Ungdomsafd. Beretning I973:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ungdomsafd. Beretning I973:"

Transkript

1 Ungdomsafd. Beretning I973: Vi har før haft en bedre sæson end i år, vi fik kun to II pladse haler hjem, og det er vel ikke for godt i betrakning af alle de unge talenter vi har. Vi har nok også for enkelte af vores hold være tilmeldt i de forkerte rækker. Vi havde nok slået det for stor op, jeg kan da også siger, at de hold der har klare sig bedst, ja det er der hvor der er brugt mindst antal spiller i en sæson, Piger I har kun brugt I3 og Junior A kun I6, så kan jeg nævne det modsatte Junior BI de har ikke klare sig for godt, men her har der også være brugt ikke mindre end 29 spiller. Vi har også i år kørt med en del unge træner, og de har gjort det godt, i betrakning af deres unge alder, men det har være en stor -~ ansvar vi har på lagt de unge træner, og det vil uden alt tvivl være bedre om de unge kunne komme sammen med de lidt ældre træner, men det har vi ikke være nok til. Det har også være en stor tabt at måtte afgive 3 træner til seniorafd. men i den tilfælde må jeg påtaget mig hele skylden, da jeg selv gik til bestyrelsen og sagde at vi havde trænere der kunne klare seniortræning. Vi har også haft nogle enkelte dumme afbud, fordi ungdommen den dag i dag skal deltage æ i mere end de kan magter. Denne veekend der var Als Mach fik jeg da også stukket i hoved, at det ligne heller ikk~ n&get at der skulle spilles turneringskampe, det var noget jeg slet ikke svare på, men blev godt galt i hoved. Vi har også være ± træningslejr i Årup på Fyn med nogle af vores ungdomshold, fra Fredag til Søndag aften. Vi har også haft besøg af vores venskabklub Hatting, og vi har være en tur i Sædding/Guldager på en een,s dag tur. Puslinge AI har være tre dage i Vejle, hvor de var forsøgs kanier på D.B.U.s trænerkursus, sådan en tur er noget man skal søge om, og det gjorde vi og vi var heldig ved lodtrækning, vi var sammen t med en Puslinge hold fra ~~ddelfart, og vores spillere fik en meget fin omtale, de var meget lydhør og forstod hvad detvhele gik ud på. Vi deltog også i S.I. Amtmesterskabet i Sønderborg og ud af 7 mulige hjemtog vi de 4 amtmester, det var Junior A - Lilleput A - Miniput ~ og Piger I. Vi starte sæsonen med I4 hold Tilmeldt turnering, men her i efteråret måtte vi træld<er vores III drenge hold ud af turnering, grundet -:

2 Beretning I973: Sæsonen 73 er nu sluttet og turnering har ikke være så god i år som den før har være,men det skal vel heller ikke være det samme hver år. De bedste placering vi fik, var 2 anden pladse ved Piger I og Miniputter Da vi i år har haft nogle helt unge ungdomstræner der også gerne vil gør en stykker ekst~a arbejdet, og bestemt også har gjort det, og når de unge vil undeviser i fodboldtræning,så er det nok bedst de arbejdet sammen med nogle af de ældre træner, men det har vi ikke være folk nok til og dermed har vi så afgjort give de unge træner en stor ansvar. Mange af vores hold har også være i en meget hård turnering, og måske vi har med enkelte hold tilmeldt i de forkerte rækker. Flere af vores hold har virkelig måtte kæmper, og det har da også medført at vi har prøvet at får advarsel og en enkelte udvisning, og det har ske ved-v~fke- hård spil, og efter min mening så kan jeg kun siger, at det er i orden, man skal den dag i dag bruge kræftene, hvis man vil være med i de hårde rækker. yi havde også tidligt i foråret nogle hold i træningslejr i Arup på Fyn. Vi havde også i vinter målmandstræning en aften i ugen, fordi vi synes det er tit målmandstræning bliver forsømt under træning. Vi måtte også f'ø r' sommerferien rokkerer lidt om ved træning, da Joh.ny Nielsen skulle tiltræde i Senior afd. Og i den forbindelse måtte jeg går fra Puslinge AII og til Drenge E, og Puslinge i må endelig ikke tro at det var fordi jeg var træt af jer, tværimod. Vi havde i sommer besøg af vores venskabklub Hatting, hvor der blev spillet en pokal kampe. I september var vi på besøg i Sædding/Guldager en søndag, og jeg tror nok alle havde en god tur,vi måtte godt nok sidder i bussen næsten 6 timer, men jeg mener bestemt vi havde det godt, desværre. havde de ingen Piger fodbold, men trods det havde vi alligevel 3 Piger med herfra der gerne vil med på turen I~ Vi har også i sommer deltage i S.I. Amtmesterskabet i Sønderborg. Og det blev en stor dag for N.B. hvor vi ud af 7 muligt, hjemtog de 4 amtmester, det var voeres Miniputter, Lilleputter A, Junior A og Piger I. Hen i kan tror vores tæænere havde nerver på denne dag. Vi har også her i efteråret haft en grim uheld i en Puslinge A kamp, hvor Henning var så uheldig at brække benet, og det var en trist afslutning på sæsonen for hans vedkommende, men der har være en strålende humor i Hen.ning.

