Vedtægter for Danske Mediestuderende

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedtægter for Danske Mediestuderende"

Transkript

1 Vedtægter for Danske Mediestuderende Vedtaget på seminaret d november Formål Stk. 1: Navn Foreningens navn er Danske Mediestuderende. Stk. 2: Formål Foreningen er en samarbejdsforening for studenterorganisationerne under Dansk Journalistforbund og har som formål at varetage og påvirke de studerendes fælles politiske interesser. Dette skal ske i overensstemmelse med Dansk Journalistforbunds vedtægter og forretningsorden. Foreningen fungerer desuden som specialgruppe for de studerende i Dansk Journalistforbund, som ikke hører under andre specialgrupper. 2 Medlemskab Stk. 1: Optagelse i foreningen Nyoprettede lokalforeninger for studerende under Dansk Journalistforbund skal inviteres med på det førstkommende møde i Samarbejdsudvalget. Her vil mulighederne for et samarbejde og eventuel hjælp til opstart af den nye lokalforening blive drøftet. Alle lokalforeninger, som kan godkende Danske Mediestuderendes vedtægter, kan optages i foreningen ved to-tredjedeles flertal i Samarbejdsudvalget. Alle foreninger kan melde sig ud af Danske Mediestuderende med øjeblikkelig virkning. Hvis en forening træder ud af Danske Mediestuderende stopper kontingentbetalingen fra den første i den følgende måned. Penge indbetalt for tidligere måneder betales ikke tilbage.

2 Stk. 2: Kontingent Alle medlemsforeninger betaler kontingent til Danske Mediestuderende. Kontingentet fastsættes ud fra lokalforeningernes medlemsstørrelse og efter følgende fordelingsnøgle: Kategori (KAT) Foreningens medlemmer fordelt per kategori * Foreningens bidrag per medlem / md. Foreningens bidrag per fuld kategori / md. ** Mandater per medlem KAT ,11 KAT ,10 KAT ,09 KAT ,08 KAT ,07 KAT ,06 KAT ,05 KAT ,04 KAT ,03 KAT ,02 * 1-20 læses som De første 20 medlemmer af lokalforeningen, læses som De næste 30 medlemmer af lokalforeningen osv læses som Medlemmer efter de 1500 første medlemmer af lokalforeningen. ** En fuld kategori skal forstås som en kategori (f.eks. KAT ), hvor foreningens medlemstal overstiger eller er lig med kategoriens maksimale kapacitet (f.eks. 50 medlemmer ved KAT 1 eller 400 medlemmer ved KAT 4). Fordelingsnøglen tager udgangspunkt i de af Dansk Journalistforbund udtrukne medlemstal fra den første dag i måneden, hvor det senest afholdte seminar har fundet sted.

3 3 Seminar Stk. 1: Formål og afholdelse Seminaret er foreningens øverste myndighed og afholdes to gange årligt i henholdsvis foråret og efteråret. Seminaret skal indkaldes med minimum tre ugers varsel. Efterårsseminaret skal afholdes i november. Forårsseminaret skal afholdes i marts. Seminaret er beslutningsdygtigt, hvis det er indkaldt rettidigt, og hvis 2/3 af foreningerne er repræsenteret af minimum ét bestyrelsesmedlem. To uger før seminaret skal Samarbejdsudvalget udsende forslag til dagsorden og eventuelle forslag. Fristen for indsendelse af medlemsforslag skal fremgå. Dagsorden til seminaret skal som minimum indeholde følgende punkter: 1) Behandling af handlingsplan (forår i lige år), 2) Vedtagelse af handlingsplan (efterår i lige år), 3) behandling af vedtægter, 4) valg af formandskab (efterår), 5) godkendelse af budget og gennemgang af regnskab (i efteråret) og godkendelse af regnskab (i foråret), 6) behandling af politiske vedtagelser, 7) formandskabets halv- og helårsberetning, 8) valg af kritisk revisor, 9) evt. Forslag fra medlemmer/lokalbestyrelser skal være indkomne senest fem dage før seminaret. Dagsorden, foreløbigt opstillede kandidater samt alle forslag skal offentliggøres senest tre dage før seminaret. Stk. 2: Politiske beslutninger Organisationens politisk vedtagne papirer har status i følgende rækkefølge: - Vedtægter - Principprogram - Handlingsplan - Politiske vedtagelser Stk. 3: Valgprocedure Til efterårsseminaret vælges hvert år en formand, en næstformand og en landskasserer. Disse vælges af bestyrelsesmedlemmerne i lokalforeningerne og vælges for ét år ad gangen. Formanden kan i stedet for formand vælge at kalde sig forkvinde eller forperson. Dette gælder ligeledes næstformanden.

4 De tre poster vælges separat, hvor formanden vælges først, derefter næstformanden og til sidst landskassereren. Den enkelte forenings stemmer ved valget af formandskabet besluttes med udgangspunkt i Danske Mediestuderendes fordelingsnøgle bestemt vha. 2 stk. 2. Stemmetallet for den enkelte lokalforening jf. fordelingsnøglen fordeles blandt de på seminaret tilstedeværende medlemmer af den pågældende lokalbestyrelse. Hvis stemmetallet ikke kan fordeles ligeligt blandt de tilstedeværende lokalbestyrelsesmedlemmer, gives de overskydende stemmer til den pågældende lokalbestyrelses formandskab. Når stemmerne er fordelt blandt lokalbestyrelsernes medlemmer, kan de stemme selvstændigt på deres foretrukne kandidater. Er kun én kandidat opstillet, udskrives der tillidsafstemning. Kandidaten er valgt, hvis mere end 50 % af de afgivne stemmer viser tillid. Er der flere end to kandidater, og opnår ingen støtte fra over halvdelen af de afgivne stemmer, går de to kandidater med flest stemmer videre til en anden runde. En kandidat er valgt, når denne i en runde har modtaget støtte fra mere end halvdelen af afgivne stemmer. Opnår ingen i første eller en evt. anden runde støtte fra mere end halvdelen af de afgivne stemmer, er ingen af kandidaterne valgt. Ved stemmelighed afholdes en ny afstemning mellem de kandidater, der er stemmelighed imellem. Er der stadig stemmelighed efter omafstemning, trækkes der lod. Lodtrækning foregår offentligt. Afstemningen er hemmelig. Hvis ikke andet er angivet vedtages afstemninger på seminaret, hvis der er flere stemmer for end imod. Afstemninger bruger samme fordelingsnøgle som ved personvalg. Stk. 4: Overlevering, indtræden og aftrædelse Det nyvalgte formandskab indtræder ved årsskiftet. Dog indtræder formandskabet, som er valgt på et ekstraordinært seminar eller ved forårsseminaret direkte efter valget.

