Lygter. Standardlygter:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lygter. Standardlygter:"

Transkript

1 Lygter Tekno har virkelig været i særklasse når der tales om bilernes lygter. De har i flere tilfælde gjort sig umage for at ramme den rigtige bils lygter og næsten alle modeller har løse lygter i modsætning til de udenlandske modeller, der har lygterne støbt sammen med karosseriet. Teknos løsning har været meget dyrere, men for bilens finish har det været utroligt. Navnlig nogle af personbilerne har lygter tilpasset de rigtige modeller. Jeg har i det følgende forsøgt at beskrive de lygter som sidder på de enkelte modeller, både for- og baglygter. Udrykningslygterne er særskilt beskrevet i en anden artikel. Standardlygter: Prismelygte: Det er en klar plastikperle som er beklædt på bagsiden med en slags folie der får den til at skinne. Det er ikke en Teknoopfindelse men en perle som er brugt alle mulige steder og som Corgi bl.a. også har brugt. På Ford Mustang rally og som baglygter på Sprite Musketeer er der ligeledes brugt gule og råde lygter. Lygterne kan være runde og firkantede. Klar lygte: Klar plastiklygte ca. 4,0 mm med en lille krave. Anvendt på en del af bilerne fra slutningen af 1950.erne indtil de blev skiftet med prismelygter. Lygten kan også være blålig. En del af de afbillede biler kan være restaurerede, men lygter er gode nok. Blikbilerne: Der er fremstillet 2 slags lygter, hvor den ældste er en bukket lygte i blik med et fæstne som stikkes ind i kølerhjelmen og bukkes, således at lygten ikke falder ud. Parabolen er ligeledes i blik og monteres efterfølgende, nogle er markeret med en gul prik. Der er fremstillet en til højre og venstre side. Lygten sidder hovedsaglig på de gamle røde brandbiler. Den seneste udgave er en støbt lygtebom med begge lygter og løse paraboler. Den monteres i en rille foran på motorhjelmen. En meget billigere løsning som er udmærket. Ingen baglygter. Uoriginal model. Projektøren til bilerne er en rigtig lygte med parabol og glas med en pære som kunne lyse ved hjælp af et batteri.

2 Ford V8: 2 støbte lygter monteres i et boret hul i forskærmen. Der er forskel på højre og venstre som er fremstillet så de følger krumningen på forskærmen. Ingen baglygter. Pacard: Undtagelserne der bekræfter reglen, lygterne er støbt sammen med karosseriet. Baglygterne malet på. Ford Taxa: For og baglygter støbt sammen med karosseriet.

3 Mercury: Rund støbt lygte. Baglygten malet på. Triangel: Støbt sammen med karosseriet. Baglygterne malet på. Taglygten på politibilen er støbt og sidder løst gennem et hul i taget. Den er forskellig fra lygten til Buick, selvom det er svært at se. Efterløberen: Bagudvendt arbejdslygte som er støbt sammen med overdelen på pumpen. Buick: Støbt rund forlygte. Baglygter malet på. Taglygten er støbt og sidder løst på gennem et hul i taget. Der er forskel på denne og taglygten på Triangel politibilen.

4 Dodge lastbiler: Støbt rund forlygte, som på Buick ambulancerne. Dodge militær/brandbiler mv.: På Dodgebilerne er forlygterne fremstillet som hvide selvlysende plastiklygter, ligesom taglygten og projektøren er i samme materiale. Det lyser flot op om når det er mørkt og det kan undre meget at de ikke er brugt på andre biler, det har enorm legeværdi. Mini Dodge: Forlygterne er fremstillet i blik som er del af kølergitret. En god og billig måde at gøre dette på.

5 Ferguson traktor: Ingen lygter Gaffeltruck, den røde: Ingen lygter. Urværksbilen: En forlygte er centreret i fronten af bilen. Lygten er i blik og fungere sammen med styretøjet, som bevæges når lygten drejes fra side til side. Gyro/Miracobilen: Løs forlygte i blik.

6 Vespa scooter: Støbt sammen med henholdsvis forskærm og bagskærm. Harley Davidson/ Indian: Løs støbt lygte som sidder i et hul på forgaflen. Baglygten er støbt sammen med bagskærmen. På personbilerne er langt de fleste baglygter malet på og de nævnes derfor kun hvis der er lavet en undtagelse. Morris Oxford: Runde klare plastiklygter ca. 4,5 mm med riller i glasses som på en rigtig lygte og med den buer ud af som en rigtig lygte. Stiften på lygten sættes gennem et firkantet hul i bilen, således at den ikke drejer rundt og er smeltet på bagsiden, så den ikke falder ud. Unik design på en legetøjsbil også fordi de ret hurtigt blev knust under leg. Det sidder jo udsat på hjørnet. Lygterne kan godt svinge lidt i størrelsen mellem 4,5 og 5 mm.

7 Opel Record: Samme som på Morris Oxford. Mercedes Benz 180: Samme som Morris Oxford. Opel Kadett: Klar 4,5 mm rund lygte i plastik med riller. Lygten er flad og lidt mere simpel end på Morris Oxford modellerne. Den har heller ikke stiften men er rund hele vejen med en lille krave så den ikke smutter igennem.

8 DKW Junior: Klar 4,5 mm rund lygte med anderledes riller, ellers som på Opel Kadett. Mercedes Benz 220: Kongen blandt de løse lygter. En nøjagtig kopi af den rigtige lygte som er aflang med buninger og forskellige vinkler. Der er i klar plastik og trykkes ind i et sæde. Helt unik detalje fra Tekno. Mercedes Benz 220 ambulance: Som på Morris Oxford, men større ca. 5,5 mm. De sidste modeller har roterende blåt blink. Jaguar XK 120: Støbte lygter.

9 Alfa Romeo: Støbte lygter. Porsche 356: Støbte lygter. MG-TD: Lygterne er støbt sammen med køleren og er løst monteret.

10 VW : Samme som Morris Oxford. Opel Olympia Record: Klar glat plastiklygte med lille buning ca. 4mm. Sidder i et firkantet hul i karosseriet. Er set med gullige lygter. Austin Healey: Klar 4 mm plastik lygte med riller. Ikke den samme som er nævnt andre steder. Triumph TR 2: Samme som Austin Healey.

11 Ford Thunderbird: Forlygten er en rund gullig plastiklygte men riller, som også er brugt til Renault 4 CV. Baglygten er i rød plastik udformet som den rigtige lygte, som også er brugt til Taunus 17M nr Volvo Amazon 2-dørs: Prismelygter ca. 3,8-4,0 mm. Prismelygten er kegleformet og passer i et kegleformet sæde i bilen. Volvo Amazon 4-dørs: Klar plastiklygte ca. 4,0 mm med en lille krave. Anvendt på en del af bilerne fra slutningen af 1950.erne indtil de blev skiftet med prismelygter. Lygten kan også være blålig. Jeg har set nogle af de sidste 4-dørs politimodeller med affjedring med prismelygter det kan være originalt.

12 Renault 4CV: Samme forlygte som Ford Thunderbird. Cooper Norton: Ingen lygter. Ferrari 750 Monza. Klare standardlygter eller prismelygter ca. 3,7 mm.