3 ū. Vi havde tilmeldt IL~ hold i turnering, men måtte her i efteråret trækker vores 3 drengehold ud af turnering, på grund af dårligt ~ tilslutning til træning. I Juniorrækken har vi haft tre hold, I A og 2 B, Junior A har klare sig ovenud fin og det har være en meget hård turnering, hvor der virkelig har være brug for kræftene i hver kamp, Junior BI mener jeg nog der kunne havde være flere sej r-e, men prøv at høre, Junior A har der være brugt 16 spillere, Junior BI har der være brugt aø 29 spillere9 Junior BIl ja det har trods alt være klubben 3 hold og med den betrakning synes jeg de har gjort det godt. I Drengerækken sluttet vi som sagt med en A og B hold, her har det ikke være de mange sejre de har hjembragt. Og jeg mener det har være deres selvtillid de har mangler begge hold, og det samme gælder også for begge hold i har heller ikke være klar over hvad modstanderens mål skal bruges, men der skal i altså smækker bolden ind. I Puslingerækken har vi haft 2 A hold og I :8, hold og Puslinge AI har da vundet nogle kampe Men for Puslinge All blev der ikke mange sejre, men for begge hold i har altid har en stor spillelysr, Puslinge B klare sig ikke for godt i foråret men i efteråert har de slet ikke være til at kende, siden sommerferie har de ikke tabt, det har strålende klare af' jer. - I Lilleputrækken har der være timeldt en A og B hold, og Lilleput A har vist noget som der er dejæig at se af de små, en stor spillelyst og en æ;pæ f'remstormenclemod modstanderens mål, men husk lige til næste år, hvis i klare jer lige så godt, så husk at det skal vare en held sæson, det gik jo galt her til sidst. Lilleput B i har godt nok ingen sejre fået, men i har da aldrig tabt lysten, og jeg vil da også gerne siger her i dag at de fleste hold i har mødt, har være deres første hold, og så har i heller ikke tabt så meget her_ i efteråret som i gjorde i f'oråeret. _~..--"" I Miniputrækken har der være tilmeldt I hold i turnering, og det har jo gået godt, første pladsen var jo lige ved at lykkes, men i havde jo ikke heller med jer. og jeg kan heller ikke lad være at nævne 2 af jeres hjemmekampe, mod Svenstrup og Bov det var næsten ikke til at holde ud at se på.vi har være mange i'-uniputter og der har også være en hold som kun har spiller trænings kampe og i har også klare jer godt og når i lave mål, så var det som man kunne se det var M0LLEH fr-a Mu ch en med opstrkte arme.

4 I Pigerrækken har vi haft 2 hold med. Og hvis vi siger Piger I eller måltalenter, ja så er det altså den mest målsøgende hold i N.B. prøv at høre godt efter, ikke mindre end I35 mål har de lave i turnering, og kun 7 er gået ind. 3 af' spillere har været meget målfarlige, Lisbeth Heinsen 38, Conny Schou 30, og Susanne Nielsen 20 mål Kun i en enkelt kamp glemte de at score ogdet var dyrt for det var førstepladsen der gig i vasken. Piger II jeg vil gerne undestrege det meget kraftig over for jer hvis der havde være to aldeklasse så havde Piger I ikke lave så mange mål og jer Piger II i havde fået flere poient, da i har også mødt flere af de andre klubbes første hold i år, men som sagt det'har gået godt for jer, ikke mindst i jeres sidste kamp mod egen". Placering i S.I. Junior BIl: Li,}leput A Piger I Svens trup I Dybbøl Lysabild Hørup S.B. Ulkebøl N.B. Ketting SkeIde JO IB I Å.B. I J2 S.R. 23 Had :ILF.u. 23 N.B.- - 2I UIlsebøl I5 Had F.K. I4 Bov II Å.B. II 5 Lurrd t off O Egen I N.B. I Broager I Svenstrup Ketting Lysabild Tandslet Hørup I9 II Puslinge AII Lilleput B Piger II Chr. feld Ulkebøl ~O,,;;,4 Rødekro 23 B.B.I. I9 Fremad I6 Rin~enæs I2 Egen IO Had.K.F.U.M. 5 N.B. 5 Egen I 26 S.B. l 23 Fremad I 20 Hørup I I6 Notmark IO Svenstrup IO Ulkebøl I 7 N.B. O Gråsten I Ulkehøl Lundtoft I S.B. Egen II N.B. II Bov 23 I7 I6 IO Puslinge B Ulkebø.1 I 27 Svenstrup 20 Augustenb. IB Broballe IJ N.B. I2 Ketting II S.B. I II Egen O Miniput BoV IB N.B. I6 Svenstrup I4 Egen 7 Ketting 5 Ulkebøl II O B. Neesgård

