Velkommen til. Kløverløkken!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til. Kløverløkken!"

Transkript

1 Velkommen til Kløverløkken!

2 Kære Nu skal du til at gå i Du skal være hos De voksne på din stue hedder Vi glæder os til at se dig! Varme hilsner

3 Velkommen i Kløverløkken. At starte i institution kan være både sjovt og svært. Barnet møder nye børn og voksne i nye omgivelser og oplever måske, at der er forskel på, hvad det må hjemme og i institutionen. For at lette overgangen til institutionen, vil det være godt, hvis barnet starter med at være få timer i institutionen de første dage og så efterhånden kommer op på fuld tid. Det gør barnet trygt, når det mærker en samhørighed mellem de forskellige voksne, som omgiver det. Ca. 100 forældrepar og personale kan ikke være helt enige om alt. Det fælles udgangspunkt må være, at jeres barn skal have det godt og sjovt og opleve, at vi kan finde ud af det sammen. Det kræver af både jer og os, at vi er ærlige over for hinanden om godt/skidt, ris/ros og gode/dårlige oplevelser. Det kan være svært som forældre at komme med kritik, men kritik er velkommen. Vi kan måske forklare, hvorfor vi gør, som vi gør, eller forbedre måden vi gør tingene på. Måske kan I også være med til at give os nogle gode ideer til nye aktiviteter med børnene.

4 Fakta om institutionen Adresse Daginstitutionen Kløverløkken Søndermarksvej Fredericia Tlf.: SMS til: Hjemmeside: Åbningstider Mandag torsdag fra kl Fredag fra kl Lørdage, søndage og helligdage har institutionen lukket. Institutionen har lukket den og den Grundlovsdag lukkes der kl Børn Kløverløkken er en kommunal daginstitution normeret til 110 børn, som er fordelt på 5 stuer. Herudover er der i Kløverløkken et antal hørehæmmede børn og 3 inklusionspladser til børn med særlige behov. Personale I Kløverløkken er der ansat pædagoger, medhjælpere, PAU-elever og studerende. Desuden har vi i køkkenet ansat en økonoma, som laver mad til alle børn. Indimellem har vi skolepraktikanter og ansatte efter lov om aktivering.

5 Forældreråd Kløverløkkens forældreråd består af 5-7 forældre, 2 medarbejdere og lederen. Der afholdes valg hvert år i oktober. Der holdes møde ca. 6 gange om året og ellers efter behov. Forældrerådet repræsenterer hele forældregruppens interesser. Derfor er det vigtigt med et godt samarbejde alle forældre imellem. I er altid velkomne til at kontakte en fra forældrerådet, hvis I vil vide mere. Deres navne og telefonnumre står på opslagstavlen ved hovedindgangen. I øvrigt henvises til Kløverløkkens hjemmeside:

6 Praktiske oplysninger i alfabetisk rækkefølge Afbud Besked om barnets fravær bedes givet inden kl af hensyn til forplejning og de aktiviteter, vi tilrettelægger for børnene. Det kan være vigtigt for os at vide, om børnene er syge, fx i tilfælde af smitsomme sygdomme. Børnene kan naturligvis ikke modtages, når de er syge. Hvis jeres barn bliver sygt eller kommer til skade i løbet af dagen, ringer vi efter jer, så I kan hente det. Bleer I skal selv medbringe bleer. Forplejning I Kløverløkken har forældrene valgt at tage imod kommunens tilbud om frokostordning. Det betyder, at alle børn hver dag får frokost med en lun ret tilberedt i institutionens køkken. Ordningen er til afstemning blandt forældrene i institutionen hvert andet år og er forældrebetalt. I Kløverløkken har vi en madordning, som koster 55,00 kr. i måneden. Børnene får et formiddagsmåltid og et eftermiddagsmåltid i institutionen, når de er tilmeldt ordningen. Måltiderne består af frugt, grønt og brød. Se i øvrigt opslagstavlen ved hovedindgangen eller Kløverløkkens hjemmeside.

7 Individuelle hensyn: Hvis der er brug for det, tager vi individuelle hensyn det kan f. eks. være i forbindelse med allergier dette kræver dog skriftlig dokumentation fra lægen. Vi tager også hensyn til, at nogle børn ifølge deres tro ikke må spise bestemte fødevarer dette betyder, at der nogle gange er flere retter på menuplanen som f. eks. både frikadeller lavet af svin/kalv og frikadeller lavet af kylling. Forsikring I skal selv sørge for at have en ansvars- og ulykkesforsikring, hvor jeres børn er påført. Forældremøder Vi afholder to forældremøder om året. Foto Vi tager løbende billeder af børnene i dagligdagen og disse bliver brugt i diverse sammenhænge. Ind i mellem lægges der billeder ind på Tabulex, som man selv kan printe ud. Der lægges også billeder ind på institutionens hjemmeside. Børnene bliver en gang om året i efteråret fotograferet af en professionel fotograf. Dette står forældrerådet for. Fødselsdage Når jeres barn har fødselsdag, kan vi fejre det på forskellig vis:

8 I sørger for et lille traktement og vi fejrer barnet her i Kløverløkken I må også gerne invitere os hjem på besøg Goddag og farvel Når du afleverer dit barn, skal du følge det ind på dets stue, hvor der er voksne, som kender barnet godt. Og ligeledes husk altid at sige farvel til en voksen i dit barns afdeling. Du skal taste dit barn ind i Tabulex, når du afleverer det og taste det ud, når du henter det, på den måde undgår vi mange misforståelser. Hvis barnet skal hentes af en anden end forældrene, er det nødvendigt, at vi får det at vide, så der ikke sker fejltagelser. Gå hjem tid Når I afleverer jeres barn, vil vi gerne have, at I taster ind i Tabulex, hvornår I henter jeres barn dette kan gøres såvel derhjemme som i institutionen. Vi opfordrer jer til at aflevere jeres barn senest kl. 9.00, således at det kan deltage i de forskellige aktiviteter. Medicin Medbragt medicin gives KUN til børn med kroniske lidelser og KUN med skriftlig anvisning fra lægen. Modulordning Se link på Kløverløkkens hjemmeside Opslagstavler Ved hovedindgangen er der opslagstavler med informationer til alle forældre.

