Oeconrådsmøde referat d

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Oeconrådsmøde referat d"

Transkript

1 Oeconrådsmøde referat d a. Valg af dirigent og referent - Esben vælges som dirigent - Victoria som referant b. Godkendelse af dagsorden og referat fra mødet den Godkendt c. Nyt fra formandsskabet a. Sommerfest Der er kommet en doodle ud som folk rigtig gerne må få svaret på. Vær opmærksom på at vi også har tilføjet d. 28. juni, så selvom I har stemt, så tjek lige datoerne igen. d. Politisk udvalg a. Studienævnet i. Opdatering fra mødet d a. Det blev drøftet fagklynger for efteråret De kan ses på studieportalen b. Forhåndsgodkendelser. Der blev drøftet forhåndsgodkendelser. Særlig for kandidatuddannelsen. Der blev endnu engang kritiseret at der ikke var styr på mængde af udbud på bacheloruddannelsen inden fagene blev sendt ud til studievejledningen. c. Gruppesamtaler på PØ. Der er i efteråret 2018 afholdt gruppesamtaler for nye studernede på PØ for at mindske det høje stressniveau. Evalueringen af disse samtaler har været meget positive og man vil fortsætte i fuld skala efter sommer. Det er en mulighed på sigt at indfører det på oecon også. d. Aftagerpanel. Der har været møde i aftagerpanelet for PØ og grundlæggende var man meget positive overfor uddannelsen og glædede sig til at de første kandidater kommer ud på arbejdsmarkedet efter sommer. ii. Dagsorden fra mødet d a. Grundet sygdom har vi ikke en endelig dagsorden, men vi har fået udkastet til hvad Bo mener der skal ske med uddannelsen. Disse punker er opdelt i 5 diskussioner herfra: Punkt 1 Economics og business udgår Vi udbyder et par fag på bachelor, men har ikke mulighed for at udbyde det på kandidaten. Det betyder at man gerne vil ændre fagene på 1. semester og 2. semester. Marketing and Strategy fra 2. semester udgår her og Organisation udgår fra Organization and Management, som gør 15 point ledige på bachelor. Bos oplæg er at fylde det med enten mere finance eller med computerdrevet økonomi, fx machine learning. Finance fag vil fremover også blive udbudt på Oeconuddannelsen og ikke på Merc.

2 Der er en okay opbakning til at fjerne Marketing and Strategy, de fleste mener ikke at det fag kan bruges til noget. Men der er også oopbakning til fagene da de er relevante i alle former for virksomheder i vores senere arbejdsliv. Der er en generel opbakning til at organisation overordnet godt kan bruges og giver en god mening for videre arbejde i virksomheder. Det er fundamentalt for hvad vi kommer til at lave, men måske kommer det for tidligt på uddannelsen? Aluminerne mener at economics of business fagene er de mest brugbare på arbejdsmarkedet. Der er en bekymring for om uddannelsen bliver for snæver hvis man fjerner al economics of business. Der lægges vægt på at det er vigtigt at de grønne bokse er nogle mere bløde fag, som kræver noget andet end de meget hårde fag som nationaløkonomi og metodefag. Det er vigtigt at vi tænker PØ ind i det, så det ikke er nogle fag de kommer til at savne for meget, da de ikke får mulighed for at tage dem Punk 2: 3. år på uddannelsen. 5. semester fortsætter med at være 3*10 points fag som nu. Der lægges op til at gøre programmering obligatorisk på 6. semester. Programmering udgør de 5 point der på nuværende tidspunkt er valgfag på 6. semester. Fordele: Der er flere fag på kandidaten der kan bygge oven på det kompetencer man får i faget Ulemper: Man tvinger desværre de enkelte studerende der ikke har interesse for programmering. Vi er generelt meget glade for det fag. Det giver nogle gode redskaber og lægger fint op til videre brug på kandidaten. Skal det ikke gøres obligatorisk, skal der maksimalt udbydes et andet valgfag, så der ikke sker det at de ikke programmerende studerende ikke spredes ud på tværs af fire andre fag som så alligevel ikke bliver oprettet. Så man på den måde sikre at der faktisk bliver oprettet to. Punkt 3: Specialiseringer/Linjebetegnelser Da der ikke er nogen studerende der (bevidst) vælger linjebetegnelser, lægges der op til at man fjerne alle linjebetegnelser der ikke er IMSQE og Public Policy. Der lægges formentlig op til at profilerer IMSQE linjebetegnelsen som en research master. I den forbindelse skal man gøre det som en naturlig del af IMSQE at man fortsætter med en PhD efterfølgende. Vi har det super fint med at fjerne linjebetegnelserne. De skal bare fjernes.

3 Ift. IMSQE, så ser vi den ikke som en naturlig forgænger til PhD en. Mange af dem der tager IMSQE en bruger den som en ekstra ting i kampen om jobs på den anden siden og ikke med ønske om at skrive en PhD efterfølgende. Dem der vil tage en PhD, vælger af skrive den, om de har en IMSQE eller ej. Hvad betyder en IMSQE, hvis man har en PhD? Punkt 4: Progression: På nuværende tidspunkt er det svært at skelne mellem 4000 og 5000 point fag. Der er ingen naturlig måde vi sikre at fagene er i forlængelse af hinanden. Derfor er det oplæg til at man i stedet for at have 4000, 5000 og 6000 point fag, blot har master fag (bestående af 4000 og 5000) og advanced master fag (bestående af 6000). Det betyder også af der ikke er krav om point fag og point fag. Der vil stadig være krav om et p-fag. OR synes som udgangspunkt ikke at det er et problem at der er 4000 og 5000 point fag, såfremt at der faktisk er progression i fagene. Det er der ikke nu. Forelæserne skal bare finde ud af hvor svære deres fag faktisk er og begynde af forholde sig til de andre forelæser, så de faktisk bygger ovenpå hinanden. Selvom vi vælger at droppe 4000 og 5000 point fag, så er det altså vigtigt at der er progression i vores uddannelse. Vores kandidat er bare ikke god nok som den er nu. Folk er sådan set enige i at det er fint at fjerne 4000 og 5000 fag og kriterierne der hænger sammen med dem, men det ændre ikke på at man er nødt til at sikre at der er noget progression i vores niveau, for ellers bliver vi bare en masse studerende der ikke rigtig er gode til noget. Forelæserne skal bare til at bruge faglige forudsætninger, så man kan se hvad der bygges oven på. Også skal der sikres at der faktisk bygges ovenpå. Punkt 5: Obligatorisk fag på kandidaten Bo ønsker, som i forlængelsen af fjernelse af 4000 og 5000 point fag at indfører kernefag, som er en gruppe af fag der bliver obligatoriske på kandidaten. Nej. Det mener vi ikke er en god ide. Hvis Bo søger for at det giver mening af tage fagene i forlængelse af hinanden vha. progression (set diskussion fra punkt 4), så har man jo næsten sikret at studerende tager fagene, og har næsten fået obligatorisk fag indført uden at tvinge, men ved incitament. Kvaliteten af vores uddannelsen burde jo allerede være der, siden det er fag vi selv udbyder. Hvis Bo er bekymret for at vi ikke er dygtige nok når vi kommer ud, så må han jo være med til at sikre kvaliteten af vores kandidatfag.