5 Det afgående formandskab er forpligtet til at bistå i overleveringen til det nye formandskab i perioden mellem valgdatoen og det næstkommende årsskifte. Hvis formanden vælger at træde tilbage før tid, konstitueres næstformanden indtil næste ordinære seminar, eller indtil Samarbejdsudvalget indkalder til et eventuelt ekstraordinært seminar. Hvis næstformanden eller landskassereren træder tilbage før tid, konstituerer Samarbejdsudvalget et medlem af samarbejdsforeningen indtil næste ordinære seminar, eller til et af Samarbejdsudvalget indkaldt ekstraordinært seminar. Samarbejdsudvalget skal i sådanne tilfælde melde ud til alle medlemsforeningerne, at de inden for tre uger, kan indstille kandidater, og først derefter kan Samarbejdsudvalget træffe en beslutning. En tredjedel af de stemmeberettigede i Samarbejdsudvalget kan til hver en tid beslutte, at der skal holdes et ekstraordinært seminar. Det ekstraordinære seminar skal afholdes tidligst tre uger og senest frem uger efter indgivelsen. Et ekstraordinært seminar skal indkaldes af Samarbejdsudvalget. Stk. 5: Afgrænsning Alle medlemmer af Danske Mediestuderende kan stille op som formand, næstformand eller landskasserer i samarbejdsforeningen. Lokalforeningerne har pligt til at orientere medlemmerne om muligheden for at stille op til formandskabet. Der kan stilles op ved fuldmagt. Samarbejdsforeningens formand og næstformænd kan ikke samtidig sidde i bestyrelsen for en lokalforening. Hvis man bliver valgt til formandskabet i samarbejdsforeningen, udtræder man øjeblikkeligt af sin lokale bestyrelse. Formandskabet har ret til observatørposter ved alle lokale bestyrelsesmøder, undtaget ved lukkede punkter.

6 4 Formandskabet Stk. 1: Formandskabets opgaver og ansvar Formandskabet er foreningens stemme og ansigt udadtil. Formandskabet har lov til at udtale sig på samarbejdsforeningens vegne og indgå i forpligtende samarbejde. Formandskabet er samtidig forpligtet til at sikre gennemsigtighed udadtil, til at sikre et godt samarbejde mellem lokalforeningerne og til at handle hurtigt på akutte problemstillinger. Formandskabet er forpligtet til at sikre størst mulig indflydelse i Dansk Journalistforbund og i den større uddannelsespolitiske og mediepolitiske debat. Formandskabet skal tage udgangspunkt i politiske vedtagelser og handlingsplaner. Såfremt det ikke er muligt, skal formandskabet udtale sig på linje med samarbejdsforeningens principprogram. Dog i overensstemmelse med retningslinjerne sat af Samarbejdsudvalget jf. 5, stk. 3. Formandskabet har ret til at prioritere dagsordenen til Samarbejdsudvalgsmøder. Alle medlemsforeninger har ret til at få et punkt på dagsordenen. Det pågældende punkt skal dernæst senest på dagsordenen på næstkommende møde i Samarbejdsudvalget. Stk. 2: Politisk initiativret I situationer der har specifikt med en uddannelsesinstitution eller uddannelsesretning at gøre, er det den lokale medlemsforening, der har den politiske initiativret og retten til at udtale sig. Hvis den lokale medlemsforening ønsker det, kan formandsskabet for Danske Mediestuderende overtage initiativretten og retten til at udtale sig. 5 Samarbejdsudvalget Stk. 1: Struktur og organisering Samarbejdsudvalget er samarbejdsforeningens øverste myndighed mellem de halvårlige seminarer. Samarbejdsudvalget består af samarbejdsforeningens formandskab samt formand og næstformand for de enkelte lokalforeninger.

7 Møderne er åbne for observatører. Referater fra møderne skal være åbne og tilgængelige for lokalforeningernes bestyrelser senest en uge efter mødet. Dog kan enkelte punkter lukkes. Dagsordener skal ligeledes være tilgængelige for lokalforeningers bestyrelser i rimelig tid inden afholdelse af møder. Det tilstræbes, at der afholdes mindst seks møder i Samarbejdsudvalget årligt. Stk. 2: Demokrati Beslutninger i Samarbejdsudvalget træffes ved simpelt flertal. Hver medlemsforening af Danske Mediestuderende har to stemmer. Hertil har formanden, næstformanden og landskassereren for Danske Mediestuderende én stemme hver. I tilfælde af stemmelighed bortfalder beslutningsforslaget. De enkelte medlemsforeninger forpligter sig til at handle loyalt overfor Samarbejdsudvalgets vedtagelser. Stk. 3: Forretningsorden Samarbejdsudvalget fastsætter selv en forretningsorden. Forretningsordene kan fastsætte mandat og ansvar for udvalg, der er nedsat jf. 6. Forretningsordenen kan fastsætte uddelegering af ansvar og mandat til enkeltpersoner. Forretningsordenen kan indeholde afgrænsning for rollefordeling mellem lokalforeningerne og samarbejdsforeningens formandskab. Stk. 4: Tilbagekaldelse Samarbejdsudvalget har retten til med to-tredjedeles flertal at tilbagekalde udtalelser og initiativer, som formandskabet på egen hånd har taget initiativ til. Ved tilbagekaldesesafstemning har formandskabet ingen stemmeret.