13 Willys Jeep: Klare eller blålige standardlygter eller ca. 3,7-4,0 mm prismelygter. Campingvogn 1955: Ingen lygter. Campingvogn Sprite Musketeer: 2,9 mm røde og gule prismelygter. Lloyd Alexandre: Samme forlygter som Renault og Ford Thunderbird.

14 VW 1200: Den har helt sin egen malede eller umalede nøjagtige kopi af den rigtige lygte i plastik. Saab 93: Klare standard plastiklygter. Saab 96 bred kølergrill: Klare eller blålige standard plastiklygter.

15 Saab 96 smal kølergrill: Ca. 3 mm prismelygter. Volvo 544: Klare eller blålige standard plastiklygter eller 3,7-4,0 mm prismelygter. Ford Taunus nr. 823: Forlygter: Ca. 4 mm standard klar plastiklygte. Baglygte: Rød kegleformet plastiklygte som nøjagtig kopi af den rigtige lygte. Smuk detalje. MGA: Klare eller blålige standard plastiklygter, eller 3 mm prismelygte.

16 Volvo P 1800: Klare eller blålige standard plastiklygter eller 3,7-4,0 mm prismelygter. Ford Taunus nr. 826: Forlygte: Støbt firkantet lygte i plastik som nøjagtig kopi af den rigtig lygte. Baglygte: Baglygten er i rød plastik udformet som den rigtige lygte, som Ford Thunderbird. VW 1500: 3,7-4,0 mm prismelygter. Ford Lincoln Continentel: 4 stk. 3,0 mm prismelygter.

17 Volvo Amazon st.car: 3,7-4,0 mm prismelygter. Morris/MG 1100: 3,7 mm prismelygter. Ford Mustang: 3,7-4,0 mm prismelygter. På rallymodellen er tillige 2 stk. 2,6 mm klare fjernprojektører og 2 stk. 2,8 mm gule tågelygter. Baglygterne er firkantede røde vandoverføringsmærker som nøjagtige kopier af Mustangens berømte baglygter.

18 Volvo 144: 4 mm prismelygter, baglygterne er vandoverføringsmærker. Volvo 164: Forlygter: 4 mm prismelygter og 2 stk. 3mm tågeforlygter. Baglygter: Vandoverføringsmærke. NSU RO 80: Forlygter: Hel klar plastik enhed med både forlygter og tågelygter. Tågelygterne sidder under kofangeren som vist på billedet.

19 Saab 99: 2 slags forlygter mm x 2,5 mm firkantede prismelygter med flad bund, som ikke er sædvanligt på Teknobilerne. Normalt er anvendt lygter med kegleformet bund/bagside. (Beige bil) 2. Lygterne er mærket med riller i selve den forkromede kølergrill. Udmærket løsning da det er meget vanskeligt at skelne de firkantede prismelygter. (røde bil) Jeg har på det tredje billede vist nogle dårlige lygter for at vise at de er der. Baglygterne er vandoverføringsmærker. Mercedes Benz 300 SL: Transparente søjle lygter som passer perfekt til bilen og som er lig den rigtige model. Fremragende detalje som på MB 220 og MB 230.

20 Jaguar E: Tranparente lygter nøjagtig som de rigtige lygter. Mercedes Benz : Lygter tilpasset fra den rigtige bil som MB 220 og MB 300 SL. Chevrolet Monza: Forlygterne er 2 plastiklygter bygget ind i et konsol under dækpladerne. Parabolen er malet fx gul eller rød.

21 Oldsmobile Toronado: 3,2 mm gullige prismelygter i lidt grovere kvalitet end de klare prismelygter. Toyota 2000: Forlygterne: 2,2 mm gule prismelygter, som noget nyt er bygget ind i et plastikhyldter som kendes fra Corgibilerne. Baglygterne: 4 stk. 1,5 mm røde prismelygter bygget ind i 2 dobbelte plastikholdere. Porsche 911S 2 stk. gule prismelygter. Baglygterne og blinklygterne er metalstøbte og løse. VW type I 5 mm blank nitte som kendes fra fx livremme.

22 VW type II 6 mm blank nitte som kendes fra fx livremme. Ford Taunus mm blank nitte som kendes fra fx livremme. Ford Taunus Transit: 4 mm prismelygte.

23 Volvo bus/sparebus 5 mm blank nitte som kendes fra fx livremme. Mercedes Benz autotog: Lygter og frontgitter støbt sammen og monteret på bilen. Scania CR 76 bus: 6 mm x 4 mm firkantede prismelygter med kegleformet bagside. Mercedes Benz 0302 bus: 4,5 mm x 3,0 mm gule prismelygter med flad bagside.

24 Mercedes Benz LP 322 lastbil: Lygterne er støbt sammen med karosseriet: Volvo Viking lastbiler: 3 slags forlygter: 1. Metalstøbt lygte omviklet med et stykke blankt blink som parabol. 2. 2,5 mm 3,0 mm prsimelygte 3. 4,0 mm prismelygte sat fast i et plastikkonsol. Mærkelig konstruktion, da prismelygten der sidder i selve bilen er langt mindre udsat. Scania 75/76: Den model uden affjedring og uden siderude. Transparent plastiklygte som på Volvo personbilerne eller i sjældnere tilfælde en tilsvarende blålig lygte.

25 Scania 110: Den med sideruden. 4,0 mm prismelygte. Scania 140: 5 x 3 mm firkantede prismelygter, der sidder i kofangeren. Modellen fra Tekno Holland har runde gule prismelygter og har fået 2 ekstra der sidder lige over kofangeren. Hollænderne kalder den model Scania 141. Volvo Express: De ældste modeller har plastiklygter som Scania 75/76 hvor den blålige er lidt mere almindelig. De sidste udgaver af bilen har 4,0 mm prismelygte. Scania lastbil med dobbelt kabine: 5 mm blank nitte som kendes fra fx livremme.

26 Hyster truck Ingen lygter. Harvester/MC Cormick traktor: Den ældste udgave, hvor motorhjelmen kan vippe har en prismelygte monteret i et plastik konsol som også kendes fra Volvo 144 politi og brandchef. Den nyeste udgave har 2 stk. 3mm prismelygter bygget ind i plastikkølergitret. Ford D 800: 4,0 mm gule prismelygter.

27

Regler for traktorer m.v.

Regler for traktorer m.v. Regler for traktorer m.v. Traktorbekendtgørelsen Den 1. oktober 1996 trådte en ny bekendtgørelse om traktorer og motorredskaber m.v. i kraft. Bekendtgørelsen fastsætter regler for traktorer, motorredskaber

Læs mere

Danske modeller fra. Prøve. Torben Ziegler

Danske modeller fra. Prøve. Torben Ziegler Danske modeller fra DA Torben Ziegler Forord Idéen med dette katalog er dels at give samleren af PILOT modeller i str. H0 et redskab til at holde rede på modellerne i samlingen, og dels et redskab i jagten

Læs mere

Supplerende LED lygter

Supplerende LED lygter Vi har lys til bl.a. Lastbiler Busser Varebiler Personbiler Trucks Entreprenørmaskiner Skibe Byggepladser Kraner Værfter MS3A MS6-GF MS6A-H LE4A MS6A MS3-GF MS3A-H SQ4A Datablad for 2015 Supplerende LED

Læs mere

ADVANCEDTECHNOLOGY CMT ADVANCED

ADVANCEDTECHNOLOGY CMT ADVANCED ADVANCEDTECHNOLOGY CMT ADVANCED CARS ADVANCEDTECHNOLOGY CARS er en professionel diagnostisk værktøj til work-shops. Det har en omfattende database med en meget god dækning af alle bilmærker på det danske

Læs mere

HMS HillClimb Mesterskabsstillinger Historiske klasser: 1-7 Biler med historisk national eller international vognbog.