5 Jeg vil gerne siger tak til alle ungdoms trænere, for den kæmper arbejdet i har udført i jeres fritid. Jeg vil også siger tak til Halindspektører Knud og Inge Møller for den fine behroldling vi har fået i og omkring Nordalshallen. Til bestyrelsen i N.B. skal der også siges tak, og det er ikke kun min tak, men også fra alle ungdomstrænere, i kan tro vi har lagt mærker til jeres fremmøde, til vores ungdomskampe. Ja det var sådan se vores beretning fra Ungdomsafd. Men jeg vil gerne har lov at sige lidt mere, og som jeg tror, alle ved er det min sidste sæson, da jeg trække mig tilbage her d. I3 november på N.B. generalforsamling. Jeg mener det klmne være dejligt med en pause nu,men jeg vil gerne undestrege det meget kraftigt her i dag, min tilbage trækken er ikke fordi vi har haft mindre gode resultater i år, denne beslutning tog jeg allerede i foråret. Jeg har haft mange dejlig minde i den tid jeg har haft men ungdomsarbejdet at gør, og min minde går også helt tilbage i H.I.F. tid. Der har da også være skuffelse, men det skal der også være. Til alle jer spiller hernede i salen vil jeg da siger,jeg komme ogsæ at se i spiller kamp til næste år. Til alle Piger og Drenge vil jeg siger tak for den tid jeg har haft med jer at gøre. Til slut vil jeg ønske alt held og lykke fremover til Nord-Als Boldklub,s Ungdomsafd. B. Neewgård

6 Årets Hold I97J: Nord-Als Boldklub har i år ~~ kørt nogen nyt, som alle ved Havde vi i sommer ef'ter :foråeet turnering slutning Piger I Som den hold der havde klare sig bedst i f'orpret. Og nu er turnering slut og dermed også Årets Hold f'undet, og jeg vil gerne undestrege at det er af' samtlige hold i Nord-Als Boldklub, altså både medregne Old-Boy,s og Senior. Vi kan være stolt at det blev en ungdomshold, nemlig PIGER I. Jeg ~ vil gerne se f'ølgende unge piger heroppe: Hanne Bodil Mette Laurine Vibeke Helle Conny Gitte Lisbet Hansen Hansen Westergård Meyer Kristensen Tiettje Sckou Thomsen Heinsen Helle Trøst Nielsen Susanne Inge Nielsen Christiansen Og trænere Svend Christensen ø ~ ~ Og nu vil redaktøren af' N.B. sporten overrække jer en lille minde. B. Neesgård.

7 Årets Spiller I973: Vi skal nu har kåret Årets Spiller I973, og nu er der nok Spænden på nede hos jer De spiller som skal kårets nm, er jo en spiller fra hver rækker. Og jeg vil gerne se følgende Her på scenen nu: Junior rækken blev det Drenge " " " If Puslinge " " Lilleput " " " II Miniput " " Piger " " " Claus Sørensen Lars Evald Petersen Søren Hansen Nordborg Finn!'-føller Dennis Christensen Gitte Thomsen B.Neesgård

8 S/Z/b Årets Idrætsspiller 1973: Det første vi skal kåret i dag er sevlfølgelig Årets Idrætsspiller, og som vi plejet ske det ved, at vedkommende har være den heldige navn der er komme op af hatten,vi har jo en spiller fra hver hold og så ske det ved lodtrækning. Alle navne skal nok bliver nævnt senere. Lodtrækning er foretaget af formanden i N.B. Per Søndergårå. Spiller som om lidt skal herop, komme ikke fra en af Klubbens bedste hojd men spilleren gør en stor arbejdet unde træning. Møde op hver gang og i sommeferie træning han også og så går der enda rygter om at han ingen knopper har under støvler. Ja så skal vi se ham på scenen. Årets Idrætsspiller 1973 Svend E, Grandt fra Junior BIl. B. Neesgård

9 Andr. Jensen,s vandre Pokal i Puslingerækken: Sidste år var det Lars Bo Johansen og du må gerne komme herop, da du jo skal bringe den videre. Puslinge spiller der skal har den i år, er en meget dygtigt spiller og f'orsætter han sådan fremover vil ~.lii: han når langt Der er særligt en ting som jeg synes han er pefekt i, det er hans hovedstød det er noget med smæk i.og så har han altid en smil,når man møde ham. Må vi får Puslinge AI spilleren. herop, Torben Jensen. B. Neesgård-

10 Trænere,s Flidspræmier I973: Hver ungdomstræner har udsat en præmier til en spiller fra hver hold der har deltage i turnering, og ungdomstrænere vil nu om lidt overækker det Flidspræmier er en belønning for stor træninga indsats, god opførsel en god kammerat m.m. Vi vil gerne har følgende spiller herop: ~, Junior A Per Oh1sen Junior BI Jens Chr. Hansen Junior BII Erik Thomsen Drenge A Kim Jønsson Drenge B Niels Erik Junk Puslinge AI JENS Nissen Puslinge AEi: Kent Laurits en Puslinge B Henning Pedersen Lilleput A De t Le t' Jensen Lilleput B Frank Paustian Miniput Søren Nissen Piger I Vibeke Kristensen Piger II Conni Nielsen B. Neesgård

