Årsmøde ! Velkommen til årsmødet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsmøde ! Velkommen til årsmødet."

Transkript

1 Årsmøde ! Velkommen til årsmødet. Endnu et år er gået og jeg vil sige, at 2016 har været et fantastisk år for vores lokalafdeling. Men det skyldes alene jeres kolossale opbakning til vores arrangementer. Det er fantastisk for mig at være formand for Lokalafdeling Nordvestsjælland. Jeg synes godt, jeg kan sige, at vi har et forrygende fællesskab stærkt forankret i vores lokale miljø. Og jeg synes især, at der er så meget at bygge videre på. Hvis I sidder og tænker, ham ja, alt det der sagde hun da også sidste år, ja men så har I sådan set lidt ret, men det er jo netop fordi, at jeg faktisk er lidt stolt af vores lokalafdeling og det skal I vide. I 2016 har vi haft en masse dejlige arrangementer på programmet som vores aktivitetsgruppe stod bag. Og inden jeg begynder at remse alle de skønne begivenheder op, ja så vil jeg starte med en kæmpestor tak til aktivitetsgruppen. Vi har alle nydt stor gavn af jeres fantastiske engagement. I den forbindelse har vi en lille erkendlighed til jer hver med den største og varmeste tak for jeres indsats. Inga du har været med igennem mange mange år og du har nu valgt at stoppe i aktivitetsgruppen tilsammen med Christina, Bettina og Charlotte. I har udfyldt en plads i lokalafdelingen, som det er svært at følge efter. Tusind tak til jer alle.

2 Jeg vil lige kaste et lille blik bagud på alle arrangementerne for vi startede 2016 med et foredrag om Livet, latteren og tankefeltterapi og selv om nogle måske tænkte, at det var vel alternativt for dem, ja så havde flere end 40 alligevel fundet vej til Lars Mygind og vi havde en dejlig aften i godt selskab. Godt selskab er nærmest kodeordet i vores lokalafdeling. For jazzaftenen i Kalundborg blev en forrygende succes og som altid lod Six Foot Stompers hatten gå rundt til fordel for foreningen og jeg må sige at det var meget rørende på lokalafdelingens vegne at kunne takke for kr. Et andet event var Bryghuset i Holbæk, som besluttede sig for at sælge wienerschnitzel til fordel for foreningen, som ialt gav os 2400 kr. Derudover var også Dragsholmrevyen en dejlig succes med fællespisning i Hørve inden lattermusklerne kom rigtigt i brug. Et andet populært arrangement var besøget på plejecentret Fjordstjernen som gav et godt indblik i hvad fremtidens plejecentre kan byde på. Traditionen tro havde vi bowling og fælles spisning som optakt til efterårsferien, igen et tilløbsstykke for store og små. Og vi havde også en hyggelig aften omkring demonstration af mobilscooter og spabade. Annette Køhler trak et næsten overfyldt medborgerhus i Hørve, Annette kom vidt omkring og spørgelysten var stor og stemningen helt i top. Det var den også da vi spillede julebanko i Jyderup og julemanden kom på trods af at hans gps drillede ham. Derudover havde vi 3 cafemøder: Det sker hvor du er som giver mulighed for helt uformelt at komme og drikke en kop kaffe og få en snak om løst og fast med andre med sclerose inde på livet. Vi gentager arrangementerne igen i år og lægger ud i Kalundborg den 23. marts på cafe Solsikken.

3 2017 kommer også til at byde på rigtig meget spændende. Vi lagde ud allerede i januar med foredrag om lydfølsomhed, en rigtig spændende aften på Holbæk bibliotek. Men der er selvfølgelig lagt op til meget mere. Det foreløbige program byder på workshop med fysioterapeut, bustur til Den blå Planet, Jazzaften, Børneteater for hele familien og ligeså høstfest for hele familien, foredrag om kost, julebanko, bowling mm. Og en genganger fra sidste år er også, at vi endelig ser ud til at kunne komme igang med et nyt projekt om handicapsejlads i fællesskab med Holbæk sejlklub. Vores arrangementer er som altid afhængige af jeres støtte 100%, sådan er det bare. Sidste år talte jeg også om øget fokus på vores udgifter i forbindelse med arrangementerne og vi prøver til stadighed at holde egenbetalingen på et minimum. Vi prøver at tilgodese unge som gamle og brede os ud over flere interesseområder. Og jeg kan kun opfordre jer til at prøve også det, som måske i første omgang ikke får armene op over hovedet, for ofte er det sådan, at i gode menneskers selskab får alting et helt andet skær. Og da de fleste af vores aktiviteter er næsten gratis, så sker der slet ikke noget ved at forsøge sig med noget nyt. I den forbindelse har I mulighed for både i pausen og efter mødet at tilmelde jer til de kommende arrangementer hos Susanne Rudolph. Og når vi er omkring emnet udgifter, ja så er det naturligt også lige at rette en tak til vores revisorer Allan og Karsten. Et andet fokuspunkt er vores indsamlinger. Vi har vores bonboks ordning som Preben fortsat står for og det er stadig en rigtig god forretning. Og Preben vi synes du fortjener en stor og velfortjent tak for din indsats, mange steder rundt om i landet, har foreningerne opgivet denne indsamlingsform, så derfor er vi ekstra glade for, at du vil lægge dine kræfter i det.

