Torsdag den 2. maj 201 kl Emne: Udendørs legetøj,f.eks. sjippetov, kugler, hinkesten, hønseringe og bolde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Torsdag den 2. maj 201 kl Emne: Udendørs legetøj,f.eks. sjippetov, kugler, hinkesten, hønseringe og bolde"

Transkript

1 Årgang 28 Nr. 3/2019 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Næste møder Torsdag den 4. april 2019 kl Emne: Generalforsamling og loppetorv Torsdag den 2. maj 201 kl Emne: Udendørs legetøj,f.eks. sjippetov, kugler, hinkesten, hønseringe og bolde NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind.

2 Side 2 Kære medlemmer! Her er omtalen af de næste par møder. I april har vi generalforsamling og jeg anmoder alle om at komme og også have nogle ideer til emner til næste sæson. I maj er det udendørs legetøj. Jeg vil gerne have nogle indlæg om dette emne. Vel mødt Mange hilsener Anny April er ikke til at lide på Hver dag tager hun en ny kjole på.

3 Side 3 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Torsdag den 4. april 2019 kl i Mødelokalet Lyshøjgårdsvej 103, kælderen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskabsaflæggelse, jf. Love og vedtægter 4. Indkomne forslag 5. Valg af bestyrelse, jf. Love og vedtægter 6. Valg af revisor, jf. Love og vedtægter 7. Valg af suppleanter, jf. Love og vedtægter 8. Eventuelt Ad 3. Bestyrelsen foreslår uændret kontingent Ad 4. Der er indtil dato ikke indkommet nogle forslag Ad 5. På valg for en toårig periode er: Anny Petersen ( modtager genvalg ) Marianne Jerris ( modtager nyvalg ) Vivette Neiiendam ( modtager genvalg ) Ad 6. På valg på en etårig periode er: Allan Jerris ( modtager genvalg ) Ad 7. På valg for en enårig periode er: Suppleant Birgitte Nørgård ( modtager genvalg) Suppleant Birte Hemsen ( modtager nyvalg ) Ifølge love og vedtægter konstitueres bestyrelsen sig på første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen med formand, kasserer og sekretær.

4 Side 4 Formandsberetning 2019 Så er det tid til at skrive formandsberetningen. Min tolvte af slagsen. Vi har fået etableret et stabilt liv i foreningen, og der er endda kommet et par nye medlemmer. Vi fejrer en del runde fødselsdage i bestyrelsen, så indtil videre går det godt. Der er bred tilslutning til møderne, og medlemmerne tager fine ting med. Her bør især nævnes Anne, som utrættelig slæber store tasker med interessante ting med til møderne og gerne deler ud af sin store viden om legetøj. Der er flere, som følger trop, og på den måde holder vi liv i foreningen. Der er andre faste støtter : Margit og Anny. Førstnævnte bidrager i højeste grad til de praktiske sider i vores fælles legetøjsliv, og Anny sørger for, at bladet kommer ud, selv om det kan være op ad bakke. Vores program har været følgende i sidste halvdel af 2018: Nyanskaffelser, dukker, dukkehoveder af atypisk materiale, stambøger, poesibøger, scrapbøger m.m. Endvidere var der julefesten, som bestyrelsen står for, og der blev næsten uddelt hyacinter til alle. Her var emnet: Julekrybber og julekalendere. I 2019 har vi haft: Pap og papirlegetøj, gammelt dukketøj samt enlige sko. Sidste mødegang bød på hjemmelavet tilbehør til dukkehuse m.m. Så kommer generalforsamlingen 4. april og loppemarked, så I må hjem i gemmerne og finde ting og sager frem Sidste mødegang er 2. maj : Udendørs legetøj, sjippetov, kugler, hinkesten, hønseringe og bolde. Til sidst en tak til bestyrelsen og et optimistisk ønske om forslag til emner i næste sæson. Birgitte

