Etisk ansvarlig handel med diamanter, smykkesten, perler og koraller. The Do s and Don ts

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Etisk ansvarlig handel med diamanter, smykkesten, perler og koraller. The Do s and Don ts"

Transkript

1 Etisk ansvarlig handel med diamanter, smykkesten, perler og koraller The Do s and Don ts Juni 2019

2 Gennemsigtighed og etisk ansvarlig adfærd ved køb og salg af diamanter, smykkesten, perler og koraller. Denne enkle vejledning er beregnet til hjælpe dig, der sælger diamanter, smykkesten, koraller, perler og de dermed beslægtede kunstige produkter. Vejledningen er en hjælp til at forstå de forpligtelser, du som sælger har overfor forbrugeren. Indholdet af denne vejledning erstatter ikke de gældende klausuler og definitioner, som er nærmere beskrevet i CIBJO s blå bøger (se sidste side) og den erstatter heller ikke internationale og lokale love og regler. Du opfordres til at downloade den relevante blå bog fra CIBJOs hjemmeside for at få en bredere forståelse af diamant-, farvesten-, koral- og perle-nomenklatur og - definitioner samt branchens forpligtelser over for kunder.

3 Gør dette (Do s) Du skal sørge for, at alle dine varer er mærket korrekt og i overensstemmelse med nedenstående punkter. Du skal sørge for, at dit salgspersonale er informeret korrekt. Du skal sælge alle dine produkter med klare, entydige oplysninger. Du skal tydeligt angive produktets art og de eventuelle behandlinger, det har gennemgået, når du sælger en vare. Du skal altid give køberen en faktura, der klart og entydigt viser, hvilket produkt der er købt. Du skal bruge ordene "behandlet" eller "syntetisk" ved skriftlig beskrivelse af produktet. Det skal være med samme størrelse og tydelighed som ordet, der beskriver stenen, som for eksempel: behandlet diamant, behandlet rubin, syntetisk diamant, syntetisk safir. Du skal sørge for, at salgspersonalet er opmærksomme på den korrekte nomenklatur og om nødvendigt henvise til CIBJO's blå bøger. Du skal sørge for, at reklamer eller markedsføring både på tryk og online er i overensstemmelse med instruktionerne i denne vejledning og CIBJO s-regler. Du skal anføre både farve, klarhed og kvalitet af slibet, og den individuelle vægt af en diamant, eller den samlede vægt af flere diamanter, når du sælger naturlige diamanter. Du skal beskrive syntetiske diamanter med et af følgende godkendte udtryk: "syntetisk", "laboratorie-dyrket" eller "laboratoriefremstillet". Du skal være parat til at besvare kritiske spørgsmål fra din kunde. Det kan være spørgsmål om etisk udvinding af sten og metaller, konfliktdiamanter, bæredygtighed og lignende. Du skal informere kunden om vedligeholdelse og den nødvendige efterbehandling, der kræves for bestemte smykkematerialer.

4 Du må ikke (Don ts) Du må ikke hverken i skrift eller tale bruge betegnelser, der ikke præcist og utvetydigt beskriver den sande natur og/eller tilstanden af det produkt, der skal sælges. Du må ikke bruge forkortelser eller placere en asterisk (*) for at forklare, at en ædelsten, perle eller kulturperle er behandlet eller ikke er naturlig. Du må ikke bruge forkortelser som "lab-grown" og "lab-created". Du må ikke bruge udtrykkene "dyrket" og "kultur", når der henvises til syntetiske sten, da disse benævnelser udelukkende beskriver organiske/biogene produkter. Du må ikke benytte tillægsord som "ædel", "ægte", "naturlig og "kultur" til beskrivelse af kunstige produkter, da disse udtryk udelukkende gælder for naturlige materialer. Du må ikke bruge udtrykkene "naturligt behandlede diamanter (eller andre ædelstene)" og "behandlede naturlige diamanter (eller andre ædelstene)". I stedet skal du blot bruge "behandlede diamanter, behandlede smaragder (eller enhver anden ædelsten)". Du må ikke vente til et salg er lukket, før du videregiver relevante oplysninger om en vares stenindhold. Du må ikke blande den samlede vægt med individuelle vægte. Du må ikke acceptere varer uden et skriftligt dokument, der præcist beskriver indholdet. Du må ikke benægte eller undvige eventuelle komplekse spørgsmål fra kunder vedrørende handel med smykkesten, fx konfliktdiamanter, etisk indkøb, børnearbejde. Du må ikke kalde ædelstens-, perle- eller diamantrapporter for "certifikater", da de kun er tredjeparts verifikations-"rapporter" eller faglige udtalelser produceret af gemmologiske laboratorier. Du må ikke beskrive smykkesten som halvædle. Alle ædelstene er ædle, men nogle er dyrere end andre. Du må ikke undlade at informere kunden om holdbarhed og/eller stabilitetsproblemer med smykkestensmaterialer, især når disse er behandlet.

5 Diamanter, smykkesten og koraller Diamanter, smykkesten og koraller er naturlige materialer, der er dannet i naturen helt uden menneskelig indblanding under dannelsen; de kan efterfølgende modificeres ved slibning/polering. Naturligt forekommende smykkestens mineraler benyttes normalt i smykker på grund af kombinationen af egenskaber som skønhed, sjældenhed og relativ holdbarhed. De omfatter: Mineraler: for eksempel diamant, akvamarin, smaragd, granat, rubin, safir, topas. Naturglas: for eksempel obsidian, moldavit. Bjergarter: for eksempel lapis lazuli, opal med matrix. Organiske smykkematerialer: for eksempel rav og skildpaddeskjold. Biogene smykkematerialer: for eksempel, perler, perlemor og koral. Kun materialer, der er dannet helt af naturen kan beskrives som "naturlige". "Diamant", "rubin", "smaragd" og andre ædelstensnavne beskriver en ædelsten af naturlig oprindelse. Tillægsord som "ægte", "ædel", eller "naturlig" skal kun bruges, når der refereres til naturlige materialer. Koraller. Der er to kategorier af koraller, ædelkoraller og almindelige koraller. Ædelkoraller er koraller, der anvendes i smykker og dekoration, specielt røde, lyserøde og hvide sorter som efter polering har porcelæns-glans. Almindelig koral for eksempel svampekoral, bambuskoral, blå koral og bløde skelettyper, f.eks. sorte og gyldne koraller. Efter behandling kan nogle arter benyttes som prydgenstande. Perler Perler. Naturlige perledannelser, som uden menneskers indgriben udskilles i det indre af bløddyr og i en naturligt dannet perlesæk. De er sammensat af et kompleks scleroprotein betegnet conchiolin og calciumcarbonat i form af aragonit og/eller calcit arrangeret i koncentriske lag. De kan være nacreous eller ikke-nacreous og fra ferskvand eller saltvand. Der er tre hovedkategorier af perler eller perle-lignende produkter på markedet:

