Emnemanchet 'Fjernundervisning' v/pernille Lemming. Her ville jeg invitere Pernille til at komme og præsentere fra kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Emnemanchet 'Fjernundervisning' v/pernille Lemming. Her ville jeg invitere Pernille til at komme og præsentere fra kl"

Transkript

1 Møde den: 13. januar Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Søren Anker Andersen (SAA), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS), Helle S. Steffensen (HSS) Fraværende: Theresa Albøge Laursen (TAL) 1. Godkendelse af dagsorden Tilføjelser? 2. Opfølgningspunkter AU IT servicevinduer: HSS giver status siden sidst Genudstedelse af bevis: HSS giver status på fremdrift Opsamling på ønske om Høringsprocedure. HSS giver en tilbagemelding Dato: 13. januar 2014 Ref: Hss Side 1/7 3. Drøftelsespunkter Emnemanchet 'Fjernundervisning' v/pernille Lemming. Her ville jeg invitere Pernille til at komme og præsentere fra kl Skal der være kompetencebeskrivelse for tilvalg ved udstedelse af et eksamensbevis? Hvordan tolker man det på de respektive hovedområder? (MAR medbringer eksempler.) Hvilke udfordringer ser de enkelte hovedområder i forhold til de deadlines FT/IC opererer med i forhold til udvekslingsstuderendes tilmelding til kurser og hovedområdernes egne tilmeldingsfrister? 4. Orientering fra - Det tværgående bånd for uddannelse Orientering fra møde d. 6. januar - Dialogforum - SNUK-båndet Behandling af emnemanchet "Ændring af optagelsesproces for tilvalg" - VEST-båndet - UJS Aarhus Universitet Nordre Ringgade Århus C Tlf.: Fax:

2 - Driftsenheden - - Andre? Side 2/7 5. Siden sidst i afdelingerne 6. Pipeline Emnemanchetter som endnu ikke er beskrevet (pipeline til pipeline) Emnemanchet 'Oprydning i gamle jobs på STADS PRODUKTION, version 13.1' v/peter Herning. Dato for behandling er ikke fastsat endnu. - Emnemanchet: 'Brug af kaldenavn og visning af prøveform på Selvbetjeningen skal omskrives så problem skitses og der ikke forslås en løsning v/mar - Diskussionspunkt: Seneste ansøgningsfrist i en optagelsestermin på kandidat fra UVA/EKA-møde d Brainstorm på prioriteringsmodel 7. Forslag til dagsorden for næste møde 8. Eventuelt REFERAT AD 1: Godkendelse af dagsorden MD orienterer kort om digital eksamen under eventuelt. SRJ vil gerne høre om andres erfaringer med delprøver og beståelse af undervisningsaktiviteter. AD 2: Opsamlingspunkter AU IT servicevinduer: HSS giver status siden sidst HSS kunne meddele, at det ikke er muligt at lægge informationer ind i alle systemener. Det gælder følgende: Selvbetjeningen mit.au.dk (desværre ikke muligt med info) STADS VIP (desværre ikke muligt med info i systemet, men det vil stå på STADS-hjemmesiden)

3 Følgende systemer bliver der lagt information på: AULA (der vil lagt info ind i systemet, som man ser, når man logger ind, ca. 1 uge før servicevinduet) Blackboard (der vil lagt info ind i systemet, som man ser, når man logger ind, ca. 1 uge før servicevinduet) Campusnet (der vil lagt info ind i systemet, som man ser, når man logger ind, ca. 1 uge før servicevinduet) Side 3/7 Derudover vil der komme information om servicevinduet på hjemmesiden, i nyhedsbreve, på de sociale medier og så sender vi en direkte mail ud til alle personer i AU s fælles mail- og kalendersystem, Microsoft Exchange. HSS fik følgende opgaver: Undersøge hvad ordlyden af fejlmeddelelserne bliver Undersøge om der skulle være andre muligheder for information på STADS VIP og studerendes selvbetjening som AU IT ikke kender til. Følge op med Peter Blankholm og sikre at ansvaret for at tale med involverede personer omkring fremtidig afklaring er placeret hos ham. Derudover aftalte vi at: UVA/EKA arbejder videre med afklaring af servicevinduer de næste 5 år. HSS sørger for at videresende det nuværende oplæg fra SBM til de øvrige interessenter. Opgaven skal på UVA/EKA møde d. 27. jan. Deadline for opgaven er i slutningen af januar Genudstedelse af bevis: HSS giver status på fremdrift Båndet var glade for den hurtige opfølgning for den skitserede løsning, som fremgår af emnemanchetten. Der er følgende spørgsmål til opfølgning: Kan den studerende via selvbetjeningen komme til at rette i den primære adresse (felt 1)? UVA/EKA vil gerne sikre, at de studerende ikke kan komme til at ændre i den første adresse og dermed overskrive adressefeltet, som ellers indeholder folkeregisteradressen. Er der en slutdato på den midlertidige adresse? Kan der være en fare ved det? Kan den bruges til at sikre, at studerendes adresse fx ikke flyttes permanent til udlandet? UVA/EKA vil gerne se vejledningen for indtastning af midlertidig adresse i STADS selvbetjening. Den midlertidige adresse skal kun bruges, hvis studerende flytter permanent til udlandet. Det skal stå i vejledning f.eks. Er du ikke dansk statsborger og flytter du ud af landet, så skal du rette din adresse.