5 Side 5 Referat af mødet den 7. marts 2019 Da der heldigvis var ophold i regnvejret, var der pænt fremmøde, og Birgitte kunne byde velkommen og supplere med en opfordring til at komme med små bidrag til bladet. Og så lignede bordene store flyttedag i miniatureudgave med masser af dukkemøbler. Anny havde på vegne af et medlem i Silkeborg bondemøbler med lavet i 1932 med diverse stk. Linned i form af dug, sengetøj og håndklæde og desuden en helt uimodståelig navneklud fra Anne havde hvide møbler fra Familie Journalens forlæg 1915, plydsmøbler fra 1870, kakkelovn med metalskuffe, sengesæt fra Små bøger, glansbilledalbum, 2 skatkister, stor kommode, et fantastisk chatol fra 1972 med letløbende skuffer på kuglelejer, intarsia og indfældet lås. Det affødte en påmindelse om at skrive tingenes historie ned.- Der var en stor bog om ormulu og flere småting af samme materiale, - det kunne måske være et emne i næste sæson? Vi kunne byde velkommen til et nyt medlem, Nina, som laver dukker. Birgit havde malerier og et billede lavet af glansbillede med guldborter som ramme fra 1860, en ravskål, 3 kobberkedler lavet af 1-2- og 5-ører ( hvilket faktisk var ulovligt), små træsko, figur af et dukkehoved sat på en piedestal og en meget gammel hæklet stol. Allan havde store kurvemøbler.

6 Side 6 Ulla havde hæklede og vævede tæpper, broderede bordløbere, lommetørklædemappe, indkøbsnet, hæklet pølle, chaiselong fra 1877, små tøfler, rund, stivet lysedug, smukke soveværelsesmøbler med drejede ben og et servantemøbel med nedfældet servantestel, træsko, prismelysekrone og ampel, samt julepynt, som havde fået nyt liv som dukkestueinventar. Birgitte havde hvide møbler og stole lavet af tøjklemmer, en lille legeplads lavet af Camilla, da hun var 10 år og dagens absolut mindste møbler lavet af hårnåle med en sædediameter på 3 mm!! Birthe måtte jo have en sprællemand, en vugge, en giraf som trækkedyr og en trappestigestol. Vivette havde Erzgebirgeting med. Tak for endnu en gang flotte bidrag til månedens emne. Margit Ambeck p.s. Som den tidligere regel pakker vi først loppetingene ud efter generalforsamlingen. Mødet i maj måned omhandler udendørslegetøj Som nævnt i indkaldelsen kan det være sjippetov, kugler, hinkesten hønseringe og bolde. Men der er naturligvis mange andre ting. Det bliver spændende at de, hvilke ting der bliver vist på mødet

7 Side 7 Billeder af Annes smukke håndlavede dukkestuemøbler. Se omstående tekst. Fotos og tekst: Anne Friis

8 Side 8 Tekst til Annes møbler Familie Journal møblerne, kunne selvfølgelig laves over en lang periode og i forskellige kvaliteter alt efter hvor dygtige folk, der lavede dem, var. Men jeg har da set utallige igennem tiderne, også på udenlandske auktioner, hvor de kaldes Rokoko møbler. Dukke Ella havde dem i sit store hus ind i sin butik med blå silke på tror jeg, men næsten alle samlere er stødt på nogle af de møbler, man kunne lave efter de flotte mønstre, der er blevet genudsendt flere gange, tror jeg. Jeg har selv et komplet sæt, men hvor!!! Nå det finder jeg en dag, jeg leder efter andre ting. Jeg vidste jer også på sidste møde en mørkt polstret sofa, men den er ikke med på billederne. Jeg tror faktisk, det er sværere end man tror at få alt sat pænt sammen, uden at spilde lim og maling Tit har de guld stafferinger rundt i kanten, nogle har glas i udskæringerne, andre har stof, så der er en stor variations mulighed. De mørkerøde syede møbler har jeg ikke set mønstre på, så dem tror jeg er lavet helt uden forlæg. Men jeg synes de er utrolig charmerende og meget danske og hyggelige, den lille bamse-stol i gult slidt velour er en af mine tidligste ting til mit store dukkehus fra 1860'erne eller lige efter. Der er tykt pap under stoffet på de røde møbler og man kan se syningerne tydeligt, men der er kantbånd på, som er fint foldede og en tilhørende pude med et dejligt broderi på. Faktisk fandt jeg ud af, at jeg havde virkelig mange hjemmelavede møbler, som jeg senere kan tage fotos af, så I kan se dem. Nogle af dem er man lidt i tvivl om hvor de hører til. F.eks. har jeg flere Svenske Gemla møbler, men de er jo lavet professionelt, selvom de bære præg af at være hjemmelavet. De er utrolig charmerende. Ullas fine fyrretræs-grene møbler er utrolig flotte. Jeg har også nogle større møbler af foldede grene, a la Drachman i Skagen. Så mange fædre, onkler og bedstefædre har prøvet at lave møbler, senge, vugger og andet udstyr til dukkernes trivsel.