HMS HillClimb Mesterskabsstillinger Historiske klasser: 1-7 Biler med historisk national eller international vognbog. HMS HillClimb Mesterskabsstillinger 2017 Historiske klasser: 1-7 Biler med historisk national eller international vognbog Samlede stilling Navn Bil Klub Points Klasse 1 Hans Jørn Daugaard Porsche 911 1974

Læs mere

HMS HillClimb Mesterskabsstillinger 2017 Historiske klasser: 1-7 Biler med historisk national eller international vognbog

HMS HillClimb Mesterskabsstillinger 2017 Historiske klasser: 1-7 Biler med historisk national eller international vognbog HMS HillClimb Mesterskabsstillinger 2017 Historiske klasser: 1-7 Biler med historisk national eller international vognbog Samlede stilling Navn Bil Klub Points Klasse 1 Hans Jørn Daugaard Porsche 911 1974

Læs mere

2011 AC Auction Results

2011 AC Auction Results Lot # Year Make Model Reserve High Bid SOLD 001 1997 HARLEY DAVIDSON ROAD KING $7,000.00 $6,000.00 TRUE 002 2006 HARLEY DAVIDSON VRSCR $0.00 $7,250.00 TRUE 003 2003 HARLEY DAVIDSON $0.00 $7,500.00 TRUE

Læs mere

HMS HillClimb Mesterskabsstillinger Historiske klasser: 1-7 Biler med historisk national eller international vognbog.

HMS HillClimb Mesterskabsstillinger Historiske klasser: 1-7 Biler med historisk national eller international vognbog. HMS HillClimb Mesterskabsstillinger 2017 Historiske klasser: 1-7 Biler med historisk national eller international vognbog Samlede stilling Navn Bil Klub Points Klasse 1 Hans Jørn Daugaard Porsche 911 1974

Læs mere

Steen Bachmann 50 Cabrioleter Tekst 2015 Steen Bachmann & Forlaget Carlsen Fotos Bil Magasinet og Forlaget Carlsen Grafisk tilrettelægning: Mathias Raiani Larsen, Bil Magasinet Billedbehandling: Mikael

Læs mere

Karrossericlips - Audi / VW / Seat / Skoda. Karrossericlips - Audi / VW / Seat / Skoda BC 1065-25 BC 1093-25 BC 1051-25 BC 1049-25 BC 2010-25

Karrossericlips - Audi / VW / Seat / Skoda. Karrossericlips - Audi / VW / Seat / Skoda BC 1065-25 BC 1093-25 BC 1051-25 BC 1049-25 BC 2010-25 Karrossericlips - Audi / VW / Seat / Skoda Karrossericlips - Audi / VW / Seat / Skoda BC 1015-25 BC 1029-25 BC 1031-25 BC 1048-25 BC 1049-25 BC 1051-25 BC 1058-25 BC 1059-25 BC 1065-25 BC 1093-25 BC 1094-25

Læs mere

Guide montering af og fejlfinding på ledningsnettet på Yamaha FS1-DX med tændingslås ved styret.

Guide montering af og fejlfinding på ledningsnettet på Yamaha FS1-DX med tændingslås ved styret. Guide montering af og fejlfinding på ledningsnettet på Yamaha FS1-DX med tændingslås ved styret. Denne guide omfatter også montering af omdrejnings tæller. Lednings nette på en Yamaha FS1 har grundlæggende

Læs mere

DAF CF85 01/2001 --->

DAF CF85 01/2001 ---> DAF CF85 01/2001 ---> 1 Kofanger 1363375 6001 363 375 2 Lygtehus Højre 1363374 6000 463 374 3 Lygtehus Venstre 1363373 6000 463 373 4 Frontgrill, nederste 1375876 6000 375 876 5 Frontgrill 1363370 6170

Læs mere

Ugentlig kontrol. Funktionsuddannelse Gokart. Højagergaard

Ugentlig kontrol. Funktionsuddannelse Gokart. Højagergaard Ugentlig kontrol Funktionsuddannelse Gokart 1 Indhold Ugentlig kontrol... 3 Måling af dæktryk... 3 Måling af slidmønster... 6 Kontroller vinduesviskere... 7 Udskiftning af viskerblade... 9 Kontroller lysene...

Læs mere

Men det er da et nydeligt objektiv, ik?

Men det er da et nydeligt objektiv, ik? Generelt indtryk Macro Takumar 50mm f/4 blev produceret fra 1964, og blev i 1966 afløst af en redesignet udgave. Afløseren (Super Macro Takumar 50mm f/4) blev i 1971 jo afløst af Super-Multi-Coated Macro

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Scaleauto

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Scaleauto Dansk Mini Racing Union 2016 Vognreglement 1:24 Scaleauto DMRU 2016 v.3-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPE SCALE-RACING Skalamodeller med metal- eller plastchassis, skumdæk, gummi dæk og hårde

Læs mere

Nørrevold Auto Løbet 2 afd. af DASU Classic - 3. afd. af DHMC Classic Tour

Nørrevold Auto Løbet 2 afd. af DASU Classic - 3. afd. af DHMC Classic Tour Erik Bach Sørensen Kim Bach Sørensen afd. af DASU Classic -. afd. af DHMC Classic Tour 9 9 lørdag d.. maj VW Scirocco GTI Start nr. til indtast 9 ccm Expert km/t, HTK HTK HTK HTK HTK HTK HTK : -: : -:

Læs mere

Løbskalender: xx/xx 201x Baner og løbsdatoer følger Stephans 1:32 Classic-serie.

Løbskalender: xx/xx 201x Baner og løbsdatoer følger Stephans 1:32 Classic-serie. Regler 1:32 Special Saloon Sjælland Løbskalender: xx/xx 201x Baner og løbsdatoer følger Stephans 1:32 Classic-serie. 6 runder årligt, 3 i foråret (marts-maj) og 3 i efteråret (september-november). Serien

Læs mere

DSB Kolonnehus Svenstrup J.

DSB Kolonnehus Svenstrup J. DSB Kolonnehus Svenstrup J. Byggevejledning Læs venligst hele byggevejledningen inden du starter med at samle huset. Inden malerarbejdet startes er der lige noget der skal limes, lim de fire stykker med

Læs mere

Eftersyn. På adressen: Efter aftale. Auk: 2112 Kat: 2.

Eftersyn. På adressen: Efter aftale. Auk: 2112 Kat: 2. 2112 - - Div. RETRO køretøjer, motorer, værktøj m.v. Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: Dalsgårdsvej 17, Oustrup 8963 Auning Mandag d. 30. november -1 Efter aftale Eftersyn

Læs mere

Navn Bil Klub Points Klasse

Navn Bil Klub Points Klasse HMS HillClimb Mesterskabsstillinger 2018 Historiske klasser: 1-7 Biler med historisk national eller international vognbog Samlede stilling Navn Bil Klub Points Klasse 1 Lars Skou Laursen Fiat Abarth 1000

Læs mere

TEKNISK REGLEMENT AUTOSPEEDWAY

TEKNISK REGLEMENT AUTOSPEEDWAY Indhold 1. TEKNISKE BESTEMMELSER... 2 2. STARTNUMRE... 2 3. MOTORBESTEMMELSER... 2 4. BESKYTTELSESBUR... 3 5. FØRERSÆDE... 4 6. SIKKERHEDSSELE... 4 7. ILDSLUKKERE... 4 8. KAROSSERI OG CHASSIS... 5 9. STÆNKLAPPER...