9 Pædagogiske læreplaner og virksomhedsplan Kan læses på Kløverløkkens hjemmeside: Påklædning Giv børnene hensigtsmæssigt tøj på, dvs. tøj, som kan tåle leg både inde og ude. Vi er ude i al slags vejr og børnene leger i vandpytter og med mudder og kravler op og ned ad skrænter. Derfor er vindtæt tøj/regntøj og støvler uundværlige. Vi opfordrer til, at flyverdragter, jakker og regntøj er forsynet med hætter, der kan knappes af og på dette på grund af risikoen for kvælning. Vi opfordrer til, at I giver jeres børn halsedisser på frem for halstørklæder og tørklæder dette på grund af risikoen for kvælning. I sommerhalvåret opfordrer vi til, at jeres barn altid har en solhat og en tynd langærmet trøje liggende i garderoben. Samtidig opfordrer vi jer til, at I smører jeres barn ind i solcreme om morgenen, inden barnet kommer i institutionen. I vinterhalvåret skal jeres barn have flyverdragt, hue, vanter, en tyk trøje, sokker og varme støvler med. Børnene skal altid have hjemmesko og gerne flere sæt skiftetøj med til "uheld" samt regntøj og gummistøvler. Tøjet lægges i barnets garderobe og

10 det er en god ide at skrive navn i børnenes tøj og fodtøj, da mange børn har ens tøj og sko. Solcreme I sommerhalvåret skal I sørge for at jeres barn har fået solcreme på, inden I afleverer det i institutionen. Vi smører barnet efter behov herefter. Ændringer Ændringer med hensyn til familieforhold, bopæl, arbejdsplads, læge, telefonnummer, mobilnummer m.m. vil vi meget gerne have besked om og helst så hurtigt som muligt. Specielt for vuggestuegrupperne Vuggestuen består af to grupper, nemlig Kernerne og Spirerne. Børnene er i alderen 0 3 år. Søvn: I vuggestuen i Kløverløkken har vi fokus på børnenes trivsel, udvikling og læring. I kan hjælpe jeres børn og os med dette, hvis I sørger for, at de er udhvilede, når de møder i vuggestuen. I Kløverløkken sover alle vuggestuebørn til middag hver dag. I Kløverløkken vækker vi af princip ikke børn under 2 år af deres søvn. Middagssøvnen er vigtig for de 0 3 årige. Børn under 18 måneder kan have brug for både en formiddagslur og en eftermiddagslur. Alle børn op til 3 år har generelt brug for en middagssøvn. Vores erfaring og forskning på området viser, at børn, som får for lidt søvn, trives dårligere end deres jævnaldrende. Når børn får for lidt søvn, påvirker det også deres indlæring; dvs. at børnene ikke lærer det, som de skal.

11 Barnets behov for søvn på et døgn: 6 12 måneder: timer 1 3 år: timer 3 6 år timer Alle børn holder af faste rutiner. Det er derfor godt for jeres børn, hvis sengetiderne er de samme uanset om det er hverdag eller weekend. Det er vigtigt, at børnene møder friske og veludhvilede op i institutionen. Hvis der har været natteroderi, vil vi gerne vide det. Selvhjulpenhed: I Kløverløkken arbejder vi med selvhjulpenhed blandt andet i forbindelse med af og påklædning og toiletbesøg og i den forbindelse er det vigtigt, at børnenes tøj er praktisk og nemt for dem selv at tage af og på. Bodystockings er praktiske, men ikke i vuggestuesammenhæng. Når barnet begynder at sidde på potte og WC, generer den barnet. Her udover er det hårdt for vores fingre, når vi skal knappe bodystockings mange gange hver dag og forhåbentligt et helt arbejdsliv. Derfor opfordrer vi til, at børnene slipper bodystockingen senest, når det begynder at sidde på potte og WC. Bleer: I Kløverløkken er der ca. 25 børn i vuggestuen, som alle får en ren ble på flere gange hver dag. Vi vil rigtig gerne bruge tid sammen med jeres børn også i puslesituationen, men vi vil helst ikke bruge unødig tid og det kommer vi til, når jeres

12 barn bruger bukseble. Når dit barn bruger bukseble, skal det have alt tøjet af hver gang det skal skiftes og det tager tid, som vi hellere vil bruge på at lege med dit og andre børn. Derfor opfordrer vi jer til ikke at give børnene buksebleer med i vuggestuen. Specielt for børnehavegrupperne Børnehaven består af tre grupper nemlig Knopperne, Kastanjerne og Blomsterne. Børnene er i alderen 2 6 år. Vi opfordrer jer til at aflevere jeres barn senest kl. 9.00, således at det kan deltage i de forskellige aktiviteter.

13 Kære forældre Vi ønsker at passe bedst muligt på de børn og voksne, der færdes i Kløverløkken. Derfor har vi følgende leveregler: Dit barn må udelukkende færdes på gangen mellem hoveddør og Torv, når det er sammen med dig eller personalet i institutionen. Dit barn må dog efter aftale med personalet følge dig til hoveddøren for at vinke farvel. Du skal altid sige goddag og farvel til en voksen fra barnets afdeling. Af hensyn til dit barns sikkerhed må der ikke løbes indenfor. Når du er i huset, er det dig, der har ansvaret for dit barn. Din mobiltelefon skal være slukket, når du henter og bringer dit barn. Barnevogne, klapvogne, rulleskøjter, løbehjul og lignende må ikke tages med ind i Kløverløkken. Du må ikke rette på andre forældres børn. Hvis et barns forældre ikke er til stede, er det personalet i huset, der har ansvaret for barnet. Hvis der er noget, du undrer dig over, så henvend dig til personalet. Vær opmærksom på kun at tage dit eget barn med ud af institutionen. Hvis du har spørgsmål til ovenstående, så henvend dig til personalet. Venlig hilsen Kløverløkken

14 Egne noter

15 Telefon I vil altid kunne træffe os på tlf Mellem kl og igen mellem kl vil I kunne komme i kontakt med en medarbejder fra jeres barns stue. SMS på nr

Velkommen til. Kløverløkken!

Velkommen til. Kløverløkken! Velkommen til Kløverløkken! Kære Velkommen i Kløverløkken. Nu skal du til at gå i Du skal være hos De voksne på din stue hedder Vi glæder os til at se dig! At starte i institution kan være både sjovt og

Læs mere

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie.