9 Side 9 Ellas Chatol - Det flotteste møbel jeg har er fra Ellas samling og lavet af hendes mand Carlo Nielsson, der var symaskinereparatør. Det er signeret bagpå med blyant, hvilket kan ses på et foto, men næsten ikke i virkeligheden. Det er utrolig smukt lavet, alle skuffer køre på bittesmå kuglelejer, og der er indlagt intarsia i gult citrontræ. Det er lavet i fire dele, som så er skruet sammen og sat på en smuk nærmest kinesisk fod. Men det har en fin udskåret gallerikant øverst, rigtig "pigeon holes", som de åbne rum kaldes. Når man åbner chatollet ser man at klappen hviler på små messings udtræk. Selve skabet har rigtige små glasruder, ikke en stor rude med lister, nej han har sandelig ikke snydt nogen steder. De store skuffer har deres egen lås i hver skuffe. Det er lavet i massivt træ, men hvilken sort ved jeg ikke helt, Møblet er smukt polere-t For mig er det lige så flot som nogle af møblerne i Titanias Palads, som nu bor på Fyn på Egeskov Slot. Jeg blev utrolig glad, da Ella ringede og sagde at nu skulle jeg komme og hente det, så jeg kunne lade det gå videre til et af mine børnebørn, de er alle piger. Vi har altid haft et meget kærligt og tæt forhold, vi har begge fødselsdag samme dag og jeg betragtede hende som min bedstemor, da jeg aldrig har kendt min egen. Jeg vil altid passe godt på det.

10 Side 10 Rustikke bondemøbler Tekst og fotos: Anny Green En af vore medlemmer Birgit Kjærulff har sendt en kasse med hjemmelavede møbler. Møblerne ser I afbildet nedenfor. Birgit er uddannet på et børneseminar i 1952 og der fik de en opgave med at lave dukkestuemøbler af gammelt materiale. Alle møblerne er lavet af cigaræsker/kasser. Jeg synes det er imponerende så flot og nøjagtigt de er lavet. Jeg havde møblerne med på martsmødet og der var stor interesse for dem..

11 Side 11 Stort og småt Kaffetjansen i april : bestyrelsen Kaffetjansen i maj: Vivette Der er stadig nogle, der ikke har betalt kontingent. Kontingentet for perioden 1. sep til 30. aug er 250 kr. For de, der vil have bladet med posten er det 300 kr. Du kan overføre beløbet direkte til konto , så sparer du bankgebyret, og foreningen blanketter og udskrivning af girokort. Indbetaling var senest 15. sept Du vil også kunne betale direkte til kassereren på møderne. Permanente udstillinger og museer Barbie-museet på Borups Alle 188 Åbent efter aftale. Legetøjmuseet Olgas Lyst,Sommerstedsgade 11,telefon Kun åben efter aftale. Parkering Sæt din bil med parkeringsskive. Kom ned og få et gæstekort MVH Margit

