1.1 Foreningens navn er Grundejerforeningssekretariatet Ørestad. 2.1 Grundejerforeningssekretariatet Ørestads hjemsted er Købehavns Kommune.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1.1 Foreningens navn er Grundejerforeningssekretariatet Ørestad. 2.1 Grundejerforeningssekretariatet Ørestads hjemsted er Købehavns Kommune."

Transkript

1 Vedtægter for Grundejerforeningssekretariatet Ørestad 1 Navn 1.1 Foreningens navn er Grundejerforeningssekretariatet Ørestad. 2 Hjemsted og værneting 2.1 Grundejerforeningssekretariatet Ørestads hjemsted er Købehavns Kommune. 2.2 Grundejerforeningssekretariatet Ørestads værneting er Københavns Byret. 3 Formål 3.1 Grundejerforeningssekretariatet Ørestads formål er at udføre administrative opgaver for medlemmerne (grundejerforeningerne i Ørestad samt Vandlauget i Ørestad). Sekretariatet skal betjene bestyrelserne for medlemmerne samt koordinere opgaver og aktiviteter i Ørestad, og kan således ikke træffe beslutninger, der i henhold til de respektive medlemmers vedtægter er tillagt disse. Opgaverne indebærer bl.a.: Bestyrelsesbetjening: Planlægning og indkaldelse af bestyrelsesmøder samt generalforsamlinger, udarbejdelse af materiale til bestyrelsesmøder og generalforsamlinger, referatskrivning, deltagelse i diverse møder på medlemmernes vegne, løbende korrespondance med formænd og bestyrelser, godkendelse af fakturaer, dialog med økonomiadministrator om budgetter og regnskaber, løbende opdatering af medlemslister, udarbejdelse af tilladelser til lån af foreningernes arealer mv Planlægning af og tilsyn med drift og vedligehold af medlemmernes arealer: Overblik over arealer og grænsedragninger, deltagelse i driftsmøder og driftsgennemgange, dialog og koordinering med driftsoperatør, løbende dialog med rådgivere, opfølgning på klager/ henvendelser, udarbejdelse af driftsplaner, indkøb af inventar, deltagelse i overdragelser m.v Koordinering og besvarelse af henvendelser fra grundejere, beboere, brugere m.fl.

2 Side Diverse informationsopgaver: Vedligehold af Ørestad.net, udsendelse af materiale til kontaktnetværk og medlemmer, nyhedsbreve, dialog med grundejere, brugere, naboer, kommunen m.fl Bylivsskabende initiativer: 1. Aktiviteter og netværk (arrangere bydelsarrangementer som fx jul, fastelavn, indvielser af nye byrum osv., deltage i sekretariatet for Ørestad Kultur, hjælpe lokale initiativer på vej, samarbejde på tværs af Ørestads bydele) 2. Fysiske tiltag (deltage i udviklingen af attraktive byrum på medlemmernes fællesarealer, afholdelse af workshops, dialog med arkitekter, dialog med kommunen osv.) 3.2 Grundejerforeningssekretariatet Ørestad er berettiget og forpligtet til i overensstemmelse med nærværende vedtægter at opkræve kontingent og at ansætte og afskedige personale, som udfører opgaver i overensstemmelse med ovenstående. 3.3 Grundejerforeningssekretariatet Ørestad er tillige efter nærmere aftale berettiget til på ad hoc-basis at servicere potentielle endnu ikke indtrådte medlemmer af Grundejerforeningssekretariatet Ørestad, jf. punkt 4. 4 Medlemskredsen 4.1 Som medlemmer af Grundejerforeningssekretariatet Ørestad kan optages grundejerforeninger omfattende arealer beliggende i Ørestad, 2300 København S, samt Vandlauget i Ørestad. 4.2 Til varetagelse af de fælles interesser, grundejerne i Ørestads enkelte områder vil have, påtænkes der etableret i alt syv grundejerforeninger i Ørestad som følger: 1.) Grundejerforeningen Ørestad Universitetskvarter 2.) Grundejerforeningen Ørestad Amager Fælled Øst 3.) Grundejerforeningen Ørestad Amager Fælled Vest 4.) Grundejerforeningen Ørestad City 5.) Grundejerforeningen Ørestad Center

3 Side 3 6.) Grundejerforeningen Ørestad City Syd 7.) Grundejerforeningen Ørestad Syd 4.3 Måtte der opstå flere grundejerforeninger indenfor Ørestad, er disse berettiget til at blive optaget som medlem i Grundejerforeningssekretariatet Ørestad. 4.4 Et medlem kan ikke gøre krav på nogen del af Grundejerforeningssekretariatet Ørestads formue, lige så lidt som andele i denne kan gøres til genstand for særskilt overdragelse eller nogen form for særskilt retsforfølgning. 4.5 Grundejerforeningssekretariatet Ørestads opgaver løses forholdsmæssigt for de enkelte medlemmer henset til størrelsen af de enkelte medlemmers bidrag, jf. fordelingsnøglen i punkt Hæftelse 5.1 Grundejerforeningssekretariatet Ørestad hæfter alene med sin formue for Grundejerforeningssekretariatet Ørestads forpligtelser. Medlemmerne hæfter ikke for Grundejerforeningssekretariatet Ørestads forpligtelser. Ved aftaler indgået af Grundejerforeningssekretariatet Ørestad forpligtes, henholdsvis berettiges, således alene Grundejerforeningssekretariatet Ørestad. 6 Medlemsforpligtelser 6.1 Ethvert medlem af Grundejerforeningssekretariatet Ørestad skal overholde nærværende vedtægter samt de af foreningen lovligt vedtagne regler og beslutninger. 6.2 Det påhviler ethvert medlem at efterkomme de pålæg, som Grundejerforeningssekretariatet Ørestads bestyrelse meddeler i henhold til vedtægterne. Efterkommes et pålæg gentagne gange ikke, er bestyrelsen berettiget til at eksludere det pågældende medlem. 6.3 Udførelsen af opgaver og drift af Grundejerforeningssekretariatet Ørestad samt omkostninger og det med driften forbundne medarbejderansvar vedrører alene Grundejerforeningssekretariatet Ørestad. Driften af de enkelte medlemmer og økonomiske forpligtelser forbundet hermed vedrører alene de respektive medlemmer.