8 6 Andre udvalg Stk. 1: Oprettelse af udvalg og arbejdsgrupper Seminaret kan nedsætte og opløse udvalg til at varetage både praktiske og faglige arbejdsopgaver. Seminaret skal tilstræbe at disse udvalg er så bredt repræsenteret som muligt og afspejler samarbejdsforeningens faglige bredde. Alle udvalg skal have en tovholder, som er ansvarlig for udvalgets mødeaktivitet samt orientering til Samarbejdsudvalget. Samarbejdsudvalget har mulighed for at nedsætte og opløse arbejdsgrupper til ad hoc-opgaver. Der gælder i øvrigt de samme forpligtelser som for udvalg. 7 Økonomi Stk. 1: Regnskabsperiode Foreningens regnskabsår er fra 1. januar til 31. december. Stk. 2: Tegning og revision Foreningen tegnes udadtil af formanden samt af enten næstformanden eller landskassereren. Landskasseren har dog ret til at udbetale midler fra foreningens formue. Samarbejdsudvalget kan give tilladelse til udlevering af betalingskort til formandskabet i Danske Mediestuderende. Foreningen hæfter kun for sine forpligtelser med den af foreningen til enhver tid tilhørende formue. Der påhviler ikke foreningens medlemmer eller bestyrelsen nogen personlig hæftelse. Det påhviler foreningen at vælge en kritisk revisor, der har til opgave at kontrollere om foreningens økonomi er blevet forvaltet i overensstemmelse med det, der er blevet besluttet, og om bestyrelsens økonomiske handlemåde er acceptabel i forhold til foreningens formål og aktiviteter.

9 8 Valgforbund Stk. 1: Valgforbund til delegeretmøde De respektive lokalforeninger indgår i et valgforbund ved Delegeretmøde i Dansk Journalistforbund (se Dansk Journalistforbund love og vedtægter kap. 5 4). Overskydende pladser fordeles af Samarbejdsudvalget. Formandskabet er ansvarligt for at indkalde til valgmøde forud for Delegeretmøde og Fagligt Forum, så studerende, som ikke hører under en eksisterende studenterforening, kan blive delegerede. 9 Vedtægtsændring og opløsning Stk. 1: Vedtægter Forslag til vedtægtsændringer kan kun behandles på et ordinært eller ekstraordinært seminar. Vedtægtsændringer skal vedtages med to-tredjedeles flertal på et seminar jf. fordelingsnøglen. Stk. 2: Opløsning Opløsning af foreningen kan kun ske ved vedtægtsændring på to på hinanden efterfølgende seminarer. Ved foreningens opløsning tilfalder foreningens aktiver, efter dækning af eventuel gæld, de ved opløsningen indmeldte foreninger efter fordelingsnøglen. Vedtægtsændringer træder i kraft ved afslutningen seminaret.

Vedtægter for Danske Mediestuderende

Vedtægter for Danske Mediestuderende Vedtægter for Danske Mediestuderende Vedtaget på seminaret d. 5.-6. november 2016. 1 Formål Stk. 1: Navn Foreningens navn er Danske Mediestuderende. Stk. 2: Formål Foreningen er en samarbejdsforening for

Læs mere

Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC

Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC Godkendt af generalforsamlingen den 19. februar 2016 Artikel 1 Navn og formål 1 Navn 2 Formål Foreningens navn er Danske Journaliststuderende RUC (herefter

Læs mere

Indstilling til nye vedtægter

Indstilling til nye vedtægter Indstilling til nye vedtægter Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen at vedtage nye vedtægter for foreningen Danske Journaliststuderende RUC. Baggrund: Foreningens vedtægter er efterhånden mange

Læs mere

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Studenterforum Metropol Afdeling for studenterpolitisk aktivitet Sigurdsgade 26 2200 København N www.phmetropol.dk Godkendt på Studenterforum

Læs mere

Vedtægter for Grindsted. Foreningens navn. Foreningens formål. Vedtægter for Singlerock Cafe, Grindsted. Vedtægter for foreningen

Vedtægter for Grindsted. Foreningens navn. Foreningens formål. Vedtægter for Singlerock Cafe, Grindsted. Vedtægter for foreningen Vedtægter for Grindsted Vedtægter for Singlerock Cafe, Grindsted [ Vedtægter for foreningen Foreningens navn 1. Foreningens navn er Single Rock Cafe Grindsted. Foreningen er hjemmehørende i Billund kommune.