Læs mere

MC Kommunikation Bluetooth

MC Kommunikation Bluetooth MC Kommunikation Bluetooth Et projekt fra Ib Refer InterPhone og BMW System 6 hjelm Montage af Bluetooth anlægget InterPhone i BMW System 6 Jeg købte i sommeren 2008 et Bluetooth samtaleanlæg fra InterPhone

Læs mere

HMS HillClimb Mesterskabsstillinger Historiske klasser: 1-7. Samlede stilling. Seriefremstillede, ikke modificerede. Førkrigsbiler, T og GT

HMS HillClimb Mesterskabsstillinger Historiske klasser: 1-7. Samlede stilling. Seriefremstillede, ikke modificerede. Førkrigsbiler, T og GT HMS Mesterskabsstillinger 2018 Historiske klasser: 1-7 Biler med historisk national eller international vognbog Samlede stilling Navn Bil Klub Points Klasse 1 Lars Skou Laursen Fiat Abarth 1000 TC 1965

Læs mere

Universalprodukter. Pladeclips. Varenr. Form Skruestr. Pladetykkelse L X B BC 2145-25 BC 2057-25 BC 2146-25 BC 2053-25 BC 3016-25

Universalprodukter. Pladeclips. Varenr. Form Skruestr. Pladetykkelse L X B BC 2145-25 BC 2057-25 BC 2146-25 BC 2053-25 BC 3016-25 Universalprodukter Pladeclips Varenr. Form Skruestr. Pladetykkelse L X B BC 2050-25 U 2,9 0,7-1,2 11 X 8 BC 2145-25 U 2,9 0,5-1,7 13 X 11 BC 2057-25 U 3,5 0,7-1,5 10 X 8 BC 2050-25 BC 2145-25 BC 2057-25

Læs mere

HMS HillClimb Mesterskabsstillinger Historiske klasser: 1-7 Biler med historisk national eller international vognbog.

HMS HillClimb Mesterskabsstillinger Historiske klasser: 1-7 Biler med historisk national eller international vognbog. HMS Mesterskabsstillinger 2018 Historiske klasser: 1-7 Biler med historisk national eller international vognbog Samlede stilling Navn Bil Klub Points Klasse 1 Lars Skou Laursen Fiat Abarth 1000 TC 1965

Læs mere

Der bruges 100 kbit/s CAN-bus CAN_H (Orange ledning) Der bruges 50 kbit/s CAN-bus. CAN_H monteres på CAN_B

Der bruges 100 kbit/s CAN-bus CAN_H (Orange ledning) Der bruges 50 kbit/s CAN-bus. CAN_H monteres på CAN_B Alle uden CAN-bus 0 Bruges ikke 1.00 A1 ( TDI 2011/12) 4 X X X X X X X Der bruges 100 kbit/s komfort CAN-bus A3 4 X X X X X X X Der bruges 100 kbit/s komfort CAN-bus A4 2004 18 X X X X X X Der bruges 100

Læs mere

DIN GUIDE SEKS NEMME TRIN. til bestilling af skydelåger på specialmål

DIN GUIDE SEKS NEMME TRIN. til bestilling af skydelåger på specialmål DIN GUIDE til bestilling af skydelåger på specialmål Det behøver ikke være svært at bestille skydelåger på specialmål. Vi vil med denne guide gøre det så enkelt for dig som muligt at designe og købe dit

Læs mere

Miljøbevidst projektering EFFEKTIVISERING AF VOGNPARK?

Miljøbevidst projektering EFFEKTIVISERING AF VOGNPARK? Miljøbevidst projektering EFFEKTIVISERING AF VOGNPARK? Indhold Prolog...4 Indledning...6 Effektivisering af vognparken?...8 Konklusion...12 Disclaimer Som en del af Energihjulsordningen har e optimo udarbejdet

Læs mere

Jeg siger det der står på næste side. (Sideskift er angivet ved større linjeafstand og opgaveskift er angivet ved at de første ord er understreget)

Jeg siger det der står på næste side. (Sideskift er angivet ved større linjeafstand og opgaveskift er angivet ved at de første ord er understreget) Kære underviser Når børnene har gået i skole i mellem en og to uger, laver jeg denne test, for at se hvor gode hvert barn er er til at omsætte det de får at vide til en tegning. Den er inspireret af den

Læs mere

DASU Mesterskaber Historisk og Youngtimer

DASU Mesterskaber Historisk og Youngtimer DASU Mesterskaber 2014 - Historisk og Youngtimer 65-klassen KR1 KR2 JR1 JR2 JR3 PP1 PP2 PP3 RD1 RD2 RD3 RK1 RK2 RK3 SUM 56 4 Martin Berner Ford Lotus Cortina HMS 25 25 25 25 15 15 25 25 25 12 25 18 25

Læs mere

Restsalgslisten for www.nap.dk - 15.04.2013

Restsalgslisten for www.nap.dk - 15.04.2013 Restsalgslisten for www.nap.dk - 15.04.2013 (Alle priser er excl. moms) NAPnr.: Varenavn: Passer bl.a. på: OEM ref.: Fabrikat: Fabnr.: Antal: Netto kr.: 100122 FORSKÆRM, -84 Audi 80 KlokHolm 0009311 1

Læs mere

Märklin digital. Montage af kørelys i Heljan ADNs. Claus Hansen for www.digitaltog.dk www.digital-train.com

Märklin digital. Montage af kørelys i Heljan ADNs. Claus Hansen for www.digitaltog.dk www.digital-train.com Märklin digital Montage af kørelys i Heljan ADNs Claus Hansen for www.digitaltog.dk www.digital-train.com Montage af kørelys i Heljan DSB ADNs (2) Montering af kørelys i Heljan ADNs styrevogn via dekoder

Læs mere

side1af11 A4 FORMAT Kanaltorvet 1_1 dato 30.10.15 Kunde / Leveringsadresse mål Netto, 835 Kanaltorvet Albertslund HS kontakt tegner tegnings id

side1af11 A4 FORMAT Kanaltorvet 1_1 dato 30.10.15 Kunde / Leveringsadresse mål Netto, 835 Kanaltorvet Albertslund HS kontakt tegner tegnings id side1af11 Fa: 86 42 13 00 1_1 side2af11 Fa: 86 42 13 00 1_1 side3af11 Fa: 86 42 13 00 1_1 side4af11 Fa: 86 42 13 00 1_1 side5af11 Fa: 86 42 13 00 1_1 side6af11 Fa: 86 42 13 00 1_1 side7af11 Fa: 86 42 13

Læs mere

Samos. Mål: 30 cl. Højde 93 mm. Maks. trykflade: 170 x 60 mm, fototryk Ø 50 mm. Kos

Samos. Mål: 30 cl. Højde 93 mm. Maks. trykflade: 170 x 60 mm, fototryk Ø 50 mm. Kos 26 Hjem 19,15 Samos hvid Samos Et meget populært og prisvenligt krus! Stabilt og lige, i passende størrelse og med let ombukket kant. Helblankt stentøj. Mål: 30 cl. Højde 93 mm. Maks. trykflade: 170 x

