Reparation af Fiat Punto med defekt toppakning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Reparation af Fiat Punto med defekt toppakning"

Transkript

1 Reparation af Fiat Punto med defekt toppakning Benyttede Haynes ISBN: som udgangspunkt. Symptomer: Efter påfyldning af kølervæske samt udluftning af kølersystemet (2 steder), så kørte den kun på 3 cylindre og der kom meget hvid røg ud af udstødningen. Medbragte: Malertape, bred gaffa-tape, sorte affaldsposer, store papirs-affaldsposer, værktøj, Haynesbog, håndcreme, arbejdstøj, kontanter, en pakke engangs-gummihandsker, fryseposer og tusch (til små-delene). Købte nye dele: Krogslund: Tændrør, blå kølervæske, vandpumpe, flydende pakning, 5L motorolie, oliefilter, tandrem, remstrammerhjul. Tobu-Værk: Slibesæt incl. pakninger, strækbolte, planslibning af topstykke. T-Hansen: Termostat. Fiat: Gummipakning under luftfilterkasse, flexrør mellem udstødningsmanifold og luftfilter. Skiftede ikke: Kilerem, luftfilter. Knast-aksel=camshaft Krumtap-aksel=crankshaft Start med at lægge sorte poser på alle sæder + bagagerum (så bagsædet kan bruges til aflægning af reservedele og afmonterede dele, samt så føresædet ikke bliver beskidt. Man bør ikke følge Haynes 100%, da det er langt nemmere at tage topstykket af så tidligt som muligt, dvs incl. udstødnings- og indsugnings-manifold og tændspoler, og så fjerne tingene efterfølgende på arbejdsbordet, hvor der er god plads. De 3 møtrikker, der samler udstødningsmanifolden med resten af udstødningen (samt de 8 møtrikker på udsugningsmanifolden), bør varmes op til rødglødende før afmontage, da man ellers risikerer at knække boltene p.g.a. at det sidder for fast (rustne).

2 De viste billeder er ikke alle taget på det tidspunkt, som teksten beskriver. Nogle billeder er lagt ind for at vise området og/eller kabelføringen før afmontering. I store træk kan Haynes godt følges: 2A*6 sec. 9.1: 1A*15: 1A*11 figur 18.1: 1A*11 sec 18.2: 2A*6 9.3: 4: 5: 6: Fjern batteriets neg. terminal. Tap kølervæsken af ved at fjerne stor slange i bunden af køleren samt åbne udluftningsskruerne. Fjern luftfilters clips og fjern cover. Lad det sidde fast på varmluft-røret og indsugningstragten og fjern det hele samlet. Fjern luftfiltret og fjern evt. blade indeni. Afmonter speederkabel og ledninger/stik fra "karburatoren". Afmonter benzinslanger. Afmonter køler-slanger og vacuum-slanger fra topstykket og indsugningsmanifold. Afmonter ledninger og bemærk deres placering. Lad være med at fjerne tændspoler, som der står i Haynes. Det er der ingen grund til på dette tidspunkt. Varm på de tre bolte (2 bolte og 1 møtrik) på udgangen af udstødningsmanifolden og afmonter dem:

3 2A*6 9.8: 2A*3 4.4: 2A*3 4.6: 1A* :.8: Fjern Fjern Fjern Fjern Løsne tandrem som beskrevet her: højre forhjul. kilerem og tændrør som beskrevet her: inderskærmen under højre forhjul. de 3 bolte, der holder generatoren. (Bemærk, at generatoren er lidt flækket)..9: 2A*4 4.7: Drej generator mod motor og fjern kileremmen. Fjern 3 bolte og fjern kilerems-hjulet på krumtappen. Afmonter tændhætter og rens med trykluft. Afmonter herefter tændrør. Bemærk tændkablers placering: Fjern bolte der holder tandrem-cover. Bemærk nederste bolt, som let overses, (se 2A*4 figur 4.7). Bemærk hvordan ledningsføringen er øverst ved coveret:

4 4.9: 2A*3 2.12: 2.13: 2A*4 4.10: 4.12: 2A*6 9.11: 2A*6 9.12: Sæt 1 cylinder til TDC (stempel i top) ved cylinder tættest på tandrem) som beskrevet her: Drej motoren i urets retning (via topnøgle på krumtap-akslen). Fortsæt med at dreje indtil knast-akslens (fig 2.13a) timing marks passer samt krumtappens mærke passer med oliepumpens cover-mærke (figur 2.13b). Løsn tandrems-strammerhjulet (figur 4.10) og afmonter remstammerhjul samt tandrem uden at dreje på hverken knast-aksel eller krumtap-aksel. Vask området ved tandremmen helt fri for olie, m.v. Løsn de 4 bolte i topstykkets cover og fjern coveret. Løsn de 10 topstykke-bolte en halv omgang ad gangen i modsat rækkefølge af figur 9.24b side 2A*7. Når de er løse, så fjern dem incl. deres skiver. Løft topstykket fra blokken (se 2A*6 figur 9.12). Hvis det sidder fast, så rok det løst ved at tage fat i indsugnings-manifold samt udstødningsmanifold. Man må ALDRIG sætte noget ind ved top-pakningen og HELLER IKKE skubbe det sidelæns. Pas på at de to styre-ringe (én i hver side) ikke bliver væk. Den ene sad i blokken og den anden i topstykket, men de er løse.

5 2A*6 9.13: 2D*12 6.3: 2A*5 5.18: Fjern toppakningen og rens begge flader (både cylinderblok og topstykke) af med en skraber (købes hos Krogslund). Inspicér nu topstykket og se om det er flækket samt om det er skævt. Roter nu krumtap-akslen og se om alle 4 stempler går lige højt op, eller om en plejstang er bukket. Sæt krumtapakslen tilbage i TDCpunktet, dvs hvor cylinder nummer 1 (mod tandrem) er i top og hvor mærket passer. Fjern knastaksel-kædehjul som beskrevet her: Knastakslens tandhjul skal holdes stationær mens centerbolten løsnes. Det gøres ved brug af et special-værktøj, se TOOL TIP side 2A*5 øverst T.V. (Jeg brugte 2 specielle nøgler som jeg låste sammen med en svejsetang).

6 2A*5 5.20: Løsn centerbolten og bemærk den integrerede lokations-key på indersiden af hjulet, se figur 5.20b side 2A*5. Afmonter tændspole-pladen samt øvrige småting. Afmonter herefter indsugningsmanifold og udstødningsmanifold. Husk at give møtrikkerne varme, hvis det sidder fast. Amonter herefter oliekanal-stangen, som blot er presset ned i oliekanalen. Afmonter knastakslen og bemærk hvordan de tre knast-akselholdere vender (den midterste kan drejes 180 grader). Der er en slidse i den ene side under dem. Tag de 8 cylindere (som skubber til ventilens stang) op med en tang, og læg dem i hver sin pose nummereret fra 1 til 8, hvor 1 er længst mod tandremshjulet. Rækkefølgen er vigtig, da disse shims afgør ventil-justeringen, og da de er forskellige fra ventil til ventil. Rens alle topstykkets flader med hård skraber fra Krogslund.