4 Opsamling på ønske om Høringsprocedure. HSS giver en tilbagemelding Side 4/7 UVA/EKA ønsker ikke høringer sendt videre via båndkoordinator. Det er udmærket, at det styres via de almindelige procedurer på det enkelte hovedområde. Vedr. UJS interne procedure for høringer, har UVA/EKA følgende som de ønsker afklaret. UVA/EKA mener, det er uklart om uddannelsescheferne skal sende det videre internt, da UVA/EKA ikke er en del af det faglige miljø. Vedr. Bullet 2: Hvis det er chefkredsen, der bringer det til ledelsen i AU studier, så er bullet 3 overflødig. UVA/EKA vil gerne have, at UJS træffer beslutning om ovenstående, herefter vil UVA/EKA støtte op om proceduren. AD 3. Drøftelsespunkter Emnemanchet 'Fjernundervisning' v/pernille Lemming. Emnemanchetten er igangsat af Thomas Rathcke, da det hænger sammen med det kommende LMS og planlægningssystem. Begge projekter har behov afklaring af emnemanchetten. Emnemanchetten efterspørger en fælles definition af En undervisningsform Et sted. UVA/EKA besluttede følgende: Undervisningsform: Virtuel undervisning Sted: Virtuel SOS spurgte til om det også gælder for eksamen. Er det noget, der skal tages hul på nu, altså eksamener som ikke er stedafhængige? UVA/EKA ønsker en afklaring af følgende: Skal eksamen have en fysisk markør? Har vi behov for nye eksamensformer? Hvorfor skal der være et sted for en eksamen? UVA/EKA vil gerne have en vejledning/procedure, som afslutning på emnemanchetten. Afledt af emnemanchetten nævnte SOS, at ARTS har en udfordring med undervisningsformer i relation til holdsætning. En undervisningsform kan kun benyttes til en type holdsætning og hvis et udbud skal inddeles i forskellige niveauer af hold bruges undervisningsformerne i flæng, så kursuskataloget ikke viser de korrekte undervisningsformer.

5 UVA/EKA ønsker en afklaring af om AU har en udfordring her. Det ønskes afklaret, hvordan det skal laves, så det kommer til at virke i LMS. Ligeledes ønskes en afklaring af holdsætning som formidling til de studerende som ophæng til LMS. Side 5/7 HSS giver disse spørgsmål videre til Thomas Rathcke, som formentlig vil kunne give svar på spørgsmålene på næste møde, hvor LMS er på dagsordenen. SBM laver desuden emnemanchet til næste båndmøde. Skal der være kompetencebeskrivelse for tilvalg ved udstedelse af et eksamensbevis? Hvordan tolker man det på de respektive hovedområder? (MAR medbringer eksempler.) MAR fortæller, at det er forskelligt om, man har en kompetencebeskrivelse med på beviserne for tilvalg. Nogle steder hvor de er med, er teksterne ikke så gode, da beskrivelsen er taget direkte fra studieordningen. Det skyldes, at teksterne skal tilgodese to sammenhænge dvs. den beskrivende fremadrettede kompetence og den faktisk erhvervede kompetence. MAR ønsker en afklaring af om kompetencebeskrivelser skal være der eller ej. UVA/EKA er enige om, at der bør være kompetencebeskrivelser for tilvalg på beviserne, og at det vil være ønskeligt med en fælles form for dem. UVA/EKA vil opfordre SNUK til, at der bliver kikket på det f.eks. i forbindelse med Fremdriftsreformen, hvor studieordningerne skal kikkes igennem. UVA/EKA har dog forståelse for, hvis dette ikke bliver prioriteret i forhold til andre opgaver foranlediget af Fremdriftsreformen. HSS bringer dette videre til SNUK båndet. Hvilke udfordringer ser de enkelte hovedområder i forhold til de deadlines FT/IC opererer med i forhold til udvekslingsstuderendes tilmelding til kurser og hovedområdernes egne tilmeldingsfrister? IC tilmeldinger for udvekslingsstuderende kommer meget sent ud. Det er en udfordring for BSS, da de har mange udvekslingsstuderende. Det skyldes at BSS holder valgfag åbne uden at vide, om der reelt bliver et fag ud af det. SOS fortæller at ARTS ikke oplever de samme udfordringer. ARTS arbejder tæt sammen med Talent Arts. På kurser afholdt på engelsk forventes det, at der kommer tilmeldinger fra udvekslingsstuderende. Undervisningen planlægges på baggrund af tilmeldinger fra faste studerende og udvekslingsstuderende kan derfor vælge kurser på baggrund af allerede planlagt undervisning. Talent hjælper udvekslingsstuderende med at finde frem til de rigtige kurser og også med at tjekke, at de ikke får overlap. De bruger kursuskataloget og timeplaner som værktøjer. Talent beder UVA/EKA om at melde udvekslingsstuderende til i takt med at de udvekslingsstuderende ankommer eller deres