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol (Godkendt på Studenterrådet Metropols stiftende generalforsamling d. 8. oktober 2009, senest ændret på ordinær generalforsamling

Læs mere

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Vedtægter & Love Vedtægter for specialgruppen DJKU Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Sidst opdateret og godkendt ved generalforsamling d. 7/10 2014 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

3. at oplyse offentligheden om det ateistiske synspunkt og derved mindske fordommene imod ateister

3. at oplyse offentligheden om det ateistiske synspunkt og derved mindske fordommene imod ateister Vedtægter Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Ateistisk Selskab (på engelsk: "Danish Atheist Society") Foreningens hjemsted afgøres af bestyrelsen 2 Foreningens formål er: 3 1. at være en forening

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole Godkendt på stiftende generalforsamling d

Vedtægter for Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole Godkendt på stiftende generalforsamling d Vedtægter for Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole Godkendt på stiftende generalforsamling d. 14-04-2018 Navn og formål 1 Organisationens navn er: Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole

Læs mere

2.1 DSA har til formål at varetage danske studerendes interesser før, under og efter

2.1 DSA har til formål at varetage danske studerendes interesser før, under og efter Vedtægter for Danish Students Abroad 1 NAVN OG HJEMSTED 2 FORMÅL 3 VISIONER OG MÅL 4 FORENINGS STRUKTUR 5 MEDLEMMER 6 GENERALFORSAMLINGEN 7 EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 8 BESTYRELSE 9 TEGNING AF FORENING

Læs mere

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede.

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede. VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Patienter. Foreningens hjemsted er København. 2 Formål Danske Patienters formål er: At sikre patienter bedst mulige vilkår i behandlingssystemet.

Læs mere

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning.

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning. VEDTÆGTER Resumé: Foreningen er ukommerciel, ejet af medlemmerne og gængs demokratisk. Hensigten er ikke at knække singlestatistikken, men at synliggøre den. Og i en tidssvarende form. Ordinær årlig generalforsamling

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for Single Rock Café, Herning - Vedtaget den Vedtægter for foreningen. Single Rock Café Herning.

Vedtægter. Vedtægter for Single Rock Café, Herning - Vedtaget den Vedtægter for foreningen. Single Rock Café Herning. Vedtægter Vedtægter for Single Rock Café, Herning - Vedtaget den 14.3.2014 Foreningen er ukommerciel, ejet af medlemmerne. Hensigten er ikke at knække singlestatistikken, men at synliggøre den. Og i en

Læs mere

Vedtægter for Silkeborg

Vedtægter for Silkeborg Vedtægter for Silkeborg Vedtægter for Silkeborg Single Rock Café Silkeborg 1. Foreningens navn Foreningens navn er Single Rock Café. Foreningen er hjemmehørende i Silkeborg Kommune. Foreningen er en selvstændig

Læs mere

ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER

ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER INDHOLDSFORTEGNELSE 1 NAVN OG FORMÅL... 3 2 MEDLEMMER... 3 3 MYNDIGHEDER... 4 4 LANDSMØDE... 4 5 EKSTRAORDINÆRT LANDSMØDE... 6 6 VALG AF BESTYRELSE... 7 7 BESTYRELSEN...

Læs mere

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd Det Frivillige Kulturelle Samråd Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd 1 Navn Stk. 1 Det Frivillige Kulturelle Samråd (FKS). FKS hjemsted er formandens eller sekretariatets adresse. 2 Formål Stk.

Læs mere

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014.

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. Vedtægter KaJ KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. 1 Navn Foreningens navn er KaJ Medie- og Journaliststuderende. 2 Formål Specialgruppen

Læs mere

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Socialt Udviklingscenter, SUS. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Formål Socialt Udviklingscenter SUS er

Læs mere

Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste

Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste Vedtægter for foreningen "Gentofte vågetjeneste" 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Gentofte vågetjeneste". Stk. 2. Foreningens hjemsted er

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Studenterhuset RUC

Vedtægter for Foreningen Studenterhuset RUC Vedtægter for Foreningen Studenterhuset RUC Godkendt af den ordinære generalforsamling torsdag d. 28. november 2013 Artikel 1: Navn og hjemsted 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen Studenterhuset

Læs mere

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum.

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum. Seniorbofællesskab Tingbjerg-Husum Vedtægter for Seniorbofællesskabsforeningen xx forslag til GF 16.7.17 1 Foreningens navn er xx. 2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber

Læs mere

ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER

ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER INDHOLDSFORTEGNELSE 1 NAVN OG FORMÅL... 3 2 MEDLEMMER... 3 3 MYNDIGHEDER... 4 4 LANDSMØDE... 4 5 EKSTRAORDINÆRT LANDSMØDE... 6 6 VALG AF BESTYRELSE... 7 7 BESTYRELSEN...

Læs mere

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen Indhold Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskreds 4 Arrangementer 5 Bestyrelsens sammensætning og konstitution 6 Foreningens daglige drift 7 Bestyrelsesmøder.

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter Vedtægter for Dansk Medicinsk Cannabis Forening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Medicinsk Cannabis Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål

Læs mere

Vedtægter for Alternativet København

Vedtægter for Alternativet København Vedtægter for Alternativet København 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Alternativet København, herefter omtalt som lokalforeningen. Stk. 2 Lokalforeningen har hjemme i Københavns kommune, herefter

Læs mere

Vedtægter for Langgarverne

Vedtægter for Langgarverne Vedtægter for Langgarverne 1 Navn. Foreningens navn er Langgarverne. Foreningens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Formål. Langgarvernes formål er at dyrke atletik, motionsløb og triathlon. Foreningen har

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening Kapitel 1: Navn, formål og virke 1 Foreningens navn Foreningens navn er Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, forkortet UNF i daglig tale UNF Danmark.