4 Vi bruger i det hele taget rigtig mange ressourcer på at øge opmærksomheden på Sclerose. Vi var med på MS dagen hvor vi var i Asnæs centret hele dagen og i år vi vi prøve at styke indsatsen til MS dagen den 31. maj hvor vi vil være at finde i Slotscentret i Holbæk. Sundhedsdagen i Holbæk 2016 var endnu en stor succes, vi delte 2500 grønne kys ud og det gav opmærksomhed og interesse og vores tip en 13 om sclerose gik også rent ind, mere end 80 udfyldte tipskuponen og endelig hørte rigtig mange mennesker om Cykelnerven som vores lokale deltager Ole Vestergaard reklamerede for. Vi gentager arrangementet i år den 24. juni, så kom forbi vores stand på Ahlgade. Og så mit hjertebarn Kys sclerose farvel som jeg efter indsamlingen i 2015 havde store forvetninger til. Og jeg må sige at indsamlingen indfriede alt og mere til. Vi nåede op på den svimlende sum af ,45 kr. Der var ca 25 indsamlere ude med de grønne bøsser i butikkerne. I år mangler vi indsamlere flere steder i kommunerne. Så hvis I synes, I selv eller nogen I kender, vil bruge 3 timer i uge og igen i uge 25 på det gode formål, så kontakt mig endelig. Og når jeg er ved frivillige, så har vi i lokalafdelingen gennem mange år nydt godt af Kirsten Wejlemanns indsats. Kirsten du er en ildsjæl, du er altid med uanset om det er sclerosedagen, butiksindsamling eller indsamling af sponsorgaver. Og derfor vil vi meget gerne sige tak til dig med denne lille men velmente gave. Andre frivillige i lokalafdelingen er medlemmerne af bestyrelsen. Og det leder mig naturligt ind på bestyrelsesarbejdet, som i det forløbne år har båret præg af en del ekstraordinære udfordringer. Vi stod jo ved årets begyndelse og manglede 3 nye personer i bestyrelsen, idet vi sagde farvel til 3 af medlemmerne, som havde været med igennem de senere år. Og da årsmødet var slut, stod vi med en fuldtallig bestyrelse og jeg så frem til en masse givende timer i bestyrelsens lys.

5 En ny bestyrelse med nye mennesker med sclerose som eneste fællesnævner kræver selvsagt, at de gensidige forventninger kommer på plads. Og det stod ret hurtigt klart, at der var meget at arbejde med i den nye bestyrelse, dertil kom, at det var umuligt at finde fælles fodslag omkring mødetider og tilbagemeldinger mm. At være med i en bestyrelse er frivilligt arbejde, men det adskiller sig en del fra at være frivillig i fodboldklubben eller hos spejderne osv hvor opgaverne som oftest strækker sig til at bage en kage til efter kampen eller at medvirke til fælleskørsel. At være medlem i en bestyrelse forpligter på helt anden vis og pålægger den enkelte et solidarisk ansvar. Og at opgaver løses ansvarligt i gensidig respekt for de enkelte bestyrelsesmedlemmer. En af de helt svære opgaver var bl.a at finde et fælles fodslag omkring Aktivitetsgruppen som udtrykte ønske om bredere opbakning til arrangementerne. Fra bestyrelsens side prøvede vi at stræbe efter, at der som minimum deltog en fra bestyrelsen i aktiviteterne, men det var meget svært at få til at lykkes. Efter længere tids hårdt arbejde på at finde et fælles fodslag med aktivitetsgruppen udtrykte flere medlemmer fra bestyrelsen, at aktivitetsgruppen havde udspillet sin rolle og der fremkom ønsker om helt anderledes aktiviteter. Aktivitetsgruppen valgte på det grundlag at trække sig. Det er med stor beklagelse fra min side, at vi har sagt farvel til aktivitetsgruppen. Og det er mit inderlige håb, at vi kan genetablere en form for samarbejde, ikke mindst fordi aktivitetsgruppen sidder inde med en kæmpestor erfaring, som vi jo hidtil har nydt godt af. Imidlertid må jeg erkende, at det ikke lykkedes at få enderne samlet og 3 medlemmer valgte straks at forlade bestyrelsen. Det er klart, at så meget uro skaber et dårligt arbejdsklima i bestyrelsen. Men det må desværre også lede til den selverkendelse, at vi måske ikke har været gode nok til, at fortælle om hvilke forventninger og pligter der påhviler den enkelte, som ønsker at være en del af bestyrelsen. Men der vil være forpligtigelser, idet bestyrelsen nu engang skal arbejde for, som der står i foreningens formålsparagraf st. 4:

6 4 4.1 Formål og opgaver. Lokalafdelingen er Scleroseforeningens lokale repræsentant i det område, lokalafdelingen dækker. Lokalafdelingen skal altid prøve at tiltrække så mange frivillige til det lokale sclerose arbejde at de kan holde et højt aktivitetsniveau og løse så mange opgaver som muligt. Lokalafdelingen skal via samarbejde med andre lokalafdelinger og foreningen i øvrigt sikre et højt niveau i de lokale aktiviteter. Lokalafdelingens primære opgave er at skabe aktiviteter for medlemmer med sclerose i alle alders- grupper og for de pårørende, samt være drivkraften i det lokale netværk for foreningens medlemmer. Aktiviteterne spænder fra oplysende foredrag etc. til aktiviteter af mere underholdende karakter. Derudover har lokalafdelingerne mulighed for at løse yderligere opgaver i den udstrækning, lokalafdelingens ressourcer er tilstede. Disse er: a. at sikre bedst muligt kendskab til sygdommen, lokalafdelingen og Foreningen ved information, b. ved landsdækkende og lokale indsamlinger og aktiviteter at bidrage til finansiering af afdelingens arbejde og Foreningens aktiviteter, c. at engagere sig i lokal handicappolitik, fx i samarbejde med DH s lokalafdelinger m.v. d. ved deltagelse i de officielle møder foreningen afholder for lokalafdelingerne, f.eks. regionsmøder, formandsmøder og delegeretmøde. Efterfølgende har vi prøvet at samle trådene i bestyrelsen og vi synes selv, vi er kommet rigtig godt i gang. Først og fremmest var vi så heldige, at da Susanne Rudolph i lang tid havde ønsket sig at blive løst fra sin opgave som kasserer og tage en lille pause fra bestyrelsesarbejdet, ja så kom Helle Grodal, som sendt fra himlen. Og Susanne blev afløst af Helle, som derfor er på valg i aften. Og Susanne du fik din ønskede pause fra bestyrelsen og vi vil meget gerne have lov at takke dig for din indsats som kasserer. - Men det slutter jo heller ikke her, for du har nu haft tid til at samle kræfterne

7 igen og du har givet udtryk, at du meget gerne igen vil deltage i bestyrelsesarbejdet. Men udover alt det her så arbejder vi stadig i bestyrelsen for at få nye medlemmer og vi har slået et stort slag for det igennem hele året. Vi mangler virkelig frivillige hænder og hoveder til de mange andre frivillige opgaver, som aktiviteter og events og fundraising. Eller som kontakt for og til de unge og eller pårørende. Vi har frivillige som sidder som repræsentanter for DH i alle tre kommuner, det er John i Odsherred med Kim som suppleant, det er Røllike i Holbæk, her mangler vi en suppleant og det er Søren i Kalundborg med Peter som suppleant. I kan se det hele på hjemmesiden. Derudover har vi også Preben siddende som frivillig i infobutikken i Kalundborg, som er en sammeslutning af frivillige- og patientforeninger. I kan møde Preben der Som I kan høre har vi rigtig mange mennesker, som fortjener stor tak for deres engagement. Og med så mange ord om frivillige, vil jeg slutte min beretning ved til sidst at henlede opmærksomheden på, at uden frivillige ingen lokalafdeling. Og i aften skal vi vælge nye frivillige til vores bestyrelse. Men derudover byder aftenen jo på meget andet også i form af underholdning mm. Jeg håber, vi får en uforglemmelig aften i hinandens selskab. Susanne Modin Formand

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 Meld dig ind i den lukkede Facebook-gruppe Scleroseforeningen Nordvestsjælland - og del DINE idéer til kommende arrangementer! Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 ----------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Punkt af beskrivelse Kommentarer. Noget på Maks 2 min. Punktet er ikke til referat.

Punkt af beskrivelse Kommentarer. Noget på Maks 2 min. Punktet er ikke til referat. Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland indkaldelse og dagsorden til bestyrelsesmøde den 07.11.2018 kl 17.00-21.00 Lavendelvej 37, 4470 Svebølle Formålet med lokalafdelingernes arbejde er: 1.

Læs mere

Punkt af beskrivelse Kommentarer. Noget på Maks 2 min. Punktet er ikke til referat.