7 Montering af ny vandpumpe med flydende pakning: Send topstykket til planslibning (kun incl. ventiler. Alt andet skal være afmonteret). (næste gang kan jeg lige så godt fjerne ventilerne også, da de alligevel bør slibes, når man skifter olietyvene). Tobu-Værk, Energivej 24, Ballerup, tlf : Topstykke set oppefra:

8 Topstykke set fra højre side: Topstykke set fra venstre side: Topstykke set fra indsugningssiden:

9 Topstykke set fra udstødningssiden: Rens IKKE stempler for koks med skruetrækker, da det giver ridser, som blot tiltrækker endnu mere koks, når motoren kører. Lad blot koksen være, med mindre at der er meget store mængder på. I sidste fald bør de poleres med en roterende stålbørste ell. lign. eller måske blot vaskes/spules rene. Test af om ventilerne er tætte: Sæt tændrør i topstykket og vend topstykket på hovedet. Hæld rensebenzin ovenpå ventilernene og blæs med trykluft ind i indsugnings- og udstødnings-kanalerne. Hvis det bobler i væsken ved ventilen, så er den utæt. Denne test er ikke så vigtig, da olietyvene alligevel bør skiftes, og da ventilerne i så fald alligevel bør slibes lidt. Skub ventil-fjeder ind med special-værktøj og fjern de to halvskåle, som holder det sammen. Fjern ventilen, og bemærk dets placering. Gør dette for alle 8 ventiler. Fjern olietyvene (med specialtang) - de kan godt sidde ret godt fast. Oliér ventilernes stang og sæt dem tilbage og slib alle 8 ventiler. Pas på ikke at få slibemiddel andre steder end på berøringsfladerne, da det kan være svært at få ud af kanalerne, og da det vil ødelægge motoren efterfølgende. Slib indtil at berøringsfladerne er fine og lysegrå. Tag ventilerne ud igen og rens dem grundigt i rensebenzin og varmt vand. Vask også topstykket fri for slibemiddel med rensebenzin og varmt vand. Giv nye olietyve olie og sæt nye olietyve i ud over ventilstangen, hvor ventilstangen har fået en plast-hætte på for at undgå at de nye olietyve bliver ridset under montage. Olietyvene skal vendes så metallet er nederst. Tryk olietyvene helt ned med en top fra et topnøglesæt. De skal helt i bund. Saml ventilerne igen og sæt shims-cylinderne ud over fjedrene i korrekt rækkefølge, så de passer sammen som før det blev afmonteret. Monter knastakslen og oliekanalen igen. Skift pakningen omkring knastakslen som noget af det sidste, dvs først når knastakslen ER monteret (?). Jeg satte pakningen på først, hvilket muligvis ikke var optimalt. Monter det hele igen, og husk at bruge momentnøgle med momenterne specificeret i Haynes. Knastaksel-hjulet skal spændes på med 70nm.

10 Ved montage af selve topstykket, så husk først at fjerne olie fra de 10 gevind-huller i cylinder-blokken hvori strækboltene skal være. Det gøres ved at rense med trykluft nede i hullerne. Rens begge flader med acetone, så de er helt tørre før montering af toppakning og topstykket. HUSK at vende top-pakningen korrekt, så der ikke blokeres for nogle oliekanaler!!! Læg 10 nye strækbolte i olie og lad dem tørre 30min. Skru dem løst i med hånden. Indstil momentnøgle til 30nm og tjek at momentnøglen virker. Spænd de 10 bolte til 30nm i rækkefølge jvf figur 9.24b. Drej herefter yderligere 90 grader (brug evt special-værktøj, som måler vinklen) i korrekt rækkefølge. Drej herefter yderligere 90 grader i korrekt rækkefølge. Herefter blev resten monteret, oliefiltret skiftet, påfyldt ny motorolie, påfyldt ny kølervæske samt udluftet 2 steder, tændte motoren og den startede i første hug :-) De første 50km virkede det som om at den brugte kølervæske (5dl). Herefter blev det mere stabilt.

Af- og påmontering, spænding af tandrem

Af- og påmontering, spænding af tandrem Side 1 af 8 Af- og påmontering, spænding af tandrem Nødvendigt specialværktøj, nødvendige kontrol- og måleapparater samt hjælpemidler t Dorn til dieselindsprøjtningspumpe -3359- t Specialværktøj -3387-

Læs mere

P.T. findes der 3 forskellige typer ( 2008 ) og kan bla. købes her www.mc-butikken.dk

P.T. findes der 3 forskellige typer ( 2008 ) og kan bla. købes her www.mc-butikken.dk epoulsen@dbmail.dk Mange har lidt problemer med koblingen på vores kinesere og ved nærnere eftersyn ser det ud til, at det oftest er Regal Raptor cyklerne der har de største problemer. Vi vil her gennemgå

Læs mere

Ventiljustering. på den nemme måde. Dækker den 2 cyl parallel twin motor. Principper i en 4T motor :

Ventiljustering. på den nemme måde. Dækker den 2 cyl parallel twin motor. Principper i en 4T motor : Ventiljustering på den nemme måde. Principper i en 4T motor : 1 : Indsugning, stempel undervejs nedad og der suges benzin/luft blanding ind i cylinderen. 2 : Kompression, stempel undervejs opad og det

Læs mere

Rensning af oliesi på Regal Raptor DD 250E-9

Rensning af oliesi på Regal Raptor DD 250E-9 Rensning af oliesi på Regal Raptor DD 250E-9 Kan også bruges til den luftkølede 250cc model fra Regal Raptor, Lifan, Jinlun, Geely mm. og så er det oven i købet lidt nemmere på disse luftkølede modeller.