Læs mere

VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark

VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark vedtaget på generalforsamlingen den 9. marts 2019 FriSe arbejder for at udvikle et stærkt og mangfoldigt civilsamfund, hvor alle har

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF 18.01.2015 Kapitel 1: Navn, struktur og formål 1 Navn og hjemsted 2 Struktur 3 Formål Kapitel 2: Medlemskab

Læs mere

VEDTÆGTER for Sammenslutning Af Aktive Idrætsforeninger Region Syddanmark (SAI)

VEDTÆGTER for Sammenslutning Af Aktive Idrætsforeninger Region Syddanmark (SAI) VEDTÆGTER for Sammenslutning Af Aktive Idrætsforeninger Region Syddanmark (SAI) Sammenslutningens navn og hjemsted: Navn er: Sammenslutning af Aktive Idrætsforeninger Region Syddanmark Hjemsted er Odense

Læs mere

Vedtægter for SAMRåd ved RUC

Vedtægter for SAMRåd ved RUC Vedtægter for SAMRåd ved RUC Artikel 1: Navn og hjemsted 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er SAMRåd. Foreningen har hjemsted på Roskilde Universitet. Artikel 2: Formål 2 Formål Stk. 1 Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Favrskov Lærerforening

Vedtægter for Favrskov Lærerforening Vedtægter for Favrskov Lærerforening 1 Hjemsted Kredsens navn er Favrskov Lærerforening. Den udgør kreds 137 af Danmarks Lærerforening. Kredsen har hjemsted i Favrskov kommune. 2 Formål Kredsens formål

Læs mere

Vedtægter for Foreningen CCC

Vedtægter for Foreningen CCC Vedtægter for Foreningen CCC Indhold Navn og tilhørssted... 3 Formål... 3 Medlemskab... 3 Kontingent... 4 Bestyrelse... 5 Hæftelse... 6 Formue... 6 Regnskab og revision... 7 Generalforsamling... 7 Indkaldelse...

Læs mere

VEDTÆGTER DSTB (DANISH SOFTWARE TESTING BOARD)

VEDTÆGTER DSTB (DANISH SOFTWARE TESTING BOARD) VEDTÆGTER for DSTB (DANISH SOFTWARE TESTING BOARD) Vedtaget på generalforsamlingen den xx.xx.2009. 1. Navn Foreningens navn er Danish Software Testing Board (DSTB). 2. Hjemsted Foreningens hjemsted er

Læs mere

SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016

SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016 SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016 1. Navn og adresse: SAND De hjemløses landsorganisation Sundholmsvej 34, st. 2300 København S 2. Formål: SANDs formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af

Læs mere

1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København K.

1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København K. Vedtægter for Interkulturelt Kvinderåd 1. Foreningens navn og adresse 1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København

Læs mere

Vedtægter for foreningen Single Rock Cafe Vejle.

Vedtægter for foreningen Single Rock Cafe Vejle. Vedtægter for foreningen Single Rock Cafe Vejle. 1 - Foreningens navn Foreningens navn er Single Rock Cafe. Foreningen er hjemmehørende i Vejle Kommune. Foreningen er en selvstændig forening under Single

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Haderslev Idrætsråd. 2. Idrætsrådets formål Idrætsrådets formål er, gennem sammenslutning af idrætsforeninger i Haderslev Kommune, at:

Haderslev Idrætsråd. 2. Idrætsrådets formål Idrætsrådets formål er, gennem sammenslutning af idrætsforeninger i Haderslev Kommune, at: Haderslev Idrætsråd Vedtægt for Haderslev Idrætsråd 1. Idrætsrådets navn og hjemsted Idrætsrådets navn er Haderslev Idrætsråd. Initialer: HIR Stiftelsesår: 6. september 2006 Idrætsrådets hjemsted er Haderslev

Læs mere

VEDTÆGTER. for DSTB (DANISH SOFTWARE TESTING BOARD)

VEDTÆGTER. for DSTB (DANISH SOFTWARE TESTING BOARD) VEDTÆGTER for DSTB (DANISH SOFTWARE TESTING BOARD) Vedtaget på generalforsamlingen den 05.10.2009. Seneste ændring vedtaget på generalforsamlingen den 21.11.2013 VERSION 1.3 SIDE 1 AF 5 1. Navn Foreningens

Læs mere

Stk. 2. Medlemmer af SLS har samme pligter og medlemsrettigheder som øvrige medlemmer af Dansk Sygeplejeråd, jf. Dansk Sygeplejeråds love 4.

Stk. 2. Medlemmer af SLS har samme pligter og medlemsrettigheder som øvrige medlemmer af Dansk Sygeplejeråd, jf. Dansk Sygeplejeråds love 4. Vedtægter for SLS Kapitel 1 Sammenslutningens navn, formål og medlemmer 1. Navn Sammenslutningens navn er Sygeplejestuderendes Landssammenslutning (SLS). På engelsk bliver dette oversat til Danish Nursing

Læs mere

Vedtægter for Kredsen af Journaliststuderende i Odense, KaJO. Senest ændret på generalforsamlingen 4. marts 2017.

Vedtægter for Kredsen af Journaliststuderende i Odense, KaJO. Senest ændret på generalforsamlingen 4. marts 2017. Vedtægter Vedtægter for Kredsen af Journaliststuderende i Odense, KaJO. Senest ændret på generalforsamlingen 4. marts 2017. Vedtægter for Kredsen af Journaliststuderende Odense, KaJO Senest ændret på generalforsamlingen

Læs mere

VEDTÆGTER AALBORG KLATREKLUB stiftet 01.10.1991

VEDTÆGTER AALBORG KLATREKLUB stiftet 01.10.1991 VEDTÆGTER AALBORG KLATREKLUB stiftet 01.10.1991 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Aalborg Klatreklub, og dens hjemsted er Aalborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at varetage klatring

Læs mere

VEDTÆGTER FOR 92-GRUPPEN. 1 NAVN Foreningens navn er 92-gruppen. Betegnelsen 92-gruppen Forum for Bæredygtig Udvikling anvendes også.