6 indskrivning falder på plads. Efter studiestart holdes der eksamenstjek-dage i studiecentret hvor alle udvekslingsstuderende skal komme forbi og få tjekket deres tilmelding hos eksamenssekretærerne som stiller op på de pågældende dage. Side 6/7 SAA har samme bekymring som MAR. På ST bliver udvekslingsstuderende tilmeldt på et tidspunkt, hvor alt undervisning er planlagt. Den studerende oplever derfor nogle gange overlap. Det betyder, at de studerende må vælge om. SBM : Health har brug for indskrivningen af de studerende tidligere, det er af hensyn til klinik. Følgende blev besluttet: UVA/EKA ønsker at kende IC deadlines? Hvornår har IC listerne med udvekslingsstuderende, og hvad er deres procedurer for dette? UVA/EKA vil derefter vurdere om, hvor der skal laves yderligere tiltag. HSS følger op med IC (Ulla Gjørling). AD 4: Opfølgning fra Det tværgående bånd for uddannelse Uddannelsesbåndet har mandag d. 6. jan. nikket til procesplan for fremdriftsreformen og til igangsætning af den første klynge af temaer med undtagelse af Fælles orlovsregler, da det punkt er afklaret. Båndet har endvidere sagt ja til den revideret organisering, som der er foreslået. Mette Thunø vil have en projektleder, og man er pt. i gang med at finde ud af, hvem det skal være. Mandag d. 13. januar der er fællesbåndmøde. Det er intensionen, at mødet skal være med til at bryde at de nuværende grupper og mønstre op og sammensætte nye grupper, som stemmer overens med den vedtagne procesplan. Det skal endvidere synliggøres, hvilke produkter de nye grupper skal lave. Dialogforum Der skulle have været møde d. 20. dec. det blev aflyst, en ny mødedato er ikke fastsat. SNUK-båndet Emnemanchet "Ændring af optagelsesproces for tilvalg" er til behandling i SNUK. UVA/EKA vil gerne have behovet undersøgt dvs. hvor mange opfylder ikke ECTS krav til 15. april UVA/EKA tilslutter sig, at det skal ændres, men de ønsker en vurdering af, om den foreslåede løsning er den eneste mulige/bedste løsning. HSS giver dette videre til SNUK. - - VEST-båndet

7 - - UJS - - Driftsenheden Andre? Side 7/7 AD 5: Siden sidst i afdelingerne Intet nyt. AD 6: Pipeline Emner der er tilføjet: AU IT servicevinduer: Opgaven skal på UVA/EKA møde d. 27. jan. AD 7: Dagsorden til næste møde LMS er på dagsordenen. Thomas Rathcke er i gang med at udarbejde et oplæg til mødet. Der pt. afsat en time ekstra, men det vil blive vurderet i løbet af uge, hvorvidt det er nødvendigt at forlænge møde. HSS koordinerer sammen med MAR og holder UVA/EKA orienteret. Digital eksamen kommer på dagsordenen med et udkast til implementeringsplan. AD 8: eventuelt Digital eksamen: MD orienterede om, at man forventer kontrakten underskrevet i løbet af januar. Olga og Hans arbejder på planlægning af en pilottest. ARTS har meldt sig som frivillige til testen. Planlægningen er i gang. Erfaringer med delprøver: SRJ ønsker at høre om de andres erfaringer med delprøver og beståede undervisningsaktiviteter men ikke eksamen. Der blev henvist til Jens Gerner og Lene fra Health. Alle UVA/EKA medlemmer sender input til Sissel i form af god viden eller gode personer at snakke med.

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. januar Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. januar Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 6. januar 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Søren Anker Andersen (SAA), Theresa Albøge

Læs mere

- Orientering af status på planlægningssystem efter møde i Chefkredsen /SBM.

- Orientering af status på planlægningssystem efter møde i Chefkredsen /SBM. Møde den: 25. november 3013 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS)

Læs mere

- Emnemanchet ' Analyse af muligheden for at benytte AUID som studienummer' v/helle Steffensen behandles d. 6. jan 2014

- Emnemanchet ' Analyse af muligheden for at benytte AUID som studienummer' v/helle Steffensen behandles d. 6. jan 2014 Møde den: 16. dec. 2013 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS),

Læs mere

Status på digital eksamen. Opfølgning på møde d. 28. januar samt dialog om øvrige aktiviteter.

Status på digital eksamen. Opfølgning på møde d. 28. januar samt dialog om øvrige aktiviteter. Møde den: 3. februar 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Søren Anker Andersen (SAA), Sissel Johansen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 2. december Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 2. december Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 2. december 2013 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 28. april Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 28. april Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 28. april 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS), Søren Anker Andersen (SAA),

Læs mere

REFERAT. Møde den: 18. november 2013, kl Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

REFERAT. Møde den: 18. november 2013, kl Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 18. november 2013, kl. 09.00 11.00 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 31. marts Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 31. marts Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 31. marts 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM),, Solveig Sannem (SOS), Søren Anker Andersen

Læs mere

Digital eksamen - drøftelse af implementering ud fra fastsatte kriterier (30 min)

Digital eksamen - drøftelse af implementering ud fra fastsatte kriterier (30 min) Møde den: 27. januar 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Søren Anker Andersen (SAA), Sissel Johansen

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Drøftelsespunkter 3. Opfølgningspunkter

1. Godkendelse af dagsorden 2. Drøftelsespunkter 3. Opfølgningspunkter Møde den: 7. oktober 2013 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 3. marts Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 3. marts Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 3. marts 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Søren Anker Andersen (SAA), Theresa Albøge

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 9.dec Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 9.dec Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 9.dec. 2013 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS),,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 19. maj Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 19. maj Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 19. maj 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS), Søren Anker Andersen (SAA),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 26. februar 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 26. februar 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 26. februar 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Søren Anker Andersen (SAA), Sissel Johansen

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Under eventuelt vil HSS kort drøfte møder efter sommerferien. Dagsordenen blev derefter godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Under eventuelt vil HSS kort drøfte møder efter sommerferien. Dagsordenen blev derefter godkendt. Møde den: 2. juni 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Søren Anker Andersen (SAA), Mariann Holmslykke

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. marts Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. marts Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 17. marts 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS),

Læs mere

1. Endelig udgave af fælles overblik over udveksling af informationer mellem UVA/EKA og Optagelsen - placeret på O-drevet, v/saa.