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Vi vil gerne have besøg af jer, inden du starter. Så kan I se

Læs mere

Vuggestuen Heimdalsvej

Vuggestuen Heimdalsvej Velkommen til Vuggestuen Heimdalsvej Heimdalsvej 5 8230 Åbyhøj Tlf: 87 13 81 51 Kære. og forældre. Vi glæder os til, at du skal starte her hos os i vuggestuen Du skal gå på.. stue. De voksne på din stue

Læs mere

Velkommen til Sneslev Landbørnehus

Velkommen til Sneslev Landbørnehus Velkommen til Sneslev Landbørnehus Natur` ligvis Adresse: Haslevvej 379 4100 Ringsted tlf. 57627000 Mobil: 41196577 Mail: kan@ringsted.dk Åbningstider: Vi har åbent mandag torsdag kl. 6.30-17.00 og fredag

Læs mere

Velkommen til Kirsebærhuset.

Velkommen til Kirsebærhuset. Velkommen til Kirsebærhuset. Et kommunalt integreret dagtilbud Idrætsvej 73-75 2650 Hvidovre Tlf.: 72 48 99 44 1 Velkommen. Kirsebærhuset består af fire stuer: På hver stue er der to pædagoger og en medhjælper/studerende

Læs mere

Kære. Nu skal du til at gå i. Du skal være hos. De voksne på din stue hedder. Vi glæder os til at se dig! Varme hilsner

Kære. Nu skal du til at gå i. Du skal være hos. De voksne på din stue hedder. Vi glæder os til at se dig! Varme hilsner VELKOMMEN TIL 1 Kære Nu skal du til at gå i Du skal være hos De voksne på din stue hedder Vi glæder os til at se dig! Varme hilsner 2 Velkommen i Børnehuset Østervold At starte i institution kan være både

Læs mere

Velkommen til. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave.

Velkommen til. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave. Velkommen til Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave. Børneby Øster er en kommunal institution med ca. 140 børn i alderen 2 år og 9 måneder

Læs mere

Velkommen i vuggestuen Manegen

Velkommen i vuggestuen Manegen Velkommen i vuggestuen Manegen Byvej 248 A+B - 2650 Hvidovre Tlf.: 72 20 66 40 E-mail: manegen@hvidovre.dk Hjemmeside: www.manegen.hvidovre.dk Velkommen i vuggestuen Manegen. Byvej 248 A+B 2650 Hvidovre

Læs mere

BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen

BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Velkommen i Troldehøj... 4 Hverdagen i Troldehøj... 5 Kort om Troldehøj... 6 Åbningstid... 7 Indkøring af nye børn...

Læs mere

Velkommen til vuggestuen

Velkommen til vuggestuen Velkommen til vuggestuen I Børnehuset kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på og Skal være

Læs mere

DesignBørnehuset SanseSlottet

DesignBørnehuset SanseSlottet DesignBørnehuset SanseSlottet Vi vil gerne byde jer velkommen i Designbørnehuset SanseSlottet. SanseSlottet er en afdeling af Børnehusene i Vonsild. Vi håber, denne skrivelse kan give jer et lille indblik

Læs mere

Bissensvej 1 A. Velkommen til Børnehaven Bissensvej. Hej. Vi vil gerne sige velkommen til dig og din familie i Børnehaven Bissensvej

Bissensvej 1 A. Velkommen til Børnehaven Bissensvej. Hej. Vi vil gerne sige velkommen til dig og din familie i Børnehaven Bissensvej Velkommen til Børnehaven Bissensvej Hej Vi vil gerne sige velkommen til dig og din familie i Børnehaven Bissensvej Din primærpædagog hedder Dine voksne på gruppen hedder Vi glæder os meget til at se dig

Læs mere

Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780. Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk

Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780. Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780 Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk Indholdsfortegnelse. 1. Velkommen til Børnehuset Kvaglund. 2. Hvem er vi? 3. Åbningstid. 4. Tabulex.

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Kærnen

Velkommen til Børnehuset Kærnen Velkommen til Børnehuset Kærnen VELKOMMEN I BØRNEHUSET KÆRNEN NORMERING Børnehuset Kærnen er en integreret institution med 24 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn, heraf 40 børn i vores skovafdeling i Nibsbjerg

Læs mere

Børnehuset Tommeliden Vuggestuen Kontakt : Mogens :87871400 Vuggestuen :51507017 Mail : mbd@viborg.dk

Børnehuset Tommeliden Vuggestuen Kontakt : Mogens :87871400 Vuggestuen :51507017 Mail : mbd@viborg.dk Børnehuset Tommeliden Vuggestuen Kontakt : Mogens :87871400 Vuggestuen :51507017 Mail : mbd@viborg.dk Ved overgang til vuggestuen, er I velkommen til at være sammen med jeres barn i en indkøringsperiode.

Læs mere

Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende.

Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Vores værdier er: Glæde, nærvær, respekt, faglighed og mod. NORMERET BØRNETAL: Højvangshavens Integrerede Institution

Læs mere

En god start kan for eksempel se således ud:

En god start kan for eksempel se således ud: En god start i Firkløverens Vuggestue. Det kan virke meget overvældende at starte i en institution. Der er mange nye børn og voksne - og støjniveauet er til tider højt. Derfor er det en god ide, at I bruger

Læs mere

VELKOMMEN KRONGÅRDSVEJ 2 4180 SORØ TLF. NR.: 57 87 67 67 TIL KRONGÅRDEN

VELKOMMEN KRONGÅRDSVEJ 2 4180 SORØ TLF. NR.: 57 87 67 67 TIL KRONGÅRDEN VELKOMMEN TIL KRONGÅRDEN KRONGÅRDSVEJ 2 4180 SORØ TLF. NR.: 57 87 67 67 1 Velkommen Med denne folder vil vi gerne byde velkommen til Krongården. Vi håber, at den vil give svar på mange af de spørgsmål

Læs mere

Vuggeriet og Lysegrøn gruppe

Vuggeriet og Lysegrøn gruppe Vuggeriet og Lysegrøn gruppe Faktaoplysninger: Børnetal og stuer: Vuggestuen i Tusenfryd er delt op i stuer. Der er plads til ca. 12 børn på hver stue. Alt efter antal af børn i afdelingen er barnet tilknyttet

Læs mere

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her.

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her. 1 Velkomstfolder til Agtrupvej. Velkommen til Vuggestuen Agtrupvej. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen i vuggestuen og fortælle jer lidt om, hvad I kan forvente af vuggestuen og hvad vi forventer

Læs mere

Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større

Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større 1 Praktiske informationer Børnehuset Rævehøjen er normeret til 60 børn. 24 vuggestuebørn fordelt på 2 stuer og 1 gruppe bestående af 36 børnehavebørn, opdelt

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN.