Punkt af beskrivelse Kommentarer. Noget på Maks 2 min. Punktet er ikke til referat. cleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Indkaldelse og dagsorden til bestyrelsesmøde den 21.09.2017 kl 14.30-20.30 Lavendelvej 37, 4470 vebølle Tilstede: W, HG,, A, R, C Formålet med lokalafdelingernes

Læs mere

Indhold. Kalender/overblik til køleskabslågen side 2. Nyt navn, ny struktur og ny bestyrelse side 3. Sundhedsdage + 3 stk. medlemsmøder side 5

Indhold. Kalender/overblik til køleskabslågen side 2. Nyt navn, ny struktur og ny bestyrelse side 3. Sundhedsdage + 3 stk. medlemsmøder side 5 NYHEDSBREV I 2013 SCLEROSEFORENINGEN LOKALAFDELING NORDVESTSJÆLLAND HVA SKER DER? Indhold Kalender/overblik til køleskabslågen side 2 Nyt navn, ny struktur og ny bestyrelse side 3 Lidt kort & rigtig godt

Læs mere

Tilstede: Punkt af beskrivelse Kommentarer. Noget på Maks 2 min. Punktet er ikke til referat. Deltagelse af konsulent Anne Frøkiær 1 Valg af mødeleder

Tilstede: Punkt af beskrivelse Kommentarer. Noget på Maks 2 min. Punktet er ikke til referat. Deltagelse af konsulent Anne Frøkiær 1 Valg af mødeleder Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Indkaldelse og dagsorden til bestyrelsesmøde den 07.12.2016 kl 17.00-20.30 Ellekrattet 4, Kisserup, 4300 Holbæk Tilstede: Punkt af beskrivelse Kommentarer

Læs mere

Nyhedsbrev III 2012. Scleroseforeningens lokalafdeling for Holbæk, Kalundborg og Odsherred

Nyhedsbrev III 2012. Scleroseforeningens lokalafdeling for Holbæk, Kalundborg og Odsherred 1 især på side 4 Nyhedsbrev III 2012 Scleroseforeningens lokalafdeling for Holbæk, Kalundborg og Odsherred 2 Indholdsfortegnelse Byttepengeindsamlingen side 3 Det ultrakorte men virkeligt vigtige side

Læs mere

Forretningsorden for. Scleroseforeningens Lokalafdelinger

Forretningsorden for. Scleroseforeningens Lokalafdelinger Forretningsorden for Scleroseforeningens Lokalafdelinger 1 1.1. Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden oprettes i henhold til Foreningens vedtægter 5. 2 2.1. Tiltrædelse af forretningsordenen

Læs mere

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Referat af bestyrelsesmøde, Svinninge Bibliotek, Hovedgaden 59, 4520 Svinninge

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Referat af bestyrelsesmøde, Svinninge Bibliotek, Hovedgaden 59, 4520 Svinninge Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Referat af bestyrelsesmøde, 18.04.2017 Svinninge ibliotek, Hovedgaden 59, 4520 Svinninge Tilstede:, SW, A, HG, SR, AH, JL, C Punkt af beskrivelse Kommentarer

Læs mere

Punkt af beskrivelse Kommentarer. Noget på Maks 2 min. Dette punkt er ikke en formel del af bestyrelsesmødet. Underskrive forretningsorden

Punkt af beskrivelse Kommentarer. Noget på Maks 2 min. Dette punkt er ikke en formel del af bestyrelsesmødet. Underskrive forretningsorden Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Referat af bestyrelsesmøde den 07.05.2015 kl 17.30-20.30 hos Susanne Rudolph Tilstede: SR,, C, JL, H, CV og C Afbud: SW og PE Punkt af beskrivelse Kommentarer

Læs mere

Årsskrift Stafet For Livet sæson Sammen var vi stærkere

Årsskrift Stafet For Livet sæson Sammen var vi stærkere Årsskrift Stafet For Livet sæson 2017 Sammen var vi stærkere Indhold Generelle fakta 3 Fightere 6 Lysceremoni 7 24 timer 8 Frivilliges trivsel 9 Håb 10 Sammen var vi stærkere! I år var overskriften for

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2013. Den 31. januar var første gang Vibeke Follesen og Trine Flørnæs slog dørerne op til cafemøder på Cafe Zingoni Vini i Nørreport

ÅRSRAPPORT 2013. Den 31. januar var første gang Vibeke Follesen og Trine Flørnæs slog dørerne op til cafemøder på Cafe Zingoni Vini i Nørreport ÅRSRAPPORT 2013 Den 31. januar var første gang Vibeke Follesen og Trine Flørnæs slog dørerne op til cafemøder på Cafe Zingoni Vini i Nørreport Centret Holstebro. Møderne har nu kørt et helt år og fortsætter

Læs mere

nyhedsbrev nr. 45

nyhedsbrev nr. 45 E-mail nyhedsbrev nr. 45 Da vi på årsmødet måtte sige farvel til Mette og Christian har vi brug for et par stykker, som kunne tænke sig at være med i bestyrelsen. Sune er indtrådt som bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Med håbet om, at vi i det nye år, kan udbygge netværket til gav og glæde for os alle ønskes I et rigtigt godt nytår.