1. Endelig udgave af fælles overblik over udveksling af informationer mellem UVA/EKA og Optagelsen - placeret på O-drevet, v/saa. Møde d. 3. februar 2016 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Mette Qvist Jensen (MQJ), Søren Anker Andersen (SAA), Terkel Rørkjær Sigh

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Møde den: 14. januar 2015 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Pia Behrens Gammelgaard (PBG), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS), Søren Anker Andersen (SAA) Mariann Holmslykke

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. februar 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. februar 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 17. februar 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Søren Anker Andersen (SAA), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem

Læs mere

1. Opfølgning på sidste møde (BAN) 2. Sharepointliste til opgaveoverblik en første præsentation (BAN)

1. Opfølgning på sidste møde (BAN) 2. Sharepointliste til opgaveoverblik en første præsentation (BAN) Møde den: 2. september 2013 1443/340 UVA/EKA-båndet REFERAT Til stede: Sarah B. MacIntyre (SBM), Solveig Sannem (SOS), Mariann Holmslykke (MAR), Søren Anker Andersen (SAA), Sissel Johansen (SRJ) Fraværende:

Læs mere

Husk at sætte BAN på cc. ved mailkommunikation så BAN kan følge med i fremdriften på de enkelte handlingspunkter og om nødvendigt være behjælpelig.

Husk at sætte BAN på cc. ved mailkommunikation så BAN kan følge med i fremdriften på de enkelte handlingspunkter og om nødvendigt være behjælpelig. Møde d. 9. september 2015, kl. 10.00 12.00 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Jens Gerner-Smidt (JGS), Mariann Holmslykke (MAR), Mette Qvist Jensen (MQJ), Pia Behrens Gammelgaard (PBG),

Læs mere

1. Kommende design-reviews på Studerendes Rammer (Ejvin + BAN) 2. Indstilling til eksamenshåndtering (SBM)

1. Kommende design-reviews på Studerendes Rammer (Ejvin + BAN) 2. Indstilling til eksamenshåndtering (SBM) Møde den: 9. september 2013 Tandlægehøjskolen, bygn. 1611, lokale 121B UVA/EKA-båndet REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ),

Læs mere

- Indstilling til eksamenshåndtering v/sbm.

- Indstilling til eksamenshåndtering v/sbm. Møde den: 23. september 2013 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA-båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Solveig Sannem (SOS), Søren Anker Andersen

Læs mere

REFERAT. Møde den: 13.januar 2014, kl Bygn SNUK

REFERAT. Møde den: 13.januar 2014, kl Bygn SNUK Møde den: 13.januar 2014, kl.12.30-14.30 Bygn. 1443-313 SNUK REFERAT Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Merethe Haugaard (MH) og Tina Andreasen Bjerrum

Læs mere

2. Opfølgningspunkter

2. Opfølgningspunkter Møde den: 24. september 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Sarah Barfoed (SB), Sissel Johansen (SRJ), Mette Dremstrup (MD), Sarah Barfoed (SB), Solveig Sannem (SOS), Søren

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden HSS ville gerne have en dialog om mulighed for møde samme dag for alle bånd. Dette tages op under eventuelt.

1. Godkendelse af dagsorden HSS ville gerne have en dialog om mulighed for møde samme dag for alle bånd. Dette tages op under eventuelt. Møde den: 8. oktober 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Sarah Barfoed (SB), Mette Dremstrup (MD), Solveig Sannem (SOS), Søren Anker Andersen (SAA) Helle S. Steffensen (HSS).

Læs mere

Status omkring gæstefagsrammer v/saa SAAs skema for anvendelse af gæstefagsrammer, inkl. endelig praksisafklaring.

Status omkring gæstefagsrammer v/saa SAAs skema for anvendelse af gæstefagsrammer, inkl. endelig praksisafklaring. Møde d. 6. maj 2015 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Pia Behrens Gammelgaard (PBG), Sarah Barfoed (SB), Sissel Johansen (SRJ), Søren

Læs mere

Som foreslået i følg til nærværende dagsorden besluttede båndet at henlægge opfølgning på lynpejlingen for indeværende.

Som foreslået i følg til nærværende dagsorden besluttede båndet at henlægge opfølgning på lynpejlingen for indeværende. Møde d. 21. oktober 2015 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Mette Qvist Jensen (MQJ), Pia Behrens Gammelgaard (PBG), Sissel Johansen

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden SOS ønskede, at der kom et punkt på dagsorden ved nye regulativer for censorafregning. Punktet behandles under punkt 6.

1. Godkendelse af dagsorden SOS ønskede, at der kom et punkt på dagsorden ved nye regulativer for censorafregning. Punktet behandles under punkt 6. Møde den: 5. november 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Sarah Barfoed (SB), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS), Søren Anker Andersen (SAA), Helle S. Steffensen (HSS)

Læs mere

REFERAT. Møde den: 21. august /340 UVAEKA-båndet

REFERAT. Møde den: 21. august /340 UVAEKA-båndet Møde den: 21. august 2013 1443/340 UVAEKA-båndet REFERAT Til stede: Søren Anker Andersen, Mette Dremstrup, Sissel Johansen, Sarah B. MacIntyre, Mariann Holmslykke, Solveig Sannem + gæster under punkt 1

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Mødet blev kortet ned til 1½ time, og enkelte punkter er derfor skubbet til næste møde.