12 Program for 1. sæson jan : Pap/papirlegetøj dog ikke påklædningsdukker 7.feb. 2019: Gammelt dukketøj samt de enlige sko 7. marts. 2019: Hjemmelavet tilbehør til dukkehus, møbler, puder, tæpper 4. april 2019: Generalforsamling og loppemarked 2. maj 2019: Udendørs legetøj, sjippetov, kugler, hinkesten, hønseringe, bolde Loppemarkeder Spejdernes loppemarked i Farum, Hvedemarken: 1. lørdag i hver måned. Loppemarked Rødovre Centrum, st. Bededag, fredag 17. maj 2019 Kl Gratis entre Samlertræf i Frederiksberghallen, store hal 4, søndage i 2019: 12. maj, 1. september, 1. december. Kl gratis adgang Påskeloppemarked i Bellacentret: skærtorsdag den 18. april 2019 kl , langfredag den 19.april 2019 kl Entre 40 kr. Se i øvrigt oversigt over markeder på Formandens E- mailadresse: birgittedencker@mail.dk Formandens telefonnr Redaktørens E- mailadresse: anny@newmail.dk Redaktørens telefonnr Redaktørens postadresse: Brunevang 36,st.th Rødovre Hjemmesiden: Deadline til næste blad: 15. august 2019

NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 26 Nr. 1/2017 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Næste møder Torsdag den 5.januar 2017: Emne: Billeder om legetøj Torsdag den 2.februar 2017:Emne:

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 27 Nr. 2/2018 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Næste møder Torsdag den 1.marts 2018 kl. 14.30 Emne: Arbejdspladser ( køkken, butik, gårde, postkontor

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 26 Nr.3/2017 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Næste møde Torsdag den 4. maj 2017 Mødet starter kl. 14.30 NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 25 Nr. 5/2016 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Næste møde Torsdag den 12. maj 2016 kl. 14.30 Månedens emne: Hjemmestrikket legetøj og andet hjemmelavet

Læs mere

Årgang 20. Nr. 4/2011. Medlemsblad for foreningen. Legetøjets venner

Årgang 20. Nr. 4/2011. Medlemsblad for foreningen. Legetøjets venner Årgang 20 Nr. 4/2011 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 7. april 2011 kl. 18.30 Mødelokalet 2. sal Danasvej 30 B 2000 Frederiksberg Månedens emne: Generalforsamling +

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 23 Nr.4/2014. Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 3. april 2014 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Generalforsamling og loppetorv NB.

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 27 Nr. 3/2018 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Næste møder Torsdag den 3.maj 2018 kl. 14.30 Emne: Celluidlegetøj NB. Hvis du kommer efter kl.

Læs mere

Årgang 24. Nr.5/2015. Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner. Særnummer. Juni 2015

Årgang 24. Nr.5/2015. Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner. Særnummer. Juni 2015 Årgang 24 Nr.5/2015. Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Særnummer Juni 2015 Kære medlemmer! Side 2 Dette blad er et særnummer og rummer referaterne fra Generalforsamlingen og fra mødet i maj

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 25 Nr. 3 og 4/2016 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Næste møde Torsdag den 7.april 2016 kl. 14.30 Månedens emne: Generalforsamling og loppetorv

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 22 Nr. 5/2013.-8 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 2. maj 2013 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Dukketøj, sko, hatte m.v. NB. Hvis

Læs mere

Torsdag den 7. marts 2019 kl Emne: Hjemmelavet tilbehør til dukkehus, møbler, puder tæpper

Torsdag den 7. marts 2019 kl Emne: Hjemmelavet tilbehør til dukkehus, møbler, puder tæpper Årgang 28 Nr. 2/2019 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Næste møde Torsdag den 7. marts 2019 kl. 14.30 Emne: Hjemmelavet tilbehør til dukkehus, møbler,

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 22 Nr. 4/2013 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 4. april 2013 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Generalforsamling og loppemarked.