Læs mere

Samos. Mål: 30 cl. Højde 93 mm. Maks. trykflade: 170 x 60 mm, fototryk Ø 50 mm. Kos

Samos. Mål: 30 cl. Højde 93 mm. Maks. trykflade: 170 x 60 mm, fototryk Ø 50 mm. Kos 26 Hjem 18,20 Samos hvid Samos Et meget populært og prisvenligt krus! Stabilt og lige, i passende størrelse og med let ombukket kant. Helblankt stentøj. Mål: 30 cl. Højde 93 mm. Maks. trykflade: 170 x

Læs mere

Hvorfor virker koblingen ikke på min FS1? Spørgsmålet er stillet et utal af gange og der findes mange svar herpå. Jeg vil i denne guide gennemgå

Hvorfor virker koblingen ikke på min FS1? Spørgsmålet er stillet et utal af gange og der findes mange svar herpå. Jeg vil i denne guide gennemgå Hvorfor virker koblingen ikke på min FS1? Spørgsmålet er stillet et utal af gange og der findes mange svar herpå. Jeg vil i denne guide gennemgå samtlige de komponenter der enten er en del af koblingen

Læs mere

Tredje kapitel i serien om, hvad man kan få ud af sin håndflash, hvis bare man bruger fantasien

Tredje kapitel i serien om, hvad man kan få ud af sin håndflash, hvis bare man bruger fantasien Tredje kapitel i serien om, hvad man kan få ud af sin håndflash, hvis bare man bruger fantasien For nogen tid siden efterlyste jeg i et forum et nyt ord for håndflash, da det nok ikke er det mest logiske

Læs mere

Toy auction catalog for Dec 9, 2006 File=aukkat74.xls 2006-12-01 00:40

Toy auction catalog for Dec 9, 2006 File=aukkat74.xls 2006-12-01 00:40 Tog kl. 10.00 /Trains 1 Märklin H0, F800 med nittetender i plast (VG-M), samt skinner, trafo m.m. 1.200 $261 n/a 2 Long Mo i flot stand 1.500 $326 n/a 3 Long My, jævnstrøm (sjælden set i jævnstrøm) samt

Læs mere

Energiinformation om nye danske personbiler Udvikling 1998-2006

Energiinformation om nye danske personbiler Udvikling 1998-2006 Energiinformation om nye danske personbiler Udvikling 1998-2006 August 2007 Udgivet af: Færdselsstyrelsen Adelgade 13 Postboks 9039 1304 København K Udgivet august 2007 ISBN nr.: 87-90661-45-1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Pebble Eco 5 BRUGSVEJLEDNING LYS OG LUP ERHVERVSVEJ 30 2610 RØDOVRE TLF. 43 451 451

Pebble Eco 5 BRUGSVEJLEDNING LYS OG LUP ERHVERVSVEJ 30 2610 RØDOVRE TLF. 43 451 451 Pebble Eco 5 BRUGSVEJLEDNING LYS OG LUP ERHVERVSVEJ 30 2610 RØDOVRE TLF. 43 451 451 Indhold Salgspakkens indhold...2 Knapper og stik...2 På forsiden...2 På bagsiden...3 Langs overkanten...3 Opladning...3

Læs mere

Hængelamper Copyright "dukkehussiden 2010 kun til privat brug

Hængelamper Copyright dukkehussiden 2010 kun til privat brug Hængelamper Copyright "dukkehussiden 2010 kun til privat brug Pic. 01 Pic. 01 Som I ser på formen af lamperne, er de runde, ovale, paddehat formet. OBS. De bedste steder, hvor man kan finde ting, man kan

Læs mere

Opsætning af eksponater - En markedsundersøgelse på Nordia 2002 Af: Lars Engelbrecht

Opsætning af eksponater - En markedsundersøgelse på Nordia 2002 Af: Lars Engelbrecht Opsætning af eksponater - En markedsundersøgelse på Nordia 2002 Af: Lars Engelbrecht Når jeg besøger en frimærkeudstilling, kan jeg ikke lade være med at blive imponeret over de tusinder af timer, der

Læs mere

NISSAN LEAF ORIGINALT TILBEHØR

NISSAN LEAF ORIGINALT TILBEHØR NISSAN LEAF ORIGINALT TILBEHØR LAD LYSET SKINNE FÅ DINE KØRETURE TIL AT LYSE OP FÅ DIN LEAF STYLET MED PRÆCIST tilpassede kromdetaljer som fx sidespejlkapper, indfatninger til tågeforlygterne og indstigningslister,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Instruktionsbøger Lastvogne Motorcykler Reservedelskataloger Værkstedshåndbøger

Indholdsfortegnelse. Instruktionsbøger Lastvogne Motorcykler Reservedelskataloger Værkstedshåndbøger VMK Bibliotek Indholdsfortegnelse Instruktionsbøger Lastvogne Motorcykler Reservedelskataloger Værkstedshåndbøger Diverse Fotoalbums og CD Historiske bøger / Magasiner Instruktionsbøger Fiat 125 Special

Læs mere

Blå Energi ved Nordborg Spejderne. Det blev det til:

Blå Energi ved Nordborg Spejderne. Det blev det til: Blå Energi ved Nordborg Spejderne Ide oplæg: Leder: - Udgangs punkt var at lave mad på en nemmer og mere brænde besparende måde - - - Træ pille komfur og så får vi også en ovn Trop: - Vil gerne have mobilen

Læs mere

Vejledning i dragtsyningsteknikker SÆRK

Vejledning i dragtsyningsteknikker SÆRK 1 Syvejledning: Anette K vist Nielsen - Redigering: Dragtgruppen Ideoplæg: H anne Dyhr og K am m a G udm and - H øyer 2 SY-VEJLEDNING TIL SÆRK De gamle særke var alle håndsyede i hvidt hørlærred. En del

Læs mere

Samling af C-Dax Sprayrider sprøjter

Samling af C-Dax Sprayrider sprøjter Trin 1: Start med at holde sprøjten lodret og tømme den for løse dele. Du skal have en lanse, en fastgøringsrem, et ledningssæt samt en manual som vist på billedet. Ryst sprøjten, så du er sikker på at

Læs mere

Elite. Allround Standard

Elite. Allround Standard Elite Allround Standard Mustang byder på gennemførte løsninger fra Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med

Læs mere

HMN Naturgas - WebGIS

HMN Naturgas - WebGIS HMN Naturgas - WebGIS November 5, 2012 WebGIS er en webside, der viser HMN Naturgas gasledninger. Private kan se hvor gas stikledningen ligger på deres egen grund. Visse samarbejdspartnere har fået lidt

Læs mere

HMS HillClimb Mesterskabsstillinger 2013

HMS HillClimb Mesterskabsstillinger 2013 HMS HillClimb Mesterskabsstillinger 2013 Historiske klasser: 1-10 Biler med historisk national eller international vognbog Tekniske specifikationer i henhold til reglement 9.1, 9.2 og 9.3 (FIA app. K med

Læs mere

PENGEKAT. Se mønsterark B, rød streg

PENGEKAT. Se mønsterark B, rød streg PENGEKAT Når man rejser, er en pengekat helt uundværlig til pas, penge, billetter, boardingpas osv. Den kan selvfølgelig også bruges som en lille taske, når man er i byen. 17 cm et langt stykke skind 20