6 1. Naturperler er perler dannet helt af naturen og i naturligt dannede perlesække i et bløddyrs krop: ferskvands- eller saltvandsperler ferskvands- eller saltvand blisterperler 2. Kulturperler er perler dannet i en kulturperlesæk i et bløddyrs krop efter menneskers indgriben. De kan være med eller uden kerne: Ferskvands- eller saltvandskulturperler Ferskvands- eller saltvandskulturblisterperler 3. Imitationsperler er perlelignende produkter fremstillet af mennesker. Behandlinger DET FØLGENDE ER KUN EN IKKE-UDTØMMENDE VEJLEDNING. SE DE KOMPLETTE RETNINGSLINIER I CIBJO s BLÅ BØGER. Diamanter, smykkesten, koraller, perler og kulturperler kan været behandlede sædvanligvis for at ændre deres farve, holdbarhed, stabilitet og/eller klarhed. Når ædelsten er behandlet, skal der altid oplyses om behandlingens art. Det skal gøres i et klart og forståeligt sprog. Derudover skal de handelsdokumenter (faktura/bontekster), der følger smykker med smykkesten, koraller, perler og kulturperler, indeholde oplysninger om den anvendte behandlingstype. Oplysning om arten og omfanget af behandling af smykkesten, koraler, perler og kulturperler: Substanser i sprækker inklusive olier, voks, resin, polymerer, kunstharpiks eller lignende, andet end glas, som ikke påvirker farven af en smykkesten, koral, perle eller kulturperle. Varmebehandling Overfladevoksning Blegning Nogle behandlinger er underlagt en specifik informationspligt, hvor man i et klart og forståeligt sprog fortæller om behandlingen. Behandlingen skal ligeledes være beskrevet på medfølgende fakturaer og bontekster.

7 Bemærk: Behandlingen af nogle smykkesten kan i øjeblikket ikke bestemmes, såsom varmebehandlet akvamarin og turmalin eller nogle bestrålede beryller og turmaliner. I så fald er det klogt at nævne mulige behandlinger. Behandling af diamanter, farvesten, koraller, perler og kulturperler, der kræver fuld skriftlig information er: Behandlede diamanter Farvebehandlede smykkesten og koraller Behandlende perler og kulturperler Bestråling Bestråling Bestråling Coating Coating Coating Foliering Diffusionsbehandling Farvning (kun smykkesten) Sprækkefyldning Udfyldning af huler og Fyldning revner Opvarmning og annealing Imprægnering Voksning HPHT behandling Farvning med Kraftig forarbejdning farvestoffer Indvending laser boring Farvet overfladevoksning Oliering af koral Bestråling og annealing Varmebehandling Laserboring Farvetoning Glansforbedring Kunstige produkter Disse produkter omfatter en række materialer, der er helt eller delvist menneskeskabte. Delvist menneskeskabte kunstige produkter Disse er sammensatte sten med ædelstenskomponenter. Eksempler herpå omfatter "granatdubletter", "smaragd glasdubletter", "naturlig safir på syntetisk rubin dubletter" samt "rubinglas-kompositter", "presset rav" og "smaragd på smaragd-dubletter" eller "diamantdubletter" (diamant på syntetisk diamant). Helt menneskeskabte kunstige produkter Syntetiske sten - krystallinske materialer, der defineres som værende kunstige produkter, der i det væsentlige har samme kemiske sammensætning, fysiske egenskaber og struktur som deres naturligt forekommende modstykker. Kommercielt tilgængelige eksempler omfatter "syntetisk diamant", "syntetisk rubin", "syntetisk safir", "syntetisk smaragd" og "syntetisk ametyst".

8 Bemærk: Udtrykkene "syntetisk", "laboratoriefremstillet" og "laboratorieproduceret" er synonymer. Kunstigt krystalliserede produkter uden kendte naturlige modstykker Disse omfatter f.eks. yttriumaluminiumgranat (kendt som YAG) og gadolinium galliumgarnet (kendt som GGG). Kunstigt ukrystalliserede produkter Disse omfatter menneskeskabt glas, blyglas, plastik og produkter af forskellige sammensætninger, såsom pressede materialer (for eksempel presset turkis), der bruges til at efterligne udseendet af smykkesten. Secretariat CIBJO, The World Jewellery Confederation Viale Berengario, Milano, Italy Tel: / 7097 / 6187 Fax: cibjo@cibjo.org Website: Her kan du finde CIBJO s blå bøger: Smykkestensbogen Smykkesten, organiske materialer og kunstprodukter - terminologi og klassifikation

Bestemmelse og vurdering af smykkesten

Bestemmelse og vurdering af smykkesten Bestemmelse og vurdering af smykkesten Afsnittene: Hvad er en smykkesten avngivning af smykkesten Fysiske egenskaber ved smykkesten Præparering af smykkesten Ferskvand kulturperler Saltvand kulturperler

Læs mere

Stenguide - Gemmologi

Stenguide - Gemmologi Side 1 af 126 Stenguide Gemmologi af Nette Design Udgave 8.1 Copyright 2009 Tekst og foto: Ole Lianee ESBN: 23004-101212-113219-95 www.nettedesign.dk Alle tekster og billeder er ophavsretsligt beskyttet

Læs mere

VÆRD AT VIDE SMYKKER

VÆRD AT VIDE SMYKKER VÆRD AT VIDE OM SMYKKER S MYK DIG SMUK Det kan være svært at købe smykker. Hvad skal jeg se efter? Hvad bør jeg vide? De fleste kan fornemme, hvad der klæder dem bedst skulle dette ikke være tilfældet,

Læs mere

SSOG Scandinavian School of Gemology

SSOG Scandinavian School of Gemology SSOG Scandinavian School of Gemology Lektion 6: Chelsea-filter Selv om man sjældent bliver undervist i at bruge det på mange gemmologi-skoler, så er Chelsea-filtret et af de mest handy værktøjer, som en

Læs mere

Området har derfor kunnet ansøges af fastboende efter reglerne om småskala efterforskning og udnyttelse siden 2009.

Området har derfor kunnet ansøges af fastboende efter reglerne om småskala efterforskning og udnyttelse siden 2009. Anlngaasaqamermut Aatsitassanullu Naalakkersuisoq Naalakkersuisoq for Finanser og Råstoner NAALAKKERSUISUT GOVERNMENT OF GREEHLANO Medlem af Inatsisartut Anthon Frederiksen, Partii Naleraq HER Svar på

Læs mere

Kataloget er gældende fra den , og indtil

Kataloget er gældende fra den , og indtil Kataloget er gældende fra den 08-06-2016, og indtil 30-09-2016. Safir A/Sim Ejlskovsgade 3 DK-5000 Odense C CVR nr. : 520016 Tlf.nr. : +45 6545 2070 Momsnr. : DK52001610 Fax Konto : 15216208 Bank : SIMU

Læs mere

Information om nye tiltag indenfor småskala og status på større udnyttelsesprojekter. Departementet for Råstoffer Juni 2017