VEDTÆGTER FOR 92-GRUPPEN. 1 NAVN Foreningens navn er 92-gruppen. Betegnelsen 92-gruppen Forum for Bæredygtig Udvikling anvendes også. VEDTÆGTER FOR 92-GRUPPEN 1 NAVN Foreningens navn er 92-gruppen. Betegnelsen 92-gruppen Forum for Bæredygtig Udvikling anvendes også. Internationalt anvendes navnet Danish 92 Group eller Danish 92 Group

Læs mere

Indkaldelse til stiftende generalforsamling af DJUS

Indkaldelse til stiftende generalforsamling af DJUS Indkaldelse til stiftende generalforsamling af DJUS Mandag den 14. maj kl. 19.00 i festsalen, Det Jødiske Hus. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent, ordstyrer og referent. 2. Behandling og godkendelse af vedtægter.

Læs mere

Vedtægter for Dansk Forum for Mikrofinans

Vedtægter for Dansk Forum for Mikrofinans Vedtægter for Dansk Forum for Mikrofinans 1 - Navn Foreningens navn er Dansk Forum for Mikrofinans. 2 Formål Dansk Forum for Mikrofinans har til formål at bidrage til at øge kvaliteten og omfanget af den

Læs mere

Vedtægter for Hasle Fællesråd. Navn og hjemsted:

Vedtægter for Hasle Fællesråd. Navn og hjemsted: Vedtægter for Hasle Fællesråd Navn og hjemsted: 1 Foreningens navn er Hasle Fællesråd og har hjemsted i Århus Kommune. Hasle Fællesråd ledes til dagligt af en bestyrelse, der er valgt på en generalforsamling.

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

1.2 Foreningens internationale navn er Danish Crowdfunding Association.

1.2 Foreningens internationale navn er Danish Crowdfunding Association. København April 2015 Sagsnr. 059513-0001 ekh/ekh/cma Vedtægter for Dansk Crowdfunding Forening (CVR-nr. 35366032) 1. Navn 1.1 Foreningens navn er Dansk Crowdfunding Forening. 1.2 Foreningens internationale

Læs mere

Vedtægter for foreningen RUCbar

Vedtægter for foreningen RUCbar Vedtægter for foreningen RUCbar 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er RUCbar Stk. 2. Foreningen har hjemsted ved Roskilde Universitet i Roskilde Kommune. Stk. 3. Foreningen er en selvstændig

Læs mere

Vedtægter SIND Ungdom

Vedtægter SIND Ungdom Vedtægter SIND Ungdom 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er SIND Ungdom. SIND Ungdoms hjemsted er København. SIND Ungdom er en selvstændig og landsdækkende ungdomsorganisation uden religiøse eller

Læs mere

Vedtægter for Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker

Vedtægter for Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker Vedtægter for Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker 1 Foreningens navn Foreningens navn er Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker. 2 Formål Foreningens formål er at sikre, at

Læs mere

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune.

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. Vedtægter for CBS Sport Frederiksberg, 27. oktober 2015 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. 2 Formål CBS Sport

Læs mere

VEDTÆGTER for foreningen 3PDK

VEDTÆGTER for foreningen 3PDK VEDTÆGTER for foreningen 3PDK (Binavn: De 3 principper i Danmark og 3p i Danmark) 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er 3PDK. Foreningen er en non-profit organisation. Foreningen bruger ligeledes binavnene

Læs mere

Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted

Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Turismefremme Foreningens hjemsted er formandens virksomhedsadresse, eller der hvor foreningens sekretariat er beliggende. Formanden

Læs mere

Vedtægter for Skole og Forældre København

Vedtægter for Skole og Forældre København Vedtægter for Skole og Forældre København 1. Foreningens navn er Skole og Forældre, København under Landsforeningen Skole og Forældre. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2. Som medlemmer i Skole

Læs mere

Friluftsrådets vedtægter

Friluftsrådets vedtægter Friluftsrådets vedtægter 1 NAVN Friluftsrådet (Friluftsorganisationernes paraply) er en landsforening med hjemsted i København. Internationalt anvendes navnet Danish Outdoor Council. 2 FORMÅL Friluftsrådet

Læs mere

3 Foreningens hjemsted er Københavns kommune, Det Juridiske Fakultet ved Københavns Universitet.

3 Foreningens hjemsted er Københavns kommune, Det Juridiske Fakultet ved Københavns Universitet. KAPITEL 1 NAVN, FORMÅL OG HJEMSTED 1 Foreningens navn er The European Law Student Association Copenhagen med binavn ELSA Copenhagen. Foreningens officielle forkortelse vil være ELSA Cph. Foreningen er

Læs mere

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne 1. Foreningens navn Foreningens navn er Danske Hospitalsklovne. Foreningen anvender navnet Danish Hospital Clowns i internationale sammenhænge. 2. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Halsnæs Idrætsråd

Vedtægter for Halsnæs Idrætsråd Vedtægter for 1 Navn og hjemsted Idrætsrådets navn er (HI). Idrætsrådets hjemsted er Halsnæs Kommune. 2 Formål Idrætsrådets formål er, gennem samarbejde mellem idrætsforeninger i Halsnæs Kommune, at 1.

Læs mere

VEDTÆGTER for Fyens Stifts Menighedsrådsforening Fyens Stifts Menighedsrådsforening

VEDTÆGTER for Fyens Stifts Menighedsrådsforening Fyens Stifts Menighedsrådsforening VEDTÆGTER for Fyens Stifts Menighedsrådsforening Fyens Stifts Menighedsrådsforening Foreningens navn og formål 1. Fyens Stifts Menighedsrådsforening ( i det følgende kaldet foreningen ) virker i tilslutning

Læs mere

4. Alle handelsskoleelever er medlemmer af LH, når deres respektive elevråd har indbetalt kontingent. Medlemskab gælder indtil udmeldelse.