1. Godkendelse af dagsorden Mødet blev kortet ned til 1½ time, og enkelte punkter er derfor skubbet til næste møde. Møde den: 17. februar 2014, kl.12.30-14-30 Bygn. 1443-313 SNUK Referat Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Bente Mattson (BM), Theresa Albøge Laursen

Læs mere

Referat. Møde den: 8. september, kl Bygning SNUK-båndmøde

Referat. Møde den: 8. september, kl Bygning SNUK-båndmøde Møde den: 8. september, kl.10-12 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde Referat Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Merethe Haugaard (MH) og Tina Andreasen

Læs mere

Referat. Møde den: 22. september, kl Bygning SNUK-båndmøde

Referat. Møde den: 22. september, kl Bygning SNUK-båndmøde Møde den: 22. september, kl.10-12 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde Referat Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Bente Mattson (BM), Merethe Haugaard (MH)

Læs mere

Emnemanchet "Kaldenavn" Emnemanchetten lukkes/annulleres - på emnelisten. Den er ikke længere relevant.

Emnemanchet Kaldenavn Emnemanchetten lukkes/annulleres - på emnelisten. Den er ikke længere relevant. Møde d. 2. marts 2015 1443-413 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah Barfoed (SB), Sissel Johansen (SRJ), Søren Anker Andersen (SAA), Helle

Læs mere

REFERAT. 2. Opfølgningspunkter (20 min) Møde d. 25. marts Videolink UVA/EKA båndmøde

REFERAT. 2. Opfølgningspunkter (20 min) Møde d. 25. marts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde d. 25. marts 2015 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Mette Qvist Jensen (MQJ), Sarah Barfoed (SB), Sissel Johansen (SRJ), Søren

Læs mere

REFERAT. Møde den: 24. april, kl Bygning SNUK-båndmøde

REFERAT. Møde den: 24. april, kl Bygning SNUK-båndmøde Møde den: 24. april, kl.13-15 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde REFERAT Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Bente Mattson (BM), Merethe Haugaard (MH)

Læs mere

Praksis for håndtering af gæstefag skal gendrøftes i båndet ultimo januar 2016.

Praksis for håndtering af gæstefag skal gendrøftes i båndet ultimo januar 2016. Møde d. 3. juni 2015 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Mette Qvist Jensen (MQJ), Pia Behrens Gammelgaard (PBG), Sarah Barfoed (SB),

Læs mere

REFERAT. Møde den: 7. april, kl Bygning SNUK-båndmøde

REFERAT. Møde den: 7. april, kl Bygning SNUK-båndmøde Møde den: 7. april, kl.10-12 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde REFERAT Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Merethe Haugaard (MH) og Tina Andreasen Bjerrum (TAB). Afbud: Sissel Rendrup

Læs mere

Vedr. ønsket om flere genvejstaster fremsender SAA forslag til konkrete behov for genvejsknapper.

Vedr. ønsket om flere genvejstaster fremsender SAA forslag til konkrete behov for genvejsknapper. Møde d. 26. august 2015, kl. 10.00 12.00 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Mette Qvist Jensen (MQJ), Pia Behrens Gammelgaard (PBG),

Læs mere

Referat. Møde den: 30. juni, kl Bygning SNUK-båndmøde

Referat. Møde den: 30. juni, kl Bygning SNUK-båndmøde Møde den: 30. juni, kl.10-12 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde Referat Deltagere: Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Bente Mattson (BM), Merethe Haugaard (MH) og Tina Andreasen Bjerrum (TAB). Afbud: Jacob Buch

Læs mere

De øvrige hovedområder (BSS, ST og IHA) skal give Kim en melding senest fredag den 10. oktober, hvis de ikke kan tilslutte sig det nye design.

De øvrige hovedområder (BSS, ST og IHA) skal give Kim en melding senest fredag den 10. oktober, hvis de ikke kan tilslutte sig det nye design. Møde den: 6. oktober, kl.10-11.30 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde Referat Deltagere: Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ) og Tina Andreasen Bjerrum (TAB). Sarah Barfoed (SB) deltog i stedet for

Læs mere

REFERAT. Møde den: 27.januar 2014, kl Bygn SNUK

REFERAT. Møde den: 27.januar 2014, kl Bygn SNUK Møde den: 27.januar 2014, kl.10-12 Bygn. 1443-413 SNUK REFERAT Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Bente Mattson (BM), Merethe Haugaard (MH) og Tina

Læs mere

Referat. Møde den: 15. december, kl Bygning SNUK-båndmøde

Referat. Møde den: 15. december, kl Bygning SNUK-båndmøde Møde den: 15. december, kl.10-12 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde Referat Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Bente Mattsson (BM), Merethe Haugaard (MH) og Tina Andreasen Bjerrum (TAB).

Læs mere

Version 2 af Fremdriftskalenderen, tilrettet med de indkomne feedbacks fra før jul

Version 2 af Fremdriftskalenderen, tilrettet med de indkomne feedbacks fra før jul Referat fra fælles ba ndmøde Tidspunkt: 13.01.2014, kl. 10.00 11.15 Sted: Lokale 1443-340 Arts Videolink Indbudte deltagere: Anne Christine Teglborg, Lisette Prins, Eva Kvistgaard Arent, Lone Wraa, Jesper

Læs mere

Opdateret bilag om PWC revisionsprotokollat med statuskommentarer er udsendt pr. 11.08.2015.