Læs mere

Reservedelskatalog. LO50 - LONCIN 50 ccm model "KITTEN"

Reservedelskatalog. LO50 - LONCIN 50 ccm model KITTEN Reservedelskatalog LO50 - LONCIN 50 ccm model "KITTEN" Side Fig. 1 Topstykke 4 Fig. 2 Dæksler, topstykke 6 Fig. 3 Knastaksler, ventiler 8 Fig. 4 Knastkæde 10 Fig. 5 Krumtaphus, oliepumpe 12 Fig. 6 Stempel,

Læs mere

Guide til samling og opspænding af hjul på Yamaha FS1

Guide til samling og opspænding af hjul på Yamaha FS1 Denne guide beskriver hvordan man samler et eger hjul til en Yamaha FS1. Samt hvordan man justere egerne så fælget er rettet op. Yamaha FS1 har været leveret med tromlebremse både for og bag. Samt med

Læs mere

REPARATIONS- VEJLEDNING NR. 8. 5 LED System carrier 2

REPARATIONS- VEJLEDNING NR. 8. 5 LED System carrier 2 REPARATIONS- VEJLEDNING NR. 8 5 LED System carrier 2 - 2 - version 2 Indholdsfortegnelse 1. Komponentplacering... 4 2. Nødvendigt specialværktøj... 5 2.1 Specialværktøj... 5 3. Vedligeholdelse... 6 3.1

Læs mere

ATV 150 cc. LO150 Gepard

ATV 150 cc. LO150 Gepard Reservedelskatalog ATV 150 cc. LO150 Gepard Rødlersvej 9-4733 Tappernøje- Tlf+fax 55 96 96 16 Mobil 30 23 20 90 ATV150 FIG.1 Motor, krumtaphus V 1-1 LO150F1-1 Motorside, venstre 1 JL-111000-01 1-2(1-10)

Læs mere

STIGA VILLA 107M 8211-3038-01

STIGA VILLA 107M 8211-3038-01 STIGA VILLA 107M 8211-3038-01 1. 2. A C B 3. 4. 5. 6. A+5 A B+5 B 7. 8. 2 9. 10. R L 11. R L X Z Z X Y V W 12a. 12b Y V W 13. 3 DK DANSK SYMBOLER Maskinen er udstyret med følgende symboler for at huske

Læs mere

Michael Holm sidst opdateret onsdag, 11 januar 2012 side 1 af 9

Michael Holm sidst opdateret onsdag, 11 januar 2012 side 1 af 9 Michael Holm sidst opdateret onsdag, 11 januar 2012 side 1 af 9 Skift af venstre forhjulsleje på Citroen Berlingo 1.8i årgang 2000 Haynes er skrevet til biler, som ikke er rustne. Her kommer en praktisk

Læs mere

Gasgrill - Model Midi Brugermanual

Gasgrill - Model Midi Brugermanual 1. udgave: 12. marts 2010 2010 Gasgrill - Model Midi Brugermanual Vigtigt: Læs disse instruktioner nøje for at få kendskab til gasgrillen inden brug. Gem denne manual til fremtidig brug. 1 Stykliste Tjek

Læs mere

Servicevejledning med delliste

Servicevejledning med delliste Servicevejledning med delliste MAGdrive 50/60 Hz, 3~ CRN 1, 1s, 3, 5 CRN 10, 15, 20 CRN 32, 45, 64, 90 1. CRN 1, 1s, 3, 5, 10, 15, 20... 2 1.1 Tegninger... 2 1.2 Delliste... 4 1.3 Demontering og montering...

Læs mere

MA01 VEJLEDNING HAMLET. World's Leading Maker of Storage Buildings R MODEL 108-A

MA01 VEJLEDNING HAMLET. World's Leading Maker of Storage Buildings R MODEL 108-A MA01 VEJLEDNING HAMLET World's Leading Maker of Storage Buildings R MODEL 108-A 709231207 - 1 - - 2 - - 3 - MA04 FITTINGS TIL MODEL 108-A 65103 #8-32 møtrik (163) 65900A #10Bx1/2" skrue (8) (Pakket med

Læs mere

Forgaffel Udskiftning af tætningsringe på model DD 250E-9

Forgaffel Udskiftning af tætningsringe på model DD 250E-9 Forgaffel Udskiftning af tætningsringe på model DD 250E-9 epoulsen@youseepost.dk Udskiftning af tætningsringe i en Regal Raptor forgaffel. Vi skal have skiftet tætningsringe i forgaflen på denne Raptor

Læs mere

TROLLA Græsopsamler 120 cm

TROLLA Græsopsamler 120 cm TROLLA Græsopsamler 120 cm Artikel nr.: 12009 DK montagevejledning 2010/01 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan indeholde

Læs mere

Dansk manual til HV-500 HomeVac

Dansk manual til HV-500 HomeVac Dansk manual til HV-500 HomeVac 1 Funktionsoversigt På billedet nedenfor, henviser de forskellige numre til funktionsbeskrivelsen på side 5.. Figur 1: HV500 HomeVac 2 1. Manuel svejsning - Bruges til manuel

Læs mere

Montagevejledning for TofKo Litho- og Grafikpresse

Montagevejledning for TofKo Litho- og Grafikpresse Montagevejledning for TofKo Litho- og Grafikpresse TofKo - P. O. Box 101 - Nørremarksvej 27-9270 Klarup - Denmark Tel: +45 98317711 - Fax: +45 98 317755 - E-mail: tofko@tofko.dk - www.tofko.com Tillykke

Læs mere

REPARATIONS- VEJLEDNING NR 1. PRO-MOVEC 200W og 250W System

REPARATIONS- VEJLEDNING NR 1. PRO-MOVEC 200W og 250W System REPARATIONS- VEJLEDNING NR 1 PRO-MOVEC 200W og 250W System 2008/2010 Indholdsfortegnelse 1. Komponentplacering... 3 2. Nødvendigt specialværktøj... 4 2.1 Specialværktøj 250W system... 4 2.2 Specialværktøj

Læs mere

Luftkompressor. Art.nr. 85203024 / 85203025. EAN-nr: 5709133850777 / 5709133850784. Instruktions Manual

Luftkompressor. Art.nr. 85203024 / 85203025. EAN-nr: 5709133850777 / 5709133850784. Instruktions Manual Luftkompressor Art.nr. 85203024 / 85203025 EAN-nr: 5709133850777 / 5709133850784 Instruktions Manual LÆS VENLIGST VEJLEDNINGEN IGENNEM INDEN BRUG AF KOMPRESSOREN. INDHOLD 1 KORT BESKRIVELSE 2 2 OVERSIGT

Læs mere

STIGA VILLA 85 M 8211-3039-02

STIGA VILLA 85 M 8211-3039-02 STIGA VILLA 85 M 8211-3039-02 1. 2. A B 3. 4. 5. 6. 7. 8. 2 R L 9. 10. Y Z X W V 11. 3 DK DANSK SYMBOLER Maskinen er forsynet med følgende symboler for at understrege, at der skal udvises forsigtighed

Læs mere

4 Pedalarrangement. 4/1 Speederpedal Speederpedal 4/1 1 Justering af speederpedal 4/1 2. 4/2 Bremsepedal Bremsepedal 4/2 1

4 Pedalarrangement. 4/1 Speederpedal Speederpedal 4/1 1 Justering af speederpedal 4/1 2. 4/2 Bremsepedal Bremsepedal 4/2 1 4 Pedalarrangement 4/1 Speederpedal Speederpedal 4/1 1 Justering af speederpedal 4/1 2 4/2 Bremsepedal Bremsepedal 4/2 1 4/3 Hovedcylinder og bremserør Hovedcylinder og bremserør 4/3 1 Renovering af hovedcylinder

Læs mere

fakta 2.1 2-motors gear Lejer og tryklejer er af samme type som enkeltmotor gearet og som regel sker smøringen af lejerne med olie fra en påbygget

fakta 2.1 2-motors gear Lejer og tryklejer er af samme type som enkeltmotor gearet og som regel sker smøringen af lejerne med olie fra en påbygget 19 Der er ofte uoverensstemmelse mellem en skibsmotors omløbstal og det omløbstal, som skibets propel skal arbejde med. Det betyder, at der skal indskydes noget mekanik, der kan ændre dette forhold. Mekanikken

Læs mere

Brugsanvisning. Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.

