Liden Kirsten & Petrus Beyer. 13. Årgang Oktober 2012 Nr. 47. Efterår

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Liden Kirsten & Petrus Beyer. 13. Årgang Oktober 2012 Nr. 47. Efterår"

Transkript

1 Liden Kirsten & Petrus Beyer 13. Årgang Oktober 2012 Nr. 47 Efterår

2 Logelivet Side 2 Besøg af loge nr. 57 Fidelitas i Skien, Norge Den september havde vi besøg af vore brødre fra Norge og deres ledsagere, i alt 50 personer. Vi var meget spændte på at møde dem igen, og især de mange yngre brødre der var med på turen. De ankom til Thisted fredag eftermiddag, 20 af dem blev indlogeret privat hos nogle af vore brødre, 28 blev indlogeret på hotel og 2 boede i mobilhome. Fredag havde vi arrangeret café-aften med irsk musik, hvor broder kapellan Hans Ravn havde medbragt nogle musikvenner, og indforskrevet broder ceremonimester Poul Gade i bandet. Det var en fryd for øjet og ørene at lytte til og se Thys bedste (og eneste) band der spiller irsk folkemusik. Inden da havde aktivitetsudvalget og broder Poul Christensen (med særlig hjælp fra broder Inspektør Keld Nielsen)sørget for gode rammer og særdeles god mad til vore norske gæster og egne brødre med ledsagere. Aftenen var meget afslappet og uformel, og sluttede kort før midnat. Besøg i logen Lørdag formiddag havde broder undermester Mogens Mazanti arrangeret et besøg på Thisted Bryghus. Vi blev budt velkommen af direktør Åge Svenningen, og derefter delt i 3 hold, hvor broder Chr. Richardt Møller og broder Per Plet tog sig af to af holdene. Efter en gennemgang på bryggeriet var det tid at smage på øllet. Vel bænket ved bordene blev vi budt på smørrebrød fra Guldbageren i Hurup og drikkevarerne flød i en god og jævn strøm, vi nåede at smage på Porse Guld, den nye Jule Ale, Jule Ren og Limfjordsporter, besøget sluttede ca og gæsterne havde fri til egne aktiviteter resten af eftermiddagen. Lørdag aften var der arrangeret festloge med spisning og musik. Festlogen startede i logesalen kl Til spisningen havde Puk tilberedt en særdeles velsmagende festmiddag med velkomstdrink, Krydret fiskesuppe med flütes, culottesteg med garniture og krydrede kartofler, Puks hjemmelavede Rubinstein kage og kaffe med kransekagekonfekt. Under spisningen underholdte broder musicus Jørgen Skovbo og senere spillede han op til dans. Senere fik vi lækker natmad.

3 Søndag kl tog nordmændene hjem igen. Det var et særdeles vellykket arrangement fra start til slut, vore norske gæster var oven ud tilfredse og roste det meget. TAK til alle der hjalp og deltog. Se billeder på side 10 Referent Besøg i logen Broder Knud Harring UDLUGT Den 23. maj kørte Liden Kirstens søstre med bus på en dejlig tur rundt i Thy. Turen gik over Øsløs, Vesløs og til Østerild med et kik på de nye testmøller. På en rasteplads var der tid til eftermiddagskaffe med tilbehør. Videre forbi Hanstholm hvor en guide fra Skov og Naturstyrelsen tog os med rundt i Nationalpark Thy. Vi blev kørt på veje, som man normalt ikke må køre på, men med en medarbejder fra Skoven var det helt OK. Aftensmaden - retter fremstillet af råvarer fra det lokale område - blev indtaget på Stenbjerg Kro. 37 søstre deltog i den veltilrettelagte tur. Indholdsfortegnelse Logelivet Side 3 Besøg fra Norge 2 Indholdsfortegnelse 3 Søstrene på udflugt Indlæg Broder Rickard Kristian Møller Indlæg Søster kapellan Lise Jessen Nye grader Seniorklubbens udflugt Overmester Joan Mørk har ordet.. Billeder fra Tjernobyl-besøg 10 Billeder fra besøg i Thyborøn Ladywalk i Agger Klaverets status 50 Års Ordensjubilæum Unge brødres udflugt til Thyborøn Besøg fra Tjernobyl Mærkedag og info 16 Annoncer 16

4 Logelivet Side 4 Indlæg På storlogemødet i 2010 blev der vedtaget en langtidsplan Planen bestod af 7 punkter. Et af punkterne var en målsætning om 3% medlemstilgang pr. år. Ligeledes var der et ønske om, at vi på landsplan i 2019 skulle nå op på at være ordenssøskende ved 200 års jubilæet for Ordenens stiftelse. Det blev her pålagt de valgte embedsmænd i alle loger at udarbejde en handlings- og strategiplan med svar på, hvorledes den enkelte loge ville opfylde målsætningen om 3 % årlig vækst. Og hvordan ser det så ud i vor egen loge? Ikke for godt. Da jeg blev indviet i 1995 var der 105 brødre i vor loge. Jeg blev indviet sammen med broder Inspektør Keld Nielsen, og vi gik sammen i alle graderne. Det var en skøn tid. Jeg vil opfordre til, at vi i den kommende tid tager en debat i logen om, hvad vi kan gøre, for at nå målsætningen på 3% vækst årligt i vor broderloge. Der er mange byer i Thisted kommune der slet ikke er repræsenteret i vor broderloge. Jeg kan blot nævne Bedsted, Hørdum, Snedsted, Vildsund, Hundborg og Hanstholm. Kære brødre, se nu muligheder frem for begrænsninger. Alle kender nogen i deres omgangskreds, det være sig venner, familie og arbejdskolleger. Hvis det bare lykkes for en 1/5 af os i broderlogen at finde et emne, ja så har vi pludselig 14 nye brødre. Vi skal have nettotilgang i stedet for nettoafgang. 10. september 2012 Broder Kristian Richard Møller I dag er vi desværre væsentligt færre brødre i vor loge. Hvis vi havde holdt medlemstallet på omkring de hundrede, så havde vor økonomi nok også set lidt bedre ud i dag.