Læs mere

BEDSTE LØSNING TIL HVERDAGENS REPARATIONSOPGAVER

BEDSTE LØSNING TIL HVERDAGENS REPARATIONSOPGAVER BEDSTE LØSNING TIL HVERDAGENS REPARATIONSOPGAVER FØRENDE LØSNINGER DESIGNET OG TESTET TIL EN EFFEKTIV AUTOBRANCHE Sika er en af den globale bilindustris foretrukne leverandører og udviklingspartnere og

Læs mere

Hækleopskrift Simba. Af Emilie Sakitha Johansen. Inspireret og omskrevet fra kinesisk opskrift, fundet på følgende russisk side

Hækleopskrift Simba. Af Emilie Sakitha Johansen. Inspireret og omskrevet fra kinesisk opskrift, fundet på følgende russisk side Af Emilie Sakitha Johansen Inspireret og omskrevet fra kinesisk opskrift, fundet på følgende russisk side http://www.li.ru/interface/pda/?jid=3900865&pid=314227782&redirected=1&page=0&backurl=/users/390

Læs mere

DASU Mesterskaber Danish Masters

DASU Mesterskaber Danish Masters DASU Mesterskaber 2018-65 - klassen 1 84 2 Nikolaj E. Mortensen MG Midget MGCC 12 12 12 36 2 56 4 Martin Berner Ford Lotus Cortina HMS 8 12 12 32 3 3 2 Niels Christoffersen MG Midget HMS 10 10 10 30 4

Læs mere

Udsyn og sikkerhed HC-CARGO kamerasystemer

Udsyn og sikkerhed HC-CARGO kamerasystemer Ny HC-CARGO systemer Your Expert in Parts 360 graders udsyn Uanset om du kører lastbil, bus, traktor eller personbil er det afgørende, at du har fuldt overblik over alle forhindringer eller farer der kan

Læs mere

XB-16 ENG: Updated Oct 19th 2009 GER: Aktualisiert am FRA: Dernière mise à jour SPA:

XB-16 ENG: Updated Oct 19th 2009 GER: Aktualisiert am FRA: Dernière mise à jour SPA: 2009/2010 Indice ENG: Updated Oct 19th 2009 GER: Aktualisiert am 19.10.2009 FRA: Dernière mise à jour 19.10.2009 SPA: Actualizado: 19.10.2009 ALFA ROMEO 147 17 070 070 070 070 147 17 070 070 070 070 147

Læs mere

Bukkemaskine. Fremstilling af en bukkemaskine. Forord

Bukkemaskine. Fremstilling af en bukkemaskine. Forord Forord Fremstilling af en bukkemaskine Den foreliggende bukkemaskine kan fremstilles af en dygtig smed hvor som helst i verden. Udgangspunktet for konstruktionen af bukkemaskinen er, at der bliver anvendt

Læs mere

Lær om trafik. Opgaver til dig. Navn Klasse

Lær om trafik. Opgaver til dig. Navn Klasse Lær om trafik Opgaver til dig Navn Klasse Hej, jeg hedder Hugo. Jeg er 6 år og er lige begyndt i skole. Jeg har trænet skolevejen sammen med min mor og far. Men der er stadig meget, jeg ikke er helt sikker

Læs mere

279B-1. GENERELT... 2 279B-1.1. Definitioner... 2 279B-1.2. Vægt... 2 279B-1.3. Udstødning... 2 279B-1.4. Brændstof... 2 279B-1.5. Hjul og Dæk...

279B-1. GENERELT... 2 279B-1.1. Definitioner... 2 279B-1.2. Vægt... 2 279B-1.3. Udstødning... 2 279B-1.4. Brændstof... 2 279B-1.5. Hjul og Dæk... DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION 279B RALLYCROSS 0-1600 Gr. N Indhold 279B-1. GENERELT... 2 279B-1.1. Definitioner... 2 279B-1.2. Vægt... 2 279B-1.3. Udstødning... 2 279B-1.4. Brændstof... 2 279B-1.5. Hjul

Læs mere

NISSAN LEAF ORIGINALT TILBEHØR

NISSAN LEAF ORIGINALT TILBEHØR NISSAN LEAF ORIGINALT TILBEHØR LAD LYSET SKINNE FÅ DINE KØRETURE TIL AT LYSE OP FÅ DIN LEAF STYLET MED PRÆCIST tilpassede kromdetaljer som fx sidespejlskapper, indfatninger til tågeforlygterne og indstigningslister,

Læs mere

Elegant konsol til tv, dvd & o.l.

Elegant konsol til tv, dvd & o.l. Elegant konsol til tv, dvd & o.l. Flot skueplads Elegant konsol til tv, dvd & o.l. Enkel, flad, praktisk: Dette konsol har det ikke bare i sig, men også på sig! Den perfekte scene til dit tv. 1 Indledning

Læs mere

Artikel fra Busfronten 190 - Nr. 8/2005 Busfronten er medlemsblad for Foreningen Busfronten.

Artikel fra Busfronten 190 - Nr. 8/2005 Busfronten er medlemsblad for Foreningen Busfronten. Artikel fra Busfronten 190 - Nr. 8/2005 Busfronten er medlemsblad for Foreningen Busfronten. Busudstillingen ved Danske Busvognmænds årsmøde 2005: Af 64-Lars Ersgaard Danske Busvognmænds årsmøde fandt

Læs mere

Vognmand Jens Aage Jensen

Vognmand Jens Aage Jensen Vognmand Jens Aage Jensen Højlyngen 11, Simested 9620 Aalestrup TLF: 98649055 Tekst fra gamlelastbiler`s hjemmeside Vognmand Jens Aage er født d. 28 februar 1922. Han er søn af Ane Marie og Marius Jensen,

Læs mere

introduktion ivarclick Cedral stærke fibercement planker med minimal vedligeholdelse!

introduktion ivarclick Cedral stærke fibercement planker med minimal vedligeholdelse! introduktion ivarclick Cedral stærke fibercement planker med minimal vedligeholdelse! Den elegante løsning, hvor teglsten på facaden kombineres med ivarclick en elegant materiale kontrast. Stern og udhæng

Læs mere

Juni 2009 2.132 DK ivarplank. Få mere fritid. stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse...