Brugsanvisning. Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg. Brugsanvisning Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering

Læs mere

Olie- eller petroleumsdrevet varmtluftgenerator GK20 - GK28 - GK40

Olie- eller petroleumsdrevet varmtluftgenerator GK20 - GK28 - GK40 Olie- eller petroleumsdrevet varmtluftgenerator GK20 - GK28 - GK40 BETJENINGSVEJLEDNING BETJENINGSVEJLEDNING 1. GENERELLE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER 2. BESKRIVELSE 3. TEKNISKE DATA 4. MONTERINGSVEJLEDNING

Læs mere

Servicevejledning. Indholdsfortegnelse SP 11A - SP 14A. 50/60 Hz 1/3~

Servicevejledning. Indholdsfortegnelse SP 11A - SP 14A. 50/60 Hz 1/3~ Servicevejledning SP 11A - SP 14A 50/60 Hz 1/3~ Indholdsfortegnelse 1. Typeidentifikation...2 1.1 Typeskilt... 2 1.2 Typenøgle... 2 2. Tilspændingsmomenter og smøremidler... 3 3. Serviceværktøj...4 4.

Læs mere

Märklin digital. Montage af kørelys i Heljan ADNs. Claus Hansen for www.digitaltog.dk www.digital-train.com

Märklin digital. Montage af kørelys i Heljan ADNs. Claus Hansen for www.digitaltog.dk www.digital-train.com Märklin digital Montage af kørelys i Heljan ADNs Claus Hansen for www.digitaltog.dk www.digital-train.com Montage af kørelys i Heljan DSB ADNs (2) Montering af kørelys i Heljan ADNs styrevogn via dekoder

Læs mere

AZENO Buffalo SAMLEMANUAL Tillykke med din nye flotte Azeno el bil

AZENO Buffalo SAMLEMANUAL Tillykke med din nye flotte Azeno el bil AZENO Buffalo SAMLEMANUAL Tillykke med din nye flotte Azeno el bil ZENO Buffalo 12v samle Manual Start med at sætte baghjulsakslen på plads. Sæt derefter de 2 motorer fast. Sæt derefter de små sorte rør

Læs mere

Samling af C-Dax Sprayrider sprøjter

Samling af C-Dax Sprayrider sprøjter Trin 1: Start med at holde sprøjten lodret og tømme den for løse dele. Du skal have en lanse, en fastgøringsrem, et ledningssæt samt en manual som vist på billedet. Ryst sprøjten, så du er sikker på at

Læs mere

Reparationsvejledning Nr. R1 PRO-MOVEC Electric. MTB /downtube batteri

Reparationsvejledning Nr. R1 PRO-MOVEC Electric. MTB /downtube batteri Reparationsvejledning Nr. R1 PRO-MOVEC Electric MTB /downtube batteri Indholdsfortegnelse 1. Komponentplacering... 3 2. Nødvendigt specialværktøj... 4 2.1 Specialværktøj... 4 3. Vedligeholdelse... 5 3.1

Læs mere

Jincheng JC 250-6 250cc 2006

Jincheng JC 250-6 250cc 2006 Jincheng JC 0-0cc 00 Reservedele Materiale venligst udlånt af Bike Danmark Side Index for Jincheng JC 0-0cc 00 Side Ventildæksel Speedometer Topstykke Forlygte Ventiler Baglygte Knastkæde Blinklygter Cylinder

Læs mere

AUDI A3 8P RETROFIT. Eftermontering af RS3 Læder. http://lightnings.dk/rs3leather.html

AUDI A3 8P RETROFIT. Eftermontering af RS3 Læder. http://lightnings.dk/rs3leather.html AUDI A3 8P RETROFIT Eftermontering af RS3 Læder http://lightnings.dk/rs3leather.html Trekanter Armlæn i fordøre Armlæn i bagdøre Midterarmlæn Gearknop Håndbremse Trekanter 1. Træk læderet ved gearstangen

Læs mere

1. Afmontering AFMONTERING - MONTERING : TURBOLADER. 1.1. Motor DV6TED4. Afmontering - Montering : turbolader B1HG018VP0

1. Afmontering AFMONTERING - MONTERING : TURBOLADER. 1.1. Motor DV6TED4. Afmontering - Montering : turbolader B1HG018VP0 Afmontering - Montering : turbolader B1HG018VP0 VIGTIGT : Overhold reglerne om sikkerhed og renlighed. 1. Afmontering Frakobl batteriet. Afmonter motorafdækningen. 1.1. Motor DV6TED4 AFMONTERING - MONTERING

Læs mere

RESERVEDELE/SLIDDELE 2015

RESERVEDELE/SLIDDELE 2015 RESERVEDELE/SLIDDELE 2015 ART. nr Produkt navn Produkt billede Version 07052015 R12002-1 Trækkæde R12003-1 Løs plaasse til 12003 R12003-2 Hjul løs med fjel R12003-3 Håndtag løs R12005-1 Hjul løs med fjel

Læs mere

ROTAX MAX MICRO. Før en eventuel afgørelse om lovlighed skal alle eventuelle Rotax Bulletin efterses for eventuelle ændringer.

ROTAX MAX MICRO. Før en eventuel afgørelse om lovlighed skal alle eventuelle Rotax Bulletin efterses for eventuelle ændringer. Denne tekniske specifikation sætter den tekniske kontrollant og / eller det tekniske udvalg i stand til at bekræfte den originale stand af ROTAX motor type FR 125 Micro Max. Kun originale ROTAX komponenter

Læs mere

STIGA PARK 4 WD 107 M 107 M HD 121 M. 125 Combi Pro BRUGSANVISNING. »HC P K»fl œoà «Œ EÀfl 8211-0543-01

STIGA PARK 4 WD 107 M 107 M HD 121 M. 125 Combi Pro BRUGSANVISNING. »HC P K»fl œoà «Œ EÀfl 8211-0543-01 STIGA PARK 4 WD 107 M 107 M HD 121 M 125 Combi Pro BRUGSANVISNING»HC P K»fl œoà «Œ EÀfl 8211-0543-01 1 125 Combi Pro 2 125 Combi Pro 3 125 Combi Pro 121 M 107 M HD A B C B 4 125 Combi Pro 107 M HD 121

Læs mere

Flishugger 15 Hk Benz.