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. Vi vil gerne byde dig og din familie velkommen til Kildebækkens Børnehave. Børnehaven er opdelt i 2 stuer, som hedder henholdsvis, Skovhulen og Havhulen. Børnehaven

Læs mere

Lindegårdsalle` 20 3550 Slangerup tlf. 47335960

Lindegårdsalle` 20 3550 Slangerup tlf. 47335960 Lindegårdsalle` 20 3550 Slangerup tlf. 47335960 1 ÅBNINGSTID: Mandag torsdag KL. 6.30-17.30 Fredag KL. 6.30 16.30 Lukket i ugerne 29 + 30 Behovsåbent i anden institution: Mellem jul og nytår Fredag efter

Læs mere

Vuggestuen Fuglereden Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20. Se fugleredens hjemmeside: http://bremdal.struer.dk.

Vuggestuen Fuglereden Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20. Se fugleredens hjemmeside: http://bremdal.struer.dk. Vuggestuen Fuglereden Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20 Se fugleredens hjemmeside: http://bremdal.struer.dk Åbningstider: Mandag-torsdag 6.15-17.00 Fredag 6.15-16.00 Velkommen i Bremdal dagtilbuds

Læs mere

Aldersintegreret institution STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 7616 2250

Aldersintegreret institution STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 7616 2250 Aldersintegreret institution STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 7616 2250 VELKOMMEN BØRN: I Valmuen modtager vi ca. 90 børn i alderen 0-6 år, fordelt i 2 huse. I det ene hus har vi 3 vuggestuegrupper.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2. Personalet 3. Dagsrytmen 4. Når I starter i børnehave 5. Traditioner 6. Temauger 8.

Indholdsfortegnelse. Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2. Personalet 3. Dagsrytmen 4. Når I starter i børnehave 5. Traditioner 6. Temauger 8. Indholdsfortegnelse Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2 Personalet 3 Dagsrytmen 4 Når I starter i børnehave 5 Traditioner 6 Temauger 8 Ture 8 Mad 9 Praktiske oplysninger 10 Sådan er børnehaven indrettet

Læs mere

En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov

En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov Glyngøre Vuggestue og Børnehave Kirkestræde 12, Tlf. 97 10 00 19 1 Vi byder jer velkommen i Glyngøre Børnehave. Vi glæder os til et godt og konstruktivt samarbejde

Læs mere

Velkommen til Skildpadderne Vuggestuen i afdeling Puff Grønsværen 5, Aulum Tlf.: 9628 6999

Velkommen til Skildpadderne Vuggestuen i afdeling Puff Grønsværen 5, Aulum Tlf.: 9628 6999 Velkommen til Skildpadderne Vuggestuen i afdeling Puff Grønsværen 5, Aulum Tlf.: 9628 6999 Velkommen! Med denne lille forældrepjece vil vi gerne byde jeres barn og jer velkommen i vuggestuen. Vi håber,

Læs mere

Personalet i Børnehuset:

Personalet i Børnehuset: Svalestuen 1 Pilehytten Hovedgaden 74 4520 Svinninge. Kontor: Tlf. 72368280 Mobiltelefon Tlf. 72365317 Lærkestuen: Tlf. 72368284 Svalestuen: Tlf. 72368285 Personalet i Børnehuset: Daglig pædagogisk leder:

Læs mere

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger.

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. Vi forventer at I læser denne folder igennem ved Jeres barns opstart

Læs mere

Børnehuset Grønnebakken 2013. Børnehuset Grønnebakken. Kære børn og forældre. Praktiske oplysninger. Årsplan I januar lægges årsplanen på hjemmesiden,

Børnehuset Grønnebakken 2013. Børnehuset Grønnebakken. Kære børn og forældre. Praktiske oplysninger. Årsplan I januar lægges årsplanen på hjemmesiden, Nyttige tlf. numre Kontoret 5588 7400 Køkkenet 5588 7401 Stjernerne 5588 7404 Kometstuen 5588 7402 Plutostuen 5588 7402 Raketstuen 5588 7403 Mobil 2428 6501 Vi henstiller til at I ringer til stuerne før

Læs mere

Mælkebøtten - Børn i bevægelse. Velkomstfolder. Mælkebøtten - Børn i bevægelse

Mælkebøtten - Børn i bevægelse. Velkomstfolder. Mælkebøtten - Børn i bevægelse Velkomstfolder Mælkebøtten Kære nye forældre! At begynde i børnehave kan give anledning til mange spørgsmål. Derfor har vi valgt, at lave denne velkomstfolder, der giver Jer et generelt indblik i barnets

Læs mere

Velkommen til Grøndalen - det små i det store Marts 2012

Velkommen til Grøndalen - det små i det store Marts 2012 Velkommen til Grøndalen - det små i det store Marts 2012 Velkommen til den integrerede daginstitution Grøndalen Kære forælder Vi vil gerne byde dit barn og dig velkommen i Grøndalen. Denne folder henvender

Læs mere

Velkommen til Børnehaven Søløven.

Velkommen til Børnehaven Søløven. Velkommen til Børnehaven Søløven. Børnehaven Søløven er en kommunal børnehave og er en del af Sparkær LBO. Adresse: Børnehaven Søløven Sølystvej 33, Sparkær 8800 Viborg TLF. 87871595 E-mail: bh.soeloeven@viborg.dk

Læs mere

Velkommen. Med denne lille velkomstpjece vil vi give dig og dit barn lidt praktiske oplysninger.