Opdateret bilag om PWC revisionsprotokollat med statuskommentarer er udsendt pr. 11.08.2015. Møde d. 12. august 2015, kl. 10.00 12.00 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Mette Qvist Jensen (MQJ), Pia Behrens Gammelgaard (PBG),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Rikke Friis, Lene Myong, Nina Rasmussen,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 3. december 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Sarah Barfoed (SB), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS), Søren Anker Andersen (SAA) Mariann Holmslykke (MAR),

Læs mere

Referat: Båndmøde VEST kl

Referat: Båndmøde VEST kl : Båndmøde VEST 8.10.13 kl. 10.00-12.00 Sted : 1611-121b Deltagere: Lisette, Eva og Jesper (referent) Referent: Jesper Dagsorden: Punkt 1 Orientering/drøftelse: Fremdriftsreformen. Se bilag Hvordan griber

Læs mere

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Jens B. Christensen, Morten Toft, Aleksander Kokholm Jensen

Læs mere

Gæster: Morten Bak Josefsen (MBJ), Helle S. Steffensen (HSS), Kim Nørskov (KIMN)

Gæster: Morten Bak Josefsen (MBJ), Helle S. Steffensen (HSS), Kim Nørskov (KIMN) Møde d. 1. juli 2015, kl. 09.00 12.00 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mette Dremstrup (MD), Mette Qvist Jensen (MQJ), Pia Behrens Gammelgaard (PBG), Sissel Johansen (SRJ), Søren

Læs mere

Ingen ændringer. Punktet Fremdriftsreformen er fremefter at finde under punkt 4 Orientering.

Ingen ændringer. Punktet Fremdriftsreformen er fremefter at finde under punkt 4 Orientering. Møde d. 20. maj 2015 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Pia Behrens Gammelgaard (PBG), Sissel Johansen (SRJ), Søren Anker Andersen (SAA),

Læs mere

Orientering fra Møde i kommunikationsgruppen den 21/8 Fællesmøde med SNUK og UVAEKA den 25/8

Orientering fra Møde i kommunikationsgruppen den 21/8 Fællesmøde med SNUK og UVAEKA den 25/8 Lokale: 1443-413 Faste deltagere: Eva Kvistgaard Arent (ST) Michael Mejlgaard Udby (BSS), Anne Christine Teglborg (FS), Lisette Prins (HE), Jesper Sølund Hansen (AR - ordfører) og Esben Højbjerre Larsen

Læs mere

Det blev aftalt, at emnet tages op igen på næste SNUK-båndmøde. Marianne Toftegaard Hansen inviteres med for at drøfte emnet.

Det blev aftalt, at emnet tages op igen på næste SNUK-båndmøde. Marianne Toftegaard Hansen inviteres med for at drøfte emnet. Møde den: 13. januar, kl.10-12 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde Referat Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Bente Mattson (BM), Theresa Albøge Laursen

Læs mere

REFERAT. 2. Opfølgning på grønne handlingspunkter fra sidste referat (5 min) Sikring af at opgaver holdes i spil/ikke bliver glemt, v/ban

REFERAT. 2. Opfølgning på grønne handlingspunkter fra sidste referat (5 min) Sikring af at opgaver holdes i spil/ikke bliver glemt, v/ban Møde d. 9. oktober 2015, kl. 12.30 14.30 1445-025 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Mette Qvist Jensen (MQJ), Søren Anker Andersen (SAA), Terkel

Læs mere

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Møde den: 9. oktober, 2014, kl. 15.15-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Det juridiske Studienævn 19. december 2012

Det juridiske Studienævn 19. december 2012 Referat af 7. møde 2012/2013 i Det juridiske Studienævn torsdag den 1. november 2012 kl. 12.15 i Mødelokale 2.3, Studenterhusfonden. Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Lektor Anne-Dorte Bruun Nielsen,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Mødedato: torsdag d. 23. november 2017 kl 13-15 Mødested: lokale 1513-314 Forum: Uddannelsesudvalgsmøde Deltagere: Til stede: Frank Jensen (), Henrik Helligsø Jensen (HHJ), Thomas Vosegaard (TV),

Læs mere

REFERAT. Møde den: 19. juni, kl Bygning SNUK-båndmøde

REFERAT. Møde den: 19. juni, kl Bygning SNUK-båndmøde Møde den: 19. juni, kl.10-12 Bygning 1443-313 SNUK-båndmøde REFERAT Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Bente Mattson (BM), Theresa Albøge Laursen (TAL), Merethe Haugaard

Læs mere

REFERAT. 2. Opfølgning på grønne handlingspunkter fra sidste referat. Møde d. 18. november Videolink UVA/EKA båndmøde

REFERAT. 2. Opfølgning på grønne handlingspunkter fra sidste referat. Møde d. 18. november Videolink UVA/EKA båndmøde Møde d. 18. november 2015 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Qvist Jensen (MQJ), Pia Behrens Gammelgaard (PBG), Søren Anker Andersen (SAA), Terkel Rørkjær

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Planlægning: Samarbejde mellem UVA/EKA, afdelingsledere,

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Carolina Krystyna Magnowska (afbud), studerende Camilla Porsbjørn Schmidt (afbud)

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Carolina Krystyna Magnowska (afbud), studerende Camilla Porsbjørn Schmidt (afbud) Møde den: 1. maj, 2013, kl. 14.30-16.30 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Referat. Møde den: 27. januar 2015, kl Bygning SNUK-båndmøde

Referat. Møde den: 27. januar 2015, kl Bygning SNUK-båndmøde Møde den: 27. januar 2015, kl.10-12 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde Referat Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), og Tina Andreasen Bjerrum (TAB). Inge

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere

Gæster: Gitte Pedersen Viftrup (Vejledning og studiestøtte, AU UDD) og Helle Stolzenbach Steffensen (Studiesystemer, AU UDD) medvirker under pkt. 1.