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 22 Nr. 1/2013 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 3. januar 2013 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Det samler jeg også på. NB. Hvis

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 28 Nr. 1/2019 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Næste møder Torsdag den 3.januar 2019 kl. 14.30 Emne: Pap/Papirlegetøj ikke påklædningsdukker Torsdag

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 24 Nr.4/2015. Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 9.april 2015 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Generalforsamling, Spøg og skæmt

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.00 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.00 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 23 Nr.3/2014. Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 6. marts 2014 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Køretøjer af alle slags NB. Hvis

Læs mere

Årgang 21. Nr. 7/2012

Årgang 21. Nr. 7/2012 Årgang 21 Nr. 7/2012 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 4. oktober 2012 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Påklædningsdukker Kære medlemmer!

Læs mere

Månedens emne: Bondegårdsliv ( dyr og redskaber ) NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind.

Månedens emne: Bondegårdsliv ( dyr og redskaber ) NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 23 Nr.7/2014. Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 2. okt. 2014 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Bondegårdsliv ( dyr og redskaber

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 23 Nr.6/2014. Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 4. sept. 2014 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Nyanskaffelser ( Sommerfristelser

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 24 Nr.9/2015. Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Næste møde Torsdag den 3.december 2015 kl. 14.00 Månedens emne: Julefesten NB. Hvis du kommer efter

Læs mere

Legetøjets venner. Årgang 20. Nr. 1/2011. Medlemsblad for foreningen

Legetøjets venner. Årgang 20. Nr. 1/2011. Medlemsblad for foreningen Årgang 20 Nr. 1/2011 2 Næste møde Nu starter vi på et nyt år, hvor vi igen skal mødes og udveksle erfaringer om vore samleobjekter. På grund af det aflyste julemøde vil bestyrelsen gøre lidt mere ud af

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 25 Nr.1/2016 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Næste møde Torsdag den 7. januar 2016 kl. 14.30 Månedens emne: Påklædningsdukker NB. Hvis du kommer

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 24 Nr.3/2015. Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 5. marts 2015 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Håndarbejdsredskaber v/margit Ambeck

Læs mere

Årgang 21. Nr. 6/2012

Årgang 21. Nr. 6/2012 Årgang 21 Nr. 6/2012 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 6. september 2012 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Nyanskaffelser og anbefalinger

Læs mere

Mødelokalet 2. sal Danasvej 30B 2000 Frederiksberg

Mødelokalet 2. sal Danasvej 30B 2000 Frederiksberg Årgang 20 Nr. 7/2011 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 6. oktober 2011 kl. 14.30 Mødelokalet 2. sal Danasvej 30B 2000 Frederiksberg Månedens emne: Nyanskaffelser Side

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 21207032 så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 21207032 så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 22 Nr. 7/2013 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 3. oktober 2013 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Brio- legetøj NB. Hvis du kommer

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 25 Nr. 7/2016 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Næste møder Torsdag den 3.november 2016: Emne: Dyr til dukker og dukkehuse Torsdag den 1.december

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 24 Nr.6/2015. Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde Torsdag den 3. september 2015 kl. 14.30 Månedens emne; Nyanskaffelser NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 25 Nr. 6/2016 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Næste møder Torsdag den 1. sept. 2016: Emne: Nyanskaffelser Torsdag den 6. okt. 2016: Emne: Tegneserier

Læs mere

Mødelokalet 2. sal Danasvej 30B 2000 Frederiksberg

Mødelokalet 2. sal Danasvej 30B 2000 Frederiksberg Årgang 21 Nr. 2/2012 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 2. februar 2012 kl. 14.30 Mødelokalet 2. sal Danasvej 30B 2000 Frederiksberg Månedens emne: Trolde Side 2 Kære

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 26 Nr. 5/2017 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Næste møder Torsdag den 2. november 2017 kl. 14.30 Emne: Æsker,skrin,sparebøsser og mærkelige ting

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 25 Nr.2/2016 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Næste møde Torsdag den 4.februar 2016 kl. 14.30 Månedens emne: Krammelegetøj NB. Hvis du kommer

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 22 Nr. 6/2013 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 5. september 2013 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Nyanskaffelser: Hvad har vi

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 26 Nr. 2/2017 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Næste møder Torsdag den 2.marts 2017: Emne: Dukketilbehør Torsdag den 6.april 2017 :Emne: Generalforsamling

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.00 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.00 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 23 Nr.1/2014. Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 9. januar 2014 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Tegneserier, tegneseriefigurer

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 24 Nr.8/2015. Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Næste møde Torsdag den 5.november 2015 kl. 14.30 Månedens emne: Nattøj og undertøj gennem 50 år.