11 Kåring af 7 spiller I973. Vi har fra en mand i Nordbogrg, modtaget en sølvfodboldmed fod ~ og 6 sølvbæger,som vi nu viloverække 7 ungdomsspillere for en god indsats de har gjort her i I973. Sølvfodbolden: I piger rækken har der være en ung damer som har være fligtigt til træning men har ikke kunne komme på hold, da hun har være for gammel, og vi har ingen hold haft i år med højre alder, så jeg synes det fin a~ hun har træner så flitigt. Må vi får Dorthe Schmidt herop. De 6 sølvbæger vil vi nu overækker til en spiller fra hver rækker. Junior: Det er en spiller der har være skade meget i denne sæson, men har aldrig vil holde en pause, har næsten hver gang stiller op til kamp, og det har enda være i den hårde turnering, Må vi får Leif Rohr herop. Drenge: En lille spiller, som de fremmede hold altid sagde, han kan da ingen ting. Hen det kunne han altid, trods det han er lille af størrelse, og han har altid en strålende humør, Vi skal se Lars Bo Johansen heroppe. Puslinge: Spilleren her er gået fra III holdet og til II holdet for dernæst at sluttet på I heoldet, og efter hans alder er det strålende gjort. Han kunne nemlig i år havde spiller på Lilleput holdet, Ja vi skal se Bjarne Hansen. Lilleputter: Her er det en spiller som tit skal havde det sidste ord sagt, han kan være i god humør men også i dårligt humør, og så har han det i sig han kan godt får vi andre til smile. Personlig -- glemme jeg ikke den dag vi var i Sædding/Guldager. Vi skal har Peter Blomgren herop. Hiniputter: Det er en spiller der er god ude på banen, men har ikke rigtigt fået lov, da holdet ikke har haft nogen målmand. Og imod hans vilje er blevet sadt i mål, men det har han også klare godt. Herop med Robert Grube. Piger: Pigen der skal herop har i år vist en strålende holdmoral, det kneb det lidt med sidste sæson. og det vil siger hun er gå et fremad men hun er jo også blevet ældre. Vi skal har Bodil Hansen herop. B. Neesgård

12 M~nedes Spillere I973t Følgende herop: Gitte Thomsen Kim Ohlsen Birthe Hey er- Freddy Neef Mette Vestergård Henning Sørensen Helle Tietje Frank Thomsen Conni Nielsen Torben Jensen Laurine Meyer Alfred Hansen Og vi vil også gerne har 2 Miniputter herop, nemlig, <%In ~~tt'yi~ 7 ~~ ~~c B. Neesgård I, _

13 Navne på de spiller der var med i lodtrækning om Årets Idrætsspiller I97J. Junior A Claus Sørensen Junior BI Jens Chr. Hansen Junior BII Svend E. Grandt Drenge A Kim Jønsson Drenge B Lars Evald Petersen Puslinge AI Torben Jensen Puslinge AIT Søren Hansen Nordborg Puslinge B Henning Pedersen Lilleput A Finn Møller Lilleput B Frang Paustian Minipu:t Piger I Piger II Dennis Christenaen Gitte Thomsen Conni Nielsen B. Neesgård

14 N.B. Fodbold: Vi havde i forbindelse med vores fest i dag, en konkurrence i Sporten i Oktober, hvor maa kunne vinde en Fodbold, ved at svare på 6 spørgsmål,men der har kun være en enkelte der har indsendt. De 6 svar var følgende: Piger I - Serie III - Puslinge B - Puslinge All - Junior A og Drenge A. Arly Schultz fra Lilleput A havde også samme svar,og hermed skal han nu har bolden overrakt. B. Neesgård.

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 I I / Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 En beretning kan opbygges på mange måder. Jeg har denne gang valgt at opbygge ungdomsafdelingens beretning for året 1981 kronologisk

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

MGP i Sussis klasse.

MGP i Sussis klasse. Side 1. MGP i Sussis klasse. Hans Chr. Hansen. Alrune. Side 2. 1. MGP i 2.b. Sussi har musik i skolen. Det har alle jo. Hun elsker de timer. De laver alt muligt i musik. De slår rytmer. De leger. De synger

Læs mere

Diktat 1 En musikoplevelse

Diktat 1 En musikoplevelse Diktat 1 En musikoplevelse Jeg var på besøg hos min t r. Han er ø h n, og han går altid i w y s. Han spurgte om jeg ville med til en o c r. Hans far spiller nemlig i et f i r k e. Jeg hører ikke l n musik

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Ka vi være med? - personer med udviklingshandicap i din idrætsforening

Ka vi være med? - personer med udviklingshandicap i din idrætsforening Hvad gør vi nu? Ka vi være med? - personer med udviklingshandicap i din idrætsforening Hvis ovenstående har givet jeres klub lyst til at starte et Special Olympics-hold eller blot at høre nærmere om indholdet,

Læs mere

Sæsonens første træningsdag

Sæsonens første træningsdag Sæsonens første træningsdag Vækkeuret ringede kl.6.00 her til morgen. Jeg var spændt men også lidt nervøs for hvordan dagen i dag kom til at forløbe. Mest nervøs var jeg nok fordi jeg selv skulle gå på

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Bestyrelsens beretning 2014. STATUS ULTIMO 2014 i AARS IK: Flere medlemmer end primo 2014 tilgang af flere unge der ønsker at spille fodbold og være en del af

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Diktat 1 Grillbaren. Navn. Klasse. Dato. Vores grillbar ligger ved siden af e. Vi har et fint m k. Det hænger på æ. lige bag k a.