Velkommen. Med denne lille velkomstpjece vil vi give dig og dit barn lidt praktiske oplysninger. Velkommen VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET WIEMOSEN Du og dit barn ønskes velkommen til Børnehuset Wiemosen. Vi glæder os til samarbejdet med jer og håber I vil befinde jer rigtig godt her hos os. Med denne lille

Læs mere

Skyttevej 2 7800 Skive Tlf: 9915 3250 www.hedemarken-skive.dk

Skyttevej 2 7800 Skive Tlf: 9915 3250 www.hedemarken-skive.dk Skyttevej 2 7800 Skive Tlf: 9915 3250 www.hedemarken-skive.dk 1 Praktiske oplysninger: Vi er en integreret institution, normeret til 40 vuggestuebørn og 110 børnehavebørn. Åbningstider i Hedemarken: Mandag

Læs mere

Børnehuset Hindbærvangen

Børnehuset Hindbærvangen Kære forældre. Vi håber, at I og jeres barn må trives her hos os. Denne lille folder vil indeholde væsentlige praktiske oplysninger vedr. dagligdagen i børnehuset. De pædagogiske principper og handleplaner

Læs mere

Velkommen til Mariehønen

Velkommen til Mariehønen Velkommen til Mariehønen Mariehønen er en integreret institution, hvilket betyder, at dit barn kan være i den samme institution fra det starter som vuggestuebarn til det starter i børnehaveklasse. Mariehønens

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Niels Bohr

Velkommen til Børnehuset Niels Bohr Velkommen til Børnehuset Niels Bohr Niels Bohrs Allé 10 ; Vuggestuen Kernen og Bølgerne Skovsbovænget 7 : Skyerne (de ældste) Åbningstid ; Mandag-torsdag: 6.30 16.45 Fredag ; 6.30-16.30 Tlf. nr.: 6375

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Spirrevippen

Velkommen til Børnehuset Spirrevippen Velkommen til Børnehuset Spirrevippen Rigtig hjerteligt velkommen til vores Børnehus! Her har vi samlet en folder med de vigtigste praktiske informationer om vores Børnehus, så I kan få et indblik i Spirrevippens

Læs mere

Kære. Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej / Brunebjerg. Du skal være på. Dit mærke er. Dine voksne hedder

Kære. Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej / Brunebjerg. Du skal være på. Dit mærke er. Dine voksne hedder Kære Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej / Brunebjerg. Du skal være på Dit mærke er Dine voksne hedder Når du kommer i børnehaven, skal du hænge din jakke og stille dine sko, der hvor du har dit mærke.

Læs mere

OMRÅDE TJÆREBORG/ESBJERG Ø STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 76 16 22 50 BØRNEHAVEN TLF. 29 35 13 27 KONTORET TLF. 76 16 22 51 ÅBNINGSTIDER:

OMRÅDE TJÆREBORG/ESBJERG Ø STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 76 16 22 50 BØRNEHAVEN TLF. 29 35 13 27 KONTORET TLF. 76 16 22 51 ÅBNINGSTIDER: OMRÅDE TJÆREBORG/ESBJERG Ø STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 76 16 22 50 BØRNEHAVEN TLF. 29 35 13 27 KONTORET TLF. 76 16 22 51 ÅBNINGSTIDER: MANDAG TIL OG MED TORSDAG KL. 6.00 TIL 16.30 FREDAG KL. 6.00

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN

VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN Svend Poulsensvej 154, 3060 Espergærde, Åbningsningstid: mandag-fredag kl. 6.30 17.00 Galaksen: 49284357 Himmel Stuen: 49284356 Stjernerne: 49284358 Leder David Seebach: 49282451

Læs mere

Krabber og Søstjerner

Krabber og Søstjerner Krabber og Søstjerner Telefonnummer: 76 16 64 90 Mail: gudl@esbjergkommune.dk www.tarphagevej.esbjergkommune.dk Kære nye forældre Personalet ønsker med denne lille pjece at byde dig/jer som forældre velkommen,

Læs mere

Åbningstider i Havblik

Åbningstider i Havblik Velkommen I Havblik Åbningstider i Havblik Mandag torsdag: 6.45-16.30 Fredag : 6.45 15.45 Der kan, hvis der er et arbejdsrelateret behov søges om udvidet åbningstid i tidsrummet fra kl. 06.00 6.45. Skema

Læs mere

Kære forældre Til kommende skovbørn.

Kære forældre Til kommende skovbørn. Privat Skovbørnehaven Mariehønen Hummeltoftevej 139 2830 virum Telefon 2546 2830 e-mail: Bestyrelsen:kontakt@mariehoenenprivat.dk Børnehaven:mariehoenen@mariehoenenprivat.dk NORMERING: Vi er 5 voksne og

Læs mere

Daginstitutionen. - en informationspjece til forældre. Forfattere: Modtagehuset & Egholmgaard

Daginstitutionen. - en informationspjece til forældre. Forfattere: Modtagehuset & Egholmgaard Daginstitutionen - en informationspjece til forældre Forfattere: Modtagehuset & Egholmgaard HVAD ER EN DAGINSTITUTION? 2 DERFOR ER DET VIGTIGT AT GÅ I DAGINSTITUTION? 3 HVERDAGEN I DAGINSTITUTIONEN 3 SAMLING

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Valhalla

Velkommen til Børnehuset Valhalla Velkommen til Børnehuset Valhalla Med denne lille folder vil vi byde børn og forældre velkommen til Valhalla. Vi håber, at vi får en god tid sammen 1 Børnehuset Valhalla er en kommunal institution. I 1972

Læs mere

Indhold. Praktiske oplysninger. Aflevering og afhentning. Dagens rytme. Her kan du læse om de praktiske oplysninger.

Indhold. Praktiske oplysninger. Aflevering og afhentning. Dagens rytme. Her kan du læse om de praktiske oplysninger. Indhold Praktiske oplysninger... 1 Aflevering og afhentning... 1 Dagens rytme... 1 Mad og madpakker... 2 Skiftetøj... 3 Blebørn... 3 Fravær ved ferie... 3 Sygdom... 3 Fødselsdage... 4 Medbragt legetøj...

Læs mere

VELKOMSTFOLDER TIL FORÆLDRE

VELKOMSTFOLDER TIL FORÆLDRE VELKOMSTFOLDER TIL FORÆLDRE Kontakt Børnehuset Trekløveren Hvidovrevej 65 2650 Hvidovre bornehusettrekloveren@hvidovre.dk Telefonnummer Kontoret i Engen: 7228 3250 Leder: Kirsten Norman Sonnenschein kss@hvidovre.dk

Læs mere

Børnehuset Flintehøj. Vigtige informationer til dig som forældre.

Børnehuset Flintehøj. Vigtige informationer til dig som forældre. Børnehuset Flintehøj Vigtige informationer til dig som forældre. Velkommen til Flintehøj. Kære Kære forældre Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende og håber, at I vil få nogle gode år her

Læs mere

Langhøj Dagtilbud. Mariehønen. Integreret vuggestue og børnehave. Mariehønen Bækvej 6, Asp 7600 Struer Tlf. 96 84 89 40 irs@struer.