4 Det giver en frihed til den studerende og til virksomhederne at vi har mulighed for at tage praktik og udveksling på alle tre semestre. Obligatorisk fag på merc giver mening fordi der er specialiseringer, men ikke på oecon a. Månedsmøde med dekanen Det blev holdt møde med 2. maj. Ikke det store at komme efter. Vi snakkede psykisk studiemiljø. Mange er stressede, men det er ikke offentliggjort endnu. Eksamenstider: Vi vil gerne have dem tidligere, men det er åbenbart meget svært. De kigger på en model for faste datoer for fagene. Fx så statistik altid ligger 1. juni. b. Fællesrådet Det var lidt af en Narnia oplevelse! 1. Danmarks største fredagsbar: a. Forventet budgetterer underskud på b. Studiemesse have overskud på De kunne blive fordelt, men der er nogen der synes det er for dårligt at dække underskud med overskud. Vi endte med at få dem forklaret hvor regnskab fungere, så de er fordelt på DSF, kursus og aktiviteter. Ville AU ikke dækker underskuddet? Man det er faktisk AU sport det dækker der. Men de tager 50% af underskuddet 2. Statutændring a. Konstituerer GF skal rykket lidt tilbage så det ikke er lige med i studiestart b. Der var lige nogle formulering der lige skulle ændres, men det endte med at der nu skal være ¾ af fakuteterne for der er flertal, men Health er ikke til stede, hvilket vil sige at alle fakuteter skal være enige. Arts stemte imod. Derfor skal vi gøre det hele en gang til senere på året. 3. Universitetsvalg a. Fint med fælles fokus, men vigtigt med lokale ting også, fordi vi er så forskellige om hvordan tingene fungerer. Vi er meget forskellige på fakuteterne, vi har meget list tilfælles med ARTS, det er vigtigt at der tages højde for det. Skal man stille op som fællesliste eller faglister? Sidste gang var fællesliste. Der ligges op til at det bliver faglister, fordi man er bange for at miste det lokale fokus og de studerende ikke kan koble fællesrådet med deres studie. Det kan være farligt for OR, for vi er så små, så vi mister vores plads i Akademisk Råd hvis det bliver fagrådslister. Med mindre man kan lave en aftale om at fordele mandater, synes jeg det er en dårlige igen. c. Campus 2.0 i. Workshop ca. 3,5 time a. Ift bygninger I uni byen. Mange af bygninger er inddelt i De nederste skal være undervisning, de øverste er til kontorer. b. Auditorer: vi får kæmpe auditorier på 800, som så kan deles op til to mindre.

5 ii. i. Der kommer også to små til 200 personer i hver ii. Ex antal caferum med plads til til kandidatfag iii. Der blev snakket en del om Havard lokaler. Som gamle BSS books. iv. Vi får ikke flere kvadratmeter. Derfor skal vi have meget fleksible rum. v. Der er nogen studier der ikke vil bruge forelæsningslokaler, men det har vi brug for. Det bliver ikke udelukkede IT undervisning. Der bliver helt sikker undervisningslokaler til os. c. Skal vi blandes eller have tilhørsforhold i. Vi får et tilholdssted, vi kan bruge alt, men undervisningsmæssigt samler de os et sted. ii. Der bliver lavet nogle planer med en milliard ting der skal tage højde for. Vi venter i spænding d. Vi flytter først I 2025 e. Der kommer kantine Kommende møde Efter en kort orientering om Campus 2.0 vil de gerne med udgangspunkt i vores erfaringer drøfte, hvordan de fysiske rammer kan bidrage til et godt foreningsliv, herunder: - Hvilke lokalemæssige behov vi har som foreninger (kontorer, mødefaciliteter etc.)? Hvordan vi gerne placeres: Fælles eller adskilt? o Fedt med mødelokale o Vi skal have kontor o Opbevaringsplads o Fælles for foreninger (en gang). Det giver en anden dynamik at vi er sammen. o Hvor meget plads skal vi bede om? Det behøver ikke være vildt stort så længe der er et mødelokale vi kan bruge til foreninger og ikke bare læseplads. Hvis det ikke er der skal vi have et større. - Lokalemæssige behov ift. vores sociale og faglige aktiviteter og arrangementer? o Fuglesangssalen til DGP o Dimensionen skal have et stort lokale. Gerne som S. hvert fald Hvilke faciliteter i Universitetsbyen og Universitetsparken vi gerne vil kunne trække på? o Kantine skal være i unibyen - Når vi samles omkring Nørrebrogade vil vi så kunne have glæde af fælles faciliteter, som der ikke er adgang til i dag? Hvilke? o Foreningsgang, et sted man kan være uden at generer nogen med larm o Fredagsbar. Som R. - Hvis AU s overordnede studenterforeninger (Studenterrådet m.fl.) rykker ind et sted i Universitetsbyen kunne det så give nogle muligheder ift. fælles AU faciliteter til glæde for os? o Fint med mødelokaler, men vi vil have eget kontor. o Vi må da miste plads??!? Miste vi plads hvis Studentertrådet flytter med? Det vil vi ikke så. - Hvis Arts rømmer Kasernen og rykker ind i Universitetsbyen kunne vi så have glæde af adgang til deres teatersal? o Fint hvis den er som fuglesangssalen. o Hvis det er stort kan det bruges. - KAN VI FÅ EN HAL/Sportshal (universistetssportsklubberne) - Et tekøkken og en rengøringsdame