Diktat 1 Grillbaren. Navn. Klasse. Dato. Vores grillbar ligger ved siden af e. Vi har et fint m k. Det hænger på æ. lige bag k a. Diktat 1 Grillbaren Vores grillbar ligger ved siden af e. Vi har et fint m k. Det hænger på æ lige bag k a. Især sælger vi mange p b. De fleste vil have dem med l s s, men der er også nogle der foretrækker

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

sport.dk Ung handicapidræt

sport.dk Ung handicapidræt sport.dk x- Ung handicapidræt Caroline kan det hele 18-årige Caroline Cecilie Nielsen har været til De Paralymp selv, hendes holdkammerater og hendes familie vandt hun e TEKST: KRISTIAN BANG LARSEN FOTO:

Læs mere

Bilag 4 Pædagog interview Interviewspørgsmål 5.1 Interviewsvar 5.1 Interviewspørgsmål 5.2 Interviewsvar 5.2 Interviewspørgsmål 5.3 Interviewsvar 5.

Bilag 4 Pædagog interview Interviewspørgsmål 5.1 Interviewsvar 5.1 Interviewspørgsmål 5.2 Interviewsvar 5.2 Interviewspørgsmål 5.3 Interviewsvar 5. Bilag 4 Pædagog interview Interviewspørgsmål 5.1: Hvad er arbejdsetik for dig? Interviewsvar 5.1: Jamen altså.. Etik så tænker jeg jo gerne i forhold til, ikke i forhold til personlig pleje, men i forhold

Læs mere

De spiller her på. Tekst og fotos: Søren Mogensen

De spiller her på. Tekst og fotos: Søren Mogensen De spiller her på VORES Martin Kristensen: -Jeg tror, at de her unge savner det forudsigelige. Tekst og fotos: Søren Mogensen Det er en lørdag i marts, en af disse grå og disede forårsdage, hvor de lyse

Læs mere

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF.

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. 23. november 2013 C-Licens Evaluering Forløb fra 19. april 2013-12. november 2013 (Online Eksamen - 25 spørgsmål indenfor en time) Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. December 2012 startede

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

TIDSPLAN AAT CUP GRENÅ!

TIDSPLAN AAT CUP GRENÅ! TIDSPLAN AAT CUP GRENÅ! Søndag: Kl. 8.45: AAT Cup Grenå starter. Kl. 9.00: Åben double række 4+5+6 Kl. 9.15: Åben single række 1+2+3 Kl. 10.30: Drenge D+E årgang 2001+2002 Pige C+D årgang 2001-2002 Yngre

Læs mere

Klub blad for 2015-2016

Klub blad for 2015-2016 Klub blad for 2015-2016 Sportslig målsætning og vigtig information. Velkommen til sæson 2015/16 I dette klubblad vil der være oplysninger og datoer for, hvad der skal ske i den nye sæson. Vi håber, det

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 20.10.2007. vs. Dronningborg B.

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 20.10.2007. vs. Dronningborg B. Velkommen på Bjerget Dagens kamp: 20.10.2007 vs. Dronningborg B. stedet hvor sportsinteresserede mødes Christiansbjerg IF CIFs KLUBHUS Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap.

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap. Beretning for året 2012 Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Hvad er året gået med? Når man skruer beretningen sammen er det jo ikke så meget hvad vi som bestyrelse egentlig skal berette.

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 19.APRIL 2015 2.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh.10,11-16 Salmer: 749,331, Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 19.APRIL 2015 2.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh.10,11-16 Salmer: 749,331, Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 19.APRIL 2015 2.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh.10,11-16 Salmer: 749,331, Sin pagt i dag,441,2 Hvordan lød mon verdens første spørgsmål? Det kan I jo tænke lidt over

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen.

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7 Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. Han har med stor ihærdighed forsøgt at skabe lidt mere diciplin på holdet, så nu

Læs mere

Velkommen til generalforsamling 2013 i Opel GT Klub Danmark.

Velkommen til generalforsamling 2013 i Opel GT Klub Danmark. Opel GT Klub Danmark Generalforsamling Albertslund 18. august 2013 Velkommen til generalforsamling 2013 i Opel GT Klub Danmark. Denne beretning er noget specielt for mig, da det er min sidste, ja jeg ved

Læs mere

Dukketeater til juleprogram.

Dukketeater til juleprogram. Dukketeater til juleprogram. Dukketeater 1: (Der er brug for to dukker, en frisk og glad drengedukke (dukke 1), der er spændt på at det er jul og en lidt fornuftig pigedukke (dukke 2), der ikke kommet

Læs mere

Vi er i en skov. Her bor mange dyr. Og her bor Trampe Trold. 14. Hver dag går Trampe Trold en tur. Han går gennem skoven. 25

Vi er i en skov. Her bor mange dyr. Og her bor Trampe Trold. 14. Hver dag går Trampe Trold en tur. Han går gennem skoven. 25 7 Vi er i en skov Her bor mange dyr Og her bor Trampe Trold 14 Hver dag går Trampe Trold en tur Han går gennem skoven 25 Jorden ryster, når han går Så bliver dyrene bange Musen løber ned 37 i sit hul Ræven

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Det Jydske Byskyttestævne

Det Jydske Byskyttestævne Resultater Fra: Renskrevet og redigeret af Benny Lykke Det Jydske Byskyttestævne Fredag og Lørdag den 20 og 21 August 2010 Stævnet blev afviklet på banerne i Skibby Byskyttestævnet her i 2010 havde en

Læs mere

Seriebold. i udkanten af rampelyset

Seriebold. i udkanten af rampelyset Seriebold i udkanten af rampelyset AaB er andet og mere end et højt profileret SAS Liga-hold. Amatørafdelingen i den nordjyske traditionsklub råder bl.a. over et hold i Serie 2 og tre hold i Serie 5, og

Læs mere

Et styks påkrævet rejsebrev.