Information om nye tiltag indenfor småskala og status på større udnyttelsesprojekter. Departementet for Råstoffer Juni 2017 Information om nye tiltag indenfor småskala og status på større udnyttelsesprojekter Departementet for Råstoffer Juni 2017 Program Udvikling i antal småskalatilladelser Vedtagelse af den nye råstoflov

Læs mere

dit personlige smykke kharisma kollektionen

dit personlige smykke kharisma kollektionen dit personlige smykke kharisma kollektionen mellem kharisma øreringe, sølv kharisma kollektionen Grundformen i de originale Kharisma øreringe er et svunget stykke ædelmetal, der starter sin bevægelse et

Læs mere

Om brugen af farvebetegnelser i dansk på internettet

Om brugen af farvebetegnelser i dansk på internettet Om brugen af farvebetegnelser i dansk på internettet Esben Alfort Brugen af farvetermer i dansk, som det skrives på internettet, viser, at bestemte farver kan modificeres eller sammensættes for en mere

Læs mere

Kapitel 71 Naturperler, kulturperler, ædel- og halvædelsten, ædle metaller, ædelmetaldublé samt varer af disse materialer; bijouterivarer; mønter

Kapitel 71 Naturperler, kulturperler, ædel- og halvædelsten, ædle metaller, ædelmetaldublé samt varer af disse materialer; bijouterivarer; mønter Kapitel 71 Naturperler, kulturperler, ædel- og halvædelsten, ædle metaller, ædelmetaldublé samt varer af disse materialer; bijouterivarer; mønter Bestemmelser 1. Medmindre andet følger af bestemmelse 1

Læs mere

Guldsmeden Torben Hardenberg i GreenSquare 26. november december 2016

Guldsmeden Torben Hardenberg i GreenSquare 26. november december 2016 Guldsmeden Torben Hardenberg i GreenSquare 26. november - 23. december 2016 E: info@torbenhardenberg.dk www torbenhardenberg.dk side 1 1 Ugle. "Du ligner en mus i mine øjne". Sterlingsølv Kr. 41.800,00

Læs mere

SSOG Scandinavian School of Gemology

SSOG Scandinavian School of Gemology SSOG Scandinavian School of Gemology 14: Fluorescens Gemmologer støder ofte på problemet med at afgøre, om en ædelsten er naturlig eller syntetisk, en efterligning eller en kopi. Et check af de fluorescerende

Læs mere

antikviteter russisk malerier auktion 763 kl. 13 sølv 1-66 kl. 14 tæpper 67-224

antikviteter russisk malerier auktion 763 kl. 13 sølv 1-66 kl. 14 tæpper 67-224 antikviteter antikviteter tirsdag onsdag torsdag fredag 28. november kl. 13 sølv 1-66 kl. 14 tæpper 67-224 29. november kl. 13 porcelæn, fajance og glas 225-299 kl. 14 orientalsk kunstindustri 300-543

Læs mere

appetizers Kæder for enhver smag Farver og romantik Sandek udformer smykkesten, glas og perlemor til æbler og hjerter med kæder af organza og gummi.

appetizers Kæder for enhver smag Farver og romantik Sandek udformer smykkesten, glas og perlemor til æbler og hjerter med kæder af organza og gummi. 24 Farver og romantik Sandek udformer smykkesten, glas og perlemor til æbler og hjerter med kæder af organza og gummi. San Links of Joy, stand C3-44 Kæder for enhver smag Stenform tilbyder kæder i sølv,

Læs mere

EFTERÅR / VINTER 2013

EFTERÅR / VINTER 2013 EFTERÅR / VINTER 2013 SØLV EFTERÅR / VINTER 2013 WORLD OF JEWELLERY BYAAGAARD.COM SOFIE LASSEN-KAHLKE 2 Sæsonens smykkemode præsenteres denne vinter af Sofie Lassen-Kahlke, som med stil og elegance inspirerer

Læs mere

GULDSMED HOVEDFORLØB 1

GULDSMED HOVEDFORLØB 1 GULDSMED HOVEDFORLØB 1 Hovedforløb 1 å dette skoleophold beskæftiger vi os med: Iværksætteri og innovation Vi etablerer egen fiktiv virksomhed, som indebærer daglig drift, finansieringsmuligheder, organisatoriske

Læs mere

Nyhedsbrev #82. ye Varer:

Nyhedsbrev #82. ye Varer: Oktober 2011 Nyhedsbrev #82 ye Varer: www.nettedesign.dk 71235 71244 71236 71233 Rå små nugget. ca. 4 x 6 mm. Rå nugget. ca. 8-10 mm. Terning 4 mm. 71234 71232 71242 71243 Vedhæng Irregulær facon. 15 x

Læs mere

CHANTI KVALITETSSMYKKER PÅ NETTET SPAR 25% - 70%

CHANTI KVALITETSSMYKKER PÅ NETTET SPAR 25% - 70% CHANTI KVALITETSSMYKKER PÅ NETTET SPAR 25% - 70% Brilliance by Chanti Introduktion www.chanti.dk fordele og kvalitet i alle led CHANTI blev grundlagt i 1995, og lige fra starten blev der satset på at sælge

Læs mere

Idékatalog til arbejdet med cirkulær økonomi i virksomheder

Idékatalog til arbejdet med cirkulær økonomi i virksomheder Idékatalog til arbejdet med cirkulær økonomi i virksomheder Dette idekatalog rummer nogle af de mest oplagte områder, hvor en virksomhed kan arbejde og udvikle forretningsmodeller baseret på tankesættet

Læs mere

OPLYSNINGSKRAV VED ONLINE SALG AF ABONNEMENTER

OPLYSNINGSKRAV VED ONLINE SALG AF ABONNEMENTER Dato: 19. december 2016 OPLYSNINGSKRAV VED ONLINE SALG AF ABONNEMENTER Ved online salg af abonnementer er der en række oplysninger, man som virksomhed skal give forbrugerne om abonnementet. Disse krav

Læs mere

Informationspligten under. Informationspligten under REACH. Trine Ringkjær REACH. Juni 2018

Informationspligten under. Informationspligten under REACH. Trine Ringkjær REACH. Juni 2018 1 Trine Ringkjær Agenda Informationspligten hvad siger reglerne? Udfordringer og manglende efterlevelse Hvad kan virksomheder gøre? Hvorfor nu? 2 Informationspligten EU s kemikalieregulering,, artikel

Læs mere

2016 / DKK 625,- 8875/45 Collier 45cm DKK 1850, DKK 575,- BE YOUR OWN. kind of beautiful

2016 / DKK 625,- 8875/45 Collier 45cm DKK 1850, DKK 575,- BE YOUR OWN. kind of beautiful 2016 / 17 11213 DKK 625,- 8875/45 Collier 45cm DKK 1850,- BE YOUR OWN kind of beautiful 2597 DKK 575,- 1778/3 1775/3 1755/3/F med 80cm SØLV MED FERSKVANDSPERLE DKK 300,- DKK 425,- SØLV 1778/2 1775/1 By