4 Side 4 7 Generalforsamlingen 7.1 Grundejerforeningssekretariatet Ørestads øverste myndighed er generalforsamlingen. 7.2 Grundejerforeningssekretariatet Ørestads generalforsamlinger afholdes i hjemstedskommunen. 7.3 Grundejerforeningssekretariatet Ørestads ordinære generalforsamling afholdes hvert år inden udgangen af maj måned. 7.4 Medlemmerne er ved generalforsamlinger i Grundejerforeningssekretariatet Ørestad repræsenteret ved bestyrelsen i de enkelte medlemmer, jf. punkt Indkaldelse af medlemmer til den ordinære generalforsamling sker skriftligt af bestyrelsen eller administrator med et varsel på mindst 2 uger og højst 4 uger. 7.6 Indkaldelsen skal angive tid og sted for generalforsamlingen samt dagsorden. Med indkaldelsen følger årsrapport for det forløbne regnskabsår samt budget for indeværende år. Endvidere skal medfølge de forslag fra bestyrelsen, som denne ønsker at forelægge til drøftelse eller sætte til afstemning på generalforsamlingen. 7.7 Forslag fra medlemmerne må for at komme til behandling på den ordinære generalforsamling være indgivet til bestyrelsen senest den 14 dage før generalforsamlingens afholdelse. Indkomne forslag skal udsendes til medlemmerne senest 1 uge før generalforsamlingen. Punkter, der ikke er optaget på dagsordenen eller er gjort medlemmerne bekendt i medfør af denne bestemmelse, kan ikke sættes under afstemning. 8 Dagsorden for ordinær generalforsamling 8.1 Dagsordenen for den ordinære generalforsamling skal omfatte følgende punkter: a. Valg af dirigent. b. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. c. Bestyrelsens forelæggelse af årsregnskab og status med påtegning af revisor.

5 Side 5 d. Bestyrelsens forelæggelse af driftsbudget for det kommende regnskabsår, herunder fastlæggelse af medlemsbidrag. e. Behandling af indkomne forslag. f. Valg af revisor. g. Eventuelt. 9 Ekstraordinær generalforsamling 9.1 Der afholdes ekstraordinær generalforsamling: (a) når generalforsamlingen eller revisor kræver det, (b) når bestyrelsen finder anledning dertil, eller (c) når ¼ af medlemmerne - enten efter antal eller stemmetal skriftligt anmoder bestyrelsen herom. 9.2 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling sker skriftligt af bestyrelsen eller administrator med samme varsel og på samme måde som til den ordinære generalforsamling. 10 Stemmeret 10.1 Samtlige Grundejerforeningssekretariatet Ørestads medlemmer har stemmeret på generalforsamlingen Et medlems stemmeret kan dog i stedet udøves af én af medlemmet befuldmægtiget. Original fuldmagt skal i så fald fremvises på generalforsamlingen 10.3 Beslutninger på generalforsamling træffes ved simpelt stemmeflertal, med mindre lovgivningen eller nærværende vedtægter bestemmer andet Stemmeafgivning sker ved håndsoprækning, med mindre skriftlig afstemning begæres.

6 Side Ved afstemning tildeles hvert medlem et antal stemmer svarende til medlemmets samlede bidrag til Grundejerforeningssekretariatet Ørestad i henhold til fordelingsnøglen, jf. punkt Medlemmernes respektive bestyrelser repræsenterer medlemmerne og varetager disses interesser på Grundejerforeningssekretariatet Ørestads generalforsamling. Det er således alene medlemmernes bestyrelser, der er berettiget til at deltage i Grundejerforeningssekretariatet Ørestads generalforsamling, og ikke de enkelte deltagere i de respektive medlemmer Til beslutninger om ændring af denne vedtægt, om væsentlige forandringer, forbedringer eller istandsættelse af fælles bestanddele og tilbehør, fordres, at mindst ¾ af de stemmeberettigede efter fordelingstal er repræsenteret på generalforsamlingen, og at mindst ¾ af de repræsenterede stemmer afgives til fordel for forslaget Er der på generalforsamlingen ikke mødt det fornødne antal stemmeberettigede, men forslaget dog opnår den nævnte majoritet af de afgivne stemmer, indkaldes medlemmerne til ekstraordinær generalforsamling, som skal afholdes inden én måned efter den første generalforsamling. På denne ekstraordinære generalforsamling vedtages forslaget uden hensyn til de mødendes antal, såfremt ¾ af de repræsenterede stemmer afgives til fordel for forslaget. 11 Dirigent 11.1 Generalforsamlingen vælger en dirigent, som afgør, om generalforsamlingen er lovlig, og som leder generalforsamlingen og afgør alle spørgsmål vedrørende sagernes behandlingsmåde, stemmeafgivning og dennes resultat Dirigenten må ikke være medlem af bestyrelsen, suppleant, kasserer, revisor eller revisorsuppleant for Grundejerforeningssekretariatet Ørestad. 12 Generalforsamlingsprotokol 12.1 I en af bestyrelsen autoriseret protokol optages en kort beretning om forhandlingerne på generalforsamlingen. Beretningen underskrives af dirigenten og formanden for bestyrelsen, og en kopi heraf udsendes snarest muligt til medlemmerne.