Juni 2009 2.132 DK ivarplank. Få mere fritid. stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse... Juni 2009 2.132 DK ivarplank Få mere fritid stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse... ivarplank fibercement med mini Med ikilauta ivarplank er er det det slut med at bruge kostbar fritid og

Læs mere

Terrasseoverdækning/ Carport Monteringsvejledning

Terrasseoverdækning/ Carport Monteringsvejledning Terrasseoverdækning/ Carport Monteringsvejledning NØDVENDIGT VÆRKTØJ BESTANDDELE Tegningen viser en 3,0 meter bred udførelse. Antallet af bestanddele varierer efter størrelsen (se listen på næste side)

Læs mere

Beklædning af skelettet efter G-SOF metoden Del 2. SOFbyg skin2

Beklædning af skelettet efter G-SOF metoden Del 2. SOFbyg skin2 Beklædning af skelettet efter G-SOF metoden Del 2. SOFbyg skin2 Hvis dokumentet SOFbyg skin1 er fulgt, har vi nu en kajak beklædt med stof og imprægneret med epoxy, slebet og klar til forstærkningen med

Læs mere

Årsmødetale den 6. juni 2009 i Frederiksstad

Årsmødetale den 6. juni 2009 i Frederiksstad Lisbet Mikkelsen Buhl Årsmødetale den 6. juni 2009 i Frederiksstad Den tredje januar i år, demonstrerede op imod 2000 menne sker i København mod vold og overgreb og for fred i Gaza. Umiddelbart efter demonstrationerne

Læs mere

Udvikling i nye danske personbilers CO 2. udledning og energiforbrug. årgang 2005

Udvikling i nye danske personbilers CO 2. udledning og energiforbrug. årgang 2005 Udvikling i nye danske personbilers CO 2 udledning og energiforbrug årgang 2005 December 2006 Indholdsfortegnelse POLITISKE RAMMER 3 EU-Strategi 3 DANSK INDSATS 4 Oplysningsarbejde 4 Grøn ejerafgift 4

Læs mere

Trylleords træning til fagligt svage børn

Trylleords træning til fagligt svage børn Trylleords træning til fagligt svage børn Kære underviser, her har du et materiale, der gør det nemmere for de børn, der har svært ved at trække en bodstavslyd sammen med et ord og høre hvilket nyt ord

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere SIDEN 1973 OFFICE serien DET PERFEKTE VALG receptionsskranker skriveborde skuffekabinetter reoler mødeborde konferenceborde højborde kantineborde Rumdelere garderober 50 B B PROJEKT OPSTART TEGNET AF A

Læs mere

VEJLEDNING TIL PRINTUDLÆG

VEJLEDNING TIL PRINTUDLÆG VEJLEDNING TIL PRINTUDLÆG Eksempler på print: Printplader er beregnet til at fastholde komponenter og skabe permanente forbindelser mellem dem. En printplade består af en plade af glasfiber, belagt med

Læs mere

Betjeningsmanual. Gælder for følgende modeller: Revisionsnr 12 1/7

Betjeningsmanual. Gælder for følgende modeller: Revisionsnr 12 1/7 Betjeningsmanual Gælder for følgende modeller: e3 Venlo e3 Manhattan E3 SYLT EPO Classic L3 Revisionsnr 12 1/7 1 Indledning Det er vigtigt, at du læser manualen før du bruger din nye elcykel. På den måde

Læs mere

KARLYN/STI NEW BREMI GLOW PLUG LINE TABLE OF I. APPLICATIONS 1 thru 8. II. NUMERICAL LISTING 9 thru 11

KARLYN/STI NEW BREMI GLOW PLUG LINE TABLE OF I. APPLICATIONS 1 thru 8. II. NUMERICAL LISTING 9 thru 11 @ TABLE OF CONTENTS I. APPLICATIONS 1 thru 8 II. NUMERICAL LISTING 9 thru 11 III. ILLUSTRATION GUIDE 12 thru 14 IV. CROSS REFERENCE LIST 15-16 A CY. APPLICATION NOTES YEAR KARLYN # AUDI A6 QUATTRO V6

Læs mere

Økonomikørsel for DE BLAA OMNIBUSSER

Økonomikørsel for DE BLAA OMNIBUSSER Økonomikørsel for DE BLAA OMNIBUSSER De Blaa Omnibusser A/S Skovlytoften 36, Øverød 2840 Holte CVR.: 73111714 Indholdsfortegnelse. På forsiden vises billeder af en Volvo hybridbus og almindelig Volvo bus.

Læs mere

SIKKER KØRSEL MED FRONTMONTEREDE REDSKABER

SIKKER KØRSEL MED FRONTMONTEREDE REDSKABER SIKKER KØRSEL MED FRONTMONTEREDE REDSKABER Forord Traktorer med frontredskaber kan udgøre en farlig kombination i trafikken. Derfor er det særligt vigtigt, at traktorføreren gør sig klart, hvorledes man

Læs mere

Færdselsstyrelsen NOTAT. Dato: 26. marts 2004 J. nr.: 2000-5030-41. om USA-biler

Færdselsstyrelsen NOTAT. Dato: 26. marts 2004 J. nr.: 2000-5030-41. om USA-biler Færdselsstyrelsen Dato: 26. marts 2004 J. nr.: 2000-5030-41 NOTAT om USA-biler 1. Resumé Der er en fornyet stor interesse for store USA-biler, der ikke fra fabrikantens side er beregnet til det europæiske

Læs mere

OPSTREGNINGSVEJLEDNING

OPSTREGNINGSVEJLEDNING OPSTREGNINGSVEJLEDNING OVERVEJELSER INDEN OPSTREGNING Bogstavbanen, figurbanen og taltavlen er de tre baner, som aktiviteterne i Leg på streg er baseret på. Skabelonerne til opstregningerne findes i en

Læs mere

Dansk Manual 2015 Dato: 31.03.15. Læs manualen før brug! RX-4 automatisk tablet tæller. Operatør Manual

Dansk Manual 2015 Dato: 31.03.15. Læs manualen før brug! RX-4 automatisk tablet tæller. Operatør Manual Dansk Manual 2015 Dato: 31.03.15 Læs manualen før brug! RX-4 automatisk tablet tæller Operatør Manual 1 Indhold Pakkens indhold:... 3 Beskrivelse af maskinen:... 3 Betjeningsvejledning:...:... 4 Placering

Læs mere

PAS PÅ DE SMÅ I TRAFIKKEN. Opgaver til dig og dine forældre

PAS PÅ DE SMÅ I TRAFIKKEN. Opgaver til dig og dine forældre PAS PÅ DE SMÅ I TRAFIKKEN Opgaver til dig og dine forældre Det her er Arthur. Han er 6 år og lige begyndt i skole. Han har trænet skolevejen sammen med sin mor og far. Men der er stadig meget, han ikke

Læs mere

Bilbestanden i København 1998

Bilbestanden i København 1998 Nr. 22. 23. september 1998 INDHOLD...Side Eventuel henvendelse tlf.: 33 66 28 39 Bilbestanden i 1998... 1 Peter Krygell... 33 66 28 17 Bilbestanden i 1998 Pr. 1.1. 1998 var der i indregistreret i alt næsten

Læs mere

BILSPECIFIK ANTENNE LISTE.

BILSPECIFIK ANTENNE LISTE. ALFA ROMEO ALFA 145 Tag 1994 > 2000 7657015 ALFA 156 SEDAN Tag 1998 > 2005 7677909 ALFA 156 SPORTS WAGON Tag 1998 > 2005 7677909 ALFA 164 1987>1997 7677150 ALFA 33 Tag 1983 > 1995 7651006 ALFA 75 1985

Læs mere

KOM I GANG MED AT MALE

KOM I GANG MED AT MALE KOM I GANG MED AT MALE Maleguide af Emelia Regitse Edelsøe Ind hol d Introduktion til maleri Forord...4-5 Sådan kommer du i gang Trin 1: Procesbog...6-7 Trin 2: Hvilke materialer kan jeg bruge?... 8-9

Læs mere

PRODUKTER TIL DIN FENDT

PRODUKTER TIL DIN FENDT PRODUKTER TIL DIN FENDT www.hella.com/agriculture Indholdsfortegnelse Belysning Forlygte Arbejdsprojektør...4 Forlygte...14 Hus Hus, forlys...25 Hus, nummerpladelys...26 Indsats Indsats, arbejdsprojektør...26

Læs mere

Naturhov Kort tilpasnings manual Swiss Boot

Naturhov Kort tilpasnings manual Swiss Boot Naturhov Kort tilpasnings manual Swiss Boot Den Schweiziske hovstøvle er meget slidstærk og giver god støddæmpning. Den holder i gennemsnit 4 6 gange længere end jernsko, i nogle tilfælde mere end et år.