6 - Vandautomat d. Årligt statusmøde Folk var generelt ikke tilfreds med kandidatuddannelsen, men vi kom, vi klappede hinanden på skuldrene og vi gik hjem igen. Vi har indikatorer for hvor godt det går. De viser grønt i allt bortset fra 1. års frafald. Bo vil gerne have at vi reklamerer for økonomi på en realistisk måde. Prodekanen gad ikke rigtig i år. Per ville gerne have en handleplan for uddannelsen, men det ville Niels ikke siden alt gik godt. Så der bliver ikke lavet en handleplan. Kasper vil gerne foreslå at vi laver en handleplan: hvad vil vi med uddannelse, hvor vil vi hen og hvad skal vi kunne? e. R-bygning Hvorfor er der personaletoiletter? - Lone gav et svar der ikke er et svar. Nu vil de skilte bedre med toiletter, men intet svar på hvorfor der er personaletoiletter - Vi spørger til studienævnsmøde Foreningsmøde - Fedt at have en der på tværs af alle foreninger der var kontaktperson til instituttet fra alle foreningerne. Det blev Nicolas - SL vil gerne hente bestikket i kældere, men vognene er dyrer, men bygningsservice vil gerne give en vogn - Konsekvens på EL: Knud sagde at der stod en qouker med kogende vand på gangen så man kan hente varmt vand og måske danskvand. De kan ikke opdimensionere mere el Øf var bekymret, men de ville finde en løsning til ØF s kaffetider - Der er en del stikkontakter der ikke virker i R. Nicolas ser hvad han kan gøre. - Vi fjerner køleskabet. Det er for ulækkert. - Vi vil gerne have en fælles foreningskalender. Så man kan holde styr på alle aktiviteter i alle foreninger. o Rikke siger vi har det, men ingen andre end OR bruger den. o Så må folk i gang med at bruge den. Vi skriver til dem at de skal bruge den - Der er nyt opbevaringsrum vi får. Der er dejligt meget plads og der er noget med lås på. Den bliver fordelt på tværs af foreningerne. f. Opdatering fra udvalgene a. Aktivitetsudvalget i. DGP a. Tak for hjælpen. Det var fedt at I var så mange hjælpere! b. Vi synes selv at det var en stor succes, men der er selvfølgelig altid noget man kan gøre bedre.

7 ii. c. Der bliver foreslået at der bliver afholdt en evaluering med udvalget og hjælperne. Der er mange der har en masse bud på ting vi kunne forbedre. d. Billeder kommer i denne uge Tour de Forening a. Det dropper vi i dette møde, men vi er klar til næste møde g. Eventuelt Opponering i af bacheloropgave: Opponering af bachelor fungerer altså ikke. Vi oplever at forelæsere ikke har styr på opponering. Der mangler ens retningslinjer for hvordan det skal fungere, og for hvad de studerende skal forvente. Det kunne være fedt med en guide til studerende. Det er fedt med opponering, fordi det er eneste gang vi får mulighed for at få feedback uden at skulle bedømmes. Litteratur i Scientific Methods: Pensum i Scientific Method er alt alt for højt. Kathrine tjekker op på hvor mange sider der er opgivet ift hvad der står i kursusbeskrivelsen. Det sendes til Rikke. Dimission: Datoen for dimension er 7. september. Vi skal brugere hjælpere. - Rekruttere evalueringsrepræsentanter fra holdene er en god ide. Vi mangler også folk i OR

Referat: Oeconrådsmøde d. 11. september kl. 18:15

Referat: Oeconrådsmøde d. 11. september kl. 18:15 Referat: Oeconrådsmøde d. 11. september kl. 18:15 3. Nyt fra formandskabet: - Kaffehygge brug gerne kontoret og bryg kaffe! - Næste år - Generalforsamling slutnovember for OR - Socialt arrangement - I

Læs mere

Referat: Oeconrådsmøde - mandag den

Referat: Oeconrådsmøde - mandag den Referat: Oeconrådsmøde - mandag den 22.08.2016 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Hilde Referent: Louise 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra mødet d. 21.06.2016 Referat fra mødet d. 21.06.2016

Læs mere

Referat: Oeconrådsmøde - mandag den

Referat: Oeconrådsmøde - mandag den Referat: Oeconrådsmøde - mandag den 09.05.2016 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Marie Referent: Louise 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra mødet d. 11.04.2016 Referat fra mødet d. 11.04.2016:

Læs mere

Referat. Oeconrådsmøde, onsdag 8. december 2010 kl

Referat. Oeconrådsmøde, onsdag 8. december 2010 kl Referat Deltagere: Rikke, Lars, Karen Marie, Christoffer, Claus, Ida, Morten, Martin, Karin, Nanette, Kathrine, Camilla, Sif, Allan Deltager ikke: Marie, Morten 1. Godkendelse af dagsorden og referat Ok

Læs mere

Referat, Oeconrådsmøde, mandag den

Referat, Oeconrådsmøde, mandag den Referat, Oeconrådsmøde, mandag den 27.10 2014 1. Valg af dirigent og referent Mette er dirigent, Ida er referent. 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde Referat er godkendt. Dagsorden er

Læs mere

Dagsorden, Oeconrådsmøde, mandag den

Dagsorden, Oeconrådsmøde, mandag den Dagsorden, Oeconrådsmøde, mandag den 29.9 2014 1. Valg af dirigent og referent a. Dirigent: Mette b. Referent: Lotte 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde den 8. September 2014 a. Godkendt

Læs mere

Referat for september-mr-møde

Referat for september-mr-møde Referat for september-mr-møde Deltagere: Christian, Ellen, Christine, Niels, Nikolaj, Mette I, Mette H, Caroline, Daniel, Kamilla, Julius, Archana, Estrid, Katrine, Tharsika, Tim, Agnes Afbud: Helene,

Læs mere

Referat: Oeconrådsmøde - mandag den

Referat: Oeconrådsmøde - mandag den Referat: Oeconrådsmøde - mandag den 11.04.2016 1. Valg af dirigent og referent Louise L. Er valgt som dirigent, Marie er valgt som referent. 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra mødet d. 14.03.2016

Læs mere

Referat, Oeconrådsmøde, mandag den

Referat, Oeconrådsmøde, mandag den Referat, Oeconrådsmøde, mandag den 10.11.2014 1. Valg af dirigent og referent Mette er valgt som dirigent, Ida er valgt som referent. 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde den 27.10.2014.