Læs mere

Fysikrapport om vægtfylde med Den Talende Bog

Fysikrapport om vægtfylde med Den Talende Bog Færdigheds og vidensmål Læringsmål Aktiviteter Tegn på læring kan være Udfordringsopgave Evaluering Undersøgelser i naturfag Eleven kan formulere og undersøge en afgrænset problemstilling med naturfagligt

Læs mere

Smykkekollektionerne sælges verden over til glæde for kvinder og mænd i alle aldre. Dansk Design Håndlavet i Danmark

Smykkekollektionerne sælges verden over til glæde for kvinder og mænd i alle aldre. Dansk Design Håndlavet i Danmark H E I R I N G J E W E L R Y D E N M A R K Heiring Jewelry Denmark blev grundlagt i 1976 af guldsmed Frits Heiring. Efter at have studeret i København købte han et lille værksted med tilhørende butik i

Læs mere

Valg af slibemiddel Til slibeskiver, der anvendes til slibning af værktøjer til træbearbejdning, kan slibemidlet være:

Valg af slibemiddel Til slibeskiver, der anvendes til slibning af værktøjer til træbearbejdning, kan slibemidlet være: Valg af slibemiddel Til slibeskiver, der anvendes til slibning af værktøjer til træbearbejdning, kan slibemidlet være: A = aluminiumoxid (elektrokorund) C = siliciumkarbid CBN = bornitrid D = naturlig

Læs mere

Jewellery is a reflection of your personality - udfra den filosofi skabes smykker, som kræser om hverdag, genbrug og nostalgi.

Jewellery is a reflection of your personality - udfra den filosofi skabes smykker, som kræser om hverdag, genbrug og nostalgi. BAKS LOOKBOOK 15 Jewellery is a reflection of your personality - udfra den filosofi skabes smykker, som kræser om hverdag, genbrug og nostalgi. Smykkebrandet BAKS designer og producerer smykker til interiør-

Læs mere

smykker vinter 2010 Malouca smykkedesign Fenrisgade 1, 5. th. 2200 København N tel. 2621 2809 linda_jensen@me.com Danske Bank 0252-4205655706

smykker vinter 2010 Malouca smykkedesign Fenrisgade 1, 5. th. 2200 København N tel. 2621 2809 linda_jensen@me.com Danske Bank 0252-4205655706 smykker vinter 2010 Malouca smykkedesign Fenrisgade 1, 5. th. 2200 København N tel. 2621 2809 linda_jensen@me.com Danske Bank 0252-4205655706 Dodningehoveder halskæder + vedhæng Vedhæng til halskæde med

Læs mere

(General Data Protection Regulation)

(General Data Protection Regulation) GDPR Information (General Data Protection Regulation) Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 Politik for beskyttelse af personlige oplysninger... 2 1. Generelt... 2 2. Ansvarlig for personlige oplysninger...

Læs mere

tirsdag 31. maj kl. 13 våben... 1-100 kl. 17 sylt-samlingen del I antikviteter og malerier... 101-230

tirsdag 31. maj kl. 13 våben... 1-100 kl. 17 sylt-samlingen del I antikviteter og malerier... 101-230 international F Ø L G E N D E D A G E S Æ L G E S tirsdag 31. maj kl. 13 våben... 1-100 kl. 17 sylt-samlingen del I antikviteter og malerier... 101-230 onsdag 1. juni kl. 13 ure, møbler og bronzer... 231-477

Læs mere

SSOG Scandinavian School of Gemology

SSOG Scandinavian School of Gemology SSOG Scandinavian School of Gemology 10: Dikroskopet Calcit-dikroskop Dikroskopet er et enkelt, men meget vigtigt gemmologiværktøj, som kan adskille de farver, der udsendes fra ædelsten. Idet det arbejder

Læs mere

En virksomhed i detaljer

En virksomhed i detaljer En virksomhed i detaljer > Præcision i detaljer! GSL præcision i ét stykke GSL er en mellemstor virksomhed og et af de mest innovative stålstøberier. Høj kvalitet og stor præcision er lige så selvfølgelige

Læs mere

Naturligt stabiliseret fugemateriale Nemt at anbringe I Fast & fleksibelt I Begroningshæmmende Selvistandsættelse I Økologisk I Slørfri

Naturligt stabiliseret fugemateriale Nemt at anbringe I Fast & fleksibelt I Begroningshæmmende Selvistandsættelse I Økologisk I Slørfri Til fuger 1 20 mm Naturligt stabiliseret fugemateriale Nemt at anbringe I Fast & fleksibelt I Begroningshæmmende Selvistandsættelse I Økologisk I Slørfri Grå Basalt Beige STONES ECO FUGENSAND Kontrolleret

Læs mere

Rød guld (med hvidgulds eftekter) Vejl uds DKK. carat

Rød guld (med hvidgulds eftekter) Vejl uds DKK. carat Prisliste August 2014 DANMARK 14kt. Rødguld, 14kt. Palladiumshvidguld Brillanter: Top Wesselton - VS Side 1 48R ring 0,25 ct 2097706 26.400,- 52R Ring 0,38 ct 8125159 33.800,- 4136458 36.850,- 108R Herrering

Læs mere

Udbudsforskrifter for Ubundne bærelag af knust asfalt og beton

Udbudsforskrifter for Ubundne bærelag af knust asfalt og beton Udbudsforskrifter for Ubundne bærelag af knust asfalt og beton Af civilingeniør Caroline Hejlesen, Per Aarsleff A/S Resume Udbudsforskriften for Ubundne bærelag med knust asfalt er opbygget på samme måde

Læs mere

Hemmeligheden bag god maling!

Hemmeligheden bag god maling! Hemmeligheden bag god maling! Der findes mange forskellige typer og kvaliteter af maling på markedet. Ligeledes er der mange meninger om, hvad der adskiller god kvalitets-maling fra de billige malinger.

Læs mere

I inatsisartutlov nr. 7 af 7. december 2009 om mineralske råstoffer og aktiviteter af betydning herfor (råstofloven) foretages følgende ændringer:

I inatsisartutlov nr. 7 af 7. december 2009 om mineralske råstoffer og aktiviteter af betydning herfor (råstofloven) foretages følgende ændringer: 27. september 2012 EM 2012/112 Forslag til: Inatsisartutlov om ændring af inatsisartutlov nr. 7 af 7. december 2009 om mineralske råstoffer og aktiviteter af betydning herfor (råstofloven) (Ændringer af

Læs mere

10. juni 2015. Tomato - Del 59. IKKE under konkurs (Loom ringe, Sko, mobiltasker, smykkeled, bælter mm)

10. juni 2015. Tomato - Del 59. IKKE under konkurs (Loom ringe, Sko, mobiltasker, smykkeled, bælter mm) 10. juni 2015 Tomato - Del 59 IKKE under konkurs (Loom ringe, Sko, mobiltasker, smykkeled, bælter mm) Eftersyn: 17. juni 2015 fra kl. 09.00 til kl. 15.00 eller efter aftale på tlf. 20 64 4 51 påå adressen