Læs mere

CY. APPLICATION NOTES YEAR KARLYN # AUDI L5 2.0 LTR BMW L6 2.4 LTR BUICK

CY. APPLICATION NOTES YEAR KARLYN # AUDI L5 2.0 LTR BMW L6 2.4 LTR BUICK CY. APPLICATION NOTES YEAR KARLYN # AUDI 5000 L5 2.0 LTR. 79-83 26003 524TD BMW L6 2.4 LTR. 85-86 26016 CENTURY BUICK V6 4.3 LTR. 82-85 25033 V8 5.7 LTR. 1981 25033 ELECTRA V6 4.3 LTR. 1985 25033 V8 5.7

Læs mere

Bekendtgørelse om køretøjers indretning og udstyr m.v. (* 1)

Bekendtgørelse om køretøjers indretning og udstyr m.v. (* 1) Bekendtgørelse om køretøjers indretning og udstyr m.v. (* 1) I henhold til 35, stk. 1,2 og 4, 68, stk. 1, 70, stk. 3, og 118, stk. 3, i færdselslov nr. 287 af 10. juni 1976 fastsættes: Kapitel 1. Bestemmelser

Læs mere

DASU Mesterskaber Danish Masters

DASU Mesterskaber Danish Masters DASU Mesterskaber 2016 - Danish Masters 65 - klassen 1 76 2 Lars Henrik Leed Volvo Amazon 122 S HMS 25 25 25 18 18 0 25 25 25 186 2 65 4 HKH Prins Joachim Ford Cortina Lotus HMS 18 18 25 25 25 25 136 3

Læs mere

Historisk Oversigt over det sportsligt reglement for Danish Masters

Historisk Oversigt over det sportsligt reglement for Danish Masters Historisk Oversigt over det sportsligt reglement for Danish Masters 2019 29-01-2019 Tekst med rødt: Nyt i 2019 Danish Masters Oversigt over mesterskabsklasser og -divisioner. Se i øvrigt Historisk Sportsligt

Læs mere

BAGAGERUM BEDSTE. xxx. Se her de. sider. MARTS 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

BAGAGERUM BEDSTE. xxx. Se her de. sider. MARTS 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus xxx MARTS 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus BEDSTE Se her de BAGAGERUM Stor oversigt og 5 anmeldser Så meget er der plads til 8 sider De bedste bagagerum INDHOLD I DETTE HÆFTE: Plads i

Læs mere

Bilag 6: Transskribering af interview med deltager nr. 1

Bilag 6: Transskribering af interview med deltager nr. 1 Bilag 6: Transskribering af interview med deltager nr. 1 Indledning INT: Okay, det er denne her brochure, det handler om. D: Mmm. INT: Og hvad tror du, den handler om? D: Den her brochure? Den handler

Læs mere

Omdeling af aviser og tryksager Sikkerhed Lov og ret Gode råd

Omdeling af aviser og tryksager Sikkerhed Lov og ret Gode råd Omdeling af aviser og tryksager Sikkerhed Lov og ret Gode råd Læs pjecen sammen med dine forældre Pas godt på dig selv! Husk - der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning Undgå at blive våd af

Læs mere

Tina Benfeldt Levring. Mode ne gen rug. Sy nemt dine egne tasker og tilbehør af nyt og brugt. muusmann forlag

Tina Benfeldt Levring. Mode ne gen rug. Sy nemt dine egne tasker og tilbehør af nyt og brugt. muusmann forlag Tina Benfeldt Levring Mode ne gen rug Sy nemt dine egne tasker og tilbehør af nyt og brugt muusmann forlag Indhold Forord 6 Lidt om glæden ved at sy tasker 10 Modeller med lynlås 13 Grundmodel 14 Model

Læs mere

Klargøring FORBINDELSE AF EN BALLEPRESSER TIL EN TRAKTOR - EUROPÆISK FORBINDELSE. Gør dette først. Typer af kraftudtag

Klargøring FORBINDELSE AF EN BALLEPRESSER TIL EN TRAKTOR - EUROPÆISK FORBINDELSE. Gør dette først. Typer af kraftudtag FORBINDELSE AF EN BALLEPRESSER TIL EN TRAKTOR - EUROPÆISK FORBINDELSE Gør dette først Ballepresseren leveres komplet med alle de nødvendige beslag til at forbinde en europæisk trækkrogskonsol eller en

Læs mere

Sekstant (plastik) instrumentbeskrivelse og virkemåde

Sekstant (plastik) instrumentbeskrivelse og virkemåde Sekstant (plastik) instrumentbeskrivelse og virkemåde Sekstantens dele Sekstantens enkeltdele. Sekstanten med blændglassene slået til side. Blændglassene skal slås til, hvis man sigter mod solen. Version:

Læs mere

Håndbremse* Bremse* Kobling* Info om montering af CAN-bus. 0 Bruges ikke 1.00

Håndbremse* Bremse* Kobling* Info om montering af CAN-bus. 0 Bruges ikke 1.00 Alle uden CAN-bus 0 Bruges ikke 1.00 Audi A1 ( TDI 2011/12) 4 X X X X X X X Der bruges 100 kbit/s komfort CAN-bus 1.02 bag på radioen. OR/SO- CAN_L OR//LI-CAN_H Audi A3 Limosine A3 46 X X X X X X Radio

Læs mere

Billeder kan downloades fra www.3m.com/dk/easy.

Billeder kan downloades fra www.3m.com/dk/easy. Efteråret og julen byder på en masse spændende kampagnetilbud, som kan ses de efterfølgende sider. Du bestemmer selv din rabat jo mere du køber, jo større bliver din rabat. Priserne på efterårskampagnen

Læs mere

Udstyret med de bedste ideer.

Udstyret med de bedste ideer. Originalt BMW tilbehør BMW 3-serien Prisliste pr. Juni 2009 Glæden ved at køre Udstyret med de bedste ideer. Indhold Eksteriør Interiør Kommunikation & information Transport & bagageløsninger Sikkerhed

Læs mere

PERFORMANCE WHEELS. High Class

PERFORMANCE WHEELS. High Class PERFORMANCE WHEELS High Class 2011 Kæmpe udvalg i: - centreringsringe Skærmkantruller - bolte og møtrikker - balancevægte - ventiler Låse afmonteringssæt - fælglåse Se alle tekniske data og hele vores

Læs mere

Til den velgørende fodboldturnering Unicef Cup havde jeg designet et logo til TV-Landsholdet, der deltog i turneringen.

Til den velgørende fodboldturnering Unicef Cup havde jeg designet et logo til TV-Landsholdet, der deltog i turneringen. L F G B G R A F I K & B I L L E D E N I K O L A J V A N G K I L D E M E D I E G R A F I K E R S V E N D E P R Ø V E 2 0 1 6 O P G A V E N Til den velgørende fodboldturnering Unicef Cup havde jeg designet

Læs mere