Langhøj Dagtilbud. Mariehønen. Integreret vuggestue og børnehave. Mariehønen Bækvej 6, Asp 7600 Struer Tlf. 96 84 89 40 irs@struer. Langhøj Dagtilbud Mariehønen Integreret vuggestue og børnehave Mariehønen Bækvej 6, Asp 7600 Struer Tlf. 96 84 89 40 irs@struer.dk http://langhoej.struer.dk Velkommen i Langhøj Dagtilbud, Mariehønen. Når

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN TUSINDFRYD

VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN TUSINDFRYD VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN TUSINDFRYD Børnehavens Værdigrundlag. Børnehavens pædagogiske arbejde tager sit udgangspunkt i Kolding kommunes målsætning på daginstitutionsområdet. I forhold til de livs-/ og

Læs mere

Velkommen til Daginstitution Langmark. Børnehaven Flintebakken

Velkommen til Daginstitution Langmark. Børnehaven Flintebakken Velkommen til Daginstitution Langmark Børnehaven Flintebakken Velkommen til Børnehaven Flintebakken Velkommen til Børnehaven Flintebakken Vi glæder os til at lære jer og jeres barn at kende. Med denne

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Niels Bohr

Velkommen til Børnehuset Niels Bohr Velkommen til Børnehuset Niels Bohr Niels Bohrs Allé 10 ; Vuggestuerne ; Kernen, Mini-bølgerne og børnehavegruppen Bølgerne Åbningstid ; Mandag-torsdag: 6.30 16.45 Skovsbovænget 7: Skyerne (de ældste børnehavebørn)

Læs mere

Velkommen til Humlebien

Velkommen til Humlebien Velkommen til Humlebien Humlebien Sct. Jørgens Park 17 4700 Næstved Tlf. 55 88 75 10 Email:Humlebien@naestved.dk Kære forældre Med denne folder vil vi gerne byde Jer og Jeres barn velkommen i Humlebien.

Læs mere

Velkommen i Børnehuset Molevitten

Velkommen i Børnehuset Molevitten Velkommen i Børnehuset Molevitten BØRNEHAVEN PALETTEN KLATTERNE & TUBERNE Børnehaven er normeret til 40 børn i alderen 2,9 5 år. Børnene er fordelt på 2 stuer, Tuberne og Klatterne, med 20 børn på hver.

Læs mere

Kære forældre til kommende skovbørn

Kære forældre til kommende skovbørn Privat Skovbørnehaven Mariehønen Skovbrynet 44 2800 Lyngby Telefon 30965035 E-mail: Bestyrelsen: kontakt@mariehoenenprivat.dk Leder: mariehoenen@mariehoenenprivat.dk NORMERING: Vi er 5 voksne og 27 børn.

Læs mere

Velkommen i Børnehuset Molevitten

Velkommen i Børnehuset Molevitten Velkommen i Børnehuset Molevitten BØRNEHAVEN TREKLØVEREN ENGBLOMMEN, KLOKKEBLOMST & KLUB 5 Børnehaven er normeret til 70 børn i alderen 2,9 5 år. Børnene er fordelt på 3 stuer, Engblommen, Klokkeblomst

Læs mere

Kostpolitik i dagplejen: Vi ved, at kosten har stor betydning for børnenes udvikling, og derfor har vi meget fokus på børnenes kost.

Kostpolitik i dagplejen: Vi ved, at kosten har stor betydning for børnenes udvikling, og derfor har vi meget fokus på børnenes kost. Ø giver besked hvis barnet ikke kommer i dagpleje Ø hurtigst muligt, i forbindelse med ferier, afkrydser på sedlerne, hvornår Jeres barn holder fri. Ø melder afbud hvis I ikke vil bruge en tildelt gæstedagpleje-plads.

Læs mere

Velkommen i Børnehuset Udsigten!

Velkommen i Børnehuset Udsigten! BØRNEHUSET UDSIGTEN Forældrefolder 2013 / 2014 Indholdsfortegnelse Velkommen i Børnehuset Udsigten side 2 Afslutning for vuggestue- og skolebørn side 3 Andre informationer side 3 Bleer side 4 Dagsrytme

Læs mere

Duponts Gård. Duponts Gård Dronningensgade 66 7000 Fredericia Tlf. 72106500. Duponts Gård Dronningensgade 66 7000 Fredericia Tlf.

Duponts Gård. Duponts Gård Dronningensgade 66 7000 Fredericia Tlf. 72106500. Duponts Gård Dronningensgade 66 7000 Fredericia Tlf. Velkommen i. Vi håber I bliver glade for, at komme i institutionen og vi ser frem til et godt samarbejde Med denne folder vil vi gerne fortælle jer hvem vi er, og hvad vi står for. Hvis I vil vide endnu

Læs mere

VELKOMMEN TIL FEMKANTEN

VELKOMMEN TIL FEMKANTEN VELKOMMEN TIL FEMKANTEN Strandgården 17B 2635 Ishøj Tlf. 43 73 67 60 Vi glæder os til at lære jer at kende, og til vores fremtidige samarbejde omkring jeres barn. På personalets vegne v/leder Britt Ravnsted-Larsen

Læs mere

Velkommen til vores vuggestue

Velkommen til vores vuggestue Velkommen til vores vuggestue Med denne folder får du nogle vigtige praktiske informationer om dit barns hverdag i vuggestuen. Heri beskrives, hvad vi tilbyder, og hvad vi forventer af dig i det fremtidige

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (områdeleder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk

Læs mere

Velkommen til Daginstitutionen Firkløveret, Sdr. Bjert

Velkommen til Daginstitutionen Firkløveret, Sdr. Bjert Velkommen til Daginstitutionen Firkløveret, Sdr. Bjert INDHOLD SIDE Velkommen: 3 Overgang fra dagpleje/vuggestue til børnehave: 4 Hvem er vi?: 5 Hvad er vippepladser: 6 Påklædning: 6 Ved ændrede familieforhold

Læs mere

Velkommen i Dagplejen

Velkommen i Dagplejen Velkommen i Dagplejen Kære Forældre Det sætter mange tanker i gang, når man afleverer sit barn i dagplejen for første gang. Det er vigtigt, at I føler jer trygge og får et godt indblik i, hvad det vil

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Hjortholm

Velkommen til Børnehuset Hjortholm Velkommen til Børnehuset Hjortholm Vi vil i dette hæfte give jer en introduktion til institutionen og de informationer, der er vigtige for jer. Hæftet består først af informationer, der vigtige lige fra

Læs mere

Velkommen til. Daginstitution Langmark. Rytterkildens Vuggestue

Velkommen til. Daginstitution Langmark. Rytterkildens Vuggestue Velkommen til Daginstitution Langmark Rytterkildens Vuggestue Velkommen til Rytterkildens Vuggestue Velkommen til Rytterkildens Vuggestue Vi glæder os til at lære dig og dit barn at kende. Med denne folder

Læs mere

Børnehusene har fælles institutionsleder, Karen Sterling, samt fælles bestyrelse.