Læs mere

Indsamling af konkurrencemæssige oplysninger

Indsamling af konkurrencemæssige oplysninger Indsamling af konkurrencemæssige oplysninger UTC's Etisk Kodeks anerkender, at indsamling og brug af oplysninger vedrørende konkurrenter er en accepteret og almindelig forretningspraksis. Kodekset stipulerer

Læs mere

byaagaard.com SPRING / SUMMER 2013

byaagaard.com SPRING / SUMMER 2013 byaagaard.com SPRING / SUMMER 2013 INSPIRATION 07. 08. 17. 19. 22. 27. 29. 30. INDHOLD 05. SILVER JEWELLERY 06. MEMOOIR 17. CONNECTIONS 19. GOLD JEWELLERY 26. LIVING2GETHER 29. JEWELLERY FOR MEN 30. FROM

Læs mere

USA s neglesalonekspert. Siden 1981. vinterkollektion 2011

USA s neglesalonekspert. Siden 1981. vinterkollektion 2011 USA s neglesalonekspert. Siden 1981. vinterkollektion 2011 I like to arm myself with cocktail bling. gnisterne vil flyve! I denne sæson skal du glemme alt om det søde og vilde. Vinter-sæsonen drejer sig

Læs mere

I har fat i kunderne, men udnytter ikke kontakten

I har fat i kunderne, men udnytter ikke kontakten I har fat i kunderne, men udnytter ikke kontakten Seminar Har du fat i tidens forbruger, SAS Institute Morten Schrøder, Wilke 7. oktober 2014 2014 Side 1 Sharing Community Truly Customer Centric 2014 Side

Læs mere

Bekendtgørelse om risikomærkning af investeringsprodukter

Bekendtgørelse om risikomærkning af investeringsprodukter Finanstilsynet Johanne Daugaard Thomsen Århusgade 110 2100 København Ø Bekendtgørelse om risikomærkning af investeringsprodukter Finanstilsynet har den 26. oktober 2010 fremsendt udkast til bekendtgørelse

Læs mere

(undtaget hvor diamant-vægt er nævnt). Eternity registered by Calvin Klein.

(undtaget hvor diamant-vægt er nævnt). Eternity registered by Calvin Klein. FORSIDEN: RING 1.250,- HLSKÆDE 995,- EF T ER Å R / VI NT ER 2013 03631505-03331505 - ROSQURTS - SYNTETISK ZIRKONI FR 1.595,- GROWING DI MOND VIND EN DIMNT - PRÆMIEVÆRDI OP TIL 13.000,- KR. Ombytter du

Læs mere

BAKS LOOKBOOK 16. Jewellery is a reflection of your personality - udfra den filosofi skabes smykker, som kræser om hverdag, farver og nostalgi.

BAKS LOOKBOOK 16. Jewellery is a reflection of your personality - udfra den filosofi skabes smykker, som kræser om hverdag, farver og nostalgi. BAKS LOOKBOOK 16 Jewellery is a reflection of your personality - udfra den filosofi skabes smykker, som kræser om hverdag, farver og nostalgi. side 2 R7 VENDE ØRERINGE Øreringene er lavet af melamin kombineret

Læs mere

tirsdag 29. nov. kl. 13 våben - separat katalog 750... 1-215 kl. 17 bøger - katalog 751... 3000-3242

tirsdag 29. nov. kl. 13 våben - separat katalog 750... 1-215 kl. 17 bøger - katalog 751... 3000-3242 international FØLGENDE DAGE SÆLGES tirsdag 29. nov. kl. 13 våben - separat katalog 750... 1-215 kl. 17 bøger - katalog 751... 3000-3242 onsdag 30. nov. kl. 13 sølv, inkl. georg jensen... 216-368 porcelæn,

Læs mere

Asfalt og farver præsenteret af Nordic Color. Vejforum 2016

Asfalt og farver præsenteret af Nordic Color. Vejforum 2016 Asfalt og farver præsenteret af Nordic Color Vejforum 2016 Agenda Hvorfor indfarve asfalt Hvilke typer farve egner sig til indfarvning af Asfalt Farvemuligheder til Asfalt Emballage muligheder Hvorfor

Læs mere

En skånsom metode mod ondartede angreb Zerust

En skånsom metode mod ondartede angreb Zerust En skånsom metode mod ondartede angreb Zerust tryggere kan ingen være VENLIG MOD ALLE HÅRD MOD KORROSIONEN For enhver virksomhed, der handler med metalprodukter og elektronik, er et korrosionsfrit miljø

Læs mere

L Æ S O G L Æ R - S M Å FA G B Ø G E R - G R Ø N S E R I E. Min krop. Tekst og illustration: Jørgen Brenting. Baskerville

L Æ S O G L Æ R - S M Å FA G B Ø G E R - G R Ø N S E R I E. Min krop. Tekst og illustration: Jørgen Brenting. Baskerville L Æ S O G L Æ R - S M Å FA G B Ø G E R - G R Ø N S E R I E Min krop Tekst og illustration: Jørgen Brenting Baskerville Online materiale. Må kopieres af medlemmer af Baskervilles Depot. Materialet må kun

Læs mere

tirsdag 30. november kl. 13 smykker... 201-498 kl. 18 bøger - separat katalog... 1000-1200

tirsdag 30. november kl. 13 smykker... 201-498 kl. 18 bøger - separat katalog... 1000-1200 international F Ø L G E N D E D A G E S Æ L G E S tirsdag 30. november kl. 13 smykker... 201-498 kl. 18 bøger - separat katalog... 1000-1200 onsdag 1. december kl. 13 smykker... 499-776 kl. 18 Saxhofs

Læs mere

Ropox Dock-in. Brugermanual. Denne manual skal altid ledsage produktet

Ropox Dock-in. Brugermanual. Denne manual skal altid ledsage produktet Ropox Dock-in Brugermanual Denne manual skal altid ledsage produktet PDF 6172 / 13.06.2017 Indholdsfortegnelse Produktinformation... 3 Teknisk data... 4 Målskitser... 4 Instruktion... 4 Daglig brug...

Læs mere

Teknisk faktablad. StoColor Opticryl Satinmatt Mat indvendig akrylatmaling, glans 7, vaskbarhed klasse 1 og dækkeevne 2 ifølge EN 13300

Teknisk faktablad. StoColor Opticryl Satinmatt Mat indvendig akrylatmaling, glans 7, vaskbarhed klasse 1 og dækkeevne 2 ifølge EN 13300 Mat indvendig akrylatmaling, glans 7, vaskbarhed klasse 1 og dækkeevne 2 ifølge EN 13300 Egenskaber Anvendelse Egenskaber Optik mat, glans 7, ifølge EN 13300 Tekniske data Underlag Krav indvendigt til

Læs mere

TeenTrash 7.-10. klasse Fysik/kemi

TeenTrash 7.-10. klasse Fysik/kemi Trinmål for Fysik/kemi TeenTrash 7.-10. klasse Fysik/kemi Fysikkens og kemiens verden Beskrive nogle grundstoffer og kemiske forbindelser, der har betydning for liv eller hverdag. Kende generelle egenskaber

Læs mere

11. maj 2015. Tomato del 58. IKKE under konkurs (Stort parti Loom ringe, bælter, armbånd, halskæder)

11. maj 2015. Tomato del 58. IKKE under konkurs (Stort parti Loom ringe, bælter, armbånd, halskæder) 11. maj 2015 Tomato del 58 IKKE under konkurs (Stort parti Loom ringe, bælter, armbånd, halskæder) Eftersyn: 11. maj 2015 fra kl. 09.00 til kl. 15.00 eller efter aftale på tlf. 20 64 74 51 på adressen:

Læs mere

Forslag til indarbejdelse af kundeinvolvering i produktudviklingsforløb Dekorationsbrød og produktudvikling

Forslag til indarbejdelse af kundeinvolvering i produktudviklingsforløb Dekorationsbrød og produktudvikling Forslag til indarbejdelse af kundeinvolvering i produktudviklingsforløb Dekorationsbrød og produktudvikling Introduktion På baggrund af projekt ny service, er der udviklet nogle værktøjer til inddragelse

Læs mere

Nr. 18 Spring / Summer 2013 Addicted to jewellery

Nr. 18 Spring / Summer 2013 Addicted to jewellery Nr. 18 Spring / Summer 2013 Addicted to jewellery www.k-z.dk På Medina - forsiden Øresmykke/4001318... 395 kr. Øresmykke/4001045... 595 kr. FLORA halssmykke, 90 cm/6203577... 1.475 kr. FLORA ring/6205574...

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S 1. Anvendelse 1.1 Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om KK-Metal P/S s, CVR-nummer 37841676, ( Virksomheden

Læs mere

Stengulve VEDLIGEHOLD - RENGØRING

Stengulve VEDLIGEHOLD - RENGØRING Stengulve VEDLIGEHOLD - RENGØRING Iduna A/S producent af gode sæbe i Danmark og Tyskland- Jeg hedder Dich Schach Jensen JEG HAR MANGE ÅRS ERFARING, SET UTALLIGE MULIGE OG UMULIGE LØSNINGER. DET EFTERFØLGENDE

Læs mere

Salg af varer med kemiske stoffer

Salg af varer med kemiske stoffer Tryksag 541-643 Nyttige links echa.europa.eu/web/guest/candidate-list-table Her får I en oversigt over stoffer på kandidatlisten. www.reachhelpdesk.dk Miljøstyrelsens REACH-helpdesk et godt sted at starte,

Læs mere

AUKTION FOR MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN DANMARK

AUKTION FOR MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN DANMARK AUKTION FOR MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN DANMARK - HJÆLP OS MED AT HJÆLPE ANDRE - HJÆLP OS - MED AT OPFYLDE ØNSKER Hos Make-A-Wish Ønskefonden sætter vi altid børnene i centrum, og vores fornemmeste opgave

Læs mere

Granit bordplader.... kvalitet hele vejen igennem. November 2007 DK

Granit bordplader.... kvalitet hele vejen igennem. November 2007 DK Granit bordplader... kvalitet hele vejen igennem November 2007 DK Horn Bordplader A/S blev grundlagt i 1991 af Karl Nielsen og Ove Jørgensen og er i dag blandt Danmarks førende producenter af kvalitetsbordplader

Læs mere

Auktioner ApS sælger aktiver fra dødsbo

Auktioner ApS sælger aktiver fra dødsbo 22. februar 2017 Auktioner ApS sælger aktiver fra dødsbo IKKE under konkurs (9 Smykker) Eftersyn: 7. marts 2017 fra kl. 11.00 til kl. 11.30 Strandvejen 60, 2900 Hellerup kun efter tilmelding dagen inden

Læs mere

Betaling med EAN følger de betingelser der er lavet sammen med din kommune.

Betaling med EAN følger de betingelser der er lavet sammen med din kommune. Aarhus 12.06.2017 Dansk Supermarked A/S Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand kundeservice@iposen.dk Handelsbetingelser 1. Betaling Betaling af dine dagligvarer kan ske på tre måder. Du kan vælge at betale med

Læs mere

Dette dokument er oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (seqlegal.com)

Dette dokument er oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (seqlegal.com) I overensstemmelse med EUs Generelle Data Beskyttelses Forordning (GDPR) er vores virksomhed ISODAN ApS ejer af Cool Machine Europe forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger i henhold til

Læs mere

Forberedelsesmateriale til vulkanforløb

Forberedelsesmateriale til vulkanforløb K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T N A T U R - O G B I O V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Forberedelsesmateriale til vulkanforløb Til mellemtrinet (4.- 6.klassse) Udarbejdet af Cirkus

Læs mere

2 hovedgrupper: energiråstoffer og mineralske råstoffer vand vigtigst

2 hovedgrupper: energiråstoffer og mineralske råstoffer vand vigtigst 2 hovedgrupper: energiråstoffer og mineralske råstoffer vand vigtigst GULD I SYDAFRIKA: 1. fugtigt og varmt langs kysten 2. Indre del, ligger højt 3. Stort område med industri guldminer: 50 grader og 3

Læs mere

Tyskerne og tendenserne

Tyskerne og tendenserne 30 31 tyskerne og tendenserne Trend-seminarer og foredrag på inhorgenta Indtryk fra inhorgenta 2009 Stemningen på den 36. inhorgenta messe i München den 20. til 23. februar 2009 var forsigtig optimistisk.

Læs mere

Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel

Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel. +45 98 15 95 00 www.tt-coil.dk ttcoil@tt-coil.dk 1 Privatlivspolitik for tt coil as Denne privatlivspolitik om behandlingen af persondata er opdateret d. 14.05.2018.

Læs mere

Om keramik, glas og lignende til fødevarer

Om keramik, glas og lignende til fødevarer Om keramik, glas og lignende til fødevarer Om keramik, glas, porcelæn og fajance beregnet til fødevarekontakt og om de regler, der skal overholdes ved fremstilling eller salg af fx fade, skåle, kander,

Læs mere

siliciumkarbid, ædelkorund og normalkorund

siliciumkarbid, ædelkorund og normalkorund siliciumkarbid, ædelkorund og normalkorund c/o Cerablast GmbH & Co.KG Gerhard-Rummler-Str.2 D-74343 Sachsenheim / Tyskland Telefon:0049 7147 220824 Fax: 0049 7147 220840 E-Mail: info@korutec.com http://www.korutec.com

Læs mere

Den 19. juni 2012 afsagde Domstolen dom i sag C-307/10 ("IP Translator"), idet den gav følgende svar på de forelagte spørgsmål:

Den 19. juni 2012 afsagde Domstolen dom i sag C-307/10 (IP Translator), idet den gav følgende svar på de forelagte spørgsmål: Fælles meddelelse om den almindelige praksis vedrørende de generelle angivelser i Niceklassifikationens klasseoverskrifter 1 v1.1, 20. februar 2014 Den 19. juni 2012 afsagde Domstolen dom i sag C-307/10

Læs mere

Lovtidende A. Bekendtgørelse om certificering af virksomheder der fremstiller træemballage m.v.