Flishugger 15 Hk Benz. Brugermanual Varenr.: 9043623 Flishugger 15 Hk Benz. Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Flishugger. Varenummer: 9043623 Beskrivelse: Flishugger drevet af en

Læs mere

Opdateret: 06.09.2012. Monteringsvejledning Scoop, naturcontainer # 142

Opdateret: 06.09.2012. Monteringsvejledning Scoop, naturcontainer # 142 Opdateret: 06.09.2012 Monteringsvejledning Scoop, naturcontainer # 142 Montage af Scoop Scoop leveres i 2 dele Scoop kun til træer og buske Scoop er udelukkende til tilplantning af træer og buske og er

Læs mere

BOBY 730 SELVKØRENDE SÅMASKINE FOR INSTRUKTIONSBOG FOR BOBY 730

BOBY 730 SELVKØRENDE SÅMASKINE FOR INSTRUKTIONSBOG FOR BOBY 730 FOR SELVKØRENDE SÅMASKINE BOBY 730 IMPORTØR: SØNDERUP MASKINHANDEL A/S TLF. 98 65 32 55 FAX 98 65 33 00 www.ferrarimaskiner.dk - www.bcsmaskiner.dk 1 INDHOLDSFORTEGNELSE CE... 3 INTRODUKTION... 3 1.0 FORHINDRING

Læs mere

Vejledning i udskiftning af starterkobling, YAMAHA XVS 1100.

Vejledning i udskiftning af starterkobling, YAMAHA XVS 1100. Vejledning i udskiftning af starterkobling, YAMAHA XVS 1100. Dette er en vejledning udarbejdet på grundlag af dels manualer, dels min egen erfaring. Det er helt på eget ansvar at gå i gang med opgaven

Læs mere

Værktøjer. 5. E = værktøj "3418" lære til knastaksel.

Værktøjer. 5. E = værktøj 3418 lære til knastaksel. Værktøjer 1. A = værktøj "3359". Dorn for låsning af brændstofpumpe. 2. B = værktøj "2065-A" lære til knastaksel. 3. C = Værktøj "3369" til forsætning af front. 4. D = værktøj "2064". Dorn for låsning

Læs mere

ROTAX DD2. Non-tech elementer: ikke-originale beslag, clips, underlagsskive, yder- inderkabler, benzinslanger er tilladt med mindre andet er angivet.

ROTAX DD2. Non-tech elementer: ikke-originale beslag, clips, underlagsskive, yder- inderkabler, benzinslanger er tilladt med mindre andet er angivet. Denne tekniske specifikation sætter den tekniske kontrollant og / eller det tekniske udvalg i stand til at bekræfte den originale stand af ROTAX 125 DD2 MAX og 125 DD2 MAX EVO. Kun originale ROTAX komponenter,

Læs mere

Drejeskive fra Märklin/Fleischmann

Drejeskive fra Märklin/Fleischmann Drejeskive fra Märklin/Fleischmann Märklin og Fleischman har en fælles drejeskive med op til 48 tilslutningsspor. Drejeskiven har et mekanisk låsesystem der bevirker at broen kan stoppe præcis ud for tilslutningssporet.

Læs mere

Af- og påmontering af ruderamme

Af- og påmontering af ruderamme Af- og påmontering af ruderamme Page 1 of 1 Af- og påmontering af ruderamme Afmontering Kør ruden ned indtil anslag. Afmonter dørbeklædningen Reparationsgruppe70. Løsn isoleringsmåtten -1- i det øverste

Læs mere

BRUGSANVISNING Driving Force Benzin Generator Model: SPG950

BRUGSANVISNING Driving Force Benzin Generator Model: SPG950 Varenr. 277200-00180 1 1. VIGTIGE BEMÆRKNINGER Læs denne betjeningsvejledning grundigt og vær opmærksom på alle de anførte oplysninger. Læs vejledningen for at blive bekendt med korrekt brug af generatoren,

Læs mere

En konstant luftfugtighed overholdes ved hjælp af et vådhygrometer, som bruger Fahrenheit-skalaen for at få den største nøjagtighed.

En konstant luftfugtighed overholdes ved hjælp af et vådhygrometer, som bruger Fahrenheit-skalaen for at få den største nøjagtighed. Introduktion I-72 rugemaskinen er specielt designet for at opnå den bedst mulige udrugningsevne og for at imødekomme opdrætskravene på den fugl som ønskes opdrættet. Den kombinerede operation af udrugning

Læs mere

POS QTY PARTNUMBER BESKRIVELSE DESCRIPTION BESLAG FENDER FRAME - F BOLT M6X16 BOLT M6X16 - F BOLT M6X25 BOLT

POS QTY PARTNUMBER BESKRIVELSE DESCRIPTION BESLAG FENDER FRAME - F BOLT M6X16 BOLT M6X16 - F BOLT M6X25 BOLT POS QTY PARTNUMBER BESKRIVELSE DESCRIPTION 1 1 403858 BESLAG FENDER FRAME - F8.1 2 1 403859 BOLT M6X16 BOLT M6X16 - F8.2 3 1 403860 BOLT M6X25 BOLT M6X25 - F8.3 4 4 403861 BOLT M6X85 BOLT M6X85 - F8.4

Læs mere

Læs denne vejledning grundigt inden De begynder at arbejde med propelleren.

Læs denne vejledning grundigt inden De begynder at arbejde med propelleren. 1/7 St eel Team A/S Lysbjergvej 11, Hammelev DK-6500 Vojens Telefon: + 45 73 52 53 54 Fax: + 45 73 52 53 55 A/S reg.: 243.411 www.gori-propeller.dk mail@gori-propeller.dk MONTERINGSVEJLEDNING 3-BLADET

Læs mere

Renovering af Cornelius fustager Af Torben Lund ( torben@lundteknik.dk )

Renovering af Cornelius fustager Af Torben Lund ( torben@lundteknik.dk ) Renovering af Cornelius fustager Af Torben Lund ( torben@lundteknik.dk ) Følgende er min måde at gøre tingene på, dette betyder ikke at andre måder ikke kan benyttes, men kun at dette virker for mig. Renovering

Læs mere

Monterings vejledning Qooler sparkling 17i indbygning i køkken.