Læs mere

Referat, Oeconra dsmøde, den 19. marts 2014

Referat, Oeconra dsmøde, den 19. marts 2014 Referat, Oeconra dsmøde, den 19. marts 2014 Deltagende til mødet: Peter, Mette S, Marie, Mikkel, Mads, Heidi, Louise, Rasmus, Morten, Mette M, Kirsten, Adam, Nina og Oskar. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Oeconkonf erencen 2013

Oeconkonf erencen 2013 OECONKONFERENCEN 2013 CHARLOTTE CHRISTIANSEN Oeconkonf erencen 2013 NY STRUKTUR PÅ AU School of Business and Social Science 1 af 4 nye store fakulteter Sammenlægning: Handelshøjskolen og Samfundsvidenskab

Læs mere

Bilag til Studieordning for Kandidatuddannelsen i Erhvervsøkonomi. Profilbeskrivelse for:

Bilag til Studieordning for Kandidatuddannelsen i Erhvervsøkonomi. Profilbeskrivelse for: Bilag til Studieordning for Kandidatuddannelsen i Erhvervsøkonomi. Profilbeskrivelse for: Kandidat i Erhvervsøkonomi International virksomhedsudvikling (cand.merc.) Master of Science in Economics and Business

Læs mere

LSU-møde den 11. oktober 2018, kl Mødelokale: Bygning 1351, lokale 414 Psykologisk Institut

LSU-møde den 11. oktober 2018, kl Mødelokale: Bygning 1351, lokale 414 Psykologisk Institut LSU-møde den 11. oktober 2018, kl. 14.30 15.30 Mødelokale: Bygning 1351, lokale 414 Psykologisk Institut Deltagere: Jan Tønnesvang, Carsten Dalsager, Torsten Kolind, Helle Spindler, Mimi Mehlsen, Kristine

Læs mere

Oeconrådsmøde 16. Maj 2017

Oeconrådsmøde 16. Maj 2017 Oeconrådsmøde 16. Maj 2017 Nyt fra formandsskabet Sommerfest Hvem vil stå for det/hjælpe? o Rasmus o Hilde o Bettina Hvad: o Aktivitet o Spisning o Hygge Hvor: o Charlotte o Nadia To do: o Tilføje Doodle

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016

Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016 Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 6. juni 3. Skal bachelor i Organisatorisk læring være adgangsgivende

Læs mere

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 24. marts 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 24. marts 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 24. marts 2017, kl. 10-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Referat for Medicinerrådets juni-møde 2017

Referat for Medicinerrådets juni-møde 2017 1 Referat for Medicinerrådets juni-møde 2017 Deltagere: Ellen, Agnes, Niels, Nikolaj, Marjuran, Anne-Sif, Ida, Janne, Daniel, Katrine, Magnus, Julie, Christine, Andreas, Mette H, Mette I, Helene, Gideon,

Læs mere

Dagsorden godkendes efter en mindre omrokering af punkterne under punkt 6 Politisk udvalg.

Dagsorden godkendes efter en mindre omrokering af punkterne under punkt 6 Politisk udvalg. OECONRÅDSMØDE 7. oktober 2013, kl.16.15 18.15 Til stede: Christoffer, Nina, Rasmus, Nanette, Krista, Peter, Vibeke, Mette, Sara, Heidi, Per, Kristian, Mathias, Agnete, Nikolaj, Mikkel, Maria, Mette, Morten,

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab Navn på universitet i udlandet: Institut d Etudes de Politiques, Paris (Sciences Po, Paris) Land: Frankrig Periode: Fra: August

Læs mere

Profilbeskrivelse for Business Controlling

Profilbeskrivelse for Business Controlling Profilbeskrivelse for Business Controlling Bilag til studieordningen for kandidatuddannelsen i Erhvervsøkonomi 1 af 10 Denne profilbeskrivelse er udarbejdet som et bilag, tilknyttet studieordningen for

Læs mere

Bilag til Studieordning for Kandidatuddannelsen i Erhvervsøkonomi. Profilbeskrivelse for:

Bilag til Studieordning for Kandidatuddannelsen i Erhvervsøkonomi. Profilbeskrivelse for: Bilag til Studieordning for Kandidatuddannelsen i Erhvervsøkonomi. Profilbeskrivelse for: Kandidat i Erhvervsøkonomi Styring og ledelse (cand.merc.) Master of Science in Economics and Business Administration

Læs mere

Profilbeskrivelse for Business Controlling

Profilbeskrivelse for Business Controlling Profilbeskrivelse for Business Controlling Bilag til studieordningen for kandidatuddannelsen i Erhvervsøkonomi Kolding 1.sep. 2012 1 af 8 Denne profilbeskrivelse er udarbejdet som et bilag, tilknyttet

Læs mere

Profilbeskrivelse for Strategi og Organisation Strategy and Organization

Profilbeskrivelse for Strategi og Organisation Strategy and Organization Profilbeskrivelse for Strategi og Organisation Strategy and Organization Bilag til studieordningen for kandidatuddannelsen i erhvervsøkonomi (cand.merc.) Odense 2009 1 af 7 Denne profilbeskrivelse er udarbejdet

Læs mere

Dagsorden Oeconrådsmøde d. 19. februar 2014

Dagsorden Oeconrådsmøde d. 19. februar 2014 Dagsorden Oeconrådsmøde d. 19. februar 2014 1. Valg af dirigent og referent - Referent: Lotte - Dirigent: Heidi 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidst Godkendt 3. Nyt fra formandskabet a. Dimission