Børnehusene har fælles institutionsleder, Karen Sterling, samt fælles bestyrelse. Fraugde Børnehus Jakobsstigen 1 5220 Odense Sø Tlf.: 63 75 34 25 Åbningstider: Mandag torsdag: 6.15-16.30 Fredag: 6.15-16.15 Kære forældre Velkommen til Fraugde Børnehus Vi håber at I her kan få svar på

Læs mere

Vores værdier // Hej. Hos os får du dejlige friske kinder, og de allerbedste barndomsminder

Vores værdier // Hej. Hos os får du dejlige friske kinder, og de allerbedste barndomsminder 1 Hej Hos os får du dejlige friske kinder, og de allerbedste barndomsminder Dine voksne på din gruppe hedder Primær pædagog Vi glæder os rigtig meget til at lære dig at kende! Hjerteligt velkommen på Bissensvej

Læs mere

Beskeder: Det er vigtigt at være opmærksom på beskeder i skoleintra, det er også her, man informeres om evt. arrangementer.

Beskeder: Det er vigtigt at være opmærksom på beskeder i skoleintra, det er også her, man informeres om evt. arrangementer. Værd at vide om SFO. Aflevering/afhentning: Når I afleverer jeres barn om morgenen, er det vigtigt, at l lige kommer ind og siger godmorgen, så vi ved, hvem vi har i huset. Ligeledes at sige farvel ved

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

Dagligdagen i Minihøj

Dagligdagen i Minihøj Dagligdagen i Minihøj Der er naturligvis ikke to dage, der er ens, men for alligevel at give jer et indtryk af en normal dags forløb, har vi beskrevet en sådan med ca. tidspunkter. 06.30 Institutionen

Læs mere

Velkommen til Poppellunden

Velkommen til Poppellunden Velkommen til Poppellunden Poppellunden er et kommunalt aldersintegreret børnehus og sammen med Paraplyen, Humlebien, Thurø Børnehuse, Kobberbækken og Holbølsminde danner vi dagtilbudsområdet Børnebyøster

Læs mere

Velkommen. til Troldebjerget. Vestergade 11 Aulum Tlf.: 96 28 69 99

Velkommen. til Troldebjerget. Vestergade 11 Aulum Tlf.: 96 28 69 99 Velkommen til Troldebjerget Vestergade 11 Aulum Tlf.: 96 28 69 99 1 Velkommen! Med denne lille forældrepjece vil vi gerne byde jeres barn og jer velkommen til børnehaven Eventyrhaven, afdeling Hobbitten.

Læs mere

Velkommen til BYPARKENS VUGGESTUE

Velkommen til BYPARKENS VUGGESTUE Velkommen til BYPARKENS VUGGESTUE Byparkens Vuggestue Ørbækvej 36 Tlf.: 6217 6860 E-mail: info@byparkensvuggestue.dk Leder: Anne Grethe Windahl Hansen Kontor: 5142 2175 Åbningstider: Mandag til torsdag

Læs mere

Velkommen til Børnehaven Vængebo

Velkommen til Børnehaven Vængebo Velkommen til Børnehaven Vængebo Rudersdalsvej 91 A 2840 Holte 46 11 35 10 Indholdsfortegnelse Hjertelig velkommen... 2 En ny start... 2 Normering... 2 Åbningstid... 3 Hent og Fix ordning... 3 Vængebo

Læs mere

Velkommen til daginstitutionen Brohaven

Velkommen til daginstitutionen Brohaven Velkommen til daginstitutionen Brohaven Vi udvikler børns kompetencer Jeres barn skal gå på :. Hvor pædagogerne hedder:,. Og medhjælperen hedder:. Jeres primærpædagog er:. Vi byder jer og jeres barn velkommen

Læs mere

Præsentation af afdeling Søstjerner: Afdeling Søstjerner består af grupper med børn i alderen ca. 2-4 år.

Præsentation af afdeling Søstjerner: Afdeling Søstjerner består af grupper med børn i alderen ca. 2-4 år. Præsentation af afdeling Søstjerner: Afdeling Søstjerner består af grupper med børn i alderen ca. 2-4 år. Grupperne består af et varieret antal børn og personale. Grupperne er aldersopdelte og børnene

Læs mere

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN ÅKANDEN

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN ÅKANDEN VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN ÅKANDEN 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. KÆRE NYE FORÆLDRE 3 Der er pladsgaranti indtil skolestart 3 Åkandens værdigrundlag 3 Start i vuggestuen 4 2. GENNEMGANG AF DAGEN 5 De yngste børn

Læs mere

Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle af andre børn? Ellers skal vi nok hjælpe dig til hurtigt at falde til!

Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle af andre børn? Ellers skal vi nok hjælpe dig til hurtigt at falde til! Kære Vi glæder os til, at du skal begynde her i Herslev Børnehus Vi byder dig velkommen dag d. /, kl. hvor vil tage imod dig og din mor og far. Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle

Læs mere

Kohavehuset. Vigtige informationer til dig som forælder

Kohavehuset. Vigtige informationer til dig som forælder Kohavehuset Vigtige informationer til dig som forælder Velkommen til Kohavehuset Kære Kære forældre Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende og håber, at I vil få nogle gode år her hos os.

Læs mere

BØRNETOFTEN Grønlandsvej 24. 9900 FREDERIKSHAVN TLF. 98 45 73 55 E-mail: bornehavenbornetoften@frederikshavn.dk www.boernetoften.frederikshavn.