Gæster: Gitte Pedersen Viftrup (Vejledning og studiestøtte, AU UDD) og Helle Stolzenbach Steffensen (Studiesystemer, AU UDD) medvirker under pkt. 1. Møde den: 13.12.2016 1443-313 (vært: Jesper) VEST båndmøde REFERAT Deltagere: Lisette Prins (HE/ordfører for båndet), Jesper Sølund Hansen (AR), Michael Mejlgaard Udby (BSS), Eva Kvistgaard Arent (ST)

Læs mere

REFERAT. Møde den: Mandag d i studienævnet for idræt kl

REFERAT. Møde den: Mandag d i studienævnet for idræt kl Møde den: Mandag d. 11-11-2013 i studienævnet for idræt kl. 14.00-16.00 REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Ask Vest Christiansen, Kristian Olesen. Fra Administrationen: Merethe Haugaard, Drude Katrine

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

VEST-lederne følger sig gearet til opgaven og er således fortrøstningsfulde i forhold til at håndtere reformen.

VEST-lederne følger sig gearet til opgaven og er således fortrøstningsfulde i forhold til at håndtere reformen. Møde den: 17.05.2016 1445-031 (Vært: Anne) VEST båndmøde DAGSORDEN Deltagere: Lisette Prins (HE), Jesper Sølund Hansen (AR), Anne Christine Teglborg (AU UDD/ordfører for båndet)), Michael Mejlgaard Udby

Læs mere

Indberettet sager Indberettet sager Sag afvist Sag behandlet Antal Procent 100% 14% 86%

Indberettet sager Indberettet sager Sag afvist Sag behandlet Antal Procent 100% 14% 86% Modtager(e): Uddannelsesbåndet, uddannelseschefer Notat Internt notat: Eksamensnydesager 2012 Dette notat samler op på registrering af sager vedrørende eksamenssnyd i 2012 1. Overordnet set blev 110 sager

Læs mere

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 18. april 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 18. april 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 18. april 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

IT-platforme på Health

IT-platforme på Health IT-platforme på Health Få et overblik over informationskanalerne Som studerende, og ikke mindst som ny studerende, kan det være svært at få et overblik over de mange informationskanaler der er på Aarhus

Læs mere

Dagsorden. Møde den: 29. marts 2017, kl Fredrik Nielsens Vej 4, Mødelokale 2.3 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum

Dagsorden. Møde den: 29. marts 2017, kl Fredrik Nielsens Vej 4, Mødelokale 2.3 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS UNIVERSITET Møde den: 29. marts 2017, kl 8.15-15.00 Fredrik Nielsens Vej 4, Mødelokale 2.3 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum Dagsorden Deltagere: Medlemmer

Læs mere

Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen og Malene Kjær

Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen og Malene Kjær Møde den: 30. august 2016, kl. 12.15 14.15 Lokale 445, Dalgas Avenue (OBS ANDET LOKALE end normalt) Møde i studienævnet for Idræt Dagsorden Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik

Læs mere

SNUK-Bånd (SNUK-Båndmøde) : /023

SNUK-Bånd (SNUK-Båndmøde) : /023 SNUK-Bånd (SNUK-Båndmøde) 25-06-2019 10:15 1445-017/023 Mødeindhold Punkt 1: Godkende dagsorden 1 Punkt 2: Nyt fra Bente Lynge Hannestad (10 minutter) 1 Punkt 3: Maksimal studietid ved bortvisninger v.

Læs mere

Afbud: Bente Mattsson (BM), Jacob Buch (JB), Theresa Albøge Laursen (TAL) og Gitte Stavad Andersen (GSA)

Afbud: Bente Mattsson (BM), Jacob Buch (JB), Theresa Albøge Laursen (TAL) og Gitte Stavad Andersen (GSA) Møde den: 25. august 2014, kl.12.30-14.00 Bygning 1443-440 Fælles båndmøde Referat Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Merethe Haugaard (MH), Mette Dremstrup (MD),

Læs mere

VELKOMMEN TIL FOLKESUNDHEDSVIDENSKAB PÅ AARHUS UNIVERSITET

VELKOMMEN TIL FOLKESUNDHEDSVIDENSKAB PÅ AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN TIL FOLKESUNDHEDSVIDENSKAB PÅ ET ET HE STUDIER 2016 FOLKESUNDHEDSVIDENSKAB ET HE STUDIER DAGSORDEN Strukturen på uddannelsen Studienævnet Jeres studieprogram (kassogram) Blackboard, mail Det

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer Møde den: 8. april 2016, kl. 14.00 16.00 Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg,

Læs mere

Lars supplerer, at det rækkefølgen i proceduren vigtig, at fagene først godkendes i UN og udbuddet derefter i SN.

Lars supplerer, at det rækkefølgen i proceduren vigtig, at fagene først godkendes i UN og udbuddet derefter i SN. UN-møde 15.06.2017 Pædagogisk antropologi & AEG Til stede: Emdrup: VIP: Ida W. Winther, Lars Holm, Gritt B. Nielsen, Karen Valentin. Studerende: Sisse Due, Nanna H. Kirk, Pernille M. Kjeldsen, Anders Fromm.