Med håbet om, at vi i det nye år, kan udbygge netværket til gav og glæde for os alle ønskes I et rigtigt godt nytår. FRA Først vil vi ønske alle vores medlemmer et rigtig godt nytår, hvor vi vil håbe at der sker yderligere fremskridt i udforskningen af sclerose gåden. Det er måske ikke et så ringe ønske, slet ikke efter

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Der er sket meget på og med Ulvsborg i 2015. Vi fik vores hus... Det har bidraget til et helt anderledes rigt foreningsliv end tidligere, og dog er det tydeligt at

Læs mere

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Beretning for lokalafdelingens arbejde 2014 Et år er gået, og det er tid til at se tilbage på, hvad har året bragt. Generalforsamlingen står for døren. Der er masser

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Referat af bestyrelsesmøde og *temadag, 18.juni 2015 kl 15.00-21.00, Mødet blev, grundet renoveringsarbejde omkring Svinninge ibliotek, afholdt hos SM,

Læs mere

kan nyde. Vi valgte det sidste, men på en pæn måde. Vi har sendt jer en bøn og fortalt jer hvordan det står til og selvfølgelig, har man lov til, at d

kan nyde. Vi valgte det sidste, men på en pæn måde. Vi har sendt jer en bøn og fortalt jer hvordan det står til og selvfølgelig, har man lov til, at d Årsberetning 2016. Jeg vil gerne starte med at takke bestyrelsen, for jeres arbejde, i året der er gået. Selvom det kræver medlemmer, for at et arrangement bliver til succes, så kræver det også en bestyrelse,

Læs mere

Julearrangement med foredrag

Julearrangement med foredrag NYHEDSBREV DECEMBER 2007 Kære medlem Inden vi får set os om er det jul igen. Hver årstid har sin charme, men julen er jo noget særligt med dens stemning og glæde. Sædvanen tro inviterer Selvhjælpsgrupper

Læs mere

Formandsberetning Aalborg IMU 2010

Formandsberetning Aalborg IMU 2010 Formandsberetning Aalborg IMU 2010 Denne formandsberetning er opdelt i to dele. Første del vil handle om året der er gået, hvad der er sket af interessante ting i Aalborg IMU, lidt om mine tanker og oplevelser

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning 1 Til generalforsamling RFC d. 11. april 2018 Bestyrelsens beretning Velkommen. Dejligt at se at I møder frem og engagerer jer i det frivillige sociale arbejde her i Rødovre. Som noget nyt holder vi i

Læs mere

Årsmøde i Scleroseforeningen. Lokalafdelingen Slagelse & Sorø Den 20. marts 2017 kl Referat

Årsmøde i Scleroseforeningen. Lokalafdelingen Slagelse & Sorø Den 20. marts 2017 kl Referat Årsmøde i Scleroseforeningen Lokalafdelingen Slagelse & Sorø Den 20. marts 2017 kl. 18.30 21.30 Referat Dagsorden: 1. Velkomst ved formanden 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning for 2016 4. Godkendelse

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Det gode liv. Med døden til kaffe. Pårørende til syge. Sct. Michaels Nat. Ny protektor for Røde Kors. Røde Kors-indsamlingen. Sundhedsugen i Slagelse

Det gode liv. Med døden til kaffe. Pårørende til syge. Sct. Michaels Nat. Ny protektor for Røde Kors. Røde Kors-indsamlingen. Sundhedsugen i Slagelse Nyhedsbrev fra Røde Kors Slagelse. Nyhedsbrevet udkommer omkring den 20. hver måned undtaget juli. Det vil indeholde informationer om, hvad der sker i Røde Kors Slagelse s mange aktiviteter. Der vil være

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018 1993 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev januar/februar 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Borgercenter NORD, Graham Bellsvej 1A, 8200 Århus N, karavana@msb.aarhus.dk

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 2016 bød på mange forandringer og nye måder at gøre tingene på Det har været et lærerigt, men også et slidsomt år på Ulvsborg. Vi indledte året med en hel masse nyt

Læs mere

Tirsdag den 18. februar 2014 kl. 19.00 Foredragsaften i Toldkammeret, Havnepladsen 1, 3000 Helsingør, lille sal på 1. sal.

Tirsdag den 18. februar 2014 kl. 19.00 Foredragsaften i Toldkammeret, Havnepladsen 1, 3000 Helsingør, lille sal på 1. sal. E-mail Nyhedsbrev nr. 31 Kære medlemmer af Scleroseafdelingens Lokalafdeling. Hermed fremsender vi invitation til arrangementer i januar, februar og marts 2014 Vi starter det nye år med en Caféaften med

Læs mere

Vi har haft 6 bestyrelsesmøder 2 event møder 2 formandsmøder møde med Samklang i Fredericia (Ole Steen) møde med K.K om det nye Sundhedscenter

Vi har haft 6 bestyrelsesmøder 2 event møder 2 formandsmøder møde med Samklang i Fredericia (Ole Steen) møde med K.K om det nye Sundhedscenter BERETNING 2015 Der har været en stor mødeaktivitet i afdelingen i 2014. Vi har haft 6 bestyrelsesmøder 2 netværksmøder 2 event møder 2 regionsmøder 2 formandsmøder møde med nye medlemmer møde med Samklang

Læs mere

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev II 2015 Hov! Er du mon stadig medlem af Scleroseforeningen? Hvis du ikke er tilmeldt automatisk betalingsservice via din bank, skal du være

Læs mere

Beretning for Jeg glæder mig hvert år at aflægge en beretning for Egtvedgruppens aktiviteter.