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

Dagsorden MOLMED

Dagsorden MOLMED Møde den: 21. april 2017 1520-730 Tidspunkt: kl. 10.00-12.00 Studienævnsmøde for MOLMED Dagsorden 2-2017 MOLMED Dato: 21. april 2017 Side 1/5 Deltagere: Finn Skou Pedersen Jacob Giehm Mikkelsen Malene

Læs mere

Oplæg til første-behandling af kandidat-uddannelsen i Sundhedsteknologi i S-studienævnet:

Oplæg til første-behandling af kandidat-uddannelsen i Sundhedsteknologi i S-studienævnet: Oplæg til første-behandling af kandidat-uddannelsen i Sundhedsteknologi i S-studienævnet: Kandidatuddannelsens overordnede struktur foreslået af arbejdsgruppen: Sem Modul ECTS 1. Tema: Eksperimentel forskning

Læs mere

Profilbeskrivelse for Strategi og Organisation Strategy and Organization (udbydes for sidste gang i efteråret 2011)

Profilbeskrivelse for Strategi og Organisation Strategy and Organization (udbydes for sidste gang i efteråret 2011) Profilbeskrivelse for Strategi og Organisation Strategy and Organization (udbydes for sidste gang i efteret 2011) Bilag til studieordningen for kandidatuddannelsen i erhvervsøkonomi (cand.merc.) Odense

Læs mere

Profilbeskrivelse for Styring og ledelse

Profilbeskrivelse for Styring og ledelse Profilbeskrivelse for Styring og ledelse Bilag til studieordningen for kandidatuddannelsen i Erhvervsøkonomi Kolding 1.sep. 2012 1 af 8 Denne profilbeskrivelse er udarbejdet som et bilag, tilknyttet studieordningen

Læs mere

Et eksempel. Det kan være en god ide at vise en oversigt over det du vil tale om, men du sammensætter selv programmet

Et eksempel. Det kan være en god ide at vise en oversigt over det du vil tale om, men du sammensætter selv programmet 1 Et eksempel. Det kan være en god ide at vise en oversigt over det du vil tale om, men du sammensætter selv programmet 2 Find evt. et par gode billeder der passer til! Kort indledende præsentation 3 4

Læs mere

Referat af MRs konstituerende møde

Referat af MRs konstituerende møde Referat af MRs konstituerende møde Dato og tid: 08/09/2015 kl. 17-19 Sted: Loungen, Medicinerhuset Referent: Silje Ordstyrer: Peter Tilstede: Peter, Vibeke, Kasper (studenterrådet), Sara, Mai-Britt, Tharsika,

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Studienævn for Uddannelse og Læring Sohngårdsholmsvej 2 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 21.01.2014 Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Til

Læs mere

Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB)

Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB) Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 13. marts 2018, kl. 13.15-15.15 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne Binderkrantz

Læs mere

Profilbeskrivelse for Styring og ledelse

Profilbeskrivelse for Styring og ledelse Profilbeskrivelse for Styring og ledelse Bilag til studieordningen for kandidatuddannelsen i Erhvervsøkonomi Kolding 1.sep. 2013 1 af 10 Denne profilbeskrivelse er udarbejdet som et bilag, tilknyttet studieordningen

Læs mere

Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 9. marts 2016

Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 9. marts 2016 Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 9. marts 2016 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 20. april 2016. Til stede: Afbud: Jakob Skjøtt-Larsen, Anders Petersen, Anja Jørgensen,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET Møde den: 27. marts 2017, kl. 12.15 14.15 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Møde i Studienævn for idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen, Sine Agergaard

Læs mere

Bilag til Studieordning for Kandidatuddannelsen i erhvervsøkonomi. Cand.merc. profilbeskrivelser

Bilag til Studieordning for Kandidatuddannelsen i erhvervsøkonomi. Cand.merc. profilbeskrivelser Bilag til Studieordning for Kandidatuddannelsen i erhvervsøkonomi. Cand.merc. profilbeskrivelser Kandidat i Erhvervsøkonomi International Virksomhedsudvikling (cand.merc.) Master of Science in Economics

Læs mere

Politrådsmøde 25.02.13. 1.) Valg af referent og ordstyrer Lea er vælges som referent Petra er vælges som ordstyrer

Politrådsmøde 25.02.13. 1.) Valg af referent og ordstyrer Lea er vælges som referent Petra er vælges som ordstyrer Politrådsmøde 25.02.13 1.) Valg af referent og ordstyrer Lea er vælges som referent Petra er vælges som ordstyrer 2.) Godkendelse af dagsorden og referat Begge godkendt uden indsigelser. 3.) Orientering

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 7. juni. 3. Referat fra møde med Aftagerpanelet

Læs mere

Studienævnet for Økonomi Referat, møde nr. 4. Referat af møde i Studienævnet for Økonomi

Studienævnet for Økonomi Referat, møde nr. 4. Referat af møde i Studienævnet for Økonomi Studienævnet for Økonomi Referat, møde nr. 4 Referat af møde i Studienævnet for Økonomi Tid: 22. marts 2018, kl. 12.30-15.00 Sted: Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V, bygn. 2632/261 Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere

Referat: Konstituerende Oeconrådsmøde Torsdag den

Referat: Konstituerende Oeconrådsmøde Torsdag den Referat: Konstituerende Oeconrådsmøde Torsdag den 3.12.2015 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Martin Duus Referent: Ingrid Navnerunde: Martin, Hilde, Charlotte, Louise, Dorethe, Marie, Ida, Mikkel,

Læs mere

Evalueringsrapport for bachelor- og kandidatuddannelsen i It og Sundhed 2013/2014

Evalueringsrapport for bachelor- og kandidatuddannelsen i It og Sundhed 2013/2014 Evalueringsrapport for bachelor- og kandidatuddannelsen i It og Sundhed 2013/2014 Indledning Uddannelsen i It og Sundhed optog de første studerende i 2008 og i 2014 blev de første kandidater færdige. I

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013

Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013 Studienævn for Uddannelse og Læring Sohngårdsholmsvej 2 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 23.10.2013 Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013 Til stede:

Læs mere

Referat for fagrådsmøde i IMADAs fagråd

Referat for fagrådsmøde i IMADAs fagråd Referat for fagrådsmøde i IMADAs fagråd 8. september kl 16.15 i fagrådslokalet. 1) Valg af referent Peter Severin Rasmussen 2) Godkendelse af referat fra mødet 5. maj 2015 Godkendt. Små stavefejl. Blacklisting

Læs mere

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted Møde den: 15. august 2017, kl. 14.00 17.00 Bygning og lokale: 1260-310 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Leddere

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Rækkefølgen af punkter på dagsordenen ændret, således at der startes med pkt. 3 og 5.