Monterings vejledning Qooler sparkling 17i indbygning i køkken. Monterings vejledning Qooler sparkling 17i indbygning i køkken. Teknisk data: Mål: H 390mm x B 235mm x D 420mm inkl. luftskjold 230v 50 Hz. 270 w max forbrug Kalkfilter og kulfilter skal skiftes en gang

Læs mere

Af ) ) ---, ~---"-- 1952' A.J.S. \

Af ) ) ---, ~----- 1952' A.J.S. \ Af A.J.S. \ 1952' ---, ~---"-- i A.J.S.motorerne findes både som encylindrede og tocylindrede typer.. pe encylindn:de findes i størrelserne.350 og 500 cm3 med forskellig udormning af stellet, således at

Læs mere

Klargøring FORBINDELSE AF EN BALLEPRESSER TIL EN TRAKTOR - EUROPÆISK FORBINDELSE. Gør dette først. Typer af kraftudtag

Klargøring FORBINDELSE AF EN BALLEPRESSER TIL EN TRAKTOR - EUROPÆISK FORBINDELSE. Gør dette først. Typer af kraftudtag FORBINDELSE AF EN BALLEPRESSER TIL EN TRAKTOR - EUROPÆISK FORBINDELSE Gør dette først Ballepresseren leveres komplet med alle de nødvendige beslag til at forbinde en europæisk trækkrogskonsol eller en

Læs mere

TDME-4102 og TDME-4105 Marine Diesel

TDME-4102 og TDME-4105 Marine Diesel TDME-4102 og TDME-4105 Marine Diesel Topstykke Topstykke Nr Benævnelse Antal Bemærkning Varenummer 1 Bolt M8 30 2 GB/T5783 2 Skive Ø8 26 GB/T93 3 Termostathus (øvre) 1 4102L-WF-009 Termostat 1 QC2105-43001

Læs mere

INSTALLATIONSVEJLEDNING FlowCon DCPV 15-50mm

INSTALLATIONSVEJLEDNING FlowCon DCPV 15-50mm Placerer FlowCon DPCV på returløbet med tilslutningsforbindelse i fremløbet, gennem kapillarrøret som vist i tegningerne. Det er anbefalet at en snavssamler påmonteres før indløbet til kapillarrøret for

Læs mere

RENGØRINGSMANUAL LISA 07

RENGØRINGSMANUAL LISA 07 RENGØRINGSMANUAL LISA 07 Samling og montering af kakler Løsn de 4 skruer så pille magasin låget kan løftes op. Pas på Data kablet. Skru de 4 skruer af så top hjørnerne i aluminium kan løftes af. Skru de

Læs mere

workflow af Katrine Hast

workflow af Katrine Hast af Katrine Hast Opgavebeskrivelse Min kunde Rene Karlson, har et firma, hvor han lejer forskellige transportmidler ud, samt selv kører rundt. Han havde købt sig en køletrailer, som han gerne ville have

Læs mere

Installationsvejledning. TECNO Activa/ Evolution

Installationsvejledning. TECNO Activa/ Evolution Installationsvejledning TECNO Activa/ Evolution Installationsvejledning TA/TE Indhold Håndtering af maskinen før og under udpakningen... 2 Kontroller at alle delene er i kassen... 3 Brug af centralstøvsugeren...4

Læs mere

Palleløfter Højtløfter

Palleløfter Højtløfter Brugsanvisning Varenr.: 9041928 Palleløfter Højtløfter Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Palleløfter højtløfter Varenummer: 9041928 Beskrivelse: Manuel palleløfter

Læs mere

Reparation af glasfiberkajakker

Reparation af glasfiberkajakker Reparation af glasfiberkajakker Denne beskrivelse er fremstillet som en opsummering af et kursus i reparation af glasfiberkajakker af Leif Romsø i Kerteminde Kajakklub Oktober 2008. Glasfiberkajakker er

Læs mere

Terrasseoverdækning/ Carport Monteringsvejledning

Terrasseoverdækning/ Carport Monteringsvejledning Terrasseoverdækning/ Carport Monteringsvejledning NØDVENDIGT VÆRKTØJ BESTANDDELE Tegningen viser en 3,0 meter bred udførelse. Antallet af bestanddele varierer efter størrelsen (se listen på næste side)

Læs mere

Brugsanvisning Frithiof SOPRA. Manual. Frithiof. Sopra 150. Sopra 250. Centralstøvsugere

Brugsanvisning Frithiof SOPRA. Manual. Frithiof. Sopra 150. Sopra 250. Centralstøvsugere Manual Frithiof Sopra 150 Sopra 250 Centralstøvsugere Må ikke anvendes til fi nstøv. Kun til husholdningsstøv. (Garantien bortfalder ved misbrug) Indhold Håndtering af maskinen før og under udpakningen

Læs mere

Firkantet Bing karburator meget bedre end sit rygte.

Firkantet Bing karburator meget bedre end sit rygte. Firkantet Bing karburator meget bedre end sit rygte. Teknisk artikel, Niels Vangsøe 09.2015 for Puchklub.dk Copyright Igennem de senere år, har jeg været rimelig aktiv på bla. Puchklub.dk og renoveret,

Læs mere

Redskabsskur Model Classic

Redskabsskur Model Classic Redskabsskur Model Classic Behold Monteringsvejledninger, hvis du skulle få brug for den fremover Contents 1 2 22 3 MADE IN GREATBRITAIN Advarsel Der er gjort et stort arbejde for At undgå splinter i træet,

Læs mere

Pneumatisk aktuator Type 3277

Pneumatisk aktuator Type 3277 Pneumatisk aktuator Type 3277 Fig. 1 Type 3277 Pneum. aktuator Fig. 2 Type 3277-5 Pneum. aktuator 1. Funktion og opbygning Den pneumatiske aktuator Type 3277 (Fig. 1) bliver primært brugt på SAMSON Ventil

Læs mere

DEUTSCH. Silent 41 8211-3453-03

DEUTSCH. Silent 41 8211-3453-03 DEUTSCH D Silent 41 8211-3453-03 S SVENSKA R 1 1 R O P 2 2 3 L M M L 3 5 I J K 4 4 K J I N 1. 2 230 V 2 2. 3. 4 SVENSKA S ABC 4. 5. 6. 7. 8. 9. 36 mm 19 mm 10. 11. 5 DK DANSK SYMBOLER Maskinen er udstyret

Læs mere

Planslibning af topstykke

Planslibning af topstykke Planslibning af topstykke Tekst og foto: Niels Christensen Gennem flere år ja, faktisk gennem alle de 11 år som jeg har kørt i min 1800 ES - har jeg været lidt træt af, at den har manglet lige det sidste

Læs mere

Guide montering af og fejlfinding på ledningsnettet på Yamaha FS1-DX med tændingslås ved styret.