Beretning for Jeg glæder mig hvert år at aflægge en beretning for Egtvedgruppens aktiviteter. Beretning for 2017 Jeg glæder mig hvert år at aflægge en beretning for Egtvedgruppens aktiviteter. Det har været et roligt og stabilt år. Aktivitetsudvalget har afholdt 3 møder for planlægning af vore

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2018

Velkommen til Generalforsamling 2018 Velkommen til Generalforsamling 2018 Vores historie. som lokalforening er kort, ja ultra kort! Vi havde stiftende generalforsamling i august 2017 og åbnede en super flot butik i Gendamergården 14. oktober

Læs mere

Personaleforeningen FLORAs Årsberetning 2018

Personaleforeningen FLORAs Årsberetning 2018 Personaleforeningen FLORAs Årsberetning 2018 0 Indholdsfortegnelse Rapportudarbejdelse... 2 Medlemmer af bestyrelsen 2018... 2 Formandens beretning... 3 Beskrivelse af aktiviteter... 4 Perspektiver og

Læs mere

protein nedbrydnings defekt foreningen Årsberetning 2011 Her er vi... cyberspace

protein nedbrydnings defekt foreningen Årsberetning 2011 Her er vi... cyberspace PND protein nedbrydnings defekt foreningen Årsberetning 2011 Her er vi... cyberspace Generalforsamling 2011 4 5 6 7 8 Indhold madlavningskursus Samarbejde med PKU Generalforsamlingen 2011 Sjældne Diagnoser

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Konferencedag Rep.møde i Horsens Kommende arrangementer: Foredrag med Nina Oplæg fra CSV-Esbjerg Sensommerfest Sensommertur Faste aktiviteter

Læs mere

8. Afslutning: Monika takkede for god ro og orden - derefter pause inden den ekstraordinære generalforsamling.

8. Afslutning: Monika takkede for god ro og orden - derefter pause inden den ekstraordinære generalforsamling. REFERAT AF GENERALFORSAMLING 16.MARTS 2014 I DEN DANSKE KLUB Formanden Mónica Riemann bød velkommen. 1. Valg af dirigent! Carl Flemming Jacobsen blev valgt han gennemgik dagsordenen, punkt 6 blev ændret,

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Stemningsbillede fra SKVULP Festivalen i Holbæk - en solskins- og regnvejrsdag i maj.

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Stemningsbillede fra SKVULP Festivalen i Holbæk - en solskins- og regnvejrsdag i maj. Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Stemningsbillede fra SKVULP Festivalen i Holbæk - en solskins- og regnvejrsdag i maj Nyhedsbrev Juli 2018 Aktivitetskalender 3. kvartal 2018 Velkommen til Hjerneskadeforeningen

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Beretning 2014 Tuborgfondet Vi har, i anledning af husets 90 års fødselsdag den 18. marts 2015, søgt Tuborgfondet om tilskud til nye stole og borde. Som I jo alle ved, har Tuborgfondet imødekommet vores

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur Nyhedsbrev Juli 2019 Aktivitetskalender 3. kvartal 2019 Velkommen til Hjerneskadeforeningen Vestsjælland, hvor der er mange

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Nyhedsbrev April 2017 Aktivitetskalender 2. kvartal 2017 Torsdagscafé hver torsdag

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Kære generalforsamling. Hvor er det dejligt at være bestyrelse, når vi kan byde mere end 80 aktionærer og medlemmer af Ørsted Kros Venner

Læs mere

Beretning for Landsdel 1 2011-2013

Beretning for Landsdel 1 2011-2013 Beretning for 2011-2013 To år er gået siden sidst og det er nu igen tid ti landsdelsmøde. Det betyder også, at det er tid til at se tilbage på de to år der er gået og beskrive hvad landsdelsledelsen har

Læs mere

Kære dimittender, kære 9. klasse Så nåede vi til jeres aller sidste dag på Th. Langs Skole. Vi står her i Lunden og mødes for sidste gang.

Kære dimittender, kære 9. klasse Så nåede vi til jeres aller sidste dag på Th. Langs Skole. Vi står her i Lunden og mødes for sidste gang. 1 Kære dimittender, kære 9. klasse Så nåede vi til jeres aller sidste dag på Th. Langs Skole. Vi står her i Lunden og mødes for sidste gang. Vi skal tage afsked med hinanden I skal sige farvel til hinanden.