1. Godkendelse af dagsorden Rækkefølgen af punkter på dagsordenen ændret, således at der startes med pkt. 3 og 5. Side 1/5 Mødedato: 26. september 2018 kl. 15-17 Mødested: 1260-114 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Søren Flinch Midtgaard, Ulrika Enemark Deltagere studerende:

Læs mere

Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 8. september 2017 kl. 09.00-11.00 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Torsdag den 15. september 2016 kl. 13.30-15.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Notat: Internationale studerende i Danmark

Notat: Internationale studerende i Danmark Notat: Internationale studerende i Danmark! Længe har der fra forskellige sider været et stigende fokus på internationale studerende i Danmark. Fra politisk hold har der været fokus på, at internationale

Læs mere

Bilag til Studieordning for Kandidatuddannelsen i erhvervsøkonomi. Cand.merc. profilbeskrivelser

Bilag til Studieordning for Kandidatuddannelsen i erhvervsøkonomi. Cand.merc. profilbeskrivelser Bilag til Studieordning for Kandidatuddannelsen i erhvervsøkonomi. Cand.merc. profilbeskrivelser Kandidat i Erhvervsøkonomi Markedsorienteret Virksomhedsudvikling (cand.merc.) Master of Science in Economics

Læs mere

Studienævnsformanden efterspurgte studienævnsmedlemmernes bemærkninger til indikatorerne, som input til det årlige statusmøde.

Studienævnsformanden efterspurgte studienævnsmedlemmernes bemærkninger til indikatorerne, som input til det årlige statusmøde. Referat fra mødet i MBA-studienævnet Tirsdag den 22. maj 2018 kl. 11.00-12.30 Bygning 2630 lokale 102 Referat Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

Desuden deltog: Susanne Fjeldsted og Sarah Kjærgaard Pedersen (under behandling af pkt. 3).

Desuden deltog: Susanne Fjeldsted og Sarah Kjærgaard Pedersen (under behandling af pkt. 3). Referat af møde i masterstudienævn fredag den 4. december kl. 10.00-12.00 Til stede: Dennis Ramsdahl, Winni Johansen, Michael Nørager Fraværende: Torsten Kolind Desuden deltog: Susanne Fjeldsted og Sarah

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Psykologi. Navn på universitet i udlandet: University of Manitoba.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Psykologi. Navn på universitet i udlandet: University of Manitoba. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Psykologi Navn på universitet i udlandet: University of Manitoba Land: Canada Periode: Fra: Til: Udvekslingsprogram: Oversøisk Hvorfor har du

Læs mere

Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna- Afbud

Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna- Afbud Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 20. juni 2018, kl. 13.15 15.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Studienævnet godkendte referatet fra studienævnsmødet den 28. august 2018.

Studienævnet godkendte referatet fra studienævnsmødet den 28. august 2018. Side 1/5 Mødedato: 18. september kl. 15.00-17.00 Mødested: Det pædagogiske værksted Mødeemne: Møde i Studienævnet for oral sundhed Deltagere: Medlemmer: Gunver Madsen, Lotte Andersen, Uwe Henriksen, Jensa

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 19. august 2015. Mødet er flyttet fra d. 17. juni 2015, pga. for mange afbud. Til

Læs mere

Afbud: Merete Monrad, Maria Annemone Kongstad, Rikke Raunholt Dalby og Susanne Broberg Byrresen.

Afbud: Merete Monrad, Maria Annemone Kongstad, Rikke Raunholt Dalby og Susanne Broberg Byrresen. Institut for Sociologi og Socialt Arbejde Kroghstræde 7 DK 9220 Aalborg Øst Fax +45 9815 7575 EAN-nr: 5798000420649 CVR/SE-nr: 29102384 Referat af studienævnsmøde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Læs mere

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b Referat af StatsRådsmødet 13. møde, 22. april 2010 Dato: 20-04-2010 Sekretariatet Ref.: Referat møde 22-04-2010 Tilstede: Politologisk Studenterforum: Sarah Kjærgård Pedersen, Kathrine Salomonsen, Jonas

Læs mere

Referat af studienævnsmøde onsdag den 30. november 2016

Referat af studienævnsmøde onsdag den 30. november 2016 Referat af studienævnsmøde onsdag den 30. november 2016 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 11. oktober. 3. Orienteringer a. Studieaktivitetskrav bilag. 4. Ansøgning

Læs mere

Referat, Oeconrådsmødet, den 23. april 2014

Referat, Oeconrådsmødet, den 23. april 2014 Referat, Oeconrådsmødet, den 23. april 2014 1. Valg af dirigent og referent Heidi er valgt som dirigent, og Ida er valgt som referent. 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde den 19.3.14

Læs mere

VELKOMMEN TIL FOLKESUNDHEDSVIDENSKAB PÅ AARHUS UNIVERSITET

VELKOMMEN TIL FOLKESUNDHEDSVIDENSKAB PÅ AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN TIL FOLKESUNDHEDSVIDENSKAB PÅ ET ET HE STUDIER 2016 FOLKESUNDHEDSVIDENSKAB ET HE STUDIER DAGSORDEN Strukturen på uddannelsen Studienævnet Jeres studieprogram (kassogram) Blackboard, mail Det

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson.