4. Alle handelsskoleelever er medlemmer af LH, når deres respektive elevråd har indbetalt kontingent. Medlemskab gælder indtil udmeldelse. Gældende vedtægter Vedtægter for Landssammenslutningen af Handelsskoleelever Som vedtaget d. 10. april 2016 Kapitel 1: Navn og formål 1. Organisationens navn er Landssammenslutningen af Handelsskoleelever.

Læs mere

Vedtægter for. Kommentarer. 1. Navn og hjemsted. 1.1 Foreningens navn er. 1.2 Foreningens hjemsted er

Vedtægter for. Kommentarer. 1. Navn og hjemsted. 1.1 Foreningens navn er. 1.2 Foreningens hjemsted er Vedtægter for Kommentarer 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er 1.2 Foreningens hjemsted er 1.3 Foreningen er tilknyttet Dansk Oplysnings Forbund. 2. Formål 2.1 Foreningens primære formål er at forestå

Læs mere

Vedtægter for Favrskov Lærerforening

Vedtægter for Favrskov Lærerforening Vedtægter for Favrskov Lærerforening 1 Hjemsted Kredsens navn er Favrskov Lærerforening. Den udgør kreds 137 af Danmarks Lærerforening. Kredsen har hjemsted i Favrskov kommune. 2 Formål Kredsens formål

Læs mere

Vedtægter for Foreningen NORDEN

Vedtægter for Foreningen NORDEN Vedtægter for Foreningen NORDEN 1 Formål Foreningen NORDEN, dansk forening for nordisk samarbejde, har til formål på alle områder at styrke og udvikle de nordiske folks samarbejde indadtil og udadtil.

Læs mere

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS)

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) 1 Navn og formål Selskabets navn er Dansk Samfundsmedicinsk Selskab og indgår som fraktion i Dansk Selskab for Folkesundhed (DSFF). Selskabets formål

Læs mere

For Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende

For Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende Vedtægter For Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende Kapitel 1 Navn og medlemmer 1 Foreningens navn er Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende, forkortet SDS. Stk. 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening 1 NAVN OG STATUS Stk. 1. Foreningens navn er Hovedstadens Lan Party Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Hillerød kommune. 2 FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet.

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. Vedtægter for Spejderne i Ringsted 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. 2: FORMÅL Samrådets formål er at varetage de tilsluttede enheders

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DISTRIKTSFORENINGEN AF MENIGHEDSRÅD I KØBENHAVN

VEDTÆGTER FOR DISTRIKTSFORENINGEN AF MENIGHEDSRÅD I KØBENHAVN VEDTÆGTER FOR DISTRIKTSFORENINGEN AF MENIGHEDSRÅD I KØBENHAVN NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Distriktsforeningen af menighedsråd i København 2 Distriktsforeningens hjemsted er provstierne:

Læs mere

Vedtægter for foreningen Sex & Samfund

Vedtægter for foreningen Sex & Samfund Vedtægter for foreningen Sex & Samfund Vedtaget på Sex & Samfunds generalforsamlingen den 30. april 2015 1 Grundlag og navn Foreningens navn er Sex & Samfund (herefter Sex & Samfund). Foreningen er stiftet

Læs mere

Dagtilbuddet er et led i kommunens samlede generelle og forebyggende tilbud til børn.

Dagtilbuddet er et led i kommunens samlede generelle og forebyggende tilbud til børn. Vedtægter for den selvejende institution BØRNEHUSET NOVRUPVEJ 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Institutionens navn er Børnehuset Novrupvej. Stk. 2. Institutionens hjemsted er Esbjerg Kommune. Stk. 3. Institutionen

Læs mere

Forslag til vedtægter for Foreningen Destination Hærvejen

Forslag til vedtægter for Foreningen Destination Hærvejen Forslag til vedtægter for Foreningen Destination Hærvejen 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen Destination Hærvejen. Foreningens hjemsted er Viborg. 2 Formål Foreningens formål er: - At udvikle

Læs mere

Etablering af Dansk EvalueringsSelskab. Vedtægter. Dato Navn og hjemsted

Etablering af Dansk EvalueringsSelskab. Vedtægter. Dato Navn og hjemsted Dato 03.09.2015 Etablering af Dansk EvalueringsSelskab Vedtægter 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Dansk EvalueringsSelskab Foreningens navn forkortes DES. Foreningens internationale navn er Danish

Læs mere

Vedtægter for Liberal Alliance Gladsaxe

Vedtægter for Liberal Alliance Gladsaxe Vedtægter for Liberal Alliance Gladsaxe UDGÅR 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Liberal Alliance Gladsaxe, forkortet LA Gladsaxe. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Gladsaxe Kommune. Stk. 3.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE 1 Foreningen navn er Støtteforeningen for Kellers Minde. Foreningens hjemsted er H.O.Wildenskovsvej 10,7080 Børkop. 2 Foreningens formål er.: 1. at udbrede

Læs mere

VEDTÆGTER FOR UNGDOMMENS RØDE KORS

VEDTÆGTER FOR UNGDOMMENS RØDE KORS VEDTÆGTER FOR UNGDOMMENS RØDE KORS 1 Navn og hjemsted 1. Organisationens navn er Ungdommens Røde Kors. 2. Organisationen har hjemsted i Frederiksberg Kommune eller Københavns Kommune. 3. Ungdommens Røde

Læs mere

Vedtægter for RUCalumne

Vedtægter for RUCalumne Vedtægter for RUCalumne DATO/REFERENCE 13. oktober 2015 Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er RUCalumne The Alumni Society of Roskilde University. Foreningens hjemsted er Roskilde Universitet

Læs mere

1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark

1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark Vedtægter for Foreningen Plastic Change 1. Navn og tilhørsforhold 1.1 Foreningens navn er Foreningen Plastic Change 1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark 1.3 Bestyrelsen kan til