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

Årsberetning for 2017

Årsberetning for 2017 Årsberetning for 2017 I år vil jeg starte beretningen med at sige lidt om vores hovedorganisation Scleroseforeningen, før jeg kommer til lokalafdelingens aktiviteter. Hovedforeningen Hovedsædet Scleroseforeningen

Læs mere

April 2015 Kære forældre Børnehave Strategiproces

April 2015 Kære forældre Børnehave Strategiproces April 2015 1 2 3 Påskeferie 4 5 6 Ma 7 8 9 10 11 12 Sø Konfirmation 13 Ma Blå mandag Samtaler 3. klasse 14 15 16 To Skole/hjemsamtaler 3. klasse 17 18 19 20 21 Ti Generalforsamling 22 On Forårskoncert

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011.

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Region Hovedstaden Årsberetning 2011. Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Regionsårsmødet i kreds Vestegnen fredag den 23. marts 2012. Så har Region Hovedstaden været i gang

Læs mere

PTU FYN BERETNING 2012. Kontakt PTU FYN Seniorhus Odense Toldbodgade 5-7 5000 Odense C

PTU FYN BERETNING 2012. Kontakt PTU FYN Seniorhus Odense Toldbodgade 5-7 5000 Odense C BERETNING 2012 Kontakt PTU FYN Seniorhus Odense Toldbodgade 5-7 5000 Odense C PTU FYN Formand: Birthe Bjerre Tlf: 6593 4288 Mobil: 2685 4288 e-mail: ptufyn@hotmail.com SENIORHUS ODENSE Det sidste år har

Læs mere

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg 23. februar 2015 Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg Fremmødte: 23 medlemmer 1. Valg af dirigent Alex Jensen blev af bestyrelsen forslået og blev enstemmigt valgt.

Læs mere

Scleroseforeningens netværksgrupper. Hvordan kommer du i gang med en netværksgruppe?

Scleroseforeningens netværksgrupper. Hvordan kommer du i gang med en netværksgruppe? Scleroseforeningens netværksgrupper Scleroseforeningens netværksgrupper er grupper, hvis deltagere enten selv har sclerose eller er pårørende. En netværksgruppe er et fællesskab, hvor man kan dele de oplevelser

Læs mere

generalforsamlingen den kl. 19:00,

generalforsamlingen den kl. 19:00, Nyhedsbrev Hermed et godt nytår og velkommen til 2018, med store ønsker om et år med oplevelser og gode input til, at alle kan leve deres liv med masser af kvalitet og humor. Vi fik mange dejlige oplevelser

Læs mere

Referat - bestyrelsesmøde

Referat - bestyrelsesmøde Møde nr. 5 / 2017 Dato : 21. august 2017 Tid : kl. 16.00 Sted : Frivilligcentret, Kronborgvej 1. C, 3000 Helsingør Referat - bestyrelsesmøde Mødedeltagere : Laila Rohde Mortensen (LRM) Formand Annemette

Læs mere

Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt.

Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt. Velkommen til GF 2016 Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt. Året der gik Vi afsluttede sæson 14/15 i maj med traditionel

Læs mere

NYHEDSBREV Røde Kors Odense

NYHEDSBREV Røde Kors Odense Røde Kors Odense August 2014 HUSK: Har du lyst til at modtage nyhedsbrevet per mail fremover? Så skriv til odense @rodekors.dk Send dine gode historier og billeder til os på odense @rodekors.dk. Formanden

Læs mere

Referat og årsberetning fra Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling i Glostrup Grundejerforening den 06 og 21.

Referat og årsberetning fra Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling i Glostrup Grundejerforening den 06 og 21. Referat og årsberetning fra Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling i Glostrup Grundejerforening den 06 og 21. marts 2019 Dagsorden ifølge lovene: Indkaldelse til generalforsamling i Glostrup

Læs mere

Beretning for Hovborg Brugsforening. (generalforsamling den )

Beretning for Hovborg Brugsforening. (generalforsamling den ) Beretning 2015 for Hovborg Brugsforening (generalforsamling den 14.04.16) Dette er Hovborg brugsforenings årsberetning nr. 106. 2015 har været et år med mange udfordringer, hvilket også fremgår af årets

Læs mere

Sammen er vi stærkere. Stafet For Livet et indblik

Sammen er vi stærkere. Stafet For Livet et indblik Sammen er vi stærkere Stafet For Livet 2016 - et indblik INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning Vi fejrer Stafet For Livet 2016 3 Sammen er vi stærkere 4 Hvad betyder Stafet For Livet for Fighterne? 5 Hvad betyder

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Alt, hvad vi kan forestille os, er opbygget af de samme atomer. Jorden opstod sammen med en masse andre planeter af de samme atomer.