Guide montering af og fejlfinding på ledningsnettet på Yamaha FS1-DX med tændingslås ved styret. Guide montering af og fejlfinding på ledningsnettet på Yamaha FS1-DX med tændingslås ved styret. Denne guide omfatter også montering af omdrejnings tæller. Lednings nette på en Yamaha FS1 har grundlæggende

Læs mere

Samlevejledning til 12 x 20 meter

Samlevejledning til 12 x 20 meter Samlevejledning til Flex fodboldbane 12 x 20 meter Flex fodboldbane uden net. Flex fodboldbane med net Flex fodbold P R indeholder: 2 stk. A Topbeslag ved mål (venstre) 2 stk. B Topbeslag ved mål (højre)

Læs mere

Aftageligt anhængertræk AK6 - Brugervejledning

Aftageligt anhængertræk AK6 - Brugervejledning Aftageligt anhængertræk AK6 - Brugervejledning DK Kære kunde: Bosal vil gerne sige tak for den tillid til vores produkter, De har udvist ved købet at dette anhængertræk med aftagelig krogarm. Bosal ønsker

Læs mere

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX Tak, fordi du valgte vores emhætte. Læs denne brugsanvisning grundigt, Inden emhætten tages i brug. Monteringen skal foretages af en kvalificeret og

Læs mere

Grafisk Tekniker. Serigrafi. Checkliste: Brug nedenstående checkliste for at gøre tingene i den rigtige rækkefølge.

Grafisk Tekniker. Serigrafi. Checkliste: Brug nedenstående checkliste for at gøre tingene i den rigtige rækkefølge. Checkliste: Brug nedenstående checkliste for at gøre tingene i den rigtige rækkefølge. Indstillingsparametre: 1) X- & Y-akserne (nulstil) 2) Montering af stencil (+/- 1 mm.). 3) Anlæg (monter). 4) Kontravægte.

Læs mere

Installationsvejledning COMBI. Læs venligst denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI. Læs venligst denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI Læs venligst denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI Quooker COMBI er en vandbeholder med kogende (110 C) vand. Quooker COMBI består af en

Læs mere

Lamborghini. Oliebrænder ECO 3R 14-35 KW Monterings og brugsvejledning

Lamborghini. Oliebrænder ECO 3R 14-35 KW Monterings og brugsvejledning Lamborghini Oliebrænder ECO 3R 14-35 KW Monterings og brugsvejledning Installation på kedel: Monter flangen på kedlen med 4 stk M8 mm bolte, vend flangen det lille hul vender op. El-diagram: CO ekstern

Læs mere

Original brugermanual for Jasopels Farm Cat

Original brugermanual for Jasopels Farm Cat Original brugermanual for Jasopels Farm Cat 1. Overensstemmelseserklæring EU-overensstemmelseserklæring Fabrikant: Jasopels A/S Tlf. +45 76 14 35 00 Adresse: Fabriksvej 19 DK-7441 Bording Maskine: Farm

Læs mere

FS-Autoværksted Tlf: 60708402 fsmail@fsvaerksted.dk www.fsvaerksted.dk. Michelin Continental Goodyear En billig

FS-Autoværksted Tlf: 60708402 fsmail@fsvaerksted.dk www.fsvaerksted.dk. Michelin Continental Goodyear En billig VinterDæk Dækstørrelse Dækmærke Michelin Continental Goodyear En billig mærke 165/70/13 495 kr. 641 kr. 503 kr. 419 kr. 175/70/13 606 kr. 579 kr. 579 kr. 544 kr. 155/65/14 419 kr. 481 kr. 606 kr. 450 kr.

Læs mere

Ukiftning af forreste Trækaksler Toyota Landcruiser HJ61 1987

Ukiftning af forreste Trækaksler Toyota Landcruiser HJ61 1987 Ukiftning af forreste Trækaksler Toyota Landcruiser HJ61 1987 Created by Mr. Harder (HJ61)! Start med at ridse-mærke (det letter isætningen), så det er til at se hvor de forskellige dele har siddet som

Læs mere

Mnteringsanvisninger til modellerne:

Mnteringsanvisninger til modellerne: Mnteringsanvisninger til modellerne: 96899930/LZ5C Udstyret med et af de følgende klippedæk: 968999343 TRD5 Tunnel Ram Deck, 968999344 TRD6 Tunnel Ram Deck, 968999348 CD5 Combi Deck, 968999349 CD6 Combi

Læs mere

Regal Raptor 125cc-150cc-250cc-300cc. epoulsem@youseepost.dk

Regal Raptor 125cc-150cc-250cc-300cc. epoulsem@youseepost.dk Regal Raptor 125cc-150cc-250cc-300cc epoulsem@youseepost.dk Mig bekendt er alle Regal Raptor baghjul ens, i hvert fald på dem vi kender fra 2005 og indtil 2007, det gælder således DD125-DD150-DD250 luft

Læs mere

Samle og betjeningsvejledning

Samle og betjeningsvejledning Samle og betjeningsvejledning Moreland A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S Denmark Ver. 11.1 Tel. +45 7022 7292 - www.moreland.dk - post@moreland.dk Advarsel Vi anbefaler at du før brug, grundigt læser

Læs mere

Brugervejledning for Hi-Force Højtryks-hydraulikværktøjer

Brugervejledning for Hi-Force Højtryks-hydraulikværktøjer Brugervejledning for Hi-Force Højtryks-hydraulikværktøjer Brugervejledning Advarsel: Ved anvendelse af Hi-Force Hydraulikværktøjer kommer der et meget højt tryk til anvendelse. For at undgå ulykker er

Læs mere

Varme og evt. problemer med dine radiatorer

Varme og evt. problemer med dine radiatorer Varme og evt. problemer med dine radiatorer Efterse den ventil, der regulerer varmen. Sådan efterser du din radiatortermostat. Du skal bruge: Materialer: Værktøj: en træpind. evt. en unbrakonøgle evt.

Læs mere

Renovering af vandpumpen Gasgas 250 årgang 2007

Renovering af vandpumpen Gasgas 250 årgang 2007 Renovering af vandpumpen Gasgas 250 årgang 2007 Overblik Det hele begyndte med at jeg fik motorolie udover hele motoren og olien i inspektions glasset blev helt mælkehvid. De kloge hoveder fortalte mig

Læs mere

Reparationskursus. I guld- og sølvsmedeteknikker

Reparationskursus. I guld- og sølvsmedeteknikker Reparationskursus I guld- og sølvsmedeteknikker 1 Kursus i mindre reparationer om trækning af perler med og uden knuder, montering af dupper og låse. Loddeprocesser ved mindre reparationsopgaver som f.eks.

Læs mere

Gennemlæs denne brugsanvisning og sikkerhedsforskrifter før brug. Vi anbefaler dig at gemme denne brugsanvisning til senere brug.