Læs mere

Månedens emne: Dukkemøbler efter 1930 samt Tekno

Månedens emne: Dukkemøbler efter 1930 samt Tekno Årgang 21 Nr. 8/2012 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 1. november 2012 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Dukkemøbler efter 1930 samt Tekno

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 26 Nr.4/2017 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Næste møde Torsdag den 7. september 2017 og Torsdag den 5. oktober 2017 Møderne starter kl. 14.30

Læs mere

Medlemsblad for foreningen. Legetøjets venner. Næste møde: Torsdag den 5. maj 2011 kl Mødelokalet 2. sal Danasvej 30 B 2000 Frederiksberg

Medlemsblad for foreningen. Legetøjets venner. Næste møde: Torsdag den 5. maj 2011 kl Mødelokalet 2. sal Danasvej 30 B 2000 Frederiksberg Årgang 20 Nr. 5/2011 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 5. maj 2011 kl. 14.30 Mødelokalet 2. sal Danasvej 30 B 2000 Frederiksberg Månedens emne: Glansbilleder 2 Næste

Læs mere

Årgang 21. Nr. 3/2012

Årgang 21. Nr. 3/2012 Årgang 21 Nr. 3/2012 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 1. marts 2012 kl. 14.30 Mødelokalet 2. sal Danasvej 30B 2000 Frederiksberg Månedens emne: Dukker fra 1950 erne

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 22 Nr.8/2013. Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 7. november 2013 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Julepynt NB. Hvis du kommer efter

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 21207032, så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 21207032, så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 24 Nr.7/2015. Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde Torsdag den 1.oktober 2015 kl. 14.30 Månedens emne: Dukker fra 1925-1075 NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.00 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.00 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 22 Nr.9/2013. Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 5. december 2013 kl. 14.00 ( bemærk ændret tid) Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Julemødet

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

Månedens emne: Julemødet ( se mere inde i bladet )

Månedens emne: Julemødet ( se mere inde i bladet ) Årgang 20 Nr. 9/2011 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 1. december 2011 kl. 18.00 Mødelokalet 2. sal Danasvej 30B 2000 Frederiksberg Månedens emne: Julemødet ( se mere

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 22 Nr. 2/2013 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 7. februar 2013 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Miniature legetøj NB. Hvis du

Læs mere

Generalforsamling i Søndersø Amatørteater Gruppe. Mandag d.13.februar 2012 kl i Borgerhuset, Dallundvej 20, Søndersø

Generalforsamling i Søndersø Amatørteater Gruppe. Mandag d.13.februar 2012 kl i Borgerhuset, Dallundvej 20, Søndersø Nr. 174 januar 2012 Generalforsamling i Søndersø Amatørteater Gruppe Mandag d.13.februar 2012 kl.19.00 i Borgerhuset, Dallundvej 20, Søndersø Dagsorden ifølge vedtægterne ( 6, stk.2) 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Månedens emne: Det samler jeg også på! / Hvad er det?

Månedens emne: Det samler jeg også på! / Hvad er det? Årgang 21 Nr. 1/2012 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 5. januar 2011 kl. 14.30 Mødelokalet 2. sal Danasvej 30B 2000 Frederiksberg Månedens emne: Det samler jeg også

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

Månedens emne: Legetøj på hjul, f.eks. heste, trækdyr, dukkevogne m.v.