7 Side 7 13 Bestyrelsen 13.1 Bestyrelsen består af en repræsentant fra hvert medlem. Medlemmerne udpeger selv deres repræsentant samt en suppleant for denne. Bestyrelsen og suppleanter afgår hvert år, og genvalg kan finde sted Valgbare til bestyrelsen for Grundejerforeningssekretariatet Ørestad er alene bestyrelsesmedlemmer i de enkelte medlemmer af Grundejerforeningssekretariatet Ørestad. Bestyrelsen konstituerer sig selv med formand og næstformand Det påhviler bestyrelsen at lede Grundejerforeningssekretariatet Ørestad i overensstemmelse med nærværende vedtægter og generalforsamlingens beslutninger. Bestyrelsen kan ved en forretningsorden træffe nærmere bestemmelse om udøvelsen af sit hverv Såfremt formanden skulle fratræde inden udgangen af en valgperiode, tiltræder næstformanden, ligesom denne overtager formandens hverv og forpligtelser i tilfælde af forfald. I tilfælde af et bestyrelsesmedlems forfald overtager den pågældendes suppleant bestyrelsesmedlemmets hverv og forpligtelser Bestyrelsens formand, i dennes sted næstformanden, indkalder til bestyrelsesmøde, så ofte der findes anledning hertil, samt når mindst et medlem af bestyrelsen begærer dette. Bestyrelsen skal dog afholde mindst ét møde hvert halve år Bestyrelseshvervet er ulønnet, medmindre generalforsamlingen beslutter andet Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mindst halvdelen af bestyrelsens medlemmer er til stede Bestyrelsen er bemyndiget til i fornødent omfang at antage og afskedige personale Beslutninger træffes i bestyrelsen ved simpel stemmeflerhed. Ved afstemning tildeles hvert medlem af bestyrelsen et antal stemmer svarende til medlemmets samlede bidrag til Grundejerforeningssekretariatet Ørestad i henhold til fordelingsnøglen, jf. punkt 17.1.

8 Side I en af bestyrelsen autoriseret protokol optages en kort beretning om forhandlingerne på bestyrelsesmødet. Beretningen underskrives af de bestyrelsesmedlemmer, der har deltaget i det refererede møde. 14 Tegningsregel 14.1 Grundejerforeningssekretariatet Ørestad tegnes af formanden og et bestyrelsesmedlem i forening, af næstformanden og et bestyrelsesmedlem i forening eller af den samlede bestyrelse. 15 Regnskabsår 15.1 Grundejerforeningssekretariatet Ørestads regnskabsår er kalenderåret. Første regnskabsår løber dog fra foreningens stiftelse til den førstkommende 31. december. 16 Årsrapport og revision 16.1 Grundejerforeningssekretariatet Ørestads regnskab skal udarbejdes i overensstemmelse med den til enhver tid gældende Bogføringslov og Årsregnskabslov Årsrapporten skal revideres af en statsautoriseret revisor, der vælges på generalforsamlingen, jf. punkt 8. Revisor afgår hvert år, og genvalg kan finde sted Revisor har adgang til at efterse alle regnskabsbøger og beholdninger og kan fordre enhver oplysning, som revisor finder af betydning for udførelsen af sit hverv Der føres revisionsprotokol. I forbindelse med sin beretning om revision af et årsregnskab skal revisor angive, hvorvidt denne finder forretningsgangen betryggende Hver gang indførsel i revisionsprotokollen er sket, skal denne fremlægges på først kommende bestyrelsesmøde, og de tilstedeværende bestyrelsesmedlemmer skal ved deres underskrift bekræfte, at de har gjort sig bekendt med indførslen Den af generalforsamlingen vedtagne årsrapport underskrives af bestyrelsen og påtegnes af revisor.

9 Side 9 17 Medlemsbidrag 17.1 Til dækning af Grundejerforeningssekretariatet Ørestads udgifter betaler medlemmerne forholdsmæssigt i forhold til antallet af de opførte etagemeter med kr. 1,2 pr. etagemeter ibrugtaget byggeri og kr. 0,6 pr. etagemeter solgt, men endnu ikke ibrugtaget, byggeri. Beløbet reguleres med nettoprisindekset. Foreløbig fordelingsnøgle og budget for 2011 er vedlagt som bilag 1. Der kan indgås særlige aftaler, f.eks. med de medlemmer, der ikke har fællesarealer Generalforsamlingen fastsætter på baggrund af et af bestyrelsen udarbejdet budget størrelsen af det årlige ordinære medlemsbidrag, jf. punkt Bidraget forfalder til betaling en gang årligt forud Medlemmerne er forpligtet til straks at meddele Grundejerforeningssekretariatet Ørestad, når der er udstedt ibrugtagningstilladelse for de respektive byggerier I tilfælde af uforudsete nødvendige udgifter er bestyrelsen bemyndiget til at opkræve ekstraordinære bidrag fra medlemmerne. Disse ekstraordinære bidrag må ikke uden godkendelse på en ekstraordinær generalforsamling samlet overstige 15 % af det på seneste generalforsamling fastsatte årlige bidrag baseret på det af generalforsamlingen godkendte driftsbudget Efter godkendelse af årsrapporten skal et eventuelt restbidrag, som måtte påhvile medlemmerne, indbetales til Grundejerforeningssekretariatet Ørestad senest 14 dage efter påkrav Ved ikke rettidig betaling af skyldige beløb, skal det pågældende medlem betale alle de med inddrivelsen af beløbet forbudne omkostninger med tillæg af et rentebeløb på 2 % pr. påbegyndt måned af det skyldige beløb. 18 Kapitalforhold 18.1 Grundejerforeningssekretariatet Ørestad skal ikke oparbejde nogen formue.