Alt, hvad vi kan forestille os, er opbygget af de samme atomer. Jorden opstod sammen med en masse andre planeter af de samme atomer. Dimission 2016 Kære 9. klasse Først vil jeg ønske jer et stort til lykke med eksamen. Det har for de fleste af jer været en tid med blandede følelser. Det er dejligt at have læseferie, men det er et pres

Læs mere

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen.

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Beretning Generalforsamling den 25-01-2019 Velkommen til den årlige generalforsamling. Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Sang nummer? Jeg vil starte

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 30. januar 2015 Fredagsbrev nr. 809 Næste uge: 31. januar 03.februar 05.februar 05.februar UGE 7 Baunen udlejet Lærermøde 4.-5.kl. på Asnæs Bibliotek Fastelavn på skolen Bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat generalforsamling i T3 Klub Danmark - søndag den 6/ Svalehøjvej 7, 5800 Nyborg 12 stemmeberettigede medlemmer tilstede

Referat generalforsamling i T3 Klub Danmark - søndag den 6/ Svalehøjvej 7, 5800 Nyborg 12 stemmeberettigede medlemmer tilstede Referat generalforsamling i T3 Klub Danmark - søndag den 6/3-2016 Svalehøjvej 7, 5800 Nyborg 12 stemmeberettigede medlemmer tilstede 1. Valg af dirigent Søren H 2. Valg af referent Niels Verner 3. Formandens

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen

TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen Kære indsamlingskoordinator Tusind tak, fordi du vil være en del af Gigtforeningen og Scleroseforeningens husstandsindsamling i Region Midtjylland

Læs mere

Nyreforeningen Kreds Fyn Bestyrelsens beretning for året 2017.

Nyreforeningen Kreds Fyn Bestyrelsens beretning for året 2017. Nyreforeningen Kreds Fyn Bestyrelsens beretning for året 2017. Sidste år, næsten sammen tid, dog ikke samme sted, stod jeg og sagde at år 2016 var et år hvor vi havde gjort som vi plejer. Det kan jeg bestemt

Læs mere

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter:

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter: Referat fra generalforsamling: Tid: Tirsdag den 27-03-2012, kl. 19.00 Sted: ISK klublokale. Punkter: Nr. Emner: 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.): Dirigent: Kenneth Petersen Referent:

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Efter et turbulent år med lockouten i april 13, så glæder vi os til og ser frem til den nye Folkeskolereform, som skal træde i kraft

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Dansk Sejlunion - Klubkonference. 21. november 2015

Dansk Sejlunion - Klubkonference. 21. november 2015 Dansk Sejlunion - Klubkonference 21. november 2015 Vi vil fortælle om Baggrunden for projekt Vild med Vand Status for projektet Hvad består projektet af Hvad leverer projektsekretariatet Hvordan kommer

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev august 2016

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev august 2016 Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev august 2016 Sommerfest på KARAVANA Torsdag d. 25.august var der sommerfest for pårørende i Kunstnerhuset KARAVANA. Vi startede med fernisering

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Sure citroner. Hermed det sidste nye fra os i Regnbuen. I går fredag sagde vi farvel til 25 forventningsfulde børn, som bare er så KLAR til, at komme i SFO/skole. Vi vil gerne

Læs mere

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte Beretning 2013 Hvis vi kigger på medlemstallet var det i 2012 på 459 mens det i 2013 var på 400, en lille nedgang, dette skyldes primært at vi har ryddet op i medlemskartoteket og slettet alle der ikke

Læs mere

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag Det Fælles Bedste Sådan holder du din egen samtalemiddag Kære vært, tak fordi du vil tage del i Det Fælles Bedste ved at være vært for en samtalemiddag om et af de emner, der ligger dig på sinde. En samtalemiddag

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Nyhedsbrev Gug Skole. Nyhedsbrev /17 Oktober 2016

Nyhedsbrev Gug Skole. Nyhedsbrev /17 Oktober 2016 Nyhedsbrev Gug Skole 2016 Nyhedsbrev 1-2016/17 Oktober 2016 Kære forældre I skrivende stund er eleverne i fuld sving med skolernes motionsdag et sikkert tegn på at efterårsferien står for døren. Den seneste

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere

Opsamling på det afsluttende møde i børnepanelet

Opsamling på det afsluttende møde i børnepanelet Opsamling på det afsluttende møde i børnepanelet Introduktion og læsevejledning Børnepanelet var samlet for fjerde og sidste gang både i København og i Jylland i april/maj 2017. I alt deltog 23 børn og

Læs mere

Beretning for lokalafdelingens arbejde i 2016

Beretning for lokalafdelingens arbejde i 2016 Beretning for lokalafdelingens arbejde i 2016 Du sidder nu med beretningen for 2016. Endnu et år er gået. Når du nu læser dette, så tænk over hvor meget du støtter for kun 200 kr. om året. Ud over hvad

Læs mere