Månedens emne: Legetøj på hjul, f.eks. heste, trækdyr, dukkevogne m.v. Årgang 20 Nr. 8/2011 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 3. november 2011 kl. 14.30 Mødelokalet 2. sal Danasvej 30B 2000 Frederiksberg Månedens emne: Legetøj på hjul, f.eks.

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Nr. 212 januar 2017 Indkaldelse til generalforsamling Mandag d.6.februar 2017 kl.19.00 i Borgerhuset, Dallundvej 20, Søndersø Dagsorden ifølge vedtægterne ( 6, stk.2) 1. Valg af dirigent. 2. Formandens

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 24 Nr.2/2015. Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 5. februar 2015 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Danske egnsdukker, herunder også

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Månedens emne: Julemødet NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind.

Månedens emne: Julemødet NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 23 Nr.9/2014. Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 4. december 2014 kl. 14.00 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Julemødet NB. Hvis du kommer

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 13.1.2018 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2017 og budget 2018. På første

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 Fremtidens tog En fantasi eller hvornår kommer togrejsen til at foregå sådan! Måske vil vi hellere bygge i dette tempo. Her er der jo skinner, landskab og meget andet

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 23 Nr.5/2014. Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 8. maj 2014 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Hvordan laver man en bog om legetøj

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Side 1 Indkaldelse til generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lille Friheden Lille Friheden 1. 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Museumschefens

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015 Fastelavnsholdet 2015 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter.

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Generalforsamling 2017 Fredericia. Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Formanden Tom Winther bød velkommen til Contrast

Læs mere

Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal

Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal Grundejerforeningen Nordby Fælled www.nordbyfaelled.dk Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Norby Fælled grundejerforening Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal Endelig dagsorden

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl bedes du ringe på mobil , så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 27 Nr. 1/2018 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Næste møder Torsdag den 4. januar 2018 kl. 14.30 Emne: Gamle skolesager, bøger, tavle, griffel,

Læs mere

Stødov Bakkers Grundejerforening

Stødov Bakkers Grundejerforening Kære grundejer i Stødov Bakker, Stødov Bakkers Grundejerforening Stødov, marts 2018. Indkaldelse til Generalforsamling Torsdag den 26. april 2018 kl. 19.30 i Helgenæs Forsamlingshus, Grimshovedvej 2. I

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne på foreningen hjemmeside til gennemsyn. Vedtægter for

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling i Personaleforeningen BYTOFTEN til ikrafttrædelse 1. januar Velkomst

Referat fra den stiftende generalforsamling i Personaleforeningen BYTOFTEN til ikrafttrædelse 1. januar Velkomst Referat fra den stiftende generalforsamling i Personaleforeningen BYTOFTEN til ikrafttrædelse 1. januar 2016 1. Velkomst Mogens Pedersen bød velkommen 2. Valg af dirigent Mogens Pedersen blev valgt 3.

Læs mere

genialt genbrug Lækre lopper og ı genbrug

genialt genbrug Lækre lopper og ı genbrug bolig ı genbrug Lækre lopper og genialt genbrug Har du også besøgt nogle af sommerens mange loppemarker og fundet skønne sager og møbler med historie og sjæl? Så er det måske ved at være tid til at friske

Læs mere

Dagsorden ifølge vedtægter:

Dagsorden ifølge vedtægter: Enderslev Bylau Afholdt ordinær generalforsamling Onsdag den 3. februar 2010 kl. 19.00 i Garagen på Kærvej 4 Dagsorden ifølge vedtægter: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab v. kassereren

Læs mere

I dette nummer: Gode medlemstilbud: Formanden har ordet; - Lysene tændes - År 2018 er ved at være gået - Lukkedage i december og januar

I dette nummer: Gode medlemstilbud: Formanden har ordet; - Lysene tændes - År 2018 er ved at være gået - Lukkedage i december og januar Afdelingsformand Lissi Lund er kommet i julestemning, og her fotograferet med den flotte juledekoration, der er i receptionen i afdelingshuset på Bataljonsvej i Næstved 19. årgang, december 2018, nr. 6

Læs mere

Medlemsblad nr. 1-2012

Medlemsblad nr. 1-2012 Medlemsblad nr. 1-2012 Indhold i dette blad Opstartsstævne m/indkaldelse til generalforsamling Midterstævne / Afriggerstævne Opråb fra bestyrelsen Kære alle Opstartsstævne 2012 Campingsæsonen skydes i

Læs mere

MÅNEDSBREV. April. Maj. Evt. afbud til Vinni på telefon 86 54 16 75 eller mail til thomsen.odder@gmail.com. Nummer 4 47.