10 Side Det kan dog på en generalforsamling vedtages, at der sker henlæggelser til bestemte formål. Det kan på en generalforsamling endvidere vedtages, at Grundejerforeningssekretariatet Ørestad optager lån. 19 Misligholdelse 19.1 Hvis et medlem væsentlig misligholder sine forpligtelser i henhold til nærværende vedtægt, herunder a. ved undladelse af betaling af de overfor Grundejerforeningssekretariatet Ørestads økonomiske ydelser, som påhviler medlemmet, b. ved ikke at efterkomme lovlige påbud, som bestyrelsen eller generalforsamlingen pålægger medlemmet, kan bestyrelsen ekskludere det pågældende medlem. Dansk rets sædvanlige misligholdelsesbeføjelser finder i øvrigt anvendelse. 20 Opløsning og udmeldelse 20.1 Grundejerforeningssekretariatet Ørestad kan alene opløses ved enstemmighed mellem samtlige medlemmer Udmeldelse af Grundejerforeningssekretariatet Ørestad skal ske skriftligt med 6 måneders varsel til udgangen af et kalenderår. Udmeldelse kan dog tidligst ske med virkning fra den 31. december Udtrædende medlemmer har ikke krav på en forholdsmæssig andel af Grundejerforeningssekretariatet Ørestads formue. -0- Således vedtaget af medlemmerne den:

Raageleje og Udsholt Strand Grundejerlav

Raageleje og Udsholt Strand Grundejerlav VEDTÆGTER FOR RÅGELEJE OG UDSHOLT STRAND GRUNDEJERLAV (Vedtaget på generalforsamling d. 5 august og 27 september 2007) 1 Navn og hjemsted Grundejerforeningens navn er Rågeleje og Udsholt Strand Grundejerlav,

Læs mere

Vedtægter for Hareklit Vejlaug

Vedtægter for Hareklit Vejlaug Vedtægter for Hareklit Vejlaug Navn 1. Vejlaugets navn er Hareklit Vejlaug og benævnes herefter "Vejlauget". Hjemsted 2. Vejlaugets hjemsted er Haurvig, Ringkøbing-Skjern Kommune. 3. Vejlaugets formål

Læs mere

Grundejerforeningsvedtægt

Grundejerforeningsvedtægt Grundejerforeningsvedtægt for Grundejerforeningen for [ ] 1. Navn 1.1 Grundejerforeningens navn er "Grundejerforeningen for [ ], Aarhus". 2. Hjemsted og værneting 2.1 Grundejerforeningens adresse er Grundejerforeningens

Læs mere

VEDTÆGTER for Dyrmoseengens Grundejerforening

VEDTÆGTER for Dyrmoseengens Grundejerforening VEDTÆGTER for Dyrmoseengens Grundejerforening Vedtaget på generalforsamling den 25. april 2010 1 1.1. Navn Grundejerforeningens navn er Dyrmoseengen og benævnes nedenfor Foreningen. 2 2.1 Hjemsted Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KOLLEGIET GLANSHATTEN

VEDTÆGTER FOR KOLLEGIET GLANSHATTEN VEDTÆGTER FOR foreningen af lejlighedsejere i matr. nr. 3 an Neder Holluf by, Fraugde, KOLLEGIET GLANSHATTEN NAVN, FORMÅL OG MEDLEMMER: 1: Foreningens navn er Kollegiet Glanshatten. 2: Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 2. Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 3.

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

Vedtægter for foreningen "Katrines Venner" (tilknyttet Socialpsykiatrien i Århus):

Vedtægter for foreningen Katrines Venner (tilknyttet Socialpsykiatrien i Århus): Vedtægter for foreningen "Krines Venner" (tilknyttet Socialpsykirien i Århus): 1. Formål Foreningens formål er være med til udbrede kendskabet til psykiske lidelser. skabe gode rammer for fællesskaber

Læs mere

INDUSTRI- OG GRUNDEJERFORENINGEN AVEDØRE HOLME

INDUSTRI- OG GRUNDEJERFORENINGEN AVEDØRE HOLME INDUSTRI- OG GRUNDEJERFORENINGEN AVEDØRE HOLME VEDTÆGTER NORDHOLMEN 1 2650 HVIDOVRE TELEFON 36 49 38 90 www.avedore-holme.dk info@avedore-holme.dk Vedtægter for INDUSTRI- OG GRUNDEJERFORENINGEN AVEDØRE

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget

Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget Kapitel 1. Grundejerforeningens navn og hjemsted 1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Enebærvænget. 2. Grundejerforeningens hjemsted er Næstved

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Vibeparken Flintebakken 6-84.

Vedtægter for Ejerforeningen Vibeparken Flintebakken 6-84. Vedtægter for Ejerforeningen Vibeparken Flintebakken 6-84. Side 1 af 6 1 Navn, Hjemsted og Formål. Stk. 1. Foreningens navn er Ejerforeningen Vibeparken, Flintebakken 6-84. Stk. 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Grundejerforeningen Det ny Jyllinge NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er grundejerforeningen Det ny Jyllinge. 1. 2. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune under Retten i Roskilde, der er foreningens

Læs mere

6. Finansiering og administration af de til foreningen henlagte opgaver skal alene ske ved opkrævning hos de enkelte medlemmer.