5 Venskab er en af vore største glæder, og det har også en vigtig social værdi. For at et venskab kan opstå og udvikle sig, er det nødvendigt, at der er samspil imellem parterne. For hvad er et venskab? Venskab er kærlighed. Venskab er som en blomst, som skal plejes og passes. Den visner, hvis den er udsat for ligegyldighed, men folder sig ud og bliver smuk og strålende, når den behandles med opmærksomhed og kærlighed. Venskab er ikke noget, som man skal tage for givet. Venskab kan forsvinde, hvis man ikke viser tolerance og forståelse for andres fejl. Der ligger en utrolig styrke i at have rigtige venner. I at vide - at der er nogen, der tænker godt om en. I at vide - at der nogen, som er parate til at forsvare en, hvis man uretfærdigt skulle blive beskyldt for at have handlet forkert. Vi bestemmer selv om et venskab skal bestå. For at det kan bestå, er det nødvendigt, at begge parter yder deres bidrag. Lise Jessen Kapellanstolen kapellan. INDVIELSE Søster Mariane Kristensen proponent søster Tove Bang SANDHEDSGRAD Søster Lone Sørensen Søster Lis Ruby Jensen GRADER Logelivet Side 5 Søster Anne Marie Engelbrecht Larsen Fra istandsættelsen af loge bygningen.

6 Logelivet Side 6 SENIORKLUBBENS UDFLUGT 2012 "Nu lyser løv i lunde, grønt ligger Danmarks land imellem blanke sunde, et skjold med sølverrand; frugtblomsters hvide pletter det rige, grønne telt, mens højt de lyse nætter slår ud sit sommertelt", - SENIORKLUBBENS UDFLUGT 2012 til henholdsvis Sydthy og Thy berigede med mange indtryk. En veltilrettelagt udflugt - og tak til arrangørerne. Seniorklubbens møder startede igen den 26. september kl Inger Handest Referent Således skrev Johs. Jørgensen i 1891, og det fik vi bekræftet, da logens seniorklub den 6. juni 2012 foretog sin udflugt til Limfjordsøen Fur. I private biler kørte vi ( 18 deltagere ) fra Thisted havn, og første stop var på Fur havn, hvor vi drak den medbragte kaffe og nød lækkert hjemmebagt kage og småkager. Derefter fordelte vi os i bilerne alt efter hvilken interesse den enkelte havde; Nogle ville besøge Fur museum, andre "Den nye Jettestue" (galleri og skulpturhave), Fur Bryghus eller cafe` "på Herrens mark", hvorfra der er en unik udsigt over Fur og Limfjorden. Fur har et areal på 22 kvadratkilometer. Øen rummer en rigdom af forskelligartede og særprægede landskaber og talrige muligheder for naturoplevelser. Ved 18- tiden mødtes vi alle ved "Fur Færgekro", hvor vi spiste, og derefter kørte vi - stadig i dejligt sommervejr Fra Bornholm 2012 (Jens Bjerre)

7 Overmester Joan Mørk har ordet.. JUBILÆUM 3. NOVEMBER 2012 Når du læser dette er der ikke mange dage til, at søsterloge nr. 42 Liden Kirsten har 50 års stiftelsesdag, den 3. november Hvordan startede det? Frøet til vor loges historie blev lagt den 1. juni 1955, da søster eksmester Ellen Jeppesen og søster eksmester Gerda Stage, Thisted blev indviet i Rebekka Loge nr. 22 Dronning Dagmar, Skive. Logelivet Side 7 En lille pudsig ting i forbindelse med indstiftelsen af foreningen. Den blev foretaget af broder distriktsdeputeret storsire Mads Møller på en meget smuk og værdig måde i logesalen, hvad der ikke var tilladt en forening måtte ikke komme i en logesal. Søstrene følte virkelig, at det var en højtidelig handling. Noget senere bestemte broder storsire Johannes Pedersen, at han selv ville foretage indstiftelsen, Storsiren kom til Thisted og foretog det samme bare nede i selskabslokalerne. Grunden til at dette skete var, at en initiativrig søster fra Skive, søster Laura Madsen, fik samlet nogle damer til et lille møde hos søster Laura Agerholm, Rebekka Loge nr. 14 Ruth i Aalborg, der dengang boede i Thisted. Dette møde førte til, at de to førnævnte blev de første søstre i Thisted. Senere fulgte tre nye søstre i 1955 og 1956, søster Else Klostergaard, søster eksskatmester Lily Pedersen og søster eksundermester Ina Tandrup, og det var disse fem søstre, der fik overdraget fribrevet ved vor loges instituering den 3. nov Den 18. april 1961, blev Rebekkaforeningen Liden Kirsten indstiftet i Thisted ved en festlighed, der holdtes i Rebekka Loge nr. 22 Dr. Dagmar. Til bestyrelse valgtes formand søster Ellen Jeppesen, søster sekretær Ina Tandrup og søster inspektør Gerda Stage. Liden Kirsten s ledelse er nok den eneste, der er blevet indsat to gange. Nu begyndte et helt nyt afsnit i vort logeliv. Søstrene kørte stadigvæk til Skive til logemøde, derudover holdt de møderne i den nye forening 2. og 4. tirsdag i logebygningen i Thisted i selskabslokalerne, da de dengang stadig ikke måtte komme i logesalen, hvilket senere blev lavet om. I februar 1962 var broder storsire Johannes Pedersen i Thisted til et møde i loge nr. 41 Petrus Beyer. Ved en sammenkomst hos søster og broder Jeppesen efter mødet, foreslog broder eksmester Nystrup og broder Storsire, at der skulle dannes en Rebekkaloge inden ret længe. Den 3. november 1962 blev vor loge stiftet ved en smuk installation af Rebekkarådet, og de skulle prøve om vingerne kunne bære om de kunne føre noget af det videre, de havde lært i vor moderloge. De var dengang 28 søstre

8 Logelivet Side 8 Overmester Joan Mørk har ordet... og broder eksmester Nystrup, der altid var en meget stor hjælp og støtte for søstrene. Vor loges devise er skrevet af søster eksmester Laura Madsen, Skive. Navnet Liden Kirsten stammer fra en historisk person, der har tilknytning til Thy. Sagnet fortæller at Kirsten var kong Valdemar den Stores søster, og at hun ligger begravet på Vestervig Kirkegaard sammen med sin elskede prins Buris. Motivet til Logens emblem - en ung kvinde blev taget efter et gammelt billede af en kongedatter. Broder Carlo Pedersen, loge nr. 41 Petrus Beyer, var os en uvurderlig hjælp, idet han lånte billedet og lavede udkast til emblemet, der så blev godkendt af Storlogen. Han lavede desuden tavlen med symbolerne efter Dronning Dagmar s tavle og et udkast til logens tæppe med bierne omkring en bikube. Tæppet blev lavet i Hjørring. Ceremonistavens top er en figur af en ung kvinde. De to hamre, blev givet af vor Moderloge. Billlede af logens emblem. Logens første embedsmænd var: Søster overmester Ellen Brøndum Jeppesen, søster undermester Gerda Stage, søster sekretær Ina Tandrup, søster kasserer Dagny Nielsen og søster skatmester Lily Pedersen. Selve jubilæet Det stod klart for de nuværende embedsmænd, at en sådan dag skulle markeres på behørig vis. Der blev nedsat et jubilæumsudvalg, som i en periode nu har arbejdet med dagen og herudover også med den 2. november med henblik på uddeling af donationer. Rammerne blev lagt fast til fredag med donationer og efterfølgende reception og lørdag med Festloge med efterfølgende middag. Fredag den 2. november Udvalget har udarbejdet et mere detaljeret program. Vi har i et logemøde besluttet at foretage en del donationer i lokalområdet. Disse har alle modtaget indbydelse til den 2. november. Ligeledes har vi inviteret Pressen, vor Borgmester, vor Moderloge, vor Datterloge samt alle vore Brødre, Søstre til at overvære dette i logesalen. Når donationer er overrakt i logesalen, er der reception i selskabslokalerne. Søsterlogen er vært ved et mindre traktement.

9 Festloge lørdag. Festloge er kl i logesalen. Festen herefter bliver af praktiske grunde afviklet på Hotel Limfjorden, Thisted, kl Vi har den glæde, at Storlogen denne dag vil være repræsenteret med broder storsire Erling Stenholdt Poulsen i spidsen for i alt fire medlemmer af Storlogen. Endvidere er der inviteret repræsentanter fra vor Moderloge, Datterloge, Matriarklejr nr. 7 Oasen, og Broderloge nr. 41 Petrus Beyer med ledsager. Vi har forsøgt at planlægge en dejlig sammenkomst, festloge, med gode oplevelser i smukt pyntede lokaler. Som omtalt er der fastlagt en fest på Hotel Limfjorden med et behørigt program, med spisning, taler og musikalsk indslag samt efterfølgende dans. Andet Ud over det der sker i loge bygningen disse to dage, vil jeg omtale, at vi besøger afdøde Søstre`s gravsteder og nedlægger en buket i ugen før vor stiftelsesdag, samt på Vestervig kirkegård en buket ved Liden Kirstens gravsted om lørdagen. Det siger sig selv, at der er mange forskellige detaljer, der skal på plads til en sådan begivenhed. Vi er derfor glade for den hjælp, vi har fået, især Broder Henning Holtebo, loge nr. 41 Overmester Joan Mørk har ordet... Logelivet Side 9 Petrus Beyer, som har ydet en stor hjælp med trykning, invitationer med mere, som vi er meget glade for. Jeg ser derfor hen til to dejlige dage den 2. og 3. november På gensyn Overmester Joan Mørk

10 Logelivet Side 10 Billeder fra Loge nr. 57 Fidelitas besøg

11 Billeder fra Unge brødres udflugt til Thyborøn Logelivet Side 11

12 Logelivet Side 12 Den 21. maj 2012 deltog 19 Søstre fra søsterloge nr. 42 Liden Kirsten i dette års ladywork i Agger. De syv kilometer på snoede veje, stier og langs stranden blev en storslået oplevelse, ikke mindst den smukke solnedgang over havet. LADYWALK Alle kom godt tilbage. Søster Lis Jensen og Broder Børge Jensen inviterede på kolde drikke, kaffe og lækkert hjemmebagt brød. Der var stor enighed om, at denne succes skal gentages næste år. Vedrørende vores klaver i logens selskabslokaler, har jeg talt med forskellige personer som jeg er sikker på har godt kendskab til klaverer. Jeg har talt med forskellige musikere vores egne klaverspillere. Alle siger sammenstemmende at det uanset stand er et klaver af meget stor værdi. For mig betyder det at vi skal værne om det og at det er et klaver der er værd at beholde og ofre penge på. Klaveret er i sin nuværende stand ok at spille på det stemmer rimeligt er blevet stemt i foråret. KLAVERET LEVER STADIG... Det betyder dog ikke at vi ikke skal ofre en restaurering på klaveret. Jeg mener dog ikke at det på nuværende er nødvendig at ofre penge på det, da den absolut er spillebar. Men der skal heller ikke herske tvivl om at det på sigt vil være nødvendigt at bruge penge på en restaurering.

13 50 ÅRS ORDENSJUBILÆUM FAMILIEUDFLUGT Den 16. maj 1962 blev søster Else Søe Krog indviet i Rebekkaloge nr. 22 Dronning Dagmar, Skive og overført til vor loge ved institueringen den 3. november samme år. I overværelse af søster Else Søe Krogs datter og sønnen broder Johannes Krog og 29 søstre, blev 50 års hæderstegnet tildelt i logesalen. Efter denne højtidelighed med tale og overrækkelse af blomster fra logen og fra veteranerne samledes alle i selskabslokalerne til kaffebord. Den 1. maj kunne søster Else Søe Krog ligeledes fejre sin 90 års fødselsdag. Logelivet Side 13 Unge brødre havde i år arrangeret en tur til Thyborøn. Vi startede i Lone og Poul Sørensens dejlige hus i Svankjær, hvor vi blev bænket omkring et godt kaffebord. Derefter kørte vi mod færgen og alle biler kom med. Vi startede med et besøg i akvariet. Senere lyttede vi til et foredrag om rav, det forekomst, historie og udseende. Godt rustet til at søge efter kystens skatte gik vi alle forventningsfulde ned til havet. Under vejs blev vi underholdt med historie om bunkerne, 2. verdenskrig i Thyborøn og en masse gode anekdoter. Det var lidt svært at finde det gyldne rav, men vores guide kom vist til at tabe noget, som nogen så fandt og puttede i de små ravflasker. Fortsættes side 14 se billederne side 11 GAVE TIL LOGELIVET Broder Olav Tovsled, Skien, Norge KR. 400,- Redaktionen takker for beløbet.

14 Logelivet Side 14 Unge brødres sommerudflugt Efter den friske luft var appetitten blevet ret god. Vi mødte alle op på Mallemukken for at spise. De fleste valgte at spise deres gode buffet, andre valgte noget specielt. Nogle fik endog en soft-ice oven på maden. En ganske god oplevelse. Turen sluttede med et besøg i den nye og smukke Thyborøn Kirke, hvor en guide fortalte om kirkens historie i Thyborøn og den nye kirkes tilblivelse.. Dagen var ved at gå på hæld og vi satte kursen mod færgen igen med en dags gode oplevelser i minderne. Se billederne side 11 Broder Knud Harring tjernobyl besøg Logen har igen haft besøg af børn fra Tjernobyl. Det er en stor glæde og en stor følelsesmæssig oplevelse, siger Broder Poul Christensen, og han fortsætter: Alt det arbejde vi lægger i forberedelserne er som blæst væk, når vi ser den glæde og taknemmelighed børnene viser os her i logen Er der nogle særlige oplevelser i år? Ja der var især en lille pige der fuldstændig tryllebandt mig med sin åbenhed og tillid. Hendes kan jeg aldrig glemme, hun gjorde stort indtryk på mig. Hvad med gaverne, er det svært at skaffe dem? Nej vi har ingen problemer i den retning, lige meget hvem vi spørger, er de parate til at give en håndrækning. Det vil jeg gerne sige TAK for. Vi glæder os allerede til det næste besøg

15 Logelivet Side 15 Tjernobyl besøg 2012 Collage af Jens Bjerre

16 Logelivet Side 16 MÆRKEDAGE Broder eksskatmester Walther Larsen 70 år Søster ekskasserer Tove Nielsen 80 år Søster Else Marie Madsen 25 års Ordensjubilæum Søster Anna Olesen 25 års Ordensjubilæum Broder Claus Kromann-Andersen 25 års Ordensjubilæum Søster Margit Jensen 70 år NYE AKTIVITER SANGKORET Hver onsdag Nye deltagere er meget velkomne! Nodekendskab ingen betingelse. Kontaktperson er Karen Marie Houe BOWLINGKLUBBEN Hver torsdag i ulige uger i bowlingcentret. SENIORKLUBBEN Sidste onsdag hver måned kl ALLE er velkommen! - til en hyggelig eftermiddag Kontakt Søster Annelise Kristensen på telefon

17 STØT VORES ANNONCØRER Logelivet Side 17 Energicenter Nord Professionel rådgivning indenfor bæredygtig udvikling Mads Skaarup Willadsen Vendbjerg 31. Nors 7700 Thisted Tlf Mobil DE STØTTER OS

18 Logelivet Side 18 STØT VORES ANNONCØRER REDAKTIONEN Broder Kapellan Hans Ravn Broder Kristian Richardt Møller Broder Ekskasserer Emil Ninn Søster Storrepr. Else Brøndum Broder Ekskatmester Mads S. Willadsen Søster Storrepr. Ingrid Møller Broder Knud Harring Havnetorvet 1b, 7700 Thisted DE STØTTER OS

19 STØT VORES ANNONCØRER Musiker Jørgen Skovbo Logelivet Side 19 Telefon Mobil musik til fest og dans Se mere på Sparkøbmanden Vorupør Vesterhavsgade 103 v/kim Poulsen DE STØTTER OS

20 Layout Broder Knud Harring Trykket hos Kram.dk Logelivet Side 20 STØT VORES ANNONCØRER DE STØTTER OS

Liden Kirsten & Petrus Beyer. 14. Årgang Januar 2013 Nr. 48. Vinter

Liden Kirsten & Petrus Beyer. 14. Årgang Januar 2013 Nr. 48. Vinter Liden Kirsten & Petrus Beyer 14. Årgang Januar 2013 Nr. 48 Vinter Logelivet Side 2 JULEKONCERT JULEKONCERT I THISTED KIRKE Det blev en dejlig aften i snevejr og bidende kulde. Det hjalp dog meget, da vi

Læs mere

Liden Kirsten & Petrus Beyer. 12. Årgang Oktober 2011 Nr. 44. Efterår

Liden Kirsten & Petrus Beyer. 12. Årgang Oktober 2011 Nr. 44. Efterår Liden Kirsten & Petrus Beyer 12. Årgang Oktober 2011 Nr. 44 Efterår Logelivet Side 2 Overmestrene Søster overmester Joan Mørk Den 11. april 2011 blev en skelsættende dag, med installation af nye embedsmænd.

Læs mere

Liden Kirsten & Petrus Beyer. 13. Årgang April 2013 Nr. 49. Forår

Liden Kirsten & Petrus Beyer. 13. Årgang April 2013 Nr. 49. Forår Liden Kirsten & Petrus Beyer 13. Årgang April 2013 Nr. 49 Forår Logelivet Side 2 Brødrenes nye embedsmænd Søstrenes nye embedsmænd Broderloge nr. 41 Petrus Beyer har valgt og installeret nye embedsmænd.

Læs mere

Godt i gang. Broderloge nr. 80 Danevang NYHEDSBREV 4.okt. 2015

Godt i gang. Broderloge nr. 80 Danevang NYHEDSBREV 4.okt. 2015 Side 01. Godt i gang. Glade, og forventningsfulde sommerferien forberedt et Broder Overmester og Broder som skolebørn efter sommerferien, spændende efterår, med et alsidigt Undermester har traditionen

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

Broderloge nr. 5, Fyen I.O.O.F.

Broderloge nr. 5, Fyen I.O.O.F. Broderloge nr. 5, Fyen I.O.O.F. Reportage fra Loge nr. 3, Eysteins besøg i Odense den 1. maj 2010 Vor venskabsloge, Loge nr. 3, Eystein, Trondheim besøgte Broderloge nr. 5, Fyen den 1. maj 2010. 7 brødre

Læs mere

September 2011. September 2011

September 2011. September 2011 September 2011 September 2011 Velkommen tilbage til en ny gildesæson efter en lang sommer! Jeg tror, at sommeren 2011 vil blive husket på mange måder, jeg er lige gået ind ude fra haven, hvor jeg sad under

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

MØLLEVANGENS Talerør August 2012

MØLLEVANGENS Talerør August 2012 MØLLEVANGENS Talerør August 2012 Med Annemette s søn, Jacob, har vi i sommerferien haft en ekstra pedel-medhjælper! Avisredaktion Marie Thomsen Marie Johansen Inger Knudsen Ruth Nørgaard Deadline: Den

Læs mere

Liden Kirsten & Petrus Beyer. 13. Årgang Januar 2012 Nr. 45. Vinter

Liden Kirsten & Petrus Beyer. 13. Årgang Januar 2012 Nr. 45. Vinter Liden Kirsten & Petrus Beyer 13. Årgang Januar 2012 Nr. 45 Vinter Logelivet Side 2 Overmestrene Når dette læses, har vi atter skiftet årstal. Det er mit håb, at alle har haft en god og fredfyldt jul og

Læs mere

Årsberetning for 2014 inkl. planerne for 2015 samt Planer vedrørende fremtidige indkvarteringsmuligheder

Årsberetning for 2014 inkl. planerne for 2015 samt Planer vedrørende fremtidige indkvarteringsmuligheder Årsberetning for 2014 inkl. planerne for 2015 samt Indhold: 2014: - Besøg fra Ely i dagene 13.-16. juni - Besøg i Ratzeburg, i dagene 15.-17. august - Besøg fra Krems og Ratzeburg, i dagene 4./5.-7. september

Læs mere

Broderloge nr. 90 Morten Børup

Broderloge nr. 90 Morten Børup Broderloge nr. 90 Morten Børup Venskabsbesøg i Skanderborg fra broderloge nr. 75 Veritas, Fagernes i Norge i dagene d. 14. 15. og 16. september 2012 Programmet for besøget: Fredag: 1. Brødre og ledsagere

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

Ruinkursus i Pula Kroatien d.1-4. Oktober 2009

Ruinkursus i Pula Kroatien d.1-4. Oktober 2009 Ruinkursus i Pula Kroatien d.1-4. Oktober 2009 Efter at være kommen hjem igen og tænkt turen og kurset igennem, vil jeg skrive lidt om turen. Vi kørte derned sent tirsdag aften og var så i Pula ved 17

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 11. Årgang Januar 2010 Nr. 38. Vinter

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 11. Årgang Januar 2010 Nr. 38. Vinter LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER 11. Årgang Januar 2010 Nr. 38 Vinter Side 2 Kære Søstre og Brødre: Endnu et år er gået, og et nyt årti står for døren, vi kan se tilbage på et godt år i vore loger, mange ting

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015

REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015 REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015 Efter spisningen indledte lokalformanden Hans Jeppsen årsmødet med henvise til dagsordenen for årsmødet, og gik straks til Dagsordenens

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Dagsorden 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent c. Valg af bisidder d. Valg af 2 stemmetæller 2. Årsberetning af: a. Tegnsprogsforeningen

Læs mere

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej.

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00 Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Deltagere: Samtlige beboere var inviteret. Fremmødte beboere kan nævnes: Kisser( Karen Stær)Birte Melohn. Poul Erik

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2014 STØT VORE SPONSORER - de støtter os Så blev der Pigefrokost igen. Beslutningen om en Pigefrokost 2014 blev taget og en Invitation blev sendt ud. Arrangementet

Læs mere

August 2009. Indhold: Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene

August 2009. Indhold: Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene August 2009 Indhold: Sidste nyt: Info: Konkurrence: Kalender : Opslagstavlen: Redaktion: Poul Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene August

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Struer Folkedanserforening Medlemsorientering November 2013 30. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Husk der er generalforsamling i Struer Folkedanserforening mandag d.20. januar,

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014 Læs inde i bladet: INVITATION TIL JULEBANKO FLERE FESTLIGHEDER AFHOLDT SEJLSÆSON AFSLUTTET 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`S seniorklub i Holbæk Når I får denne udgave af vores blad er sommeren startet. Vi håber på

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen:

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen: Til jule-pynte-dagen var der som sædvanlig rigtig god opbakning. En af de dage, jeg altid ser frem til det er simpelthen bare så hyggeligt. Tusind tak til Bruger-/Pårørenderådet for et godt arrangement

Læs mere

Kapitel 1. Noget om årets gang

Kapitel 1. Noget om årets gang Kapitel 1 Noget om årets gang 1 4. Mennesker og måneder VOXPOP Er der en måned, du særlig godt kan lide, eller er der en, du ikke bryder dig om? Nina Ja... Jeg kan rigtig godt lide september. Efterårsmånederne

Læs mere

FOA Holbæk seniorklubs arrangementer Forår 2015

FOA Holbæk seniorklubs arrangementer Forår 2015 FOA Holbæk seniorklubs arrangementer Forår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`s seniorklub i Holbæk Ja, så er det igen tid for et lille tilbageblik over seniorenes aktiviteter

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj oktober-november 2015 Mærkedage oktober- sædemåned Fødselsdage: Mette Gellberg-Rita Leona Lauritzen november-slagtemåned Fødselsdage:

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

September 2014. Dette nummer indeholder: Redaktørens hjørne Kalender Formandens hjørne Kassererens hjørne Kulturtur til Fredensborg Slot

September 2014. Dette nummer indeholder: Redaktørens hjørne Kalender Formandens hjørne Kassererens hjørne Kulturtur til Fredensborg Slot September 2014 Dette nummer indeholder: Redaktørens hjørne Kalender Formandens hjørne Kassererens hjørne Kulturtur til Fredensborg Slot Årsprogram En glædelig nyhed Landsstævnet i Frederikshavn Dragtholdet

Læs mere

Sognebladet Oddense-Otting

Sognebladet Oddense-Otting Sognebladet Oddense-Otting SEPTEMBER 2013 Det er så nemt - at skifte til os Det er lettere end du tror! Og vi gør det helt uden besvær for dig. Vi skal bare have din underskrift lettere bliver det ikke

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

P R O G R A M 2. halvår 2011 1. halvår 2012

P R O G R A M 2. halvår 2011 1. halvår 2012 P R O G R A M 2. halvår 2011 1. halvår 2012 Seniorklubben i FOA Frederikshavn Seniorklubben En klub for DIG og alle afdelingens efterlønsmodtagere, pensionister og førtidspensionister. Klubben afholder

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Bestyrelsen: Arbejdsgrupper: Hjemmeside: Skovstrupvej 8 5690 Tommerup

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Bestyrelsen: Arbejdsgrupper: Hjemmeside: Skovstrupvej 8 5690 Tommerup P R O G R A M Velkommen i Tommerup Tommerup Missionshus Skovstrupvej 8 5690 Tommerup Arbejdet i missionshuset ledes af bestyrelsen, samt et antal arbejdsgrupper. Bestyrelsen: Arbejdsgrupper: Carsten Christensen

Læs mere

Nr. 5 november - december 2008 56. årg.! " # $ $ % & % % ' (! & *$ ' % +,%, ' - * $. / +.

Nr. 5 november - december 2008 56. årg.!  # $ $ % & % % ' (! & *$ ' % +,%, ' - * $. / +. Nr. 5 november - december 2008 56. årg. 1! " # $ $ % & % % ' (! )%* & *$ ' % +,%, ' - * $. / +. Ukrainernes besøg i Østervangskirken august 2008. 0! 1 1 1 23% 45 2667 Indlæg til næste Gildenyt skal være

Læs mere

Liden Kirsten & Petrus Beyer. 12. Årgang Juli 2011 Nr. 43. Sommer

Liden Kirsten & Petrus Beyer. 12. Årgang Juli 2011 Nr. 43. Sommer Liden Kirsten & Petrus Beyer 12. Årgang Juli 2011 Nr. 43 Sommer Logelivet Side 2 Broder overmester Bent Glarmbæk og Søster overmester Joan Mørk vil fra næste udgave af logeliv skrive i denne faste klumme

Læs mere

Velkommen til Ø-marked, Ø-kunst og Ø-sammenslutningens generalforsamling i dagene den 20.-22. maj i Struer og på Venø

Velkommen til Ø-marked, Ø-kunst og Ø-sammenslutningens generalforsamling i dagene den 20.-22. maj i Struer og på Venø Maj 2016 Forenings og kirkeblad for Venøs beboere og venner af Venø Velkommen til Ø-marked, Ø-kunst og Ø-sammenslutningens generalforsamling i dagene den 20.-22. maj i Struer og på Venø VenøBoen og venøboerne

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

Med Oasen på tur i veterantoget Tekst og billeder N.M. Schaiffel-Nielsen

Med Oasen på tur i veterantoget Tekst og billeder N.M. Schaiffel-Nielsen Med Oasen på tur i veterantoget Tekst og billeder N.M. Schaiffel-Nielsen Så er det blevet tid til frokost, som bestod af lækre frikadeller og kold kartoffelsalat. Man kunne så samtidig nyde udsigten til

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier

Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Morgengry kommer fra skypaladset i himlen. Men hun vil hellere tage på eventyr med sine to venner nede på jorden. Aben Kókoro kan godt lide

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Årsberetning 2014. Vi er 60 medlemmer i foreningen i år, incl. 5 passive medlemmer.

Årsberetning 2014. Vi er 60 medlemmer i foreningen i år, incl. 5 passive medlemmer. Årsberetning 2014 I denne sæson 2013/14 kan vi glæde os over et større antal dansere på gulvet hver onsdag aften. Det mærkes, at vi de fleste aftener er 4 kvadriller. Det mærkes ved, at vi fylder rummet

Læs mere

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt Mandag d. 26. september kl. 20:10 fløj 9.Q, og ankom i Finland kl. 22:40. Der skete ikke noget særligt på flyveturen, de fleste sad bare og snakkede eller hørte musik. Vi boede i hytter. Meget fine hytter.

Læs mere

Kirsten Kjeldgaard og den gamle jul i Fjerritslev

Kirsten Kjeldgaard og den gamle jul i Fjerritslev Kirsten Kjeldgaard og den gamle jul i Fjerritslev Den gamle bryggergård midt i byens hjerte har i mere end 50 år været omdrejningspunktet for alle de gode juletraditioner i Jammerbugtens hyggeligste handelsby.

Læs mere

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Peder Poulsen, Formand. Hother Husted. Inge Lise Bech. Margurite

Læs mere

Liden Kirsten & Petrus Beyer. Vinter. 12. Årgang Januar 2011 Nr. 41

Liden Kirsten & Petrus Beyer. Vinter. 12. Årgang Januar 2011 Nr. 41 Liden Kirsten & Petrus Beyer Vinter 12. Årgang Januar 2011 Nr. 41 Logelivet Side 2 Indholdsfortegnelse Forord 2 Kapellanstolen Livskunst 3 Indlæg At være eller ikke være 4-5 Loge nr. 41 Petrus Beyer skriver

Læs mere

Nyt fra børnehaveklassen, l. & 2. klasse.

Nyt fra børnehaveklassen, l. & 2. klasse. Til forældre og andre venner. Endnu en periode med en glad og arbejdsom atmosfære er forløbet siden sidste nyhedsbrev. Og nu er det næsten blevet sommer! Eleverne nyder de udendørs aktiviteter, og humøret

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5 Om Medlemsnyt Efter aftale med bestyrelsen har vi besluttet, at Medlemsnyt skal udkomme hver måned som et

Læs mere

Jammerbugt. Sommer i Jammerbugt. Hverdagen i lokalpolitik. Fra næstformanden. Medlemskampagne (vedlagt) Juni 2010.

Jammerbugt. Sommer i Jammerbugt. Hverdagen i lokalpolitik. Fra næstformanden. Medlemskampagne (vedlagt) Juni 2010. Sommer i Jammerbugt Juni 2010 Hverdagen i lokalpolitik Fra næstformanden Vort daglige brød Medlemskampagne (vedlagt) Jammerbugt Redaktion: Anni Bissø Kildeberg og Berit Engholm Pedersen, berit@c.dk Hverdagen

Læs mere

Fredagsnyt d. 27. maj. 2016

Fredagsnyt d. 27. maj. 2016 Fredagsnyt d. 27. maj. 2016 I sidste uge var der ikke beskeder fra mig i fredagsnyt, fordi jeg var med 7. klasse og Eva i Berlin. Vi havde en tætpakket men forrygende god tur. Eleverne var meget optaget

Læs mere

FALKEPOSTEN. December

FALKEPOSTEN. December FALKEPOSTEN December 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Nu er ferien for eleverne godt i gang, og det er derfor tid til at kigge lidt tilbage på det, der er sket siden sidste nyhedsbrev i julen. Flere elever på Solhverv

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

Naturvejledning på Morslands Historiske Museum

Naturvejledning på Morslands Historiske Museum Naturvejledning på Morslands Historiske Museum ÅRSRAPPORT 2012 Naturvejleder Jørgen Frank Rasmussen. Jeg blev ansat 1. marts 2009. Friluftsrådet, Morsø Kommune og museet yder løntilskud til stillingen.

Læs mere

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018 Kalender for August 2018 KRISTIANSLYSTPOSTEN Ugedag Dato Kl. Formiddag Kl. Eftermiddag Onsdag 1. 10.30 Udedag Torsdag 2. 10.30 Udedag 14.15 Udedag Fredag 3. 10.00 Neglebar Lørdag 4. Søndag 5. Mandag 6.

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

SYDTHY-THYHOLM SENIORKLUB

SYDTHY-THYHOLM SENIORKLUB 21. maj Farm Festival SYDTHY-THYHOLM SENIORKLUB 24. maj Sommerudflugt 28. juni Aftenudflugt 31. august Cirkusrevyen 2. september Anders Agger 19. september Inger Støjberg 3. november Henrik Stubkjær 22.

Læs mere

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner.

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. December 2014 Kære medlemmer og familie. 2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. Det har været et godt år for

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Husavis. Hvalsø Ældrecenter Februar 2013. Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet

Husavis. Hvalsø Ældrecenter Februar 2013. Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Projekt Spiseven. Hvad gør vi? Boulstrup d. 06-04-2014. Mange tanker og undersøgelser omkring ensomhed blandt ældre var startskuddet for projektet.

Projekt Spiseven. Hvad gør vi? Boulstrup d. 06-04-2014. Mange tanker og undersøgelser omkring ensomhed blandt ældre var startskuddet for projektet. Boulstrup d. 06-04-2014. Projekt Spiseven Hvad gør vi? Mange tanker og undersøgelser omkring ensomhed blandt ældre var startskuddet for projektet. Ældrerådet i Odder Kommune havde gennem længere tid diskuteret:

Læs mere

Men en stor tak skal lyde til:

Men en stor tak skal lyde til: Årgang 27 År 2014 Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard Bo Marcher Formand: Ib Jensen Brugerråd: Ind og udmeldelse: I SFO1 og SFO2 skal ske digital via varde kommunes hjemmeside.

Læs mere

Nyt fra Den Sikre Vej

Nyt fra Den Sikre Vej Nyhedsbrev maj 2005 Nyt fra Den Sikre Vej I dette nyhedsbrev kan jeg tilbyde en frisk opdatering på dagligdagen hos Camino Seguro, efter den nye skolebygning er taget i brug i en artikel skrevet af Anne

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus

Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus Tirsdag den 3. juni 2014 kl. 19 00 Deltagere tilmeldt: Kreds 12 - Poul Kreds 14 - Tomas, samt et afbud fra Thea, der dog sender et lille notat fra Karup turen.

Læs mere

Skolen 1914 - fortalt af Edith fra Schwenckestræde

Skolen 1914 - fortalt af Edith fra Schwenckestræde MOGENS BILLE Skolen 1914 - fortalt af Edith fra Schwenckestræde Pædagogisk Center Ballerup Kommune 2014 1 2 Skolen i 1914 fortalt af Edith fra Schwenckestræde. Edith fra Schwenckestræde 6 boede i et lille

Læs mere

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn Til samtlige husstande Vi beklager, at denne udgave af Langenæs Kirke & Sogn kommer i en væsentlig mindre udgave end normalt. På

Læs mere

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2015

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2015 Seniorer i HK MidtVest Herning og Ikast-Brande kommuner Program for 2. halvår 2015 Bestyrellsen i HK MiidtVest Seniiorer Herniing og IIkast--Brande kommuner Formand Birgit H. Nielsen Ravelsvej 5 7400 Herning

Læs mere

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F..

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F.. Klub Solstrålen har sommerudflugter i uge 28-29-30. Ud fra medlemmernes forslag har brugerrådet, de Grønne Busser og personalet, planlagt de omtalte tilbud. Har du behov for støtte, så sørg for at få din

Læs mere

Formandens Beretning 26 Januar 2010. Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag

Formandens Beretning 26 Januar 2010. Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag Formandens Beretning 26 Januar 2010 Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag Sæson 2009 Vores cykelsæson blev startet op med kaffe, te og blødt brød ude i svinestalden

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

MARINETELEGRAFEN. Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL

MARINETELEGRAFEN. Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL MARINETELEGRAFEN Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL Nr. 28 2009 Opråberen!!! Har du fået overrakt dit medlemsemblem? Vi har stadigvæk nogen medlemsemblemer liggende, som det

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 OBS OBS Danseaften d. 27. marts aflyst - kursus d. 30. marts - Se nedenfor og kalenderen Kære dansere og

Læs mere

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Sæsonstart Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Vi har nu danset de to første måneder af sæsonen 14-15 og kan konstatere, at vi har haft en medlemstilgang, der bevirker at vi på en normal

Læs mere

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte Beretning 2013 Hvis vi kigger på medlemstallet var det i 2012 på 459 mens det i 2013 var på 400, en lille nedgang, dette skyldes primært at vi har ryddet op i medlemskartoteket og slettet alle der ikke

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2012

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2012 Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2012 Institution/opholdssted Ungdomscentret Allégården Frederiksberg Allé 48, 1820 Frederiksberg C Uanmeldt tilsynsbesøg aflagt 19.09.12 kl.16.50. Hvem har aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Besøg af venskabsgildet fra Fredrikstad 21. 24. maj 2009

Besøg af venskabsgildet fra Fredrikstad 21. 24. maj 2009 Besøg af venskabsgildet fra Fredrikstad 21. 24. maj 2009 Kr. Himmelfartsdag drog vi gildebrødre til Motel La Tour ved 17 tiden for at modtage 10 norske gildebrødre. Der var stor gensynsglæde, viften med

Læs mere

Pædagogisk Vejlederog Værestedsteam. Brugertilfredshedsundersøgelse af Huset

Pædagogisk Vejlederog Værestedsteam. Brugertilfredshedsundersøgelse af Huset Pædagogisk Vejlederog Værestedsteam Brugertilfredshedsundersøgelse af Huset Pædagogisk Vejleder- og Værestedsteam Køge Kommune 2016 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Om Huset og dets brugere... 4 Konklusion...

Læs mere

TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015. Kursen er sat!

TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015. Kursen er sat! TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015 Kursen er sat! LEMVIG 23.-25. MAJ 2015 TEMA: FISK & FISKERI - FØR OG NU Fisk og fiskeri har altid fyldt meget i Lemvig og derfor har vi valgt dette tema for Pinsestævne

Læs mere

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Velkommen til denne særlige udgave af fredagsbrevet, som i denne uge er udformet af ÅF's forrygende og seje 8. klasse. I kan i dette brev læse om bl.a. Høstival,

Læs mere