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

STUDIEORDNING FOR TYSK. Studieordning sept., 2015

STUDIEORDNING FOR TYSK. Studieordning sept., 2015 Vejledende gennemgang af STUDIEORDNING FOR TYSK Studieordning sept., 2015 1-faglig Kandidat 1 Indledning Denne folder er en vejledende gennemgang af studieordningen for den 1-faglige kandidatuddannelse

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: fredag den 22. marts kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Profilbeskrivelse for Finansiering Finance (udbydes for sidste gang i efteråret 2011)

Profilbeskrivelse for Finansiering Finance (udbydes for sidste gang i efteråret 2011) Profilbeskrivelse for Finansiering Finance (udbydes for sidste gang i efteret 2011) Bilag til studieordningen for kandidatuddannelsen i erhvervsøkonomi (cand.merc.) 1 af 8 Denne profilbeskrivelse er udarbejdet

Læs mere

Aftagerpanelmøde den 13. februar Aftagerpanelmøde. Forum. Møde afholdt: Den 13. februar Institut for Psykologi. Sted:

Aftagerpanelmøde den 13. februar Aftagerpanelmøde. Forum. Møde afholdt: Den 13. februar Institut for Psykologi. Sted: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O GI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Aftagerpanelmøde den 13. februar 2014 M Ø D E R E F E R A T 25. MARTS 2014 Forum Aftagerpanelmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI

Læs mere

Dagsorden til møde d. 7 Marts Jo fra KØN tager billeder. Så mødet kommer til at have et brud (Lance) Kage medbragt af: Jonas, Vibeke

Dagsorden til møde d. 7 Marts Jo fra KØN tager billeder. Så mødet kommer til at have et brud (Lance) Kage medbragt af: Jonas, Vibeke Dagsorden til møde d. 7 Marts 2013 Jo fra KØN tager billeder. Så mødet kommer til at have et brud (Lance) Kage medbragt af: Jonas, Vibeke Til stede: (navnerunde) Mikkel, Thyge, Mette, Anne, Oskar, Jonas,

Læs mere

Afbud: Dorte Kousholt, Camilla Pallesen (Århus), Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Mathias Thorborg

Afbud: Dorte Kousholt, Camilla Pallesen (Århus), Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Mathias Thorborg Møde den: 8. juni 2017 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Poul Nissen, Kristine Kousholt, Isabel Joy Axtmann Hansen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jonas Westergaard, Jakob

Læs mere

Tilstede: Lars Gelsing, Preben Sander Kristensen, John Kuada, Henrik Fladkjær, Erling Jensen, Poul G. Sørensen, Nanna Damgaard og Carsten Rune Jensen

Tilstede: Lars Gelsing, Preben Sander Kristensen, John Kuada, Henrik Fladkjær, Erling Jensen, Poul G. Sørensen, Nanna Damgaard og Carsten Rune Jensen Referat fra studienævnsmødet den 10. marts 2010 Tilstede: Lars Gelsing, Preben Sander Kristensen, John Kuada, Henrik Fladkjær, Erling Jensen, Poul G. Sørensen, Nanna Damgaard og Carsten Rune Jensen Afbud:

Læs mere

BILAG 1: Interview med den centrale studievejledning på RUC

BILAG 1: Interview med den centrale studievejledning på RUC BILAG 1: Interview med den centrale studievejledning på RUC 27.04.2015 Interviewer 1 (I1) Interviewer 2 (I2) Respondent (R) I1: Ja, vi vil jo lave en app, som skal vejlede den studerende igennem sit studieforløb.

Læs mere

Studienævnet for Økonomi. Referat af møde i Studienævnet for Økonomi. Referat

Studienævnet for Økonomi. Referat af møde i Studienævnet for Økonomi. Referat Studienævnet for Økonomi Referat Referat af møde i Studienævnet for Økonomi Tid: 19. april 2018, kl. 12.30-15.00 Sted: Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V, bygn. 2630/K102 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Studiemiljøundersøgelsen 2017

Studiemiljøundersøgelsen 2017 Bilag. Studiemiljøundersøgelsen 7 Resultater for bachelor og kandidatstuderende på det Naturvidenskabelige Fakultet Denne rapport gengiver data fra studiemiljøundersøgelsen som er gennemført på hele SDU

Læs mere

Referat fra møde 11/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Onsdag den 7. december 2016, kl. 10:15 12:00

Referat fra møde 11/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Onsdag den 7. december 2016, kl. 10:15 12:00 Institut for Statskundskab og Samfundsfag, Aarhus Universitet 11. december 2016 Referat fra møde 11/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Onsdag den 7. december 2016, kl. 10:15 12:00 Til stede:

Læs mere

Tilstedeværende: Emil, Emilie, Mathilde, Pernille, Rasmus, Gitte, Ditte, Anne Mette & Sophia Afbud: Leonie

Tilstedeværende: Emil, Emilie, Mathilde, Pernille, Rasmus, Gitte, Ditte, Anne Mette & Sophia Afbud: Leonie Referat Bestyrelsesmøde Dato: 11 Juni Tilstedeværende: Emil, Emilie, Mathilde, Pernille, Rasmus, Gitte, Ditte, Anne Mette & Sophia Afbud: Leonie 1) Valg af dirigent - Emilie 2) Valg af referent - Sophia

Læs mere

REFERAT. Møde den: Mandag d i studienævnet for idræt kl

REFERAT. Møde den: Mandag d i studienævnet for idræt kl Møde den: Mandag d. 11-11-2013 i studienævnet for idræt kl. 14.00-16.00 REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Ask Vest Christiansen, Kristian Olesen. Fra Administrationen: Merethe Haugaard, Drude Katrine

Læs mere

Referat fra møde 7/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Tirsdag den 13. september 2016, kl. 13:00

Referat fra møde 7/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Tirsdag den 13. september 2016, kl. 13:00 Institut for Statskundskab og Samfundsfag, Aarhus Universitet 20. september 2016 Referat fra møde 7/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Tirsdag den 13. september 2016, kl. 13:00 Til stede:

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer.

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer. HD studienævnsmøde den 2. december 2015 kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1325, lokale 312 Til stede: Jan Laursen, Finn Schøler, Søren Erik Nielsen Afbud fra: René Franz Henschel, Karsten Bay Referent: Rita

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Tirsdag, den 4. november 2014 kl. 13.00 15.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, rum 72 København: A. C. Meyers Vænge 15,

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Leddere.