6. Finansiering og administration af de til foreningen henlagte opgaver skal alene ske ved opkrævning hos de enkelte medlemmer. Kapitel 1. Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Vibekevang. 2. Foreningens hjemsted er Københavns kommune. Københavns Byret er foreningens værneting. Kapitel 2. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN. 1. Navn og hjemsted:

Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN. 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN Vejlaugets navn er Grøftekanten. 1. Navn og hjemsted: Dets hjemsted er Odsherred Kommune. Vejlaugets adresse er den til enhver tid siddende formands bopælsadresse, der

Læs mere

- - Grundejerforeningen Ville Heise

- - Grundejerforeningen Ville Heise - - Grundejerforeningen Ville Heise Afskrift af vedtægter Advokat Lone Refshammer Toldbodgade 37A, 1253 København K., Tlf. 3314 1438, Fax 3314 1944, Giro 766 9259 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ville

Læs mere

Vedtægter for Grundejer- og Grundlejerforeningen Lungshave

Vedtægter for Grundejer- og Grundlejerforeningen Lungshave Vedtægter for Grundejer- og Grundlejerforeningen Lungshave 1 Hjemsted og medlemmer 1.1. Foreningens navn er Grundejer- og Grundlejerforeningen Lungshave. Foreningen er dannet ved en sammenlægning af Grundlejerforeningen

Læs mere

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX.

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX. Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

Udkast til. Vedtægter for Grundejerforeningen Basager. Foreningens navn er Grundejerforeningen.

Udkast til. Vedtægter for Grundejerforeningen Basager. Foreningens navn er Grundejerforeningen. Udkast til Vedtægter for Grundejerforeningen Basager Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen. 2 Foreningens hjemsted er Randers Kommune under ret, der er foreningens

Læs mere

Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003. Indholdsfortegnelse GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER

Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003. Indholdsfortegnelse GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003 Indholdsfortegnelse Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1 2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3 5 Kap. 3 Foreningens formål

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGT

GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGT UDKAST SEPTEMBER 2018 GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGT FOR SYDHAVNSKVARTERET, NORDLIGE DEL Indholdsfortegnelse 1. Navn... 3 2. Hjemsted og værneting... 3 3. Område... 3 4. Formål... 3 5 Grundejerforeningens overtagelse

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Rønnevangen

Vedtægter for Grundejerforeningen Rønnevangen Vedtægter for Grundejerforeningen Rønnevangen Kapitel 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rønnevangen. 2. Grundejerforeningens hjemsted er 8471 Sabro, Aarhus Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Vejlavet for XX-vej

Vedtægter for Vejlavet for XX-vej Note: Disse vedtægter er udarbejdet for et vejlav, men kan også anvendes for en grundejerforening eller enhver anden forening hvis der ændres i 1, 2, 6 og 11. Der er markeret med rødt i teksten, hvor vejnavn

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen Haraldsted Sø

V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen Haraldsted Sø V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen Haraldsted Sø Kap. 1. Grundejerforeningens navn og hjemsted Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Haraldsted Sø. 1 2 Grundejerforeningens hjemsted er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ØSTPARKEN 1. Revideret af Generalforsamlingen 26. april 1983 2. Revideret af Generalforsamlingen 29. april 1989 3. Revideret af den ekstraordinære Generalforsamling 8.

Læs mere

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at fremme

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er: Eldrup v/jens Rønholt Akelejevej 11 9800 Hjørring Foreningens område og medlemskreds: 2. Foreningens hjemsted er Farsø

Læs mere

Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen

Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tingvangen" 2. Foreningens hjemsted er Randers kommune under Randers ret, der

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORSTORP

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORSTORP VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORSTORP Foreningens navn og hjemsted. 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Torstorp. Foreningens hjemsted er Høje-Taastrup Kommune under Byretten i Taastrup, der

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Morbærhaven Ferskenvej, Hasseris

Vedtægter for Grundejerforeningen Morbærhaven Ferskenvej, Hasseris Vedtægter for Grundejerforeningen Morbærhaven Ferskenvej, Hasseris 1. Navn og hjemsted 1.1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Morbærhaven Ferskenvej, Hasseris. 1.2. Grundejerforeningens

Læs mere

VEDTÆGTER UDKAST FOR. Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5

VEDTÆGTER UDKAST FOR. Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5 K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5 DK-2100 KØBENHAVN Ø TEL. +45 70 12 12 11 FAX. +45 70 12 13 11 UDKAST VEDTÆGTER FOR Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] C V R

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Vedtægter for Strandmølleskolens Venner

Vedtægter for Strandmølleskolens Venner Vedtægter for Strandmølleskolens Venner 1 1 Foreningens navn er: Strandmølleskolens Venner. Foreningens hjemsted er Assens Kommune. 2 Foreningens formål er at støtte den private institution Strandmølleskolen

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen xx

Vedtægter for grundejerforeningen xx KOLDING KOMMUNE Grundejerforeningsvedtægt for boligområde, standard: Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds

Læs mere

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtægter for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling Den 24. marts 2003 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune.

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen xx

Vedtægter for grundejerforeningen xx Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen: Østervænge Nord, Øster Lindet

Vedtægter for Grundejerforeningen: Østervænge Nord, Øster Lindet Vedtægter for Grundejerforeningen: Østervænge Nord, Øster Lindet 1. Foreningens navn og hjemsted 1 Østervænge Nord, Øster Lindet 2. Foreningens område og medlemskreds 2 Østervænge 27 46 Øster Lindet. Lokalplan

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen Solvænget. Hundige. Stiftet den 5. august for

Vedtægter. Grundejerforeningen Solvænget. Hundige. Stiftet den 5. august for Vedtægter for Grundejerforeningen Solvænget Hundige Stiftet den 5. august 1944 Indholdsfortegnelse Kapitel 1. Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kapitel 2. Foreningens område og medlemskreds 3-4 Kapitel

Læs mere

Stk. 2 Brønderslev Kommune kan bestemme, at foreningen skal optage medlemmer fra tilgrænsende områder.

Stk. 2 Brønderslev Kommune kan bestemme, at foreningen skal optage medlemmer fra tilgrænsende områder. Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes forhold til foreningen 8-12 Kap.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Tofteengen

Vedtægter for Grundejerforeningen Tofteengen Vedtægter for Grundejerforeningen Tofteengen Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er»grundejerforeningen Tofteengen«2. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune under Roskilde retskreds,

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken

Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken Kapitel 1: Navn, Hjemsted og Formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Stjerneparken. Stk. 2. Grundejerforeningen område er del af matr. nr. 4. a.

Læs mere

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område.

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område. VEDTÆGTER Pgf. 1. Navn og område Foreningens navn er grundejerforeningen Havre- og Hvedemarken. Foreningens hjemsted er Kolding. Dens medlemsområde omfatter arealerne, som fastlagt i lokalplan 0521-2A.

Læs mere

Vedtægter. for. Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening

Vedtægter. for. Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening Vedtægter for Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening. Grundejerforeningen har hjemsted i Syddjurs Kommune. 2. Formål Grundejerforeningens

Læs mere

Grundejerforeningen Ådalen Øst

Grundejerforeningen Ådalen Øst Vedtægter Grundejerforeningen Ådalen Øst 1. Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Ådalen Øst beliggende Ådalen i 6600 Vejen. Gældende for Ådalen 30 til og med Ådalen 62.

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2 152

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2 152 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2 152 Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2-152 8520 Lystrup 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Thorsager

Vedtægter for Grundejerforeningen Thorsager Vedtægter for Grundejerforeningen Thorsager Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Thorsager. 2. Foreningens hjemsted er Høje-Taastrup kommune under Taastrup ret,

Læs mere

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede.

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede. VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Patienter. Foreningens hjemsted er København. 2 Formål Danske Patienters formål er: At sikre patienter bedst mulige vilkår i behandlingssystemet.

Læs mere

FORSLAG TIL. Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng. Navn og hjemsted

FORSLAG TIL. Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng. Navn og hjemsted FORSLAG TIL Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng Navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng (CVR. nr. 36102330) og dens hjemsted er Odsherred Kommune. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TELELAUGET HVIDESTED

VEDTÆGTER FOR TELELAUGET HVIDESTED VEDTÆGTER FOR TELELAUGET HVIDESTED Der stiftes herved et Telelaug omfattende ejendommene Ingerslevsgade 138-140, matr. nr. 1457, Ingerslevsgade 142, matr. nr. 1458, Sigerstedgade 11-15, matr. nr. 1458,

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Ejerforeningen Falen 6-14, 5000 Odense C

VEDTÆGTER. for. Ejerforeningen Falen 6-14, 5000 Odense C Matr.nr. 770 c. Odense bygrunde VEDTÆGTER for Ejerforeningen Falen 6-14, 5000 Odense C der omfatter ejerlejlighederne 1-52. Foreningens navn: 1. Foreningens navn er Ejerforeningen Falen 6-14, 5000 Odense

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Kagsåvej / Kagsåbrinken 3-27 Gladsaxe kommune

VEDTÆGTER. for. Kagsåvej / Kagsåbrinken 3-27 Gladsaxe kommune VEDTÆGTER for Kagsåvej 113-133 / Kagsåbrinken 3-27 Gladsaxe kommune Navn og formål Foreningens medlemmer 1 2 3 Foreningen er stiftet den 13. januar 1971. Foreningens navn er BRINKEN. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Navn, hjemsted og formål. 1 Forenings navn er Grundejerforeningen Elsted Øst. 2 Foreningens hjemsted er Århus kommune under Århus ret, der er foreningens værneting.

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN -------------------------------------------------------- Kap 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkelund:

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkelund: Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkelund: Foreningens navn, hjemsted og medlemskreds 1. Foreningen hedder Grundejerforeningen Bakkelund og har hjemme i Havdrup, Solrød Kommune. 2. Foreningens geografiske

Læs mere

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. 82 Delområde A

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. 82 Delområde A Vedtægter for grundejerforeningen Marienlyst Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Gormsvænget. 2. Foreningens hjemsted er Lejre Kommune under Retten i Roskilde, der er foreningens værneting.

Vedtægter for Grundejerforeningen Gormsvænget. 2. Foreningens hjemsted er Lejre Kommune under Retten i Roskilde, der er foreningens værneting. Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted. Vedtægter for Grundejerforeningen Gormsvænget 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Gormsvænget". 2. Foreningens hjemsted er Lejre Kommune under Retten i Roskilde,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN NORDMARKSVÆNGE

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN NORDMARKSVÆNGE VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN NORDMARKSVÆNGE (Stiftet d. 19. januar 2000) Vedtægterne er ændret: 28. februar 2001, 2. oktober 2002, 17. februar 2004 og 20. marts 2012. KAP. 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED.

Læs mere

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark VEDTÆGTER FOR FLID Foreningens vedtægter er justeret den 19. marts 2014 på FLIDs ordinære generalforsamling i Fredericia (vedtagelsen er godkendt på ekstraordinær generalforsamling 11. april 2014) 1 VEDTÆGTER

Læs mere

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen.

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Gældende vedtægter godkendt af Ringsted Kommune den 20. januar 2006. 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Disse vedtægter omfatter

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er: Frivilligcenter Kerteminde Foreningens hjemsted er: Kerteminde Kommune 2 Formål Foreningen har som formål: - At støtte og

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard

Vedtægter. Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard Vedtægter For Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard Dato 10 maj 2008 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard, og dens hjemsted er Vordingborg kommune under Nykøbing Falster ret,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 Formål Foreningen har som formål: At drive Frivilligcenter

Læs mere

1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune.

1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune. Dokument: 180716 Grundejerforeningen SANDAGER Saunte 3100 Hornbæk Vedtægter 1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune.

Læs mere

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011).

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). Vedtægter Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby 2 Foreningens hjemsted er Slagelse

Læs mere

Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER. 1. Navn, formål og hjemsted. Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune.

Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER. 1. Navn, formål og hjemsted. Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune. Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER 1. Navn, formål og hjemsted Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune. Foreningens formål er at virke for at Nordskov Mølle restaureres

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RANUNKELVEJ. Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Ranunkelvej.

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RANUNKELVEJ. Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Ranunkelvej. Ret&Råd ADVOKATERNE SUNDHUSET HEDENSTED BRÆDSTRUP Møderet for Højesteret CLARASVEJ 2. 8700 HORSENS. TELEFON 76 28 20 10. FAX 75 65 76 60 GIRO 6 46 97 60. E-MAIL: HORSENS@RET-RAAD.DK. WWW.RET-RAAD.DK J.

Læs mere

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug J.nr. 11171 ESB/rwh side 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1. Foreningens navn er Loddenhøj Jollelaug. 2. Loddenhøj Jollelaug er stiftet den 29. febr. 2012. 3. Jollelaugets hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VESTERHAVSGÅRDENS GRUNDEJERFORENING

VEDTÆGTER FOR VESTERHAVSGÅRDENS GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER FOR VESTERHAVSGÅRDENS GRUNDEJERFORENING A. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED 1.0 Foreningens navn er Vesterhavsgårdens Grundejerforening. 2.0 Foreningens hjemsted er Hjørring Kommune. B. FORENINGENS

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1 2 3 1.1 1.2 2.1 2.2 2.3 3.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP. Dens hjemsted er Næstved Kommune. Foreningens formål er i nøje overensstemmelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG BILAG 1 VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG I venstre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs gældende vedtægter. I højre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs bestyrelses oplæg til vedtægtsændringer i henhold

Læs mere

Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark

Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark 1. Hjemsted og værneting. Stk. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Ore Strandpark. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Guldborgsund Kommune,

Læs mere

3.3 De af foreningen til gennemførelse af nævnte foreningsformål trufne bestemmelser er fuldt bindende for de enkelte medlemmer.

3.3 De af foreningen til gennemførelse af nævnte foreningsformål trufne bestemmelser er fuldt bindende for de enkelte medlemmer. J.nr. 316280-SRA V E D T Æ G T E R FOR G R U N D E J E R F O R E N I N G E N P L A N T A G E N -------------------------------- 1. NAVN 1.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN PLANTAGEN. 2. HJEMSTED

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ÅBJERG

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ÅBJERG VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ÅBJERG Kap. 1 - Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er: Grundejerforeningen Åbjerg 1 2 Foreningens hjemsted er Gevninge By, Lejre Kommune under Roskilde retskreds,

Læs mere

Vedtægter for "Grundejerforeningen Saloparken af 1998"

Vedtægter for Grundejerforeningen Saloparken af 1998 Vedtægter for "Grundejerforeningen Saloparken af 1998" 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Saloparken af 1998. Foreningen består af 6 beboergrupper, som er underlagt grundejerforeningens beslutninger.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig.

Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig. Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig. Navn, hjemsted, formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken, og hjemstedet er Ringkøbing- Skjern kommune.

Læs mere

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens hjemsted er Lejre Kommune under retten i Roskilde, der er foreningens værneting.

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens hjemsted er Lejre Kommune under retten i Roskilde, der er foreningens værneting. VEDTÆGTER VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Englerup Indelukket 4060 Kirke Såby 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er Grundejerforeningen Englerup Indelukke. 2 Foreningens hjemsted er Lejre Kommune

Læs mere

J.nr.: Vedtægter. Odense Glasværks Støtteforening

J.nr.: Vedtægter. Odense Glasværks Støtteforening J.nr.: 05-63398 Vedtægter Odense Glasværks Støtteforening 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Odense Glasværks Støtteforening. 1.2. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. 2. Formål 2.1. Foreningens

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987.

V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987. V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987. Ændret på generalforsamlingen den 20. marts 2006. Ændret på generalforsamlingen den 20. marts 2007. Kapitel 1: Indledende

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MARIEHØJ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MARIEHØJ Advokaterne Kongevej 64 6400 Sønderborg Tlf.nr. 74 43 43 63 J.nr. 65761 cp/ts VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MARIEHØJ - 2-1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TELELAUGET HVIDESTED

VEDTÆGTER FOR TELELAUGET HVIDESTED VEDTÆGTER FOR TELELAUGET HVIDESTED Der stiftes herved et Telelaug omfattende ejendommene Ingerslevsgade 138-140, matr. nr. 1457, Ingerslevsgade 142, matr. nr. 1458, Sigerstedgade 11-15, matr. nr. 1458,

Læs mere

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969.