Gennemlæs denne brugsanvisning og sikkerhedsforskrifter før brug. Vi anbefaler dig at gemme denne brugsanvisning til senere brug. Sneslynge. Varenr.: 9043846 Beskrivelse: Selvkørende sneslynge med 212 ccm benzinmotor. Maskinen har 5 fremadgående gear, 2 bakgear og har en arbejdsbredde på 62 cm. Sneslyngen er forsynet med 220 V el-start

Læs mere

Brugervejledning for 3/8 og 1/2 CLIPSPISTOL NORSK

Brugervejledning for 3/8 og 1/2 CLIPSPISTOL NORSK Brugervejledning for 3/8 og 1/2 CLIPSPISTOL NORSK BRUGSANVISNING TIL CLIPSPISTOL NORSK Luftslangen fra kompressor kobles til pistolen. Kontroller lufttrykket, arbejdstrykket skal ligge på 7 bar. Det er

Læs mere

Svindinge Jagtforening Grejbank

Svindinge Jagtforening Grejbank Grågæs -Full Body (6 stk.) pos 01 2 stk. lookkers 2 stk. resters 2 stk. feeders 6 stk. pinde til fastgørelse i jorden 1 stk. taske Grågæs -Skaller (12 stk.) pos 02 3 stk. lookkers 4 stk. resters 5 stk.

Læs mere

STIGA PARK 107 M HD 8211-3042-01

STIGA PARK 107 M HD 8211-3042-01 STIGA PARK 107 M HD 8211-3042-01 S SVENSKA 1 2 3 4 5 7 A B 6 2 SVENSKA 8 9 Z S X Y W V 10 3 DK DANSK SYMBOLER Maskinen er forsynet med følgende symboler for at understrege, at der skal udvises forsigtighed

Læs mere

Installations- og vedligeholdelsesvejledning for ventiler. VAI skydeventiler fig 4433 Pn 25

Installations- og vedligeholdelsesvejledning for ventiler. VAI skydeventiler fig 4433 Pn 25 Installations- og vedligeholdelsesvejledning for ventiler. VAI skydeventiler fig 4433 Pn 25 Indhold: 1.0 Opbevaring... 3 2.0 Montage.... 3 2.1 Generelt... 3 2.2 Rørføring... 3 3.0 Rørsystem.... 4 3.1 Fittings....

Læs mere

MAS Trappe Robot. Programmering af Robotter og andre Fysiske Enheder University of Southern Denmark

MAS Trappe Robot. Programmering af Robotter og andre Fysiske Enheder University of Southern Denmark MAS Trappe Robot Programmering af Robotter og andre Fysiske Enheder Anders Jensen (Andej12@student.sdu.dk) Rasmus Jensen (Raje212@student.sdu.dk) Jacob Lohse Hansen (Jacoh12@student.sdu.dk) Julia Højgaard

Læs mere

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * *

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Læs denne brugsanvisning grundigt før du anvender duovognen første gang og gem den for fremtidigt brug. Dit barn kan komme til skade, hvis du ikke følger

Læs mere

Bemærkninger Specificeret værdi Målt værdi

Bemærkninger Specificeret værdi Målt værdi Bemærkninger Specificeret værdi Målt værdi Identifikation Brændstofsystem Cylinderantal Type 5/OHC Kapacitet ccm 2461 Kompressionsforhold :1 19,5 Indsprøjtningspumpeaggregat Indsprøjtningspumpeaggregat

Læs mere

DEUTSCH SILENT COMBI 8211-3452-04

DEUTSCH SILENT COMBI 8211-3452-04 DEUTSCH D SILENT COMBI 8211-3452-04 45 45 S S B SVENSKA 1. A 2. 2 1 3 4 5 5 6 2 1 3. 4. 5. 6. 2 SVENSKA S 7. 8. 9. 10. 11. P S 12. 3 DK DANSK SYMBOLER Følgende symboler findes på maskinen for at minde

Læs mere

Installation af RNS-E samt Fartpilot og Kørecomputer i A4 B6 & B7

Installation af RNS-E samt Fartpilot og Kørecomputer i A4 B6 & B7 Installation af RNS-E samt Fartpilot og Kørecomputer i A4 B6 & B7 Før du går i gang skal du have anskaffet en del reservedele. Navigation RNS-E ( incl. DVD, GPS antenne ) 7500,- Doppeldin ramme 8E0 858

Læs mere

MOTOREN VIL IKKE STARTE

MOTOREN VIL IKKE STARTE MOTOREN VIL IKKE STARTE AUTOCOLLEGE 2015 Min motor vil ikke starte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Har du lavet starteftersyn? Hvis ikke lav det. Lav starteftersyn med de punkter der er beskrevet i de sider du

Læs mere

Introduktion Gripit GI1319 Storyboard Detaljering

Introduktion Gripit GI1319 Storyboard Detaljering Produktrapport 7 8 1 16 Introduktion Gripit GI1319 Storyboard Detaljering Asbjørn Maigaard Axelsen Hans Toft Hornemann Ditte Maria Buus Nielsen Betina Røge Jensen Terkel Skou Steffensen 4 Projekttitel

Læs mere

Brugsvejledning til 3 Brændere gasgrill

Brugsvejledning til 3 Brændere gasgrill Brugsvejledning til 3 Brændere gasgrill VIGTIGT: LÆS VENLIGST DENNE BRUGVEJLEDNING FØR IBRUGTAGNING AF GASGRILLEN. Brug venligst kun en 30 mbar gas regulator samt slange, købt hos os eller hos en autoriseret

Læs mere

Demontering af div. karosseridele er ikke beskrevet i detaljer; her er du bedst hjulpet med den officielle Workshop Manual.

Demontering af div. karosseridele er ikke beskrevet i detaljer; her er du bedst hjulpet med den officielle Workshop Manual. Udskiftning af rear cross-member, Range Rover Classic Svogerslev, 17. april 2009 Et klassisk problem med Range Rover Classic er at den bagerste tværvange som holder hængslerne til den nedre bagklap ruster

Læs mere

Tjekliste ved manglende varme.

Tjekliste ved manglende varme. Tjekliste ved manglende varme. 1. Tjek varmemåler kommer det varmt vand ind fra varmeforsyningen. 2. Tjek returvarme styringer er indstillet korrekt. 3. Tjek cirkulationspumpe er indstillet korrekt sommer

Læs mere

Denne brugervejledning er et redskab til alle, som skal hjælpe børn, der bruger NF-Walker som et stå og ganghjælpemiddel.

Denne brugervejledning er et redskab til alle, som skal hjælpe børn, der bruger NF-Walker som et stå og ganghjælpemiddel. Information 2 Denne brugervejledning er et redskab til alle, som skal hjælpe børn, der bruger NF-Walker som et stå og ganghjælpemiddel. Man skal på forhånd have modtaget en oplæring omkring nedenstående

Læs mere