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Leddere. Møde den: 15. maj 2017, kl. 15.00 17.00 Bygning og lokale: 1260-310 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Leddere.

Læs mere

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102 Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj 11.00 13.00 Bygning 2630, lokale K102 Deltagere: Studienævnsformand Søren Erik Nielsen, studienævnsmedlemmer René Franz Henschel, Finn Schøler og

Læs mere

Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af 6. møde i Studienævnet for Erhvervsøkonomi.

Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af 6. møde i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Studienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af 6. møde i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: fredag den 12. oktober 2018, kl. 8:15-10:00. Sted: 2630 - K101 Dagsorden 1) Meddelelser Fra formanden Fra HA-studieleder

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Møde den: 9. oktober, 2014, kl. 15.15-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Profilbeskrivelse for Økonomisk styring Management Accounting (udbydes for sidste gang i efteråret 2011)

Profilbeskrivelse for Økonomisk styring Management Accounting (udbydes for sidste gang i efteråret 2011) Profilbeskrivelse for Økonomisk styring Management Accounting (udbydes for sidste gang i efteret 2011) Bilag til studieordningen for kandidatuddannelsen i erhvervsøkonomi (cand.merc.) Odense Sept. 2010

Læs mere

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi.

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: onsdag den 30. november 2016, kl. 14:00 til 16:00. Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser 2) Godkendelse

Læs mere

Profilbeskrivelse for International Marketing International Marketing (udbydes for sidste gang i efteråret 2011)

Profilbeskrivelse for International Marketing International Marketing (udbydes for sidste gang i efteråret 2011) Profilbeskrivelse for International Marketing International Marketing (udbydes for sidste gang i efteret 2011) Bilag til studieordningen for kandidatuddannelsen i erhvervsøkonomi (cand.merc.) Odense Sept.

Læs mere

VELKOMMEN PÅ UDDANNELSESVIDENSKAB

VELKOMMEN PÅ UDDANNELSESVIDENSKAB VELKOMMEN PÅ UDDANNELSESVIDENSKAB I anledningen af jeres studiestart, som kandidatstuderende på Uddannelsesvidenskab, vil vi gerne byde jer hjertelig velkommen! Vi, Kira og Lasse, vil som tutorer forsøge

Læs mere

Fra studieadministrationen: Drude Katrine Jørgensen og Jeppe Norskov Stokholm (referent)

Fra studieadministrationen: Drude Katrine Jørgensen og Jeppe Norskov Stokholm (referent) Møde den: 7. oktober 2014, kl. 13.00-15.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Deltagere: Jan Kahr Sørensen, Jens B. Christensen, Henrik Sørensen, Ask Vest Christiansen og Mikkel Lund.

Læs mere

DIKUs Undervisningsudvalg. 48. Undervisningsudvalgsmøde. Forum. Møde afholdt: 3. april 2014. APL gruppens mødelokale. Sted: Ann Steendahl Søndergaard

DIKUs Undervisningsudvalg. 48. Undervisningsudvalgsmøde. Forum. Møde afholdt: 3. april 2014. APL gruppens mødelokale. Sted: Ann Steendahl Søndergaard D E P A R T M E N T O F C O M P U T E R S C I E N C E K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T DIKUs Undervisningsudvalg M Ø D E R E F E R A T 4. APRIL 2014 Forum 48. Undervisningsudvalgsmøde Møde afholdt:

Læs mere

Referat af MR møde. Oplæg: Tharsika og Kristoffer var afsted, og vil gerne opfordre til at folk tager med næste år.

Referat af MR møde. Oplæg: Tharsika og Kristoffer var afsted, og vil gerne opfordre til at folk tager med næste år. 1. Valg af ordstyrer og referent Referat af MR møde Dato og tid: 02/06/2016 kl. 17-19 Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (bygn. 1260) Afbud: Archana, Jelena flere afbud er sendt på mail. Tilstede: Tharsika,

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014 STUDIENÆVN FOR ØKONOMI 12. september 2014 11. november 2014 pkt. 10 Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014 Tilstedeværende: Lone Grønbæk Kronbak, Christian Kronborg, Bjarne Toft,

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Torsdag den 16. november 2017 kl. 12.30 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger. Studienævnet indledte mødet med at gennemgå de udvalgte kursusbeskrivelser.

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger. Studienævnet indledte mødet med at gennemgå de udvalgte kursusbeskrivelser. Referat fra møde i MBA-studienævnet Tirsdag den 20. september 2018 kl. 13.30-15.00 Bygning 2632 lokale 163 Referat Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 8. oktober 2018, kl. 9.30-11.30 Mødested: Emdrup lokale A112 & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (formand),

Læs mere

Linjebeskrivelse for International Business

Linjebeskrivelse for International Business Linjebeskrivelse for International Business Bilag til studieordningen for bacheloruddannelsen i Almen Erhvervsøkonomi (HA) 1 af 7 Denne linjebeskrivelse er udarbejdet som et bilag, tilknyttet studieordningen

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 6 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 6 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Referat af møde nr. 6 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Tid: Onsdag den 24. oktober 2018 kl. 12.00 Sted: Bygn. 2631, lokale

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab. Navn på universitet i udlandet: University of Western Australia

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab. Navn på universitet i udlandet: University of Western Australia US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab Navn på universitet i udlandet: University of Western Australia Land: Australien Periode: Fra: Januar 2013 Til: Juni 2013 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 6 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 6 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 6 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Fredag den 5. oktober 2017 kl. 09.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi

Studienævnet ved Institut for Antropologi K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Til medlemmerne af studienævnet M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. AUGUST 2016 Forum Studienævnet

Læs mere

Undervisningsevaluering Kursus

Undervisningsevaluering Kursus Undervisningsevaluering Kursus Fag: Matematik A / Klasse: tgymaauo / Underviser: Peter Harremoes Antal besvarelser: ud af = / Dato:... Elevernes vurdering af undervisningen Grafen viser elevernes overordnede

Læs mere