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. Klejtrup Boldklub Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. 1. Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er Klejtrup Boldklub. Dens hjemsted er Viborg Kommune. 2. Klubbens formål. Klubbens

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Nuværende vedtægter 1 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 2 Formål Foreningen har som formål: At

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen. Drejø- Enøvænget CVR April 2018

Vedtægter for grundejerforeningen. Drejø- Enøvænget CVR April 2018 Vedtægter for grundejerforeningen Drejø- CVR. 37 60 87 93 April 2018 Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Skrillingegården

Vedtægter for Grundejerforeningen Skrillingegården Vedtægter for Grundejerforeningen Skrillingegården Indholdsforteqnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Mustrupvej, Mårslet

Vedtægter for Grundejerforeningen Mustrupvej, Mårslet Vedtægter for Grundejerforeningen Mustrupvej, Mårslet Kap.1.Foreningens navn og hjemsted. 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Mustrupvej, Mårslet. 2 Foreningen har hjemsted i Århus Kommune i Århus,

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN"

Vedtægter for. Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN Vedtægter for Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN" Navn/hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Tranegården 2 Foreningens hjemsted er Hjørring kommune under Hjørring ret, der er foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR POSTBUDENES ALDERDOMSHJEMS SELVEJENDE BYGGEVIRKSOMHED

VEDTÆGTER FOR POSTBUDENES ALDERDOMSHJEMS SELVEJENDE BYGGEVIRKSOMHED 1 VEDTÆGTER FOR POSTBUDENES ALDERDOMSHJEMS SELVEJENDE BYGGEVIRKSOMHED Navn, Hjemsted og formål Boligorganisationens navn er Postbudenes Alderdomshjems Selvejende Byggevirksomhed. Stk. 2. Boligforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER. For GRUNDEJERFORENINGEN AKACIEVEJ ---0000000--- Godkendt på generalforsamlingen 5. april 2006.

VEDTÆGTER. For GRUNDEJERFORENINGEN AKACIEVEJ ---0000000--- Godkendt på generalforsamlingen 5. april 2006. VEDTÆGTER For GRUNDEJERFORENINGEN AKACIEVEJ ---0000000--- Godkendt på generalforsamlingen 5. april 2006. Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN AKACIEVEJ 2. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen Lundemarken Holbæk

Vedtægter for. Grundejerforeningen Lundemarken Holbæk Vedtægter for Grundejerforeningen Lundemarken Holbæk Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Lundemarken 1.2 Foreningens hjemsted er Holbæk kommune 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter For Tønder Handelsstandsforening

Vedtægter For Tønder Handelsstandsforening Vedtægter For Tønder Handelsstandsforening 1 Foreningens navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er "Tønder Handelsstandsforening" og den har sit hjemsted i Tønder Kommune. 2 Foreningens formål 2.1 Foreningens

Læs mere

10. september 2015 VEDTÆGTER FOR HUMLEBÆK SKOLES FORÆLDREFORENING

10. september 2015 VEDTÆGTER FOR HUMLEBÆK SKOLES FORÆLDREFORENING 10. september 2015 VEDTÆGTER FOR HUMLEBÆK SKOLES FORÆLDREFORENING 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Humlebæk Skoles Forældreforening. Foreningens binavn er Vild med Bevægelse. 1.2 Foreningens

Læs mere

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup VEDTÆGTER for Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen HVIDE KLINT, Svenstrup. 2. Foreningen omfatter alle parceller udstykket fra matr. nr. 4b Svenstrup by,

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum 1 Navn, formål og hjemsted: Foreningens navn er Støtteforeningen for Hornbæk Kunstmuseum og dens hjemsted er Hornbæk. Foreningens adresse er hos den til

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN.

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Side 1 af 6 V E D T Æ G T E R for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. 2. Foreningens hjemsted er Lejre kommune under Roskilde

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN AF DANSKE INSOLVENSADVOKATER

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN AF DANSKE INSOLVENSADVOKATER VEDTÆGTER FOR FORENINGEN AF DANSKE INSOLVENSADVOKATER 1. Navn og formål: Foreningens navn er FORENINGEN AF DANSKE INSOLVENSADVOKATER. Foreningen har til formål at virke for en høj faglig og etisk standard

Læs mere

Vedtægter for Vemmetofte Kloster Lejer- og fjernvarmeforening

Vedtægter for Vemmetofte Kloster Lejer- og fjernvarmeforening Vedtægter for Vemmetofte Kloster Lejer- og fjernvarmeforening 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Vemmetofte Kloster Lejer- og fjernvarmeforening. Foreningens hjemsted er Vemmetofte, 4640 Faxe. 2 Formål

Læs mere

Vedtægter for Ollerup Vandværk

Vedtægter for Ollerup Vandværk Vedtægter for Ollerup Vandværk Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 14. august 1935, er et andelsselskab med begrænset ansvar (a.m.b.a.), hvis navn er Ollerup Vandværk. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Ejerlav: Christianshavns Kvarter, København Matr.nr. 615 Ejerlejlighed: 1, 7, 8 og 9 Beliggende: Krudtløbsvej 2A-D 1439 København K

Ejerlav: Christianshavns Kvarter, København Matr.nr. 615 Ejerlejlighed: 1, 7, 8 og 9 Beliggende: Krudtløbsvej 2A-D 1439 København K Ejerlav: Christianshavns Kvarter, København Matr.nr. 615 Ejerlejlighed: 1, 7, 8 og 9 Beliggende: Krudtløbsvej 2A-D 1439 København K UDKAST TIL VEDTÆGTER for Administrationsfællesskabet for Bygning 1 Revideret

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Musik i Lejet

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Musik i Lejet V E D T Æ G T E R for Foreningen Musik i Lejet 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Foreningens navn er Musik i Lejet. 1.02 Foreningen har hjemsted i Gribskov Kommune. 2. FORMÅL 2.01 Foreningen har til formål på

Læs mere