MÅNEDSBREV. April. Maj. Evt. afbud til Vinni på telefon 86 54 16 75 eller mail til thomsen.odder@gmail.com. Nummer 4 47. MÅNEDSBREV Nummer 4 47. årgang April 2014 Denne måneds aktiviteter April Sct. Georgs Aften onsdag den 23. april 2014 kl. 19:00 i Spejderhytten. Madgruppe 3 står for maden. Næste måneds aktiviteter Maj

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Bilag til pkt. 5a. Forslag fra bestyrelsen - Ændringsforslag til vedtægter for Kreds Vest Nuværende bestemmelse Forslag Bemærkninger 4. stk. 1. Kredsens

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.00 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.00 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 23 Nr.2/2014. Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 6. februar 2014 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Dukker under 15 cm. NB. Hvis du

Læs mere

Nr 917 P. Nr 1 - Marts måned Årgang. Slagelse Model-Jernbane Klub

Nr 917 P. Nr 1 - Marts måned Årgang. Slagelse Model-Jernbane Klub Nr 917 P Nr 1 - Marts måned 2016-39. Årgang Slagelse Model-Jernbane Klub Slagelse Model-Jernbane Klub Slagelse Model-Jernbane Klub arbejder med og driver modeljernbaneanlæg i skalastørrelse 0 (1:45) på

Læs mere

Legetøjets venner. Årgang 20. Nr. 2/2011. Medlemsblad for foreningen

Legetøjets venner. Årgang 20. Nr. 2/2011. Medlemsblad for foreningen 2 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 3. februar 2011 kl. 14.30 Mødelokalet 2. sal Danasvej 30 B 2000 Frederiksberg Årgang 20 Nr. 2/2011 Næste møde Dette møde handler om

Læs mere

Vedtægter for: Varde Kommunes Kunstforening. 1 Navn. Foreningens navn er: "Varde Kommunes Kunstforening" med hjemsted i Varde Kommune.

Vedtægter for: Varde Kommunes Kunstforening. 1 Navn. Foreningens navn er: Varde Kommunes Kunstforening med hjemsted i Varde Kommune. Dato 19-01-2016 Dok.nr. 9775/16 Sagsnr. 16/799 Ref. Signe Sørensen Vedtægter for: Varde Kommunes Kunstforening 1 Navn Foreningens navn er: "Varde Kommunes Kunstforening" med hjemsted i Varde Kommune. Foreningens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 15. april 2015

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 15. april 2015 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 15. april 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Budget, herunder fastsættelse

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2008 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 21.02. 2008 Deltagerantal 8 + 5 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 Formanden bød de fremmødte velkommen til generalforsamlingen år 2011. Vi håber, at vi fremover også kan

Læs mere

4. DECEMBER ET KOBBERSVÆRD

4. DECEMBER ET KOBBERSVÆRD 4. DECEMBER ET KOBBERSVÆRD Det er et lille hus, vi bor i, så de fleste af vores møbler står pakket godt sammen i den mørke garage. Der er kun en lille gang op langs den ene væg, som vi kan gå på, hvis

Læs mere

Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek (mødesal) Tirsdag 22. maj 2018 kl. 19:30

Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek (mødesal) Tirsdag 22. maj 2018 kl. 19:30 Grundejerforeningen Ølstykke den 27. april til 1. maj 2018 Kildeholm IV www.kildeholm.dk Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek (mødesal) Tirsdag 22. maj 2018 kl. 19:30 VIGTIGT: Der skal vælges

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere