursus i 7.årg. s.4 Odenseturen s.4 Besøg i 2.a af to s.5 Korturne s.6 Klods-Hans s.7 Blik for billeder s.9 Side

Læs mere

Mogenstrup Sportsuge 2016

Mogenstrup Sportsuge 2016 Daglige aktiviteter Teltet og slik boden er åben hver aften fra onsdag. Tennis-, ringoog volley-banerne er åbne hver dag Hoppeborg Sumobrydning Diverse lege for børn Mogenstrup Sportsuge 2016 Onsdag d.

Læs mere

Lørdag eftermiddag. Søndag morgen

Lørdag eftermiddag. Søndag morgen Drømmekommunen Der var engang en familie, der ville tage på ferie langt væk fra København. De valgte en by, der hed Halsnæs, fordi de havde hørt hvor fantastisk og fortryllet den var blevet. De tog af

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

ÅRSTIDS-DAGPLEJER NINNA SCHMIDT

ÅRSTIDS-DAGPLEJER NINNA SCHMIDT ÅRSTIDS-DAGPLEJER NINNA SCHMIDT Som årstidsdagplejer skal man introducere dagplejebørnene for årstidens skiften højtider og traditioner, der er forbundet hermed ud fra børnenes præmisser. Gennem arbejdet

Læs mere

Kvinden Med Barnet 1

Kvinden Med Barnet 1 Kvinden Med Barnet 1 Du blev født. Du voksede op. Du blev voksen, flyttede hjemmefra og så dig aldrig tilbage. Du fik dig en god uddannelse. Du blev forelsket, og I blev kærester. I var sammen i flere

Læs mere

Det bedste og det værste - en praktikevaluering fra 10.95

Det bedste og det værste - en praktikevaluering fra 10.95 1 og det værste - en praktikevaluering fra 10.95 med udgangspunkt i Søren Ulrik Thomsens digte: Det værste og det bedste Et eksempel på evaluering af komplekse, subjektive og helt umålelige processer.

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

Uge 4: Superhelte og prinsesser. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY

Uge 4: Superhelte og prinsesser. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY Kursusmappe Uge 4: Superhelte og prinsesser Vejledning til HippHopp guider Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp Uge4_guidevejl_Superhelte og prinsesser.indd

Læs mere

VI SKAL FORTÆLLE OG OPLYSE OM VORES DEJLIGE BØRNEHUS!

VI SKAL FORTÆLLE OG OPLYSE OM VORES DEJLIGE BØRNEHUS! September 2015 Så er vi allerede nået til september måned Ikke helt til at forstå efter en sommer der har budt på lidt af hvert vejrmæssig men de sidste uger har da været forrygende - så nu håber vi bare

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

SE MIG! Tag med på rejse i kunstens univers

SE MIG! Tag med på rejse i kunstens univers 26. september 2011 Vi ser på kunst på ARoS Besøg på ARoS I dag skal du en tur på ARoS. Her vil du møde børn fra andre institutioner. Her er to portrætter, du kan se på ARoS. Portrætterne er lavet af maleren

Læs mere

MUIF. Vintersæson 2013/2014. Gymnastik Badminton Håndbold mini. Vel mødt til en aktiv sæson. med

MUIF. Vintersæson 2013/2014. Gymnastik Badminton Håndbold mini. Vel mødt til en aktiv sæson. med MUIF Vintersæson 2013/2014 Gymnastik Badminton Håndbold mini Vel mødt til en aktiv sæson med Gymnastik, Håndbold og Badminton i gymnastiksalen på Mern Skole Vakse Quinder (glad motion for damer i alle

Læs mere

Nyhedsbrev Alme Skoles SFO februar 2016.02.21

Nyhedsbrev Alme Skoles SFO februar 2016.02.21 Nyhedsbrev Alme Skoles SFO februar 2016.02.21 Kære forældre Håber I alle har nydt en uges vinterferie sammen med familie eller venner. Vi glæder os til at tage imod jeres børn på mandag, til nye aktiviteter

Læs mere

Evaluering af årshjul for Børnehuset Mariehønen 2014 2015.

Evaluering af årshjul for Børnehuset Mariehønen 2014 2015. Årshjul 2014 2015: Årshjulet 2014 2015 er beskrevet i form af en skriftlig redegørelse, en planche, ugeplanerne, dokumentationsmapperne samt Barnet bog, der alt sammen er placeret i vores fællesrum, hvori

Læs mere