Lovtidende A. Bekendtgørelse om certificering af virksomheder der fremstiller træemballage m.v. Lovtidende A Bekendtgørelse om certificering af virksomheder der fremstiller træemballage m.v. I medfør af 1, 2, nr. 2, 3 og 12 i lov om planteskadegørere, jf. lovbekendtgørelse nr. 198 af 12. marts 2009,

Læs mere

Auktioner ApS sælger webshop og varelager for en kunde

Auktioner ApS sælger webshop og varelager for en kunde 11. oktober 2016 Auktioner ApS sælger webshop og varelager for en kunde IKKE under konkurs (Webshoppen Vandslangen.dk inkl. varelager) Eftersyn: Intet eftersyn; spørgsmål besvares på info@konkurser.dk

Læs mere

22. september 2016 EM 2016/130 Bemærkninger til forslaget. Almindelige bemærkninger

22. september 2016 EM 2016/130 Bemærkninger til forslaget. Almindelige bemærkninger 22. september 2016 EM 2016/130 Bemærkninger til forslaget Almindelige bemærkninger 1. Indledning Inatsisartutlov nr. 7 af 7. december om mineralske råstoffer og aktiviteter af betydning herfor (råstofloven)

Læs mere

Standardvilkår for samarbejde mellem medicovirksomheder og designvirksomheder

Standardvilkår for samarbejde mellem medicovirksomheder og designvirksomheder Standardvilkår for samarbejde mellem medicovirksomheder og designvirksomheder Nærværende standardvilkår er tænkt som et neutralt udgangspunkt for samarbejdet mellem medico- og designvirksomheder omkring

Læs mere

Himalayan Treasures ApS under konkurs v/mazanti-andersen Korsø Jensen (18 Karat guldsmykker m. rubiner og diamanter)

Himalayan Treasures ApS under konkurs v/mazanti-andersen Korsø Jensen (18 Karat guldsmykker m. rubiner og diamanter) 19. oktober 2016 Himalayan Treasures ApS under konkurs v/mazanti-andersen Korsø Jensen (18 Karat guldsmykker m. rubiner og diamanter) Eftersyn: 10. oktober 2016 fra kl. 14.00 til kl. 15.00 Amaliegade 10,

Læs mere

Svar vedrørende spørgsmål til Landsstyret i henhold til 36, stk. 1 i Landstingets forretningsorden. Nr. 2007-126

Svar vedrørende spørgsmål til Landsstyret i henhold til 36, stk. 1 i Landstingets forretningsorden. Nr. 2007-126 Landsstyreområdet for boliger, infrastruktur og råstoffer Aatsitassanut Ikummatissanullu Pisortaqarfik Råstofdirektoratet 24. september 2007 Sags nr.: 01.27-00108 Dok.nr.: 273185 Esmar Bergstrøm IA Svar

Læs mere

Plastemballage. Hvad gør vi? Signe D. Frese CSR-Direktør, Coop

Plastemballage. Hvad gør vi? Signe D. Frese CSR-Direktør, Coop Plastemballage Hvad gør vi? Signe D. Frese CSR-Direktør, Coop Agenda Forbrugerne: Plastik, det vi elsker at hade Emballage er godt for noget (plast er ikke ondskab) Muligheder 1/3 del består af emballageaffald

Læs mere

quartzite & granit+ vedligehold og information fra borderstone

quartzite & granit+ vedligehold og information fra borderstone quartzite & granit+ vedligehold og information fra borderstone BYD NATUREN INDENFOR Naturen skal både ses og mærkes. Der findes få ting der kan konkurrere med den skønhed og elegance quartzite, granit

Læs mere

Økologi og insekter? v/ Sybille Kyed, Landbrugspolitisk chef, Økologisk Landsforening 8. Februar 2017 Dansk Insektnetværk, temadag

Økologi og insekter? v/ Sybille Kyed, Landbrugspolitisk chef, Økologisk Landsforening 8. Februar 2017 Dansk Insektnetværk, temadag Økologi og insekter? v/ Sybille Kyed, Landbrugspolitisk chef, Økologisk Landsforening 8. Februar 2017 Dansk Insektnetværk, temadag EU s økologiforordning 834/2007 2. Denne forordning gælder for følgende

Læs mere

Broche i sølv, guld og brillanter under hammeren.

Broche i sølv, guld og brillanter under hammeren. 8 Broche i sølv, guld og brillanter under hammeren. 11 Vær varsom med vurderingen En del medlemmer oplever desværre problemer, når en kunde beder om at få et smykke vurderet, som er blevet købt i udlandet

Læs mere

06 River Washed 06 Natursæbe/Natursæbe hvid 07 Lak 07 Reklamation

06 River Washed 06 Natursæbe/Natursæbe hvid 07 Lak 07 Reklamation PLEJEVEJLEDNING 02 PLEJEVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE 03 Om træbordplader 04 Rengøring 04 Overfladebehandling 05 Olie og polering 06 River Washed 06 Natursæbe/Natursæbe hvid 07 Lak 07 Reklamation Har

Læs mere

Nr. 19 Autumn / Winter 2013 Presented by Medina

Nr. 19 Autumn / Winter 2013 Presented by Medina Nr. 19 Autumn / Winter 2013 Presented by Medina På Medina forsiden Multikæde, forgyldt stål/1003567... 785 kr. Multikæde, armbånd, forgyldt stål/1004567... STORY armbånd og charm/5404249... 595 kr. m.

Læs mere

FOREVERS LILLE GRØNNE

FOREVERS LILLE GRØNNE FOREVERS LILLE GRØNNE 1 Vores egen aloe vera-parlør Som FBO kan det være svært at vide, hvad man må sige, og hvad man ikke må sige om vores Aloe vera-produkter. I denne brochure vil vi give dig argumenter,

Læs mere

SSOG Scandinavian School of Gemology

SSOG Scandinavian School of Gemology SSOG Scandinavian School of Gemology Lektion 12: Spektroskopet Spektroskoper er instrumenter, som kan hjælpe videnskabsmænd især astronomer, fysikere, kemikere og jordforskere at anvende lys og energi

Læs mere

Forberedelsesmateriale til vulkanforløb

Forberedelsesmateriale til vulkanforløb K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T N A T U R - O G B I O V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Forberedelsesmateriale til vulkanforløb Til udskolingen (7.- 9.klassse) Udarbejdet af Cirkus

Læs mere

Miljønotat. - Orienterende Dam Holme 101, 3660 Stenløse

Miljønotat. - Orienterende Dam Holme 101, 3660 Stenløse Miljønotat DJ MILJØ & GEOTEKNIK P/S RÅDGIVENDE INGENIØRER F.R.I. Miljøundersøgelse - Orienterende Dam Holme, 366 Stenløse Sag nr. B24449. Baggrund: DJ Miljø & Geoteknik P/S blev af Egedal kommune anmodet