Et styks påkrævet rejsebrev. Et styks påkrævet rejsebrev. Beordret fra Andreas, Buster og Jørgen. Det er ikke med min gode vilje at jeg skriver dette rejsebrev, men alle i der hjemme skal have lov til at læse, hvad jeg render og laver

Læs mere

GENERALFORSAMLING Mandag d. 21. marts 19.30 ÅRSBERETNING for 2015

GENERALFORSAMLING Mandag d. 21. marts 19.30 ÅRSBERETNING for 2015 GENERALFORSAMLING Mandag d. 21. marts 19.30 ÅRSBERETNING for 2015 Fodboldåret 2015 var et meget spændende år. Mange af vores hold var med i toppen, og for mange af dem lykkedes det at sikre en oprykning,

Læs mere

»Ja. Heldigvis.«De to drenge går videre. De lader som om, de ikke ser Sally.»Hej drenge!«råber hun. Bølle-Bob og Lasse stopper op og kigger over på

»Ja. Heldigvis.«De to drenge går videre. De lader som om, de ikke ser Sally.»Hej drenge!«råber hun. Bølle-Bob og Lasse stopper op og kigger over på 1. Søde Sally Bølle-Bob og Lasse kommer gående i byen. De ser Smukke Sally på den anden side af gaden.»hende gider vi ikke snakke med,«siger Lasse.»Nej.«Bølle-Bob kigger den anden vej.»hun gider heller

Læs mere

Tale til afgangseleverne, juni 2015 - Christiansfeld Skole

Tale til afgangseleverne, juni 2015 - Christiansfeld Skole Tale til afgangseleverne, juni 2015 - Christiansfeld Skole Kære afgangselever I skal vide, at vi her på skolen er stolte af jer! Gennem jeres skoleforløb har I bidraget til skolens udvikling. Til hverdag

Læs mere

November 2010 22. ÅRGANG

November 2010 22. ÅRGANG November 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2010

Tale til sommerafslutning 2010 Tale til sommerafslutning 2010 Velkommen på denne skønne sommerdag. Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

Middagsstunden på legepladsen i Kløverløkken 2014

Middagsstunden på legepladsen i Kløverløkken 2014 Middagsstunden på legepladsen i Kløverløkken 2014 I Kløverløkken indgår pædagogiske aktiviteter som en del af det pædagogiske arbejde. I 2012/2013 har vi i børnehavegrupperne haft fokus på børnenes sociale

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus - Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden. Punkt 1. Punkt 2. Punkt 3. Punkt 4. Valg dirigent. Viggo Jakobsen 009 Slagelse.

Læs mere

Diktat 1. Navn. Klasse. Dato

Diktat 1. Navn. Klasse. Dato Diktat 1 Jeg har været i et land med mange b e e. Jeg har nemlig været i r e. Vi mødte en dreng som havde meget t l. Han for op og ned ad s å n e r. Nærmest som en hest der er løbet l ø. Men til si kom

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2013

Bestyrelsens Beretning 2013 Bestyrelsens Beretning 2013 Spørg ikke hvad din klub kan gøre for dig, spørg hvad du kan gøre for Klubben! Nu skal vi jo ikke i krig, men ordlyden passer jo godt til stort set alle klubber/foreninger.

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste.

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. 15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. Salmer: Hinge kl.9: 736-48/ 165-52 Vinderslev kl.10.30: 729-51- 450/ 165-477- 730 Dette hellige evangelium skriver

Læs mere

den 27. februar 2012, kl 19.00-21.30 Referat af generalforsamling 16 medlemmer er fremmødt

den 27. februar 2012, kl 19.00-21.30 Referat af generalforsamling 16 medlemmer er fremmødt Referat af generalforsamling den 27. februar 2012, kl 19.00-21.30 16 medlemmer er fremmødt 1) Valg af dirigent Peter Trolle er enstemmigt valgt Generalforsamlingen er lovligt indkaldt 2) Beretning om virksomheden

Læs mere

Indefodbold Reglement 2011/2012

Indefodbold Reglement 2011/2012 Indefodbold Reglement 2011/2012 Kontakt til turneringsledelse Dommerbordsvagt VIGTIGT!! Turneringsregler LM, SM, B og C Træf 2012 Se turneringsplaner, resultater og stillinger på http://minidraet.dgi.dk/

Læs mere

FODBOLD. Marts 2012 afsnit 3.9. Jernbanefritid

FODBOLD. Marts 2012 afsnit 3.9. Jernbanefritid FODBOLD Marts 2012 afsnit 3.9 FODBOLD JERNBANEMESTERSKAB, indendørs fodbold. SENIOR OLDBOYS ÆLDRE OLDBOYS VETERANER DAMER MIX Turneringerne afvikles hvert år. Turneringerne afvikles i princippet efter

Læs mere

VANDPOLOSEKTIONEN. 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6

VANDPOLOSEKTIONEN. 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen 4. Orientering om sektionens

Læs mere

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Indhold Skolelederen juni 2014... s. 2 Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6 Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Legepatruljen på tur på Vejle Idrætshøjskole 15. maj 2014 Skolenyt jul

Læs mere

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2015 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 20. 22. februar 2015 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2015. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

Mødelokale Mørkhøjvej 6 2700 Brønshøj. Seniorleder Karl-Ejner Andersen Seniorleder@kbu.dk

Mødelokale Mørkhøjvej 6 2700 Brønshøj. Seniorleder Karl-Ejner Andersen Seniorleder@kbu.dk Mødelokale Mørkhøjvej 6 2700 Brønshøj Seniorleder Karl-Ejner Andersen Seniorleder@kbu.dk KØBENHAVNS BOWLING UNIONS STÆVNEHÅNDBOG FOR UNGDOMSAKTIVITETER Håndbog for stævner i KBU side 1 af 15 INDHOLD KBU

Læs mere

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden.

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. 1 Kære 10.klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. Først vil jeg ønske jer til lykke med eksamen. Det er for de fleste en tid med blandede følelser. Det er dejligt

Læs mere

Badmintonstævne for 60+`ere

Badmintonstævne for 60+`ere Badmintonstævne for 60+`ere hallerne Kongens Enge 42 2690 Tlf.: 46 15 16 76 Torsdag d. 8. november 2012 kl. 09.00 Der deltager ialt 104 spillere fra 11 foreninger. Der er én præmie pr. påbegyndt 5 deltagere

Læs mere

Referat generalforsamling 8. april 2011.

Referat generalforsamling 8. april 2011. Referat generalforsamling 8. april 2011. Emne Generalforsamling Erhvervsklubben i Mollerup Golfklub Dato for møde Tidspunkt Sted 8.april 2010 Kl. 18.30 Mollerup Golf Club Dagsorden 1. Valg af dirigent:

Læs mere

SOMMERFEST. 2., 3. og 4. august 2002. Vi ses på Bjerget! www.cif.dk GENEREL INFORMATION:

SOMMERFEST. 2., 3. og 4. august 2002. Vi ses på Bjerget! www.cif.dk GENEREL INFORMATION: GENEREL INFORMATION: Klubhus: Christiansbjerg I.F. (ved skøjtehallen) Bodøvej 211 8200 Århus N Telefon: 86 16 15 22 SOMMERFEST 2., 3. og 4. august 2002 Præmier: Bolde: Parkering: Omklædning: Præmieoverrækkelse

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. JBU - Region 3 18.02.2010 Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Dato: Torsdag d. 4. februar 2010 Kl.: 19.00 Sted: Stampesvej 19 8260 Viby J (Selskabslokalet) Vinnie bød velkommen til mødet 1. Mandaternes

Læs mere

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 22.09.2007. vs. Jelling FS

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 22.09.2007. vs. Jelling FS Velkommen på Bjerget Dagens kamp: 22.09.2007 vs. Jelling FS stedet hvor sportsinteresserede mødes Christiansbjerg IF CIFs KLUBHUS Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

3 piger med forskellig baggrund og fælles interesse

3 piger med forskellig baggrund og fælles interesse 3 piger med forskellig baggrund og fælles interesse Caroline La Cour (billedet: til venstre) er 11 år, har trænet Taekwondo i 3 år og teknik i 1 år. Anne-Sofie Voersaa (billedet: i midten) er 11 år, har

Læs mere

Diktat 1 Lørdag morgen

Diktat 1 Lørdag morgen Diktat 1 Lørdag morgen Det begyndte som en helt n l e. Til morgenmad fik vi o u med k f. Og som altid drak vi u. T e var at vi skulle se en film måske den der handler om en k r e. Eller også en s. Men

Læs mere

DILEMMAKORT FORÆLDRE

DILEMMAKORT FORÆLDRE DILEMMAKORT FORÆLDRE Dilemma #1 Din søns hold er ude at spille kamp. Du står på sidelinjen og kigger på sammen med flere af de andre forældre. Caspers far står der også. Du bemærker, at han råber meget

Læs mere

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold.

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. En anden måde at spille fodbold på Fair Fodbold er et

Læs mere

DAVID BLIVER UDVALGT TIL KONGE

DAVID BLIVER UDVALGT TIL KONGE LEVENDE FORTÆLLING I M497 DAVID BLIVER UDVALGT TIL KONGE Levende fortællinger er en opdigtet fortælling, hvor man møder Biblens personer live og ser den bibelske beretning ud fra en af hovedpersonernes

Læs mere

Men faren tænkte trods sin tvivl og sine spekulationer, at det onde, der skete med hans dreng, ikke havde noget med Gud at gøre.

Men faren tænkte trods sin tvivl og sine spekulationer, at det onde, der skete med hans dreng, ikke havde noget med Gud at gøre. 1 Prædiken til 2. s. i fasten 402 Den signede dag 441 Alle mine kilder 582 At tro er at komme 41 Lille Guds barn 248 v. 4 fra med Thomaskravet står vi her 38 v 6 af På alle dine veje på Det er Guds straf

Læs mere

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen.

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen. 14. juni 2012 Bella Italia Cup Infoskærm Vi nærmer os fristen for tilmelding af hold til klubbens ungdomsstævne Bella Italia Cup, der løber af stablen søndag den 1. juli. Med foreløbig 64 tilmeldte hold

Læs mere

Baggrunds materiale omkring:

Baggrunds materiale omkring: Baggrunds materiale omkring: Bagrund Rev A Side 1 Hockey og godt miljø er en del af i OIK Vi ønsker at OIK skal være et rart sted at komme, med en ordentlig omgangstone både spillerne imellem, men i høj

Læs mere

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Struer Folkedanserforening Medlemsorientering November 2013 30. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Husk der er generalforsamling i Struer Folkedanserforening mandag d.20. januar,

Læs mere

i Skanderborg Kommune

i Skanderborg Kommune 2010 Rettet : 17.2: 6. klasse Uøvet, 8. klasse Øvet / Uøvet i Skanderborg Kommune Rettet : 22.2: 6. klasse Uøvet, 6. klasse Øvet Rettet: 24.2: 8. klasse Uøvet Rettet 25.2 7. klasse Øvet Program for indefodboldstævnet

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013 Fælles info Indsamling. I aften kulminerer de mange indsamlingsaktiviteter når DR åbner op for tvshowet den store Danmarksindsamling. Et af de fremstød vi lavede var salg af brød & kaffe i vores morgenåbning.

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

børneklub Årets Aalborg KFUM er en klub båret af ildsjæle og så tiltrækker klubben drenge og piger fra Hasseris og hele Storaalborg

børneklub Årets Aalborg KFUM er en klub båret af ildsjæle og så tiltrækker klubben drenge og piger fra Hasseris og hele Storaalborg Årets børneklub samler hel bydel Aalborg KFUM er en klub båret af ildsjæle og så tiltrækker klubben drenge og piger fra Hasseris og hele Storaalborg Tekst og fotos: Niels Henriksen Når stadsgartneren vender

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2012.

Bestyrelsen beretning for 2012. Bestyrelsen beretning for 2012. Indledning. En fodboldklub er ikke stærkere end dens ledere. Måske noget af en påstand men hvis vi kigger på alle ledere i en klub så er det måske ikke helt forkert. Hvis

Læs mere

Bilag nr. 8: Interview med Lars

Bilag nr. 8: Interview med Lars Bilag nr. 8: Interview med Lars I: Se Lasse du tegnede denne her tegning i går. Kan du huske det? I: Kan du ikke starte med at fortælle os lidt om, hvad der er på den? 5 L: Det det mig og min far på vej

Læs mere

Dansk Cricket-Forbund

Dansk Cricket-Forbund Dansk Cricket-Forbund INDENDØRSTURNERINGEN FOR KØBENHAVN/SJÆLLAND 2016 OBS - ALLE KAMPE 2 X 12 OVERE MED MINDRE ANDET ER FASTSAT I DETTE PROGRAM, AFTALES ELLER FASTSÆTTES AF HALLEDEREN P.G.A. MANGLENDE

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Dagens kamp: 13/05-2006. Christiansbjerg IF vs. Hammel GF

Dagens kamp: 13/05-2006. Christiansbjerg IF vs. Hammel GF Dagens kamp: 13/05-2006 Christiansbjerg IF vs. Hammel GF Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Den 9. - 11. august 2013

Den 9. - 11. august 2013 Den 9. - 11. august 2013 Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Indhold Velkommen.. Side 3 Reglement og præmier.. Side 4 Puljeinddeling. Side 5 Program.. Side 6 De sidste 10 års vindere.. Side

Læs mere

Kampreferater - 2007 1. Senior

Kampreferater - 2007 1. Senior Kampreferater - 2007 1. Senior Ude mod AC Frederiksberg (4-0)... 2 Ude mod Bosna (2-3)... 2 Hjemme mod Gentofte (2-2)... 3 Ude mod Gentofte (2-2)... 3 Hjemme mod Volvox (4-0)... 4 Ude mod Firkanten (1-3)...

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Klubbladet 2014-2015. Sportslig målsætning. anden vigtig information.

Klubbladet 2014-2015. Sportslig målsætning. anden vigtig information. Klubbladet 2014-2015 Sportslig målsætning og anden vigtig information. Velkommen til en ny sæson! Vi byder velkommen til sæsonen 2014-2015 og håber det må blive et godt år med mange sportslige resultater.

Læs mere

Michael Svennevig: TEATER I TRÆSTUBBEN. 119 s. 98,- kr. Forlaget Epigraf.

Michael Svennevig: TEATER I TRÆSTUBBEN. 119 s. 98,- kr. Forlaget Epigraf. Michael Svennevig: TEATER I TRÆSTUBBEN. 119 s. 98,- kr. Forlaget Epigraf. Udkommer den 31.8.2014 i forbindelse med Teater i Træstubben, Teaterdage på Vesterbro og i Charlottenlund 1 Et kammerspil og tre

Læs mere

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U Endnu en sæson er ved at være afsluttet. Igen har vi måtte konstatere nedgang i antallet af spillere. Det er foruroligende. Årsagen hertil skal sikkert findes med baggrund i forskellige faktorer. Nogen

Læs mere