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 Vedtægter Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Landboforeningen Odder - Skanderborg Foreningens hjemsted er Odder kommune. Foreningen er dannet ved

Læs mere

Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland

Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland 1. Netværkets navn Netværket er en selvstændig forening knyttet landsforeningen KLF, Kirk & Medier( Herefter KLF). Netværkets navn er KLF Netværk Vestsjælland. Netværkets

Læs mere

Beboerrepræsentationen i Lyngby Søpark, Mortonsvej 2-30, 2800 Kgs. Lyngby

Beboerrepræsentationen i Lyngby Søpark, Mortonsvej 2-30, 2800 Kgs. Lyngby FORSLAG TIL VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Beboerrepræsentationen i Lyngby Søpark efterfølgende kaldet Foreningen. Foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune, Mortonsvej 2-30, og

Læs mere

Vedtægter for Brønderslev Tennisklub:

Vedtægter for Brønderslev Tennisklub: Vedtægter for Brønderslev Tennisklub: 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Brønderslev Tennisklub (BTK), som er stiftet den 2. maj 1897 og har hjemsted i Brønderslev Kommune. Foreningen er tilsluttet

Læs mere

Vedtægter. for. Foreningen. Frivilligcenter Helsingør

Vedtægter. for. Foreningen. Frivilligcenter Helsingør Vedtægter for Foreningen Frivilligcenter Helsingør Indhold: 1 NAVN OG HJEMSTED 3 2 FORMÅL 3 3 MEDLEMMER 4 4 GENERALFORSAMLING 5 5 BESTYRELSEN 6 6 REGNSKAB OG REVISION 8 7 HÆFTELSE OG TEGNINGSREGLER 8 8

Læs mere

SAND udvalgets formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af hjemløshed i

SAND udvalgets formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af hjemløshed i Vedtægter for SAND Hovedstaden Vedtægter for SAND Hovedstaden 1 Navn Stk. 1. Foreningens navn er SAND Hovedstaden Stk. 2. SAND udvalget er medlem af SAND De hjemløses landsorganisation, og er forpligtet

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter for Reality Bites Oktober 2016 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Reality Bites. Stk. 2. Foreningens hjemsted følger kassererens hjemadresse. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for foreningen STATIONEN

Vedtægter for foreningen STATIONEN Vedtægter for foreningen STATIONEN 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Stationen Dens hjemsted er Aulum i Herning Kommune. Foreningens er oprettet ved en stiftende generalforsamling den

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører

V E D T Æ G T E R for Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører V E D T Æ G T E R for Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører Navn 1 Foreningens navn er Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører i Danmark" - i daglig tale kaldet "FSFI. Stk.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DEN GULE BYGNING I VILDBJERG

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DEN GULE BYGNING I VILDBJERG VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DEN GULE BYGNING I VILDBJERG - 1 - 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Den Gule Bygning i Vildbjerg. Dens hjemsted er Herning Kommune. Foreningen er oprettet ved

Læs mere

Forslag til vedtægter for Horsens Bridgeklub af 2017

Forslag til vedtægter for Horsens Bridgeklub af 2017 Forslag til vedtægter for Vedtægter for 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er og er dannet ved en sammenlægning af Horsens Bridgeklub af 1931, stiftet den 4. september 1931, og bridgeklubben Ruder Es,

Læs mere

Vedtægter for Partnerskab for Termisk Forgasning

Vedtægter for Partnerskab for Termisk Forgasning 1/6 Vedtægter for Partnerskab for Termisk Forgasning 1 Navn Partnerskabets navn er Partnerskab for Termisk Forgasning. Partnerskabet er stiftet som en forening i 2014 og er hjemmehørende i Danmark. 2 Formål

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

Stk. 1. Generalforsamlingen er udvalgets højeste myndighed.

Stk. 1. Generalforsamlingen er udvalgets højeste myndighed. Vedtægter SAND Fyn 1 Navn Stk. 1. Foreningens navn er SAND Fyn Stk. 2. SAND udvalget er medlem af SAND De hjemløses landsorganisation, og er forpligtet til at arbejde inden for rammerne af de vedtægter,

Læs mere

Vedtægter for Copenhagen Orienteering

Vedtægter for Copenhagen Orienteering Vedtægter for Copenhagen Orienteering 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Copenhagen Orienteering Klubben har hjemsted i Københavns Kommune. Klubben er medlem af Dansk Orienterings-Forbund (DOF) under

Læs mere

Vedtægter for Øster Vedsted Fællesråd

Vedtægter for Øster Vedsted Fællesråd Vedtægter for Øster Vedsted Fællesråd 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Øster Vedsted Fællesråd (forkortet ØVF) Stk. 2. Foreningens hjemsted er Esbjerg kommune 2 Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Lyngby Fan Trust

Vedtægter for Lyngby Fan Trust Vedtægter for Lyngby Fan Trust 1. Navn, hjemsted og definition Stk. 1. Foreningens navn er Lyngby Fan Trust Stk. 2. Foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune. Stk. 3. Foreningen er en støtteforening

Læs mere

Bilag til pkt. 5a på Skole og Forældre Københavns Generalforsamling 2018: Forslag til vedtægtsændringer

Bilag til pkt. 5a på Skole og Forældre Københavns Generalforsamling 2018: Forslag til vedtægtsændringer Bilag til pkt. 5a på Skole og Forældre Københavns Generalforsamling 2018: Forslag til vedtægtsændringer Forslaget er stillet af bestyrelsen. Begrundelse: Landsforeningen Skole og Forældre har ændret deres

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

Vedtægter for Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning

Vedtægter for Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning Vedtægter for Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning VEDTÆGTER for Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Foreningens navn er: Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning

Læs mere