Læs mere

Sekretariatsunderstøttelse af udvalgene i den nye administrative organisation afventer samlet oplæg på et senere tidspunkt.

Sekretariatsunderstøttelse af udvalgene i den nye administrative organisation afventer samlet oplæg på et senere tidspunkt. Møde den: 4. november Rektoratets mødelokale Møde i udvalget for Uddannelse Referat Til stede: Berit Eika, Peder Østergaard, Tom Vindbæk Madsen, Aske Dahl Sløk, Liza Strandgaard, Kristian Thorn, Christian

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Projektorienterede forløb (drøftelsespunkt) kl. 9.05 til 9.30 3.

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Pernille Munkebo Hussmann Fraværende:

Læs mere

Det bemærkes at dagsordens punkter i toppen ikke stemmer overens med punkterne nede i dagsorden. Det skal rettes fremadrettet.

Det bemærkes at dagsordens punkter i toppen ikke stemmer overens med punkterne nede i dagsorden. Det skal rettes fremadrettet. Side 1/5 Mødedato: 8. marts kl. 15.00-17.00 Mødested: Det pædagogiske værksted Mødeemne: Møde i Studienævnet for oral sundhed Deltagere: Medlemmer: Gunver Madsen, Lotte Andersen, Jensa Ottosdottir, Uwe

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer.

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer. HD studienævnsmøde den 2. december 2015 kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1325, lokale 312 Til stede: Jan Laursen, Finn Schøler, Søren Erik Nielsen Afbud fra: René Franz Henschel, Karsten Bay Referent: Rita

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Navnerunde og kort orientering om studienævnets arbejde kl. 9 til kl. 9.10 1.1 Velkommen og navnerunde 1.2

Læs mere

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Torsdag den 15. september 2016 kl. 13.30-15.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Indmeldelse af punkter skal så vidt det er muligt ske i form af en kort tekst, hvor emne og formål står klart beskrevet.

Indmeldelse af punkter skal så vidt det er muligt ske i form af en kort tekst, hvor emne og formål står klart beskrevet. Møde den: 13.01.2015 1520-732 (Hos Eva) VEST båndmøde REFERAT Faste deltagere: Lisette Prins (HE), Anne Christine Teglborg (UDD), Jesper Sølund Hansen (AR), Eva Kvistgaard Arent (ST), Michael Mejlgaard

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Møde den: 29. januar, 2010, kl. 13.00-15.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl : b (Hos Lisette) VEST båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl : b (Hos Lisette) VEST båndmøde Møde den: 17.03.2015 kl. 11.00-12:30 1611-121b (Hos Lisette) VEST båndmøde REFERAT Deltagere: Lisette Prins (HE), Anne Christine Teglborg (AU UDD.), Eva Kvistgaard Arent (ST), Michael Mejlgaard Udby (BSS

Læs mere

Status på fakulteter Opfølgning på fælles kickoff-møde (bilag fremsendes pr. mail)

Status på fakulteter Opfølgning på fælles kickoff-møde (bilag fremsendes pr. mail) Møde den: 31.05.2016 1521-220 (Vært: Eva) VEST båndmøde DAGSORDEN Deltagere: Lisette Prins (HE), Jesper Sølund Hansen (AR), Anne Christine Teglborg (AU UDD/ordfører for båndet)), Michael Mejlgaard Udby

Læs mere

Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn

Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 16. februar 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder og formand)

Læs mere

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth Møde den: 27. oktober 2015, kl. 8.15-10.15 Aarhus 1633. Værkstedet Emdrup indgang B8, lokale B274 REFERAT Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen

Læs mere

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen Møde den: Onsdag d. 21. november 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Ask Vest Christiansen,, Morten Toft, Aleksander Kokholm

Læs mere

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen.

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen. Møde den: 13 november 2013 kl. 12-16. ekstra tid pga. undervisningsplaner Lok. B101a i Emdrup og lok. 2113-252 på Trøjborg Møde i Uddannelsesfagudvalget for Bacheloruddannelsen i Uddannelsesvidenskab REFERAT

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015 Referat af 2. møde i Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen, Helle Bødker Madsen, Valdemar Smith, Pernille Wegener

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Transformation af profilfagene på Arts (drøftelsespunkt) kl. 9.05

Læs mere

VELKOMMEN TIL MENTORMØDE

VELKOMMEN TIL MENTORMØDE December 2013 VELKOMMEN TIL MENTORMØDE præsen TATION Dagens program Velkomst og praktiske informationer Friendship Ambassador-initiativet Oplæg af en tidligere mentor Mentor-opgaven og cv et Underskrivning

Læs mere

AFTER ALLOCATION MEETING STATSKUNDSKAB

AFTER ALLOCATION MEETING STATSKUNDSKAB STATSKUNDSKAB PROGRAM FOR DEN NÆSTE TIME Udveksling - trin for trin Ansøgning til gæsteuniversitetet - Sprogtest, visum, forsikring, bolig, økonomi og andre praktiske hensyn Fag i udlandet - Forhåndsgodkendelse

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Studievejledning for Sidefag i Samfundsfag September 2015

Studievejledning for Sidefag i Samfundsfag September 2015 Studievejledning for Sidefag i Samfundsfag September 2015 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Aarhus Universitet 2 INDHOLDSFORTEGNELSE STUDIEVEJLEDNING SIDEFAG I SAMFUNDSFAG 1. OVERSIGT OVER

Læs mere