Læs mere

ET STORT PARTI SMYKKER: HOLLYWOOD COLLECTION TOM TAYLOR PIERRE CARDIN AAGAARD COLLECTION PERLER, SØLV, STÅL

ET STORT PARTI SMYKKER: HOLLYWOOD COLLECTION TOM TAYLOR PIERRE CARDIN AAGAARD COLLECTION PERLER, SØLV, STÅL ET STORT PARTI SMYKKER: HOLLYWOOD COLLECTION TOM TAYLOR PIERRE CARDIN AAGAARD COLLECTION PERLER, SØLV, STÅL SMYKKENYKKER.DK IKKE under konkurs (Hillerød - Sjælland) Eftersyn den 15. december 2009 kl. 15

Læs mere

Dansk Design & Produktion

Dansk Design & Produktion H E I R I N G J E W E L R Y Dansk Design & Produktion Feather fra Heiring er dansk design og produceres i Danmark. Smykket er i sølv forgyldt, sort oxyderet eller rhodineret. I serien findes der tre størrelser

Læs mere

Dansk Gulvpleje. Professionel pleje af: - Gulvtæpper - Trægulve - Stengulve - Betongulve - Linoleum. Tæpper Flisegulv Nålefilt Profilgulv

Dansk Gulvpleje. Professionel pleje af: - Gulvtæpper - Trægulve - Stengulve - Betongulve - Linoleum. Tæpper Flisegulv Nålefilt Profilgulv Dansk Gulvpleje Tæpper Flisegulv Nålefilt Profilgulv Anti-Skrid Linoleum Stengulv Trægulv Professionel pleje af: - Gulvtæpper - Trægulve - Stengulve - Betongulve - Linoleum Dansk Gulvpleje Stenbukvej 65

Læs mere

FORTROLIGHEDSERKLÆRING SYNBRA HOLDING B.V.

FORTROLIGHEDSERKLÆRING SYNBRA HOLDING B.V. FORTROLIGHEDSERKLÆRING SYNBRA HOLDING B.V. Ophavsret: Audittrail Klient : Synbra Holding B.V. Version : 1.0 Versionsdato: 02-03-2018 2018 Synbra Holding B.V. Det er ikke tilladt at dele og duplikere, medmindre

Læs mere

SOCIALE KOMPETENCER. Side 1 af 13 LÆRINGSOMRÅDE: EMPATI

SOCIALE KOMPETENCER. Side 1 af 13 LÆRINGSOMRÅDE: EMPATI SOCIALE KOMPETENCER LÆRINGSOMRÅDE: EMPATI Her angiver du inden for hvert af læringstemaets tre læringsområder jeres vurdering af barnets udgangspunkt for at deltage i leg- og læringsaktiviteter. Læringsmålene

Læs mere

Betingelser til Netbutik

Betingelser til Netbutik SensorCLIP APS Furvej 3, DK- 7900 Nykøbing Mors info@sensorclip.dk +45 71 99 6797 Kontonr. er 7380 1171163 Betingelser til Netbutik FRAGT Alle ordrer over 500 kr sendes fragtfrit. Fragtpriserne er gældende

Læs mere

EUROPA-KOMMISSIONEN GENERALDIREKTORATET FOR DET INDRE MARKED, ERHVERVSPOLITIK, IVÆRKSÆTTERI OG SMV'ER

EUROPA-KOMMISSIONEN GENERALDIREKTORATET FOR DET INDRE MARKED, ERHVERVSPOLITIK, IVÆRKSÆTTERI OG SMV'ER EUROPA-KOMMISSIONEN GENERALDIREKTORATET FOR DET INDRE MARKED, ERHVERVSPOLITIK, IVÆRKSÆTTERI OG SMV'ER Bruxelles, den 1. februar 2019 SPØRGSMÅL OG SVAR I FORBINDELSE MED DET FORENEDE KONGERIGES UDTRÆDEN

Læs mere

3M VHB Tape VHB. THE Acrylic Foam Tape. P ålidelig, S tærk og H oldbar. VHB Akrylskumtape

3M VHB Tape VHB. THE Acrylic Foam Tape. P ålidelig, S tærk og H oldbar. VHB Akrylskumtape 3M VHB Tape VHB THE Acrylic Foam Tape P ålidelig, S tærk og H oldbar VHB Akrylskumtape U overtruffen sammenføjning. Prøv det selv! V HB Tape, som er dokumenteret over tid, sætter stadig industri normen.

Læs mere

Fingerringe fra Josephine Bergsøe: Røde spinelkrystaller i godt selskab med deres krystalfamilie, diamanten

Fingerringe fra Josephine Bergsøe: Røde spinelkrystaller i godt selskab med deres krystalfamilie, diamanten 14 Fingerringe fra Josephine Bergsøe: Røde spinelkrystaller i godt selskab med deres krystalfamilie, diamanten Fingerring fra Josephine Bergsøe: Lyslilla samt rød spinel, krysoberyl og brillanter 15 Spinellen

Læs mere

SMYKKER OG PERLER. VejleMuseernes. Museumsbutikker

SMYKKER OG PERLER. VejleMuseernes. Museumsbutikker SMYKKER OG PERLER VejleMuseernes Museumsbutikker 1 SMYKKER OG PERLER Vi har mange sjove ting, som fortæller en god historie. Det er netop den gode historie, vi lægger vægt på. LOKALE KUNSTHÅNDVÆRKERE Vi

Læs mere

wer på Smykkeuniverser og modescener bliver mere og mere forbundne i løbet af de seneste år er dette

wer på Smykkeuniverser og modescener bliver mere og mere forbundne i løbet af de seneste år er dette 36 Hvis et aktiemarked i frit fald er ensbetydende med højere stiletter og en mere farverig mode (sådan er forbrugsteorierne i hvert fald), så kan vi godt forberede os på en langt større interesse i og

Læs mere

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Hvad er Google Analytics? Hvem kan bruge det? Hvad kan Google Analytics bruges til? Google Analytics viser dig hvor dine kunder har fundet frem til

Læs mere

3M fiberrondelsortiment. Gå i gang! Mere end gennemsnitlige fiberrondeller

3M fiberrondelsortiment. Gå i gang! Mere end gennemsnitlige fiberrondeller 3M fiberrondelsortiment Gå i gang! Mere end gennemsnitlige fiberrondeller En enestående kombination af ydelse og udbytte! Bedst i deres klasse - fiberrondeller fra 3M I 2009 satte 3M en ny standard for

Læs mere

2. Priser Alle prisangivelser er inklusiv moms og andre afgifter. Hver gang du lægger en vare i din indkøbskurv, bliver totalbeløbet opdateret.

2. Priser Alle prisangivelser er inklusiv moms og andre afgifter. Hver gang du lægger en vare i din indkøbskurv, bliver totalbeløbet opdateret. 1. Betaling Betaling kan foretages med følgende betalingskort: Dankort. Der vil blive reserveret et beløb svarende til værdien på din ordre i forbindelse med din bestilling. Kort tid efter levering, vil

Læs mere