BØRNETOFTEN Grønlandsvej 24. 9900 FREDERIKSHAVN TLF. 98 45 73 55 E-mail: bornehavenbornetoften@frederikshavn.dk www.boernetoften.frederikshavn. Vi vil gerne byde jer som kommende forældre velkommen til Børnetoften. Vi håber på et nært samarbejde om lige netop jeres barns hverdag. Gennem et godt kendskab til hinanden, ser vi dette som vores fornemste

Læs mere

Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN.

Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN. Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN. Vi er beliggende i et område med en blanding af ejer og lejeboliger. Der er mange grønne områder og stisystemer,

Læs mere

Vi arbejder inkluderende for at sikre alles ret til en plads i fællesskabet. Vores nøgleord er:

Vi arbejder inkluderende for at sikre alles ret til en plads i fællesskabet. Vores nøgleord er: VELKOMMEN TIL BØRNEINSTITUTIONEN HAMPELAND Vi arbejder inkluderende for at sikre alles ret til en plads i fællesskabet. Vores nøgleord er: Nærvær Anerkendelse. Samarbejde Struktur. Kære og forældre. Velkommen

Læs mere

Stjernehuset. Forældrepjece

Stjernehuset. Forældrepjece Stjernehuset Forældrepjece Velkommen til Stjernehuset. Stjernehuset er en kombineret institution med 1 vuggestuegruppe og 3 børnehavegrupper. Den ene børnehave gruppe frekventere dagligt Stjerneskuddet,

Læs mere

Børnehuset Stribonitten Her har hjertet plads.

Børnehuset Stribonitten Her har hjertet plads. Børnehuset Stribonitten Her har hjertet plads. Nøgleord i Stribonitten. Omsorg, nærvær og tryghed Sjov, leg og fantasi... Social og personlig udvikling... Praktiske oplysninger. Lidt om tøj Hej Vi glæder

Læs mere

Velkommen til Sfo Hulen.

Velkommen til Sfo Hulen. Velkommen til Sfo Hulen. Hulens målsætning: Hulen er en fritidsordning som modtager børn fra børnehaveklassen til og med 3. klasse. Børn har efter en skoledag brug for at skifte spor. I Hulen lægger vi

Læs mere

Velkommen til børnehaven Melita

Velkommen til børnehaven Melita Velkommen til børnehaven Melita Vi glæder os til at tage imod jer Indhold Velkommen... 3 Melita s adresse, telefonnumre og åbningstider... 3 Børnehavens mødetider... 3 Bustider... 4 Indkøring... 4 Praktiske

Læs mere

Dagplejen i Odder. Dagplejen i Odder

Dagplejen i Odder. Dagplejen i Odder Dagplejen i Odder Den kommunale dagpleje er et tilbud om pasning i et privat hjem, hvor hverdagen er præget af ro og harmoni. Børnene har mulighed for at deltage i hjemlige aktiviteter, som kan være at

Læs mere

Børnehuset Humlebien. Byvej 248c 2650 Hvidovre. Tlf. 36788419. Email: bornehusethumlebien@hvidovre.dk Hjemmeside: www.humlebien.

Børnehuset Humlebien. Byvej 248c 2650 Hvidovre. Tlf. 36788419. Email: bornehusethumlebien@hvidovre.dk Hjemmeside: www.humlebien. . Børnehuset Humlebien Byvej 248c 2650 Hvidovre. Tlf. 36788419 Email: bornehusethumlebien@hvidovre.dk Hjemmeside: www.humlebien.hvidovre VELKOMMEN TIL HUMLEBIEN Denne pjece er tænkt som en hjælp, når dit

Læs mere

Velkommen til vort nye barn og forældre i Børnehaven SVALEN

Velkommen til vort nye barn og forældre i Børnehaven SVALEN Velkommen til vort nye barn og forældre i Børnehaven SVALEN Vi vil med denne velkomstfolder byde jer velkommen til Svalen og håber på et godt samarbejde med jer forældre. Folderen indeholder lidt om Svalens

Læs mere

Velkommen. til børnehaven i Puff. Grønsværen 5, Aulum Tlf.: 96 28 69 99

Velkommen. til børnehaven i Puff. Grønsværen 5, Aulum Tlf.: 96 28 69 99 Velkommen til børnehaven i Puff Grønsværen 5, Aulum Tlf.: 96 28 69 99 1 Velkommen! Med denne lille forældrepjece vil vi gerne byde jeres barn og jer velkommen til børnehaven i PUFF. Vi håber, at nedenstående

Læs mere

Vuggestuen Margrethevej

Vuggestuen Margrethevej Vuggestuen Margrethevej Velkommen Åbningstid Vuggestuens daglige åbningstid er mandag til torsdag fra: kl. 6.45 til kl. 17.00 fredag fra: kl. 6.45 til kl. 16.15 Vi har lukket Grundlovsdag, de 3 dage før

Læs mere

Idrætsbørnehaven Lærkereden Parkvej 55 9700 Brønderslev Tlf.: 9945 4800. www.laerke-reden.dk

Idrætsbørnehaven Lærkereden Parkvej 55 9700 Brønderslev Tlf.: 9945 4800. www.laerke-reden.dk Idrætsbørnehaven Lærkereden Parkvej 55 9700 Brønderslev Tlf.: 9945 4800 www.laerke-reden.dk Velkommen i Idrætsbørnehaven Lærkereden Vi vil med denne velkomstfolder byde jer og jeres barn velkommen i Idrætsbørnehaven

Læs mere

Hej. Du skal starte i børnehaven Seest Gl. Skole dag den / -. Den gruppe du skal gå i hedder:

Hej. Du skal starte i børnehaven Seest Gl. Skole dag den / -. Den gruppe du skal gå i hedder: Hej. Du skal starte i børnehaven Seest Gl. Skole dag den / -. Den gruppe du skal gå i hedder: Din kontaktperson hedder. Vi har aftalt at du og dine forældre kommer på besøg dag den / klokken. Det vil være

Læs mere

Velkommen til Børnehaven Skovparken!

Velkommen til Børnehaven Skovparken! Velkommen til Børnehaven Skovparken! Med disse sider vil vi gerne give jer nogle praktiske oplysninger og give jer et indtryk af, hvordan det er at gå i vores børnehave. Der er specielt to forhold, der

Læs mere

Velkommen til Fredensgård Den XXXXXXXX skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie.

Velkommen til Fredensgård Den XXXXXXXX skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Mette Kære XXXXXX Velkommen til Fredensgård Den XXXXXXXX skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Inden I starter på Fredensgård er I altid velkommen til

Læs mere